Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Solna

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal sökes till bankettmiddag den 14 och 22 januari 2024

Ansök    Nov 27    Five Moments AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena? Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering. Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar. Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats. Vid intresse maila oss för komma... Visa mer
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena?
Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering.
Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar.
Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats.
Vid intresse maila oss för komma på en kort drop in intervju den 4 dec mellan klockan 17.00-19.00.
På plats får du även göra ett test, avduk på 6 tallrikar som styrker din erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Servis, servitör, matsalsvärdinna

Nu behöver vi bli fler inför en spännande vinter/vår 2024. Vi söker en till person till vårt matsalsteam på Villa Wera i Solna Strand som vill jobba måndag till fredag dagtid samt extrapersonal som kanske passar om du studerar eller har flera extrajobb och behöver lite mer timmar. Vi är en lunchrestaurang som har ca 700 gäster varje dag i ett högt tempo. Våra öppettider är 07.00-16.30/17.00. Du som söker är en serviceinriktad person med stor arbetsglädje o... Visa mer
Nu behöver vi bli fler inför en spännande vinter/vår 2024. Vi söker en till person till vårt matsalsteam på Villa Wera i Solna Strand som vill jobba måndag till fredag dagtid samt extrapersonal som kanske passar om du studerar eller har flera extrajobb och behöver lite mer timmar. Vi är en lunchrestaurang som har ca 700 gäster varje dag i ett högt tempo. Våra öppettider är 07.00-16.30/17.00. Du som söker är en serviceinriktad person med stor arbetsglädje och älskar lika mycket som oss att arbeta i restaurangbranschen i ett tight team. Vi tror att du har ett par års erfarenhet från restaurang, restaurangskola eller café men ännu viktigare är att du är positiv och arbetsglad än erfarenhet. För oss är personalen det viktigaste vi har så vi vill erbjuder en spännande, trygg och utvecklande arbetsplats med gästen i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande i matsalen med allt från frukost, placera gäster, stå i kassan, gå med bud, hjälpa till i disken och stå i vår Deli som leder till både personlig- och yrkesmässigutveckling. Vi är ett härligt team där alla hjälper till med allt och hoppar in där det behövs.
Vi äter alltid frukost och lunch ihop och vi har bra arbetstider och självklart har vi kollektivavtal. Vi ligger på Vretenvägen 13, T-bana Solna Strand (7 minuter från T-centralen) sedan bara 100 meter att gå. Dina frågor besvarar av Jenny Härstam Hedlund och du skickar din ansökan till [email protected].
På vår hemsida www.villawera.se och på restaurangvillawera på Instagram hittar ni mer information om oss och vad vi gör. Varmt välkomna att söka till oss på Villa Wera! Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Solna

Ansök    Nov 26    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varier... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Vårt uppdrag hos vår kund i Solna består av restaurangverksamhet, café och catering.

Vad du kommer att jobba med: 


• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard i varmköket.

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Heltid 100%, dagtid 6-15. Kvällar vid behov ca 2 ggr i månaden.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-10-25. 

För frågor kontakta Jennie Skog, [email protected]

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Nov 23    Tapas Bar Scandinavia AB    Köksbiträde
Vi söker en engagerad och pålitlig person för rollen som köksbiträde i vårt team. Som köksbiträde kommer du att stödja kökschefen i förberedelse av mat, hantering av ingredienser och hålla köket rent och organiserat. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av liknande arbete, men viktigast är att du är entusiastisk och villig att lära dig. Arbetsuppgifter: Förbereda och hantera ingredienser Hjälpa till med matlagning och servering Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig person för rollen som köksbiträde i vårt team. Som köksbiträde kommer du att stödja kökschefen i förberedelse av mat, hantering av ingredienser och hålla köket rent och organiserat. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av liknande arbete, men viktigast är att du är entusiastisk och villig att lära dig.
Arbetsuppgifter:
Förbereda och hantera ingredienser
Hjälpa till med matlagning och servering Visa mindre

Kock på deltid till Coor

Signatur by Coor är ett banbrytande koncept för mat inom offentlig sektor. Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott! Vi söker nu en kock till vårt dietkök, tjänsten är på deltid med start omgående. Vill du veta mer om Signatur by Coor kika in här Om rollen Som kock i vårt dietkök kommer du att arbeta med att tillaga specialkost enligt re... Visa mer
Signatur by Coor är ett banbrytande koncept för mat inom offentlig sektor. Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott! Vi söker nu en kock till vårt dietkök, tjänsten är på deltid med start omgående.

Vill du veta mer om Signatur by Coor kika in här

Om rollen
Som kock i vårt dietkök kommer du att arbeta med att tillaga specialkost enligt recept och beställningar till inlagda patienter. Du kommer att arbeta både teambaserat och självständigt med att skapa smakrika och restauranglika matupplevelser för patienter, anhöriga och vårdpersonal.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Förbereda och tillaga mat enligt specialkostmenyer och från recept i både varm- och kallkök
• Administrativt arbete; skriva ut följesedlar och etiketter
• Packa matlådor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 25% med placering i Solna. Du kommer att vara schemalagd var tredje helg med start omgående. Det finns även goda möjligheter till att arbeta mer på både vardag samt helg. 

Vår kandidat
Vi söker dig som tidigare har arbetat som kock. Om du dessutom har kompetens inom kostvetenskap samt har arbetat med specialkost så är det meriterande.  För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en god dator- samt systemvana då viss administration ingår.

Din personlighet
Du är trygg i dina kökskunskaper samtidigt som du är en kreativt passionerad över matlagning. Du uppskattar variationen och har ett öga för detaljer både på ett näringsriktigt och ett aptitligt sätt. Som person ser vi gärna att du är positiv, följsam och en serviceinriktad person. Du trivs lika bra med att arbeta i team som självständigt.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet till att ta med dig dina erfarenheter från restaurangvärlden till vård och omsorg! Som kock på Signatur by Coor ges du stora möjligheter till att fortsätta vara kreativ och påverka för att kunna tillgodose patienternas behov. Vi arbetar givetvis aktivt med både kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Gabriela Silva Amorim via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

#TipsaCoor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Köksbiträde - SEN STREET KITCHEN Mall of Scandinavia

Ansök    Nov 23    Se ngroup AB    Köksbiträde
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill... Visa mer
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prepp.

- Montering av rätterna.

- Kassatjänst.

- Städ och en del disk.

Schemat är varierande dag- och kvällstid, vardagar samt helger, därför bör du vara flexibel.

SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 10 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig! Visa mindre

Souschef/Matkreatör

Ansök    Nov 21    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2024. Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer v... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2024.

Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från hållbara producenter i Europa.

Nu söker vi en kreativ Souschef/Matkreatör som älskar att laga mat på lokala, närodlade kvalitativa produkter och tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du vår nya Souschef?

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.

Du ska ha arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Kanske har du jobbat på krogen, sena kvällar och är redo för något nytt.

Hos oss får du ett roligt och varierande jobb, där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Fantastisk arbetsmiljö med hälsosam och god mat

- Friskvårdsbidrag

- Utvecklingsbidrag

- Bra arbetstider

- Semesterbonus

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i och grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang

Ansök    Nov 19    Nooch AB    Servitör/Servitris
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog. Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen! I tjänsten ing... Visa mer
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.
Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.
Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen!
I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servitris på Deltid/Kvällstid till Pizzeria Beneveto

Hej Jag söker en servitris till vår Pizzeria Benevento som ligger i Solna centrum. Du kommer att ta emot beställningar i pizzerian och över telefon. Du kommer också att stå i kassan, ta betalt och servera maten. Och utföra även mindre resturang arbete. Arbetstiderna är på kvällar från 16:00-20:00, fredagar, lördagar och söndagar. Vid behov kan du jobba flera dagar om du vill. Ring mig om du är intresserad. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, i... Visa mer
Hej
Jag söker en servitris till vår Pizzeria Benevento som ligger i Solna centrum.
Du kommer att ta emot beställningar i pizzerian och över telefon. Du kommer också att stå i kassan, ta betalt och servera maten.
Och utföra även mindre resturang arbete.
Arbetstiderna är på kvällar från 16:00-20:00, fredagar, lördagar och söndagar. Vid behov kan du jobba flera dagar om du vill.
Ring mig om du är intresserad.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Nov 13    Basilicamos AB    Restaurangbiträde
Vi på Basilica i Mall of Scandinavia söker dig restaurangbiträde med erfarenhet av restaurangbranschen. Du är serviceminded och kan jobba i team och tjänsten är kvällar samt helger. bifoga personligt brev med gärna foto samt cv. Visa mer
Vi på Basilica i Mall of Scandinavia söker dig restaurangbiträde med erfarenhet av restaurangbranschen. Du är serviceminded och kan jobba i team och tjänsten är kvällar samt helger.


bifoga personligt brev med gärna foto samt cv. Visa mindre

Hotellreceptionist extra

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt härliga team på Stallmästaregården! Vi söker Vi letar efter dig som brinner för service och tycker om att skapa fantastiska gästupplevelser utöver det vanliga. Du som person är duktig på att kommunicera och att se varje gäst. Du är även lösningsorienterad och kan hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande men inget krav om du arbet... Visa mer
Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt härliga team på Stallmästaregården!
Vi söker
Vi letar efter dig som brinner för service och tycker om att skapa fantastiska gästupplevelser utöver det vanliga. Du som person är duktig på att kommunicera och att se varje gäst. Du är även lösningsorienterad och kan hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande men inget krav om du arbetet inom hotell tidigare, har utbildning inom hotell- och restaurang eller har arbetat med hotellsystem Opera Cloud.
Om tjänsten
Tjänsten är en deltidsanställning på ca 15% var tredje helg samt extra vid behov. Vi ser gärna att du har möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Till högsäsong finns det eventuellt möjlighet till heltidsarbete. Provanställning tillämpas.
Arbetsuppgifter:
Dagliga arbetsuppgifter i reception
In- och utcheckning av hotellgäster
Concierge service
Mail och telefon
Merförsäljning
Hantera bokningar från bokningskanaler
Individuella bokningar och mindre grupper
Övriga uppgifter som delegeras av närmaste chef

Om oss
Stallmästaregården är ett intimt boutique hotell och värdshus med 49 rum, beläget strax intill Kungliga Hagaparken, Brunnsviken och Solna. Hotellet som öppnade år 2000 omges av en lugn och rogivande miljö med storslagen natur samtidigt som stadens puls ligger bara ett kort promenadavstånd härifrån.
Vår vision
Vi ska med stort värdskap, värme och gemytlighet ta hand om våra gäster. Alla ska lämna oss med en känsla av att snart vilja komma tillbaka och framförallt rekommendera oss till andra.
Stallmästaregården ska vara en naturlig mötesplats för övernattning, affärsmötet, middagen med vänner såväl som firandet av högtidsdagar och företagsfester.
Känner du att detta kan passa dig? Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Receptionist extra vid behov nattpass och dagpass

Nu söker vi en RECEPTIONIST på vårt Hotell Biz Apartment Solna! Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss. Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockholm.... Visa mer
Nu söker vi en RECEPTIONIST på vårt Hotell Biz Apartment Solna!
Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.
Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockholm. Kedjan har fyra lägenhetshotell med totalt 627 hotellägenheter och 6 konferenslokaler. Vi som arbetar på Biz apartment i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, bra ledarskap samt en arbetsmiljö fylld av ambition och kamratskap. Är du en social och serviceinriktad lagspelare? Då kan du vara den vi söker.
Receptionen är hotellets nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla kollegor sluter upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.
Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
· Vara allmänt behjälplig inför och under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som receptionist alltid har fokus på service till hotellgästerna.
· Ta emot gäster vid ankomst och avresa
· Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
· Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
· Delta i div utvecklingsprojekt
· Arbeta efter gemensamt uppsatta bokningsmål och prissättning
· Sköta den dagliga driften av konferensen
· Bemanna reception under nattpass och dagpass.
Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Arbete kan förekomma även på systerhotellet Biz Apartment Bromma AB också.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
· God systemvana (kunskaper i HotSoft en merit)
· Viljan att jobba nattpass (Ses som stor fördel)
Information om tjänsten:
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Vid frågor kan du även höra av dig via telnr: 08-50239989. Alla ansökningar tas emot per E-post och kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Vi erbjuder en tjänst extra vid behov. I tjänsten ingår det morgon, kvällar, nätter och helger. Bakgrundskontroll kan appliceras. Visa mindre

Smaksäker kock till Sodexo Solna skolor

Ansök    Nov 8    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Smaksäker kock med beställningserfarenhet! Till vår verksamhet på Solna skolor söker vi en erfaren kock som brinner för matlagning, service och miljö. Tillsammans med teamet skapar ni den bästa s... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Smaksäker kock med beställningserfarenhet!

Till vår verksamhet på Solna skolor söker vi en erfaren kock som brinner för matlagning, service och miljö. Tillsammans med teamet skapar ni den bästa skolmåltiden till våra gäster!

Vi söker dig som är smaksäker med erfarenhet av att arbeta i storkök/skolkök. Du är en sann matsvinnsbekämpe med ledaregenskaper.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet.


• Laga mat
• Planera inköp och beställa varor via webb
• Kvalitetssäkra mat och leveranser
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Rapportera inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och dokumenteras

Kvalifikationer/Krav
• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år, gärna storkök.
• Arbetsledarvana är meriterande
• Svenska både i tal och skrift


• Datorvana
• Utbildning/Kunskap inom specialkost

Personliga egenskaper
• Positiv attityd och lösningsorienterad
• Öppet sinne
• Nyfiken

Vid frågor kontakta:

Daniella Nilsson: [email protected]


Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Sista ansökningsdagen är 2023-12-22.

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Måltidsvärd till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kollega! Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår... Visa mer
Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kollega!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår vision är att ”Bra mat gör gott” och patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer.

Om rollen
Som måltidsvärd kommer du att ha en central roll i att se till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har även den dagliga kontakten med patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden såsom beställningar av mat och dagligvaror samt uppläggning med en blick och känsla för det estetiska. Vidare bistår du vid servering av lunch och middag samt tillagning av mellanmål, frukost och kvällsmat. I rollen som måltidsvärd är du med och ger service i stjärnklass och ser till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Som måltidsvärd ställs du dagligen inför situationer som behöver lösas och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där människan är i centrum.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Servera måltider till patienterna på avdelningen.
• Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal 
• Beställa dagligvaror upp till vårdenheten, utifrån patienters och anhörigas behov
• Uppläggning av mat vid både lunch och middag 
• Komponera frukost, mellanmål och kvällsmat 
• Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader, med placering i Solna. Du kommer att bli schemalagd dagtid, måndag till fredag, mellan kl. 07:00-19:00 samt varannan helg.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en utbildning inom hotell och restaurang alternativt om du har tidigare erfarenhet från restaurang-, caféarbete och/eller arbete inom vården. Vi ser gärna även en digital mognad med vana att arbeta i system och olika program. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Din personlighet
Som måltidsvärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset och vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har naturlig känsla för god och professionell service, där du sätter andras behov främst. Som person är du positiv, ödmjuk och lyhörd och du trivs lika bra med att arbeta i ett team som ensam. Vi tänker oss att du som person är trygg och självgående samtidigt som du även är noggrann och ansvarstagande. Som person behöver du kunna vara både flexibel och prestigelös samt ha ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på människan som du har framför dig. Du behöver vara snabbfotad och uppskatta den variation som arbetet ger.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Karolin Larsson via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Kock (vikariat) sökes till Vittra Frösunda

Ansök    Nov 8    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever. I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenäg... Visa mer
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever.

I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Nu söker vi en kock till Vittra Frösunda som har goda erfarenheter från storkök. Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne och intresse för och goda kunskaper om specialkost. Du ser möjligheter i stället för hinder. För att trivas i uppdraget har du ett helhets tänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Vi vill att du är kreativ för att skapa nyfikenhet och locka barn att utforska maten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en Kökschef och Skolmåltidsbiträden. Förutom matlagning ingår även sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök, som att ta emot och plocka upp varor där tunga lyft ingår, fylla på buffér, torka av bord och hjälpa till i matsalen.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en dynamisk miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola.

Övrigt

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Mer om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 100 %. Arbetstiden är förlagd 8 timmar mån-fre med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du en månadslön och friskvårdsbidrag. Utdrag ut belastningsregistret krävs vid denna rekrytering.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Driftschef Linda Lundberg på [email protected]

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Receptionist, extra vid behov

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Park Inn Solna söker hotellreceptionist, extra vid behov   Nu sök... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Park Inn Solna söker hotellreceptionist, extra vid behov

 

Nu söker vi ytterligare en hotellreceptionist till vårt team som brinner för service och hög kvalitet.

Vi vill att du ska vara hotellets ansikte utåt och bidra aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

 

HUVDUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 

- Ge våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- In och utcheckning
- Svara på och hantera mail och gästrecensioner
- Jobba proaktivt med serviceförsäljning och värva medlemmar till vårt bonusprogram
- Försäljning i hotellets lobbybar där lättare mathantering ingår

 

DIN PROFIL- Minst ett års erfarenhet av hotellreception
- Kunskap i hotellbokningssystemet Opera
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska 

OM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

 

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Tjänsten är en allmänn visstidsanställning (extra, vid behov)
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Kock på restaurang Midan AB

Ansök    Nov 2    Restaurang Midan AB    Köksbiträde
Att tillaga alla sorters kött och kyckling, göra shawarmaspett helt och hållet och sälja dem, göra smörgåsar och sälja dem till kunder. Visa mer
Att tillaga alla sorters kött och kyckling, göra shawarmaspett helt och hållet och sälja dem, göra smörgåsar och sälja dem till kunder. Visa mindre

Mangal BBQ Solna söker Grillbiträden och kassabiträden #jobbjustnu

Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Eatery Solna Access söker kock

Ansök    Okt 31    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag fjorton restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tjugotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar cirka 40,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg... Visa mer
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag fjorton restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tjugotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar cirka 40,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor träffas och äter god mat.

Du precis som oss ger ett positivt bemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är driven och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt med ett genuint matintresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att arbeta nära Köksmästaren där du förbereder och tillagar dagens luncher. Då vi är en leverantör av mat för offentlig verksamhet som till exempel skolor innefattar rollen även skolmatsproduktion. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift.

Villkor
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar men helger och kvällar kan förekomma.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef [email protected]

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Eatery! Visa mindre

Cateringmedarbetare till Sodexo

Ansök    Nov 2    Sodexo AB    Cateringarbetare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi som arbetar med Catering och Cafeverksamheten på Sodexo söker nu en ny kollega som kan hjälpa oss med kommande uppdrag. Arbetet består av att ge våra gäster en utmärkt service och en fantastis... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi som arbetar med Catering och Cafeverksamheten på Sodexo söker nu en ny kollega som kan hjälpa oss med kommande uppdrag.

Arbetet består av att ge våra gäster en utmärkt service och en fantastisk produkt. Genom noggranhet, punktlighet och ett gott värdskap från beställning till färdig leverans blir du som Cateringmedarbetare vårt ansikte utåt och en del av något större.  Därför söker vi dig som ser helheten men är noga med detaljerna i våra leveranser. När du inte är ute på uppdrag hos kunder så arbetar du på vårt Cafe med att ta hand om gästerna där. Arbetet kommer att utgå i från Solna/Sollentuna.

Tjänsten är tillsvidareanställning där vi tillämpar provanställning. Tjänsten är 100 % möjlighet till en lägre sysselsättningsgrad kan diskuteras efter. Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid vardagar. Helg och kväll kan dock förekomma.

Kvalifikationer 

För denna tjänst krävs B-körkort. (automat)

Vana av arbete med Catering samt en god fysik. (då många lyft förekommer)

God kommunikativ förmåga i Svenska (tal och skrift) , Engelska (tal)  och gärna ett tredje språk. 

Förmåga att skapa goda relationer med kollegor och gäster.

 Vi erbjuder ett team med trevliga arbetskamrater en arbetsplats att växa i och göra skillnad, kollektivavtal samt friskvård.

Frågor om tjänsten kan ställas via mail till: [email protected]

Välkommen att söka tom 20231130 .


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Måltidsvärd till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kollega! Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår... Visa mer
Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kollega!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår vision är att ”Bra mat gör gott” och patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer.

Om rollen
Som måltidsvärd kommer du att ha en central roll i att se till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har även den dagliga kontakten med patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden såsom beställningar av mat och dagligvaror samt uppläggning med en blick och känsla för det estetiska. Vidare bistår du vid servering av lunch och middag samt tillagning av mellanmål, frukost och kvällsmat. I rollen som måltidsvärd är du med och ger service i stjärnklass och ser till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Som måltidsvärd ställs du dagligen inför situationer som behöver lösas och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där människan är i centrum.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Servera måltider till patienterna på avdelningen.
• Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal 
• Beställa dagligvaror upp till vårdenheten, utifrån patienters och anhörigas behov
• Uppläggning av mat vid både lunch och middag 
• Komponera frukost, mellanmål och kvällsmat 
• Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader, med placering i Solna. Du kommer att bli schemalagd dagtid, måndag till fredag, mellan kl. 07:00-19:00 samt varannan helg.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en utbildning inom hotell och restaurang alternativt om du har tidigare erfarenhet från restaurang-, caféarbete och/eller arbete inom vården. Vi ser gärna även en digital mognad med vana att arbeta i system och olika program. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Din personlighet
Som måltidsvärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset och vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har naturlig känsla för god och professionell service, där du sätter andras behov främst. Som person är du positiv, ödmjuk och lyhörd och du trivs lika bra med att arbeta i ett team som ensam. Vi tänker oss att du som person är trygg och självgående samtidigt som du även är noggrann och ansvarstagande. Som person behöver du kunna vara både flexibel och prestigelös samt ha ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på människan som du har framför dig. Du behöver vara snabbfotad och uppskatta den variation som arbetet ger.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Karolin Larsson via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Chaufför / Diskare

Ansök    Okt 30    Brunnsviken Service AB    Diskare
Diskare med körkort? B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande. Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang. Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider. Arbetstider: runt 9:30-16:00 Arbetsuppgifter: På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen. Som diskare innebär dina... Visa mer
Diskare med körkort?
B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande.
Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang.
Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider.
Arbetstider: runt 9:30-16:00
Arbetsuppgifter:
På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen.
Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Okt 27    ESUKI NOODLE AB    Kock, à la carte
Esuki Sushi & Ramen söker 2 sushikockar för heltidstjänst. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger. Tillagning av sushirätter. Du ska kunna passa tider och jobba i lag samt har hög arbetsmoral. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Skicka ansökan endast via mail, ej besök på restaurangerna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompet... Visa mer
Esuki Sushi & Ramen söker 2 sushikockar för heltidstjänst.
Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger.
Tillagning av sushirätter.
Du ska kunna passa tider och jobba i lag samt har hög arbetsmoral. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Skicka ansökan endast via mail, ej besök på restaurangerna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang / café biträde

Vill du jobba i nya och spännande miljöer? Restaurangbiträde med café erfarenhet sökes: God svenska kunskap och kassa vana är ett krav. Du ska också ha erfarenhet med espresso och kaffe maskin. Arbetstider är från Mån-Fre 07-15 Som cafébiträde kommer du främst arbeta bakom kassan och hantera kaffe maskin i en egen del av restaurangen. Arbete ute i restaurangen med servering, städ och liknande kan även förekomma. Caféet i fråga ligger i Järfälla och brukar... Visa mer
Vill du jobba i nya och spännande miljöer?
Restaurangbiträde med café erfarenhet sökes:

God svenska kunskap och kassa vana är ett krav.
Du ska också ha erfarenhet med espresso och kaffe maskin.
Arbetstider är från Mån-Fre 07-15
Som cafébiträde kommer du främst arbeta bakom kassan och hantera kaffe maskin i en egen del av restaurangen. Arbete ute i restaurangen med servering, städ och liknande kan även förekomma. Caféet i fråga ligger i Järfälla och brukar ha högt tempo.


Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Vi söker någon ansvarstagande med god service förmåga.


Att jobba med Brunnsviken Service:
-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Maila din ansökan till: [email protected]
Brunnsviken Service AB är ett växande bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering. Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Okt 27    Fe Consulting AB    Köksbiträde
Sushikock sökes till en nyetablerad kedja vi söker dig som har en bred erfarenhet av sushi/Maki. du ska även klara av att hantera Ramen och Bowls Den nyetablerade kedjan håller på att expandera och du som sushi kock har stora möjligheter att utvecklas i bolaget Känner du att du är den rätta personen är du välkommen att maila in till oss OBS, det är ett krav att du har jobbat i kök Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsätt... Visa mer
Sushikock sökes till en nyetablerad kedja
vi söker dig som har en bred erfarenhet av sushi/Maki. du ska även klara av att hantera Ramen och Bowls
Den nyetablerade kedjan håller på att expandera och du som sushi kock har stora möjligheter att utvecklas i bolaget
Känner du att du är den rätta personen är du välkommen att maila in till oss
OBS, det är ett krav att du har jobbat i kök


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde/sushi employer

Ansök    Okt 27    Fe Consulting AB    Köksbiträde
köksbiträde eller sushi/Maki kock sökes till en nyetablerad kedja vi söker dig som har en bred erfarenhet av sushi/Maki. du ska även klara av att hantera Ramen och Bowls kan du sushi är det meriterande annars lär vi upp dig på plats Den nyetablerade kedjan håller på att expandera och du som Köksbiträde har stora möjligheter att utvecklas i bolaget Känner du att du är den rätta personen är du välkommen att maila in till oss OBS, det är ett krav att du har j... Visa mer
köksbiträde eller sushi/Maki kock sökes till en nyetablerad kedja
vi söker dig som har en bred erfarenhet av sushi/Maki. du ska även klara av att hantera Ramen och Bowls
kan du sushi är det meriterande annars lär vi upp dig på plats
Den nyetablerade kedjan håller på att expandera och du som Köksbiträde har stora möjligheter att utvecklas i bolaget
Känner du att du är den rätta personen är du välkommen att maila in till oss
OBS, det är ett krav att du har jobbat i köK


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/servitris

Ansök    Okt 27    Fe Consulting AB    Servitör/Servitris
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service. det är ett krav att du har jobbat i service innan. intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start. skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mer
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian


vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service.
det är ett krav att du har jobbat i service innan.
intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start.
skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mindre

Diskare resturang

Ansök    Okt 25    Brunnsviken Service AB    Diskare
Om jobbet Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska? Diskare sökes: Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav.... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska?
Diskare sökes:

Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Solna

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Köksbiträde restaurang

Ansök    Okt 25    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska? Köksbiträde sökes: Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvä... Visa mer
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska?
Köksbiträde sökes:

Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Husfru/servis

Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp ... Visa mer
Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp för kollegor när det behövs, t ex kan du ta emot cateringbokningar på telefon.
Du är självständig, systematisk, flexibel, social, fokuserad, mycket noggrann och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha mycket god erfarenhet från serveringsyrket. Du måste ha minst B-körkort. Tjänsten kan anpassas 80-100% efter överenskommelse.
Sök nu om du är intresserad, intervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi är ett familjeföretag med 10 heltidsanställda och många extraanställda servitörer och cafébiträden. Du kommer att jobba på vårt kontor i Solna, här finns också våra produktionslokaler för catering. Ägarna jobbar operativt i verksamheten och du kommer att jobba nära dem. Vi etablerades 1991, är kollektivanslutna och jobbar med catering och evenemang till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi driver också caféerna på Berwaldhallen i Stockholm. Visa mindre

Konferensvärd-/inna till Solna

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjligheter att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus.  Om rollen I din roll som konferensvärd/-inna bemannar du även vår reception och levererar förstklassig service och ger ett varmt och personligt värdskap till våra kunder och gäster. Du kommer at... Visa mer
Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjligheter att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus. 

Om rollen
I din roll som konferensvärd/-inna bemannar du även vår reception och levererar förstklassig service och ger ett varmt och personligt värdskap till våra kunder och gäster. Du kommer att arbeta med att planera och ställa i ordning inför möten och konferenser och se till att mat och dryck är levererat från vår restaurang enligt beställning till våra konferensgäster. Vidare kommer du hjälpa till med teknik och möbleringar av olika konferenssittningar och att arbeta med bokningar samt merförsäljning av konferenser och möten.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Aktivt servicebemötande av gäster i lokalerna (skapa trivsel, logistik, tydlighet)

• Planering och förberedelse av lokalerna inför möten och konferenser
• Service i konferensrum inklusive teknisk utrustning
• Bokningar och merförsäljning 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader med start omgående. Du kommer vara placerad i Solna. Arbetstiderna kan variera utifrån konferensbehov och schemaläggs främst på vardagar mellan kl 07:00-18:00, visst kvälls- och helgarbete kan också förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som älskar att hjälpa andra och att ge service i stjärnklass. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet från konferensbranschen eller annat liknade serviceyrke är detta meriterande. Du behöver ha grundläggande kunskaper i de vanligaste datorprogrammen och ha intresse för digital teknik som förekommer i konferensrummen. Har du även god förmåga att skapa vackra och trivsamma miljöer runt gästerna är det positivt. 

Din personlighet
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och vilja till att lösa saker tillsammans. Du är en trygg person som vågar lita på din egen förmåga att ta ansvar. Som person söker vi dig som har ett naturligt sinne för service, är utåtriktad och professionell. Du ser möjligheter och är positiv till utveckling. Det är även viktigt att du är lyhörd, noggrann och uppmärksam för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig informtion och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen i enligthet med GDPR. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande gruppchef Amie Gracia, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Skiftledare Café Berwald 2023

Klarar du av att leverera förstklassig service samtidigt som du har många bollar i luften? Är du den som vill leda dina medarbetare framåt, känner dig trygg i dig själv och strävar efter att alltid uppnå resultat? Då har du möjlighet att arbeta i ett glatt team i en unik miljö på en av Sveriges största konserthallar med världsberömda musiker! Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från café/restaurang som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhal... Visa mer
Klarar du av att leverera förstklassig service samtidigt som du har många bollar i luften? Är du den som vill leda dina medarbetare framåt, känner dig trygg i dig själv och strävar efter att alltid uppnå resultat?
Då har du möjlighet att arbeta i ett glatt team i en unik miljö på en av Sveriges största konserthallar med världsberömda musiker!
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från café/restaurang som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen.
Som skiftledare utför du alla arbetsuppgifter som ett cafébiträde gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med enhetschefen. Du är helt enkelt en "sidekick" till enhetchefen och har kapacitet att leda arbetet på egen hand före, under och efter konsert. Du motiverar dina medarbetare (cafébiträden) genom en positiv attityd och tillsammans får ni driften att fungera. Du ansvarar även för att vägleda, instruera samt coacha medarbetarna till ett bra team så att de har de bästa förutsättningarna att ge våra gäster en trevlig helhetsupplevelse.
Arbetet utförs i huvudsak i driften, i våra serveringar som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen samt till viss del på vårt huvudkontor i Solna då du jobbar med vissa administrativa arbetsuppgifter.
Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år under höst och vår (sommarstängt). Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger. Tjänsten är cirka 70-80% men möjlighet finns att jobba mer eller ev något mindre om så önskas.
Läs mer om konserterna på https://www.berwaldhallen.se/ och https://www.cafeberwald.se/
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag, så är du intresserad sök nu!
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan endast via mail, skicka CV och personligt brev. Visa mindre

MAX söker driftledare

Ansök    Okt 18    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX söker dig som vill jobba och bli driftledare i framtiden

Ansök    Okt 18    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

specialkock

Ansök    Okt 15    Yoku asian AB    Specialkock
Vi vill ha dig som kan laga asiatiska rätter och kan jobba i hög tempo. Flyttande kinesiska ha prioritet. Visa mer
Vi vill ha dig som kan laga asiatiska rätter och kan jobba i hög tempo. Flyttande kinesiska ha prioritet. Visa mindre

Julbord på Restaurang Mälardrottningen

Ansök    Okt 12    Mälardrottningen Holding AB    Diskare
Julbord på Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt i Gamla stan? Vi söker dig som vill arbeta julbord hos oss. Du kommer att arbeta som diskare Du kommer jobba tillsammans med serveringspersonal, hovmästare, runners och kockar för att leverera ett av Stockholms bästa julbord! Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig, har lätt ... Visa mer
Julbord på Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt i Gamla stan?
Vi söker dig som vill arbeta julbord hos oss.
Du kommer att arbeta som diskare
Du kommer jobba tillsammans med serveringspersonal, hovmästare, runners och kockar för att leverera ett av Stockholms bästa julbord!
Självklart har vi kollektivavtal.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig, har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Julbordet är 23 november- 22 december
Arbetstiderna är förlagda måndag-söndag.
Arbetet är förlagt kvällstid. Du bör kunna arbeta 4-5 dagar i veckan under denna period.
Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Diskare

Ansök    Okt 10    SOOK MoS AB    Diskare
Arbetsplats är Sook mall Of scandinavia vi finns på plan 0. Hej! Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du arabiska eller svenska Diskare sökes: Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar hög... Visa mer
Arbetsplats är Sook mall Of scandinavia vi finns på plan 0.


Hej!
Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du arabiska eller svenska
Diskare sökes:
Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller Arabiska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen. Visa mindre

BARCEPTION CREW WANTED - EXTRA

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna ä... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Comfort värdesätter också mångfald inom företaget och alla ska känna sig välkomna, både gäster och anställda. We have room for all!

Hotellet ligger ett par stenkast från Friends Arena och har 336 hotellrum samt 88 lägenheter. Vi har även gym, laundromat för de gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception. En reception och bar i ett som verkar som hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.

Vi på Comfort Hotel Solna behöver en fantastisk medarbetare i vår Barception. Är det du? Är det din kompis?

Rollens huvudsakliga uppgifter involverar:

• Administrativa uppgifter
• Leverera extraordinär personlig service dagligen
• Hantera in och utcheckning
• Servera i baren samt sköta Delin

Utöver detta är du en person som håller sig uppdaterad på vad som händer. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify och du vet att Stan Smith kommer i många färger. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk. Du är en glädjespridare med ett skratt och en energi som smittar. Du har en skön stil, är proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är den dina vänner ringer, vare sig det handlar om ett nödfall eller om hen behöver tips på var de ska ta sin tinderdejt på middag. Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via ansöknings länken.

Deadline för ansökan: 5/11, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar: snarast Visa mindre

Kock till K4 Pampas sökes

Ansök    Okt 6    K4 Pampas AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid. Du kommer att arbeta i ett öppet kök. Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från det fantastiska kök yrket. Vill du vara med på våran resan så tycker vi absolut att du skal... Visa mer
Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid. Du kommer att arbeta i ett öppet kök.
Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från det fantastiska kök yrket. Vill du vara med på våran resan så tycker vi absolut att du skall söka redan nu.
Rollen kommer att ställa höga krav på din förmåga att ta snabba beslut, egna initiativ samt på ett lösnings orienterat och flexibelt arbetssätt hantera den dagliga verksamheten. Som person är du ödmjuk, ansvarsfull och brinner för att ge förstklassig service
Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger
- Spanska som andraspråk är meriterande Visa mindre

Breakfast Crew 80%

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our gues... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Solna proves that budget doesn’t have to be boring. The common areas are designed to offer space and comfort - all in an urban setting. We want entrepreneurs, startups, freelancers, guests and locals to spend time with us. We are Scandinavia’s first Zero-Energy hotel - generating an excess of natural energy throughout the year. Comfort Solna is also part a never-before seen business model where hotel, longstay and our head office operates under one solar panel-covered roof.

The hotel is located next to Friends Arena, Mall Of Scandinavia and close to nature. We have 336 rooms, 88 apartments, gym, breakfast, laundromat and last but not least - our Barception. The heart of the hotel where guests can check in, chill out in the bar and grab something to eat.

Are your scrambled eggs legendary? Early mornings make you hyped and you truly believe that breakfast is the most important meal of the day? Then you are the one we are looking for. You spread joy and warmth, and your laughter is contagious. So is your energy. You are a responsible person and take ownership of your tasks to achieve the best results.

As Breakfast Crew in Comfort Hotel Solna, you will work in the breakfast department and aim for excellent food & service delivery. We work in a high tempo environment where details matter. We gladly see that you have an education and/or experience within breakfast.

Does this feel like a perfect match?

Go ahead and send your application via the Workbuster link now.

Deadline for last application: 30th of Oktober

Preliminary start of the job is 1 November. Visa mindre

Kol grill biträde

Arbetsplats är Sook mall Of scandinavia vi ligger på 0 plan. Hej! Vi på Sook söker efter en person som är effektiv, snabb, villig och tål stress. Du har bra erfarenhet av libanesisk mat, kolgrillen samt Shawarma. Arbetets uppgifter består av bl.a att jobba på kolgrillen, shawarma, tar emot beställningar från kunder, städa och följa rutiner som ingår i rollen. Du kommer att träffa mycket folk hos oss och att vara trevligt, lyhörd samt att kunna hålla or... Visa mer
Arbetsplats är Sook mall Of scandinavia vi ligger på 0 plan.


Hej!
Vi på Sook söker efter en person som är effektiv, snabb, villig och tål stress.
Du har bra erfarenhet av libanesisk mat, kolgrillen samt Shawarma.
Arbetets uppgifter består av bl.a att jobba på kolgrillen, shawarma, tar emot beställningar från kunder, städa och följa rutiner som ingår i rollen.
Du kommer att träffa mycket folk hos oss och att vara trevligt, lyhörd samt att kunna hålla ordning och reda är viktigt för oss. Visa mindre

Kock, à la carte

Erfaren kock sökes till våran Kök på Restaurang Småstad i Bergshamra Centrum. Tjänsten är heltid efter överenskommelse. Du ska vara erfaren kock som söker till tjänsten. Är du utbildad till kock och saknar erfaranhet är du också välkommen att höra av dig till oss för att komma på en intervju. Restaurang Småstad Bergshamra Centrum Rådjursstigen 5 Välkommen att ringa in till ansvarige: Reber 073-710 40 14 Ring endast efter 14:00 Visa mer
Erfaren kock sökes till våran Kök på Restaurang Småstad i Bergshamra Centrum.
Tjänsten är heltid efter överenskommelse.
Du ska vara erfaren kock som söker till tjänsten. Är du utbildad till kock och saknar erfaranhet är du också välkommen att höra av dig till oss för att komma på en intervju.


Restaurang Småstad
Bergshamra Centrum
Rådjursstigen 5


Välkommen att ringa in till ansvarige:
Reber
073-710 40 14
Ring endast efter 14:00 Visa mindre

Deltid på dagtid!

Restaurang P är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en mycket uppskattad produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har funnits sedan 2015 och vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass, bakar vårt bröd. Vi har en trevlig arbetsplats d... Visa mer
Restaurang P är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en mycket uppskattad produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har funnits sedan 2015 och vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass, bakar vårt bröd.
Vi har en trevlig arbetsplats där vi värnar våra medarbetare, uppmuntrar varje individ att växa, att lära och att pröva på nya utmaningar.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Kvalité är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv och gillar att jobba i team.


Din attityd och personlighet är det som gör dig till en ”Strixare”.
Vi jobbar efter målet: Strix ska vara Sveriges bästa bricklunchupplevelse! Visa mindre

Kock till Signatur by Coor

Signatur by Coor är ett banbrytande koncept för mat inom offentlig sektor. Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott! Vi söker nu en kock till vårt dietkök, tjänsten är på deltid med start omgående. Vill du veta mer om Signatur by Coor kika in här Om rollen Som kock i vårt dietkök kommer du att arbeta med att tillaga specialkost enligt re... Visa mer
Signatur by Coor är ett banbrytande koncept för mat inom offentlig sektor. Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott! Vi söker nu en kock till vårt dietkök, tjänsten är på deltid med start omgående.

Vill du veta mer om Signatur by Coor kika in här

Om rollen
Som kock i vårt dietkök kommer du att arbeta med att tillaga specialkost enligt recept och beställningar till inlagda patienter. Du kommer att arbeta både teambaserat och självständigt med att skapa smakrika och restauranglika matupplevelser för patienter, anhöriga och vårdpersonal.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Förbereda och tillaga mat enligt specialkostmenyer och från recept i både varm- och kallkök
• Administrativt arbete; skriva ut följesedlar och etiketter
• Packa matlådor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 25% med placering i Solna. Du kommer att vara schemalagd var tredje helg med start omgående. Det finns även goda möjligheter till att arbeta mer på både vardag samt helg. 

Vår kandidat
Vi söker dig som tidigare har arbetat som kock. Om du dessutom har kompetens inom kostvetenskap samt har arbetat med specialkost så är det meriterande.  För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en god dator- samt systemvana då viss administration ingår.

Din personlighet
Du är trygg i dina kökskunskaper samtidigt som du är en kreativt passionerad över matlagning. Du uppskattar variationen och har ett öga för detaljer både på ett näringsriktigt och ett aptitligt sätt. Som person ser vi gärna att du är positiv, följsam och en serviceinriktad person. Du trivs lika bra med att arbeta i team som självständigt.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet till att ta med dig dina erfarenheter från restaurangvärlden till vård och omsorg! Som kock på Signatur by Coor ges du stora möjligheter till att fortsätta vara kreativ och påverka för att kunna tillgodose patienternas behov. Vi arbetar givetvis aktivt med både kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Gabriela Silva Amorim via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

#TipsaCoor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Kock (vikariat) sökes till Vittra Frösunda

Ansök    Sep 29    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever. I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenäg... Visa mer
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever.

I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Nu söker vi en kock till Vittra Frösunda som har goda erfarenheter från storkök. Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne och intresse för och goda kunskaper om specialkost. Du ser möjligheter i stället för hinder. För att trivas i uppdraget har du ett helhets tänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Vi vill att du är kreativ för att skapa nyfikenhet och locka barn att utforska maten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en Kökschef och Skolmåltidsbiträden. Förutom matlagning ingår även sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök, som att ta emot och plocka upp varor där tunga lyft ingår, fylla på buffér, torka av bord och hjälpa till i matsalen.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en dynamisk miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola.

Övrigt

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Mer om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 100 %. Arbetstiden är förlagd 8 timmar mån-fre med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du en månadslön och friskvårdsbidrag. Utdrag ut belastningsregistret krävs vid denna rekrytering.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Roger Åhlin på [email protected]

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Cafebiträde i Danderyd

Ansök    Sep 25    Coffee Dell AB    Konditoribiträde
Hej, Vi söker en Cafebiträde på Deltid till våran Café i Danderyd. Arbetstider: Lördagar & Söndagar 9-18 men kan variera pga Matschema. Meriterande om du har jobbat på Café konditori/restaurang och har kassa vana. Arbetsuppgifter: Säljare av våra produkter; Kaffe, fika, Toast, mackor, enklare mat. Samt beredning av smörgåsar enklare mat, påfyllning av varor. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom café. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härlig... Visa mer
Hej,
Vi söker en Cafebiträde på Deltid till våran Café i Danderyd.
Arbetstider: Lördagar & Söndagar 9-18 men kan variera pga Matschema.
Meriterande om du har jobbat på Café konditori/restaurang och har kassa vana.
Arbetsuppgifter: Säljare av våra produkter; Kaffe, fika, Toast, mackor, enklare mat. Samt beredning av smörgåsar enklare mat, påfyllning av varor. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom café.
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härlig arbetsmiljö.
Du som person är ansvarsfull, Team player, Social, kunna hantera Stress och ha många bollar i luften, men också kunna arbeta självständigt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Breakfast Crew - Extra

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our gues... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Solna proves that budget doesn’t have to be boring. The common areas are designed to offer space and comfort - all in an urban setting. We want entrepreneurs, startups, freelancers, guests and locals to spend time with us. We are Scandinavia’s first Zero-Energy hotel - generating an excess of natural energy throughout the year. Comfort Solna is also part of a never-before seen business model where hotel, longstay and our head office operates under one solar panel-covered roof.

The hotel is located next to Friends Arena, Mall Of Scandinavia and close to nature. We have 336 rooms, 88 apartments, gym, breakfast, laundromat and last but not least - our Barception. The heart of the hotel where guests can check in, chill out in the bar and grab something to eat.

Are your scrambled eggs legendary? Early mornings make you hyped and you truly believe that breakfast is the most important meal of the day? Then you are the one we are looking for. You spread joy and warmth, and your laughter is contagious. So is your energy. You are a responsible person and take ownership of your tasks to achieve the best results.

As Breakfast Crew in Comfort Hotel Solna, you will work in the breakfast department and aim for excellent food & service delivery. We work in a high tempo environment where details matter. We gladly see that you have an education and/or experience within breakfast.

Does this feel like a perfect match?

Go ahead and send your application via the Workbuster link now.

Deadline for last application: 28th of October

Start of the job is as soon as possible Visa mindre

Kock

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna? Restaurang Arken i Solna hör till konceptet Food by Coor – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga... Visa mer
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna?

Restaurang Arken i Solna hör till konceptet Food by Coor – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik kund. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Som kock på Arken får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det varma köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner. Arbetsgruppen består av 8 personer och har en varm och familjär kultur som smittar av sig till gästerna i form av omtanke och genuin service. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Förbereda menyer i samarbete med köksmästare
• Förbereda och tillaga mat
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten
• Egenkontroller och inventering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid mån-fre, kvälls- och helgarbete kan förekomma vid tex event. Du rapporterar till restaurangchef.

Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har några års erfarenhet av yrket och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Du känner dig trygg och självsäker i din yrkesroll och har ett eget driv framåt. Du har god kunskap inom branschens hygienregler och utbildning inom HACCP, hälsa och hållbarhet är meriterande. Du behöver kunna prata och och kommunicera på svenska och/eller engelska.

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina?kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du?ser fördelen?med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett team?med höga ambitioner som tillsammans utvecklar restaurang Arken- Food by Coor med fokus på hållbarhet. Coor?är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation.?Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.?Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare.?Coor?har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper.?Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.?? 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Restaurangchef Emelie Pripp på [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Mangal BBQ Solna söker Grillbiträden och kassabiträden #jobbjustnu

Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servis Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23. Ansökan tas endast emot via email. ... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.


Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Husfru/samordnare

Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp ... Visa mer
Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp för kollegor när det behövs, t ex kan du ta emot cateringbokningar på telefon.
Du är självständig, systematisk, flexibel, social, fokuserad, mycket noggrann och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha mycket god erfarenhet från serveringsyrket. Du måste ha minst B-körkort. Tjänsten kan anpassas 80-100% efter överenskommelse.
Sök nu om du är intresserad, intervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi är ett familjeföretag med 10 heltidsanställda och många extraanställda servitörer och cafébiträden. Du kommer att jobba på vårt kontor i Solna, här finns också våra produktionslokaler för catering. Ägarna jobbar operativt i verksamheten och du kommer att jobba nära dem. Vi etablerades 1991, är kollektivanslutna och jobbar med catering och evenemang till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi driver också caféerna på Berwaldhallen i Stockholm. Visa mindre

Skiftledare Café Berwald 2023

Klarar du av att leverera förstklassig service samtidigt som du har många bollar i luften? Är du den som vill leda dina medarbetare framåt, känner dig trygg i dig själv och strävar efter att alltid uppnå resultat? Då har du möjlighet att arbeta i ett glatt team i en unik miljö på en av Sveriges största konserthallar med världsberömda musiker! Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från café/restaurang som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhal... Visa mer
Klarar du av att leverera förstklassig service samtidigt som du har många bollar i luften? Är du den som vill leda dina medarbetare framåt, känner dig trygg i dig själv och strävar efter att alltid uppnå resultat?
Då har du möjlighet att arbeta i ett glatt team i en unik miljö på en av Sveriges största konserthallar med världsberömda musiker!
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från café/restaurang som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen.
Som skiftledare utför du alla arbetsuppgifter som ett cafébiträde gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med enhetschefen. Du är helt enkelt en "sidekick" till enhetchefen och har kapacitet att leda arbetet på egen hand före, under och efter konsert. Du motiverar dina medarbetare (cafébiträden) genom en positiv attityd och tillsammans får ni driften att fungera. Du ansvarar även för att vägleda, instruera samt coacha medarbetarna till ett bra team så att de har de bästa förutsättningarna att ge våra gäster en trevlig helhetsupplevelse.
Arbetet utförs i huvudsak i driften, i våra serveringar som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen samt till viss del på vårt huvudkontor i Solna då du jobbar med vissa administrativa arbetsuppgifter.
Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år under höst och vår (sommarstängt). Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger. Tjänsten är cirka 70-80% men möjlighet finns att jobba mer eller ev något mindre om så önskas.
Läs mer om konserterna på https://www.berwaldhallen.se/ och https://www.cafeberwald.se/
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag, så är du intresserad sök nu!
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan endast via mail, skicka CV och personligt brev. Visa mindre

Restaurangbiträde

Har du precis gått ut gymnasiet? Med erfarenhet från restaurangskola eller inte? Spelar ingen roll. Vi söker: restaurangbiträde som vill jobba i Stockholms trevligaste restauranger. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurang och köks miljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Att jobba m... Visa mer
Har du precis gått ut gymnasiet? Med erfarenhet från restaurangskola eller inte? Spelar ingen roll.


Vi söker: restaurangbiträde som vill jobba i Stockholms trevligaste restauranger. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurang och köks miljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig.Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
-Anställningsform: Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servis Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23. Då det ingår alkoholförsäljning bör d... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.
Då det ingår alkoholförsäljning bör du ha fyllt 20 år för denna tjänst.
Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Barception Manager

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our gues... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Solna aims to prove that budget doesn’t have to be boring. As the first ever Zero-Energy hotel, it's our vision to become the most sustainable hotel in the Nordics. We are located next to Friends Arena and Mall of Scandinavia, a highly central location in the vibrant area of Arenastaden. In our building you will find 336 rooms, 88 apartments and the Swedish HQ for our mother company Strawberry. Our hotel offers a large open lobby & co-working spaces, breakfast, lunch, gym and the heart of it all - our Barception. The common areas are designed to offer space and comfort - all in an urban setting. We want entrepreneurs, startups, freelancers, guests and locals to spend time with us!

As Barception Manager at Comfort Hotel Solna you will run the aforementioned combined reception and bar. You will be responsbile for the day-to-day operations and lead and develop our Barception Crew. You will be responsible for scheduling, hiring & training, excellent operations and maintaining a high service standard, all while following our brand standards. Invoicing, cash flow management and revenue management are also part of your job. You handle many different important stakeholders as the Barception is the first point of contact for hotel guests, apartment guests and our colleagues from the head office.

You are an easy-going hands on person that can easily switch between tactical & strategic tasks on a day-to-day basis. You spread joy and warmth around you, and your laughter is contagious. So is your energy. You are a responsible person and take ownership of your tasks to achieve the best results.

Some previous leadership experience as well as experience of working in a hotel reception is preferred.

Does this feel like a perfect match?

Go ahead and send your application via the Workbuster link now.

Deadline for last application: 10-10-2023

Preliminary start of the job is 1 December. Visa mindre

VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN

Ansök    Sep 20    GLR Sverige AB    Restaurangbiträde
VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN Just nu söker vi en servitör/servitris till vår servering. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din atti... Visa mer
VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN
Just nu söker vi en servitör/servitris till vår servering. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Vapiano är en plats att utvecklas och växa på.
Vem är du?
Tempotålig. Precis som hos andra restauranger går det undan i vår servering. Du behöver trivas och vara bekväm med högt tempo.
Lagspelare. Även om du har dina egna arbetsuppgifter är du samtidigt en del av ett lag. En väl fungerande servering och gästupplevelse sker alltid i samspel med kollegorna. Du är därför självständig men samtidigt en sann lagspelare.
Gästbesatt. Gästens upplevelse är allt för dig! Det spelar ingen roll vilket jobb man har på Vapiano, om man städar, plockar disk, lagar maten eller står i baren. Alla medarbetare är lika viktiga och för oss alla är gästen allra viktigast. Vi brinner för gästen, varje gäst ska lämna oss med en nöjd och glad känsla.
Flexibel. Vår bransch är inget för dig som älskar 9-17. För att bli en del av teamet krävs det att du är flexibel och kan arbeta varierat såsom kvällar, helger och vardagar (krav att jobba varannan helg). Den här tjänsten omfattar 50%, deltid, 20h i veckan.
Vilka är vi?
Gästbesatta matnördar. Vi brinner för att göra italiensk matpassion tillgänglig för alla, att skapa en mötesplats över mat- & dryck som är inkluderande och kravlös. Vi tar inte oss själva på så stort allvar, vi har nära till skratt, men vi kompromissar inte med smaker eller gästbemötande – det tar vi alltid på största allvar.
Älskar olika. Hos oss är verkligen alla välkomna, såväl bland våra gäster som våra medarbetare. Du kan älska vem du vill, tycka eller inte tycka om religion, politik, favoritfärger etc. Vi älskar olika! Det enda vi har nolltolerans för är när dina åsikter kränker och nedvärderar andra, det går bort hos oss.
Reko. För oss är lön och försäkringar enligt kollektivavtal en självklarhet. Alltid.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar deltid på 50 %. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna.
Sök jobbet direkt i mobilen utan CV på endast några minuter. Vi prioriterar de kandidater som svarar videofrågorna som är sista steget i ansökan.
Om Vapiano

Konceptet grundades i Tyskland 2002 och hösten 2007 etablerades Vapiano i Sverige. Vi är alltså inte en restaurang med italienska rötter, hos oss hittar man snarare en salig blandning av nationaliteter och bakgrunder – vår mångfald är något vi är oerhört stolta över! Det som förenar oss är dock en genuin gemensam nämnare; vår kompromisslösa mission att göra vår passion för italienskt mathantverk och kravlöst umgänge tillgängligt för alla!
I dagsläget har Vapiano Sverige 6 restauranger; 4 i Stockholmsområdet, 1 i Göteborg och 1 i Malmö. Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Solna

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Timanställning kaffe och vending – Coor på Karolinska i Solna

En typisk medarbetare hos oss är stolt och känner att de bidrar till ett bättre samhälle och har en bra känsla inför och efter en arbetsdag. Du hjälper dem som jobbar inom vården att kunna fokusera på det de gör allra bäst - att rädda liv. Arbetsplatsen Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett modernt och tekniskt avancerat sjukhus. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuse... Visa mer
En typisk medarbetare hos oss är stolt och känner att de bidrar till ett bättre samhälle och har en bra känsla inför och efter en arbetsdag. Du hjälper dem som jobbar inom vården att kunna fokusera på det de gör allra bäst - att rädda liv.

Arbetsplatsen
Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett modernt och tekniskt avancerat sjukhus. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Totalt har vi ca 330 medarbetare i mer än 70 olika yrkesroller i vårt serviceteam.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi söker nu ytterligare medarbetare för timanställning, med anställningsstart omgående. Behovet är framförallt under vardagar samt enstaka helger.

Om rollen
Coor ansvarar för kaffe- och vendingmaskiner i den nya sjukhusbyggnaden på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Kaffe och vending är en viktig del av serviceleveransen på sjukhuset, då den bidrar till trivsel och en välbehövd paus både för vårdpersonal och besökare. Leveransen omfattar ca 130 kaffemaskiner samt ett tiotal vendingmaskiner.

Som medarbetare inom kaffe och vending ansvarar du för daglig påfyllning och skötsel av maskiner så att anställda och besökare på sjukhuset alltid har tillgång till kaffe och övriga produkter enligt avtal.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Packning och förberedelse av vagnar inför daglig service
- Regelbunden service och rengöring av kaffemaskiner
- Påfyllning av varor
- Byte av hygienkit i maskiner
- Bortforsling av emballage, sump etc.
- Enklare felavhjälpande reparationer vid anmälda fel
- Inventering, beställning och uppackning av varor
- Avläsning och uppföljning av mätarställningar
- Arbetstiden är huvudsakligen förlagt till dagtid vardagar, men innehåller även delvis obekväm arbetstid (från kl. 06.00 på morgonen samt ev. helger). Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm

Vår kandidat
För den här rollen vill vi att du har genomförd gymnasieutbildning. Det är önskvärt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service – exempelvis inom vending- och kaffeautomater, restaurang, lokalvård eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i vårdmiljö är det också positivt.

Din svenska är god i tal och skrift och du har viss datorvana. Engelska samt övriga språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper
I den här rollen rör du dig nära vårdverksamhet, patienter och besökare, vilket ställer krav på stort hänsynstagande, följsamhet och ödmjukhet. Vi söker dig som klarar av en arbetsmiljö där människor befinner sig i alla livets skeden - en vårdmiljös utmaningar med stress och stundtals hög belastning. Som person tycker du om att bidra till en positiv stämning på jobbet och du förstår vikten av att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.

Arbetstempot kan komma att variera och du behöver därför vara flexibel och följsam. Då du kommer att vara en del av ett team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, samt att du förstår och verkar för teamets bästa avseende arbetsfördelning och uppgifter. Du arbetar noggrant och har lätt för att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med gott humör.

I den här rollen rör man på sig mycket i det dagliga arbetet, ofta upp emot 15 000-20 000 steg per dag.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta Marie Linde på telefonnummer 010-559 55 96 eller via mejl [email protected].

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan!Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL KÖKET

Ansök    Sep 20    GLR Sverige AB    Köksbiträde
VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL KÖKET Just nu söker vi köksbiträden till vårt kök. Här tillagas bl.a. vår handgjorda pasta och frasiga pizza till perfektion. Att älska mat i allmänhet och italienskt i synnerhet är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, rest... Visa mer
VAPIANO MALL OF SCADINAVIA SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL KÖKET
Just nu söker vi köksbiträden till vårt kök. Här tillagas bl.a. vår handgjorda pasta och frasiga pizza till perfektion. Att älska mat i allmänhet och italienskt i synnerhet är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Vapiano är en plats att utvecklas och växa på.
Vem är du?
Tempotålig. Precis som hos andra restauranger går det undan i köket. Du behöver trivas och vara bekväm med högt tempo.
Lagspelare. Även om du har dina egna arbetsuppgifter, dina egna rätter att leverera är du samtidigt en del av ett lag. Allt sker i samspel med kollegorna. Du är därför självständig men samtidigt en sann lagspelare.
Gästbesatt. Gästens upplevelse är allt för dig. Det spelar ingen roll vilket jobb man har på Vapiano, om man städar, plockar disk, lagar maten eller står i baren. Alla medarbetare är lika viktiga och för oss alla är gästen allra viktigast! Vi brinner för gästen, varje gäst ska lämna oss med en nöjd och glad känsla.
Flexibel. Vår bransch är inget för dig som älskar 9-17. För att bli en del av teamet krävs det att du är flexibel och kan arbeta varierat såsom kvällar, helger och vardagar (krav att jobba varannan helg). Den här tjänsten omfattar 50%, deltid, 20h i veckan.
Vilka är vi?
Gästbesatta matnördar. Vi brinner för att göra italiensk matpassion tillgänglig för alla, att skapa en mötesplats över mat- & dryck som är inkluderande och kravlös. Vi tar inte oss själva på så stort allvar, vi har nära till skratt, men vi kompromissar inte med smaker eller gästbemötande – det tar vi alltid på största allvar.
Älskar olika. Hos oss är verkligen alla välkomna, såväl bland våra gäster som våra medarbetare. Du kan älska vem du vill, tycka eller inte tycka om religion, politik, favoritfärger. Vi älskar olika! Det enda vi har nolltolerans för är när dina åsikter kränker och nedvärderar andra, det går bort hos oss.
Reko. För oss är lön och försäkringar enligt kollektivavtal en självklarhet. Alltid.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar deltid på 50 %. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna.
Sök jobbet direkt i mobilen utan CV på endast några minuter. Vi prioriterar de kandidater som svarar videofrågorna som är sista steget i ansökan.
Om Vapiano

Konceptet grundades i Tyskland 2002 och hösten 2007 etablerades Vapiano i Sverige. Vi är alltså inte en restaurang med italienska rötter, hos oss hittar man snarare en salig blandning av nationaliteter och bakgrunder – vår mångfald är något vi är oerhört stolta över! Det som förenar oss är dock en genuin gemensam nämnare; vår kompromisslösa mission att göra vår passion för italienskt mathantverk och kravlöst umgänge tillgängligt för alla!
I dagsläget har Vapiano Sverige 6 restauranger; 4 i Stockholmsområdet, 1 i Göteborg och 1 i Malmö. Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang

Ansök    Sep 15    Nooch AB    Servitör/Servitris
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog. Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen! I tjänsten ing... Visa mer
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.
Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.
Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen!
I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kock med specialkostkompetens

Till vårt härliga gäng i järvastaden så söker vi nu en till kock med specialkostkunskaper. Vi tror att du är en organiserad templayer som gillar att jobba med trevliga arbetskamrater. uppgifterna består i att förutom sedvanliga uppgifter i köket ansvara för att våra gäster med speciella behov får det i rätt och trevligt format. Tjänsten är förlagd till dagtid/morgnar och beroende på önskemål kan det bli antingen halvtid eller en heltidstjänst. Varm välkomm... Visa mer
Till vårt härliga gäng i järvastaden så söker vi nu en till kock med specialkostkunskaper.
Vi tror att du är en organiserad templayer som gillar att jobba med trevliga arbetskamrater.
uppgifterna består i att förutom sedvanliga uppgifter i köket ansvara för att våra gäster med speciella behov får det i rätt och trevligt format.
Tjänsten är förlagd till dagtid/morgnar och beroende på önskemål kan det bli antingen halvtid eller en heltidstjänst.
Varm välkommen med din ansökan!


Raouls kök AB, Järvastaden Visa mindre

Kallskänka till Bistro Victor

Ansök    Sep 15    Sabis AB    Kallskänka
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av Bistro Victor? Är du vår passionerade kallskänka som älskar att baka och är innovativ i ditt skapande? Bistro Victor är en nyskapande restaurang i ett nybyggt kontor med över 18000 kvm kontor, gemensamma ytor för möten och arbete, wellness, takterrasser vid Solna Strand med en internationell atmosfär inspirerad av Victor Sjöströms resa från Solna till Hollywood. Förutom Bistro Viktor ingår det även ett ”All day cafe” där lättare rätter kommer att serveras allt från smörgåsar, bowls, sallader och bakverk. Vi serverar frukost, lunch och event samt middagar vid förfrågan. Dessutom kommer vi att driva takbaren!

Om rollen

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och är självgående. Som är driven, engagerad, nyfiken och har en yrkesstolthet. Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund inom det kalla köket, bageri/ konditor samt a la carte.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, men kvällar och helger kan förekomma.

Vi erbjuder dig

• En roll med mycket fokus på kunden, service och att jobba med glädje!
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och arbete främst förlagt under dagtid

Ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Köksmästare Carolina Holmberg på [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barista/Cafébiträde till Delimarché Frösundavik

Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en cafémedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställnin... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en cafémedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma.

Om Café DeliMarché

Caféet ligger intill Brunnsviken, Frösundavik i Solna. Vi har öppet måndag-fredag 7.30-17.00.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du ser en glädje i att arbeta aktivt med merförsäljning
• Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av arbete i café är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock och kallskänka till julbord på Ulriksdal

Ansök    Sep 15    Sturehof AB    Kock, à la carte
Är du Kock eller Kallskänka med ca 1 års erfarenhet och har passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi på Ulriksdals Värdshus jobbet för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för din egen station där både prepp och service sker. Du bör ha en känsla för detaljer vad gäller uppläggning samt gilla att arbeta i högt tempo. Att laga mat från grunden... Visa mer
Är du Kock eller Kallskänka med ca 1 års erfarenhet och har passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi på Ulriksdals Värdshus jobbet för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för din egen station där både prepp och service sker. Du bör ha en känsla för detaljer vad gäller uppläggning samt gilla att arbeta i högt tempo. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har gått restaurangskolan och har minst 1 års erfarenhet från jobbet. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.

Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar under julbordssäsongen (20/11 - 25/12). Du kommer att erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Vi erbjuder både heltids och deltidsanställningar.

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus. Till hösten öppnar vi Gondolen på Södermalm.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Visa mindre

Extra kock sökes till kvarterskrog i Solna!

Ansök    Sep 13    Macmop AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Vi söker en ung, hungrig kock som kan rycka in på extra timmar och vid behov. Du ska vara stresstålig, kunna svenska, vi ligger i Solna så gärna bo i närheten. Vi har en fin kvarterskrog med mycket bra mat både á la carte och god pizza serverar vi. Mycket stamgäster att hålla nöjda. Ibland fotbollssuppotrar. Visa mer
#jobbjustnu


Vi söker en ung, hungrig kock som kan rycka in på extra timmar och vid behov. Du ska vara stresstålig, kunna svenska, vi ligger i Solna så gärna bo i närheten. Vi har en fin kvarterskrog med mycket bra mat både á la carte och god pizza serverar vi. Mycket stamgäster att hålla nöjda. Ibland fotbollssuppotrar. Visa mindre

Indisk kock

Ansök    Sep 11    4Säsonger Catering AB    Specialkock
4 Säsonger Catering är en leverantör till många livsmedelsbutiker i stockholm som levererar färdigpackade maträtter av olika kulturer. Vi har ett brett sortiment som täcker flera delar av världs kulturer. Vi söker nu personal med nedan beskriven kompetens. Vi söker en special kock som kan laga indisk/srilankesisk mat. Du skall exempelvis kunna laga Tikka masala, Palak paneer, Jalfrezi, Kyckling curry och Korma. Arbetsuppgifterna innefattar förberendning, t... Visa mer
4 Säsonger Catering är en leverantör till många livsmedelsbutiker i stockholm som levererar färdigpackade maträtter av olika kulturer. Vi har ett brett sortiment som täcker flera delar av världs kulturer. Vi söker nu personal med nedan beskriven kompetens.
Vi söker en special kock som kan laga indisk/srilankesisk mat. Du skall exempelvis kunna laga Tikka masala, Palak paneer, Jalfrezi, Kyckling curry och Korma.
Arbetsuppgifterna innefattar förberendning, tillagning av indiska rätter. Personliga egenskaper som förväntas är att du kan planera arbete, samarbeta med kollegor och att du tillagar mat med kunden i beaktan. Kvalitet och smak är två av våra viktiga värden som vi alltid vill erbjuda våra kunder. Vi ser dessutom att du är serviceminded och har ett stort intresse för matlagning.


Erfarenhet: Minst 2 år, är ett krav. Eventuella underlag skickas in.
Anställning på heltid, tillsvidare med fast månadslön. Visa mindre

Cafebiträde i Danderyd

Ansök    Sep 11    Coffee Dell AB    Konditoribiträde
Hej, Vi söker en Cafebiträde på Heltid / Deltid till våran Café i Danderyd. Arbetstider: Mån - Fre 8.30 - 15.30 Eller Lördagar & Söndagar 9-18 Meriterande om du har jobbat på Café konditori/restaurang och har kassa vana. Arbetsuppgifter: Säljare av våra produkter; Kaffe, fika, Toast, mackor, enklare mat. Samt beredning av smörgåsar enklare mat, påfyllning av varor. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom café. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats m... Visa mer
Hej,
Vi söker en Cafebiträde på Heltid / Deltid till våran Café i Danderyd.
Arbetstider: Mån - Fre 8.30 - 15.30 Eller Lördagar & Söndagar 9-18
Meriterande om du har jobbat på Café konditori/restaurang och har kassa vana.
Arbetsuppgifter: Säljare av våra produkter; Kaffe, fika, Toast, mackor, enklare mat. Samt beredning av smörgåsar enklare mat, påfyllning av varor. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom café.
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härlig arbetsmiljö.
Du som person är ansvarsfull, Team player, Social, kunna hantera Stress och ha många bollar i luften, men också kunna arbeta självständigt.
Vi söker någon som är mellan åldrarna 17-25.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafébiträde till en Salladsbar i Solna

Är du serviceinriktad och har en positiv & glad inställning och inga problem med att jobba självständigt! I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma. Söker nu dig som vill jobba mån-fre 08-13,30 5 veckor ledigt under sommaren och ca 2 veckor ledigt vid Jul och nyår. Lön Enligt överenskommelse Låte... Visa mer
Är du serviceinriktad och har en positiv & glad inställning och inga problem med att jobba självständigt!
I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma.
Söker nu dig som vill jobba mån-fre 08-13,30
5 veckor ledigt under sommaren och ca 2 veckor ledigt vid Jul och nyår.


Lön
Enligt överenskommelse
Låter det bra?
Ansök redan idag. Visa mindre

BARCEPTION CREW WANTED 100 %

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet. Comfort Hotel® is part of Strawberry. Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna ä... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

Comfort Hotel har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Comfort värdesätter också mångfald inom företaget och alla ska känna sig välkomna, både gäster och anställda. We have room for all!

Hotellet ligger ett par stenkast från Friends Arena och har 336 hotellrum samt 88 lägenheter. Vi även har gym, laundromat för de gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception. En reception och bar i ett som verkar som hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.

Vi på Comfort Hotel Solna behöver en fantastisk medarbetare i vår Barception. Är det du? Är det din kompis?

Rollen är på 100 % där huvudsakliga uppgifter involverar:

• Administrativa uppgifter
• Leverera extraordinär personlig service dagligen
• Hantera in- och utcheckning
• Servera i baren samt sköta Delin

Utöver detta är du en person som håller sig uppdaterad på vad som händer. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify och du vet att Stan Smith kommer i många färger. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk. Du är en glädjespridare med ett skratt och en energi som smittar. Du har en skön stil, är proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är den dina vänner ringer, vare sig det handlar om ett nödfall eller om hen behöver tips på var de ska ta sin tinderdejt på middag. Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande. Denna tjänst kan innefatta att du arbetar självständigt och du är ansvarig för att säkerställa ansvarsfull alkoholservering, därmed önskar vi ansökningar från kandidater som är 20 år eller äldre.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via ansöknings länken.

Deadline för ansökan: 25/9, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar: oktober/november Visa mindre

Diskare resturang

Ansök    Sep 11    Brunnsviken Service AB    Diskare
Om jobbet Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska? Diskare sökes: Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav.... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska?
Diskare sökes:

Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Konferenspersonal till Coor i Solna

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjligheter att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus.  Om rollen Som konferenspersonal kommer du att ge högklassig service som kännetecknas av ett varmt och personligt värdskap. I din roll kommer du att arbeta med att planera och ställa i ordning in... Visa mer
Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjligheter att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus. 

Om rollen

Som konferenspersonal kommer du att ge högklassig service som kännetecknas av ett varmt och personligt värdskap. I din roll kommer du att arbeta med att planera och ställa i ordning inför möten och konferenser och förbereda mat och dryck till våra konferensgäster. Vårt fokus är att våra konferensgäster ska kunna ha ett så effektivt möte som möjligt. Våra gäster har möten i allt från intern konferens till kundevent. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Aktivt servicebemötande av gäster i lokalerna (skapa trivsel, logistik, tydlighet)
• I ordningsställande av mat och dryck till konferensgäster
• Planering och förberedelse av lokalerna inför möten och konferenser
• Service i konferensrum inklusive teknisk utrustning
• Bokningar och merförsäljning 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer vara placerad i Solna. Arbetstiderna kan variera utifrån konferensbehov och schemaläggs främst på vardagar mellan kl 07:00-18:00, visst kvälls- och helgarbete kan också förekomma.Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service. Du har ett stort intresse för människor, du trivs med att ge bästa tänkbara service, och du har en intresse för teknik. Har du tidigare erfarenhet från konferensbranschen eller annat liknade serviceyrke är detta meriterande. Din personlighet
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och vilja till att lösa saker tillsammans. Du är en trygg person som vågar lita på din egen förmåga att ta ansvar. Som person söker vi dig som har ett naturligt sinne för service, är utåtriktad och professionell. Du ser möjligheter och är positiv till utveckling. Det är även viktigt att du är lyhörd, noggrann och uppmärksam för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig informtion och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande gruppchef Anneli Ångman på tel. +46105596523. 

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Gruppledare till Bergshamraköket

Ansök    Sep 7    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som Gruppledare kock ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang.

Som Gruppledare kock ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och goda måltider till våra elever.

 

Ansvarsområden:

Leda den dagliga arbetet i kök och matsal

Planera för inköp och beställningar av råvaror enligt budget

Säkerställa att köket och personalen uppfyller säkerhets- och hygienkrav

Säkerställa att alla måltider är hälsosamma, goda och tilltalande för våra elever

Skapa och underhålla goda relationer med elever, personal och föräldrar

 

Krav:

Erfarenhet av att leda personal

Kunskap om hygien- och säkerhetskrav inom matlagning

Förmåga att hantera budget och inköp

Goda kunskaper inom kost och näringslära

Utbildning inom matlagning, restaurang eller relaterade områden

Goda kunskaper Officepaket

 

Vi söker en person som är engagerad, kreativ och som brinner för att skapa god mat. Du måste vara flexibel och ha förmågan att arbeta i en dynamisk miljö med hög arbetsbelastning.

Du får möjlighet att arbeta i en stabil arbetsgrupp och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig subventionerad måltid, friskvårdbidrag och kompetensutveckling.

 

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan till oss

Sista ansökningsdag 2023-10-31

Har du frågor om tjänsten kontakta [email protected]

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Mosi Sushi

Ansök    Sep 9    EMPNLE AB    Specialkock
Letar efter en erfaren Sushi kock som ska jobba med mig ,måndag till fredag från kl 10.00-20-00. från 01/10-23 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Letar efter en erfaren Sushi kock som ska jobba med mig ,måndag till fredag från kl 10.00-20-00.
från 01/10-23
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang personal Arlanda

Har du erfarenhet av restaurang? Arbetat som servis eller liknande? Sök då hit! Vi söker: Dig som vill jobba i Arlandas trevligaste restaurang. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba s... Visa mer
Har du erfarenhet av restaurang? Arbetat som servis eller liknande? Sök då hit!
Vi söker: Dig som vill jobba i Arlandas trevligaste restaurang. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig.Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
-Anställningsform: Heltid / Deltid.


Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hotel Gio söker ny servisstjärna kvällstid/extra

Ansök    Sep 5    Kom Hotel AB    Servitör/Servitris
Bli vår nya middagsstjärna på Best Western Hotel Giò! Så vad är det egentligen för jobb? Jo, som middagsservis i vår fina bar och restaurang Mama Giò på hotell Giò. Du tar hand om våra gäster på såväl middagar som mingel och event. Du är gästernas trygga punkt i vått och torrt och ger dem personlig och förstklassig service. Du dukar, serverar, häller upp, fyller på och skapar trevlig atmosfär. Du ansvarar för allt från förberedelser tills det är tack för i... Visa mer
Bli vår nya middagsstjärna på Best Western Hotel Giò!
Så vad är det egentligen för jobb? Jo, som middagsservis i vår fina bar och restaurang Mama Giò på hotell Giò. Du tar hand om våra gäster på såväl middagar som mingel och event. Du är gästernas trygga punkt i vått och torrt och ger dem personlig och förstklassig service. Du dukar, serverar, häller upp, fyller på och skapar trevlig atmosfär. Du ansvarar för allt från förberedelser tills det är tack för ikväll.
Som vår nya middagsstjärna arbetar du vid behov framförallt på kvällstid och helger.
Vem är du?
- Du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra gäster.
- Du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.
- Du har serveringsvana.
- Du talar svenska eller engelska, men såklart gärna fler språk.
- Vi blir extra glada om du kan presentera varför vårt vin passar till maten.
Vad kan vi erbjuda?
Främst så har vi det roligt på jobbet. Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön enligt avtal (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym
- Bra rabatter på hotellrum
- Möjlighet till arbete som konferensvärd under konferenser främst helg, kväll men även dagtid.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected], intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du börjar omgående.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Amanda Strandberg, restaurangchef på [email protected].
Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor. Kontakta:
Kea Lagerquist HR Chef
[email protected] Visa mindre

Kreativ kock 75% till The Kitchen Club Arenastaden i Solna *

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du?dessutom vara med att påverka och utveckla restaurangen tillsammans med övriga kollegor? Då är du vår nya stjärna?  The?Kitchen?Club i Solna- en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.? Vi skapar?ett rum som bjuder in till det bästa köket har att e... Visa mer
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du?dessutom vara med att påverka och utveckla restaurangen tillsammans med övriga kollegor? Då är du vår nya stjärna? 

The?Kitchen?Club i Solna- en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.? Vi skapar?ett rum som bjuder in till det bästa köket har att erbjuda. Nu vill vi ha med dig som?bidrar till?att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på – och där mat njuts av. Precis som hemma 

Vill du veta mer om våra restaurangkoncept? Kika in här 

Om rollen 
Som kock på The Kitchen Club får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en dagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former. Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• Självständigt förbereda menyer 
• Förbereda och tillaga mat 
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet 
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med placering i Solna som inleds med sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid måndag-torsdag där vissa kvällar kan förekomma. Arbetsgruppen består av ca 7 medarbetare.

Vår nya stjärna 
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror både i det kalla och varma köket. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska. 

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina?kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du?ser fördelen?med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett team?med höga ambitioner som tillsammans utvecklar Coors restaurang The Kitchen Club med fokus på hållbarhet. Coor?är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation.?Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.?Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare.?Coor?har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper.?Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.?? 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Restaurangchef Camilla Rydeblad på [email protected] . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

SUBWAY Mall of Scandinavia

Ansök    Sep 7    Sub i MoS AB    Restaurangbiträde
Om jobbet SUBWAY® finns i över 100 länder och mer än 45000 restauranger. Idag är SUBWAY® väldens största matkedja och har funnits sedan 1965. SUBWAY® skall erbjuda gästerna ett nyttigare alternativ för snabbmat. Vi bakar vårt eget bröd i restaurangen och gästen väljer själv vad varje sub skall innehålla. För en gäst skall SUBWAY® vara liktydigt med personligt bemötande i restaurangen och gästen skall alltid få dagsfärskt bakat bröd och färska grönsaker i v... Visa mer
Om jobbet
SUBWAY® finns i över 100 länder och mer än 45000 restauranger. Idag är SUBWAY® väldens största matkedja och har funnits sedan 1965. SUBWAY® skall erbjuda gästerna ett nyttigare alternativ för snabbmat. Vi bakar vårt eget bröd i restaurangen och gästen väljer själv vad varje sub skall innehålla. För en gäst skall SUBWAY® vara liktydigt med personligt bemötande i restaurangen och gästen skall alltid få dagsfärskt bakat bröd och färska grönsaker i våra subs.
Här på SUBWAY® Mall of Scandinavia har vi arbetat hårt för att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi tror att du kommer prestera som bäst när du är glad och tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi hoppas skapa förutsättningar för detta men det ställer även krav på din inställning till ditt arbete. Vi hyllar goda idéer och när man gör det lilla extra.

Vi söker fler medarbetare som är sugna på ett fartfyllt jobb med glada medarbetare.
Lämna in CV via e-post
Stresstålig och anpassar sig till högt tempo
Ställer krav på sig själv
Utåtriktad, snäll och sällskaplig
Ställer frågor
Gillar ansvar, både att ta och ge.
Ödmjuk och lärvillig
Strukturerad och pålitlig
Säljmedveten


Ditt jobb kommer att bestå av:
Bakning
Servering
Kassahantering
Renlighet
Kunduppföljning
Internmarknadsföring
Uppföljning av rutiner
Se till att kvalité på mat, atmosfär och renlighet är skyddatÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chaufför / Diskare

Ansök    Sep 4    Brunnsviken Service AB    Diskare
Diskare med körkort? B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande. Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang. Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider. Arbetstider: runt 9:30-16:00 Arbetsuppgifter: På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen. Som diskare innebär dina... Visa mer
Diskare med körkort?
B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande.
Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang.
Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider.
Arbetstider: runt 9:30-16:00
Arbetsuppgifter:
På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen.
Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kock till Coors restaurang LIVET på KS i Solna*

Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor. Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupp... Visa mer
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kock!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna driver Coor LIVET som är en restaurang med bistro, café och catering där vår ambition är att skapa matglädje genom hållbarhet och att erbjuda en positiv helhetsupplevelse kring mat och dryck. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov.

Om rollen
Som kock leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar med hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt då det serveras ett stort antal luncher där kommunikation är av största vikt för gott samarbete med en arbetsgrupp som består av ca 28 personer.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Förbereda och tillaga mat
• Planera meny tillsammans med kökschef
• Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Planera och strukturera den dagliga driften
• Vara delaktig i utveckling av arbetsplatsen

Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och inspirera till kompetenshöjning inom verksamheten i stort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Placering i Solna och du rapporterar till restaurangchef. Du arbetar dagtid måndag-fredag.

Vår kandidat
Du har 3 årig restaurangutbildning samt mångårig erfarenhet som kock i storkök. Du har ett genuint och kreativt intresse för matlagning och dess råvaror för att skapa en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Du har mycket god kunskap om branschens hygienregler och det är meriterande om du har HACCP utbildning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt talar och förstår engelska på god nivå samt meriterande om du talar ytterligare ett språk. Du har god datorvana och använder datorn som ett naturligt verktyg i vardagen.  

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare med god fysik då arbetet stundvis kan vara tungt. Du är kommunikativ och ödmjuk med mått av tålmodig lösningsorientering. Du har intresse och är öppen för olika kulturer och håller en hög servicenivå gentemot gäst och kollega. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Helene Sugiyama på [email protected]. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Kock dagtid Solna, heltid omgående!

Restaurang S är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en väldigt uppskattat produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass och bakar vårt bröd. Vi har en trevlig arbetsplats där vi vårdar våra medarbet... Visa mer
Restaurang S är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en väldigt uppskattat produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass och bakar vårt bröd. Vi har en trevlig arbetsplats där vi vårdar våra medarbetare, uppmuntrar varje individ att växa, att lära och att pröva på nya utmaningar.
Vi vill att du har kreativa egenskaper och behärskar matlagning från grunden. Har du även vana från kalla köket och att baka kan du vara den vi söker. Det gäller att du är du en god lagspelare och vill vara en del av ett ambitiöst gäng och att du vill laga mat från grunden med smaker i fokus. Du kan hantera stora volymer och gillar att jobba i lag. Vi har öppet kök med mycket gästkontakt. Om du är redo att anta utmaningen varför inte söka vår lediga tjänst.
Livsmedelsutbildning eller liknande erfarenhet.
Vi finns i Solna och vår normala arbetstid är dagtid och vi vill att du kan börja i augusti.
Vi har kollektivavtal, skobidrag, friskvårdsbidrag, och väldigt trevligt på jobbet. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Aug 31    Kebabkhan Kurdistan AB    Köksbiträde
Vi söker köksbiträde som kan arbeta heltid på vår restaurang i Solna. 1-2 års erfarenhet är meriterande. En fördel är om du tidigare har jobbat på en orientalisk restaurang. Visa mer
Vi söker köksbiträde som kan arbeta heltid på vår restaurang i Solna. 1-2 års erfarenhet är meriterande. En fördel är om du tidigare har jobbat på en orientalisk restaurang. Visa mindre

Servis

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster och ger service under hela vistelsen med ett leende på läpparna. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
SemesterbonusTjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Sep 1    ESUKI NOODLE AB    Kock, à la carte
Esuki Sushi & Ramen söker Sushikockar för heltidstjänst. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger. Tillagning av sushirätter. Du ska kunna passa tider och jobba i lag samt har hög arbetsmoral. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Skicka ansökan endast via mail, ej besök på restaurangerna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompete... Visa mer
Esuki Sushi & Ramen söker Sushikockar för heltidstjänst.
Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger.
Tillagning av sushirätter.
Du ska kunna passa tider och jobba i lag samt har hög arbetsmoral. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Skicka ansökan endast via mail, ej besök på restaurangerna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde söks till Göteborg

Vi söker trevliga, seriösa och duktiga personer som har lätt för att lära. Vi åker runt på cateringar, festivaler, konserter och luncher. Arbetet utförs i en foodtruck. Vi söker lättsamma personer och som tycker om arbeta tillsammans i grupp där vi alla arbetar som team ihop. Arbetsuppgifterna består av följande: portionering kassa laga mat preppa Tidigare erfarenhet ej krav. Det viktiga är viljan och att vara glad och positiv. Maila eller ring: inf... Visa mer
Vi söker trevliga, seriösa och duktiga personer som har lätt för att lära.

Vi åker runt på cateringar, festivaler, konserter och luncher. Arbetet utförs i en foodtruck.

Vi söker lättsamma personer och som tycker om arbeta tillsammans i grupp där vi alla arbetar som team ihop.

Arbetsuppgifterna består av följande:

portionering
kassa
laga mat
preppa

Tidigare erfarenhet ej krav. Det viktiga är viljan och att vara glad och positiv.

Maila eller ring:

[email protected]

070-7600760 Visa mindre

Breakfast Cook - Quality Hotel Friends

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Breakfast Cook at Quality Hotel Friends You'l... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Breakfast Cook at Quality Hotel Friends

You'll find Quality Hotel Friends right in the heart of Arenastaden, Solna, with Friends Arena and Westfield Mall of Scandinavia as its closest neighbors. With our 650 rooms spread across 25 floors, we're the largest in the area. Here, you'll find 13 conference rooms, 2 banquet halls, 2 restaurants, and a lobby bar. We can accommodate groups of 2-2000 participants - welcome to the event hotel for the big moments!

At Quality Hotel Friends, we're bold, competitive, and innovative. We're constantly working on new exciting concepts and ideas to create a vibrant and reflective workplace where joy in work and guest satisfaction are paramount.

Are you our new Breakfast Cook?

We're now looking for a morning-loving breakfast cook who enjoys working hands-on to meet the hotel's guests and give them a great start to the day. You have a solid sense of service and derive personal happiness from making guests and colleagues happy. You'll be responsible for the hot breakfast, taking significant ownership in delivering a fantastic breakfast experience to our hotel guests.

Shifts start from 05:00 and work is scheduled on weekdays and weekends.

Your background

• You're an early bird and enjoy providing excellent service.
• You have documented experience from working in a breakfast kitchen with larger volumes.
• Orders and inventory may occur.
• You're a team player who embraces challenges with a smile.
• You're self-reliant, flexible, solution-oriented, and thrive in a fast-paced environment.
• Fluent in both English and Swedish, both spoken and written.

The position

• Permanent employment at 75% capacity, with start date to be agreed upon.
• The role primarily involves daytime hours, with weekend shifts according to a rotating schedule.
• Salary as per agreement.
• Part of the hotel's F&B Team, reporting to the Breakfast Manager.
• Application deadline: September 15th. Selection and interviews will be ongoing, and the position may be filled before the application deadline.

For inquiries, contact Breakfast Manager Izabella Blyberg: [email protected]

Please note that we only process applications through our recruitment site, Jobs.strawberryhotels.com. Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Solna

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Restaurangbiträde söks till Stockholm

Vi söker trevliga, seriösa och duktiga personer som har lätt för att lära. Vi åker runt på cateringar, festivaler, konserter och luncher. Arbetet utförs i en foodtruck. Vi söker lättsamma personer och som tycker om arbeta tillsammans i grupp där vi alla arbetar som team ihop. Arbetsuppgifterna består av följande: portionering kassa laga mat preppa Tidigare erfarenhet ej krav. Det viktiga är viljan och att vara glad och positiv. Maila eller ring: inf... Visa mer
Vi söker trevliga, seriösa och duktiga personer som har lätt för att lära.

Vi åker runt på cateringar, festivaler, konserter och luncher. Arbetet utförs i en foodtruck.

Vi söker lättsamma personer och som tycker om arbeta tillsammans i grupp där vi alla arbetar som team ihop.

Arbetsuppgifterna består av följande:

portionering
kassa
laga mat
preppa

Tidigare erfarenhet ej krav. Det viktiga är viljan och att vara glad och positiv.

Maila eller ring:

[email protected]

070-7600760 Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Aug 29    GMK Grill AB    Köksbiträde
Kassabiträde Vi söker just nu kassabiträde till vår snabbmatsrestaurang i Solna centrum. Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt, vara samarbetsvillig och som person är du väldigt serviceinriktad Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i serveringen. På Korv-Ingvar litar vi på att du som vill jobba hos oss ut... Visa mer
Kassabiträde
Vi söker just nu kassabiträde till vår snabbmatsrestaurang i Solna centrum.
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt, vara samarbetsvillig och som person är du väldigt serviceinriktad
Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i serveringen.
På Korv-Ingvar litar vi på att du som vill jobba hos oss utför dina arbetsuppgifter med 110 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus.
Ansvarar för kassan, tar emot kunder och beställningar samt ser till att kunden förstår vår meny och är ansiktet utåt för restaurangen.
Söker just nu för måndag till fredag, omgående.
Skicka gärna en ansökan med cv och bild samt en kort personlig text.
Krav
Erfarenhet är meriterande kassavana minst två år.
Har du tidigare jobba på snabbmatsrestaurang är det fördel.
Du ska kunna tala svenska flytande. Visa mindre

Receptionist till Park Inn by Radisson, Stockholm Solna

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Park Inn Solna söker hotellreceptionist   Vi växer så det knakar!... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Park Inn Solna söker hotellreceptionist

 

Vi växer så det knakar! Nu söker vi ytterligare en hotellreceptionist till vårt team som brinner för service och hög kvalitet.

Vi vill att du ska vara hotellets ansikte utåt och bidra aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

 

HUVDUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 

- Ge våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- In och utcheckning
- Svara på och hantera mail och gästrecensioner
- Jobba proaktivt med serviceförsäljning och värva medlemmar till vårt bonusprogram
- Försäljning i hotellets lobbybar där lättare mathantering ingår

 

DIN PROFIL- Minst ett års erfarenhet av hotellreception
- Kunskap i hotellbokningssystemet Opera är en fördel
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska 

OM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Chaufför / Diskare

Ansök    Aug 25    Brunnsviken Service AB    Diskare
Diskare med körkort? B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande. Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang. Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider. Arbetstider: runt 9:30-16:00 Arbetsuppgifter: På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen. Som diskare innebär dina... Visa mer
Diskare med körkort?
B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande.
Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang.
Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider.
Arbetstider: runt 9:30-16:00
Arbetsuppgifter:
På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen.
Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Aug 28    Restaurang Småstad AB    Pizzabagare
Restaurang Småstad söker en erfaren och flerspråkig Pizzabagare till restaurangen. Vi söker dig som har arbetat som pizzabagare och är erfaren samt är mycketserviceinriktad. Vi lägger mycket vikt på personligheten eftersom vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett gott bemötande. Som anställd erbjuds du en tillsvidareanställning och heltid. Ansökan tas emot via mejl. Visa mer
Restaurang Småstad söker en erfaren och flerspråkig Pizzabagare till restaurangen. Vi söker dig som har arbetat som pizzabagare och är erfaren samt är mycketserviceinriktad. Vi lägger mycket vikt på personligheten eftersom vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett gott bemötande.
Som anställd erbjuds du en tillsvidareanställning och heltid.
Ansökan tas emot via mejl. Visa mindre

"Extrapersonal vid behov"

Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel. Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk. Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet. Varmt v... Visa mer
Vi söker personal till våra kök och matsalar som är intresserade av att hoppa in och jobba på kort varsel.
Vår personal kännetecknas av hög servicenivå både till våra gäster men även internt i våra kök och matsalar där vi har en god och trevlig arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter i kök och servering samt disk.
Jobbet är timanställning vid behov och förlagt till mån-fre vid något av våra kök i Stockholmsområdet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mangal BBQ Solna söker Grillbiträden och kassabiträden #jobbjustnu

Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mangal BBQ Solna söker Grillbiträden och kassabiträden #jobbjustnu

Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förare restaurang

Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Vi söker en cateringförare: Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba så mycket man vill och... Visa mer
Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Vi söker en cateringförare:

Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Sergen alan pizzeria AB

Restaurangbiträde sökes till Sergen alan pizzeria AB. Arbetet är på heltid. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbetet. Visa mer
Restaurangbiträde sökes till Sergen alan pizzeria AB. Arbetet är på heltid. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbetet. Visa mindre

Chaufför / diskare restaurang

Ansök    Aug 21    Brunnsviken Service AB    Diskare
Diskare med körkort? B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande. Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang. Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider. Arbetstider: runt 9:30-16:00 Arbetsuppgifter: På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen. Som diskare innebär dina... Visa mer
Diskare med körkort?
B-körkort är ett krav, erfarenhet av att köra catering är meriterande.
Du ska också ha erfarenhet inom disk och restaurang.
Du måste ha bra framförhållning och kunna hålla tider.
Arbetstider: runt 9:30-16:00
Arbetsuppgifter:
På förmiddagen kommer du lasta och köra iväg mat med lätt lastbil, sedan plocka ur och köra tillbaka med returer. Därefter kommer du komma tillbaka till lunch, och sen diska i restaurangen.
Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde till Solna skolor

Ansök    Aug 21    Sodexo AB    Restaurangbiträde
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu ett restaurangbiträde med känsla för god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som brinner för service oc... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu ett restaurangbiträde med känsla för god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som brinner för service och vill förbättra upplevelsen i restaurangen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i restaurangen.

• Salladberedning och enklare matlagning
• Servera lunch till våra gäster
• Torka bord, fylla på och hålla snyggt i restaurangen
• Hjälpa till i disken

Kvalifikationer/Krav

• Erfarenhet av arbete i kök eller liknade uppgifter
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd

Vi erbjuder

• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Löpande tillgång till utbildningar och utbildningsprogram
• Möjlighet att växa i företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet


Vid frågor kontakta:
Daniella Nilsson, [email protected]

Omfattning: Tillsvidaretjänst 70%. Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Sista ansökningsdagen är 2023-09-30

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Förare restaurang

Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Vi söker en cateringförare: Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba så mycket man vill och... Visa mer
Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Vi söker en cateringförare:

Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre