Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Solna

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Hudterapeut sökes till etablerad skönhetsklinik

Sculpture Aesthetic erbjuder skönhet, avancerad hudvård och laserbehandlingar. Vi erbjuder också injektionsbehandlingar med allt ifrån fillers, rynkbehandlingar och skinbooster. Vi är legitimerade och certifierade och har mångårig erfarenhet. Som Hudterapeut är du en del av av Sculpture Aesthetic och ansiktet utåt. Du ansvarar för att utveckla Sculpture Aesthetic varumärke och värderingar. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt sätt tar du emot, ... Visa mer
Sculpture Aesthetic erbjuder skönhet, avancerad hudvård och laserbehandlingar. Vi erbjuder också injektionsbehandlingar med allt ifrån fillers, rynkbehandlingar och skinbooster. Vi är legitimerade och certifierade och har mångårig erfarenhet.
Som Hudterapeut är du en del av av Sculpture Aesthetic och ansiktet utåt. Du ansvarar för att utveckla Sculpture Aesthetic varumärke och värderingar. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt sätt tar du emot, behandlar och ansvarar för våra hudvårdskunder. Du ska även kunna koordinera i organisationen där du utgör support för bl.a. verksamhetschefen med varierande arbetsuppgifter.
Vi förväntar oss även att:
Du är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande
Du är mål- och resultatorienterad
Du är strukturerad och noggrann
Du har utmärkta kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystem är meriterande men inget krav
Du har en förmåga att sätta kunden i fokus, kunden ska alltid känna sig välkommen och omhändertagen efter varje besök.Krav: Erfarenhet av att ha jobbat som hudterapeut samt inom försäljning och kundservice.
Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Omfattning: 50%
Arbetstider: Dag och kväll till. Delar av schemat är förlagt varannan/var tredje helg oavsett omfattning.
Om oss: Sculpture Aesthetic erbjuder estetiska behandlingar och skönhetsbehandlingar med omtanke och ett stort engagemang. Vårt team består av läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Hos oss kommer du att växa i din roll och utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi finns i Solna och Sundbyberg. Annonserade tjänsten gäller vår klinik i Solna, precis intill Mall of Scandinavia. Välkommen till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut Solna

Ansök    Feb 27    Elnitec Nordic AB    Hudterapeut
Vi söker en glad och engagerad hudterapeut till vårt team på Anna SkinCare & Beauty! Anna SkinCare & Beauty startades 2010 och är idag en välkänd salong i Huvudsta, Solna. Vi erbjuder behandlingar för både kropp och ansikte bland annat LPG Endermologie, Ansiktsbehandlingar, Massage, Dermapen4, PRX, Vaxning, Fotvård, Manikyr, Pedikyr m.m. Hos oss kommer du att få arbeta med några av de bästa varumärkena inom Hudvård och Kroppsvård såsom Dermapen, iS Clinica... Visa mer
Vi söker en glad och engagerad hudterapeut till vårt team på Anna SkinCare & Beauty!
Anna SkinCare & Beauty startades 2010 och är idag en välkänd salong i Huvudsta, Solna.
Vi erbjuder behandlingar för både kropp och ansikte bland annat LPG Endermologie, Ansiktsbehandlingar, Massage, Dermapen4, PRX, Vaxning, Fotvård, Manikyr, Pedikyr m.m.
Hos oss kommer du att få arbeta med några av de bästa varumärkena inom Hudvård och Kroppsvård såsom Dermapen, iS Clinical, Esse Skincare och PRX.
Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett stort kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.
Som en del av vårt team kommer du att arbeta som en personlig hudterapeut och hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen - från kostnadsfria konsultationer till utformning av skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljande sessioner hela vägen till ett fullständigt slutresultat. Vi arbetar även mycket med produktrekommendationer.
Vi söker dig som genomgått en godkänd SHR- utbildning, CIDESCO är ett plus. Du ska kunna utföra:
· Ansiktsbehandlingar
· Fotvård
· Vaxning
· Massage (Klassisk)
Du ska kunna flytande svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du är utbildad inom Dermapen4 eller utföra andra behandlingar såsom manikyr och pedikyr.
Tjänsten är i första hand ett vikariat för föräldraledighet c:a 12 månader men kan komma att bli en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, alternativt deltid beroende på kunskaper och önskemål. Varierande arbetstider, kvällstid och helgtid kan förekomma.
Har du ambitionen att bli en del av vårt team? Skicka ditt cv och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Apr 9    Scandix Consulting AB    Hudterapeut
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum https://www.instagram.com/vivaciklini På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning. Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi invest... Visa mer
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum
https://www.instagram.com/vivaciklini
På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning.


Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.


Som en del av vårt team kommer du att arbeta som hudterapeut , hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen – frånkonsultationer till att utforma skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljningstider.


Ett plus om du tidigare jobbat med LPG, microneedling, eller laser men inte ett krav.


Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Feb 8    NATMAS AB    Frisör
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska. Kom gärna förbi oss, skicka e... Visa mer
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda.
Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska.
Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta mer om dig själv. Tjänster tillträds så fort som möjligt och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer, så ansök gärna redan idag. Visa mindre

Skönhet inom räckhåll - Hudterapeut sökes till VanityClinics

Ansök    Feb 26    S&H i Sthlm AB    Hudterapeut
Vi expanderar och letar efter en passionerad Hudterapeut som vill vara med och skapa fantastiska ögonblick hos VanityClinics. Vi är inte bara en skönhetsklinik; vi är en plats där skönhet, hudvård och estetik möts för att ge våra kunder unika och imponerande resultat. Varför VanityClinics: Innovativ arbetsplats: Vi är inte rädda för att testa det nya och det bästa. Varje dag är en chans att utforska och skapa unika resultat. Utvecklingsmöjligheter: Vi t... Visa mer
Vi expanderar och letar efter en passionerad Hudterapeut som vill vara med och skapa fantastiska ögonblick hos VanityClinics.
Vi är inte bara en skönhetsklinik; vi är en plats där skönhet, hudvård och estetik möts för att ge våra kunder unika och imponerande resultat.


Varför VanityClinics:
Innovativ arbetsplats: Vi är inte rädda för att testa det nya och det bästa. Varje dag är en chans att utforska och skapa unika resultat.
Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på att investera i våra medarbetare. Hos oss får du inte bara jobba, utan också möjligheten att växa och utvecklas genom olika utbildningar och workshops.
Sammanhållning: Vi är en tight grupp som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Här blir du en viktig del av vårt familjära team.Dina kvaliteter:
Kreativ passion: Du betraktar skönhet som konst, och varje behandling ses som en möjlighet att skapa imponerande och glädjefyllda resultat.
Uppdaterad inom trender: Du älskar att vara på toppen av de senaste skönhetstrenderna och inspirerar både kunder och kollegor.
Strålande personlighet: Att skapa en positiv upplevelse för våra kunder är din superkraft. Du älskar att vägleda dem till de bästa produkterna och behandlingarna.Om du är en hudterapeut med passion, kreativitet och önskan att bli den bästa inom branschen, då vill vi höra från dig! Visa mindre

Hudterapeut sökes till väletablerad skönhetsklinik

Ansök    Feb 19    One Clinic Stockholm AB    Hudterapeut
Hudterapeut sökes till väletablerad skönhetsklinik i Stockholm. Kliniken har funnits i ca 8 år och har ett gott rykte med stor kundkrets. Idag har vi två kliniker i Stockholm. Man kommer få jobba med bland annat ansiktsbehandlingar, laser för hårborttagning, lashlift och tandblekning. Det är meriterande om man har tidigare erfarenheter inom ansiktsbehandlingar och kan utföra dessa, men inget krav vad gäller övriga behandlingar då vi kommer ge all utbildni... Visa mer
Hudterapeut sökes till väletablerad skönhetsklinik i Stockholm.
Kliniken har funnits i ca 8 år och har ett gott rykte med stor kundkrets. Idag har vi två kliniker i Stockholm.
Man kommer få jobba med bland annat ansiktsbehandlingar, laser för hårborttagning, lashlift och tandblekning.
Det är meriterande om man har tidigare erfarenheter inom ansiktsbehandlingar och kan utföra dessa, men inget krav vad gäller övriga behandlingar då vi kommer ge all utbildning på plats.
Vill du bli en del av vårt team? Skicka CV och personligt brev. Visa mindre

Skönhet inom räckhåll - Hudterapeut sökes till VanityClinics

Ansök    Dec 28    S&H i Sthlm AB    Hudterapeut
Vi expanderar och letar efter en passionerad Hudterapeut som vill vara med och skapa fantastiska ögonblick hos VanityClinics. Vi är inte bara en skönhetsklinik; vi är en plats där skönhet, hudvård och estetik möts för att ge våra kunder unika och imponerande resultat. Varför VanityClinics: Innovativ arbetsplats: Vi är inte rädda för att testa det nya och det bästa. Varje dag är en chans att utforska och skapa unika resultat. Utvecklingsmöjligheter: Vi t... Visa mer
Vi expanderar och letar efter en passionerad Hudterapeut som vill vara med och skapa fantastiska ögonblick hos VanityClinics.
Vi är inte bara en skönhetsklinik; vi är en plats där skönhet, hudvård och estetik möts för att ge våra kunder unika och imponerande resultat.


Varför VanityClinics:
Innovativ arbetsplats: Vi är inte rädda för att testa det nya och det bästa. Varje dag är en chans att utforska och skapa unika resultat.
Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på att investera i våra medarbetare. Hos oss får du inte bara jobba, utan också möjligheten att växa och utvecklas genom olika utbildningar och workshops.
Sammanhållning: Vi är en tight grupp som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Här blir du en viktig del av vårt familjära team.Dina kvaliteter:
Kreativ passion: Du betraktar skönhet som konst, och varje behandling ses som en möjlighet att skapa imponerande och glädjefyllda resultat.
Uppdaterad inom trender: Du älskar att vara på toppen av de senaste skönhetstrenderna och inspirerar både kunder och kollegor.
Strålande personlighet: Att skapa en positiv upplevelse för våra kunder är din superkraft. Du älskar att vägleda dem till de bästa produkterna och behandlingarna.Om du är en hudterapeut med passion, kreativitet och önskan att bli den bästa inom branschen, då vill vi höra från dig! Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Feb 2    Scandix Consulting AB    Hudterapeut
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum https://www.instagram.com/vivaciklini På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning. Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi invest... Visa mer
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum
https://www.instagram.com/vivaciklini
På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning.


Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.


Som en del av vårt team kommer du att arbeta som hudterapeut , hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen – frånkonsultationer till att utforma skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljningstider.


Ett plus om du tidigare jobbat med LPG, microneedling, laser eller PRX-t33 men inte ett krav.


Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Massageterapeut

Vi söker en Massageterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum https://www.instagram.com/vivaciklinik/ På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning. Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi inv... Visa mer
Vi söker en Massageterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum
https://www.instagram.com/vivaciklinik/
På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning.


Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.
Det är ett plus om du har en bakgrund inom skönhet, medicin eller hudvård
Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker frisör / Barberare

Ansök    Dec 8    Egobarbershop AB    Frisör
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut sökes till Mall of Scandinavia

Ansök    Nov 24    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som etablerades 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping och Täby Centrum. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som hudterapeut. Du skall brinna för ditt yrke och vara beredd p... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?
Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som etablerades 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping och Täby Centrum.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som hudterapeut. Du skall brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kunskap:
*Utbildad hudterapeut.
*Talar svenska samt gärna engelska. Övriga språk är meriterande.
*Tycker om att ge god service och det där lilla extra som gör att kunden ser fram emot sitt nästa besök.
*Tycker om att samarbeta, är lyhörd och är nyfiken på att lära sig nya saker.
*Kan ta eget ansvar.
*Flexibel, då tjänsten innebär arbete vardagar, kvällar samt helger.

Laserutbildningen sker internt.
Anställningen är på 50%


Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till: [email protected]
Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Nov 23    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . 070-0252588 Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring .
070-0252588 Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Okt 26    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Täby. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm. Vi söker dig so... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Täby. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är på 50%, och vi söker även extra personal.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Damfrisör, Herrfrisör, Barberare sökes

Ansök    Nov 9    Golden Earth AB    Frisör
vi söker nu flera medarbetare båda dam och herr frisörer som kan sitt jobb och har bra erfarenhet inom yrken. Salongen ligger i hjärtat av solna nära till Solna C och MOS, vi har haft denna Salong i mer än 6 år och har väldigt bra med återkommande kunder. Vi jobbar enligt schema och dropp in, våra medarbetare sätter kunden i fokus och erbjuder väldigt bra service, därför är det viktigt att du som söker tjänsten ska vara serviceinriktad och trevlig mot båd... Visa mer
vi söker nu flera medarbetare båda dam och herr frisörer som kan sitt jobb och har bra erfarenhet inom yrken.
Salongen ligger i hjärtat av solna nära till Solna C och MOS, vi har haft denna Salong i mer än 6 år och har väldigt bra med återkommande kunder.
Vi jobbar enligt schema och dropp in, våra medarbetare sätter kunden i fokus och erbjuder väldigt bra service, därför är det viktigt att du som söker tjänsten ska vara serviceinriktad och trevlig mot båda kunderna och kollegor.
Just nu är vi 4 som jobbar i salongen och behöver 4 till så att vi hinner med alla kunder som vill besöka oss.
Salongen har väldigt bra rykte och namnet är känd så därför vi söker verkligen den personen som har den bästa arbetsmoralen och vill utveckla inom yrken, du som söker tjänsten ska kunna bevisa att du har goda kunskaper i svenska och engelska.
skicka gärna in ditt CV så kommer vi att ta ett möte med dig och berättar mer om tjänsten. Visa mindre

Nail Technician / Nagelteknolog

We are looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field. Desired Qualifications: Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: Enjoys team environment and interaction with co-workers Excellent communications skills Flexible and cooperative Good organizational skills and follow-through Able to multi-task and i... Visa mer
We are looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field.
Desired Qualifications:
Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
Ability to follow protocols and directions

Behavioral Characteristics:
Enjoys team environment and interaction with co-workers
Excellent communications skills
Flexible and cooperative
Good organizational skills and follow-through
Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
High energy, able to work in a fast paced environment
Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
Self-motivated and positive
Able to work well under pressure
Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growth

Please, send your job application to us. We are looking to have your letter and cv sent to our mailbox.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Sep 28    NATMAS AB    Frisör
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare. Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta m... Visa mer
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda.
Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare.
Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta mer om dig själv. Tjänster tillträds så fort som möjligt och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer, så ansök gärna redan idag. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Sep 22    Salong Team Två HB    Frisör
Kraven är att du ska kunna klippa herrar men om du kan hantera damklippningar/ behandlingar så är det ett bonus. Visa mer
Kraven är att du ska kunna klippa herrar men om du kan hantera damklippningar/ behandlingar så är det ett bonus. Visa mindre

Frisör, barberare, damfrisör

Ansök    Okt 4    Siljam AB    Frisör
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker Damfrisörer Vi söker damfrisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande. - Du ska ha tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav). Salongen är nyrenoverad! Visa mer
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker
Damfrisörer
Vi söker damfrisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande.
- Du ska ha tidigare erfarenhet.
- Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav).
Salongen är nyrenoverad! Visa mindre

Nagelteknolog

Eko Nails Sweden AB grundades år 2015, som är ett familjeägt aktiebolag att bedriver verksamhet inom nagelvård och därmed förenlig verksamhet. Bolaget har bedrivit varumärke Professional Nails med franchiseform för ett antal år. Styrelsen upptäckte att det finns många begränsningar att vara med i franchiseform. Företaget bestämde att bedriva verksamhet oberoende samt skapa ett eget varumärke La Beaute Nails & Spa med ny stil. La Beaute Nails & Spa erbjude... Visa mer
Eko Nails Sweden AB grundades år 2015, som är ett familjeägt aktiebolag att bedriver verksamhet inom nagelvård och därmed förenlig verksamhet. Bolaget har bedrivit varumärke Professional Nails med franchiseform för ett antal år. Styrelsen upptäckte att det finns många begränsningar att vara med i franchiseform. Företaget bestämde att bedriva verksamhet oberoende samt skapa ett eget varumärke La Beaute Nails & Spa med ny stil.
La Beaute Nails & Spa erbjuder professionell nagelvård och spapedikyr. Vi använder oss av den senaste tekniken tillsammans med de bästa produkterna. Du är en ambitiös och trevlig person som brinner för att alltid ge bästa möjliga service till dina kunder. Ge vårdande behandling på händer, naglar och nagelband. Bygga upp, förstärka, förlänga och laga naglar med olika metoder, material och hjälpmedel. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Sep 5    Scandix Consulting AB    Hudterapeut
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum https://www.instagram.com/vivaciklini På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning. Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi invest... Visa mer
Vi söker en Hudterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum
https://www.instagram.com/vivaciklini
På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning.


Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.


Som en del av vårt team kommer du att arbeta som hudterapeut , hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen – från kostnadsfria konsultationer till att utforma skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljningstider.


Ett plus om du tidigare jobbat med LPG, microneedling, laser eller PRX-t33 men inte ett krav.


Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Klinikchef Sökes till Evolution laser Clinic (Mall of Scandinavia)

Ansök    Sep 12    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg och Stockholm (Mall of Scandinavia ) , Täby Centrum och Jönköping Vi söker dig som är intresserad av att jobba som klinikchef till vår klinik i Mall... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg och Stockholm (Mall of Scandinavia ) , Täby Centrum och Jönköping


Vi söker dig som är intresserad av att jobba som klinikchef till vår klinik i Mall of Scandinavia
Du har sedan tidigare kunskaper och erfarenhet att leda personal samt förmågan att kunna fördela arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Du älskar att leverera kvalitet i kombination med ett högt tempo samt ha den extra genen som heter "utpräglad servicekänsla". Du bör ha god ekonomisk förståelse samt viss administrativ förmåga.


Du har en utåtriktad och kreativ läggning som initierar till att vilja utveckla vår Klinik, vilket i sin tur ger effekt till såväl våra kunder trivsel som våra medarbetares utveckling.


Du kommer att ha ansvaret för personal, försäljning och butikens drift i allmänhet. Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att inspirera och stödja medarbetare och att du är en effektiv problemlösare.


Dina meriter:
- Du har erfarenhet från arbete i klinik eller skönhetsbranschen
- Du har erfarenhet från ledande befattning med arbetsledaransvar
- Har du ledarskapsutbildning ses det som meriterande


Dina egenskaper:
- Du är professionell i alla situationer och du är tydlig
- Du inspirerar dina kollegor, och gillar att lyfta andra
- Du tycker om människor och är utåtriktad
- Du tar gärna egna initiativ och du strävar alltid efter att bli bättre
- Du har en god ekonomisk förståelse
- Krav Hudterapuet Utbildning.
-Erfarenhet minst 3 år Visa mindre

Sökes frisör

Ansök    Aug 18    Salong Team Två HB    Frisör
Vi söker en frisör på heltid som kan börja omgående. Vi söker någon som är herr och damfrisör. Sak kunna svenska eller engelska Visa mer
Vi söker en frisör på heltid som kan börja omgående. Vi söker någon som är herr och damfrisör. Sak kunna svenska eller engelska Visa mindre

Massör

Hej! Jag söker personal till Miss Glamouris Studio som ligger i Stockholm nära Solna station. Är du utbildad massör så välkommen till oss. Jag söker dig som är certifierad massör. Arbetstiden är varierad. Visa mer
Hej!
Jag söker personal till Miss Glamouris Studio som ligger i Stockholm nära Solna station. Är du utbildad massör så välkommen till oss. Jag söker dig som är certifierad massör. Arbetstiden är varierad. Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Aug 28    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . 070-0252588 Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring .
070-0252588 Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Aug 17    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Västerås. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm. Vi söker di... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Västerås. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är på 50%, och vi söker även extra personal.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Jul 31    NATMAS AB    Frisör
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska. Kom gärna förbi oss, skicka e... Visa mer
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda.
Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska.
Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta mer om dig själv. Tjänster tillträds så fort som möjligt och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer, så ansök gärna redan idag. Visa mindre

Frisör, barberare, damfrisör

Ansök    Aug 5    Siljam AB    Frisör
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker Herr frisör/Barberare och damfrisörer Vi söker er duktig barberare och dam frisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande. - Du ska ha tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav). Salongen är nyrenoverad! Visa mer
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker
Herr frisör/Barberare och damfrisörer
Vi söker er duktig barberare och dam frisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande.
- Du ska ha tidigare erfarenhet.
- Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav).
Salongen är nyrenoverad! Visa mindre

Hudterapeut sökes

Ansök    Jul 6    Azita Clinic AB    Hudterapeut
Söker dig som brinner för skönhetsbranschen. Vi: Azitas Beauty Clinic har funnits i ca 18 år företaget har gått från en anställd Azita själv till att vi är 3 hudterapeuter. Då vi växer söker vi en eller flera som vill joina vårt team. Vi söker heltid men även deltid. Vi har en ganska stor variationer av olika behandlingar vilket innebär stora möjligheter för utveckling. Vem är du: Driftig hudterapeut som vågar ta egna initiativ gärna att du jobbat ett ... Visa mer
Söker dig som brinner för skönhetsbranschen.
Vi: Azitas Beauty Clinic har funnits i ca 18 år företaget har gått från en anställd Azita själv till att vi är 3 hudterapeuter. Då vi växer söker vi en eller flera som vill joina vårt team. Vi söker heltid men även deltid.
Vi har en ganska stor variationer av olika behandlingar vilket innebär stora möjligheter för utveckling.
Vem är du: Driftig hudterapeut som vågar ta egna initiativ gärna att du jobbat ett tag och vågar ta för dig. Du måste ha en komplett utbildning med CIDESCO examen. Visa mindre

Nagelteknologer sökes

Nu söker vi nagelteknologer till vår salong i solna centrum. Vi söker dig som har erfarenhet med akryl-gele naglat och även perdokyr. Krav 1 timme per kund. Visa mer
Nu söker vi nagelteknologer till vår salong i solna centrum.
Vi söker dig som har erfarenhet med akryl-gele naglat och även perdokyr.
Krav 1 timme per kund. Visa mindre

Frisörsalong

Ansök    Jul 6    Görgrön AB    Herrfrisör
Hej jag söker en frisör till min salong som kan herrfrisör och har erfarenhet och kan prata arabiska till våran salong i Råstastrandsväg 19 A, 169 79 Solna Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
jag söker en frisör till min salong som kan herrfrisör och har erfarenhet och kan prata arabiska till våran salong i Råstastrandsväg 19 A, 169 79 Solna
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Jun 15    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . 0700252588 Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring .
0700252588 Visa mindre

Frisör, barberare, damfrisör

Ansök    Jun 30    Siljam AB    Frisör
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker Herr frisör/Barberare och damfrisörer Vi söker er duktig barberare och dam frisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande. - Du ska ha tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav). Salongen är nyrenoverad! Visa mer
Vi på Sthlm Hair&Barber; söker
Herr frisör/Barberare och damfrisörer
Vi söker er duktig barberare och dam frisörer till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande.
- Du ska ha tidigare erfarenhet.
- Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav).
Salongen är nyrenoverad! Visa mindre

Laserterapeut

Ansök    Jul 4    Scandix Consulting AB    Hudterapeut
Vi söker en Laserterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum https://www.instagram.com/vivaciklinik/ På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning. Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi inves... Visa mer
Vi söker en Laserterapeut till vårt team på Vivaci Klinik i Solna Centrum
https://www.instagram.com/vivaciklinik/
På vår klinik erbjuder vi olika tjänster inom Estetik, såsom Estetiska injektioner, laserbehandlingar, hudvård och kroppskonturering, förutom mindre kirurgiska ingrepp som utförs med lokalbedövning.


Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett starkt kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.


Som en del av vårt team kommer du att arbeta som laserterapeut med laserhårborttagning och CO2 på både kvinnliga och manliga kunder, hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen – från kostnadsfria konsultationer till att utforma skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljningstider.


Försäljning av produkter och behandlingar


Tjänsten är ett heltidsarbete.


Flytande svenska krävs


Vi kan även erbjuda dig en laserutbildning vid behov.


Det är ett plus om du har en bakgrund inom skönhet, medicin eller hudvård
Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Homestylist / Inredare

Ansök    Maj 10    HS Investments AB    Stylist
Homestyling.se är en av Stockholms största homestylingfirmor som primärt stylar bostäder inför försäljning. Nu söker vi dig som är erfaren Homestylist eller Inredare till vårt team. Vi stylar bostäder inom hela Storstockholm och projekten varierar i storlek, allt från 1rok till stora villor. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av stylingar i alla tänkbara stilar. Arbetsuppgifter Förbereda och packa inför Homestyling uppdrag av bostäder på vårt lager i ... Visa mer
Homestyling.se är en av Stockholms största homestylingfirmor som primärt stylar bostäder inför försäljning. Nu söker vi dig som är erfaren Homestylist eller Inredare till vårt team.
Vi stylar bostäder inom hela Storstockholm och projekten varierar i storlek, allt från 1rok till stora villor. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av stylingar i alla tänkbara stilar.
Arbetsuppgifter
Förbereda och packa inför Homestyling uppdrag av bostäder på vårt lager i Huvudsta, Solna.
Styla bostäder inför försäljning ute hos kund.
Du kommer delvis arbeta i team4 men också självständigt.
Kompetens
Vi söker dig som har ett stort intresse för inredning, färg, form, möblering och att skapa attraktiva miljöer.
Du letar ständigt ny inspiration för att utveckla din kreativa sida.
Ingen dag är den andra lik, som homestylist så du ska vara extremt lösningsorienterad och kunna tänka om och tänka nytt. Du kommer att ha en del kundkontakt och det är viktigt att du är flexibel och kan göra flera parter nöjda. Du ska ha en förmåga att kunna prioritera rätt.
Arbetet innebär en del transport av inredning så du bör gilla att arbeta fysiskt.
Du har ett starkt eget driv och en vilja att ta ansvar för att göra så snygga och unika stylinguppdrag som möjligt.
Du ska gilla att arbeta kreativt och ibland under tidspress.
Erfarenhet av att ha stylat bostäder innan eller arbetat inom inredningsbranschen i minst 2 år, samt har tillgång till egen bil är ett krav.
Utbildning
Meriterande att du har en utbildning inom homestyling eller inredning. Visa mindre

Barberare

Ansök    Jun 7    Siljam AB    Herrfrisör
Barberare sökes! Vi söker er duktig barberare till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande. - Du ska ha tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav). Salongen är nyrenoverad! Visa mer
Barberare sökes!
Vi söker er duktig barberare till Sthlm Hair & Barber på mall of scandinavia . - Viktigt att du är serviceminded och ansvarstagande.
- Du ska ha tidigare erfarenhet.
- Behärskar svenska språket, gärna kunna tala engelska (engelska är inget krav).
Salongen är nyrenoverad! Visa mindre

Hairdresser

Ansök    Jun 3    Cutz & Curlz Solna AB    Frisör
Job Title: Hairdresser Location: Skytteholmsvägen 10171 44 Solna Job Type: Full-time/Part-time Cutz & Curlz is looking for an experienced hairdresser to join our team. We pride ourselves on providing high-quality hairdressing services to our clients, and we are looking for someone who shares our passion for hairdressing and has a keen eye for detail. As a hairdresser at Cutz & Curlz, you will be responsible for providing a range of hairdressing services to... Visa mer
Job Title: Hairdresser
Location: Skytteholmsvägen 10171 44 Solna
Job Type: Full-time/Part-time
Cutz & Curlz is looking for an experienced hairdresser to join our team. We pride ourselves on providing high-quality hairdressing services to our clients, and we are looking for someone who shares our passion for hairdressing and has a keen eye for detail. As a hairdresser at Cutz & Curlz, you will be responsible for providing a range of hairdressing services to our clients, including cutting, coloring, and styling.
Responsibilities:
Consult with clients to determine their hairdressing needs and preferences
Provide expert advice on different hair care products and treatments to clients
Use appropriate techniques and tools to cut, color, and style hair
Keep up-to-date with the latest hairdressing trends and techniques
Maintain a clean and organized work area
Provide exceptional customer service to all clients

Requirements:
Proven experience as a hairdresser, with a minimum of 5 years' experience in a salon
Certification in hairdressing or related field is preferred
Excellent communication and customer service skills
Ability to work in a fast-paced environment
Knowledge of hair care products and treatments
Swedish is a plus

At Cutz & Curlz, We are committed to providing our hairdressers with the resources they need to provide exceptional services to our clients.
If you are passionate about hairdressing and have a desire to work in a fun, supportive environment, we encourage you to apply for this position at Cutz & Curlz. To apply, please send your resume and a cover letter. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Ambitiös frisör sökes till salong i Stockholm

Ansök    Apr 17    Peach Sweden AB    Frisör
Vi är några mysiga skönhetssalonger med hemma hos känsla och mycket hjärta. Hårtokiga och nära till skratt är vårt signum, här bryr vi oss om varandra och våra kunder helt enkelt :) Vill du mer än bara klippa folk på löpande band? Om du känner dig träffad, så har du nu chansen att bli en del av vårt team med duktiga och serviceinriktade frisörer. Vi söker nu nya ambitiösa frisörer till våra salonger i Stockholm. Vi har en öppen karriärstege där det finns ... Visa mer
Vi är några mysiga skönhetssalonger med hemma hos känsla och mycket hjärta. Hårtokiga och nära till skratt är vårt signum, här bryr vi oss om varandra och våra kunder helt enkelt :)
Vill du mer än bara klippa folk på löpande band? Om du känner dig träffad, så har du nu chansen att bli en del av vårt team med duktiga och serviceinriktade frisörer.
Vi söker nu nya ambitiösa frisörer till våra salonger i Stockholm. Vi har en öppen karriärstege där det finns stora möjligheter att klättra för den som är driven och gillar att ta ansvar. Du kommer ha möjlighet att vara delaktig i verksamhetens alla delar - allt från branding via t.ex. sociala medier, blogg, marknadsföring, anställningar etc. På sikt finns även möjligheter att utvecklas inom de område just du är extra intresserad av som t.ex. sociala medier, avancerad färgteknik eller salongs manager. Med andra ord finns det stora utvecklingsmöjligheter och många utmaningar! Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Maj 4    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm (mall of Scandinavia).


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är vidbehov
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Maj 4    NATMAS AB    Frisör
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska. Kom gärna förbi oss, skicka e... Visa mer
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda.
Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska.
Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta mer om dig själv. Tjänster tillträds så fort som möjligt och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer, så ansök gärna redan idag. Visa mindre

Frisörer sökes till en väletablerad salong i Solna

Ansök    Apr 14    Merrikhi, Shida    Frisör
Salong Shida i Bergshamra Centrum söker erfarna frisörer och barberare till vårt team. Salongen är väletablerad med över 20 års närvaro och har en bred kundbas. Shida som driver salongen har över 30 års erfarenhet av yrket och bidrar med gedigen kunskap. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet samt en kundbas, men nya kollegor kommer även få en unik möjlighet att arbeta med det befintliga kundunderlaget. Vi välkomnar dig som söker anställning eller... Visa mer
Salong Shida i Bergshamra Centrum söker erfarna frisörer och barberare till vårt team. Salongen är väletablerad med över 20 års närvaro och har en bred kundbas. Shida som driver salongen har över 30 års erfarenhet av yrket och bidrar med gedigen kunskap.


Vi ser gärna att du har några års erfarenhet samt en kundbas, men nya kollegor kommer även få en unik möjlighet att arbeta med det befintliga kundunderlaget. Vi välkomnar dig som söker anställning eller är intresserad av hyrstol. Salongen ligger mycket lättillgänglig för dig som kör bil eller åker kollektivt.


Vi söker dig som är utbildad frisör, har erfarenhet av klippning, styling och färgbehandlingar, samt behärskar det svenska språket väl. Du har passion för frisöryrket, god servicekänsla och är lätt att samarbeta med.


Skriv gärna och berätta vem du är, vilken erfarenhet du har, samt vad du har för ambitioner framgent.


Shida
0737409743
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

FRISÖRER till HairCut by Olle & Marie!

Ansök    Apr 3    Solna Salongen AB    Frisör
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och et... Visa mer
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Visa mindre

söker frisör / Barberare

Ansök    Mar 23    Hair cut A-S AB    Frisör
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog - Nail Technician

Fantasy Nails in Huvudsta Centrum is looking for the most suitable Nail Technician to join our fun and vibrant team! We offer fabulous perks and benefits of the role! Responsibilities/ The Role: Providing clients, a high standard in Manicures, Pedicures, Shellac nails and or Extensions. Can show creativity and passion towards their work. Great Customer service skills and able to advise all clients. Able to establish long term relationships with clients. Wo... Visa mer
Fantasy Nails in Huvudsta Centrum is looking for the most suitable Nail Technician to join our fun and vibrant team! We offer fabulous perks and benefits of the role!
Responsibilities/ The Role:
Providing clients, a high standard in Manicures, Pedicures, Shellac nails and or Extensions.
Can show creativity and passion towards their work.
Great Customer service skills and able to advise all clients.
Able to establish long term relationships with clients.
Work as a team player in a fast paced and fun environment.Skills and Experience
Confident to carry out work in a confident manner
Excellent Customer Service Skills
Team Player
Driven and passionateWhat's in it for me?
Fantasy Nails is a fun, friendly and sociable place to work. We value each member of the team and always value their input. We want you to feel and look good, so you are entitled to have your nails treated and pampered by one of your colleagues!
We offer a competitive salary and offer great working conditions.
Come and join our Team where you are not a number but part of a team!
Please send a copy of your CV and we look forward to hearing from you.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 23    Greger & Carro AB    Frisör
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng! Salong Prestige har funnits i Solna Centrum sedan 1982. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Förutom klippning och färgningar utför vi keratinbehandlingar och hårförlängningar från Hairtalk. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Salo... Visa mer
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng!
Salong Prestige har funnits i Solna Centrum sedan 1982. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Förutom klippning och färgningar utför vi keratinbehandlingar och hårförlängningar från Hairtalk. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Salongen är belägen i en galleria och därför kan arbetstempot ibland bli högt.
Du som söker:
-Brinner för yrket och vill ge god service och bemötande
-Kreativ och kunnig inom färgförändringar (balayage, highlights m.m.)
-Samarbetsvillig och gillar att arbeta i grupp
Vi ger dig:
- En god arbetsmiljö med härliga kollegor
- Möjlighet att utvecklas på kurser med bibehållen lön
Viktigt att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
Tillträde: Efter överenskommelse
Anställningsgrad: Deltid eller heltid
Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning
Lön: Fast eller provisionsbaserad
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV per mejl till [email protected] och märk mejlet jobbansökan i ämnesraden.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 23    Greger & Carro AB    Frisör
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng! Ladies & Gentlemen har funnits i Solna Centrum sedan 2011. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Ibland kan arbetstempot bli högt då salongen är väletablerad och är belägen i en galleria. Du som s... Visa mer
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng!
Ladies & Gentlemen har funnits i Solna Centrum sedan 2011. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter.
Ibland kan arbetstempot bli högt då salongen är väletablerad och är belägen i en galleria.
Du som söker:
Brinner för yrket och vill ge god service och bemötande
Kreativ och kunnig inom färgförändringar (balayage, highlights m.m.)
Samarbetsvillig och gillar att arbeta i gruppVi ger dig:
- En god arbetsmiljö med härliga kollegor
- Möjlighet att utvecklas på kurser med bibehållen lön
Viktigt att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
Tillträde: Efter överenskommelse
Anställningsgrad: Deltid eller heltid
Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning
Lön: Fast eller provisionsbaserad.
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV per mejl till [email protected] och märk mejlet jobbansökan i ämnesraden.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör / massageterapeut Solna/Stockholm

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Våra kunder finns i hela Stockholms... Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Våra kunder finns i hela Stockholms län. Visa mindre

Hudterapeut Solna

Ansök    Mar 9    Elnitec Nordic AB    Hudterapeut
Vi söker en glad och engagerad hudterapeut till vårt team på AnnaSkinCare & Beauty! AnnaSkinCare & Beauty startades 2010 och är idag en välkänd salong i Huvudsta, Solna. Vi erbjuder behandlingar för både kropp och ansikte bland annat LPG Endermologie, ansiktsbehandlingar, massage, Dermapen4, Vaxning, Fotvård m.m. Hos oss kommer du att få arbeta med några av de bästa varumärkena inom Hudvård och Kroppsvård såsom Dermapen, iS Clinical, Esse Skincare och PR... Visa mer
Vi söker en glad och engagerad hudterapeut till vårt team på AnnaSkinCare & Beauty!
AnnaSkinCare & Beauty startades 2010 och är idag en välkänd salong i Huvudsta, Solna.
Vi erbjuder behandlingar för både kropp och ansikte bland annat LPG Endermologie, ansiktsbehandlingar, massage, Dermapen4, Vaxning, Fotvård m.m.
Hos oss kommer du att få arbeta med några av de bästa varumärkena inom Hudvård och Kroppsvård såsom Dermapen, iS Clinical, Esse Skincare och PRX.
Vi erbjuder en familjär och stimulerad arbetsmiljö med ett stort kundfokus. Hos oss kan du utvecklas och växa inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas.
Som en del av vårt team kommer du att arbeta som en personlig hudterapeut och hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen - från kostnadsfria konsultationer till utformning av skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljande sessioner hela vägen till ett fullständigt slutresultat. Vi arbetar även mycket med produktrekommendationer.
Vi söker dig som genomgått en godkänd SHR- utbildning och CIDESCO är ett plus. Du ska kunna utföra:
· Ansiktsbehandlingar
· Fotvård
· Vaxning
· Massage (Klassisk)
Du ska kunna flytande svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du är utbildad inom Dermapen4 eller utföra andra behandlingar såsom manikyr och pedikyr.
Tjänsten är initialt på deltid (50-60%) med varierande arbetstider, kvällstid och helgtid kan förekomma.
Har du ambitionen att bli en del av vårt team? Skicka ditt cv och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Hairdresser

Ansök    Mar 13    Cutz & Curlz Solna AB    Frisör
Job Title: Hairdresser Location: Skytteholmsvägen 10171 44 Solna Job Type: Full-time Cutz & Curlz is looking for an experienced hairdresser to join our team. We pride ourselves on providing high-quality hairdressing services to our clients, and we are looking for someone who shares our passion for hairdressing and has a keen eye for detail. As a hairdresser at Cutz & Curlz, you will be responsible for providing a range of hairdressing services to our clien... Visa mer
Job Title: Hairdresser
Location: Skytteholmsvägen 10171 44 Solna
Job Type: Full-time
Cutz & Curlz is looking for an experienced hairdresser to join our team. We pride ourselves on providing high-quality hairdressing services to our clients, and we are looking for someone who shares our passion for hairdressing and has a keen eye for detail. As a hairdresser at Cutz & Curlz, you will be responsible for providing a range of hairdressing services to our clients, including cutting, coloring, and styling.
Responsibilities:
Consult with clients to determine their hairdressing needs and preferences
Provide expert advice on different hair care products and treatments to clients
Use appropriate techniques and tools to cut, color, and style hair
Keep up-to-date with the latest hairdressing trends and techniques
Maintain a clean and organized work area
Provide exceptional customer service to all clients

Requirements:
Proven experience as a hairdresser, with a minimum of 5 years' experience in a salon
Certification in hairdressing or related field is preferred
Excellent communication and customer service skills
Ability to work in a fast-paced environment
Knowledge of hair care products and treatments
Swedish is a plus

At Cutz & Curlz, We are committed to providing our hairdressers with the resources they need to provide exceptional services to our clients.
If you are passionate about hairdressing and have a desire to work in a fun, supportive environment, we encourage you to apply for this position at Cutz & Curlz. To apply, please send your resume and a cover letter. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 26    Top Cut i Solna KB    Frisör
Salong Topcut söker Dam och herr frisör omgången, vid intresse maila eller ring [email protected] 070-0252588 Visa mer
Salong Topcut söker
Dam och herr frisör omgången,
vid intresse maila eller ring
[email protected]
070-0252588 Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Feb 22    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm (mall of Scandinavia).


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är vidbehov
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Feb 13    Salong Team Två HB    Frisör
Vi söker herr frisör eller dam och herr till vår salong team 2 som ligger i huvudsta centrum. Erfarenhet krävs ska vara trevlig stresstålig anställningsform heltid lön efter överenskommelse. Visa mer
Vi söker herr frisör eller dam och herr till vår salong team 2 som ligger i huvudsta centrum. Erfarenhet krävs ska vara trevlig stresstålig anställningsform heltid lön efter överenskommelse. Visa mindre

Thai,fotvårdsterapeut,akryl/gelnaglar

Glamour nails beauty i Solna centrum söker en medarbetare. Du ska kunna 1 av följande yrk *fovård med massage *manikyr *Naglar, Gelnaglar, akrylnaglar *fotvård, enklare lackning m.m Du ska vara positiv och tål stress. Har du tidigare erfarenheter är det en merit. . Vi kommer lära upp dig om du vill. Visa mer
Glamour nails beauty i Solna centrum söker en medarbetare. Du ska kunna 1 av följande yrk
*fovård med massage
*manikyr
*Naglar, Gelnaglar, akrylnaglar
*fotvård, enklare lackning m.m
Du ska vara positiv och tål stress. Har du tidigare erfarenheter är det en merit. .
Vi kommer lära upp dig om du vill. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Feb 13    NATMAS AB    Frisör
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda. Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska. Kom gärna förbi oss, skicka e... Visa mer
Frisörsalongen ligger i Westfield Mall of Scandinavia, Solna. Hos oss arbetar ett glatt gäng som tillsammans ser till att våra kunder får en fantastisk upplevelse och god service. Vi är måna om att alla som besöker oss ska vilja komma tillbaka och att de ska vara nöjda.
Vi behöver nu ytterligare kollegor som kan ta emot kunder. Vi söker dig som är kunnig både som frisör och barberare och pratar antingen svenska eller engelska.
Kom gärna förbi oss, skicka ett mail eller ring ett samtal och berätta mer om dig själv. Tjänster tillträds så fort som möjligt och vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi har hittat rätt personer, så ansök gärna redan idag. Visa mindre

Frisör till Lyko Mall of Scandinavia

Ansök    Jan 26    Lyko Group AB (publ)    Frisör
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? ? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko in med en ny frisörkollega. Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare! ???? Vad vi erbjuder dig S... Visa mer
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? ? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko in med en ny frisörkollega. Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare! ????

Vad vi erbjuder dig
Som frisör hos oss tillhör du ett härligt team av ca 70 andra frisörer som varje dag strävar efter att göra Lyko till det självklara valet för hårvård och skönhet. Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi är ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt, varpå din utveckling är oerhört betydelsefull! Vi erbjuder därför internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan! Sist men inte minst erbjuder vi en trygg anställning genom vårt kollektavtal.

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

Vi söker dig…
…som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:

- Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
- Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
- Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.

Hur ser din vardag ut?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50-100 % eller enligt överenskommelse. Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse. Lyko är en energifylld och varm arbetsplats som har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Lyko? – spana in våra karriärssidor!

Hur ser arbetstiderna ut?
Som frisör hos Lyko så arbetar du en helg i månaden. Du är alltid ledig röda dagar - vilken lyx va? ? Resterande arbetstid är väldigt flexibel.
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Mycket smidigare för dig som kandidat ?

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök redan idag då urval sker löpande! Har du frågor om tjänsten maila direkt butiken, [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!

This text is hidden Visa mindre

Säljare/hudterapeut

Ansök    Jan 23    Beauty Service Sweden AB    Hudterapeut
BEAUTY SERVICE SWEDEN AB marknadsför och säljer BIODROGA, SANS SOUCIS och PHYTOMER -märken som funnits länge på den svenska marknaden. Våra kunder är främst SPAn, webshoppar och hudvårdssalonger. Vi söker nu en vikarie säljare/trainer med anledning av att vår nuvarande går på mammaledighet. Du ska vara en driven hudterapeut som brinner för försäljning. Du ska ta hand om, bearbeta och utveckla befintliga kunder samt uppsöka potentiella nya kunder. Du kommer... Visa mer
BEAUTY SERVICE SWEDEN AB marknadsför och säljer BIODROGA, SANS SOUCIS och PHYTOMER -märken som funnits länge på den svenska marknaden. Våra kunder är främst SPAn, webshoppar och hudvårdssalonger.
Vi söker nu en vikarie säljare/trainer med anledning av att vår nuvarande går på mammaledighet. Du ska vara en driven hudterapeut som brinner för försäljning.
Du ska ta hand om, bearbeta och utveckla befintliga kunder samt uppsöka potentiella nya kunder. Du kommer utföra kundevent, aktiviteter och utbildning, inom våra varumärken, till våra kunder och det är därför viktigt att Du är auktoriserad hudterapeut. Tjänsten innefattar också administrativa uppgifter samt arbete vid mässor och andra event.
Du bör ha erfarenhet från försäljning, inneha B-körkort och goda kunskaper i office-paketet. Som person är du utåtriktad, glad, har lätt för att samarbeta, ordningsam, noggrann, inspirerande, driven och tar gärna egna initiativ. Kunskap inom ekonomi är en fördel, även e-handel och sociala medier.
Tjänsten är på 80% och distriktet är hela Sverige. Din tid består av att ca 50% ta hand om befintliga kunder och ca 50% till nykundsbearbetning. Du bör vara bosatt i Stockholm med närområde. Du har tillgång till tjänstebil som även får användas privat som förmånsbil.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.
Krav på kunskap/utbildning:
- Auktoriserad hudterapeut
- God erfarenhet inom försäljning
- Administrativ erfarenhet
- Behärska svenska och engelska i tal och skrift
- God kunskap i officepaketet
- B-körkort
Personliga egenskaper:
- Du är bra på att organisera
- Du tycker om att arbeta i högt tempo och är stresstålig
- Du tycker om att ta kontakt med nya människor och brinner för försäljning
- Du är serviceminded
- Du gillar att arbeta självständigt men även i team
- Du är flexibel
- Du är målinriktad och har sinne för siffror
Stämmer detta in på Dig och Du tycker det skulle vara roligt att vara med och arbeta i ett attraktivt företag? Då är Du välkommen att skicka in din ansökan snarast.
Tjänsten är ett vikariat på 80%
Fast lön samt provision Visa mindre

Order/administratör

Ansök    Jan 23    Beauty Service Sweden AB    Hudterapeut
Order/Administratör; Beauty Service Sweden AB; Solna Beauty Service Sweden AB är en agentur som har Biodroga, Sans Soucis och Phytomer, professionella hudvårdsmärken som funnits på svenska marknaden i många år. Våra produkter säljs främst till SPAn, webshoppar och hudvårdssalonger. Vi söker nu en hudterapeut för vår tjänst som administratör/säljare/lager. Tjänsten är heltid och vårt kontor ligger i Solna. Du kommer att vara spindeln i nätet och ska ha lät... Visa mer
Order/Administratör; Beauty Service Sweden AB; Solna
Beauty Service Sweden AB är en agentur som har Biodroga, Sans Soucis och Phytomer, professionella hudvårdsmärken som funnits på svenska marknaden i många år. Våra produkter säljs främst till SPAn, webshoppar och hudvårdssalonger.
Vi söker nu en hudterapeut för vår tjänst som administratör/säljare/lager. Tjänsten är heltid och vårt kontor ligger i Solna.
Du kommer att vara spindeln i nätet och ska ha lätt för att samarbeta, tycka om att ge den bästa servicen, vara utåtriktad och brinna för försäljning.
Arbetsuppgifterna är varierande, Du ansvarar för kundkontakter och lager, tar emot och packar order, inköp av produkter, håller utbildning (av våra märken), arbetar med sociala medier, översätter dokument från engelska till svenska. Du ska ha mycket goda datakunskaper och det är ett extra plus om Du tidigare arbetat med e-handel. Har du kunskap inom ekonomi är det en stor fördel.

Krav på kunskap:
God kunskap i officepaketet
Behärska svenska och engelska mycket väl
Ha telefonvana
Administrativ erfarenhetDet är en fördel om Du är:
Utbildad inom ekonomi
Talar tyska/franska
Arbetat med e-handel och sociala medierPersonliga egenskaper:
Du är bra på att organisera
Du tycker om att arbeta i högt tempo och är stresstålig
Du är serviceminded
Du gillar att arbeta självständigt men även i team
Du är flexibel
Du har ett öga för att se vad som behöver göras och tar egna initiativ


Stämmer detta in på Dig och Du tycker det skulle vara roligt att vara med och arbeta i ett attraktivt företag? Då är Du välkommen att skicka in Din ansökan snarast.
Det är en stor fördel om du kan börja så snart som möjligt.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Visa mindre

Dam och herr frisör sökes

Ansök    Jan 24    Görgrön AB    Frisör
Vi söker dig som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Visa mer
Vi söker dig som verkligen brinner för frisör yrket och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på salongen. Visa mindre

söker frisör / Barberare

Ansök    Dec 7    Hair cut A-S AB    Frisör
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nail Technician / Nagelteknolog

We are looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field. Desired Qualifications: Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: Enjoys team environment and interaction with co-workers Excellent communications skills Flexible and cooperative Good organizational skills and follow-through Able to multi-task and i... Visa mer
We are looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field.
Desired Qualifications:
Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
Ability to follow protocols and directions

Behavioral Characteristics:
Enjoys team environment and interaction with co-workers
Excellent communications skills
Flexible and cooperative
Good organizational skills and follow-through
Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
High energy, able to work in a fast paced environment
Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
Self-motivated and positive
Able to work well under pressure
Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growth

Please, send your job application to us. We are looking to have your letter and cv sent to our mailbox. Visa mindre

Nikita Hair MOS söker frisör och trainee

Ansök    Jan 6    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Mall of Scandinavia arbetar ett superhärligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair Mall of Scandinavia arbetar ett superhärligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Laser och hudterapeut till klinik

Nu utökar vi vårt härliga team med en hudterapeut. Är du den vi söker? Vi söker dig som är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för skönhet och försäljning! Som hudterapeut på Sculpture Aesthetic är det viktigt att du har en hög servicekänsla och lyhördhet. Du har en förmåga att sätta kunden i fokus, kunden ska alltid känna sig välkommen och omhändertagen efter varje besök. Vi erbjuder en stor variation av behandlingar inom hud och kroppsv... Visa mer
Nu utökar vi vårt härliga team med en hudterapeut. Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för skönhet och försäljning!


Som hudterapeut på Sculpture Aesthetic är det viktigt att du har en hög servicekänsla och lyhördhet. Du har en förmåga att sätta kunden i fokus, kunden ska alltid känna sig välkommen och omhändertagen efter varje besök. Vi erbjuder en stor variation av behandlingar inom hud och kroppsvård. Du ska vara en person som ständigt vill lära dig nya saker och utvecklas i din roll, på så sätt kan vi vara i framkant med behandlingar/produkter och kunna hjälpa kunden att uppnå bäst resultat av sina behandlingar och även hemmaprodukter.
Meriterande: Erfarenhet av att ha jobbat som hudterapeut eller inom försäljning.
Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Omfattning: Deltid/heltid.
Lön: Fast lön + provision
Arbetstider: Vardagar 10-21, helger 10-18. Delar av schemat är alltid förlagt varannan helg oavsett omfattning.


Om oss:Sculpture Aesthetic erbjuder estetiska behandlingar och skönhetsbehandlingar med omtanke och ett stort engagemang. Vårt team består av läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Hos oss kommer du att växa i din roll och utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi finns i Solna och Sundbyberg. Annonserade tjänsten gäller vår klinik i Solna, precis intill Mall of Scandinavia. Välkommen till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Dec 6    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev. [email protected] Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev.
[email protected] Visa mindre

Trainee Nikita Hair Mall of Scandinavia

Ansök    Nov 23    Raise Sweden AB    Frisör
Nikita Hair Mall of Scandinavia söker nu en frisör eller trainee för anställning på helger   Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör.  Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team? Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket? Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.   Arbetsuppgifter Göra kunderna nöjda och förmedla ”a great fe... Visa mer
Nikita Hair Mall of Scandinavia söker nu en frisör eller trainee för anställning på helger

 

Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör. 

Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?

Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.

 

Arbetsuppgifter

Göra kunderna nöjda och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket.

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 2,3,4

Avlagt delprov

 

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Obehörig frisör

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Fotterapeut

Är du en erfaren fotterapeut som kan göra fotvårdsbehandlingar och pedikyr och gärna några ytterliggare behandlingar samt villig att lära sig fler behandlingsformer? Då kanske du är den vi söker till vår salong i Solna. Kan du dessutom utföra medicinsk fotvård så är det meriterande. Utöver ett professionellt arbete så är ansvarstagande och fokus på kunden dina viktigaste egenskaper. Arbetstid enligt överenskommelse. Anna SkinCare and Beauty har funnits i ... Visa mer
Är du en erfaren fotterapeut som kan göra fotvårdsbehandlingar och pedikyr och gärna några ytterliggare behandlingar samt villig att lära sig fler behandlingsformer? Då kanske du är den vi söker till vår salong i Solna. Kan du dessutom utföra medicinsk fotvård så är det meriterande.
Utöver ett professionellt arbete så är ansvarstagande och fokus på kunden dina viktigaste egenskaper.
Arbetstid enligt överenskommelse.
Anna SkinCare and Beauty har funnits i 12 år och erbjuder professionell hudbehandling och hudvård, olika former av massage, spraytan, fotvård, LPG, IR-bastu. Visa mindre

Nagelteknolog - Nail Technician

Fantasy Nails in Huvudsta Centrum is looking for the most suitable Nail Technician to join our fun and vibrant team! We offer fabulous perks and benefits of the role! Responsibilities/ The Role: Providing clients, a high standard in Manicures, Pedicures, Shellac nails and or Extensions. Can show creativity and passion towards their work. Great Customer service skills and able to advise all clients. Able to establish long term relationships with clients. Wo... Visa mer
Fantasy Nails in Huvudsta Centrum is looking for the most suitable Nail Technician to join our fun and vibrant team! We offer fabulous perks and benefits of the role!
Responsibilities/ The Role:
Providing clients, a high standard in Manicures, Pedicures, Shellac nails and or Extensions.
Can show creativity and passion towards their work.
Great Customer service skills and able to advise all clients.
Able to establish long term relationships with clients.
Work as a team player in a fast paced and fun environment.Skills and Experience
Confident to carry out work in a confident manner
Excellent Customer Service Skills
Team Player
Driven and passionateWhat's in it for me?
Fantasy Nails is a fun, friendly and sociable place to work. We value each member of the team and always value their input. We want you to feel and look good, so you are entitled to have your nails treated and pampered by one of your colleagues!
We offer a competitive salary and offer great working conditions.
Come and join our Team where you are not a number but part of a team!
Please send a copy of your CV and we look forward to hearing from you.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Afrofrisör sökes till Williams Barbershop

Vi söker nu en Frisörer till vår salong i Västra skogen. Du som söker ska ha god kännedom om frisöryrket och vilja utvecklas. Du ska ha arbetat med afrohår tidigare och kunna fada. Det är viktigt att du har en hög service vilja med starkt kundfokus och med en känsla för att arbeta i team. Om det låter interessant så skicka ditt cv till [email protected]. Med vänlig hälsning, Williams Barbershop Visa mer
Vi söker nu en Frisörer till vår salong i Västra skogen.
Du som söker ska ha god kännedom om frisöryrket och vilja utvecklas. Du ska ha arbetat med afrohår tidigare och kunna fada.
Det är viktigt att du har en hög service vilja med starkt kundfokus och med en känsla för att arbeta i team.
Om det låter interessant så skicka ditt cv till [email protected].
Med vänlig hälsning,
Williams Barbershop Visa mindre

Frisör till Nikita Hair Mall of Scandinavia Stockholm

Ansök    Okt 12    Raise Sweden AB    Frisör
Är du frisör med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor? Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in, och vill ha hjälp på helgerna.     Arbetsuppgifter Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”! Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket   Kvalifikationer Gesällbrev Yrkeserfarenhet Obehörig frisör   P... Visa mer
Är du frisör med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in, och vill ha hjälp på helgerna.

 

 

Arbetsuppgifter

Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Obehörig frisör

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Okt 5    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev. [email protected] Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev.
[email protected] Visa mindre

Trainee Nikita Hair Mall of Scandinavia

Ansök    Okt 12    Raise Sweden AB    Frisör
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor.  vi vill ha hjälp på helgerna   Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör.  Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team? Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?   Arbetsuppgifte... Visa mer
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. 
vi vill ha hjälp på helgerna 

Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör. 

Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?

 

Arbetsuppgifter

Göra kunderna nöjda och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket.

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 2,3,4

Avlagt delprov

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Frisör

Ansök    Sep 7    Greger & Carro AB    Frisör
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng! Salong Prestige har funnits i Solna Centrum sedan 1982. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Förutom klippning och färgningar utför vi keratinbehandlingar och hårförlängningar från Hairtalk. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Salo... Visa mer
Vi söker duktiga frisörer som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng!
Salong Prestige har funnits i Solna Centrum sedan 1982. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Förutom klippning och färgningar utför vi keratinbehandlingar och hårförlängningar från Hairtalk. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Salongen är belägen i en galleria och därför kan arbetstempot ibland bli högt.
Du som söker:
-Brinner för yrket och vill ge god service och bemötande
-Kreativ och kunnig inom färgförändringar (balayage, highlights m.m.)
-Samarbetsvillig och gillar att arbeta i grupp
Vi ger dig:
- En god arbetsmiljö med härliga kollegor
- Möjlighet att utvecklas på kurser med bibehållen lön
Viktigt att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
Tillträde: Efter överenskommelse
Anställningsgrad: Deltid eller heltid
Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning
Lön: Fast eller provisionsbaserad
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV per mejl till [email protected] och märk mejlet jobbansökan i ämnesraden.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

FRISÖRER till HairCut by Olle & Marie!

Ansök    Sep 12    Solna Salongen AB    Frisör
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och et... Visa mer
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Sep 20    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm (mall of Scandinavia ,Jönköping och Täby Centrum. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm (mall of Scandinavia).


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är på 50%, och vi söker även extra personal.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Herrfrisör

Ansök    Aug 19    Greger & Carro AB    Herrfrisör
Vi söker en duktig barberare som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng! Ladies & Gentlemen har funnits i Solna Centrum sedan 2011. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter. Just nu söker vi en duktig barberare som är duktig inom klassiska klippningar, fade och rakning ... Visa mer
Vi söker en duktig barberare som brinner för sitt yrke och vill ge en god service. Är du vår nya arbetskamrat? Sök och bli en del av vårt härliga gäng!
Ladies & Gentlemen har funnits i Solna Centrum sedan 2011. Vi är en salong för både herr och dam och sysslar med allt som har med hårvård att göra. Salongen har även en shop med stort urval av hårvårdsprodukter.
Just nu söker vi en duktig barberare som är duktig inom klassiska klippningar, fade och rakning av skägg. Det är viktigt att du noggrann i ditt jobb och att du är serviceinriktad. Ibland kan arbetstempot bli högt då salongen är väletablerad och är belägen i en galleria.
Arbetsuppgifter:
Utföra tjänster inom barbering och ge god service
Produktförsäljning
Bidra till en god arbetsmiljöViktigt att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
Tillträde: Efter överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning
Anställningsgrad: Deltid eller heltid
Lön: Fast eller provisionsbaserad
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV per mejl till [email protected] och märk mejlet jobbansökan i ämnesraden.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barberare sökes

Ansök    Aug 28    NATMAS AB    Herrfrisör
Nu söker vi tre barberare till vår salong STHLM Barber Shop som ligger i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Vi vill att du som söker är kunnig inom fade, klippning, rakning, skäggtrimning och behandlingar. Du förstår vikten av ett gott bemötande och hur viktigt det är att ge god service till dina kunder. Du behöver kunna tala svenska eller engelska. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Nu söker vi tre barberare till vår salong STHLM Barber Shop som ligger i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Vi vill att du som söker är kunnig inom fade, klippning, rakning, skäggtrimning och behandlingar. Du förstår vikten av ett gott bemötande och hur viktigt det är att ge god service till dina kunder. Du behöver kunna tala svenska eller engelska. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisör i Solna järvastaden

Ansök    Aug 22    Sam Hairstyle    Frisör
Söker dig som är utbildad frisör att anställa till salong sami i järvastaden i Solna med bra lön dell eller hell tid vi söker frisör som kan klippa dammet och herrar samt klippa barn det går jätte bra med en som kan klippa bara herrar och barn känner du att detta vara något för dig så tveka inte på att skicka in ditt CV eller Mail till oss . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen... Visa mer
Söker dig som är utbildad frisör att anställa till salong sami i järvastaden i Solna med bra lön dell eller hell tid
vi söker frisör som kan klippa dammet och herrar samt klippa barn det går jätte bra med en som kan klippa bara herrar och barn
känner du att detta vara något för dig så tveka inte på att skicka in ditt CV eller Mail till oss .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Aug 6    Råsunda Oas AB    Frisör
Råsunda Oas på mysiga Råsundavägen 130 är en skönhets salong med frisörer, massör och Infra röd bastu. Ledig stol finns för en frisör med några års erfarenhet av frisör yrket. Sedvanliga arbetsuppgifter inom både dam och herr. Är du driven, ansvarsfull, noggrann , kreativ så tveka inte att söka. Arbetstider varierande Hel/ deltid Skicka Ditt CV [email protected] Visa mer
Råsunda Oas på mysiga Råsundavägen 130 är en skönhets salong med frisörer, massör och Infra röd bastu.
Ledig stol finns för en frisör med några års erfarenhet av frisör yrket. Sedvanliga arbetsuppgifter inom både dam och herr. Är du driven, ansvarsfull, noggrann , kreativ så tveka inte att söka.
Arbetstider varierande
Hel/ deltid
Skicka Ditt CV
[email protected] Visa mindre

söker frisör / Barberare

Ansök    Jul 26    Hair cut A-S AB    Frisör
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Jul 28    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev. [email protected] Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig ditt CV och ett personlig brev.
[email protected] Visa mindre

FRISÖRER till HairCut by Olle & Marie!

Ansök    Jul 12    Solna Salongen AB    Frisör
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och et... Visa mer
HairCut by Olle & Marie är ett väl sammansvetsat frisörteam i ständig utveckling som arbetar mot ett gemensamt mål; att ge våra kunder professionell konsultation och personlig service. Vi klipper, färgar och stylar utifrån kundens önskemål, personlighet och stil. Vi erbjuder också ett brett utbud av hårprodukter från världsledande märken. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Våra frisörer håller alla hög kvalitet och professionalism och de egenskaper vi söker är grundlighet, teamkänsla och ett högt engagemang. Vi söker 1 st frisörer på heltid och ytterligare 1 st för deltidstjänst. Utbildning och arbetserfarenhet är ett krav. Tillträde omgående. Visa mindre

Nagelteknolog / Nail technician

ProfesioNAIL in Solna centrum is looking for an ambitious nail technician to join our team. The technician should be responsible for guest satisfaction in the spa by performing services to the best of his/her ability and maintaining the salon standards throughout all procedures. Desired Qualifications: Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: Enj... Visa mer
ProfesioNAIL in Solna centrum is looking for an ambitious nail technician to join our team. The technician should be responsible for guest satisfaction in the spa by performing services to the best of his/her ability and maintaining the salon standards throughout all procedures.
Desired Qualifications:
Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
Ability to follow protocols and directionsBehavioral Characteristics:
Enjoys team environment and interaction with co-workers
Excellent communications skills
Flexible and cooperative
Good organizational skills and follow-through
Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
High energy, able to work in a fast paced environment
Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
Self-motivated and positive
Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growthPlease, send your job application to us now. We are looking to have your letter and cv sent to our mailbox.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Beauty care assistent

For our company, searching for lady have 2 years experience of body waxing and body scrub treatments . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
For our company, searching for lady have 2 years experience of body waxing and body scrub treatments .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

Vi söker dig som är en erfaren nageterapeut till någon av de tre följande salonger: Solna Mall of Scancdinavia Täby Centrum Nacka . Vi kräver minst ett års erfarenhet med kunskap och vana av manikyr, pedikyr och fotvård. Ett extra plus om du kan vaxning och/eller ögonfransförlängning. Vi läger extra vikt på kundvänlighet och service medvetenhet samt hur du fungerar i vårt team. Vi förväntar att du kan jobba med en flexibelt schema där even helgarbete ingå... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren nageterapeut till någon av de tre följande salonger:
Solna Mall of Scancdinavia
Täby Centrum
Nacka .

Vi kräver minst ett års erfarenhet med kunskap och vana av manikyr, pedikyr och fotvård. Ett extra plus om du kan vaxning och/eller ögonfransförlängning.
Vi läger extra vikt på kundvänlighet och service medvetenhet samt hur du fungerar i vårt team.
Vi förväntar att du kan jobba med en flexibelt schema där even helgarbete ingår.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jun 1    Top Cut i Solna KB    Frisör
Om jobbet Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . Visa mer
Om jobbet
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . Visa mindre

Erfaren Hudterapeut

Ansök    Jun 9    Elnitec Nordic AB    Hudterapeut
Är du en erfaren hudterapeut som kan göra ansiktsbehandlingar och gärna vill lära sig andra behandlingsformer som LPG? Då är du vad vi söker till vår salong i Solna. Kan du dessutom andra behandlingar typ Dermapen så är det ännu bättre. Utbildning och erfarenhet är viktigt men viktigast är din personlighet. Arbetstid kan vara heltid men det är också möjligt med deltid. SkinCare and Beauty har funnits i 12 år och erbjuder professionell hudbehandling och hu... Visa mer
Är du en erfaren hudterapeut som kan göra ansiktsbehandlingar och gärna vill lära sig andra behandlingsformer som LPG?
Då är du vad vi söker till vår salong i Solna.
Kan du dessutom andra behandlingar typ Dermapen så är det ännu bättre.
Utbildning och erfarenhet är viktigt men viktigast är din personlighet.
Arbetstid kan vara heltid men det är också möjligt med deltid.
SkinCare and Beauty har funnits i 12 år och erbjuder professionell hudbehandling och hudvård, olika former av massage, spraytan, fotvård, LPG, IR-bastu. Visa mindre

Barberare sökes

Ansök    Maj 22    NATMAS AB    Herrfrisör
Nu söker vi tre barberare till vår salong STHLM Barber Shop som ligger i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Vi vill att du som söker är kunnig inom fade, klippning, rakning, skäggtrimning och behandlingar. Du förstår vikten av ett gott bemötande och hur viktigt det är att ge god service till dina kunder. Du behöver kunna tala svenska eller engelska. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Nu söker vi tre barberare till vår salong STHLM Barber Shop som ligger i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Vi vill att du som söker är kunnig inom fade, klippning, rakning, skäggtrimning och behandlingar. Du förstår vikten av ett gott bemötande och hur viktigt det är att ge god service till dina kunder. Du behöver kunna tala svenska eller engelska. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig frisör

Ansök    Apr 27    Alshebly, Azmi    Frisör
Hej! Jag söker en kvinnlig frisör för vuxna och barn. Är du intresserad ? Kontakta mig. tel: 076-324 41 66 Visa mer
Hej!
Jag söker en kvinnlig frisör för vuxna och barn.
Är du intresserad ?
Kontakta mig.
tel: 076-324 41 66 Visa mindre

Dam & Herrfrisör sökes

Ansök    Apr 20    Hus.Ham Salong AB    Frisör
Hej! Vi på Samy’s barbershop & Dam Lounge söker personal som kan jobba omgående. Du som söker ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är trevlig, kunnig, ambitiös, pålitlig, seriös och har arbetsmoral samt god erfarenhet och brinner för frisör yrket. Vi söker nu 3 Barberare och 2 damfrisörer med fast/ rörlig lön. skicka ditt CV och kontakta uppgifter så kan vi nå dig och boka ett arbetsintervju så kan vi berätta mer om t... Visa mer
Hej!
Vi på Samy’s barbershop & Dam Lounge söker personal som kan jobba omgående.
Du som söker ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Vi söker dig som är trevlig, kunnig, ambitiös, pålitlig, seriös och har arbetsmoral samt god erfarenhet och brinner för frisör yrket.
Vi söker nu 3 Barberare och 2 damfrisörer med fast/ rörlig lön.
skicka ditt CV och kontakta uppgifter så kan vi nå dig och boka ett arbetsintervju så kan vi berätta mer om tjänsten.
skicka bara om du är verkligen frisör och vill verkligen jobba!
alla mail som inte handlar om tjänsten vi söker hamnar i skräpposten!
Lycka till :)!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Apr 13    Huvudsta Frisör Salong    Frisör
Huvudstad frisör salong fokuserar på kundens bästa och kundnöjdhet. Vi expanderar nu vårt team och söker därmed fler frisörer till salongen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Huvudstad frisör salong fokuserar på kundens bästa och kundnöjdhet. Vi expanderar nu vårt team och söker därmed fler frisörer till salongen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och herr frisör

Ansök    Mar 23    Top Cut i Solna KB    Frisör
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . Visa mer
Dam och herr frisör söks, arbetstiderna är förlagt , dag , kväll ,helg , vid intresse maila mig CV och personlig brev eller ring . Visa mindre

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Ansök    Mar 17    Bemure Evolution AB    Hudterapeut
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare? Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Västerås. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm. Vi söker di... Visa mer
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm ,Jönköping och Västerås. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Stockholm.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Anställningen är på 50%, och vi söker även extra personal.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nagelteknolog och pedikyr (deltid/extra/behov)

Är du en duktig nagelteknolog som vill jobba på en attraktiv arbetsmiljö? Nu söker vi personal till vår salong i Solna centrum. Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen och en befintlig kundkrets. Som nagelteknolog ska du ha erfarenhet inom -manikyr - förlängning av naglar gele, förstärkning av naglar gele, nagelpåfyllning gele -målning av gelack Användning av manuella filar Användning av maskinell nagelfil Handmassage Pedikyr ( som ovan i urva... Visa mer
Är du en duktig nagelteknolog som vill jobba på en attraktiv arbetsmiljö?
Nu söker vi personal till vår salong i Solna centrum.
Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen och en befintlig kundkrets.
Som nagelteknolog ska du ha erfarenhet inom
-manikyr
- förlängning av naglar gele, förstärkning av naglar gele, nagelpåfyllning gele
-målning av gelack
Användning av manuella filar
Användning av maskinell nagelfil
Handmassage
Pedikyr ( som ovan i urval, samt)
-Manuell hudborttagning med rakhyvel
-Nagelklippteknik tånaglar
-Maskinell färgborttagning tånaglar
-Fotmassage Visa mindre

Nagelteknolog och pedikyr

Är du en duktig nagelteknolog som vill jobba på en attraktiv arbetsmiljö? Nu söker vi personal till vår salong i Solna centrum. Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen och en befintlig kundkrets. Som nagelteknolog ska du ha erfarenhet inom -manikyr - förlängning av naglar gele, förstärkning av naglar gele, nagelpåfyllning gele -målning av gelack Användning av manuella filar Användning av maskinell nagelfil Handmassage Pedikyr ( som ovan i urval... Visa mer
Är du en duktig nagelteknolog som vill jobba på en attraktiv arbetsmiljö?
Nu söker vi personal till vår salong i Solna centrum.
Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen och en befintlig kundkrets.
Som nagelteknolog ska du ha erfarenhet inom
-manikyr
- förlängning av naglar gele, förstärkning av naglar gele, nagelpåfyllning gele
-målning av gelack
Användning av manuella filar
Användning av maskinell nagelfil
Handmassage
Pedikyr ( som ovan i urval, samt)
-Manuell hudborttagning med rakhyvel
-Nagelklippteknik tånaglar
-Maskinell färgborttagning tånaglar
-Fotmassage
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker frisör / Barberare

Ansök    Feb 9    Hair cut A-S AB    Frisör
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en skötsam och trevlig kunnig herr frisör som har erfarenhet och kan klippa alla herr frisyrer och fixa skägg .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör jobb i Solna

Ansök    Jan 26    M - H Team Ett KB    Frisör
Vi söker kreativ frisör som är utbildad inom dam och herrklippning till vår salong i Huvudsta Centrum. Du skall ha minst ett års erfarenhet som färdig frisör. Helst gesällbrev men ej krav. Du ska behärska svenska språket. Vi har funnits i 20 år och erbjuder en trygg anställning, bra utvecklingsmöjligheter och mycket bra lön som du själv kan påverka. Vår salong är stor till ytan i en exklusiv och trivsam miljö. Visa mer
Vi söker kreativ frisör som är utbildad inom dam och herrklippning till vår salong i Huvudsta Centrum. Du skall ha minst ett års erfarenhet som färdig frisör. Helst gesällbrev men ej krav. Du ska behärska svenska språket.
Vi har funnits i 20 år och erbjuder en trygg anställning, bra utvecklingsmöjligheter och mycket bra lön som du själv kan påverka. Vår salong är stor till ytan i en exklusiv och trivsam miljö. Visa mindre

Afrofrisör sökes till Williams Barbershop

Vi söker nu en Frisörer till vår salong i Västra skogen. Du som söker ska ha god kännedom om frisöryrket och vilja utvecklas. Du ska ha arbetat med afrohår tidigare och kunna fada. Det är viktigt att du har en hög service vilja med starkt kundfokus och med en känsla för att arbeta i team. Om det låter interessant så skicka ditt cv till [email protected]. Med vänlig hälsning, Williams Barbershop Visa mer
Vi söker nu en Frisörer till vår salong i Västra skogen.
Du som söker ska ha god kännedom om frisöryrket och vilja utvecklas. Du ska ha arbetat med afrohår tidigare och kunna fada.
Det är viktigt att du har en hög service vilja med starkt kundfokus och med en känsla för att arbeta i team.
Om det låter interessant så skicka ditt cv till [email protected].
Med vänlig hälsning,
Williams Barbershop Visa mindre

Kvinnlig frisör

Ansök    Dec 27    Alshebly, Azmi    Frisör
Hej! Jag söker en kvinnlig frisör för vuxna och barn. Är du intresserad ? Kontakta mig. tel: 076-324 41 66 Visa mer
Hej!
Jag söker en kvinnlig frisör för vuxna och barn.
Är du intresserad ?
Kontakta mig.
tel: 076-324 41 66 Visa mindre

Damfrisör/ Herrfrisör/ Barberare

Ansök    Dec 21    Hus.Ham Salong AB    Frisör
Hej allihopa! Vi söker nu medarbetare båda killar som tjejer som vill jobba i en underbar skön miljö och bli en av Samy's gänget. Vi tar oss fram och kämpar ihop och hjälper varandra under dessa svåra tider. Vi söker dig dig som har brett erfarenhet av yrket och vill verkligen utvecklas ännu mer, du ska kunna prata och skriva svenska/engelska och att du är arbetsmoral. Vi kan absolut berätta mer om tjänsten när vi bestämmer för en arbetsintervju. läs igen... Visa mer
Hej allihopa!
Vi söker nu medarbetare båda killar som tjejer som vill jobba i en underbar skön miljö och bli en av Samy's gänget.
Vi tar oss fram och kämpar ihop och hjälper varandra under dessa svåra tider.
Vi söker dig dig som har brett erfarenhet av yrket och vill verkligen utvecklas ännu mer, du ska kunna prata och skriva svenska/engelska och att du är arbetsmoral.
Vi kan absolut berätta mer om tjänsten när vi bestämmer för en arbetsintervju.
läs igenom noga om vad vi söker innan du skickar ditt cv.
Skicka ditt cv redan idag, bifoga gärna en bild på dig och rätt kontakt uppgifter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Duktig nagelteknolog sökes

I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik. Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsuppgifter består av nagelförlängning med akryl sam... Visa mer
I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik. Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning.
Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsuppgifter består av nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Visa mindre

Frisör till Lyko Mall of Scandinavia

Ansök    Nov 29    Lyko Retail AB    Frisör
”Jag har aldrig haft så bra känsla när jag rest mig ur din stol”. Ryser du? Vi med! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? Vi tror nämligen stenhårt på kombinationen av skönhet och service för att locka fram det allra bästa ur varje kund. Så är du utbildad frisör och vill göra alla som sitter i din stol till världens lyckligaste (och snyggaste)?! Då... Visa mer
”Jag har aldrig haft så bra känsla när jag rest mig ur din stol”. Ryser du? Vi med! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? Vi tror nämligen stenhårt på kombinationen av skönhet och service för att locka fram det allra bästa ur varje kund. Så är du utbildad frisör och vill göra alla som sitter i din stol till världens lyckligaste (och snyggaste)?! Då letar vi efter dig!

I Mall of Scandinavia ligger en av våra fantastiska butiker tillsammans med vår salongsdel Studio by Lyko. Här möts våra kunder av kunniga medarbetare och omsorgsfullt utvalda produkter. Vi som arbetar här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och vårt mål är att ge varje besökare en fantastisk upplevelse. Vi har nu en vakant frisörtjänst till detta härliga team ???? Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi söker en frisör på 50-100%. Start omgående eller enligt överenskommelse.   


VAD VI ERBJUDER DIG
Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörtsverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi är ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt, varpå din utveckling är oerhört betydelsefull! Vi erbjuder därför internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. Konceptet Foundation Techniques har utformats med ett ständigt fokus på våra frisörers individuella kompetenser, erfarenheter och mål. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan! Sist men inte minst erbjuder vi en trygg anställning genom vårt kollektavtal.

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

VI SÖKER DIG…
…Som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:


• Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
• Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
• Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.


VAD VI ERBJUDER DIG
Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörtsverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi erbjuder internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. Konceptet Foundation Techniques har utformats med ett ständigt fokus på våra frisörers individuella kompetenser, erfarenheter och mål. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan!

ÄR DU VÅR NÄSTA LYKOSTAR? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! 
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda!  

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast den 29 december 2021. Har du frågor om tjänsten maila direkt till butiken, på [email protected].  

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till! Visa mindre

Nikita Hair Mall of Scandinavia söker trainee

Ansök    Nov 19    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi söker nu en trainee till vårt härliga team på Mall of Scandinavia! Vi söker dig som är klar med din frisörutbildning och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Är du i slutet av din utbildning är du också välkommen att ansöka.  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • ... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi söker nu en trainee till vårt härliga team på Mall of Scandinavia! Vi söker dig som är klar med din frisörutbildning och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Är du i slutet av din utbildning är du också välkommen att ansöka. 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Teamaktiviteter, utbildningar och gemenskap! Visa mindre