Lediga jobb Solna

Network Technician

Ansök    Mar 6    IT-Total Sweden AB    Nätverkstekniker
Jobba med experter på nätverkslösningar På IT-Total jobbar några av Sveriges duktigaste inom nätverk och IT-säkerhet och vi älskar att dela med oss av våra kunskaper och diskutera olika lösningar på en avancerad nivå. Hos oss jobbar du med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling. Om tjänsten Som Network Technician kommer du att arbeta i en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utma... Visa mer
Jobba med experter på nätverkslösningar
På IT-Total jobbar några av Sveriges duktigaste inom nätverk och IT-säkerhet och vi älskar att dela med oss av våra kunskaper och diskutera olika lösningar på en avancerad nivå. Hos oss jobbar du med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.
Om tjänsten
Som Network Technician kommer du att arbeta i en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för. I din tjänst befinner du dig i en expertbetonad miljö med kollegor som är bland de vassaste i branschen inom sitt expertisområde.
Arbetsuppgifter: På egen hand eller en del av en teamleverans
Arbeta brett med uppgifter som att planera olika nätverks- och säkerhetslösningar för installation, konfigurering och felsökning i kundens IT-miljö.
Vara en del i ett team med att implementera nya nätverkslösningar.
Kontinuerligt arbeta med förbättringar och utveckling av befintliga nätverksmiljöer.
Installation och arbete med change-implementering.
Patching av brandväggar och nätverksutrustning.
Installation och arbete i datahall/kund.

Vad krävs för att lyckas i rollen?
Du söker spännande och tekniska utmaningar och vill vara en del av ett inspirerande och kompetent team, för att bli utmanad och fortsätta att utvecklas i din roll.
Som person brinner du för teknik, är serviceorienterad och har god analytisk förmåga.
Du har erfarenhet inom nätverk och har en god problemlösningsförmåga och tar initiativ till förbättring av processer.
Du har tidigare erfarenhet inom installation, konfiguration, administration och felsökning inom nätverk.
Det är meriterat om du har erfarenhet av att arbeta med tillverkare som Aruba, HPE och Fortinet som utgör en viktig del av vår produktportfölj.
Du har goda grundkunskaper kring nätverk och kommunikation.
Du ser IT-säkerhet som naturliga och viktiga delar i ditt arbete.

Varför kommer du att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant med ett högt säkerhetstänk.
Vi vill att du ska få:
Goda förtjänstvillkor.
Energifyllt team, innovativ företagskultur och den senaste tekniken.
Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance.
Stora möjligheter till självutveckling: onlinekurser och bibliotek, erfarenhetsutbyte med kollegor, certifieringar.
Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar.
Bilspel, Pingisbord mm för att enkelt skapa ett break i vardagen.
En lyxig fredagsfrukost med kollegorna.
Hybrid arbetsplats.


Skulle detta passa dig? Tveka inte, sök redan nu. Du kommer inte att ångra dig :) Visa mindre

Mötesbokare/Kundsewrvice

Jobbet gäller de som bor i Stockholmsområdet. Vill du tjäna bra med pengar och samtidigt ha väldigt kul på jobbet? Vi söker en ambitiös person till ett extrajobb som mötesbokare till besiktning av hushåll för en takfirma. Tjänsterna är både heltidstjänst och i viss mån deltid. Du kan t ex vara student, för i vissa fall så finns det även möjligheter att jobba hemifrån med mycket frihet under ansvar. Vill du utvecklas inom kommunikation men också få en djup... Visa mer
Jobbet gäller de som bor i Stockholmsområdet.
Vill du tjäna bra med pengar och samtidigt ha väldigt kul på jobbet? Vi söker en ambitiös person till ett extrajobb som mötesbokare till besiktning av hushåll för en takfirma.
Tjänsterna är både heltidstjänst och i viss mån deltid. Du kan t ex vara student, för i vissa fall så finns det även möjligheter att jobba hemifrån med mycket frihet under ansvar.
Vill du utvecklas inom kommunikation men också få en djupare förståelse för att göra affärer så är detta rätt arbetsplats för dig!
Du kommer komma in i en organisation där man kan gå långt och utvecklingsmöjligheterna oändliga. Skicka in din ansökan idag så kan jag berätta mer! Visa mindre

Praktik HR/Rekrytering

Är du studerande inom HR och Rekrytering? Är du studerande inom HR och Rekrytering och söker en praktikplats där du får utvecklas inom tech och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig! Om praktiken Vi erbjuder praktik på vårt kontor i Solna, Stockholm där du kommer tillhöra ett team med flera års erfarenhet inom IT-rekrytering. Vi är ett härligt gäng m... Visa mer
Är du studerande inom HR och Rekrytering?
Är du studerande inom HR och Rekrytering och söker en praktikplats där du får utvecklas inom tech och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig!
Om praktiken
Vi erbjuder praktik på vårt kontor i Solna, Stockholm där du kommer tillhöra ett team med flera års erfarenhet inom IT-rekrytering. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning som älskar att jobba tillsammans, hos oss blir du direkt en i gänget. På IT-Total kommer du få chansen att lära dig mycket, utvecklas och ta del av kunskapen som finns i teamet. Du kommer få praktisera hands on med Tech-rekrytering i nära samarbete med din handledare. Uppgifterna kommer att vara inom rekrytering, såsom sourcing, annonsskrivning och Employer Branding. Genom praktikperioden får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och bygga relevant erfarenhet inom rekrytering.
Vi på IT-Total älskar teknik, har en öppen kultur och vet att ett bra lagspel är förutsättningen för framgång. Med stort engagemang levererar vi säkra och anpassade IT-lösningar till företag. Hos oss jobbar de vassaste konsulterna i IT-branschen och vårt fokus är att rekrytera de bästa IT-Talangerna i branschen.
Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola med inriktning HR. Du är intresserad av Tech-rekrytering och ser framemot att utvecklas inom området. Du är en social och prestigelös person som vill få en stor inblick i rekryteringsprocessen och praktisera hands-on. Vidare så är du kommunikativ, noggrann, strukturerad samt ansvarsfull i ditt arbete.
Varför du kommer att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje och stimulans. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande och du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.
Vi erbjuder
En dedikerad coach som stöttar dig i frågor, funderingar och arbetsuppgifter.
En miljö där du lär dig mycket och får tackla rekrytering.
Energifyllt team och innovativ företagskultur.
Anpassad praktik till dina studier där vi tar i beaktande att en rapport skall skrivas.Skicka in din ansökan redan i dag! Du kommer inte att ångra dig : ) Visa mindre

Säljare till marinbranschen sökes!

Om jobbet Är du vår nästa medarbetare? Erlandsons Brygga AB är en av Sveriges största aktörer på båttillbehörsmarknaden. Med fyra butiker i Stockholm, en i Göteborg samt en i Västervik finns vi på många av Sveriges mest attraktiva platser. Till våra ljusa och fräscha lokaler i Solna söker vi en person som brinner för kundservice och som dels är beredd på att bjuda på sig själv, men även sina kunskaper samt erfarenheter från den marina världen och då i roll... Visa mer
Om jobbet
Är du vår nästa medarbetare?
Erlandsons Brygga AB är en av Sveriges största aktörer på båttillbehörsmarknaden.
Med fyra butiker i Stockholm, en i Göteborg samt en i Västervik finns vi på många av Sveriges mest attraktiva platser.
Till våra ljusa och fräscha lokaler i Solna söker vi en person som brinner för kundservice och som dels är beredd på att bjuda på sig själv, men även sina kunskaper samt erfarenheter från den marina världen och då i rollen som butiksäljare i vår flaggskeppsbutik.


Om tjänsten:
Vi tänker oss att du redan idag besitter viss erfarenhet från båtlivet och kommer lägga stor vikt vid detta då vi gör våra urval i rekryteringsprocessen.
Vidare förväntar vi oss att du är ordningsam, noggrann, anpassningsbar samt har ett gott sinne för försäljning.
Högt tempo med varierande arbetsuppgifter får dig att trivas som allra bäst.
Då vår bransch är säsongsbetonad är det viktigt att du inte är rädd att hugg i när situationen kräver det.
Sök redan idag om du vill ingå i vårt idag redan mycket starka team där expertis, kundvänlighet samt trivsel är självklara nyckelord.


Affärsidé:
”Att lagerhålla och sälja båtlivsprodukter till konkurrenskraftiga priser genom en egen produktkatalog med kunnig personal”


Övriga villkor:
Intervjuer sker löpande och platser kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag-så passa på skicka in din ansökan redan idag!
För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter avslutad säsong.
Ansökan endast per E-post. Visa mindre

QA Läkemedel

Ansök    Mar 6    AFRY AB    Läkemedelsinspektör
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future Jobbeskrivning AFRY:s affärsområde Food & Pharma är idag en av de tongivande aktörerna i Skandinavien med kunder främst inom... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future


Jobbeskrivning
AFRY:s affärsområde Food & Pharma är idag en av de tongivande aktörerna i Skandinavien med kunder främst inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik.
Nu söker vi dig som brinner för kvalitetsfrågor! Att jobba som QA kan innebära flera arbetsområden. Detta kan tex vara proaktivt förbättringsarbete med fokus på kvalitetssystem, kvalitetssäkring av processer samt hantering av dagliga avvikelser i produktionen. Uppdragen utförs antingen på plats ute hos någon av våra kunder eller internt hos oss på AFRY. En del av rollen kan handla om att ingå i investeringsprojekt och godkänna all dokumentation gällande designdokumentation såväl som dokumentation av test.
Exempel på arbetsområden:
Godkänna/underkänna daglig produktion
Driva och följa upp utredningar på avvikelser/reklamationer samt implementera åtgärder
Aktivt delta i beslutsforum
Säkerställa att produktionsverksamheten uppfyller kraven i relevanta standarder
Initiera och utfärda instruktioner
Delta i riskbedömningar inom olika områden
Initiera, driva och delta i förbättringsarbete

Vi söker medarbetare i första hand till Södertälje och Stockholm. Våra uppdrag finns dock i hela Mälardalen så pendling är en del av din vardag och innehav av B-körkort är en stor fördel.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har erfarenhet från minst tre av de nedanstående områdena från läkemedelindustrin;
Processvalidering (utrustning, process, rengöring, sterilisering m.fl.)
Datavalidering (GAMP, part 11, serialisering, ERP-system m.fl.)
Frisläppning av råvaror, förpackningsmaterial eller färdig produkt
Avvikelsehantering och CAPA
Vana att dokumentera i en GMP-miljö
Regler och standarder kring läkemedelsproduktion/hantering

Ett krav för tjänsten är lägst kandidatexamen inom kemi med inriktning mot naturvetenskapliga ämnen; kemi, biologi, bioteknik och eller medicinteknik.
Som person känner du igen dig i mycket av nedanstående aspekter:
Du motiveras av kvalitetsarbete och trivs i en granskande roll
Du är alltid noggrann i det du gör
Du trivs med att utveckla både kunden, dina kollegor och dig själv
Du delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor

Eftersom stor del av dokumentationen görs på svenska bör du ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Du bör också ha goda kunskaper i engelska.


Ytterligare information
På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt på jobbet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Vi har självklart kollektivavtal med förmånliga pensionsavsättningar, utfyllnad av lön vid föräldraledighet samt en förmånsportal med mängder av företag knutna till oss. Genom Club AFRY kan du lära känna fler av alla 19 000 kollegor via AWs, bok/filmklubbar, brädspelskvällar, lunchlöpning, skidresor m.m.
Kontaktuppgifter för frågor:
Marie Ahxner, Sektionschef i Södertälje
[email protected]
Emma Lindgren, Gruppchef i Solna
[email protected]
Maria Leylund, Rekryteringspartner Food & Pharma
[email protected]
Sista ansökningsdag är den 19 mars men skicka gärna in din ansökan tidigare då vi går igenom ansökningarna löpande. Tack!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

HR-generalist

Ansök    Mar 6    Randstad AB    Researcher, rekrytering
Arbetsbeskrivning Är du nyexaminerad med en utbildningsbakgrund inom HR, personal eller ekonomi? Drivs du av att jobba i en bred roll  med många varierande uppgifter? Har du samtidigt ett stort intresse av HR och personalfrågor? Då kan det här vara en stor möjlighet för dig! Vi söker nu en driven HR-generalist i Solna med start i april.  Omfattning: Heltid, uppdraget startar 15 april Nu söker vi en HR-generalist som kommer att nära HR Business Partner o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du nyexaminerad med en utbildningsbakgrund inom HR, personal eller ekonomi? Drivs du av att jobba i en bred roll  med många varierande uppgifter? Har du samtidigt ett stort intresse av HR och personalfrågor? Då kan det här vara en stor möjlighet för dig! Vi söker nu en driven HR-generalist i Solna med start i april. 


Omfattning: Heltid, uppdraget startar 15 april

Nu söker vi en HR-generalist som kommer att nära HR Business Partner och stötta med all administration.  Det är ett spännande arbete som kräver mycket struktur och analytisk förmåga. 
Ansvarsområden
Administrera, hantera och förbättra HR-processer 
Analysera behovet av uppdatering av processer, sammanställa och hantera rutiner och styrdokument samt se över förbättringsmöjligheter inom dessa
Stötta HR-avdelningen i olika administrativa delar såsom sammanställningar av statiskt, lön, rekrytering, ärende för anställda mm
Agera support mot interna anställa vid frågor gällande deras anställning mm 
Kvalifikationer
Tidigare arbetslivserfarenhet inom servicebranschen och/eller HR området

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Massör / massageterapeut Solna/Stockholm

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Våra kunder finns i hela Stockholms... Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Våra kunder finns i hela Stockholms län. Visa mindre

HR-generalist till Vattenfall!

Är du nyexaminerad personalvetare och längtar efter att få kicka igång din karriär inom HR? Har du även erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare? Då kan det vara dig vi söker! Vattenfall letar nu efter en junior HR-generalist där du får chansen att utvecklas inom HR-arbetet och bli del av ett välkomnande och målinriktat team där ni tillsammans jobbar mot uppsatta mål. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Vatte... Visa mer
Är du nyexaminerad personalvetare och längtar efter att få kicka igång din karriär inom HR? Har du även erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare? Då kan det vara dig vi söker! Vattenfall letar nu efter en junior HR-generalist där du får chansen att utvecklas inom HR-arbetet och bli del av ett välkomnande och målinriktat team där ni tillsammans jobbar mot uppsatta mål. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vattenfall letar nu efter en junior HR-generalist till sitt team bestående av 10 personer. Här får du vara en första kontaktpunkt i Sverige för alla anställda, chefer och HR affärspartners för HR-relaterade frågor och beställningar.

#

Du erbjuds


* Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
* Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
* Ett dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som HR-generalist kommer du bland annat att få:


* Besvara och/eller bearbeta HR-frågor och ärenden för anställda, chefer och HRBPs baserat på information från hela HR-funktionen
* Lösa ärenden och stötta i frågor kring lön, anställning och personalfrågor
* Skapa avtal och adminstration kring det
* Stötta i interna HR-utmaningar


Framåt i rollen kommer du även få arbeta med utvecklingsprojekt inom HR och ta större ansvar.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom HR
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Office-paketet
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna, Arenastaden


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har de elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Läs mer om Vattenfall här Visa mindre

Elektriker till Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Vi söker ett antal elektriker för arbete felsökning av elmätare. Tjänsterna är uthyrningsuppdrag där du anställs av MTX Rekrytering & Bemanning och hyrs ut till Eltel. Tjänsterna är långsiktiga och projektet kommer pågå fram till år 2025. Då verksamheten växer och Eltel aktivt arbetar med internrekrytering finns det goda möjligheter till utveckling hos företaget.

Vi står för resor och boende, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Arbetet är initialt förlagt i Uppsala.

Du kan söka tjänsten även om du saknar CV eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning elmätare för hushåll. På sikt finns även möjlighet att utbildas för arbete av Kat 2 och nätstationer. Du arbetar till största delen självständigt med en servicebil från Eltel. Till din hjälp har du tydliga instruktioner och rutiner samt kompetenta och engagerade ledande montörer.

Vi erbjuder

• Ett tekniskt komplext arbete och chansen att lära dig en ny del av elbranschen!
• Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team!
• En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt!
• Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen!

Kravprofil
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du är också klar med din lärlingstid och du har fått ut ditt ECY-certifikat. Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från både Sverige och andra nordiska länder krävs god svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är också ett krav.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar med projekten. Vi står för traktamente och boende.
Arbetstider: Måndag-torsdag (Du åker hemifrån måndag morgon och kommer hem torsdag kväll)
Lön: Enligt kollektivavtal.
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid på lång sikt.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas innan anställning.

Kontaktpersoner
Louise Hindrikes, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076-880 04 17 Visa mindre

Kravledare & Testledare

Ansök    Mar 6    Vattenfall AB    Testledare
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att... Visa mer
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Nu söker vi både kravledare och testledare till vår enhet Process Management & IT!
Enheten Process Management & IT?har som uppgift att leda & driva transformation och effektiv digitalisering av verksamheten. I enheten ingår avdelningen?Development Hub?som jobbar med?att förvalta och vidareutveckla de digitala hubbarna samt säkra ett effektivt och kvalitativt arbete med krav och test i våra projekt och förvaltningar.
I rollen som kravledare:
Du kommer att leda kravarbetet i våra projekt för att utveckla vår verksamhet och skapa nytta. Kravarbetet i projekten bedrivs antingen med agil- eller mer traditionell projektmetod och du kommer att interagera med många olika delar av vår verksamhet. Du kommer att leda möten och workshops för att säkerställa hög kvalitet på vårt kravarbete, vilket är en förutsättning för att leverera projekt med hög kvalitet. Du kommer vara en viktig kugge i att standardisera vårt kravarbete på Vattenfall Eldistribution, för att på så sätt säkerställa en hög kvalitet i alla våra projekt.
I rollen som?testledare:
Du kommer att leda testarbetet i våra projekt för att säkerställa kvalitet och skapa nytta. Här ingår både att skapa teststrategier och testplaner samt att säkerställa genomförandet av dessa planer. Testarbetet i projekten bedrivs antingen med agil- eller mer traditionell testmetod. Du kommer vara en viktig kugge i att standardisera vårt testarbete på Vattenfall Eldistribution, för att på så sätt säkerställa en hög kvalitet i alla våra projekt. Vi har också som mål att automatisera mer av våra tester.


Vi söker dig som har
En relevant akademisk utbildning som exempelvis civilingenjör eller systemvetare
Stor erfarenhet av arbete i en stor och komplex verksamhet
Erfarenhet av att delta i modelleringsarbete, tex avseende informationsmodeller, flödesmodeller och systemmodeller
Mycket god förståelse för utvecklingsprocesser
Dokumenterat god förmåga att leda och arrangera möten och workshops
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av standardiserat kravarbete/testarbete inom en stor och komplex organisation.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då rollerna som kravledare och testledare kräver koordinering mellan olika parter för att nå en gemensam lösning, ser vi att du har god samarbetsförmåga och effektiv kommunikation. Du är handlingskraftig och har en god förmåga att driva dina projekt framåt.


Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag.
Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.
Möjlig placering kan vara Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
För mer information om rollerna kontakta rekryterande chef Jonas Ahldén, 070-589 85 24.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, 070-249 51 38. Visa mindre

Circle K Järva krog söker Store Manager

Vart är du på väg? Nu söker vi butikschefer, som lyfter sina kollegor till en högre nivå! Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi ledare som förstår vad det innebär. Vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Som ledare hos oss jobbar du som en i gänget för att leverera toppresultat utan att tumma på kvaliteten, samtidigt som du har personalansvar och koll på schemaläggning sa... Visa mer
Vart är du på väg?

Nu söker vi butikschefer, som lyfter sina kollegor till en högre nivå!

Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi ledare som förstår vad det innebär. Vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Som ledare hos oss jobbar du som en i gänget för att leverera toppresultat utan att tumma på kvaliteten, samtidigt som du har personalansvar och koll på schemaläggning samt bemanning. Du arbetar tillsammans med din områdeschef för en så lönsam och bra affär som möjligt. Du kommer att lära dig ALLT om hur det är att driva ett företag. Är du framtidens ledare?

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och driva en av våra största stationer på Circle K? Järva krog i Solna är stor både sett till ytan och till omsättning med ett stort fokus på snabbmatsförsäljning med stort utbud så som Pizza hut. Tillträde för tjänsten kommer att vara från den 1/5-2023 och är tillsvidare.

Varmt välkommen in med din ansökan senast 20.03.2023

Om dig:
* Du är en teamplayer – du sätter laget före jaget
* Du är en fixare – du hittar lösningar på allt.
* Du älskar människor.
* Du är en allkonstnär: Du gillar att ha koll på allt, och tycker om att göra många saker samtidigt.
* Du vill lära dig nya saker och utvecklas.
* Du tycker det är roligast att vara ute i butiken men du trivs även med det administrativa.
* Du har minst två års erfarenhet av ledarskap, inom service, detaljhandeln eller restaurang.
* Du har dokumenterad försäljningserfarenhet med goda resultat.
* Du har erfarenhet från jobb i en större kedja.
* Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande.
* Är minst 18 år och har B körkort för manuell bil.

Om tjänsten:
* Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag med 40 timmars arbetsvecka.
* Kollektivavtal för tjänstemän från Unionen.

Om oss:
* För dig som redan kommit en bit i yrkeslivet kan vi erbjuda ett utvecklande och mångsidigt jobb.
* Du får djupare kunskap om hur det är att driva företag. 
* Du lär dig att bli en ledare med förståelse för service.
* Du får specialistkunskap – vi kan allt från att driva butik och sälja drivmedel, till marknadsföring och ledarskap.
* Du får delta i våra ledarutbildningar och program.
* Du får en möjlighet till att göra karriär inom företaget – du vill driva din egen butik, men kanske också sikta mot ett jobb på huvudkontoret eller driva en butik som franchisetagare?
* Du får ett roligt jobb med härliga kollegor. Många träffar vänner för livet på Circle K.
* Vi är ett internationellt företag med kollegor runt omkring i hela världen.
* Våra stationer kan ha biluthyrning, då är körkort B-manuell ett krav.
* Vi erbjuder dig ett förmånligt friskvårdsbidrag och personalrabatt på alla våra stationer.

Circle K är ett framgångsrikt globalt företag med mer än 14 000 butiker i 26 länder. Totalt har vi cirka 125 000 anställda som arbetar i våra butiker och på kontoren. Vi vill göra det enkelt för våra kunder längs vägen genom att erbjuda bra produkter och snabb och service i världsklass.

Vi förbehåller oss rätten att göra bakgrundskontroller på slutkandidater i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Payroll Specialist

Are you a dedicated Payroll Professional who wishes to make a difference? Do you want to contribute to the ongoing battle against climate change? If so, we would love to hear from you! Siemens Gamesa have recently been on a journey transforming our HR and Payroll functions to align with our global strategy. As part of this we are now seeking Payroll Specialist(s) to join our growing HR Services team. This position manages the preparation of the weekly/ bi-... Visa mer
Are you a dedicated Payroll Professional who wishes to make a difference?
Do you want to contribute to the ongoing battle against climate change?
If so, we would love to hear from you!
Siemens Gamesa have recently been on a journey transforming our HR and Payroll functions to align with our global strategy. As part of this we are now seeking Payroll Specialist(s) to join our growing HR Services team. This position manages the preparation of the weekly/ bi-weekly, semi-monthly and/or monthly payroll process in the assigned country to Denmark (Norway, Sweden and Finland) and is responsible for coordinating accurate employee data and the transmission of these in a timely manner.
Working closely with country HR teams, external payroll provider and Global HR Payroll manager, the focus of this role lies on updating and providing accurate employee data to ensure the quality of the payroll cycle in accordance with country, state, municipal, and union regulations for the assigned countries.

Responsibilities
· Processes payroll specific transactions, such as timecards, direct deposit elections, commission, pension and / or benefit and bonus processing and allowance payments.
· Processes routine payrolls for one or more organizational units or pay groups.
· Assists with creation, transmission and processing of routine data files such as time files, payroll account files or service providers´ data files between various business partners.
· Maintains routine time reporting or accrual systems and processes.
· Perform random calculation and ensure that incorrect pay slips are adjusted accordingly from the outsourcing provider
· Prepares and distributes various payroll reports for clients and management.
· Responds to inquiries from clients or employees related to payroll and administration.
· Processes garnishment orders, withholding orders or levels including facilitating payments to agencies.
· Completes company specific payroll configurations and analyses for specific business cases, i.e., for mergers, acquisitions or integrations.
· Support transformation project as required

Required Knowledge, Skills, Education, Experience and Abilities
· 3+ years of payroll processing experience, preferably in a global environment
· Experience with payroll software like ADP, Oracle, Workday, Ceridian, Kronos etc.
· Knowledge of employment and tax law, social security, governmental reporting and basic understanding of accounting principles
· Proactive, flexible, assertive, with a creative approach to problem-solving
· Demonstrated strong written and verbal communication skills, including the ability to adapt communication styles for the appropriate audience
· Detailed oriented and accurate working style with the ability to meet deadlines
· Ability to set priorities and respect for the confidentiality of payroll information
· Legally authorized for employment in assigned country
· Fluent in English, verbal and written
· Intermediate level Excel skills

Preferred Knowledge/Skills, Education, and Experience
· International payroll experience
· Project Management
· Experience of working with an outsourced payroll provider (NGA HR/Alight, etc..)
· Experience with an HR/Payroll cloud solution such as Workday, Alight euHReka/HrX payroll software or other
· HR and/or Payroll Transformation experience

In return of your commitment we offer you…
Become a part of our mission for sustainability: Clean energy for generations to come. We are a global team of diverse colleagues who share a passion for renewable energy and have a culture of trust and empowerment to make our own ideas a reality. We focus on personal and professional development to grow internally within our organization.


Other Information
For further information regarding the recruitment process, please send the recruiter an email via [email protected] and mention the Job ID 29580 in the email. Please apply through our website. Visa mindre

Administrativ chef till Institutionen för Fysiologi och Farmakologi

Ansök    Mar 6    Karolinska Inst    Administrativ chef
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa? Vi söker en erfaren chef och ledare som ska vara ansvarig för den administrativa stödfunktionen. I rollen kommer du även att stötta de forskargrupper som tillhör institutionen. Du arbetar nära prefekten och sitter med i institutionens ledningsgrupp för strategiska frågor. Till din hjälp har du uppemot 10 erfarna medarbetare som du leder inom HR, ekonomi, utbildning och administration. Dina viktigaste ... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?
Vi söker en erfaren chef och ledare som ska vara ansvarig för den administrativa stödfunktionen.

I rollen kommer du även att stötta de forskargrupper som tillhör institutionen. Du arbetar nära prefekten och sitter med i institutionens ledningsgrupp för strategiska frågor. Till din hjälp har du uppemot 10 erfarna medarbetare som du leder inom HR, ekonomi, utbildning och administration.


Dina viktigaste arbetsuppgifter är: 
-  att övergripande ansvara för att leda, samordna, kvalitetssäkra och utveckla den administrativa verksamheten. 
-  att tillsammans med prefekt övergripande ansvara för personalfrågor; såsom rekrytering, personalutveckling, samverkansfrågor, förhandlingar och arbetsrättsliga frågor. 
-  att tillsammans med prefekt övergripande ansvara för budget, uppföljning, redovisning och ekonomiska analyser. 
-  att säkerställa att lagar, regler och interna riktlinjer efterlevs. 
- att vara både ett operativt och strategiskt stöd till din prefekt, ledningsgrupp och kärnverksamhetens chefer som är verksamma inom både forskning och utbildning.
-  att ansvara för institutionens interaktion med KI:s övriga institutioner, den centrala universitetsförvaltningen och samverkan med personalorganisationerna.  
- att tillsammans med prefekt och övriga i ledningsgruppen bidra till institutionens utveckling och strategiska arbete.

Vem är du?
Vi ser att du är strukturerad, en prestigelös lagspelare som har ett strategiskt ledarskap. Du har ett coachande förhållningssätt och motiveras av att se andra växa. Som person är du rak, tydlig, inlyssnande, empatisk och du tycker det är roligt att parallellt driva olika frågor framåt.

Eftersom mycket av arbetet sker i dialog med verksamhetens forskare och lärare är det viktigt att du inger förtroende, är kommunikativ, flexibel och har hög integritet. I rollen kommer du att ha många kontaktytor såväl inom som utanför organisationen. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och en bra stämning.

Den administrativa funktionen utgör ett stöd till kärnverksamheten på KI. För att vara rätt person för anställningen så tycker du om att arbeta både ”högt och lågt" och att ha mycket att göra. Du har gott tålamod, är serviceinriktad, initiativrik, lösningsorienterad och en duktig organisatör. Som person har du lätt för att prioritera och delegera och god förmåga att snabbt kunna skapa dig en helhetsbild.

Du har minst 3-5 årserfarenhet av formellt personalansvar och erfarenhet av verksamhetsstyrning och samordning av flera typer av verksamheter. Du har goda kunskaper inom HR, ekonomi och administration och en högskoleutbildning inom ekonomi, HR eller annat relevant område. Institutionen verkar i en internationell miljö, vilket också ställer höga krav på goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska

Det är starkt meriterande om du har ledarskapserfarenhet från en komplex akademisk miljö, såsom högskola, universitet, myndighet eller annan offentlig verksamhet. Om du tidigare har arbetat nära och stöttat chefer och varit stöd och rådgivare till dem i ekonomi- och avtalsfrågor i en miljö som styrs av det statliga regelverket är det också meriterande.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna 

Läs mer om institutionen här:https://ki.se/fyfa

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet

 Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Utbildningsadministratör

Ansök    Mar 6    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en utbildningsadministratör till ett uppdrag i norra Stockholm. Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och beskriver dig själv som strukturerad, kommunikativ och nyfiken? Är du en fena på administration och vill arbeta i en koordinerande tjänst? Då kan det vara dig vi söker!  Start: Omgående och i 6 månader Omfattning: Heltid, mån-fre. Arbetsgivare: Randstad AB Plats: norra Stockholm Som konsult hos Randstad är... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en utbildningsadministratör till ett uppdrag i norra Stockholm. Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och beskriver dig själv som strukturerad, kommunikativ och nyfiken? Är du en fena på administration och vill arbeta i en koordinerande tjänst? Då kan det vara dig vi söker! 

Start: Omgående och i 6 månader
Omfattning: Heltid, mån-fre.
Arbetsgivare: Randstad AB
Plats: norra Stockholm

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-03-19. Urval sker löpande så sök idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Löfdahl på [email protected]

Ansvarsområden
 I rollen som utbildningsadministratör arbetar du administrativt tungt med planering och koordinering av utbildningar. 


Arbete innebär bland annat att: 
Planera in utbildningar 
Skicka ut kallelser till deltagare 
Du har kontakt med interna och externa utbildare 
Hantera stora kontaktytor internt 
Administrera utvärdering av utbildningar 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom administrativa uppgifter och system och har god förståelse i digitala plattformar samt i Excel. Vi ser att du är en serviceinriktad, noggrann och kreativ person som  är en naturlig lagspelare med ett eget driv och engagemang. Du är utåtriktad och social och ser kvalitet som en självklarhet i ditt arbete och vågar ta initiativ när du ser det behövs. Meriterande om du jobbat i en datadriven verksamhet samt om du har erfarenhet att arbeta i systemet Totara. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Mar 6    Vattenfall AB    Verksamhetskonsult
Företagsbeskrivning En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka mö... Visa mer
Företagsbeskrivning
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Nu söker vi verksamhetsutvecklare till vår enhet Process Management & IT!
Vi är på en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!
Som verksamhetsutvecklare är du en del av vårt team i Process Development. Teamet fokuserar på utveckling av våra processer och att leda och stötta företagets verksamhets- och IT utveckling såväl som arbete med ständiga förbättringar.
Som verksamhetsutvecklare kommer du:
Leda och stötta organisationen i förändringsledning och förbättringsarbete
Skapa nytta för verksamheten genom utveckling av processer och IT
Leda förbättringsteam i arbetet med ständiga förbättringar
Stötta våra verksamhetsutvecklingsprojekt för att maximera och löpande följa upp nyttan som projekten genererar
Leda, inspirera och engagera processutvecklare, projektledare och medarbetare i vårt förbättringsarbeteKravspecifikation
Vi söker dig som har
Minst fem års erfarenhet av förändringsledning och processutveckling
Erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i en stor och komplex organisation
Akademisk bakgrund och relevant arbetslivserfarenhet från roller inom förändringsledning, processutveckling och verksamhets- och IT utvecklingFör att lyckas i den här rollen bör du gilla förändringsledning och utveckling. Du har en förmåga och trygghet i att driva utveckling i en miljö med hög förändringstakt och gillar att leda människor i förändring. Du ser behov och uppmärksammar förbättringar som du kan prioritera, initiera och genomföra och du förstår digitaliseringens plats i att driva verksamhetsutveckling. Vidare är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt.
Vi erbjuder dig
Som verksamhetutvecklare kommer du att ha en viktig roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.


Vi ser fram emot din ansökan, senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag.
Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan. Placering i Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk är möjligt. Ange önskad placeringsort i din ansökan.
Övrig information
För mer information om rollen kontakta rekryterande chef Linda Ramstedt Marklund, tel 070 693 51 95
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, tel 070 249 51 38
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Team lead - webhub

Ansök    Mar 6    Vattenfall AB    Webmaster
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att... Visa mer
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Vill du vara med och leda utveckling och digitalisering för Vattenfall Eldistributions resa framåt? Nu söker vi en team lead för vår webbhubb!
Enheten Process Management & IT har som uppgift att leda & driva transformation och effektiv digitalisering av verksamheten. I denna enhet ingår avdelningen Development Hub som har till uppgift att förvalta och vidareutveckla de digitala hubbarna. Idag finns det fyra stycken hubbar som stödjer vår digitaliseringsresa och levererar IT-tjänster till våra kunder och intressenter. Denna tjänst avser vår hubb för webbutveckling och rollen kallar vi Hub Manager.
Du kommer leda hubben och ha en central roll i det förändringsarbete som hubbens ansvar medför. Du kommer ha möjlighet att genom tydligt samarbete, kreativitet och resultatfokusering påverka hur Vattenfall Eldistribution utvecklar användandet av sin information för att möta nuvarande och framtida utmaningar.
Dina främsta arbetsuppgifter innefattar att:
Ha det övergripande för den hubben där webbutveckling genomförs
Leda och utveckla hubbens förmåga att utveckla och förvalta mjukvara (sk devops) genom en kombination av teknik, kompetens (människor) och process (way-of-working)
Styra hubben i samspel med produktägaren för att utveckla ny och befintlig mjukvara/webbappar
Vara länken mellan teamet och resten av organisationen genom en kontinuerlig dialog med stakeholders om utveckling och förbättring av produkterna inom hubben
Ansvara för resursallokering och dynamisk skalning utifrån verksamhetsbehov
Tillsammans med övriga hub managers säkerställa effektiva och koordinerade processer för hubbverksamheten.Vi söker dig som har
Relevant akademisk examen, troligen som civilingenjör eller motsvarande erfarenhet
Flerårig arbetslivserfarenhet från IT-utveckling och webbutveckling
Erfarenhet av att jobba enligt agila principer och metoder
Erfarenhet av att planera och facilitera möten inom det agila arbetssättet (ex retro, sprint planering osv)
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Erfarenhet från elkraftsbranschen är meriterande
God kunskap i webbutveckling

Som person drivs du av att utveckla, leda och koordinera både människor och arbetssätt samt har förmågan att inspirera andra till att växa och känna engagemang. Du arbetar strukturerat, väger många olika intressenter och tar ansvar i din roll genom att identifiera behov, analyserar möjligheter samt drar slutsatser som du sedan kan agera och besluta kring. Slutligen har du en god kommunikativ förmåga och uppskattar att arbeta proaktivt i en föränderlig verksamhet med fokus på att matcha interna och externa behov.


Vi ser fram emot din ansökan, senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag.
Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.
Möjlig placering kan vara Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
För mer information om rollen kontakta rekryterande chef Jonas Ahldén, 070-589 85 24.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby. 070-249 51 38
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.


Vattenfall Eldistribution AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se Visa mindre

Medfind AB söker läkare till mottagning i Stockholm

Ansök    Mar 6    Medfind AB    Specialistläkare
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en allmänspecialist till ett uppdrag på närakut i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget start... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en allmänspecialist till ett uppdrag på närakut i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-03-27 och pågår till 2023-04-02. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på närakut.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Butikssäljare till Lyko Mall of Scandinavia

På Lyko vill vi ta över världen. I alla fall den delen av världen som älskar skönhet. Med över 55 000 produkter från fler än 1 000 varumärken online erbjuder vi idag marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet. När man som vi har 55 000 produkter så kan det vara lite svårt att veta vilken man ska välja. Det är därför vi behöver dig! Med din kunskap och intresse för hårvård och skönhet kan du hjälpa kunden att välja rätt produkt, eller varför int... Visa mer
På Lyko vill vi ta över världen. I alla fall den delen av världen som älskar skönhet. Med över 55 000 produkter från fler än 1 000 varumärken online erbjuder vi idag marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet. När man som vi har 55 000 produkter så kan det vara lite svårt att veta vilken man ska välja. Det är därför vi behöver dig! Med din kunskap och intresse för hårvård och skönhet kan du hjälpa kunden att välja rätt produkt, eller varför inte flera.

Vi söker nu efter 4 nya kollegor till vårt härliga team i Lyko Mall of Scandinavia! ???? Vi söker dig som kan arbeta ca 10-20 timmar i veckan under sommaren (juni-augusti). ? Lyko är en energifylld och varm arbetsplats som har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Lyko? – spana in våra karriärssidor!

Vad du kommer att fokusera på
Tillsammans strävar vi hela tiden efter att ge våra kunder en upplevelse i absolut världsklass, och i det arbetet står våra butikssäljare i frontlinjen. Som butikssäljare kan du vara den första (och enda?) fysiska Lyko-kontakt en kund har. Därför är det en rätt stor grej för oss.

Som butikssäljare på Lyko arbetar du med personlig rådgivning och försäljning av professionella skönhetsprodukter. Du är en riktig expert på hårvård, hudvård och smink och är alltid uppdaterad kring de senaste trenderna. Att ta aktiv kundkontakt och dela med dig av din kunskap för bästa service och rådgivning är en självklarhet. I rollen som butikssäljare bidrar du genom ditt ordningssinne till en inspirerande säljmiljö utöver det vanliga.

Vem är du?

- Du älskar skönhet! Att dela kunskap och idéer med kunder och kollegor är det roligaste du vet
- Du är en passionerad säljare som älskar kundmötet och drivs av att uppnå resultat
- Som person är du en prestigelös och engagerad energispridare
- Du är flexibel och trivs att arbeta i team så väl som självständigt
- Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete och har ett strukturerat arbetssätt
- Du är troligtvis utbildad makeup-artist, frisör eller hudterapeut

På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista! I linje med det har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Vi hoppas att det ger dig en bättre möjlighet att visa vad du går för inom de områden som är viktiga för oss och vet att det även ger objektivare, schystare och mer rättvisa rekryteringar! ?

Låter det här som rätt utmaning för dig? Ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten maila till Michaela Pettersson, Talent Acqusition Specialist, [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka på ”Ansök nu”. Lycka till!

This text is hidden Visa mindre

Innesäljare sökes!

Är du sugen på att kickstarta din karriär som säljare och utvecklas både privat och professionellt?? Se hit! Om tjänsten: Just nu söker vi säljare som ska jobba för ett av Sveriges största bolag inom telecom! Som säljare hos oss kommer du främst jobba över telefon där din huvudsakliga uppgift kommer vara att hjälpa kunderna med bästa möjliga lösning för just dom. Inget krav på tidigare erfarenhet) Du kommer kontinuerligt få coachning för att hela tiden... Visa mer
Är du sugen på att kickstarta din karriär som säljare och utvecklas både privat och professionellt?? Se hit!

Om tjänsten:

Just nu söker vi säljare som ska jobba för ett av Sveriges största bolag inom telecom!

Som säljare hos oss kommer du främst jobba över telefon där din huvudsakliga uppgift kommer vara att hjälpa kunderna med bästa möjliga lösning för just dom.

Inget krav på tidigare erfarenhet) Du kommer kontinuerligt få coachning för att hela tiden utvecklas i din roll som säljare.Kontraktstyp:

- Heltid
- Arbetstider mån- tors kl 09.30-18.00 fre 09.30-17.00
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare
Vi söker dig som:

- Är 18+

- Flytande svenska i tal och skrift

- Drivs av att tjäna pengar och personlig utveckling

- Har en positiv inställning & målinriktadVi erbjuder:

- Konkurrenskraftiga provisioner
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Löpande säljkurser.
- Karriärmöjligheter inom bolaget
- Säljtävlingar, resor och festligheter!


Meriterande:

- Tidigare erfarenheter inom försäljning

Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och event försäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor är beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se (http://www.valuesales.se/)

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales Visa mindre

Circle K Solna Järva Krog söker butikssäljare, heltid

Vart är du på väg? Nu söker vi butikssäljare – ja, alltså riktiga servicehjältar! Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi nu fler servicehjältar. Vad gör en sådan? Jo, du möter våra kunders behov med kunskap, fingertoppskänsla och ett härligt leende – ofta samtidigt som du kanske fyller på kaffemaskinen eller lägger upp en korv. För vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Ä... Visa mer
Vart är du på väg?

Nu söker vi butikssäljare – ja, alltså riktiga servicehjältar!

Vi vill bli världsbäst på service. Och därför söker vi nu fler servicehjältar. Vad gör en sådan? Jo, du möter våra kunders behov med kunskap, fingertoppskänsla och ett härligt leende – ofta samtidigt som du kanske fyller på kaffemaskinen eller lägger upp en korv. För vi är en butikskedja som erbjuder allt från god mat och bakverk, till bra drivmedel och fräscha toaletter. Är du vår nästa talang? Då hittar du vänner för livet här på Circle K.

Circle K Järva Krog söker en kollega som vill bli en del av vårt team. Vi söker dig som är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Det finns möjlighet att växa inom bolaget där du kan bli vår blivande foodcapten. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med ett rullande schema som är förlagt mellan 5:30-23 mån-sön. Är det dig vi söker?

Varmt välkommen in med din ansökan senast 20.03.2023

Om dig:
* Du är en teamplayer – du sätter laget före jaget.
* Du är en fixare – du hittar lösningar på allt.
* Du älskar människor.
* Du är en allkonstnär: Du gillar att ha koll på allt, och tycker om att göra många saker samtidigt.
* Du vill lära dig nya saker och utvecklas, kanske är du redo för mer ansvar.
* Du har förmodligen arbetat inom service och är redo för nästa steg i karriären.
* Du pratar och förstår svenska.
* Du är över 18 år.

Om oss:
* Vi är en plantskola för social skills – vi lägger en bra grund för alla framtida yrken. Och du får ett snyggt CV!
* För dig som redan kommit en bit i yrkeslivet kan vi erbjuda ett utvecklande och mångsidigt jobb.
* Du får kunskap om hur det är att driva butik.  
* Du lär dig att bli en ledare med förståelse för service.
* Du får specialistkunskap – vi kan allt från att driva butik och sälja drivmedel, till marknadsföring och ledarskap.
* Du får en möjlighet till att göra karriär inom företaget – kanske vill du driva din egen butik, eller sikta mot ett jobb på vårt huvudkontor.
* Du får ett roligt jobb med härliga kollegor. 
* Vi är ett internationellt företag med kollegor runt omkring i hela världen.
* Våra stationer kan ha biluthyrning, då är körkort B-manuell ett krav.
* Vi erbjuder dig ett förmånligt friskvårdsbidrag och personalrabatt på alla våra stationer.

Circle K är ett framgångsrikt globalt företag med mer än 14 000 butiker i 26 länder. Totalt har vi cirka 125 000 anställda som arbetar i våra butiker och på kontoren. Vi vill göra det enkelt för våra kunder längs vägen genom att erbjuda bra produkter och snabb och service i världsklass.

Vi förbehåller oss rätten att göra bakgrundskontroller på slutkandidater i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Är du vår nya Product Owner Finance i Frösundavik?

På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som ... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Rollnamn:


• Product Owner Finance

Övergripande ansvar:


• Ansvarar för att driva utveckling och förvaltning av våra lösningar kopplade till vår ERP och Finansområdet
• Ansvarar för löpande dialog med leverantörerna för leveranser av projekt och utvecklingsinitiativ samt förvaltningsrättningar
• Ha god dialog med verksamheten kring krav och utvecklingsplanerna
• Ansvar för felsökning av processer samt att hitta lösningar för befintliga buggar och problem tillsammans med teamet och leverantörerna
• Koordinera med andra IT områden för utvecklings- och förvaltningsleveranser
• Bidrar till att projekt och andra initiativ levereras enligt tid och budget

 

Kvalifikationer/kompetenskrav:


• Minst 5 års erfarenhet av att jobbat med finansprocesser i ERP system.
• Mycket god förståelse av de finansiella processerna kopplat till Order to cash och/eller Procure to pay processer 
• Erfarenhet av att ha jobbat med tekniska specifikationer och kravställning
• Erfarenhet av att jobba med tvärfunktionella team och i projekt
• Mycket god förmåga att anpassa sig till snabba förändringar


• Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
• God kommunikativ förmåga i tal och skrift, engelska, svenska eller norska

Profil:


• Noggrann och strukturerad
• Självständig med en Can-do attityd
• Driven och engagerad
• Teamplayer som delar kunskap och utbildar andra

 

Rapporterar till:

Du kommer vara en del av IT organisationen och tillhöra Business Application teamet som består av andra Product Owners. Du rapporterar till Manager Business Application.

 

Placering:

På vårt kontor i Frösundavik i Stockholm. Här har vi tillgång till ett fullservicekontor i nyrenoverade lokaler med fri tillgång till högklassigt gym och gruppträningsklasser, café- och lunchrestauranger, shuttlebuss direkt till/från Solna station samt vackra utomhusmiljöer i Hagaparken.

 

Omfattning:

Heltid & tillsvidareanställning

 

Sista ansökningsdatum:

13 april 2023. Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Vi erbjuder:

Hos oss får du roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens ledande trädgårdskedja, med goda utvecklingsmöjligheter och ett stort gäng härliga kollegor!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson:

 

Delby Ponce de Leon

Manager Business Application

[email protected] Visa mindre

Kallskänka till ICA:s huvudkontor i Solna!

Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen... Visa mer
Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen där det dagligen serveras ca 750 lunchgäster, leverera catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher, driva caféverksamhet, servera affärsluncher, mingel och middagar vid beställning samt att hand om husets kaffemaskiner.OM TJÄNSTEN:

Vi söker en passionerad och entusiastisk kallskänka till köket på ICA Hk där lagarbete och serviceanda står i centrum. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du är självgående, flexibel och har stenkoll på de bokningar som kommer in. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kallskänka.

Som kallskänka ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, inventering, svinnhantering, datorvana behövs.

Vi arbetar utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

Salladsbuffé till lunchen
Produktion till caféet samt cateringbeställningar
Planering av produktion i kallköket
Egenkontroll

OM DIG SOM SÖKER:

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kallskänksutbildning eller motsvarande
- Du har minst 3 års erfarenhet som kallskänka
- Du är självgående och kan planera och strukturera din arbetstid
- Du är trygg med allergener och specialkost
- Du vill arbeta med klimatsmart matlagning med vegetariska och veganska alternativ
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du är smaksäker och säkerställer en god och jämn kvalitét
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavanaÖVRIG INFORMATION:

Vad vi erbjuder:

- En flexibel och dynamisk arbetsmiljö

- Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram

- Stort fokus på hälsa och säkerhet

- Friskvårdsbidrag 2000 kr/år

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och eventuellt helgarbete kan förekomma.MER OM SODEXO:

Tack vare 422 000 medarbetare, förser Sodexo 100 miljoner människor i 53 länder med servicetjänster inom catering, facility management, medarbetarförmåner och hushållsnära tjänster. Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services- service för livskvalitet.Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!

För eventuella frågor kontakta [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/YWIxgP1MUNs/jobs/2254810/edit/[email protected]) Visa mindre

Städare / hemstädare

Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service. Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal. Vi söker en medarbetare som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det behövs. Vi söker pe... Visa mer
Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service.
Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal.
Vi söker en medarbetare som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det behövs.
Vi söker personer i alla åldrar. Är du ex pensionär och vill arbeta under en begränsad tid så välkomnar vi dig!
Du arbetar oftast självständigt , arbetsuppgifterna innebär främst städning i privata hem, du kommer att utföra veckostädning, storstädning samt flyttstädning. Kontorsstädning kan förekomma.
Arbetstiden är oftast vardag mellan 8-17 och tjänsten är en timanställning.
Vi pratar svenska, spanska och polska.
OBS! Vi tar ansökan via e-mail: [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till avancerad barnsjukvård i hemmet

Brinner du för barnsjukvård och har några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket? Vill du vara med och möjliggöra att svårt sjuka barn får vårdas i hemmet? Då är det kanske dig vi söker till vår verksamhet SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet. Vi erbjuder - Individuellt anpassad introduktion och stöd tills du känner dig trygg i rollen - Tillgång till kontinuerligt stöd, både form av en läkare i beredskap och omvårdnadskollega - Erfar... Visa mer
Brinner du för barnsjukvård och har några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket? Vill du vara med och möjliggöra att svårt sjuka barn får vårdas i hemmet? Då är det kanske dig vi söker till vår verksamhet SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet.

Vi erbjuder

- Individuellt anpassad introduktion och stöd tills du känner dig trygg i rollen
- Tillgång till kontinuerligt stöd, både form av en läkare i beredskap och omvårdnadskollega
- Erfarna kollegor, många med specialistkompetens inom området och/eller lång yrkeserfarenhet
- Trygg och stabil arbetsgrupp
- Arbete inom multiprofessionellt team, både tillsammans med andra yrkeskategorier och andra resurser såsom vårdhund och sjukhusclowner
- Regelbundna utbildningsdagar med fokus på kompetensutveckling inom teamet
- Regelbunden handledning
- Utifrån individuella kompetensutvecklingsbehov finns det möjlighet att hospitera på andra avdelningar.

Om tjänsten
SABH - Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet - skapar möjlighet för att vårda svårt sjuka barn i hemmet. Dygnet runt ger vi barnet tillgång till specialistsjukhusets resurser i form av sjukhusbaserade multiprofessionella mobila vårdteam.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du nära patienten och dess anhöriga. Tillsammans med ett multidisciplinärt team vårdar du det sjuka barnet i dess hemmiljö, där stort fokus ligger på personcentrerad vård. Här blir hela Stockholm och hemmets trygga vrå din arbetsplats. Du behöver därför trivas med att ha bilen som ett av dina främsta verktyg samt att arbeta självständigt.

Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år som har alla har olika diagnoser och omvårdnadsbehov, i vissa fall även behov av palliativ vård. Vid ett hembesök kan vi bla hjälpa till med administrering av  intravenös  antibiotika, cytostatika, nutritionsdropp,  omläggningar, provtagning, sondavveckling, sviktkontroller, ljusbehandlingar, syrgasbehandling mm.

Vi arbetar med utgångspunkt att förälder eller anhörig är den primära vårdgivaren, där vi främst har en stöttande och utbildande roll. Du kommer därför att samarbeta med både vårdkollegor, det berörda barnet och anhöriga.

Vi söker dig som:

- har ett genuint intresse för barnsjukvård.
- känner dig trygg i din yrkesroll och har mod att agera efter din egen övertygelse.
- har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändring.
- Är trygg, stabil och har självinsikt när det kommer till din egen förmåga. Du skiljer på det personliga och professionella samt anpassar ditt bemötande utifrån din yrkesroll och varje unik situation. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
- trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Kvalifikation
Krav: Svenskt sjuksköterskelegitimation, B-körkort, minst 1 års erfarenhet av att arbeta inom slutenvård/akutsjukvård

Meriterande: Specialistutbildning inom barn och ungdom, barnmorska eller tidigare erfarenhet av vård av sjukt barn

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Köksmästare till ICA:s huvudkontor i Solna!

Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen... Visa mer
Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen där det dagligen serveras ca 750 lunchgäster, leverera catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher, driva caféverksamheten, servera affärsluncher, mingel och middagar vid beställning samt att ta hand om husets kaffemaskiner.OM TJÄNSTEN:

Nu söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare för att inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.

Du är en organiserad och lyhörd ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda personal i kök och disk mot uppsatta mål.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Mycket sker digitalt så god datorvana behövs.

Inom Sodexo finns en central meny framtagen för måltidskonceptet ”Eat” via Mashie där du som köksmästare får tillgång till rätterna men där du får möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras på lunchbuffén. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. Du är också med i utvecklingen av catering- och caféutbud.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.

OM DIG SOM SÖKER:

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande

- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande

- Du har minst 3 års erfarenhet av personal- och resultatansvar

- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem

- Du har goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, specialkost, köksekonomi och svinnhantering
- Du har goda kunskaper av att arbeta med klimatsmart matlagning samt med vegetariska och veganska alternativ

- Du ansvarar för att egenkontroll/HACCP sköts enligt rutiner

- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad

- Du har en förmåga att planera och strukturerar arbetet effektivt

- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling

- Du är kreativ, smaksäker och lösningsorienterad

- Du upprätthåller god relation med kund samt säkerställer kvalitet

- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll

- Du talar och skriver svenska obehindrat

- Du har god datavanaÖVRIG INFORMATION:

Vad vi erbjuder:

- En flexibel och dynamisk arbetsmiljö

- Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram

- Möjligheter att växa inom företaget

- Stort fokus på hälsa och säkerhet

- Friskvårdsbidrag 2000 kr/år

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och eventuellt helgarbete kan förekomma.MER OM SODEXO:

Tack vare 422 000 medarbetare, förser Sodexo 100 miljoner människor i 53 länder med servicetjänster inom catering, facility management, medarbetarförmåner och hushållsnära tjänster. Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services- service för livskvalitet.Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!

För eventuella frågor kontakta [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/YWIxgP1MUNs/jobs/2254810/edit/[email protected]) Visa mindre

Microsoft 365-utvecklare

Sogeti söker utvecklare som vill skapa värde med Microsoft 365 både i publik och privat sektor. Gillar du att skapa värde för kund och att ta ägarskap för både teknisk lösning och för leverans då ska du höra av dig för att se vad vi har att erbjuda. Sogeti som arbetsplats präglas av en familjär känsla och positiv attityd där vi värdesätter samarbete och att ha kul på jobbet. Vår entreprenörsanda gör oss snabbrörliga och adaptiva för svängningarna inom bra... Visa mer
Sogeti söker utvecklare som vill skapa värde med Microsoft 365 både i publik och privat sektor. Gillar du att skapa värde för kund och att ta ägarskap för både teknisk lösning och för leverans då ska du höra av dig för att se vad vi har att erbjuda.

Sogeti som arbetsplats präglas av en familjär känsla och positiv attityd där vi värdesätter samarbete och att ha kul på jobbet. Vår entreprenörsanda gör oss snabbrörliga och adaptiva för svängningarna inom branschen utan att förlora fokus. Vi älskar att leverera nytta och har ett starkt kundfokus.

Vi söker dig som värdesätter din egen utveckling högt och trivs i rollen som konsult.

Vi vill att du har kunskaper inom något/några av följande områden:

- Power Platform - Microsoft Power Apps och Power Automate
- SharePoint Online
- Migrering till M365/Azure

För detta uppdrag krävs goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi erbjuder en trygg anställning med fokus på våra medarbetare.

- Våra förmåner
Här hittar du en översikt av de förmåner vi på Sogeti erbjuder.
- Din utveckling - Become your best
Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv.
- Topp 3 Sverige Bästa Arbetsgivare
Sogeti korades som trea i Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022 i Universums ranking. En utmärkelse vi är extra stolta över då det är en intern mätning från de som känner oss allra bäst - våra fantastiska Sogetiare!

Välkommen med din ansökan.


Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. Visa mindre

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start senare i vår ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är initialt förlagt Solna, men projektet kommer att vara beläget i södra Stockholm till hösten och framåt. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. . Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i maj 2023
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Visa mindre

Web editor and content creator

Ansök    Mar 6    Vattenfall AB    Webbredaktör
Company Description Vattenfall is one of Europe’s largest producers and retailers of electricity and heat. Our main markets are Sweden, Germany, the Netherlands, Denmark, and the UK. The Vattenfall Group has approximately 20,000 employees. We have been electrifying industries, powering homes and transforming life through innovation for more than 100 years. We now want to make fossil free living possible within one generation and we are driving the transiti... Visa mer
Company Description
Vattenfall is one of Europe’s largest producers and retailers of electricity and heat. Our main markets are Sweden, Germany, the Netherlands, Denmark, and the UK. The Vattenfall Group has approximately 20,000 employees. We have been electrifying industries, powering homes and transforming life through innovation for more than 100 years. We now want to make fossil free living possible within one generation and we are driving the transition to a sustainable energy system.
Job Description
How does building a new business for Vattenfall sound? Are you an experienced web editor and an expert in creating state of the art content? Are you a digital native with a data driven agenda who always put the customer first? If yes, the Vattenfall DES Nordic team– responsible for Vattenfall's solar, battery and heat pump business – can offer an interesting opportunity to work with products and solutions that make a difference!
The DES Nordics team is responsible for the Vattenfall’s decental energy solutions, meaning the solar and battery business (B2C and B2B) in Sweden and the solar, battery and heat pump business in Finland.
Our vision: “Vattenfall as a reliable partner providing the most compelling value on the Nordic market in terms of designing and installing high quality solar energy systems, on time, safely, with high customer satisfaction, ensuring corporate social responsibility and at a competitive cost
Our Mission: By providing value to our customers, we will contribute to the adoption of solar energy systems – i.e. clean, distributed, and renewable energy – our contribution to enabling fossil-free living within one generation.


About the position
As a web editor and content creator within C&S Nordics we need you to support the solar, battery and heat pump business together with the DES team. Your main focus will be to support the daily operational work as:
Web editor: You will be responsible for producing and improving the content on the Swedish and Finnish B2C and B2B webpages for our solar cell and heat pump businesses. You will make sure the content is up to date, SEO optimized and presented in a user friendly way. You will propose, conduct and analyze A/B-tests and support in web analysis.
CRM expert: You will write, design and send out newsletters, information and offers to current and future customers. You will support marketing automation initiatives and help setting up customer dialogues and marketing campaigns.
Communicator: You will help us with copywriting and design, creating and updating assets such as sales folders, order forms, emails, surveys and content marketing articles.
Digital marketing support: You will be available for producing digital ads.

Qualifications
As a person you need capabilities such as
Creativity paired with attention to details. You understand the possibilities and boundaries in brand guidelines
A ‘’get things done’’-mentality, meaning a pragmatic approach, an ability to think out of the box and deliver in time
A flexible mindset and the capacity to work in a fast speeded and changing business area where priorities and work tasks may change rapidly
Being structured and capable to work independently
Curiosity paired with the courage to suggest and argue for your own ideas
A true team spirit

Requirements
Fluent in Finnish ,Swedish, English – verbally and in writing
Academic degree within preferably digital communication or marketing and/or minimum 3 years relevant working experience from a company with digital focus
Experience and proven track record as a web editor and in copywriting and design
Good understanding of and hands on experience in SEO optimization
Experience in A/B-testing
Interest and knowledge in the opportunities in the rapidly emerging digital area
Experience from working with:
CMS and CRM systems (we use Episerver and Microsoft Dynamics)
The Adobe creative suite
Web analysis tools (Google Analytics, Matomo or similar)

Meritious
Work in large, complex organization (within a technical field)
Experience from both B2C and B2B operations
Knowledge and interest in working with video, animations and/or webinars
Basic understanding of UX design
Marketing automation experience
Experience working with web improvement tools such as GetFeedback (former Usabilla) and Siteimprove


Additional Information
Our Offer
We offer a challenging and international work environment and the possibility to work with some of the best in the field. You will be working in interdisciplinary teams and you can always count on support from committed colleagues as ‘Ask and Share’ concept is essential for the way we work. We offer attractive employment conditions (smart working, flexible working hours and a good-work-life balance) and opportunities for personal and professional development. Click here for further information.


Location
Vattenfall’s headquarters in Stockholm, Arenastaden. (49% work place flexibility, 51% office presence required)


For more information about the position you are welcome to contact hiring manager Maria Juhlin-Hoff, [email protected] For more information about the recruitment process you are welcome to contact our recruiter Cecilia Wijkman, [email protected]


Trade Union representatives in Sweden via Vattenfall´s switchboard +46 8 739 50 00.
Rolf Olsson (Akademikerna), Simon Salomonsson (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna) , Mikael Mukka (SEKO)


We welcome your application in English no later than April 4th 2023.We kindly request that you do not send applications by any means other than via our website.

At Vattenfall we are convinced that diversity contributes to build a more profitable and attractive company and we strive to be a good role model regarding diversity. Vattenfall works actively for all employees to have the same opportunities and rights regardless of gender, ethnicity, age, transgender identity or expression, religion or other belief, disability or sexual orientation. Click here for further information. Visa mindre

Transportledare till Drottningsholms Entreprenad

Transportledare till Drottningholms Entreprenad! Duktig på att lägga pussel? Vi söker dig som gillar att prioritera och koordinera samt vill få utlopp för din serviceförmåga. Vår kund Drottningholms Entreprenad är ett transport och serviceföretag som förfogar över 150st fordon och maskiner fördelade inom tre affärsområden. Grävmaskiner, Lastbilar och Maskinpark. Deras kärnverksamhet består främst i att, så som underleverantör till de stora bygg- och totale... Visa mer
Transportledare till Drottningholms Entreprenad!
Duktig på att lägga pussel? Vi söker dig som gillar att prioritera och koordinera samt vill få utlopp för din serviceförmåga.
Vår kund Drottningholms Entreprenad är ett transport och serviceföretag som förfogar över 150st fordon och maskiner fördelade inom tre affärsområden. Grävmaskiner, Lastbilar och Maskinpark. Deras kärnverksamhet består främst i att, så som underleverantör till de stora bygg- och totalentreprenadsbolagen, förse (hyra ut) olika projekt med högkvalitativa entreprenadmaskiner och kompetenta förare.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som transportledare är att serva och vägleda kunder till att beställa rätt maskiner och transporter till rätt plats och i rätt tid. Du ansvarar för kund- och ordermottagning och genom din goda serviceförmåga matchar du kundens behov. Dina kontaktytor är många i form av kunder, åkare och chaufförer, där du blir den naturliga länken mellan parterna och agerar supportfunktion. I rollen ingår telefon- och mailhantering samt tillhörande administration, så som lägga in ordrar, fakturering och uppföljning.
Vad söker vi
Är du en administrativ stjärna som har hög social kompetens och ett stort engagemang? Då är det troligtvis dig vi letar efter. Din förmåga att prioritera, strukturera och organisera är mycket god. Du är lika duktig på att se detaljerna som att förstå helheten - du ser till att pusslet blir lagt! Du har en genuin affärsmässighet och är duktig på att förstå samt lösa kundens behov. Eftersom du arbetar i nära samarbete med andra transportledare i mindre team, ser vi din ödmjukhet och samarbetsförmåga som viktiga egenskaper. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och prestigelöshet samtidigt som din attityd signalerar möjligheter och lösningar. Drottningholms Entreprenad erbjuder dig en koordinerande roll med många kontaktytor på ett stabilt och etablerat företag med en trygg miljö.
Villkor
Tjänsten är placerad på Ekerö och är heltid. Drottningholms E. erbjuder flextid, Friskvårdsbidrag, plus andra bra förmåner och självklart kollektivavtal, SEKO och Unionen.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Projektledare Verksamhetsutveckling

Ansök    Mar 6    Vattenfall AB    Business controller
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att... Visa mer
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
Nu söker vi projektledare till vår enhet Process Management & IT!
Vi är på en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna, allt för att bli snabbare och mer flexibla för att hinna med den förändringstakt samhället håller idag. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!
Du kommer att
Styra, driva och stötta genomförandet av bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt
Vara en viktig del i vår digitaliseringsresa där du och dina kollegor utgör en viktig möjliggörare för att realisera bolagets strategi
Säkerställa att våra metoder och ramverk för att driva verksamhetsutvecklingsprojekt är effektiva och används i verksamhetenVi söker dig som har
Flera års erfarenhet av projektledning inom verksamhetsutveckling och digital transformation, gärna i en stor och komplex organisation
Erfarenhet av att driva förändringsprojekt med både process- och IT fokus
Erfarenhet av förändringsledning och implementation av verksamhetsförändringar
God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Behärskar svenska och engelska obehindrat
Akademisk universitets-/högskoleexamen

Du drivs av att utveckla både människor och arbetssätt och har förmågan att inspirera och skapa engagemang hos intressenterna i dina projekt. Du skapar enkelt förtroende och samarbeta gärna med andra för att nå resultat i en gemensam målsättning. För att lyckas i rollen tror vi också att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och att du trivs med att leda människor i förändring.
Vi erbjuder dig
Som verksamhetsprojektledare kommer du att ha en central roll i att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation genom att driva projekt som digitaliserar samhället och effektiviserar vårt företag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.
Vi ser fram emot din ansökan, senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!
Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.
Möjlig placering kan vara Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
För mer information om rollen kontakta rekryterande chef Ann Kihlstrand, tel 070-322 92 60
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, tel 070-249 51 38.
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

HR Business Partner med start omgående

Till långt konsultuppdrag söker vi nu en HR Business Partner med start omgående. Rollen är bred och du kommer att ha det primära ansvaret för det operativa HR-arbetet i organisationen. Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person finns det möjlighet till anställning då HR förväntas expandera framåt. Det här är rollen för dig som vill ta nästa steg i din karriär och axla en bred HR-roll som ensam HR i den svenska delen. Du kommer att arbeta br... Visa mer
Till långt konsultuppdrag söker vi nu en HR Business Partner med start omgående. Rollen är bred och du kommer att ha det primära ansvaret för det operativa HR-arbetet i organisationen.

Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person finns det möjlighet till anställning då HR förväntas expandera framåt.

Det här är rollen för dig som vill ta nästa steg i din karriär och axla en bred HR-roll som ensam HR i den svenska delen. Du kommer att arbeta brett med HRs alla områden så som att hantera personalärenden, driva projekt, agera chefsstöd inom olika områden så som rekrytering, utbildning, arbetsmiljö och rehabilitering. Andra delar som ingår är även lön, tidrapportering, administration, medarbetarsamtal och fackliga förhandlingar. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapporterar till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Rådgivare och bollplank till chefer
- Supportera och genomföra fackliga förhandlingar
- Första support mot organisationen och ”super user” i Flex HRM
- Kontaktperson mot externa lönepartner
- Driva projekt och förändringsprocesser
- Ansvara för rekryteringsprocesser

Vem är du?
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med HR frågor. Då vår kund är verksam inom bygg och anläggning är det en mycket meriterande att du har erfarenhet av arbete med HR frågor gentemot både tjänstemän och yrkesarbetare. Därtill är det av stor vikt att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Det är avgörande att du har egen bil och körkort.

För att trivas i rollen drivs du av att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du är van vid att arbeta i en föränderlig miljö och trivs med att arbeta självständigt i en ansvarsfull roll med en mängd olika arbetsuppgifter. Därtill är du noggrann i ditt arbeta och har förmågan att hålla och skapa struktur samt tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är mån om att uppnå mål och resultat.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-04-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/) Visa mindre

Redovisningsekonom

Arbetsuppgifter Vi arbetar dagligen i system som Fortnox och bygglet. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i någon av dessa system. Det är dock inget krav. Du kommer främst att arbeta med vårt byggbolag men vi ser även att visst behov finns i koncernens övriga bolag. Som Redovisningsekonom är dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande: - Löpande redovisning - Ha kunskaper om företagets dagliga ekonomi - Deklarationerna för moms, arbetsg... Visa mer
Arbetsuppgifter

Vi arbetar dagligen i system som Fortnox och bygglet. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i någon av dessa system. Det är dock inget krav. Du kommer främst att arbeta med vårt byggbolag men vi ser även att visst behov finns i koncernens övriga bolag.

Som Redovisningsekonom är dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande:

- Löpande redovisning
- Ha kunskaper om företagets dagliga ekonomi
- Deklarationerna för moms, arbetsgivaravgifter och källskatt, fastighet samt inkomst för koncernens bolag lämnas in i tid
- Inbetalning av bolagens skatter och moms
- Hantera Betalningsflödet i koncernen
- Fakturering
- Rapportera om företagens ekonomi och lönsamhet till överordnad
- Månadsbokslut och avstämningar
- Lönehantering
- Rapportering till CFO

Formella krav

- Eftergymnasial utbildning ekonomi är ett krav (YH, Universitet/Högskola)
- För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet från löpande redovisning samt bokslutsarbete
- Du har god datorvana och tidigare arbetat med Word och Excel.
- God svenska i både tal och skrift

Som person är du kundorienterad och serviceinriktad och är van att ta ansvar. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt även under hög arbetsbelastning. Det finns en stark lagkänsla på kontoret så det är viktigt att du är villig att hjälpa dina kollegor och samarbeta för att hela teamet ska kunna leverera med högsta kvalitet.

Karriärmöjligheter

För rätt person ser vi goda möjligheter att över tid växa in i en större roll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Solna

Lön: Månadslön Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Ingenjörshus

Ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag söker nu en mekanikkonstruktör med stort intresse för teknik. Rollen passar dig som gillar att arbeta hands-on och vara med i hela processen. Sök tjänsten idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN: I rollen som mekanikkonstruktör kommer du ingå i en projektgrupp bestående av 15 personer och arbeta med olika projekt inhouse. I rollen kommer du arbeta självständigt i olika projekt där du kommer arbeta självständigt oc... Visa mer
Ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag söker nu en mekanikkonstruktör med stort intresse för teknik. Rollen passar dig som gillar att arbeta hands-on och vara med i hela processen. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!
OM TJÄNSTEN:
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du ingå i en projektgrupp bestående av 15 personer och arbeta med olika projekt inhouse. I rollen kommer du arbeta självständigt i olika projekt där du kommer arbeta självständigt och ha ansvar över hela processen. Du kommer arbeta med alla delar av utvecklingsprocessen från att få in förfrågan från kund till att rita och konstruera i 3D CAD och sedan montera produkten i verkstaden. Det är ofta kortare projekt där du kommer arbeta självständigt men man sitter i grupp och resten av teamet finns alltid där för att stötta och bolla idéer. Det är stor frihet under eget ansvar och en roll där du kan utvecklas mycket.

ARBETSUPPGIFTER:

·      Arbeta med alla delar i utvecklingsprocessen

·      Rita och konstruera i 3D CAD

·      Montering i verkstaden

VI SÖKER DIG SOM:

·      Har en relevant utbildning inom området

·      Har kunskap i 3D CAD

·      Har kunskap från produktionssidan, antingen från arbetslivet eller hobbyprojekt

·      Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har körkort klass B då resor förekommer i arbetet.

Stor vikt kommer läggas vid din personlighet där det är viktigt att du har en god social förmåga eftersom du kommer ha mycket kundkontakt. Du gillar att lösa problem och är kreativ.

OM KUNDFÖRETAGET:

Företaget är ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag som skapar förutsättningar för att samhället ska kunna utvecklas i jämn takt med digitaliseringen. Med allt högre efterfrågan på teknisk kunskap kan de erbjuda deras kunder unika lösningar inom produktionsutveckling, produkteffektivisering och innovation. Dessa områden utgör kärnan i verksamheten. 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

·      Omfattning: Heltid

·      Start: Omgående

·      Placering: Stockholm

·      Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson

·      Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Grabb på 2,5år söker personliga assistenter

Ansök    Mar 6    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana Assistans söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna Barnet är 2,5 år g... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana Assistans söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna
Barnet är 2,5 år gammal har andningsproblematik och har ett omfattande omvårdnads- samt tillsynsbehov.

För att passa in i rollen som assistent bör du ha en positiv attityd, vara lyhörd och uppmärksam och assistera utifrån barnets behov, vara flexibel och lösningsorienterad och har en fallenhet för att följa instruktioner, vi ser det som en självklarhet att du är ärlig och ansvarsfull och har hög integritets-känsla, du respekterar och följer tystnadsplikten.

Då du blir en del av barnets liv bör du även vara en god förebild med gott omdöme. Du måste kunna tala svenska för denna tjänst. Du får gärna ha en undersköterska utbildning alternativt att du har flera års erfarenhet och gärna utav respirator med övervakning av saturationsmätare. Då grabben sover under natten så är det otroligt viktigt att man klarar av att sitta tyst och hålla sig vaken en hel natt för att inte störa hans nattsömn.

Tjänsten är en timanställning med VAKEN natt. Schemat brukar planeras i god tid 1-2 månader i förväg, men det förekommer även att vi behöver hjälp med kort varsel.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Tjänsten är med tillträde omgående.

Du får gärna ansöka om ett utdrag från polisens registerutdrag i samband med att du skickar in din ansökan för att snabba på processen. Var noga med att du skickar efter det utdraget som heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning".
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Serviceelektriker till EL13R - Stockholm

Just nu söker vi på EL13R AB en elektriker till Stockholm, med några års arbetslivserfarenhet och som trivs med en omväxlande vardag med mycket kundkontakt. Vi ser att du: - Har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet inom el - Är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakt - Gillar att ta till dig ny kunskap. Vi på EL13R erbjuder: - Kollektivavtal hos Elektrikerförbundet. - En stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter. - God... Visa mer
Just nu söker vi på EL13R AB en elektriker till Stockholm, med några års arbetslivserfarenhet och som trivs med en omväxlande vardag med mycket kundkontakt.
Vi ser att du:
- Har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet inom el
- Är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakt
- Gillar att ta till dig ny kunskap.


Vi på EL13R erbjuder:
- Kollektivavtal hos Elektrikerförbundet.
- En stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter.
- Goda anställningsvillkor och en trevlig arbetsmiljö.
- Friskvårdbidrag.
- Firmabil och telefon.
Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning, installation och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler, liftkort, samt ECY.
Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga.
Om oss:
EL13R AB är ett elinstallationsföretag som arbetar med all form av service mot företag, bostadsrätter och privatpersoner. Vi har serviceuppdrag runt om i Storstockholm och huvudkontoret ligger i Solna/Hagalunds industriområde. Vi utför både större och mindre jobb, och har idag några pågående större projekt inom bland annat byte av serviscentraler i brf, installation av imd el, installation av laddstationer, både AC och DC, både små och stora installationer. Serviceuppdrag hos privatpersoner och företag. Installationer av batterilager. Ombyggnation av mätartavlor till trafomätning med mera.


Välkommen med din ansökan till [email protected]
Har ni frågor om tjänsten, tveka inte hör av er till Fredrik 0738-61 88 01 Visa mindre

Nätverkskonsult

Ansök    Mar 6    Exalt Network AB    Nätverkstekniker
Exalt designar, installerar och underhåller säkra nät i hela Sverige för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Exalt är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på så väl aktiv som passiv nivå. Bolaget består av cirka 40 medarbetare, främst konsulter och tekniker med mångårig erfarenhet och hög kompetens inom respektive områden. Verksamheten är fördelad på två affärsområden, Säker kommunikation oc... Visa mer
Exalt designar, installerar och underhåller säkra nät i hela Sverige för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Exalt är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på så väl aktiv som passiv nivå. Bolaget består av cirka 40 medarbetare, främst konsulter och tekniker med mångårig erfarenhet och hög kompetens inom respektive områden. Verksamheten är fördelad på två affärsområden, Säker kommunikation och IT-infrastruktur. 
Hos oss på Exalt händer det ständigt nya saker och vi står nu inför en fortsatt spännande tillväxtresa framåt.

Vi söker förstärkning till vårt konsultteam där vi har flera av Sveriges största operatörer och IT-bolag som kunder. Det är en målinriktad miljö och vi har roligt på vägen. 
Vi söker nu Dig som har erfarenhet och vill fortsätta arbeta som nätverkskonsult på ett resultatinriktat mindre bolag med stora kunder och mål.

Som nätverkskonsult på Exalt får du arbeta högt som lågt med planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i våra riktigt stora kunders IT-miljöer. Du kommer primärt att arbeta med produkter från marknadens ledande leverantörer så som Cisco, Fortinet, Aruba, Check Point och Juniper. Vi uppmuntrar certifieringar och vill man på sikt certifiera sig inom fler områden så stödjer vi det, vi vill att du ska utvecklas.

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Konsulttjänster där vi bl.a. arbetar med de största operatörerna och IT-bolagen i Sverige som arbetar med framtidens lösningar och inom kommunikation och nätinfrastruktur.

Du förväntas att snabbt kunna skaffa ett helhetsperspektiv på kundens nätverksmiljö och efter någon veckas introduktion kunna vara produktiv och skapa ett mervärde för kund. För att lyckas med detta behöver man ha minst 5 års erfarenhet som konsult eller tekniker.

Vi är flexibla och föreslår alltid tillsammans med kund den bästa lösningen utifrån möjligheterna som kan innebära arbete ute på plats hos kund eller distansarbete mot kund från kontoret eller hemmet.

Vi på Exalt arbetar hårt tillsammans mot både individuella och gemensamma mål. Om du är samarbetsvillig, flexibel och gillar tempoväxlingar så kommer du att trivas i Exalts konsultteam där vi drivs av att ge riktigt högklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter
- Arbete som nätverkskonsult med tekniska frågeställningar inom nätverk och säkerhet
- Implementation och design samt drift och förvaltning av säkra nätverkslösningar hos våra kunder
- Utveckling av befintliga nätverksmiljöer och strategiskt bollplank för våra kunder

Krav för att lyckas med rollen
- Erfarenhet av att arbeta som konsult eller tekniker inom nät och säkerhet
- Vana av behovsanalys, design och implementation av säkra nätverkslösningar
- Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Dina framtida kollegor
Hos oss hittar du ölbryggare, skidåkare, jägare, gamers, musiker, filmnördar, bartenders, scouter, golfare, padelproffs och mycket mer! Det vi har gemensamt är ett otroligt engagemang för det vi gör och att alltid vilja ge bästa service till våra kunder. Vi välkomnar olikheter och vi gillar att umgås och lära oss av varandra. Vår företagskultur har formats och fortsätter att formas av de människor som arbetar på Exalt. Några saker vi gör tillsammans:

- AW på kontoret & teamevents
- Kick off, sommarfest & julbord 
- Gemensamma frukosttillfällen
- Rundpingis på vårt pingisbord som är hjärtat i vårt öppna arbetslandskap Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Business Controller to Direct Link

Ansök    Mar 6    Experis AB    Business controller
Do you want to work as Business Controller in an international environment and a rapidly changing business? Are you a business-oriented person who wants to contribute to our growth, and the modernization of our finance function in an entrepreneurial driven company? Then this role might be something for you. Join us Direct Link creates borderless logistic solutions for global delivery. We customize solutions that expand our clients' markets worldwide. You... Visa mer
Do you want to work as Business Controller in an international environment and a rapidly changing business? Are you a business-oriented person who wants to contribute to our growth, and the modernization of our finance function in an entrepreneurial driven company? Then this role might be something for you.

Join us

Direct Link creates borderless logistic solutions for global delivery. We customize solutions that expand our clients' markets worldwide. You will be a part of a workplace with great diversity, which contributes to better results for our business. Direct Link is a part of PostNord. As a Business Controller within EMEA at Direct Link, you are part of the Finance function of the region with a strong focus on commercial development and YoY growth.

Your new role

The Business Controller has a central role in the Finance function going forward, working to ensure plans and activities are aligned to support the region's and company's tactical and strategical milestones. The Business Controller should bring his/her knowledge about where the company is heading from a financial perspective to support the line organization in interpreting financial data in a proactive way. As our Business Controller you will also help develop the region´s management control system, processes and tools. Participating in the closing process with analysis and follow-up is also part of the role.

Key responsibilities as Business Controller:

* Driver budget and forecasting processes
* Revenue management and revenue consolidation/reporting
* Provide financial/commercial support to the entire EMEA organization
* Work with Finance Managers to design and implement operational and financial KPI's
* Sales and margin analysis
* Actuals vs budget and trend analysis, whole P&L
* Participates in month- and quarter end closings
* Process improvements and ad hoc tasks

You will report to the Finance Director of EMEA and the position will be based in Solna, Sweden. Hybrid workplace is possible.

We are looking for someone who has

* University degree in Business Administration or equivalent
* One or a few years´ experience from a similar role, working closely with core business
* Experience from working in an international environment
* Excellent skills in Excel are required
* English fluently, both written and spoken

To be successful in this role you need to be business-minded and result driven. You are social and easygoing and you like to create good relations with people around you. Analytical problem-solving skills and numerical skills are required.

We offer you

* Work in a Nordic and dynamic environment
* Wellness allowance & access to the office's gym and indoor swimming pool
* Employee benefits through PostNord´s own personnel foundation PostNord Plus
* Great occupational pension terms
* Great development opportunities

We make everyday life easier

PostNord is the leading supplier of communication and logistics solutions to, from, and within the Nordic region. We ensure the provision of a postal service to households and businesses in Sweden and Denmark. We aim to make everyday life easier and more sustainable for everyone who lives and works in the Nordic region.

We are accountable, brave and committed, effectively leading change regardless if we lead our self or others. We emphasize teamwork, sincerity and positive relationships in the workplace. We build on our success and learn from both colleagues and mistakes. People with different backgrounds work with us. You will therefore be part of a workplace with great diversity, which contributes to better results for the business. Visit us at www.postnord.com

Apply

In this recruitment, PostNord collaborates with Jefferson Wells, please apply via the link. If you want to know more about the job, you are welcome to contact Jefferson Wells, recruitment consultant Therese Thunström [email protected]

The selection process will be ongoing, so please, send your application as soon as possible.

At postnord.com/karriar, you can read more about PostNord as a workplace. For union contact persons see postnord.com/fackliga

We look forward to hearing from you! Visa mindre

Talent acquisition specialist

Recruitbyme är ett konsultbolag som arbetar med rekrytering, uthyrning och utbildningstjänster till våra kunder, vi sitter i trivsamma lokaler på Teknikparken i Gävle och arbetar över hela landet, men även inom EU i samarbetet med rekryteringsnätverket EPSN Workforce. Till ett kunduppdrag i Stockholm/Solna  vi nu en Talent Acquisition Searcher. Är du riktigt vass på att bygga nätverk och etablera goda relationer med kandidater?  Vi söker efter dig so... Visa mer
Recruitbyme är ett konsultbolag som arbetar med rekrytering, uthyrning och utbildningstjänster till våra kunder, vi sitter i trivsamma lokaler på Teknikparken i Gävle och arbetar över hela landet, men även inom EU i samarbetet med rekryteringsnätverket EPSN Workforce.Till ett kunduppdrag i Stockholm/Solna  vi nu en Talent Acquisition Searcher.


Är du riktigt vass på att bygga nätverk och etablera goda relationer med kandidater? 
Vi söker efter dig som har ett intresse av att utöka ditt professionella nätverk samt bli expert på search och headhunting av specialistkompetens. 


Hos kunden välkomnas du till ett härligt och glatt gäng som arbetar inom Talent Acquisition. 


Om tjänsten:


Hos kunden erbjuds du att arbeta i en professionell miljö med goda möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta med spännande projekt i ett bolag med öppen kultur och där man har bra balans mellan arbete och privatliv! Kunden  tillhandahåller en flexibel hybrid arbetsmodell som en del av deras kultur och  sätt att arbeta.


Som Talent Acquisition Searcher är ditt huvudsakliga mål är att finna topptalanger. Du kommer att arbeta proaktivt med dina searchuppdrag där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. 


I rollen kommer du även att ha många interna kontaktytor och du arbetar nära rekryterande chefer för att förstå tekniska krav och rollernas befattning. Du kommer rapportera till Global Head Of Talent Acquisition, samt arbeta nära kundens svenska Talent Acquisition team.


För att lyckas och trivas i tjänsten som searcher är du en självgående och strukturerad person som har en god förmåga att knyta kontakter och skapa relationer med potentiella kandidater. Du tar egna initiativ, trivs med att skapa struktur och har en prestigelös inställning.


Ett axplock av dina arbetsuppgifter:


Arbeta med search & headhunting
Utveckla och underhålla en intern talangpipeline
Aktivt arbeta med interna och externa nätverk för att fånga upp relevanta kandidater
Hantera kravprofil, annonsering och urvalsarbete, referenstagning
Utföra rekryteringsadministration

Vi söker dig som


Har en relevant akademisk examen, exempelvis inom HR, beteendevetenskap eller personalvetarexamen
Har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom search
Är självgående i search-processen vad gäller uppsökandet av kandidater och att bygga framgångsrika relationer
Har erfarenhet av LinkedIn recruiter
Behärskar svenska och engelska i tal såväl som skrift
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av WorkdayVid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl i din ansökan varför just du skulle passa för den här tjänsten. Det är viktigt att du trivs i en roll som innebär att du självständigt driver ditt eget arbete framåt, vilket kräver att du har en god förmåga att på egen hand planera och strukturera din dag.


Övrig information


Start: Omgående


Omfattning: Heltid. Uppdraget löper initialt under 6 månader med möjlighet till förlängning ytterligare 12-18 månader (med en paus under juni)


Placering: Stockholm - Solna, med möjlighet till hybrid arbete


Intresserad? Sök omgående, då uppdraget startas ASAP


I det här uppdraget, kommer du att bli anställd av Recruitbyme och uthyrd till kunden. Visa mindre

TIBI Stockholm söker en senior projektledare

Vad kan TIBI erbjuda dig? Tibi har lång erfarenhet av arbete från tidiga skeden och att i nära samarbete med beställare driva projekt fram till slutbesiktning och avslut. Vårt arbetssätt bygger på transparens och ett nära samarbete med beställaren. Vi går in i varje projekt med stort engagemang och lojalitet gentemot kunden. Vi är ett litet företag med 12 anställda, vilket gör att vi kan vara flexibla och fatta snabba beslut utan byråkratiska hinder. Om t... Visa mer
Vad kan TIBI erbjuda dig?
Tibi har lång erfarenhet av arbete från tidiga skeden och att i nära samarbete med beställare driva projekt fram till slutbesiktning och avslut. Vårt arbetssätt bygger på transparens och ett nära samarbete med beställaren. Vi går in i varje projekt med stort engagemang och lojalitet gentemot kunden. Vi är ett litet företag med 12 anställda, vilket gör att vi kan vara flexibla och fatta snabba beslut utan byråkratiska hinder.

Om tjänsten som projektledare
I rollen som Projektledare på Tibi ansvarar man för hela eller delar av projekt i byggprocessen. Rollinnehavaren förväntas arbeta både som projektledare, projekteringsledare och byggledare. Beroende på erfarenhet kan rollinnehavaren även bistå inom något specialistområde som till exempel kontrollansvarig eller besiktningsman.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ansvarar du för hela eller delar av processen i respektive projekt. Ansvarar för budget, uppföljning och prognoser samt planering. Du har även ansvaret för kundkontakterna.

Din profil
Relevant högskoleutbildning: Civil-/högskoleingenjör eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har goda kunskaper i office-paketet och erfarenhet av förekommande projektledningsverktyg. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing 0736-264750. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Diskare

Ansök    Mar 5    Five Moments AB    Diskare
Five Moments söker diskare till vår restaurang Peaky Bistro på Mall of Scandinavia i solna. Man diskar porslin går ut med soppor och fördelar ut porslin rätt plats. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Five Moments söker diskare till vår restaurang Peaky Bistro på Mall of Scandinavia i solna.
Man diskar porslin går ut med soppor och fördelar ut porslin rätt plats.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Rivare/Extra/Solna

Ansök    Mar 5    Aleja AB    Lagerarbetare
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta f... Visa mer
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete. Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid tex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, Oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar, allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.


Just nu har vi en kund som behöver hjälp med renoveringar av förskolor.
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Cafebiträde

Hello Boba på Mall of Scandinavia Stockholm söker en cafébiträde som brinner för service, tar iniativ, är självgående Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att bereda och servera av olika kaffedrycker, kassatjänst, städning, enklare matlagning samt andra sedvanliga arbetsuppgifter inom Café & restaurangverksamhet ingår i dina arbetsuppgifter. Utbildning/Erfarenhet Att behärska svenska, engelska och vietnamesiska språket är en förutsättning för att ... Visa mer
Hello Boba på Mall of Scandinavia Stockholm söker en cafébiträde som brinner för service, tar iniativ, är självgående
Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att bereda och servera av olika kaffedrycker, kassatjänst, städning, enklare matlagning samt andra sedvanliga arbetsuppgifter inom Café & restaurangverksamhet ingår i dina arbetsuppgifter.
Utbildning/Erfarenhet
Att behärska svenska, engelska och vietnamesiska språket är en förutsättning för att kunna lära dig arbetet.
Kunna förstå och göra dig förstådd. Meriterande om du har erfarenhet från serviceyrket men inget krav då utbildning ges.
Att vara stresstålig. Du skall vara självgående och initiativrik.
Att vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras
Kunna fatta egna beslut och vara trygg i dig själv.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälj... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, ext

Ansök    Mar 5    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. En viktig del av verksamheten består av bankett servering, så tidigare erfarenhet av detta är meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Jobba Som Key Account Manager

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön, provision & bonusar ? Friskvård, försäkring & pension ? Mobiltelefon & dator Krav: ? Ren svenska i t... Visa mer
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Utesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? V... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har körkort
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du ren svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning ? Inga belas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Utesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba som fältsäljare. Pratar du ren svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Ren svenska i t... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba som fältsäljare.
Pratar du ren svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har körkort
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du ren svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & s... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du ren svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Junior drifttekniker till Coor

Är du intresserad av fastighetsteknik? Coor söker nu en drifttekniker som ska hjälpa till med drift och underhåll på Nya Karolinska sjukhuset. Du kommer ha en nyckelroll i att sjukhuset och vården får en luftkvalité på hög nivå. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna! OM TJÄNSTEN I rollen som ventilationstekniker kommer du säkerställa att sjukhusets ventilationssystem fungerar som det ska på Nya Karo... Visa mer
Är du intresserad av fastighetsteknik? Coor söker nu en drifttekniker som ska hjälpa till med drift och underhåll på Nya Karolinska sjukhuset. Du kommer ha en nyckelroll i att sjukhuset och vården får en luftkvalité på hög nivå. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna!

OM TJÄNSTEN
I rollen som ventilationstekniker kommer du säkerställa att sjukhusets ventilationssystem fungerar som det ska på Nya Karolinska Solna. Du arbetar i många olika miljöer och med flera sociala kontaktytor på sjukhuset.Du erbjuds


* En roll i högteknologisk och spännande miljö på ett av Europas mest tekniskt avancerade sjukhus
* Goda utvecklingsmöjligheter inom driftteknik och chans till förlängning för den som vill


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Rengöring av kylbafflar
- Filterbyte i ventilation
- Nära samarbete med andra driftekniker samt driftcentralen

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Har ett stort intresse för fastighets- teknik och drift
* Är teknisk lagd
* Trivs i en praktisk, fysisk roll
* Har goda kunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som drifttekniker eller annan fastighetsteknisk erfarenhet.

Som person är du driven, har en god samarbetsförmåga samt tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. I och med att du kommer arbeta på sjukhus kommer du att träffa många olika människor och därför läggs det stor vikt vid att du är kommunikativ och serviceinriktad. Utöver det krävs det noggrannhet och att du tar ansvar för ditt arbete.

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt.
* Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
* Placering: Solna.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Coor på deras hemsida Visa mindre

Jobba Som Försäkringssäljare

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du ren svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & s... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du ren svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Junior handläggare till PRA Group

PRA Group växer och söker nu en junior inkassohandläggare till sitt nya kontor i Solna. Har du erfarenhet av kundbemötande och vill ta nästa steg i karriären i en spännande och mångsidig roll? Då är det dig vi söker! Hos PRA Group strävar de för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN PRA Group är en internationell koncern som har verksamhet i 16 länder. Koncernens ... Visa mer
PRA Group växer och söker nu en junior inkassohandläggare till sitt nya kontor i Solna. Har du erfarenhet av kundbemötande och vill ta nästa steg i karriären i en spännande och mångsidig roll? Då är det dig vi söker! Hos PRA Group strävar de för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
PRA Group är en internationell koncern som har verksamhet i 16 länder. Koncernens svenska bolag, PRA Group Sverige, är ett inkassobolag som arbetar med ett långsiktigt fokus och som värderar kundvård högt. Tjänstens omfattning är 100% med anställning direkt hos PRA Group, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 08.00-17.00 med möjlighet till flex och distansarbete upp till två dagar i veckan. Du kommer att jobba i PRA's nya fräscha lokaler i Solna.

Du erbjuds


* En företagskultur som genomsyrar omtanke
* En utvecklande och flexibel roll där du har möjlighet att påverka ditt arbetssätt
* En roll inom ett bolag som strävar efter en högpresterande kultur och tillhör de världsledande aktörerna inom sin inriktning


ARBETSUPPGIFTER
Som junior inkassohandläggare förhandlar och säljer du skuldfrihetslösningar till PRAs kunder via in- och utgående telefonsamtal. Ditt uppdrag är att i dialog med såväl betalande som icke betalande kunder komma fram till en möjlig lösning utifrån kundens individuella situation. Utöver detta har du kontakt med myndigheter, gör rättsliga åtgärder hos kronofogden samt sköter administration i systemet. Här får du chansen att långsiktigt lära sig inkassohantering under strukturerad upplärning.

Dina arbetsuppgifter kommer att byggas på sakta men säkert och kommer på sikt att innefatta:


* Förhandla, besluta och hitta lösningar för bolagets kunder
* Göra och omförhandla amorteringsplaner med befintliga och icke-befintliga kunder
* Skicka ärenden till Kronofogdemyndigheten
* Bedöma skuldsaneringsförslag och följa upp skuldsaneringsplaner
* Hantera kontakter med myndigheter och tillhörande förvaltning i systemet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avklarad gymnasieutbildning
- Har erfarenhet av kundkontakt via telefon
- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du


* Kommunikativ
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Talent Acquisition Searcher

Ansök    Mar 3    Incluso AB    Researcher, rekrytering
Vi söker en Talent Acquisition Searcher till ett internationellt bolag i Solna. Start snarast möjligt, 6 mån uppdrag till att börja med, möjlighet till förlängning efter det. Är du riktigt vass på att bygga nätverk och etablera goda relationer med kandidater? Vi söker efter dig som har ett intresse av att utöka ditt professionella nätverk samt bli expert på search och headhunting av specialistkompetens. Hos oss välkomnas du till ett härligt och glatt gän... Visa mer
Vi söker en Talent Acquisition Searcher till ett internationellt bolag i Solna. Start snarast möjligt, 6 mån uppdrag till att börja med, möjlighet till förlängning efter det.

Är du riktigt vass på att bygga nätverk och etablera goda relationer med kandidater? Vi söker efter dig som har ett intresse av att utöka ditt professionella nätverk samt bli expert på search och headhunting av specialistkompetens. Hos oss välkomnas du till ett härligt och glatt gäng som arbetar inom Talent Acquisition. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten:
På företaget erbjuds du en professionell miljö med goda möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta med spännande projekt i ett bolag med öppen kultur och där man har bra balans mellan arbete och privatliv! Vi tillhandahåller en flexibel hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och vårt sätt att arbeta.
Som Talent Acquisition Searcher är ditt huvudsakliga mål är att finna topptalanger till förteget. Du kommer att arbeta proaktivt med dina searchuppdrag där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. I rollen kommer du även att ha många interna kontaktytor och du arbetar nära rekryterande chefer för att förstå tekniska krav och rollernas befattning. Du kommer rapportera till Global Head Of Talent Acquisition, samt arbeta nära det svenska Talent Acquisition teamet.

För att lyckas och trivas i tjänsten som searcher är du en självgående och strukturerad person som har en god förmåga att knyta kontakter och skapa relationer med potentiella kandidater. Du tar egna initiativ, trivs med att skapa struktur och har en prestigelös inställning.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:
• Arbeta med search & headhunting
• Utveckla och underhålla en intern talangpipeline
• Aktivt arbeta med interna och externa nätverk för att fånga upp relevanta kandidater
• Hantera kravprofil, annonsering och urvalsarbete, referenstagning
• Utföra rekryteringsadministration

Vi söker dig som
• Har en relevant akademisk examen, exempelvis inom HR, beteendevetenskap eller personalvetarexamen
• Har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom search
• Är självgående i search-processen vad gäller uppsökandet av kandidater och att bygga framgångsrika relationer
• Har erfarenhet av LinkedIn recruiter
• Behärskar svenska och engelska i tal såväl som skrift
• Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Workday

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl i din ansökan varför just du skulle passa för den här tjänsten. Det är viktigt att du trivs i en roll som innebär att du självständigt driver ditt eget arbete framåt, vilket kräver att du har en god förmåga att på egen hand planera och strukturera din dag.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Incluso, kunden är belägen i Solna. Uppdraget löper initialt under 6 månader med möjlighet till förlängning ytterligare 12–18 månader (med en paus under juni).


Bifoga CV och personligt brev så snart som möjligt, vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen.


För mer information om rollen kontakta Marianne Nilsson, rekryterare på Incluso. Visa mindre

Uthyrare Kommersiella fastigheter

Ansök    Mar 3    Pro Fastigheter Stockholm AB    Uthyrare
Om jobbet Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor. Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder. Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 50-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäkla... Visa mer
Om jobbet
Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor.
Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder.
Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 50-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäklarringen, vilket innebär att vi till skillnad från ett franchisekoncept inte har ett enskilt vinstintresse på huvudkontoret.
Huvudkontorets enda ekonomiska intresse är att återinvestera våra intäkter och vinster för att utveckla kedjan och dess verksamhet.
Vår låga personalomsättning och höga lojalitet bland kontorsägarna är något som vittnar om detta.
En familjär atmosfär med vinnaranda och stark intern lojalitet är vad du blir en del av som anställd.
Vi söker nu uthyrare kopplad till kommersiella fastigheter till vårt kontor i Solna & Sundbyberg.
Tjänsten är på heltid och vi sitter i fräscha lokaler på Råsundavägen 156 vid Näckrosens T-bana station.
Vi söker dig som har ambitioner och vilja att vara del av ett drivande team. Vi ser gärna att du har arbetat ett tag med uthyrning och har kunskap inom området, men fokus ligger på dina ambitioner och personlighet i samband med anställning.
6 månaders provanställning tillämpas.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Lokalsamordnare till Samordningsenheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Den här rollen tillhör samordningsenheten som är en bred enhet med många olika kompetenser och uppdrag. Du erbjuds ett flexibelt och självständigt arbete tillsammans med härliga kollegor.

Samordningsenheten är en av stödenheterna inom verksamhetsområdet Stöd och Styrning. Samordningsenheten har totalt 17 medarbetare placerade i Örebro, Stockholm och Luleå men största delen av verksamheten finns i Härnösand där enhetschef och lokalförsörjningschef också är placerade. Den tilltänkta placeringsorten för denna tjänst är i första hand i Stockholm, där vi har kontor i Solna och på Kungsholmen, men annan ort som exempelvis Örebro, Malmö eller Härnösand kan övervägas.

Enheten ansvarar för tjänster inom miljöledning, fysisk säkerhet, intern service, nämndadministration, metodstöd i processutveckling och lokalförsörjning dit du kommer tillhöra. .Enheten har ett nationellt uppdrag som kommer att innebära resor i hela landet.


ARBETSUPPGIFTER
Som lokalsamordnare på SPSM har du en del av ansvaret i att försörja myndigheten med lokaler så att vi kan upprätthålla vårt viktiga samhällsuppdrag- att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning oavsett funktionsförmåga. Du möts av ett omväxlande arbete med olika arbetsuppgifter som till exempel inköp, kvalitetsuppföljning av leverantörer och löpande dialog med kollegor i kärnverksamheten. Du kommer även arbeta med projektledning av lokalernas verksamhetsanpassningar för kontorsverksamheten och specialskolans verksamhet så att lokalerna utvecklas med ett fokus på långsiktighet och hållbarhet och är väl anpassade till kärnverksamhetens behov.

Arbetsuppgifterna är bland annat:
- ge expertråd och proaktivt stöd samt hålla ihop mötesstrukturer för verksamheten i lokalfrågor.
- samordna interna och externa tvärfunktionella grupper, styrning och planering av projekt inom lokalförsörjning i tidiga stadier.
- bevaka hyres- och driftavtal.
- ta fram underlag, följa upp investeringar och budget för delar av myndighetens lokalförsörjning.
- Samordna lokalförsörjningsprojekt på lång sikt genom framtidsdialoger och driftmöten med hyresvärdar och leverantörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- har en eftergymnasial utbildning företrädelsevis inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller projektledning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant.
- har erfarenhet av lagstiftning som berör lokalförsörjning, t.ex. arbetsmiljö-, hyresrätt, plan- och bygg samt miljöområdet.
- har erfarenhet av att driva och arbeta lokalprojekt.
- har kunskap om fastighetsekonomi.
- uttrycker dig väl i tal eller teckenspråk på svenska och i skrift

Det är meriterande om du
- Har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet
- har erfarenhet av strategiskt och operativt lokalförsörjningsarbete.
- Har haft någon typ av beställarfunktion för leverantörer inom fastighetsbranschen.
- Har erfarenhet av fastighetsförvaltning, kundvård och/eller projektledning.
- Har erfarenhet av Lagen om offentlig upphandling.

För att lyckas i rollen som lokalsamordnare på Specialpedagogiska skolmyndigheten behöver du trivas med att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Vi söker dig som arbetar strukturerat med hög kvalitét. Du har ett flexibelt angreppssätt och trivs med att samverka och samarbeta i olika nätverk. För dig är ingen uppgift för stor eller för liten utan du löser uppgifter på ett positivt, prestigelöst och flexibelt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning. Provanställning på sex månader tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fordonstestare sökes till anläggning i Solna!

Vi söker Fordonstestare till Solna! Som fordonstestare jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla ku... Visa mer
Vi söker Fordonstestare till Solna!

Som fordonstestare jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som har:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper

Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss! Visa mindre

Sommarvikarier till Oskarsro i Solna

Nu söker vi på Oskarsro i Solna nya sommarvikarier till sommaren 2023. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, möjlighet till arbete även före och efter sommaren. Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - f... Visa mer
Nu söker vi på Oskarsro i Solna nya sommarvikarier till sommaren 2023.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, möjlighet till arbete även före och efter sommaren.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Oskarsro

Oskarsro är ett litet trivsamt äldreboende nära Solna och Huvudsta centrum med 34 lägenheter varav 10 är för boende med demensdiagnos. Vår profil är sång, musik och dans.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 31 mars 2023
Har du frågor? Kontakta gärna: [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Fastighetsmäklare till Solna & Sundbyberg

Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor. Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder. Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 50-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäklarringen, v... Visa mer
Välkommen till Mäklarringen, en av Sveriges största och äldsta fastighetsmäklarkedjor.
Vi kan även stoltsera med att vara en av de största kedjorna på utlandsbostäder.
Mäklarringen är en medlemsägd kedja som drivs i franchiseliknande former med ett 50-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Vi framhäver gärna att det är våra kontorsägare som äger hela kedjan och varumärket Mäklarringen, vilket innebär att vi till skillnad från ett franchisekoncept inte har ett enskilt vinstintresse på huvudkontoret.
Huvudkontorets enda ekonomiska intresse är att återinvestera våra intäkter och vinster för att utveckla kedjan och dess verksamhet.
Vår låga personalomsättning och höga lojalitet bland kontorsägarna är något som vittnar om detta. En familjär atmosfär med vinnaranda och stark intern lojalitet är vad du blir en del av som anställd.
Vi söker nu utbildade fastighetsmäklare till vårt kontor i Solna.
Tjänsten är på heltid (med det finns möjlighet att jobba deltid).
Vi sitter i fräscha lokaler på Råsundavägen 156 med närhet till Sundbyberg och Näckrosens T-bana.
Vi söker dig som har ambitioner och vilja att vara del av ett nystartat kontor och vara beredd att ta ett stort ansvar för verksamheten.
Vi ser gärna att du har arbetat ett tag som fastighetsmäklare, men fokus ligger på dina ambitioner och personlighet i samband med anställning. Du bör vara registrerat hos FMI eller kunna bli registrerad och godkänt.
6 månaders provanställning tillämpas.
Vi erbjuder gymkort på SATS eller Nordic Wellnes som personalförmån. Möjlighet att arbeta hemifrån finns.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarier, personlig assistans

Vi söker personliga assistenter som sommarvikarier med en eventuell förlängning och ett fast schema. Arbetet innefattar varierande arbetspass dag, kväll, natt samt helg. Vi prioriterar de sökanden som kan arbeta hela sommaren, olika tider och är beredda att hoppa in hos olika kunder i Stockholms län. Vi söker dig, som är social, lojal, flexibel, noggrann samt har en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt fö... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som sommarvikarier med en eventuell förlängning och ett fast schema. Arbetet innefattar varierande arbetspass dag, kväll, natt samt helg. Vi prioriterar de sökanden som kan arbeta hela sommaren, olika tider och är beredda att hoppa in hos olika kunder i Stockholms län.
Vi söker dig, som är social, lojal, flexibel, noggrann samt har en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt för att ta instruktioner och förstå vikten av att kunna det. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personkemi och att du och kunderna kommer överens. Ingen dag är den andra lik och din arbetsplats är där kunden befinner sig.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden med allt som hen inte klarar själv. Exempelvis hjälp vid förflyttningar, tolkning, städning, matlagning, aktiviteter mm.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, om du har allergier och om du innehar körkort och har tillgång till bil. Vi ser gärna till att du även beskriver vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Sommar”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia/Kommunal
Tillträde: omgående/enligt överenskommelse
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

Juniormekaniker sökes till kund i Solna!

Om tjänsten Vill du påbörja din karriär inom fordonsbranschen? Då kan tjänsten som juniormekaniker vara något för dig. Jobbet som juniormekaniker är ett utmanande och stimulerande arbete för dig som har en ständig vilja att utvecklas såväl individuellt som i team. Arbetsuppgifterna omfattar olika typer av reparationer, service och däckskifte på personbilar, vi ser därför att du har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Arbetet erbjuder en god ingångsmöjl... Visa mer
Om tjänsten
Vill du påbörja din karriär inom fordonsbranschen? Då kan tjänsten som juniormekaniker vara något för dig. Jobbet som juniormekaniker är ett utmanande och stimulerande arbete för dig som har en ständig vilja att utvecklas såväl individuellt som i team. Arbetsuppgifterna omfattar olika typer av reparationer, service och däckskifte på personbilar, vi ser därför att du har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Arbetet erbjuder en god ingångsmöjlighet till fordonsbranschen i några av landets mest attraktiva verkstäder.

Din profil
I syfte att lyckas i rollen som juniormekaniker krävs det att du har:
-En fordonsteknisk utbildning.
-Tidigare erfarenheter inom mekanikeryrket.
-B-körkort.
-Behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du:
-Behärskar engelska eller annat språk.

Du som person är:
-Intresserad av bilar.
-Självständig i ditt arbete.
-Noggrann.
-Samarbetsvillig.

 

Om företaget
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Få Mötesbokarjobb Nu

Ansök    Mar 3    Getdet AB    Besöksbokare/Kundbokare
Sök jobbet som mötesbokare för att få mötesbokarjobb nu! Pratar du ren svenska & vill få mötesbokarjobb nu? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar arbetsgivaren dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få mötesbokarjobb nu. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning ? Driven & result... Visa mer
Sök jobbet som mötesbokare för att få mötesbokarjobb nu!
Pratar du ren svenska & vill få mötesbokarjobb nu? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar arbetsgivaren dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få mötesbokarjobb nu. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Erfaren arkivarie sökes till Solna

Ansök    Mar 3    Bemannia Kontor AB    Arkivarie
Har du lång erfarenhet av arbete i arkiv och söker ditt nästa uppdrag? Läs mer och sök tjänsten nedan! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om uppdraget Vår kund söker nu en erfaren arkivarie till ett tidsbregränsat uppdrag. Uppdraget är på 60-100% med start under mars månad eller början av april. Uppdraget beräknas som mest ta 160 timmar, men det kan också slutföras på kortare tid beroende på konsulte... Visa mer
Har du lång erfarenhet av arbete i arkiv och söker ditt nästa uppdrag? Läs mer och sök tjänsten nedan! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om uppdraget

Vår kund söker nu en erfaren arkivarie till ett tidsbregränsat uppdrag. Uppdraget är på 60-100% med start under mars månad eller början av april. Uppdraget beräknas som mest ta 160 timmar, men det kan också slutföras på kortare tid beroende på konsultens bedömning genom uppdraget. Förstudien ska vara slutförd och rapporterad senast den 15 juni. Disponering av konsultens tid kan diskuteras utifrån detta.

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund i Solna.

Dina arbetsuppgifter

Kunden har ett stort behov att inventera sitt bestånd av fysiska dokument. Inventeringen ska visa vilka handlingar som finns, vilka åtgärder som behöver vidtas och i vilken ordning detta bör göras för att få ordning och leverera det som går till stadsarkivet. I uppdraget ligger också att bedöma tid och vilka resurser som behövs för att genomföra uppdraget. Som arkivarie kommer du att arbeta med dessa uppgifter, och genomföra en förstudie i ett projekt som syftar till ordning i och leverans av fysiskt arkiv.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i detta uppdrag ser vi att du är en erfaren arkivarie med flera års relevant erfarenhet. Du har tidigare arbetat med fysiska arkiv, och arbetar självständigt.

Krav för tjänsten:

- Du är utbildad arkivarie med kunskap om de lagar som detta innebär

- Minst 5 års erfarenhet och i det erfarenhet att jobba självständigt

Det är meriterande om du har varit ansvarig för ett större gallrings- och leveransuppdrag i offentlig verksamhet.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Bibliotekarie med samordningsansvar program, Solna Stad

Ansök    Mar 3    Solna kommun    Bibliotekarie
Om oss                                                                                                                                      Biblioteken i Solna har många besökare varje dag. Solna stadsbibliotek består av tre enheter, biblioteket i Solna centrum, biblioteket i Bergshamra och det integrerade skol-och folkbiblioteket på Ulriksdalsskolan. Cirka 20 personer arbetar vid Solna stadsbibliotek och vårt uppdrag är att ge våra besökare bästa möjli... Visa mer
Om oss                                                                                                                                      Biblioteken i Solna har många besökare varje dag.

Solna stadsbibliotek består av tre enheter, biblioteket i Solna centrum, biblioteket i Bergshamra och det integrerade skol-och folkbiblioteket på Ulriksdalsskolan. Cirka 20 personer arbetar vid Solna stadsbibliotek och vårt uppdrag är att ge våra besökare bästa möjliga biblioteksservice utifrån styrdokument och uppdrag i stadens biblioteksplan.

Vi satsar på arbetsglädje och att ta tillvara våra medarbetares idéer. De kompetenser som är viktiga för oss är förmåga att samarbeta och samverka, ha fokus på mål och resultat, ta initiativ och vara ansvarstagande. Solna stadsbibliotek är ett HBTQI-certifierat bibliotek och även romsk läsambassad.

Vad innebär arbetet?                                                                                                         Bibliotekarie med samordningsansvar för programverksamheten för biblioteken i Solna. Du kommer att arbeta som bibliotekarie med ansvar för program, aktiviteter, utställningar m.m, med biblioteket i Solna centrum som huvudsaklig arbetsplats.

Du kommer att arbeta med alla åldersgrupper med ett särskilt fokus på bibliotekslagens prioriterade grupper. Samverkan, ett bra bemötande samt läsfrämjande arbete för alla åldrar är centralt i vår verksamhet. Bemanning i alla bibliotekets diskar d v s både på barn-, vuxenavdelning samt i receptionen ingår som en naturlig del i tjänsten.

Du kommer att tillsammans med kollegor inom biblioteksverksamheten och inom Solna stad, samt med föreningar, studieförbund med flera externa aktörer, arbeta med samordning och utveckling av programverksamheten vid Solna centrums bibliotek. Du kommer att tillsammans med bibliotekarien med ansvar kommunikation och kollegor vid Bergshamra och Ulriksdals bibliotek samordna bibliotekens programutbud. Som biblioteksmedarbetare vid biblioteken i Solna ingår alltid läsfrämjande arbete för prioriterade målgrupper, att delta aktivt i den egna utvecklingsgruppen.

Vem söker vi?                                                                                                            

- Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap, eller annan relevant utbildning.
- Du har goda IT-kunskaper och god kunskap om sociala medier.
- Du har erfarenhet av folkbiblioteksarbete och även av barn- och ungdomsverksamhet vid folkbibliotek.  
- Du har kunskap om vad det innebär att arbeta i en HBTQI-certifierad verksamhet.
- Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med ett bibliotekssystem, samt digitala verktyg för bildbehandling och webbpublicering.

Vi vill att du är initiativrik och ansvarstagande, kan arbeta kreativt med andra men också självständigt, samt är en lagspelare med eget driv. Du är omvärldsorienterad och har stort intresse för samtida litteratur och aktuella samhälls-och kulturfrågorfrågor.

Mer information om tjänsten                                                                                              Tjänsten är en tillsvidareanställning med start tidigast 2023-05-15 med huvudsaklig placering på biblioteket i Solna centrum, men tjänstgöring vid annan enhet kan förekomma. Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema ingår. Välkommen att skicka in din ansökan med CV senast den 12 mars 2023. Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Söderström-Sörensen, bibliotekschef, [email protected]

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid rustar Solnabor för jobb genom att erbjuda vuxenutbildning, svenska för invandrare, coachning och jobbmatchning. Under vårt paraply ligger också näringslivsfrågor där vi arbetar för att förbättra förutsättningarna för företag och företagare. Vi ansvarar också för skötsel och drift av idrottsplatser, bad och idrottshallar samt för Solna kulturskola och stadens bibliotek. Även stadens mötesplatser för unga ligger inom vårt ansvarsområde samt stöd till föreningar och studieförbund. Vi värnar och utvecklar stadens kulturhistoriskt värdefulla miljöer och förbättrar stadens rum med konstnärlig utsmyckning. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Postdoktor – atypiska sysselsättningsformer, arbetsmiljö och hälsa

Ansök    Mar 3    Karolinska Inst    Forskarassistent
Vill du bidra till förståelsen hur atypiska sysselsättningsformer påverkar hälsa? Vår forskargrupp är en fantastisk arbetsplats och belönades med ”KI:s Arbetsmiljö- och hälsopris 2021”. Vi erbjuder ett dynamiskt, stödjande och öppet forskningsklimat, där du uppmuntras att tänka fritt och utforska dina egna idéer. Det här är rätt plats för dig som vill växa från postdoktor till PI. Din roll Ständiga förändringar i den globala ekonomin har skapat förutsä... Visa mer
Vill du bidra till förståelsen hur atypiska sysselsättningsformer påverkar hälsa?
Vår forskargrupp är en fantastisk arbetsplats och belönades med ”KI:s Arbetsmiljö- och hälsopris 2021”.

Vi erbjuder ett dynamiskt, stödjande och öppet forskningsklimat, där du uppmuntras att tänka fritt och utforska dina egna idéer. Det här är rätt plats för dig som vill växa från postdoktor till PI.

Din roll
Ständiga förändringar i den globala ekonomin har skapat förutsättningar för en mängd olika atypiska sysselsättningsformer som gig, plattformsarbete, frilansande etc. Det finns betydande forskningsutmaningar inom detta område som våra pågående forskningsprogram syftar till att ta itu med.

Du kommer att arbeta i ett internationellt konsortium av toppforskare från Sverige, Belgien, USA, Kanada, Spanien och Chile. Vi har samlat in kvantitativa och kvalitativa data i alla länder under pandemin och vi behöver din hjälp för att publicera resultaten.

Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper, gå kurser, handleda studenter, utveckla din egen forskningslinje och ansöka om egen finansiering

Vem är du?
Vi tror att du har en doktorsexamen i folkhälsa, nationalekonomi, statsvetenskap, eller arbetsmarknadsstudier men vi är öppna för att du studerat andra ämnen.

Krav:

- Utmärkt förmåga att kommunicera på engelska
- Passion för att skriva vetenskapligt
- Stark meritlista av publicering som förstaförfattare och förmåga att samarbeta i publiceringsprocessen med andra forskare
- Projektledningsförmåga

För att anställas som postdoktor krävs avlagd doktorsexamen eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Detta behörighetskrav ska vara uppfyllt senast vid tidpunkten då anställningsbeslutet fattas. Det är meriterande om du har avlagt din doktorsexamen inom de tre senaste åren, om det finns särskilda skäl kan din examen ha avlagts tidigare.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. På KI får du träffa forskare med olika forskningsinriktningar som jobbar tillsammans. Det är det gränsöverskridande samarbetet som bidrar till KI:s världsledande position inom forskning. Flera av de personer du möter inom vården är utbildade på KI. En nära relationen till hälso- och sjukvården är viktig för att skapa utbildning och forskning av högsta kvalitet. Som universitet är Karolinska Institutet också en statlig myndighet. Det gör att du som anställd får goda förmåner genom vårt kollektivavtal.

Placering: Solna 


https://ki.se/en/imm/the-new-world-of-work

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet
Ansökan
Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på engelska eller svenska:

- En komplett CV inkluderande disputationsdatum, avhandlingens titel, tidigare akademiska befattningar, akademisk titel, nuvarande befattning, akademiska utmärkelser samt kommittéarbete
- En komplett publikationslista
- En sammanfattning av nuvarande arbete (maximalt en sida)

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.  


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Tjäna Mycket Pengar

Ansök    Mar 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna mycket pengar! Pratar du ren svenska & vill tjäna mycket pengar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna mycket pengar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? M... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna mycket pengar!
Pratar du ren svenska & vill tjäna mycket pengar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna mycket pengar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Jobba Som Account Manager

Ansök    Mar 3    Getdet AB    Account manager
Sök jobbet som account manager på We Quest för att jobba som account manager! Pratar du ren svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som account manager. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? V... Visa mer
Sök jobbet som account manager på We Quest för att jobba som account manager!
Pratar du ren svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

IT-konsult med expertis inom VBA sökes till spännande statligt uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult i Stockholm tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Just nu söker vi en konsult till ett statligt uppdrag i Stockholm, med mycket goda kunskaper inom Excel. Uppdraget går ut på att förvalta och utveckla samt bearbetning och analys av statistik. Det är en fördel om konsulten ha... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult i Stockholm tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Just nu söker vi en konsult till ett statligt uppdrag i Stockholm, med mycket goda kunskaper inom Excel. Uppdraget går ut på att förvalta och utveckla samt bearbetning och analys av statistik. Det är en fördel om konsulten har en bakgrund av systemutveckling eller databasadministration.
Kunskaper och erfarenheter vi söker efter i denna roll!
Vi söker dig som har:
Minst tre års erfarenhet av arbete i Excel på avancerad nivå
Kan skapa formler, beräkningar, macron och programmering i Excel
Talar och skriver svenska flytande

Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat såväl till dig som person som kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett lag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet med oss på PersonalExpressen!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige och därmed kan du i en tid av stundande lågkonjuktur känna dig trygg med de uppdrag du blir förmedlad till genom oss. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter såsom Sveriges riksdag, regering, utrikesdepartement och övriga centrala myndigheter fördelade över hela landet.
Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam gentemot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Vårt långsiktiga perspektiv!
På PersonalExpressen har vi alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter för att skapa förutsättningar till att utvecklas tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer att göra!
Om oss på PersonalExpressen!
Vi på PersonalExpressens finns i hela landet men har två större kontor, ett i centrala Stockholm beläget högst upp i Hötorgsskrapan närmast Sergels Torg på våning 18 och ett beläget i centrala Göteborg i World Trade Center på våning 7. Beroende på vart i landet du bor bjuder vi gärna in dig för ett fysiskt möte tillsammans med oss på något av våra kontor.
På PersonalExpressen gör vi vidare mycket mer än att förmedla konsultuppdrag inom ramarna för vår IT-verksamhet. Vi arbetar även med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är en central del av vår kundstock. Mot bakgrund av detta är det naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-verksamhet erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket kvar att göra och därmed finns det även många viktiga konsultuppdrag kvar för oss att förmedla rätt kompetens till för lång tid framöver.
På PersonalExpressen tror vi även på att slå ihop alla våra affärsområden när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 500 heltids- eller deltidsarbetande konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden. Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildnings- och yrkesbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Vi känner oss trygga med att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss för många år framöver.
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina yrkesambitioner för din framtida karriär.
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag så både hörs och ses vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker läkare till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en specialist inom akutsjukvård till ett uppdrag på närakut i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-27 och pågår till 2023-12-03 Tjänstgöring som specialist inom akutsjukvård med sedvanliga uppgifter på närakut. Ansök senast 2023-11-25.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som specialist inom akutsjukvård samt relevant erfarenhet Visa mindre

Mekaniker till Solna, start omgående!

Mekaniker till Solna, start omgående! Om tjänsten: Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänst... Visa mer
Mekaniker till Solna, start omgående!

Om tjänsten:

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Babysitter/Nanny Solna 2days/w - Collective agreement

Ansök    Mar 3    2007 Nannynu AB    Barnflicka/Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work. Om uppdraget / About the assignment English... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
English-speaking family in Solna with one child (4 months) wants help with babysitting 2 full days per week, between 09:00-17:00. The family wishes for help on Wednesdays and Thursdays. There may be more passes if necessary.


Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 121,38 - 151,72 SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern Visa mindre

IT-konsult med expertis inom VBA sökes till spännande statligt uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult i Stockholm tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Just nu söker vi en konsult till ett statligt uppdrag i Stockholm, med mycket goda kunskaper inom Excel. Uppdraget går ut på att förvalta och utveckla samt bearbetning och analys av statistik. Det är en fördel om konsulten ha... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult i Stockholm tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Just nu söker vi en konsult till ett statligt uppdrag i Stockholm, med mycket goda kunskaper inom Excel. Uppdraget går ut på att förvalta och utveckla samt bearbetning och analys av statistik. Det är en fördel om konsulten har en bakgrund av systemutveckling eller databasadministration.
Kunskaper och erfarenheter vi söker efter i denna roll!
Vi söker dig som har:
Minst tre års erfarenhet av arbete i Excel på avancerad nivå
Kan skapa formler, beräkningar, macron och programmering i Excel
Talar och skriver svenska flytande

Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat såväl till dig som person som kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett lag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet med oss på PersonalExpressen!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige och därmed kan du i en tid av stundande lågkonjuktur känna dig trygg med de uppdrag du blir förmedlad till genom oss. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter såsom Sveriges riksdag, regering, utrikesdepartement och övriga centrala myndigheter fördelade över hela landet.
Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam gentemot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Vårt långsiktiga perspektiv!
På PersonalExpressen har vi alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter för att skapa förutsättningar till att utvecklas tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer att göra!
Om oss på PersonalExpressen!
Vi på PersonalExpressens finns i hela landet men har två större kontor, ett i centrala Stockholm beläget högst upp i Hötorgsskrapan närmast Sergels Torg på våning 18 och ett beläget i centrala Göteborg i World Trade Center på våning 7. Beroende på vart i landet du bor bjuder vi gärna in dig för ett fysiskt möte tillsammans med oss på något av våra kontor.
På PersonalExpressen gör vi vidare mycket mer än att förmedla konsultuppdrag inom ramarna för vår IT-verksamhet. Vi arbetar även med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är en central del av vår kundstock. Mot bakgrund av detta är det naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-verksamhet erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket kvar att göra och därmed finns det även många viktiga konsultuppdrag kvar för oss att förmedla rätt kompetens till för lång tid framöver.
På PersonalExpressen tror vi även på att slå ihop alla våra affärsområden när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 500 heltids- eller deltidsarbetande konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden. Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildnings- och yrkesbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Vi känner oss trygga med att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss för många år framöver.
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina yrkesambitioner för din framtida karriär.
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag så både hörs och ses vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

IT Systemförvaltare med fokus på utveckling

Ansök    Mar 3    Vattenfall AB    Systemförvaltare
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att... Visa mer
En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Vill du vara med på denna spännande resa? Vi söker nu en IT systemförvaltare med intresse för utvecklingsarbete till vår enhet Process Management & IT!
Systemförvaltningen på Vattenfall Eldistribution ansvarar för applikationsdrift och förvaltning inklusive vidareutveckling av IT-system som används inom bolaget och av våra entreprenörer. Vi genomför nu en förflyttning från ett relativt statiskt företag med få förändringar till ett mer utvecklande och expanderande företag med stort fokus på att modernisera och förbättra IT-system. Bland annat inom segmenten kundhanteringssystem, system för anläggningsdata och mätvärdessystem.
Rollen som systemförvaltare på Vattenfall är mångfacetterad och innebär eget ansvar och ett stort kontaktnät att interagera med. I denna roll sätter vi stor vikt vid ledaregenskaper och förmåga till självständigt arbete tillsammans med interna och externa resurser. Vi söker dig vill vara med vår resa från ett förvaltande till ett utvecklande, expansivt företag. Vi ser att det kommer ske ett teknikskifte inom IT de kommande åren vilket gör att det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen.
Som systemförvaltare ansvarar man bland annat för budget och livscykelhantering av ett eller flera IT system och har ett eget ansvar för tillgänglighet och funktion i applikationer. Man är ansvarig för insamling av nya krav och realisering av dessa. I rollen ingår också att planera förvaltningsaktiviteter långsiktigt och genomföra dessa med hjälp av interna och externa leverantörer/partners. Man förväntas också ingå som resurs i utvecklingsprojekt.
Du kommer bland annat att
Ha överblick över större del av systemlandskapet
Planera, budgetera och följa upp systemförvaltning
Ansvara för den dagliga relationen med systemleverantörer
Vara ansvarig för tillgänglighet på och felhantering av applikationer
Leda genomförandet i utveckling av befintliga IT system
Ingå i projektteam i utvecklingsprojekt
Ha en nära relation till användarnaVi söker dig som har
Akademisk utbildning och/eller flera års relevant arbetslivserfarenhet (t.ex. som systemförvaltare eller lösningsarkitekt), gärna från energibranschen eller liknande
Erfarenheter av ledande roller och har du dessutom erfarenhet av att leda team bestående av interna och externa resurser ser vi det som meriterande
Flera års erfarenhet av IT förvaltning och dokumenterad realisering i en förändringsresa
Är certifierad i ITIL 3 eller 4, eller lång erfarenhet att arbeta i dessa processer
Kunskap och erfarenhet av att realisera verksamhetskrav i en systemlösning
Erfarenhet av implementering och förvaltning av system i molnmiljö

Som person är du självgående och en stjärna på samarbete som med goda ledaregenskaper ser till att driva mot uppsatta mål. Vi tror att du har vana av och är duktig på att navigera i en stor organisation och tycker att det är roligt att ha många kontaktytor både internt och externt. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Behärskar svenska och engelska obehindrat.


Vi ser fram emot din ansökan, senast den 10 april 2023!
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag.
Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan.
Placering i Linköping, Västerås, Uppsala eller Jokkmokk är möjligt. Ange önskad placeringsort i din ansökan.
För mer information om rollen kontakta rekryterande chef Torsten Hannerfeldt, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Hanna Korsby, tel 070 249 51 38
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Store keeper to a rapidly growing, international company

Itinera S.p.A is an international construction company based in Italy and working on large-scale infrastructure and community building. The company is the largest foreign construction company in the Nordics and has several major ongoing infrastructure projects in Sweden, among others. The goal is for sustainability to pervade all business activities. Development work is being carried out in all markets where the company operates. In Sweden, there are curre... Visa mer
Itinera S.p.A is an international construction company based in Italy and working on large-scale infrastructure and community building. The company is the largest foreign construction company in the Nordics and has several major ongoing infrastructure projects in Sweden, among others. The goal is for sustainability to pervade all business activities. Development work is being carried out in all markets where the company operates. In Sweden, there are currently 135 employees with offices in Solna. Learn more about Itinera S.p.A here www.itinera-spa.it.
As a storekeeper, you will maintain an automated supply inventory database including updating the database of materials, supplies, and equipment, generating related reports to verify inventory levels, and determining re-order activity and usage rates. You will distribute and issue work clothes, supplies, materials, and equipment based on incoming requests and orders. You initiate orders to replenish supply inventories following established guidelines and procedures and follow up with vendors and suppliers to ensure prompt delivery of items.
Your responsibilities include conducting inspections on the receipt of delivery from suppliers to verify the quality and quantity of materials and equipment received against specifications and units ordered, after which you dispatch the incoming items to the appropriate areas or recipients.
You will prepare and maintain a variety of records related to the organization’s store activities and assist in keeping the assigned facility clean and orderly. You will take care of making minor repairs to equipment to ensure proper working conditions.
The job of a storekeeper requires some physical labour and heavy lifting.
The work tasks include:
· Take delivery of all incoming materials and reconcile with purchase orders
· Track, document, and resolve any discrepancies on received orders
· Ensure accuracy of the facility’s inventory system by updating records of physical inventory totals, receipts, adjustments, and returns
· Manage inventory/supplies and ensure they are within the established minimum and maximum levels
· Keep up-to-date records of receipts, records, and withdrawals from the stockroom
· Oversee the handling of freight, the movement of equipment, and minor repairs
· Manage supplier relations and database as well as maintain high ethical relationships both internally and externally
Qualifications (qualification, skills, experience, etc.)
· High School diploma
· Very good in English and Swedish
· Swedish driver’s license (B-körkort)
· Forklift certification
· Ability to make independent decisions and judgments on routine procedural issues.
· Strong interpersonal and communication skills
· Knowledge of proper bookkeeping and inventory management
· Energetic
· Good sense of order
· Excellent customer service and interpersonal skills Visa mindre

Barnvakt/Nanny Solna 3em/v - Kollektivavtal

Ansök    Mar 3    2007 Nannynu AB    Barnflicka/Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i ... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Engelsktalande familj i Solna med två barn (tvillingar på 2,5 år) önskar hjälp med barnpassning 3 eftermiddagar per vecka mellan kl. 16:30-18:00 på måndagar, onsdagar och torsdagar.


Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38-151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/ Visa mindre

Seniora Java-utvecklare

Vilka är vi Sektionen Kundrelationshantering är en av 3 sektioner som tillsammans utgör produkten Kundrelationshantering. Tillsammans ser vi till att våra handläggare får tillgång till kvalitetssäkrad kundinformation samt effektiva och smarta systemstöd. Vårt arbetssätt är agilt, vi arbetar enligt SAFe DevOps och praktiserar CI/CD för det vi utvecklar. Sektionen ingår i enheten Digitalt Kundflöde som ansvarar för att ta fram och drifta digitala lösning... Visa mer
Vilka är vi
Sektionen Kundrelationshantering är en av 3 sektioner som tillsammans utgör produkten Kundrelationshantering.

Tillsammans ser vi till att våra handläggare får tillgång till kvalitetssäkrad kundinformation samt effektiva och smarta systemstöd. Vårt arbetssätt är agilt, vi arbetar enligt SAFe DevOps och praktiserar CI/CD för det vi utvecklar.

Sektionen ingår i enheten Digitalt Kundflöde som ansvarar för att ta fram och drifta digitala lösningar som skapar ett professionellt och smidigt arbetssätt för våra externa och interna intressenter. Enheten är ett eget leveransområde som omfattar hela livscykelhanteringen av arbetssökande och arbetsgivare. Området är mitt inne i en teknisk transformation, vi tar fram moderna applikationer med hög grad av processautomatisering.

Vi ansvarar för både inköpta och egenutvecklade system. I de fall vi själva utvecklar systemen så använder vi oss av Angular för front-end, Spring Boot samt Java EE för back-end, RDBMS är Oracle. Systemen exekveras i OpenShift container platform, byggen/deployment sker med Tekton och ArgoCD.

Vi söker senior java-utvecklare till vårt utvecklingsteam.

Om teamet
Vi är ett tvärfunktionellt team som består av produktägare, scrummaster, utvecklare, testare, tjänsteutvecklare och ux-designer.
Vi gillar att jobba nära varandra i det dagliga arbetet och ser till att hjälpa varandra att lyckas.
Vi gillar vårt jobb och känner ett stort ansvar i att leverera värde till våra användare.
Vi jobbar både på kontoret för att se till att ha tid och möjlighet att gemensamt ta oss an problem och utmaningar, men även hemifrån för att skapa ett lugn i livets utmaningar. Blandningen av att jobba på plats och distans passar oss perfekt då vi får en balans mellan gemensamt och individuellt fokus.

Som Senior javautvecklare kommer du
- Ta fram tekniska riktlinjer kring utvecklingsbeslut
- Bygga nya lösningar, prototyper och applikationer (du är alltså en av flera utvecklare)
- Guida teamet kring tekniska beslut
- Vara drivande att hitta, utvärdera och lösa risker kring nyutveckling av produkten
- Säkerställa att arkitekturprinciper följs och stötta arbetet med arkitekturen på enheten
- Vara ansvarig för att leda teamet mot tekniskt hållbara lösningar
- Vara en viktig del i att planera och driva utvecklingsarbetet tillsammans med team och produktägare
- Vara drivande i att ta fram den tekniska lösningen och vara delaktig i att utveckla den

Kvalifikationer för tjänsten
- Minst 8 års erfarenhet av Java
- Minst 4 års erfarenhet av Spring Boot och/eller Java EE
- Minst 4 års erfarenhet av  REST API:er
- Minst 4 års erfarenhet av JPA/Hibernate
- Minst 4 års erfarenhet av testdriven utveckling
- Minst 4 års erfarenhet av agila arbetsmetoder som exempelvis Scrum
- Arbetat både med nyutveckling och integrering av existerande system eller tredjepartsprodukter.
- Erfarenhet av att bygga upp utvecklingskedjan, från backlog till utveckling, till test och deploy
- Varit med och utvecklat en produkt från grunden med ett krossfunktionellt team

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av GitOps
- Erfarenhet av Oracle
- Erfarenhet av JBoss EAP eller Wildlfy
- Erfarenhet av Tekton
- Erfarenhet av ArgoCD
- Erfarenhet av Red Hat OpenShift container plattform
- Erfarenhet av DevOps
- Erfarenhet av Maven
- Erfarenhet av Git Arbetat i coachande/styrande roll i utvecklingsteam 

Vem är du
Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med

Arbetsförmedlingens medarbetarkriterier:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

- Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
- Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
- Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning om du inte redan arbetar i en liknande roll på myndigheten. Placering i Solna Strand och möjlighet att arbeta hemifrån 2–3 dagar i veckan.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Jag som rekryterar heter Susanne, är en utåtriktad danska med många år i Sverige. Jag drivs av att göra nytta båda för samhället i stort och för mina medarbetare.  En av mina viktigaste förmågor är att hjälpa mina medarbetare att växa båda individuellt och tillsammans, så vi kan leverera betydande värde till samhället.

Mejla mig så kan vi prata mer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-17. Bifoga CV och personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. När du skickat din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor.

För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår har vi svårare att göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen.

Urvalstest kan förekomma och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökan. Visa mindre

Senior Angular utvecklare

Vilka är vi Sektionen Kundrelationshantering är en av 3 sektioner som tillsammans utgör produkten Kundrelationshantering. Tillsammans ser vi till att våra handläggare får tillgång till kvalitetssäkrad kundinformation samt effektiva och smarta systemstöd. Vårt arbetssätt är agilt, vi arbetar enligt SAFe DevOps och praktiserar CI/CD för det vi utvecklar. Sektionen ingår i enheten Digitalt Kundflöde som ansvarar för att ta fram och drifta digitala lösning... Visa mer
Vilka är vi
Sektionen Kundrelationshantering är en av 3 sektioner som tillsammans utgör produkten Kundrelationshantering.

Tillsammans ser vi till att våra handläggare får tillgång till kvalitetssäkrad kundinformation samt effektiva och smarta systemstöd. Vårt arbetssätt är agilt, vi arbetar enligt SAFe DevOps och praktiserar CI/CD för det vi utvecklar.

Sektionen ingår i enheten Digitalt Kundflöde som ansvarar för att ta fram och drifta digitala lösningar som skapar ett professionellt och smidigt arbetssätt för våra externa och interna intressenter. Enheten är ett eget leveransområde som omfattar hela livscykelhanteringen av arbetssökande och arbetsgivare. Området är mitt inne i en teknisk transformation, vi tar fram moderna applikationer med hög grad av processautomatisering.

Vi ansvarar för både inköpta och egenutvecklade system. I de fall vi själva utvecklar systemen så använder vi oss av Angular för front-end, Spring Boot samt Java EE för back-end, RDBMS är Oracle.

Systemen exekveras i OpenShift container platform, byggen/deployment sker med Tekton och ArgoCD.

Vi söker senior Angular utvecklare till vårt utvecklingsteam.

Om teamet
Vi är ett tvärfunktionellt team som består av produktägare, scrummaster, utvecklare, testare, tjänsteutvecklare och ux-designer.
Vi gillar att jobba nära varandra i det dagliga arbetet och ser till att hjälpa varandra att lyckas.
Vi gillar vårt jobb och känner ett stort ansvar i att leverera värde till våra användare.
Vi jobbar både på kontoret för att se till att ha tid och möjlighet att gemensamt ta oss an problem och utmaningar, men även hemifrån för att skapa ett lugn i livets utmaningar. Blandningen av att jobba på plats och distans passar oss perfekt då vi får en balans mellan gemensamt och individuellt fokus.

Som senior Angular utvecklare kommer du
- Ta fram tekniska riktlinjer kring utvecklingsbeslut
- Bygga nya lösningar, prototyper och applikationer
- Guida teamet kring tekniska beslut
- Vara drivande att hitta, utvärdera och lösa risker kring nyutveckling av produkten
- Säkerställa att arkitekturprinciper följs och stötta arbetet med arkitekturen på enheten
- Vara ansvarig för att leda teamet mot tekniskt hållbara lösningar
- Vara en viktig del i att planera och driva utvecklingsarbetet tillsammans med team och produktägare
- Vara drivande i att ta fram den tekniska lösningen och vara delaktig i att utveckla de

Kvalifikationer för tjänsten
- Minst 5 års erfarenhet av Angular
- Minst 5 års erfarenhet av Bootstrap  
- Minst 5 års erfarenhet av HTML 5 
- Minst 5 års erfarenhet av CSS
- Minst 5 års erfarenhet av agila arbetsmetoder som exempelvis Scrum
- Arbetat både med nyutveckling och integrering av existerande system eller tredjepartsprodukter.
- Erfarenhet av att bygga upp utvecklingskedjan, från backlog till utveckling, till test och deploy
- Varit med och utvecklat en produkt från grunden med ett krossfunktionellt team

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av Git
- Erfarenhet av GitOps
- Erfarenhet av Tekton
- Erfarenhet av ArgoCD
- Erfarenhet av Red Hat OpenShift container plattform
- Erfarenhet av DevOps
- Erfarenhet av Jira
- Erfarenhet av Confluence 

Vem är du
Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med

Arbetsförmedlingens medarbetarkriterier:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

- Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
- Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
- Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning om du inte redan arbetar i en liknande roll på myndigheten. Placering i Solna Strand och möjlighet att arbeta hemifrån 2–3 dagar i veckan.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Jag som rekryterar heter Susanne, är en utåtriktad danska med många år i Sverige. Jag drivs av att göra nytta båda för samhället i stort och för mina medarbetare.  En av mina viktigaste förmågor är att hjälpa mina medarbetare att växa båda individuellt och tillsammans, så vi kan leverera betydande värde till samhället.

Mejla mig så kan vi prata mer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-17. Bifoga CV och personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. När du skickat din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor.

För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår har vi svårare att göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen.

Urvalstest kan förekomma och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökan. Visa mindre

Säljare på resande fot - Ingen erfarenhet krävs!

Just nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare! Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar samtliga nyanställda inom en säljstruktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden. Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Lär dig allt inom försäljning från grunden hos oss! Om tjänsten Här erbjuds en heltidstjänst där du besöker kunderna i ol... Visa mer
Just nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare!

Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar samtliga nyanställda inom en säljstruktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden.

Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Lär dig allt inom försäljning från grunden hos oss!

Om tjänsten

Här erbjuds en heltidstjänst där du besöker kunderna i olika städer inom Sveriges gränser. Under besöken säljer du olika typer av tjänster från välkända varumärken från en av våra uppdragsgivare.

Vi står för samtliga resor samt boendekostnader till alla våra säljare!

Kontraktstyp

- Heltid.
- Arbetstider mån-fre kl 13:00-21:00 & fre 14:00-20:00.
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare.Vi söker dig som:

- Motiveras av personlig utveckling och resultat.
- Målmedveten och tävlingsinriktad.
- Utåtriktad med en positiv inställning.
- Lärovillig och engagerad.Vi erbjuder:

- Generös provision (utan tak).
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Teoretisk samt praktisk utbildning inom sälj.
- Varierande arbetsuppgifter med givande och starka varumärken.
- Löpande coachning och utbildning.
- Säljtävlingar, resor och festligheter!Meriterande

- B-körkort (inget krav).


Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och eventförsäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor ligger beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Business Controller till Nytida

Ansök    Mar 3    Nytida AB    Business controller
Gazella rekryterar nu en Business Controller till Nytida. Som Business Controller kommer du arbeta i en verksamhetsnära roll och ha många kontaktytor inom organisationen. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 31 000 medarbetare. De erbjuder boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen för den sektor som du kommer ansvara för och rapportera till C... Visa mer
Gazella rekryterar nu en Business Controller till Nytida. Som Business Controller kommer du arbeta i en verksamhetsnära roll och ha många kontaktytor inom organisationen. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 31 000 medarbetare. De erbjuder boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen för den sektor som du kommer ansvara för och rapportera till Controllerchef för Nytida. Tjänsten är placerad i Solna vid Mall of Scandinavia.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Vad Nytida erbjuder dig
Nytidas vision lyder ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” och de värderingar som genomsyrar verksamheten är: respekt, enkelhet, ansvar och kunskap. Möjligheterna är stora att påverka i den kontinuerliga tillväxtresa som bolaget är inne i och du erbjuds frihet under ansvar från din chef. Det finns kollektivavtal som bland annat garanterar dig tjänstepension och försäkringar. Om man önskar finns möjlighet till hybridarbete.

Din utmaning
I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

- Arbeta med den löpande affärsplaneringen samt budget, prognos och uppföljning inom din sektor.

- Sitta med i ledningsgruppen för den sektor som du kommer att ansvara för.

- Räkna på olika typer av kalkyler så som nystart, förvärv och agera bollplank till verksamheten i ekonomiska frågor.

- Bokslutsarbete och bokslutsgenomgång med bl.a. sektorchef och regionchefer.

- Ta fram och förbättra de finansiella analyserna samt utveckla rutiner och processer tillsammans med controllergruppen.

Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande akademisk examen. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Med fördel har du bakgrund inom redovisning och har sedan arbetat ett par år operativt med business controlling. Det är starkt meriterande med erfarenhet från personalintensiv verksamhet. Du har god vana av Excel och det är meriterande om du arbetat med Power BI som är verktyget Nytida sitter i. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en affärsmässig, social och positiv person. Du är bra på att skapa och upprätthålla relationer och samarbeten och kan anpassa din kommunikation väl till din motpart. För att lyckas i denna roll trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är nyfiken och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla både dig själv och verksamheten.

Om Nytida
Nytida är en del av Ambea, ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom koncernen finns boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg i Sverige, Danmark och Norge. Nytida erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 450 verksamheter runt om i Sverige. Vår vision lyder ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. I vår vision fokuserar vi på den enskilda människan. Vårt mål och ambition är att varje enskild person i våra verksamheter ska bemötas med respekt och leva ett så gott liv som möjligt.

Läs mer på hemsidan: nytida.se (https://nytida.se/).

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Nytida med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast ([email protected]) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker läkare till mottagning i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en allmänspecialist till ett uppdrag på närakut i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-03-27 och pågår till 2023-04-02 Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på närakut. Ansök senast 2023-03-25.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som allmänspecialist samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-01 och pågår till 2023-06-04. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Software Developer in Accounts & Payments at SEB

SEB is a leading northern European financial services group, and at the same time, one of the largest IT employers in the Nordics. Banking is changing rapidly, and we are proud of our reputation for being entrepreneurial and innovative in the face of change. Our brilliant tech employees work hard to future proof SEB’s digital architecture and customer products because it genuinely makes a huge impact for our customers and colleagues. Does that sound like a... Visa mer
SEB is a leading northern European financial services group, and at the same time, one of the largest IT employers in the Nordics. Banking is changing rapidly, and we are proud of our reputation for being entrepreneurial and innovative in the face of change. Our brilliant tech employees work hard to future proof SEB’s digital architecture and customer products because it genuinely makes a huge impact for our customers and colleagues. Does that sound like a fit for you?
What you will be doing
We are currently recruiting a Solution Developer to join our team in Arenastaden in Solna. You will be a part of a great team within Technology. We are responsible for the maintenance and development of a multi-site bank application running on Linux for SEB’s international network, serving more than ten countries. High availability, robustness and system performance is of great importance. You will work within areas such as technical development and troubleshooting, utilities for monitoring and management, fulfillment of IT security related requirements, anything connected to the technical and business performance and well-being of our applications.
Who we are looking for
You are an experienced software engineer, mastering many technologies and have experience from best practices when designing and running high quality software.
We are looking for someone who takes initiatives and responsibility for the solution. You enjoy working in a team and understand the benefits of co-creating and sharing knowledge with your colleagues. You have a genuine interest in both old and new technologies and exploring new things. Learning comes natural to you.
We believe that you have experience in working with:
C/C++
Linux
Python
Fluent in both Swedish and English

We believe it's meritorious if you have any experience in working with:
Kafka
MQ
Oracle
Visual Studio
Jenkins
Git
DevSecOps
IT Security
ITIL

What we offer
Work-life balance
Extensive learning opportunities
Attractive compensation and benefits
Hybrid way of working

Learn more about working at SEB www.sebgroup.com/career
It is our fundamental belief that inclusion and diversity is crucial for our future success. We strive to have an inclusive, value-driven culture where employees feel valued, respected and involved irrespective of who they are, what they believe or where they come from.
Ready to join?
Attach your CV and a personal letter describing yourself and how you can contribute. Since we select candidates continuously, feel free to send in your application today, but no later than 2nd of April 2023.
If you have questions about the position please contact Camilla Gedeborg, Department Manager or Rasmus Hallberg, Talent Acquisition Partner at:
[email protected]
[email protected]
SEB Sweden has a redeployment responsibility, why this position might be covered by internal redeployment.
Welcome to a community of tech-savvy and passionate employees from all corners of the world. SEB is in fact one of the largest IT employers in the Nordics. Together we future proof a world of financial flows by exploring and implementing modern digital architecture and state-of-the-art technology. We are driven by collaboration, insight, and friendship. But also, a desire to change and improve. All in all, it creates a balance - where life and a stable yet exciting job can co-exist. If you want to shape tomorrow's bank - continue reading and apply today.
Read more: sebgroup.com/techcareers Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH. Ansök senast 2023-05-27.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-01 och pågår till 2023-06-04. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Stockholm

Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat. Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna. Period och uppdrag: Uppdraget startar 2... Visa mer
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom ASIH i Solna.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-01 och pågår till 2023-06-04. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom ASIH.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas. Visa mindre

Fysioterapeut till Solna Sundbyberg Rehab

Bli en del av vårt kompetenta gäng! Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut till Solna-Sundbyberg Rehab. Om oss: Rehab Nordväst erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Märsta–Sigtuna, Järfälla och Upplands Bro. Vi har fem mottagningar med ca 120 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, kiropraktorer och undersköterskor. Primärvårdens huvudsakliga uppdrag är hemrehabilitering... Visa mer
Bli en del av vårt kompetenta gäng!

Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut till Solna-Sundbyberg Rehab.

Om oss:

Rehab Nordväst erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Märsta–Sigtuna, Järfälla och Upplands Bro. Vi har fem mottagningar med ca 120 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, kiropraktorer och undersköterskor. Primärvårdens huvudsakliga uppdrag är hemrehabilitering, underlätta kvarboende i hemmet. Arbetsuppgifterna i primärvården är även mottagningsarbete och bassängrehabilitering.

Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi på flexibla arbetstider och förmåner, till exempel ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård. Solna Sundbyberg Rehab är beläget i trivsamma lokaler nära pendeltåg och bussar.

Vi erbjuder:

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Om tjänsten:

Arbetet består av bedömning och behandling av patienter, individuellt och i grupp (bland annat
bassänggrupper). Du kommer att arbeta främst på mottagningen men även inom hemrehab, där du ofta arbetar i team med arbetsterapeut. I det dagliga arbetet ingår samverkan med övriga yrkeskategorier på enheten och med vårdgrannar. Handledning av studenter ingår också i ditt uppdrag. Dokumentation sker i TakeCare.

Om dig:

Kvalifikationer:

- Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
- Du är säker i din yrkesprofession och kan arbeta både nära andra yrkeskategorier och självständigt
- Erfarenhet av dokumentation i journalsystemet TakeCare är meriterande
- B-körkort

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket innebär att du:

- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
- Kan hantera olika typer av situationer och är bra på att kommunicera
- Är lyhörd, hanterar oförutsedda händelser och är serviceinriktad
- Har en positiv attityd till utveckling av verksamheten utifrån nya krav och förutsättningar
- Är intresserad av den äldre patienten

Eftersom vi ibland arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning, heltid 40 tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information:

SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA
tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Enhetschef Emad Karandish, tel: 08-12345565

Facklig kontakt:

Fysioterapeuterna, Thomas Airio, tel: 070-484 60 52

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre