Lediga jobb som Köksmästare i Solna

Se lediga jobb som Köksmästare i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Köksmästare till Coor i Haga Norra

Är du en köksmästare som brinner för hållbarhet, god mat, service och gemenskap? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga upp något långsiktigt i nära samarbete med restaurangchefen och övriga kollegor på plats? Då är du rätt person för uppdraget!???  Under sista kvartalet 2024 öppnar Coor en bistro och café i bottenvåningen till vårt nybyggda huvudkontor i expansiva Haga norra, Solna. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surd... Visa mer
Är du en köksmästare som brinner för hållbarhet, god mat, service och gemenskap? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga upp något långsiktigt i nära samarbete med restaurangchefen och övriga kollegor på plats? Då är du rätt person för uppdraget!??? 

Under sista kvartalet 2024 öppnar Coor en bistro och café i bottenvåningen till vårt nybyggda huvudkontor i expansiva Haga norra, Solna. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika och där emellan en god lunch och kvällstid en afterwork och gärna ett event eller två. Vi kommer även bedriva konferensverksamhet och catering.Då restaurangen är öppen för andra företag i huset och området runtomkring blir en viktig del att driva trafik och bygga upp en återkommande och nöjd kundbas. Vidare ser vi Haga norra som vårt ”testlab”, här kommer vi vilja innovera tillsammans med dig och ditt team för att testa nya erbjudanden och koncept. Ambitionen är högt ställd och vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och utvärdera hela vårt erbjudande. Likaså att dela med dig av din kunskap till kollegor runtom i landet och vara ett ansikte utåt mot både befintliga och potentiella kunder. 

Nu vill vi ha med dig, en köksmästare som delar våra höga ambitioner kring hållbar mat med extra fokus på det gröna köket och säsongens råvaror, kvalitet och service men som också har förmågan att möta gäster, brinner för god service och har koll på ekonomin. 

Om rollen
Här får du en möjlighet att vara med redan vid uppstarten av ett roligt restaurangprojekt, såväl i att detaljera meny och koncept som att rekrytera och bygga teamet i nära samarbete med restaurangchefen. När verksamheten är i gång kommer du att leda och inspirera din arbetsgrupp till att skapa en matupplevelse med hållbarhet, service, kvalitet och gemenskap som ledord.  

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:? 


• ansvar för kökets inköp, ekonomi och resultat.?? 
• ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.? 
• delta i kökschefsmöten och liknande forum.? 
• utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med restaurangchefen.? 

Vår perfekta match 
Med ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och servis och skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ansvar genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en positiv arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchef och är en del av restaurangens ledningsgrupp.  


• Du har goda ledaregenskaper och har flerårig erfarenhet från liknande roll med vana av att leda i ett kreativt köksteam. 
• Du har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. 
• Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. 
• Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. 
• Du talar och skriver god svenska.? 
• Vi ser också att du har en god datorvana.?? 

Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.   

Stämmer detta in på dig? Skynda dig att skicka in en ansökan!? 

Vi erbjuder? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Solna. Arbetstiden är främst dagtid mån-fre men kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Resor inom Sverige kan förekomma.?Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors bistro och café i Haga Norra med fokus på hållbarhet, återbruk, service och det gröna köket. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Övrig information och kontaktuppgifter 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Jennie Skog, [email protected].?? 
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer klicka här. 

Bli en del av Coor – hos oss är du skillnaden!? 

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Visa mindre

Köksmästare med specialkostkompetens

Till vårt härliga gäng i järvastaden så söker vi nu en kökschef med specialkostkunskaper. Vi tror att du är en ansvarsfull och organiserad templayer som gillar att jobba med trevliga arbetskamrater. Uppgifterna består i att förutom sedvanliga uppgifter i kök och att ansvara för enheten och för personalen och se till att enheten blomstrar så ingår även att ansvara för att våra gäster med speciella behov får det i rätt och trevligt format. Tjänsten är förlag... Visa mer
Till vårt härliga gäng i järvastaden så söker vi nu en kökschef med specialkostkunskaper.
Vi tror att du är en ansvarsfull och organiserad templayer som gillar att jobba med trevliga arbetskamrater.
Uppgifterna består i att förutom sedvanliga uppgifter i kök och att ansvara för enheten och för personalen och se till att enheten blomstrar så ingår även att ansvara för att våra gäster med speciella behov får det i rätt och trevligt format.
Tjänsten är förlagd till dagtid/morgnar och Varm välkommen med din ansökan!


Raouls kök AB, Järvastaden Visa mindre

Köksmästare till Bistro Victor

Ansök    Jun 10    Sabis AB    Köksmästare
Beläget i hjärtat av Solna strand, vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg, tar kvarteret Origo form och välkomnar snart en rad spännande faciliteter. Bland dessa hittar vi Bistro Victor, en del av Sabis omfattande mat- och möteskoncept, utvecklat i samarbete med Humlegården Fastigheter. Origo har gett Sabis i uppdrag att sköta takbar, restaurang, café och möteslokaler i området. Bistro Victor erbjuder en förstklassig à la carte-servering där mathantverk o... Visa mer
Beläget i hjärtat av Solna strand, vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg, tar kvarteret Origo form och välkomnar snart en rad spännande faciliteter. Bland dessa hittar vi Bistro Victor, en del av Sabis omfattande mat- och möteskoncept, utvecklat i samarbete med Humlegården Fastigheter. Origo har gett Sabis i uppdrag att sköta takbar, restaurang, café och möteslokaler i området. Bistro Victor erbjuder en förstklassig à la carte-servering där mathantverk och noggrant utvalda råvaror står i fokus. Bygget av Origo, som omfattar 50 000 kvadratmeter, är i full gång och inflyttning planeras till hösten 2023.
Om rollen
Som köksmästare på Bistro Victor kommer du att ha en central roll i att utveckla vår meny med särskilt fokus på a la carte-servering. Du ansvarar för att leda och inspirera köksteamet och säkerställa att våra höga standarder för matlagning och service upprätthålls varje dag. I din roll kommer du även att vara en del av ledningsgruppen och rapportera direkt till platschefen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar menyutveckling och att skapa rätter som speglar säsongens råvaror och vår kulinariska vision. Du kommer att ansvara för ledarskap, kvalitetskontroll, beställningar och lagerhållning samt ha ett ekonomiskt ansvar och genomföra inventeringar. Du kommer även att planera och genomföra event samt säkerställa att säkerhet och hygien följs i köket. Dessutom ingår schemaläggning för att säkerställa en effektiv bemanning av köket.
Din profil
Vi letar efter dig med minst 5 års erfarenhet inom kök, där du har serverat ala carte-rätter och arbetat med att skapa en finare matupplevelse för gästerna. Flytande svenska och engelska är ett krav. Som en flexibel lagspelare med god datavana kommer du att passa perfekt in i vårt team.
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i en fine dining-verksamhet, dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla ett köksteam, kunskap om kostnadskontroll och lagerhållning, erfarenhet av att planera och genomföra större event och banketter, god förståelse för hållbar matlagning och användning av lokala råvaror, utbildning inom kulinarisk konst eller liknande, samt erfarenhet av att arbeta med både klassiska och moderna matlagningstekniker.
Du kommer att ha befogenhet och ansvar att utveckla och uppdatera menyn med kreativa och säsongsbetonade rätter, leda, utbilda och motivera köksteamet, säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras estetiskt, hantera inköp och lagerhållning för att minimera svinn och kostnader, arbeta med budgetering och kostnadskontroll för att säkerställa lönsamheten, utföra regelbunden inventering, samarbeta med eventteamet för att planera och genomföra minnesvärda matupplevelser, upprätthålla strikta hygien- och säkerhetsstandarder, samt delta i ledningsgruppsmöten och rapportera direkt till platschefen.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Tim Back på[email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Gruppledare till Bergshamraköket

Ansök    Sep 7    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som Gruppledare kock ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang.

Som Gruppledare kock ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och goda måltider till våra elever.

 

Ansvarsområden:

Leda den dagliga arbetet i kök och matsal

Planera för inköp och beställningar av råvaror enligt budget

Säkerställa att köket och personalen uppfyller säkerhets- och hygienkrav

Säkerställa att alla måltider är hälsosamma, goda och tilltalande för våra elever

Skapa och underhålla goda relationer med elever, personal och föräldrar

 

Krav:

Erfarenhet av att leda personal

Kunskap om hygien- och säkerhetskrav inom matlagning

Förmåga att hantera budget och inköp

Goda kunskaper inom kost och näringslära

Utbildning inom matlagning, restaurang eller relaterade områden

Goda kunskaper Officepaket

 

Vi söker en person som är engagerad, kreativ och som brinner för att skapa god mat. Du måste vara flexibel och ha förmågan att arbeta i en dynamisk miljö med hög arbetsbelastning.

Du får möjlighet att arbeta i en stabil arbetsgrupp och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig subventionerad måltid, friskvårdbidrag och kompetensutveckling.

 

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan till oss

Sista ansökningsdag 2023-10-31

Har du frågor om tjänsten kontakta [email protected]

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Eatery Solna Access söker köksmästare

Ansök    Jul 3    Eatery Sverige AB    Köksmästare
Äntligen kommer vi att öppna Eatery i Solna Access! I augusti kommer vi att öppna vår nästa Eateryrestaurang , nämligen i Solna Access som ligger nära Solna Centrum. Här kommer vi att servera frukost och lunch samt kunna erbjuda catering. Här kommer vi även att arbeta med skolmatsproduktion. Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och ledarskap? I rollen som Köksmästare får du chansen att göra just det, och samtidigt få... Visa mer
Äntligen kommer vi att öppna Eatery i Solna Access!

I augusti kommer vi att öppna vår nästa Eateryrestaurang , nämligen i Solna Access som ligger nära Solna Centrum. Här kommer vi att servera frukost och lunch samt kunna erbjuda catering. Här kommer vi även att arbeta med skolmatsproduktion.

Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och ledarskap?
I rollen som Köksmästare får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Sök redan idag, då urval sker löpande.

Vi söker en Kökschef till Eatery Solna Access
Du är en självgående Kock som är van vid att leda och hantera ledarrollen, du blir kökschef där du själv står vid grytorna. Som Kökschef kommer du att vara en viktig person i organisationen där du tillsammans med ditt team skapar mat till Sveriges framtid - våra yngre och äldre gäster. Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen och kanske är det dags att ta nästa steg i karriären?

Tjänsten är operativ och innebär att du själv ingår i köksteamet men även har administrationstid. Du uppskattar att laga bra mat och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt och är van vid leverantörs- och kundkontakter då det är en viktig del av din roll. Förutom att du brinner för ditt yrke önskar vi att du är flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.

Dina arbetsuppgifter
Du är en fena på att organisera i ett kök, laga god mat och har vanan att beställa varor och följa inköpsrutiner. Vi lagar mat till ca 1800 elever och vi har ca 150 sittplatser i vår Eatery restaurang. Kvalitetskraven på vår verksamhet är höga och vi förutsätter att du är van vid att hantera specialkost och egenkontroll. Du säkrar kökets råvarukostnader i enlighet med förutbestämda nyckeltal.

Till din hjälp har du ett kompetent gäng medarbetare som du ansvarar för, en driftledare du rapporterar till och ett starkt team på administration som stöd. Ditt ansvar omfattar även att hålla en bra kundrelation och möta både elever och skolans personal.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom yrket eller inom ekonomi. Du har också kunskaper inom it och främst Officepaketet men också gärna Quinyx. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar, minst ett år. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. För att lyckas är du innovativ och välorganiserad samt tillmötesgående. Vi värdesätter engagemang och dig som gillar att göra det lilla extra!

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är varierande och kan innebära både kvällar och helger. Hos oss får du en månadslön med friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ansök

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig, Johan Roquet på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Köksansvarig till Bergshamraskolan

Ansök    Maj 4    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Köksansvarig till Bergshamraskolan sökes Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som köksansvarig ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säk... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Köksansvarig till Bergshamraskolan sökes

Vi söker nu en erfaren och engagerad köksansvarig till vår skolrestaurang. Som köksansvarig ansvarar du för att leda och utveckla vårt köksteam samt säkerställa att vi serverar hälsosamma och goda måltider till våra elever.

Ansvarsområden:


• Planera,arbetsleda och fördela arbetet i köket
• Säkerställa att köket och personalen följer företagets säkerhets- och hygienkrav
• Beställningar och KPI rapporteringar
• Kvalitétsäkra måltiden och jobba med presentationen av maten
• Skapa och underhålla goda relationer med elever, personal och föräldrar

Krav:


• Erfarenhet av att leda och utveckla personal inom restaurangbranschen
• Kunskap om HCCP
• Kunskap inom köksekonomin
• Goda kunskaper av officepaket
• Utbildning inom matlagning, specialkost och näringslära

Vi söker en person som är engagerad, kreativ och som brinner för att tillaga god mat och göra det lilla extra.

Du måste vara flexibel och ha förmågan att arbeta i en dynamisk miljö med hög arbetsbelastning.

Vi ser fram emot att välkomna en köksansvarig som vill vara en del av vårt team och som vill bidra till att skapa en god matupplevelse för våra elever.

Är du den vi söker, skicka in din ansökan och CV till oss redan idag.

Vi behöver tillsätta tjänsten senast augusti

Vid frågor kontakta:
Ramazan Uzel 076 502 3318 eller maila [email protected]


Omfattning:

Tillsvidaretjänst 100%. Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Sista ansökningsdagen är 2023-07-31

Varmt välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksmästare till ICA Solna HK

Ansök    Jan 9    Sodexo AB    Köksmästare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Köksmästare till ICA Solna HK Vår kund är belägen 5 minuter från Mall of Scandinavia och Solna station. Hit söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare att inspirera och ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Köksmästare till ICA Solna HK

Vår kund är belägen 5 minuter från Mall of Scandinavia och Solna station. Hit söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare att inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.

Vårt uppdrag till kund ICA Solna HK är att driva personalrestaurangen där vi dagligen serverar ca 750 lunchgäster (buffé med 3 olika rätter per dag) med målsättning att öka antalet ätande gäster, catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher samt caféverksamhet. Det förekommer även affärsluncher och middagar vid beställning. Vi har även hand om husets kaffemaskiner.

Om rollen

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp, mycket sker digitalt så datorvana behövs.  

Inom Sodexo finns en central menyframtagning för måltidskonceptet ”Eat”, där du som köksmästare får tillgång till 7 lunchrätter där du får möjlighet att välja ut 3 utav dessa rätter varje dag, du får möjlighet att sätta din egen prägel på rätterna som serveras på vår lunchbuffé. Vi arbetar utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. Du vill vara med i utveckling av catering samt caféutbud.

Vad du bidrar med

Du är en organiserad och lyhörd ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.

Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda personal i kök och disk mot uppsatta mål.

Vidare söker vi dig som har:


• Utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Ett par års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, specialkost, köksekonomi och svinnhantering
• Vill arbeta med klimatsmart matlagning med vegetariska och veganska alternativ
• Analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är kreativ, smaksäker och lösningsorienterad
• Du upprätthåller god relation med kund samt säkerställer kvalitet
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana

Vad vi erbjuder


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Friskvårdsbidrag 2000 kr/år

Omfattning:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Arbetstid dagtid vardagar, kvällar kan förekomma.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av restaurangchef Jennie Skog, [email protected]

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31. Intervjuer sker löpande, möjlighet till omgående tillträde alternativt enligt överenskommelse.

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksmästare till ICA:s huvudkontor i Solna!

Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen... Visa mer
Ett stenkast ifrån Solna station och Mall of Scandinavia ligger ICA:s huvudkontor som stod klart så sent som 2019. Här jobbar ett stort antal kreativa medarbetare med intresse för god och hälsosam mat. Lokalerna är fräscha och luftiga med ljusa, nordiska material där materialvalen genomsyrar hållbarhet. Här har Sodexo äran att få ansvara för mat och dryck i de generösa och välutrustade restaurangytorna. Uppdraget till kund är att driva personalrestaurangen där det dagligen serveras ca 750 lunchgäster, leverera catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher, driva caféverksamheten, servera affärsluncher, mingel och middagar vid beställning samt att ta hand om husets kaffemaskiner.OM TJÄNSTEN:

Nu söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare för att inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.

Du är en organiserad och lyhörd ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda personal i kök och disk mot uppsatta mål.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Mycket sker digitalt så god datorvana behövs.

Inom Sodexo finns en central meny framtagen för måltidskonceptet ”Eat” via Mashie där du som köksmästare får tillgång till rätterna men där du får möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras på lunchbuffén. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. Du är också med i utvecklingen av catering- och caféutbud.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.

OM DIG SOM SÖKER:

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande

- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande

- Du har minst 3 års erfarenhet av personal- och resultatansvar

- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem

- Du har goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, specialkost, köksekonomi och svinnhantering
- Du har goda kunskaper av att arbeta med klimatsmart matlagning samt med vegetariska och veganska alternativ

- Du ansvarar för att egenkontroll/HACCP sköts enligt rutiner

- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad

- Du har en förmåga att planera och strukturerar arbetet effektivt

- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling

- Du är kreativ, smaksäker och lösningsorienterad

- Du upprätthåller god relation med kund samt säkerställer kvalitet

- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll

- Du talar och skriver svenska obehindrat

- Du har god datavanaÖVRIG INFORMATION:

Vad vi erbjuder:

- En flexibel och dynamisk arbetsmiljö

- Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram

- Möjligheter att växa inom företaget

- Stort fokus på hälsa och säkerhet

- Friskvårdsbidrag 2000 kr/år

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och eventuellt helgarbete kan förekomma.MER OM SODEXO:

Tack vare 422 000 medarbetare, förser Sodexo 100 miljoner människor i 53 länder med servicetjänster inom catering, facility management, medarbetarförmåner och hushållsnära tjänster. Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services- service för livskvalitet.Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen!

För eventuella frågor kontakta [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/YWIxgP1MUNs/jobs/2254810/edit/[email protected]) Visa mindre

Köksansvarig

Ansök    Mar 2    Fe Consulting AB    Köksmästare
Din Din Club söker köksansvariga vi söker dig som har en bred erfarenhet av köksvana och som har ett öga för ansvarsområde. Du ska hantera beställningar, schemaläggning, följa upp och utveckla menyn tillsammans med köks managern. din position ger dig möjligheten att utvecklas i den ny etablerade kedjan. konceptet innebär Maki rullar, Ramen och Bowls intervjuer kommer att ske löpande känner du att du är rätt person för denna tjänst och sugen på att utveckla... Visa mer
Din Din Club söker köksansvariga
vi söker dig som har en bred erfarenhet av köksvana och som har ett öga för ansvarsområde.
Du ska hantera beställningar, schemaläggning, följa upp och utveckla menyn tillsammans med köks managern.
din position ger dig möjligheten att utvecklas i den ny etablerade kedjan.
konceptet innebär Maki rullar, Ramen och Bowls
intervjuer kommer att ske löpande
känner du att du är rätt person för denna tjänst och sugen på att utvecklas är du välkommen att maila in till oss Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

köksmästare för Husmanskost

Ansök    Jan 3    BistroBy Solna AB    Köksmästare
La Famiglia restaurang behöver en köksmästare som är duktig med laga husmanskost och klassiska svensk mat. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
La Famiglia restaurang behöver en köksmästare som är duktig med laga husmanskost och klassiska svensk mat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor
- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt
- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning
- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram
- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.
- Lön enligt överenskommelse
- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse


Vem är du?

- Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!
- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående
- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål
- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse
- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar
- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!
- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser
- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav


Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor

- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt

- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram

- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.

- Lön enligt överenskommelse

- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Vem är du?

-
Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!

- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående

- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål

- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse

- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar

- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!

- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser

- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor
- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt
- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning
- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram
- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.
- Lön enligt överenskommelse
- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse


Vem är du?

- Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!
- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående
- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål
- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse
- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar
- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!
- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser
- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav


Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Drama

Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare? Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter! Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag. Här plockar man inspiration från det bästa av världar och... Visa mer
Vill du arbeta i ett starkt team där du är efterlängtad som ledare?

Vi har fått uppdraget att hitta en Köksmästare till Restaurang Drama i Solna med plats för 100 sittande matgäster samt möjlighet till ytterligare 40 matgäster i deras helt unika VIP-biosalonger med fulla rättigheter!

Restaurangen bjuder in till en härlig, levande miljö och håller öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag.
Här plockar man inspiration från det bästa av världar och erbjuder en internationell meny som passar alla gäster oavsett om man besöker dem för ett biobesök eller affärsmiddag.

Du kommer ha personalansvar för ett team om 5-6 personer.

Du erbjuds:

- Bli en del av ett härligt gäng kollegor
- Vara en naturlig och viktig del i att utveckla och driva restaurangens koncept och medarbetare framåt
- 100% tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning
- Fantastiska personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, bonussystem och lojalitetsprogram
- Trygga och bra villkor med kollektivavtal där allt ingår som försäkring, pension och semesterersättning.
- Lön enligt överenskommelse
- Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av Restaurang Drama och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse


Vem är du?

- Att du är en duktig matlagare med lång erfarenhet som kock ser vi som en självklarhet!
- En erfaren ledare och lagspelare som värnar om dina medarbetare och deras välmående
- Du har en god insikt i köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta aktivt mot uppsatta ekonomiska mål
- Du vill alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse
- Trivs som bäst när matsalen vimlar av gäster och luckan börjar fyllas av tallrikar
- Som den inbitna "restaurangare" du är så är ett varierat schema innefattande arbete under både vardagar och helger, dagtid och kvällstid inget problem för dig!
- Du har en relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare/kökschef med goda referenser
- Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav


Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Köksansvarig Brödernas Råsunda

Ansök    Nov 28    Brödernas Group AB    Köksmästare
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en köksansvarig till vår enhet i Råsunda! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med g... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en köksansvarig till vår enhet i Råsunda!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som köksansvarig hos oss?
Som köksansvarig har du ansvaret för kvaliteten på produkterna i och från köket och kökspersonalen. Du utvecklar även medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service och ansvar för kvaliteten på färdigt produkt från köket
- Beställningar
- Leveranser
- Inventering
- Jobba i driften
- Leda kökspersonalen
- Upprätthålla rutiner och matsäkerhet


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i köket med viss ansvar. Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och flexibel.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are Brödernas?
Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. The brothers are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as kitchen manager with us mean?

As a kitchen manager, you are responsible for the quality of the products in and from the kitchen and the kitchen staff. You also develop employees by delegating and guiding new tasks.

Among other things, the following responsibilities are included in the service:

Service and responsibility for the quality of finished product from the kitchen

- Orders
- Deliveries
- Inventory
- Work in operations
- Lead the kitchen staff
- Maintain routines and food safety


Who are you?

We are looking for you who have experience of working in the kitchen with some responsibility. You must be service-oriented and able to maintain the overall grip at a high work pace. You are stress-resistant, enterprising and flexible.

What do we offer?

A leading role in Sweden's fastest growing restaurant chain. We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Kökschef till Restaurang Drama i Solna

Ansök    Nov 9    Cheffle AB    Köksmästare
Drama ligger granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch och middag med en rymlig bar och trevlig fåtöljavdelning. Menyn är klassiskt à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter och inslag av street food. I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck. Vill du ha ett varierande och givande jo... Visa mer
Drama ligger granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch och middag med en rymlig bar och trevlig fåtöljavdelning. Menyn är klassiskt à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter och inslag av street food.

I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck.
Vill du ha ett varierande och givande jobb i shoppingcentret Westfield Mall of Scandinavia? Vi behöver nu förstärka vårt köksteam under hösten och söker därför en kökschef med passion för matlagning. 

På plan 2 alldeles intill Filmstaden Scandinavia ligger vår mysiga restaurang och nu söker vi en kökschef som vill arbeta i denna pulserande miljö, granne med Friends Arena och bara sju minuter från Stockholm city!

Till denna tjänst söker dig som är trygg i din arbetsroll samt metodisk, stresstålig och aldrig gör avkall på vare sig smak eller kvalitet. Du är inte rädd för utmaningar utan tar gärna egna initiativ och är samtidigt självgående. Ett krav är minst 5 års erfarenhet och flytande svenska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har god kännedom i HACCP-systemet.

För att passa in i vårt gäng är det viktigt att du är positiv, noggrann och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vi utgår från att du älskar matlagning och delar vår passion för att skapa Det Goda Köket.  

Varaktighet: tillsvidareanställning
Omfattning: heltid
Arbetstider: varierande  
Tillträde: enligt överenskommelse
Lön: månadslön, enligt överenskommelse

Övrigt: Vi erbjuder marknadsmässigt bra lön och möjligheter att utvecklas.
Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.
Goda kommunikationer åt alla väderstreck.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Gruppledare kock/Köksmästare

Ansök    Aug 2    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar? Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga a... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?

Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök samt 6 förskolor, ca 1800 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav
• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Arbetsledarvana
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, god datorvana Word, Excel, Outlook.
• Kunskap inom specialkost är ett krav
• Intresse för mat och människor
• Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper
• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla [email protected]
Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-08-31


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksmästare - vi söker en ledare till vårt köksteam

Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Nu söker vi en  köksmästare till vårt härliga team på h... Visa mer
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Nu söker vi en  köksmästare till vårt härliga team på hotellet som brinner för service och hög kvalitet.

Ditt engagemang och din glädje i att hitta på det lilla extra bidrar aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. Vi serverar buffé, a la carte, lunch och middag både till förbokade grupper och till drop-in gäster. Vi anpassar menyer efter säsong och gör alltid vårt yttersta varje dag med glädje.

Arbetsuppgifter
Du är själv väldigt aktiv i driften och en närvarande ledare. Du ansvarar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering. 

Du sköter om inköp till köket, kostnadsberäkning och kalkyler för menyer, inventering samt kökets ekonomi.

Du ansvarar för arbetsfördelningen i köket, rekrytering, introduktion schema/semesterplanering och att din avdelning har en optimal och effektiv bemanning samt följer gällande avtal.

I din ledarroll inspirerar och motiverar du teamet i det dagliga arbetet, uppmuntrar deras idéer så att ni tillsammans skapar menyer med säsongens råvaror. 

Passar beskrivningen in på dig och hur du vill jobba? VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Kvalifikationer
Fem års erfarenhet, svenska i tal och skrift och tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

Villkor
Tillträde enligt överenskommelse, rekrytering pågår.

Omfattning: 100% tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

6 månaders provanställning tillämpas

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Gruppledare Kock

Ansök    Maj 10    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar? Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar ma... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?

Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök, ca 1700 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav

Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
Arbetsledarvana

Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

God datorvana Word, Excel, Outlook. Erfarenhet av att jobba Mashie är meriterande
Kunskap inom specialkost
Intresse för mat och människor
Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta: 

Annica Åsberg 076 502 33 48 mejl [email protected]

Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla [email protected]


Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Sista ansökningsdagen är 2022-06-10

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Assisterande kökschef till lunch/cateringfirma dagtid

Ansök    Jul 27    Restaurang Greven AB    Köksmästare
Vi behöver nu utöka vårat team med en ansvarstagande assisterande kökschef som gillar att laga mat från grunden och känner sig bekväm både med klassisk matlagning som nytänkande Du kommer att jobba i ett mindre team där du kommer att ansvara för att vår lunch fungerar och håller den kvaliteten vi eftersträvar till ca 180pers /dag. Ansvara för att varor till lunchen beställs samt skriver veckomatsedlar tillsammans med kökschef. Självklart ser du till att la... Visa mer
Vi behöver nu utöka vårat team med en ansvarstagande assisterande kökschef som gillar att laga mat från grunden och känner sig bekväm både med klassisk matlagning som nytänkande Du kommer att jobba i ett mindre team där du kommer att ansvara för att vår lunch fungerar och håller den kvaliteten vi eftersträvar till ca 180pers /dag. Ansvara för att varor till lunchen beställs samt skriver veckomatsedlar tillsammans med kökschef.
Självklart ser du till att lagar och regler följs.
Du leder dina arbetskollegor tillsammans med kökschef .
Arbetstid 6.45-15.15 Måndag-Fredag stängt alla röda dagar samt ca 2veckor vid jul och 3 veckor på sommaren.
Helgarbete/kvällsarbete kan förekomma vid speciella tillfällen. Visa mindre

Gruppledare Kock

Ansök    Apr 26    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar? Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?
Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök, ca 1700 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav

• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Arbetsledarvana
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datorvana Word, Excel, Outlook, Mashie
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och människor
• Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla [email protected]
Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-01-10


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Gruppledare Kock

Ansök    Feb 2    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar? Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?
Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök, ca 1700 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav

• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Arbetsledarvana
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datorvana Word, Excel, Outlook, Mashie
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och människor
• Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla [email protected]
Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-01-10


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Köksmästare till Food by Coor i Solna

Är du en kulinarisk och kreativ köksmästare som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig lunchupplevelse och bidra till en helhetsupplevesle kring mat och dryck? Då är du vår nästa köksmästare! Food by Coor i Solna – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan... Visa mer
Är du en kulinarisk och kreativ köksmästare som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig lunchupplevelse och bidra till en helhetsupplevesle kring mat och dryck? Då är du vår nästa köksmästare!

Food by Coor i Solna – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik kund. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Vi söker nu en passionerad och lyhörd köksmästare till vår nyöppnade restaurang i Solna där du är med och skapar en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och det gröna köket. Som köksmästare på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten med ditt ekonomiska tänk och är väl insatt i hållbarhetsfrågor. 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Arbetsledning och coachning av personalen i köket, ca 10 personer
• Ansvar för menyplanering och tillagning
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
• Ansvar för kökets ekonomi och resultat
• Ansvar för inventering och lagerhållning
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Delta i kökschefsmöten och liknande forum
• Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen

Genom ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning med placering i Solna. Arbetet sker främst på dagtid men både kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana. 

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, lyhörd, smaksäker och kreativ. Du är en naturlig ledare och har en förmåga att inspirera och få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Michaela Signorelli Wallin på [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 och 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan Visa mindre

Köksmästare till restaurang LIVET på Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en köksmästare som brinner för hållbar matlagning, ekonomi och ledarskap? Vill du dessutom vara med och rädda liv? Då ska du söka den här tjänsten! Coor hjälper nämligen Karolinska Universitetssjukhuset att rädda liv genom att erbjuda god, vällagad och hållbar mat samt genuin service med mycket hjärta till sjukhusets personal och besökare. På Karolinska i Solna driver Coor en restaurang, en bistro, ett café och en stor cateringverksamhet. Vår ambiti... Visa mer
Är du en köksmästare som brinner för hållbar matlagning, ekonomi och ledarskap? Vill du dessutom vara med och rädda liv? Då ska du söka den här tjänsten! Coor hjälper nämligen Karolinska Universitetssjukhuset att rädda liv genom att erbjuda god, vällagad och hållbar mat samt genuin service med mycket hjärta till sjukhusets personal och besökare.

På Karolinska i Solna driver Coor en restaurang, en bistro, ett café och en stor cateringverksamhet. Vår ambition är skapa 360? matglädje i kvalité, hållbarhet och ledarskap en helhetsupplevelse kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov. Är du vår nya köksmästare? 

Om rollen
Vi söker nu köksmästare med 360? matglädje till vårt grymma team på Coor Karolinska. Som köksmästare på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster och personal. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten med ditt ekonomiska tänk och är väl insatt i hållbarhetsfrågor. 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Arbetsledning och coachning av personalen i köket, ca 10 personer
• Ansvar för menyplanering och tillagning
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
• Ansvar för kökets ekonomi och resultat
• Ansvar för inventering och lagerhållning
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Delta i kökschefsmöten och liknande forum
• Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen

Genom ditt ledarskap inspirerar du till kompetenshöjning och bidrar till ett självklart samarbete i hela teamet där det är en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att vara en god förebild och efterlever Coors Code of Conduct samt gällande branschregler. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Arbetet sker främst på dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock och köksmästare. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa framgångsrika arbetsteam som arbetar med att laga hållbara måltider från grunden - både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Vi ser att du har en goda kunskaper i svenska språket både tal och skrift samt god datavana. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, lyhörd, smaksäker och kreativ. Du är en naturlig ledare och har en förmåga att inspirera och få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta i en miljö som är livsavgörande och med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Camilla Rydeblad på 010-559 65 79.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Visa mindre

Köksmästare till spännande uppdrag

Ansök    Dec 8    Sodexo AB    Köksmästare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vill du vara med och utveckla och säkerställa vårt måltidsuppdrag hos ICA HK i Solna? Har du kunskapen att leverera högkvalitativa luncher mm. till en av våra större kunder? Är du ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vill du vara med och utveckla och säkerställa vårt måltidsuppdrag hos ICA HK i Solna? Har du kunskapen att leverera högkvalitativa luncher mm. till en av våra större kunder? Är du beredda att utmana dig själv, bidraga till vår utveckling och därigenom också ta del av de utvecklingsmöjligheter vi har att erbjuda?
Då kan du bli vår nästa medarbetare.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Övergripande ansvar för planering av menyer, inköp och produktion samt över kökets totala drift
• Resultat- och kvalitetsansvar samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
• Ersätta restaurangchef vid behov

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
• Ledarerfarenhet
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
• Jobba över gränserna. Se kök, disk, kafé och matsal som en enhet, ett team.

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Trivas med att socialisera med gäster och vår kunds representanter
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning 100%(provanställning tillämpas)

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 17 dec
Ansökan kan endast ansöka via vår hemsida Visa mindre

Köksmästare Dagtid Restaurang Jöns Jacob

Ansök    Dec 1    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi på Sodexo Restaurang Jöns Jacob söker nu en ny kollega.... Vi är ett team som befinner oss på Karolinska Intitutets område i Solna. Våra gäster är personal på området, studenter, gymnaseelever... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi på Sodexo Restaurang Jöns Jacob söker nu en ny kollega....

Vi är ett team som befinner oss på Karolinska Intitutets område i Solna. Våra gäster är personal på området, studenter, gymnaseelever och ett antal cateringkunder som vi tar hand om varje dag med god mat och en gott värdskap. 

Du som Köksmästare får en ledande befattning och möjlighet att påverka både dina kollegors och våra gästers vardag till det bättre. Därför ser vi att du är en förträfflig matlagare med goda ledaregenskaper.

Känner du igen dig? I såfall är vi kanske helt rätt för varandra!

Välkommen med din ansökan till oss senast den 30 december 2021. Vi kommer att rekrytera löpande.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Platschef Mats Pettersson på [email protected]

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kreativ köksmästare rekryteras till Matsällskapet Catering & Event!

Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett skickligt team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna! OM TJÄNSTEN: Hos Matsällskapet finner man allt man behöver i cateringsammanhang, både som privat... Visa mer
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett skickligt team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna!

OM TJÄNSTEN:

Hos Matsällskapet finner man allt man behöver i cateringsammanhang, både som privatperson och företag. Sedan över 30 år tillbaka har Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket, från porslin till artister. Samtliga rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror. Som anställd på Matsällskapet tillbringar man sina dagar i ett stort arbetskök med trevliga personalutrymmen i Solna/Bergshamra.Som köksmästare leder du teamet i det dagliga arbetet och är själv ytterst delaktig i matlagningen. Du ansvarar för att med god framförhållning skapa verksamhetens olika menyer med inspiration från säsong, miljö, trender etc. I din tjänst ingår även inköp och diverse annat administrativt arbete som du utför från ett ljust och fint kontor.Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, med enstaka arbetspass som kan tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Matsällskapet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.På Matsällskapet erbjuds du en anställning på ett stabilt och framgångsrikt företag med kollegor som trivs med varandra! God stöttning finns hos såväl VD som ekonomichef och kollegorna i köket. Bland personalförmånerna finns mobiltelefon och friskvårdsbidrag. Arbetsplatsen ligger nära kommunala färdmedel men det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till mycket förmånligt pris.OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som är kreativ, nytänkande och drivs av att skapa ett attraktivt erbjudande för dina kunder samt en trevlig arbetsplats för din personal! Vi ser att du antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller att du arbetar som souschef i nuläget och är sugen på att ta över hela driften för en verksamhet. Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och gärna inspirerar andra. Du är en skicklig organisatör och ligger steget före i din planering. Det är mycket meriterande om du är van vid att arbeta med stora volymer då du behöver hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet ställer. Slutligen behöver ha körkort då du ibland behöver åka ut på uppdrag hos kund.I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning, samt är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen och ett hälsosamt arbetsklimat i köket.Är det du som ska leda Matsällskapets kök? Hör i sådana fall av dig antingen via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Driven köksmästare rekryteras till Matsällskapet Catering & Event!

Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett skickligt team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna! OM TJÄNSTEN: Hos Matsällskapet finner man allt man behöver i cateringsammanhang, både som privat... Visa mer
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett skickligt team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna!

OM TJÄNSTEN:

Hos Matsällskapet finner man allt man behöver i cateringsammanhang, både som privatperson och företag. Sedan över 30 år tillbaka har Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket, från porslin till artister. Samtliga rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror. Som anställd på Matsällskapet tillbringar man sina dagar i ett stort arbetskök med trevliga personalutrymmen i Solna/Bergshamra.Som köksmästare leder du ett relativt stort team i det dagliga arbetet och är själv operativ. Du ansvarar för att med god framförhållning skriva verksamhetens olika menyer med inspiration från säsong, miljö, trender etc. I din tjänst ingår även inköp och diverse annat administrativt arbete som du utför från ett ljust och fint kontor, dock tillbringas större delen av dina arbetsdagar i köket.Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, men enstaka arbetspass kan tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Matsällskapet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

På Matsällskapet erbjuds du en tjänst på ett stabilt och framgångsrikt företag med kollegor som trivs med varandra. Bland personalförmånerna finns mobiltelefon och friskvårdsbidrag. Arbetsplatsen ligger nära kommunala färdmedel men det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till mycket förmånligt pris.OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller som tidigare arbetat som souschef och nu vill ansvara för eget kök. Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och inspirerar andra. Du är kreativ i ditt menyskapande och ligger steget före i din planering. Det är nödvändigt att du är van vid att arbeta med stora volymer och kan hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet ställer. Du behöver ha körkort då du ibland behöver åka ut på uppdrag hos kund.I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning, samt är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen och ett hälsosamt arbetsklimat i köket.Är det du som ska leda Matsällskapets kök? Hör i sådana fall av dig antingen via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Driven köksmästare rekryteras till Matsällskapet Catering & Event!

Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna! OM TJÄNSTEN: Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privat... Visa mer
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna!OM TJÄNSTEN:

Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privatperson och företag! Sedan över 30 år tillbaka har Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket, från porslin till artister. Samtliga rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror. Som anställd på Matsällskapet tillbringar man sina dagar i ett stort arbetskök och trevliga personalutrymmen i Solna/Bergshamra.

Som köksmästare leder du ett relativt stort team i det dagliga arbetet och är själv högst operativ. Du ansvarar för att med god framförhållning skriva verksamhetens olika menyer med inspiration från säsong, miljö, trender etc. I din tjänst ingår även inköp och diverse annat administrativt arbete som du utför från ett ljust och fint kontor, dock tillbringas större delen av dina arbetsdagar i köket.Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, men enstaka arbetspass kan tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Matsällskapet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller som tidigare arbetat som souschef och nu vill ansvara för ditt eget kök. Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och inspirerar andra. Du är kreativ i ditt menyskapande och ligger steget före i din planering. Det är nödvändigt att du är van vid att arbeta med stora volymer och kan hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet ställer. Du behöver ha körkort då du ibland behöver åka ut på uppdrag hos kund.

I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning, samt är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen och ett hälsosamt arbetsklimat i köket.På Matsällskapet erbjuds du en tjänst på ett stabilt och framgångsrikt företag med kollegor som trivs med varandra. Bland personalförmånerna finns mobiltelefon och friskvårdsbidrag. Arbetsplatsen ligger nära kommunala färdmedel men det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till mycket förmånligt pris.Är det du som ska leda Matsällskapets kök? Hör i sådana fall av dig antingen via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Driven köksmästare rekryteras till Matsällskapet Catering & Event!

Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna! OM TJÄNSTEN: Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privat... Visa mer
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och gillar utmaningen i att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi nu rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna!OM TJÄNSTEN:

Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privatperson och företag! Sedan över 30 år tillbaka har Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket, från porslin till artister. Samtliga rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror. Som anställd på Matsällskapet tillbringar man sina dagar i ett stort arbetskök och trevliga personalutrymmen i Solna/Bergshamra.

Som köksmästare leder du ett relativt stort team i det dagliga arbetet och är själv högst operativ. Du ansvarar för att med god framförhållning skriva verksamhetens olika menyer med inspiration från säsong, miljö, trender etc. I din tjänst ingår även inköp och diverse annat administrativt arbete som du utför från ett ljust och fint kontor, dock tillbringas större delen av dina arbetsdagar i köket.Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, men enstaka arbetspass kan tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Matsällskapet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller som tidigare arbetat som souschef och nu vill ansvara för ditt eget kök. Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och inspirerar andra. Du är kreativ i ditt menyskapande och ligger steget före i din planering. Det är nödvändigt att du är van vid att arbeta med stora volymer och kan hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet ställer. Du behöver ha körkort då du ibland behöver åka ut på uppdrag hos kund.

I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning, samt är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen och ett hälsosamt arbetsklimat i köket.På Matsällskapet erbjuds du en tjänst på ett stabilt och framgångsrikt företag med kollegor som trivs med varandra. Bland personalförmånerna finns mobiltelefon och friskvårdsbidrag. Arbetsplatsen ligger nära kommunala färdmedel men det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till mycket förmånligt pris.Är det du som ska leda Matsällskapets kök? Hör i sådana fall av dig antingen via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Gruppledare Kock

Ansök    Nov 24    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar? Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?
Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök, ca 1700 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav

• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Arbetsledarvana
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datorvana Word, Excel, Outlook, Mashie
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och människor
• Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla [email protected]
Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-01-10


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Driven köksmästare rekryteras till Matsällskapet Catering & Event!

Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och trivs med utmaningen att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna! OM TJÄNSTEN: Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privatpe... Visa mer
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du planeringsfärdigheten som krävs vid stora volymer och trivs med utmaningen att driva ett tight team mot högt uppsatta mål? Vill du dessutom arbeta främst dagtid? Då har vi tjänsten för dig nu när vi rekryterar en köksmästare till cateringföretaget Matsällskapet i Solna!OM TJÄNSTEN:

Hos Matsällskapet finner man vad än man behöver i cateringsammanhang, både som privatperson och företag! Sedan över 30 år tillbaka har Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket, från porslin till artister. Samtliga rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror. Som anställd på Matsällskapet tillbringar man sina dagar i ett stort arbetskök och trevliga personalutrymmen i Solna/Bergshamra.

Som köksmästare leder du ett relativt stort team i det dagliga arbetet och är själv högst operativ. Du ansvarar för att med god framförhållning skriva verksamhetens olika menyer med inspiration från säsong, miljö, trender etc. I din tjänst ingår även inköp och diverse annat administrativt arbete som du utför från ett ljust och fint kontor, dock tillbringas större delen av dina arbetsdagar i köket.Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, men enstaka arbetspass kan tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Matsällskapet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller som tidigare arbetat som souschef och nu vill ansvara för ditt eget kök. Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och inspirerar andra. Du är kreativ i ditt menyskapande och ligger steget före i din planering. Det är nödvändigt att du är van vid att arbeta med stora volymer och kan hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet ställer. Du behöver ha körkort då du ibland behöver åka ut på uppdrag hos kund.

I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning, samt är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen och ett hälsosamt arbetsklimat i köket.På Matsällskapet erbjuds du en tjänst på ett stabilt och framgångsrikt företag med kollegor som trivs med varandra. Bland personalförmånerna finns mobiltelefon och friskvårdsbidrag. Arbetsplatsen ligger nära kommunala färdmedel men det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats till mycket förmånligt pris.Är det du som ska leda Matsällskapets kök? Hör i sådana fall av dig antingen via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Produktionschef Catering

Är du vår nästa produktionschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.... Visa mer
Är du vår nästa produktionschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.
Du kommer självklart att jobbar med traditionella arbetsuppgifter som inköp, kalkylering, personalplanering, teambuilding, kvalitetssäkring, menyutveckling osv. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid vardagar och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Blir du nyfiken? Hör av dig så bokar vi ett möte där vi kan berätta mer om oss som företag och du får tillfälle att förmedla vad du har för erfarenheter och vad ditt mål är med att jobba hos oss.
Elwing & Co. Catering AB är ett kollektivanslutet familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och vi jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi är sedan 2015 medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger. Du hittar oss på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Visa mindre

Kökschef till Elwing & Co Catering

Är du vår nästa Kökschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra. Du kom... Visa mer
Är du vår nästa Kökschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden?
Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.
Du kommer självklart att jobbar med traditionella arbetsuppgifter som inköp, kalkylering, personalplanering, teambuilding, kvalitetssäkring, menyutveckling osv.
Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid vardagar och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Blir du nyfiken? Hör av dig så bokar vi ett möte där vi kan berätta mer om oss som företag och du får tillfälle att förmedla vad du har för erfarenheter och vad ditt mål är med att jobba hos oss. Visa mindre

Persisk kok/kokerska

Personen måste ha kännedom inom persisk mat kultur och erfarenhet inom persisk restaurang kök , har jobbat i nån persisk restaurang, klarar av hög tempo och vara lagarbetare. Visa mer
Personen måste ha kännedom inom persisk mat kultur och erfarenhet inom persisk restaurang kök , har jobbat i nån persisk restaurang, klarar av hög tempo och vara lagarbetare. Visa mindre

Kökschef till Elwing & Co Catering

Är du vår nästa Kökschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra. Du kom... Visa mer
Är du vår nästa Kökschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden?
Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.
Du kommer självklart att jobbar med traditionella arbetsuppgifter som inköp, kalkylering, personalplanering, teambuilding, kvalitetssäkring, menyutveckling osv.
Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid vardagar och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Blir du nyfiken? Hör av dig så bokar vi ett möte där vi kan berätta mer om oss som företag och du får tillfälle att förmedla vad du har för erfarenheter och vad ditt mål är med att jobba hos oss. Visa mindre

Produktionschef Catering

Är du vår nästa produktionschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.... Visa mer
Är du vår nästa produktionschef för vår cateringverksamhet, du är en person som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Du kommer naturligtvis att ha en ledande roll i vår matlagning och är med och utvecklar vårt koncept där vi värdesätter kvalitet, utveckling och miljövänliga råvaror. Utöver det uppskattar våra kunder en stor variation i menyerna där din kreativa sida kommer att kunna få dig att blomstra.
Du kommer självklart att jobbar med traditionella arbetsuppgifter som inköp, kalkylering, personalplanering, teambuilding, kvalitetssäkring, menyutveckling osv. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid vardagar och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Blir du nyfiken? Hör av dig så bokar vi ett möte där vi kan berätta mer om oss som företag och du får tillfälle att förmedla vad du har för erfarenheter och vad ditt mål är med att jobba hos oss. Visa mindre

Köksmästare till Taste Arenastaden Solna

Ansök    Jun 16    NR drift AB    Köksmästare
Restaurang Taste by Nordrest Arenastaden ligger på Evenemangsgatan 11 i Solna nära Mall of Scandinavia och Friends Arena. Här serverar vi måndag till fredag en gedigen lunchbuffé med hållbart och kreativt tänk - utefter en angiven roterande 12-veckorsmeny. Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag d... Visa mer
Restaurang Taste by Nordrest Arenastaden ligger på Evenemangsgatan 11 i Solna nära Mall of Scandinavia och Friends Arena. Här serverar vi måndag till fredag en gedigen lunchbuffé med hållbart och kreativt tänk - utefter en angiven roterande 12-veckorsmeny.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Din profil:

Vi är mycket måna om vår matkvalitet så självklart är du en duktig kock som känner yrkesstolthet och strävar efter förbättring och utveckling. Du är positiv, social och gillar mötet med gäster och arbetskamrater då vi ser att du i din roll även ska vara delaktig under lunchen på tagningstorget. Det är viktigt för oss att du är prestigelös och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en skön stämning i köket och för våra gäster. Självklart vill du alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi vill att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter tillsammans i teamet.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Vad erbjuder vi dig?

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara operativt ansvarig för löpande verksamhet inom produktionskök, den dagliga lunchserveringen och catering. Det omfattar personalansvar med uppgifter så som schemaläggning, rekrytering och medarbetarsamtal.

Dagligt arbete som kock/kallskänka och kontinuerligt arbete i drift men även med administrativa uppgifter som inköp, kostnadsberäkning, inventering och menyplanering. Du ansvarar för budgeterad råvarukostnad och köksekonomi. Du ansvarar även för maskinparken i köket samt för att egenkontroll genomförs.

Vi erbjuder variation i arbetet och goda möjligheter att vara delaktig i att påverka och driva våra verksamheter framåt. Som arbetsgivare är vi noga med att ta vara på och utveckla duktiga medarbetare. Vi vill vara den goda arbetsgivaren och arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst fem års arbetslivserfarenhet som kock/kallskänka

Tidigare erfarenhet som ledare/arbetsledare

Erfarenhet och kunskap inom kostnadsberäkning, ekonomiskt hållbar meny och veckorapportering av inköp.

Goda kunskaper i näringslära, köksekonomi och HACCP

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-Körkort

Gärna tidigare erfarenhet av Get Compliant (egenkontroll)

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skickas senast 30 juni. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tillträde: Augusti

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen Visa mindre

Kökschef catering

Häng med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en yrkeskunnig, kreativ, organisatorisk, inspirerande kökschef som har minst 8 års vana från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarskapserfarenhet. Tidigare erfarenhet av catering är en stor fördel. Du är noggrann och lösningsinriktad. Mycket av jobbet handlar om planering, logistik och kommunikation och självklart god mat. Tidigare erfarenhet av ekonomiskt ansvar och kalk... Visa mer
Häng med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en yrkeskunnig, kreativ, organisatorisk, inspirerande kökschef som har minst 8 års vana från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarskapserfarenhet. Tidigare erfarenhet av catering är en stor fördel. Du är noggrann och lösningsinriktad. Mycket av jobbet handlar om planering, logistik och kommunikation och självklart god mat. Tidigare erfarenhet av ekonomiskt ansvar och kalkylering är nödvändig. Du behöver även god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är önskvärt. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar. Vi är kollektivanslutna. Visa mindre

Kökschef till catering

Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en yrkesstolt, kreativ, organisatorisk kökschef som har minst 8 års vana från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarskapserfarenhet och kan inspirera medarbetarna. Tidigare erfarenhet av catering är en stor fördel. Du är noggrann och lösningsinriktad. Mycket av jobbet handlar om planering, logistik och kommunikation och självklart god mat. Tidigare erfarenhet av ekonomiskt ... Visa mer
Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en yrkesstolt, kreativ, organisatorisk kökschef som har minst 8 års vana från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarskapserfarenhet och kan inspirera medarbetarna. Tidigare erfarenhet av catering är en stor fördel. Du är noggrann och lösningsinriktad. Mycket av jobbet handlar om planering, logistik och kommunikation och självklart god mat. Tidigare erfarenhet av ekonomiskt ansvar och kalkylering är nödvändig. Du har även god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är önskvärt. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar. Vi är kollektivanslutna. Visa mindre

Köksmästare till lunchrestaurang i Frösunda

Ansök    Maj 17    Agendarum Cater AB    Köksmästare
JM Frösunda – Gedigen och hållbar mat och ett värdskap utöver det vanliga I september drar vi igång restaurang, café och cateringverksamhet på uppdrag av JM AB på deras huvudkontor i Frösunda. Här kommer vi att servera välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering. Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, men restaurangen kommer även att vara öppen för externa gäste... Visa mer
JM Frösunda – Gedigen och hållbar mat och ett värdskap utöver det vanliga
I september drar vi igång restaurang, café och cateringverksamhet på uppdrag av JM AB på deras huvudkontor i Frösunda. Här kommer vi att servera välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering. Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, men restaurangen kommer även att vara öppen för externa gäster. Vi har höga ambitioner med vår matlagning och på JM Frösunda bygger vi en verksamhet där vi tar hand om och respekterar råvaran och med ett särskilt fokus på vårt värdskap.
Vi söker en köksmästare med högt ställda ambitioner. Du kommer att leda den dagliga verksamheten i köket (lunch, catering, representationsmenyer) och disken. Din närmaste chef är restaurangchef/platschef och till din hjälp finns en köksorganisation om cirka 4 medarbetare.
Våra leveransområden på JM Frösunda
Lunchservering (ca 200 lunch/dag)
Lunchbeställningar
Representation, à la carte
Caféverksamhet
Catering internt och externt
In-house events

Vi söker
En gedigen matlagare som kan hantera både klassisk matlagning och moderna matlagningstekniker
Du är intresserad av framtidens mat och du vill utveckla och upptäcka nya tillvägagångssätt i allt från teknik, råvaror och hållbarhetsarbete.
Du är en skicklig ledare och person som skapar trivsel
Du kan organisation och är bra på planering
Du förstår och tänker ekonomi: Från inköp till färdig tallrik till återanvändning till svinnhantering

Din bakgrund
Erfarenhet av att leda köksorganisationer
Du har kanske arbetat klassiskt i välmeriterade kök i Sverige eller internationellt men vill nu prova dina kunskaper i en helt ny miljö med ett nytt fokus.

Vi erbjuder
En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är ett välbyggt och gediget kök med all tänkbar utrustning. Uppdraget innebär mycket bra arbetstider för dig som vill slippa kvälls- och helgarbete. Du arbetar varken röda dagar eller klämdagar och verksamheten stänger under julveckorna och sommarveckorna. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa inom koncernen eller hitta nya typer av roller i framtiden.
Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.
Lön efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 2021-06-18 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksmästare som älskar att laga mat

Vi söker en inspirerande och kreativ köksmästare som brinner för gastronomi, nyskapande kreationer, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Om oss Matsällskapet Catering är ett etablerat cateringbolag med avtalskunder, företagskunder, event och privat kunder. Vi levererar frukost, lunch, fika/Afternoon Tea, b... Visa mer
Vi söker en inspirerande och kreativ köksmästare som brinner för gastronomi, nyskapande kreationer, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen

Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper.

Om oss

Matsällskapet Catering är ett etablerat cateringbolag med avtalskunder, företagskunder, event och privat kunder.

Vi levererar frukost, lunch, fika/Afternoon Tea, bufféer, plockmat, grillning, middagar med kockar samt specialmenyer till fest/event/bröllop.

På menyn står både smaksäkra nutida rätter, bufféer, gärna närodlat och råvaror efter säsong likväl som husmanskost.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper om allergener och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.

Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, livsmedelshygien, schemaläggning, planering och köksekonomi. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 10 personer totalt på företaget.

Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.

Har en gedigen erfarenhet och kunskap från cateringkök/restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.

Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.

Arbetet sker främst dagtid, vardagar.

Tjänsten tillsätts under hösten. Visa mindre

Köksmästare till Pocket by Pontus, Arenastaden

Ansök    Jan 31    Nordrest    Köksmästare
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag. Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passi... Visa mer
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag.

Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Vi serverar lunchen från ett öppet kök och din glada personlighet ska genomsyra mötet med gästen i serveringsluckan. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och du trivs med att vara ute bland våra gäster.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare.

Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då vi som restaurang är både miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Restaurangen drivs tillsammans med Thomas Dahlstedt och Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är till vidare på 100%, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete förekommer.

Individuell lönesättning efter överenskommelse Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Jun 3    NR drift AB    Köksmästare
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag. Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passi... Visa mer
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag.

Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Vi serverar lunchen från ett öppet kök och din glada personlighet ska genomsyra mötet med gästen i serveringsluckan. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och du trivs med att vara ute bland våra gäster.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare.

Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då vi som restaurang är både miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Restaurangen drivs tillsammans med Thomas Dahlstedt och Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är till vidare på 100%, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete förekommer.

Individuell lönesättning efter överenskommelse Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast Visa mindre

Souschef

Ansök    Jun 4    NR drift AB    Köksmästare
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag. Vi söker nu souschef med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion ... Visa mer
I augusti 2018 slog vi upp dörrarna till Pocket by Pontus Arenastaden som är ett härligt bistrokoncept med sin själ i det svenska - franska köket men även inslag av hela världens kök. Här serverar vi expresslunch, affärslunch, TA och catering. I vår ljusgård som ligger intill restaurangen finner ni vårt café med servering från frukost till sen eftermiddag.

Vi söker nu souschef med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Vi serverar lunchen från ett öppet kök och din glada personlighet ska genomsyra mötet med gästen i serveringsluckan. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och du trivs med att vara ute bland våra gäster.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare.

Som souschef är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning och viss administration. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då vi som restaurang är både miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Restaurangen drivs tillsammans med Thomas Dahlstedt och Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är till vidare på 100%, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete förekommer.

Individuell lönesättning efter överenskommelse Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast Visa mindre

Bastard Burgers Söker Köksansvarig till Solna

Ansök    Sep 9    Bastard Burgers Solna    Köksmästare
Att vara köksansvarig på Bastard Burgers innebär högt tempo och stort fokus på kvalité och noggrannhet. Rollen som köksansvarig innebär också dagliga inköp av råvaror och ansvar för att maten som serveras håller högsta klass. Du har även övergripande ansvar för kökets ekonomi. Visa mer
Att vara köksansvarig på Bastard Burgers innebär högt tempo och stort fokus på kvalité och noggrannhet. Rollen som köksansvarig innebär också dagliga inköp av råvaror och ansvar för att maten som serveras håller högsta klass. Du har även övergripande ansvar för kökets ekonomi. Visa mindre

Kökschef Hufvudsta Gård Mat & Möten

Ansök    Apr 17    Workation Group AB    Köksmästare
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work. Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbe... Visa mer
Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten och middagar, känt för sin vackra miljö ochsitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi middagar, matlagningsaktiviteter för företag och after-work.

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror med grönsaker i fokus. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat.Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renarevärldshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. Vi samarbetar även med Karma för mindre matsvinn.

Vår kökschef Patrik går vidare inom koncernen och vi söker nu ennyKökschef som vill fortsätta att utveckla köket.

Vi söker dig som harett brinnande intresse för mat och dryck ochsom gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar du! Du kommer att laga luncher, middagar, bufféer (tex julbord) och du bakar.Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företagsgrupper, varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår hemsida och vårt Instagramkonto, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.

Som kökschef ska du vara kreativ förebild och coacha och inspirera övriga kockar samt kockelever och för att skapa största effektivitet, produktivitet och utveckling av köket.

Vi vill också att du har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet av rollen som kökschef. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.I köket är vi fn ett team med Kökschef, kock och souschef. Totalt på Hufvudstaär vi ett härligt gängtotalt 8 personer.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Arbete kan även förläggas på vår systeranläggning Görvälns Slott vid behov. Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Hör av dig nu då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Restaurang Arken i Solna söker köksmästare

Ansök    Maj 31    Nordrest    Köksmästare
Vill du tillsammans med ett glatt gäng servera affärsluncher, catering i huset samt en högklassig buffélunch? Vi söker nuköksmästare med stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Det är tillfördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du har ettintresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete.Du ärsamarbetsvillig och gillaratt jobba i grupp... Visa mer
Vill du tillsammans med ett glatt gäng servera affärsluncher, catering i huset samt en högklassig buffélunch?

Vi söker nuköksmästare med stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Det är tillfördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du har ettintresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete.Du ärsamarbetsvillig och gillaratt jobba i grupp ochdu har en förmåga attsporra dina medarbetare.

Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration ochschemaläggning.

Restaurang Arken är samlingsnamnet för all restaurangverksamhet i Postnords Huvudkontor Arken, på Terminalvägen 24 i Solna. Vi driver 4 olika avdelningar; café, bufférestaurang, bistro och konferens. Restaurang Arken är en del av Nordrest.

Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är mestadels dagtid, måndag-fredag menvissa kvälls- och helgpass kan förekomma vid beställningar.

Låter det intressant?
Då är du välkommen med din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande.Tillträde under augusti (eller enligt överenskommelse)

Har du frågor och funderingar?
RingKyriakos på073-0796490
www.nordrest.se (http://www.nordrest.se/) Visa mindre

Bastard Burgers Söker Kökschef till Solna

Ansök    Mar 6    Bastard Burgers Solna    Köksmästare
Att vara kökschef på Bastard Burgers innebär högt tempo och stort fokus på kvalité och noggrannhet. Rollen som kökschef innebär också schemaläggning, dagliga inköp av råvaror och ansvar för att maten som serveras håller högsta klass. Du har även övergripande ansvar för kökets ekonomi. Visa mer
Att vara kökschef på Bastard Burgers innebär högt tempo och stort fokus på kvalité och noggrannhet. Rollen som kökschef innebär också schemaläggning, dagliga inköp av råvaror och ansvar för att maten som serveras håller högsta klass. Du har även övergripande ansvar för kökets ekonomi. Visa mindre