Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Solna

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Taste Arenastaden söker ett energiskt köksbiträde

Ansök    Maj 25    NR drift AB    Köksbiträde
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team. Arbete... Visa mer
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team. Arbetet är i första hand förlagt på vardagar men det kan förekomma arbete på kväll och helg.

Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i veckan gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att samarbeta. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 80%

Tillträde: Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Pizzabagare restaurang

Ansök    Maj 26    Brunnsviken Service AB    Pizzabagare
Har du erfarenhet som pizzabagare? Jobbat i italienskt kök? Vi söker någon som känner sig säker i pizzaköket, som är glad och social. Som känner glädje i att jobba som ett team. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att baka pizza men även andra arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill! -Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockh... Visa mer
Har du erfarenhet som pizzabagare? Jobbat i italienskt kök?
Vi söker någon som känner sig säker i pizzaköket, som är glad och social. Som känner glädje i att jobba som ett team. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att baka pizza men även andra arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Servis/konferensvärdinna

Ansök    Maj 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Självständig kallskänka med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Ansök    Maj 25    NR drift AB    Kallskänka
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har e... Visa mer
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och service. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av arbete som kallskänka och serviceyrket. Du är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, självständig och har ett sinne för detaljer.

Vi vill att du har:

- Utbildning eller erfarenhet av arbete som kallskänka

- Goda kunskaper i svenska och engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Förmåga att arbeta självständigt samt i grupp

- Anspråkslös och flexibel

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Heltid

Omfattning: 80-100%

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Sprudlande glatt restaurangbiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Maj 25    NR drift AB    Restaurangbiträde
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som ska... Visa mer
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 50%

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Passionerad kock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Ansök    Maj 25    NR drift AB    Kock, storhushåll
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har e... Visa mer
Taste by Nordrest Arenastaden är en restaurang belägen precis intill Westfield Mall of Scandinavia samt Friends Arena i Solna. Hos oss serverar vi mellan 500-900 luncher om dagen och bistår även närliggande företag med catering. Vi har stora möjligheter till event och fester för såväl stora och små sällskap och arbetar ständigt med att överraska positivt.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Nytänkande och flexibel

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock är meriterat men ej ett krav

- En vilja att utvecklas

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: 80-100%

Omfattning: Deltid/heltid

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Köksbiträde restaurang

Ansök    Maj 22    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska? Köksbiträde sökes: Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvä... Visa mer
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska?
Köksbiträde sökes:

Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Restaurang Personal

Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Restaurang personal sökes: Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart... Visa mer
Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Restaurang personal sökes:

Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kock till Backens förskola 75%, Solna Stad

Ansök    Maj 24    Solna kommun    Kock, storhushåll
Backens förskola Backens förskola ingår i Förskoleområde tre som består av sju förskolor och som ligger i centrala Solna/Råsunda. På Backens förskola är köket centralt placerat, vilket medför goda förutsättningar för kock, medarbetare och barn att gemensamt skapa lust och engagemang kring måltidspedagogik och hälsosam livsstil. Köket är ett tillagningskök, där all mat lagas från grunden. Vem söker vi Vi söker dig som har avslutad 3-årig (alt. 2-årig... Visa mer
Backens förskola

Backens förskola ingår i Förskoleområde tre som består av sju förskolor och som ligger i centrala Solna/Råsunda.

På Backens förskola är köket centralt placerat, vilket medför goda förutsättningar för kock, medarbetare och barn att gemensamt skapa lust och engagemang kring måltidspedagogik och hälsosam livsstil. Köket är ett tillagningskök, där all mat lagas från grunden.

Vem söker vi

Vi söker dig som har avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Alternativt eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök. Du behöver ha kunskaper om näringslära, specialkost och egenkontroll. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Kunna hantera IT-verktyg för att till exempel kunna beställa varor.

Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. 

Vilka arbetsuppgifter har du?

Som kock i förskolan är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du bland annat för menyplanering, inköp av råvaror, mottagning av varor, tillagning av måltider, tillagning av specialkost, hantering av disk, städning av kök och daglig dokumentation av egenkontroll. Du ska ansvara för planering av matsedel, inköp och matlagning till ca 40 barn och 6 pedagoger.

Du ska följa Livsmedelsverkets och Solna Stads riktlinjer och även arbeta för att minska matsvinnet. Du deltar i förskoleområdets nätverksmöten med våra övriga fantastiska kockar.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 %.  Vid frågor kontakta Biträdande rektor Elisabeth Bolos ([email protected]

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 30/5 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Extra kock sökes dagtid till lunch/cateringfirma i solna

Ansök    Maj 21    Restaurang Greven AB    Kock, à la carte
Vi behöver nu utöka vårat team med en kock/kallskänka, tjänsten är ju en behovsanställning men vissa månader är det som en heltid. Du som person gillar högt tempo och uppskattar att laga all mat från grunden, samt är noggrann och tycker om att prova nya saker/kombinationer inom matlagning . Vi är ett glatt gäng som tycker att ha trevligt på jobbet är en självklarhet. Vi har dels en lunchdel som normalt serverar ca 200gäster/dag samt en cateringdel som dag... Visa mer
Vi behöver nu utöka vårat team med en kock/kallskänka, tjänsten är ju en behovsanställning men vissa månader är det som en heltid. Du som person gillar högt tempo och uppskattar att laga all mat från grunden, samt är noggrann och tycker om att prova nya saker/kombinationer inom matlagning . Vi är ett glatt gäng som tycker att ha trevligt på jobbet är en självklarhet. Vi har dels en lunchdel som normalt serverar ca 200gäster/dag samt en cateringdel som dagligen leverera till stora företag och myndigheter vi ligger i Arenastaden i solna.
Låter det intressant maila din ansökan till oss. Visa mindre

Servis 50-80% Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Vi söker en tjänst mellan 50-80% beroende på vad vi kommer överens om. Arbetstiderna är förlagda ti... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Vi söker en tjänst mellan 50-80% beroende på vad vi kommer överens om.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.
Då det ingår alkoholförsäljning bör du ha fyllt 20 år för denna tjänst.
Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Köksbiträde LUNCH - Senstreetkitchen - Mall of Scandinavia

Ansök    Maj 21    Se ngroup AB    Köksbiträde
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill... Visa mer
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prepp.

- Montering av rätterna.

- Kassatjänst.

- Städ och en del disk.

- Leveransmottagning

Schemat är varierande mellan 09:00 - 15:00 samt vissa helger.SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig! Visa mindre

Duktig Kallskänka dagtid, Solna

Vi söker en ny duktig innovativ kallskänka/kock för tjänstgöring dagtid. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet. Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Laga... Visa mer
Vi söker en ny duktig innovativ kallskänka/kock för tjänstgöring dagtid.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Duktig kock dagtid, Solna

Vi söker en ny duktig innovativ kock för tjänstgöring dagtid. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet. Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Lagar god mat o... Visa mer
Vi söker en ny duktig innovativ kock för tjänstgöring dagtid.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servispersonal Extra

Greven och betjänten är en Cateringfirma som är belägen i Arenastaden solna. Vi riktar framförallt in oss mot stora företag och behöver nu utöka med fler servispersonal , som vill jobba extra vid olika arrangemang. Vi behöver förstärka vårt team av extrapersonal med glada, possitiva, ansvarsfulla personer som har resturangvana. Sedvanligt servisarbete vid olika cateringarrangemang. Allt ifrån uppdukning, tallrikservering, avplockning m.m Visa mer
Greven och betjänten är en Cateringfirma som är belägen i Arenastaden solna.
Vi riktar framförallt in oss mot stora företag och behöver nu utöka med fler servispersonal , som vill jobba extra vid olika arrangemang. Vi behöver förstärka vårt team av extrapersonal med glada, possitiva, ansvarsfulla personer som har resturangvana. Sedvanligt servisarbete vid olika cateringarrangemang. Allt ifrån uppdukning, tallrikservering, avplockning m.m Visa mindre

Erfarna Pizzabagare Sökes!

Ansök    Maj 18    Beonova HB    Pizzabagare
Hej! Vad kul att du läser detta! Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden. Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa era talanger inom Pizza bageri yrket. Nu letar vi efter , Pizzan som bakas på Lill... Visa mer
Hej! Vad kul att du läser detta!
Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden.
Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa era talanger inom Pizza bageri yrket.


Nu letar vi efter , Pizzan som bakas på Lilla Pixel har sin egen fantastiska kvalité och du kommer Hjälpa oss med servera och preparera sidorätter som sallader mm annat.


Som anställd är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina kollegor att leverera det lilla extra och utstråla även framför gästerna.


Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten. Du är full av idéer och arbetsglädje med glimten i ögat och självfallet inom restaurang så är man ansiktet utåt vilket betyder att det behövs att se fräsch och välkomnande ut.


OBS:Behärskning av Svenska är ett krav, desto flera språk med Svenska är meriterande.
Känner du dig som denna person som klara utmaningen och tjäna bra lön?
Tveka inte att ansöka, skicka bild på dig i din presentationsbrev, CV eller separat samt vilket position som du vill söka "restaurangbiträde" eller "Pizzabagare".
ps. ett plus med anställningsstöd. Visa mindre

MAX söker medarbetare på 10h-20h/v

Ansök    Maj 19    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du är ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Cafépersonal med köksvana

I fantastiska omgivningar i Ulriksdal ligger vår trädgård med butik och ett trevligt trädgårdscafé. I caféet serveras lättare luncher såsom soppa, sallader, smörgåsar och hembakat fikabröd. På frilandet odlar vi ekologiska grönsaker som förädlas i caféet. Både trädgårdsbutiken och caféet har öppet året om. Nu söker vi extrapersonal till caféet. Egenskaper vi sätter värde på är att du är serviceinriktad, positiv och flexibel. I arbetsuppgifterna ingår bakni... Visa mer
I fantastiska omgivningar i Ulriksdal ligger vår trädgård med butik och ett trevligt trädgårdscafé. I caféet serveras lättare luncher såsom soppa, sallader, smörgåsar och hembakat fikabröd. På frilandet odlar vi ekologiska grönsaker som förädlas i caféet. Både trädgårdsbutiken och caféet har öppet året om.
Nu söker vi extrapersonal till caféet. Egenskaper vi sätter värde på är att du är serviceinriktad, positiv och flexibel. I arbetsuppgifterna ingår bakning samt lättare matlagning men även kassatjänst, diskning, servering samt städning. Vi arbetar i team varför du måste ha god samarbetsförmåga. På helger är det högt tryck varför det är bra att du är stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår både arbete i veckan samt under helger. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser gärna studenter som sökande och att du är över 18 år.
#jobbjustnu Visa mindre

Subway Mall of Scanddinavia söker personal

Ansök    Maj 16    Sub i MoS AB    Restaurangbiträde
SUBWAY® finns i över 100 länder och mer än 45000 restauranger. Idag är SUBWAY® väldens största matkedja och har funnits sedan 1965. SUBWAY® skall erbjuda gästerna ett nyttigare alternativ för snabbmat. Vi bakar vårt eget bröd i restaurangen och gästen väljer själv vad varje sub skall innehålla. För en gäst skall SUBWAY® vara liktydigt med personligt bemötande i restaurangen och gästen skall alltid få dagsfärskt bakat bröd och färska grönsaker i våra subs. ... Visa mer
SUBWAY® finns i över 100 länder och mer än 45000 restauranger. Idag är SUBWAY® väldens största matkedja och har funnits sedan 1965. SUBWAY® skall erbjuda gästerna ett nyttigare alternativ för snabbmat. Vi bakar vårt eget bröd i restaurangen och gästen väljer själv vad varje sub skall innehålla. För en gäst skall SUBWAY® vara liktydigt med personligt bemötande i restaurangen och gästen skall alltid få dagsfärskt bakat bröd och färska grönsaker i våra subs.
Här på SUBWAY® Mall of Scandinavia har vi arbetat hårt för att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi tror att du kommer prestera som bäst när du är glad och tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi hoppas skapa förutsättningar för detta men det ställer även krav på din inställning till ditt arbete. Vi hyllar goda idéer och när man gör det lilla extra.


Vi söker fler medarbetare som är sugna på ett fartfyllt jobb med glada medarbetare.
Lämna in CV via e-post
Stresstålig och anpassar sig till högt tempo
Ställer krav på sig själv
Utåtriktad, snäll och sällskaplig
Ställer frågor
Gillar ansvar, både att ta och ge.
Ödmjuk och lärvillig
Strukturerad och pålitlig
SäljmedvetenDitt jobb kommer att bestå av:
Bakning
Servering
Kassahantering
Renlighet
Kunduppföljning
Internmarknadsföring
Uppföljning av rutiner
Se till att kvalité på mat, atmosfär och renlighet är skyddat Visa mindre

Lunch kock

Ansök    Maj 16    IL Frösunda AB    Kock, storhushåll
Lunchkock förbereda och tillaga lunchen, planera lunchmenyn mm. deltidsjobb måndag -fredag. Tala och förstå svenska språket är meriterande. Visa mer
Lunchkock förbereda och tillaga lunchen, planera lunchmenyn mm.
deltidsjobb måndag -fredag. Tala och förstå svenska språket är meriterande. Visa mindre

Köksbiträde restaurang

Ansök    Maj 12    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska? Köksbiträde sökes: Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvä... Visa mer
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska?
Köksbiträde sökes:

Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Diskare Sökes!

Ansök    Maj 10    Beonova HB    Diskare
Hej! Vad kul att du läser detta! Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden. Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa er disciplin inom Disk och Restaurang yrket. Nu letar vi efter en Diskare som vill... Visa mer
Hej! Vad kul att du läser detta!
Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden.
Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa er disciplin inom Disk och Restaurang yrket.


Nu letar vi efter en Diskare som vill jobba på en pizza Restaurang , Pizzan som bakas på Lilla Pixel har sin egen fantastiska kvalité och du kommer Hjälpa oss med servera och preparera sidorätter som sallader och vi lär dig att baka pizza i framtiden mm annat.


Som anställd är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina kollegor att leverera det lilla extra och utstråla även framför gästerna.


Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten. Du är full av idéer och arbetsglädje med glimten i ögat och självfallet inom restaurang så är man ansiktet utåt vilket betyder att det behövs att se fräsch och välkomnande ut.


OBS:Behärskning av Svenska är ett krav, desto flera språk med Svenska är meriterande.
Känner du dig som denna person som klara utmaningen och tjäna bra lön?
Tveka inte att ansöka, skicka bild på dig i din presentationsbrev, CV eller separat.


Välkommen och Lycka till! Visa mindre

Mötesplanerare/konferensansvarig

Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag, där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård Boutiquehouse är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023. Nu söker vi en Mötesplanerare/Receptionist Som mötesplanerare ansvarar du för våra... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag, där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård Boutiquehouse är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

Nu söker vi en Mötesplanerare/Receptionist

Som mötesplanerare ansvarar du för våra 13 möteslokaler och våra möteskoncept och du älskar att få vara med våra gäster hela vägen med målet att ge dem framgångsrika konferensdagar och att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du arbetar dagligen med värdskap, planering och merförsäljning, att boka aktiviteter, teknik och transporter, möblering och piff av lokaler och gästkontakt, konferensservice, incheckning och utcheckning samt fakturering och uppföljning av våra mötesarrangemang.

Du är en sann servicemänniska och givetvis också verksamhetens ansikte utåt! Du är van att samarbeta över avdelningsgränserna och kommer att ha ett nära samarbete med Inhouse sales, restaurang och kök där du veckovis håller i planeringsmöten för att säkerställa driften.

Några av dina arbetsuppgifter

- Planering av genomförandet av konferenser och events

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare regelbundet via mail/telefon

- Daglig kontakt med återförsäljare samt leverantörer av aktiviteter

- Planering och möblering av lokaler

- Mottagande av företagsgrupper och värdskap samt service på plats

- Fakturering

- Uppföljningssamtal efter konferensen

- Dagligt arbete i vårt hotellbokningssystem Visbook samt vårt CRM-system Pipedrive

- Du kommer även att avlasta Inhouse sales avdelningen med att ta emot förfrågningar och skriva offerter

- Du har visningar och kundbesök för nya kunder

- I rollen ligger också en del administrativa uppgifter som ansvar för telefonväxel, konftorsmaskiner och liknande.

Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra för att lokalerna ska vara i toppskick när gästerna kommer. Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception och att fakturera. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Arbetspassen är förlagda till mestadels dagar men även kvällar och helger då och då. Det är viktigt att du är ganska flexibel med dina arbetstider och kan planera dina dagar efter beläggning med eget ansvar. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare/Pastakock SOMMAR sökes La Pasta Veloce Mall of Scandinavia

Ansök    Maj 11    Frilén & Zangerl AB    Pizzabagare
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang där vi tillverkar färsk pasta på plats som vi serverar med hemlagade såser. På menyn finns också pizza, risotto, sallader och soppa. Vi söker dig som tycker om högt tempo, tycker om att jobba i team, är intresserad av restaurangkök och vill utvecklas. Pizzabakning samt tillagning av pasta- och risottorätter. Köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning är en stor del, samt diskning och plock... Visa mer
La Pasta Veloce är en snabbmatsrestaurang där vi tillverkar färsk pasta på plats som vi serverar med hemlagade såser. På menyn finns också pizza, risotto, sallader och soppa. Vi söker dig som tycker om högt tempo, tycker om att jobba i team, är intresserad av restaurangkök och vill utvecklas. Pizzabakning samt tillagning av pasta- och risottorätter. Köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning är en stor del, samt diskning och plocka upp varor. Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, del

Ansök    Maj 8    Scandic Hotels AB    Restaurangbiträde
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning med vikariat på deltid.

Vikariatet gäller under juni månad med möjlighet till fortsättning som deltidsanställd efter det.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, del

Ansök    Maj 8    Scandic Hotels AB    Restaurangbiträde
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Teamleader - Mall of Scandinavia

Ansök    Maj 9    Se ngroup AB    Köksbiträde
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vem söker vi? Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut.... Visa mer
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. I tjänsten som Teamleader hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service på högsta nivå.

I arbetet ingår:

- Stötta restaurangchef

- Vara del av den dagliga driften

- Säkerställa kvalitén

- Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

- En grundlig utbildning, och ger dig bra verktyg att komma igång.

- Det är högt i tak och möjligt att utvecklas.

- Jobba tight med ett mycket glatt och drivet team.

- Interna utbildningar.

SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Skicka in din ansökan så får vi berätta mer om oss! Visa mindre

Housekeeping

Ansök    Maj 4    Hoom Park & Hotel AB    Husmor
Beskrivning Vi söker dig som är noggrann och har en känsla för detaljer. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard vad gäller att det ska vara helt och rent och du ser till att våra gäster få en bra känsla när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. Rollen innebär främst att städa hotellrum men även korridorer och allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen ... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som är noggrann och har en känsla för detaljer.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard vad gäller att det ska vara helt och rent och du ser till att våra gäster få en bra känsla när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. Rollen innebär främst att städa hotellrum men även korridorer och allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.
Kvalifikationer
Vem är du? För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har gärna tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.
Mer om oss
HOOM Park & Hotel l ligger vid Järva Krog och Ulriksdal i stadsdelen Solna, alldeles utanför Stockholm. På hotellet bor du i ljusa rum med AC, TV, badrum och gratis WIFI. Bar, shuffleboard och biljard finns i hotellets stora lobby. I närheten av hotellet kan du njuta av naturen vid Brunnsviken eller kungliga Hagaparken, eller varför inte besöka ett evenemang vid Friends Arena och ta en shoppingtur i Mall of Scandinavia. Kvällstid kan du njuta av en god middag i hotellets restaurang. Från oss är det nära till Järvastadens fina lekplats Mulle Mecks lekpark och Ulriksdals Slott. Stockholms Central når du på 10 minuter med pendeltåget. Visa mindre

Förare restaurang

Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Vi söker en cateringförare: Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba så mycket m... Visa mer
Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Vi söker en cateringförare:

Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Köksansvarig till Bergshamraskolan

Ansök    Maj 4    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Köksansvarig till Bergshamraskolan sökes Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som köksansvarig ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säk... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Köksansvarig till Bergshamraskolan sökes

Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som köksansvarig ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och goda måltider till våra elever.

Ansvarsområden:


• Planera,arbetsleda och fördela arbetet i köket
• Säkerställa att köket och personalen följer företagets säkerhets- och hygienkrav
• Beställningar och KPI rapporteringar
• Kvalitétsäkra måltiden och jobba med presentationen av maten
• Skapa och underhålla goda relationer med elever, personal och föräldrar

Krav:


• Erfarenhet av att leda och utveckla personal inom restaurangbranschen
• Kunskap om HCCP
• Kunskap inom köksekonomin
• Goda kunskaper av officepaket
• Utbildning inom matlagning, specialkost och näringslära

Vi söker en person som är engagerad, kreativ och som brinner för att tillaga god mat och göra det lilla extra.

Du måste vara flexibel och ha förmågan att arbeta i en dynamisk miljö med hög arbetsbelastning.

Vi ser fram emot att välkomna en köksansvarig som vill vara en del av vårt team och som vill bidra till att skapa en god matupplevelse för våra elever.

Är du den vi söker, skicka in din ansökan och CV till oss redan idag.

Vi behöver tillsätta tjänsten senast augusti

Vid frågor kontakta:
Ramazan Uzel 076 502 3318 eller maila [email protected]


Omfattning:

Tillsvidaretjänst 100%. Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Sista ansökningsdagen är 2023-07-31

Varmt välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kökspersonal deltid Brödernas Järva

Ansök    Maj 4    Brödernas Group AB    Köksbiträde
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Diskare resturang

Ansök    Maj 4    Brunnsviken Service AB    Diskare
Om jobbet Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska? Diskare sökes: Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav.... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet som Diskare? Pratar du svenska eller engelska?
Diskare sökes:

Som diskare innebär dina arbetsuppgifter framförallt att ta hand om, och diska tallrikar, bestick brickor. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma som lättare städning eller plock.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som diskare eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och stresstålighet egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Cateringförare i restaurang

Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Vi söker en cateringförare: Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vi... Visa mer
Har du erfarenhet som cateringförare? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Vi söker en cateringförare:

Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbranschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av lastning och catering. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Arbetstiden är på dagtid och ligger i centrala Stockholm.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Konsult inom försvarsteknik

Företagsbeskrivning Nu söker vi dig som söker variation och stimulans i vardagen och som vill jobba på hos AFRY. Som konsult hos AFRY får du kombinera din försvarstekniska bakgrund med en tekniknära roll. Du får komma till din rätt med din kompetens! Jobbeskrivning Du vill antingen vara i en disciplin alternativt växla mellan olika, exempelvis; Systemanalys och systemplanering Projektledning, eller delprojektledning Teknisk Specialist Kravanalyser Te... Visa mer
Företagsbeskrivning


Nu söker vi dig som söker variation och stimulans i vardagen och som vill jobba på hos AFRY. Som konsult hos AFRY får du kombinera din försvarstekniska bakgrund med en tekniknära roll. Du får komma till din rätt med din kompetens!


Jobbeskrivning


Du vill antingen vara i en disciplin alternativt växla mellan olika, exempelvis;
Systemanalys och systemplanering
Projektledning, eller delprojektledning
Teknisk Specialist
Kravanalyser
Teknisk arkitektur och designAllt beror på vad du helst vill jobba med och utvecklas vidare inom. Du kommer jobba i en varierad konsultroll, antingen i ett projekt som kan vara "inhouse" eller i uppdrag ute hos kund. Kunderna vi jobbar med är främst myndigheter, försvarsindustrin, men även civila företag exempelvis inom fordons- och flygindustrin.
Vi främjar kompetensutveckling och bedriver egen utbildningsverksamhet inom ramen för AFRY Academy. Du kan utbilda dig inom exempelvis Systems Engineering och ILS.
Du vill tillsammans med oss göra skillnad och bidra till samhällsengagemang och stärka svensk försvarsförmåga.
Vi söker främst till våra kontor i Stockholm, Enköping, Uppsala, Göteborg/Trollhättan och Skövde.
Vill du veta mer om oss, läs här; https://afry.com/sv/erbjudande/forsvar


Kravspecifikation


Vi vill att du är lägst högskoleingenjör inom tekniskt område och en merit är om du också har officersbakgrund. Du har eller har haft en tekniknära roll från försvar, försvarsindustrin eller närliggande områden. Du har god förståelse för systemens livscykelprocess. Då många av våra kunder är myndigheter bör du kunna uttrycka dig väl både på svenska och engelska.
Du är en lagspelande person med ansvarskänsla och mycket eget driv.
Dagspendling till våra kunder ingår som en naturlig del av tjänsten. Även längre tjänsteresor kan förekomma.
Våra uppdrag är varierande och vissa finns inom säkerhetsklassade områden, vilket innebär att du måste genomgå en säkerhetsprövning innan du börjar hos oss.


Ytterligare information


AFRY präglas av en känsla av samhörighet och en familjär stämning. Här är inte bara jobbet utan också livet utanför viktigt och därför är begreppet ”work life balance” något vi verkligen lever efter. Vi tror att du som söker till oss är en teamplayer som vill dela med dig av dina kunskaper och som inte tvekar inför nya utmaningar.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Urval sker löpande, så sök gärna idag. Sista ansökningsdag är 15 maj 2023.

Kontaktuppgifter för frågor:


Stefan Oscarsson, Sektionschef
[email protected]
Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Teamleader - Mall of Scandinavia

Ansök    Maj 3    Se ngroup AB    Köksbiträde
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vem söker vi? Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut.... Visa mer
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. I tjänsten som Teamleader hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service på högsta nivå.

I arbetet ingår:

- Stötta restaurangchef

- Vara del av den dagliga driften

- Säkerställa kvalitén

- Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

- En grundlig utbildning, och ger dig bra verktyg att komma igång.

- Det är högt i tak och möjligt att utvecklas.

- Jobba tight med ett mycket glatt och drivet team.

- Interna utbildningar.

SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Skicka in din ansökan så får vi berätta mer om oss! Visa mindre

Serveringspersonal helger/extra sökes, L'Azurde - libanesisk restaurang

Ansök    Maj 3    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal till helgkvällar och vid behov. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en h... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal till helgkvällar och vid behov. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Kock

Sökes erfaren lunchkock för deltids anställning arbetstider 07:00 13:00 varierande arbetsuppgifter till Hurtigs barncafe Gamla Astrid Lindgrens barnsjukhus Visa mer
Sökes erfaren lunchkock för deltids anställning arbetstider 07:00 13:00 varierande arbetsuppgifter till Hurtigs barncafe Gamla Astrid Lindgrens barnsjukhus Visa mindre

Serveringspersonal sökes, L'Azurde - libanesisk restaurang

Ansök    Maj 3    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett ... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Morgonglad kallskänka sökes

Ansök    Maj 3    J.D. Hedlunds Café HB    Kallskänka
Vi på Café Kärven söker nu en morgonglad kallskänka till vårat härliga team. Vårt café är ett familjeägt företag och det är därför naturligt att vi eftersträvar att skapa en välkomnande atmosfär för alla kunder och arbetare som befinner sig i caféet. Vi värderar en team player som alltid har ett leende på läpparna och är glad! Vi ser gärna att du: Kan jobba bra i team men även ensam. Är stresstålig! Pratar flytande svenska (krav). Har erfarenhet inom yrket... Visa mer
Vi på Café Kärven söker nu en morgonglad kallskänka till vårat härliga team.
Vårt café är ett familjeägt företag och det är därför naturligt att vi eftersträvar att skapa en välkomnande atmosfär för alla kunder och arbetare som befinner sig i caféet. Vi värderar en team player som alltid har ett leende på läpparna och är glad!
Vi ser gärna att du:
Kan jobba bra i team men även ensam.
Är stresstålig!
Pratar flytande svenska (krav).
Har erfarenhet inom yrket.Gällande jobbet:
Vi serverar svensk husmanskost, samt sallader och mackor.
Vi har stängt på helger och röda dagar, samt stängt kvällar.Till dig som söker denna tjänst lovar vi en stabil och trygg tillvaro på din arbetsplats. En arbetsplats som även kommer erbjuda ett långsiktigt arbetsförhållande.
Vi letar efter dig som kan jobba bra tillsammans med oss! Visa mindre

Barista på Waynes Coffee

Ansök    Maj 2    Happyr AB    Barista/Kaffebartender
Waynes Coffee rekryterar: Barista Waynes rekryterar: Barista 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, välla... Visa mer
Waynes Coffee rekryterar: Barista


Waynes rekryterar: Barista

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!

------------

WAYNES SÖKER VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGA

Vi söker dig som gillar tempo och som vill ge en otrolig service som alltid toppas med en välsmakande kaffe till våra gäster. Som Barista på Waynes får du tillsammans med ett tight team skapa magiska fikaupplevelser i en miljö som präglas av högt tempo och hantverk.

Rollen som Barista hos oss innefattar också andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en kaféverksamhet, uppgifter såsom:

? Hantering av kaffemaskin och kvarn

? Beredning av mat

? Kassahantering/arbete

? Diskplock

Vad du ger Waynes och våra gäster:

? Du är prestigelöst säljdriven

? Du har en känsla för service och är alltid inriktad på att ge gästerna den bästa fikaupplevelsen

? Du gillar att ta initiativ och du är inte rädd för ansvar

? Du älskar att jobba i team

? Du sprider glädje och energi, både till gäster och teamet

Välkommen med din ansökan!Hej!

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen! Visa mindre

Barista på Waynes Coffee

Ansök    Maj 2    Happyr AB    Barista/Kaffebartender
Waynes Coffee rekryterar: Barista Waynes rekryterar: Barista 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, välla... Visa mer
Waynes Coffee rekryterar: Barista


Waynes rekryterar: Barista

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!

------------

WAYNES SÖKER VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGA

Vi söker dig som gillar tempo och som vill ge en otrolig service som alltid toppas med en välsmakande kaffe till våra gäster. Som Barista på Waynes får du tillsammans med ett tight team skapa magiska fikaupplevelser i en miljö som präglas av högt tempo och hantverk.

Rollen som Barista hos oss innefattar också andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en kaféverksamhet, uppgifter såsom:

? Hantering av kaffemaskin och kvarn

? Beredning av mat

? Kassahantering/arbete

? Diskplock

Vad du ger Waynes och våra gäster:

? Du är prestigelöst säljdriven

? Du har en känsla för service och är alltid inriktad på att ge gästerna den bästa fikaupplevelsen

? Du gillar att ta initiativ och du är inte rädd för ansvar

? Du älskar att jobba i team

? Du sprider glädje och energi, både till gäster och teamet

Välkommen med din ansökan!Hej!

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen! Visa mindre

Restaurang Personal

Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Restaurang personal sökes: Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart... Visa mer
Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Restaurang personal sökes:

Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Kallskänka till Coor i Solna*

Är du en kallskänka med fingertoppskänsla för service och som kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du ett eget driv med bred erfarenhet inom matlagning där du uppskattar möjligheten till att kunna få vara både kreativ och visionär? Då kan detta vara jobbet för dig! På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Förutom dagens lunch har den här verksamheten... Visa mer
Är du en kallskänka med fingertoppskänsla för service och som kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du ett eget driv med bred erfarenhet inom matlagning där du uppskattar möjligheten till att kunna få vara både kreativ och visionär? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Förutom dagens lunch har den här verksamheten ett eget café samt en cateringdel. Nu vill vi ha med dig som är kallskänka och som vill vara med att bidra till att skapa en miljö där människor kan mötas, där tankar kan väckas och där idéer kan delas och där energi fylls på.

Om rollen
I rollen som kallskänka arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du får ta ett stort eget ansvar. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar ständigt nära våra gäster vilket gör det viktigt med en hög servicenivå. För att trivas i rollen uppskattar du mångsidigheten i arbetsuppgifterna samt möjligheten till att kunna få vara med och påverka. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten till café och catering så arbetar vi över gränser och stöttar varandra på alla stationer i verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ge service till våra gäster
• Förbereda och laga alla rätter som finns på menyn
• Menyplanering
• Kassatjänst
• Sälja och servera rätter och dryck över disk
• Ta emot leveranser och beställningar samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader med placering i Solna. Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men viss kvällstjänstgöring kan även förekomma. 

Du
Vi söker dig som har en restaurangutbildning samt tidigare erfarenhet från restaurangbranschen med några års erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller bistro. Självklart har du kunskap och stort intresse av mat och dryck med ett stort fokus på att vilja leverera en fantastisk kundservice.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kassahantering och har du dessutom en baristautbildning ser vi det som ytterst meriterande. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Din personlighet
Du har ett naturligt driv och vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du har förmågan till att kunna arbeta självständigt men är samtidigt prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar teamarbete. Du är en person som brinner för service och som älskar att möta människor. Du har en förmåga att få människor i din omgivning att trivas och känna sig välkomna. Vidare är du en nyfiken, positiv och en varm person som skapar bra stämning. Du tar stort ansvar över dina uppgifter och gillar att arbeta självständigt samt att ha många bollar i luften. Du är även kreativ och vill hela tiden utveckla och förbättra upplevelsen till gäst. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar även aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Lina Löfgren Ringdahl via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Serveringspersonal

Italiensk restaurang Piazza Råsunda som är i hjärtat av Råsunda söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa service och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad så lär vi Dig resten.. Restaurangen har ca 50 platser inne och ca 60 sittplatser på terassen. Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska. Pratar du Italienska är et... Visa mer
Italiensk restaurang Piazza Råsunda som är i hjärtat av Råsunda söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa service och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad så lär vi Dig resten..
Restaurangen har ca 50 platser inne och ca 60 sittplatser på terassen.
Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska.
Pratar du Italienska är ett plus men du ska fortfarande kunna Svenska eller engelska.
Tjänsten är heltid/deltid efter schema, arbetstiden är mellan 16.00 och 24.00
Vi söker flera självsäkra, duktiga personer till vår glada team.
Alla sökande;
Bifoga bild på er ansökan
För information och intervju kontakta oss på:
[email protected]


0701750101
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Souschef till Signatur på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna*

Ansök    Maj 2    Coor Service Management AB    Souschef
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor. Är du en visionär och kreativ souschef med stor passion och eget driv? Ser du en tjusning i en i a... Visa mer
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.

Är du en visionär och kreativ souschef med stor passion och eget driv? Ser du en tjusning i en i att skapa smakupplevelser utöver det vanliga och samtidigt få vara med och bidra till en hållbar helhetsupplevelse kring mat och dryck? Då kan detta vara jobbet för dig!

Signatur by Coor -  är mat för sjukhus och andra vårdinrättningar. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och närstående. Med mycket omtanke och en stor dos nytänkande ska vi servera riktig mat. Måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr.  Det här är mat som vi själva gillar och som vi kan stå för – alltid lagade från grunden av våra kockar i Signatur by Coors kök.

Vill du veta mer om Signatur by Coor? Kika in här 

Om rollen
Coor driver tillagningsköket vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna genom det egna varumärket Signatur by Coor. Vi söker nu en kreativ och ansvarstagande souschef till Signatur där du är med och skapar en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Som Souschef på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster.  

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Ansvar för tillagning 
• Ansvarig för beställning av råvaror
• Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Planera och strukturera den dagliga driften
• Utveckla och förbättra verksamheten genom att arbeta både proaktivt och kreativt 
• Självständigt förbereda menyer

Genom din kunskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och inspirera till kompetenshöjning inom verksamheten i stort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader med placering i Solna. Arbetstiderna är förlagda dagtid,  måndag till fredag.

Vår perfekta match
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Givetvis har du ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom arbetat inom a la carte ser vi det som mycket meriterande. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi både har svenska samt internationella kunder så är det viktigt att du kan tala svenska och engelska helt obehindrat. Vi ser även att du har en god datorvana. 

Du
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad och passionerad samt att du har ett strukturerat arbetssätt och ett bra ordningssinne. Vi tänker oss att du givetvis har ett stort kulinariskt fokus utifrån ett affärsmässigt perspektiv. Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Du är en ledare med ett stort engagemang och innehar en förmåga till att inspirera samt att få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Tommy Westphal via mail, [email protected] 

Om Coor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Köksbiträde till Lyckoklöverns förskola 50 % vik, Solna Stad

Ansök    Apr 27    Solna kommun    Köksbiträde
Om oss Välkommen till Lyckoklöverns förskola! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap. På vår förskola arbetar vi med trygghet, mångfald och barninflytande. Vem söker vi - Du bör ha erfarenhet av servering och uppläggning av mat i skolkök. - Du behöver ha erfarenhet av att diska i skolkök. - Du behöver ha kunskaper om specialkost och egenkontroll. - Du... Visa mer
Om oss

Välkommen till Lyckoklöverns förskola! Hos oss vill vi erbjuda en verksamhet där barnen får möjlighet att utveckla sin identitet samtidigt som de är delaktiga i vår gemenskap.

På vår förskola arbetar vi med trygghet, mångfald och barninflytande.

Vem söker vi

- Du bör ha erfarenhet av servering och uppläggning av mat i skolkök.
- Du behöver ha erfarenhet av att diska i skolkök.
- Du behöver ha kunskaper om specialkost och egenkontroll.
- Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet, alternativt eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig är meriterande.

Som köksbiträde har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. 

Vilka arbetsuppgifter har du?

Som köksbiträde på vår förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Förutom ditt uppdrag med att lägga upp och servera mat, ansvarar du för disk och rengöring av bord och stolar. På förskolan finns en matsal där alla äter. Det är ca. 75 barn och 12 pedagoger.

Ytterligare information

Tjänsten är ett vikariat fram till 30/6- 2023 på 50 % med tillträde snarast. Vid frågor kontakta Biträdande rektor Karin Klingvall på [email protected]

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 3/5 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Ekonomibiträde till seniorträff

Vill du verka för att öka den sociala samvaron för våra seniorer i Solna stad? Då kanske du är ekonomibiträdet vi söker!  Om oss Den förebyggande verksamheten erbjuder seniorer i Solna ett brett utbud av sociala och fysiska aktiviteter inom ramen för stadens seniorträffar i samarbete med volontärer och frivilligorganisationer. Vi är en del av Humaniora vård och omsorg, den kommunala utföraren av vård och omsorg i Solna stad. Till verksamheten tillhör... Visa mer
Vill du verka för att öka den sociala samvaron för våra seniorer i Solna stad? Då kanske du är ekonomibiträdet vi söker! 

Om oss

Den förebyggande verksamheten erbjuder seniorer i Solna ett brett utbud av sociala och fysiska aktiviteter inom ramen för stadens seniorträffar i samarbete med volontärer och frivilligorganisationer.

Vi är en del av Humaniora vård och omsorg, den kommunala utföraren av vård och omsorg i Solna stad.

Till verksamheten tillhör ett antal seniorträffar, mötesplatser för äldre. På seniorträffarna verkar både personal och volontärer för att tillsammans erbjuda ett tilltalande och varierat utbud av aktiviteter i en trivsam miljö.

Målet med verksamheten är att skapa förutsättningar för seniorer att stärka och/eller bibehålla fysiskt och psykiskt välbefinnande samt att stötta till att leva ett självständigt liv. 

Som medarbetare i den förebyggande verksamheten ingår du i ett team med hälsopedagoger, digital fixare, fixare service, ekonomibiträden och verksamhetsassistent.  Vad innebär arbetet?

I rollen som ekonomibiträde hos oss så kommer du att ansvara för samordning och planering av café samt aktiviteter men även för inköp och redovisning. En viktig del, om inte den viktigaste, är att du ska verka för att öka den sociala samvaron för våra seniorer och skapa lust och delaktighet hos dem. Du kommer tillsammans med våra seniorer, samt interna och externa samarbetspartners, att arbeta aktivt för att skapa utvecklande aktiviteter. Utifrån intresse och erfarenhet har du själv möjlighet att påverka vilka typer av aktiviteter som anordnas.

- Ansvar för inköp och redovisning  
- Samordning och planering av café samt aktiviteter
- Verka för att öka den sociala samvaron för våra seniorer samt skapa lust och delaktighet
- Tillsammans med våra seniorer, samt interna och externa samarbetspartners arbeta aktivt för att skapa ett utvecklande aktiviteter. Du har själv möjlighet att påverka vilka typer av aktiviteter som anordnas utifrån intresse och erfarenhet.  Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att möta människor i olika livssituationer och som har en empatisk och kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för seniorer.

Du behöver vara flexibel och ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förutsättningar. Dina arbetsdagar ser olika ut från dag till dag och det är något du uppskattar. Du tar ansvar för ditt arbete och driver det självständigt framåt i samarbete med kollegor och volontärer. För dig är struktur viktigt och det är tydligt i ditt arbetssätt framför allt när du har flera parallella processer. Du har en positiv attityd till arbetet.

Du förväntas samarbeta brett med såväl volontärer som andra verksamheter i staden. Ditt uppdrag hos oss är bygger på självständighet och flexibilitet intressant och utvecklande med omväxlande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, social och bra på att knyta och underhålla kontakter.   

Utöver ovanstående har du:

- God svenska i tal och skrift
- Kunskap kring administration/redovisning av enklare slag
- Erfarenhet av service
- Datorvana
- Ekonomibiträdesutbildning och erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen äldre är meriterandeVårt erbjudande

Vi erbjuder dig en intressant, social och utvecklande tjänst med omväxlande arbetsuppgifter.  

Du kommer att bli en del av ett kompetent och glatt team där det finns en stor omtanke om verksamheten och om varandra.

Under verksamhetsåret har vi gemensamma planeringsdagar, arbetsplatsträffar, frukostträffar och utbildning efter behov. Vi är en verksamhet i ständig utveckling där du kan vara med och göra skillnad.  

Välkommen till oss!Mer information om ansökan

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1/9. Vi ser fram emot att läsa din ansökan, dock senast den 10/5. 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Frida Wagman på [email protected] 

Facklig kontaktperson på Kommunal är Marie Svärd telefon 08-746 11 50 eller Jeanette Hjalmarsson telefon 08-746 17 83.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar, så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. 

 

 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Länsförsäkringar i Solna

Ansök    Apr 26    Miljonbemanning AB    Restaurangbiträde
Om Länsförsäkringars restaurangverksamhet Restaurangbiträde sökes till Länsförsäkringar i Solna vars restaurang håller öppet endast dagtid och serverar lunch till över 150 medarbetare. Beroende på verksamheten kan det även serveras mellanmål. Restaurangen präglas av härlig stämning och hemtrevlig anda med springande gäster. Miljonbemanning söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utv... Visa mer
Om Länsförsäkringars restaurangverksamhet

Restaurangbiträde sökes till Länsförsäkringar i Solna vars restaurang håller öppet endast dagtid och serverar lunch till över 150 medarbetare. Beroende på verksamheten kan det även serveras mellanmål. Restaurangen präglas av härlig stämning och hemtrevlig anda med springande gäster.

Miljonbemanning söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Arbetsuppgifter:

- Utföra samtliga förekommande arbetsuppgifter i den dagliga driften av kök och matsal.
- Förbered matsal servering samt i ordning efter servering, i förkommande fall även servera mat.
- Städning av kök och matsal.
- Diskning.


Vem är du?

- Du är över 18 år

- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare

- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll som restaurangbiträde

- Du talar svenska

Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Restaurang Läckergommen

Vi söker dig som känner att du kan hantera lite av varje och har lust att utvecklas innom restaurang. Vi är är tajt team som jobbar lunchtid dock kan viss tid ske även kvällar alternativt helg.Tjänsten är för närvarande är deltid med möjlighet till heltid. Visa mer
Vi söker dig som känner att du kan hantera lite av varje och har lust att utvecklas innom restaurang. Vi är är tajt team som jobbar lunchtid dock kan viss tid ske även kvällar alternativt helg.Tjänsten är för närvarande är deltid med möjlighet till heltid. Visa mindre

Diskare + allt i allo

Ansök    Apr 26    Den Glada Restaurangen AB    Diskare
Vi är en liten lunchrestaurang på Karolinska sjukhuset, vi söker en... Diskare + allt i allo Måndag - Fredag Dagtid mellan 7.30-15.30 Kan ev förekomma någon kväll.. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi är en liten lunchrestaurang på Karolinska sjukhuset, vi söker en...


Diskare + allt i allo
Måndag - Fredag Dagtid mellan 7.30-15.30
Kan ev förekomma någon kväll..
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.

Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi så är det dig vi letar efter.

Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst 3 år och jobbat med a la carte. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Hälsosam och god personalmat

- Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus

- Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu p... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Servis/värdinna

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Restaurang Personal

Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit! Restaurang personal sökes: Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart ... Visa mer
Har du erfarenhet av restaurang? Pratar du svenska eller engelska? Se hit!
Restaurang personal sökes:
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholms-baserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och mycket mer! Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

BARCEPTION CREW WANTED - EXTRA

We're Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet. We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnece... Visa mer
We're Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet.

We are Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We like things easy. As in easy on the wallet, easy access, easy to enjoy and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Solna aims to prove that budget doesn’t have to be boring. The common areas are designed to offer space and comfort - all in an urban setting. We want entrepreneurs, startups, freelancers, guests and locals to spend time with us. We are Scandinavia’s first Zero-Energy hotel - generating an excess of natural energy throughout the year. Moreover, Comfort Solna is part of House of Choice - a never-before seen business model where hotel, longstay and our head office operate under one solar panel-covered roof.

The hotel is located next to Friends Arena, Mall Of Scandinavia and a nature reserve. We have 336 rooms, 88 apartments, gym, breakfast, laundromat and last but not least - our Barception. The heart of the hotel where guests can check in, chill out in the bar and grab something to eat.

As Barception Crew at Comfort Hotel Solna you work in our aforementioned combined reception and bar. This includes administrative tasks and to deliver personal service in your daily work when dealing with check in- & outs and serving in the bar. As a member of the Barception Crew you are the person with constant interaction with the guests. You are up to speed with the happenings and news in Solna and Stockholm as well as in the news flow around the world - you don't want to miss out on anything. You know your city and area well and have a good local network, and are used to working in a high-paced environment. You’re spreading joy and warmth around you, and your laughter is contagious. So is your energy. You are a responsible person and take ownership of your tasks to achieve the best results.

Does this feel like a perfect match?

Go ahead and send your application via the Workbuster link now.

Deadline for last application: 23-05-24

Preliminary start of the job: ASAP Visa mindre

Köksbiträde restaurang

Ansök    Apr 25    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska? Köksbiträde sökes: Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvä... Visa mer
Har du erfarenhet som köksbiträde? Pratar du svenska eller engelska?
Köksbiträde sökes:

Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska eller engelska är krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Köksbiträde LUNCH - Senstreetkitchen - Mall of Scandinavia

Ansök    Apr 22    Se ngroup AB    Köksbiträde
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill... Visa mer
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prepp.

- Montering av rätterna.

- Kassatjänst.

- Städ och en del disk.

- Leveransmottagning

Schemat är varierande mellan 09:00 - 15:00 samt vissa helger.SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig! Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Diskare Sökes!

Ansök    Apr 24    Beonova HB    Diskare
Hej! Vad kul att du läser detta! Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden. Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa er disciplin inom Disk och Restaurang yrket. Nu letar vi efter en Diskare som vill... Visa mer
Hej! Vad kul att du läser detta!
Nu söker vi personal till Lilla Pixel som växer i raketfart. Våra pizzor är av hög klass och vi utvecklas och blir större. Arbetsplatsen är i Stockholm och innerstaden.
Vår önskemål är att balansera vår personal så att det är både killar och tjejer, just därför söker vi alla kandidater just nu som är redo för utmaningar för att visa er disciplin inom Disk och Restaurang yrket.


Nu letar vi efter en Diskare som vill jobba på en pizza Restaurang , Pizzan som bakas på Lilla Pixel har sin egen fantastiska kvalité och du kommer Hjälpa oss med servera och preparera sidorätter som sallader och vi lär dig att baka pizza i framtiden mm annat.


Som anställd är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina kollegor att leverera det lilla extra och utstråla även framför gästerna.


Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten. Du är full av idéer och arbetsglädje med glimten i ögat och självfallet inom restaurang så är man ansiktet utåt vilket betyder att det behövs att se fräsch och välkomnande ut.


OBS:Behärskning av Svenska är ett krav, desto flera språk med Svenska är meriterande.
Känner du dig som denna person som klara utmaningen och tjäna bra lön?
Tveka inte att ansöka, skicka bild på dig i din presentationsbrev, CV eller separat.


Välkommen och Lycka till! Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 20    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Apr 21    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Vi söker en duktig köksbiträde i Stockholm! Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambi... Visa mer
Vi söker en duktig köksbiträde i Stockholm!
Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett familjärt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi arbetar för att lösa företagens personalbehov. Våra värdeord är glädje, lojalitet och trygghet.
Välkommen med din ansökan till oss! Maila: [email protected] Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Apr 19    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och matlagning. Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ... Visa mer
Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och matlagning. Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven.
Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska . Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett familjärt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi arbetar för att lösa företagens personalbehov. Våra värdeord är glädje, lojalitet och trygghet.


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Diskare/vaktmästare allt-i-allo med körkort

Ansök    Apr 20    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en allt-i-allo kombinerad diskare och vaktmästare till mötesplats- och konferensanläggning i Solna. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Huvudsta Gård Boutique House i Solna. Öppet vardagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 50% och vaktmästeri 50%. Restaurangdiskning grov- och matsalsdisk Åka med transporter av bland annat sopor. Möblera konferensloka... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en allt-i-allo kombinerad diskare och vaktmästare till mötesplats- och konferensanläggning i Solna.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Huvudsta Gård Boutique House i Solna.
Öppet vardagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 50% och vaktmästeri 50%.
Restaurangdiskning grov- och matsalsdisk
Åka med transporter av bland annat sopor.
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta emot och packa upp varor

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform och arbetstider
Heltid
Arbetstiderna är måndag till fredag, varierande mellan
kl: 07.30-16.00, 09.00-17.30, 15.00-23.00 och 11.00-20.00.
Rullande schema med tre veckors framförhållning. 30 min lunchrast.


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Anställd, Restaurangbiträde, Hel/Del-tid

Ansök    Apr 20    Bing Wang AB    Restaurangbiträde
Bing Wang kommer att driva en restaurang som säljer Asien food i Mall of Scandinavia S2. Just nu söker vi personal med arbetsuppgifter som restaurangbiträde och kassapersonal för både hel/del-tid och extra personal med start från omgående. Kökspersonal skall helst ha 1-2 års erfarenhet, men annars erbjuds utbildning. Vi ser helst att du som söker heltid är 18år gammal, deltid och extra från 16år. Jobbets arbetstider kommer att variera då gallerian är öppen... Visa mer
Bing Wang kommer att driva en restaurang som säljer Asien food i Mall of Scandinavia S2. Just nu söker vi personal med arbetsuppgifter som restaurangbiträde och kassapersonal för både hel/del-tid och extra personal med start från omgående. Kökspersonal skall helst ha 1-2 års erfarenhet, men annars erbjuds utbildning. Vi ser helst att du som söker heltid är 18år gammal, deltid och extra från 16år. Jobbets arbetstider kommer att variera då gallerian är öppen från 10-22 varje dag.
Maila din ansökan och ditt cv till [email protected] och märk ansökan Stockholm och markera vilken arbetsroll du söker .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Kassa Service Little india

Hej vi på Little india gruppen söker personal för våran restaurang i Mall of Scandinavia (Solna) Arbets tider 10-16 El 10-22 Bra om du har erfarenhet inom restaurang Du ska jobba med kassa / service Krav Vi kräver att du kan flytande svenska Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi på Little india gruppen söker personal för våran restaurang i
Mall of Scandinavia (Solna)
Arbets tider
10-16
El
10-22
Bra om du har erfarenhet inom restaurang
Du ska jobba med kassa / service
Krav
Vi kräver att du kan flytande svenska
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Apr 19    Gk i Solna AB    Köksbiträde
En medarbetare i tjänst köksbiträde sökes till vår verksamhet. Vi söker dig som är serviceinriktad och glad person som håller humöret uppe vid stressigaste tillfällena. Det är meriterande om du har erfarenhet från cafe/restaurangsbrancen, men det är inget krav då vi lär upp på plats. Det viktiga är att du är intresserad av branscen. Det är sedvanliga arbetsuppgifter för ett köksbiträde. Deverse arbetsuppgifter, Du ska hjälpa med förberedning, lätt tillgani... Visa mer
En medarbetare i tjänst köksbiträde sökes till vår verksamhet.
Vi söker dig som är serviceinriktad och glad person som håller humöret uppe vid stressigaste tillfällena. Det är meriterande om du har erfarenhet från cafe/restaurangsbrancen, men det är inget krav då vi lär upp på plats. Det viktiga är att du är intresserad av branscen.
Det är sedvanliga arbetsuppgifter för ett köksbiträde. Deverse arbetsuppgifter, Du ska hjälpa med förberedning, lätt tillganing samt disk o städ.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sprudlande glad servitör/servitris med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Apr 17    NR drift AB    Servitör/Servitris
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till matsalen. Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall ar... Visa mer
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till matsalen.

Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Brinnande intresse för mat och dryck

- Tidigare flerårig erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31 oktober 2023 med god chans till förlängning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal Visa mindre

Bartender / Servis i Stockholm

Ansök    Apr 17    Brunnsviken Service AB    Bartender
Bartender sökes! Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo, har en positiv inställning och glimten i ögat. Erfarenhet som bartenderutbildning, restaurang/bar arbete är meriterande men inget krav för rätt person. Du måste vara ansvarsfull och kunna arbeta både i team och självständigt. Du arbetar vid behov, när du kan! Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläg... Visa mer
Bartender sökes!
Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo, har en positiv inställning och glimten i ögat. Erfarenhet som bartenderutbildning, restaurang/bar arbete är meriterande men inget krav för rätt person. Du måste vara ansvarsfull och kunna arbeta både i team och självständigt.
Du arbetar vid behov, när du kan!
Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och matlagning. Restaurangbranschen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven.
Vi inväntar din ansökan! Maila till: [email protected] Visa mindre

Restaurang Personal

Hej Vi tror att du som söker jobbet är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen. Vi ha... Visa mer
Hej
Vi tror att du som söker jobbet är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholms-baserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och mycket mer! Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

Mangal BBQ Solna söker Grillbiträden och kassabiträden #jobbjustnu

Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker Grillpersonal till Mangal BBQ i Solna Centrum., erfarenhet är ett krav. Vi söker även kassabiträden och diskare med vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfarenhet av Turkiskt kök

Ansök    Apr 16    BBQ i Norrköping AB    Specialkock
Nu söker vi på Mangal BBQ för en ny enhet ett kock team som har erfarenhet inom Turkiskt kök och grill. Vi vill att du ska ha erfarenhet och kunna driva köket självständigt. Vi söker till fler enheter, Häggvik, Solna och Centralen Visa mer
Nu söker vi på Mangal BBQ för en ny enhet ett kock team som har erfarenhet inom Turkiskt kök och grill.
Vi vill att du ska ha erfarenhet och kunna driva köket självständigt.
Vi söker till fler enheter, Häggvik, Solna och Centralen Visa mindre

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Ansök    Apr 17    NR drift AB    Kock, à la carte
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till köket. Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinn... Visa mer
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till köket.

Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal Visa mindre

Nattreceptionist sommar + extra vid behov Biz Apartment Solna

Nu söker vi en NATTRECEPTIONIST på vårt Hotell Biz Apartment Solna! Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss. Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockh... Visa mer
Nu söker vi en NATTRECEPTIONIST på vårt Hotell Biz Apartment Solna!
Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.
Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockholm. Kedjan har 4 lägenhetshotell med totalt 627 hotellägenheter och sex konferenslokaler. Vi som arbetar på Biz apartment i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, bra ledarskap samt en arbetsmiljö fylld av ambition och kamratskap. Är du en social och serviceinriktad lagspelare? Då kan du vara den vi söker.
Receptionen är hotellets nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen eller natten men vi vet att alla kollegor sluter upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.
Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
· Vara allmänt behjälplig inför och under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som nattreceptionist alltid har fokus på service till hotellgästerna.
· Ta emot gäster vid ankomst och avresa
· Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
· Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
· Delta i div utvecklingsprojekt
· Arbeta efter gemensamt uppsatta bokningsmål och prissättning
Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet, men även klara av att jobba självständigt under dina nätter.
Viktigt är också att man kan tänka sig att jobba på syster hotellet Biz Apartment Bromma.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
· Van att jobba natt.
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
· God systemvana (kunskaper i HotSoft en merit)
Information om tjänsten:
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Vid frågor kan du även höra av dig via telnr: 08-502 399 89. Alla ansökningar tas emot per E-post och kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Vi erbjuder en tjänst som nattreceptionist under följande veckor under sommaren: V.27, V.29 och V.31. Då jobbar man 7 dagar och är ledig i 7 dagar. Därefter tillkommer extra vid behov på Biz Apartment Solna och även Biz Apartment Bromma. Är man även villig att jobba dagtid som extra är det meriterande. Visa mindre

Kock till Smeden Mathall Solna

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag! Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Mycket inspererande Kock jobb i ett härligt stort företag!

Vi kommer ha 3 olika Koncept i denna helt nya restaurang i solna! Visa mindre

Duktig kock dagtid, Solna

Vi söker en ny duktig innovativ kock för tjänstgöring dagtid. Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet. Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar? Vi letar efter dig som: Lagar god mat o... Visa mer
Vi söker en ny duktig innovativ kock för tjänstgöring dagtid.
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör, Vårt ställe på Vendevägen är ett välbesökt och uppskattad ställe som ordnar allt från frukost och lunch till catering och viss festvåningsverksamhet.
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork? Vill du vara med och utveckla våra företag mot framtiden? har du lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Lagar god mat och som trivs i köket. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut.
Du är i den dagliga driften av verksamheten, är aktiv i produktionen följer företagets policys och värderingar. jobbar aktivt för minskat svinn.
I dina arbetsuppgifter ingår att vid behov kunna beställa varor, ha kontakt med våra kunder samt inventering
Hos oss har vi hög servicenivå och god ton.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god Svenska då det krävs i vår dialog med kunder och medarbetare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Event och boknings ansvarig! Nya Smedens Mathall i Solna

Ansök    Apr 12    NR drift AB    Hovmästare
Vi växer så det knakar. Nu behöver vi en som vill bidra till positiv stämning, god struktur och självklart - ta sig an ett helhetsansvar för såväl personal som kunder. Beskriver vi dig? Tveka inte på att höra av dig! Kort om tjänsten Som boknings ansvarig hos oss ansvarar du för event, bokningar, catering och kvällar. Tillsammans med ansvariga och övriga personal skiktar vi ständigt på daglig leverans och att ge skyhög service till våra kunder enligt vå... Visa mer
Vi växer så det knakar. Nu behöver vi en som vill bidra till positiv stämning, god struktur och självklart - ta sig an ett helhetsansvar för såväl personal som kunder. Beskriver vi dig? Tveka inte på att höra av dig!

Kort om tjänsten

Som boknings ansvarig hos oss ansvarar du för event, bokningar, catering och kvällar. Tillsammans med ansvariga och övriga personal skiktar vi ständigt på daglig leverans och att ge skyhög service till våra kunder enligt våra värderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga. I jobbet ingår även att delta på olika möten med nya och befintliga kunder.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

- Planera event och cateringar

- Säkerställa och utveckla servicekvalitet

- Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa

- Arbetsmiljö

- Etablera ny kontakt med kunder

- Vara ute bland gäster

Hur är stämningen på jobbet?

Nordrest har en affärsidé som är lika genial som enkel - att servera en schysst måltidsupplevelse. Gör man det med hjälp av våra värderingar så har du ett vinnande koncept med gäster som återkommer gång på gång, på gång på… ”

Varje år åker hela koncernen på en kick-off ihop där vi har chans att träffa medarbetare från andra delar av landet. Det brukar vara mycket skratt, mat och dans!”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vårt nya stjärnskott?

Vi tror att du är en driven person med kundfokus och positiv attityd inkodat i ditt DNA. Det faller sig lika naturligt för dig att skapa starka och välmående team som att slå en hollandaise till det pocherade ägget. När du får leda dina trupper i en händelserik miljö där ni på ett strukturerat sätt betar av dagens prioriteringar mår du som bäst.

Vi vill att du har:

- Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet

- Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien

- Flytande svenska i tal och skrift samt god datorvana

- Gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangen är/kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser med fjärilar i magen fram mot din ansökan!

Anställningsform: 100%

Tillträde: 14e augusti

Lön: Enligt överenskommelse

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Visa mindre

Restaurang Läckergommen

Vi söker dig som känner att du kan hantera lite av varje och har lust att utvecklas innom restaurang. Vi är är tajt team som jobbar lunchtid dock kan viss tid ske även kvällar alternativt helg.Tjänsten är för närvarande är deltid med möjlighet till heltid. Visa mer
Vi söker dig som känner att du kan hantera lite av varje och har lust att utvecklas innom restaurang. Vi är är tajt team som jobbar lunchtid dock kan viss tid ske även kvällar alternativt helg.Tjänsten är för närvarande är deltid med möjlighet till heltid. Visa mindre

Breakfast Supervisor till Quality Hotel Friends

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande. Vi job... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande. Vi jobbar ständigt med nya spännande koncept och idéer för att skapa en levande och reflekterande arbetsplats där arbetsglädje och gästnöjdhet står i fokus. Du hittar oss mitt i Arenastaden, Solna, med Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia som närmaste grannar. Med våra 650 rum fördelat på 25 våningsplan är vi störst i området. Här finns 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan ta emot grupper om 2-2000 deltagare - välkommen till eventhotellet för de stora ögonblicken!

Är du vår nya Breakfast Supervisor?

Vi söker dig som är morgonpigg, älskar att jobba och synas i driften för att möta hotellets gäster. Du har en gedigen känsla för service och blir själv glad av att göra gäster och kollegor glada. Du hanterar gästernas önskemål och förfrågningar löpande och följer upp eventuella klagomål professionellt. Du planerar och optimerar frukostens dagliga drift tillsammans med hotellets Breakfast Manager och ni leder och coachar teamet tillsammans på ett fun and friendly sätt.

Din bakgrund

• Minst tre års erfarenhet från liknande tjänst.
• Du har dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat i ett frukostkök med större volymer.
• Beställningar och inventering
• Van att leda team på ett coachande sätt.
• Personalplanering (inkl bemanning) och schemaläggning som följer avtal med HRF.
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
• Goda datakunskaper.
• Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice Hotels specifika system.

Tjänsten

• Tillsvidareanställning 75% med tillträde enligt överenskommelse.
• Tjänsten omfattar främst dagtid, tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• Lön enligt överenskommelse
• Ingår i hotellets F&B Team och du rapporterar till Breakfast Manager
• Sista ansökningsdag 28 april, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Breakfast Manager Izabella Blyberg: [email protected] Visa mindre

Sommarvikarierande måltidsvärdar till Coor på Karolinska, Solna

Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen i att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss med under den kommande sommarperioden. Är du just nu student och önskar att få arbeta vid sidan av dina studier så kan du vara precis den som vi söker! Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. M... Visa mer
Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen i att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss med under den kommande sommarperioden. Är du just nu student och önskar att få arbeta vid sidan av dina studier så kan du vara precis den som vi söker!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår vision är att ”Bra mat gör gott” och patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer.

Om rollen
Som måltidsvärd kommer du att ha en central roll i att se till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har även den dagliga kontakten med patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden såsom beställningar av mat och dagligvaror samt uppläggning med en blick och känsla för det estetiska. Vidare bistår du vid servering av lunch och middag samt tillagning av mellanmål, frukost och kvällsmat. I rollen som måltidsvärd är du med och ger service i stjärnklass och ser till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Som måltidsvärd ställs du dagligen inför situationer som behöver lösas och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där människan är i centrum.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Servera måltider till patienterna på avdelningen.
• Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal 
• Beställa dagligvaror upp till vårdenheten, utifrån patienters och anhörigas behov
• Uppläggning av mat vid både lunch och middag 
• Komponera frukost, mellanmål och kvällsmat 
• Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en timanställning vid behov som övergår till en hel- eller ett deltidsvikariat under sommarperioden från maj till september med placering i Solna. Du kommer att arbeta dagtid, måndag till fredag, mellan kl. 07:00-20:00 samt att visst helgarbete i olika omfattningar förekommer.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning och vi ser gärna att du har en utbildning inom hotell och restaurang alternativt om du har tidigare erfarenhet från restaurang-, caféarbete och/eller arbete inom vården. Vi ser gärna även en digital mognad med vana att arbeta i system och olika program. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Din personlighet
Som måltidsvärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset och vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har naturlig känsla för god och professionell service, där du sätter andras behov främst. Som person är du positiv, ödmjuk och lyhörd och du trivs lika bra med att arbeta i ett team som ensam. Vi tänker oss att du som person är trygg och självgående samtidigt som du även är noggrann och ansvarstagande. Som person behöver du kunna vara både flexibel och prestigelös samt ha ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på människan som du har framför dig. Du behöver vara snabbfotad och uppskatta den variation som arbetet ger.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och att säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Karolin Larsson via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

RESTAURANGBITRÄDE

Ansök    Apr 6    Basilicamos AB    Restaurangbiträde
Vi på BASILICA i Mall of Scandinavia söker dig som har minst 2-4 års erfarenhet av restaurangbranchen med fokus på servering samt alkoholförsäljning. Du är serviceminded och älskar att jobba med nya människor varje dag. Vi är ett härligt gäng som kan garantera att du kommer att trivas i teamet:) Arbetspassen är förlagda på kvällar och helger, vanligtvis mellan kl.16-22. Visa mer
Vi på BASILICA i Mall of Scandinavia söker dig som har minst 2-4 års erfarenhet av restaurangbranchen med fokus på servering samt alkoholförsäljning. Du är serviceminded och älskar att jobba med nya människor varje dag.
Vi är ett härligt gäng som kan garantera att du kommer att trivas i teamet:)
Arbetspassen är förlagda på kvällar och helger, vanligtvis mellan kl.16-22. Visa mindre

DHL Freight söker: Head of Marketing & Communications

På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. Nu söker vi en Head of Marketing & Communications till DHL Freight i Sverige. Rollen innebär att du har det övergripande a... Visa mer
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.
Nu söker vi en Head of Marketing & Communications till DHL Freight i Sverige. Rollen innebär att du har det övergripande ansvaret för bolagets marknadsföring och kommunikation både operativt och strategiskt. Ditt team består av fem medarbetare och gemensamt täcker ni alla MarCom delar som varumärke, visuell identitet, sponsring och event, intern och externkommunikation. Marknad & kommunikation tillhör funktionen Strategy & Business Development och du kommer ingå i ledningsgruppen för funktionen. Du rapporterar till Director Strategy & Business Development och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm.


Arbetsuppgifter och ansvar
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår marknad- och kommunikationsavdelning. För att trivas hos oss bör du vara trygg i din ledarroll samt inom din yrkesroll. Vi ser att du är målinriktad och alltid levererar med hög kvalitet – både i det stora och i detaljerna. Du drivs av att se resultat av det du gör men ser även vikten av att vara serviceorienterad.
· Du har ett strategiskt och operativt ansvar för DHLs marknads- och kommunikationsarbete.
· Du säkerställer att vi följer upp arbetet genom data och analys för att kunna fatta beslut.
· Utveckla och implementera budskapsplattformar och statements i mediefrågor.
· Vara operativ i marknad- och kommunikationsaktiviteter.
· Du ansvarar för varumärket och säkerställer att vi följer brand guidelines i alla delar av organisationen.
· Du leder och utvecklar arbetet kring internkommunikation för att skapa delaktighet och förståelse för våra mål och värderingar i organisationen.
· Du ansvarar för proaktiva och reaktiva mediafrågor.
· En viktig del i ditt uppdrag är att leda och utveckla teamet till experter.
· Du arbetar i nära relation med våra systerbolag samt den globala marknad- och kommunikationsorganisationen.
· Representera DHL och Marcom inför ledningsgrupper eller externa parter.

Profil & Bakgrund
Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av operativt och strategiskt marknad- och kommunikationsarbete med dokumenterat goda resultat. Du har högskoleutbildning inom marknad- och/eller kommunikation samt erfarenhet av att leda arbetet på en MarCom-avdelning. Du är strukturerad och kan hantera många frågor samtidigt. Du är en erfaren ledare och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Det är en fördel om du har haft tidigare roller inom större och internationella organisationer. I rollen som Head of Marketing and Communications har du stort eget driv och kreativitet, du kommer med nya infallsvinklar och ser möjligheter inom nya arenor. För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt samt vara en ödmjuk team player. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, Du är experten och Du ansvarar fullt ut för ditt område.


Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad med start så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet 30 april 2023. Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Johan Widman, Director Strategy and Business Development, [email protected] eller 070-957 91 28.

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram
Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight - globalt eller DHL Freight Sverige


Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. DHL ingår i koncernen Deutsche Post DHL som finns i 220 länder och har 590 000 anställda. Genom sitt globala nätverk kan DHL erbjuda sina kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har cirka 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. Visa mindre

Hovmästare med ansvar för serveringsdetaljer till catering

Arbetet som "Hovmästare med ansvar för serveringsdetaljer catering" innebär också en skiftledarroll på Bar & Café Berwald. Det är alltså en kombinationstjänst. Den innebär dels att ansvara och planera för att våra kunder får det de behöver för att genomföra sitt arrangemang. I den andra delen är du sidekick till vår enhetsansvariga på våra enheter på Berwaldhallen. Du arbetar som bas i huvudsak på dagtid vardagar, du kommer även att arbeta ute hos våra kun... Visa mer
Arbetet som "Hovmästare med ansvar för serveringsdetaljer catering" innebär också en skiftledarroll på Bar & Café Berwald. Det är alltså en kombinationstjänst. Den innebär dels att ansvara och planera för att våra kunder får det de behöver för att genomföra sitt arrangemang. I den andra delen är du sidekick till vår enhetsansvariga på våra enheter på Berwaldhallen.
Du arbetar som bas i huvudsak på dagtid vardagar, du kommer även att arbeta ute hos våra kunder på uppdrag där du är med och dukar upp, serverar och ger våra kunder den bästa tänkbara service. Det är viktigt att du lär känna alla de olika festlokaler som vi har uppdrag i för att du ska kunna medverka till att rätt saker kommer med till rätt uppdrag. Du har ansvar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder, förbrukningsmaterial m m för våra catering-/eventuppdrag.
Du kommer att sköta vissa administrativa och operativa arbetsuppgifter som har med verksamheten på Berwaldhallen att göra. När du hinner är du och jobbar med teamet när det är konsert (vilket det är cirka 140 ggr per år), arbetstiden är oregelbunden och kan innebära kvällar och helger.
Du kommer i viss mån att kunna påverka ditt eget schema utifrån hur vår beläggning och våra uppdrag ser ut. Vi stänger normalt under juli månad i cirka 5 veckor då alla är lediga.
Du har även inköpsansvar inom området Inventory manager som kläder, dryck, serveringsdetaljer m m.
Tjänsten kan anpassas till mellan 70-100% efter överenskommelse och ditt behov.
Vi värdesätter att du är en person som har förmågan att skapa trivsel med en känsla för detaljer. Du är självständig, systematisk, fokuserad, ekonomiskt sinnad, noggrann, har sinne för färg och form och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha god erfarenhet från serveringsyrket. B-körkort är en stor fördel vilket skapar större möjligheter i att medverka på flera av våra cateringuppdrag.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Vi letar efter rätt person som fungerar i vårt team och med goda kunskaper inom servering.
Intervjuer kommer att ske löpande fr o m april 2023 och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Endast ansökan via mail, skicka ett personligt brev och CV.
Elwing & Co. Catering AB är ett kollektivanslutet familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och vi jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi är sedan 2015 medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger. Du hittar oss på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen (Djurgården) i Stockholm. Läs om oss på och elwingcatering.se och cafeberwald.se innan du ansöker för att få en bild av verksamheten. Visa mindre

Cafébiträde

Vi söker dig (gärna med arbetslivserfarenhet från café/restaurang) som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen. Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år und... Visa mer
Vi söker dig (gärna med arbetslivserfarenhet från café/restaurang) som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen.
Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år under höst, vinter och vår (sommarstängt). Vi har även gruppbokningar och eventbokningar som kan ske separat eller i samband med konserterna.
Läs mer om konserterna på https://www.berwaldhallen.se/ och https://www.cafeberwald.se/
Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger. Vi söker särskilt dig som kan jobba vardagar/vardagskvällar men även dig som kan jobba på helgerna . Du väljer själv vilka pass du vill jobba/ansöka om, en eller flera dagar per vecka. Bra att kombinera med studier t ex. Vill du jobbar mera och har arbetsledarerfarenhet finns öppning som skiftledare. Vi kan också erbjuda en lösning med garanterade timmar och rullande schema om så önskas.
Intervjuer kommer att ske löpande med början i april 2023. Du kommer då hinna jobba några pass redan nu i vår, därefter är det konsertupphåll mellan cirka 4 juni och 24 augusti. Höstsäsongen drar sedan igång med många roliga pass.
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vårt huvudkontor finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan endast via mail, skicka CV och personligt brev. Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, ext

Ansök    Apr 4    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. En viktig del av verksamheten består av bankett servering, så tidigare erfarenhet av detta är meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Hospitality Agent - Hammarby Sjöstad - Deltid (75%)

Ansök    Apr 4    Circles Sweden AB    Hotellreceptionist
Om jobbet Vill du vara med i Stockholms nyaste samlingspunkt, ett living & coworking verksamhet. Med 140 designade studio apartments och ca. 150 co-working och kontorsplatser i Hammarby Sjöstad är detta den nya moderna platsen att bo och arbeta. #jobbjustnu https://www.unity-living.com/en Som Hospitality Agent kommer du vara en av nyckelpersonerna i att lyckas med att uppfylla visionen att skapa Sveriges bästa living & coworking verksamhet. Vem är du? Du ä... Visa mer
Om jobbet
Vill du vara med i Stockholms nyaste samlingspunkt, ett living & coworking verksamhet. Med 140 designade studio apartments och ca. 150 co-working och kontorsplatser i Hammarby Sjöstad är detta den nya moderna platsen att bo och arbeta. #jobbjustnu
https://www.unity-living.com/en
Som Hospitality Agent kommer du vara en av nyckelpersonerna i att lyckas med att uppfylla visionen att skapa Sveriges bästa living & coworking verksamhet.
Vem är du?
Du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du jobbar proaktivt och lösningsorienterat och ligger alltid steget före. Du är flexibel och prestigelös och kan jobba både självständigt och i team. Du är positiv, trivs med att hjälpa till, ambitiös, strukturerad och har skinn på nästan.
Du är administrativt lagd och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter då tjänsten innefattar både reception och café/servering i ett sammansvetsat serviceteam. Vi vill gärna att du har erfarenhet från hotell och en merit om du även arbetat inom restaurangbranschen. Vi ser också att du är förtroendeingivande och har en förmåga att kunna anpassa dig efter kundens behov och önskemål.
I rollen som Hospitality Agent är du en del av verksamhetens nav och gästens naturliga kontaktpunkt, både för besökare, restauranggäster såväl som longstay-gäster. Du arbetar tillsammans med kollegor i receptionen, och i övriga verksamheten och tillsammans jobbar ni proaktivt för att utveckla verksamheten och den dagliga driften samt att ständigt leverera service av högsta kvalité. Ni ansvarar för att lösa eventuella problem som uppstår och för att vara den sammanhållande länken mellan kollegor, kunden och gästerna.
Som en del av vårt Service Team är det Du som hälsar på och möter våra gäster först av alla när du är i receptionen, det är Du som skapar de minnesvärda ögonblicken i lobbyn för gästen som bara ville köpa en kaffe, det är Du som hjälper en föreläsare att få igång projektorn när han är som mest stressad 10 minuter innan mötet drar igång!
I din roll som Hospitality Agent består dina arbetsuppgifter av, men är inte begränsade till:
· Bemöta och välkomna gäster, besökare och medarbetare på ett professionellt, vänligt och effektivt sätt
· Fungera som kundens ambassadör och naturliga kontaktpunkt
· Sträva efter att skapa en levande men professionell atmosfär i entrén & lobbyn, säkerställa trivsel och funktionalitet
· Ge information till gäster och besökare (personligen, via telefon, e-post, online och i kanaler som kunden föredrar)
· Hantering/servering av frukost, kaffe, lunch, middagar och bar
· Hålla ordning och reda på våningsplanet t.ex. i mötesrum/kapprum/skrivbord o.s.v.
· Vid behov assistera vid tjänster där det är tillämpligt såsom: Hantering av kaffemaskiner, fylla på varor i kök och köksmaterial, kontorsmaterial mm.
· Hantera bokningar
· Svara på diverse gästförfrågningar kring städning, transport, lokal guidning, bokning av restauranger/underhållning/aktiviteter
Vad som förväntas av dig:
· Alltid leverera förstklassig service
· Få alla att känna sig uppmärksammade och välkomnade, medarbetare som kunder
· Utstråla energi, engagemang och en vilja att hjälpa
· Upprätthålla en inbjudande och attraktiv miljö i anslutning till din arbetsplats
· Du är lösningsorienterad och har en förmåga att se möjligheter istället för problem
· Du behärskar mycket god svenska och engelska i både tal och skrift
· Du har grundläggande kunskaper inom MS-paketet
· Du har lätt för att sätta dig in i nya system
Har du ett stort fokus på att leverera toppservice på alla områden, lösningsorienterad och engagemang för att nå uppsatta mål, är det just Dig vi söker?
Skicka in din ansökan redan nu!
Arbetsplats: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Arbetsgivare: Circles Sweden AB (helägt dotterbolag till Sodexo)
Arbetstider: Dag, kväll och helg (skiftschema)
Om oss
Circles är en ledande leverantör av personliga tjänster till fastigheter, företag och deras anställda. Vi har en spetskompetens inom service, och några av de mest välkända och krävande företagen är kunder till oss idag. Vi levererar framtidens besöksupplevelse och skapar engagemang och gemenskap hos våra kunder. Vi har idag en internationell närvaro med nästan 300 anställda i Frankrike, Sverige, USA, UK och Nederländerna. Bolaget är en del av Sodexo-koncernen med huvudkontor i Frankrike. Sodexo är den 19e största arbetsgivaren i världen och en global ledare inom serviceindustrin. Visa mindre

Köksbiträde Eskilstuna

Ansök    Apr 4    Brunnsviken Service AB    Köksbiträde
Vi söker just nu en köksbiträde med erfarenhet av köket samt som restaurangbiträde. Restaurangen är belägen i centrala Eskilstuna. Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar hö... Visa mer
Vi söker just nu en köksbiträde med erfarenhet av köket samt som restaurangbiträde. Restaurangen är belägen i centrala Eskilstuna.
Som köksbiträde innebär dina arbetsuppgifter bland annat att assistera köket och förbereda mat, hacka grönsaker, matpaketering samt enklare städ och diska. Även andra arbetsuppgifter i köket kan förekomma.
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet som köksbiträde eller likvärdigt är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett familjärt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi arbetar för att lösa restaurangernas personalbehov. Våra värdeord är glädje, lojalitet och trygghet.
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Souschef/Matkreatör

Ansök    Apr 3    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023. Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer v... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från hållbara producenter i Europa.

Nu söker vi en kreativ Souschef/Matkreatör som älskar att laga mat på lokala, närodlade kvalitativa produkter och tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du vår nya Souschef?

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.

Du ska ha arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Kanske har du jobbat på krogen, sena kvällar och är redo för något nytt.

Hos oss får du ett roligt och varierande jobb, där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Fantastisk arbetsmiljö med hälsosam och god mat

- Friskvårdsbidrag

- Utvecklingsbidrag

- Bra arbetstider

- Semesterbonus

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i och grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Positiv kock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Ansök    Mar 31    NR drift AB    Kock, à la carte
Smeden Mathall i Solna. Ett unikt koncept med 3 olika satelitkök, HELT NYTT! Luncher måndag-fredagar, torsdagkväll och lördagkväll! Fast food på riktigt, goffigt, inspirerande och sjukt kul! Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollan... Visa mer
Smeden Mathall i Solna.

Ett unikt koncept med 3 olika satelitkök, HELT NYTT!

Luncher måndag-fredagar, torsdagkväll och lördagkväll!

Fast food på riktigt, goffigt, inspirerande och sjukt kul!

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Servicemedarbetare till bistro/reception i Bergshamra

Ansök    Apr 3    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Tillsvidare, deltid 75% Vem söker vi? Nu söker vi en servicemedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till enhetens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat receptionsuppgifter, förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Om enheten Enheten är belägen i Bergshamra, ... Visa mer
Tillsvidare, deltid 75%

Vem söker vi?

Nu söker vi en servicemedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till enhetens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat receptionsuppgifter, förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om enheten

Enheten är belägen i Bergshamra, Solna. Här arbetar ett team på 4 personer, vardagar måndag - fredag. Dagtid. Här får du möjlighet till varierande arbetsuppgifter i form av bemanna reception, behjälplig i vår bistro, caféförsäljning mm

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Vietnamesisk kock sökes

Ansök    Apr 2    TeaTime BOCA AB    Grillkock, snabbmat
Kock med kärlek till det vietnamesiska köket sökes till en ny etablering i Nordens största köpcentrum. Du ska kunna laga de populäraste rätterna i det vietnameiska köket. Vi söker dig som har erfarenhet inom vietnamaesisk kokkonst. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Vi söker både heltid och deltid. Lön enligt avtal och överenskommelse. Visa mer
Kock med kärlek till det vietnamesiska köket sökes till en ny etablering i Nordens största köpcentrum. Du ska kunna laga de populäraste rätterna i det vietnameiska köket.
Vi söker dig som har erfarenhet inom vietnamaesisk kokkonst. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både heltid och deltid.
Lön enligt avtal och överenskommelse. Visa mindre

Ung Restaurangbiträde

Har du precis gått ut gymnasiet? Med erfarenhet från restaurangskola eller inte? Spelar ingen roll. Idag söker vi unga som vill jobba extra i Stockholms trevligaste restauranger. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är ett krav för att k... Visa mer
Har du precis gått ut gymnasiet? Med erfarenhet från restaurangskola eller inte? Spelar ingen roll.
Idag söker vi unga som vill jobba extra i Stockholms trevligaste restauranger. Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig.
Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang Personal

Din profil Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen. Vi har kollekti... Visa mer
Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Vi tror att du har en ambitiös inställning och är praktiskt lagd. Noggrannhet, hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är meriterande för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.
Vi har kollektivavtal.
Anställningsform: Heltid / Deltid.
Välkommen med din ansökan till oss!
Brunnsviken Service AB är ett Stockholms-baserat bemanningsbolag som sammarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och mycket mer! Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

Sommarvikarie kock till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna*

Som kock på Coor får du möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikt. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvilkor Vill du dela med dig av din matglädje och samtidigt få möjligheten till att göra skillnad på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöve... Visa mer
Som kock på Coor får du möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikt. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvilkor

Vill du dela med dig av din matglädje och samtidigt få möjligheten till att göra skillnad på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Har du erfarenhet av att arbeta som kock och söker ett sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår vision är att ”Bra mat gör gott” och patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. 

Om rollen
Som sommarvikarierande kock i ett dietkök på Karolinska Universitetssjukhuset kommer du att arbeta i kökets nav med att tillaga specialkost enligt recept och beställningar till inlagda patienter. Ditt hjärta ligger i smakernas och grytornas värld och du trivs i ett sammanhang där du känner att du kan få vara med att göra skillnad på riktigt. I din roll kommer du att  arbeta tillsammans med dina kollegor för att skapa en helhetsupplevelse för patienter, anhöriga och vårdpersonal med fokus på hållbarhet och hälsa. Maten ska vara både god, näringsrik och aptitlig samtidigt som den är helt anpassad efter patienternas förutsättningar och behov.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Självständigt och i team förbereda och tillaga mat enligt gällande specialkostmenyer och recept i både varm- och kallkök
• Administrativt arbete som till exempel att skriva ut följesedlar och etiketter
• Packa matlådor

Tjänsten är en timanställning som kommer att övergå till ett hel- eller deltidsvikariat under den kommande sommarperioden där du kommer att vara schemalagd var tredje helg. Det kommer även finnas goda möjligheter till att arbeta extra vid behov under hösten. Du kommer att vara placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vår kandidat
Vi söker dig som idag antingen studerar kostvetenskap med kompetens inom specialkost eller som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som kock. Vi tänker oss att mat är din stora passion och att du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett näringsrikt och aptitligt sätt. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Vi ser även med fördel att du har en god datorvana då viss administration ingår.

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi givetvis att du har ett genuint intresse av matlagning samt att du om person gillar att göra skillnad för andra. Som person ser vi gärna att du är trygg, lyhörd samt har en positiv och hjälpsam framtoning. I ditt dagliga arbete kommer att du att komma i kontakt med kundens personal samt dina kollegor vilket förutsätter att du både är tillmötesgående samt trivs i samspel med andra likväl som att du har förmågan till att kunna arbeta helt självständigt. Du har en stark drivkraft till att vilja leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar och uppskattar den kreativa friheten som rollen innebär. Vi tänker oss att du har ett stort engagemang med en förmåga till att inspirera samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann med en prestigelös framtoning.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet till att ta med dig dina erfarenheter från restaurangvärlden till vård och omsorg! Som kock på Signatur by Coor ges du stora möjligheter till att fortsätta vara kreativ och påverka för att kunna tillgodose patienternas behov. Vi arbetar givetvis aktivt med både kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Gabriela Silva Amorim via mail, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Coor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Erfarna servitörer och servitriser

Sommaren närmar sig och vi behöver nya stjärnor som kan förstärka vårt lag. Vi ser att du som söker: Är flexibel och gillar att jobba. Ler och har det lilla extra mot gäster. Är positiv och kan vända missnöjda gäster till nöjda gäster. Är en lagspelare och gillar att jobba i team men kan även vara självgående. Är vass på servering av både a la carte samt större grupper. Behärskar och följer serveringsmoment och stationer på ett proffsigt sätt. Gillar att s... Visa mer
Sommaren närmar sig och vi behöver nya stjärnor som kan förstärka vårt lag.
Vi ser att du som söker:
Är flexibel och gillar att jobba.
Ler och har det lilla extra mot gäster.
Är positiv och kan vända missnöjda gäster till nöjda gäster.
Är en lagspelare och gillar att jobba i team men kan även vara självgående.
Är vass på servering av både a la carte samt större grupper.
Behärskar och följer serveringsmoment och stationer på ett proffsigt sätt.
Gillar att sälja.
Har ett genuint intresse av mat och dryck. Visa mindre