Lediga jobb som Personlig assistent i Solna

Se lediga jobb som Personlig assistent i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent i Malmö

Nytt
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
I detta uppdrags krävs det att du lämnar belastningsregister från polisen. Viktigt att det är rätt utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning.
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en av våra kunder i Malmö, en 11-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår att hjälpa och stötta killen i alla dagens aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Du kommer att hjälpa till med all form av hygien och påklädning. har du tidigare erfarenheter av sondmat, ortoros, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel så är det meriterande. Tunga lyft kan förekomma så god fysik krävs. Visa mindre

Personlig assistent till 11-årig tjej i Hallonberg

Nytt
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukar... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett högkompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu en professionell personlig assistent som är intresserad av att arbeta för en av våra kunder, en tjej i tonåren som på grund av sin funktionsnedsättning behöver hjälp och stöd i alla aktiviteter.
På brukarens begäran söker vi främst en kvinnlig personlig assistent som förstår vikten av att kunna ta ansvar och som är lyhörd och engagerad. I uppdraget kommer du bland annat hjälpa brukaren med av- och påklädning, personlig hygien och sondmatning. I din roll som personlig assistent åt vår kund kommer du använda dig av hjälpmedel som lift, duschbrits och annat.
Vi söker främst en personlig assistent som kan jobba dagtid, kvällar och nattpass med jour. Tjänsten är en timanställning med möjlighet till tjänstegrad om samarbetet skulle fungera bra. Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Mar 22    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Man i trettioårsålder... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Man i trettioårsåldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik. Introduktion ges.

 

Vi söker både personer som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) och personer som kan vara timanställda.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vill du jobba natt i en ny grupp i Hässelby? (80%)

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstider: Vaken natt, 22:00-08:00 

Tjänstgöringsgrad: ca 80 %

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-04-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Spansktalande timvikarier sökes till ung man i Nacka.

Vi söker fler spansktalande timvikarier till vår kund i Nacka. Är du en empatisk och glad man som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en ung man i Nacka?  Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en man i 20årsåldern som bor hemma men vill leva ett så självständigt liv som möjligt.  I ditt arbete som personlig assistent ingår det exempelvis att följa med på olika aktiviteter eller bara vara hemma.  Kanske är du student eller vill k... Visa mer
Vi söker fler spansktalande timvikarier till vår kund i Nacka.


Är du en empatisk och glad man som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en ung man i Nacka?  Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en man i 20årsåldern som bor hemma men vill leva ett så självständigt liv som möjligt.  I ditt arbete som personlig assistent ingår det exempelvis att följa med på olika aktiviteter eller bara vara hemma. 

Kanske är du student eller vill komplettera din nuvarande tjänstgöring? Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av epilepsi.

 

Kunden önskar företrädesvis att du som söker är man.

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent eller hemtjänst

- Företrädevis man

-Talar både spanska och svenska

 Krav

- Positiv och lösningsorienterad

- Punktlig

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse


 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Assistent med gott humör/snäll till dito brukare i Solna!

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan: Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag ... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös
Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan:
Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag har också ett gott humör, är snäll och tycker det är viktigt med en bra stämning!
Jag tycker om att titta på tv-serier och dokumentärer, lyssna på tex indiepop, läsa och skriva. Gillar att promenera, gå på något café eller se en utställning. Intresserad av samhällsfrågor och även datorer och natur. Du kommer följa mig och bli en viktig del av mitt liv. Under många år har jag haft många bra assistenter som stannat i flera år och som jag stortrivts ihop med. Du kanske är nästa person?
Du måste kunna arbeta med händerna och hjälpa en annan person med alla praktiska göromål. Påklädning, förflyttning, hjälp att inta måltider, toabesök och hjälpa mig utföra mina aktiviteter, ärenden och fritidsintressen.
Jag hoppas du fått en bra känsla av min beskrivning. I sådana fall, skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Personlig assistent på deltid i Solna!

Ansök    Mar 17    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och spelintresserade kund i Solna. Arbetstiderna kommer att innebära måndag till fredag 08–20, lördagar 10-19, eventuellt också söndagar. Man är med och påverkar sitt schema. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan! Om tjäns... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och spelintresserade kund i Solna. Arbetstiderna kommer att innebära måndag till fredag 08–20, lördagar 10-19, eventuellt också söndagar. Man är med och påverkar sitt schema. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!Om tjänsten: 

Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel, musik och El-innebandy men önskemålet är att man gör aktiviteter utanför hemmet, såsom utflykter på stan, biobesök och bad.Vi söker dig som:

- Gärna har erfarenhet av liknande roll

- Har god svenska i både tal och skriftDu som söker ska vara initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!Tjänstgöringsgrad: Heltid eller deltid.

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överskommelse.Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistenter till två glada 19-åriga killar I Solna!

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker nu Personliga assistenter till två glada 19-åriga tvillingar i Solna!

 

I denna roll kommer du att göra skillnad i deras liv och arbeta tillsammans med oss ??kring vår vision, att alla har rätt till ett bra liv.

Arbetsbeskrivning

I rollen som assistent hjälper du till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi söker dig som är glad och positiv och tar ansvar och är trevlig mot våra kunder. Tvillingpojkarna kan prata flytande svenska och engelska. Eftersom familjen är engelsktalande kommer det att vara användbart om du också talar engelska.

Våra kunder har en funktionsnedsättning och använder rullstol. Det gör dem i behov av stöd och hjälp i olika skeden i vardagen, både i och utanför hemmet.

Pojkarna är väldigt sociala och gillar att prata mycket med sina assistenter. De älskar att gå på gym, fritidsklubben och träffstugan. De gillar också att resa mycket och behöver assistenter som kan resa med dem.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är glad, positiv och initiativrik som är van att ta stort ansvar och som har goda kunskaper i både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av vård och personlig assistans är meriterande. Fysisk kondition, att vara social och vilja att resa (särskilt i Europa) skulle vara bra.

Arbetstider och servicegrad:

Tjänsten innebär arbete dag- och kvällstid, vardagar och helger, 20 h/v.

Schemat är 5 pass/vecka fördelat på 2 pass 6:15 - 8:15 samt 3 pass 15:30-19:00 samt några helgpass. Eftersom schemat är uppdelat mellan morgon- och eftermiddagspass ser vi gärna att du bor nära vår kund i Solna.

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse. Övrig ersättning utgår enligt kollektivavtal.

Start: Omgående eller efter överenskommelse.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Empatiska och glada assistenter sökes till 50% Västerhaninge.

Vi söker fler assistenter till vår kund i Västerhaninge Är du en empatisk och glad kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Västerhaninge? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som behöver stöd i vardagslivet.  Kunden lever ett självständigt liv. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. Vi söker dig som ä... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund i Västerhaninge

Är du en empatisk och glad kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Västerhaninge? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som behöver stöd i vardagslivet. 

Kunden lever ett självständigt liv. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin.

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Vår kund gillar att vara ute i naturen. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent.

Nu söker vi någon som vill jobba på ca 50% dagtid.

Kunden bor i Västerhaninge (30 minuter från t-centralen)

Kunden önskar företrädesvis att du som söker är en kvinna i medelåldern. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent eller hemtjänst

- Företrädevis kvinna 25+

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

- Positiv och lösningsorienterad

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent Sökes!

Assistans Runt Hörnan AB söker just nu 2 personliga assistenter för en glad brukare på 21 år, som behöver stöd under hela sin vardag. Personen som söker detta jobb ska ha pedagogisk erfarenhet då brukaren har flera neurologiska sjukdomar. Medarbetarna ska kunna tala antingen Svenska eller Arabiska. Det är meriterande med Arabiska, då brukaren enbart förstår det språket. Du ska ha begärt utdrag ur belastningsregistret då du kommer att arbeta inom LSS-v... Visa mer
Assistans Runt Hörnan AB söker just nu 2 personliga assistenter för en glad brukare på 21 år, som behöver stöd under hela sin vardag.
Personen som söker detta jobb ska ha pedagogisk erfarenhet då brukaren har flera neurologiska sjukdomar.
Medarbetarna ska kunna tala antingen Svenska eller Arabiska. Det är meriterande med Arabiska, då brukaren enbart förstår det språket.
Du ska ha begärt utdrag ur belastningsregistret då du kommer att arbeta inom LSS-verksamhet. Därav är det viktigt att ha det färdigt innan du söker någon/några utav våra tjänster.
Tänk på att handläggningstiden kan dröja olika länge, var ute i god tid!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vill du jobba i en ny grupp i Hässelby? (75%)

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstider;

Ca: 08:00-16:30 

Ca: 16:00-22:00

Tjänstgöringsgrad: 75 %

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-04-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Personlig Assistent sökes till kvinna i Solna

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern med tetraplegi boendes egen lägenhet i Solna. Arbetsuppgifterna är enligt följande: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor - Assistera v... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern med tetraplegi boendes egen lägenhet i Solna.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Lyft kan förekomma vid förflyttningar (rullstol och glidbräda finns tillhands)


Tjänsten kan komma att innebära fasta pass på schema förlagda till dag och kväll.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Vårderfarenhet eller motsvarandeFör att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Deltid cirka 3 dagar i veckan med fasta pass.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.

Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Engagerad assistent med utökat uppdrag som arbetsledare sökes till kille i

. Kom och jobba hos mig! Jag är en glad och social kille på 22 år som bor i egen lägenhet. Jag söker nu en personlig assistent med ansvar som arbetsledare till mitt team. Är du ansvarstagande, lyhörd, tålmodig och social? Sök! Arbetsledare Utöver rollen som assistent kommer du vara arbetsledare vilket innebär personalansvar för mina assistenter. Du kommer hålla i medarbetar- och lönesamtal, schemaläggning, tidrapportering, rekrytering, arbetsmiljöuppg... Visa mer
.

Kom och jobba hos mig! Jag är en glad och social kille på 22 år som bor i egen lägenhet.

Jag söker nu en personlig assistent med ansvar som arbetsledare till mitt team. Är du ansvarstagande, lyhörd, tålmodig och social? Sök!

Arbetsledare
Utöver rollen som assistent kommer du vara arbetsledare vilket innebär personalansvar för mina assistenter. Du kommer hålla i medarbetar- och lönesamtal, schemaläggning, tidrapportering, rekrytering, arbetsmiljöuppgifter och ha huvudansvar för introduktion av nya assistenter. Rollen som arbetsledare är oerhört viktig för att jag ska kunna skapa en välfungerande assistans. 

  
På helgerna är jag ofta aktiv och hittar på roliga saker, jag älskar fart och fläkt och har ett stort sinne för humor. På min fritid gillar jag att träna, jag simmar minst 1 gång varje vecka och rider när tillfälle ges. Andra intressen är att gå på museum, Gröna Lund (favoriten är Kvasten), lyssna på musik, spela instrument, gunga i parken, titta på film, promenader, sitta på min balkong där jag gärna tittar och lyssnar på bilarna. På vardagarna är jag på Bambis dagliga verksamhet.

Jag har flera omfattande funktionsvariationer och jag behöver stöd i alla situationer där jag befinner mig såsom i mitt hem och på aktiviteter. Jag kan gå litegrann, men jag använder även rullstol. Jag har epilepsi, utvecklingsstörning och begränsad kommunikativ förmåga. Jag är dock bestämd och visar tydligt vad jag vill. Ges jag tid så tycker jag om att upptäcka och är ganska klurig, men jag behöver stöd för att upptäcka och lära mig. 
 
Mina assistenter gör att jag kan utforska världen på mitt sätt och de är väldigt viktiga för mig.
 
Jag söker dig, tjej eller kille, som helst har erfarenhet av personer med funktionsvariationer. Du som söker är en fantasifull och kreativ person med gott tålamod. Tycker du liksom jag om musik och bad är det ett stort plus.  
 

Tjänsten:
dagtid 75%.
 
Tillträde omgående!

Välkommen med din ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
* Kollektivavtal Freima-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
* Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent på deltid i Solna!

Ansök    Mar 10    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och spelintresserade kund i Solna. Arbetstiderna kommer att innebära måndag till fredag 08–20, lördagar 10-19, eventuellt också söndagar. Man är med och påverkar sitt schema. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan! Om tjäns... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och spelintresserade kund i Solna. Arbetstiderna kommer att innebära måndag till fredag 08–20, lördagar 10-19, eventuellt också söndagar. Man är med och påverkar sitt schema. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!Om tjänsten: 

Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel, musik och El-innebandy men önskemålet är att man gör aktiviteter utanför hemmet, såsom utflykter på stan, biobesök och bad.Vi söker dig som:

- Gärna har erfarenhet av liknande roll

- Har god svenska i både tal och skriftDu som söker ska vara initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!Tjänstgöringsgrad: Heltid eller deltid.

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överskommelse.Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grabb på 2,5år söker personliga assistenter

Ansök    Mar 6    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana Assistans söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna Barnet är 2,5 år g... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana Assistans söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna
Barnet är 2,5 år gammal har andningsproblematik och har ett omfattande omvårdnads- samt tillsynsbehov.

För att passa in i rollen som assistent bör du ha en positiv attityd, vara lyhörd och uppmärksam och assistera utifrån barnets behov, vara flexibel och lösningsorienterad och har en fallenhet för att följa instruktioner, vi ser det som en självklarhet att du är ärlig och ansvarsfull och har hög integritets-känsla, du respekterar och följer tystnadsplikten.

Då du blir en del av barnets liv bör du även vara en god förebild med gott omdöme. Du måste kunna tala svenska för denna tjänst. Du får gärna ha en undersköterska utbildning alternativt att du har flera års erfarenhet och gärna utav respirator med övervakning av saturationsmätare. Då grabben sover under natten så är det otroligt viktigt att man klarar av att sitta tyst och hålla sig vaken en hel natt för att inte störa hans nattsömn.

Tjänsten är en timanställning med VAKEN natt. Schemat brukar planeras i god tid 1-2 månader i förväg, men det förekommer även att vi behöver hjälp med kort varsel.

Vi kan erbjuda dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Tjänsten är med tillträde omgående.

Du får gärna ansöka om ett utdrag från polisens registerutdrag i samband med att du skickar in din ansökan för att snabba på processen. Var noga med att du skickar efter det utdraget som heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning".
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier, personlig assistans

Vi söker personliga assistenter som sommarvikarier med en eventuell förlängning och ett fast schema. Arbetet innefattar varierande arbetspass dag, kväll, natt samt helg. Vi prioriterar de sökanden som kan arbeta hela sommaren, olika tider och är beredda att hoppa in hos olika kunder i Stockholms län. Vi söker dig, som är social, lojal, flexibel, noggrann samt har en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt fö... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som sommarvikarier med en eventuell förlängning och ett fast schema. Arbetet innefattar varierande arbetspass dag, kväll, natt samt helg. Vi prioriterar de sökanden som kan arbeta hela sommaren, olika tider och är beredda att hoppa in hos olika kunder i Stockholms län.
Vi söker dig, som är social, lojal, flexibel, noggrann samt har en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt för att ta instruktioner och förstå vikten av att kunna det. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personkemi och att du och kunderna kommer överens. Ingen dag är den andra lik och din arbetsplats är där kunden befinner sig.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden med allt som hen inte klarar själv. Exempelvis hjälp vid förflyttningar, tolkning, städning, matlagning, aktiviteter mm.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, om du har allergier och om du innehar körkort och har tillgång till bil. Vi ser gärna till att du även beskriver vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Sommar”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia/Kommunal
Tillträde: omgående/enligt överenskommelse
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

Pojke i Huvudstad söker lekfull assistent

Ansök    Feb 24    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du tidigare arbetat med barn och vill ha ett meningsfullt arbete? Då kan du vara den v... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du tidigare arbetat med barn och vill ha ett meningsfullt arbete?
Då kan du vara den vi söker!

Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 10 årig pojke som bor i Huvudstad tillsammans med sin mamma.
Pojken har fått diagnosen autism i barndomen och en ospecificerad psykisk utvecklingsstörning.

Då kunden behöver en konstant tillsyn behöver du som söker tjänsten tycka om att vara runtomkring barn och ha mycket energi.
Vi ser gärna att du är påhittig, är trygg och uppmuntrande, har en hög arbetsmoral och en god samarbetsförmåga.
Utöver ovanstående vill vi att du som söker skall vara pedagogisk. Detta då kommunikation med kunden är begränsad och sker på olika sätt. Kund kan säga vissa enklare ord, använder sig även av en kommunikationsplatta, pekar på det han vill samt använder sig av bilder som stöd.
I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat den personliga hygienen, blöjbyten, på-och avklädningar, hjälpa till vid matintag och andra vardagliga sysslor.
Arbetstiderna är förlagda på vardagseftermiddagar 17:30-20:30 förutom onsdagar som är förlagda mellan 16:30-21:00.
Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hans vardag. Din arbetsplats är där han befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med autism är meriterande, men personkemin mellan dig och kunden är avgörande för om du är rätt person för tjänsten.
Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning.
Beställ ditt utdrag redan idag om du är intresserad av tjänsten. Detta då handläggningstiden kan uppgå till 14 dagar.
Beställ ditt utdrag här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och berätta varför du passar för tjänsten, samt om du har beställt ditt utdrag från belastningsregistret.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent till man i Solna - Deltid

Ansök    Feb 17    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss! Vi söker nu flera assistenter till vår manliga kunds team i Solna. 1-3 nattjänster, sovande natt 20% ca 8 nätter per månad, dag/kväll 40%, även kombinerad natt+dag/kväll då 60%, plus timmisar. Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitt... Visa mer
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss!
Vi söker nu flera assistenter till vår manliga kunds team i Solna.
1-3 nattjänster, sovande natt 20% ca 8 nätter per månad, dag/kväll 40%, även kombinerad natt+dag/kväll då 60%, plus timmisar.
Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitta på friluftsaktiviteter, träna på gym med mera, med vår kund. Du får gärna dela några av kundens intressen som är kampsport, vandring, resor och podcasts.
Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp med vardagliga sysslor i hemmet, samt all personlig omvårdnad.
Kunden är har en stark synnedsättning samt talsvårigheter. Därför behöver han din hjälp att tolka omvärlden för honom, men även att du kan vara en länk vid kommunikation till omvärlden. För att ni ska kunna förstå varandra är det viktigt att du kan tala flytande svenska.
Om jobbet
Tjänsterna kan variera mellan 20-60% beroende på vad som passar dig som assisten, samt utifrån överenskommelse med samordnare.
Assistansuppdraget är en ny uppstart vilket innebär en flexibilitet i utformningen av till exempel arbetstider. Men också att du tillsammans med kunden och övriga assistenter skapar rutiner som passar för er som team.
Vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha en arbetsledande roll.
Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och natt (sovande).
Det är omgående start och medför att vi rekryterar löpande. Detta innebär att tjänsten kan komma att till sättas innan ansökningstiden är slut.
Om LS Assistans
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Vill du vara med och göra skillnad? Sök då till oss på LS Assistans! Visa mindre

Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hallå! Vill du ha roligt på jobbet?

. Är du en proffsig assistent och kanske tidigare har varit arbetsledare i annat assistentuppdrag? Jag heter Jacob och är 27 år. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter. Jag älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat. Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna!  Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU sku... Visa mer
.

Är du en proffsig assistent och kanske tidigare har varit arbetsledare i annat assistentuppdrag?

Jag heter Jacob och är 27 år. Jag tycker om att göra roliga fritidsaktiviteter. Jag älskar att bowla med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, teater, gå på konserter, träffa mina vänner och mycket annat.
Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person med mycket energi och gillar när det händer saker kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Toppen är också om du är i min ålder och gärna kvinna.
 
Mina kompisar är viktiga men även min familj. Jag hittar ofta på saker både i veckorna och på helger.
 
Jag har inget tal men svarar på ja- och nej frågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men viktigast av allt är att du har lätt till skratt, är social och vill hjälpa mig att ha kul! Du får gärna gilla att resa.

Bambi söker nu engagerade initiativrika, och sociala personliga assistenter till Jacob. Du bör vara driven och ha förmåga att ta ansvar. Du måste också vara en teamspelare och vara noggrann. 

Arbetet utförs bland annat i Jacobs hem i Solna, på Daglig Verksamhet och på aktiviteter och du kan få frågan att följa med på resor. Jacob behöver dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet. 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

Lång inskolning/bredvidgång. 
Tjänster: Flertalet tjänster. Flexibelt gällande tjänstgöringsgrad, från timanställning till heltid. Möjlighet till ”önskeschema”
Tillträde så fort som möjligt

Välkommen med Din ansökan!
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-kommunal Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Solna efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga spe... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 0000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 40 årig man i Uppsala(Vänge)

Ansök    Feb 7    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Vi söker nu en personlig assistent till en 40 årig rullstolsbunden aktiv man som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor så som t.ex. personlig omvårdnad, hygien, påklädnad och lättare hushå... Visa mer
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen.
Vi söker nu en personlig assistent till en 40 årig rullstolsbunden aktiv man som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor så som t.ex. personlig omvårdnad, hygien, påklädnad och lättare hushållsarbete. Då vår kund är bosatt i ett hus utanför Uppsala så är B-körkort ett plus men inget krav. Som person tror vi att du är flexibel i ditt arbete samt i hur dagarna kommer att se ut. Vi tror även att du är empatisk, en problemlösare och har ett trevligt bemötande. Du tar ansvar och tar egna initiativ.
Vi ser gärna att du har en viss arbetslivserfarenhet men det viktigaste är att personkemin stämmer samt att du har ett glatt humör. Då vår kund är en aktiv person så innebär arbetet som personlig assistent att följa med som stöd och hjälp på arbetsplatsen, sjukgymnastik, rehabilitering, simning och träning. Det finns även ett stort intresse för trädgård så en del trädgårdsarbete förkommer. Då det ibland blir någon resa samt utflykt så är det viktigt att du som söker har möjlighet att följa med.
Arbetspassen kommer att variera och är förlagda dygnet runt. Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in med kort varsel. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Danderyd

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till. Arbetet som personlig a... Visa mer
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning.
Som person är du lugn, öppen, glad och flexibel. Du bör inte ha problem med rygg eller knäna då arbetet kan vara fysiskt tungt. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Viktigt är att du är lyhörd och stresstålig. Det är bra om du inte är allergisk mot pälsdjur och har hundvana då kunden har en liten hund. Du ska vara rökfri och kunna avstå från parfymer och andra dofter då kunden är doftöverkänslig. Då kunden är infektionskänslig, ser vi endast sökanden som har vaccinerat sig mot covid-19. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens.
Arbetspassen är förlagda dag, kväll och nattetid, och vi lägger stor vikt i att du kan arbeta alla passen vid behov.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Maila din ansökan till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Danderyd”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia/Kommunal
Tillträde: Omgående
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Vill du jobba i en ny grupp i Hässelby?

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Dag, kväll och helger 50- 75%

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-02-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

42 årig ekonom söker spanskspråkiga assistenter

Ansök    Jan 23    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Jag söker en timvikarie som personlig assistent med omgående tillsättning. Uppdraget gäller för dagpass och vaken natt. Arbetet inleds med fyra introduktionspass för att komma in i arbetet och lära sig handalfabetet, vilket jag använder för att kommunicera. Arbetet som min personliga assistent innefattar bl.a. att assistera mig i min vardag, vid aktiviteter i och ibland utanför mitt hem. Dessutom behöver jag hjälp med personlig hygien, av- och påklädning ... Visa mer
Jag söker en timvikarie som personlig assistent med omgående tillsättning. Uppdraget gäller för dagpass och vaken natt. Arbetet inleds med fyra introduktionspass för att komma in i arbetet och lära sig handalfabetet, vilket jag använder för att kommunicera.
Arbetet som min personliga assistent innefattar bl.a. att assistera mig i min vardag, vid aktiviteter i och ibland utanför mitt hem. Dessutom behöver jag hjälp med personlig hygien, av- och påklädning samt städning och matlagning. Din arbetsplats kommer att vara i mitt hem som är i Solna.
Följande kriterier måste du som söker uppfylla:
-Du bör klara av att lära dig handalfabetet fort.
- Du bör inte vara pälsdjursallergiker, då jag har både katt och hund. Du får gärna vara hundvan då hundpromenader är en del utav arbetet.
- Det är en fördel om du kan flytande spanska eftersom jag och nästintill alla assistenter är spanskspråkiga.
- Ingen tidigare erfarenhet av assistansarbete är nödvändigt eftersom jag lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan oss.
- Du bör kunna laga mat.
- Du ska vara självgående.
- Körkort är inget krav.
- God fysik behövs då det förekommer manuella lyft.
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Mejla din ansökan till [email protected] Visa mindre

Vill du jobba natt i en ny grupp i Hässelby? (80%)

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstider: Vaken natt, 22:00-08:00 

Tjänstgöringsgrad: 80 %

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-02-09. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Assistenter sökes till roligt uppdrag i Hägersten

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Jag är en man på 33 år med ett medfött assistansbehov som behöver ett par nya assistenter i min assistentgrupp. Jag bor i Hägersten, är snart arbetssökande men håller mig sysselsatt med engagemang inom partipolitiken såväl som den ideella sektorn, framförallt med funktionsrättspolitisk inriktning.

 Nu söker jag fler som kan jobba kvällar, nätter (sovande), helger och extrapass samt deltid på dagtid vardagar en–två dagar i veckan. Du som söker är pålitlig, noggrann och har känsla för service och är gärna "lagom social". Var beredd på att visa upp såväl referenser som utdrag ur belastningsregistret.

 Både kvinnor och män är välkomna att söka, personkemi är viktigast för mig. Då jag har underskott på män, kan företräde dock ges. Åldersmässigt bör du vara mellan 20 och 50 år.

Personlig assistans handlar inte om vård för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv som jag vill. Då jag har ett aktivt liv, arbetar, går på gymmet, är aktiv i föreningslivet och politiken på den rödgröna sidan (bra om du själv lutar åt vänster!) och kan befinna mig i olika sammanhang under de tider som du arbetar, är det viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs men inte utan att då och då slappna av och vara med när tillfället är rätt.

 I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor samt vid hygien och på- och avklädning. Att kunna svenska och/eller engelska flytande är viktigt, då jag kan behöva hjälp med textframtagning och ofta befinner mig i sociala sammanhang.

Arbetstiderna är alltså både dag- och kvälls- och ibland nattider, både vardagar och helg. Tiderna varierar beroende på vilken dag det är och vad jag gör.

Jag reser en del i arbetet och privat, så du bör inte ha problem att vara borta eller en flera nätter då och då. 

 Viss flexibilitet kring arbetstider förekommer till exempel vid resor.

 Jobbet fungerar bra att kombinera med till exempel studier eller frilansande sysselsättning. Tidigare arbete som personlig assistent kan vara meriterande men för mig är personkemi det viktigaste.

 Obs! Du har större chans att bli aktuell för uppdraget om du visar att du har läst den här annonsen!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vill du jobba i en ny grupp i Hässelby?

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Dag, kväll och helger 50- 75%

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-01-25. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

231090 Personlig assistent till man i Liljeholmen

Vi söker personliga assistenter med god svenska som vill arbeta hos en rullstolsburen man med god portion humor och ett glatt humör. Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har erfarenhet av att arbeta inom vården. Det viktigaste är dock personlig lämplighet. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad och hushållssysslor. Du ska var noggrann, flexibel och kunna passa tider. Det är viktigt att du kan vara lyhörd både för kundens enskilda behov... Visa mer
Vi söker personliga assistenter med god svenska som vill arbeta hos en rullstolsburen man med god portion humor och ett glatt humör.

Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har erfarenhet av att arbeta inom vården. Det viktigaste är dock personlig lämplighet.

I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad och hushållssysslor. Du ska var noggrann, flexibel och kunna passa tider.
Det är viktigt att du kan vara lyhörd både för kundens enskilda behov och den privata sfären med familjen.

Tjänsten utgörs av arbetspass om 75% som är förlagda till dag/kväll.


Vi ser helst kvinliga sökanden.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent sökes till Vällingby

Ansök    Jan 17    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Jag är en 61 årig rullstolsburen man som söker dig som kan hjälpa mig i vardag. Du ska vara en man på 25-45 år, ha goda kunskaper i Svenska både tal och skrift. Du ska vara trevlig social och hjälpsam. Jag söker dig som kan jobba varje fredag 15.00-21.30 och varannan lördag och söndag 8.00-15-45 Visa mer
Jag är en 61 årig rullstolsburen man som söker dig som kan hjälpa mig i vardag.
Du ska vara en man på 25-45 år, ha goda kunskaper i Svenska både tal och skrift. Du ska vara trevlig social och hjälpsam. Jag söker dig som kan jobba varje fredag 15.00-21.30 och varannan lördag och söndag 8.00-15-45 Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 30-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Deltids anställd personlig assistent sökes

Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter. Jag söker nu någon som vill arbeta som vikarierande personlig assistent för mig med varierande tider. Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan. Helger kan också förekomma. Jag bor i Handen tillsammans med min familj men går i skolan i Solna, så under veckodagarna är din arbetsplats mestadels förlagd i Solna ... Visa mer
Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter.
Jag söker nu någon som vill arbeta som vikarierande personlig assistent för mig med varierande tider. Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan. Helger kan också förekomma.
Jag bor i Handen tillsammans med min familj men går i skolan i Solna, så under veckodagarna är din arbetsplats mestadels förlagd i Solna då du kommer vara med mig i skolan.

Jag söker någon som
• Har ett ordnat liv och en inre trygghet och stabilitet
• Är punktlig och håller tider
• Kan uttrycka sig på svenska i tal och skrift, minst på gymnasienivå
• Kan uttrycka sig på engelska i tal och skrift, minst på gymnasienivå
• Kan ta muntliga och skriftliga instruktioner
• Är noggrann
• Klarar av att hantera datorprogram, på gymnasienivå
• Är i god fysik då arbetet innebär fysiska moment
• Är positiv och har humor
• Icke rökare
Jag förutsätter du ser assistentyrket som ett serviceyrke och inte som ett sjukvårdsyrke. Pga av arbetets art och mitt assistansbehov så söker jag endast kvinnliga assistenter.
Du kommer ha din arbetsplats där jag befinner mig och behöver därför kunna vara flexibel och även finna dig till rätta samt klara av förändringar och nya situationer i arbetet.

Om detta låter något för dig, sänd gärna in din ansökan redan i dag. Vi kommer rekrytera inom det snaraste

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 40 årig man i Uppsala(Vänge)

Ansök    Jan 15    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Vi söker nu en personlig assistent till en 36 årig rullstolsbunden aktiv man som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor så som t.ex. personlig omvårdnad, hygien, påklädnad och lättare hush... Visa mer
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen.
Vi söker nu en personlig assistent till en 36 årig rullstolsbunden aktiv man som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor så som t.ex. personlig omvårdnad, hygien, påklädnad och lättare hushållsarbete. Då vår kund är bosatt i ett hus utanför Uppsala så är B-körkort ett plus men inget krav. Som person tror vi att du är flexibel i ditt arbete samt i hur dagarna kommer att se ut. Vi tror även att du är empatisk, en problemlösare och har ett trevligt bemötande. Du tar ansvar och tar egna initiativ.
Vi ser gärna att du har en viss arbetslivserfarenhet men det viktigaste är att personkemin stämmer samt att du har ett glatt humör. Då vår kund är en aktiv person så innebär arbetet som personlig assistent att följa med som stöd och hjälp på arbetsplatsen, sjukgymnastik, rehabilitering, simning och träning. Det finns även ett stort intresse för trädgård så en del trädgårdsarbete förkommer. Då det ibland blir någon resa samt utflykt så är det viktigt att du som söker har möjlighet att följa med.
Arbetspassen kommer att variera och är förlagda dygnet runt. Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in med kort varsel. Visa mindre

23598 Kvinna i Abrahamsberg söker kvinnliga assistenter

Kvinna i Abrahamsberg söker två kvinnliga assistenter till rullande schema. Tjänstgöringsgrad ligger mellan 50-70 procent. Passen är förlagda dagtid, natt och helger.  Som assistent behöver du ha en lugn framtoning och kunna hjälpa kunden med förflyttningar och vardagliga göromål i hemmet. Kund har taklift i hemmet. Ett stort plus om du är kultur och konstintresserad. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES e... Visa mer
Kvinna i Abrahamsberg söker två kvinnliga assistenter till rullande schema. Tjänstgöringsgrad ligger mellan 50-70 procent. Passen är förlagda dagtid, natt och helger. 

Som assistent behöver du ha en lugn framtoning och kunna hjälpa kunden med förflyttningar och vardagliga göromål i hemmet. Kund har taklift i hemmet. Ett stort plus om du är kultur och konstintresserad.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kvinnliga assistenter till Solna

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

 

Vi söker nu kvinnliga assistenter till vår kund i Solna.

Är du positiv, engagerad och öppen samt förstår vad yrket som personlig assistent innebär då kan du vara den vi söker.

Du behöver även kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Andra egenskaper som uppskattas är att du kan vara professionell samt vara lyhörd inför kundens behov och önskemål.

Som assistent behöver du kunna arbeta med teamkänsla och respektera din omgivning samt vara punktlig. Livs- och yrkeserfarenhet är ett plus men inget krav, då det viktigaste är dina personliga egenskaper.

 

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Jan 12    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Man i trettioårsålder... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Man i trettioårsåldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik. Introduktion ges.

 

Vi söker både personer som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) och personer som kan vara timanställda.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personliga assistenter sökes omgående till 30-årig tjej i Tumba

Vi söker dig, en tjej som är social, lojal och flexibel. Du ska även vara noggrann och ha en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt för att ta instruktioner och förstå vikten av att kunna det. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personkemi och att du och kunden kommer överens. Vår kund i Tumba söker nu flera personliga assistenter. Tjänsten innefattar främst arbetspass na... Visa mer
Vi söker dig, en tjej som är social, lojal och flexibel. Du ska även vara noggrann och ha en hög arbetsmoral. Du får gärna ha glimten i ögat och kunna ta egna initiativ. Du har lätt för att ta instruktioner och förstå vikten av att kunna det. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personkemi och att du och kunden kommer överens.
Vår kund i Tumba söker nu flera personliga assistenter. Tjänsten innefattar främst arbetspass nattid med vaken natt samt varannan helg.
Kunden är en kvinna i 30-års åldern som är rullstolsburen. Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden med allt som hon inte klarar själv. Hon behöver hjälp vid bland annat förflyttningar, tolkning, städning, matlagning, aktiviteter mm.
Katt finns i hemmet.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Tumba”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia/Kommunal
Tillträde: omgående/enligt överenskommelse
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

Grekisktalande personlig assistent sökes

Ansök    Jan 9    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Kvinnlig personlig assistent sökes nu för kunds räkning i Bromma. Arbetstiderna för detta jobb är mestadels förlagt under helgerna, dvs lördag och söndag. Som personlig assistent skall du vara... Visa mer
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen.
Kvinnlig personlig assistent sökes nu för kunds räkning i Bromma. Arbetstiderna för detta jobb är mestadels förlagt under helgerna, dvs lördag och söndag.
Som personlig assistent skall du vara behjälplig med alla moment som personen i fråga inte klarar av själv. Det viktigaste dock är ett glatt humör och lite "galenskap". Du som personlig assistent ska både behärska svenska och grekiska. Är du vaccinerad mot Covid är det ett stort plus.
Arbetsplatsen är i Stockholm (Bromma).
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Manlig assistent till en 21 årig

Ansök    Jan 9    Saxena Omsorg AB    Personlig assistent
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen. Jag är en 21 årig autistiskt kille som bor i Haninge. Jag är beroende av assistans och söker nu Dig som vill jobba hos mig. Du ska följa med mig till Dagliga verksamheten måndag till fredag. D... Visa mer
Saxena Omsorg underlättar för personer med funktionsnedsättning och dess anhöriga att kunna leva det liv som de har rätt till. Det gör vi genom att anordna personlig assistans samt att tillhandahålla råd och stöd samt juridisk hjälp under hela handläggningsprocessen.
Jag är en 21 årig autistiskt kille som bor i Haninge. Jag är beroende av assistans och söker nu Dig som vill jobba hos mig. Du ska följa med mig till Dagliga verksamheten måndag till fredag.
Du som söker tjänsten ska ha erfarenhet, skin på näsa och kunna arbeta i lag. Arbete som assistent hos mig ställer stora krav på dig. Det är ett krav att du ska kunna prata Dari och svenska.
Viktigt är att du som assistent är lyhörd, flexibel, pålitlig, noga med att passa tider och har förmåga att se möjligheter istället för svårigheten. Visa mindre

25-årig aktiv kille i Annedal söker en erfaren assistent om 50-100%

Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba i en ny grupp i Hässelby?

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Dag, kväll och helger 50- 75%

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-01-20. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på http://www.vivida.se och följ oss på http://www.facebook.com/vividaassistans och http://www.instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Vänlig brukare, förslag kl 11-20 fyra dagar (mer tim finns om önskas)

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Förslag kl 11-20 X fyra dagar - Seriös Vår brukare i Solna, en ung man född 1990-tal, söker personlig assistent. Han skriver mer själv nedan. Jag tycker vänlighet är väldigt viktigt, att tillsammans bygga en bra atmosfär där människor är glada, kan skratta och skoja, och bryr sig om varandras välmående. Respekt för människor oavsett situation och bakgrund är grunden. Det är väl ungefär så jag hoppas samhället kan se u... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Förslag kl 11-20 X fyra dagar - Seriös
Vår brukare i Solna, en ung man född 1990-tal, söker personlig assistent. Han skriver mer själv nedan.
Jag tycker vänlighet är väldigt viktigt, att tillsammans bygga en bra atmosfär där människor är glada, kan skratta och skoja, och bryr sig om varandras välmående. Respekt för människor oavsett situation och bakgrund är grunden. Det är väl ungefär så jag hoppas samhället kan se ut alltid också, sånt intresserar mig tex följa nyheter och samhällsfrågor. Jag tycker om att lyssna på musik, titta på tv-serier, skriva och läsa, spela något dataspel ibland och gå ut på promenad, fika och tex Moderna museet. Jag tror jag är lätt att trivas med.
Du blir min högra hand och hjälper till med förflyttning till elrullstol, äta frukost och toabesök, sedan hjälpa till med allt praktiskt under dagen och följa med ut om jag har något jag vill/måste göra. Du går en introduktion bredvid en erfaren assistent och då är det väldigt viktigt med tålamod, ödmjukhet och intresse att lära sig mina rutiner. Du kommer investera mycket av dig själv i det här men du får väldigt mycket tillbaka. Jobbet är långsiktigt och jag söker någon med engagemang som bryr sig.
Om du är intresserad av jobbet skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym. Visa mindre

Man i Solna söker assistent

Jag är en kille på 28 år som behöver assistenter både i hemmet och ute i min vardag. Jag har Autism spektrum/Downs Syndrom och behöver därför hjälp med att strukturera upp min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik, resa, simma, laga mat/baka och träna på Friskis o Svettis. Din arbetsplats kommer därför att vara där jag befinner mig. Nu söker jag en manlig assistent med social pondus och ett stort tålamod som kan vara min trygghet i vardagen. Det ... Visa mer
Jag är en kille på 28 år som behöver assistenter både i hemmet och ute i min vardag.

Jag har Autism spektrum/Downs Syndrom och behöver därför hjälp med att strukturera upp min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik, resa, simma, laga mat/baka och träna på Friskis o Svettis. Din arbetsplats kommer därför att vara där jag befinner mig.

Nu söker jag en manlig assistent med social pondus och ett stort tålamod som kan vara min trygghet i vardagen. Det är bra om du är lång och står stadigt på jorden. Erfarenhet av autism och assistans är en merit. Du bör också vara pålitlig, ordningsam och engagerad som person. Att du har lätt för att anpassa dig till olika situationer är en förutsättning. Kunskap om teckenkommunikation är bra men är ej något krav. Körkort är ett plus då jag ofta åker ut på olika aktiviteter.

Personlig kemi är avgörande för tjänsten. 

Arbetstid: Timanställning, 30 timmar/månad, arbetet är förlagt dag, kväll, natt samt helg.

Till sommaren ser vi gärna att du kan tänka dig att gå upp på heltid som sommarvikare. 

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1687

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manliga assistenter sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vår kund är en 21 årig ung man med neuropsykiatriskfunktionsnedsättning, vi söker en personlig assistent med stort intresse för specialpedagogik.

Han gillar är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han har många intressen som ständigt skiftar men generellt gillar han att fira högtider, göra utflykter, rita och umgås. Han har bra humor och gillar att skoja.  Han har ett stort latent ordförråd men kommunicerar endast med ett fåtal ord. Därför behöver han hjälp för att kommunicera med och till sin omgivning.

Vårt engagerade team behöver utökas och vi söker dig som brinner för pedagogik och möten med andra människor och som vill ha möjlighet att utvecklas och få kontinuerlig handledning i en evidensbaserad metod: TBA (tillämpad beteendeanalys).

Då kunden har autism och är utåtagerande så är kunskap kring detta väldigt meriterande.

Du är positiv och lekfull, flexibel, noggrann och förstår vikten av dokumentation och fastställda rutiner. Du förstår vikten av att få individer att känna sig delaktiga i sin vardag. Du är lyhörd, intresserad och vill utvecklas i ditt yrke. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Vi söker någon som kan jobba cirka 50%-100%.

Arbetet är förlagt såväl dagtid, kvälltids helger och hela dygnspass. Det är vaken natt. Vidare är även arbetet förlagt på daglig verksamhet och kortidsboende. Du reser med kunden fram och tillbaka med skolskjuts från hans hem i Stockholms innerstad. 

Välkommen med din ansökan!

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Solna efter nya personliga assistenter!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga spe... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på resa! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 0000

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till flicka i Mora

Vi söker en person på heltid alternativt 2 personer som delar på tjänsten. Tjänsten innefattar arbetspass vardagar, 07.30-15.30. Endast kvinnliga sökande. Det är meriterande om du har erfarenhet alternativ kommunikation genom tex bilder och taldator. Kunden är en tjej i 15-årsåldern. Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med det som hon inte klarar själv. I den här tjänsten kommer du att vara med flickan i skolan. Hjälpa ... Visa mer
Vi söker en person på heltid alternativt 2 personer som delar på tjänsten. Tjänsten innefattar arbetspass vardagar, 07.30-15.30. Endast kvinnliga sökande. Det är meriterande om du har erfarenhet alternativ kommunikation genom tex bilder och taldator.
Kunden är en tjej i 15-årsåldern. Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med det som hon inte klarar själv. I den här tjänsten kommer du att vara med flickan i skolan. Hjälpa till med bland annat förflyttningar, matsituationen, toalettbesök, på-och avklädning av ytterkläder, handräckning etc. Lyft förekommer, till toalett och rullstol bland annat.
Som person är du öppen, glad och flexibel. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens. Rökning är ej tillåtet under arbetstid.
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.


Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Mora”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Tillträde: Snarast
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Personliga assistenter till Humaniora Assistans Solna stad

Ansök    Dec 21    Solna kommun    Personlig assistent
Om oss Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna stad. Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Personlig assistans enligt LSS är ett personligt utformat stöd som ges av ett begränsat antal personer. Insatsen är tänkt som stöd till personer som på grund av stora och varaktiga funktionsnedsättningar be... Visa mer
Om oss
Humaniora assistans är den kommunala utföraren i Solna stad.

Humaniora assistans utför personlig assistans till vuxna personer och barn med funktionsnedsättning som tillhör Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Personlig assistans enligt LSS är ett personligt utformat stöd som ges av ett begränsat antal personer. Insatsen är tänkt som stöd till personer som på grund av stora och varaktiga funktionsnedsättningar behöver hjälp med sina grundläggande behov.

Humaniora assistans har sitt säte i Solna stadshus. 

Vad innebär arbetet?
Arbetsuppgifterna är att ge stöd vid grundläggande behov, andning, det finns sugmaskin och hostmaskin. Arbetsuppgifterna som personlig assistent är allt från hjälp vid måltider då det finns sondmat, hygien där det finns även kateter, klä av/på sig och sköta övriga personliga behov till att göra det möjligt för assistansanvändaren att kunna ägna sig åt fritidsintressen. Som personlig assistent stödjer du brukaren att leva det liv hen själv vill leva. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som;

- Har flerårig erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning i rollen som personlig assistent.

- Det är meriterande om du har en undersköterskeutbildning samt erfarenhet av sondmat, host maskin samt sug maskin. 

- Behärskar svenska i tal- och skrift (i nivå med muntlig och skriftlig rapportering och dokumentation)
- Har datorvana

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Du har en god samarbetsförmåga och personlig mognad och kan skilja på det personliga och professionella. Vi ser också att du är självgående, har en empatisk förmåga och att du har en helhetssyn, förstår din roll är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.

Mer information och ansökan
Vi söker just nu flera assistenter till ett nytt ärende. Arbetet är förlagt dag/kväll/natt och varannan helg. Det är dubbelbemanning dygnet runt med aktiv tid. Just nu befinner sig brukaren i en klinik för andningsstöd i Sköndal, från 1 mars flyttar brukaren hem till Solna. Assistans behovet börjar redan under januari i kliniken då samtliga assistenter behöver utbildas via kliniken. 

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonseringstiden.

Vid frågor som handlar om Humaniora assistans är du varmt välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Michelle Foroughi, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-08. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Personlig assistent sökes till charmig 11-årig kille

Ansök    Dec 14    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en viss... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en visstidsanställning på cirka 2 pass varannan vecka med chans till extra pass om någon är sjuke eller vill vara ledig. Perfekt för dig som studerar eller kanske vill kombinera med ett annat jobb.

Passen är förlagda främst nattetid, men det är positivt om du även kan tänka dig att jobba dagtid med pojken när han är i skolan om ordinarie dagassistent skulle bli sjuk eller vara ledig.

ARBETSUPPGIFTER
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken under natten när han sover och hjälpa honom med allt från vändningar, mat- och medicinering, inhalationer, slemsugning i munhåla, personlig hygien mm.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS
Arbetstiden för ett nattpass är 21:00-07:30 under vardagar och 22:00-08:30 på helgen.
Arbetsplatsen är i pojkens hem i Solna. Bostaden ligger nära tunnelbanan.

ERFARENHET o PERSONLIGHET
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta natt med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av matning via peg, slemsug och inhalationer samt erfarenhet av epilepsi. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.

ANSÖKAN
Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker! Vi ser gärna att du som söker har läst denna annons noga och att du skriver i ditt personliga brev varför just Du skulle vara lämplig för denna tjänst och vilken tidigare erfarenhet du har. Din ansökan ska innehålla både ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

TILLTRÄDE
Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Personlig assistent som Vikarie till Sundbyberg

Kvinnlig personlig assistent sökes till Sundbyberg! Jag som söker en ny assistent är en man med en förvärvad hjärnskada. Jag bor med min fru i en lägenhet i Sundbyberg med närhet till kommunikationer. Som assistent hos mig hjälper du mig med allt i min vardag- allt från personlig hygien, förflyttning med hjälp av lyftbälte samt rehabilitering som sker i hemmet. Mina intressen är fotboll, bilar, familjen och resor. Jag har idag två utomstående assistente... Visa mer
Kvinnlig personlig assistent sökes till Sundbyberg!

Jag som söker en ny assistent är en man med en förvärvad hjärnskada. Jag bor med min fru i en lägenhet i Sundbyberg med närhet till kommunikationer. Som assistent hos mig hjälper du mig med allt i min vardag- allt från personlig hygien, förflyttning med hjälp av lyftbälte samt rehabilitering som sker i hemmet. Mina intressen är fotboll, bilar, familjen och resor.

Jag har idag två utomstående assistenter som arbetat hos mig i flera år och som jag trivs bra med. Nu hoppas jag kunna hitta en till assistent som vill jobba med mig och vill ha en långsiktig tjänst.

Tjänsten är en timanställning som vikarie. 

Jag söker dig som är en positiv och aktiv assistent. Meriterande för den här tjänsten är ifall du har erfarenhet av assistans och rehabilitering sedan tidigare. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Jag ser med fördel kvinnliga sökande.

Särnmark arbetar efter kollektivavtal och erbjuder friskvård till alla assistenter.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent sökes till underbar 7-årig pojke i Solna - Deltid/Extra

. Om tjänsten: Vi söker en assistent till vår 7-åriga son för arbete 1-2 dagar i veckan och varannan helg. Arbetstiderna kan variera men främst 16-20.    Om Fred: Fred är en glad liten kille som älskar att gunga, skratta och besöka badhuset. Fred har en ovanlig genmutation som medfört en utvecklingsstörning vilket gör att han inte kan förflytta sig själv och behöver därför hjälp med alla moment i vardagen såsom hygien, klädsel, måltider, förflyttning, ... Visa mer
.

Om tjänsten:
Vi söker en assistent till vår 7-åriga son för arbete 1-2 dagar i veckan och varannan helg. Arbetstiderna kan variera men främst 16-20. 
 
Om Fred:
Fred är en glad liten kille som älskar att gunga, skratta och besöka badhuset. Fred har en ovanlig genmutation som medfört en utvecklingsstörning vilket gör att han inte kan förflytta sig själv och behöver därför hjälp med alla moment i vardagen såsom hygien, klädsel, måltider, förflyttning, träning med mera.
 
Om dig:
Vi vill att Fred ska utvecklas på bästa möjliga sätt och vi ser gärna att du:
* Är barnkär och lekfull
* Är nyfiken av att lära dig barnets begränsningar och potential
* Har en förmåga att anpassa dig efter olika arbetssätt och situationer
* Är empatisk och har en god kommunikativ förmåga
 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller intresse av sjukgymnastik och/eller fysisk träning.
Detta för att ha goda möjligheter att utveckla Freds motorik i lek och vardag.
 
Ange löneanspråk när du söker i din ansökan.
Intervjuer sker löpande via telefon och/eller vid träff.God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Visa mindre

Man i Solna söker assistent

Jag är en kille på 28 år som behöver assistenter både i hemmet och ute i min vardag. Jag har Autism spektrum/Downs Syndrom och behöver därför hjälp med att strukturera upp min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik, resa, simma, laga mat/baka och träna på Friskis o Svettis. Din arbetsplats kommer därför att vara där jag befinner mig. Nu söker jag en manlig assistent med social pondus och ett stort tålamod som kan vara min trygghet i vardagen. Det ... Visa mer
Jag är en kille på 28 år som behöver assistenter både i hemmet och ute i min vardag.

Jag har Autism spektrum/Downs Syndrom och behöver därför hjälp med att strukturera upp min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik, resa, simma, laga mat/baka och träna på Friskis o Svettis. Din arbetsplats kommer därför att vara där jag befinner mig.

Nu söker jag en manlig assistent med social pondus och ett stort tålamod som kan vara min trygghet i vardagen. Det är bra om du är lång och står stadigt på jorden. Erfarenhet av autism och assistans är en merit. Du bör också vara pålitlig, ordningsam och engagerad som person. Att du har lätt för att anpassa dig till olika situationer är en förutsättning. Kunskap om teckenkommunikation är bra men är ej något krav. Körkort är ett plus då jag ofta åker ut på olika aktiviteter.

Personlig kemi är avgörande för tjänsten. 

Arbetstid: Timanställning, 30 timmar/månad, arbetet är förlagt dag, kväll, natt samt helg.

Till sommaren ser vi gärna att du kan tänka dig att gå upp på heltid som sommarvikare. 

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1687

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Stockholm - Deltid

Ansök    Dec 14    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss! Vi söker nu fyra assistenter till vår manliga kunds team i Stockholm. Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitta på friluftsaktiviteter, träna på gym med mera, med vår kund. Du får gärna dela några av kundens intressen som är kampspor... Visa mer
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss!
Vi söker nu fyra assistenter till vår manliga kunds team i Stockholm.
Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitta på friluftsaktiviteter, träna på gym med mera, med vår kund. Du får gärna dela några av kundens intressen som är kampsport, vandring, resor och podcasts.
Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp med vardagliga sysslor i hemmet, samt all personlig omvårdnad.
Kunden är har en stark synnedsättning samt talsvårigheter. Därför behöver han din hjälp att tolka omvärlden för honom, men även att du kan vara en länk vid kommunikation till omvärlden. För att ni ska kunna förstå varandra är det viktigt att du kan tala flytande svenska.
Om jobbet
Tjänsterna kan variera mellan 50-100% beroende på vad som passar dig som assisten, samt utifrån överenskommelse med samordnare.
Assistansuppdraget är en ny uppstart vilket innebär en flexibilitet i utformningen av till exempel arbetstider. Men också att du tillsammans med kunden och övriga assistenter skapar rutiner som passar för er som team.
Vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha en arbetsledande roll.
Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och natt (sovande).
Det är omgående start och medför att vi rekryterar löpande. Detta innebär att tjänsten kan komma att till sättas innan ansökningstiden är slut.
Om LS Assistans
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Vill du vara med och göra skillnad? Sök då till oss på LS Assistans! Visa mindre

25-årig aktiv kille i Annedal söker en erfaren assistent om 50-100%

Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

25-årig aktiv kille i Annedal söker en erfaren assistent om 50-100%

Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Nov 30    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Man i trettioårsålder... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Man i trettioårsåldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik. Introduktion ges.

 

Vi söker både personer som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) och personer som kan vara timanställda.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent-Vaken natt!

Jag är en 59 årig kvinna som har MS . Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, armar, ben och fötter, och därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med andnings maskin. Det är bra om du är utbildad undersköterska och det är viktigt att v... Visa mer
Jag är en 59 årig kvinna som har MS .

Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, armar, ben och fötter, och därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.

Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med andnings maskin. Det är bra om du är utbildad undersköterska och det är viktigt att vi trivs med varandra.

Jag söker personer som är trygga i sig själva, är pålitliga och tar arbetet på allvar. Det är viktigt för mig att du vill stötta mig i mitt aktiva liv. Vi gör framstegen tillsammans!

Att arbeta i mitt team innebär att vi tillsammans bygger upp och utvecklar arbetet och vardagen, så jag hoppas att du vill hjälpa mig med att skapa olika rutiner.

Jag tror att du är mellan 25- 45 år, positiv och lyhörd samt har nära till skratt. Att du är ansvarsfull och förstår vikten av att komma i tid till arbetet samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Tjänsterna kommer ligga på deltid och vara belagda dag, kväll, natt och helg.

Alternativt om du vill arbeta extra som timvikarie

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Lön: Timlön, individuell lönesättning Kollektivavtal Vårdföretagarna/Kommunal

Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära bakgrunds kontroll för alla personer som arbetar hos våra kunder. Visa mindre

Vill du vara med och start en ny grupp i Hässelby?

HEJ! Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern. Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus..  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva ... Visa mer
HEJ!

Jag är söker dig som vill jobba med mig, jag är en man i 48-årsåldern.

Jag behöver mycket stöd i min vardag men det är viktigt att du gillar att göra saker tillsammans med mig som att gå ut med min hund, jag gillar att bada, umgås med mina barn, vara i naturen, gå på bio men vill också att du ska kunna laga mat, fixa i trädgården och hjälpa mig med mitt hus.. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Du är lugn och stabil och har ett gott omdöme samt är lyhörd för mina behov. Viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och en personlig mognad. 

 Det är bra om du har vårderfarenhet och gärna kunskaper om ALS och är rökfri.

Har inte allergi då jag har en hund och är även i stallet ibland.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Dag, kväll och helger 50- 75%

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent snarast. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2022-12-22. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på http://www.vivida.se och följ oss på http://www.facebook.com/vividaassistans och http://www.instagram.com/vivida.se. Visa mindre

Personlig assistent Natt i Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00 Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med al... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00
Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad det innebär.
På kvällarna tittar jag gärna på serier och dokumentärer, skriver kanske och lyssnar på musik. Eftersom jag är positiv och glad samt respektfull krävs en liknande inställning för att passa in. Personkemin är a och o i denna tjänst. Det behövs ingen erfarenhet av personlig assistans, bara tålamod och en vilja att lära sig arbetsuppgifterna.
Jobbet är ett långsiktigt åtagande på minst ett år och gärna mer. Skicka gärna ett cv och ett personligt brev där du berättar vem du är, vad du gjort tidigare och vilka intressen du har.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Kvinnliga timvikarier till äldre dam i Upplands Väsby

Ansök    Nov 29    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Jag söker timvikarier... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Jag söker timvikarier i och omkring Upplands Väsby! På grund av arbetets natur, ska du vara kvinna. Söker du det här jobbet, ska du kunna hoppa in med kort varsel, om en av mina ordinarie assistenter är sjuk.

Passen är 12 eller 24 timmar långa. Det är vaken natt. Du behöver prata och förstå en bra svenska, för i akutsituationer måste du snabbt förstå vad jag vill ha hjälp med.
Jag sitter i rullstol och andas med respirator dygnet runt. Du som personlig assistent hjälper mig med allt i min vardag: påklädning, matlagning, personlig hygien, städning osv. Vid förflyttningar används lift, men du behöver ändå ha en viss styrka. Arbetet kräver att du kan böja dig obehindrat och kan vara ganska snabb med att göra olika moment.

Det är en fördel om du har erfarenhet av omvårdnad. Det är meriterande att du kan hantera tekniska hjälpmedel. Du behöver kunna lära dig saker snabbt.

Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-55 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-55 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga. min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Vikarie i Januari- Personlig assistent till ung kvinna i Vällingby

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till. Arbetet som personlig a... Visa mer
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i hennes vardag.
Som en person är du öppen, glad och flexibel. Viktigt att du är lugn, trygg och lyhörd till kundens signaler då kunden inte har ett uttalat språk. Det är meriterande om du har erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsvariationer. Arbetet innefattar även bilkörning med familjens bil, så det är viktigt att du känner dig bekväm bakom ratten. Kunden i fråga är en ung tjej och därför söker vi endast en kvinnlig assistent mellan 25-45 år.
Vi söker vikarie heltid, hela januari mellan kl 15:00-21:00 men möjlighet till att försätta som vikarie.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Vällingby”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Tillträde: Omgående
Vi har kollektivavtal med KFO-Kommunal. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent till en ung kvinna i Solna?

Ansök    Nov 22    Nära AB    Personlig assistent
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas per... Visa mer
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Nu söker vi personliga assistenter till en ung kvinna i Solna. Hon studerar på universitetet och är även mycket intresserad av hästar och ridning. Det är en stor fördel om du har liknande intressen.

I arbetsuppgifterna ingår det att följa med till universitetet och assistera henne där. Du som assistent kommer att hjälpa henne med bland annat förflyttningar, personlig hygien, assistera i matsituationer med mera.

Då du kommer att följa med till stallet så krävs det att du inte är allergisk eller hästrädd. På grund av att arbetets karaktär ser vi att du som söker är kvinna. Du är även lyhörd och flexibel och har lätt för att anpassa dig.

Erfarenhet är meriterande men störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet samt personkemi. Arbetet har en omfattning på två terminer till att börja med. 

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag, tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till charmig 11-årig kille

Ansök    Nov 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en viss... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en visstidsanställning på cirka 2 pass varannan vecka med chans till extra pass om någon är sjuke eller vill vara ledig. Perfekt för dig som studerar eller kanske vill kombinera med ett annat jobb.

Passen är förlagda främst nattetid, men det är positivt om du även kan tänka dig att jobba dagtid med pojken när han är i skolan om ordinarie dagassistent skulle bli sjuk eller vara ledig.

ARBETSUPPGIFTER
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken under natten när han sover och hjälpa honom med allt från vändningar, mat- och medicinering, inhalationer, slemsugning i munhåla, personlig hygien mm.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS
Arbetstiden för ett nattpass är 21:00-07:30 under vardagar och 22:00-08:30 på helgen.
Arbetsplatsen är i pojkens hem i Solna. Bostaden ligger nära tunnelbanan.

ERFARENHET o PERSONLIGHET
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta natt med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av matning via peg, slemsug och inhalationer samt erfarenhet av epilepsi. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.

ANSÖKAN
Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker! Vi ser gärna att du som söker har läst denna annons noga och att du skriver i ditt personliga brev varför just Du skulle vara lämplig för denna tjänst och vilken tidigare erfarenhet du har. Din ansökan ska innehålla både ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

TILLTRÄDE
Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Assistent med gott humör/snäll till dito brukare i Solna!

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan: Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag ... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös
Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan:
Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag har också ett gott humör, är snäll och tycker det är viktigt med en bra stämning!
Jag tycker om att titta på tv-serier och dokumentärer, lyssna på tex indiepop, läsa och skriva. Gillar att promenera, gå på något café eller se en utställning. Intresserad av samhällsfrågor och även datorer och natur. Du kommer följa mig och bli en viktig del av mitt liv. Under många år har jag haft många bra assistenter som stannat i flera år och som jag stortrivts ihop med. Du kanske är nästa person?
Du måste kunna arbeta med händerna och hjälpa en annan person med alla praktiska göromål. Påklädning, förflyttning, hjälp att inta måltider, toabesök och hjälpa mig utföra mina aktiviteter, ärenden och fritidsintressen.
Jag hoppas du fått en bra känsla av min beskrivning. I sådana fall, skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Personlig assistent till man i Stockholm - Deltid

Ansök    Nov 18    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss! Vi söker nu fyra assistenter till vår manliga kunds team i Stockholm. Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitta på friluftsaktiviteter, träna på gym med mera, med vår kund. Du får gärna dela några av kundens intressen som är kampspor... Visa mer
Söker du ett meningsfullt och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter? Sök till oss!
Vi söker nu fyra assistenter till vår manliga kunds team i Stockholm.
Som person är du lugn, lyhörd och ska utifrån kundens förutsättningar och önskemål skapa en trygg och trevlig tillvaro. Vi söker dig som tycker är initiativtagande och vill hitta på friluftsaktiviteter, träna på gym med mera, med vår kund. Du får gärna dela några av kundens intressen som är kampsport, vandring, resor och podcasts.
Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp med vardagliga sysslor i hemmet, samt all personlig omvårdnad.
Kunden är har en stark synnedsättning samt talsvårigheter. Därför behöver han din hjälp att tolka omvärlden för honom, men även att du kan vara en länk vid kommunikation till omvärlden. För att ni ska kunna förstå varandra är det viktigt att du kan tala flytande svenska.
Om jobbet
Tjänsterna kan variera mellan 50-100% beroende på vad som passar dig som assisten, samt utifrån överenskommelse med samordnare.
Assistansuppdraget är en ny uppstart vilket innebär en flexibilitet i utformningen av till exempel arbetstider. Men också att du tillsammans med kunden och övriga assistenter skapar rutiner som passar för er som team.
Vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha en arbetsledande roll.
Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och natt (sovande).
Det är omgående start och medför att vi rekryterar löpande. Detta innebär att tjänsten kan komma att till sättas innan ansökningstiden är slut.
Om LS Assistans
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Vill du vara med och göra skillnad? Sök då till oss på LS Assistans! Visa mindre

Manliga assistenter sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vår kund är en 21 årig ung man med neuropsykiatriskfunktionsnedsättning, vi söker en personlig assistent med stort intresse för specialpedagogik.

Han gillar är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han har många intressen som ständigt skiftar men generellt gillar han att fira högtider, göra utflykter, rita och umgås. Han har bra humor och gillar att skoja.  Han har ett stort latent ordförråd men kommunicerar endast med ett fåtal ord. Därför behöver han hjälp för att kommunicera med och till sin omgivning.

Vårt engagerade team behöver utökas och vi söker dig som brinner för pedagogik och möten med andra människor och som vill ha möjlighet att utvecklas och få kontinuerlig handledning i en evidensbaserad metod: TBA (tillämpad beteendeanalys).

Då kunden har autism och är utåtagerande så är kunskap kring detta väldigt meriterande.

Du är positiv och lekfull, flexibel, noggrann och förstår vikten av dokumentation och fastställda rutiner. Du förstår vikten av att få individer att känna sig delaktiga i sin vardag. Du är lyhörd, intresserad och vill utvecklas i ditt yrke. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Vi söker någon som kan jobba cirka 50%-100%.

Arbetet är förlagt såväl dagtid, kvälltids helger och hela dygnspass. Det är vaken natt. Vidare är även arbetet förlagt på daglig verksamhet och kortidsboende. Du reser med kunden fram och tillbaka med skolskjuts från hans hem i Stockholms innerstad. 

Välkommen med din ansökan!

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Timvikarie sökes

Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter. Jag söker nu någon som vill arbeta som vikarierande personlig assistent för mig med varierande tider. Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan. Helger kan också förekomma. Jag bor i Handen tillsammans med min familj men går i skolan i Solna, så under veckodagarna är din arbetsplats mestadels förlagd i Solna ... Visa mer
Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter.
Jag söker nu någon som vill arbeta som vikarierande personlig assistent för mig med varierande tider. Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan. Helger kan också förekomma.
Jag bor i Handen tillsammans med min familj men går i skolan i Solna, så under veckodagarna är din arbetsplats mestadels förlagd i Solna då du kommer vara med mig i skolan.

Jag söker någon som
• Har ett ordnat liv och en inre trygghet och stabilitet
• Är punktlig och håller tider
• Kan uttrycka sig på svenska i tal och skrift, minst på gymnasienivå
• Kan uttrycka sig på engelska i tal och skrift, minst på gymnasienivå
• Kan ta muntliga och skriftliga instruktioner
• Är noggrann
• Klarar av att hantera datorprogram, på gymnasienivå
• Är i god fysik då arbetet innebär fysiska moment
• Är positiv och har humor
• Icke rökare
Jag förutsätter du ser assistentyrket som ett serviceyrke och inte som ett sjukvårdsyrke. Pga av arbetets art och mitt assistansbehov så söker jag endast kvinnliga assistenter.
Du kommer ha din arbetsplats där jag befinner mig och behöver därför kunna vara flexibel och även finna dig till rätta samt klara av förändringar och nya situationer i arbetet.

Om detta låter något för dig, sänd gärna in din ansökan redan i dag.
Vi kommer rekrytera och anställa löpande.
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Personlig assistent till 33-årig man i Solna

Ansök    Nov 14    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.??  Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna. Om tjänsten: Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Jag jobbar som journalist på en tidning och är intresserad av sa... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.?? 
Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna.
Om tjänsten:
Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Jag jobbar som journalist på en tidning och är intresserad av samhällsfrågor, historia, film och sport. Jag gillar att hitta på aktiviteter och eftersom att jag åker i permobil behöver jag en assistent för att komma iväg på allt jag vill. Som min assistent kommer du följa med mig till jobbet när jag jobbar.
Vem vi söker:
Du kommer också göra det möjligt för mig att ta mig iväg på aktiviteter som är kopplade till mina intressen. Jag ser gärna att du som söker är omkring min ålder och har liknande intressen som jag. Jag tror att du som jag är glad och positiv. Det är viktigt för mig att du kan kommunicera väl på svenska. 

Det är meriterande om du: 
- Har erfarenhet av arbete som personlig assistent
- Har erfarenhet av förflyttningar och arbete med lift 
- Har god kännedom om Stockholm och hur man tar sig mellan olika platser

Tjänstgöringsgrad:62,5 % tjänst. Främst kvällstid, några dagpass och även lördagar. 
Tider: Dag 09.30-15.30 (även 16.30). Kväll 16.00-21.00/17.00-22.00. Helg 11.00-18.00.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Start enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.? 
Läs mer?om hur det är att jobba?som personlig assistent?hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu??? 
Vi ser gärna att du ansöker?snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.? 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.? 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett?BankID?och godkänner att använda ditt?BankID?i tjänsten.? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assisternt till äldre dam

Ansök    Nov 7    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Vi söker en personlig... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Vi söker en personlig assistent till en äldre kvinna som bor tillfälligt i Solna. I vanliga fall bor hon i Upplands Väsby. Kvinnan sitter i rullstol och andas med respirator dygnet runt. Du som personlig assistent hjälper henne med allt i vardagen såsom påklädning, matlagning, personlig hygien, städning m.m. Du ska hjälpa till vid förflyttningar och det krävs en viss styrka och teknik för det. Vid förflyttningar används lift. Arbetet kräver ändå att du kan böja dig obehindrat och är hyfsat snabb med att göra saker.

På grund av arbetets karaktär bör du som söker vara kvinna. Det är en fördel om du har erfarenhet av omvårdnad. Det är viktigt att du kan hantera tekniska hjälpmedel eller kan lära dig snabbt, eftersom kvinnan har respirator och andra tekniska hjälpmedel som hon behöver i vardagen. Det är viktigt att du talar och förstår svenska bra.

Arbetspassen är 24 timmar långa från klockan 21 på kvällen till 21 kvällen därpå.

Vi söker dig som kan jobba extra vid ordinarie personals frånvaro och hoppa in med kort varsel. Du är lojal och flexibel. Du kommer att jobba som timvikarie.


Din arbetsgivare är STIL Assistans AB.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Assistent med gott humör/snäll till dito brukare i Solna!

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan: Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag ... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös
Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan:
Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag har också ett gott humör, är snäll och tycker det är viktigt med en bra stämning!
Jag tycker om att titta på tv-serier och dokumentärer, lyssna på tex indiepop, läsa och skriva. Gillar att promenera, gå på något café eller se en utställning. Intresserad av samhällsfrågor och även datorer och natur. Du kommer följa mig och bli en viktig del av mitt liv. Under många år har jag haft många bra assistenter som stannat i flera år och som jag stortrivts ihop med. Du kanske är nästa person?
Du måste kunna arbeta med händerna och hjälpa en annan person med alla praktiska göromål. Påklädning, förflyttning, hjälp att inta måltider, toabesök och hjälpa mig utföra mina aktiviteter, ärenden och fritidsintressen.
Jag hoppas du fått en bra känsla av min beskrivning. I sådana fall, skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Assistenter sökes till roligt uppdrag i Hägersten

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Jag är en man på 32 år med ett medfött assistansbehov som behöver ett par nya assistenter i min assistentgrupp. Jag bor i Hägersten, är snart arbetssökande men håller mig sysselsatt med engagemang inom partipolitiken såväl som den ideella sektorn, framförallt med funktionsrättspolitisk inriktning.

 Nu söker jag fler som kan jobba kvällar, nätter (sovande), helger och extrapass samt deltid på dagtid vardagar en–två dagar i veckan. Du som söker är pålitlig, noggrann och har känsla för service och är gärna "lagom social". Var beredd på att visa upp såväl referenser som utdrag ur belastningsregistret.

 Både kvinnor och män är välkomna att söka, personkemi är viktigast för mig. Då jag har underskott på män, kan företräde dock ges. Åldersmässigt bör du vara mellan 20 och 50 år.

Personlig assistans handlar inte om vård för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv som jag vill. Då jag har ett aktivt liv, arbetar, går på gymmet, är aktiv i föreningslivet och politiken på den rödgröna sidan (bra om du själv lutar åt vänster!) och kan befinna mig i olika sammanhang under de tider som du arbetar, är det viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs men inte utan att då och då slappna av och vara med när tillfället är rätt.

 I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor samt vid hygien och på- och avklädning. Att kunna svenska och/eller engelska flytande är viktigt, då jag kan behöva hjälp med textframtagning och ofta befinner mig i sociala sammanhang.

Arbetstiderna är alltså både dag- och kvälls- och ibland nattider, både vardagar och helg. Tiderna varierar beroende på vilken dag det är och vad jag gör.

Jag reser en del i arbetet och privat, så du bör inte ha problem att vara borta eller en flera nätter då och då. 

 Viss flexibilitet kring arbetstider förekommer till exempel vid resor.

 Jobbet fungerar bra att kombinera med till exempel studier eller frilansande sysselsättning. Tidigare arbete som personlig assistent kan vara meriterande men för mig är personkemi det viktigaste.

 Obs! Du har större chans att bli aktuell för uppdraget om du visar att du har läst den här annonsen!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en ung tjej i Solna

Ansök    Okt 31    Nära AB    Personlig assistent
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas per... Visa mer
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Är du intresserad av hästar?

Har du erfarenhet av vård och omsorg?
Har du bil och körkort?
Utrycker du dig väl i tal och skrift?

Vår kund, en tjej i 20års åldern behöver nu en personlig assistent. Arbetstiden kommer främst att vara måndag-fredag dagtid och ibland någon helg eller kväll. 

I arbetsgifterna ingår att assistera kunden bland annat vid förflyttningar, toalettbesök, matsituationer och handräckning i alla situationer där hon inte själv kan ta eller nå saker. Det ingår att följa med henne till universitetet och assistera henne där. 

Ibland följer man med till stallet och assisterar henne när hon sköter sin häst och hjälper henne upp och ner från hästryggen. 

Tjänstgöringsgraden är cirka 80-100% och har en omfattning på två terminer till att börja med.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kvinna med hög ryggmärgskada söker assistenter som vill arbeta deltid Solna

Ansök    Nov 3    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hej, Söker du efter en deltidtjänst? Söker du efter ett centralt jobb? Jag söker någon s... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hej,

Söker du efter en deltidtjänst? Söker du efter ett centralt jobb?

Jag söker någon som vill ha en fast schemarad.
Arbetstiderna är 09.00-17.00 samt 17.00-10.00 alla dagar i veckan och det är sovande natt så vi kan snarka ihop.

Vem är då jag?
Jag är en kvinna i mina bästa år (runt 30-år) som har en hög ryggmärgsskada, vilket innebär att jag behöver en hjälpande hand till det mesta. Jag gillar att vara aktiv utomhus, umgås med vänner och familj, samtidigt som jag också kan njuta av mysiga dagar hemma. Jag kan ha dagar när jag pratar sönder dina öron men också dagar då det är okej med tyst och lugnt. I övrigt är jag rätt härlig person (om jag får säga så själv).

Vem är du?
Söker dig som har lite skin på näsan och är rätt säker på dig själv. Ser gärna att du är positiv och lojal, helst lite duktig på att ”känna av rummet”, då man inte alltid har bra dagar. Viktig är att du kan anpassa dig efter behov i olika sociala sammanhang. Viktig är också att du förstår och behärskar det svenska språket bra. Jag vill också att du har en grund förståelse för vård och omsorg. Ett plus är om du har erfarenhet av trycksår och smärtproblematik, annars är det något jag och mina assistenter kan lära dig. Viktigast av allt är att du är villig att lära dig, har ett engagemang och visar förståelse.

Vill du haka på vårt gäng? Inkom då med CV samt ett personligt brev så snart som möjligt. Jag kan erbjuda dig en härlig arbetsplats med ett gott samarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent till en ung kvinna i Solna?

Ansök    Okt 31    Nära AB    Personlig assistent
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas per... Visa mer
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Nu söker vi personliga assistenter till en ung kvinna i Solna. Hon studerar på universitetet och är även mycket intresserad av hästar och ridning. Det är en stor fördel om du har liknande intressen.

I arbetsuppgifterna ingår det att följa med till universitetet och assistera henne där. Du som assistent kommer att hjälpa henne med bland annat förflyttningar, personlig hygien, assistera i matsituationer med mera.

Då du kommer att följa med till stallet så krävs det att du inte är allergisk eller hästrädd. På grund av att arbetets karaktär ser vi att du som söker är kvinna. Du är även lyhörd och flexibel och har lätt för att anpassa dig.

Erfarenhet är meriterande men störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet samt personkemi. Arbetet har en omfattning på två terminer till att börja med. 

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag, tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till charmig 11-årig kille

Ansök    Okt 26    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en viss... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill jobba som assistent åt en charmig 11-årig pojke. Tjänsten är en visstidsanställning på cirka 2 pass varannan vecka med chans till extra pass om någon är sjuke eller vill vara ledig. Perfekt för dig som studerar eller kanske vill kombinera med ett annat jobb.

Passen är förlagda främst nattetid, men det är positivt om du även kan tänka dig att jobba dagtid med pojken när han är i skolan om ordinarie dagassistent skulle bli sjuk eller vara ledig.

ARBETSUPPGIFTER
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer vara med pojken under natten när han sover och hjälpa honom med allt från vändningar, mat- och medicinering, inhalationer, slemsugning i munhåla, personlig hygien mm.

ARBETSTIDER o ARBETSPLATS
Arbetstiden för ett nattpass är 21:00-07:30 under vardagar och 22:00-08:30 på helgen.
Arbetsplatsen är i pojkens hem i Solna. Bostaden ligger nära tunnelbanan.

ERFARENHET o PERSONLIGHET
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta natt med funktionshindrade barn. Meriterande är om du även har erfarenhet av matning via peg, slemsug och inhalationer samt erfarenhet av epilepsi. Du bör vara ansvarsfull, trygg i dig själv, vara lugn och ha en varm personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt att du är helt rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bra att veta är att familjen har katt, så tjänsten är inte lämplig för dig som är allergisk.

ANSÖKAN
Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker! Vi ser gärna att du som söker har läst denna annons noga och att du skriver i ditt personliga brev varför just Du skulle vara lämplig för denna tjänst och vilken tidigare erfarenhet du har. Din ansökan ska innehålla både ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

TILLTRÄDE
Tillträde sker enligt överenskommelse, i samband med tillträde erbjuds du relevant introduktion.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Ung man i Solna söker personliga assistenter med livserfarenhet

Ansök    Okt 27    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Man i trettioårsålder... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Man i trettioårsåldern som bor centralt i Solna söker personliga assistenter, som kan börja omgående Mannen har vaken assistans dygnet runt. Vi söker ansvarsfulla och sociala assistenter som kan ta egna initiativ. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov. Erfarenhet av epilepsi, sondmatning och inhalareing är ett krav. Mannen använder hostmaskin och inhaleras regelbundet. I tjänsten ingår också att hjälpa mannen med sjukgymnastik. Introduktion ges.

 

Vi söker både personer som kan jobba på schema (visstid så länge uppdraget varar) och personer som kan vara timanställda.

 

 Timlön

Kollektivavtal tillämpas, KFO-Fremia

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Arbeta som personlig assistent till en man med ryggmärgskoda

Jag är en man på 42 år som efter en olycka blivit ryggmärgsskadad. Jag bor i Jakobsberg Stockholm tillsammans med min sambo. Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad och hushållssysslor. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med ryggmärgsskada men det är inte avgörande. Det v... Visa mer
Jag är en man på 42 år som efter en olycka blivit ryggmärgsskadad. Jag bor i Jakobsberg Stockholm tillsammans med min sambo.
Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad och hushållssysslor.
Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med ryggmärgsskada men det är inte avgörande. Det viktigaste är att vi trivs med varandra.
Jag söker personer som är lugna och trygga i sig själva, är pålitliga och tar arbetet på allvar. Du får gärna motiveras av framgång och vilja stötta mig i min fortsatta rehabilitering.
Att arbeta i mitt team innebär att vi tillsammans bygger upp och utvecklar arbetet och vardagen.
Jag tror att du är över 25 år, positiv och lyhörd samt har nära till skratt. Att du är ansvarsfull och förstår vikten av att komma i tid till arbetet samt att du talar och skriver svenska eller spanska obehindrat.
Tjänsterna kommer ligga på både hel och deltid. Arbetstiderna är belagda dagtid 8 – 17:00 och kvällstid 17:00 – 00:00.
Alternativt om du vill arbeta extra som timvikarie.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön: Timlön, individuell lönesättning Kollektivavtal Vårdföretagarna/Kommunal
Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra kunder. Vi vill därför att du ordnar ett utdrag och tar med vid ev intervju ifall anställning blir aktuell. Vi gör bakgrundskontroll.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trevlig seriös personlig assistent Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan: Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag ... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös
Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan:
Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag har också ett gott humör, är snäll och tycker det är viktigt med en bra stämning!
Jag tycker om att titta på tv-serier och dokumentärer, lyssna på tex indiepop, läsa och skriva. Gillar att promenera, gå på något café eller se en utställning. Intresserad av samhällsfrågor och även datorer och natur. Du kommer följa mig och bli en viktig del av mitt liv. Under många år har jag haft många bra assistenter som stannat i flera år och som jag stortrivts ihop med. Du kanske är nästa person?
Du måste kunna arbeta med händerna och hjälpa en annan person med alla praktiska göromål. Påklädning, förflyttning, hjälp att inta måltider, toabesök och hjälpa mig utföra mina aktiviteter, ärenden och fritidsintressen.
Jag hoppas du fått en bra känsla av min beskrivning. I sådana fall, skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Personlig assistent sökes omgående till kvinna i Solna

Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning. Som person är du öppen, glad och flexibel. Du bör inte ha problem med rygg eller knäna då arbetet kan ibland vara tungt. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Finska är meriterande. Viktigt att du är lyhörd och lugn då kunden har en andningsproblematik (KOL i stadie 4) Kunden är vä... Visa mer
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning.
Som person är du öppen, glad och flexibel. Du bör inte ha problem med rygg eller knäna då arbetet kan ibland vara tungt. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Finska är meriterande. Viktigt att du är lyhörd och lugn då kunden har en andningsproblematik (KOL i stadie 4) Kunden är väldigt infektionskänslig så vi ser helst att du inte har småbarn och är vaccinerad mot covid-19. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens. Endast kvinnliga sökande, gärna över 25 år.
Arbetspassen är förlagda dagpass, kvällspass, nattpass samt helger på ett rullande 4-veckors schema. Tjänsten är 50-75%.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Solna”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Tillträde: Omgående
Vi har kollektivavtal med KFO-Kommunal. Visa mindre

Personlig assistent till 33-årig man i Solna

Ansök    Okt 25    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.??  Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna. Om tjänsten: Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Sport (särskilt fotboll), historia och film är mina fritidsintre... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.?? 
Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna.
Om tjänsten:
Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Sport (särskilt fotboll), historia och film är mina fritidsintressen som jag gärna lägger tid på. Jag gillar att hitta på aktiviteter och eftersom att jag åker i permobil behöver jag en assistent för att komma iväg på allt jag vill. Som min assistent kommer du följa med mig till jobbet när jag jobbar.
Vem vi söker:
Du kommer också göra det möjligt för mig att ta mig iväg på aktiviteter som är kopplade till mina intressen. Jag ser gärna att du som söker är omkring min ålder och har liknande intressen som jag. Jag tror att du som jag är glad och positiv. Det är viktigt för mig att du kan kommunicera väl på svenska. 

Det är meriterande om du: 
- Har erfarenhet av arbete som personlig assistent
- Har erfarenhet av förflyttningar och arbete med lift 
- Har god kännedom om Stockholm och hur man tar sig mellan olika platser

Tjänstgöringsgrad:62,5 % tjänst. Främst kvällstid, några dagpass och även lördagar. 
Tider: Dag 09.30-15.30 (även 16.30). Kväll 16.00-21.00/17.00-22.00. Helg 11.00-18.00.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Start enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.? 
Läs mer?om hur det är att jobba?som personlig assistent?hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu??? 
Vi ser gärna att du ansöker?snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.? 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.? 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett?BankID?och godkänner att använda ditt?BankID?i tjänsten.? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 33-årig man i Solna

Ansök    Okt 14    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.??  Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna. Om tjänsten: Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Sport (särskilt fotboll), historia och film är mina fritidsintre... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.?? 
Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna.
Om tjänsten:
Jag är en kille på snart 34 år boendes i Solna som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Sport (särskilt fotboll), historia och film är mina fritidsintressen som jag gärna lägger tid på. Jag gillar att hitta på aktiviteter och eftersom att jag åker i permobil behöver jag en assistent för att komma iväg på allt jag vill. Som min assistent kommer du följa med mig till jobbet när jag jobbar.
Vem vi söker:

Du kommer också göra det möjligt för mig att ta mig iväg på aktiviteter som är kopplade till mina intressen. Jag ser gärna att du som söker är omkring min ålder och har liknande intressen som jag. Jag tror att du som jag är glad och positiv. 
För att bli aktuell för tjänsten krävs: 

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift 

Det är meriterande om du: 
- Har erfarenhet av arbete som personlig assistent
- Har erfarenhet av förflyttningar och arbete med lift 
- Har god kännedom om Stockholm och hur man tar sig mellan olika platser

Tjänstgöringsgrad:62,5 % tjänst. Främst kvällstid, några dagpass och även lördagar. 
Tider: Dag 09.30-15.30 (även 16.30). Kväll 16.00-21.00/17.00-22.00. Helg 11.00-18.00.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Start enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.? 
Läs mer?om hur det är att jobba?som personlig assistent?hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu??? 
Vi ser gärna att du ansöker?snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.? 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.? 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett?BankID?och godkänner att använda ditt?BankID?i tjänsten.? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till Upplands Väsby

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos en av våra kunder, en tjej i tjugoårsåldern som bor i Upplands Väsby. Vi ser gärna kvinnliga sökanden utifrån brukarens intressen och önskemål. Brukaren har fysisk funktionsnedsättning och behöver på grund av den hjälp och stöd med allt som hör vardagen till. Arbetet sker där brukaren befinner sig vilket innebär att du som assistent kommer arbeta i brukare hem, men då hon är en mycket social tjej med ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos en av våra kunder, en tjej i tjugoårsåldern som bor i Upplands Väsby. Vi ser gärna kvinnliga sökanden utifrån brukarens intressen och önskemål. Brukaren har fysisk funktionsnedsättning och behöver på grund av den hjälp och stöd med allt som hör vardagen till. Arbetet sker där brukaren befinner sig vilket innebär att du som assistent kommer arbeta i brukare hem, men då hon är en mycket social tjej med många intressen, måste du som personlig assistent även vara beredd att följa med på olika aktiviteter. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Sollentuna

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till. Arbetet som personlig a... Visa mer
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning.
Som person är du öppen, glad och flexibel. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska och/eller thailändska. Viktigt är att du är lyhörd och stresstålig. Du ska vara kvinna, rökfri och kunna avstå från parfymer och andra dofter då kunden är doftöverkänslig. Då kunden har hög infektionsrisk, ser vi gärna att du är vaccinerad mot covid-19. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens.
Arbetspassen är förlagda både som dag- och nattpass samt helger. All arbetstid hos kunden är aktiv tid utan jour/väntetid.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Sollentuna”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Tillträde: Omgående, #jobbjustnu
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Visa mindre

25-årig kille i Annedal söker en personlig assistent för långsiktigt samarb

Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons! Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.   Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiv... Visa mer
Kommer du till jobbet med glödje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 25 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:


* Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
* Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
* Bra sinne och minne för detaljer
* Lugn utan att för den skull vara långsam
* Inkännande i det du gör
* Kvick och alert i din personlighet
* Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
* Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
* Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem

Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Solna

Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra. Vem är du? Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-60 år. Som perso... Visa mer
Jag är en kvinna på 62 år som bor i Solna, i en fin lägenhet sedan 36 år tillbaka. Mina intressen är många och det är viktigt för mig att leva hälsosamt. För mig innebär det att jag behöver praktisk hjälp för att kunna utföra fysisk aktivitet. Att vara i naturen, resa, fotografera, lyssna på musik, ut på äventyr i närområdet och umgås med mina vänner, det får mig att må bra.


Vem är du?
Jag söker kvinnliga personliga assistenter mellan 35-60 år. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hjälper du mig att leva det liv jag vill. Förutom att hjälpa mig med det mest personliga, så behöver jag också ett handtag med de flesta sysslorna som förekommer i mitt hushåll.
Din svenska ska vara tydlig pga min nedsatta hörsel. Du får följa med mig när jag gör mina ärenden, handla, ut i naturen, på div olika besök.
Jag vill att du:
är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
är rökfri
ej är allergisk mot hund och katt

Körkort är ett plus men inget krav.


Tjänsten:
Tjänsten omfattar schemalagd arbete dag och kväll samt varannan helg. Arbetspassen är förlagda måndag-torsdag 11:00-21:30. Fredag och lördag 12:00-01:00 Söndag 12:00-20:00.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Solna
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Ange referens 149 i ämnesraden. Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans


#jobbjustnu Visa mindre

Kom till mitt assistansteam?

Jag är en femtionio årig kvinna som har MS . Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, armar, ben och fötter, och därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med ryggmärgsskada och andnings maskin. Det är bra om du är utbildad underskötersk... Visa mer
Jag är en femtionio årig kvinna som har MS .

Jag är numera rullstolsburen och har en begränsad funktion i mina händer, armar, ben och fötter, och därför kommer jag att behöva hjälp med olika saker i min vardag så som förflyttningar, träning, personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter.

Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med ryggmärgsskada och andnings maskin. Det är bra om du är utbildad undersköterska och det är viktigt att vi trivs med varandra.

Jag söker personer som är trygga i sig själva, är pålitliga och tar arbetet på allvar. Det är viktigt för mig att du vill stötta mig i mitt aktiva liv. Vi gör framstegen tillsammans!

Att arbeta i mitt team innebär att vi tillsammans bygger upp och utvecklar arbetet och vardagen, så jag hoppas att du vill hjälpa mig med att skapa olika rutiner.

Jag tror att du är mellan 25- 45 år, positiv och lyhörd samt har nära till skratt. Att du är ansvarsfull och förstår vikten av att komma i tid till arbetet samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Tjänsterna kommer ligga på deltid och vara belagda dag, kväll, natt och helg.

Alternativt om du vill arbeta extra som timvikarie

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Lön: Timlön, individuell lönesättning Kollektivavtal Vårdföretagarna/Kommunal

Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära bakgrunds kontroll för alla personer som arbetar hos våra kunder. Visa mindre

37 % Natt tjänst-Personlig assistent sökes till kvinna i Danderyd

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till. Arbetet som personlig a... Visa mer
Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med bland annat förflyttningar, toalettbesök, på- och avklädning, dusch, matlagning, städning.
Som person är du lugn, öppen, glad och flexibel. Du bör inte ha problem med rygg eller knäna då arbetet kan vara fysiskt tungt. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Viktigt är att du är lyhörd och stresstålig. Då kunden har en liten hund så ska du inte vara pälsdjursallergiker. Du ska vara rökfri och kunna avstå från parfymer och andra dofter då kunden är doftöverkänslig. Då kunden är infektionskänslig, ser vi endast sökanden som har vaccinerat sig mot covid-19. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens.
Arbetspassen är förlagda natt med rullande schema. Arbetet innebär även helger.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected] Märk din ansökan med ”Natt Danderyd”
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal Fremia/Kommunal
Tillträde: Omgående
Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trevlig seriös personlig assistent Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan: Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag ... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös
Letar du efter ett meningsfullt arbete och en god atmosfär på arbetsplatsen? Då kanske det här jobbet är någonting för dig! En snäll och trevlig ung man född på sena 1980-talet med assistenter som stortrivs och stannar i många år söker nu en till personlig assistent. Läs hans egen beskrivning nedan:
Hallå! Är du den kille eller tjej som har gott humör, är omtänksam och tålmodig som vill vara min högra hand? Jag har också ett gott humör, är snäll och tycker det är viktigt med en bra stämning!
Jag tycker om att titta på tv-serier och dokumentärer, lyssna på tex indiepop, läsa och skriva. Gillar att promenera, gå på något café eller se en utställning. Intresserad av samhällsfrågor och även datorer och natur. Du kommer följa mig och bli en viktig del av mitt liv. Under många år har jag haft många bra assistenter som stannat i flera år och som jag stortrivts ihop med. Du kanske är nästa person?
Du måste kunna arbeta med händerna och hjälpa en annan person med alla praktiska göromål. Påklädning, förflyttning, hjälp att inta måltider, toabesök och hjälpa mig utföra mina aktiviteter, ärenden och fritidsintressen.
Jag hoppas du fått en bra känsla av min beskrivning. I sådana fall, skriv några rader om varför du söker jobbet hos mig och varför du tror att vi skulle kunna passa bra.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Personlig assistent Natt Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00 Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med al... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00
Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad det innebär.
På kvällarna tittar jag gärna på serier och dokumentärer, skriver kanske och lyssnar på musik. Eftersom jag är positiv och glad samt respektfull krävs en liknande inställning för att passa in. Personkemin är a och o i denna tjänst. Det behövs ingen erfarenhet av personlig assistans, bara tålamod och en vilja att lära sig arbetsuppgifterna.
Jobbet är ett långsiktigt åtagande på minst ett år och gärna mer. Skicka gärna ett cv och ett personligt brev där du berättar vem du är, vad du gjort tidigare och vilka intressen du har.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Har du erfarenhet av autism, är teckenkunnig eller vill bli det klicka här!

Jas söker en ny personlig assistent till min fantastiska assistentgrupp! Är du snabb på att anmäla ditt intresse finns det möjlighet att gå en teckenspråksutbildning redan nästa vecka! Vem är du? Du är rätt person på rätt plats, med inre trygghet och en stor aptit på livet. Personlig utveckling och en förmåga att se mig och bidra till min goda livskvalitet är något du värdesätter. Du kan se möjligheten i en utmaning och att det är värt att gå igenom den... Visa mer
Jas söker en ny personlig assistent till min fantastiska assistentgrupp! Är du snabb på att anmäla ditt intresse finns det möjlighet att gå en teckenspråksutbildning redan nästa vecka!

Vem är du?
Du är rätt person på rätt plats, med inre trygghet och en stor aptit på livet. Personlig utveckling och en förmåga att se mig och bidra till min goda livskvalitet är något du värdesätter. Du kan se möjligheten i en utmaning och att det är värt att gå igenom den för att växa som människa.
Jag är en glad tjej med full närvaro som gillar när det händer grejer. Mina assistenter är mina inspiratörer, mina omvärldstolkar som ger mig trygga ramar och min möjlighet att växa. Bor gör jag i Vällingby, om dagarna går jag på daglig verksamhet och min fritid fyller jag med lek både ute och inne, spel, musik och bus. Rutiner i stort och smått är nödvändiga för att jag ska kunna leva här och nu utan oro.

Önskelistan på erfarenheter hos nya assistenter är lång, men det mesta går att lära sig i jobbet, och det är lätt med en god grundinställning - autism, utvecklingsstörning, lågaffektivt bemötande, TAKK eller annan ordlös kommunikation, oönskade beteende, tydliggörande pedagogik är viktigt att kunna men att vara lösningsfokuserad och kvicktänkt, kunna vara förutsägbar och konsekvent kommer vara din superkraft.

Tjänsten är förlagd på dag, kväll och natt (jour), vardagar och  helger, enligt fast rullande schema. Tjänstensomfattning är mellan 50% och 75% enligt överenskommelse. Mina assistenter är min trygghet och jag bygger en personlig relation med var och en, det är en energikrävande process som tar tid och därför kan du bara gå in i detta om du är redo att satsa långsiktigt. Jag har kompetenta assistenter utvalda speciellt för mig, blir någon sjuk täcker vi upp för varandra då tillfälliga vikarier inte är ett alternativ. 

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Välkommen in med din ansökan!:) Visa mindre

Personlig assistent Natt Solna

Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00 Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med al... Visa mer
Heltid--Minst ett år--Kön ej viktigt--Seriös--3 pass i veckan 20-08.00
Jag är en kille med gott humör på som sitter i elrullstol pga jag är fysiskt funktionsnedsatt. Jag letar efter en trevlig och ansvarstagande tjej eller kille 23-45 år som vill jobba kväll/natt som personlig assistent! Jobbet är tre pass i veckan 20-08. Jobbet handlar om att hjälpa mig göra allt jag skulle gjort själv annars, från kvällens göromål till att förbereda mig för natten med allt vad det innebär.
På kvällarna tittar jag gärna på serier och dokumentärer, skriver kanske och lyssnar på musik. Eftersom jag är positiv och glad samt respektfull krävs en liknande inställning för att passa in. Personkemin är a och o i denna tjänst. Det behövs ingen erfarenhet av personlig assistans, bara tålamod och en vilja att lära sig arbetsuppgifterna.
Jobbet är ett långsiktigt åtagande på minst ett år och gärna mer. Skicka gärna ett cv och ett personligt brev där du berättar vem du är, vad du gjort tidigare och vilka intressen du har.
PS. Jag tål inte starka lukter så vänligen sök ej tjänsten om du röker eller inte kan vara utan parfym, rökelser eller liknande vanor. Visa mindre

Kvinnlig personlig assisternt till äldre dam

Ansök    Sep 30    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Vi söker en personlig... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Vi söker en personlig assistent till en äldre kvinna som bor tillfälligt i Solna. I vanliga fall bor hon i Upplands Väsby. Kvinnan sitter i rullstol och andas med respirator dygnet runt. Du som personlig assistent hjälper henne med allt i vardagen såsom påklädning, matlagning, personlig hygien, städning m.m. Du ska hjälpa till vid förflyttningar och det krävs en viss styrka och teknik för det. Vid förflyttningar används lift. Arbetet kräver ändå att du kan böja dig obehindrat och är hyfsat snabb med att göra saker.

På grund av arbetets karaktär bör du som söker vara kvinna. Det är en fördel om du har erfarenhet av omvårdnad. Det är viktigt att du kan hantera tekniska hjälpmedel eller kan lära dig snabbt, eftersom kvinnan har respirator och andra tekniska hjälpmedel som hon behöver i vardagen. Det är viktigt att du talar och förstår svenska bra.

Arbetspassen är 24 timmars långa från klockan 21 på kvällen till 21 kvällen därpå.

Vi söker dig som kan jobba deltid 20 timmar per vecka i snitt. Du är lojal och flexibel som kan också ställa upp och jobba extra vid ordinarie assistents frånvaro. Till en början får du en provanställning i 1-2 månader, men efter det får du en tjänst med fast schema om vi känner att du är rätt person och allt fungerar bra.


Din arbetsgivare är assistanskooperativet STIL Assistans

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Assistenter sökes till roligt uppdrag i Hägersten

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Jag är en man på 32 år med ett medfött assistansbehov som behöver ett par nya assistenter i min assistentgrupp. Jag bor i Hägersten, är snart arbetssökande men håller mig sysselsatt med engagemang inom partipolitiken såväl som den ideella sektorn, framförallt med funktionsrättspolitisk inriktning.

 Nu söker jag fler som kan jobba kvällar, nätter (sovande), helger och extrapass samt deltid på dagtid vardagar en–två dagar i veckan. Du som söker är pålitlig, noggrann och har känsla för service och är gärna "lagom social". Var beredd på att visa upp såväl referenser som utdrag ur belastningsregistret.

 Både kvinnor och män är välkomna att söka, personkemi är viktigast för mig. Då jag har underskott på män, kan företräde dock ges. Åldersmässigt bör du vara mellan 20 och 50 år.

Personlig assistans handlar inte om vård för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv som jag vill. Då jag har ett aktivt liv, arbetar, går på gymmet, är aktiv i föreningslivet och politiken på den rödgröna sidan (bra om du själv lutar åt vänster!) och kan befinna mig i olika sammanhang under de tider som du arbetar, är det viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs men inte utan att då och då slappna av och vara med när tillfället är rätt.

 I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor samt vid hygien och på- och avklädning. Att kunna svenska och/eller engelska flytande är viktigt, då jag kan behöva hjälp med textframtagning och ofta befinner mig i sociala sammanhang.

Arbetstiderna är alltså både dag- och kvälls- och ibland nattider, både vardagar och helg. Tiderna varierar beroende på vilken dag det är och vad jag gör.

Jag reser en del i arbetet och privat, så du bör inte ha problem att vara borta eller en flera nätter då och då. 

 Viss flexibilitet kring arbetstider förekommer till exempel vid resor.

 Jobbet fungerar bra att kombinera med till exempel studier eller frilansande sysselsättning. Tidigare arbete som personlig assistent kan vara meriterande men för mig är personkemi det viktigaste.

 Obs! Du har större chans att bli aktuell för uppdraget om du visar att du har läst den här annonsen!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre