Lediga jobb Workation Group AB i Solna

Se alla lediga jobb från Workation Group AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Servis/konferensvärdinna

Ansök    Maj 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Mötesplanerare/konferensansvarig

Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag, där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård Boutiquehouse är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023. Nu söker vi en Mötesplanerare/Receptionist Som mötesplanerare ansvarar du för våra... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag, där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård Boutiquehouse är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

Nu söker vi en Mötesplanerare/Receptionist

Som mötesplanerare ansvarar du för våra 13 möteslokaler och våra möteskoncept och du älskar att få vara med våra gäster hela vägen med målet att ge dem framgångsrika konferensdagar och att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du arbetar dagligen med värdskap, planering och merförsäljning, att boka aktiviteter, teknik och transporter, möblering och piff av lokaler och gästkontakt, konferensservice, incheckning och utcheckning samt fakturering och uppföljning av våra mötesarrangemang.

Du är en sann servicemänniska och givetvis också verksamhetens ansikte utåt! Du är van att samarbeta över avdelningsgränserna och kommer att ha ett nära samarbete med Inhouse sales, restaurang och kök där du veckovis håller i planeringsmöten för att säkerställa driften.

Några av dina arbetsuppgifter

- Planering av genomförandet av konferenser och events

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare regelbundet via mail/telefon

- Daglig kontakt med återförsäljare samt leverantörer av aktiviteter

- Planering och möblering av lokaler

- Mottagande av företagsgrupper och värdskap samt service på plats

- Fakturering

- Uppföljningssamtal efter konferensen

- Dagligt arbete i vårt hotellbokningssystem Visbook samt vårt CRM-system Pipedrive

- Du kommer även att avlasta Inhouse sales avdelningen med att ta emot förfrågningar och skriva offerter

- Du har visningar och kundbesök för nya kunder

- I rollen ligger också en del administrativa uppgifter som ansvar för telefonväxel, konftorsmaskiner och liknande.

Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra för att lokalerna ska vara i toppskick när gästerna kommer. Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception och att fakturera. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Arbetspassen är förlagda till mestadels dagar men även kvällar och helger då och då. Det är viktigt att du är ganska flexibel med dina arbetstider och kan planera dina dagar efter beläggning med eget ansvar. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu p... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har minst ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Apr 20    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi erfaren extrapersonal till servisen både kvällar och dagar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.

Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi så är det dig vi letar efter.

Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst 3 år och jobbat med a la carte. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Hälsosam och god personalmat

- Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus

- Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis/värdinna

Ansök    Apr 25    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina be... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från a la cart servering. Har du dryckeskunskap är det meriterande. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis till Huvudsta Gård Boutique House

Ansök    Jan 23    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök ... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.

- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.

- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.

- Semesterbonus

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Souschef/Matkreatör

Ansök    Apr 3    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023. Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer v... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en fantastisk mötesplats för företag och entreprenörer där service, kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit ledstjärnor och en stor del av vår framgång. Hufvudsta Gård är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

Vi odlar en del av våra grönsaker och örter själva och det vi beställer väljer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från hållbara producenter i Europa.

Nu söker vi en kreativ Souschef/Matkreatör som älskar att laga mat på lokala, närodlade kvalitativa produkter och tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du vår nya Souschef?

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.

Du ska ha arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Kanske har du jobbat på krogen, sena kvällar och är redo för något nytt.

Hos oss får du ett roligt och varierande jobb, där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Fantastisk arbetsmiljö med hälsosam och god mat

- Friskvårdsbidrag

- Utvecklingsbidrag

- Bra arbetstider

- Semesterbonus

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema måndag-fredag. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i och grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jan 8    Workation Group AB    Redovisningsekonom
Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 75 miljoner. Efter att under en tid haft en extern redovisningsfunktion, vill vi nu återgå till en intern lösning och söker därför en redovisningsekonom. Tjänsten innebär att självständigt sköta koncernens ekonomi, ett mycket om... Visa mer
Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 75 miljoner.

Efter att under en tid haft en extern redovisningsfunktion, vill vi nu återgå till en intern lösning och söker därför en redovisningsekonom. Tjänsten innebär att självständigt sköta koncernens ekonomi, ett mycket omväxlande och utmanande jobb med stor frihet under ansvar.

Du kommer att få möjligheten att växa in i rollen med förväntan att på sikt axla dina uppgifter helt självständigt och vara ensam ansvarig för koncernens ekonomifunktion. Du jobbar tajt med ledningsgruppen och stöttar i ekonomifrågor och rapportering sker direkt till moderbolagets VD.

Arbetsbeskrivning i korta drag:

- Löpande bokföring och avstämningar i Fortnox

- Betalningar av skatt, löner och leverantörsfakturor

- Ansvarig för skattekontot med rapportering av skatt- och momsdeklarationer

- Månadsbokslut, årsbokslut

- Lönehantering i Personalkollen

- Rapportering till försäkringskassa, Collectum, Fora samt Svenskt Näringsliv

- Ansvarig för drift och utveckling av samtliga ekonomisystem och rutiner

- Löpande identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer.

- Vissa personalrelaterade administrativa uppgifter som att uppdatera personalhandböcker, säkerställa anställningsavtal, mobiltelefoni, datorer och liknande ingår också i tjänsten.

Vem är du?

Framförallt gillar du att arbeta med redovisning. Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du kan bokföring och är van att bokföra själv. Du är en van användare av ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel.

Du har en universitets eller högskoleutbildning inom ekonomi och redovisning och minst 3 års arbetserfarenhet inom ekonomi och redovisning, gärna inom liknande företag. Du är en person som kan sätta dina egna deadlines och som alltid levererar utifrån dessa.

Privat tror vi att du gillar hotell, resor, mat & dryck och inredning. Du är mån om din hälsa och gillar att röra på dig i någon form.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och själv styra ditt jobb

- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat

- Drivna, schyssta och härliga kollegor

- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents

- Semesterbonus och en mängd företagsrabatter

- En egen coach under dina första 6 månader

Arbetet utgår från vårt huvudkontor i Solna. Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och miljöer som är få förunnade att få arbeta i.

Vi önskar tillsätta tjänsten i april 2023. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Inhouse Sales Agent/Revenue

Ansök    Nov 14    Workation Group AB    Innesäljare
Workation Group erbjuder hotell och mötesplatser och består idag av verksamheterna Hufvudsta Gård Boutique House, Görvälns Slott Boutiquehotell och Ocho Suites & Kitchen i Palma. Tre framgångsrika mötesplatser där inget lämnas åt slumpen och där vi ständigt jobbar med produktutveckling och hållbarhet. Det går väldigt bra för oss nu och vi söker förstärkning till vårt Sälj/Marknad- och Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljn... Visa mer
Workation Group erbjuder hotell och mötesplatser och består idag av verksamheterna Hufvudsta Gård Boutique House, Görvälns Slott Boutiquehotell och Ocho Suites & Kitchen i Palma. Tre framgångsrika mötesplatser där inget lämnas åt slumpen och där vi ständigt jobbar med produktutveckling och hållbarhet.

Det går väldigt bra för oss nu och vi söker förstärkning till vårt Sälj/Marknad- och Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation.

Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail samt ansvar för paket, pris och marknadsinformation i våra sälj- boknings och marknadssystem. I rollen är du den som kan vårt bokningssystem allra bäst i koncernen.

Ditt dagliga jobb innebär bland annat att:

- besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail, telefon, chatt samt sociala medier.
- skriva säljande offerter, följa upp och stänga affärerna samt bekräfta affärerna och skapa merförsäljning.
- dagligen arbeta i befintliga digitala arbetsverktyg och bokningskanaler
- ansvara för funktionaliteten i våra system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt ansvar för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i dessa system.
- uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra OTAer som Booking och Expedia samt Tripadvisor.
- konkurrentanalyser kvartalsvis.
- säkerställa att rutiner följs i vårt säljsystem Pipedrive samt ansvara för adresser och segmentering är korrekta för digitala utskick.
- uppdatera kundregister och delta i säljblitzar.


Vem är du?

Du gillar att göra affärer och se resultat. Du är affärsmässig, ordningsam, noggrann och lösningsorienterad och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du har någon form av sälj- och eller marknadsutbildning eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat.

Du behöver ha sinne för detaljer och siffror, vara strukturerad samt ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellsystem. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Fast lön med möjlighet till bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents
- Möjlighet att arbeta från Palma några gånger per år
- Semesterbonus


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen i januari-februari. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis/värdinna till Hufvudsta Gård, måndag-fredag

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Inhouse Sales Agent

Workation Group erbjuder hotell och mötesplatser och består idag av verksamheterna Hufvudsta Gård Boutique House, Görvälns Slott Boutiquehotell och Ocho Suites & Kitchen i Palma. Tre framgångsrika mötesplatser där inget lämnas åt slumpen och där vi ständigt jobbar med produktutveckling och hållbarhet. Vi söker nu förstärkning till vårt Sälj/Marknad- och Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation. ... Visa mer
Workation Group erbjuder hotell och mötesplatser och består idag av verksamheterna Hufvudsta Gård Boutique House, Görvälns Slott Boutiquehotell och Ocho Suites & Kitchen i Palma. Tre framgångsrika mötesplatser där inget lämnas åt slumpen och där vi ständigt jobbar med produktutveckling och hållbarhet.

Vi söker nu förstärkning till vårt Sälj/Marknad- och Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation.

Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail samt ansvar för paket, pris och marknadsinformation i våra sälj- boknings och marknadssystem. I rollen är du den som kan vårt bokningssystem allra bäst i koncernen.

Ditt dagliga jobb innebär bland annat att:

- besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail och telefon samt sociala medier.

- skriva säljande offerter, följa upp och stänga affärerna samt bekräfta affärerna och skapa merförsäljning.

- dagligen arbeta i befintliga digitala arbetsverktyg och bokningskanaler

- ansvara för funktionaliteten i våra system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt ansvar för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i dessa system.

- uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra OTAer som Booking och Expedia samt Tripadvisor.

- konkurrentanalyser kvartalsvis.

- säkerställa att rutiner följs i vårt säljsystem Pipedrive samt ansvara för adresser och segmentering är korrekta för digitala utskick.

- uppdatera kundregister och delta i säljblitzar.

Vem är du?

Du gillar att göra affärer och se resultat. Du är affärsmässig, ordningsam, noggrann och lösningsorienterad och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du har någon form av sälj- och eller marknadsutbildning eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat.

Du behöver ha sinne för detaljer och siffror, vara strukturerad samt ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellsystem. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat

- Fast lön med möjlighet till bonus

- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents

- Möjlighet att arbeta från Palma några gånger per år

- Semesterbonus

Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen i januari-februari. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis/värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats, där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala och skriva flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Servis/värdinna

Ansök    Jul 22    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Extra servispersonal

Ansök    Sep 20    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar. För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från se... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House, Solnas skönaste mötesplats. En plats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck, i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi extrapersonal till våra julmiddagar i december, men även fortsatt vid toppar.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du har troligtvis ett par års erfarenhet från servering och kanske nu pluggar och behöver ett extrajobb. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala svenska flytande och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Vi erbjuder dig:

En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till sluts. Du får riktigt god personalmat och härliga kollegor där det är nära till skratt och vi har väldigt många nöjda och glada gäster.Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kock/Matkreatör måndag-fredag

Ansök    Jul 11    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt.... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Kock/Matkreatör till vårt team

Du är en person med ett brinnande intresse för mat och dryck som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
- Möjlighet till utveckling i din roll och karriär.
- Semesterbonus


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Servis/värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen o... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra gäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Ditt arbete utgår från restaurangen och vårt fina beredningskök som är lite av en möteshub på gården.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kock/Matkreatör måndag-fredag

Ansök    Jul 11    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt.... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Kock/Matkreatör till vårt team

Du är en person med ett brinnande intresse för mat och dryck som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och förutom flytande svenska även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
- Möjlighet till utveckling i din roll och karriär.
- Semesterbonus


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Inhouse Sales Agent

Ansök    Jun 29    Workation Group AB    Innesäljare
Det går bra för oss nu och vi söker förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch. Du kommer i första hand att att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House men även med Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 7 personer på vårt huvudkontor. Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är e... Visa mer
Det går bra för oss nu och vi söker förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch. Du kommer i första hand att att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House men även med Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 7 personer på vårt huvudkontor.Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail samt ansvar för paket, pris och marknadsinformation i våra sälj- boknings- och marknadssystem. I rollen är du den som kan vårt bokningssystem allra bäst i koncernen.

Du ansvar för funktionaliteten i systemen, men även för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i system samt kvalitetssäkra dem.

I din roll jobbar du även nära marknadschefen samt hotellens plats- och hotellchefer då du vet att framgångsrik försäljning bygger på teamet gemensamma arbete.

Ditt dagliga jobb innebär bland annat att:

- besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail, telefon, chatt samt sociala medier.
- skriva säljande offerter, följa upp och stänga affärerna samt bekräfta affärerna och skapa merförsäljning.
- dagligen arbeta i befintliga digitala arbetsverktyg och bokningskanaler
- ansvara för funktionaliteten i våra system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt ansvar för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i dessa system.
- uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra OTAer som Booking och Expedia samt Tripadvisor.
- uppdatera kundregister och delta i säljblitzar.


Vem är du?

Du är kommersiellt driven och älskar att jobba målinriktat mot önskade resultat. Du är social person som även gillar relationsförsäljning.

Du behöver ha sinne för detaljer och siffror, vara strukturerad samt ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellbokningssystem. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder. Du har minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter.

Privat tror vi att du gillar hotell, resor, mat & dryck och inredning. Du är mån om din hälsa och gillar att röra på dig i någon form.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och själv styra ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och 1 h träning på arbetstid/vecka samt en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus och en mängd företagsrabatter erbjuds också.
- Självklart har vi kollektivavtal och pensionsförsäkringar


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren 2022. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhouse Sales Manager

Ansök    Jun 27    Workation Group AB    Affärsresesäljare
Nu söker vi en Försäljningschef med ansvar för Innesälj. Du kommer att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House samt Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 8 personer där du har personalansvar för två personer som rapporterar direkt till dig. Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå. Betoningen i arbetet ligger p... Visa mer
Nu söker vi en Försäljningschef med ansvar för Innesälj. Du kommer att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House samt Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 8 personer där du har personalansvar för två personer som rapporterar direkt till dig.

Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå.

Betoningen i arbetet ligger på B2B-försäljning och kundkontakt via telefon och mail.

I rollen är du den som kan våra säljsystem allra bäst i koncernen. Du ansvar för funktionaliteten i systemen, men även för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i system samt kvalitetssäkra dem. Du älskar datorer och system och du är en fena på Excel där du rapporterar prognoser och resultat för avdelningen veckovis till ledningen.

I din roll jobbar du även nära marknadschefen samt hotellens plats- och hotellchefer då du vet att framgångsrik försäljning bygger på teamet gemensamma arbete.

Vem är du?

Du är kommersiellt driven och älskar att jobba målinriktat mot önskade resultat. Du är social person som även gillar relationsförsäljning.

Du har minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Du är strategisk och analytisk och du har en god kommunikativ förmåga och kan presentera forecasts och ekonomiska analyser på lättförståeligt sätt.

Du har sinne för detaljer och siffror, är strukturerad samt ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellsystem. Du kan ett eller flera hotellbokningssystem, kan du Visbook är det ett plus. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook.

Du behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder.

Privat tror vi att du gillar hotell, resor, mat & dryck och inredning. Du är mån om din hälsa och gillar att röra på dig i någon form.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och själv styra ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus och en mängs företagsrabatter
- En egen coach under dina första 6 månader


Är du rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och stor möjlighet att utveckla och utvecklas

Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren 2022. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konferensvärdinna/servis

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en konferensvärdinna/servis. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. För att passa hos ... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en konferensvärdinna/servis. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat & vin. Du arbetar i hela huset, med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med mycket människor runtomkring dig.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Junior innesäljare

Nu söker vi en ambitiös innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor när Oscar ska börja plugga. Tjänsten innebär i första hand försäljningsarbete via telefon och mail. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du tillsammans med dina kollegor skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget med mål. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor när Oscar ska börja plugga. Tjänsten innebär i första hand försäljningsarbete via telefon och mail. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du tillsammans med dina kollegor skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget med mål.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsamtal/avslut av förfrågningar
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kreativ Webredaktör/Grafiker

Ansök    Jun 20    Workation Group AB    Webbdesigner
Workation Group med varumärkena Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Boutique house, Ocho Suites & Kitchen samt Hotelhunters är en koncern i konstant förändring. Om man inte utvecklas avvecklas man tror vi, och att ständigt tänka om och tänka nytt är för oss en självklarhet. Vi älskar att skapa nya koncept och idéer och gillar inte att ha tråkigt. Nu söker vi en webbansvarig/grafiker med mycket känsla för färg, form och design. En person som gillar sköna varumä... Visa mer
Workation Group med varumärkena Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Boutique house, Ocho Suites & Kitchen samt Hotelhunters är en koncern i konstant förändring. Om man inte utvecklas avvecklas man tror vi, och att ständigt tänka om och tänka nytt är för oss en självklarhet. Vi älskar att skapa nya koncept och idéer och gillar inte att ha tråkigt.

Nu söker vi en webbansvarig/grafiker med mycket känsla för färg, form och design. En person som gillar sköna varumärken och lifestyle-produkter och som tycker om att arbeta i en miljö där det händer mycket och går undan.

I rollen blir du ansvarig för våra fyra hemsidor som skall uppdateras och utvecklas löpande med säsongserbjudanden, kampanjer och information. Hemsidorna ligger idag i Wix. Du skall bearbeta och producera texter och bilder samt SEO-anpassa innehåll och du följer upp, analyserar och anpassar innehåll för bästa resultat.

Du är ansvarig för vår karriärsida som idag ligger hos Teamtailor samt vårt pressrum i MyNewsdesk. Du skriver digitala nyhetsbrev, pressinformation och du ansvarar för vår bildbank i MediaFlow.

Du är även ansvarig för att ta fram grafiskt material som brevpapper, menyer, skyltar, hotellrumsinformation samt framtagande av Give Aways, paraplyer, etiketter och likande.

Vem är du?

Som person en organiserad doer som proaktivt hittar lösningar och sätt att förbättra ditt arbete. Du är duktig på att skriva texter och att formulera dig och använder de digitala plattformarna och systemen utan problem.

Du har en relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning från tex Berghs eller motsvarande.

Du är en flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Du ser möjligheter och har förmågan att bolla och förankra idéer med organisationen för att uppnå bästa resultat.

Privat gillar du att resa. Du tycker träning och rörelse är viktigt och det är en fördel om du gillar inredning, mode, mat och design.

Du behöver ha;

- Goda kunskaper i webdesign, gärna erfarenhet från Wix
- Mycket goda kunskaper i Adobe CS och Photoshop
- Goda kunskaper och erfarenhet av Google Analytics och SEO
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Öga för färg och formVi erbjuder dig:

Ett och kreativt jobb i väldigt fin arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter inom koncernen, fantastiska kollegor i ett företag som tycker att det är viktigt med hälsa och träning, nyttiga och goda luncher och friskvårdsbidrag. Viss del av arbetet kan även ske från vårt kontor i Palma. Vårt mål är att bli årets arbetsgivare på restauranggalan 2024 och att alla ska älska att gå till jobbet!

Lön enligt överenskommelse, semesterbonus samt möjlighet till arbete i Palma, Mallorca några veckor per år.

Är det här du? Skicka din ansökan och CV. Bifoga gärna exempel på vad du gjort i dina tidigare roller. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi hörs! Visa mindre

Servis/konferensvärdinna

Ansök    Jun 12    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. För att passa hos oss bör d... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat, vin och dryck i övrigt. Du arbetar i matsalen med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med en full matsal.

Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års serveringsvana. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider, dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt helger samt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Souschef/Matkreatör måndag-fredag

Ansök    Maj 24    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt.... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Kock/Matkreatör till vårt team

Du är en person med ett brinnande intresse för mat och dryck som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
- Möjlighet till utveckling i din roll och karriär.
- Semesterbonus


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Sales- & Revenue Manager Workation Group

Ansök    Maj 24    Workation Group AB    Receptionschef
Nu söker vi en Försäljningschef med ansvar för Innesälj och Revenue Management. Du kommer att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House samt Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 8 personer där du har personalansvar för två personer som rapporterar direkt till dig. Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå. Betoni... Visa mer
Nu söker vi en Försäljningschef med ansvar för Innesälj och Revenue Management. Du kommer att arbeta med varumärkena Görvälns Slott och Hufvudsta Gård Boutique House samt Ocho Suites & Kitchen i Palma. Du jobbar i ett team om 8 personer där du har personalansvar för två personer som rapporterar direkt till dig.

Vi söker dig som är driven, strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och höga servicenivå.

Betoningen i arbetet ligger på B2B-försäljning och kundkontakt via telefon och mail samt ansvar för vår yieldstrategi för att vi ska nå maximera intäkter i alla kanaler och segment vid varje given tidpunkt.

I rollen är du den som kan våra säljsystem allra bäst i koncernen. Du ansvar för funktionaliteten i systemen, men även för att uppdatera information, priser, bilder och mallar i system samt kvalitetssäkra dem. Du älskar datorer och system och du är en fena på Excel där du rapporterar prognoser och resultat för avdelningen veckovis till ledningen.

I din roll ingår även daglig ledning och coachning av ditt team som idag består av två personer och du jobbar även nära marknadschefen samt hotellens plats- och hotellchefer då du vet att framgångsrik försäljning bygger på teamet gemensamma arbete.

Vem är du?

Du är kommersiellt driven och älskar att jobba målinriktat mot önskade resultat. Du älskar att driva försäljning online, men du är social person som även gillar relationsförsäljning.

Du har relevant utbildning inom försäljning och Revenue Management och minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Du är strategisk och analytisk och du har en god kommunikativ förmåga och kan presentera forecasts och ekonomiska analyser på lättförståeligt sätt.

Du har sinne för detaljer och siffror, är strukturerad samt ha lätt för att lära och arbeta i olika hotellsystem. Du kan ett eller flera hotellbokningssystem, kan du Visbook är det ett plus. Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook.

Du behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder.

Privat tror vi att du gillar hotell, resor, mat & dryck och inredning. Du är mån om din hälsa och gillar att röra på dig i någon form.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och själv styra ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus och en mängs företagsrabatter
- En egen coach under dina första 6 månader


Är du rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och stor möjlighet att utveckla och utvecklas

Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren 2022. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef/Matkreatör måndag-fredag

Ansök    Maj 24    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt.... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en magisk plats för konferenser, affärsluncher, representationsmiddagar, matlagningskurser och events, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Vi serverar frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och med mycket grönt. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Kock/Matkreatör till vårt team

Du är en person med ett brinnande intresse för mat och dryck som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Stor möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av matkoncepten.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.
- Möjlighet till utveckling i din roll och karriär.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten i under våren 2022. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Social Media and Content Creator

Sociala medier är din grej. Du vet hur algoritmer fungerar och du tycker det är kul att skapa communitys. Du gillar att skriva, både korta och långa texter. Du vet vad som får människor att känna "Det där måste jag ha!" Att vi sen just nu har 3 fantastiska platser att skapa content på är bara ett plus för dig när du ska hitta inspiration för innehåll. Förutom sociala medier är du också intresserad av att driva digitala affärer och hålla hemsidor aktuella ... Visa mer
Sociala medier är din grej. Du vet hur algoritmer fungerar och du tycker det är kul att skapa communitys. Du gillar att skriva, både korta och långa texter. Du vet vad som får människor att känna "Det där måste jag ha!"

Att vi sen just nu har 3 fantastiska platser att skapa content på är bara ett plus för dig när du ska hitta inspiration för innehåll. Förutom sociala medier är du också intresserad av att driva digitala affärer och hålla hemsidor aktuella och uppdaterade. Du ansvarar och arbetar operativt och aktivt med att skapa, publicera och uppdatera intressant och relevant innehåll på våra hemsidor och i våra digitala kanaler. samt skapa relationer med våra följare. Du sätter upp mål, driver på och analyserar resultaten av olika marknadsföringsaktiviteter för att ständigt förbättra både synligheten och affärsmålen. I rollen ingår också att uppdatera våra grafiska bärare.

Du har en eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadskommunikation med fokus på digital kommunikation och i främsta hand bild och text. Du andas och lever för sociala medier och de affärsmöjligheter dessa innebär.

- Goda kunskaper i att administrera och utveckla webbplatser och lägga upp kampanjer och content.
- Mycket goda kunskaper i sociala medier som Instagram, Facebook, LinkedIn och stort intresse i utvecklingen inom SoMe.
- Mycket god kunskap i Indesign och Photoshop
- Goda kunskaper i Google Analytics
- Erfarenhet av att driva engagemang och leads via sociala och andra digitala kanaler
- SEO-kunskaper är mycket meriterande.
- Erfarenhet från arbete med starka varumärken inom mode och lifestyle är meriterande


Du behärskar både svenska och engelska obehindrat (pratar du också spanska är det ett plus) och har mycket lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Som person är du självgående, initiativrik och har ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ, nyfiken, social och prestigelös. Du har ett intresse för färg, form och trender inom SoMe men är också analytisk och resultatfokuserad samt förstår vikten av att skapa och inte minst följa upp såväl organiska aktiviteter som sälj- och marknadskampanjer.

Privat gillar du att resa. Du tycker träning och rörelse är viktigt och det är en fördel om du gillar inredning, mode, mat och design.

Hos oss får du ett och kreativt jobb i väldigt fin arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter inom koncernen, fantastiska kollegor i ett företag som tycker att det är viktigt med hälsa och träning, nyttiga och goda luncher och friskvårdsbidrag. Viss del av arbetet kan även ske från vårt kontor i Palma. Vårt mål är att bli årets arbetsgivare på 2024.

Lön enligt överenskommelse.

Är det här du? Skicka din ansökan och CV. Bifoga gärna exempel på vad du gjort i dina tidigare roller samt resultat av kampanjer eller liknande. Intervjuer kommer att ske löpande under Maj.

Vi hörs! Visa mindre

General Manager

Ansök    Apr 15    Workation Group AB    Företagsledare
Hufvudsta Gård Boutique House är en unik mötesplats för företag och entreprenörer beläget i Solna där fokuset på service, mat och dryck samt inredning varit en stor del av bolagets 20-åriga framgångssaga. Nu söker vi en General Manager med uppdrag att leda teamet mot Hufvudsta Gård version 2.0. Är du vår nya General Manager? Vi söker en person med bakgrund inom restaurang med sommelierutbildning. Du har du ett brinnande intresse för mat, restaurang- och m... Visa mer
Hufvudsta Gård Boutique House är en unik mötesplats för företag och entreprenörer beläget i Solna där fokuset på service, mat och dryck samt inredning varit en stor del av bolagets 20-åriga framgångssaga. Nu söker vi en General Manager med uppdrag att leda teamet mot Hufvudsta Gård version 2.0.

Är du vår nya General Manager?
Vi söker en person med bakgrund inom restaurang med sommelierutbildning. Du har du ett brinnande intresse för mat, restaurang- och mötesupplevelser. Du är en självklar ledare med höga krav på såväl din produkt som dig själv och dina medarbetare och du får teamet att utvecklas till sin fulla potential. Du är intraprenör, affärsdriven och målstyrd, men vill att även resan mot målen skall vara kul. Jobbet innebär mycket management by walking around och är inte en skrivbordstjänst men självklart är det en del administration. Du är en del i teamet och jobbar i verksamheten med mycket gästkontakt. Du driver utvecklingen av nya mat- och dryckeskoncept tillsammans med Kökschef och övriga medarbetare. Tjänsten kräver självklart passion för att bygga starka långsiktiga kundrelationer och många stamgäster och du kommer att ansvara för bolagets omsättningsbudget om 20 miljoner och bolagets resultat.

Du som söker tjänsten skall:

- Ha en eftergymnasial utbildning inom Hotel management eller F&B samt sommelier-examen.
- Ha datavana samt vana vid att använda hotellsystem, restaurangsystem, personalsystem och grundläggande kunskaper i Excel.
- Ha jobbat i minst fem år som GM, Restaurangchef, F&B eller motsvarande.
- Vara väl insatt i restaurangekonomi och kunna ta fram och rapportera nyckeltal samt ansvara för rapportering balans- och resultaträkning till ledningen.
- Vara driven och målfokuserad och älska resan mot högt uppsatta mål.

- Vara en sann "peoples person" och älska att prata med gäster och skapa relationer
- Vara en entusiasmerande ledare med både driv och empati och ha lätt till skratt
- Ha passionerat intresse för mat, dryck, inredning, resor och äventyr


Som platschef rapporterar du direkt till koncernens VD och sitter med i koncernens ledningsgrupp.

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande och kreativt jobb i väldigt fin arbetsmiljö, fantastiska kollegor i ett företag som tycker att det är viktigt med hälsa och träning, nyttiga och goda luncher och friskvårdsbidrag. Vi erbjuder mobiltelefon, möjlighet till kompetensutveckling samt en "egen" ledarskapscoach under 2022. Lön enligt överenskommelse.

Är du rätt person med driv så lovar vi dig en ny livsstil och en arbetsmiljö som få är förunnade att arbeta i. Du kommer att utmanas, utvecklas och vara framgångsrik.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 15 maj 2022. Vi vill tillsätta tjänsten efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Eventuella frågor besvaras av Johan Eklund, VD Workation Group AB, 070-667 29 00. Visa mindre

Servis/värdinna

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna till vårt team. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. För att passa... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Boutique House Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, har workshops och utbildningar, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en servis/värdinna till vårt team. Du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat, vin och dryck i övrigt. Du arbetar i matsalen med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med en full matsal.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års serveringsvana. Du ska tala flytande svenska och även prata mycket bra engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Privat gillar du resor, mat och dryck, inredning och mode. Du är en aktiv person som gillar att röra på dig och är mån om din hälsa.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och själv styra ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents
- Semesterbonus
- En egen coach under dina första 6 månader.


Är du rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och stor möjlighet att utveckla och utvecklas

Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen under efter sommaren 2022. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra servis/konferensvärdinna dagar och kvällar

Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Mat & Möten Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö. Nu söker vi förstärkning i restaurangen. Vi söker dig som vill arbeta deltid och extra vid behov såväl dagtid som vardagskvällar. Kanske pluggar du och vill jobba extra vid sidan om studierna. Vi har öppet måndag till fredag och arbetet innebär att du att ta han... Visa mer
Med maten och drycken i centrum är Hufvudsta Gård Mat & Möten Solnas skönaste mötesplats där människor träffas, gör affärer och njuter av god mat och dryck i en avslappnad och inspirerande miljö.

Nu söker vi förstärkning i restaurangen. Vi söker dig som vill arbeta deltid och extra vid behov såväl dagtid som vardagskvällar. Kanske pluggar du och vill jobba extra vid sidan om studierna.

Vi har öppet måndag till fredag och arbetet innebär att du att ta hand om våra gäster och jobbar frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter beroende på hur verksamheten ser ut.

För att passa hos oss bör du ha ett genuint intresse för service, mat, vin och dryck i övrigt. Du arbetar i matsalen med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar serviceyrket och trivs som bäst med en full matsal.

Du som söker är noggrann, ordningsam och effektiv och har minst två års serveringsvana. Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kock/Matkreatör till Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Aug 17    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för coworking, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt oc... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för coworking, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu en Kock/Matkreatör till vårt team

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Restaurangansvarig/Sommelier

Ansök    Aug 17    Workation Group AB    Sommelier
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproduc... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi Restaurangansvarig/Sommelier med passion för dryck då vår Malin flyttar till Tällberg med sin familj.

Vi söker dig som:

- har något eller några års erfarenhet av att leda servisarbete inom restaurang och ansvarar för inköp, planering och bemanning.
- älskar att arbete i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och håller en hög servicenivå.
- är utbildad sommelier och har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster på såväl svenska som engelska samt utbilda personalen internt.
- tycker om blommor och att ha fint runtomkring dig.
- är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster.


Vi erbjuder dig:

- Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.
- Friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling.


Mycket god svenska och god engelska är ett krav. Tjänsten är heltid med start så snart som möjligt.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhouse Sales- and Marketing assistant

Ansök    Jul 10    Workation Group AB    Säljassistent
Nu söker vi förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch. Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Ditt dagliga jobb innebär bland annat att: - besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via ... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär bland annat att:

- besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail, telefon, chatt samt sociala medier.
- skriva säljande offerter enligt uppsatta rutiner, följa upp och stänga affärerna samt bekräfta affärerna och skapa merförsäljning.
- göra grundläggande detaljplanering innan överlämning sker till respektive hotellverksamhet.
- genomföra återköpssamtal/relationssamtal och skapa långa lönsamma kundrelationer.
- dagligen arbeta i befintliga digitala arbetsverktyg och bokningskanaler/system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt att ansvarig för att uppdatera information, bilder och mallar i dessa system.
- uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra OTAer som Booking och Expedia samt Tripadvisor
- ansvara för kundnöjdhetssystem Loopon. Att det är uppdaterat, har rätt information och att enkäter skickas ut veckovis.
- säkerställa att rutiner följs i vårt säljsystem Pipedrive samt ansvara för adresser och segmentering är korrekta för digitala utskick.
- uppdatera kundregister och ringa säljsamtal.


Vem är du?

Du har någon form av sälj- och eller marknadsutbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till en bra bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Inhouse Sales - Market Assistant

Nu söker vi förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch. Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail och en mindre del... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt Sälj/Marknad/Revenueteam. Ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete inom försäljning och marknadskommunikation i världens roligaste bransch.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd och servicenivå. Du får saker gjorda och kunderna nöjda. Betoningen i arbetet ligger på försäljning och kundkontakt via telefon och mail och en mindre del är marknadskommunikation.

Ditt dagliga jobb innebär bland annat att:

- besvara och bearbeta inkommande förfrågningar via mail, telefon, chatt samt sociala medier.
- skriva säljande offerter enligt uppsatta rutiner, följa upp och stänga affärerna samt bekräfta affärerna och skapa merförsäljning.
- göra grundläggande detaljplanering innan överlämning sker till respektive hotellverksamhet.
- genomföra återköpssamtal/relationssamtal och skapa långa lönsamma kundrelationer.
- dagligen arbeta i befintliga digitala arbetsverktyg och bokningskanaler/system som Visbook, BookVisit, GetAccept och Pipedrive samt att ansvarig för att uppdatera information, bilder och mallar i dessa system.
- uppdatera information som texter, bilder och erbjudanden i våra OTAer som Booking och Expedia samt Tripadvisor
- ansvara för kundnöjdhetssystem Loopon. Att det är uppdaterat, har rätt information och att enkäter skickas ut veckovis.
- säkerställa att rutiner följs i vårt säljsystem Pipedrive samt ansvara för adresser och segmentering är korrekta för digitala utskick.
- uppdatera kundregister och ringa säljsamtal.


Vem är du?

Du har någon form av sälj- och eller marknadsutbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till en bra bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Sommelier

Ansök    Jul 12    Workation Group AB    Sommelier
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproduce... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi en Sommelier till vårt team inför hösten då vi öppnar igen.

Som sommelier ansvarar för vårt dryckessortiment och du håller vin- och dryckesprovningar för gäster samt internutbildningar i vin och dryckeskunskap för dina kollegor. I tjänsten ingår mycket matsalsarbete och gästkontakt vilket är något du älskar, men du skriver även vin- och dryckestips till våra sociala medier.

Som person är du är positiv till din läggning och har lätt till skratt. Du kan uttrycka dig i både tal och skrift och du kan hålla provningar för grupper på både svenska och engelska. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

Du som söker tjänsten ska ha en sommelierutbildning samt några års erfarenhet av arbete som sommelier och vara självgående. För rätt person finns stora möjligheter till avancemang och utveckling inom bolaget och koncernen.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Vi söker dig som:

- är utbildad sommelier och har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster på såväl svenska som engelska samt utbilda personalen internt.
- har vana vid dryckesekonomi, kan köpa in, inventera och kalkylera.
- älskar att arbete i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och håller en hög servicenivå.
- har datavana och kan skriva vin- och dryckesrekommendationer.
- har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.


Vi erbjuder dig:

- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang samt dryckesutbud.
- En arbetsplats där det är nära till skratt
- Arbetsglädje och mycket nöjda gäster
- God och hälsosam personalmat, friskvårdsbidrag och roliga utvecklande personalevents.


Tjänsten är en fast heltidsanställning. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar främst måndag-fredag. Vid behov kommer du även att arbeta på vårt systeranläggning Görvälns Slott.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock/Matkreatör till Hufvudsta Gård

Ansök    Mar 21    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för coworking, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt oc... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för coworking, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu en Kock/Matkreatör till vårt team

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Mötesplanerare/Konferensansvarig

Äntligen kan vi öppna igen! Nu söker vi en Konferensansvarig/Mötesplanerare till Hufvudsta Gård. I rollen har du det operativa ansvaret för konferensverksamheten på Hufvudsta med mötesplanering, ansvar för genomförande, fakturering och uppföljning. Du ansvarar för våra 13 möteslokaler och våra möteskoncept och du älskar att få vara med våra gäster hela vägen med målet att ge dem framgångsrika konferensdagar och att skapa långsiktiga kundrelationer. Du arb... Visa mer
Äntligen kan vi öppna igen! Nu söker vi en Konferensansvarig/Mötesplanerare till Hufvudsta Gård. I rollen har du det operativa ansvaret för konferensverksamheten på Hufvudsta med mötesplanering, ansvar för genomförande, fakturering och uppföljning. Du ansvarar för våra 13 möteslokaler och våra möteskoncept och du älskar att få vara med våra gäster hela vägen med målet att ge dem framgångsrika konferensdagar och att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du arbetar dagligen med värdskap, planering och merförsäljning. Du bokar aktiviteter, teknik och transporter. Du ansvarar för möblering och piff av lokaler och tar emot kunderna när de kommer. Du är ansvarig för konferensservice, fakturering och uppföljning av våra mötesarrangemang.

Du är en sann servicemänniska och givetvis också Hufvudstas ansikte utåt! Du är van att samarbeta över avdelningsgränserna och kommer att jobba tajt med vår Inhouse sales avdelning och restaurangen.

Några av dina arbetsuppgifter

- Planering av genomförandet av konferenser och events
- Kontakt med våra kunder/mötesbokare regelbundet via mail/telefon
- Daglig kontakt med återförsäljare samt leverantörer av aktiviteter
- Mottagande av våra företagsgrupper och värdskap samt service på plats
- Planering och möblering av lokaler
- Fakturering
- Uppföljningssamtal
- Dagligt arbete i vårt hotellbokningssystem Visbook samt vårt CRM-system Pipedrive
- Du kommer även att avlasta In house sales avdelningen med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra för att hotellet och lokalerna ska vara i toppskick när gästerna kommer. Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception och att fakturera. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Arbetspassen är förlagda till i huvudsak dagar men även kvällar och helger kan förekomma. Det är viktigt att du är ganska flexibel med dina arbetstider och kan planera dina dagar efter beläggning med eget ansvar.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Matkreatör/Souschef till Hufvudsta Gård

Ansök    Jun 12    Workation Group AB    Souschef
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för co-working, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt ... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för co-working, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu en Matkreatör/Souschef till vårt team

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 5 års erfarenhet från kockyrket från liknande restauranger. Som person är du är ambitiös, positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Junior innesäljare

Ansök    Mar 14    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till hög provisionsdel
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare B2B

Ansök    Mar 13    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till hög provisionsdel
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior innesäljare

Ansök    Mar 14    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till hög provisionsdel
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiansvarig redovisningsekonom

Workation Group äger och driver boutiquehotellet Görvälns Slott i Järfälla, Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna och Ocho Hotel & Kitchen i Palma samt hotellbloggen Hotelhunter. Koncernen står nu inför en spännande utvecklingsfas och söker därför en Ekonomiansvarig redovisningsekonom. Vem söker vi? För tillfället använder vi en extern konsult och kan nu tänka oss ett liknande upplägg alternativt att anställa någon. Det viktiga är din inställning till jobbet... Visa mer
Workation Group äger och driver boutiquehotellet Görvälns Slott i Järfälla, Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna och Ocho Hotel & Kitchen i Palma samt hotellbloggen Hotelhunter. Koncernen står nu inför en spännande utvecklingsfas och söker därför en Ekonomiansvarig redovisningsekonom.

Vem söker vi?
För tillfället använder vi en extern konsult och kan nu tänka oss ett liknande upplägg alternativt att anställa någon. Det viktiga är din inställning till jobbet och kompetens. För att du ska passa i denna roll anser vi att du:

- Är en välstrukturerad, självgående person som med noggrannhet ser till att detaljer är korrekta
- Är en person som kan sätta dina egna deadlines och som alltid levererar utifrån dessa.
- Är van att arbeta med koncernredovisning
- Är en person kan driva dina projekt framåt och ta ett stort eget ansvar
- Har erfarenhet av Fortnox bokföringssystem, alternativt att du har väldigt lätt för dig att lära dig nya bokföringssystem
- Du har en universitets eller högskoleutbildning inom ekonomi och redovisning
- Du har minst 3 års arbetserfarenhet inom ekonomi och redovisning


Arbetsbeskrvning i korta drag

- Löpande bokföring i Fortnox
- Inrapportering till Skatteverket
- Månadsavstämning balanskonton
- Är på plats i driftsbolagen för att stämma av rutiner mm
- Löner Personalkollen
- Årsbokslut med allt som det innebär med avstämningar etc.
- Kunna utfärda Årsredovisningar efter revision av revisor.
- Bra om man kan tillväxtverket samt omställningsstöd så länge det behövs.
- Vara behjälplig till restaurangen och bokningen så restaurang- och hotellsystem hanteras rätt, stäm av balanskontona efter varje månadsavslut.
- Då det inte finns någon annan som hanterar ekonomin i företaget så måste man vara flexibel med sin arbetstid


Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och miljöer som är få förunnade att få arbeta i.

Tjänsten är en fast deltidsanställning och skall tillsättas snarast. Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Säljare B2B

Ansök    Mar 11    Workation Group AB    Telefonförsäljare
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till hög provisionsdel
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare B2B

Ansök    Mar 13    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer ... Visa mer
Nu söker vi en ambitiös säljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och framöver (när vi får träffas igen) mindre events och mässor. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men rollen innebär även nykundsförsäljning och du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller ett par års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella kunder/gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till hög provisionsdel
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal till Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Okt 21    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representations-middagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. V... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representations-middagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi har mycket att göra nu och söker därför fler stjärnor till servisen. Vi har öppet måndagar till fredagar från klockan 8 på morgon till klockan 23 på kvällen. Arbetstiderna kommer att vara förlagda både dag- och kvällstid.

Du som söker ska ha ett passionerat intresse för mat och dryck, tycker om restaurangmiljön och har tidigare erfarenhet av servering. Framför allt ska du älska gästkontakt en fullsatt matsal! Kunskap om vin är ett stort plus. Det är viktigt att du är frisk och stark och orkar med en del spring i huset som inte har hiss. Du talar svenska flytande och är duktig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Är det här du, skicka din CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv idag!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Restaurangansvarig/Sommelier

Ansök    Sep 28    Workation Group AB    Sommelier
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproduce... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi vikarierande restaurangansvarig med passion för dryck

Vi söker dig som:

- har något eller några års erfarenhet av att leda servisarbete inom restaurang och ansvarar för inköp, planering och bemanning.
- älskar att arbete i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och håller en hög servicenivå.
- är utbildad sommelier och har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster på såväl svenska som engelska samt utbilda personalen internt.
- tycker om blommor och att ha fint runtomkring dig.
- är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster.


Vi erbjuder dig:

- Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.


Mycket god svenska och god engelska är ett krav. Tjänsten är ett föräldravikariat om minst ett år.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 15 oktober då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom

Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 60 miljoner. Matilda som ansvarat koncernens ekonomi i sex år går nu vidare till familjeföretaget och vi söker hennes ersättare som ekonomiansvarig.Tjänsten innebär att självständigt sköta koncernens ekonomi, ett mycket omväxlan... Visa mer
Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 60 miljoner.

Matilda som ansvarat koncernens ekonomi i sex år går nu vidare till familjeföretaget och vi söker hennes ersättare som ekonomiansvarig.Tjänsten innebär att självständigt sköta koncernens ekonomi, ett mycket omväxlande och utmanande jobb med stor frihet under ansvar.

Du kommer att få möjligheten att växa in i rollen med förväntan att på sikt axla dina uppgifter helt självständigt och vara ensam ansvarig för koncernens ekonomifunktion. Rapportering sker direkt till moderbolagets VD.

Arbetsbeskrivning i korta drag:

- Löpande bokföring och avstämningar i Fortnox
- Betalningar av skatt, löner och leverantörsfakturor
- Ansvarig för skattekontot med rapportering av skatt- och momsdeklarationer
- Månadsbokslut, årsbokslut och koncernredovisning
- Lönehantering, rapportering till försäkringskassa och pensionsleverantörer
- Säkerställande av ekonomiska rutiner och upplärning av kassa- och receptionspersonal
- Det är viktigt att du även är på plats på verksamheterna för att säkerställa att ekonomirutiner fungerar
- Ansvarig för drift och utveckling av samtliga ekonomisystem och rutiner
- Identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer


Vem är du?

Framförallt gillar du att arbeta med redovisning. Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du kan bokföring och är van att bokföra själv. Du är en van användare av ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Engagemang, ansvarstagande och beredd att rycka in där det behövs mest är egenskaper som värderas högt.

Du är en person som kan sätta dina egna deadlines och som alltid levererar utifrån dessa.

Du har en universitets eller högskoleutbildning inom ekonomi och redovisning och minst 3 års arbetserfarenhet inom ekonomi och redovisning, gärna inom liknande företag

Som person trivs du i en föränderlig miljö som präglas av tillväxt och entreprenörsanda samt är självgående, prestigelös och strukturerad.

Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och miljöer som är få förunnade att få arbeta i.

Tjänsten är idag en deltidstjänst på 60% men kan bli mer. Lön eller arvode enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Serveringspersonal Hufvudsta Gård Mat & Möten

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representations-middagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representations-middagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi har mycket att göra nu och söker därför fler stjärnor till servisen. Vi söker såväl heltidsvikariat för en föräldralediget på minst ett år, som extra timpersonal. Vi har öppet måndagar till fredagar från klockan 8 på morgon till klockan 23 på kvällen. Arbetstiderna kommer att vara förlagda både dag- och kvällstid.

Du gillar mat och dryck, tycker om restaurangmiljön och har tidigare erfarenhet av servering. Framför allt ska du älska gästkontakt en fullsatt matsal! Det är viktigt att du är frisk och stark och orkar med en del spring i huset som inte har hiss. Du talar svenska flytande och är duktig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet. Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Är det här du, skicka din ansökan idag och märk ansökan med vikariat eller timanställning, extra.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Restaurangansvarg/Sommelier

Ansök    Sep 27    Workation Group AB    Sommelier
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproduce... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi vikarierande restaurangansvarig med passion för dryck

Vi söker dig som:

- har något eller några års erfarenhet av att leda servisarbete inom restaurang och ansvarar för inköp, planering och bemanning.
- älskar att arbete i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och håller en hög servicenivå.
- är utbildad sommelier och har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster på såväl svenska som engelska samt utbilda personalen internt.
- tycker om blommor och att ha fint runtomkring dig.
- är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster.


Vi erbjuder dig:

- Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag.
- En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut.
- Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud.
- En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster.


Mycket god svenska och god engelska är ett krav. Tjänsten är ett föräldravikariat om minst ett år.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 15 oktober då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Innesäljare

Ansök    Jun 25    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en Innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och mindre events. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men du arbetar även med nykundsförsäljning och kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsikt... Visa mer
Nu söker vi en Innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och mindre events.

Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men du arbetar även med nykundsförsäljning och kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till en bra bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Executive assistent / Mood Manager

Ansök    Aug 4    Workation Group AB    VD-sekreterare
Workation Groupäger ochdriver boutiquehotellet Görvälns Slott i Järfälla, Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna, Workation Palma och Ocho Hotel & Kitchen i Palma samt hotellbloggenHotelhunters. Koncernen står nu inför en spännande utvecklingsfas och söker därför en Executive Assistent/Mood manager med bas på vårt huvudkontor i Solna I rollen som Executive Assistent/Mood Manager kommer du att utgöra ett viktigt administrativt stöd till koncernledningen och ma... Visa mer
Workation Groupäger ochdriver boutiquehotellet Görvälns Slott i Järfälla, Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna, Workation Palma och Ocho Hotel & Kitchen i Palma samt hotellbloggenHotelhunters. Koncernen står nu inför en spännande utvecklingsfas och söker därför en Executive Assistent/Mood manager med bas på vårt huvudkontor i Solna

I rollen som Executive Assistent/Mood Manager kommer du att utgöra ett viktigt administrativt stöd till koncernledningen och marknadsteamet. Du kommer att förbereda och assistera CEO inför ledningsgruppsmöten och konferenser och vara ett stöd till ledningen med exempelvis dokumentation och protokollförande. Du hjälper till med att uppdatera information på vårahemsidor på både svenska och engelskaoch läser korrektur för utskick, planerar och deltar på våra kundevents tillsammans med försäljningschefen. Du har full koll på våra medarbetare och säkerställer introduktionsprogram för våra nya och är den somstyr upp den årliga sommarfesten och bolagets kick-offer.

Bland de dagliga uppgifterna ingå att underlätta vardagen för dina kollegor genom att ansvara för kontoret,hantera post, köpa in kontorsmaterial, köpa in och duka fram fika och se till att det är trivsamt i våra lokaler. Du bokar in luncher, möten och resor,hanterar kvitton och reseräkningar mm. Du kommer att assistera ledningenmed exempelvis upphandlingar av telefoni, kontorsmaskiner, elavtal och it.

Vem är du? Du har en omistlig fingertoppskänsla för god service och tycker om att få människor omkring dig att trivas. Du gillar administration, ordning och reda, är van vid att arbeta självständigt och tar egna initiativ när det behövs. Som Mood Manager älskar du människor och service och förstår när det är dags att rycka in både för kunder och kollegor som behöver din hjälp.

Du är datorvan, arbetar obehindrat i Officepaketet och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Kan du även spanska är det en bonus. Du är inte rädd för att jobba i digitala plattformar som exempelvis Wordpress, Teamtailor, eller CRM-system utan älskar att utvecklas och lära dig nya saker.Vi lägger stor vikt vid din attityd och personlighet och ser att du har minst gymnasiekompetens samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Vad vi erbjuder dig

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Resor tillsammans med ledningentill verksamheten i Palma ett par gånger per år.
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents

Låter det här som ditt drömjobb?Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 augusti 2019.Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Matkreatör / Kock Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Aug 24    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi ... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Matkreatör/Kock till vårt team.

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Arbete kan även förläggas på vår systeranläggning Görvälns Slott i Järfälla efter behov under året. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 21 september då vi vill tillsätta tjänsten i början av september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Junior Sales

Ansök    Jun 23    Workation Group AB    Innesäljare
Nu söker vi en Innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och mindre events. Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men du arbetar även med nykundsförsäljning och kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsikt... Visa mer
Nu söker vi en Innesäljare till vårt sälj- och marknadskontor. Tjänsten innebär försäljningsarbete via telefon och mail men även kundbesök och mindre events.

Koncernen har idag en relativt stor kundstock som du skall förvalta och utveckla men du arbetar även med nykundsförsäljning och kommer att ha en egen försäljningsbudget. Du jobbar dagligen med nykundssamtal men du följer även upp tidigare affärer och skapar merförsäljning med målet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi söker dig som är driven, glad och strukturerad samt är en tillgång för både gäster och kollegor genom din positiva attityd. Du får saker gjorda och kunderna nöjda.

Ditt dagliga jobb innebär:

- Kontakt med våra kunder/mötesbokare via telefon och mail
- Nykundssamtal
- Uppföljningsmöten/samtal av förfrågningar och prospects
- Återköpssamtal/relationssamtal
- Dagligt arbete i vårt CRM-system Pipedrive samt GetAccept
- Du kommer även att avlasta In house sales med att ta emot förfrågningar och skriva offerter
- Visningar/kundbesök/kundvårdsaktiviteter


Vem är du?

Du har någon form av säljutbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av likande uppgifter med dokumenterade resultat. Gärna inom hotell.

Det är viktigt att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Har du egna kundkontakter är det ett plus.

Du har vana vid att arbeta i säljsystem och gillar digitala hjälpmedel och förstår vikten av sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. Du har stor datavana och god kunskapsnivå i Officepaketet, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
- Fantastiska arbetsplatser med hälsosam och god mat
- Drivna, schyssta och härliga kollegor
- Fast lön med möjlighet till en bra bonus
- Friskvårdsbidrag och en rad årliga, roliga personalevents


Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta rollen direkt efter sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Apr 17    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbe... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renarevärldshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. Vi samarbetar även med Karma för mindre matsvinn.

Vi söker nu ytterligareförstärkningtill vårt team i restaurangen.

Vi söker en kollega med genuint intresse för service, mat, vin och dryck i övrigt. Du arbetar i matsalen med mycket gästkontakt och med härliga kollegor och mycket skratt. Du älskar restaurangyrket och trivs som bäst med en full matsal.

Verksamheten har öppet måndag till fredag och du kommer att ta hand om våra konferensgäster och jobba frukost, affärsluncher, middagar och även som värdinna vid matlagningsaktiviteter. Du ska vara noggrann, ordningsam och effektiv och ha minst två års restaurangvana. Du ska tala flytande svenska och även ha lätt att uttrycka dig på engelska då vi har en hel del internationella gäster.Lön enligt överenskommelse.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet och attityd som kommer fälla avgörandet.Du är god teamspelare, positiv, flexibel, prestigelös och har lätt till skratt!

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

kock / matkreatör till Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Jun 15    Workation Group AB    Kock, à la carte
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi ... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Vi söker nu ytterligare en Matkreatör/Kock till vårt team.

Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidaresanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Arbete kan även förläggas på vår systeranläggning Görvälns Slott i Järfälla efter behov under året. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 5 augusti då vi vill tillsätta tjänsten i början av september. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Välkommen att skicka din ansökan idag! Visa mindre

Kökschef Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Apr 17    Workation Group AB    Köksmästare
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbe... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renarevärldshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. Vi samarbetar även med Karma för mindre matsvinn.

Vår kökschef Patrik går vidare inom koncernen och vi söker nu ennyKökschef som vill fortsätta att utveckla köket.

Vi söker dig som harett brinnande intresse för mat och dryck ochsom gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar du! Du kommer att laga luncher, middagar, bufféer (tex julbord) och du bakar.Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företagsgrupper, varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår hemsida och vårt Instagramkonto, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Som kökschef ska du vara kreativ förebild och coacha och inspirera övriga kockar samt kockelever och för att skapa största effektivitet, produktivitet och utveckling av köket.

Vi vill också att du har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet av rollen som kökschef. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.I köket är vi fn ett team med Kökschef, kock och souschef. Totalt på Hufvudstaär vi ett härligt gängtotalt 8 personer.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Arbete kan även förläggas på vår systeranläggning Görvälns Slott vid behov. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre