Lediga jobb som Naturbruk i Solna

Se lediga jobb som Naturbruk i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Engagerad Trädgårdsarbetare till spännande kund!

Vill du vara en del av teamet som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Kompetensen lyser stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Kunden utgår från Häggvik och arbetar över hela Stockholm. Med start omgående söker vi nu Trädgårdsarbetare som har tidigare erf... Visa mer
Vill du vara en del av teamet som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Kompetensen lyser stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Kunden utgår från Häggvik och arbetar över hela Stockholm.
Med start omgående söker vi nu Trädgårdsarbetare som har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete samt maskinvana. Vi söker dig som är positiv och driven och stor vikt läggs vid personligt engagemang. I rollen kommer du primärt arbeta med skötseln av ett nyanlagt bostadsområde i Bro, Norr om Stockholm och dina dagliga uppgifter kommer bestå av skötsel av redan planterade markytor. Du kommer bland annat ha ansvaret för gräsklippning, ogräsrensning, bevattning, plantering med mer.
Krav:
– Prata och förstå svenska
– B-Körkort
– Erfarenhet av liknande jobb
Meriterande: Trädgårdsutbildning
Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, inkludera CV och personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.
Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Film, foto och animationslärare sökes till Solna kulturskola, Solna stad

Ansök    Maj 3    Solna kommun    Mediepedagog
Välkommen till vår bildinstitution På Solna kulturskola är vi tre bildlärare och en filmlärare men under hösten 2023 och våren 2024 kommer en av oss att vara föräldraledig. Därför välkomnar vi nu dig som med kompetens, energi och stort intresse är sugen på att undervisa i film, foto och animation. Kulturskolan erbjuder dig ett arbete med fokus på eleverna och dina ämnen. Tycker du om att samarbeta och delta i olika projekt? Är du drivande? Tar du din u... Visa mer
Välkommen till vår bildinstitution
På Solna kulturskola är vi tre bildlärare och en filmlärare men under hösten 2023 och våren 2024 kommer en av oss att vara föräldraledig.

Därför välkomnar vi nu dig som med kompetens, energi och stort intresse är sugen på att undervisa i film, foto och animation.

Kulturskolan erbjuder dig ett arbete med fokus på eleverna och dina ämnen. Tycker du om att samarbeta och delta i olika projekt? Är du drivande? Tar du din undervisning på djupaste allvar – men också med ett skratt ibland? Gillar du struktur, ordning och reda? Vill du vara med och både förvalta och utveckla en kvalitativ undervisning i bild och form, film och digital skaparverkstad som låter tala om sig? Bildämnets nuvarande utbud är Bildmix, Bild & form, Konstlinjen, Film, foto, och animation.

Om arbetsplatsen
Solna kulturskola är en enhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen i Solna stad. Vi erbjuder barn och ungdomar utbildning av hög kvalitet med konstnärlig och genremässig bredd. Solna kulturskola vill vara en kulturskola som utmärker sig i landet för sitt arbete såväl kvalitativt, som pedagogiskt och konstnärligt.

Vem söker vi efter?
- Du är utbildad lärare med digital kompetens i film, foto, animation.
- Har stort pedagogiskt intresse.
- Du utvärderar varje lektion och har lätt att tänka i nya banor.
- Har erfarenhet av att inspirera och undervisa 7-18-åringar och ser det som viktigt att utgå från elevernas intressen.
- Ser samarbete både med övriga bildlärare och andra konstarter som en självklarhet.
- Deltar aktivt i ämneslag och arbetsgrupper.
- Kan beskriva hur du själv tar initiativ.
- Kan beskriva på vilket sätt du är flexibel.

Vårt erbjudande
Du kommer att undervisa i film, foto och animation på kulturskolans centrala del som ligger på Blomgatan 3 i Solna samt på Ulriksdalsskolan. Lektionerna är schemalagda efter ordinarie skoltid måndagar, tisdagar, onsdagar och vår konferenstid är onsdagar mellan 10.30-14.00.

Varmt välkommen till oss på Solna kulturskola - du kommer till ett kompetent kollegium där vi både har roligt tillsammans och värnar om varandra.

Mer information om ansökan
Vi intervjuar löpande. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2023-05-12. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vid frågor vänligen kontakta Therese Nelson, [email protected]

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid rustar Solnabor för jobb genom att erbjuda vuxenutbildning, svenska för invandrare, coachning och jobbmatchning. Under vårt paraply ligger också näringslivsfrågor där vi arbetar för att förbättra förutsättningarna för företag och företagare. Vi ansvarar också för skötsel och drift av idrottsplatser, bad och idrottshallar samt för Solna kulturskola och stadens bibliotek. Även stadens mötesplatser för unga ligger inom vårt ansvarsområde samt stöd till föreningar och studieförbund. Vi värnar och utvecklar stadens kulturhistoriskt värdefulla miljöer och förbättrar stadens rum med konstnärlig utsmyckning. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Stenläggare för trädgårdsarbetare sökes.

Brunnsviken Byggservice AB , företag sysslar med bygg, rivning, renovering, montering, transport , designer och dekor. Vi hjälper våra kunder både i, och utanför hemmet med tjänster såsom renovering, stenläggning, trädgårdsarbetare och allt där emellan. Vi arbetar för erbjuda en tjänst med hög kvalitet och service i vardagen. Kunder anlitar oss föra att skapa deras dröm hus, och vi gör allt för att förverkliga deras dröm byggen. Vi har samarbete med flera ... Visa mer
Brunnsviken Byggservice AB , företag sysslar med bygg, rivning, renovering, montering, transport , designer och dekor. Vi hjälper våra kunder både i, och utanför hemmet med tjänster såsom renovering, stenläggning, trädgårdsarbetare och allt där emellan. Vi arbetar för erbjuda en tjänst med hög kvalitet och service i vardagen. Kunder anlitar oss föra att skapa deras dröm hus, och vi gör allt för att förverkliga deras dröm byggen.
Vi har samarbete med flera företag inom bygg, arkitektur och med flera leverantörer till bästa kvalitet.


Dig vi söker
Du måste ha viss erfarenhet av att arbete med bygg branschen, service och förmåga att kunna jobba själv eller i grupp med rivning, städning och allmän renovering
Just nu sökes stenläggare för ett stort ute projekt på Lidingö, där arbetsuppgifter som stenlägg för gångar och murar i trädgården kan uppstå. Erfarenhet inom stenläggning och trädgårdsarbetare är meriterande, andra arbetsuppgifter inom bygg/rivning kan uppstå.
Du bör kunna jobba i stora Stockholms området.
Vi har kollektivavtal.
Brinner du för att ge god service och trivs med arbete ? Då kan du vara den Arbetare som vi söker! Visa mindre

Trädgårdmästare

Är du en erfaren Trädgårdsmästare som gillar att jobba ute året om?  Vi söker just en Trädgårdsmästare för vår kund som är ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Arbetsområden kan variera så även utgångspunkt. Vi erbjuder 6 månaders provanställning med förhoppning med övertag till kund. I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbet... Visa mer
Är du en erfaren Trädgårdsmästare som gillar att jobba ute året om? 

Vi söker just en Trädgårdsmästare för vår kund som är ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Arbetsområden kan variera så även utgångspunkt. Vi erbjuder 6 månaders provanställning med förhoppning med övertag till kund.

I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm. Vintertid förekommer en del snöskottning!

Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:

- Prata och förstår svenska 
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb 

Meriterande: Trädgårdsutbildning 


Intervjuer sker löpande, så sök redan idag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare för renovering/ bygg projekt sökes.

Brunnsviken Byggservice AB , företag sysslar med bygg, rivning, renovering, montering, transport , designer och dekor. Vi hjälper våra kunder både i, och utanför hemmet med tjänster såsom renovering, stenläggning, trädgårdsarbetare och allt där emellan. Vi arbetar för erbjuda en tjänst med hög kvalitet och service i vardagen. Kunder anlitar oss föra att skapa deras dröm hus, och vi gör allt för att förverkliga deras dröm byggen. Vi har samarbete med flera ... Visa mer
Brunnsviken Byggservice AB , företag sysslar med bygg, rivning, renovering, montering, transport , designer och dekor. Vi hjälper våra kunder både i, och utanför hemmet med tjänster såsom renovering, stenläggning, trädgårdsarbetare och allt där emellan. Vi arbetar för erbjuda en tjänst med hög kvalitet och service i vardagen. Kunder anlitar oss föra att skapa deras dröm hus, och vi gör allt för att förverkliga deras dröm byggen.
Vi har samarbete med flera företag inom bygg, arkitektur och med flera leverantörer till bästa kvalitet.


Dig vi söker
Du måste ha viss erfarenhet av att arbete med bygg branschen, service och förmåga att kunna jobba själv eller i grupp med rivning, städning och allmän renovering
Just nu sökes trädgårdsarbetare för ett stort ute projekt på Lidingö. Erfarenhet inom stenläggning och trädgårdsarbetare är meriterande, andra arbetsuppgifter inom bygg/rivning kan uppstå.
Du bör kunna jobba i stora Stockholms området.
Vi har kollektivavtal.
Brinner du för att ge god service och trivs med arbete ? Då kan du vara den Arbetare som vi söker! Visa mindre

Skötsel/trädgårdsarbetare sökes

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute året om? Då kanske du är den vi söker! Vi söker just nu en skötselarbetare för vår kund till de norra delarna av Stockholm. I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs och rabatter på sommaren för att på vintern ansvara för snöröjning. Vi söker därför dig ... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute året om? Då kanske du är den vi söker!
Vi söker just nu en skötselarbetare för vår kund till de norra delarna av Stockholm.
I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs och rabatter på sommaren för att på vintern ansvara för snöröjning.
Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:
- Prata och förstår svenska
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb


Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Senior Avverkningsledare/Skogsinspektor Solna, Uppsala eller Västerås

Företagsbeskrivning Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Följ oss gärna! LinkedIn – Vattenfall ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Följ oss gärna!
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Jobbeskrivning
Vattenfall Services och Affärsområde Skog, Mark & Miljö fortsätter att växa och till vår skogliga avdelning i Mellansverige söker vi nu en senior medarbetare med erfarenhet av avverkningsledning/produktionsledning. Är du är intresserad av både människor, skog och teknik? Då är du den vi söker till rollen avverkningsledare!


Affärsområde Skog, Mark & Miljö är organiserat i sex avdelningar och säljer konsulttjänster till nät- och energibolag över hela landet. Inom den skogliga delen består dessa tjänster av markförhandling vid infrastrukturprojekt samt projektledning av skogligt underhåll och andra åtgärder vid befintliga och nya anläggningar.


Vi ser att vår marknad växer och därför behöver vi idag anställa de medarbetare som inom ett par år ska axla de stora markåtkomst- och underhållsuppdragen som vi ser vid horisonten. Vi söker därför dig som vill vara en del av lösningen när vi tillsammans skapar förutsättningar för att inom en generation kunna leva ett fossilfritt liv. I den här tjänsten får du möjlighet att använda din skogliga kompetens i stora och små infrastrukturprojekt samtidigt som du samverkar med personer med annan utbildning och bakgrund.
Under de sista åren har avdelningen växt kraftigt och vi ser nu ett behov av en Skogsinspektor som företrädelsevis arbetar med planering och avverkningsledning vid våra pågående drivningar.
Som avverkningsledare hos oss har du ansvar för avverkning inom avdelningens underhålls- och infrastrukturprojekt. Denna roll är ny hos oss och du kommer initialt att tillsammans med avdelningschefen och dina kollegor att vara med och utforma rollen och dess gränssnitt mot övriga funktioner på avdelningen. Målsättningen är att rollen när den väl är färdigutvecklad kommer att omfatta både fält- och kontorsarbete till ungefär lika delar.
Nedan följer några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Avverkningsledning, avverkningsplanering
Prissättning av avverkningstjänster,
Uppföljning av kvalitet samt miljöfrågor inom ansvarsområdet.
Ansvar för affärsrelationerna med våra entreprenörer.
Utvecklingsfrågor inom funktionen
Övergripande ansvar för att planera och följa upp arbetet.
Du kommer vara en viktigt kugge i samband med upphandling av resurser.
Skapa och behålla ett gott arbetsklimat bland entreprenörer, kollegor och beställare.Kravspecifikation
Som avverkningsledare behöver du följande kvalifikationer:
en akademisk utbildning så som skogsmästare, jägmästare, skoglig kandidat eller liknande.
har arbetat med produktionsledning/planering ett par år och är nu redo att sammanlänka din kompetens med andra funktioner i en, för dig, ny organisation.
meriterande med erfarenhet av både avverkningsplanering och produktionsledning inom skogliga projekt
goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, gärna också engelska.
ett krav att du har god datorvana och B-körkort.

För att lyckas i rollen avverkningsledare hos oss behöver du ha ett stort driv och ett affärsmässigt synsätt där du triggas av utmaningar och finner tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Eftersom du kommer ha kontakt med många externa aktörer ser du det som motiverande att skapa samt vårda relationer. Detta gör du helst genom att vara kommunikativ samt samarbetsvillig.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda och där kreativitet, självständighet samt resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall Services arbetar vi kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Flexibel placering i Svealand (t.ex. Uppsala, Solna, Västerås) där vi tillämpar hemstationering. Vi värdesätter dock kompetens före geografisk placering, därför kan annan placeringsort diskuteras. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!
I denna tjänst är resor med bil inom Svealand en del av arbetet. Övernattningar förekommer ett par gånger under året.


Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Carlsson, 072 453 56 19. För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, 070 267 94 57.


Fackliga representanter är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Välkommen med din ansökan senast den 16 april 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute året om?  Vi söker just nu en Trädgårdsarbetare för vår kund i Sthlm som är ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Arbetsområden kan variera så även utgångspunkt. Filialer i hela stor Stockholm. Vi erbjuder 6 månaders provanställning med förhoppning med övertag till kund. I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer ... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute året om? 

Vi söker just nu en Trädgårdsarbetare för vår kund i Sthlm som är ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Arbetsområden kan variera så även utgångspunkt. Filialer i hela stor Stockholm. Vi erbjuder 6 månaders provanställning med förhoppning med övertag till kund.
I rollen kommer du primärt ha ansvaret för skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm. Vintertid förekommer en del snöskottning!

Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:

- Prata och förstår svenska 
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb 

Meriterande: Trädgårdsutbildning 


Intervjuer sker löpande, så sök redan idag! Visa mindre

Skogsinspektor för Vattenfall Services Solna, Uppsala eller Västerås

Ansök    Mar 31    Vattenfall AB    Skogsinspektor
Företagsbeskrivning Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Följ oss gärna! LinkedIn – Vattenfall S... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Följ oss gärna!
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Jobbeskrivning
Vattenfall Services och Affärsområde Skog, Mark & Miljö fortsätter att växa och till vår skogliga avdelning i Mellansverige söker vi nu både juniora och seniora medarbetare.


Affärsområde Skog, Mark & Miljö är organiserat i sex avdelningar och säljer konsulttjänster till nät- och energibolag över hela landet. Inom den skogliga delen består dessa tjänster av markförhandling vid infrastrukturprojekt samt projektledning av skogligt underhåll och andra åtgärder vid befintliga och nya anläggningar.


Vi ser att vår marknad växer och därför behöver vi idag anställa de medarbetare som inom ett par år ska axla de stora markåtkomst- och underhållsuppdragen som vi ser vid horisonten. Vi söker därför dig som vill vara en del av lösningen när vi tillsammans skapar förutsättningar för att inom en generation kunna leva ett fossilfritt liv. I den här tjänsten får du möjlighet att använda din skogliga kompetens i stora och små infrastrukturprojekt samtidigt som du samverkar med personer med annan utbildning och bakgrund.

Som Skogsinspektor/markförhandlare hos oss kommer du ta rygg på dina nya kollegor och bekanta dig med de olika projekten vi driver idag. Under din första tid hos oss kommer du få möjlighet att bygga kunskap och kompetens för att efter hand kunna axla egna projekt. Detta är en tjänst för dig med stort driv och som letar efter en bransch med stora utvecklingsmöjligheter.
Nedan följer några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
projektledning skogligt underhåll
markförhandling
kontakt med markägare, myndigheter och andra intressenter
Stämpling, värdering och reglering av skador i skogsmark.
Kundkontakt och marknadsföring.Kravspecifikation
Som Markförhandlare/Skogsinspektor behöver du följande kvalifikationer:
en akademisk utbildning så som skogsmästare, jägmästare, lantmätare eller liknande.
meriterande med erfarenhet av projektledning inom skogliga projekt.
goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, gärna också engelska.
ett krav att du har god datorvana och B-körkort.

För att lyckas i rollen skogsinspektor hos oss behöver du ha ett stort driv och ett affärsmässigt synsätt där du triggas av utmaningar och finner tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Eftersom du kommer ha kontakt med många externa aktörer ser du det som motiverande att skapa samt vårda relationer. Detta gör du helst genom att vara kommunikativ samt samarbetsvillig.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda och där kreativitet, självständighet samt resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall Services arbetar vi kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Flexibel placering i Svealand (t.ex. Uppsala, Solna, Västerås) där vi tillämpar hemstationering. Vi värdesätter dock kompetens före geografisk placering, därför kan annan placeringsort diskuteras. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!
I denna tjänst är resor med bil inom Svealand en del av arbetet. Övernattningar förekommer ett par gånger under året.


Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Carlsson, 072 453 56 19. För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, 070 267 94 57.


Fackliga representanter är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Välkommen med din ansökan senast den 16 april 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Hunddagispersonal sökes

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng. Arbetet innefattar: Promenader med grupper om 5-7 hundar Kloklippning Öppning och stängning Städning Erfarenhet önskas men mycket upplärning sker på plats. Vi söker dig som är aktiv, stabil och har ett lättsamt sätt. Du förstår dig på kundservice och fungerar bra i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa r... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng.
Arbetet innefattar:
Promenader med grupper om 5-7 hundar
Kloklippning
Öppning och stängning
Städning


Erfarenhet önskas men mycket upplärning sker på plats.
Vi söker dig som är aktiv, stabil och har ett lättsamt sätt. Du förstår dig på kundservice och fungerar bra i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vill du sommarjobba med aktivt utomhusarbete? Se hit!

Är du ute efter ett spännande sommarjobb? Är du en person som gillar arbete där du får möjlighet att vistas i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna. Sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande... Visa mer
Är du ute efter ett spännande sommarjobb? Är du en person som gillar arbete där du får möjlighet att vistas i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna. Sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Coor Service Management är ett nordiskt service företag och som fokuserar och erbjuder innovativa och hållbara lösningar inom miljövänliga och smarta arbetsmiljöer. Coors tjänster är därför eftertraktade inom både mindre och större verksamheter i Norden.

Läs mer om COOR Serice Management på deras hemsida.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos COOR Serivice Management under sommaren.

#

Du erbjuds


* Ett meriterande sommarjobb och referenser för framtiden
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att axla varierande arbetsuppgifter, där du får möjligheten att kombinera din kreativa med din taktiska sida. I rollen bidrar du med värdefulla uppgifter då ditt huvudsakliga ansvar är att skapa en trevlig och trygg utomhusmiljö på Nya Karolinska i Solna. Det innebär att du i rollen kommer att få möjlighet att styra och leda ditt eget arbete samtidigt, som du hjälper till att förbättra utomhusmiljön för vår kunds räkning. I rollen kommer du bland annat att:


* Plantera blommor
* Vattna och rensa rabatterna
* Underhålla städmaskiner
* Underhåll av garage vid behov
* Tvätt av fasader


VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta under perioden juni-augusti

Det är även meriterande om du:


* Har traktorvana
* Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Flexibel


Övrig information


* Start: Maj eller i början på juni
* Omfattning: Heltid
* Placering: Nya Karolinska sjukhuset, Solna Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Coor på deras hemsida. Visa mindre

Trädgårsskötare - säsongsanställning

Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service. Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal. Vi söker en trädgårdsarbetare vid behov som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det b... Visa mer
Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service.
Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal.


Vi söker en trädgårdsarbetare vid behov som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det behövs.
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårds uppgifter i privata hem, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i team. Tillsammans har ni ansvar på plats för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrade utemiljö.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Gräsklippning
Beskärning av fruktträd och häck
Vår-, sommar- och höstunderhåll
Plantering
Ogräsrensning
BortforslingDet kommer att förekomma både engångsuppdrag samt återkommande skötseluppdrag.


Vi söker personer i alla åldrar. Är du ex pensionär och vill arbeta under en begränsad tid så välkomnar vi dig!
En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
Säsongsarbete från april till oktober, med möjlighet till förlängning till november
Kollektivavtal


Arbetstiden är oftast vardag mellan 8-17 och tjänsten är en timanställning.
Vi pratar svenska, spanska och polska.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar endast ansökningar via mail Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Stockholm

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Stockholm, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare inom anläggning – Finplanering.

Vi söker dig som jobbat som arbetsledare inom finplanering – mark och anläggning till i ett företag med projekt på norra och södra sidan. Du tar över ansvaret efter att VD vunnit hem projektet. Det finns en budget och du planerar personal, tid och material. Du har längst med projektets gång koll på att detta efterlevs! Ute på projektet har du förmän som ledar det dagliga arbetet, din roll är primärt på kontoret men även ute på projekt, vid behov. ... Visa mer
Vi söker dig som jobbat som arbetsledare inom finplanering – mark och anläggning till i ett företag med projekt på norra och södra sidan.
Du tar över ansvaret efter att VD vunnit hem projektet. Det finns en budget och du planerar personal, tid och material. Du har längst med projektets gång koll på att detta efterlevs! Ute på projektet har du förmän som ledar det dagliga arbetet, din roll är primärt på kontoret men även ute på projekt, vid behov.
Du kommer och bör kunna hantera flera projekt parallellt.
Projekterfarenhet: Finplanering. Beställarna är oftast fastighetsbolag.
Vi söker dig med minst fler års erfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning. Ödmjuk i ditt ledarskap – men inte rädd för att sätta ner foten.
B-körkort är ett krav då bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan projekten.
Placeringsort: Kontor på norra sidan men projekt i hela Stockholm.
Vill du veta mer? Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Agronom till SCB

Ansök    Mar 1    Statistiska Centralbyrån    Agronom
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor! Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss! Om jobbet  Är du agronom med intresse för att förse samhället ... Visa mer
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor!

Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss!

Om jobbet 
Är du agronom med intresse för att förse samhället med lantbruksstatistik? Hos oss kommer du tillhöra ett team av 15–20 engagerade kollegor i Örebro och Stockholm som har som mål att beskriva ett ständigt föränderligt Sverige med avseende på lantbruk, fiske och energi.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt framställa statistik inom lantbruks­området. Skördestatistiken framställs på uppdrag av Jordbruksverket, och annan lantbruksstatistik framställs på uppdrag av Kemikalieinspektionen och på eget anslag. Vi behöver dig som vill bidra med din lantbrukskunskap, t.ex. om odling av spannmål, vall och potatis.

Den statistik du tar fram används för bedömning av livsmedelsförsörjningen, beredskapsplanering och internationell rapportering samt ligger till grund för politiska bedömningar och beslut. Statistiken används som underlag för samhällsdebatt samt för analys av forskare, myndigheter och internationella organ.

Vill du ...


• bidra till och ansvara för främst skördeundersökningar men även andra lantbruksundersökningar, t.ex. avseende gödselmedel och odlingsåtgärder eller växtnäringsbalanser
• planera, följa upp och samordna olika undersökningar
• delta i eller driva aktuellt förbättrings- och utvecklingsarbete i olika undersökningar
• ha kontakter med andra statistikansvariga myndigheter, främst Jordbruksverket
• medverka i internationell rapportering och delta i internationella möten

... då tror vi att den här tjänsten kan vara riktigt intressant för dig! 

Om dig
Vi vill att du har: 


• agronomexamen med växtodlings- eller husdjursinriktning
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande är om du även har:


• kurser inom statistik
• yrkeserfarenhet som agronom
• erfarenhet av arbete med statistikframställning
• kunskaper i skriptbaserade program som SAS och samt goda kunskaper i Officepaketet
• erfarenhet av utredningsarbete
• erfarenhet av projektledning
• praktisk erfarenhet av lantbruk.                      

För att det här ska bli en bra matchning för både dig och oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du har också en god analytisk förmåga och är kvalitetsmedveten samt är uthållig. Vi förutsätter att du har intresse för statistikframställning.

Du som söker delar våra förhållningssätt: mod att agera, tillit till varandras kompetens och goda vilja, handlingskraft att omsätta ord i arbete och var och ens ansvar att bidra till helheten. 

Mer information 
Den här tjänsten finns på sektionen för lantbruk och energi i Örebro, Klostergatan 23. Placering på SCB i Solna kan vara aktuell, men förutsätter en del tjänsteresor till Örebro.  

Anställningen är tills vidare och inleds vanligtvis med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum kommer vi överens om.  

Vill du veta mer om jobbet, kontakta sektionschef Jörgen Brewitz, tfn 010-479 64 99.

Fackliga kontaktpersoner:
Eva Palm Pettersson, ST inom SCB, tfn 010-479 40 00.
Staffan Åkerblom, Saco-S föreningen vid SCB, tfn 010-479 40 00.

Sista ansökningsdag: 2023-04-17.
Diarienummer: A2023/0857

Du ansöker genom att registrera personligt brev och CV på svenska i vårt rekryteringssystem som du kommer till när du klickar på ”Ansök” nedan. Du kommer också att få besvara några urvalsfrågor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Stockholm

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Stockholm, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Animal Laboratory technician

Come and join our team of brilliant scientists and help develop new drugs for indications with great unmet medical needs! At Atrogi you will have the opportunity to be part of groundbreaking research in a fast-developing company. The Atrogi team is known for its great atmosphere, where the work environment and well-being of each individual is highly valued. Atrogi AB is a small, Swedish Biotech company established in 2013. We are developing novel treatment... Visa mer
Come and join our team of brilliant scientists and help develop new drugs for indications with great unmet medical needs! At Atrogi you will have the opportunity to be part of groundbreaking research in a fast-developing company. The Atrogi team is known for its great atmosphere, where the work environment and well-being of each individual is highly valued.
Atrogi AB is a small, Swedish Biotech company established in 2013. We are developing novel treatments for different metabolic disorders.

Your responsibilities
· Primarily conduct in vivo experiments which includes
rodent handling
blood sampling
administration via i.p, i.v, s.c and oral gavage
performing appropriate pharmacodynamic experiments

· Assist and perform various laboratory experiments such as
Tissue embedding, cutting, and staining
qPCR and Western blot

· Maintain laboratory equipment & perform general monitoring.
· Interact and collaborate with different project leaders at the company
· Record data and analyze results with accuracy and responsibility


Your profile
· Relevant education in biological sciences
· Required to have experience in experimental procedures in rodents, including holding a FELASA certificate
· Meritorious to have experience from surgical procedures in rodents
· Highly motivated to keep updated about animal welfare legislation
· Experience with laboratory experimental procedures is a requirement.
· It’s meritorious to have experience from histology, qPCR and/or western blot.
· Good team working skills and ability to work autonomously
· Ability to work in a calm and methodically way at time constraint
· Experience from biotechnology /drug development industry is meritorious
· Communication skills in English.

Application information

· Start: Immediately,
· Employment type: Permanent position, full time
· Location: Tomtebodavägen 6, Solna & Stockholm University
· Applications will be handled continuously
· Send your CV and personal letter to [email protected] Visa mindre

Bärplockare/trädgårdsarbetare

Säsongsarbete för skötsel av tomt inkl trädröjning, trädgårdsarbete, bärplockning, krattning & rengöring av byggnader och fasta anläggningar. Visa mer
Säsongsarbete för skötsel av tomt inkl trädröjning, trädgårdsarbete, bärplockning, krattning & rengöring av byggnader och fasta anläggningar. Visa mindre

Hunddagis

Hundomsorg Solna AB är ett företag där vi erbjuder det mesta för hundar. Vi har gett omvårdnad och service till hundägare i 20 år och vi har idag en stor trogen kundkrets. Den största delen av företaget är våra två hunddagis men vi erbjuder även tillbehör för hund och katt i våra 2 butiker, kurser, privatträningar, föreläsningar och hundgym. Utöver det finns även Veterinärklinik Solna Djurklinik och trim Lyckliga Svansar Hundtrim i våra lokaler. Vi finns i... Visa mer
Hundomsorg Solna AB är ett företag där vi erbjuder det mesta för hundar. Vi har gett omvårdnad och service till hundägare i 20 år och vi har idag en stor trogen kundkrets.
Den största delen av företaget är våra två hunddagis men vi erbjuder även tillbehör för hund och katt i våra 2 butiker, kurser, privatträningar, föreläsningar och hundgym. Utöver det finns även Veterinärklinik Solna Djurklinik och trim Lyckliga Svansar Hundtrim i våra lokaler.
Vi finns idag i två lokaler i Solna, en i Råsunda och en i Huvudsta. Vårt fokus är att hålla hög kvalité på det vi erbjuder och hundarna på dagis ska ha bra och stimulerande dagar. Vi jobbar självklart med belöningsbaserade metoder och lägger stor vikt på träning och aktivering.
Nu söker vi en vikarie till vårt stora dagis i Råsunda. Tjänsten är på heltid och vi sätter ett vikariat på 1 år, med möjlighet till förlängning. Vi behöver hitta ngn som kan börja relativt omgående under november månad.
Vem söker vi?
Du ska ha erfarenhet av hunddagis och att gå med hundar i grupp (ej med bälte) samt kunna träna hundar och ge basic omvårdad så som kloklipp. Du är en positiv och social person som gillar ordning och reda. Du brinner för hundars välmående och har tålamod i din träning. Du gillar att jobba både självständigt och i grupp och ser det som självklart att vara ute i alla väder.
Är du intresserad och vill veta mer?
Skicka ett mail till [email protected]
Vi tar ej emot ansökningar mm via telefon utan all kontakt sker via mail.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas snarast.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdstekniker

Arbetsbeskrivning tra?dga?rdstekniker I arbetsuppgifterna ingår skötsel av växter och mark som beskärning, plantering, gräsklippning, vattning, ogräsrensning, renhållning, lövblåsning, och snöröjning etc. Till hja?lp har man teknisk utrustning och maskiner, men en hel del av arbetet go?rs även fo?r hand. Det ingår även i arbetsuppgifternat att ha en kontakt med fastighetsskötarna och vara lyhörd för kundens önskemål. Da? fastigheterna ligger utspridda s... Visa mer
Arbetsbeskrivning tra?dga?rdstekniker


I arbetsuppgifterna ingår skötsel av växter och mark som beskärning, plantering, gräsklippning, vattning, ogräsrensning, renhållning, lövblåsning, och snöröjning etc.
Till hja?lp har man teknisk utrustning och maskiner, men en hel del av arbetet go?rs även fo?r hand.
Det ingår även i arbetsuppgifternat att ha en kontakt med fastighetsskötarna och vara lyhörd för kundens önskemål.
Da? fastigheterna ligger utspridda sa? kra?vs ko?rkort fo?r att pa? ett smidigt sa?tt kunna ta sig emellan fastigheterna.
Vintertid sa? a?r det en hel del sno?ro?jning vilket sker ba?de maskinellt och fo?r hand. Da? kan det a?ven bli en hel del arbete pa? kva?llar, na?tter och helger. Visa mindre

Vi söker dig som kan skruva - mekaniker?

Vi söker personer som kan skruva! Du kanske har erfarenhet av att skruva på bilen, motorcykeln, gräsklipparen eller lastbilen. Eller är du uppväxt på gård där du mekat med det mesta? Vi söker er som kan skruva till fler företag i Stockholm: Liftar, kranar, grävmaskiner. Olika företag på olika platser. Ring så berättar vi mer 0709838465. Du blir direkt anställd av dem. Gärna svenska i tal men pratar du bra engelska funkar det också. Vi söker fler person... Visa mer
Vi söker personer som kan skruva!
Du kanske har erfarenhet av att skruva på bilen, motorcykeln, gräsklipparen eller lastbilen. Eller är du uppväxt på gård där du mekat med det mesta?
Vi söker er som kan skruva till fler företag i Stockholm: Liftar, kranar, grävmaskiner. Olika företag på olika platser. Ring så berättar vi mer 0709838465. Du blir direkt anställd av dem.
Gärna svenska i tal men pratar du bra engelska funkar det också.
Vi söker fler personer till fler av företagen så har du en kollega som också vill byta - byt ihop!!
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Verksamhetsansvarig sökes till Solna Hunddagis

Solna Hunddagis har i dagsläget två lokaler belägna i hjärtat av Solna. Vi bedriver verksamhet i form av daglig omsorg, tillfälliga hundvaktslösningar, omvårdnadstjänster såsom kloklippning, badning, pälsvård et.c. Hos oss får du tillfälle att maximera din potential och för rätt person finns stora möjligheter att växa både i yrkesrollen och som person. Vi drivs av att utveckla och utvecklas och ser fram emot att få samarbeta med dig som gillar att få a... Visa mer
Solna Hunddagis har i dagsläget två lokaler belägna i hjärtat av Solna. Vi bedriver verksamhet i form av daglig omsorg, tillfälliga hundvaktslösningar, omvårdnadstjänster såsom kloklippning, badning, pälsvård et.c.


Hos oss får du tillfälle att maximera din potential och för rätt person finns stora möjligheter att växa både i yrkesrollen och som person.


Vi drivs av att utveckla och utvecklas och ser fram emot att få samarbeta med dig som gillar att få andra att må bra - både hundar, kunder och arbetskamrater! Vi söker dig med omfattande kunskap om hundars språk och beteende kombinerat med gedigen branscherfarenhet och ett stort eget driv.


Du har flerårig erfarenhet av hunddagisarbete och har kompetens att öppna/stänga, självständigt överse den allmänna säkerheten i stort och smått samt ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften.


Du besitter tillräcklig kunskap och erfarenhet för att kunna gå med alla typer av hundar i grupp och är van vid att handskas med olika typer av hundproblem.


Vi tycker att det är kul att jobba och det vill vi att du också tycker!


Dina arbetsuppgifter kommer vara:


Ansvar för driften av den dagliga verksamheten
Verksamhetsplanering
Öppning/stängning
Promenader
Kundkontakt
Administration
Försäljning


Lön: 25000:-/månad
OBS! Tjänsten tillsätts omgående när rätt person dyker upp så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Av tidsmässiga skäl besvarar vi endast ansökningar som matchar kravprofilen. Visa mindre

Deltidspersonal sökes till Solna Hunddagis

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 50%, arbetspassen är förlagda enligt följande: Tisdagar 9-16 Onsdagar 7-16 eller 9-18 Torsdagar 9-16 Vi finns i två lokaler belägna i Solna och schemaläggning kan komma att förläggas på båda dessa filialer. Du som söker har en hög ansvarskänsla, är punktlig och arbetar strukturerat. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda ... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 50%, arbetspassen är förlagda enligt följande:
Tisdagar 9-16
Onsdagar 7-16 eller 9-18
Torsdagar 9-16
Vi finns i två lokaler belägna i Solna och schemaläggning kan komma att förläggas på båda dessa filialer.
Du som söker har en hög ansvarskänsla, är punktlig och arbetar strukturerat.
Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda färdigheter i följande:
Promenader med hundar i grupper om 6-8 hundar
Kloklippning
Öppning och stängning
Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundservice.
Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvata färdigheter enligt annonsens kravprofil. Visa mindre

Vi söker dig som kan skruva - mekaniker?

Vi söker personer som kan skruva! Du kanske har erfarenhet av att skruva på bilen, motorcykeln, gräsklipparen eller lastbilen. Eller är du uppväxt på gård där du mekat med det mesta? Vi söker er som kan skruva till fler företag i Stockholm: Liftar, kranar, grävmaskiner. Olika företag på olika platser. Ring så berättar vi mer 0709838465. Du blir direkt anställd av dem. Gärna svenska i tal men pratar du bra engelska funkar det också. Vi söker fler person... Visa mer
Vi söker personer som kan skruva!
Du kanske har erfarenhet av att skruva på bilen, motorcykeln, gräsklipparen eller lastbilen. Eller är du uppväxt på gård där du mekat med det mesta?
Vi söker er som kan skruva till fler företag i Stockholm: Liftar, kranar, grävmaskiner. Olika företag på olika platser. Ring så berättar vi mer 0709838465. Du blir direkt anställd av dem.
Gärna svenska i tal men pratar du bra engelska funkar det också.
Vi söker fler personer till fler av företagen så har du en kollega som också vill byta - byt ihop!!
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Djurteknisk specialist (vikariat)

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Hos oss möter du kollegor och studenter från ... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Din roll
Du kommer att vara aktiv i core faciliteteten Infinigene, där tjänster med in utero injektion tillhandahålls för forskare.

Vem är du?
Du har relevant gymnasieutbildning, gärna inom jordbruk eller liknande. Du har ett stort djur- och forskarintresse. Meriterande är erfarenhet av djurtekniskt arbete i forskningsmiljö och kunskaper i avelsarbete och injektionstekniker. Erfarenhet av ultraljud imaging och nanoinjektioner är starkt meriterande. Arbete med musembryon är också meriterande.

Meriterande är även erfarenhet av databasen [email protected]. Du innehar goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper. Det kan bli aktuellt med arbetsprov för att kunna visa dina praktiska färdigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Produktspecialist med ansvar för teknisk support av

Produktspecialist med ansvar för teknisk support av lågspänningsprodukter för Siemens AB Vill du bidra till att göra världen lite bättre? Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 170 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och till... Visa mer
Produktspecialist med ansvar för teknisk support av lågspänningsprodukter för Siemens AB

Vill du bidra till att göra världen lite bättre? Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 170 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. 

Jag heter Joakim och är produkt- och marknadschef inom vår svenska affärsenhet Electrical Products inom divisionen Smart Infrastructure. Vi jobbar med lågspänningsprodukter för elektrifiering av fastigheter och lösningar inom industrin. Nu söker vi en person som skulle brinna för uppdraget att jobba som produktspecialist för våra lågspänningsprodukter med huvudfokuset att ansvara för och jobba med vår tekniska support mot våra kunder men även mot vår säljorganisation. Tillsammans med produktchefer kommer du ingå i en grupp som kommer att jobba tätt ihop för att maximera vårt erbjudande av lågspänningsprodukter och lösningar mot den svenska marknaden.
Är du den vi söker? 

Utmaningen
Att ge våra kunder service- och support i världsklass är en viktig del i hela vårt erbjudande. Som produktspecialist blir du en nyckelperson i detta. 

Det innebär i korthet att:
• Ansvara för tekniska supporten för att stödja och ge service till kunder och säljorganisationen
• Hålla dig uppdaterad om tekniken för produktsortimentet
• Se supportrollen som en del av hela säljarbetet och därmed alltid vara lyhörd, trevlig och säljande samt snappa upp leads som kan förmedlas till sälj och produktchefer
• Kontinuerligt stämma av med produktchefer om typen av frågor som kommer in från kunder och sälj för att proaktivt kunna arbeta med att förebygga detta
• Ta fram applikationsexempel och lösningar för sortimentet som sträcker sig över flera produktgrupper och svara på sådana tekniska frågor från kunder och sälj

Vad krävs av mig?
Det absolut viktigaste är att du brinner för utmaningen att ansvara för vårt erbjudande av teknisk support. Du har jobbat som elektriker och gärna som industrielektriker. 
• Du är bekant med och har grundförståelse för lågspänningsprodukter i form av kraftapparater såsom effektbrytare, dvärgbrytare, jordfelsbrytare etc samt startapparater såsom motorskyddsbrytare,  
        kontaktorer, säkerhetsreläer etc. 
• Meriterande är om du praktiskt har jobbat med ovan nämnda produkter
• Som person är du driven, har lätt för att prata med människor, är trevlig och positiv samt gillar att vara serviceminded
• Du kommunicerar på ett bra sätt, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Det är viktigt att kunna formulera tydliga och pedagogiska svar om tekniska frågor

Tveka inte - ansök idag.  För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Joakim Hagernäs mail: [email protected] eller för frågor om rekryteringsprocessen, vänliga kontakta rekryteringskonsult [email protected].

För kontakt med facklig representant maila [email protected].
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd. Visa mindre

Hunddagispersonal sökes till Solna Hunddagis

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 100%, arbetspassen är förlagda 07-16 och 09-18. Vi finns i två lokaler belägna i Solna och schemaläggning kan komma att förläggas på båda dessa filialer. Du som söker har en hög ansvarskänsla, är punktlig och arbetar strukturerat. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda färdigheter i följande: Promenader med hundar i grupp... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 100%, arbetspassen är förlagda 07-16 och 09-18. Vi finns i två lokaler belägna i Solna och schemaläggning kan komma att förläggas på båda dessa filialer.
Du som söker har en hög ansvarskänsla, är punktlig och arbetar strukturerat.
Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda färdigheter i följande:
Promenader med hundar i grupper om 6-8 hundar
Kloklippning
Öppning och stängning
Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundservice.
Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvata färdigheter enligt annonsens kravprofil. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Vikarier på Hunddagis

Ansök    Jul 11    EmeRiTa AB    Husdjurstekniker
Emerita Hunddagis söker vikarier till våra hunddagis i Solna, Lidingö och Djursholm.   Vi söker personal som vi kan ringa in vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal, därför söker vi flexibla personer. Vi behöver personal med B körkort och utan. Arbetsuppgifter Lidingö mobilt hunddagis - hämta/ lämna hundar med skåpbil (runt 8h arbetstid) ! B körkort krävs eller - gå hundpromenader samt gosa och busa med hundar(4h arbetstid) Djursholm mobilt ... Visa mer
Emerita Hunddagis söker vikarier till våra hunddagis i Solna, Lidingö och Djursholm.
 
Vi söker personal som vi kan ringa in vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal, därför söker vi flexibla personer. Vi behöver personal med B körkort och utan.Arbetsuppgifter
Lidingö mobilt hunddagis
- hämta/ lämna hundar med skåpbil (runt 8h arbetstid) ! B körkort krävs
eller
- gå hundpromenader samt gosa och busa med hundar(4h arbetstid)

Djursholm mobilt hunddagis (B körkort krävs!)
-hämta/ lämna hundar med mindre skåpbil och gå hundpromenader samt gosa och busa med hundar (5 timmars arbetstid)

Solna
-öppna eller stänga hunddagis
- gå hundpromenader, gosa och busa med hundar
-städa lokal

Du som hunddagisskötare är ansvarstagande, punktlig, gillar att jobba och självklart älskar och brinner för hundar, samt har erfarenhet att rasta hundar i grupper. Du får inte vara rädd för att fråga och visa framfötterna då det är något vi värdesätter hos Emerita Hunddagis.

Ansök här https://solidum-sverige-ab.breezy.hr/p/65da21fa9a17-vikarier-2022-2023 Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Driftingenjör utemiljö till Tekniska förvaltningen i Solna stad

Har du erfarenhet och ett genuint intresse för att utveckla och förvalta utemiljöer? Vill du bidra till Solna stads mål om ren, snygg och trygg stad för dess invånare? Då kan du vara den vi söker! Solna stad står inför många stora förändringar och växer rekordsnabbt. För att möta förväntningarna hos solnaborna utvecklas staden snabbt. I Solna växer flera nya stadsdelar fram där Arenastaden och Hagastaden kanske är mest kända som ett par av Europas stör... Visa mer
Har du erfarenhet och ett genuint intresse för att utveckla och förvalta utemiljöer? Vill du bidra till Solna stads mål om ren, snygg och trygg stad för dess invånare? Då kan du vara den vi söker!

Solna stad står inför många stora förändringar och växer rekordsnabbt.

För att möta förväntningarna hos solnaborna utvecklas staden snabbt. I Solna växer flera nya stadsdelar fram där Arenastaden och Hagastaden kanske är mest kända som ett par av Europas största och mest komplexa stadsbyggnadsprojekt.

Om tjänsten
Tekniska förvaltningen söker dig som tillsammans med engagerade kollegor vill bidra till att förbättra stadens utomhusmiljöer Som ansvarig beställare av utemiljöskötsel, inbegripande både barmarksunderhåll och vinterväghållning, arbetar du strukturerat med entreprenörsstyrning, avtalsuppföljning samt deltar i upphandlingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda mindre projekt. Du kommer vidare att, tillsammans med de närmsta kollegorna, ansvara för stadens strategiska arbete för att utveckla stadsmiljön genom arbete med mål, planer och åtgärder kopplade till stadens underhållsplaner. Rollen har även en rådgivande funktion i stadsbyggnadsprocessen i samband med nya områden som växer fram. Du bistår där med din kunskap kring utemiljö.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning inom trädgård eller samhällsplanering eller annan av staden bedömd likvärdig utbildning. Har du dessutom arbetslivserfarenhet av arbete med uppföljning av entreprenadavtal och/eller erfarenhet från en politiskt styrd organisation är detta självklart meriterande, men inget krav. Du har körkort och en hög IT-mognad.

Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt, med såväl medborgare som entreprenörer, ska du ha en god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god stilistisk förmåga vilket för oss innebär att du uttrycker dig vårdat, enkelt och begripligt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat, både ur kvalitetssynpunkt och ur ett ekonomiskt perspektiv.

Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Du tar ansvar och har ett gott omdöme. Du ser förbättringspotential i verksamheten och bidrar gärna till att vidareutveckla ditt eget, gruppens och förvaltningens och stadens arbetssätt.


Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 20220531, urval görs löpande.

Kontaktperson: Enhetschef Park och Mark, [email protected]

Fackliga representanter:

Nikolaos Dimitriadis, Vision, , 08-746 20 02 Johan Ericson, Naturvetarna, [email protected], 08-746 12 13 
 
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Tekniska förvaltningen i Solna stad har en viktig roll i stadens utveckling. Vi erbjuder solnaborna en ren, trygg och välfungerande stadsmiljö och förser stadens verksamheter med ändamålsenliga och effektiva lokaler. Stadsmiljöavdelningen ansvarar för förvaltning och utveckling av stadens gator, torg, parker och naturområden. Fastighetsavdelningen förvaltar och genomför investeringar i stadens fastigheter och samverkar med andra förvaltningar vid om- och nybyggnationer.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM Group koncernen med 4000 medarbetare och en omsättning om 4Mdkr. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se. TRÄDGÅRDSA... Visa mer
Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM Group koncernen med 4000 medarbetare och en omsättning om 4Mdkr. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se.

TRÄDGÅRDSARBETARE

Vi söker en ny medarbetare som vill arbeta med oss på våra olika skötseluppdrag. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Cemi har mångårig och bred kompetens av grönyteskötsel och utför alla förekommande arbetsuppgifter som rör markskötsel för att bidra till försköning och en trygg yttre miljö.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från trädgårdsbranschen eller är nyutbildad och sugen på att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med grönyteskötsel.

Våra uppdrag är mycket varierande med allt från mindre BRF till större kunder som t ex Universitetet men även stadsdelar i kommunen. Vi sköter alla typer av grönytor från finplanteringar till naturmark, samt hjälper kunder med extraarbeten och planering av såväl nyanläggning som renoveringar, vi räknar på nya uppdrag och är i ständig rörelse. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande.

Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar. Det är en merit om du har maskin vana, beskärningskunskap och behörigheter som ex röjsåg, arbete på höjd mm.

Vi arbetar i huvudsak i arbetslag men även självständigt arbete förekommer. Önskvärt att du är serviceinriktad med kunden i fokus, ansvarstagande har ett gott ordningssinne och lätt för att kommunicera i svenska språket.

Arbetet kräver att du innehar B-Körkort.

Tjänsten är i första hand fr. o. m. 2022-05-XX t. o. m. 2022-10-30 säsongsanställning med möjlighet till förlängning. För rätt person finns garanterad återanställning och möjlighet att under vintern arbeta med snöröjning och halkbekämpning som vi utför hos de flesta av våra uppdragsgivare. Visa mindre

Hunddagispersonal sökes till Solna Hunddagis

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 100%. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda färdigheter i följande: Promenader med hundar i grupper om 6-7 hundar Kloklippning Öppning och stängning Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt, öppning/stängning. Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvata fär... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten är på 100%.
Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och har goda färdigheter i följande:
Promenader med hundar i grupper om 6-7 hundar
Kloklippning
Öppning och stängning
Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt, öppning/stängning.
Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvata färdigheter enligt annonsens kravprofil. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Film, foto och animationslärare sökes till Solna kulturskola

Ansök    Maj 2    Solna kommun    Mediepedagog
Vem söker vi efter? - Du är utbildad lärare med digital kompetens i film, foto, animation. - Har stort pedagogiskt intresse. - Du utvärderar varje lektion och har lätt att tänka i nya banor. - Har erfarenhet av att inspirera och undervisa 5-18-åringar och ser det som viktigt att utgå från elevernas intressen. - Ser samarbete både med övriga bildlärare och andra konstarter som en självklarhet. - Deltar aktivt i ämneslag och arbetsgrupper. - Kan bes... Visa mer
Vem söker vi efter?
- Du är utbildad lärare med digital kompetens i film, foto, animation.

- Har stort pedagogiskt intresse.
- Du utvärderar varje lektion och har lätt att tänka i nya banor.
- Har erfarenhet av att inspirera och undervisa 5-18-åringar och ser det som viktigt att utgå från elevernas intressen.
- Ser samarbete både med övriga bildlärare och andra konstarter som en självklarhet.
- Deltar aktivt i ämneslag och arbetsgrupper.
- Kan beskriva hur du själv tar initiativ.
- Kan beskriva på vilket sätt du är flexibel.

Om arbetsplatsen
Solna kulturskola är en enhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen i Solna stad. Vi erbjuder barn och ungdomar utbildning av hög kvalitet med konstnärlig och genremässig bredd. Solna kulturskola vill vara en kulturskola som utmärker sig i landet för sitt arbete såväl kvalitativt, som pedagogiskt och konstnärligt.

Välkommen till vår bildinstitution
På Solna kulturskola är vi tre bildlärare och en filmlärare men under hösten 2022 kommer en av oss att vara föräldraledig. Därför välkomnar vi nu dig som med kompetens, energi och stort intresse är sugen på att undervisa i film, foto och animation.

Kulturskolan erbjuder dig ett arbete med fokus på eleverna och dina ämnen. Tycker du om att samarbeta och delta i olika projekt? Är du drivande? Tar du din undervisning på djupaste allvar – men också med ett skratt ibland? Gillar du struktur, ordning och reda? Vill du vara med och både förvalta och utveckla en kvalitativ undervisning i bild och form, film och digital skaparverkstad som låter tala om sig? Bildämnets nuvarande utbud är Bildmix, Bild & form, Konstlinjen, Film, foto, animation och Skrivande. 

Mer information och ansökan
Vi intervjuar löpande. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2022-05-13. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vårt erbjudande
Du kommer att undervisa i film, foto och animation på kulturskolans centrala del som ligger på Blomgatan 3. Lektionerna är schemalagda efter ordinarie skoltid måndagar, tisdagar, onsdagar och vår konferenstid är onsdagar mellan 10.30-14.00.

Varmt välkommen till oss på Solna kulturskola - du kommer till ett kompetent kollegium där vi både har roligt tillsammans och värnar om varandra.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid rustar Solnabor för jobb genom att erbjuda vuxenutbildning, svenska för invandrare, coachning och jobbmatchning. Under vårt paraply ligger också näringslivsfrågor där vi arbetar för att förbättra förutsättningarna för företag och företagare. Vi ansvarar också för skötsel och drift av idrottsplatser, bad och idrottshallar samt för Solna kulturskola och stadens bibliotek. Även stadens mötesplatser för unga ligger inom vårt ansvarsområde samt stöd till föreningar och studieförbund. Vi värnar och utvecklar stadens kulturhistoriskt värdefulla miljöer och förbättrar stadens rum med konstnärlig utsmyckning. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Bolagslantmätare

Ansök    Apr 29    JM AB    Lantmästare
Bolagslantmätare till Koncernstab Juridik och Exploatering JM söker nu en bolagslantmätare till Koncernstab Juridik och Exploatering. Koncernstaben sitter centralt placerad på huvudkontoret i Frösunda/Solna och arbetar nära den operativa verksamheten. Du kommer att stödja de operativa affärsenheterna genom att medverka i våra projekt inom hela kedjan från markförvärv, till detaljplan, upprättande av exploateringsavtal och genomförande med fastighetsbildnin... Visa mer
Bolagslantmätare till Koncernstab Juridik och Exploatering
JM söker nu en bolagslantmätare till Koncernstab Juridik och Exploatering. Koncernstaben sitter centralt placerad på huvudkontoret i Frösunda/Solna och arbetar nära den operativa verksamheten.
Du kommer att stödja de operativa affärsenheterna genom att medverka i våra projekt inom hela kedjan från markförvärv, till detaljplan, upprättande av exploateringsavtal och genomförande med fastighetsbildning och bildande av gemensamhetsanläggningar.
Du kommer att företräda JM som markägare och vara delaktig vid lantmäterisammanträden, upprätta och granska avtal exempelvis servitutsavtal, överenskommelser om gemensamhetsanläggningar, köpeavtal, exploateringsavtal och genomförandeavtal. Du kommer att delta i diskussioner med kommuner och samarbetspartners relaterat till exploateringsfrågor och förhandlingar om exploateringsavtal.
Du kommer att jobba både självständigt och i team, vilket innebär att det är viktigt att du tycker om att ha många kontaktytor och att driva ditt arbete framåt. Du är bra på att skapa kontakter, du är kommunikativ, serviceinriktad och prestigelös. Arbetet kräver även att du är noggrann, strukturerad och har en stor del personlig mognad vilket gör att du kan fatta beslut med gott omdöme.

Din bakgrund
Vi söker dig som är Civilingenjör, lantmäteri, eller motsvarande samt minst tre års arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse av fastighetsrätt, plan- och byggrätt och fastighets­värdering. Har du erfarenhet från exploateringsfrågor hos kommun är det meriterande.
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar för att du ska kunna känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition.
Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.   
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.   
Kontakt 
Har du frågor kring processen är du välkommen att kontakta HR Partner, Charlotta Babington Thorzelius på [email protected] 018-660327.  Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Bäckman på [email protected] på 073-4325424.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.  
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Trädgårsskötare - säsongsanställning

Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service. Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal. Vi söker en trädgårdsarbetare vid behov som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det b... Visa mer
Futura Service AB är ett företag i Stockholm med lång erfarenhet av hem- företags- och fastighetsstädning. Vårt mål är att ge våra kunder och deras hem bästa möjliga service.
Vi är medlemmar i Almega samt har kollektivavtal.


Vi söker en trädgårdsarbetare vid behov som brinner för service och har minst 1 års erfarenhet av liknande jobb, men det är inget krav. Du som söker ska vara noggrann, skötsam, ansvarsfull och pålitlig och kan vara flexibel när det behövs.
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårds uppgifter i privata hem, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i team. Tillsammans har ni ansvar på plats för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrade utemiljö.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Gräsklippning
Beskärning av fruktträd och häck
Vår-, sommar- och höstunderhåll
Plantering
Ogräsrensning
BortforslingDet kommer att förekomma både engångsuppdrag samt återkommande skötseluppdrag.


Vi söker personer i alla åldrar. Är du ex pensionär och vill arbeta under en begränsad tid så välkomnar vi dig!
En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
Säsongsarbete från april till oktober, med möjlighet till förlängning till november
Kollektivavtal


Arbetstiden är oftast vardag mellan 8-17 och tjänsten är en timanställning.
Vi pratar svenska, spanska och polska.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar endast ansökningar via mail Visa mindre

Vill du sommarjobba med aktivt utomhusarbete? Se hit!

Är du ute efter ett spännande sommarjobb? Är du en person som gillar arbete där du får möjlighet att vistas i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna. Sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande... Visa mer
Är du ute efter ett spännande sommarjobb? Är du en person som gillar arbete där du får möjlighet att vistas i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna. Sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Coor Service Management är ett nordiskt service företag och som fokuserar och erbjuder innovativa och hållbara lösningar inom miljövänliga och smarta arbetsmiljöer. Coors tjänster är därför eftertraktade inom både mindre och större verksamheter i Norden.Läs mer om COOR Serice Management på deras hemsida.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos COOR Serivice Management under sommaren.Du erbjuds


* Ett meriterande sommarjobb och referenser för framtiden
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att axla varierande arbetsuppgifter, där du får möjligheten att kombinera din kreativa med din taktiska sida. I rollen bidrar du med värdefulla uppgifter då ditt huvudsakliga ansvar är att skapa en trevlig och trygg utomhusmiljö på Nya Karolinska i Solna. Det innebär att du i rollen kommer att få möjlighet att styra och leda ditt eget arbete samtidigt, som du hjälper till att förbättra utomhusmiljön för vår kunds räkning. I rollen kommer du bland annat att:


* Plantera blommor
* Vattna och rensa rabatterna
* Underhålla städmaskiner
* Underhåll av garage vid behov
* Tvätt av fasader


VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta under perioden juni-augusti

Det är även meriterande om du:


* Har traktorvana
* Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Flexibel


Övrig information


* Start: Maj eller i början på juni
* Omfattning: Heltid
* Placering: Nya Karolinska sjukhuset, Solna Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Coor på deras hemsida. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Hej på dig! Vi söker dig som brinner för trädgårdsarbete. Någon som gillar och göra det rent och fint. Vi söker dig som vet hur man handskas med olika maskiner, kan skilja från ogräs och blommor, plantera, trimma buskar och allmänt hur man tar hand om en trädgård. Hör gärna av er för mer info, och tveka inte på att skicka in ditt cv till vår mail nedan. Visa mer
Hej på dig!
Vi söker dig som brinner för trädgårdsarbete. Någon som gillar och göra det rent och fint.
Vi söker dig som vet hur man handskas med olika maskiner, kan skilja från ogräs och blommor, plantera, trimma buskar och allmänt hur man tar hand om en trädgård.
Hör gärna av er för mer info, och tveka inte på att skicka in ditt cv till vår mail nedan. Visa mindre

Söker en trädgårds arbetare med erfarenhet

Söker en trädgårds arbetare. Erfarenhet är bra men inget krav. Arbetsuppgifter kommer vara lättare arbete som rensning av rabatter från oönskad grönska, städning av utemiljöer. På vintern är det handskottning och sandnings arbete. Visa mer
Söker en trädgårds arbetare.
Erfarenhet är bra men inget krav.
Arbetsuppgifter kommer vara lättare arbete som rensning av rabatter från oönskad grönska, städning av utemiljöer. På vintern är det handskottning och sandnings arbete. Visa mindre

Hunddagispersonal sökes omgående 50-100%

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänstens omfattning beror på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och som kan börja arbeta direkt. Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst. Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kun... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänstens omfattning beror på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare och som kan börja arbeta direkt.


Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst.
Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt, öppning/stängning.
Av tidsmässiga skäl besvarar vi endast ansökningar från dig som har adekvat erfarenhet enligt annonsens kravprofil.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gillar du aktivt utomhusarbete? Se hit!

Om du är en person som gillar arbete där du får möjlighet att arbeta i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN Coor Service Manag... Visa mer
Om du är en person som gillar arbete där du får möjlighet att arbeta i olika utomhusmiljöer, då har du hittat rätt! Vi söker en person som gillar att ta sig an nya utmaningar och som uppskattar utomhusarbete till en av våra mest eftertraktade kunder: Coor Service Management. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna sök till tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Coor Service Management är ett nordiskt service företag och som fokuserar och erbjuder innovativa och hållbara lösningar inom miljövänliga och smarta arbetsmiljöer. Coors tjänster är därför eftertraktade inom både mindre och större verksamheter i Norden Läs mer om COOR Serice Management på deras hemsida.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos COOR Serivice Management. Anställningen är på inledningvis 6 månader med god möjlighet till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att axla varierande arbetsuppgifter, där du får möjligheten att kombinera din kreativa med din taktiska sida. I rollen bidrar du med värdefulla uppgifter då ditt huvudsakliga ansvar är att skapa en trevlig och trygg utomhusmiljö på Nya karolinska i Solna. Det innebär att du i rollen kommer att få möjlighet att styra och leda ditt eget arbete samtidigt, som du hjälper till att förbättra utomhusmiljön för vår kunds räkning.
I rollen kommer du bland annat att:


* Plantera blommor
* Vattna och rensa rabatterna
* Underhålla städmaskiner
* Underhåll av garage vid behov
* Tvätt av fasader
* Snöröjning


VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du:


* Har traktorvana
* Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.


För denna tjänst är det även meriterande att du är fastighetsskötare i grunden och har läst adekvata påbyggnadskurser men inget krav!

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Flexibel


Övrig information


* Start: 1 februari 2022
* Slut: 31 augusti 2022
* Arbetstider: 07:00 - 16:00
* Placering: Stockholm, Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coor Serivice Managements önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Vikarierande Teknisk förvaltare Park och mark till SFV Ulriksdal

Statens fastighetsverk (SFV) förvaltar och utvecklar Sveriges kulturhistoriska bestånd och andra byggnader som staten äger. Vår fastighetsportfölj inkluderar bland annat kungliga slott, residens, parker, regeringskvarter, teatrar och museer, domstolar, bostäder, försvarsanläggningar, ambassader och residens utomlands samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av st... Visa mer
Statens fastighetsverk (SFV) förvaltar och utvecklar Sveriges kulturhistoriska bestånd och
andra byggnader som staten äger. Vår fastighetsportfölj inkluderar bland annat kungliga
slott, residens, parker, regeringskvarter, teatrar och museer, domstolar, bostäder,
försvarsanläggningar, ambassader och residens utomlands samt en sjundedel av landets
yta bestående av skog och mark.


Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Fastighetsområdena SFV Ulriksdal förvaltar bland annat de kungliga slotten Ulriksdal, Haga, Rosersberg, Strömsholm, Gripsholm och Tullgarn med tillhörande slottsområden och parker samt ett flertal andra byggnader i Stockholmsområdet, Södermanland och Västmanland. Vi är drygt 35 personer som arbetar på SFV Ulriksdal.

Fastighetsområdet söker nu en Teknisk förvaltare Park och mark för ett vikariat mellan perioden april-november 2022.

Din roll 
Teknisk förvaltare Park och mark, arbetar med skötsel, vård och underhåll av förvaltningsområdets parker, grönområden och naturmarker. Sammantaget är det ett omfattande bestånd som även innefattar träd, parkanläggningar och annan infrastruktur.

I arbetsuppgifterna ingår planering, projektering, upphandling, projektledning, uppföljning, besiktning samt kontroll av underhållsprojekt i slottsparker och kulturlandskap. Tjänsten innefattar även genomförande och uppföljning av skötselplaner, trädvårdsplaner, trädplanteringsplaner. En del av dina arbetsuppgifter kommer vara administrativa till exempel i samband med tillståndsansökningar till Riksantikvarieämbetet och andra myndigheter. Parkerna och andra grönområden är till största delen statliga byggnadsminnen med stora kulturhistoriska värden vilka kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. De flesta underhållsåtgärder görs i nära samarbete med antikvarisk kompetens, slottsarkitekter och interna specialister på SFV. För de Kungliga slottens parkområden har man också ett nära samarbete med Ståthållarämbetets medarbetare.

Din profil 
Vi söker dig som är landskapsingenjör eller har motsvarande erfarenhet med kunskap och praktisk erfarenhet inom området, till exempel från parkförvaltning. Du har genom tidigare erfarenheter fått kunskap om trädvård. Vidare är du strukturerad och har erfarenhet av att åtminstone en del av dina arbetsuppgifter varit administrativa. 

Du har ett intresse för parker och landskap och får gärna tidigare ha arbetat som beställare eller fått likvärdiga kunskaper inom entreprenadverksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från arbete med kulturmiljöer och har kunskaper om upphandling, projektledning, entreprenadjuridik samt ekonomi. 

En god kommunikation och serviceanda gentemot våra hyresgäster, besökare och entreprenörer är viktigt. Du kan också samarbeta prestigelöst tillsammans med övriga medarbetare på fastighetsområdet såsom tekniska förvaltare och förvaltare.

Du har körkort då det blir en hel del resor i tjänsten i huvudsak till Södermanland. Placering är på kontoret vid Ulriksdals slott i Solna.

Mer information 
Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på?www.sfv.se.? 

Statens fastighetsverk?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Sista ansökningsdag är 2022-02-21 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre

Hunddagis

Hundomsorg Solna AB är ett företag där vi erbjuder det mesta för hundar. Den största delen av företaget är våra två hunddagis men vi erbjuder även djuraffär, kurser, privatträningar och hundgym. Utöver det finns även Solna Djurklinik och Lyckliga Svansar Hundtrim i våra lokaler. Vi har två lokaler i Solna, en i Råsunda och en i Huvudsta. Vårt fokus är att hålla hög kvalité på det vi erbjuder och hundarna på dagis ska ha bra och stimulerande dagar. Vi jobb... Visa mer
Hundomsorg Solna AB är ett företag där vi erbjuder det mesta för hundar. Den största delen av företaget är våra två hunddagis men vi erbjuder även djuraffär, kurser, privatträningar och hundgym. Utöver det finns även Solna Djurklinik och Lyckliga Svansar Hundtrim i våra lokaler.
Vi har två lokaler i Solna, en i Råsunda och en i Huvudsta. Vårt fokus är att hålla hög kvalité på det vi erbjuder och hundarna på dagis ska ha bra och stimulerande dagar. Vi jobbar självklart med belöningsbaserade metoder!
Nu söker vi en vikarie till vårt stora dagis i Råsunda. Tjänsten är på heltid och vi sätter ett vikariat på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Vi behöver hitta ngn per omgående!
Du ska ha stor erfarenhet av hunddagis och att gå med hundar i grupp (ej med bälte) samt kunna träna hundar.
Är du intresserad och vill veta mer? Skicka ett mail till [email protected]
Vi tar ej emot ansökningar mm via telefon utan all kontakt sker via mail.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Visa mindre

Trädgårdsarbetare för säsong - skötsel och underhåll av grönytor

Trädgårdsarbetare för säsong - skötsel och underhåll av grönytor CEMI AB Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM Group koncernen med 4000 medarbetare och en omsättning om 4... Visa mer
Trädgårdsarbetare för säsong - skötsel och underhåll av grönytor

CEMI AB

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM Group koncernen med 4000 medarbetare och en omsättning om 4 Mdkr. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se.

TRÄDGÅRDSARBETARE

Vi söker en ny medarbetare som vill arbeta med oss på våra olika skötseluppdrag. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Cemi har mångårig och bred kompetens av grönyteskötsel och utför alla förekommande arbetsuppgifter som rör markskötsel för att bidra till försköning och en trygg yttre miljö.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från trädgårdsbranschen eller är nyutbildad och sugen på att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med grönyteskötsel.

Våra uppdrag är mycket varierande med allt från mindre BRF till större kunder som t ex Universitetet men även stadsdelar i kommunen. Vi sköter alla typer av grönytor från finplanteringar till naturmark, samt hjälper kunder med extraarbeten och planering av såväl nyanläggning som renoveringar, vi räknar på nya uppdrag och är i ständig rörelse. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande.

Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar. Det är en merit om du har maskin vana, beskärningskunskap och behörigheter som ex röjsåg, arbete på höjd mm.

Vi arbetar i huvudsak i arbetslag men även självständigt arbete förekommer. Önskvärt att du är serviceinriktad med kunden i fokus, ansvarstagande har ett gott ordningssinne och lätt för att kommunicera i svenska språket.

Arbetet kräver att du innehar B-Körkort.

Tjänsten är i första hand fr. o. m. mars 2022 t. o. m. oktober 2022 säsongsanställning med möjlighet till förlängning. För rätt person finns garanterad återanställning och möjlighet att under vintern arbeta med snöröjning och halkbekämpning som vi utför hos de flesta av våra uppdragsgivare. Visa mindre

Vikarier på Hunddagis

Ansök    Dec 9    EmeRiTa AB    Hundskötare/Hundvårdare
Emerita Hunddagis söker vikarier till våra hunddagis i Solna, Lidingö och Djursholm Vi söker personal som vi kan ringa in vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal. Du som hunddagisskötare är ansvarstagande, punktlig, gillar att jobba och självklart älskar och brinner för hundar, samt har erfarenhet att rasta hundar i grupper. ? Du får inte vara rädd för att fråga och visa framfötterna då det är något vi värdesätter hos Emerita Hunddagis. An... Visa mer
Emerita Hunddagis söker vikarier till våra hunddagis i Solna, Lidingö och Djursholm


Vi söker personal som vi kan ringa in vid sjukdom eller ledighet hos ordinarie personal.


Du som hunddagisskötare är ansvarstagande, punktlig, gillar att jobba och självklart älskar och brinner för hundar, samt har erfarenhet att rasta hundar i grupper. ? Du får inte vara rädd för att fråga och visa framfötterna då det är något vi värdesätter hos Emerita Hunddagis.


Ansök här
https://solidum-sverige-ab.breezy.hr/p/1b7a66ac4f3e-vikarier Visa mindre

Arbetsledare Mark & Trädgård

Mark - och Trädgårds primära arbetsuppgift är skötsel och underhåll av den utvändiga miljön i JM:s projekt under garantitiden. Vi utför även mindre anläggningsarbeten. Vi är lokaliserade i Stor-Stockholm och har två driftkontor norr och söder om Stockholm. Om tjänsten   I denna tjänst sitter du placerad på vårt driftkontor i Spånga. Här ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i den egna gruppen som består av fem trädgårdsanläggare. Dessuto... Visa mer
Mark - och Trädgårds primära arbetsuppgift är skötsel och underhåll av den utvändiga miljön i JM:s projekt under garantitiden. Vi utför även mindre anläggningsarbeten. Vi är lokaliserade i Stor-Stockholm och har två driftkontor norr och söder om Stockholm.
Om tjänsten  
I denna tjänst sitter du placerad på vårt driftkontor i Spånga. Här ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i den egna gruppen som består av fem trädgårdsanläggare. Dessutom ansvarar du för underentreprenörer i projekt där extra resurser krävs. Du har ett nära samarbete med chef samt arbetsledaren på vårt södra kontor för att arbeta med erfarenhetsåterföring och säkerställande av standardiserade arbetsmetoder och rutiner inom avdelningen Mark & Trädgård. Som arbetsledare arbetar du nära dina medarbetare för att coacha, följa upp och stötta men självklart ingår även en hel del administrativt arbete. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Leda och fördela det dagliga arbetet för egen personal samt underentreprenörer
Planera projekt med personal och resurser
Kvalitetssäkra och hantera dokumentation för utförda arbeten
Planera efter och följa upp skötselplaner
Verka för god driftekonomi
Kontrollera och följa upp fakturor samt attestera löner
Planera och leda månadsvisa gruppmöten
Hålla i medarbetarsamtal
Hantera och kommunicera kundärenden
Behandla reklamationsärenden.
Din profil 
Vi söker dig med flerårig yrkeserfarenhet från grönytessektorn. Har du tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll och-/eller relevant utbildning är det meriterande. Du har en god datorvana, behärskar Office-paketet väl samt talar och förstår svenska bra. Då tjänsten innefattar resor är B-körkort ett krav.
Du brinner för att få leverera hög kvalité och ett gott bemötande till såväl kunder som till dina interna samarbetsytor. Som person är du engagerad med en välutvecklad kommunikativ förmåga, där du leder dina medarbetare genom ett coachande och närvarande ledarskap med fokus på feedback. Du trivs med ansvar och att arbeta självständigt men har även förmågan att arbeta i team och genom samarbete. Att arbeta med ett högt kvalitetstänk i fokus är något som faller sig naturligt för dig och du ser stort värde i att arbeta med erfarenhetsåterföring. Arbetet kräver att du har förmåga att strukturera, planera och organisera ditt och din grupps arbete.  
Vi erbjuder  
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Sista ansökningsdag är 9/1. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna som inkommer. För frågor kontakta HR Partner Evelina Heimer på evelina[email protected]. Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Hunddagis

Vi på Hundens Hörna har hunddagis, butik, hundkurser, hundgym, veterinär och hundfrisör. Vi finns i Solna, (Huvudsta och Råsunda) och vi söker nu en ny medarbetare för dagis och butik. Den vi söker ska ha vana från arbete på hunddagis sen tidigare och ha kunskaper i belöningsbaserad träning. Man måste vara en person med glatt humör och ha lätt för att jobba i grupp, men även vara självgående. Har man vana från butik är det meriterande! Tjänsten är ett vika... Visa mer
Vi på Hundens Hörna har hunddagis, butik, hundkurser, hundgym, veterinär och hundfrisör.
Vi finns i Solna, (Huvudsta och Råsunda) och vi söker nu en ny medarbetare för dagis och butik.
Den vi söker ska ha vana från arbete på hunddagis sen tidigare och ha kunskaper i belöningsbaserad träning. Man måste vara en person med glatt humör och ha lätt för att jobba i grupp, men även vara självgående. Har man vana från butik är det meriterande!
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående! Hur långt vikariatet blir är lite oklart men lär bli minst januari ut, troligtvis längre
Tar enbart emot sökningar via email!
Kommer ta emot intervjuer löpande och anställning kan ske innan ansökningstidens utgång


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Mark & Trädgård

Mark - och Trädgårds primära arbetsuppgift är skötsel och underhåll av den utvändiga miljön i JM:s projekt under garantitiden. Vi utför även mindre anläggningsarbeten. Vi är lokaliserade i Stor-Stockholm och har två driftkontor norr och söder om Stockholm. Om tjänsten   I denna tjänst sitter du placerad på vårt driftkontor i Spånga. Här ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i den egna gruppen som består av fem trädgårdsanläggare. Dessuto... Visa mer
Mark - och Trädgårds primära arbetsuppgift är skötsel och underhåll av den utvändiga miljön i JM:s projekt under garantitiden. Vi utför även mindre anläggningsarbeten. Vi är lokaliserade i Stor-Stockholm och har två driftkontor norr och söder om Stockholm.
Om tjänsten  
I denna tjänst sitter du placerad på vårt driftkontor i Spånga. Här ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i den egna gruppen som består av fem trädgårdsanläggare. Dessutom ansvarar du för underentreprenörer i projekt där extra resurser krävs. Du har ett nära samarbete med chef samt arbetsledaren på vårt södra kontor för att arbeta med erfarenhetsåterföring och säkerställande av standardiserade arbetsmetoder och rutiner inom avdelningen Mark & Trädgård. Som arbetsledare arbetar du nära dina medarbetare för att coacha, följa upp och stötta men självklart ingår även en hel del administrativt arbete. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Leda och fördela det dagliga arbetet för egen personal samt underentreprenörer
Planera projekt med personal och resurser
Kvalitetssäkra och hantera dokumentation för utförda arbeten
Planera efter och följa uppskötselplaner
Verka för god driftekonomi
Kontrollera och följa upp fakturor samt attestera löner
Planera och leda månadsvisa gruppmöten
Hålla i medarbetarsamtal
Hantera och kommunicera kundärenden
Behandla reklamationsärenden.
Din profil 
Vi söker dig med flerårig yrkeserfarenhet från grönytessektorn. Har du tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll och-/eller relevant utbildning är det meriterande. Du har en god datorvana, behärskar Office-paketet väl samt talar och förstår svenska bra. Då tjänsten innefattar resor är B-körkort ett krav.
Du brinner för att få leverera hög kvalité och ett gott bemötande till såväl kunder som till dina interna samarbetsytor. Som person är du engagerad med en välutvecklad kommunikativ förmåga, där du leder dina medarbetare genom ett coachande och närvarande ledarskap med fokus på feedback. Du trivs med ansvar och att arbeta självständigt men har även förmågan att arbeta i team och genom samarbete. Att arbeta med ett högt kvalitetstänk i fokus är något som faller sig naturligt för dig och du ser stort värde i att arbeta med erfarenhetsåterföring. Arbetet kräver att du har förmåga att strukturera, planera och organisera ditt och din grupps arbete.  
Vi erbjuder  
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Sista ansökningsdag är 10/12. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna som inkommer. För frågor kontakta HR Partner Evelina Heimer på [email protected]. Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Livsviktig Ändringsledare till marknadsledande företag

Vill du vara med och förändra medtech-branchen tillsammans med engagerade kollegor på ett marknadsledande företag? Är du en noggrann person som vill koordinera den livsviktiga utvecklingen av medicinsk teknik? Vi söker nu två ändringsledare till vår kund som skapar och utvecklar teknik som används inom intensivvården på sjukhus runt om i världen. Här har du möjligheten att bidra till utveckling som direkt gör skillnad i människors liv. Fantastiskt, eller h... Visa mer
Vill du vara med och förändra medtech-branchen tillsammans med engagerade kollegor på ett marknadsledande företag? Är du en noggrann person som vill koordinera den livsviktiga utvecklingen av medicinsk teknik? Vi söker nu två ändringsledare till vår kund som skapar och utvecklar teknik som används inom intensivvården på sjukhus runt om i världen. Här har du möjligheten att bidra till utveckling som direkt gör skillnad i människors liv. Fantastiskt, eller hur!?

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi två nya ändringsledare för att utöka det evigt växande teamet. Som ändringsledare består dina dagar av att se till att upptäckta förbättringsmöjligheter blir utförda. Du kommer bland annat uppdatera och skapa produktstrukturer i SAP, koordinera och följa upp att aktiviteterna genomförs, underhålla ändringsbasen med relevant information och ansvara för att utbilda nya ändringsledare.

I denna roll kommer du arbetat tätt tillsammans med mycket kompetenta kollegor inom produktvård, tillverkning, inköp, produktutveckling, kvalitet bland annat. Du erbjuds en dynamisk och internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter, och eftersom alla delar utgår från Solna får du ta del av hela processen från forskning till produktion.

Du erbjuds


* Att arbeta tillsammans med engagerade kollegor på ett företag som direkt bidrar till att rädda liv
* En dedikerad konsultchef som erbjuder coaching, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande!


ARBETSUPPGIFTER
* Säkerställa att egna ändringsärenden genomförs enligt rutin
* Rapportera status för- och flagga ifall uppsatta tidsplaner inte hålls gällande egna ändringsärenden till uppdragsgivaren
* Granska andra ändringsledares ärenden
* Uppdatera ändringsdatabasen med relevant information
* Informera om beslut och status till berörda parter i ändringsärenden
* Uppdatera och skapa produktstrukturer i SAP
* Ansvar för att utbilda nya ändringsledare och underhålla utbildningsmaterial för produktområdet
* Bidra till att kontinuerligt förbättra processer och verktyg som påverkar ansvarsområdet

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker någon som har ett helhetstänk men som även kan fokusera på detaljer, och vill driva projekt framåt. Du är en person som trivs med att utveckla och dela din kunskap med dina kollegor, är kreativ och lösningsorienterad.
* Har en avslutad utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande
* Erfarenhet av produktion av industriella produkter
* Kunskap kring hur man får saker gjort i en komplex organisation och hur man verkar genom andra
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP.

Den tekniska kunskapen är självklart viktig, men vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:
* Kommunikativ
* Samarbetsförmåga
* Självständig

Överig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: 100%
* Placering: Solna, Stockholm. Möjlighet finns att även arbeta på distans.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Laboratorietekniker till vikariat på Avdelningen för Komparativ Medicin

Vi erbjuder Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur. Om tjänsten Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krä... Visa mer
Vi erbjuder
Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krävande då en del tunga lyft ingår. Tjänsten innebär mycket flexibilitet i ditt dagliga arbete inom verksamhetens rutiner. Du erhåller löpande intern som extern kompetensutveckling och vidareutbildning. All journalföring sker elektroniskt.

Heltid, Dagtid, Flextid, Helgarbete ingår i tjänsten. Tjänsten är ett vikariat och som längst med en  anställning fram till december 2022.

Friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och gratis gym.

Vi söker
Dig som är positiv, ansvarsfull, fokuserad, strukturerad, självgående och självklart serviceinriktad person med ett genuint djurintresse som vill ingå i vårt team på ca 15 personer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ och lyhörd. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav: Gymnasieutbildning, helst från naturbruksgymnasium eller liknande. Ett genuint djurintresse God datorvana Kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det ett plus.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med laboratoriedjur LAS-utbildning Handledning i försöksdjurskunskap

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV.

 Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Laboratorietekniker till vikariat på Avdelningen för Komparativ Medicin

Vi erbjuder Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur. Om tjänsten Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krä... Visa mer
Vi erbjuder
Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krävande då en del tunga lyft ingår. Tjänsten innebär mycket flexibilitet i ditt dagliga arbete inom verksamhetens rutiner. Du erhåller löpande intern som extern kompetensutveckling och vidareutbildning. All journalföring sker elektroniskt.

Heltid, Dagtid, Flextid, Helgarbete ingår i tjänsten. Tjänsten är ett vikariat och som längst med en  anställning fram till december 2022.

Friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och gratis gym.

Vi söker
Dig som är positiv, ansvarsfull, fokuserad, strukturerad, självgående och självklart serviceinriktad person med ett genuint djurintresse som vill ingå i vårt team på ca 15 personer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ och lyhörd. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav: Gymnasieutbildning, helst från naturbruksgymnasium eller liknande. Ett genuint djurintresse God datorvana Kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det ett plus.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med laboratoriedjur LAS-utbildning Handledning i försöksdjurskunskap

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV.

 Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Hunddagispersonal sökes till Solna Hunddagis

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten kan uppgå till 75% eller 100% beroende på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare. Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst. Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt,... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten kan uppgå till 75% eller 100% beroende på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare.


Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst.


Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt, öppning/stängning.
För rätt person med rätt kvalifikationer finns chans till högre befattning, högre lön, större frihet.


Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvat erfarenhet enligt annonsens kravprofil. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

M5 BYGG AB söker nu flera Trädgårdsarbetare Som trädgårdsarbetare du ska arbeta med kvalificerad beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning. I vissa fall man odlar växter såsom blommor, frukt eller bär, samt med anläggning av gräsmatta. Det skulle vara bra om du kan jobba med trädgårds sten, anläggning av stenparti, stenrabatt.Ingen krav Företaget utför arbete i hela Stockholm och Angränsande län. Erfarenhet är meriterande Välk... Visa mer
M5 BYGG AB söker nu flera Trädgårdsarbetare
Som trädgårdsarbetare du ska arbeta med kvalificerad beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning. I vissa fall man odlar växter såsom blommor, frukt eller bär, samt med anläggning av gräsmatta.
Det skulle vara bra om du kan jobba med trädgårds sten, anläggning av stenparti, stenrabatt.Ingen krav


Företaget utför arbete i hela Stockholm och Angränsande län.


Erfarenhet är meriterande


Välkommen med ansökan! Visa mindre

Laboratorietekniker/ djurtekniker till Karolinska

Ansök    Sep 30    REGION STOCKHOLM    Djurvårdare
Vi erbjuder Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur. Om tjänsten Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge mycket forskarservice. Arbetet är delvis fysi... Visa mer
Vi erbjuder
Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge mycket forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krävande då en del tunga lyft ingår. Tjänsten innebär mycket flexibilitet i ditt dagliga arbete inom verksamhetens rutiner. Du erhåller löpande intern som extern kompetensutveckling och vidareutbildning. All journalföring sker elektroniskt. Heltid, Dagtid, Flextid, Helgarbete ingår i tjänsten. Friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och gratis gym.

Vi söker
Dig som är positiv, ansvarsfull, fokuserad, strukturerad, självgående och självklart serviceinriktad person som vill ingå i vårt team på ca 15 personer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ och lyhörd. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav:

Gymnasieutbildning, helst från naturbruksgymnasium eller liknande. Ett genuint djurintresse God datorvana Kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det ett plus.

Meriterande:

Erfarenhet av arbete med laboratoriedjur LAS-utbildning Handledning i försöksdjurskunskap

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV.

Välkommen in med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Laboratorietekniker/ djurtekniker till Karolinska

Ansök    Sep 27    REGION STOCKHOLM    Djurvårdare
Vi erbjuder Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur. Om tjänsten Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge mycket forskarservice. Arbetet är delvis fysi... Visa mer
Vi erbjuder
Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) är en Core Facility för olika forskargrupper på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vårt uppdrag är att med välutbildade och serviceinriktade Laboratorietekniker skapa de bästa förutsättningarna till våra forskare och deras djur.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är förutom daglig tillsyn, skötsel och omvårdnad av smågnagare även att delta försök och ge mycket forskarservice. Arbetet är delvis fysiskt krävande då en del tunga lyft ingår. Tjänsten innebär mycket flexibilitet i ditt dagliga arbete inom verksamhetens rutiner. Du erhåller löpande intern som extern kompetensutveckling och vidareutbildning. All journalföring sker elektroniskt. Heltid, Dagtid, Flextid, Helgarbete ingår i tjänsten. Friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och gratis gym.

Vi söker
Dig som är positiv, ansvarsfull, fokuserad, strukturerad, självgående och självklart serviceinriktad person som vill ingå i vårt team på ca 15 personer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ och lyhörd. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav:

Gymnasieutbildning, helst från naturbruksgymnasium eller liknande. Ett genuint djurintresse God datorvana Kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det ett plus.

Meriterande:

Erfarenhet av arbete med laboratoriedjur LAS-utbildning Handledning i försöksdjurskunskap

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV.

Välkommen in med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Digital learning specialist

Ansök    Aug 19    BSH Home Appliances AB    Mediepedagog
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.9 miljarder euro under 2020 och mer än 60 000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla... Visa mer
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team!
BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group.
Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.9 miljarder euro under 2020 och mer än 60 000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö.
Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss.We are looking for a Digital learning specialist to our Nordic Training team. This is a reshaped role to strengthen and develop our know- how within digital learning.

 

Do you enjoy teaching and are driven to always do your best for our customers?

Would you like to structure and develop great digital learning solutions together with us and our customers?

 

Your profile and tasks

You like to explain and transform technical functions into user friendly experiences. In this position you will structure, recycle and develop digital material that explains how our appliances can make everyday life easier for our consumers. This means you will work with idea generation, creation and launching of content, participate in internal and external trainings, drive and design digital learnings solutions on a strategic and practical level. You enjoy working in a team in combination with personal achievements, you have a great general interest in IT solutions.


• University degree required
• At least 3-5 years relevant work experience in digital learning
• You have a good ability to express yourself in English in both speech and writing. Other Nordic language preferable

In our team we need a person who would like to work with:


• E- learning – Articulate 360
• Gamified Training – Attensi
• Video production and postproduction- Adobe Premiere Elements
• Streaming – OBS studio
• Technical illustrations, user information, animated quick guides.
• And much more

Work place – HQ in Stockholm, Sweden. Regards to flexibility of the workplace

Travelling is required.

Start date – As soon as possible

Curious?

If this sounds interesting, you can become a part of a creative, energetic, committed and caring Nordic training team where we learn from each other and support each other. We are driven by teaching how our appliances can make everyday life easier.

If any questions about the position, please feel free to contact Lina Uhlen, [email protected]

Please submit your application as soon as possible, but no later than 20th September 2021.

We look forward to hearing from you!


Welcome to the innovation leader in home appliances, welcome to the team!
BSH Home Appliances AB is part of the BSH Home Appliances Group. With our products under the brands Bosch, Siemens, Neff and Gaggenau, as well as with our regional and special brands, we make life easier. An international group with an annual revenue of about 13.9 billion Euro in 2020 and more than 60 000 employees, we inspire through high quality product design, resource efficient technology and an excellent working environment.
Get ahead with your career – think ahead with us. Visa mindre

Trädgårdsarbetare och Snöskottare

M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mer
M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mindre

Trädgårdsmästare på timmar 

Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005. Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre. Arbetsuppgifter     Som trädgårdsarbetare jobbar du ute hos våra kunder som behöver hjälp i deras trädgårdar, Me... Visa mer
Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005.

Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre.Arbetsuppgifter
 

 

Som trädgårdsarbetare jobbar du ute hos våra kunder som behöver hjälp i deras trädgårdar, Med t.ex gräsklippning, Trimma häckar, rensa ogräs, beskära träd, trädfällning.

 

Du ska organiserar, planerar, kostnads uppskattar och leder du arbetet hos våra kunder samt själv utför arbete.

Kvalifikationer (rubrik)
Kvalifikationer

*Stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.

*Erfarenhet  mins 3 år som trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare och arbetsledare. 

* Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
* Du är självgående efter arbetsledning.
* Du måste ha B-körkort och tillgång till egen bil och verktyg.

Personliga egenskaper

* Du är noggrann, lyhörd, samarbetsvillig och ska kunna arbeta i team och enskilt.

Kontaktinformation
Franchisetagare / Partner, 0720075354, [email protected]

Arbetsplats
Linnegatan 89C i Embassy House Visa mindre

Plantagen Frescati söker trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som d... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!


Vi är mitt inne i den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt de behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en trädgårdsmästare eller har en stor kunskap om och passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med! 

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter och blommor samt relevant trädgårdsutbildning och förvärvad erfarenhet från handelsträdgård. Har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln är det meriterande. Du har också känsla och stort intresse för kundservice samt förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att de väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som Nordens härligaste växthus som tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. 

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja med goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter. Självklart också en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är en avtalad visstidsanställning med start omgående fram till 22/8. 25 tim/veckan. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Frescati, Solna. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv! Visa mindre

Trädgårdsskötare

Gillar att jobba självständigt med trädgård Drivs av kvalitet och nöjda kunder Är engagerad och vill utvecklas inom trädgård Är noggrann och punktlig körkort krävs lägst B. Helst B96 eller BE Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Gillar att jobba självständigt med trädgård
Drivs av kvalitet och nöjda kunder
Är engagerad och vill utvecklas inom trädgård
Är noggrann och punktlig
körkort krävs lägst B. Helst B96 eller BE

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lärare i Idrott och hälsa med behörighet i Historia och Naturkunskap

Ansök    Maj 4    PEAB AB    Äggplockare
Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprincipe... Visa mer
Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

Peabskolan Solna finns i Hagalund och omfattar idag 80 elever och därmed har vi möjligheten att ha ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker nu en lärare i Idrott och hälsa med behörighet i Historia och Naturkunskap. Tjänstens storlek är på 60 % men omfattningen beror på din ämneskombination. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt, att du har arbetat med elever på yrkesprogram och att du har ett IKT-intresse.

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 11 juni. Tillträde till tjänsten är från den 10 augusti. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

M5 BYGG AB söker nu flera Trädgårdsarbetare Som trädgårdsarbetare du ska arbeta med kvalificerad beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning. I vissa fall man odlar växter såsom blommor, frukt eller bär, samt med anläggning av gräsmatta. Det skulle vara bra om du kan jobba med trädgårds sten, anläggning av stenparti, stenrabatt.Ingen krav Företaget utför arbete i hela Stockholm och Angränsande län. Erfarenhet är meriterande Välk... Visa mer
M5 BYGG AB söker nu flera Trädgårdsarbetare
Som trädgårdsarbetare du ska arbeta med kvalificerad beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning. I vissa fall man odlar växter såsom blommor, frukt eller bär, samt med anläggning av gräsmatta.
Det skulle vara bra om du kan jobba med trädgårds sten, anläggning av stenparti, stenrabatt.Ingen krav


Företaget utför arbete i hela Stockholm och Angränsande län.


Erfarenhet är meriterande


Välkommen med ansökan! Visa mindre

Medarbetare Utemiljö på Coor - Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Coor - Karolinska Universitetssjukhuset, Solna rekryterar: Medarbetare Utemiljö Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på ... Visa mer
Coor - Karolinska Universitetssjukhuset, Solna rekryterar: Medarbetare Utemiljö


Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.
Arbetsplatsen
Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna i den nya byggnaden på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Tillsammans är vi ca 340 medarbetare som arbetar tillsammans för att vårdpersonalen ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag – att rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra känsla inför och efter en arbetsdag.

Inom den tekniska fastighetsförvaltningen innebär detta, drift och underhåll av byggnader, skötsel och underhåll av utemiljö, optimering och effektivisering av energianvändning, skadesanering samt administrativ förvaltning. Sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Om rollen
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt team som arbetar med utemiljön. Gruppen arbetar för att säkerställa en funktionell och trivsam utemiljö för alla som vistas på sjukhuset.

Vi levererar service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utföra arbetsuppgifter i utemiljön året om, så som:Planerat underhåll
- Underhåll av fast utrustning på området
- Uppdragsbaserade arbeten
- Administrativa arbetsuppgifter kopplade till ansvarsområdet
- Tillsyn och skötsel, exempelvis:Gräsklippning, trimning, ogräsbekämpning, beskärning, plantering, vattning
- Lövupptagning, skräpplockning, sandupptagning, sköskottning
- Drift av parkeringshusVid behov bistå övriga kollegor inom fastighetsgruppen
Jour, beredskap och skift kan vara aktuellt. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm. 

Anställningsstart från mitten av maj eller enligt överenskommelse. 

Vår kandidat
Vi ser att du har gymnasial utbildning samt minst 4 års arbetslivserfarenhet inom trädgårdsarbetare eller motsvarande. Du känner starkt engagemang för ditt arbete, motiveras av skapa trivsamma miljöer och vackra omgivningar samt har förmåga att balansera krav och önskemål från olika intressenter.

Utbildning inom relevant område ser vi som meriterande, lika så om du har dokumenterade kunskaper inom trädvård, växtkunskap, plantering och utemiljöarbete så som:
- Växtkännedom TCYK
- Skötsel och förvaltning av utemiljö TCYK
- Beskärning och trädvård TCYK
- Maskinvana
- Fallskyddsutbildning
- Liftutbildning
- Truckkort

Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift.
Kunskaper i engelska är meriterande.

B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då du i din vardag har mycket kontakt med såväl vårdpersonal, kollegor och besökare på sjukhuset, ställs höga krav på god social förmåga. Du arbetar noggrant, har gott förtroende för dina yrkeskunskaper och har förståelse för den påverkan ditt arbete har på serviceleveransen i stort.

Framförallt gillar du att vara ute och gör jobbet med ett leende på läpparna!

Vi arbetar självgående men även i grupp när det behövs.

Stämmer det in...


Läs mer på https://hpr.to/j21945 Visa mindre

Trädgårdsveteraner till Bromma/Solna området (187939)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.
Du kommer att arbeta hos privatpersoner med båda enstaka och löpande uppdrag. Arbetet handlar om allt ifrån att klippa gräs,
klippa häckar, beskära träd samt utföra vår och höststädningar.


Dina arbetsuppgifter
Vi ser att du arbetat eller har vana av trädgård sen tidigare! Du har god vana av att klippa häckar och buskar samt rensning av rabatter mm.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Djurtekniker (sommarvikariat)

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa? Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ medicin arbetar vete... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?
Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu djurtekniker inför sommaren med möjlighet till förlängning till våra djuranläggningar.

Din roll
Dina arbetsuppgifter består främst av daglig djurvård såsom tillsyn och att tillgodose tillgång på foder och vatten. Övriga arbetsuppgifter kan omfatta tex burbyte, avelsarbete, journalföring, biopsering, märkning och städning. Kommunikationen med forskare sker delvis elektroniskt på svenska eller engelska. Arbetsuppgifterna varierar något beroende på djurhus.

Vem är du?
Vi söker dig som fyllt 18 år och som tycker mycket om djur, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och initiativrik. Du har lätt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team. God datorvana och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande att ha arbetat eller praktiserat på en försöksdjursavdelning eller inom ett serviceyrke samt att ha artspecifik utbildning.

I denna rekrytering lägger vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

  

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Ingenjör i produktion och service på dynamiskt MedTech företag

Om fo?retaget Symcel a?r ett svenskt MedTech-fo?retag baserat pa? Karolinska Institutet i Solna. I va?ra moderna anla?ggningar har vi produktion, produktutveckling, service och leverans, laboratorie- och applikationsutveckling, fo?rsa?ljning och marknadsfo?ring. Symcel a?r en blandning av fo?retagsbyggare, forskare och ingenjo?rer, alla med det gemensamma ma?let att fa? va?r teknik att anva?nda fo?r att ta itu med na?gra av va?rldens mest akuta ha?lsoprob... Visa mer
Om fo?retaget
Symcel a?r ett svenskt MedTech-fo?retag baserat pa? Karolinska Institutet i Solna. I va?ra moderna anla?ggningar har vi produktion, produktutveckling, service och leverans, laboratorie- och applikationsutveckling, fo?rsa?ljning och marknadsfo?ring. Symcel a?r en blandning av fo?retagsbyggare, forskare och ingenjo?rer, alla med det gemensamma ma?let att fa? va?r teknik att anva?nda fo?r att ta itu med na?gra av va?rldens mest akuta ha?lsoproblem, inklusive antibiotikaresistens och metaboliska sjukdomar. Vi a?r ett ho?gutbildat och internationellt team med cirka 15 personer, varav 11 a?r heltidsansta?llda. Va?rt arbetsspra?k a?r engelska.
Vi fo?rser kunder i den akademiska va?rlden och industrin med ett unikt verktyg fo?r realtids in vitro-ma?tningar av cellmetabolism. Vilket mo?jliggo?r ett brett utbud av nya analyser fo?r grundforskning och la?kemedelsutveckling. Vi befinner oss ocksa? i en tidig fas av utvecklingen av in vitro-diagnostik lo?sningar.
Läs mer om Symcel och vår teknik på www.symcel.com
Om positionen
Du kommer att vara en del av produktionsteamet för tillverkning och service av avancerad medicinteknisk mätutrustning. Rollen inkluderar mycket praktiskt arbete med konstruktion och montering av instrument, problemlösning och vidareutveckling av existerande produkter.
Du kommer att vara en del av ett team som samordnar interna och externa insatser inom mekanik, elektronik och programvara. Dokumentation och kvalitetssäkring är viktiga aspekter av rollen och utförs parallellt med det kontinuerliga arbetet.
Rollen inkluderar även kundkontakt och support både online och på plats, vilket innebär regelbunden resa i Sverige, Europa och USA under hela året. Du kommer med tiden att bli ansvarig för schemalagd service och on-demand-service för våra produkter.
Om dig
Du a?r en engagerad, noggrann och proaktiv person som a?r intresserad av att arbeta aktivt med teknik samt anva?nda dina sociala fa?rdigheter i anknytning till detta. Denna roll medfo?r mycket tekniskt arbete; da?rfo?r ser vi att du a?r en person som gillar att vara pa? dina fo?tter och arbeta aktivt i produktion och med kunder som beho?ver service och support.
Du har ett genuint intresse för praktiska uppgifter och montering, du vill framåt och har god känsla för tekniken och för att se helheten. Du arbetar för närvarande med antingen produktion, produktutveckling eller teknisk service. Arbetet kräver att du är proaktiv och löser problem. Du tycker om att hitta lösningar på saker och är strukturerad i ditt arbete.
Vi tror också att du är flexibel som person och kan anpassa dig till de snabba förändringar och krav som finns i ett start-up företags natur.
Krav:
Akademisk examen i teknik, inom mekanik, medicinsk eller elektroteknik
> 5 a?rs erfarenhet av produktion / tillverkning
Kritiskt tänkande, problemlösning och planerings färdigheter
Målstyrd och proaktiv personlighet
Kan resa minst 3-4 dagar i ma?naden
Ko?rkort (B)

Meriter:
Medtech / biotech / IVD erfarenhet
Cad, 3D design
QA / regulatorisk erfarenhet
Supply chain management
Elektrisk kretskortsdesign Visa mindre

Vi söker en djurtekniker till KERIC , Karolinska

Om oss KERIC är placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och ska inom 2 år flytta till helt nya lokaler på sjukhusområdet. KERIC är en del av Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) där vierbjuder en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. På KERIC har vi en experimentell enhet för stordjurskirurgi och utrustning för avbildning (imaging) såsom MRI, PET och... Visa mer
Om oss
KERIC är placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och ska inom 2 år flytta till helt nya lokaler på sjukhusområdet. KERIC är en del av Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) där vierbjuder en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. På KERIC har vi en experimentell enhet för stordjurskirurgi och utrustning för avbildning (imaging) såsom MRI, PET och angiografi. Här bedrivs bl a kurser i traumakirurgi, innovativ forskning/utveckling av nya metoder och utrustning samt färdighetsträning för personal inom olika medicinska discipliner och det är hit vi behöver förstärkning till vårt skickliga team. 
Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår omhändertagande av djur under pågående försök eller kurs, att sköta narkos, övervaka vitalparametrar samt en del journalförande. Tjänsten innefattar även en hel del administration. Du sköter samordning och tar emot bokningar och genomför beställningar av djur och material.  Då arbetsuppgifterna är varierande, från högt till lågt, ingår såväl disk, skötsel av instrument som kommunikation med andra djurfaciliteter, samt med leverantörer och naturligtvis med våra kunder på KERIC.
På sikt ingår även medverkan i avbildning av smådjur (MR och PET/CT) med fokus på djurens välmående under försöken.
Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion. Baserat på din erfarenhet och kompetens så kommer du så klart få den utbildning som krävs för att du ska kunna fullfölja din roll och vi uppmuntrar kompetensutveckling. För KERIC är det viktigt att du som medarbetare trivs, är motiverad att vara en del av verksamheten. 
Vi söker
Vi söker någon som är ansvarstagande och som gör det som krävs för att nå ett bra resultat. Samtidigt ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du ska vara trygg i dig själv och kunna finna dig i en föränderlig vardag där du förmår att anpassa dig till vad situationen kräver. 
Det är viktigt att du ser och tar hänsyn till helheten, och kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 
I och med att arbetsuppgifterna är av bred karaktär så söker vi brett just nu efter ett lämpligt tillskott till vår verksamhet. Vi ser en profil som djurtekniker, djursjukvårdare, sjuksköterska, eller narkossköterska som intressanta och lämpliga. 
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 
Kvalifikationer
Du är djurtekniker alternativt djursjukvårdare eller sjuksköterska.  Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.  Datorvana krävs.
Meriterande
Erfarenhet från försöksdjursverksamhet
Erfarenhet inom anestesi, operation och forskning (life science)
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Djurtekniker till djuravdelningen

Är du intresserad av djur och forskning? Vi söker en djurtekniker till vår djuravdelning då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. På djuravdelningen arbetar två heltids djurtekniker och en extra djurtekniker på helger samt vid behov. Djuravdelningen är placerad i lokaler på Karolinska universitetssjukhuset, tre minuters promenad från S:t Eriks Ögonsjukhus. S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nya moderna lokaler i Hagastaden. Vi har ett nära samarbete me... Visa mer
Är du intresserad av djur och forskning? Vi söker en djurtekniker till vår djuravdelning då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.
På djuravdelningen arbetar två heltids djurtekniker och en extra djurtekniker på helger samt vid behov. Djuravdelningen är placerad i lokaler på Karolinska universitetssjukhuset, tre minuters promenad från S:t Eriks Ögonsjukhus.
S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nya moderna lokaler i Hagastaden. Vi har ett nära samarbete med våra grannar Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. 
Arbetsuppgifter    
I dina arbetsuppgifter ingår skötsel av djuren på djuravdelningen, administration (beställning av djur och materiel, ekonomisk kontroll, kontakt med leverantörer, rapporteringar osv), skötsel av djuravdelningens lokaler, samt djuromhändertagande i samband med forskningsprocedurer. Beroende på kompetens och erfarenhet tillkommer ökad servicenivå till forskare samt deltagande i forskningsprojekt. Inskolningen utformas individuellt och du får introduktionsutbildning inom området. 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är intresserad av djur och djurforskning, gärna du som har erfarenhet av försöksdjur. Djurteknikerutbildning eller annan likvärdig utbildning är extra meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och trivs med att kommunicera på engelska då vi har internationella forskare som arbetar på djuravdelningen.
Personliga egenskaper    
Du har god samarbetsförmåga men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du noggrann och ansvarstagande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningsform  
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid i åtminstone 12 månader. Arbetstiden är företrädesvis förlagd till vardagar kontorstid, men kvälls- och helgarbete förekommer i mindre omfattning.
Övrigt 
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde omgående eller senast 1 april.
För S:t Erik är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonforskningen framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. 
Se även vår webbplats www.sankterik.se Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Feb 10    Huvudsta Dental    Tandtekniker
Huvudsta Dental ligger i Solna kommun och drivs av ägaren. jag tillverkar Snarkskenor och Bettskenor och produkter inom ortodonti. våra beställningar ökar varje dag så nu behöver jag som är positiv , strävar efter högsta kvalitet och har driv till att vara med och utveckla företaget. Vi söker dig med erfarenhet inom tillverkning av Snarkskenor , Bettskenor och ortodonti. Du kommer att jobba självständigt. Vi kräver högsta kvalitet på våra produkter. We ... Visa mer
Huvudsta Dental ligger i Solna kommun och drivs av ägaren.
jag tillverkar Snarkskenor och Bettskenor och produkter inom ortodonti. våra beställningar ökar varje dag så nu behöver jag som är positiv , strävar efter högsta kvalitet och har driv till att vara med och utveckla företaget. Vi söker dig med erfarenhet inom tillverkning av Snarkskenor , Bettskenor och ortodonti.
Du kommer att jobba självständigt. Vi kräver högsta kvalitet på våra produkter.
We are looking for you with experience in manufacturing Anti snoring device, Night guard and orthodontics.
You will work independently. We demand the highest quality of our products.
Vi söker Tandtekniker som kan tillverka Snarkskenor ( monoblock - duoblock ), Bettskenor samt erfarenhet inom ortodonti.
We are looking for Dental technicians who can Anti snoring device (monoblock duoblock), Night guard and experience in orthodontics.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsmästare på timmar Solna/Sundbyberg

Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005. Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre. Arbetsuppgifter   Vi söker dig som är 40 år eller äldre eller en pigg och glad pensionär som vill jobba lite elle... Visa mer
Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005.

Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre.Arbetsuppgifter
 

Vi söker dig som är 40 år eller äldre eller en pigg och glad pensionär som vill jobba lite eller mycket.

Som trädgårdsarbetare jobbar du ute hos våra kunder som behöver hjälp i deras trädgårdar, Med t.ex gräsklippning, Trimma häckar, rensa ogräs, beskära träd, trädfällning.

 

Du ska organiserar, planerar, kostnads uppskattar och leder du arbetet hos våra kunder samt själv utför arbete.

Kvalifikationer (rubrik)
Kvalifikationer

*Stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.

*Erfarenhet  mins 3 år som trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare och arbetsledare. 

* Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
* Du är självgående efter arbetsledning.
* Du måste ha B-körkort och tillgång till egen bil och verktyg.

Personliga egenskaper

* Du är noggrann, lyhörd, samarbetsvillig och ska kunna arbeta i team och enskilt.

Kontaktinformation
Franchisetagare / Partner, 0720075354, [email protected]

Arbetsplats
Linnegatan 89C i Embassy House Visa mindre

Engineer in production, service and product development

About the company Symcel is a Swedish medtech company, based at Karolinska Institute in Solna. In our modern facilities we have sales, marketing, labs, production and both product and application development. Symcel is home to a mix of business drivers and scientists, all with the common aim to bring our technology to use for tackling some of the world’s most acute health issues, including antibiotic resistance and metabolic diseases. We are a highly edu... Visa mer
About the company

Symcel is a Swedish medtech company, based at Karolinska Institute in Solna. In our modern facilities we have sales, marketing, labs, production and both product and application development.
Symcel is home to a mix of business drivers and scientists, all with the common aim to bring our technology to use for tackling some of the world’s most acute health issues, including antibiotic resistance and metabolic diseases. We are a highly educated and international team of around 15 people, out of which 11 are full-time employees. Our work language is English.
We provide customers in academia and industry with a unique tool for real-time in-vitro measurements on cell metabolism, enabling a wide range of new assays for both basic research and drug development.
Discover more about Symcel and our technology at www.symcel.com
About the position
You will be part of the production team for manufacturing, servicing, and developing advanced medtech measurement equipment. The role includes hands-on work with the construction and assembly of instruments, issue handling, and developing products with prototyping and testing.
You will be part of a team coordinating internal and external efforts in mechanics, electronics, and software. Documentation and quality assurance are essential aspects of the role and should be conducted in parallel with the continuous work.
The role includes customer contact and support both online and on-site, which means regular travelling in Sweden, the EU, and the US throughout the year. You will, over time, become responsible for on-site and online, scheduled and on-demand service of our products.
About you
You are an engaging, thorough, and proactive person, interested in working with technology and using your social skills. This role entails a lot of technical work; therefore, we see you as a someone who likes to be on your feet and work actively in production and with customers requiring service and support.
You have a genuine interest in practical tasks and assembly, you are passionate about development with a good sense for the technology and seeing the bigger picture. You are currently working hands-on with either production, product development or technical service. The work demands that you are proactive and a problem-solver. You enjoy finding solutions to things and are structured in your work.
We also believe you are flexible as a person and can adapt to the rapid changes and demands inherent to a startup company's nature. You can work independently and in a group.
Requirements:
Academic degree in engineering, preferably within mechanical, medical, or electrical engineering
>5 year experience in production/manufacturing
Critical-thinking, problem-solving, and time-management skills
Goal-driven and proactive personality
Able to travel at least 3-4 days monthly
Driver’s license (B)

Meriting:
Medtech/biotech/IVD experience
Cad, 3D design
QA/regulatory experience
Supply chain management
Controlled development
Electrical circuit design
Programming (e.g., C++, java, python)

Application
Please send your application and CV to [email protected]. If you have questions regarding the position, please use the same email address.
Application deadline is February 28, but we will process applications as they come in and aim to employ asap. Visa mindre

Trädgårdsmästare på timmar Solna/Sundbyberg

Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005. Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre. Arbetsuppgifter   Vi söker dig som är 40 år eller äldre eller en pigg och glad pensionär som vill jobba lite elle... Visa mer
Vi är Sveriges första bemanningsbolag för seniorer och är grundat 2005.

Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos våra kunder kan vi bl. a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, serva vitvaror, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre.Arbetsuppgifter
 

Vi söker dig som är 40 år eller äldre eller en pigg och glad pensionär som vill jobba lite eller mycket.

Som trädgårdsarbetare jobbar du ute hos våra kunder som behöver hjälp i deras trädgårdar, Med t.ex gräsklippning, Trimma häckar, rensa ogräs, beskära träd, trädfällning.

 

Du ska organiserar, planerar, kostnads uppskattar och leder du arbetet hos våra kunder samt själv utför arbete.

Kvalifikationer (rubrik)
Kvalifikationer

*Stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.

*Erfarenhet  mins 5 år som trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare och arbetsledare. 

* Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.
* Du är självgående efter arbetsledning.
* Du måste ha B-körkort och tillgång till egen bil och verktyg.

Personliga egenskaper

*Professionell -

*Service och kvalitetsinriktad 

*Förmåga att leda andra

* Du är noggrann, lyhörd, samarbetsvillig och ska kunna arbeta i team och enskilt.

Kontaktinformation
Franchisetagare / Partner, [email protected]

Arbetsplats
Linnegatan 89C i Embassy House Visa mindre

Söker tandtekniker

Ansök    Jan 11    Qviström - Multi Dent AB    Tandtekniker
#jobbjustnu Vi söker nu två tandtekniker. En tjänst som protestekniker och en som metalltekniker samt en tjänst som sköter gips och administration med mindre erfarenhet som krav. Du ska vara serviceinriktad, behärska svenska i tal och skrift samt ha Tandteknikerexamen .Vi önskar tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna. Visa mer
#jobbjustnu


Vi söker nu två tandtekniker. En tjänst som protestekniker och en som metalltekniker samt en tjänst som sköter gips och administration med mindre erfarenhet som krav. Du ska vara serviceinriktad, behärska svenska i tal och skrift samt ha Tandteknikerexamen .Vi önskar tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna. Visa mindre

Senior Elektronikkonstruktör

Din roll I rollen som Senior Elektronikkonstruktör växlar arbetsuppgifterna mellan konstruktion, CADochtestning. Vi jobbar även med realtidsprogrammering och hårdvarunära programmering. Dessutom skrivs en del specifikationer och rapporter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med systemering och utveckling av elektronik för inbyggda system.  Som Senior Elektronikkonstruktör erbjuder vi ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med dukti... Visa mer
Din roll
I rollen som Senior Elektronikkonstruktör växlar arbetsuppgifterna mellan konstruktion, CADochtestning. Vi jobbar även med realtidsprogrammering och hårdvarunära programmering. Dessutom skrivs en del specifikationer och rapporter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med systemering och utveckling av elektronik för inbyggda system. 

Som Senior Elektronikkonstruktör erbjuder vi ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med duktiga kollegor och spännande kunduppdrag, som innefattar hela eller delar av utvecklingsprocessen. Våra projekt bedriver vi antingen hos kund i deras projektmiljö eller från det egna hemmakontoret. 

Variationen av uppdrag och arbetsuppgifter är något som vi värdesätter högt och något vi tror stimulerar drivnaoch duktiga ingenjörer.

Din profil
För att möta kundens förväntningar ser vi att: 
- Du har teknisk högskole-/civilingenjörsexamen eller annan relevant universitetsexamen 
- Du har minst fem års erfarenhet av elektronikutveckling/PCB CAD, både analoga och digitala konstruktioner 

Det är meriterande om du har: 
- Erfarenhet av EMC, RF och produktionsteknik 
- Erfarenhet att jobba med elektronikutveckling inom säkerhetskritiska system
- Goda kunskaper och färdigheter inom mjukvaruutveckling i något av språken C/C++/C#.
- Kunskaper inom regulatorik
Arbetet innebär omfattande kontakter med våra kunder och därför värdesätter vi att du är serviceinriktad och engagerad. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är driven, proffsig, kreativ och initiativrik. 

Vi erbjuder
Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör.

Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och arbetar vi aktivt med din kompetensutveckling och vi utbyter regelbundet erfarenheter inom projektledningsgruppen. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.

Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.
Etteplan - Engineering with a difference Visa mindre

Djurtekniker

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. ... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu flera djurtekniker för visstid till våra djurhus!

Din roll
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket djurhus tjänsten är placerad i. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom daglig skötsel av gnagare, burbyte, biopsitagning, avel, märkning samt städning. Även daglig kontakt med forskare, assistering vid försök, journalföring och import/export av djur ingår i arbetet. En del tunga lyft ingår i arbetet.

Vem är du?
Du har relevant gymnasieutbildning, gärna inom jordbruk eller liknande. Du har ett stort djur- och forskarintresse. Meriterande är erfarenhet av djurtekniskt arbete i forskningsmiljö och kunskaper i avelsarbete, injektionstekniker, blodprovstekniker samt gavage.

Meriterande är även erfarenhet av databasen [email protected] och handledning i försöksdjurskunskap. Du innehar goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper. Det kan bli aktuellt med arbetsprov för att kunna visa dina praktiska färdigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

  

 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM)

Vi erbjuder Vikariat som djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Ett stimulerande arbete i en grupp engagerade medarbetare som gemensamt arbetar för djurens allra bästa och samtidigt månar om den forskning som bedrivs. Vårt uppdrag på AKM är att erbjuda en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. Här säkers... Visa mer
Vi erbjuder
Vikariat som djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Ett stimulerande arbete i en grupp engagerade medarbetare som gemensamt arbetar för djurens allra bästa och samtidigt månar om den forskning som bedrivs.
Vårt uppdrag på AKM är att erbjuda en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. Här säkerställer vi för god vetenskap i experimentella system inför kliniska försök och senare vård/behandling på sjukhusets patienter. Inom AKM finns förutom smådjursavdelningar även en experimentell enhet för stordjurskirurgi och imaging såsom MRI, PET och angiografi. Här bedrivs bl a kurser i traumakirurgi, innovativ forskning/utveckling av nya metoder och utrustning samt färdighetsträning för personal inom olika medicinska discipliner
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är skötsel och omvårdnad av laboratoriedjur (smågnagare) såsom burbyte, vattning, utfodring, uppfödning, delta vid provtagningar, behandlingar, märkningar. Disk, rengöring, desinficering och autoklavering av burutrustning samt en del lokalvård ingår. Även administrativa arbetsuppgifter som journalföring, skriva listor, kort mm ingår.
Vid frågor om tjänsten, kontakta [email protected]
Vi söker
Dig som har ett genuint djurintresse, erfarenhet och god hand med djur. Du är ansvarsfull, plikttrogen, noggrann, strukturerad och serviceinriktad som arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du trivs med att arbeta både självständigt såväl som i grupp, är kommunikativ, lyhörd och är van vid att ta eget ansvar. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.
Kvalifikationer
Krav:Du är gärna en erfaren djurtekniker med LAS-utbildning och djurgymnasium i botten. Arbetet innebär en del tunga lyft, varför god fysik är ett måste. Datorvana krävs. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i både svenska och engelska.
Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med laboratoriedjur
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM)

Vi erbjuder Vikariat som djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Ett stimulerande arbete i en grupp engagerade medarbetare som gemensamt arbetar för djurens allra bästa och samtidigt månar om den forskning som bedrivs. Vårt uppdrag på AKM är att erbjuda en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. Här säkers... Visa mer
Vi erbjuder
Vikariat som djurtekniker till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Ett stimulerande arbete i en grupp engagerade medarbetare som gemensamt arbetar för djurens allra bästa och samtidigt månar om den forskning som bedrivs.
Vårt uppdrag på AKM är att erbjuda en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. Här säkerställer vi för god vetenskap i experimentella system inför kliniska försök och senare vård/behandling på sjukhusets patienter. Inom AKM finns förutom smådjursavdelningar även en experimentell enhet för stordjurskirurgi och imaging såsom MRI, PET och angiografi. Här bedrivs bl a kurser i traumakirurgi, innovativ forskning/utveckling av nya metoder och utrustning samt färdighetsträning för personal inom olika medicinska discipliner
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är skötsel och omvårdnad av laboratoriedjur (smågnagare) såsom burbyte, vattning, utfodring, uppfödning, delta vid provtagningar, behandlingar, märkningar. Disk, rengöring, desinficering och autoklavering av burutrustning samt en del lokalvård ingår. Även administrativa arbetsuppgifter som journalföring, skriva listor, kort mm ingår.
Vi söker
Dig som har ett genuint djurintresse, erfarenhet och god hand med djur. Du är ansvarsfull, plikttrogen, noggrann, strukturerad och serviceinriktad som arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du trivs med att arbeta både självständigt såväl som i grupp, är kommunikativ, lyhörd och är van vid att ta eget ansvar. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften under strukturerade former och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.
Kvalifikationer
Krav:Erfaren djurtekniker med LAS-utbildning och djurgymnasium i botten. Arbetet innebär en del tunga lyft, varför god fysik är ett måste. Datorvana krävs. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i både svenska och engelska.
Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med laboratoriedjur
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Utemiljösamordnare

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Vi behöver förstärka vår organisation oc... Visa mer
Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar.

Vi behöver förstärka vår organisation och vi söker nu dig som vill driva och utveckla vårt arbete med utemiljö med målet att ge nöjda hyresgäster. Rollens fokus kommer ligga på utveckling av befintlig utemiljö men även att driva utemiljöfrågorna i kommande projekt vid om- och nybyggnation. För att trivas i rollen behöver du gilla att komma med nya initiativ, samarbeta med andra avdelningar såväl som hyresgäster samt vara van att driva dina egna frågor.

Du kommer tillhöra förvaltningsavdelningen och rapportera till förvaltningschef. Övriga kollegor inom avdelningen är tre förvaltningsadministratörer, teknisk förvaltare, förvaltare, driftchef, teknisk samordnare, förvaltningssamordnare samt miljövärdar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
? Kvalitetsansvarig i vårt driftavtal gällande utemiljö.
? Inför budget initiera projekt och aktiviteter och verka för att konkreta förslag arbetas fram inför kommande år tillsammans med förvaltarna för respektive område.
? Tekniskt stöd till bovärdarna, förvaltarna och övriga i organisationen i frågor gällande utemiljö.
? Genomföra och driva mindre projekt och aktiviteter vid behov.
? Medverka i framtagandet samt upprätthålla en underhållsplan gällande Signalistens markytor.
? Initiera, utreda och ansvara för underhålls- och utvecklingsprojekt för gårdar och grönytor, i dialog vår avdelning Fastighetsutveckling
? Tillsammans med vår avdelning Fastighetsutveckling bistå vid utredning, projektering och upphandling av större ombyggnadsåtgärder. Svara för samråd med hyresgäster i ombyggnadsfrågor m.m.

Rollen är ny hos oss vilket ger möjlighet för dig att vara med och utforma rollens innehåll.


Kompetensprofil
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig utbildning, tex yrkeshögskoleexamen med inriktning trädgårdsteknik eller KY-utbildning med inriktning trädgårdsteknik. Alternativt har du motsvarande dokumenterad erfarenhet av fastighetsförvaltning inom mark-/trädgårdsanläggning.

Du har även god kunskap i Office-paketet samt erfarenhet av och är trygg med att arbeta i digitala system. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Krav på körkort och tillgång till egen bil i tjänsten. Bilersättning utgår.

Du får även gärna ha:
- Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i fastighetsbranschen
- Erfarenhet från arbete i något fastighetssystem, vi har Vitec

Personliga egenskaper som vi tror att du har
Som person är du analytisk, kommunikativ samt självgående. Du är professionell, kvalitetsmedveten och har ett strategiskt förhållningssätt. För att trivas i rollen ska du gilla att driva ditt eget arbete och kan på ett bra sätt planera och organisera dina projekt.

Som person är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är van att skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


Mer information
Tillsättning
Önskad tillsättning sker enligt överenskommelse.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 mån provanställning

Arbetstider
Kontorstider, flextid tillämpas. (Första vardagen varje månad mellan sept-maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p.g.a inflyttningar).

Ansökan
Registrera din ansökan snarast då vi löpande kallar till intervjuer. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar på något annat sätt än via vår hemsida.

Rekryteringsprocessen
Rekryteringsprocessen kommer att genomföras under november/december och kan komma att innebära personlighetstester.

Frågor om tjänsten
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Engholm på [email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen
Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Olivia Öhrström på [email protected]

Annons- och rekryteringsval
Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

Läs mer om Signalisten här https://www.signalisten.se/artikel/lediga-jobb. Visa mindre

Trienniumgruppen söker kvalificerad trädgårdskötare till Storstockholm

”Trienniumgruppen arbetar med teknisk fastighetsförvaltning. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunder förväntningar. Vi expanderar nu kraftigt inom hela vårt geografiska verksamhetsområde. Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, yttre skötsel och trädgård, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.” Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till M... Visa mer
”Trienniumgruppen arbetar med teknisk fastighetsförvaltning. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunder förväntningar. Vi expanderar nu kraftigt inom hela vårt geografiska verksamhetsområde.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, yttre skötsel och trädgård, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.”


Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm AB, Triennium Syd AB, JM Städservice AB och Green Clean Sverige AB drygt 200 miljoner med bra resultat. Vi sköter kommersiella fastigheter med butiker, kontor och lager, men även andra typer av fastigheter finns i beståndet.
Nu behöver vi fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.


Arbetsuppgifterna
Hos oss kommer du att arbeta i ett team som har hand om den yttre miljön på de olika fastighets som vi förvaltar åt våra kunder. Du kommer i samverkan med våra övriga fastighetstekniker/-skötare samt föreslå och medverka till beslut som berör den yttre skötseln. Du kommer du ha kontakter med kunder, leverantörer m.fl. Arbetet utförs i stor utsträckning självständigt och eget planeringsansvar utifrån tillämpade riktlinjer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
- Beskärning av buskar och träd efter säsong
- Skötsel och nyplantering
- Vår- och höststädning
- Gräsklippning
- Kontakt med kunder och leverantörer


Utbildning/erfarenhet
Du har tidigare jobbat som trädgårdsmästare eller med likartade arbetsuppgifter. Både teoretiska och praktiska kunskaper krävs för att klara av arbetet. Kompetens inom växtkännedom och växthantering, plantering- och jordkunskaper. Lämplig utbildning inom området eller några års erfarenhet är ett krav.


B-körkort krävs. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.


Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.


Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.


Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du Dennis Majlöv via [email protected] . Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Hunddagispersonal sökes till Solna Hunddagis

Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten kan uppgå till 75% eller 100% beroende på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare. Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst. Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt,... Visa mer
Vi är på jakt efter ytterligare en glad medarbetare till vårt härliga gäng med start snarast. Tjänsten kan uppgå till 75% eller 100% beroende på dina kvalifikationer och dina önskemål. Vi söker endast dig som arbetat på hunddagis tidigare.


Arbetet innefattar promenader med hundar i grupper om 6 stycken, gedigen erfarenhet av detta är ett krav för denna tjänst.


Övriga arbetsuppgifter är sedvanliga hunddagisuppgifter såsom städning, matning, kundkontakt, öppning/stängning.


Vi besvarar endast ansökningar från dig som har adekvat erfarenhet enligt annonsens kravprofil. Visa mindre

Hundskötare med utbildning/erfarenhet sökes

Solna Hundhuset är ett hemtrevligt litet hunddagis främst för små hundar. Just nu söker vi en erfaren samt utbildad hundskötare. Du ska vara punktlig, ansvarsfull, serviceinriktad och lojal. Det är en fördel om du bor i Solna. Man skall kunna vara på plats 06:45. Tjänsten är på deltid eller enligt överenskommelse. Skicka oss ett mejl och beskriv din erfarenhet. Rekrytering sker löpande så hör av dig snarast. Kontakt: [email protected]... Visa mer
Solna Hundhuset är ett hemtrevligt litet hunddagis främst för små hundar. Just nu söker vi en erfaren samt utbildad hundskötare. Du ska vara punktlig, ansvarsfull, serviceinriktad och lojal. Det är en fördel om du bor i Solna. Man skall kunna vara på plats 06:45.
Tjänsten är på deltid eller enligt överenskommelse.
Skicka oss ett mejl och beskriv din erfarenhet. Rekrytering sker löpande så hör av dig snarast.
Kontakt: [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare och Snöskottare

M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mer
M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare / Maskinförare - 2 månader

#jobbjustnu Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta en enormt stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner. Du måste älska att ge service till våra kunder. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gill... Visa mer
#jobbjustnu


Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb.


Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta en enormt stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner.


Du måste älska att ge service till våra kunder. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gillar att skratta. Vi tycker att ett skratt gör arbetet både bättre och roligare!


För oss är det superviktigt att du pratar och skriver felfri Svenska eller Engelska, och att du har körkort.


Bifoga nytagen bild med ansökan.


Du måste vara duktig på att ta ansvar och väldigt duktig på att jobba självständigt.


Verkar detta vara något för dig? Hör av dig direkt! Visa mindre

Trädgårdsarbetare och Snöskottare

M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mer
M5 BYGG AB söker nu 3-5 personer för Trädgårdsarbetar och handskottare. Bolaget arbetar för kunder i Stockholm och vi arbetar med trådgård, anläggningsarbeten samt löpande service och underhåll av fastigheter. Vintertid även med snö och is-röjning Visa mindre

Arbetsledare till CEMI

OM JOBBET  Vi söker en entusiastisk, engagerad och erfaren trädgårdsmästare/arbetsledare. Företaget har flera års erfarenhet och bred kompetens inom grönyteskötsel och utför allt som rör markskötsel.   Uppdragen är mycket varierande med ett brett spann från mindre bostadsrättsföreningar till större kommersiella kunder. Företagets ambition är att allt arbete genomsyras av ett stort engagemang och en professionell leverans till våra kunder med ett fokus ... Visa mer
OM JOBBET Vi söker en entusiastisk, engagerad och erfaren trädgårdsmästare/arbetsledare. Företaget har flera års erfarenhet och bred kompetens inom grönyteskötsel och utför allt som rör markskötsel.  

Uppdragen är mycket varierande med ett brett spann från mindre bostadsrättsföreningar till större kommersiella kunder. Företagets ambition är att allt arbete genomsyras av ett stort engagemang och en professionell leverans till våra kunder med ett fokus på respektfullt bemötande både inom företaget och gentemot deras befintliga och framtida kunder. 

I dina arbetsuppgifter kommer du att planera uppdragen utifrån avtal, budget och skötselscheman, leda och hålla ihop en arbetsgrupp om 2 till 6 personer, säkerställa kvalitén av utfört arbete, upprätthålla en förtrogen kontakt med kunder, arbeta proaktivt genom att uppmärksamma och entusiasmera möjligheter till förbättringar hos kunder.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader. Vem söker vi?Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar, en god kommunikatör med förmåga att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och arbetsuppgifter. Du har även växtkännedom, beskärningskunskap samt innehar minst B-körkort. Krav för denna tjänst: 
Tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete

Tidigare erfarenhet av arbetsledning/personalansvar

B-körkort 

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

En engagerad, serviceinriktad och positiv person 
 


OM CEMI 

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare / Maskinförare

Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta enorm stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner. Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gillar att skratta. Vi tycker att ett skratt gör arbetet både bättre och ro... Visa mer
Nu söker vi en pigg och glad maskinförare med dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande jobb. Arbetsuppgifterna är att klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kommer sätta enorm stor vikt vid att du är erfaren och kunnig att köra liknande maskiner.
Vi vill att du är en glad typ som alltid har ett leende på läpparna. Vi är alla ett glatt gäng med otroligt mycket humor som gillar att skratta. Vi tycker att ett skratt gör arbetet både bättre och roligare!
För oss är det superviktigt att du pratar och skriver felfri Svenska, och att du har körkort.
Bifoga nytagen bild med ansökan.
Du måste vara duktig på att ta ansvar och väldigt duktig på att jobba självständigt.


Verkar detta vara något för dig? Hör av dig direkt! Visa mindre

Arbetsledare till CEMI

OM JOBBET  Vi söker en entusiastisk, engagerad och erfaren trädgårdsmästare/arbetsledare. Företaget har flera års erfarenhet och bred kompetens inom grönyteskötsel och utför allt som rör markskötsel.   Uppdragen är mycket varierande med ett brett spann från mindre bostadsrättsföreningar till större kommersiella kunder. Företagets ambition är att allt arbete genomsyras av ett stort engagemang och en professionell leverans till våra kunder med ett fokus ... Visa mer
OM JOBBET Vi söker en entusiastisk, engagerad och erfaren trädgårdsmästare/arbetsledare. Företaget har flera års erfarenhet och bred kompetens inom grönyteskötsel och utför allt som rör markskötsel.  

Uppdragen är mycket varierande med ett brett spann från mindre bostadsrättsföreningar till större kommersiella kunder. Företagets ambition är att allt arbete genomsyras av ett stort engagemang och en professionell leverans till våra kunder med ett fokus på respektfullt bemötande både inom företaget och gentemot deras befintliga och framtida kunder. 

I dina arbetsuppgifter kommer du att planera uppdragen utifrån avtal, budget och skötselscheman, leda och hålla ihop en arbetsgrupp om 2 till 6 personer, säkerställa kvalitén av utfört arbete, upprätthålla en förtrogen kontakt med kunder, arbeta proaktivt genom att uppmärksamma och entusiasmera möjligheter till förbättringar hos kunder.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader. Vem söker vi?Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar, en god kommunikatör med förmåga att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och arbetsuppgifter. Du har även växtkännedom, beskärningskunskap samt innehar minst B-körkort. Krav för denna tjänst: 
Tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete

Tidigare erfarenhet av arbetsledning/personalansvar

B-körkort 

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

En engagerad, serviceinriktad och positiv person 
 


OM CEMI 

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag Visa mindre

Anton dental söker Erfaren Tandtekniker

Ansök    Feb 22    Anton Dental    Tandtekniker
Anton dental söker en duktig Tandtekniker som kan jobba med porslin och protes och andra avdelningar som tex vax och metall arbete. Du skall vara noggrann och ha fokus på kvalite och service. det är bra om du kan Svenska och Arabiska språket. Visa mer
Anton dental söker en duktig Tandtekniker som kan jobba med porslin och protes och andra avdelningar som tex vax och metall arbete.
Du skall vara noggrann och ha fokus på kvalite och service.
det är bra om du kan Svenska och Arabiska språket. Visa mindre

Djurtekniker

Vill du arbeta i en organisation som på ett avgörande sätt bidrar till att förbättra människors hälsa? Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation som på ett avgörande sätt bidrar till att förbättra människors hälsa?

Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu 3 vikarierande djurtekniker till våra olika djuranläggningar med möjlighet till förlängning.

Din roll
Arbetsuppgifterna består av daglig kontakt med forskare, assistering vid försök och normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom daglig skötsel av gnagare, burbyte, biopsitagning, avel, märkning samt städning. Även journalföring och import/export av djur ingår i arbetet. En del tunga lyft ingår i arbetet.

Vem är du?
Du tycker mycket om djur och vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning, helst från naturbruksgymnasium eller liknande. Meriterande är utbildning i försöksdjurskunskap, kunskaper i avelsarbete, injektionstekniker, blodprovstekniker och gavage. Meriterande är även erfarenhet av databasen [email protected] och handledning i försöksdjurskunskap.

Du innehar goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper. Det kan bli aktuellt med arbetsprov för att kunna visa dina praktiska färdigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig
myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.
Placering: Solna

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Djurtekniker till zebrafiskenhet

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa? Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Hos oss möter du kollegor och studenter... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?
Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta imedicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi växer och söker nu 1 djurtekniker till Zebrafiskenheten som är en av Komparativ medicins Core faciliteter.

Din roll
Arbetsuppgifterna består av daglig kontakt med forskare och normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom daglig skötsel av zebrafiskar, matning, korsning, screening, assistering vid försök och städning. Även utveckling av nya skötselmetoder, journalföring och import/export av djur ingår i arbetet. En del tunga lyft ingår i arbetet.

Vem är du?
Du ska ha ett genuint intresse och dokumenterad erfarenhet av djurhantering. Meriterande är dokumenterad erfarenhet av sötvatten akvaristik och dokumenterad erfarenhet att arbeta med zebrafiskar eller andra små tropiska fiskar. Meriterande är en utbildning som djurtekniker eller motsvarande. Du innehar goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper.

Eftersom vi är ett litet team som jobbar tätt ihop lägger vi stor vikt på personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Djurtekniker (sommarvikariat)

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ medicin arbetar veterinär... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Komparativ medicin (KM) är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet.

Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu vikarierande djurtekniker inför sommaren till våra djuranläggningar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av daglig djurvård såsom tillsyn, utfodring, rengöring av burar/tankar och djurrum. Arbetet består även av andra normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom avel, disk och städning samt märkning och biopsitagning. Du kommer också att assistera forskarna i deras försök. Vidare ingår viss administration såsom journalhantering. Dokumentation och kontakt med forskarna sker delvis via dator/e-post på svenska och engelska.

Du kan komma att ingå i ett schema för helgarbete för skötsel av djuren utanför ordinarie arbetsdagar samt för beredskap under vardagskvällar för eventuellt deltagande i transporter och tekniskt arbete.

Arbetsuppgifterna varierar något beroende på djurhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning. Du tycker mycket om djur, är noggrann, serviceinriktad, initiativrik och har lätt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team. God datorvana och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är önskvärt då kommunikation med många forskare sker på engelska. Det är meriterande att ha arbetat eller praktiserat på en försöksdjursavdelning, ha artspecifik utbildning och innehav av ett B-körkort.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss! Visa mindre

Teknisk förvaltare park och mark

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. Fastighetsområde SFV Ulriksdal fö... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.


Fastighetsområde SFV Ulriksdal förvaltar bland annat de kungliga slotten Ulriksdal, Haga, Rosersberg, Strömsholm, Gripsholm och Tullgarn med tillhörande slottsområden och parker samt ett flertal andra byggnader i Stockholmsområdet, Södermanland och Västmanland. Vi är drygt 30 personer som arbetar på SFV Ulriksdal.

Fastighetsområdet söker nu en Teknisk förvaltare park och mark.

Din roll


Teknisk förvaltare park och mark arbetar med skötsel, vård och underhåll av förvaltningsområdets parker, grönområden och naturmarker. Sammantaget är det ett omfattande bestånd som även innefattar träd, parkanläggningar och annan infrastruktur.

I arbetsuppgifterna ingår planering, projektering, upphandling, projektledning, uppföljning, besiktning samt kontroll av underhållsprojekt i slottsparker och kulturlandskap. Tjänsten innefattar även genomförande och uppföljning av skötselplaner, trädvårdsplaner, trädplanteringsplaner. Arbetet innebär också ett administrativt arbete i samband med tillståndsansökningar till Riksantikvarieämbetet. Parkerna och andra grönområden är till största delen statliga byggnadsminnen med stora kulturhistoriska värden vilka kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. De flesta underhållsåtgärder görs i nära samarbete med antikvarisk kompetens, slottsarkitekter och interna specialister på SFV. För de kungliga slottens parkområden har man också ett nära samarbete med Ståthållarämbetets medarbetare.

Din profil


Vi söker dig som är landskapsingenjör eller har motsvarande erfarenhet med en gedigen kunskap och praktisk erfarenhet inom området. Du har ett genuint intresse för parker och landskap och har tidigare arbetat i en beställarorganisation eller har förvärvat likvärdiga kunskap inom entreprenadverksamhet på annat sätt. Du har goda kunskaper om upphandling, projektledning, entreprenadjuridik samt ekonomi. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse av kulturarv och historia. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kulturmiljöer och trädvård. Vidare är du strukturerad och god administratör, är affärsmässig och har ett helhetsperspektiv.

En god kommunikation och serviceanda gentemot våra hyresgäster, besökare och entreprenörer är viktigt. Du kan också samarbeta prestigelöst tillsammans med övriga medarbetare.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket kräver att du är svensk medborgare. Du har körkort då det blir en hel del resor i tjänsten. Placering är på kontoret vid Ulriksdals slott i Solna alternativt något av de andra lokalkontoren i Strömsholm, Rosersberg eller Mariefred.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Mer information
Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se. 

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag är 2019-02-09 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss! Visa mindre