Lediga jobb som Personlig assistent i Solna

Se lediga jobb som Personlig assistent i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Assistenter med energi till augusti

. Hej, jag söker assistenter!   Jag är snart 29 och bor i Norrort nära tunnelbana.  Just nu söker jag både helgassistenter och veckoassistenter, med start i slutet av augusti. Jag söker dig som är positiv och påhittig. Jag gillar att göra roliga saker på helgerna. Jag umgås gärna med kompisar och min familj. Jag svarar ja och nej med miner, men har inget tal utan du måste ställa frågorna och vara lyhörd. Det bästa jag vet är bio, bowling, musik och b... Visa mer
.

Hej, jag söker assistenter!
 
Jag är snart 29 och bor i Norrort nära tunnelbana. 
Just nu söker jag både helgassistenter och veckoassistenter, med start i slutet av augusti.
Jag söker dig som är positiv och påhittig. Jag gillar att göra roliga saker på helgerna. Jag umgås gärna med kompisar och min familj. Jag svarar ja och nej med miner, men har inget tal utan du måste ställa frågorna och vara lyhörd.
Det bästa jag vet är bio, bowling, musik och bad. Jag tycker också om att resa och att gå på konsert. Några dagar i veckan går jag på daglig verksamhet och då får du följa med mig.
Mina assistenter måste vara ordningssamma och ha koll, de måste kunna samarbeta med andra assistenter då det ofta är två som arbetar. Jobbet kan anpassas efter studier, då man önskar helger. Kan man även jobba någon dag här och där i veckan är det ett plus. Eftersom några av mina assistenter är klara med studierna kommer de inte kunna arbeta helg och därför söker jag fler assistenter.
 
Fördelar: 
- I samråd med familjen sätter du schema som funkar för dig och ditt skolschema.
- roligt och omväxlande jobb.
- vi försöker anpassa schemat så det passar alla.
- olika tjänster - helg vid behov eller 70-90% varannan helg och några veckodagar.

Sök så ses vi! 
Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, 70 - 90% eller helger vid behov.
Arbetstider: mån-fredag 08.00-18.00  Helg 10.00-17.00

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter

Jag söker kvinnliga personliga assistenter. Jag är rullstolenburen och förlamad från nacken och ner, efter en trafikolycka. Jag behöver hjälp med allting. Tjänsten är under sommaren från juni till september. Visa mer
Jag söker kvinnliga personliga assistenter.

Jag är rullstolenburen och förlamad från nacken och ner, efter en trafikolycka. Jag behöver hjälp med allting.

Tjänsten är under sommaren från juni till september. Visa mindre

Vänlig man i Täby söker personlig assistent!

HEJ! Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lite mindre. Somrarna tillbringar jag ute i skärgården.  Det här jobbet är perfekt för dig som vill ha ett arbete du kan kombinera med studier eller ett annat delt... Visa mer
HEJ!

Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund.

Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lite mindre.

Somrarna tillbringar jag ute i skärgården. 

Det här jobbet är perfekt för dig som vill ha ett arbete du kan kombinera med studier eller ett annat deltidsjobb eller kanske vill du ha lite extra fritid! Hos mig arbetar man nämligen långa pass (ca. 08.00-22.30). Jag är flexibel så jag kan anpassa dagarna efter eventuell skola eller andra arbetstider. 

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

- Du är en kvinna som gärna är stark då en del lyft ingår i vardagen
- Du är inte allergisk mot, eller rädd för pälsdjur

Körkort är ett stort plus i kanten!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstid: ca 08:00-22:30

Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Jag söker dig som har möjlighet att jobba extra under sommaren och framåt så det är önskvärt om du kan påbörja din anställning så snart som möjligt. 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-06-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/
https://www.tiktok.com/@vividaassistans Visa mindre

Personlig assistent till sportig tjej i Solna!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sp... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sportig tjej på 31 år som precis flyttat hemifrån till sin egna lägenhet. Hon är intresserad av att bio, gå på gym/workout och träffa kompisar samt att spela elhockey och bågskytte. Hon har som mål med sin assistans att kunna bli mer självständig och göra saker mer spontant.
Vem är du?
Du som söker tjänsten är tjej, mellan 20 år och 35 år och du bör vara aktiv, glad och pigg samt vara intresserad av idrott och att träffa människor. Du kan hantera spontana utflykter och händelser. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig.
Vad får du?
Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Timvikarier vid behov, sommarvikarie samt även till hösten finns det möjlighet till en mindre rad.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kvinna i Solna, 50% samt 75%

Ansök    Jun 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kunden är en social och trevlig kvinna som är 45 år gammal och uppskattar en händelserik vardag och som nu söker två nya assistenter på schema.  Hon är på grund av sin diagnos väldigt benskör och som assistent kommer du att finnas dä... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Kunden är en social och trevlig kvinna som är 45 år gammal och uppskattar en händelserik vardag och som nu söker två nya assistenter på schema. 

Hon är på grund av sin diagnos väldigt benskör och som assistent kommer du att finnas där och stötta upp i vardagen där hon fysiskt begränsas. Du kommer bland annat att vara behjälplig med matlagning, hushållsbestyr och personlig omvårdnad. Det förekommer förflyttningar så det är viktigt att du som assistent har god fysik. Hon har även ett barn hemma och därför är det viktigt att du som assistent är respektfull och värnar om integriteten samt är lyhörd för när du ska kliva fram och hjälpa till och när du ska hålla dig i bakgrunden. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter, ena till en tjänstgöringsgrad på 50% och den andra på 75%. Arbetspassen kan vara både vardagar och helger, med varierande arbetstider på dagtid och kvällar. Vi tillämpar anställningsformen "så länge uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2024-03-18, eller så snart som möjligt. 


Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som kan ta egna initiativ i ditt arbete, men på ett respektfullt och inkännande tillvägagångssätt.
Som person är du ansvarsfull, ordningsam och flexibel. För kunden är det viktigt att du värnar om integriteten i ditt arbete och att är lyhörd. 

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (80-10

Hej! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ål... Visa mer
Hej!


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till mer. (80-100%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Maj 23    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Man i trettiofem års ål... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Man i trettiofem års åldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående. Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ och främst arbeta dag/kväll/helg. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik och stretching. Goda kunskaper i svenska språket och lyftteknik är önskvärt.

Arbetsuppgifter

Eftersom jag inte kan använda min egen muskelstyrka så behöver jag hjälp med alla vardagliga sysslor.
Jag använder rullstolar, både inomus och utomhus samt permobil.
Jag kan inte tugga och svälja och får mat via en näringssond direkt till magen, PEG.

Vi söker nu en person som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) ca 80 % och personer som kan vara timanställda extra vid behov.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Spansktalande personlig assistent sökes till kvinna i Solna

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en spansktalande personlig assistent till en kvinna som sitter i rullstol som är bosatt i Solna. Hon har det jobbigt med sin psykiska hälsa och behöver mycket stöd och positiv förstärkning i sin närvaro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien,... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en spansktalande personlig assistent till en kvinna som sitter i rullstol som är bosatt i Solna. Hon har det jobbigt med sin psykiska hälsa och behöver mycket stöd och positiv förstärkning i sin närvaro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning samt att hjälpa kunden med sin hund.
Vi söker nu 1 person för deltid, samt 2 personer för extra vid behov. Arbetspassen ärfördelat på dagtid, kväll på vardagar samtdag/kväll påhelger.Arbetstiderna är varierande. Möjlighet till mer tid finns för den som önskar.
Om dig -
Som personlig assistent ser vi att du är samarbetsvillig, tålmodig, empatisk ansvarstagande, flexibel och brinner för att hjälpa andra. Med hänsyn till kundens psykiska ohälsa så är det viktigt att du även är lyhörd och närvarande.Det viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.
Krav att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Krav att du behärskar spanska- samt svenska språket obehindrat
Krav är att du är rökfri
Krav att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för hundar, hund finns i hemmet.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - BelastningsregistretFör dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent sökes i Solna

Personlig assistent ** ** Jag är en man på 64 år som tycker om musik, träning, och att titta på fotboll, jag går även på alla AIKs hemma matcher så det är kul om du också gillar sport. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min fru i en lägenhet i Solna där jag har assistans dygnet runt med sovande jour (8h). Jag behöver hjälp med det mesta ... Visa mer
Personlig assistent **
**

Jag är en man på 64 år som tycker om musik, träning, och att titta på fotboll, jag går även på alla AIKs hemma matcher så det är kul om du också gillar sport. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min fru i en lägenhet i Solna där jag har assistans dygnet runt med sovande jour (8h).

Jag behöver hjälp med det mesta så jag söker lyhörda och aktiva assistenter som kan vara mina armar och ben. Tålamod är också väldigt viktigt då det tar tid för mig att kommunicera och jag. Jag värderar humor och vill att de som är hos mig ska trivas.

Meriterade:

Vårdutbildning

Kunskap kring palliativ vård

Det finns även möjlighet till bemanningsansvar för rätt person.

Tjänsten är på 50-75% med möjlighet att ta extrapass

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent, Barn- och Utbildningsförvaltningen, Solna Stad

Ansök    Maj 14    Solna kommun    Personlig assistent
Vill du ingå i ett team där alla samarbetar för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för alla barns utveckling och lärande? Då söker vi dig! Om oss Näckrosens förskola ligger mitt i centrala Råsunda och ingår i Förskoleområde 3 som består av sju förskolor som dagligen samarbetar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling. Varje barn ska nå sin fulla potential! Vad innebär arbetet? Som personlig assistent kommer du... Visa mer
Vill du ingå i ett team där alla samarbetar för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för alla barns utveckling och lärande? Då söker vi dig!

Om oss

Näckrosens förskola ligger mitt i centrala Råsunda och ingår i Förskoleområde 3 som består av sju förskolor som dagligen samarbetar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling.

Varje barn ska nå sin fulla potential!

Vad innebär arbetet?

Som personlig assistent kommer du att arbeta och tillgodose ett barns omsorgsbehov under tiden som barnet är på förskolan. Barnet har epilepsi och är i behov av en nära vuxen som stöder barnet kontinuerligt över verksamhetsdagen. Arbetet sker i barngrupp där du ingår som del av arbetslaget. Som personlig assistent behöver du vara öppen för att ta dig an de arbetssätt som stöder barnet i sin vardag, vilket kan innefatta att ge barnet medicin eller andra stödinsatser. 

Vem söker vi?

Kvalifikationer för tjänsten:

- Personlig assistent med medicinsk kunskap/kompetens/ undersköterska
- Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn som har vårdbehov, exempelvis epilepsi  
- God förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla och professionella relationer
- Du kan kommunicera tydligt i tal och skrift på svenska 

Det är meriterande om du har kunskap kring Prorenata journalsystem.

Vi tror på att medarbetare trivs bäst med ett arbete som ställer höga krav på självständighet, rymmer möjlighet att påverka och där man stöttar varandra i det dagliga arbetet. Eftersom du kommer ha kontakt med både barn, vårdnadshavare och personal bör du vara engagerad och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

Tjänsten är tidsbegränsad anställning på sex månader med möjlighet till förlängning. Tillträde i augusti. Välkommen med ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdagen är 31 /5–2024. Vid eventuella frågor vänligen skicka email till: [email protected]

Vi har krav på registerutdrag vid erbjudande om anställning, detta enligt lagen om registerkontroll inom skola och barnomsorg (SFS 2000:873). 

 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och öppna förskolan, fritidshem, grundskola, gymnasium, anpassad skola och anpassad gymnasieskola.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Personlig assistent till 14-åring sökes!

Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig a... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig assistent med mycket empati, förståelse, tålamod och en vilja att hjälpa en liten gentleman utvecklas. En strålande positiv attityd är mer än välkommet. I utbyte erbjuder vi en ljus och trevlig arbetsmiljö belägen i ett lugnt och vackert område idealt för promenader utomhus, men framför allt vårt glada umgänge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Stötta ett barn med alla basala behov (mata, toalettbesök, påklädning, hygien m.m.)
- Stötta och underlätta i olika aktiviteter som att leka hemma, gå till parker och lekplatser
- Främja ett barns utveckling genom dagliga aktiviteter tillsammans med Habiliteringen och skolan (t.ex. titta på Doman-kort, spela spel som är inriktade på finmotorik, läsa böcker och rörelseträning såsom att cykla och olika rörelser)
- Stötta i utvecklande både fysiska och mentala aktiviteter utöver skolan
- Göra enklare mat, exempelvis mackor, juice och sallad
- Efter utförda aktiviteter städa undan efter sig

Du behöver uppfylla följande kriterier:

- Erfarenhet av att i dagliga situationer stötta autistiska barn, barn med motoriska och beteendesvårigheter. Relevant utbildning kommer att ses som en fördel.
- Erfarenhet av att använda alternativa kommunikationsvägar som teckenspråk, pekbilder m.m.
- Praktisk kunskap om barns utveckling, till exempel utveckling av finmotorik, att tro på sig själv i vardagliga situationer.
- Övrig kunskap som kan hjälpa barns utveckling uppskattas, exempelvis musikalitet, sjunga, dansa eller måla
- Gedigen kunskap om autistiska beteenden, att veta hur du ska bemöta beteenden såsom aggression och autistiskt relaterade självskadebeteenden
- Flytande svenska

Anställning: Timanställning, ca. 20-25 timmar/veckan. För rätt person finns möjlighet till schemaanställning.

Komplettera gärna din ansökan med en video!

Annonsens ID-nummer: 236683

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till 14-åring sökes!

Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig a... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig assistent med mycket empati, förståelse, tålamod och en vilja att hjälpa en liten gentleman utvecklas. En strålande positiv attityd är mer än välkommet. I utbyte erbjuder vi en ljus och trevlig arbetsmiljö belägen i ett lugnt och vackert område idealt för promenader utomhus, men framför allt vårt glada umgänge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Stötta ett barn med alla basala behov (mata, toalettbesök, påklädning, hygien m.m.)
- Stötta och underlätta i olika aktiviteter som att leka hemma, gå till parker och lekplatser
- Främja ett barns utveckling genom dagliga aktiviteter tillsammans med Habiliteringen och skolan (t.ex. titta på Doman-kort, spela spel som är inriktade på finmotorik, läsa böcker och rörelseträning såsom att cykla och olika rörelser)
- Stötta i utvecklande både fysiska och mentala aktiviteter utöver skolan
- Göra enklare mat, exempelvis mackor, juice och sallad
- Efter utförda aktiviteter städa undan efter sig

Du behöver uppfylla följande kriterier:

- Erfarenhet av att i dagliga situationer stötta autistiska barn, barn med motoriska och beteendesvårigheter. Relevant utbildning kommer att ses som en fördel.
- Erfarenhet av att använda alternativa kommunikationsvägar som teckenspråk, pekbilder m.m.
- Praktisk kunskap om barns utveckling, till exempel utveckling av finmotorik, att tro på sig själv i vardagliga situationer.
- Övrig kunskap som kan hjälpa barns utveckling uppskattas, exempelvis musikalitet, sjunga, dansa eller måla
- Gedigen kunskap om autistiska beteenden, att veta hur du ska bemöta beteenden såsom aggression och autistiskt relaterade självskadebeteenden
- Flytande svenska

Anställning: Timanställning, ca. 20-25 timmar/veckan. För rätt person finns möjlighet till schemaanställning.

Komplettera gärna din ansökan med en video!

Annonsens ID-nummer: 236683

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SOLNA SEMESTERVIKARIER

Ansök    Maj 3    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu två sommarvikarier som kan täcka upp för ordinarie personal när dom ska ha semester under juni, juli och augusti. Vår kund är en aktiv rullstolsburen man med stort intresse för sport och musik. Han är en man 50+ som tycker om träna och hålla sig aktiverad. Kunden behöver ett visst fysiskt stöd men ännu viktigare med psykiskt stöd. Han tycker om sport- och musik-evenemang och reser gärna. Du som assistent finns vid hans sida där kund befinner si... Visa mer
Vi söker nu två sommarvikarier som kan täcka upp för ordinarie personal när dom ska ha semester under juni, juli och augusti. Vår kund är en aktiv rullstolsburen man med stort intresse för sport och musik.
Han är en man 50+ som tycker om träna och hålla sig aktiverad. Kunden behöver ett visst fysiskt stöd men ännu viktigare med psykiskt stöd. Han tycker om sport- och musik-evenemang och reser gärna. Du som assistent finns vid hans sida där kund befinner sig. Det är viktigt att du som assistent är initiativtagande eftersom han behöver mycket stöd för att vara aktiv och motiverad. Kunden tycker om att resa och du som assistent arbetar där kunden befinner sig.
Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk - vi ställer upp för vår kund och varandra.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är den förlängda armen för att tillsammans med vårt team skapa en bättre livskvalité. Goda kunskaper i svenska behövs eftersom han har tal och kommunikationssvårigheter. Du är flexibel, lugn i ditt arbete, ordningsam, initiativtagande och lyhörd. Vi ser att du är rökfri under arbetstid. Du arbetar med hjärta och kompetens. Du kommer få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner på plats.

Meriterande erfarenheter
· Svenska i tal och skrift är ett krav.
· Erfarenhet av liknande arbete.
· Önskvärt om du har körkort.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Semestervikariat från juni- till och med sista augusti.
· Arbetspass alla dagar, varierande arbetstider.
· Möjlighet till fler arbetspass vid sjukdom.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda Visa mindre

Assistenter sökes till roligt uppdrag söder om söder.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

STOCKHOLM

Jag är en man/kille på 35 år med ett medfött assistansbehov som behöver ett par nya assistenter i min assistentgrupp. Jag bor söder om Söder, är för tillfället frivilligt arbetsfri men har ett flertal politiska uppdrag och ett engagemang i den ideella sektorn med funktionsrättspolitisk inriktning. Med andra ord har jag ganska fullt upp men med ett luftigt upplägg.

Du som söker kan tänka dig att jobba kvällar, nätter (sovande), helger och extrapass samt eventuellt deltid på dagtid vardagar en–två dagar i veckan.

Var beredd att visa upp referenser från tidigare arbetsgivare såväl som utdrag ur belastningsregistret, med tanke på att du kommer att arbeta på säkerhetsklassade platser och i mitt hem.

Både kvinnor och män är välkomna att söka – personkemi är viktigast för mig. Åldersmässigt bör du vara mellan 25 och 55 år.

Personlig assistans handlar inte om vård eller omsorg för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv som jag vill. Då jag är aktiv i föreningslivet och ägnar mycket tid åt politiken på den rödgröna sidan (bra om du själv lutar åt vänster!) och kan befinna mig i olika sammanhang under de tider som du arbetar, är det viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs men inte utan att då och då slappna av och vara med när tillfället är rätt.

I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor inklusive förflyttningar (inga lyft men du behöver smidighet och ett visst mått styrka), viss hygien och på- och avklädning. Att kunna svenska och/eller engelska flytande är viktigt.

Jag reser då och då, både i mina uppdrag och privat, så du bör inte ha problem att vara borta en eller flera nätter någon gång då och då. Detta är dock inget krav.

Viss flexibilitet kring arbetstider förekommer till exempel vid resor.

Jobbet fungerar bra att kombinera med till exempel studier eller frilansande sysselsättning. Tidigare arbete som personlig assistent kan vara meriterande men för mig är alltså personkemi något av det viktigaste för att uppdraget ska fungera såbra som möjligt.

 Obs! Du har större chans att bli aktuell för uppdraget om du visar att du har läst den här annonsen! Visa mindre

Personlig assistent sökes till vår kund i Salems kommun

Nu söker vi en ung person som är positiv, fartfylld och trivs att arbeta med människor. Jobbet består av att assistera vår kund i vardagen. Kunden bor i Salems Kommun, ett plus är att du gillar promenader, simning och träning. Du ska kunna prata Svenska eller Grekiska Visa mer
Nu söker vi en ung person som är positiv, fartfylld och trivs att arbeta med människor. Jobbet består av att assistera vår kund i vardagen.
Kunden bor i Salems Kommun, ett plus är att du gillar promenader, simning och träning.
Du ska kunna prata Svenska eller Grekiska Visa mindre

Spansktalande personlig assistent sökes till kvinna i Solna

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en spansktalande personlig assistent till en kvinna som sitter i rullstol som är bosatt i Solna. Hon har det jobbigt med sin psykiska hälsa och behöver mycket stöd och positiv förstärkning i sin närvaro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien,... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en spansktalande personlig assistent till en kvinna som sitter i rullstol som är bosatt i Solna. Hon har det jobbigt med sin psykiska hälsa och behöver mycket stöd och positiv förstärkning i sin närvaro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning samt att hjälpa kunden med sin hund.
Vi söker nu 1 person för deltid, samt 2 personer för extra vid behov. Arbetspassen ärfördelat på dagtid, kväll på vardagar samtdag/kväll påhelger.Arbetstiderna är varierande. Möjlighet till mer tid finns för den som önskar.
Om dig -
Som personlig assistent ser vi att du är samarbetsvillig, tålmodig, empatisk ansvarstagande, flexibel och brinner för att hjälpa andra. Med hänsyn till kundens psykiska ohälsa så är det viktigt att du även är lyhörd och närvarande.Det viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.
Krav att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Krav att du behärskar spanska- samt svenska språket obehindrat
Krav är att du är rökfri
Krav att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för hundar, hund finns i hemmet.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - BelastningsregistretFör dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent behov med varierande arbetstider med chans till fast...

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt. På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min Fram... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig
Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt.
På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min FrameRunner, och tävlar i det också, bland annat i VM. Annars rider jag en gång i veckan också. Därför är det viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.
Jag älskar även att hitta på roliga aktiviteter, så som bio, sola, bada, baka och kolla på snygga killar. Hos mig hjälper du till med dagliga rutiner, personlig hygien, förflyttningar, måltider, på- och avklädning och att vara en ung vuxen som hittar på roliga saker.
Arbetstiderna hos mig ärfördelad på dagtid, kväll, natt (med sovande jour)och helger. Vi söker vikarier, inhoppare och personer som kan och vill bli inringda. Därför är detviktigt att du har förutsättningarna för attjobba alla tider på dygnet vid behov. Arbetspassen som du kan blierbjuden vid behovär på vardagarna mellan:
Du som assistentJag söker dig som är likasinnad till mig själv, gärna mellan 21-40 år, då jag inte bara söker en assistent, men en person som jag kan anförtro mig till som en vän också och som vill hitta på saker med mig. Jag uppskattar om du är påhittig, aktiv och skojsam, så att vi tillsammans kan ha roligt ihop. Det är viktigt att du är rökfri och inte har pälsdjursallergi eller är rädd för djur, då vi kommer att komma i kontakt med pälsdjur, och har en katt hemma och kommer köpa en hund snart när jag flyttar.Låter detta lockande för dig är du välkommen att söka.
Arbetstiderna under veckan 09:00-17:00
17:00-09:00* (ca8 timmars väntetid= sovande jour från 23.55-08.00)Arvodet för väntetid/sovande jour är avvikande från arvodet för den aktiva tiden. Vi hänvisar till kollektivavtalet.

Meriterande omdu: Har tidigare vanor och arbetserfarenheter inom vård- och omsorg
Körkort
Krav att du: Har god struktur i ditt arbete
Har god förmåga att planera
Har god framförhålning
Är punktlig
Har god datakompetens
Rekryteringsprocessen Intervjutillfälle 1: Träff med kundansvarig (Videomäte)
Intervjutillfälle 2: Träff medkund och kundansvarig (Fysiskt möte/Videomöte)
Intervjutillfälle 3: Träff medkunden i kundens hemmiljö. (Fysiskt möte)
Intervjutillfälle 4: Avstämning med kundansvarig inför nästa steg. (Videomöte)
OBS det är viktigt att du har till kännedom att vi inte erbjuder en schemarad i dagsläget, men att det kan erbjudas om utrymmet uppstår.Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag! Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret
För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent - 75% vaken natt och kväll

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma. Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.   Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på ... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.
 
Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror, som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen.
För att jag ska kunna komma iväg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och vid de tillfällena behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer, t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbete är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning av Balans, som blir din arbetsgivare.

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du jobbar kl 21.30-8.40 tisdag, onsdag och torsdag vaken natt jämn vecka
Du jobbar kl 21:30-21:40 måndag kväll kl 15.30-21.40 måndag t.o.m torsdag ojämn vecka
Totalt 27h per vecka i snitt.
Erfarenhet av vaken natt är ett krav för tjänsten.

Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Solna

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Personlig assistent Jag är en man på 64 år som tycker om musik, träning, och att titta på fotboll, jag går även på alla AIKs hemma matcher så det är kul om du också gillar sport. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Personlig assistent

Jag är en man på 64 år som tycker om musik, träning, och att titta på fotboll, jag går även på alla AIKs hemma matcher så det är kul om du också gillar sport. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min fru i en lägenhet i Solna där jag har assistans dygnet runt med sovande jour (8h).

Jag behöver hjälp med det mesta så jag söker lyhörda och aktiva assistenter som kan vara mina armar och ben. Tålamod är också väldigt viktigt då det tar tid för mig att kommunicera. Jag värderar humor och vill att de som är hos mig ska trivas.

Det finns även möjlighet till bemanningsansvar för rätt person.

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE. Visa mindre

Personliga Assistenter till Humaniora Assistans, Solna Stad

Ansök    Apr 26    Solna kommun    Personlig assistent
Om oss Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna Stad. Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).  Humaniora assistans har sitt säte i Solna stadshus. Våra medarbetare utgår ifrån brukarens hem. Vad innebär arbetet? Arbetsuppgifterna som personlig assistent är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä... Visa mer
Om oss
Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna Stad.

Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). 

Humaniora assistans har sitt säte i Solna stadshus. Våra medarbetare utgår ifrån brukarens hem.

Vad innebär arbetet?
Arbetsuppgifterna som personlig assistent är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä av/på sig och sköta hemmet till att göra det möjligt för assistansanvändaren att kunna ägna sig åt fritidsintressen. Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem och stödjer brukaren att leva det liv hen själv vill leva.

Rollen innebär mycket självständigt arbete och du bör därför vara ansvarstagande och ha ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som;

- är vårdbiträde eller undersköterska eller har en annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren
- har flerårig erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning
- har erfarenhet av autism och utmanande beteende
- har erfarenhet av lågaffektivt bemötande
- behärskar svenska i tal- och skrift (i nivå med muntlig och skriftlig rapportering och dokumentation)
- har datorvana.

Du har en god samarbetsförmåga och personlig mognad och kan skilja på det personliga och professionella. Vi ser också att du är självgående, har en empatisk förmåga och att du har en helhetssyn. Du förstår din roll och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Mer information och ansökan
Vi söker nu flera timvikarier till våra brukare runt om i Solna. Arbetet varierar och är förlagt till dygnets alla tider och veckans alla dagar. Då vi arbetar för brukarens delaktighet innebär det att de kan komma att delta vid rekryteringen. 

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-17. Intervjuer kommer att hållas löpande under annonseringstiden.

Vid frågor som handlar om Humaniora assistans är du varmt välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Michelle Foroughi, [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar, så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Extrajobb eftermiddag/kväll + mera jobb i sommar!

Jag är en kille på 27 år som gillar livet och tycker att det ska levas så mycket det bara går! Jag lever med personlig assistans dygnet runt och behöver en lagspelare till som kan jobba 2-3 eftermiddagar/vecka Ca 75% under 6 veckor i sommar, vill du jobba mer funkar det också Efter sommaren tänker jag att du gärna får vara kvar på eftermiddagspass om du vill alternativt vara timmis/vikarie om det passar ditt liv bättre. Jag bor tillsammans med min bro... Visa mer
Jag är en kille på 27 år som gillar livet och tycker att det ska levas så mycket det bara går!


Jag lever med personlig assistans dygnet runt och behöver en lagspelare till som kan jobba
2-3 eftermiddagar/vecka
Ca 75% under 6 veckor i sommar, vill du jobba mer funkar det också
Efter sommaren tänker jag att du gärna får vara kvar på eftermiddagspass om du vill alternativt vara timmis/vikarie om det passar ditt liv bättre.

Jag bor tillsammans med min bror och två gosiga katter i Annedal, Bromma.
Dit tar du dig lätt med kollektivtrafiken eller med cykel eller raska ben från Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Ditt jobb är att kompensera för min funktionsnedsättning och assistera mig med allt i vardagen; t.ex. tvätta, städa, diska, handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i en aktiv vardag.
 
Vi söker dig som har följande kvalifikationer och egenskaper;
Du är trygg och flytande i svenska språket - detta för att du ska kunna assistera mig med kommunikation på allra bästa sätt så att jag kan vara jag
 
Du är inte pälsdjursallergiker - som ovan nämnt så har jag och min bror katt och ibland är mina föräldrars två små jättesnälla hundar hemma hos oss
 
Du är positiv och sprider god energi omkring dig
 
Du är nyfiken och lättlärd
 
Du är inkännande och empatisk
 
Du kan - och tycker det är kul - att ha många bollar i luften
 
Du har ett bra minne och sinne för detaljer
 
Du förstår att Personlig Assistans i första hand är ett serviceyrke och inte vård.

Du är så varmt välkommen med din ansökan, jag ser fram emot att träffa dig!


**Du blir anställd av Assistans i Balans, som givetvis följer lagar/regler och är kollektivt anslutna. Assistans i Balans grundar sig på Independent Livings ideologi - är du nyfiken? Surfa gärna in på vår hemsida och läs mer! www.assistansibalans.se ** Visa mindre

Gillar du att hänga på Södermalm?

Göra utflykter till olika platser i Sverige? Äta på restaurang, fika och vara ute mycket tillsammans med ett gäng väldigt trevliga personer? Vad bra, då gillar vi samma saker! Jag bor på Söder. I min vardag arbetar alltid två assistenter. Jag har autism och intellektuell funktionsnedsättning och vill gärna att du ska ha erfarenhet av det. Förutom detta vill både jag och mina assistenter att du ska passa in i vårt team: vara lyhörd, initiativrik och eng... Visa mer
Göra utflykter till olika platser i Sverige?

Äta på restaurang, fika och vara ute mycket tillsammans med ett gäng väldigt trevliga personer?

Vad bra, då gillar vi samma saker!

Jag bor på Söder. I min vardag arbetar alltid två assistenter. Jag har autism och intellektuell funktionsnedsättning och vill gärna att du ska ha erfarenhet av det.

Förutom detta vill både jag och mina assistenter att du ska passa in i vårt team: vara lyhörd, initiativrik och engagerad.

Du får handledning och möjlighet att vara med att skapa det fantastiska vuxenliv jag vill leva tillsammans med mig.

Hoppas att vi ses! Visa mindre

Personlig assistent - 75% kväll och vaken natt med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma. Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.   Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på ... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.
 
Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror, som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen.
För att jag ska kunna komma iväg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och vid de tillfällena behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer, t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbete är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning av Balans, som blir din arbetsgivare.

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Under en 2 veckors period kommer du att jobba 3 vakna nätter samt 5 kvällspass. Passen är alltid förlagda på vardagar = du är ledig alla helger! 
Erfarenhet av att ha jobbat vaken natt tidigare är ett måste för denna tjänst.

Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - 75% kväll och vaken natt med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma. Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.   Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på ... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.
 
Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror, som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen.
För att jag ska kunna komma iväg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och vid de tillfällena behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer, t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbete är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning av Balans, som blir din arbetsgivare.

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Under en 2 veckors period kommer du att jobba 3 vakna nätter samt 5 kvällspass. Passen är alltid förlagda på vardagar = du är ledig alla helger! 
Erfarenhet av att ha jobbat vaken natt tidigare är ett måste för denna tjänst.

Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (80-10

Hej! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ål... Visa mer
Hej!


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till mer. (80-100%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Extrajobb eftermiddag/kväll + mera jobb i sommar!

Jag är en kille på 27 år som gillar livet och tycker att det ska levas så mycket det bara går! Jag lever med personlig assistans dygnet runt och behöver en lagspelare till som kan jobba 2-3 eftermiddagar/vecka Ca 75% under 6 veckor i sommar, vill du jobba mer funkar det också Efter sommaren tänker jag att du gärna får vara kvar på eftermiddagspass om du vill alternativt vara timmis/vikarie om det passar ditt liv bättre. Jag bor tillsammans med min bro... Visa mer
Jag är en kille på 27 år som gillar livet och tycker att det ska levas så mycket det bara går!


Jag lever med personlig assistans dygnet runt och behöver en lagspelare till som kan jobba
2-3 eftermiddagar/vecka
Ca 75% under 6 veckor i sommar, vill du jobba mer funkar det också
Efter sommaren tänker jag att du gärna får vara kvar på eftermiddagspass om du vill alternativt vara timmis/vikarie om det passar ditt liv bättre.

Jag bor tillsammans med min bror och två gosiga katter i Annedal, Bromma.
Dit tar du dig lätt med kollektivtrafiken eller med cykel eller raska ben från Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Ditt jobb är att kompensera för min funktionsnedsättning och assistera mig med allt i vardagen; t.ex. tvätta, städa, diska, handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i en aktiv vardag.
 
Vi söker dig som har följande kvalifikationer och egenskaper;
Du är trygg och flytande i svenska språket - detta för att du ska kunna assistera mig med kommunikation på allra bästa sätt så att jag kan vara jag
 
Du är inte pälsdjursallergiker - som ovan nämnt så har jag och min bror katt och ibland är mina föräldrars två små jättesnälla hundar hemma hos oss
 
Du är positiv och sprider god energi omkring dig
 
Du är nyfiken och lättlärd
 
Du är inkännande och empatisk
 
Du kan - och tycker det är kul - att ha många bollar i luften
 
Du har ett bra minne och sinne för detaljer
 
Du förstår att Personlig Assistans i första hand är ett serviceyrke och inte vård.

Du är så varmt välkommen med din ansökan, jag ser fram emot att träffa dig!


**Du blir anställd av Assistans i Balans, som givetvis följer lagar/regler och är kollektivt anslutna. Assistans i Balans grundar sig på Independent Livings ideologi - är du nyfiken? Surfa gärna in på vår hemsida och läs mer! www.assistansibalans.se ** Visa mindre

Personlig assistent behov med varierande arbetstider med chans till fast...

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt. På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min Fram... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig
Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt.
På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min FrameRunner, och tävlar i det också, bland annat i VM. Annars rider jag en gång i veckan också. Därför är det viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.
Jag älskar även att hitta på roliga aktiviteter, så som bio, sola, bada, baka och kolla på snygga killar. Hos mig hjälper du till med dagliga rutiner, personlig hygien, förflyttningar, måltider, på- och avklädning och att vara en ung vuxen som hittar på roliga saker.
Arbetstiderna hos mig ärfördelad på dagtid, kväll, natt (med sovande jour)och helger. Vi söker vikarier, inhoppare och personer som kan och vill bli inringda. Därför är detviktigt att du har förutsättningarna för attjobba alla tider på dygnet vid behov. Arbetspassen som du kan blierbjuden vid behovär på vardagarna mellan:
Du som assistentJag söker dig som är likasinnad till mig själv, gärna mellan 21-40 år, då jag inte bara söker en assistent, men en person som jag kan anförtro mig till som en vän också och som vill hitta på saker med mig. Jag uppskattar om du är påhittig, aktiv och skojsam, så att vi tillsammans kan ha roligt ihop. Det är viktigt att du är rökfri och inte har pälsdjursallergi eller är rädd för djur, då vi kommer att komma i kontakt med pälsdjur, och har en katt hemma och kommer köpa en hund snart när jag flyttar.Låter detta lockande för dig är du välkommen att söka.
Arbetstiderna under veckan 09:00-17:00
17:00-09:00* (ca8 timmars väntetid= sovande jour från 23.55-08.00)Arvodet för väntetid/sovande jour är avvikande från arvodet för den aktiva tiden. Vi hänvisar till kollektivavtalet.

Meriterande omdu: Har tidigare vanor och arbetserfarenheter inom vård- och omsorg
Körkort
Krav att du: Har god struktur i ditt arbete
Har god förmåga att planera
Har god framförhålning
Är punktlig
Har god datakompetens
Rekryteringsprocessen Intervjutillfälle 1: Träff med kundansvarig (Videomäte)
Intervjutillfälle 2: Träff medkund och kundansvarig (Fysiskt möte/Videomöte)
Intervjutillfälle 3: Träff medkunden i kundens hemmiljö. (Fysiskt möte)
Intervjutillfälle 4: Avstämning med kundansvarig inför nästa steg. (Videomöte)
OBS det är viktigt att du har till kännedom att vi inte erbjuder en schemarad i dagsläget, men att det kan erbjudas om utrymmet uppstår.Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag! Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret
För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (80-10

Hej! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ål... Visa mer
Hej!


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till mer. (80-100%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent behov/inhopp med varierande arbetstider, sökes i Solna

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt. På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min Fram... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Att jobba med mig
Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt.
På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min FrameRunner, och tävlar i det också, bland annat i VM. Annars rider jag en gång i veckan också. Därför är det viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.
Jag älskar även att hitta på roliga aktiviteter, så som bio, sola, bada, baka och kolla på snygga killar. Hos mig hjälper du till med dagliga rutiner, personlig hygien, förflyttningar, måltider, på- och avklädning och att vara en ung vuxen som hittar på roliga saker.
Arbetstiderna hos mig ärfördelad på dagtid, kväll, natt (väntetid)och helger. Vi söker vikarier, inhoppare och personer som kan och vill bli inringda. Därför är detviktigt att du har förutsättningarna för attjobba alla tider på dygnet vid behov. Arbetspassen som du kan blierbjuden vid behovär på vardagarna mellan:
Du som assistentJag söker dig som är likasinnad till mig själv, gärna mellan 21-40 år, då jag inte bara söker en assistent, men en person som jag kan anförtro mig till som en vän också och som vill hitta på saker med mig. Jag uppskattar om du är påhittig, aktiv och skojsam, så att vi tillsammans kan ha roligt ihop. Det är viktigt att du är rökfri och inte har pälsdjursallergi eller är rädd för djur, då vi kommer att komma i kontakt med pälsdjur, och har en katt hemma och kommer köpa en hund snart när jag flyttar.Låter detta lockande för dig är du välkommen att söka.
Arbetstiderna under veckan 09:00-17:00 (Mån, ons, tors och fre)
17:00-09:00 (Mån, ons och tors)
09:00-21:00 (Tis)
21:00-09:00 (Tis)
17:00-11:00 (Fre)
11:00-21:00 (Lör och sön)
21:00-11:00 (Lör och sön)
Meriterande omdu: Har tidigare vanor och arbetserfarenheter inom vård- och omsorg
Körkort
Krav att du: Har god struktur i ditt arbete
Har god förmåga att planera
Har god framförhålning
Är punktlig
Har god datakompetens
Rekryteringsprocessen Intervjutillfälle 1: Träff med kundansvarig (Videomäte)
Intervjutillfälle 2: Träff medkund och kundansvarig (Fysiskt möte/Videomöte)
Intervjutillfälle 3: Träff medkunden i kundens hemmiljö. (Fysiskt möte)
Intervjutillfälle 4: Avstämning med kundansvarig inför nästa steg. (Videomöte)
OBS det är viktigt att du har till kännedom att vi inte erbjuder en schemarad i dagsläget, men att det kan erbjudas om utrymmet uppstår.Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag! Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret
För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent

Personlig assistent till kvinna i Solna Är Du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega? Vi söker Dig som vill arbeta i sommar samt hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro. Vi på Vår Omtanke söker nu kvinnliga personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Solna. I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv! För vår uppdragsgivares r... Visa mer
Personlig assistent till kvinna i Solna
Är Du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega?
Vi söker Dig som vill arbeta i sommar samt hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro.
Vi på Vår Omtanke söker nu kvinnliga personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Solna. I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv!
För vår uppdragsgivares räkning söker vi en kvinna i åldern 30-50 år och som pga. nedsatt hörsel talar flytande svenska. Du är icke rökare utan allergier mot djur. Du har gärna körkort men det är inget krav.
Du som söker är flexibel och punktlig, lugn och glad med en positiv inställning.
Vår uppdragsgivare är en kvinna med många intressen, bland annat tatueringar, blommor, musik, lyssna på ljudböcker, träffa vänner, fotografera, resa och shoppa.
Arbetspassen är förlagda 11-21,30, 12-01, 12-20.
Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (50-80

Hej Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min åld... Visa mer
Hej


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj


Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till 34tim/v (80%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - 75% kväll och vaken natt med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma. Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.   Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på ... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag fyller 27 i år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
Som person är jag humoristisk, social och tycker mycket om att kolla på film.
 
Jag jobbar på en Daglig Verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror, som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen.
För att jag ska kunna komma iväg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och vid de tillfällena behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer, t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbete är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning av Balans, som blir din arbetsgivare.

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Under en 2 veckors period kommer du att jobba 3 vakna nätter samt 5 kvällspass. Passen är alltid förlagda på vardagar = du är ledig alla helger! 
Erfarenhet av att ha jobbat vaken natt tidigare är ett måste för denna tjänst.

Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Solna

Personlig assistent Jag är en man på 63 år som tycker om musik, träning och att titta på fotboll. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Solna, du kommer att ge assistans alla tider på dygnet eftersom jag behöver hjälp med det mesta. Kul om du tycker om att spela sällskapsspel och kanske gå på någon konsert när någon... Visa mer
Personlig assistent

Jag är en man på 63 år som tycker om musik, träning och att titta på fotboll. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Solna, du kommer att ge assistans alla tider på dygnet eftersom jag behöver hjälp med det mesta. Kul om du tycker om att spela sällskapsspel och kanske gå på någon konsert när någon bra artist uppträder.

Arbetsledare

Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Bemanningsansvarig

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar. När du har bemanningsansvar är det dig de andra assistenterna kontaktar om de blir sjuka eller måste vabba. Du tillsätter då en vikarie eller går själv in och jobbar det passet.

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Mar 20    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Man i trettiofem års ål... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Man i trettiofem års åldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående. Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ och främst arbeta dag/kväll/helg. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik och stretching. Goda kunskaper i svenska språket och lyftteknik är önskvärt.

 

Vi söker nu en person som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) ca 80 % och personer som kan vara timanställda extra vid behov.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Hallonbergen

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vi söker nu en professionell personlig assistent som är intresserad av att arbeta för en av våra kunder, en tjej i tonåren som på grund av sin funktionsnedsättnin... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande.
Vi söker nu en professionell personlig assistent som är intresserad av att arbeta för en av våra kunder, en tjej i tonåren som på grund av sin funktionsnedsättning behöver hjälp och stöd i alla aktiviteter.
På brukarens begäran söker vi främst en kvinnlig personlig assistent som förstår vikten av att kunna ta ansvar och som är lyhörd och engagerad. I uppdraget kommer du bland annat hjälpa brukaren med av- och påklädning, personlig hygien och sondmatning. I din roll som personlig assistent åt vår kund kommer du använda dig av hjälpmedel som lift, duschbrits och annat.
Vi söker främst en personlig assistent som kan jobba dagtid, kvällar och nattpass med jour. Tjänsten är en timanställning med möjlighet till tjänstegrad om samarbetet skulle fungera bra.
Urval kommer ske löpande och intervjuer kan komma att genomföras under ansökningstiden. Referenser kommer att efterfrågas.
Vi ser att du som söker gärna har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
Tillträde: Snarast
Anställningen omfattas av kollektivavtal.
Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Bli en del av vårt team som Assistanskoordinator! (Norra Stockholm)

Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans! Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark pr... Visa mer
Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans!

Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen bör du vara en social person som drivs av att skapa och bibehålla goda relationer.

Just nu har vi fyra koordinatorgrupper runt om i landet som arbetar tätt tillsammans och kommer att vara dina närmaste kollegor. I rollen ingår att du ibland är du på plats och arbetar i assistanserna, håller personalmöten och möter uppdragsgivare. Resor är en naturlig del av rollen, och vi ser det som en fördel om du gillar den flexibilitet och variation som det medför. Dessutom ingår det att ha ansvar för vår jourtelefon ungefär 3-5 gånger i månaden, vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon utanför vår kontorstid.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Arbetsledning och handledning av personliga assistenter
- Rekrytering och bemanning av kvalificerad personal
- Regelbundna möten, utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Kvalitetskontroll och introduktion av nya assistenter
- Schemaläggning och bemanningsansvar
- Till viss del arbete som personlig assistent

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller rekrytering inom personlig assistans
- Är självständig, flexibel och lösningsorienterad
- Kommunicerar flytande på svenska och gärna har kunskaper i fler språk
- Är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga
- Planerar långsiktigt och tar ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder:

- Ett meningsfullt och utvecklande arbete i en värderingsstyrd organisation som drivs utan vinstintresse.
- Pendlingsvänlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
- En inkluderande och stödjande arbetskultur med härliga kollegor
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till distansarbete upp till 50%

Ansök redan idag och bli en del av vårt inspirerande team på JAG Personlig Assistans!

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.S** **

Annonsens ID-nummer: 228316


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Söker en personlig assistent till en flicka

Ansök    Mar 18    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Vi söker en personlig... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Vi söker en personlig assistent till en 16-årig flicka, boende i Solna. Hon har en okänd kromosomavvikelse (Deletion 21q) som gör att hon har ett begränsat sätt att göra saker på och att uttrycka sig. Därför behöver hon en personlig assistent som hjälper henne med matning, personlig hygien, träning, medicinering samt massa bus och lek. 

Medicinering och matning via PEG, inhalationer förekommer dagligen samt sjukgymnastik, massage och även annan form av rörelsestimulans. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av PET och inhalationer.

Att kunna samarbeta med familjen och kunna kommunicera med vana assistenter, vara noggrann, lyhörd och ärlig är ett krav. Du behöver tala och förstå svenska på en god nivå. 

Din arbetsgivare blir STIL, som är ett kooperativ som vi tillhör. Det är tryggt både för familjen och för dig. Du får timlön, OB-ersättning och semesterlön enligt avtal mellan Fremia och Kommunal. 

Du kommer att arbeta mestadels i hemmet men även på sjukhus om barnet behöver sjukhusvård.

Du ska ha någon erfarenhet av barn och ett stort intresse av att arbeta med barn.

Dagens arbete innefattar förutom matning och omvårdnad en hel del lek och skoj och promenader under dagarna är något som är positivt. 

Under sommaren kommer vi att behöva en vikarie 100% då våra ordinarie anställda kommer att ha semester. Om du trivs hos oss önskar vi så klart att du stannar hos oss som vikarie vid behov.


Timlön
Tillträde snarast

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev om varför du vill jobba hos oss, ett CV (samt två referenser som kan lämnas vid intervjun). CV mailas till [email protected]

Om du blir aktuell för arbetet kommer du behöva uppvisa ett utdrag ur polisens LSS-belastningsregister. Det är bra att börja ansöka om detta direkt då det brukar ta upp till tre veckor att få. Länk till LSS-belastningsregistret finner du längre ner på denna sida eller på Polisens hemsida.
 

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Personlig assistent behov/inhopp med varierande arbetstider, sökes i Solna

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Att jobba med mig Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt. På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min Fr... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Att jobba med mig
Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt.

På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min FrameRunner, och tävlar i det också, bland annat i VM. Annars rider jag en gång i veckan också. Därför är det viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.

Jag älskar även att hitta på roliga aktiviteter, så som bio, sola, bada, baka och kolla på snygga killar. Hos mig hjälper du till med dagliga rutiner, personlig hygien, förflyttningar, måltider, på- och avklädning och att vara en ung vuxen som hittar på roliga saker.

Arbetstiderna hos mig är fördelad på dagtid, kväll, natt (väntetid) och helger. Vi söker vikarier, inhoppare och personer som kan och vill bli inringda. Därför är det viktigt att du har förutsättningarna för att jobba alla tider på dygnet vid behov. Arbetspassen som du kan bli erbjuden vid behov är på vardagarna mellan:

Du som assistent
Jag söker dig som är likasinnad till mig själv, gärna mellan 21-40 år, då jag inte bara söker en assistent, men en person som jag kan anförtro mig till som en vän också och som vill hitta på saker med mig. Jag uppskattar om du är påhittig, aktiv och skojsam, så att vi tillsammans kan ha roligt ihop. Det är viktigt att du är rökfri och inte har pälsdjursallergi eller är rädd för djur, då vi kommer att komma i kontakt med pälsdjur, och har en katt hemma och kommer köpa en hund snart när jag flyttar.Låter detta lockande för dig är du välkommen att söka.

Arbetstiderna under veckan

- 09:00-17:00 (Mån, ons, tors och fre)

- 17:00-09:00 (Mån, ons och tors)

- 09:00-21:00 (Tis)

- 21:00-09:00 (Tis)

- 17:00-11:00 (Fre)

- 11:00-21:00 (Lör och sön)

- 21:00-11:00 (Lör och sön)

Meriterande om du:

- Har tidigare vanor och arbetserfarenheter inom vård- och omsorg

- Körkort

Krav att du:

- Har god struktur i ditt arbete

- Har god förmåga att planera

- Har god framförhålning

- Är punktlig

- Har god datakompetens

Rekryteringsprocessen

-
Intervjutillfälle 1: Träff med kundansvarig (Videomäte)

-
Intervjutillfälle 2: Träff med kund och kundansvarig (Fysiskt möte/Videomöte)

-
Intervjutillfälle 3: Träff med kunden i kundens hemmiljö. (Fysiskt möte)

-
Intervjutillfälle 4: Avstämning med kundansvarig inför nästa steg. (Videomöte)

OBS det är viktigt att du har till kännedom att vi inte erbjuder en schemarad i dagsläget, men att det kan erbjudas om utrymmet uppstår.
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret

För dig med anställningsstöd
Nordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Personlig assistent till 14-åring sökes!

Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig a... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till vår 14-åriga son. Han har kommit en lång väg sedan hans funktionsnedsättning upptäcktes men har fortfarande motoriska och inlärningssvårigheter samt befinner sig på autismspektrat. Han behöver därför nära omsorg. Vår son är en toppenkille som gillar mänsklig kontakt, att gå i skolan och spendera tid utomhus. Han tycker mycket om att lyssna på musik, titta på pekbilder, böcker och husdjur. Vi söker en erfaren personlig assistent med mycket empati, förståelse, tålamod och en vilja att hjälpa en liten gentleman utvecklas. En strålande positiv attityd är mer än välkommet. I utbyte erbjuder vi en ljus och trevlig arbetsmiljö belägen i ett lugnt och vackert område idealt för promenader utomhus, men framför allt vårt glada umgänge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Stötta ett barn med alla basala behov (mata, toalettbesök, påklädning, hygien m.m.)
- Stötta och underlätta i olika aktiviteter som att leka hemma, gå till parker och lekplatser
- Främja ett barns utveckling genom dagliga aktiviteter tillsammans med Habiliteringen och skolan (t.ex. titta på Doman-kort, spela spel som är inriktade på finmotorik, läsa böcker och rörelseträning såsom att cykla och olika rörelser)
- Stötta i utvecklande både fysiska och mentala aktiviteter utöver skolan
- Göra enklare mat, exempelvis mackor, juice och sallad
- Efter utförda aktiviteter städa undan efter sig

Du behöver uppfylla följande kriterier:

- Erfarenhet av att i dagliga situationer stötta autistiska barn, barn med motoriska och beteendesvårigheter. Relevant utbildning kommer att ses som en fördel.
- Erfarenhet av att använda alternativa kommunikationsvägar som teckenspråk, pekbilder m.m.
- Praktisk kunskap om barns utveckling, till exempel utveckling av finmotorik, att tro på sig själv i vardagliga situationer.
- Övrig kunskap som kan hjälpa barns utveckling uppskattas, exempelvis musikalitet, sjunga, dansa eller måla
- Gedigen kunskap om autistiska beteenden, att veta hur du ska bemöta beteenden såsom aggression och autistiskt relaterade självskadebeteenden
- Flytande svenska

Anställning: Timanställning, ca. 20-25 timmar/veckan. För rätt person finns möjlighet till schemaanställning.

Komplettera gärna din ansökan med en video!

Annonsens ID-nummer: 208486

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Lugn och trygg assistent sökes till ung kvinna på Södermalm.

Hej! Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du ... Visa mer
Hej!


Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du blir en viktig person i mitt liv.
Jag tycker om att vara med i köket med disk och matlagning och att hjälpa till i tvättstugan och med andra vardagsaktiviteter. Jag tycker om att gå på promenader, att åka tunnelbana och spårvagn och göra utflykter till ställen som till exempel Kulturhuset.  Ibland vill jag vara för mig själv och titta på film eller lyssna på musik.
 
Jag behöver assistans med alla delar i min vardag såsom personlig hygien, toabesök, på- och avklädning, matlagning, mat- och medicinintag. Du är också med mig på promenader och alla andra aktiviteter. Jag är gående och rör mig fritt inomhus. Jag använder rullstol som hjälpmedel på promenader och på utflykter.
 
Jag bor hemma hos mina föräldrar och jobbar på daglig verksamhet måndag till fredag.
Den som jobbar med mig på vardagar dagtid åker med mig från och till hemmet och är min assistent på min dagliga verksamhet som ligger, dit jag åker med rullstolstaxi.   Jag bor på Södermalm i närheten av Skanstull.
 
Jag behöver också en assistent som vill vara med mig under några helger och kvällar varje månad, ibland med sovande jour, samt under vissa långhelger såsom till exempel Påsk och Kristi Himmelsfärd (oftast en av dessa) och delar av sommaren när jag är ledig från min dagliga verksamhet.
 
Det är viktigt för mig att du är en närvarande och lugn och trygg person med stor inlevelseförmåga, att du är inkännande med stort tålamod. Du behöver ha ett stort och varmt hjärta.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av bildstöd, TAKK och PEG (knapp på magen). Men relationen mellan oss kommer att vara det viktigaste, att vi båda mår bra.
 
***
Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Tjänsten: Fast dagpass varje vecka och fredag dag varannnan vecka samt extra vid behov på helger och kvällar under vardagen kan förekomma.
Passen är förlagda ca kl 08:00-17:00 och kl 17:00-22:00

 
Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Lön:
Individuell lönesättning. Bambi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia-Kommunal.
 
Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
 
Tillträde: Omgående” Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Solna kommun)

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (Solna kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning ... Visa mer
Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (Solna kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället.

Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med!

Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året.

Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! ????

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 225852


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Jag söker en trygg och positiv assistent på 3 långpass/vecka vardagar = HEL

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitt... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN

Du kommer att jobba 3 långpass (kl 07-20) på vardagar per vecka.

Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 25 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent vid behov

Ansök    Mar 4    Adensa AB    Personlig assistent
Adensa AB söker timvikarier vid behov till kvinna bosatt centralt i Upplands Väsby. Det behövs också semestervikarier under sommaren. Arbetsplatsen ligger i nära anslutning till Upplands Väsby station. Passen är förlagda måndag till fredag 8-16 och 16-23. Under helger ser tiderna en aning annorlunda ut. Du som söker ska vara kvinna mellan 30-50 år, du behöver inga tidigare erfarenheter men det uppskattas om du är positiv, lyhörd, lugn och vet innebörden av... Visa mer
Adensa AB söker timvikarier vid behov till kvinna bosatt centralt i Upplands Väsby. Det behövs också semestervikarier under sommaren. Arbetsplatsen ligger i nära anslutning till Upplands Väsby station.
Passen är förlagda måndag till fredag 8-16 och 16-23. Under helger ser tiderna en aning annorlunda ut.
Du som söker ska vara kvinna mellan 30-50 år, du behöver inga tidigare erfarenheter men det uppskattas om du är positiv, lyhörd, lugn och vet innebörden av att ta ansvar. Du ska vara flexibel och vara beredd att jobba vid behov.
Är du intresserad, hör av dig så berättar vi mer om arbetet. Visa mindre

Kvinna på Lidingö söker personlig assistent

Ansök    Mar 4    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent till en glad 50 årig kvinna som har MS och behöver hjälp i sin vardag. Du kommer jobba hemma hos kunden på Lidingö. För att du ska trivas tror vi at... Visa mer
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen.
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent till en glad 50 årig kvinna som har MS och behöver hjälp i sin vardag. Du kommer jobba hemma hos kunden på Lidingö. För att du ska trivas tror vi att det är bra om du tycker om att pyssla i hemmet, lugn o lyhörd samt initiativrik.
Du får gärna ha en viss arbetslivserfarenhet men det viktigaste är att personkemin stämmer samt att du har ett glatt humör. Det är en grundförutsättning att du kan kommunicera på svenska. Som personlig assistent kommer du vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter stopp som t.ex. vid personlig hygien, av och påklädnad samt vid läkarbesök. Du kommer även att vara till hjälp med det mesta som hör vardagen till.
Arbetspassen kan komma att variera och är förlagda dygnet runt. Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in med kort varsel.
Vi söker dig som kan arbeta ca 60%, passen är förlagda både vardag som helg och natt med jourtimmar. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kvinna i Solna, 50% samt 75%

Ansök    Mar 5    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kunden är en social och trevlig kvinna som är 45 år gammal och uppskattar en händelserik vardag och som nu söker två nya assistenter på schema.  Hon är på grund av sin diagnos väldigt benskör och som assistent kommer du att finnas dä... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Kunden är en social och trevlig kvinna som är 45 år gammal och uppskattar en händelserik vardag och som nu söker två nya assistenter på schema. 

Hon är på grund av sin diagnos väldigt benskör och som assistent kommer du att finnas där och stötta upp i vardagen där hon fysiskt begränsas. Du kommer bland annat att vara behjälplig med matlagning, hushållsbestyr och personlig omvårdnad. Det förekommer förflyttningar så det är viktigt att du som assistent har god fysik. Hon har även ett barn hemma och därför är det viktigt att du som assistent är respektfull och värnar om integriteten samt är lyhörd för när du ska kliva fram och hjälpa till och när du ska hålla dig i bakgrunden. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter, ena till en tjänstgöringsgrad på 50% och den andra på 75%. Arbetspassen kan vara både vardagar och helger, med varierande arbetstider på dagtid och kvällar. Vi tillämpar anställningsformen "så länge uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2024-03-18, eller så snart som möjligt. 


Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som kan ta egna initiativ i ditt arbete, men på ett respektfullt och inkännande tillvägagångssätt.
Som person är du ansvarsfull, ordningsam och flexibel. För kunden är det viktigt att du värnar om integriteten i ditt arbete och att är lyhörd. 

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Solna - automatiskt sparad

Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team. Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta är ... Visa mer
Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team.Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta är något som han gärna gör så ofta man kan. Du kommer spendera mycket tid ute och gå eller med Fred inne i ett centrum.

Fred har en ovanlig genmutation som medfört en utvecklingsstörning vilket gör att han inte kan förflytta sig själv och behöver därför hjälp med alla moment i vardagen. Han har heller inget eget tal eller ett tydligt teckenspråk men man förstår om han mår bra eller mindre bra. När han mår bra skrattar han mycket och kommunicerar mycket via läten och kroppsrörelser.Ett arbetspass innebär bland annat att du:

Hjälper till med det mesta i vardagen, inkl personlig hygien, att interagera och kommunicera med sin omgivning och med att leka.
Hjälper han med vardagliga sysslor som att exempelvis klä på/klä av.
Är med Fred och tränar hans motorik i lek och vardag.
Ser till så att han får i sig middag genom att värma mat och assisterar han vid matbordet.
Hänger med när Fred vill göra utflykter till museum, simhall, Skansen, centrum eller bara vara ute i naturen.

Vi söker dig som:

Är över 18 år
Talar flytande svenska och har god kommunikationsförmåga.
Har körkort
Är rökfri
Har tidigare erfarenhet eller intresse av sjukgymnastik/fysisk träning.
Erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning är en stor fördel men inget krav.
Kan bemöta Fred med ett lågaffektivt bemötande.
Är en trygg person med god självkänsla.
Har nära till lek och som vill fylla hans tid med både trygghet och skratt.Arbetstider

Måndag och tisdag kl 15.45-20.00 Varje vecka

Helg lördag och söndag ca 11.00-17.00 varannan vecka (Jämna veckor)


Vad får du


Du är försäkrad hos oss och vi har kollektivavtal
Ett roligt, stimulerande och omväxlande jobb
Friskvårdbidrag på upp till 4000kr/år.
Stöd i form av utbildningar och introduktionspass för dig som ny.
En attraktiv arbetsgivare som är mån om sina assistenter

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda.

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU)Låter det här som jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan nu – det gör du snabbt och smidigt via mobil eller dator, utan CV/personligt brev. När du skickat in din ansökan kan vi eventuellt komma att efterfråga CV av de kandidater vi vill veta mer om. Processen består av kompetens- och erfarenhetsfrågor och ett moment där vi önskar att du svarar på 1-3 videofrågor. Vi bryr oss inte om kvaliteten på videon, vi är bara nyfiken på att höra mer om dig eftersom personlighet är så viktigt i vår bransch. Tips! Är du inte bekväm framför kameran kan du blurra bilden eller bara spela in din röst.Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt dedikerade team. Ansök nu och bli en del av God Assistans!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se. Visa mindre

Personliga assistenter till Humaniora Assistans Solna Stad

Ansök    Feb 29    Solna kommun    Personlig assistent
Om oss Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna Stad. Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).  Humaniora assistans har sitt säte i Solna stadshus. Våra medarbetare utgår ifrån brukarens hem. Vad innebär arbetet? Arbetsuppgifterna som personlig assistent är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä... Visa mer
Om oss
Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna Stad.

Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). 

Humaniora assistans har sitt säte i Solna stadshus. Våra medarbetare utgår ifrån brukarens hem.

Vad innebär arbetet?
Arbetsuppgifterna som personlig assistent är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä av/på sig och sköta hemmet till att göra det möjligt för assistansanvändaren att kunna ägna sig åt fritidsintressen. Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem och stödjer brukaren att leva det liv hen själv vill leva.

Rollen innebär mycket självständigt arbete och du bör därför vara ansvarstagande och ha ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som

- är vårdbiträde eller undersköterska eller eller har en annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren
- har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning
- behärskar svenska i tal- och skrift (i nivå med muntlig och skriftlig rapportering och dokumentation)
- har datorvana.

Du har en god samarbetsförmåga och personlig mognad och kan skilja på det personliga och professionella. Vi ser också att du är självgående, har en empatisk förmåga och att du har en helhetssyn, förstår din roll är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Mer information om ansökan
Vi söker nu flertal personliga assistenter till en man runt 20 års åldern som är rullstolsburen. Arbetet är förlagt till dygnets alla tider och veckans alla dagar med dubbelbemanning dygnet runt. Då vi arbetar för brukarens delaktighet innebär det att de kan komma att delta vid rekryteringen. 

Välkommen med din ansökan senast söndagen 10 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under annonseringstiden.

Vid frågor som handlar om Humaniora assistans är du varmt välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Michelle Foroughi, [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar, så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.  

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Lugn och trygg assistent sökes till ung kvinna på Södermalm.

Hej! Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du ... Visa mer
Hej!


Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du blir en viktig person i mitt liv.
Jag tycker om att vara med i köket med disk och matlagning och att hjälpa till i tvättstugan och med andra vardagsaktiviteter. Jag tycker om att gå på promenader, att åka tunnelbana och spårvagn och göra utflykter till ställen som till exempel Kulturhuset.  Ibland vill jag vara för mig själv och titta på film eller lyssna på musik.
 
Jag behöver assistans med alla delar i min vardag såsom personlig hygien, toabesök, på- och avklädning, matlagning, mat- och medicinintag. Du är också med mig på promenader och alla andra aktiviteter. Jag är gående och rör mig fritt inomhus. Jag använder rullstol som hjälpmedel på promenader och på utflykter.
 
Jag bor hemma hos mina föräldrar och jobbar på daglig verksamhet måndag till fredag.
Den som jobbar med mig på vardagar dagtid åker med mig från och till hemmet och är min assistent på min dagliga verksamhet som ligger, dit jag åker med rullstolstaxi.   Jag bor på Södermalm i närheten av Skanstull.
 
Jag behöver också en assistent som vill vara med mig under några helger och kvällar varje månad, ibland med sovande jour, samt under vissa långhelger såsom till exempel Påsk och Kristi Himmelsfärd (oftast en av dessa) och delar av sommaren när jag är ledig från min dagliga verksamhet.
 
Det är viktigt för mig att du är en närvarande och lugn och trygg person med stor inlevelseförmåga, att du är inkännande med stort tålamod. Du behöver ha ett stort och varmt hjärta.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av bildstöd, TAKK och PEG (knapp på magen). Men relationen mellan oss kommer att vara det viktigaste, att vi båda mår bra.
 
***
Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Tjänsten: Fast dagpass varje vecka och fredag dag varannnan vecka samt extra vid behov på helger och kvällar under vardagen kan förekomma.
Passen är förlagda ca kl 08:00-17:00 och kl 17:00-22:00

 
Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Lön:
Individuell lönesättning. Bambi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia-Kommunal.
 
Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
 
Tillträde: Omgående” Visa mindre

Musikälskande kille söker personlig assistent!

Move & Walk Assistans Nu söker vi positiva och engagerade assistenter till vår kund i Stockholm! Läs kundens egen beskrivning nedan. Hej, jag är en 26-årig entusiastisk musikälskare som bor i Spånga, Stockholm, tillsammans med mina föräldrar. Jag har en funktionsnedsättning och behöver stöd vid de flesta moment i mitt dagliga liv. Det är här just du kommer in i bilden. Jag lever ett aktivt liv och gillar att skapa och lyssna på musik. Eftersom jag är... Visa mer
Move & Walk Assistans

Nu söker vi positiva och engagerade assistenter till vår kund i Stockholm!

Läs kundens egen beskrivning nedan.
Hej, jag är en 26-årig entusiastisk musikälskare som bor i Spånga, Stockholm, tillsammans med mina föräldrar. Jag har en funktionsnedsättning och behöver stöd vid de flesta moment i mitt dagliga liv. Det är här just du kommer in i bilden.
Jag lever ett aktivt liv och gillar att skapa och lyssna på musik. Eftersom jag är en riktig musikentusiast i alla dess former, skulle det vara coolt om du också är med på noterna och delar mitt musikintresse.
Jag föredrar någon mellan 20–35 år, men det viktigaste är att vi fungerar bra ihop och att du är ungdomlig men ansvarsfull. Att du är energisk och har en engagerad attityd vore definitivt toppen och att du kan motivera till en aktiv livsstil är ett plus.
Det är också viktigt att du är flytande i svenska både i tal och skrift, eftersom jag huvudsakligen använder alternativa kommunikationsmetoder för att förmedla mina tankar och behov.
Arbetspassen är främst förlagda till vardagar kl.15-22. Det finns också möjlighet att jobba helgpass. Tjänsten passar således perfekt att kombinera med studier!
Jag söker både personal till fast schema samt dig som kan hoppa in vid behov.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka på 13 år i Järfälla.

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukar... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu i första hand en kvinna, gärna mellan 30-55 år som vill jobba som personlig assistent till en flicka på 13 år i Järfälla. Flickan bor tillsammans med sin familj och jobbet kommer att utföras både i och utanför hemmet. I regel kommer du att starta och avsluta dina arbetspass i flickans hem men det kan hända att du behöver börja eller sluta på annan plats beroende på exempelvis aktiviteter eller läkarbesök som sker under din arbetstid.
Flickan har en omfattande fysisk funktionsnedsättning. För att passa i uppdraget behöver du även vara lyhörd, följsam, engagerad och ha respekt för komplexiteten som kommer med att ha arbetsplatsen i en familjs hem. Det är meriterande om du har jobbat som personlig assistent till barn tidigare och viktigt att du är rökfri.
I ditt uppdrag kommer bland annat att ligga att hjälpa flickan med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar och leka/aktivera sig. Tidigare erfarenhet och omvårdnad av Central venkateter (CVK) är meriterande. Omvårdnadsarbetet med CVK kräver att du som personlig assistent tillämpar basala hygienrutiner.
Innan anställning kommer du behöva uppvisa ett registerutdrag ur polisens belastningsregister.
Tjänsten är en timanställning med möjlighet till tjänstegrad om samarbetet skulle fungera bra. Visa mindre

Personlig assistent Natt Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-50 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad de... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan
Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-50 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad det innebär.
På kvällarna tittar jag gärna på serier och dokumentärer, skriver kanske och lyssnar på musik. Eftersom jag är positiv och glad samt respektfull krävs en liknande inställning för att passa in. Personkemin är a och o i denna tjänst. Det behövs ingen erfarenhet av personlig assistans, bara tålamod och en vilja att lära sig arbetsuppgifterna.
Jobbet är ett långsiktigt åtagande på minst ett år och gärna mer. Skicka gärna ett cv och ett personligt brev där du berättar vem du är, vad du gjort tidigare och vilka intressen du har.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Vikarier, sökes till uppdrag i Djursholm

Ansök    Feb 20    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker personliga assistenter till en kund i Danderyds kommun. Vår kund är en glad, vil... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker personliga assistenter till en kund i Danderyds kommun.

Vår kund är en glad, viljestark och social flicka på 12 år som behöver hjälp med det mesta i sin tillvaro. Flickan kan inte tala själv och det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hennes behov. Flickan förflyttar sig med hjälp av mänskligt stöd. I arbetsuppgifterna som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, tillsyn, stöttning vid måltider, stöd vid kommunikation samt genomförande av aktiviteter.

I dina arbetsuppgifter ingår det att stötta kunden så hon får ett sådant fungerade liv som möjligt. Du behöver vara påhittig, engagerad, ta egna initiativ, tycka om att motivera och pusha och att vara utomhus. Det kan röra sig om att gå på museum eller att gå en promenad i skogen/naturen. Du som assistent behöver vara i god fysisk form för att kunna stötta kunden med förflyttningar och med träning. Kunden har träningspass som stärker grovmotoriken och finmotoriken och du kommer att hjälpa kunden att upprätthålla sin rörlighet.

Vi söker dig som:

· Har tidigare erfarenhet av arbete inom vården och/eller som personlig assistent

· Har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med kommunikativ, fysisk och kognitiv funktionsnedsättning

· Är lyhörd, flexibel och snäll

· Tar initiativ och är engagerad

· Har ett gott ordningssinne

· Är ansvarstagande och är noga med att passa tider

· Tycker om att ha ett fysiskt rörligt arbete

· Tycker om att motivera och träna kunden

· Pratar och förstår god svenska

Du ska kunna uppvisa personbevis samt utdrag ur belastningsregistret. Ha gärna det klart! Visa mindre

Jag söker en trygg och positiv assistent på 75% med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitt... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extra jobba som personlig assistent i Solna

. Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team.   Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta ... Visa mer
.

Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team.
 


Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta är något som han gärna gör så ofta man kan. Du kommer spendera mycket tid ute och gå eller med Fred inne i ett centrum.
Fred har en ovanlig genmutation som medfört en utvecklingsstörning vilket gör att han inte kan förflytta sig själv och behöver därför hjälp med alla moment i vardagen. Han har heller inget eget tal eller ett tydligt teckenspråk men man förstår om han mår bra eller mindre bra. När han mår bra skrattar han mycket och kommunicerar mycket via läten och kroppsrörelser.


Ett arbetspass innebär bland annat att du:
* Hjälper till med det mesta i vardagen, inkl personlig hygien, att interagera och kommunicera med sin omgivning och med att leka.
* Hjälper han med vardagliga sysslor som att exempelvis klä på/klä av.
* Är med Fred och tränar hans motorik i lek och vardag.
* Ser till så att han får i sig middag genom att värma mat och assisterar han vid matbordet.
* Hänger med när Fred vill göra utflykter till museum, simhall, Skansen, centrum eller bara vara ute i naturen.


 
 
 
Vi söker dig som:
* Är över 18 år
* Talar flytande svenska och har god kommunikationsförmåga.
* Har körkort
* Är rökfri
*  Har tidigare erfarenhet eller intresse av sjukgymnastik/fysisk träning.
* Erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning är en stor fördel men inget krav.
* Kan bemöta Fred med ett lågaffektivt bemötande.
* Är en trygg person med god självkänsla.
* Har nära till lek och som vill fylla hans tid med både trygghet och skratt.


 
Arbetstider
Måndag och tisdag kl 15.45-20.00 Varje vecka
Helg lördag och söndag ca 11.00-17.00 varannan vecka (Jämna veckor)
 

Vad får du

* Du är försäkrad hos oss och vi har kollektivavtal 
* Ett roligt, stimulerande och omväxlande jobb
* Friskvårdbidrag på upp till 4000kr/år.
* Stöd i form av utbildningar och introduktionspass för dig som ny.
* En attraktiv arbetsgivare som är mån om sina assistenter


 
 
 
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 
 
 
Låter det här som jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan nu - det gör du snabbt och smidigt via mobil eller dator, utan CV/personligt brev. När du skickat in din ansökan kan vi eventuellt komma att efterfråga CV av de kandidater vi vill veta mer om.  Processen består av kompetens- och erfarenhetsfrågor och ett moment där vi önskar att du svarar på 1-3 videofrågor. Vi bryr oss inte om kvaliteten på videon, vi är bara nyfiken på att höra mer om dig eftersom personlighet är så viktigt i vår bransch. Tips! Är du inte bekväm framför kameran kan du blurra bilden eller bara spela in din röst.
 
Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt dedikerade team. Ansök nu och bli en del av God Assistans!
 
 
 
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se. Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (50-80

Hej! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ål... Visa mer
Hej!


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till 34tim/v (80%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Varva arbete med studier eller annat i livet? (Täby)

Varva arbete med studier eller annat i livet? Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär. Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lit... Visa mer
Varva arbete med studier eller annat i livet?

Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär.

Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lite mindre.

Det här jobbet är perfekt för dig som ha ett arbete som du kan kombinera med studier eller ett annat deltidsjobb eller kanske vill du ha lite extra fritid! Hos mig arbetar du 5-6 pass i månaden vilket motsvarar en tjänst på ca 45% då man arbetar långa pass (08.00-22.30). Jag är flexibel så jag kan anpassa dagarna efter eventuell skola eller andra arbetstider.

 

För att jobba hos mig så behöver du:

- Inte vara allergisk mot pälsdjur
- Vara kvinna och gärna stark då det är en del lyft

Körkort är ett stort plus i kanten!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstid: 08:00-22:30

Tjänstgöringsgrad: Ca 45%

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Det är önskvärt om du kan påbörja din anställning så snart som möjligt. 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-02-29. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till vår kund i Huddinge.

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som ska gå på fast schemarad på ca. 35-40 timmar i veckan Du följer med kunden till den dagliga verksamheten och jobbar med kunden där. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, på- och avklädning, stöd med att kommunic... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som ska gå på fast schemarad på ca. 35-40 timmar i veckan
Du följer med kunden till den dagliga verksamheten och jobbar med kunden där. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, på- och avklädning, stöd med att kommunicera, måltider och alla moment som behövs. Tålamod, medkänsla, positivitet och att vara plikttrogen är något vi söker. Erfarenhet av hemtjänst/assistans är meriterande, du ska kunna prata svenska, fördel om du kan prata grekiska.
Din arbetsplats kommer att ligga i Huddinge
Intervjuer sker löpande, en introduktion görs med kunden.
Start omgående Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Solna

Arbetsledare Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare. Bemanningsansvarig I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar. När du har bemanningsan... Visa mer
Arbetsledare

Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Bemanningsansvarig

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar. När du har bemanningsansvar är det dig de andra assistenterna kontaktar om de blir sjuka eller måste vabba. Du tillsätter då en vikarie eller går själv in och jobbar det passet.

Jag är en man på 63 år som tycker om musik, träning och att titta på fotboll. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Solna, du kommer att ge assistans alla tider på dygnet eftersom jag behöver hjälp med det mesta. Kul om du tycker om att spela sällskapsspel och kanske gå på någon konsert när någon bra artist uppträder.

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent behov/inhopp med varierande arbetstider, sökes i Solna

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Att jobba med mig Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt. På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min F... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Att jobba med mig

Jag är en tjej mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Solna. Mina närmaste vänner beskriver mig som glad, positiv och aktiv. Jag har en CP-skada som gör att jag använder en el-rullstol, men det hindrar inte mig från att göra allt roligt.

På vardagarna jobbar jag och på min fritid springer jag på min FrameRunner, och tävlar i det också, bland annat i VM. Annars rider jag en gång i veckan också. Därför är det viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.

Jag älskar även att hitta på roliga aktiviteter, så som bio, sola, bada, baka och kolla på snygga killar. Hos mig hjälper du till med dagliga rutiner, personlig hygien, förflyttningar, måltider, på- och avklädning och att vara en ung vuxen som hittar på roliga saker.

Arbetstiderna hos mig är fördelad på dagtid, kväll, natt (väntetid) och helger. Vi söker vikarier, inhoppare och personer som kan och vill bli inringda. Därför är det viktigt att du har förutsättningarna för att jobba alla tider på dygnet vid behov. Arbetspassen som du kan bli erbjuden vid behov är på vardagarna mellan:

Du som assistent
Jag söker dig som är likasinnad till mig själv, gärna mellan 21-40 år, då jag inte bara söker en assistent, men en person som jag kan anförtro mig till som en vän också och som vill hitta på saker med mig. Jag uppskattar om du är påhittig, aktiv och skojsam, så att vi tillsammans kan ha roligt ihop. Det är viktigt att du är rökfri och inte har pälsdjursallergi eller är rädd för djur, då vi kommer att komma i kontakt med pälsdjur, och har en katt hemma och kommer köpa en hund snart när jag flyttar.Låter detta lockande för dig är du välkommen att söka.

Arbetstiderna under veckan

- 09:00-17:00 (Mån, ons, tors och fre)

- 17:00-09:00 (Mån, ons och tors)

- 09:00-21:00 (Tis)

- 21:00-09:00 (Tis)

- 17:00-11:00 (Fre)

- 11:00-21:00 (Lör och sön)

- 21:00-11:00 (Lör och sön)

Meriterande om du:

- Har tidigare vanor och arbetserfarenheter inom vård- och omsorg

- Körkort

Krav att du:

- Har god struktur i ditt arbete

- Har god förmåga att planera

- Har god framförhålning

- Är punktlig

- Har god datakompetens

Rekryteringsprocessen

-
Intervjutillfälle 1: Träff med kundansvarig (Videomäte)

-
Intervjutillfälle 2: Träff med kund och kundansvarig (Fysiskt möte/Videomöte)

-
Intervjutillfälle 3: Träff med kunden i kundens hemmiljö. (Fysiskt möte)

-
Intervjutillfälle 4: Avstämning med kundansvarig inför nästa steg. (Videomöte)

OBS det är viktigt att du har till kännedom att vi inte erbjuder en schemarad i dagsläget, men att det kan erbjudas om utrymmet uppstår.
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret

För dig med anställningsstöd
Nordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Två grekisk talande assistenter sökes omgående

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu två grekisk talande assistenter till en man på 69 år som bor i spånga. Du som söker tjänsten ska ha intresse av att hjälpa någon annan med dem arbetsuppgifter som finns att utföra dagligen. Kunden gillar att vistas mest i hemmamiljö, lyssna på grekisk musik, dricka kaffe samt prata med sina assistenter. Vi söker två... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu två grekisk talande assistenter till en man på 69 år som bor i spånga.
Du som söker tjänsten ska ha intresse av att hjälpa någon annan med dem arbetsuppgifter som finns att utföra dagligen.
Kunden gillar att vistas mest i hemmamiljö, lyssna på grekisk musik, dricka kaffe samt prata med sina assistenter.
Vi söker två assistent som ska gå på fast schemarad på ca. 30-35 timmar i veckan.
Vi kommer överens om ett schema för veckan, men arbetspass ser ungefär ut följande;
Man jobbar t.ex. från kl. 10 på morgonen till kl. 18 på kvällen, nästa assistent kommer kl.18 på kvällen till dagen efter kl.10 på morgonen. Man stannar kvar med kunden över natten. Från kl.00 till 07 är det väntetid, resten av tiden är aktivt. Sedan kommer en ny assistent kl. 10 på morgonen igen. I schemat finns även dubbelbemanning.
Kunden reser varje år till Grekland under maj-oktober. Assistenterna har möjlighet att följa med och arbeta med honom under tiden han vistas även i Grekland.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, på- och avklädning, måltider. Kunden är förlamad i hela högersida och behöver stöd vid promenader. Han har även epilepsi så det är bra om du har erfarenhet av det, men inget måste.
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Jag söker en trygg och positiv assistent på 75% med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitt... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till vår kund i Salems kommun

Nu söker vi en ung person som är positiv, fartfylld och trivs att arbeta med människor. Jobbet består av att assistera vår kund i vardagen. Kunden bor i Salems Kommun, ett plus är att du gillar promenader, simning och träning. Du ska kunna prata Svenska eller Grekiska Visa mer
Nu söker vi en ung person som är positiv, fartfylld och trivs att arbeta med människor. Jobbet består av att assistera vår kund i vardagen.
Kunden bor i Salems Kommun, ett plus är att du gillar promenader, simning och träning.
Du ska kunna prata Svenska eller Grekiska Visa mindre

Personlig assistent vid behov

Ansök    Jan 29    Adensa AB    Personlig assistent
Adensa AB söker timvikarier vid behov till kvinnor bosatta i Upplands Väsby och Södermalm. Vi som söker har personlig assistans hela dagen, en av oss har natt med sovande jour. Du som söker ska vara kvinna mellan 22-55 år, du behöver inga tidigare erfarenheter men jag skulle uppskatta om du är positiv, lyhörd, lugn och vet innebörden av att ta ansvar. Du ska vara beredd att jobba vid behov. Är du intresserad, hör av dig så berättar vi mer om arbetet.... Visa mer
Adensa AB söker timvikarier vid behov till kvinnor bosatta i Upplands Väsby och Södermalm.
Vi som söker har personlig assistans hela dagen, en av oss har natt med sovande jour.
Du som söker ska vara kvinna mellan 22-55 år, du behöver inga tidigare erfarenheter men jag skulle uppskatta om du är positiv, lyhörd, lugn och vet innebörden av att ta ansvar. Du ska vara beredd att jobba vid behov.
Är du intresserad, hör av dig så berättar vi mer om arbetet. Visa mindre

Personlig assistent Natt Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-50 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad de... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan
Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-50 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad det innebär.
På kvällarna tittar jag gärna på serier och dokumentärer, skriver kanske och lyssnar på musik. Eftersom jag är positiv och glad samt respektfull krävs en liknande inställning för att passa in. Personkemin är a och o i denna tjänst. Det behövs ingen erfarenhet av personlig assistans, bara tålamod och en vilja att lära sig arbetsuppgifterna.
Jobbet är ett långsiktigt åtagande på minst ett år och gärna mer. Skicka gärna ett cv och ett personligt brev där du berättar vem du är, vad du gjort tidigare och vilka intressen du har.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (50-80

Hej! Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket ... Visa mer
Hej!


Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker!

Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till 34tim/v (80%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Jag söker en trygg och positiv assistent på 75% med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitt... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Långvarig personlig assistent sökes

Hallå! Jag är en rullstolsburen man/kille som söker personlig assistent som siktar på att jobba i flera år på en bra arbetsplats. Kön och ålder spelar ingen roll och ingen särskild erfarenhet behövs. Jag beskrivs som snäll, glad och positiv. Jag har många intressen, alltifrån kultur, historia, samhälle till teknik, datorer och gaming. Jag har lång erfarenhet av att ha assistenter och de brukar stanna många år och trivas. Grunden är att personkemin stämme... Visa mer
Hallå!
Jag är en rullstolsburen man/kille som söker personlig assistent som siktar på att jobba i flera år på en bra arbetsplats. Kön och ålder spelar ingen roll och ingen särskild erfarenhet behövs. Jag beskrivs som snäll, glad och positiv. Jag har många intressen, alltifrån kultur, historia, samhälle till teknik, datorer och gaming.
Jag har lång erfarenhet av att ha assistenter och de brukar stanna många år och trivas. Grunden är att personkemin stämmer och att man är tålmodig, lyhörd och i grunden bra på att jobba med händerna. Är du den pigga, glada och trevliga assistent jag behöver för en fungerande vardag?
Jag är rätt infektionskänslig och är superkänslig mot cigarettlukt så det måste du tänka på. Skriv gärna några rader om vad du är för person och varför du är intresserad av att jobba hos mig! Visa mindre

Roligt och givande extrajobb i Solna som personlig assistent

Hej! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ål... Visa mer
Hej!


Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: extra vid behov (s.k. timanställning), huvudsakligen helger men också chans till fler arbetspass. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Social assistent till ung man i Solna; Heltid

Hej där! Jag är en 22 årig kille som söker efter en trevlig personlig assistent. Jag sitter i rullstol på grund av förlossningsskada. Min funktionsnedsättning är fysisk och påverkar inte min förmåga tänka. Mitt tal är påverkat men jag pratar och uttrycker mig väl på egen hand. Jag i färd med att återgå till mina universitetsstudier inom arkeologi, ett ämne som har varit min passion sedan barnsben. På fritiden gillar jag att vara vid min dator både för ... Visa mer
Hej där!


Jag är en 22 årig kille som söker efter en trevlig personlig assistent. Jag sitter i rullstol på grund av förlossningsskada. Min funktionsnedsättning är fysisk och påverkar inte min förmåga tänka. Mitt tal är påverkat men jag pratar och uttrycker mig väl på egen hand. Jag i färd med att återgå till mina universitetsstudier inom arkeologi, ett ämne som har varit min passion sedan barnsben. På fritiden gillar jag att vara vid min dator både för att spela spel och jobba med foto och video. Jag gillar också att fota och vara ute.  Jag bor i Solna med goda reskommunikationer. Jag bor med min pappa och min syster men jag letar aktivt efter eget boende vilket jag tror kommer att göra assistansen smidigare för alla inblandade.
 
Vem är du?
 
Jag söker dig som är man eller kvinna i åldrarna 25 - 40 år. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans med inslag av sjukvård. Det är dock inget krav då all nödvändig kunskap ges på plats. Du bör ha en frisk kropp så att du obehindrat kan hjälpa mig vid förflyttningar med mera. Du är en social och snäll person, någon som inte bara är duktig på att assistera utan också är trevlig att umgås och prata med. Du talar mycket bra svenska. Jag har en hörselskada som gör det ansträngande att förstå vad som sägs om svenskan inte flyter på någorlunda bra. Du bör inte vara pälsdjursalergiker då jag äger en katt:). 
 
Om tjänsten
 
Tjänsten är heltid, vardagar 09:00 - 17:00. Större delen av arbetstiden kommer troligtvis innebära att du är med mig på universitet. Du börjar dock och slutar i mitt hem. 
 
Anställningen sker på Assistans i Balans vilket borgar för en god introduktion till arbetet samt utbildningar som stärker och utvecklar dig i din roll. 

Assistans i Balans tillämpar individuell lönesättning och följer kollektivavtalet Fremia- personli assistans. 

Tillsättning: enligt överenskommelse. Visa mindre

Jag söker en trygg och positiv assistent på 75% med start omgående

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitt... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är en kille på snart 27, som bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 6-årig flicka i Östersund

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukar... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu en professionell personlig assistent som är intresserad av att arbeta för en av våra kunder, en tjej på 6 år som på grund av sin funktionsnedsättning behöver hjälp och stöd i alla aktiviteter.
På brukarens begäran söker vi främst en kvinnlig personlig assistent med god fysik som förstår vikten av att kunna ta ansvar och som är lyhörd och engagerad. I uppdraget kommer du bland annat hjälpa brukaren med av- och påklädning, personlig hygien och sondmatning. I din roll som personlig assistent åt vår kund kommer du utföra tunga lyft varför du behöver vara i god fysisk form.
Vi söker främst en personlig assistent som kan jobba eftermiddagar efter skoltid.
Tjänsten är en timanställning med möjlighet till tjänstegrad om samarbetet fungerar bra. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Solna - automatiskt sparad

Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team. Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta är ... Visa mer
Vi på God Assistans söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent för att stödja och underlätta vardagen för Fred. Omtanke är grunden i allt vi gör och något som är självklart för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga assistans. Just nu söker vi en passionerad individ som vill bli en värdefull del av vårt team.Fred är en glad kille som älskar att följa med på promenader i vagnen då han tycker om att vara utomhus. Gunga och skratta är något som han gärna gör så ofta man kan. Du kommer spendera mycket tid ute och gå eller med Fred inne i ett centrum.

Fred har en ovanlig genmutation som medfört en utvecklingsstörning vilket gör att han inte kan förflytta sig själv och behöver därför hjälp med alla moment i vardagen. Han har heller inget eget tal eller ett tydligt teckenspråk men man förstår om han mår bra eller mindre bra. När han mår bra skrattar han mycket och kommunicerar mycket via läten och kroppsrörelser.Ett arbetspass innebär bland annat att du:

Hjälper till med det mesta i vardagen, inkl personlig hygien, att interagera och kommunicera med sin omgivning och med att leka.
Hjälper han med vardagliga sysslor som att exempelvis klä på/klä av.
Är med Fred och tränar hans motorik i lek och vardag.
Ser till så att han får i sig middag genom att värma mat och assisterar han vid matbordet.
Hänger med när Fred vill göra utflykter till museum, simhall, Skansen, centrum eller bara vara ute i naturen.

Vi söker dig som:

Är över 18 år
Talar flytande svenska och har god kommunikationsförmåga.
Har körkort
Är rökfri
Har tidigare erfarenhet eller intresse av sjukgymnastik/fysisk träning.
Erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning är en stor fördel men inget krav.
Kan bemöta Fred med ett lågaffektivt bemötande.
Är en trygg person med god självkänsla.
Har nära till lek och som vill fylla hans tid med både trygghet och skratt.Arbetstider

Måndag och tisdag kl 15.45-20.00 Varje vecka

Helg lördag och söndag ca 11.00-17.00 varannan vecka (Jämna veckor)


Vad får du


Du är försäkrad hos oss och vi har kollektivavtal
Ett roligt, stimulerande och omväxlande jobb
Friskvårdbidrag på upp till 4000kr/år.
Stöd i form av utbildningar och introduktionspass för dig som ny.
En attraktiv arbetsgivare som är mån om sina assistenter

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda.

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU)Låter det här som jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan nu – det gör du snabbt och smidigt via mobil eller dator, utan CV/personligt brev. När du skickat in din ansökan kan vi eventuellt komma att efterfråga CV av de kandidater vi vill veta mer om. Processen består av kompetens- och erfarenhetsfrågor och ett moment där vi önskar att du svarar på 1-3 videofrågor. Vi bryr oss inte om kvaliteten på videon, vi är bara nyfiken på att höra mer om dig eftersom personlighet är så viktigt i vår bransch. Tips! Är du inte bekväm framför kameran kan du blurra bilden eller bara spela in din röst.Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt dedikerade team. Ansök nu och bli en del av God Assistans!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se. Visa mindre

Assistent sökes till ALS man i Vendelsö

Nu söker vår kund i Vendelsö (Haninge) fler assistenter till sin arbetsgrupp med möjlighet till fast schemarad. Kunden har ALS och trakeostomi och har därmed ett omfattande hjälpbehov. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, andningsvård och arbete med hostmaskin, sug, ventilator m.m. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav då samtliga assistenter går introduktion samt utbildning inom trakeostomi, sondhantering. Arbetstiderna är var... Visa mer
Nu söker vår kund i Vendelsö (Haninge) fler assistenter till sin arbetsgrupp med möjlighet till fast schemarad.

Kunden har ALS och trakeostomi och har därmed ett omfattande hjälpbehov.

I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, andningsvård och arbete med hostmaskin, sug, ventilator m.m.

Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav då samtliga assistenter går introduktion samt utbildning inom trakeostomi, sondhantering.

Arbetstiderna är varierande där dag-, kväll-, helg-, samt nattpass förekommer. Kunden har dubbelbemanning vilket innebär att arbetet alltid utförs tillsammans med annan kollega. 

Kunden bor i en villa tillsammans med sin fru. I hushållet finns husdjur och du som söker bör inte ha pälsdjursallergi.

Vi ser gärna att du som söker är empatisk, har ett positivt synsätt, har god samarbetsförmåga samt kan arbeta alla dygnets alla timmar. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Assistenter sökes till roligt uppdrag i norsborg

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Assistent sökes till en rullstolsburen kvinna som är förlamad från brösthöjd på grund av en neurologisk sjukdom.

Kunden är mycket verbal och förklarar för assistenten vad kunden behöver hjälp med men uppskattar även egna initiativ och ett öga för vad som behöver göras. Den som söker ska tala god svenska, vara självständig lyhörd med god hälsa och körkort.

I arbeter så förekommer och lyft och en del fysisk aktivitet.

Inledningsvis så söker kunden efter en timvikarie men det kan bli aktuellt med en visstidsanställning om ni trivs med varandra.

Vid anställning så är det krav att inkomma med uttdrag ur belastningsregistret.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

En social och aktiv 28-årig kille i Solna söker personlig assistent (50-80

Hej! Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket ... Visa mer
Hej!


Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker!

Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: mån-fredag och varannan helg, tjänsten är minst 20tim/v och chans till 34tim/v (80%)

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba som nattassistent åt en charmig 12-årig pojke.

Ansök    Jan 10    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill jobba som nattassistent åt en charmig 12-årig pojke. ARBETSUPPGIFTE... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill jobba som nattassistent åt en charmig 12-årig pojke.

ARBETSUPPGIFTER

Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken under natten när han sover och hjälpa honom med allt från vändningar, mat- och medicinering, inhalationer, slemsugning i munhåla, personlig hygien mm.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS

Arbetstiden är 21:00-07:30 under vardagar och 22:00-08:30 på helgen. Arbetsplatsen är i pojkens hem i Solna.

ERFARENHET o PERSONLIGHET

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta natt med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av matning via peg, slemsug och inhalationer samt erfarenhet av epilepsi. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OMFATTNING

30-50%, vaken natt med start omgående.

ÖVRIGT

Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.

ANSÖKAN

Tycker du att detta låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Ansökningarna bearbetas löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Vi behöver också ett personbevis som du enkelt beställer via Skatteverkets hemsida. Personbeviset ska vara för anställning. Visa mindre

50% som personlig assistent till sportig tjej i Solna!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sportig tjej på 31 år som precis flyttat hemifrån till sin egna lägenhet. Hon är intresserad av att bio, gå på gym/workout och träffa kompisar samt att spela elhockey och bågskytte. Hon har som mål med sin assistans att kunna bli mer självständig och göra saker mer spontant.

Vem är du?

Du som söker tjänsten är tjej, mellan 20 år och 35 år och du bör vara aktiv, glad och pigg samt vara intresserad av idrott och att träffa människor. Du kan hantera spontana utflykter och händelser. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarier vid behov men finns även möjlighet till en tjänst på ca 50-70% (varierande från månad till månad). Perfekt för den som pluggar eller vill komplettera sina timmar med annat arbete. Finns även möjlighet att ta en mindre rad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en man i Solna

OM OSS Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska p... Visa mer
OM OSS
Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med brukaren.
OM TJÄNSTEN
Det förekommer både dag/kväll/natt (vaken) samt helger. Dubbelassistans förekommer under större delen av dygnet, främst på vardagar. Arbetet omfattar en tjänst där du är bredd att ta vakanta pass där du hjälper våra brukare med olika vardagliga sysslor.
Taklyft förekommer på arbetsplatsen, därför är det bra om du har tidigare erfarenheter av det.
Det dagliga arbetet innebär att du bland annat assisterar kunden i allt från att sköta sin dagliga hygien, utföra sjukgymnastik, till att följa med på läkarbesök eller andra personliga ärenden.
Brukaren tycker om att träna, gå ut på promenader och har ett intresse för djur. Främst reptiler. Djur förekommer på arbetsplatsen. Brukaren tycker även om att resa, så resor kan förekomma i arbetet.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa brukaren utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Sänd gärna CV och personligt brev. Visa mindre

Social assistent till ung man i Solna; Heltid

Hej där! Jag är en 22 årig kille som söker efter en trevlig personlig assistent. Jag sitter i rullstol på grund av förlossningsskada. Min funktionsnedsättning är fysisk och påverkar inte min förmåga tänka. Mitt tal är påverkat men jag pratar och uttrycker mig väl på egen hand. Jag i färd med att återgå till mina universitetsstudier inom arkeologi, ett ämne som har varit min passion sedan barnsben. På fritiden gillar jag att vara vid min dator både för ... Visa mer
Hej där!


Jag är en 22 årig kille som söker efter en trevlig personlig assistent. Jag sitter i rullstol på grund av förlossningsskada. Min funktionsnedsättning är fysisk och påverkar inte min förmåga tänka. Mitt tal är påverkat men jag pratar och uttrycker mig väl på egen hand. Jag i färd med att återgå till mina universitetsstudier inom arkeologi, ett ämne som har varit min passion sedan barnsben. På fritiden gillar jag att vara vid min dator både för att spela spel och jobba med foto och video. Jag gillar också att fota och vara ute.  Jag bor i Solna med goda reskommunikationer. Jag bor med min pappa och min syster men jag letar aktivt efter eget boende vilket jag tror kommer att göra assistansen smidigare för alla inblandade.
 
Vem är du?
 
Jag söker dig som är man eller kvinna i åldrarna 25 - 40 år. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans med inslag av sjukvård. Det är dock inget krav då all nödvändig kunskap ges på plats. Du bör ha en frisk kropp så att du obehindrat kan hjälpa mig vid förflyttningar med mera. Du är en social och snäll person, någon som inte bara är duktig på att assistera utan också är trevlig att umgås och prata med. Du talar mycket bra svenska. Jag har en hörselskada som gör det ansträngande att förstå vad som sägs om svenskan inte flyter på någorlunda bra. Du bör inte vara pälsdjursalergiker då jag äger en katt:). 
 
Om tjänsten
 
Tjänsten är heltid, vardagar 09:00 - 17:00. Större delen av arbetstiden kommer troligtvis innebära att du är med mig på universitet. Du börjar dock och slutar i mitt hem. 
 
Anställningen sker på Assistans i Balans vilket borgar för en god introduktion till arbetet samt utbildningar som stärker och utvecklar dig i din roll. 

Assistans i Balans tillämpar individuell lönesättning och följer kollektivavtalet Fremia- personli assistans. 

Tillsättning: enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent 75% till kvinna i Danderyd

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till. Arbetet som personlig a... Visa mer
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning.
Som person är du lugn, öppen och glad. Viktigt är att du är lyhörd och flexibel efter kundens önskemål. I ditt arbete använder du taklift vid förflyttningar och meriterande om du arbetat inom vården tidigare eller serviceyrken. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Viktigt att du tål rök då kunden röker inomhus.
Tjänsten är ca 75% vardagar och helger samt sökes vikarie. Arbetspassen är mellan kl 10:00-10:00(24 h) 2 h jour på dagen+2 h jour på natten. Inom kort kommer passen övergå till 12 timmarspass.
Vi använder oss av Aiai som schema- och dokumentationssystem.
Vi vill att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Maila din ansökan till : [email protected] med referens ”Personlig Assistent 75%”
Vi ser helst kvinnliga sökande efter kunds önskemål.
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia.
Vi har kollektivavtal med Fremia. Visa mindre

Roligt och givande extrajobb i Solna som personlig assistent

Hej! Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket ... Visa mer
Hej!


Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker!

Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: extra vid behov (s.k. timanställning), huvudsakligen helger men också chans till fler arbetspass. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Varva arbete med studier eller annat i livet? (Täby)

Varva arbete med studier eller annat i livet? Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär. Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lit... Visa mer
Varva arbete med studier eller annat i livet?

Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär.

Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lite mindre.

Det här jobbet är perfekt för dig som ha ett arbete som du kan kombinera med studier eller ett annat deltidsjobb eller kanske vill du ha lite extra fritid! Hos mig arbetar du 5-6 pass i månaden vilket motsvarar en tjänst på ca 45% då man arbetar långa pass (08.00-22.30). Jag är flexibel så jag kan anpassa dagarna efter eventuell skola eller andra arbetstider.

 

För att jobba hos mig så behöver du:

- Inte vara allergisk mot pälsdjur
- Vara kvinna och gärna stark då det är en del lyft

Körkort är ett stort plus i kanten!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstid: 08:00-22:30

Tjänstgöringsgrad: Ca 45%

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Det är önskvärt om du kan påbörja din anställning så snart som möjligt. 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-01-31. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Jan 3    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Man i trettiofem års ... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Man i trettiofem års åldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående. Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ och främst arbeta dag/kväll/helg. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik och stretching. Goda kunskaper i svenska språket och lyftteknik är önskvärt.

 

Vi söker nu en person som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) ca 80 % och personer som kan vara timanställda extra vid behov.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Gillar du att hänga på Södermalm?

Göra utflykter till olika platser i Sverige? Äta på restaurang, fika och vara ute mycket tillsammans med ett gäng väldigt trevliga personer? Vad bra, då gillar vi samma saker! Jag bor på Söder. I min vardag arbetar alltid två assistenter. Jag har autism och intellektuell funktionsnedsättning och vill gärna att du ska ha erfarenhet av det. Förutom detta vill både jag och mina assistenter att du ska passa in i vårt team: vara lyhörd, initiativrik och eng... Visa mer
Göra utflykter till olika platser i Sverige?

Äta på restaurang, fika och vara ute mycket tillsammans med ett gäng väldigt trevliga personer?

Vad bra, då gillar vi samma saker!

Jag bor på Söder. I min vardag arbetar alltid två assistenter. Jag har autism och intellektuell funktionsnedsättning och vill gärna att du ska ha erfarenhet av det.

Förutom detta vill både jag och mina assistenter att du ska passa in i vårt team: vara lyhörd, initiativrik och engagerad.

Du får handledning och möjlighet att vara med att skapa det fantastiska vuxenliv jag vill leva tillsammans med mig.

Hoppas att vi ses!

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till ung flicka i Lund

Vi söker nu en personlig assistent till en ung flicka som bor i Lund. Vår kund ser helst kvinnliga sökanden som talar dari. Då arbetsuppgifterna är varierande och personlig omvårdnad är en av dessa är det av stor vikt att du är trygg, lyhörd och ödmjuk för att kunna utföra ett professionellt arbete som personlig assistent. Du behöver kunna vara flexibel med arbetstider då behovet av assistans finns dygnet runt samt för att kunna rycka in med kort varsel so... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en ung flicka som bor i Lund.
Vår kund ser helst kvinnliga sökanden som talar dari.
Då arbetsuppgifterna är varierande och personlig omvårdnad är en av dessa är det av stor vikt att du är trygg, lyhörd och ödmjuk för att kunna utföra ett professionellt arbete som personlig assistent.
Du behöver kunna vara flexibel med arbetstider då behovet av assistans finns dygnet runt samt för att kunna rycka in med kort varsel som vikarie vid sjukdom.
Vi läser och hanterar alla ansökningar löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag är slut så välkommen redan nu med din ansökan.
Tjänsten är en timanställning med start omgående. Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Solna

Arbetsledare Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare. Bemanningsansvarig I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (exempelvis var tredje v... Visa mer
Arbetsledare

Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Bemanningsansvarig

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (exempelvis var tredje vecka eller en vecka i månaden). När du har bemanningsansvar är det dig de andra assistenterna kontaktar om de blir sjuka eller måste vabba. Du tillsätter då en vikarie eller går själv in och jobbar det passet.

Jag är en man på 63 år som tycker om musik, träning och att titta på fotboll. Jag går på rehabilitering så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Solna, du kommer att ge assistans alla tider på dygnet eftersom jag behöver hjälp med det mesta. Kul om du tycker om att spela sällskapsspel och kanske gå på någon konsert när någon bra artist uppträder.

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Varva arbete med studier eller annat i livet? (Täby)

Varva arbete med studier eller annat i livet? Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär. Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lit... Visa mer
Varva arbete med studier eller annat i livet?

Nu behöver jag dig som vill hjälpa mig i min vardag med allt vad det innebär.

Jag är en man som bor i Täby tillsammans med min familj och hund. Jag tillbringar somrarna ute i skärgården. Jag gillar att laga mat, är en stor sportfantast och har ett trädgårdsintresse. Du kommer att vara mina armar och ben och hjälpa mig med det som behövs i min vardag. Ibland är det lite mer att göra på dagarna och ibland lite mindre.

Det här jobbet är perfekt för dig som ha ett arbete som du kan kombinera med studier eller ett annat deltidsjobb eller kanske vill du ha lite extra fritid! Hos mig arbetar du 5-6 pass i månaden vilket motsvarar en tjänst på ca 45% då man arbetar långa pass (08.00-22.30). Jag är flexibel så jag kan anpassa dagarna efter eventuell skola eller andra arbetstider.

 

För att jobba hos mig så behöver du:

- Inte vara allergisk mot pälsdjur
- Vara kvinna och gärna stark då det är en del lyft

Körkort är ett stort plus i kanten!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstid: 08:00-22:30

Tjänstgöringsgrad: Ca 45%

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Det är önskvärt om du kan påbörja din anställning så snart som möjligt. 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-01-01. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Personlig assistent till 14-åring pojke i Skogås

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
I detta uppdrags krävs det att du lämnar belastningsregister från polisen. Viktigt att det är rätt utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning.
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund i Skogås, en 14-årig kille med stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår det att hjälpa och stötta kunden i dagens alla aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar. Du kommer att hjälpa till med all form av hygien och påklädning. Har du tidigare erfarenheter av epilepsi, sondmatning, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel är det meriterande.
idag söker vi efter en personlig assistent som kan jobba vaken natt (22:00-08:00). tjänsten är på 75% och kommer att tillsättas omgående från första februari.
På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter. Visa mindre

Roligt och givande extrajobb i Solna som personlig assistent

Hej! Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker! Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket ... Visa mer
Hej!


Är du en erfaren och proffsig assistent? Kanske har du tidigare varit arbetsledare i något uppdrag, då är det dig vi söker!

Jag är en kille på 28 år som bor i Solna med min familj. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter -älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Jag söker nu en engagerad, strukturerad, initiativtagande, och social personlig assistent till mig. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i mitt hem i Solna och på andra aktiviteter. Du kan även få frågan att följa med på resor. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Fördelar med tjänsten:
* Själv vara med att påverka hur du vill arbeta
* Mycket trevlig familj att arbete hos
* Oftast arbetar man helg, fredag kväll-söndag (chans till fler arbetspass)
* Ett roligt och omväxlande arbete
* Roliga aktivitet som bowling, bio eller annat skoj

Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänsten: extra vid behov (s.k. timanställning), huvudsakligen helger men också chans till fler arbetspass.

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kille i Solna

Nu söker vi personliga assistenter till en levnadsglad 11-årig kille med autism boende i Solna. Beskrivning av tjänsten I tjänsten stöttar du kunden i sin vardag med omvårdnad, dagliga rutiner, åka iväg på aktiviteter så som till junibacken eller mall of Scandinavia. Kunden har ett stort intresse för att cykla, lyssna på musik och spela tv-spel. Arbetstiden sker under kvällstid på vardagarna och dag- samt kvällstid på helgdagar. Personen vi söker Per... Visa mer
Nu söker vi personliga assistenter till en levnadsglad 11-årig kille med autism boende i Solna.

Beskrivning av tjänsten

I tjänsten stöttar du kunden i sin vardag med omvårdnad, dagliga rutiner, åka iväg på aktiviteter så som till junibacken eller mall of Scandinavia.

Kunden har ett stort intresse för att cykla, lyssna på musik och spela tv-spel.
Arbetstiden sker under kvällstid på vardagarna och dag- samt kvällstid på helgdagar.

Personen vi söker

Personliga egenskaper som vi söker hos assistenten är: Glad, trevlig och lyhörd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och har ett intresse för musik.

Vi ser gärna att du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du bör ej vara djurallergiker då katt finns i hushållet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Behovsanställning.
- Omfattning: Efter överenskommelse
- Arbetstid: Vardagar: kvällstid. Helgdagar: dag- och kvällstid.
- Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-07-31

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga akti... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en man i Solna

OM OSS Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska p... Visa mer
OM OSS
Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med brukaren.
OM TJÄNSTEN
Det förekommer både dag/kväll/natt (vaken) samt helger. Dubbelassistans förekommer under större delen av dygnet, främst på vardagar. Arbetet omfattar en tjänst där du är bredd att ta vakanta pass där du hjälper våra brukare med olika vardagliga sysslor.
Taklyft förekommer på arbetsplatsen, därför är det bra om du har tidigare erfarenheter av det.
Det dagliga arbetet innebär att du bland annat assisterar kunden i allt från att sköta sin dagliga hygien, utföra sjukgymnastik, till att följa med på läkarbesök eller andra personliga ärenden.
Brukaren tycker om att träna, gå ut på promenader och har ett intresse för djur. Främst reptiler. Djur förekommer på arbetsplatsen. Brukaren tycker även om att resa, så resor kan förekomma i arbetet.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa brukaren utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
Brukaren samt arbetsledare kommer att läsa igenom ansökningarna. Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Sänd gärna CV och personligt brev. Visa mindre

Personlig Assistent med chans till arbetsledande roll, Solna

Ansök    Nov 27    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Vi letar efter en trygg och erfaren kvinnlig assistent. Det finns stor möjlighet att själv vara med och påverka sin sysselsättningsgrad och sitt schema. För rätt person med rätt erfarenhet kan det bli aktuellt med en arbetsledande roll. Som arbetsledare stöttar du mig administrativt, hjälper till att planera min vardag, bokar in vårdbesök, beställer förbrukningsvaror och stöttar dina kollegor i deras roller som mina assistenter. Om mig: Jag är en kvinna ... Visa mer
Vi letar efter en trygg och erfaren kvinnlig assistent. Det finns stor möjlighet att själv vara med och påverka sin sysselsättningsgrad och sitt schema. För rätt person med rätt erfarenhet kan det bli aktuellt med en arbetsledande roll.

Som arbetsledare stöttar du mig administrativt, hjälper till att planera min vardag, bokar in vårdbesök, beställer förbrukningsvaror och stöttar dina kollegor i deras roller som mina assistenter.

Om mig: Jag är en kvinna på 67 år som sen 6 år tillbaka lever med assistans dygnet runt med vaken natt. Jag bor i en lägenhet i Solna som ligger på gångavstånd från pendeltåg och tunnelbana. Jag har humor och är kvick i huvudet och jag uppskattar om mina assistenter liknar mig i det avseendet. Jag är vetgirig och nyfiken och läser därför mängder med böcker och forskning.

Om tjänsten: Dagarna består i att hjälpa och stötta mig i alla moment i min vardag. Där ingår bland annat hygienbestyr, matlagning, omsorg av hemmet och besök hos vården. Men det kan också bara vara en dag i det lugna med omvårdnad och att du finns i närheten medan jag läser eller vilar. Det förekommer inga tunga lyft när du arbetar hos mig.

Om dig: Jag söker en kvinnlig assistent med livserfarenhet och livsglädje. Du ska vara lugn och ha en tydlig och rak kommunikation. Du behöver vara huslig och har du ett intresse för matlagning är det ett stort plus. Tidigare erfarenhet av syrgas och ventilator vore bra men det viktigaste är att du är rätt person för mig och att vi trivs ihop.

Det är ett krav att du är rökfri och inte använder parfym eller liknande på arbetet samt förstår vad det innebär att jag är mycket känslig för infektioner.

Omfattning: Deltid på 50-80% på dagar, kvällar och helger på rullande schema. Vid intresse kan man även jobba vaken natt.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

ENKV arbetar enligt Barnkonventionen (https://www.barnombudsmannen.se/barnkonventionen/om-barnkonventionen/?currentCategories=) så om tjänsten du söker innefattar arbete med en minderårig uppdragsgivare kommer rekryteringen innehålla ytterligare steg där barnets vilja och önskemål kring rekryteringen säkerställs. Vid anställning hos minderårig tillkommer även en introduktionsutbildning rörande barnperspektivet.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har goda arbetsvillkor och förutsättningar på sin arbetsplats. Om du vill läsa mer om oss på ENKV och hur vi arbetar så kan du göra det här! (https://enkv.se/)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

50% som personlig assistent till sportig tjej i Solna!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sportig tjej på 31 år som precis flyttat hemifrån till sin egna lägenhet. Hon är intresserad av att bio, gå på gym/workout och träffa kompisar samt att spela elhockey och bågskytte. Hon har som mål med sin assistans att kunna bli mer självständig och göra saker mer spontant.

Vem är du?

Du som söker tjänsten är tjej, mellan 20 år och 35 år och du bör vara aktiv, glad och pigg samt vara intresserad av idrott och att träffa människor. Du kan hantera spontana utflykter och händelser. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarier vid behov men finns även möjlighet till en tjänst på ca 50-70% (varierande från månad till månad). Perfekt för den som pluggar eller vill komplettera sina timmar med annat arbete. Finns även möjlighet att ta en mindre rad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent 2-3 tjänster vid Täby centrum

57-årig mycket trevlig kvinna som bor med sin make vid Täby centrum söker assistenter som kan arbeta dag, kväll samt sovande jour. Vi söker både fast personal samt timvikarier. I uppdraget ingår förflyttningar med hjälpmedel, hygien, matsituationer med sondmat, städning samt att vara behjälplig med sedvanliga vardagliga sysslor  och aktiviteter. Vi söker dig med tålamod som låter kunden tala och framföra vad hon vill i sin takt. Du ska vara lugn och tryg... Visa mer
57-årig mycket trevlig kvinna som bor med sin make vid Täby centrum söker assistenter som kan arbeta dag, kväll samt sovande jour. Vi söker både fast personal samt timvikarier.

I uppdraget ingår förflyttningar med hjälpmedel, hygien, matsituationer med sondmat, städning samt att vara behjälplig med sedvanliga vardagliga sysslor  och aktiviteter.

Vi söker dig med tålamod som låter kunden tala och framföra vad hon vill i sin takt. Du ska vara lugn och trygg i din roll som assistent. Introduktion får du naturligtvis så att både du och kund ska känna er trygga med både arbetet och varandra.

Arbetet kan tidvis vara stillasittande så det är därför viktigt att du har ett eget driv och ser vad som behöver göras.

Kunden är mycket sportintresserad så det är ju bra om du också har ett intresse för idrott.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet inom vård/omsorg men dina personliga egenskaper väger tungt och är viktiga för att skapa en harmonisk vardag för kunden.

Du behöver kunna tala och skriva bra svenska för att kunna kommunicera och dokumentera .

 

Du som söker bör kunna arbeta alla tider, både dag, kväll, helg och sovande jour.

 

Välkommen med din ansökan!

 


Carelli Assistans är ett företag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen. Visa mindre

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Solna

Arbetsledare Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare. Bemanningsansvarig I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (exempelvis var tredje v... Visa mer
Arbetsledare

Jag söker en personlig assistent som även ska arbetsleda mina andra assistenter. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Bemanningsansvarig

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (exempelvis var tredje vecka eller en vecka i månaden). När du har bemanningsansvar är det dig de andra assistenterna kontaktar om de blir sjuka eller måste vabba. Du tillsätter då en vikarie eller går själv in och jobbar det passet.

Jag är en man på 63 år som tycker om musik, träning och att titta på fotboll. Jag rehabiliterar mig efter en stroke så det är viktigt för mig att mina assistenter kan följa med och inspirera mig under mina träningspass. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Solna, du kommer att ge assistans alla tider på dygnet eftersom jag behöver hjälp med det mesta. Kul om du tycker om att spela sällskapsspel och kanske gå på någon konsert när någon bra artist uppträder.

Annonsens ID-nummer: 210970

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig Assistent med chans till arbetsledande roll, Solna

Ansök    Nov 17    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Vi letar efter en trygg och erfaren kvinnlig assistent. Det finns stor möjlighet att själv vara med och påverka sin sysselsättningsgrad och sitt schema. För rätt person med rätt erfarenhet kan det bli aktuellt med en arbetsledande roll. Som arbetsledare stöttar du mig administrativt, hjälper till att planera min vardag, bokar in vårdbesök, beställer förbrukningsvaror och stöttar dina kollegor i deras roller som mina assistenter. Om mig: Jag är en kvinna ... Visa mer
Vi letar efter en trygg och erfaren kvinnlig assistent. Det finns stor möjlighet att själv vara med och påverka sin sysselsättningsgrad och sitt schema. För rätt person med rätt erfarenhet kan det bli aktuellt med en arbetsledande roll.

Som arbetsledare stöttar du mig administrativt, hjälper till att planera min vardag, bokar in vårdbesök, beställer förbrukningsvaror och stöttar dina kollegor i deras roller som mina assistenter.

Om mig: Jag är en kvinna på 67 år som sen 6 år tillbaka lever med assistans dygnet runt med vaken natt. Jag bor i en lägenhet i Solna som ligger på gångavstånd från pendeltåg och tunnelbana. Jag har humor och är kvick i huvudet och jag uppskattar om mina assistenter liknar mig i det avseendet. Jag är vetgirig och nyfiken och läser därför mängder med böcker och forskning.

Om tjänsten: Dagarna består i att hjälpa och stötta mig i alla moment i min vardag. Där ingår bland annat hygienbestyr, matlagning, omsorg av hemmet och besök hos vården. Men det kan också bara vara en dag i det lugna med omvårdnad och att du finns i närheten medan jag läser eller vilar. Det förekommer inga tunga lyft när du arbetar hos mig.

Om dig: Jag söker en kvinnlig assistent med livserfarenhet och livsglädje. Du ska vara lugn och ha en tydlig och rak kommunikation. Du behöver vara huslig och har du ett intresse för matlagning är det ett stort plus. Tidigare erfarenhet av syrgas och ventilator vore bra men det viktigaste är att du är rätt person för mig och att vi trivs ihop.

Det är ett krav att du är rökfri och inte använder parfym eller liknande på arbetet samt förstår vad det innebär att jag är mycket känslig för infektioner.

Omfattning: Deltid på 50-80% på dagar, kvällar och helger på rullande schema. Vid intresse kan man även jobba vaken natt.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

ENKV arbetar enligt Barnkonventionen (https://www.barnombudsmannen.se/barnkonventionen/om-barnkonventionen/?currentCategories=) så om tjänsten du söker innefattar arbete med en minderårig uppdragsgivare kommer rekryteringen innehålla ytterligare steg där barnets vilja och önskemål kring rekryteringen säkerställs. Vid anställning hos minderårig tillkommer även en introduktionsutbildning rörande barnperspektivet.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har goda arbetsvillkor och förutsättningar på sin arbetsplats. Om du vill läsa mer om oss på ENKV och hur vi arbetar så kan du göra det här! (https://enkv.se/)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga akti... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!


Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysigt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

50% som personlig assistent till sportig tjej i Solna!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sportig tjej på 31 år som precis flyttat hemifrån till sin egna lägenhet. Hon är intresserad av att bio, gå på gym/workout och träffa kompisar samt att spela elhockey och bågskytte. Hon har som mål med sin assistans att kunna bli mer självständig och göra saker mer spontant.

Vem är du?

Du som söker tjänsten är tjej, mellan 20 år och 35 år och du bör vara aktiv, glad och pigg samt vara intresserad av idrott och att träffa människor. Du kan hantera spontana utflykter och händelser. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarier vid behov men finns även möjlighet till en tjänst på ca 50-70% (varierande från månad till månad). Perfekt för den som pluggar eller vill komplettera sina timmar med annat arbete. Finns även möjlighet att ta en mindre rad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistenter sökt till tvillingar

Nu söker vi manliga assistenter mellan 20- 45 år som kan arbeta som personlig assistent hos två tvillingbröder i Solna.    Arbetet är fördelad så du kommer att jobba hos var och en av tvillingbröder, under morgon och kväll samt heldag under helg. I tjänsten ingår att åka med till och från skolan samt stötta i aktiviteter efter skoltid. Utöver detta behöver man hjälpa till med allt i pojkarnas vardag, måltider, hygien, förflyttningar m.m... Visa mer
Nu söker vi manliga assistenter mellan 20- 45 år som kan arbeta som personlig assistent hos två tvillingbröder i Solna.  

 Arbetet är fördelad så du kommer att jobba hos var och en av tvillingbröder, under morgon och kväll samt heldag under helg.

I tjänsten ingår att åka med till och från skolan samt stötta i aktiviteter efter skoltid.

Utöver detta behöver man hjälpa till med allt i pojkarnas vardag, måltider, hygien, förflyttningar m.m Visa mindre