Lediga jobb som Servitör/Servitris i Solna

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal och a la carte- flexibelt extrajobb

Ansök    Maj 25    Responsa AB    Servitör/Servitris
Känns tanken av ett varierande extrajobb i Stockholm med flexibla arbetstider, där du kan bestämma ditt eget schema lockande? Brinner du för service lika mycket som oss? Då är det dig vi söker! Kort om jobbet som Serveringspersonal: Du kommer att jobba som bemanningspersonal ute hos vår kund och arbeta konferenser, festvåningar, event ochrestauranger, du väljer själv.Det kan stundtals kan vara långa avstånd och mycket att göra, varför snabba fötter är en v... Visa mer
Känns tanken av ett varierande extrajobb i Stockholm med flexibla arbetstider, där du kan bestämma ditt eget schema lockande? Brinner du för service lika mycket som oss?
Då är det dig vi söker!
Kort om jobbet som Serveringspersonal: Du kommer att jobba som bemanningspersonal ute hos vår kund och arbeta konferenser, festvåningar, event ochrestauranger, du väljer själv.Det kan stundtals kan vara långa avstånd och mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap. Merparten av uppdragen med oss är centralt i Stockholm, men det kan även förekomma arbetspass utanför stan.
Du får själv vara med och styra över ditt schema och du bestämmer själv hur mycket du vill och kan jobba. Oberoende av om dags-, kvälls- eller helgjobb passar dig bäst så finns fantastiska möjligheter att skräddarsy det perfekta schemat för dig.
Processen - Hur det funkar att jobba som bemanningspersonal i korthet När vi får in ett uppdrag skickar vi ut förfrågan till de konsulter i poolen som har passande profiler för uppdraget.
Du som erbjuds uppdraget kan välja att tacka ja eller nej med ett enkelt knapptryck på telefonen. Tackar du ja schemaläggs du på passet och vi kontaktar dig för mer information om det specifika uppdraget.
Du gör jobbet, med bravur såklart, rapporterar enkelt in dina timmar via vårt system och får sedan lönen utbetald till den 25e månaden efter utfört arbete. Oavsett vilket uppdrag du är ute på är Responsa din arbetsgivare och vi har kontinuerlig dialog inför, under och efter varje uppdrag för att stämma av så alla partner är nöjda.
Vem är du?
Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det, och det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Vi har alltid högt fokus på service och gott värdskap och tror att du som konsult också har det och brinner för mötet med människor. Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap – oavsett om rollen är riktad mot gäst eller mot kollegor och kund/uppdragsgivare.
Du behöver kunna klassiska serveringstekniker som bära tre tallrikar och servera dryck från bricka.
Om Responsa:
Vi bemannar primärt roller i mötet med gäst, med fokus på service och värdskap. Skriv gärna i din ansökan om du är intresserad av en eller flera olika typer av arbetsroller!Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Ansökan:
Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF. Om du vill söka utan CV så beskriver du kortfattat din arbetslivserfarenhet i rutan "övriga uppgifter till rekryteraren".Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det.
Låter det som det passar dig? Ansök idag! Visa mindre

Servitris/servitör

Känd persisk restaurang söker medarbetare som har känsla för service. Arbetsmiljön är familjärt med hög tempo. Visa mer
Känd persisk restaurang söker medarbetare som har känsla för service.
Arbetsmiljön är familjärt med hög tempo. Visa mindre

Servitör/servitris

Ansök    Jun 10    Fe Consulting AB    Servitör/Servitris
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service. det är ett krav att du har jobbat i service innan. intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start. skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mer
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian


vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service.
det är ett krav att du har jobbat i service innan.
intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start.
skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mindre

Hotell servitör

Vi på Hoom Park & hotel Solna söker nu en servitör för en heltidstjänst. Vi ser att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i främsta rummet. Du skall ha erfarenhet både från servering och bartending och känna dig bekväm på båda positionerna. Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig. Visa mer
Vi på Hoom Park & hotel Solna söker nu en servitör för en heltidstjänst. Vi ser att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i främsta rummet. Du skall ha erfarenhet både från servering och bartending och känna dig bekväm på båda positionerna. Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Servitris/servitör

Saaghigrill är en persisk restaurang i hjärtat av solna. Nu önskar vi oss medarbetare som gillar jobba i hög tempo i en social omgivning. Hen ska vara snabb och självgående. Visa mer
Saaghigrill är en persisk restaurang i hjärtat av solna. Nu önskar vi oss medarbetare som gillar jobba i hög tempo i en social omgivning.
Hen ska vara snabb och självgående. Visa mindre

Servitris

Hej, Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass. Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig. Vi behöver servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompete... Visa mer
Hej,
Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass.
Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig.
Vi behöver servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Allt-i-allo med serveringsvana & öga för detaljer

Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp ... Visa mer
Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp för kollegor när det behövs, t ex kan du ta emot cateringbokningar på telefon.
Du är självständig, systematisk, flexibel, social, fokuserad, mycket noggrann och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha mycket god erfarenhet från serveringsyrket. Du måste ha minst B-körkort. Tjänsten kan anpassas 80-100% efter överenskommelse.
Sök nu om du är intresserad, intervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi är ett familjeföretag med 10 heltidsanställda och många extraanställda servitörer och cafébiträden. Du kommer att jobba på vårt kontor i Solna, här finns också våra produktionslokaler för catering. Ägarna jobbar operativt i verksamheten och du kommer att jobba nära dem. Vi etablerades 1991, är kollektivanslutna och jobbar med catering och evenemang till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi driver också caféerna på Berwaldhallen i Stockholm. Visa mindre

Servitris

Hej, Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass. Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig. Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu. Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Hej,
Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass.
Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig.
Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör / Servitris

Vi söker: Servitör som kan serveringsteknik: Från Vänster: - Bjuder eller lägger för all mat - Bjuder drycker från bricka - Presenterar matsedel, vinlista, nota etc. - Tar emot gästens beställning. Från Höger: - Sätter man fram tallrikar, glas och lägger fram bestick - Serverar drycker från butelj, karaff eller kanna - Dukar av använda tallrikar och glas. Du kan bära tallrikar och glas på korrekt sätt. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjlighete... Visa mer
Vi söker:

Servitör som kan serveringsteknik:
Från Vänster: - Bjuder eller lägger för all mat - Bjuder drycker från bricka - Presenterar matsedel, vinlista, nota etc. - Tar emot gästens beställning.
Från Höger: - Sätter man fram tallrikar, glas och lägger fram bestick - Serverar drycker från butelj, karaff eller kanna - Dukar av använda tallrikar och glas.
Du kan bära tallrikar och glas på korrekt sätt.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
-Anställningsgrad: Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari i Solna?

Ansök    Dec 21    Five Moments AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena? Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering. Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar. Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats. Vid intresse maila oss för komma... Visa mer
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena?
Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering.
Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar.
Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats.
Vid intresse maila oss för komma på en kort drop in intervju den 28 dec mellan klockan 17.00-19.00.
På plats får du även göra ett test, avduk på 6 tallrikar som styrker din erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Bankett servis till Quality Hotel Friends (Extra)

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Quality Hotel Friends söker glada och energisk... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Quality Hotel Friends söker glada och energiska servitörer/servitriser till bankett avdelningen.

Dina styrkor
- Du gör allt för laget.
- Du kan ha många bollar i luften.
- Du kan bära 3 tallrikar
- Du är ordningsam och följer spelreglerna.
- Du har många mil i benen och snabba skor.
- Du har minst 3 års erfarenhet av servering från restaurang/bankett.
- Du har service i ditt DNA.
- Du har humor och vill ha roligt på jobbet.
- Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Friends är Stockholms största hotell, och ligger vägg i vägg med Friends Arena.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Välkommen till vår stora familj.

Är du redo för en utmaning? Sök innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är en extraanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari i Solna?

Ansök    Dec 31    Five Moments AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena? Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering. Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar. Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats. Vid intresse maila oss för komma p... Visa mer
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena?
Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering.
Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar.
Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats.
Vid intresse maila oss för komma på en kort drop in intervju den 9 januari mellan klockan 17.00-19.00.
På plats får du även göra ett test, avduk på 5 tallrikar som styrker din erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Serveringspersonal sökes - L'Azurde

Ansök    Dec 10    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo o... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Serveringspersonal sökes till bankettmiddag den 14 och 22 januari 2024

Ansök    Nov 27    Five Moments AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena? Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering. Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar. Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats. Vid intresse maila oss för komma... Visa mer
Vill du jobba på en Galamiddag den 14 och 22 januari 2024 på Friends Arena?
Arbetstider cirka 15:30-00.00 alt. till 03, 3 rätters middag med vinservering.
Du behöver ha tidigare erfarenhet, och skall tidigare arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar.
Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats.
Vid intresse maila oss för komma på en kort drop in intervju den 4 dec mellan klockan 17.00-19.00.
På plats får du även göra ett test, avduk på 6 tallrikar som styrker din erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Servitör / Servitris

Vi söker: Servitör som kan serveringsteknik: Från Vänster: - Bjuder eller lägger för all mat - Bjuder drycker från bricka - Presenterar matsedel, vinlista, nota etc. - Tar emot gästens beställning. Från Höger: - Sätter man fram tallrikar, glas och lägger fram bestick - Serverar drycker från butelj, karaff eller kanna - Dukar av använda tallrikar och glas. Du kan bära tallrikar och glas på korrekt sätt. Att jobba med Brunnsviken Service: -Möjlighete... Visa mer
Vi söker:

Servitör som kan serveringsteknik:
Från Vänster: - Bjuder eller lägger för all mat - Bjuder drycker från bricka - Presenterar matsedel, vinlista, nota etc. - Tar emot gästens beställning.
Från Höger: - Sätter man fram tallrikar, glas och lägger fram bestick - Serverar drycker från butelj, karaff eller kanna - Dukar av använda tallrikar och glas.
Du kan bära tallrikar och glas på korrekt sätt.
Att jobba med Brunnsviken Service:

-Möjligheten att jobba så mycket man vill och när man vill!
-Möjligheten att jobba på flertal fina restauranger i Stockholmsområdet!
-Jobba på roliga anordnade event!
-Möjligheten att delta i interna utbildningar för att kompetensutvecklas i branschen!
-Schyssta löner efter kollektivavtal!
-Anställningsgrad: Deltid.
Brunnsviken Service AB är ett Stockholmsbaserat bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger, hotell och event i Stockholmsområdet.
Vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Servitris på Deltid/Kvällstid till Pizzeria Beneveto

Hej Jag söker en servitris till vår Pizzeria Benevento som ligger i Solna centrum. Du kommer att ta emot beställningar i pizzerian och över telefon. Du kommer också att stå i kassan, ta betalt och servera maten. Och utföra även mindre resturang arbete. Arbetstiderna är på kvällar från 16:00-20:00, fredagar, lördagar och söndagar. Vid behov kan du jobba flera dagar om du vill. Ring mig om du är intresserad. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, i... Visa mer
Hej
Jag söker en servitris till vår Pizzeria Benevento som ligger i Solna centrum.
Du kommer att ta emot beställningar i pizzerian och över telefon. Du kommer också att stå i kassan, ta betalt och servera maten.
Och utföra även mindre resturang arbete.
Arbetstiderna är på kvällar från 16:00-20:00, fredagar, lördagar och söndagar. Vid behov kan du jobba flera dagar om du vill.
Ring mig om du är intresserad.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang

Ansök    Nov 19    Nooch AB    Servitör/Servitris
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog. Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen! I tjänsten ing... Visa mer
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.
Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.
Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen!
I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servitör/servitris

Ansök    Okt 27    Fe Consulting AB    Servitör/Servitris
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service. det är ett krav att du har jobbat i service innan. intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start. skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mer
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian


vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service.
det är ett krav att du har jobbat i service innan.
intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start.
skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang

Ansök    Sep 15    Nooch AB    Servitör/Servitris
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog. Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen! I tjänsten ing... Visa mer
Vi är en asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.
Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.
Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen!
I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servis Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23. Ansökan tas endast emot via email. ... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.


Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Servis Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23. Då det ingår alkoholförsäljning bör d... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.
Då det ingår alkoholförsäljning bör du ha fyllt 20 år för denna tjänst.
Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Servis

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster och ger service under hela vistelsen med ett leende på läpparna. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
SemesterbonusTjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Aug 16    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster ... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en serveringspersonal. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster och ger service under hela vistelsen med ett leende på läpparna. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Hotel Gio söker ny servisstjärna kvällstid/extra

Ansök    Sep 5    Kom Hotel AB    Servitör/Servitris
Bli vår nya middagsstjärna på Best Western Hotel Giò! Så vad är det egentligen för jobb? Jo, som middagsservis i vår fina bar och restaurang Mama Giò på hotell Giò. Du tar hand om våra gäster på såväl middagar som mingel och event. Du är gästernas trygga punkt i vått och torrt och ger dem personlig och förstklassig service. Du dukar, serverar, häller upp, fyller på och skapar trevlig atmosfär. Du ansvarar för allt från förberedelser tills det är tack för i... Visa mer
Bli vår nya middagsstjärna på Best Western Hotel Giò!
Så vad är det egentligen för jobb? Jo, som middagsservis i vår fina bar och restaurang Mama Giò på hotell Giò. Du tar hand om våra gäster på såväl middagar som mingel och event. Du är gästernas trygga punkt i vått och torrt och ger dem personlig och förstklassig service. Du dukar, serverar, häller upp, fyller på och skapar trevlig atmosfär. Du ansvarar för allt från förberedelser tills det är tack för ikväll.
Som vår nya middagsstjärna arbetar du vid behov framförallt på kvällstid och helger.
Vem är du?
- Du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra gäster.
- Du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.
- Du har serveringsvana.
- Du talar svenska eller engelska, men såklart gärna fler språk.
- Vi blir extra glada om du kan presentera varför vårt vin passar till maten.
Vad kan vi erbjuda?
Främst så har vi det roligt på jobbet. Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön enligt avtal (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym
- Bra rabatter på hotellrum
- Möjlighet till arbete som konferensvärd under konferenser främst helg, kväll men även dagtid.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected], intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du börjar omgående.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Amanda Strandberg, restaurangchef på [email protected].
Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor. Kontakta:
Kea Lagerquist HR Chef
[email protected] Visa mindre

Servis/Konferens

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i ... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du är nyfiken och positiv, som tycker service och människor är spännande och roligt. Du har lätt för att skapa god stämning och tar naturligt hand om gästers önskemål.

För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

VI SÖKER DIG SOM

- Har tidigare erfarenhet från konferens.
- Har grundläggande kunskaper om vin.
- Erfarenhet från a la carte servering och bar är meriterande
- Är tillförlitlig, strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga.
- Är snabb, jobbar hårt och har en passion för att alltid ge gästerna en upplevelse av högsta kvalitet.
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaOM TJÄNSTENDet är en delad tjänst mellan vår restaurang och vår konferensavdelning där man priodvis jobbar med konferens och andra perioder med i vår restaurang.

 

- Extra vid behov
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan


Frågor besvaras av Jimmy via e-mail, [email protected].

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Villkor
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Serveringspersonal sökes - L'Azurde

Ansök    Aug 5    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på nyöppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arb... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på nyöppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Extrapersonal frukost

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i ... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en servitör / servitris till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du är nyfiken och positiv, som tycker service och människor är spännande och roligt. Du har lätt för att skapa god stämning och tar naturligt hand om gästers önskemål.

För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

VI SÖKER DIG SOM

- Ger våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- Erfarenhet från frukostarbete är meriterande
- Är tillförlitlig, strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga.
- Är snabb, jobbar hårt och har en passion för att alltid ge gästerna en upplevelse av högsta kvalitet.
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaOM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Extraanställning 
- Arbetstid: Frukost vardagar men helger kan förekomma
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan


Frågor besvaras av Jimmy via e-mail, [email protected].

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Villkor
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Bankettservis till Quality Hotel Friends (Extra)

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Quality Hotel Friends söker glada och energisk... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Quality Hotel Friends söker glada och energiska servitörer/servitriser till bankett avdelningen.

Dina styrkor
- Du gör allt för laget.
- Du kan ha många bollar i luften.
- Du kan bära 3 tallrikar
- Du är ordningsam och följer spelreglerna.
- Du har många mil i benen och snabba skor.
- Du har minst 3 års erfarenhet av servering från restaurang/bankett.
- Du har service i ditt DNA.
- Du har humor och vill ha roligt på jobbet.
- Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Friends är Stockholms största hotell, och ligger vägg i vägg med Friends Arena.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Välkommen till vår stora familj.

Är du redo för en utmaning? Sök innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är en extraanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Servis

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskö... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en servis. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
Semesterbonus.Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskö... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en servis. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
Semesterbonus.Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis/Konferensvärdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/konferensvärdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gä... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en servis/konferensvärdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du möblerar konferenslokaler och tar emot gäster och ger service under hela vistelsen med ett leende på läpparna. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Restaurangansvarig/Mötesplanerare

Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för möten, utbildningar och representationsmiddagar, känt för sin fina miljö och sitt fantastiska kök. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med de bästa tänkbara råvaror där vi i första hand väljer ekologiskt och närproducerat. Sommartid tar vi en del av våra grönsaker från Hufvudsta Trädgård och örter odlar vi gärna på vår altan. Vår ambition är att erbjuda hållbar gastronomi och vi serverar ... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för möten, utbildningar och representationsmiddagar, känt för sin fina miljö och sitt fantastiska kök.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med de bästa tänkbara råvaror där vi i första hand väljer ekologiskt och närproducerat. Sommartid tar vi en del av våra grönsaker från Hufvudsta Trädgård och örter odlar vi gärna på vår altan. Vår ambition är att erbjuda hållbar gastronomi och vi serverar alla våra måltider med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi en Restaurangansvarig/Mötesplanerare till vårt team. Ett superroligt och omväxlande arbete med en del administration, men även gästkontakt och service. Du planerar konferenser och har kontakt med kund och säkerställer driften, du jobbar med merförsäljning av aktiviteter och drycker, du lägger schema och arbetsleder servis/konferensvärdinnor och du arbetar själv i service med värdskap, servering och att inspirera gäster till att äta och dricka god och vällagad mat och dryck.

Vi söker dig som:

- har minst fem års erfarenhet av ledarskap inom restaurang samt ansvarar för inköp, planering och bemanning

- älskar att arbeta med gästkontakt och service

- är nogrann och van vid att använda datorer och hotell/restaurangsystem

- kan svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster

- är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster

- Dryckeskunskaper är ett extra plus.

Vi erbjuder dig:

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut

- Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster

- Bra arbetstider, dagar och kvällar måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling

- Semesterbonus efter två år.

Tjänsten är heltid med start efter sommaren. Lön enligt överenskommelse som speglar kompetens, erfarenhet och tidigare meriter. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker och känner igen dig i ovan beskrivning - tveka inte då att söka nu. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis/konferensvärdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina ber... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
SemesterbonusTjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis/konferensvärdinna

Ansök    Maj 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis 50-80% Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Vi söker en tjänst mellan 50-80% beroende på vad vi kommer överens om. Arbetstiderna är förlagda ti... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Vi söker en tjänst mellan 50-80% beroende på vad vi kommer överens om.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan klockan 15-23.
Då det ingår alkoholförsäljning bör du ha fyllt 20 år för denna tjänst.
Ansökan tas endast emot via email.
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Servispersonal Extra

Greven och betjänten är en Cateringfirma som är belägen i Arenastaden solna. Vi riktar framförallt in oss mot stora företag och behöver nu utöka med fler servispersonal , som vill jobba extra vid olika arrangemang. Vi behöver förstärka vårt team av extrapersonal med glada, possitiva, ansvarsfulla personer som har resturangvana. Sedvanligt servisarbete vid olika cateringarrangemang. Allt ifrån uppdukning, tallrikservering, avplockning m.m Visa mer
Greven och betjänten är en Cateringfirma som är belägen i Arenastaden solna.
Vi riktar framförallt in oss mot stora företag och behöver nu utöka med fler servispersonal , som vill jobba extra vid olika arrangemang. Vi behöver förstärka vårt team av extrapersonal med glada, possitiva, ansvarsfulla personer som har resturangvana. Sedvanligt servisarbete vid olika cateringarrangemang. Allt ifrån uppdukning, tallrikservering, avplockning m.m Visa mindre

Serveringspersonal helger/extra sökes, L'Azurde - libanesisk restaurang

Ansök    Maj 3    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal till helgkvällar och vid behov. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en h... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal till helgkvällar och vid behov. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Serveringspersonal sökes, L'Azurde - libanesisk restaurang

Ansök    Maj 3    L'Azurde AB    Servitör/Servitris
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder. Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett ... Visa mer
Välkommen att ansluta dig till vårt restaurangteam på inom kort öppnade L'Azurde, en libanesisk restaurang belägen i Arenastaden i Solna, som söker passionerade serveringspersonal. Som serveringspersonal på L'Azurde kommer du att ha möjlighet att ta del i en autentisk matupplevelse och ge en högklassig service till våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera människor, sätter gästen i fokus och skapar en hög gästnöjdhet. Du trivs i ett högt arbetstempo och brinner för service med hög kvalitét i fokus. Som serveringspersonal på L'Azurde, kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera:
Möta och hälsa på kunderna när de kommer till restaurangen
Presentera menyn och svara på frågor om rätterna
Ta beställningar från kunderna och se till att de får vad de vill ha
Servera mat och dryck till borden
Hantera betalningar och lämna ut kvitton
Hålla borden rena och snygga

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team på L'Azurde, skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev som beskriver din tidigare erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra kandidat för den här rollen. Visa mindre

Serveringspersonal

Italiensk restaurang Piazza Råsunda som är i hjärtat av Råsunda söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa service och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad så lär vi Dig resten.. Restaurangen har ca 50 platser inne och ca 60 sittplatser på terassen. Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska. Pratar du Italienska är et... Visa mer
Italiensk restaurang Piazza Råsunda som är i hjärtat av Råsunda söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa service och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad så lär vi Dig resten..
Restaurangen har ca 50 platser inne och ca 60 sittplatser på terassen.
Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska.
Pratar du Italienska är ett plus men du ska fortfarande kunna Svenska eller engelska.
Tjänsten är heltid/deltid efter schema, arbetstiden är mellan 16.00 och 24.00
Vi söker flera självsäkra, duktiga personer till vår glada team.
Alla sökande;
Bifoga bild på er ansökan
För information och intervju kontakta oss på:
[email protected]


0701750101
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servis/värdinna

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu p... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 20    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kassa Service Little india

Hej vi på Little india gruppen söker personal för våran restaurang i Mall of Scandinavia (Solna) Arbets tider 10-16 El 10-22 Bra om du har erfarenhet inom restaurang Du ska jobba med kassa / service Krav Vi kräver att du kan flytande svenska Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi på Little india gruppen söker personal för våran restaurang i
Mall of Scandinavia (Solna)
Arbets tider
10-16
El
10-22
Bra om du har erfarenhet inom restaurang
Du ska jobba med kassa / service
Krav
Vi kräver att du kan flytande svenska
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sprudlande glad servitör/servitris med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Apr 17    NR drift AB    Servitör/Servitris
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till matsalen. Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall ar... Visa mer
Välkommen till oss på Pocket Arenastaden! På Evenemangsgatan 31, mellan Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger vår ombonade bistro - en riktig liten guldklimp. Vi söker nu en ny morgonpigg stjärna till matsalen.

Vi är en välbesökt lunchrestaurang som svidar om till kvällsservice vid evenemang i Friends Arena och för andra middagar och fester.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Brinnande intresse för mat och dryck

- Tidigare flerårig erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31 oktober 2023 med god chans till förlängning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, ext

Ansök    Apr 4    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. En viktig del av verksamheten består av bankett servering, så tidigare erfarenhet av detta är meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servis

Som servis på The Winery Hotel arbetar du i någon av våra matsalar eller vinbar. Vi har öppet hela dagen och därför kommer du arbeta både på luncher och kvällar. Vår vingård Terreno i Chianti Classico får du lära känna på djupet men vi serverar också viner från övriga världen, alltifrån mogen Bordeaux från kända vinslott till mindre producenter få känner till. Vi, liksom våra gäster, ställer höga krav på både mat och service. Visa mer
Som servis på The Winery Hotel arbetar du i någon av våra matsalar eller vinbar. Vi har öppet hela dagen och därför kommer du arbeta både på luncher och kvällar. Vår vingård Terreno i Chianti Classico får du lära känna på djupet men vi serverar också viner från övriga världen, alltifrån mogen Bordeaux från kända vinslott till mindre producenter få känner till. Vi, liksom våra gäster, ställer höga krav på både mat och service. Visa mindre

Erfarna servitörer och servitriser

Sommaren närmar sig och vi behöver nya stjärnor som kan förstärka vårt lag. Vi ser att du som söker: Är flexibel och gillar att jobba. Ler och har det lilla extra mot gäster. Är positiv och kan vända missnöjda gäster till nöjda gäster. Är en lagspelare och gillar att jobba i team men kan även vara självgående. Är vass på servering av både a la carte samt större grupper. Behärskar och följer serveringsmoment och stationer på ett proffsigt sätt. Gillar att s... Visa mer
Sommaren närmar sig och vi behöver nya stjärnor som kan förstärka vårt lag.
Vi ser att du som söker:
Är flexibel och gillar att jobba.
Ler och har det lilla extra mot gäster.
Är positiv och kan vända missnöjda gäster till nöjda gäster.
Är en lagspelare och gillar att jobba i team men kan även vara självgående.
Är vass på servering av både a la carte samt större grupper.
Behärskar och följer serveringsmoment och stationer på ett proffsigt sätt.
Gillar att sälja.
Har ett genuint intresse av mat och dryck. Visa mindre

Serveringspersonal till asiatisk restaurang

Ansök    Mar 26    Nooch AB    Servitör/Servitris
Vi är en nyöppnad asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog. Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen. I tjä... Visa mer
Vi är en nyöppnad asiatisk restaurang vid namn Nooch som ligger vid Järva krog.
Vi söker nu en glad och positiv person som vill arbeta som serveringspersonal. Vi ser att du har ett genuint intresse och kunskap om service.
Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Att vara ansvarsfull och noggrann är viktigt för dig och att arbeta ihop med andra är något du trivs du med. A och O för dig är att ge kunderna den bästa servicen.
I tjänsten ingår arbetsuppgifter i form av kassahantering, bordsbeställningar och bordsserveringar. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällstid samt även helger.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servitör/servitris

Ansök    Mar 18    Fe Consulting AB    Servitör/Servitris
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service. det är ett krav att du har jobbat i service innan. intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start. skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mer
Din Din club söker 3 duktiga servitörer till våra 3 enheter som är belägna i Sundbyberg, Liljeholmen och Stockholm city MOOD gallerian


vi söker dig som brinner för service yrket och har en tidigare erfarenhet av service.
det är ett krav att du har jobbat i service innan.
intervjuer kommer att ske löpande och anställning med omgående start.
skicka in ditt cv om du känner att du passar in i tjänsten Visa mindre

Servitör/Servitris

Vi söker just nu duktiga servitriser till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare. Erfarenhet inom bankett & á la carte är meriterande! Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att variera, vanligast är dock helger ... Visa mer
Vi söker just nu duktiga servitriser till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare. Erfarenhet inom bankett & á la carte är meriterande!
Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att variera, vanligast är dock helger och kvällar. Kan du även jobba som annan roll inom restaurang är det ännu bättre!
Vi söker dig som är flexibel och service minded.
Antällningsform: Deltid/Heltid.
Vi har kollektivavtal.
Vi inväntar din ansökan!
Brunnsviken Service AB är ett växande bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och mycket mer! Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, ext

Ansök    Mar 5    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. En viktig del av verksamheten består av bankett servering, så tidigare erfarenhet av detta är meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Haga Bottega i Stockholm söker serveringspersonal

Ansök    Feb 13    Cheffle AB    Servitör/Servitris
Haga Bottega heter restaurangen som är verksam i hotell Elite Carolina Tower i nya Hagastaden och har funnits sedan november 2017. Haga Bottega är en del av Stockholms Krogbolag som driver sju olika restauranger i Stockholm. Haga Bottega går in i en ny spännande fas och söker därför nya medarbetare till matsalen. Till våren kommer det närmaste området runt restaurangen äntligen stå klart med ett inbjudande torg och arkitektur vilket kommer öppna upp f... Visa mer
Haga Bottega heter restaurangen som är verksam i hotell Elite Carolina Tower i nya Hagastaden och har funnits sedan november 2017. Haga Bottega är en del av Stockholms Krogbolag som driver sju olika restauranger i Stockholm.


Haga Bottega går in i en ny spännande fas och söker därför nya medarbetare till matsalen. Till våren kommer det närmaste området runt restaurangen äntligen stå klart med ett inbjudande torg och arkitektur vilket kommer öppna upp för ett jämnare flöde utanför restaurangen och en potentiell ökad besöksfrekvens. 

Vi vill nu stärka upp vårt kvällsteam med nya medarbetare. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av matsalsarbete. Du ska vara trygg i din roll och kunna ta ansvar när det krävs men framför allt ska du ha ett brinnande hjärta för service och mötet till gästen. Vår verksamhet består av varierande arbete inom al a carte, afterwork, konferens och evenemang.

Vi söker dig som vill jobba heltid där arbetet främst är kvällstid efter rullande tvåveckors schema där man arbetar varannan helg.

Vi ser fram emot att träffa dig för ett möte där vi kan presentera vår verksamhet närmare.

Vi är anslutna till Visita.

Varmt välkommna med er ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Serveringsansvarig restaurang

Ansök    Mar 1    Macmop AB    Servitör/Servitris
Vi söker en ung tjej eller kille men 20 år minimum!, för servering på vår restaurang. Och som vill lära sig av vår ordinarie personal, men du får gärna ha erfarenhet av restaurangjobb sen tidigare. Jobb på deltid vid behov, men på sikt heltid. Du ska vara stresstålig, kunna svenska flytande, vi ligger i Solna så gärna bo i närheten. Vi har en fin kvarterskrog med mycket bra mat, både á la carte och god pizza serverar vi. Mycket stamgäster att hålla nöjda. ... Visa mer
Vi söker en ung tjej eller kille men 20 år minimum!, för servering på vår restaurang. Och som vill lära sig av vår ordinarie personal, men du får gärna ha erfarenhet av restaurangjobb sen tidigare. Jobb på deltid vid behov, men på sikt heltid. Du ska vara stresstålig, kunna svenska flytande, vi ligger i Solna så gärna bo i närheten. Vi har en fin kvarterskrog med mycket bra mat, både á la carte och god pizza serverar vi. Mycket stamgäster att hålla nöjda. Ibland fotbollssupporters. Du måste vara stresstålig och kunna hålla "många bollar i luften" samtidigt. Service och trevligt bemötande med ett leende är A och O! Visa mindre

Five Moments söker Servis och bar

Ansök    Feb 10    Five Moments AB    Servitör/Servitris
28 feb 2023 öppnar Five Moments ett nytt spännande koncept på Mall of Scandinavia. Food Court kommer att heta S2, där vi skapar ett Bistro-konceptet med modern mat, karaoke samt en stor uteservering. Vi kommer att behöva ett härligt och glatt gäng som älskar mat och dryck samt ge god service. Vi söker nu medarbetare som vill vara med på vår spännande resa och som vill arbeta med antingen servering, bar, kök, diskplock/Runner. Vi erbjuder tjänster på hel... Visa mer
28 feb 2023 öppnar Five Moments ett nytt spännande koncept på Mall of Scandinavia.
Food Court kommer att heta S2, där vi skapar ett Bistro-konceptet med modern mat, karaoke samt en stor uteservering.
Vi kommer att behöva ett härligt och glatt gäng som älskar mat och dryck samt ge god service.
Vi söker nu medarbetare som vill vara med på vår spännande resa och som vill arbeta med antingen servering, bar, kök, diskplock/Runner. Vi erbjuder tjänster på heltid 100% och vid behov.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är vanliga förekommande arbetsuppgifter inom restaurang och så som servering, Exakt vad dina arbetsuppgifter blir beror på vilken tjänst du söker. Det allra viktigaste är att du tycker om att arbeta med människor och att ge service, oavsett om det gäller våra gäster eller dina kollegor och chefer.

Din profil
Vi söker dig med ett glatt humör och som trivs att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i den här rollen är du effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig och ordning och reda är en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.

Övrig info
Five Moments är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Restaurangens öppettider följer Mall of Scandinavias öppettider, vilket betyder att arbetstid är lagd till tidig morgon, dag, kväll och helger.

Intervjuer sker löpande, vänligen skicka ditt CV till [email protected]
Och märk mailet med S2

Krav
Tala god svenska och engelska
Tidigare erfarenhet från liknande tjänst Visa mindre

Servitör/Servitris

Vi söker just nu duktiga servitörer till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare eller med annan roll i restaurangbranschen. Erfarenhet inom bankett är meriterande! Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att varie... Visa mer
Vi söker just nu duktiga servitörer till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare eller med annan roll i restaurangbranschen. Erfarenhet inom bankett är meriterande!
Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att variera, vanligast är dock helger och kvällar.
Vi söker dig som är flexibel och service minded.
Antällningsform: Deltid/Heltid.
Vi har kollektivavtal.
Vi inväntar din ansökan!
Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och matlagning. Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

75% Servicepersonal Brödernas MOS

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi en servicepersonal på 75% till vår enhet i Mall of Scandinavia! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska ... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi en servicepersonal på 75% till vår enhet i Mall of Scandinavia!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

F&B Service Crew

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ Friends hittar du mitt i Arenastaden, Solna, med Friends Arena o... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ Friends hittar du mitt i Arenastaden, Solna, med Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia som närmsta grannar. Med våra 650 rum som är fördelat på 25 våningsplan är vi störst i området. Här finns 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan ta emot grupper om 2-2000 deltagare - välkommen till eventhotellet för de stora (och små) ögonblicken!

Nu söker vi Dig som vill bidra till de stora ögonblicken med din passion för mat och dryck. För att passa in hos oss är det viktigt att du har erfarenhet från liknande tjänst samt är trygg i dina kunskaper och har förmågan att komma in i arbetet snabbt. Som person är du noggrann och strukturerad men också en tävlingsmänniska.

Som F&B Service Crew på Friends kommer du arbeta på flera av våra outlets - frukost, bankett och ala carte-servering. Du behöver vara flexibel och kunna jobba tidig morgon men också så sen kväll beroende på vart vi har behov för just dig och din kompetens.

Vi söker dig som har erfarenhet av just frukost och ala carte-servering, gärna på hotell. Du bör ha jobbat med restaurangsystemen MUNU och Waiteraid tidigare. Viktigt att man kan kommunicera bra på engelska i både tal och skrift, svenska är meriterande.

Tjänsten är på 80% tillsvidare efter provanställning.

Välkommen med din ansökan via denna sida, vi tar inte några cv eller andra ansökningar över disk. Visa mindre

Servis till Huvudsta Gård Boutique House

Ansök    Jan 23    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök ... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Vinkunning restaurangmanager sökes till mindre restaurang

Ansök    Jan 30    Lokalen Solna AB    Servitör/Servitris
Är du intresserad av mat, naturviner och delikatesser och söker efter en arbetsplats med likasinnade? Har du tidigare erfarenhet av att driva restaurang eller jobbat på mindre ställen nära ägarna och förstår strukturer och arbetssätt inom småföretag? Vi har en ledig tjänst för en restaurangmanager på vår bistro/deli och vinbar i solna. I nuläget har vi ca 40 sittplatser, men till våren kommer det att öka då vi öppnar vår uteservering. Vi har haft öppet i d... Visa mer
Är du intresserad av mat, naturviner och delikatesser och söker efter en arbetsplats med likasinnade? Har du tidigare erfarenhet av att driva restaurang eller jobbat på mindre ställen nära ägarna och förstår strukturer och arbetssätt inom småföretag?
Vi har en ledig tjänst för en restaurangmanager på vår bistro/deli och vinbar i solna. I nuläget har vi ca 40 sittplatser, men till våren kommer det att öka då vi öppnar vår uteservering. Vi har haft öppet i drygt ett halvår, och är därför fortfarande i utvecklingsfas. Detta innebär stora möjligheter till att vara en del av att sätta strukturer, rutiner och sin egen prägel. I nuläget har vi öppet lunch tisdag-fredag, brunch lördag och kväll tisdag-lördag.
I tjänsten kommer du ha frihet under ansvar över vinlistor, events, personal i matsalen, beställningar osv. Du jobbar nära köksmästaren, och tillsammans strävar ni efter att skapa och bibehålla en fantastisk restaurang, för gäster och personal.
Du måste ha tidigare erfarenhet och en stor passion för vin och naturvin samt mat samt en förmåga att samarbeta och inte vara rädd att hoppa in där det behövs.
Låter tjänsten passande? Tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Servis/Värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lit... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst tre års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!
Vi erbjuder dig:
Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
SemesterbonusTjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servitris

Vi söker personal till restaurang Grodhavet inför säsongen 2023 med start april mestadels vardagar dagtid men även en del helger och kvällar. Vi söker dig som älskar vatten, högt tempo och glada arbetskamrater ung som äldre Vi söker dig som behärskar svenska i språk och skrift samt har arbetat med alacarte i minst 3 år Endast ansökningar på svenska med foto och cv behandlas Visa mer
Vi söker personal till restaurang Grodhavet inför säsongen 2023 med start april mestadels vardagar dagtid men även en del helger och kvällar.


Vi söker dig som älskar vatten, högt tempo och glada arbetskamrater ung som äldre


Vi söker dig som behärskar svenska i språk och skrift samt har arbetat med alacarte i minst 3 år


Endast ansökningar på svenska med foto och cv behandlas Visa mindre

Servitör/Servitris

Vi söker just nu duktiga servitörer till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare eller med annan roll i restaurangbranschen. Erfarenhet inom bankett är meriterande! Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att varie... Visa mer
Vi söker just nu duktiga servitörer till Stockholms fina restauranger. Du ska ha hög servicekänsla samt se till att du alltid gör ett bra jobb ifrån dig. Vi vill se att du har jobbat som en servitör/servitris tidigare eller med annan roll i restaurangbranschen. Erfarenhet inom bankett är meriterande!
Jobbet innefattas framförallt av inhopp som servitör/servitris under evenemang som sker omgående under året. Arbetstider och arbetstillfällen kommer att variera, vanligast är dock helger och kvällar.
Vi söker dig som är flexibel och service minded.
Anställningen kommer
Antällningsform: Deltid/Heltid.
Vi har kollektivavtal.
Vi inväntar din ansökan!
Brunnsviken Service AB är ett brett bemanningsbolag som samarbetar med flertal restauranger i Stockholmsområdet. Vi förser anläggningarna med personal till disken, köket, matsalen, catering och matlagning. Restaurangbranchen är i ständigt behov av arbetskraft och där finns vi positionerade till att täcka behoven. Visa mindre

Servis/servitör sökes till en Galamiddag 15/1

Ansök    Jan 5    Five Moments AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba på en Galamiddag den 15 januari på Friends Arena tider 15:30-00.00 alt. till 03. Du behöver ha tidigare erfarenhet, du skall ha arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar. Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats. Vid intresse maila för att få en telefonintervju. Visa mer
Vill du jobba på en Galamiddag den 15 januari på Friends Arena tider 15:30-00.00 alt. till 03.
Du behöver ha tidigare erfarenhet, du skall ha arbetat som servis/servitör på tex festvåning/bankettmiddag. Du skall kunna göra ett snyggt och korrekt avduk på minst 6 tallrikar.
Du behöver ta med dig svarta byxor och helsvarta skor. Skjorta får du låna på plats.
Vid intresse maila för att få en telefonintervju. Visa mindre

Servis/Bar

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i ... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en servis/bartender till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du är nyfiken och positiv, som tycker service och människor är spännande och roligt. Du har lätt för att skapa god stämning och tar naturligt hand om gästers önskemål.

För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

VI SÖKER DIG SOM

- Ger våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- Har grundläggande kunskaper om vin.
- Erfarenhet från a la carte servering och bar är meriterande
- Är tillförlitlig, strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga.
- Är snabb, jobbar hårt och har en passion för att alltid ge gästerna en upplevelse av högsta kvalitet.
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaOM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Extra vid behov
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan


Frågor besvaras av Jimmy via e-mail, [email protected].

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Villkor
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servicepersonal Brödernas MOS

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår enhet i Mall of Scandinavia! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska asso... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår enhet i Mall of Scandinavia!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Servis/värdinna till Hufvudsta Gård, måndag-fredag

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Vi söker serveringspersonal!

Serveringspersonal till Regissörsvillan Letar du efter en utvecklande tjänst och brinner för service? Då kanske det är dig vi söker! På Regissörsvillan finns det plats för affärsmiddag, konferens, bröllop, att fira en högtidsdag samt fest eller middag med goda vänner. Vår restaurang är känd för sin goda vällagade mat där många råvaror kommer från norra Sverige. En middag av smakupplevelser utlovas! Hela området runt Filmstaden ger en lugn och avslappnad kä... Visa mer
Serveringspersonal till Regissörsvillan
Letar du efter en utvecklande tjänst och brinner för service? Då kanske det är dig vi söker!
På Regissörsvillan finns det plats för affärsmiddag, konferens, bröllop, att fira en högtidsdag samt fest eller middag med goda vänner. Vår restaurang är känd för sin goda vällagade mat där många råvaror kommer från norra Sverige. En middag av smakupplevelser utlovas! Hela området runt Filmstaden ger en lugn och avslappnad känsla, lite som man är på landet men ändå med närhet till stan.
För att trivas hos oss älskar du service, att ha gästen i centrum och vill bidra till en upplevelse för besökarna. Har du tidigare erfarenhet av service, konferens, kallskänk eller kassaarbete så är detta meriterande. Hos oss finns det plats för utveckling, flexibilitet och delaktighet vilket genomsyrar hela vårt team.
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang, likt servering, kassaarbete, städning, konferensförberedelser och framför allt ett gott omhändertagande av våra gäster.

Vi ser fram mot din ansökan!
Språkkunskaper: Krav på flytande svenska, engelska meriterande.
Arbetstider: Enligt överenskommelse, men öppettider föreligger mellan ca 07.00-23.00
Omfattning: Heltid, kvälls- och helgarbete förekommer
Plats: Filmstaden i Solna (nära Näckrosen T-bana)
Kollektivavtal: Visita
Sista ansökningsdag: 2/12-2022

Inför anställning kommer vi att utföra en bakrundkontroll.
Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan idag. Sista ansökningsdag 2/12-2022.

Skicka in din ansökan i form av CV och Personligt brev till:
[email protected] Visa mindre

Servis

Bockholmengruppen söker nu servis till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 19 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och ... Visa mer
Bockholmengruppen söker nu servis till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.

Bockholmen hav & Restaurang
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 19 år.

I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.

På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangenDu kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Visa mindre

Julbord på Restaurang Mälardrottningen

Julbord på Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt i Gamla stan? Vi söker dig som vill arbeta julbord hos oss. Både servis och runners Du kommer jobba tillsammans med serveringspersonal, hovmästare, runners och kockar för att leverera ett av Stockholms bästa julbord! Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig, har lätt för att s... Visa mer
Julbord på Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt i Gamla stan?
Vi söker dig som vill arbeta julbord hos oss.
Både servis och runners
Du kommer jobba tillsammans med serveringspersonal, hovmästare, runners och kockar för att leverera ett av Stockholms bästa julbord!
Självklart har vi kollektivavtal.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig, har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Julbordet är 24 november- 21 december
Arbetstiderna är förlagda måndag-söndag.
Du bör vara beredd på att arbeta kvällar
Du måste ha fyllt 18 år för Servis.
Ange i ansökan vilken tjänst du söker.
Ansökan tas endast emot via email.


Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Servis

Bockholmengruppen söker nu servis till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 19 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och ... Visa mer
Bockholmengruppen söker nu servis till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.

Bockholmen hav & Restaurang
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 19 år.

I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.

På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangen

-arbetstiden är framförallt kvällar och helgerDu kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Sep 20    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från se... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Serveringspersonal till julbord på Emmer på Ulriksdal Värdshus

Ansök    Sep 26    Sturehof AB    Servitör/Servitris
Är du servitör och har yrkeserfarenhet och är bra på service? Då har vi på Emmer på Ulriksdals värdshus jobbet för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att bidra till en magisk julbordsupplevelse genom att huvudsakligen arbeta på station under julbordet. Där kommer du att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en lycklig upplevelse. Vem trivs här?... Visa mer
Är du servitör och har yrkeserfarenhet och är bra på service? Då har vi på Emmer på Ulriksdals värdshus jobbet för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att bidra till en magisk julbordsupplevelse genom att huvudsakligen arbeta på station under julbordet. Där kommer du att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en lycklig upplevelse.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har passion för service och har talang för att skapa en god gästupplevelse och trivs med högt tempo. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har god vinkunskap och ett genuint intresse för mat och dryck.

Goda kunskaper i svenska eller engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö.

Vi erbjuder en säsongsanställning under julbordssäsongen (21/11 - 25/12). Schemat förlagt både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad?

Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Service Host, Waiter Services (Servitör/Servitris), Scandic Järva Krog, del

Ansök    Sep 7    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus. Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetar... Visa mer
Scandic Järva Krog är en välkänd byggnad för de som kör E4an norr- eller söderut. Nära oss ligger Ulriksdal, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer gör det lätt att ta sig hit! Vi är ett familjärt hotell och tillsammans arbetar vi mot vår vision: Det personliga hotellet med DIG i fokus.

Vi erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team, där våra chefer arbetar nära sina medarbetare. Älskar du också det personliga mötet med gästen? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Järva Krog.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitör/servitris till Drama i Solna

Ansök    Sep 20    Cheffle AB    Servitör/Servitris
Drama ligger granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch och middag med en rymlig bar och trevlig fåtöljavdelning. Menyn är klassiskt à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter och inslag av street food. I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck. Vill du ha ett varierande och givande job... Visa mer
Drama ligger granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch och middag med en rymlig bar och trevlig fåtöljavdelning. Menyn är klassiskt à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter och inslag av street food.

I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck.Vill du ha ett varierande och givande jobb i shoppingcentret Westfield Mall of Scandinavia?
Vi behöver nu förstärka vår personalstyrka och söker därför en medarbetare för servering.

På plan 2 alldeles intill Filmstaden Scandinavia ligger vår mysiga restaurang och nu söker vi en servitris/servitör som vill arbeta i denna pulserande miljö, granne med Friends Arena, bara sju minuter från Stockholm city.

Älskar du människor och är snabb i fötterna? Trivs du med att jobba även kväll och mår som bäst när gästerna är glada och stämningen livad? Om du svarar ja på dessa frågor kan det vara dig vi behöver!

Vi söker dig som platsar i vårt härliga gäng och har tidigare erfarenhet inom serveringsyrket. Som person är du är positiv, professionell och fixar både lugna luncher och fullsatta biokvällar. Du är stolt över ditt arbete och vill bidra till vår sköna atmosfär! Du behöver även behärska det svenska språket flytande, såväl i tal som i skrift. Att du har stor passion för ditt yrke ser vi som en självklarhet.

Anställningsform: Heltid, Deltid och Extra
• Tider: Arbete sker både dag- och kvällstid och kan variera vardagar och helger
• Lön: enligt överenskommelse
• Rekrytering: sker löpande
• Övrigt: kollektivavtal och medlemskap i Visita är en självklarhet!

Våra anställda är det finaste vi har och vi erbjuder schysst lön och schyssta villkor!

Goda kommunikationer åt alla väderstreck.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Extra servispersonal

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från ser... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.
Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar.
För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.
Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.
Vi erbjuder dig: En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.
Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis 75% samt Extra servis till Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet. Vi söker en 75% tjänst och några extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan 1... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Vi vill att du har ett glatt humör, är stresstålig och kan arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är en självklarhet.
Vi söker en 75% tjänst och några extra vid behov.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan 16-22.
Du måste ha fyllt 18 år för extra anställning och 20 år för deltid.
75% och extra vid behov
Ange i ansökan vilken tjänst du söker.
Ansökan tas endast emot via email.


Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Servitor/ servitris till persisk restaurang

Saaghi grill är en restaurang som har höga ambitioner inom persisk kök av hög kvalite. Restaurangen är i Solna och har öppet alla dagar i veckan. Att passa tider, kunna arbeta ensam eller i grupp , vara ansvarsfull och stresstålig. Personen ska kunna hantera kassa, ha trevlig bemötande ,klara svenskaspråket och vara snabb och självgående . Deltid/heltid Visa mer
Saaghi grill är en restaurang som har höga ambitioner inom persisk kök av hög kvalite. Restaurangen är i Solna och har öppet alla dagar i veckan. Att passa tider, kunna arbeta ensam eller i grupp , vara ansvarsfull och stresstålig. Personen ska kunna hantera kassa, ha trevlig bemötande ,klara svenskaspråket och vara snabb och självgående . Deltid/heltid Visa mindre

Serveringspersonal catering

Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad serveringspersonal. Vi ser att du har minst 2 års serveringsvana, sätter gästen i fokus och att du är noggrann, entusiastisk och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom catering. Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Du kommer att arbeta på olika platser i Stockholm med omnejd. Det är en behovsanställ... Visa mer
Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad serveringspersonal. Vi ser att du har minst 2 års serveringsvana, sätter gästen i fokus och att du är noggrann, entusiastisk och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom catering. Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Du kommer att arbeta på olika platser i Stockholm med omnejd. Det är en behovsanställning vilket gör att du kan tacka ja till de pass du är intresserad av.
Är du intresserad? Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Vi tar endast emot ansökningar per mail. Intervjuer kommer att ske löpande fr o m 8 augusti.
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning. Vi är f n 10 personer som arbetar heltid och flertalet personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang. Visa mindre

Servitris

Hej, Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass. Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig. Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu. Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Hej,
Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass.
Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig.
Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrapersonal frukost

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Park Inn by Radisson Stockholm So... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en servitör / servitris till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du är nyfiken och positiv, som tycker service och människor är spännande och roligt. Du har lätt för att skapa god stämning och tar naturligt hand om gästers önskemål.

För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

VI SÖKER DIG SOM

- Ger våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- Erfarenhet från frukostarbete är meriterande
- Är tillförlitlig, strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga.
- Är snabb, jobbar hårt och har en passion för att alltid ge gästerna en upplevelse av högsta kvalitet.
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaOM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Extraanställning 
- Arbetstid: Frukost vardagar men helger kan förekomma
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan


Frågor besvaras av Jimmy via e-mail, [email protected].

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Villkor
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servis deltid Solna - jobba dagtid med bordsservering i ett härligt gäng

Ansök    Aug 23    Agendarum Cater AB    Servitör/Servitris
Proviant Frösunda ligger beläget inne på JMs huvudkontor i Solna. Här serverar vi välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering. Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, och de finns planer att öppna publikt inom kort. Vi lagar hållbar mat från grunden och på Proviant Frösunda bygger vi en verksamhet där vi tar hand om, och respekterar råvaran, samt ett särskilt fok... Visa mer
Proviant Frösunda ligger beläget inne på JMs huvudkontor i Solna. Här serverar vi välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering.
Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, och de finns planer att öppna publikt inom kort. Vi lagar hållbar mat från grunden och på Proviant Frösunda bygger vi en verksamhet där vi tar hand om, och respekterar råvaran, samt ett särskilt fokus på vårt värdskap. Vi vill skapa en av Sveriges bästa personalmatsalar.
Vi söker en glad och noggrann servis som är sista pusselbiten i vårt lilla härliga gäng. Vi tror att du precis som vi som älskar människor och god mat. Du kommer bli varmt mottagen av fem sköna kollegor som alla brinner för gastronomi, samt ett trevligt gästklientel med mycket stammisar (vi ser alla inhouse-gäster som våra stammisar). Du bör ha minst 1-2 års erfarenhet, gärna mer men det viktiga är en härliga vilja och arbetsglädje.
Arbetstiderna är mestadels dagtid måndag till fredag, med enstaka undantag.
Tjänsten kan tillsättas omgående och är deltid 60-70 %, men med möjlighet att komplettera med timmar på andra enheter i koncernen. Det finns även goda framtida utvecklingsmöjligheter då vi är en växande koncern.
Vi är medlemmar i Visita.
Vi söker
Du är fantastisk på att hantera gäster
Du är en team-player och hjälper andra
Du gillar människor och har ett glatt humör
Du är ansvarstagande Visa mindre

Personal till bar och servering

Järva Park Hotel behöver stärka upp restaurang och bar med nya stjärnor. Vi kan erbjuda 100%, 75% och timanställningar. På hotellet serverar vi dagens alla måltider från frukost till middag. Vi har lunchservering måndag till fredag. Utöver detta ansvarar även restaurangen för servering av konferensmåltider så som fikapauser, luncher och middagar. Vi tar även hand om grupper som bor eller passerar hotellet och serverar förbeställda middagar. I vår lobby ser... Visa mer
Järva Park Hotel behöver stärka upp restaurang och bar med nya stjärnor. Vi kan erbjuda 100%, 75% och timanställningar.
På hotellet serverar vi dagens alla måltider från frukost till middag. Vi har lunchservering måndag till fredag. Utöver detta ansvarar även restaurangen för servering av konferensmåltider så som fikapauser, luncher och middagar.
Vi tar även hand om grupper som bor eller passerar hotellet och serverar förbeställda middagar.
I vår lobby serveras en kvällsmåltid som ingår i boendet och vår bar. I baren erbjuder vi kalla drycker, öl, vin och cocktails.
Vi letar efter dig, vår kollega som älskar människor, service, puls, skratt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är det viktigaste, om du dessutom har erfarenhet från bar och servis är det ett plus.
Arbetstiderna är varierande och man kan arbeta dag, kväll samt helger.
Lön utgår enligt kollektivavtal.
Låter detta som något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Servitör/servitris

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Brasserie X Solna Quality Hotel Friends söker ny servicestjärna Restaurang med... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Brasserie X Solna Quality Hotel Friends söker ny servicestjärna

Restaurang med magisk utsikt från 25:e våningen i Quality Hotel Friends.

Avspänt och franskt 25 våningar över marken med en vidunderlig utsikt. I Brasserie X möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets rustika matlagning. En avslappnande middag en onsdag kväll, affärslunch med kunder, eller när man ska fira något speciellt. Oavsett anledning utlovas en härlig matupplevelse med det där lilla extra.

JOBBET

• A la carte servicearbete
• Arbetstider: kväll, vardagar och helger

TALANGEN

• Du har passion för mat och service
• Du har en branschkunskap och minst 1 års erfarenhet från liknande tjänst
• Har du tidigare erfarenhet av hotellbranschen så är det meriterande

VAD ERBJUDER VI DIG?

• En fantastisk arbetsplats där där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team.
• En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Yuliya Krivenchenko, Restaurangchef: [email protected]

HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Friends ligger vägg i vägg med Westfield Mall Of Scandinavia och nationalarenan Friends Arena. Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt - för den som håller i en konferens eller för den som bara vill njuta av lite kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att våra gäster kan luta sig tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något.

Quality Hotel är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, tillsammans med kedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj! Visa mindre

O'Learys Mall of Scandinavia söker Servis

O’Learys söker nya talanger till vårt unga och hungriga team! Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Vi erbjuder en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa favoritlagets framfart eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel. Vi står under 2022 inför en spännande utmaning liksom många andra i vår bransch, och vi ser fram emot att... Visa mer
O’Learys söker nya talanger till vårt unga och hungriga team!

Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Vi erbjuder en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa favoritlagets framfart eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel.

Vi står under 2022 inför en spännande utmaning liksom många andra i vår bransch, och vi ser fram emot att kunna fortsätta ge våra gäster - eller Fans som vi kallar dem - bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu nya talanger till vårt team.
Hos oss på O’Learys är lagkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det vi värderar högst hos alla våra lagmedlemmar.

Lagkamraterna vill ha nya lagmedlemmar som:
liksom dem har passion för mat, dryck, sport och människor.
är flexibel och har ett öppet sinne.
är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team.

Coachen önskar att du:
har tidigare erfarenhet från servicebranschen, samt några år som Servis.
har gymnasieutbildning.
talar/skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, Deltid eller extra vid behov
ARBETSTIDER: Främst kvällar och helger
PLATS: O'Learys Mall of Scandinavia, Solna
O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com/)

http://www.olearyssportsbar.com) Visa mindre

Vi söker servis och hovmästare!

I inspirerande omgivningar mitt i lummiga Hagaparken ligger Royal Park STHLM. Här kombinerar vi övernattning, möte, spa och unika aktiviteter som yoga, kampsport, eller personlig träning. Vi söker nu servicestjärnor som vill vara med och stärka vårt Food & Beverage Team! Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Du vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Du är ansvarstagande, snabbtänkt, självgående och lösningsorienterad. Du be... Visa mer
I inspirerande omgivningar mitt i lummiga Hagaparken ligger Royal Park STHLM. Här kombinerar vi övernattning, möte, spa och unika aktiviteter som yoga, kampsport, eller personlig träning.
Vi söker nu servicestjärnor som vill vara med och stärka vårt Food & Beverage Team!
Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Du vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Du är ansvarstagande, snabbtänkt, självgående och lösningsorienterad. Du besitter en flexibilitet och är alltid redo att leverera service med ”det lilla extra”.
Något av det viktigaste för oss på Royal Park STHLM är att du förstår och värdesätter betydelsen av teamwork samtidigt som du har en förmåga att jobba självständigt och ta egna initiativ.
För att klarar rollen är det viktigt att du är trygg och klarar av det, många gånger, höga tempot. Du är organiserad, och klarar av att ha ”många bollar i luften”, men oavsett tempo har du en positiv attityd som smittar av sig på både gäster och kollegor.
Då vi är ett hotell så finns stora möjligheter att utvecklas i din karriär. Vi arrangerar olika tillställningar och event samt en A La Carte som är öppen från måndag – söndag.
Fina förmåner så som tillgång till gym för våra anställda.
Du har någon form av erfarenhet inom restaurangbranschen eller annan servicebransch där du tagit hand om gäster/kunder, jobbat som servitör eller bartender och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, men vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper inom bar och vin är starkt meriterande.
Du kan arbeta varierande tider och även på helger. Tjänster som finns tillgängliga är deltid, men det finns även möjligheter till heltid.
Vi söker:
- Service
- Första service
- Hovmästare

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde snarast. Visa mindre

Servis/värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala och skriva flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis, deltid, dagtid Solna!

Restaurang S är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en mycket uppskattat produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har funnits sedan 2010 och vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass och bakar vårt bröd. Vi har en trevlig arbetsplat... Visa mer
Restaurang S är en mycket framgångsrik lunch- och cateringverksamhet med en mycket uppskattat produkt inramat av en varm och vänlig atmosfär. Vi har funnits sedan 2010 och vi har tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass och bakar vårt bröd.
Vi har en trevlig arbetsplats där vi vårdar våra medarbetare, uppmuntrar varje individ att växa, att lära och att pröva på nya utmaningar.
Stor känsla för service och ett genuint matintresse, ha en blick för det "lilla extra", stresstålig. Vi söker någon som är utåtriktad, brinner för serviceyrket är prestigelös och gillar högt tempo. Du ska ha god erfarenhet av service, ett stort matintresse och vara en lagspelare. Vi vill att du har jobbat med detta tidigare och är van vid ett tidvis högt tempo. Läs gärna på vår hemsida om vårt uppskattade lunchkoncept och känn efter om detta är något för dig.
Deltid tis-tors 10:00 - 15:30.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis/värdinna

Ansök    Jul 22    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servitris

Hej, Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass. Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig. Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu. Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Hej,
Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass.
Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig.
Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servis/ Extra servis till Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Riddarholmskajen 4 Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Kraven du ska uppfylla som servis är att man ska ha ett glatt humör, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är självklart ett plus. Vi söker en 75% tjänst och några extr... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Riddarholmskajen 4


Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Kraven du ska uppfylla som servis är att man ska ha ett glatt humör, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är självklart ett plus.
Vi söker en 75% tjänst och några extra vid behov.
Arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan 16-22.
Du måste ha fyllt 18 år för extra anställning och 20 år för deltid.


Arbetstid/Varaktighet
75% och extra vid behov
Ansökan tas endast emot via email.


Lön
Lön enligt avtal Visa mindre

Servis/värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis/konferensvärdinna

Ansök    Jun 12    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. För att passa hos oss bör d... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat, vin och dryck i övrigt. Du arbetar i matsalen med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med en full matsal.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års serveringsvana. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Frukostansvarig - Breakfast Supervisor

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Är du vår nya servicestjärna till... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Är du vår nya servicestjärna till vår restaurang med ansvar för frukosten? Vi söker dig som är van att servera och hantera gäster.

Du är positiv och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Vidare är du målinriktad och kostnadsmedveten. Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.  Service och hög kvalitet är våra riktmärken och det märks genom ditt engagemang och din glädje i att hitta på det lilla extra som bidrar aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

Arbetstiden är främst på dagtid även om kvällar förekommer. Helger ingår.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Arbetsuppgifter
Ansvara för frukosten på hotellet 

Planering och schemaläggning av frukostpersonal

Hjälpa hotellets gäster vid eventuella frågor och önskemål

Samarbeta nära med kökschefen samt kockarna

Administrera bokningar tillsammans med restaurangchefen

Aktivt delta på driftsmöten

Ansvara för att hålla frukostmatsal och konferensområdet, samt tillhörande bakutrymmen i bästa skick efter givna instruktioner

Vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner samt generella information över hotellet, öppettider, utbud mm

Kvalifikationer
God kännedom om bufféservering för att på bästa sätt tillmötesgå gästernas behov
Tidigare erfarenhet av att leda ett team på ett hotell eller restaurang
Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir bemötta på ett passionerat och närvarande sätt.
Strukturerad lagspelare som ser lösning i stället för problem
Svenska och engelska i tal och skrift

Villkor
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Serveringsstjärnor till Hotel Giò, Solna

Ansök    Jun 2    Kom Hotel AB    Servitör/Servitris
Om jobbet Vi söker nya stjärnor som vill arbeta heltid i vår restaurang Mama Giò, Råsundavägen 1 i Solna. Bokningarna ökar och vi expanderar, tre tjänster om vardera 100 % sökes. Är du glad, snabb, flexibel, prestigelös och med service i ditt dna? Du behöver dig som har arbetat ett par år inom yrket, gärna inom bar och restaurang. Du får gärna kunna hantera kassa, vi använder Trivec, har du erfarenhet av bar och kan blanda drinkar är det ett plus men inge... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nya stjärnor som vill arbeta heltid i vår restaurang Mama Giò, Råsundavägen 1 i Solna. Bokningarna ökar och vi expanderar, tre tjänster om vardera 100 % sökes.
Är du glad, snabb, flexibel, prestigelös och med service i ditt dna?
Du behöver dig som har arbetat ett par år inom yrket, gärna inom bar och restaurang. Du får gärna kunna hantera kassa, vi använder Trivec, har du erfarenhet av bar och kan blanda drinkar är det ett plus men inget krav.
Ditt stora intresse för mat och dryck och drivas av viljan att ge bästa möjliga upplevelse för våra gäster är avgörande då vi vill att våra gäster ska få den bästa upplevelsen hos oss.
Vi är en del av Hotel Giò, ett hotell med inspiration från 50-talets Italien som ligger intill Hagaparken med goda kommunikationer och härliga gäster.
Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och service. Jobbet innebär schemalagd arbetstid som även innefattar kvällar och helger.
Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt sjysst arbetsgivare.
Du börjar jobba hos oss så snart det är möjligt. Intervjuer görs löpande så skicka in ditt CV så snart som möjligt till [email protected]

Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Servitris

Hej, Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass. Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig. Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu. Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Hej,
Vi söker serveringspersonal med rätt inställning som vill erbjuda våra gäster en oförglömlig serviceupplevelse och ett bemötande i toppklass.
Vi ser gärna att du är självständig, flexibel i din yrkesroll samt kreativ och stresstålig.
Vi behöver två servitör som kan jobba Jalvi Indian Food Restaurang i Solna, Servitör kan prata Svenska och Engelska språk. Vi har Utbildad Kock som kan prata bara Engelska och Urdu.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör / Servitris

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Park Inn by Radisson Stockholm So... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är ett 4-stjärnigt hotell beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen.

Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym.

 

Nu söker vi ytterligare en servitör / servitris till vårt team som brinner för service och hög kvalitet. Vi vill att du är nyfiken och positiv, som tycker service och människor är spännande och roligt. Du har lätt för att skapa god stämning och tar naturligt hand om gästers önskemål.

För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo och gör ditt yttersta varje dag med glädje.

VI SÖKER DIG SOM

- Ger våra gäster bästa service i sann Radisson ”Yes I Can” anda
- Har grundläggande kunskaper om vin.
- Erfarenhet från a la carte servering är meriterande
- Är tillförlitlig, strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga.
- Är snabb, jobbar hårt och har en passion för att alltid ge gästerna en upplevelse av högsta kvalitet.
- Gillar att hantera många saker samtidigt
- Är positiv, engagerad, utåtriktad, noggrann, ansvarstagande och tar egna initiativ
- Älskar att jobba med service
- Är både lagspelare och självständig
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelskaOM TJÄNSTENVi säger alltid Yes I Can! till våra gäster och medarbetare. Vi är övertygade om att det leder till nöjda gäster och medarbetare vilket i sin tur resulterar i ökad lönsamhet.

Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med en fantastisk atmosfär och kollegor i en attraktiv hotellkedja samt;

 

- Tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning
- Arbetstid: skift där helger och kvällar ingår
- Personal- och friskvårdsförmåner
- Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan senast den 24 juni.


Frågor besvaras av Jonas via e-mail, [email protected].

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter
Kvalifikationer
Villkor
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Serveringspersonal söker till välkänd restaurang i centrala Stockholm

För kunds räkning rekryterar vi nu serveringspersonal till en välkänd och omtyckt restaurang i centrala Stockholm. Du kommer till en början att vara anställd hos oss på Brunnsviken Service AB, men tanken är att du överrekryteras till restaurangen längre fram. Tjänsten avser deltid/heltid. Som servitör/servitris kommer du att ta beställningar, servera mat och dryck och se till att gästerna är nöjda. Du är ansiktet utåt för restaurangen vilket innebär att du... Visa mer
För kunds räkning rekryterar vi nu serveringspersonal till en välkänd och omtyckt restaurang i centrala Stockholm.
Du kommer till en början att vara anställd hos oss på Brunnsviken Service AB, men tanken är att du överrekryteras till restaurangen längre fram. Tjänsten avser deltid/heltid.
Som servitör/servitris kommer du att ta beställningar, servera mat och dryck och se till att gästerna är nöjda. Du är ansiktet utåt för restaurangen vilket innebär att du bör vana en fena på service.


Din profil
Vi tror att du är en glädjespridare som trivs i restaurangmiljön. Laganda och teamarbete är något du värderar högt. Erfarenhet inom yrket är ett krav. Hög servicekänsla och sinne för detaljer är egenskaper som du besitter. Pålitlighet och punktlighet är självklart för dig. Svenska är ett krav för att kunna kommunicera på arbetsplatsen.


Vi har kollektivavtal.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka gärna därför in din ansökan redan idag.


Anställningsform: Heltid / Deltid.


Brunnsviken Service AB är ett familjärt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi arbetar för att lösa företagens personalbehov. Våra värdeord är glädje, lojalitet och trygghet.


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Söker servitris/servitör omgående

Ansök    Maj 20    Linns Company AB    Servitör/Servitris
Jobbet är ta beställning,plocka brickor och lägga upp maten. skicka cv till email [email protected] #jobbjustnu Visa mer
Jobbet är ta beställning,plocka brickor och lägga upp maten.
skicka cv till email [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Servis/ Extra servis till Restaurang Mälardrottningen

Restaurang Mälardrottningen AB Riddarholmskajen 4 Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt? Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig. Kraven du ska uppfylla som servis är att man ska ha ett glatt humör, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är självklart ett plus. Vi söker en 75% tjänst och några extr... Visa mer
Restaurang Mälardrottningen AB
Riddarholmskajen 4


Vill du arbeta i centrala Stockholm med Stockholms finaste utsikt på en hotell och restaurangbåt?
Vi söker rätt person med erfarenhet av att ge den oförglömliga service som våra gäster förväntar sig.
Kraven du ska uppfylla som servis är att man ska ha ett glatt humör, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt. Intresserad av mat och dryck är självklart ett plus.
Vi söker en 75% tjänst och några extra vid behov.
Viktigt att notera, arbetstiderna är förlagda tisdag-lördag mellan ca 16-22.
Du måste ha fyllt 18 år för extra anställning och 20 år för deltid.


Arbetstid/Varaktighet
Tisdag-lördag från klockan 16


Ansökan tas endast emot via email.


Lön
Lön enligt avtal Visa mindre

Serveringspersonal på 100 % till Hotel Giò i Solna

Ansök    Maj 10    Kom Hotel AB    Servitör/Servitris
Vi söker nya stjärnor som vill arbeta heltid i vår restaurang Mama Giò, Råsundavägen 1 i Solna. Bokningarna ökar och vi expanderar, tre tjänster om vardera 100 % sökes. Är du glad, snabb, flexibel, prestigelös och med service i ditt dna? Du behöver dig som har arbetat ett par år inom yrket, gärna inom bar och restaurang. Du får gärna kunna hantera kassa, vi använder Trivec, har du erfarenhet av bar och kan blanda drinkar är det ett plus men inget krav. Di... Visa mer
Vi söker nya stjärnor som vill arbeta heltid i vår restaurang Mama Giò, Råsundavägen 1 i Solna. Bokningarna ökar och vi expanderar, tre tjänster om vardera 100 % sökes.
Är du glad, snabb, flexibel, prestigelös och med service i ditt dna?
Du behöver dig som har arbetat ett par år inom yrket, gärna inom bar och restaurang. Du får gärna kunna hantera kassa, vi använder Trivec, har du erfarenhet av bar och kan blanda drinkar är det ett plus men inget krav.
Ditt stora intresse för mat och dryck och drivas av viljan att ge bästa möjliga upplevelse för våra gäster är avgörande då vi vill att våra gäster ska få den bästa upplevelsen hos oss.
Vi är en del av Hotel Giò, ett hotell med inspiration från 50-talets Italien som ligger intill Hagaparken med goda kommunikationer och härliga gäster.
Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och service. Jobbet innebär schemalagd arbetstid som även innefattar kvällar och helger.
Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt sjysst arbetsgivare.
Du börjar jobba hos oss så snart det är möjligt. Intervjuer görs löpande så skicka in ditt CV så snart som möjligt till [email protected]


Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre