Lediga jobb Prowork Bemanning AB i Solna

Se alla lediga jobb från Prowork Bemanning AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Arbetsledare till företag i framkant!

Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm! Här finner du ett företag i absoluta framkant, de tar mark konstant och vinner många avtal vilket säkrar jobben många år framöver. Här ansluter du till ett piggt team med ambitiösa vinnarskallar. Man firar varandras framgångar alla dagar i veckan - förutom när det är tävling på kontoret, ... Visa mer
Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm!
Här finner du ett företag i absoluta framkant, de tar mark konstant och vinner många avtal vilket säkrar jobben många år framöver. Här ansluter du till ett piggt team med ambitiösa vinnarskallar. Man firar varandras framgångar alla dagar i veckan - förutom när det är tävling på kontoret, fotbollsmatcher eller någon annan utmaning - då är det allvar!
Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns både på norra och södra sidan - Just för den här rollen är det fokus på Västerort och innerstan och då utgår du från etablering i Solna.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budget, ha koll på material, ätor m.m. Du deltar även på byggmöten. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering och du jobbar oftast med offentliga beställare.
Krav
Minst två års erfarenhet i motsvarande roll inom mark- och anläggningsprojekt.
Baskunskaper och kännedom om entreprenadjuridik, AMA och MER.
Erfarenhet av att jobba mot offentliga beställare.
God datorvana.
B-körkort.

Vi vill ha dig som är självgående och redo att ta dig an din nya roll! Du är en riktig lagspelare, kan ta egna initiativ och är alltid redo att ta tag i saker. Du får med dig andra i din ledarroll och trivs med att ta ansvar. Dessutom har du förmågan att få människor att lita på dig – både kunder, leverantörer och kollegor.
Om kunden:
Du kommer ansluta till ett piggt och glatt gäng med höga ambitioner och tydliga mål. Här ser och hör ledningen alla medarbetare, och nya tankar och idéer tas gärna emot. Medarbetarnöjdheten är hög vilket avspeglar sig i en hög kundnöjdhet och en ständig utveckling framåt. Kanske är det den goda sammanhållningen och de många roliga aktiviteterna som gör hela skillnaden i farten framåt?!
Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Administratör till bostadsrättsförening

BRF Administratör Om vår kund: Vår kund är en stor bostadsrättsförening i Norrort. Förutom många lägenheter har föreningen uthyrda lokaler.  Efter att ha omstrukturerat sin förvaltning söker de nu en ambitiös och proaktiv administratör som är redo att engagera sig i deras förändringsprocess. Administratörsjobbet är mångfacetterat, innehåller en rad olika arbetsuppgifter och kräver att du är villig att ta dig an det som behövs. Det innebär ansvar för admin... Visa mer
BRF Administratör

Om vår kund:
Vår kund är en stor bostadsrättsförening i Norrort. Förutom många lägenheter har föreningen uthyrda lokaler.  Efter att ha omstrukturerat sin förvaltning söker de nu en ambitiös och proaktiv administratör som är redo att engagera sig i deras förändringsprocess. Administratörsjobbet är mångfacetterat, innehåller en rad olika arbetsuppgifter och kräver att du är villig att ta dig an det som behövs. Det innebär ansvar för administration kring fastigheten samt den interna administrationen. Rollen innefattar kontakter både inom och utom föreningen. Arbetsdagarna varierar stort och du utgör en central punkt på kontoret. Nyfikenhet och förmågan att driva projekt framåt är viktig för att göra ett bra jobb i denna position. Du bör ha en naturlig fallenhet för att interagera socialt eftersom arbetet till stor del innebär att träffa och hantera människor. 

Arbetsuppgifter: Hantering av inkommande samtal och mail.
Handlägga löpande administration av föreningen i enlighet med gällande stadgar, bostadsrättslagen och lagen om ekonomiska föreningar. Administratören företräder styrelsen i frågor av rutinkaraktär.
Hantering av viss felanmälan gällande ekonomi, hyresavtal mm. .
Administration i våra fastighetssystem, tex uppdatera våra fastighetssystem,  lägenhetsförteckningar mm.
Samordningsansvarig för inventering och inventarielistor , arkivering, nyckelhantering.
Vara länken mellan anställda, styrelsen, försäkringsbolag, projektledare, ekonomi- och tekniska förvaltare.
Verka för att förbättra och implementera administrativa rutiner.
Ge nya medlemmar information vid inflytt så som vilka taggar som tillhör lägenheten, kod för bokning av tvättstugan, stadgar, välkomstbrev mm
Övervaka avtal och deadlines.
Ansvara för Inköp till våra fastigheter och kontor.
Utveckla årshjul för föreningens systematiska arbetsgång, egenkontroller, samt samordna insatser gällande besiktningar, lekplatser mm. Ha koll på och uppdatera fastighetsägarnas egenkontrollsystem och boka in besiktningar i rätt tid.
Tillsammans med styrelsen och fastighetsskötaren planera och genomföra underhåll enligt underhållsplanen för bostadsrättsföreningen. Ha koll på och uppdatera fastighetsägarnas egenkontrollsystem. 
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som trivs i en bred roll och gillar att organisera och systematisera. Du bör ha ett intresse för att förbättra rutiner och processer, då du kommer att spela en viktig roll i att höja standarden på vår fastighetsförvaltning, det är du som kommer stå för att öka kvaliteten, tillgänglighet och servicen i föreningen.
I ditt arbete kommer det förutom det dagliga löpande arbetet att ingå att digitalisera vissa av våra processer i syfte om att förenkla och ge bättre service till våra medlemmar.

KRAV: Minst fem års arbetslivserfarenhet av bred administrativ roll.
Minimum avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.
Du behärskar Office paketet och då framförallt Word och Excel.
Digitalt inriktad och lättlärd i de olika IT system som du behöver för ditt arbete.
Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt kommunicerar väl på engelska.
Serviceinriktad och framåt.
Analytisk förmåga när det gäller siffror, du ska kunna fokusera på kostnader och intäkter ur ett ekonomiskt perspektiv.
Meriterande är arbetslivserfarenhet inom fastigheter och kunskap inom arbete med bostadsrättsförening.
B-körkort.

Som ideal kandidat måste du kunna hantera detaljer samtidigt som du ser det stora perspektivet och prioriterar föreningens intressen. Flexibilitet och fokus på möjligheter framför svårigheter är avgörande. Du ska också kunna ta egna initiativ, vara organiserad och arbeta självständigt. Ordinarie team består av två anställda, och utökas med säsongsbetonad personal under sommaren. 
Villkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på mellan 75-100% utifrån överenskommelse.
6 månader provanställning.
Placeringen är i Vallentuna på plats på kontoret.
Arbetstiderna är 7-16.
Kollektivavtal.
Förmåner i form av friskvårdsbidrag och företagshälsovård.


Process:
Är du den vi söker? Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Produktionsoperatör - tillverkning av fjärrvärmerör

Driven Elektriker sökes till Stockholm! Är du en självgående Elektriker med erfarenhet av Starkström och passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för vår kunds räkning inom sanering, fukt- och vattenskador en driven, självständig Elektriker som har bra erfarenhet inom starkström. Om tjänsten: Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av s... Visa mer
Driven Elektriker sökes till Stockholm!
Är du en självgående Elektriker med erfarenhet av Starkström och passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för vår kunds räkning inom sanering, fukt- och vattenskador en driven, självständig Elektriker som har bra erfarenhet inom starkström.
Om tjänsten:
Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av servicearbeten och att förse arbetsplatser med byggström. Du kommer att jobba både självständigt och i team samtidigt som du har en nära dialog med kunden.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet som Elektriker, gärna med fokus på service eller läckagesökningar, som sanering, vattenskador och brandsanering,
Är ansvarstagande och kan arbeta självständigt.
Har ett gott kundbemötande och är en problemlösare
Innehar B-körkort.Vi erbjuder:
En trygg anställning med bra villkor.
Ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra.
Marknadsmässig lön

Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan via länken och vi ser fram emot att lära känna dig mer!
Om du har frågor eller funderingar kontakta Rekryteringsansvarig Viktoria Janmicks på 073 506 72 31 eller [email protected]
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till SVEAB anläggning

Erfaren Arbetsledare inom anläggning Nu söker vi en Arbetsledare till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först. Söker du en möjlighet att arbet... Visa mer
Erfaren Arbetsledare inom anläggning
Nu söker vi en Arbetsledare till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först. Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!
Rollen som Arbetsledare:
Vi söker dig med minst 3 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Som arbetsledare har du en viktig roll och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt leda och styra i projekt utifrån ekonomi, tid och krav. Du har en tät dialog med platschefen till vilken du rapporterar och får delegerade arbetsuppgifter av. Du säkerställer att arbetet blir fackmannamässigt utfört och genom god kommunikation säkerställer du att yrkesarbetarna har nödvändig information och kunskap om vad som ska utföras. Projekten kommer med stor sannolikhet att vara på norra sidan.
Krav
Bakgrund:
Bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad.
Minst 3 år inom mark- och anläggning som Arbetsledare eller motsvarande.
Erfarenhet av projekt i olika storlekar och komplexitet.

Kompetens och behörigheter:
Klara av en säkerhetsprövning.
Självständig produktionsledning – dvs självgående, med förmågan att ta egna initiativ och driva projekt framåt.
B-körkort
Behärska Officepaketet
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Meriterande:
APV
Safe Construction
Byggbranschens miljöutbildning
KMA

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
Vad du erbjuds:
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.
Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef till SVEAB

Erfaren Platschef inom mark och anläggning Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först. Söker du en möjlighet att ar... Visa mer
Erfaren Platschef inom mark och anläggning
Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först. Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!
Rollen som Platschef:
Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Projekt kommer med stor sannolikhet att finnas på norra sidan.
Som platschef har du en central roll och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för att leda och driva projekt utifrån krav och riktlinjer. Du ska också genom rätt resurser, kvalitet och effektivitet säkerställa lönsamhet i projekt. Genomföra produktion utifrån rådande tekniska krav och leda samtliga medarbetare i projektet. På platschefen ligger även ansvar att aktivt informera, kommunicera och ge återkoppling - Du kommer alltså att vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg. Platschefen ingår också i AC-gruppens ledningsgrupp.
Krav
Bakgrund:
5 år inom mark och anläggning i ledande roll som arbetsledare eller motsvarande, dock minst 1 år som Platschef.
Arbetat brett inom mark och anläggning.
Gedigen erfarenhet av att leda anläggningsprojekt i olika storlekar och komplexitetsnivåer.

Kompetens och behörigheter:
Klara av en säkerhetsprövning.
Kunskap i entreprenadjuridik, AMA, Mät – och ersättningsregler, mängdförteckning, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
Bas U och Bas P
Erfarenhet av LOU.
Viss erfarenhet av kalkylarbete.
B-körkort
Behärska Officepaketet
Behärska Svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
Vad du erbjuds:
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.
Process:
Uppfyller du alla krav? – Skicka din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Driven VVS-montör sökes!

Ansök    Jul 4    Prowork Bemanning AB    VVS-montör
Driven VVS-montör sökes till Stockholm! Är du en självgående VVS-montör med passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för kunds räkning en driven, självständig VVS-montör som har en gedigen erfarenhet inom VVS. Om tjänsten: Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av servicearbeten och läckagesökningar. Du kommer att jobba både självständi... Visa mer
Driven VVS-montör sökes till Stockholm!
Är du en självgående VVS-montör med passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för kunds räkning en driven, självständig VVS-montör som har en gedigen erfarenhet inom VVS.
Om tjänsten: Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av servicearbeten och läckagesökningar. Du kommer att jobba både självständigt och i team samtidigt som du har en nära dialog med kunden.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet som rörmokare, gärna med fokus på service eller läckagesökningar.
Är ansvarstagande och kan arbeta självständigt.
Har ett gott kundbemötande och är en problemlösare
Innehar B-körkort.

Vi erbjuder:
En trygg anställning med bra villkor.
Ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra.
Marknadsmässig lön

Låter detta som något för dig?
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Rörläggare sökes till Stocholm!

Rörläggare sökes i Stockholm Vi söker erfarna rörläggare för ett stort projekt i Stockholmsområdet med start i augusti och som kommer pågå fram till hösten 2025. Vi letar efter dig som har erfarenhet från stora anläggningsprojekt och som trivs att jobba både självständigt och i team med en flexibel och prestigelös inställning. Arbetsuppgifter: Grundläggning, schaktarbete och rörläggning Arbeta utomhus i ett varierat tempo Samarbeta med maskinförare och anv... Visa mer
Rörläggare sökes i Stockholm
Vi söker erfarna rörläggare för ett stort projekt i Stockholmsområdet med start i augusti och som kommer pågå fram till hösten 2025. Vi letar efter dig som har erfarenhet från stora anläggningsprojekt och som trivs att jobba både självständigt och i team med en flexibel och prestigelös inställning.
Arbetsuppgifter:
Grundläggning, schaktarbete och rörläggning
Arbeta utomhus i ett varierat tempo
Samarbeta med maskinförare och använda specialutrustning

Kvalifikationer:
Minst två års erfarenhet av VA-arbete
Certifikat för svetsning av rörläggningar
God fysisk kondition
Yrkesbevis för anläggning är meriterande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön.
Möjlighet till utveckling

Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef Sveab anläggning

Erfaren Platschef inom anläggning Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbeta på ... Visa mer
Erfaren Platschef inom anläggning
Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!

Rollen som Platschef:
Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Projekt kommer med stor sannolikhet att finnas på norra sidan. 

Som platschef har du en central roll och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för att leda och driva projekt utifrån krav och riktlinjer. Du ska också genom rätt resurser, kvalitet och effektivitet säkerställa lönsamhet i projekt. Genomföra produktion utifrån rådande tekniska krav och leda samtliga medarbetare i projektet. På platschefen ligger även ansvar att aktivt informera, kommunicera och ge återkoppling - Du kommer alltså att vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg. Platschefen ingår också i AC-gruppens ledningsgrupp.
Krav
Bakgrund: 5 år inom mark och anläggning i ledande roll som arbetsledare eller motsvarande, dock minst 1 år som Platschef.
Arbetat brett inom mark och anläggning.
Gedigen erfarenhet av att leda anläggningsprojekt i olika storlekar och komplexitetsnivåer.
Kompetens och behörigheter: Klara av en säkerhetsprövning.
Kunskap i entreprenadjuridik, AMA, Mät – och ersättningsregler, mängdförteckning, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
Bas U och Bas P
Erfarenhet av LOU.
Viss erfarenhet av kalkylarbete.
B-körkort
Behärska Officepaketet
Behärska Svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
 
Vad du erbjuds: 
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Process:
Uppfyller du alla krav? – Skicka din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Arbetsledare Sveab anläggning

Erfaren Arbetsledare inom anläggning Nu söker vi en Arbetsledare till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbe... Visa mer
Erfaren Arbetsledare inom anläggning
Nu söker vi en Arbetsledare till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!

Rollen som Arbetsledare:
Vi söker dig med minst 3 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Som arbetsledare har du en viktig roll och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt leda och styra i projekt utifrån ekonomi, tid och krav. Du har en tät dialog med platschefen till vilken du rapporterar och får delegerade arbetsuppgifter av. Du säkerställer att arbetet blir fackmannamässigt utfört och genom god kommunikation säkerställer du att yrkesarbetarna har nödvändig information och kunskap om vad som ska utföras. Projekten kommer med stor sannolikhet att vara på norra sidan. 
Krav
Bakgrund: Bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad.
3 år inom mark- och anläggning som Arbetsledare eller motsvarande.
Erfarenhet av projekt i olika storlekar och komplexitet.
Kompetens och behörigheter: Klara av en säkerhetsprövning.
Självständig produktionsledning – dvs självgående, med förmågan att ta egna initiativ och driva projekt framåt.
B-körkort
Behärska Officepaketet
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.
Meriterande: APV
Safe Construction
Byggbranschens miljöutbildning
KMA

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
 
Vad du erbjuds: 
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Mekaniker/Servicetekniker till kund i Stocholm

Vi söker just nu en Mekaniker/ Tekniker till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som mekaniker / Tekniker kommer du arbeta med den dagliga driften och underhållet av företagets maskiner. Detta kan exempelvis vara underhåll av transportband, degmaskiner och ugn... Visa mer
Vi söker just nu en Mekaniker/ Tekniker till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!


I rollen som mekaniker / Tekniker kommer du arbeta med den dagliga driften och underhållet av företagets maskiner. Detta kan exempelvis vara underhåll av transportband, degmaskiner och ugnar. Detta är en varierande roll där du förväntas ta stort ansvar.


Vi söker sig som har tidigare erfarenheter av svetsning och liknande arbete, såsom underhåll och service av maskiner. Mekanisk utbildning är starkt meriterande. För att passa i rollen söker vi dig som är initiativtagande och med ett stort tekniskt intresse.


Välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Bagare sökes!

Ansök    Jul 3    Prowork Bemanning AB    Bagare/Konditor
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd. Krav för rollen är: - Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa -... Visa mer
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!


I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd.


Krav för rollen är:
- Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa
- Erfarenhet av yrket
- Erfarenhet av surdeg


För att passa i rollen söker vi dig som förutom några års erfarenheter inom yrket även har god planeringsförmåga och är självgående. Du är van att arbeta under högt tempo, har erfarenhet av att brödtillverkning samt viljan att utvecklas.


Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Anläggare sökes till Stockholm!

Vi söker duktiga anläggare med erfarenhet av rörläggning, jordschakt och andra relevanta arbetsuppgifter inom anläggaryrket för ett projekt med start i augusti. Krav: Självgående och ansvarsfull i ditt arbete. God kommunikationsförmåga på svenska Flera års erfarenhet av liknande tjänst Yrkesbevis Meriterande: Erfarenhet av grävmaskin Vägverkets kravutbildningar för Arbete på väg Behörighet för lastbil, hjullastare eller grävmaskin Om dig: Vi lägger sto... Visa mer
Vi söker duktiga anläggare med erfarenhet av rörläggning, jordschakt och andra relevanta arbetsuppgifter inom anläggaryrket för ett projekt med start i augusti.
Krav:
Självgående och ansvarsfull i ditt arbete.
God kommunikationsförmåga på svenska
Flera års erfarenhet av liknande tjänst
Yrkesbevis

Meriterande:
Erfarenhet av grävmaskin
Vägverkets kravutbildningar för Arbete på väg
Behörighet för lastbil, hjullastare eller grävmaskinOm dig:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och anpassningsbar. Du är van vid att jobba utomhus i en fysiskt tung miljö samt är självgående och tar egna initiativ. För att vara aktuell till denna tjänst gillar du att både arbeta ensam samt fungerar bra i grupp.


Detta är ett framtida uppdrag som kommer starta i augusti så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vägdriftsarbetare sökes till Stockholm!

Nu söker vi en driven vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Stockholm som är ett väletablerat bolag i branschen! Om tjänsten Arbetsuppgifterna består bland annat av att leverera och etablera trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till företagets kunder. Utöver det kommer du även arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material inne på kundens filial. Om dig Du är en engagerad lagspelare som sätter stort värde i service... Visa mer
Nu söker vi en driven vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Stockholm som är ett väletablerat bolag i branschen!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består bland annat av att leverera och etablera trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till företagets kunder. Utöver det kommer du även arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material inne på kundens filial.
Om dig
Du är en engagerad lagspelare som sätter stort värde i service och kvalité. Vidare är du initiativtagande, lyhörd och strukturerad i ditt arbete. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din förmåga att bidra till god teamkänsla på arbetsplatsen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och om du har arbetat med TA-material tidigare är det ett stort plus.
Krav
Utbildningen Arbete på väg upp till 1.2
B-körkort
God svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbete
Erfarenhet av TA-material
BE/C-kort
APV 2 och 3Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Senior Platschef inom bygg sökes till Stockholm!

Ansök    Jun 28    Prowork Bemanning AB    Platschef, bygg
Senior Platschef sökes för spännande interimsuppdrag i Stockholm! Är du en erfaren och ansvarsfull platschef som är redo för nästa utmaning? Prowork söker nu en driven och kunnig platschef för ett interimsuppdrag med start i augusti. Du kommer att vara anställd hos oss och uthyrd till vår kund, ett modernt och väletablerat bolag, där du får möjligheten att utvecklas och arbeta i en stimulerande miljö. Om tjänsten: Som platschef får du en nyckelroll i p... Visa mer
Senior Platschef sökes för spännande interimsuppdrag i Stockholm!


Är du en erfaren och ansvarsfull platschef som är redo för nästa utmaning? Prowork söker nu en driven och kunnig platschef för ett interimsuppdrag med start i augusti. Du kommer att vara anställd hos oss och uthyrd till vår kund, ett modernt och väletablerat bolag, där du får möjligheten att utvecklas och arbeta i en stimulerande miljö.


Om tjänsten:
Som platschef får du en nyckelroll i projekten med ansvar för att leda, styra och planera från start till mål. Ditt uppdrag inkluderar:
Resurs- och produktionsplanering
Ekonomistyrning
Kvalitetsansvar
Miljö- och arbetsmiljöansvar
Upprättande och avrapportering av projektprognoserKvalifikationer:
Vi söker dig med mångårig erfarenhet som platschef inom byggsektorn. Du bör ha praktisk byggkompetens, kunna läsa ritningar och inneha relevanta utbildningar som BAS-U. Erfarenhet av att leda stora projekt (150 miljoner och uppåt) från start till avslut är ett krav. Du är affärs- och lösningsorienterad, skicklig på att delegera arbetsuppgifter och brinner för att leverera högkvalitativt arbete. Noggrannhet, branschkunskap och affärsorientering är centrala i denna roll, där du även behöver vara lyhörd och ha god samarbetsförmåga.


Är du den vi söker?
Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till framgångsrika projekt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikmontör

Just nu söker vi på Prowork Kompetens duktiga elektronikmontörer inom industri till ett kommande uppdrag hos vår kund i Stockholm Vi söker nu en skicklig elektronikmontör som vill vara en del av vår kunds dynamiska team. Arbetsuppgifter Montering och lödning av elektroniska komponenter på kretskort Utföra funktionstester och inspektioner Felsökning och reparation av defekta kretskort Dokumentation av monterings- och testprocesser Kvalifikationer Erfare... Visa mer
Just nu söker vi på Prowork Kompetens duktiga elektronikmontörer inom industri till ett kommande uppdrag hos vår kund i Stockholm
Vi söker nu en skicklig elektronikmontör som vill vara en del av vår kunds dynamiska team.


Arbetsuppgifter
Montering och lödning av elektroniska komponenter på kretskort
Utföra funktionstester och inspektioner
Felsökning och reparation av defekta kretskort
Dokumentation av monterings- och testprocesser

Kvalifikationer
Erfarenhet av elektronikmontering och lödning
God förståelse för elektronik och kretsdesign
Bra kommunikations- och samarbetsförmåga
Teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är meriterande

Vi erbjuder
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Vidareutveckling inom elektronikVälkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Smed till ett byggsmidesföretag

Ansök    Jun 27    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning: I rollen som smed kommer du var en del av det härliga teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Färdigheter: Minst 3 års erfarenhet som smed B... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som smed kommer du var en del av det härliga teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.
Färdigheter:
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedomFör att lyckas i rollen trivs du både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet. Du sätter kunden i fokus och trivs med att ha en god sammanhållning i teamet med dina kollegor.
Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor är du välkommen att nå kontaktperson och ansvarig för processen, Viktoria rekryteringskonsult: 073 506 72 31, [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Bygg sökes till Stockholm!

Arbetsledare Bygg sökes till Stockholm! Vi på Prowork söker drivna och engagerade arbetsledare för framtida uppdrag inom byggsektorn för spännande och utmanande projekt i Stockholm med omnejd. Är du en erfaren ledare med ett starkt fokus på kvalitet och effektivitet? Då kan du vara den vi letar efter! Om tjänsten: Som arbetsledare kommer du att ha en central roll våra kunders projekt, där du ansvarar för att leda och samordna arbetet på byggplatsen. Ditt u... Visa mer
Arbetsledare Bygg sökes till Stockholm!
Vi på Prowork söker drivna och engagerade arbetsledare för framtida uppdrag inom byggsektorn för spännande och utmanande projekt i Stockholm med omnejd. Är du en erfaren ledare med ett starkt fokus på kvalitet och effektivitet? Då kan du vara den vi letar efter!
Om tjänsten:
Som arbetsledare kommer du att ha en central roll våra kunders projekt, där du ansvarar för att leda och samordna arbetet på byggplatsen. Ditt uppdrag innebär att säkerställa att projektet genomförs enligt uppsatta tidsramar, budget och kvalitetskrav. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Daglig planering och ledning av byggarbetet
Samordning av underentreprenörer och leverantörer
Kvalitetssäkring och uppföljning av arbetsprocesser
Säkerställande av arbetsmiljö och säkerhet på byggplatsen
Löpande rapportering till platschefen

?
Kvalifikationer:
Vi ser att du har flera års erfarenhet som arbetsledare inom byggbranschen. Du har en god teknisk förståelse, är van vid att läsa ritningar och har erfarenhet av att arbeta med både stora och små projekt. Vi söker en ledare som är strukturerad, lösningsorienterad och har förmågan att motivera och engagera ditt team. För att lyckas i rollen behöver du:
Erfarenhet av arbetsledning inom bygg
God kommunikativ förmåga och samarbetsvilja
Kunskap om byggprocesser och kvalitetsarbete
Förmåga att hantera stress och fatta snabba beslut
Relevant utbildning inom byggVad vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling
Varierande och utmanande arbetsuppgifter och projekt
Konkurrenskraftig lön och förmåner


Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sprinklermontör

Ansök    Jun 24    Prowork Bemanning AB    Sprinklermontör
Sprinklermontörer sökes till stort projekt utanför Gävle! Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Är du en erfaren VVS-montör på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu flera sprinklermontörer till vår kunds stora projekt strax utanför Gävle! Vi söker di... Visa mer
Sprinklermontörer sökes till stort projekt utanför Gävle!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet.
Är du en erfaren VVS-montör på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu flera sprinklermontörer till vår kunds stora projekt strax utanför Gävle!
Vi söker dig som:
Har minst två års erfarenhet som VVS-montör.
Kan starta omgående.
Är villig att lära dig nya färdigheter inom sprinklersystem, ingen formell förkunskap krävs.
B-körkort eller tillgång till egen bil är en fördel då projektet ligger en bit utanför Gävle.

Möjlighet till veckoboende i Gävle om veckopendling önskas.


Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Produktionsoperatör - tillverkning av fjärrvärmerör

Är du en driven och noggrann person med bakgrund inom tillverkning eller industri? Då kanske du är den vi söker! Just nu hjälper vi vår kund Powerpipe Systems i Göteborg att hitta produktionsoperatörer till hösten 2024. Tjänsten innebär tillverkning av fjärrvärme rör. Från 6-15m långa och 1dm - 2m i diameter. Arbetsuppgifter: Som produktionsoperatör på Powerpipe kommer du att: Köra in stålrör i ett plaströr med två larmtrådar. Röret ska centreras med dist... Visa mer
Är du en driven och noggrann person med bakgrund inom tillverkning eller industri? Då kanske du är den vi söker!
Just nu hjälper vi vår kund Powerpipe Systems i Göteborg att hitta produktionsoperatörer till hösten 2024. Tjänsten innebär tillverkning av fjärrvärme rör. Från 6-15m långa och 1dm - 2m i diameter.
Arbetsuppgifter:
Som produktionsoperatör på Powerpipe kommer du att:
Köra in stålrör i ett plaströr med två larmtrådar. Röret ska centreras med distanser och fyllas med puderskum.
Sätta på bälgar, skumfylla dem och låta dem stelna beroende på tjocklek och storlek (10-45 minuter).
Utföra kvalitetskontroller, svarva ståländar vid behov och plugga igen hål där skum fyllts.
Använda instrument för mätning och ögonkontroll.
Köra in röret med Dante-lyft, arbeta med plastsvetsare och sköta maskiner i avdelningen 'Struden'.Du kommer att arbeta i ett högt tempo och noggrannhet är avgörande, särskilt vid hantering av distanser.
Din profil: Vi söker dig som har:
Bakgrund inom tillverkning/industri.
Driv och vilja att lära. Personlighet med god attityd värdesätter vi högt.
Truckkörkort (stort plus).
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Arbetstider:
Dagtid: 07-15
Kvällstid: 15-00
(Inga garantier för 3-skift).

Arbetsmiljö:
Vi har en bra sammanhållning och positiv atmosfär.
Skyddsglasögon, hjälm och hörselskydd tillhandahålls.

Stängt under jul och nyår.
Inga problem med kollektivtrafiken till arbetsplatsen.

Geografiskt område:
Huvudproduktionen sker i Hisings Kärra, Göteborg.

Har du frågor gällande tjänsten? Kontakta Viktoria Janmicks på [email protected], 073 506 72 31, eller Christian Duarte på [email protected], 070 949 11 47.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet runnit ut så tveka inte att söka snarast.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till företag i framkant!

Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm! Här finner du ett företag i absoluta framkant, de tar mark konstant och vinner många avtal vilket säkrar jobben många år framöver. Här ansluter du till ett piggt team med ambitiösa vinnarskallar. Man firar varandras framgångar alla dagar i veckan - förutom när det är tävling på kontoret, ... Visa mer
Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm!
Här finner du ett företag i absoluta framkant, de tar mark konstant och vinner många avtal vilket säkrar jobben många år framöver. Här ansluter du till ett piggt team med ambitiösa vinnarskallar. Man firar varandras framgångar alla dagar i veckan - förutom när det är tävling på kontoret, fotbollsmatcher eller någon annan utmaning - då är det allvar!
Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns både på norra och södra sidan - Just för den här rollen är det fokus på Västerort och innerstan och då utgår du från etablering i Solna.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budget, ha koll på material, ätor m.m. Du deltar även på byggmöten. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering och du jobbar oftast med offentliga beställare.
Krav
Minst två års erfarenhet i motsvarande roll inom mark- och anläggningsprojekt.
Baskunskaper och kännedom om entreprenadjuridik, AMA och MER.
Erfarenhet av att jobba mot offentliga beställare.
God datorvana.
B-körkort.

Vi vill ha dig som är självgående och redo att ta dig an din nya roll! Du är en riktig lagspelare, kan ta egna initiativ och är alltid redo att ta tag i saker. Du får med dig andra i din ledarroll och trivs med att ta ansvar. Dessutom har du förmågan att få människor att lita på dig – både kunder, leverantörer och kollegor.
Om kunden:
Du kommer ansluta till ett piggt och glatt gäng med höga ambitioner och tydliga mål. Här ser och hör ledningen alla medarbetare, och nya tankar och idéer tas gärna emot. Medarbetarnöjdheten är hög vilket avspeglar sig i en hög kundnöjdhet och en ständig utveckling framåt. Kanske är det den goda sammanhållningen och de många roliga aktiviteterna som gör hela skillnaden i farten framåt?!
Låter det här som din roll? Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin 073-506 68 39 vid frågor. Du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vinterarbete, ... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Tidigare erfarenheter av gatudrift är starkt meriterande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Gatudriftsarbetare/anläggare gata sökes omgående

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vinterarbete, s... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.
Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.
Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vinterarbete, ... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Tidigare erfarenheter av gatudrift är starkt meriterande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Servicerådgivare sökes

Vi söker en servicerådgivare till vår kund i de norra delarna av Stockholm. Kunden är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. I rollen som Servicerådgivare kommer din huvuduppgift vara att fokusera på service, kundinteraktion, rådgivning och prissättning. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera kundbokningar för både service och reparationer samt att ge stöd till vår reservdelsavdelning. Dessutom innebär rollen att planer... Visa mer
Vi söker en servicerådgivare till vår kund i de norra delarna av Stockholm. Kunden är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster.
I rollen som Servicerådgivare kommer din huvuduppgift vara att fokusera på service, kundinteraktion, rådgivning och prissättning. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera kundbokningar för både service och reparationer samt att ge stöd till vår reservdelsavdelning. Dessutom innebär rollen att planera och boka jobb för mekanikerna samt att hantera kundbetalningar.
Vi söker dig som har erfarenhet av fordonsbranschen eller inom servicerådgivning. Vi ser att du har teknisk kunskap om personbilar och goda kunskaper om reservdelar. Körkort är ett krav.


Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön, trevliga arbetskamrater och självklart kollektivavtal.


Välkommen in med din ansökan redan idag!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

KMA-koordinator till Solna

Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen.  Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:  Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare). Arbeta med och uppdatera ... Visa mer
Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:  Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare).
Arbeta med och uppdatera KMA-plan.
Kontakt med beställaren. 
Stötta arbetsledarna och platschefen administrativt.
Ekonomi. 
Arbete med digitala plattformar som tex SharePoint.
Sammanställa egenkontroller och redovisa rapporter.
Föra mötesprotokoll och förberedande av mötesrapporter.

Vi vill att du har erfarenhet av:  Erfarenhet från branschen - Drift underhåll / Anläggning.
Entreprenadjuridik
Mycket god datorvana
Arbetar obehindrad i Office-paketet.
Ekonomi / Fakturering
Flytande svenska/engelska
Körkort B
Som person har du en önskan om att jobba brett och du tycker om att få ha fingrarna i syltburken både här och där. Du är en vinnarskalle som löser problemen när dom kommer. Du tycker om att vara en del i ett team och bidrar till den goda stämningen som är på jobbet. Du tar stort ansvar för ditt jobb och de uppgifter du utför och du tycker mötet med andra människor är är lika givande som det administrativa uppgifterna som ligger på ditt bord. 

Låter det här som du? Sök tjänsten via länken eller kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin för frågor 0735-06 68 39. 

Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners. Visa mindre

Projektingenjör

Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av: Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare). Arbeta med och uppdatera KM... Visa mer
Vi söker nu efter en erfaren projektadministratör/KMA-Koordinator som vill ansluta till ett härligt gäng i Solna. Här är du verksam med projekt inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:
Ärendehantering; KC-ärenden, digitalt och per telefon(samtal från invånare).
Arbeta med och uppdatera KMA-plan.
Kontakt med beställaren.
Stötta arbetsledarna och platschefen administrativt.
Ekonomi.
Arbete med digitala plattformar som tex SharePoint.
Sammanställa egenkontroller och redovisa rapporter.
Föra mötesprotokoll och förberedande av mötesrapporter.

Vi vill att du har erfarenhet av:
Erfarenhet från branschen - Drift & underhåll / Anläggning.
Entreprenadjuridik
Mycket god datorvana
Arbetar obehindrad i Office-paketet.
Ekonomi / Fakturering
Flytande svenska/engelska
Körkort BSom person har du en önskan om att jobba brett och du tycker om att få ha fingrarna i syltburken både här och där. Du är en vinnarskalle som löser problemen när dom kommer. Du tycker om att vara en del i ett team och bidrar till den goda stämningen som är på jobbet. Du tar stort ansvar för ditt jobb och de uppgifter du utför och du tycker mötet med andra människor är är lika givande som det administrativa uppgifterna som ligger på ditt bord.
Låter det här som du? Sök tjänsten via länken eller kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin för frågor 0735-06 68 39.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners. Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll

Rekrytering - Arbetsledare Drift underhåll   Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift underhåll
 
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.

 
Krav: Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.
 
Det är meriterande om du har: Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.
 
Personliga egenskaper:

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
 
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners. 


Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.

Ansökan sker via länken. Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Administratör till vår Operationsavdelning

Vi växer och söker nu en ny medarbetare inom vår avdelning Operation som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar ordning, struktur och drivs av resultatet av ditt goda arbete. Tjänsten är till att börja med ett vikariat om 12 månader.   Din vardag   I rollen är du en viktig del i vår verksamhet som säkerställer att våra anställdas tider registreras i rätt tid samt att övriga praktiska och administrativa detaljer runt... Visa mer
Vi växer och söker nu en ny medarbetare inom vår avdelning Operation som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar ordning, struktur och drivs av resultatet av ditt goda arbete. Tjänsten är till att börja med ett vikariat om 12 månader.
 
Din vardag
 
I rollen är du en viktig del i vår verksamhet som säkerställer att våra anställdas tider registreras i rätt tid samt att övriga praktiska och administrativa detaljer runt våra anställda fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av administrativ karaktär som exempel registrera tidrapporter, samla in olika former av dokumentation, lönekörning, fakturering och bistå övriga medarbetare på operations i deras vardag.
 
Vi söker
Vi söker efter en person med stort intresse eller erfarenhet av administrativa uppgifter och specifikt fakturering. Vidare ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med stort mått av ordning och struktur i utförandet av dina arbetsuppgifter. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett lösningsinriktat fokus och ha en hög kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
En visstidsanställning med fast månadslön. Vi har kollektivavtal med Almega och erbjuder försäkringar och pension enligt kollektivavtal, förutom det erbjuder vi friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.
 
Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett rekrytering och bemanningsföretag med 400 st anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Kvalité,  Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra konsulter.
 
Varmt välkommen med din ansökan, tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - vägdrift och underhåll

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vintera... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad. Arbetsuppgifter: Löpande Underhåll på gator, vägar, parker och torg, såsom; Beläggningsarbete, potthål, plattläggning, kantsten, trafikskyltar, m.m. Snöröjning och halkbekämpning på gångvägar, parkeringsplatser och andra allmänna områden. Underhåll av snöröjningsutrustning och fordon. Tillsynsarbete. Krav: Erfaren... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start om ca en månad.


Arbetsuppgifter:
Löpande Underhåll på gator, vägar, parker och torg, såsom; Beläggningsarbete, potthål, plattläggning, kantsten, trafikskyltar, m.m.
Snöröjning och halkbekämpning på gångvägar, parkeringsplatser och andra allmänna områden.
Underhåll av snöröjningsutrustning och fordon.
Tillsynsarbete.Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Du har tidigare arbetat med gatudrift.
Processen:
Du blir till en början anställd av oss på Prowork kompetens och jobbar för vår kund som har avtal med Solna Stad. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Serviceelektriker/tekniker

Nu söker vi till vår kund en Serviceelektriker/tekniker som vill ta ledningen i deras datacenterresa i Västerås-Eskilstuna-Katrineholm. Din roll är nyckeln till ett lokalt härligt team och din potential sträcker sig till att bli ansvarig över en kommande ny filial i Västerås-området. Var med och omfamna chansen att stärka och forma framtiden för vårt datacenterteam – här skapar du verklig närhet till teknik och kunder. Ditt Uppdrag: Som Serviceelektriker/T... Visa mer
Nu söker vi till vår kund en Serviceelektriker/tekniker som vill ta ledningen i deras datacenterresa i Västerås-Eskilstuna-Katrineholm. Din roll är nyckeln till ett lokalt härligt team och din potential sträcker sig till att bli ansvarig över en kommande ny filial i Västerås-området. Var med och omfamna chansen att stärka och forma framtiden för vårt datacenterteam – här skapar du verklig närhet till teknik och kunder.
Ditt Uppdrag:
Som Serviceelektriker/Tekniker kommer du inte bara vara en del av vårt team utan en avgörande kraft i uppbyggnaden av ett lokalt team. Här är din chans att inte bara vara anställd utan vara med och forma framtiden.
Vi söker alltså dig som är en senior, skicklig serviceelektriker/tekniker och en passionerad lagspelare. Vill du vara med och förändra spelplanen som serviceelektriker/tekniker inom bl a datacentersektorn? Denna roll ger dig möjligheten att skapa närhet till kunderna genom att bygga upp ett starkt och effektivt lokalt team.
Dina Möjligheter:
Detta är en bra möjlighet för dig att växa och utvecklas till en filialchef inom en snar framtid. Vi söker en individ som är redo att ansluta sig till vårt team och samtidigt vill vara med och forma företagets framtid.
Vad vi erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö inom datacentersektorn.
Möjlighet att vara en ledande kraft i uppbyggnaden av ett lokalt team.
Utvecklingsmöjligheter till att bli filialchef.
Vill du Göra skillnad? Om du är redo att gå bortom det vanliga och forma framtiden inom datacentersektorn, då är detta din chans. Gör skillnad, anslut till oss och var en del av något stort!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag. Alla frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks på telefon: 073 506 72 31 eller mail: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef inom Anläggningsproduktion Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion? För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad. Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för at... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker!


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.


Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef inom anläggning och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK. Du bör även vara vass inom Entreprenadjuridiken.


Krav och Kompetenser: Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
Kompetens inom ledarskap
Kompetens inom kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd, driven och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.
Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift


Några av förmånerna på JM Entreprenad:Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
Tjänstebil
Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
Friskvårdsbidrag
Förstärkt föräldralön i 12 månader
Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag. Alla frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks på telefon: 073 506 72 31 eller mail: [email protected]
JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet.
Vi ser fram emot att välkomna dig till JM Entreprenad familjen! Visa mindre

Anläggare sökes för kommande tjänster!

Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering. Vi söker dig som har: - Bra svenska kunskaper - Erfarenhet av anläggningsarbete - B körkort - Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper ... Visa mer
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering.
Vi söker dig som har:
- Bra svenska kunskaper
- Erfarenhet av anläggningsarbete
- B körkort
- Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterandeVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar och har lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes

Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår. I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna ko... Visa mer
Vi söker just nu duktiga installationselektriker till vår kund. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.


I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort.
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Stockholm, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet.


- Godkänt utbildning och minst några års erfarenhet
- B-körkort
- Bra svenska i tal och skriftVi erbjuder
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

4 Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. V... Visa mer
4
Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Montageledare/Teamledare till verkstad

Montageledare inom Möbel- och Inredningstillverkning Vi söker en passionerad och driven Montageledare för vår verkstad i Sollentuna, där vi specialiserar oss på tillverkning och design av möbler och inredning till butiker, särskilt inom kosmetikabranschen. Ansvarsområden: Som ledande montör kommer du att ha övergripande ansvar för vårt montageteam och verkstadsarbetet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att bygga ihop möbler i olika storlekar och säke... Visa mer
Montageledare inom Möbel- och Inredningstillverkning
Vi söker en passionerad och driven Montageledare för vår verkstad i Sollentuna, där vi specialiserar oss på tillverkning och design av möbler och inredning till butiker, särskilt inom kosmetikabranschen.
Ansvarsområden:
Som ledande montör kommer du att ha övergripande ansvar för vårt montageteam och verkstadsarbetet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att bygga ihop möbler i olika storlekar och säkerställa att de når våra kunder inom högkommersiella miljöer. Förutom att leda och övervaka montörerna kommer du att delta i själva monteringsarbetet, vilket inkluderar att slå tappar och skruva ihop möbler enligt instruktioner. Andra arbetsmoment kan innefatta beskärning av reklambilder, packning och organisering av arbetsytan. Det kommer också förekomma platsmontage hos kunden, du behöver därför ha B körkort.
Kvalifikationer:
Tidigare ledarerfarenhet och bekvämlighet med fysiskt arbete och användning av verktyg.
Stor yrkesstolthet och erfarenhet inom liknande arbetsområde är starkt meriterande.
Förmåga att samarbeta och driva teamet framåt.
Självgående problemlösare med förståelse för leveransprocesser.
Tidigare erfarenhet av arbete inom kommersiell inredning och på fältet är fördelaktigt.

Personliga egenskaper:
Vi söker en energifylld och händig Montageledare som kan hantera fysiskt arbete och jobba med handkraft. Du kanske har tidigare erfarenhet från golvläggning eller lagerarbete, gärna i en ledande position. Förmågan att samarbeta och driva teamet framåt är avgörande. Som problemlösare förväntas du förstå leveransprocessen och kunna ta egna initiativ. En allt-i-allo-person med planeringskompetens och körkort (B) är ett krav.
Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt växande team, ser vi fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan via länken med CV och personligt brev. Har du fler frågor eller funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare: [email protected], 0735067231
Varmt välkommen! Visa mindre

Serviceman sökes till Nacka

Ansök    Mar 1    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Nacka. Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation. Vi söker dig som gillar service och har ett... Visa mer
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Nacka.
Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation.
Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.
B-körkort är krav.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anläggare sökes för kommande tjänster!

Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering. Vi söker dig som har: - Bra svenska kunskaper - Erfarenhet av anläggningsarbete - B körkort - Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper ... Visa mer
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering.
Vi söker dig som har:
- Bra svenska kunskaper
- Erfarenhet av anläggningsarbete
- B körkort
- Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterandeVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar och har lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi ... Visa mer
Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill jobba som arbetsledare i ett mindre företag med projekt i hela Storstockholm och Mälardalen.  Du kommer primärt leda och fördela arbetet för anläggare och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera 2-4 projekt parallellt. Vid lugnare perioder ska du inte rädas att hugga in i det praktiska a... Visa mer
ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING 
Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill jobba som arbetsledare i ett mindre företag med projekt i hela Storstockholm och Mälardalen. 
Du kommer primärt leda och fördela arbetet för anläggare och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera 2-4 projekt parallellt. Vid lugnare perioder ska du inte rädas att hugga in i det praktiska arbetet. Projekten finns i hela Storstockholm så du behöver kunna vara flexibel vad gäller det. 
 
Arbetsuppgifter: 
Arbetsledarens uppgifter består av att ansvara för den dagliga driften, tidplaner, dagböcker, material, ÄTA-hantering, attestering av leverantörsfakturor mm.  
Krav:
Minst 5 år som Arbetsledare eller liknande ledande roll på företag inom mark och anläggningsbranschen.
Erfarenhet och kunskap i att driva produktionen, Underentreprenörer och samordning. 
Kunskap om utförandets olika delar så som grovplanering, markarbete och finplanering.
B-körkort - bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan de olika projekten.
 
Meriterande: 
Maskinvana.
Tidigare erfarenhet av arbete med nyproduktion av bostäder.
Tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiella beställare.
Erfarenhet av att själv drivit projekt från start till mål.

Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning. 
Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala. Projekt på både Norra- och södra sidan Stockholm. 
 
Vår kund: 
Vår kund har ca 10 anställda och har sitt huvudkontor i Arlanda norr om Stockholm. Det är en genuin grupp med människor som arbetat länge i företaget. Personalomsättningen är låg och man har en stor kunskap om sin egen bransch. Dom erbjuder helhetslösningar inom markentreprenad åt kommersiella beställare. De samordnar och utför alla moment i markentreprenaden från planering till utfört uppdrag. Du erbjuds geografiska projekt i den mån det går, ett fritt arbete med varierade arbetsuppgifter och en trygg och stabil arbetsgivare. 
 
Vill du veta mer? Sök tjänsten via länken eller kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin vid frågor, 0735 06 68 39. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Elektriker sökes

Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder. Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt. Om dig Vi sök... Visa mer
Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder.
Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt.


Om dig
Vi söker dig som har arbetat som elektriker inom byggström tidigare och har minst några års erfarenhet. Som person är du lyhörd, noggrann och metodisk i ditt arbete som elektriker.
För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och samarbeta med andra.
Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.
Start är omgående.
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Produktionspersonal inom återvinning

Ansök    Feb 23    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker en produktionsmedarbetare med intresse för metaller till vår kund. Kunden är verksamma inom återvinning av bland annat metall / järn. Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av produktion, helst kunskap av metall men inget krav. Kan du inte metaller idag så har du drivet till att lära dig. Utöver detta ser vi att du är en serviceinriktad, social och strukturerad person. Arbetsuppgifter: Du kommer bland annat jobba i produktionen och se till att ... Visa mer
Vi söker en produktionsmedarbetare med intresse för metaller till vår kund. Kunden är verksamma inom återvinning av bland annat metall / järn. Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av produktion, helst kunskap av metall men inget krav. Kan du inte metaller idag så har du drivet till att lära dig. Utöver detta ser vi att du är en serviceinriktad, social och strukturerad person.
Arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat jobba i produktionen och se till att allt flyter på. Ta emot kunder, hänvisa till rätt ställe. Se till att ordning och reda upprätts på anläggningen, att produktionsutrustningen fungerar som den ska - om inte, rapportera detta. Bolaget jobbar för en hög kundservicenivå och det är viktigt att jobba nära kunden.
Anläggningarna finns i Spånga, Bromma och Högdalen och du förväntas rotera på dessa.
Krav: B-körkort.
Meriterande: C-körkort, Truckvana, datorvana, egen bil.
Ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Maskinförare sökes till kommande uppdrag

Nu söker vi erfarna hjullastarförare för framtida uppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet. Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen. Om dig Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personli... Visa mer
Nu söker vi erfarna hjullastarförare för framtida uppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet.
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Om dig
Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Feb 16    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anläggare sökes för kommande tjänster!

Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering. Vi söker dig som har: - Bra svenska kunskaper - Erfarenhet av anläggningsarbete - B körkort - Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper ... Visa mer
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering.
Vi söker dig som har:
- Bra svenska kunskaper
- Erfarenhet av anläggningsarbete
- B körkort
- Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterandeVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar och har lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anläggare sökes för kommande tjänster!

Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering. Vi söker dig som har: - Bra svenska kunskaper - Erfarenhet av anläggningsarbete - B körkort - Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper ... Visa mer
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering.
Vi söker dig som har:
- Bra svenska kunskaper
- Erfarenhet av anläggningsarbete
- B körkort
- Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterandeVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar och har lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi ... Visa mer
Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren HR chef till ledande konsultföretag!

HR chef till ledande konsultbolag med placering i Stockholm Är du ute efter en spännande resa och trivs med att arbeta både strategiskt och operativt? Vill du verka i ett internationellt företag där du samverkar med folk i Norden för att attrahera och behålla de bästa medarbetarna i branschen? Dina arbetsuppgifter I din roll som HR chef är målet att skapa fler engagerade medarbetare, öka attraktionskraften bland kandidater, samt höja och anpassa kompete... Visa mer
HR chef till ledande konsultbolag med placering i Stockholm

Är du ute efter en spännande resa och trivs med att arbeta både strategiskt och operativt?
Vill du verka i ett internationellt företag där du samverkar med folk i Norden för att attrahera och behålla de bästa medarbetarna i branschen?

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR chef är målet att skapa fler engagerade medarbetare, öka attraktionskraften bland kandidater, samt höja och anpassa kompetensnivån bland anställda. Ansvaret i tjänsten innefattar utveckling av, genomförande av, coachning av, uppföljning av nedanstående samt tillhörande rutiner och processer på en både strategisk och operativ nivå.
Du äger och ansvarar för alla HR-processer enligt HR-hjulet såsom;
  Kompetensutveckling, inkl. introduktion och intern-/externutbildningar.
Medarbetarundersökning.
Rekrytering Employer branding.
Lönekartläggning.
Arbetsmiljö och rehabiliteringsfrågor med stöd av företagshälsovård.
Löpande säkerställa bolagets arbetsgivaransvar beträffande lagstiftning, kollektivavtal m.m.
Fackliga kontakter.
Arbeta med att förvalta/skapa en stark företagskultur som bygger på tillit och gott ledarskap.
Arbetet innebär även att stötta chefer i personalfrågor.
Skicka lönerapporter varje månad till Azets, vår löneadministratör.
Är en mellanlänk mellan ekonomin och kontoren i Sverige.
Arbetar strategiskt och operativt med ISO 9001 och ISO 14001.
Då företaget är i en förändringsfas när det gäller system är det viktigt att du är systemstark och tycker om att lära dig nya system och medverka till att lära ut de till medarbetarna.
Flexibel att resa runt på Bolagets kontor i Sverige 1-2 ggr/år.
Hjälp till att arrangera resor och planera för utbildningar för personalen.

I din roll har du en viktig plats i ledningsgruppen och rapporterar direkt till företagets VD.

Vi erbjuder Varierande arbetsuppgifter
En arbetsplats där det satsas på företagskulturen
Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag
Regelbundna hälsokontroller
Sjukvårdsförsäkring
Flextid
Arbetstidsförkortning (årsarbetstid 1980tim)
Möjlighet till bonus
Förmånsbil

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av en liknande roll med bred HR erfarenhet och som har en eftergymnasial utbildning med inriktning Personal/Arbetsliv.
Som person är du driven, initiativtagande, systemstark och administrativ och lösningsorienterad. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen.
Du har förmågan att skapa förtroende hos dina kollegor, har en hög energinivå och gillar att inspirera. Naturligtvis brinner du för HR-frågor och driver dem med fast hand.


För fler frågor om tjänsten
Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin 073-506 68 39 för frågor om tjänsten. Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Feb 9    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef inom Anläggningsproduktion

Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion? För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad. Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att p... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker!
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.
Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK.
Krav och Kompetenser:Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
Kompetens inom ledarskap samt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.
Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift
Några av förmånerna på JM Entreprenad:
Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
Tjänstebil
Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
Förstärkt föräldralön i 12 månader
Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team!
JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig till JME familjen!
Kontakta Viktoria Janmicks vid frågor: [email protected], 073 506 72 31
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Feb 2    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Teknisk utesäljare

Säljare till Forcit Consulting Om företaget I över 120 år har vi samarbetat med entreprenörer, bygg- och gruvaktörer i olika mark- och sprängningsprojekt. Genom att dela med oss av vår samlade kunskap hjälper vi våra partners att skydda människor och omgivningen så att de helt kan fokusera på sin kärnverksamhet och vardag. Som en av Nordens ledande specialister inom omgivningspåverkan deltar vi aktivt i utvecklingen av starka och hållbara samhällen i hela... Visa mer
Säljare till Forcit Consulting

Om företaget
I över 120 år har vi samarbetat med entreprenörer, bygg- och gruvaktörer i olika mark- och sprängningsprojekt. Genom att dela med oss av vår samlade kunskap hjälper vi våra partners att skydda människor och omgivningen så att de helt kan fokusera på sin kärnverksamhet och vardag.
Som en av Nordens ledande specialister inom omgivningspåverkan deltar vi aktivt i utvecklingen av starka och hållbara samhällen i hela regionen. Vi verkar för att byggherrar och entreprenörer effektivt ska kunna möta ständigt ökade krav på att leverera bygg-, infrastruktur- och gruvprojekt i tid, inom budget, i enlighet med tuffa föreskrifter och, framför allt, på ett säkert sätt gentemot människor och omgivningar.
Vårt heltäckande erbjudande gör det möjligt att få anpassade tjänster och pålitlig support inom till exempel riskanalys, för- och efterbesiktningar, automatiserad mätning online, skadehantering och teknisk utbildning. I varje projekt finns en dedikerad projektledare och specialister som övervakar att arbetet fortskrider säkert och effektivt, från start till slut. Med personligt engagemang, och förståelse för att inget projekt är det andra likt, säkerställer projektledaren att det alltid finns lokalt stöd när det som bäst behövs. Som stolta medlemmar i FORCIT GROUP är vårt mål att alltid leverera kvalitet och det resultat som förväntas av Nordens ledande experter på sprängteknik och omgivningspåverkan. Och vi gör det genom vårt kompetenta och pålitliga nätverk av medarbetare, hängivna åt säker utveckling och att stödja våra partners i deras visioner för samhället.

Om rollen
Som säljare hos oss får du en fri roll där du inom angivna ramar själv styr din vardag. Du kommer bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du har god stöttning av våra specialister inom våra olika områden. Du kommer ta fram offerter, producera, distribuera olika utskick och hantera ramavtal. Du planerar och genomför kundmöten, bland annat genom canvasbesök. Vi ser också att du arrangerar frukostmöten och presentationer hos kund som kan vara byggherrar, entreprenader och kommuner. Du kommer i första hand bearbeta kunder i Stockholmsregionen med omnejd.  Du kommer att ha din bas från företagets kontor i Solna.

Bakgrund och erfarenhet
Vi har inget krav på utbildning, det viktiga är att du kan föra en professionell dialog och förstå vad kunden har för behov. Vi söker dig med erfarenhet av byggbranschen eller förståelse för byggbranschen med ett brett nätverk av platschefer, inköpare eller andra beslutfattande funktioner. Vi ser gärna att du har kunskap av maskiner och byggutrustning men detta är inget krav. Du har resvana och vilja att var ute på fältet med hög aktivitetsnivå

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är förtroendeingivande som person och att du är kreativ och vågar tänka utanför ”boxen” för att nå resultat. Du är kund – och teamorienterad och drivs av att göra affärer. Du är som person positiv och har hög energi. Du är en duktig nätverksbyggare som förstår värdet av vad det ger. Du är även väldigt affärsorienterad i ditt sätt att sälja.

Vårt erbjudande
Forcit Consulting är ett familjärt entreprenörsbolag under stark tillväxt. Vi tillhör en koncern med ett långsiktigt synsätt och en stark ekonomi där det finns en vilja att satsa. Som säljare hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och en hög grad av delaktighet.  En möjlighet att vara med och påverka under hela vår tillväxtresa. Ett självständigt, spännande, inspirerande, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar. Då vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare arbetar vi hela tiden med att utveckla vår företagskultur och erbjuda kontinuerliga utbildningar för vår personal. Känner du att detta stämmer in på dig! Då vill vi snarast komma i kontakt med dig!

För fler frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Forcit Consulting valt att samarbeta med Prowork Kompentens. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanna Vestin på 073-506 68 39. 

Lä s mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Innesäljare sökes

Ansök    Jan 24    Prowork Bemanning AB    Innesäljare
Nu söker i en innesäljare / uthyrare till vår kund och deras team i Södra Stockholm. Kunden ör verksamma inom uthyrning och försäljning av bland annat utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar exempelvis hjullastare, handverktyg och liftar. Denna roll erbjuder ett väldigt flexibelt och dynamiskt arbete och du kommer att verka som en plattform för utesäljarna, vilket kräver att man har en väldigt god teknisk kunskap kring... Visa mer
Nu söker i en innesäljare / uthyrare till vår kund och deras team i Södra Stockholm. Kunden ör verksamma inom uthyrning och försäljning av bland annat utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar exempelvis hjullastare, handverktyg och liftar.


Denna roll erbjuder ett väldigt flexibelt och dynamiskt arbete och du kommer att verka som en plattform för utesäljarna, vilket kräver att man har en väldigt god teknisk kunskap kring deras produkter. Det är även mycket administration och ordermottagningsarbete inkluderat i tjänsten och de gäller därför att man har ett genomgående servicetänk i allting som man gör.
Ytterligare exempel på uppgifter är exempelvis:
- Boka transporter
- Skapa och följa upp inköpsordrar med berörda leverantörer
- Ansvara för att skapa avtal, uppföljning under uthyrning och fakturering


Vi söker dig som är relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av liknande arbete samt har goda it- kunskaper.
Som person är du driven, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du bör tycka om att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter, är bra på att hitta nya lösningar på eventuella problem och kunna skapa goda relationer till både kunder och kollegor.


Välkommen in med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Inköpare inom el och teknik till Granitor Electro

Ansök    Jan 23    Prowork Bemanning AB    Inköpare
Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har några års erfarenhet av inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter! Om Granitor Electro: Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri. Din... Visa mer
Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har några års erfarenhet av inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter!
Om Granitor Electro:
Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri.
Din roll som Inköpare:
I denna nyckelposition kommer du att ansvara för den indirekta inköpsprocessen för hela Granitor-koncernen. Ditt uppdrag inkluderar att optimera inköpsprocesser, driva utvecklingsprojekt och säkerställa kostnadseffektiva inköpslösningar. Du kommer att spela en central roll i vår organisation.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Hantera operativa inköpsuppgifter, skapa och underhålla viktiga leverantörsrelationer samt driva utvecklings- och förändringsarbete inom inköpsprocessen.
Du förväntas också aktivt bidra till det strategiska inköpsarbetet och ta ansvar för besparingspotential inom dina inköpskategorier över hela Granitor-koncernen.
Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att rapportera direkt till inköpschefen och samarbeta nära med kollegor, linjechefer och projektorganisationer över alla våra bolag.
Du kommer att få ytterligare insikt i specifika ansvarsuppgifter, organisation, ledningsplattform samt mål och visioner för att säkerställa en tydlig och givande arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi letar efter en affärsinriktad och ansvarstagande individ med stark analytisk förmåga. Du är självgående, kommunikativ och har förmågan att leda dig själv och andra mot framgång. Förändringsbenägenhet och en positiv inställning är nyckelkvaliteter.
Dina Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom inköp, särskilt av indirekt material och tjänster med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Meriterande är om du har viss kunskap inom affärsjuridik och är van att sitta i förhandlingar
Goda språkkunskaper i svenska och engelska är viktigt.
Vår långsiktiga syn på rollen innebär en spännande utvecklingsresa för dig som visar framfötterna.
Erfarenhet från el-branschen och tidigare engagemang i försäljnings- och inköpsprocesser är meriterande.
B-körkort då resor tillkommer i tjänsten


Vi erbjuder:
En spännande roll i en framstående koncern, där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Solna.
Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå och bli en del av en framgångsrik organisation som värdesätter professionalism och kontinuerlig utveckling, ser vi fram emot att välkomna dig till Granitor Electro.
Skicka din ansökan genom länken. Vid frågor kontakta [email protected] eller 073-506 72 31. Ta steget mot en givande karriär till det härliga gänget på Granitor Electro! Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Verkstadspersonal

Vi söker nu en duktig verkstadspersonal till vår kund med placering i norra Stockholm. Detta är ett heltidsarbete med start omgående. Vår kund är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. I rollen som verkstadspersonal har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. Organisering av verktyg inom verkstad... Visa mer
Vi söker nu en duktig verkstadspersonal till vår kund med placering i norra Stockholm. Detta är ett heltidsarbete med start omgående. Vår kund är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet.


I rollen som verkstadspersonal har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund.
Organisering av verktyg inom verkstaden. Utföra enklare reparationer och service till nuvarande mekaniker för entreprenadmaskiner. I tjänsten kan det även förekomma dokumentation, skriva arbets- och servicerapporter.


Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.


B-körkort är krav.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krä... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i norra Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarsäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Verkstadspersonal

Vi söker nu en duktig verkstadspersonal till vår kund med placering i norra Stockholm. Detta är ett heltidsarbete med start omgående. Vår kund är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. I rollen som verkstadspersonal har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. Organisering av verktyg inom verkstad... Visa mer
Vi söker nu en duktig verkstadspersonal till vår kund med placering i norra Stockholm. Detta är ett heltidsarbete med start omgående. Vår kund är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet.


I rollen som verkstadspersonal har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund.
Organisering av verktyg inom verkstaden. Utföra enklare reparationer och service till nuvarande mekaniker för entreprenadmaskiner. I tjänsten kan det även förekomma dokumentation, skriva arbets- och servicerapporter.


Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.


B-körkort är krav.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Jr Säljare

Ansök    Jan 16    Prowork Bemanning AB    Bilförsäljare
Driven säljare! Är du intresserad av bilar, har körkort och ett brinnande intresse för att komma långt i karriären? Vår kund i Rissne söker nu en driven Junior Bilsäljare för att bli en del av teamet och få arbeta med några av av världens starkaste varumärken. Om tjänsten: Heltidsanställning. 6 månaders traineeprogram där du får lära dig bilförsäljningen från grunden. Personlig coach för individuell utveckling. Demobil tillgänglig under de första 6 måna... Visa mer
Driven säljare!
Är du intresserad av bilar, har körkort och ett brinnande intresse för att komma långt i karriären? Vår kund i Rissne söker nu en driven Junior Bilsäljare för att bli en del av teamet och få arbeta med några av av världens starkaste varumärken.
Om tjänsten:
Heltidsanställning.
6 månaders traineeprogram där du får lära dig bilförsäljningen från grunden.
Personlig coach för individuell utveckling.
Demobil tillgänglig under de första 6 månaderna för praktisk inlärning om produkten.
Grundlön plus provision.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:
Proaktivt arbete med bilaffärer genom telefonkontakt.
Boka egna möten för nybils- och begagnadförsäljning.
Ansvar för hela säljprocessen från första kundkontakt till leverans.
Försäljning av tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar.

Om dig:
Vi söker dig som inte räds att ha telefonen som arbetsredskap, är framåt och driven, och vill påverka din egen lön genom att leverera bra resultat. Du kommer att ingå i ett sexmånaders traineeprogram där du lär dig allt om branschen med stöd av en personlig coach. Kalla samtal kommer vara en del av din vardag, och vi letar efter någon som är redo att lära sig allt om branschen. Om du har ett bilintresse är det ett stort plus och underlättar i rollen! Vi vill att du talar Svenska och Engelska obehindrat, behärskar du dessutom ett tredje språk är det meriterande.
Om företaget:
Vår kund är en auktoriserad fullserviceanläggning som specialiserar sig på fackmannamässig service och avancerade bilreparationer. Med över 50 års erfarenhet och fem anläggningar jobbar dom idag med några av världens starkaste varumärken- och är Sveriges största återförsäljare av Toyota. Dom är ett privatägt och familjärt företag som värderar kundfokus och professionalism. 170 engagerade medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder.
Ansökan:
Är du redo att kickstarta din karriär som Junior Säljare? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök via länken och kontakta ansvarig rekryterare på 073-506 68 39 vid frågor. Tjänsten är på heltid och är en rekrytering - du blir direkt anställd av vår kund. Visa mindre

Mekaniker norra Stockholm

Ansök    Jan 14    Prowork Bemanning AB    Lastbilsmekaniker
Mekaniker hos Palfinger - Varierat arbete och kontinuerlig utbildning Nu söker vi efter en vass mekaniker till vår kund Palfinger i Kallhäll/Järfälla. Är du en erfaren mekaniker eller har du ett brinnande intresse för att meka med fordon? Då kan du vara den vi letar efter! Om Kunden: Vi är stolta att erbjuda en möjlighet att bli en del av Palfinger, där dom specialiserar sig på kranar och lastväxlare. Deras dedikerade team behöver nu en självgående och eng... Visa mer
Mekaniker hos Palfinger - Varierat arbete och kontinuerlig utbildning
Nu söker vi efter en vass mekaniker till vår kund Palfinger i Kallhäll/Järfälla.
Är du en erfaren mekaniker eller har du ett brinnande intresse för att meka med fordon? Då kan du vara den vi letar efter!
Om Kunden: Vi är stolta att erbjuda en möjlighet att bli en del av Palfinger, där dom specialiserar sig på kranar och lastväxlare. Deras dedikerade team behöver nu en självgående och engagerad mekaniker för att hjälpa dom med service, felsökning och reparation av deras högkvalitativa produkter.
Vem vi söker: Vi välkomnar mekaniker med erfarenhet av självständigt verkstadsarbete, oavsett om du har arbetat med bilar, bussar, lastbilar eller motorcyklar. Om du älskar att skruva och är redo att lära dig mer, så kan detta vara din nästa utmaning! Kunskap om fordonselektronik och fordonshydraulik är önskvärt.
Krav och Meriter:
B-körkort är ett krav, och C-körkort är meriterande.
Engelskkunskaper är viktiga, då du ibland kommer att ha kontakt med vår fabrik i andra länder.

Vad Vi Erbjuder: Vi är inte bara en arbetsplats, vi är en gemenskap. Hos Palfinger kan du förvänta dig kontinuerlig utbildning och ett varierat arbete i en trygg arbetsmiljö. Vi värdesätter samarbete och god sammanhållning, där varje medlem spelar en viktig roll.
Så här ansöker du: Du kan ansöka via formuläret i annonsen. Har du frågor eller behöver mer information, är du välkommen att ringa eller maila:
[email protected].
073 506 72 31
Välkommen till Palfinger - där din passion för mekning kan blomstra!
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Fältmekaniker / Servicemekaniker lift

Ansök    Jan 14    Prowork Bemanning AB    Lastbilsmekaniker
Är du vår nästa fältmekaniker? Just nu letar Wangeskog Hyrcenter i Täby efter en entusiastisk och engagerad fältmekaniker att ansluta till deras team. Wangeskog Hyrcenter AB är en etablerad partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden och är unika som privatägda maskinuthyrare med rikstäckande närvaro från Malmö till Kiruna. I rollen som fältmekaniker i region Öst kommer du att vara baserad på hyrcentret i Täby. Ditt arbete kommer att omfatta var... Visa mer
Är du vår nästa fältmekaniker?
Just nu letar Wangeskog Hyrcenter i Täby efter en entusiastisk och engagerad fältmekaniker att ansluta till deras team. Wangeskog Hyrcenter AB är en etablerad partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden och är unika som privatägda maskinuthyrare med rikstäckande närvaro från Malmö till Kiruna.
I rollen som fältmekaniker i region Öst kommer du att vara baserad på hyrcentret i Täby. Ditt arbete kommer att omfatta varierande uppgifter med huvudfokus på reparationer av liftar, inklusive service och funktionskontroller. Eftersom du kommer att stödja hela regionen, förväntas det att du reser regelbundet. Region Öst inkluderar för närvarande fyra hyrcenter i Täby, Älvsjö, Nacka och Norrtälje. Arbetsmiljön präglas av samarbete och ömsesidig support, där du förväntas stötta dina kollegor över olika arbetsuppgifter.
Som fältmekaniker kommer du att samarbeta nära med dina kollegor och bli en viktig del av teamet. En viktig aspekt av arbetet är att möta och assistera kunder både på hyrcentret och ute på fältet. Wangeskog Hyrcenter värderar en familjär atmosfär på arbetsplatsen och betonar ett nära samarbete med kunderna.
Förmånerna för anställda inkluderar generösa friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och andra förmåner.
För att vara framgångsrik i rollen bör du vara tekniskt intresserad och ha tidigare erfarenhet av reparationsarbete som servicetekniker/mekaniker.
Erfarenhet från hyresbranschen och kunskap om liftar är meriterande.
Du förväntas vara en lagspelare som tar eget ansvar, har hög servicekänsla och ser utmaningar som positiva möjligheter.


Noggrannhet och struktur, körkort B och allmänna IT-kunskaper är krav.
Truckkort och/eller BE-körkort är meriterande, men inget krav. Goda kunskaper i svenska för säkerhetsändamål är nödvändiga.
Personlig lämplighet kommer att vägas tungt vid urvalet.
Rekryteringen pågår löpande, och intresserade uppmanas att skicka in sina ansökningar så snart som möjligt före sista ansökningsdag den 10 februari. Eventuella frågor om tjänsten kan riktas till rekryteringsansvarig Viktoria Janmicks via telefon 073 506 72 31 eller e-post [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill jobba som arbetsledare i ett mindre företag med projekt i hela Storstockholm och Mälardalen.  Du kommer primärt leda och fördela arbetet för anläggare och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera 2-4 projekt parallellt. Vid lugnare perioder ska du inte rädas att hugga in i det praktiska a... Visa mer
ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING 
Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill jobba som arbetsledare i ett mindre företag med projekt i hela Storstockholm och Mälardalen. 
Du kommer primärt leda och fördela arbetet för anläggare och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera 2-4 projekt parallellt. Vid lugnare perioder ska du inte rädas att hugga in i det praktiska arbetet. Projekten finns i hela Storstockholm så du behöver kunna vara flexibel vad gäller det. 
 
Arbetsuppgifter: 
Arbetsledarens uppgifter består av att ansvara för den dagliga driften, tidplaner, dagböcker, material, ÄTA-hantering, attestering av leverantörsfakturor mm.  
Krav:
Minst 5 år som Arbetsledare eller liknande ledande roll på företag inom mark och anläggningsbranschen.
Erfarenhet och kunskap i att driva produktionen, Underentreprenörer och samordning. 
Kunskap om utförandets olika delar så som grovplanering, markarbete och finplanering.
B-körkort - bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan de olika projekten.
 
Meriterande: 
Maskinvana.
Tidigare erfarenhet av arbete med nyproduktion av bostäder.
Tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiella beställare.
Erfarenhet av att själv drivit projekt från start till mål.

Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning. 
Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala. Projekt på både Norra- och södra sidan Stockholm. 
 
Vår kund: 
Vår kund har ca 10 anställda och har sitt huvudkontor i Arlanda norr om Stockholm. Det är en genuin grupp med människor som arbetat länge i företaget. Personalomsättningen är låg och man har en stor kunskap om sin egen bransch. Dom erbjuder helhetslösningar inom markentreprenad åt kommersiella beställare. De samordnar och utför alla moment i markentreprenaden från planering till utfört uppdrag. Du erbjuds geografiska projekt i den mån det går, ett fritt arbete med varierade arbetsuppgifter och en trygg och stabil arbetsgivare. 
 
Vill du veta mer? Sök tjänsten via länken eller kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin vid frågor, 0735 06 68 39. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Fältmekaniker / Servicemekaniker

Ansök    Jan 11    Prowork Bemanning AB    Lastbilsmekaniker
<Visa mer
< Krav och Egenskaper:
Händig och Tekniskt kunnig: Du ska vara skicklig på att meka och ha god teknisk kunskap, särskilt när det gäller brandbilar, kranar och skylifts.
Driven och Självständig: Du är en självmotiverad person som tar initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Vi uppmuntrar drivna individer som gillar att ta ansvar för sina uppgifter.
Flexibilitet: Du kommer att vara ute på fältet och det kräver flexibilitet både i arbetsuppgifter och arbetsplats. Att anpassa sig till olika situationer är en nyckelkompetens.
Kundservice: Vi värdesätter en positiv attityd och förmågan att skapa och underhålla goda relationer med kunder. Du kommer att ha mycket kundkontakt och det är viktigt att du är bra på att ge service.
Tycka om att resa: Att älska att åka bil och vara bekväm med att bo borta är avgörande för den här rollen, eftersom arbetet innebär resor över hela Sverige.
Varför Bronto Sky Lifts: Bronto Sky Lifts är ett ledande företag inom branschen och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas som fältmekaniker. Vi tror på att investera i våra anställdas framgång och välkomnar de som delar vår passion för teknik och service.
Om du är redo för en spännande och utmanande karriär med oss, skicka in din ansökan genom att klicka på länken och berätta varför du kan passa för tjänsten som fältmekaniker.
Har du frågor eller funderingar, vänligen ring rekryteringsansvarig, Viktoria Janmicks på: 073 506 72 31 eller maila: [email protected]
Vi ser fram emot att välkomna din ansökan! Visa mindre

Koordinator/Administratör anläggningsprojekt

Koordinator/Administratör anläggningsprojekt 07-Jan-2024 – 10-Apr-2025 Uppdragsbeskrivning Uppdraget omfattar arbete inom ett eller flera program men i huvudsak Program Stockholm. Programadministratören/koordinatorn är en viktig kugge och informationsbärare i programmet och ansvarar för programmets interna kommunikation. Uppdraget innefattar att administrera system, dokumenthantering, diarieföring och hålla ordning och reda på programmets dokumentation g... Visa mer
Koordinator/Administratör anläggningsprojekt

07-Jan-2024 – 10-Apr-2025
Uppdragsbeskrivning
Uppdraget omfattar arbete inom ett eller flera program men i huvudsak Program Stockholm. Programadministratören/koordinatorn är en viktig kugge och informationsbärare i programmet och ansvarar för programmets interna kommunikation. Uppdraget innefattar att administrera system, dokumenthantering, diarieföring och hålla ordning och reda på programmets dokumentation genom hela programtiden samt stötta programmets ingående projekt att hålla ordning på sin dokumentation. I uppdraget ingår att stötta programledaren med mötesmanagement (mötesbokningar, presentationer mm) och annan relevant dokumentation för programmet såsom t.ex. beslutsunderlag, beslutsloggar, beställningar mm. I mån av tid bistå huvudprojektledare med administration och dokumentation.
Konsulten kommer att representera beställaren i olika forum och verka både internt och externt. Konsulten är ansvarig för att självständigt planera sina åtaganden inom sitt ansvarsområde och rapporterar till programledaren. Uppdraget avser att utföras av en resurskonsult.

Arbetsuppgifter
Dokumentera genom hela programtiden enligt gällande regelverk för dokumenthantering.
Diarieföra i W3D3
Ansvara för att programmets dokumentation är i ordning
Mötesmanagement (förbereda presentationer, kalla deltagare, protokollföra) programmets möten och andra relevanta möten
Vid behov följa upp programmets aktiviteter internt (action points), hålla ordning/följa upp via aktivitetslistor
Vid behov leda och driva egna möten avseende programmets ingående leveranser t.ex. dokumentation internt och externt
Administration av programmets tidplan, risker, resurser, on/off boarding och behörigheter i programmets system och verktyg
Stödja programledare och huvudprojektledare gällande programmets interna kommunikation
Vid behov stötta huvudprojektledare med dokumentation och administrativa uppgifter
Ansvara för insamling av indata vid rapportering från och till programmet och programmets intressenter (te.x. samla in lägesrapporter, sammanställa indata för rapporteringen mm)
Ansvara för uppföljning av erfarenheter, systematiska avvikelser och förbättringsåtgärder (EFA i programmet)
Driva förbättringsåtgärder, effektivisering avseende administrativa rutiner, processer internt inom programmet och inom teamet programkoordinatorer

Placering
Beställarens kontor i Sundbyberg. Konsulten kan erbjudas att i viss mån arbeta på distans detta beslutas i samråd med beställaren.

Omfattning
Uppdraget uppskattas ha en omfattning på 80-100 % under hela uppdragstiden.
Kravspecifikation:
Obligatoriska krav
Utbildning
Högskoleutbildning minst 50p
Körkort (B-behörighet)

Kompetens och erfarenhet
Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat i program eller projekt som stöd/administratör/koordinator
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och Powerpoint
Minst 3 års erfarenhet att kommunicera med interna och externa kontaktytor som t ex beställare, sakägare

Mervärdeskrav
Minst 3 års erfarenhet av projektstyrningsmodeller eller projektstyrningsmetodik
Minst 1 års erfarenhet av stödjande roll till projekt, program eller linje hos aktör(er) inom offentlig sektor
Minst 2 års erfarenhet från koordinerande roll, tex som teamledare

Personliga egenskaper:
Arbets- och leveransförmåga
Initiativförmåga
Förhållningssätt
Samarbetsförmåga
Flexibilitet
Kommunikativ förmåga
Administrativ förmåga
Konsulten skall behärska svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Koordinator/Administratör anläggningsprojekt

Koordinator/Administratör anläggningsprojekt 07-Jan-2024 – 10-Apr-2025 Uppdragsbeskrivning Uppdraget omfattar arbete inom ett eller flera program men i huvudsak Program Stockholm. Programadministratören/koordinatorn är en viktig kugge och informationsbärare i programmet och ansvarar för programmets interna kommunikation. Uppdraget innefattar att administrera system, dokumenthantering, diarieföring och hålla ordning och reda på programmets dokumentation g... Visa mer
Koordinator/Administratör anläggningsprojekt

07-Jan-2024 – 10-Apr-2025
Uppdragsbeskrivning
Uppdraget omfattar arbete inom ett eller flera program men i huvudsak Program Stockholm. Programadministratören/koordinatorn är en viktig kugge och informationsbärare i programmet och ansvarar för programmets interna kommunikation. Uppdraget innefattar att administrera system, dokumenthantering, diarieföring och hålla ordning och reda på programmets dokumentation genom hela programtiden samt stötta programmets ingående projekt att hålla ordning på sin dokumentation. I uppdraget ingår att stötta programledaren med mötesmanagement (mötesbokningar, presentationer mm) och annan relevant dokumentation för programmet såsom t.ex. beslutsunderlag, beslutsloggar, beställningar mm. I mån av tid bistå huvudprojektledare med administration och dokumentation.
Konsulten kommer att representera beställaren i olika forum och verka både internt och externt. Konsulten är ansvarig för att självständigt planera sina åtaganden inom sitt ansvarsområde och rapporterar till programledaren. Uppdraget avser att utföras av en resurskonsult.

Arbetsuppgifter
Dokumentera genom hela programtiden enligt gällande regelverk för dokumenthantering.
Diarieföra i W3D3
Ansvara för att programmets dokumentation är i ordning
Mötesmanagement (förbereda presentationer, kalla deltagare, protokollföra) programmets möten och andra relevanta möten
Vid behov följa upp programmets aktiviteter internt (action points), hålla ordning/följa upp via aktivitetslistor
Vid behov leda och driva egna möten avseende programmets ingående leveranser t.ex. dokumentation internt och externt
Administration av programmets tidplan, risker, resurser, on/off boarding och behörigheter i programmets system och verktyg
Stödja programledare och huvudprojektledare gällande programmets interna kommunikation
Vid behov stötta huvudprojektledare med dokumentation och administrativa uppgifter
Ansvara för insamling av indata vid rapportering från och till programmet och programmets intressenter (te.x. samla in lägesrapporter, sammanställa indata för rapporteringen mm)
Ansvara för uppföljning av erfarenheter, systematiska avvikelser och förbättringsåtgärder (EFA i programmet)
Driva förbättringsåtgärder, effektivisering avseende administrativa rutiner, processer internt inom programmet och inom teamet programkoordinatorer

Placering
Beställarens kontor i Sundbyberg. Konsulten kan erbjudas att i viss mån arbeta på distans detta beslutas i samråd med beställaren.

Omfattning
Uppdraget uppskattas ha en omfattning på 80-100 % under hela uppdragstiden.
Kravspecifikation:
Obligatoriska krav
Utbildning
Högskoleutbildning minst 50p
Körkort (B-behörighet)

Kompetens och erfarenhet
Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat i program eller projekt som stöd/administratör/koordinator
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och Powerpoint
Minst 3 års erfarenhet att kommunicera med interna och externa kontaktytor som t ex beställare, sakägare

Mervärdeskrav
Minst 3 års erfarenhet av projektstyrningsmodeller eller projektstyrningsmetodik
Minst 1 års erfarenhet av stödjande roll till projekt, program eller linje hos aktör(er) inom offentlig sektor
Minst 2 års erfarenhet från koordinerande roll, tex som teamledare

Personliga egenskaper:
Arbets- och leveransförmåga
Initiativförmåga
Förhållningssätt
Samarbetsförmåga
Flexibilitet
Kommunikativ förmåga
Administrativ förmåga
Konsulten skall behärska svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Revisionssamordnare/Stoppkoordinator

Revisionssamordnare/Stoppkoordinator 15-Jan-2024 – 30-Sep-2024 Revisionssamordnare/Stoppkoordinator Just nu söker Stockholm Exergi 2 stycken revisionssamordnare till deras siter som ligger i Hässelby, Brista samt Värtan. Samordna revision från planering till överlämning till driftorganisation inklusive revisionsuppföljning och rapportering. Ta fram en gemensam tidplan för sina revisioner, avstämning mot optimal plan. Hantera avvikelser mot planerad tidpl... Visa mer
Revisionssamordnare/Stoppkoordinator

15-Jan-2024 – 30-Sep-2024
Revisionssamordnare/Stoppkoordinator
Just nu söker Stockholm Exergi 2 stycken revisionssamordnare till deras siter som ligger i Hässelby, Brista samt Värtan. Samordna revision från planering till överlämning till driftorganisation inklusive revisionsuppföljning och rapportering. Ta fram en gemensam tidplan för sina revisioner, avstämning mot optimal plan. Hantera avvikelser mot planerad tidplan och budget genom ändringsbegäran till styrgruppen. Samordna kommunikation. Samordningsansvar för arbetsmiljöfrågor. Sammanfatta anläggningarnas slutrapporter. Utvärdera genomförandet. Ta fram etableringsplaner samt APD. Hålla dagliga möten under revision. Ekonomiuppföljning. Löpande följa uppsatta mål, avseende tid, omfattning och kvalitet.
Omfattning: 100%
Lokation konsult 1: Hässelby- och Bristaverket
Lokation konsult 2: Värtaverket
Starttid: 15 januari 2024
Obligatorisk kompetens och erfarenhet
· Erfarenhet av att arbeta utföra revisionssamordning eller projektledning av revisioner i minst 3 år. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete och budgetuppföljning. Flytande svenska.
Meriterande kompetens och erfarenhet
· Erfarenhet av att jobba med underhåll, Erfarenhet av att jobba inom energibranschen eller processindustri.
Önskemål om personliga egenskaper
Vi vill att du i rollen som revisionssamordnaren:
• Kan leda och är drivande
• Har god samarbetsförmåga
• Har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
• Är van vid olika digitala system för hantering av incidenter, arbetsorder, ekonomi och planering.
• Är van vid planering, både att skapa och följa upp olika planer
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Mekaniker till norra sidan!

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos vår kund i Norra Stockholm. I rollen kommer du att ansvara för felsökning, service och reparation av fordon samt förbereda dem för leverans till kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett team bestående av skickliga tekniker, reservdelsspecialister och servicerådgivare. Vi vill att du har: Erfarenhet av PSA. Genomförd relevant... Visa mer
Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund!
Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos vår kund i Norra Stockholm. I rollen kommer du att ansvara för felsökning, service och reparation av fordon samt förbereda dem för leverans till kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett team bestående av skickliga tekniker, reservdelsspecialister och servicerådgivare.


Vi vill att du har:
Erfarenhet av PSA.
Genomförd relevant utbildning för yrket.
Några års erfarenhet i rollen som mekaniker eller tekniker.
God datavana.
Behärskar det svenska språket i tal och skrift samt förstår instruktioner på engelska.
B-körkort.Vem är du?
För oss är det viktigt att du har ett starkt engagemang och en vilja att utvecklas i din roll som tekniker, särskilt med tanke på den pågående förändringen mot ökad digitalisering och elektrifiering. Vi ser gärna att vår nya kollega är energisk, prestigelös och bidrar till en positiv atmosfär

Vi erbjuder:
En personlig utbildningsplan där du får lära dig den senaste tekniken och arbetsmetoderna.
Bra lön och möjlighet till bonussystem.Tjänsten är på heltid och är en rekrytering - du blir direkt anställd av vår kund. Låter det här som din roll? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39 vid frågor. Visa mindre

Revisionssamordnare/Stoppkoordinator

Revisionssamordnare/Stoppkoordinator 15-Jan-2024 – 30-Sep-2024 Revisionssamordnare/Stoppkoordinator Just nu söker Stockholm Exergi 2 stycken revisionssamordnare till deras siter som ligger i Hässelby, Brista samt Värtan. Samordna revision från planering till överlämning till driftorganisation inklusive revisionsuppföljning och rapportering. Ta fram en gemensam tidplan för sina revisioner, avstämning mot optimal plan. Hantera avvikelser mot planerad tidpl... Visa mer
Revisionssamordnare/Stoppkoordinator

15-Jan-2024 – 30-Sep-2024
Revisionssamordnare/Stoppkoordinator
Just nu söker Stockholm Exergi 2 stycken revisionssamordnare till deras siter som ligger i Hässelby, Brista samt Värtan. Samordna revision från planering till överlämning till driftorganisation inklusive revisionsuppföljning och rapportering. Ta fram en gemensam tidplan för sina revisioner, avstämning mot optimal plan. Hantera avvikelser mot planerad tidplan och budget genom ändringsbegäran till styrgruppen. Samordna kommunikation. Samordningsansvar för arbetsmiljöfrågor. Sammanfatta anläggningarnas slutrapporter. Utvärdera genomförandet. Ta fram etableringsplaner samt APD. Hålla dagliga möten under revision. Ekonomiuppföljning. Löpande följa uppsatta mål, avseende tid, omfattning och kvalitet.
Omfattning: 100%
Lokation konsult 1: Hässelby- och Bristaverket
Lokation konsult 2: Värtaverket
Starttid: 15 januari 2024
Obligatorisk kompetens och erfarenhet
· Erfarenhet av att arbeta utföra revisionssamordning eller projektledning av revisioner i minst 3 år. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete och budgetuppföljning. Flytande svenska.
Meriterande kompetens och erfarenhet
· Erfarenhet av att jobba med underhåll, Erfarenhet av att jobba inom energibranschen eller processindustri.
Önskemål om personliga egenskaper
Vi vill att du i rollen som revisionssamordnaren:
• Kan leda och är drivande
• Har god samarbetsförmåga
• Har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
• Är van vid olika digitala system för hantering av incidenter, arbetsorder, ekonomi och planering.
• Är van vid planering, både att skapa och följa upp olika planer
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Strategisk inköpare med erfarenhet av fastighetsrelaterade tjänster

Ansök    Nov 29    Prowork Bemanning AB    Inköpare
Strategisk inköpare med erfarenhet av fastighetsrelaterade tjänster med start ½-24 till 31/12-24. Vår beställares inköpsavdelning söker en strategisk inköpare med erfarenhet av fastighetsrelaterade tjänster (Facility Management) samt övrigt indirekt material. Arbetsuppgifter Självständigt leda och genomföra upphandlingar inom fastighetsrelaterade tjänster (Facility Management) Självständigt leda och genomföra upphandlingar inom alla delar av kategori ... Visa mer
Strategisk inköpare med erfarenhet av fastighetsrelaterade tjänster med start ½-24 till 31/12-24.
Vår beställares inköpsavdelning söker en strategisk inköpare med erfarenhet av fastighetsrelaterade tjänster (Facility Management) samt övrigt indirekt material.
Arbetsuppgifter
Självständigt leda och genomföra upphandlingar inom fastighetsrelaterade tjänster (Facility Management)
Självständigt leda och genomföra upphandlingar inom alla delar av kategori indirekt material.
Självständigt leda och genomföra upphandlingar inom andra kategorier tex IT och avhjälpande åtgärder för kraftsystemet om behov finns. · Leda arbetet med framtagning av upphandlingsstrategi
Leda arbetet med genomförande av RFI:er
Leda arbetet med framtagning och utformning av förfrågningsunderlag
Leda arbetet med framtagande av process för utvärdering av anbud
Stötta och ibland leda beställare i framtagning av krav
Genomföra överlämning av färdigt avtal till beställare och utgöra stöd till beställare under avtalets löptid om behov finns.
Kontinuerligt säkerställa att SvK:s processer och legala krav i upphandlingsprocessen följs (LUF).
Bidra till verksamhetsutveckling inom Inköp generellt.


Beställarens kontor i Sundbyberg med 100% omfattning.

Kravspecifikation:

Skallkrav
Kompetens och Erfarenhet:
Minst 10 års erfarenhet av att leda upphandling av komplexa tjänster inom offentlig sektor.
Minst 2 års erfarenhet av att leda komplexa upphandlingar av fastighetsrelaterade tjänster (Facility Management).
Minst 2 års erfarenhet av offentlig upphandling enligt LUF
Minst 2 års erfarenhet av upphandling inom energisektorn.

Börkrav
Minst 5 års erfarenhet av att genomföra och leda upphandlingar enligt förhandlat förfarande inklusive förhandlingar med anbudsgivare och leverantörer
Minst 5 års erfarenhet av leda effektbaserad upphandling samt att coacha team/stötta team i effektbaserad upphandling.
Minst 3 års erfarenhet av att ta fram, analysera och utveckla avtalsmallar för komplexa tjänster.
Erfarenhet av minst en säkerhetskyddad upphandling

Personliga egenskaper:
God samarbetsförmåga och initiativförmåga
Flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning
Noggrann, strukturerad och prestigelös
Arbetar självständigt och målinriktat
God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt god kommunikatör
Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till vår Operationsavdelning

Vi växer och söker nu en ny medarbetare till vår avdelning Operations som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar ordning, struktur och drivs av resultatet av ditt goda arbete.   Din vardag   I rollen är du en viktig del i vår verksamhet som säkerställer att våra anställda tider registreras i rätt tid samt att övriga praktiska och administrativa detaljer runt våra anställda fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer att v... Visa mer
Vi växer och söker nu en ny medarbetare till vår avdelning Operations som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar ordning, struktur och drivs av resultatet av ditt goda arbete.
 
Din vardag
 
I rollen är du en viktig del i vår verksamhet som säkerställer att våra anställda tider registreras i rätt tid samt att övriga praktiska och administrativa detaljer runt våra anställda fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av administrativ karaktär som exempel registrera och följa upp tidrapporter, samla in olika former av dokumentation, administrera våra boenden, utbildningar samt bilar och bistå övriga medarbetare på operations i deras vardag.
 
Vi söker
Vi söker efter en person med stort intresse eller erfarenhet av administrativa uppgifter. Vidare ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med stort mått av ordning och struktur i utförandet av dina arbetsuppgifter. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett lösningsinriktat fokus och ha en hög kommunikativ förmåga i svenska, engelska och polska i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
En härlig arbetsmiljö med högt i tak och stor möjlighet att påverka din vardag. Du kommer att erbjudas en provanställning med fast månadslön. Vi har kollektivavtal med Almega och erbjuder försäkringar och pension enligt kollektivavtal, förutom det erbjuder vi friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.
 
Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö med 400 anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Kvalité,  Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra konsulter.
 
Varmt välkommen med din ansökan, tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Platschef till JM Entreprenad - Anläggningsproduktion

Ansök    Nov 30    Prowork Bemanning AB    Platschef, bygg
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion? För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad. Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att p... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker!
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.
Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK.
Krav och Kompetenser:Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
Kompetens inom ledarskap samt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.
Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift
Några av förmånerna på JM Entreprenad:
Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
Tjänstebil
Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
Förstärkt föräldralön i 12 månader
Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team!
JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig till JME familjen!
Kontakta Viktoria Janmicks vid frågor: [email protected], 073 506 72 31
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare inom el och teknik till Granitor Electro

Ansök    Nov 17    Prowork Bemanning AB    Inköpare
Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har några års erfarenhet av inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter! Om Granitor Electro: Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri. Din... Visa mer
Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har några års erfarenhet av inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter!
Om Granitor Electro:
Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri.
Din roll som Inköpare:
I denna nyckelposition kommer du att ansvara för den indirekta inköpsprocessen för hela Granitor-koncernen. Ditt uppdrag inkluderar att optimera inköpsprocesser, driva utvecklingsprojekt och säkerställa kostnadseffektiva inköpslösningar. Du kommer att spela en central roll i vår organisation.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Hantera operativa inköpsuppgifter, skapa och underhålla viktiga leverantörsrelationer samt driva utvecklings- och förändringsarbete inom inköpsprocessen.
Du förväntas också aktivt bidra till det strategiska inköpsarbetet och ta ansvar för besparingspotential inom dina inköpskategorier över hela Granitor-koncernen.
Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att rapportera direkt till inköpschefen och samarbeta nära med kollegor, linjechefer och projektorganisationer över alla våra bolag.
Du kommer att få ytterligare insikt i specifika ansvarsuppgifter, organisation, ledningsplattform samt mål och visioner för att säkerställa en tydlig och givande arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi letar efter en affärsinriktad och ansvarstagande individ med stark analytisk förmåga. Du är självgående, kommunikativ och har förmågan att leda dig själv och andra mot framgång. Förändringsbenägenhet och en positiv inställning är nyckelkvaliteter.
Dina Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom inköp, särskilt av indirekt material och tjänster med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Meriterande är om du har viss kunskap inom affärsjuridik och är van att sitta i förhandlingar
Goda språkkunskaper i svenska och engelska är viktigt.
Vår långsiktiga syn på rollen innebär en spännande utvecklingsresa för dig som visar framfötterna.
Erfarenhet från el-branschen och tidigare engagemang i försäljnings- och inköpsprocesser är meriterande.
B-körkort då resor tillkommer i tjänsten


Vi erbjuder:
En spännande roll i en framstående koncern, där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Solna.
Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå och bli en del av en framgångsrik organisation som värdesätter professionalism och kontinuerlig utveckling, ser vi fram emot att välkomna dig till Granitor Electro.
Skicka din ansökan genom länken. Vid frågor kontakta [email protected] eller 073-506 72 31. Ta steget mot en givande karriär till det härliga gänget på Granitor Electro! Visa mindre

Senior Teknisk Dokumentationsansvarig/ Delprojektledare

Senior Teknisk Dokumentationsansvarig/ Delprojektledare Uppdragsbeskrivning: Delprojektledaren / Dokumentationsansvarige arbetar på en strategisk nivå och har det övergripande ansvaret för dokumentsamordningen inom de investeringsprojekt som bedrivs hos beställaren. Rollen innebär att du leder/driver och kravställer delprojekt inom teknisk anläggningsdokumentation. Rollen Dokumentationsansvarig är i första hand styrande, i andra hand utförande. Ansvar: Del... Visa mer
Senior Teknisk Dokumentationsansvarig/ Delprojektledare
Uppdragsbeskrivning:
Delprojektledaren / Dokumentationsansvarige arbetar på en strategisk nivå och har det övergripande ansvaret för dokumentsamordningen inom de investeringsprojekt som bedrivs hos beställaren.
Rollen innebär att du leder/driver och kravställer delprojekt inom teknisk anläggningsdokumentation.
Rollen Dokumentationsansvarig är i första hand styrande, i andra hand utförande.
Ansvar:
Delprojektledare dokumentation skall vara kontaktytan mellan projektet, underleverantörer och förvaltningsorganisationen för alla tekniska dokumentationsfrågor i projektet. Det innebär att du har ansvar att driva fram alla aktiviteter som ligger på ”Projektet” enligt dokumentationsprocessen.
Arbetsuppgifter:
Teknisk dokumentation
Ta fram kravlista, budget, tids- och resursplan för projektets tekniska dokumentationsleveranser
Klargöra och skriva dokumentationsplan och dokumentlista
I samråd med huvudprojektledare och delprojektledare, upprätta instruktioner för teknisk dokumentation i projektet
I samråd med huvudprojektledare och eventuella delprojektledare tidsplanera dokumentationsleveranser
Stödja tekniska delprojektledare ingående i projektet avseende dokumentation

Rapportering och daglig styrning
Leda arbetsuppgifterna inom teknisk dokumentation i enlighet med det övergripande projektets beslutade projektplan.
Säkerställa att alla (tekniska) delprojekt är inkluderade i dokumentationsplanen från TG0-TG4 och ingår i förfrågningsunderlaget.
Säkerställa att ATB(AllmänaTekniskaBestämmelser) dokumentation följs alternativt säkra att avsteg beslutas i samråd med ATB ansvarig.
Säkra att rätt mallar enligt beställarens standard används i projektet samt att dokument checkas ut och nummerserier bokas enligt ordinarie rutiner
Säkra både dokumentskvalitet och tidsplanering med underleverantörer kontinuerligt
Vara mottagare av all teknisk dokumentation i alla faser enligt dokumentationsplan
Planera, leda och driva granskningsprocessen för projektets dokumentationsleveranser
Ansvara för att projektet levererar data till underhållssystemet
Upprätta och definiera rollbeskrivningar till eventuella externa eller interna resurser som kopplas in i delprojektet Dokumentation
Samverka med BAS-P/BAS-U avseende EHS relaterad teknisk dokumentation
Kontinuerligt rapportera till projektets PL

Befogenhet
Verkställa beslut fattade av projektledaren, styrgrupp eller annan beslutande enhet
Tillgång i beställarens systemmiljöer.
Ekonomi (IFS) Dokumentation (DM, DM ANLDOK, SharePointOnline)

Obligatorisk kompetens och erfarenhet
Teknisk högskoleutbildning
God kännedom om teknisk dokumentation och ritningar
Har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag inom aktuellt område med hög kvalitet. (Nämn referensuppdrag som framgår av CV).
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
5-10 års erfarenhet av projekt- eller delprojektledning inom Teknisk anläggning dokumentation.

Önskemål om personliga egenskaper
Självgående
Strukturerad
Kommunikativ
Ledaregenskaper gällande att leda och driva projekt

Övrigt:
Period: September 23 – 30/9.24
Goda möjligheter till förlängning.
Placering: Stockholm Exergi anläggning (TBD) samt andra anläggningar löpande för PMO.
Omfattning: Heltid, 100%
Hör av dig för frågor till rekryteringsansvarig [email protected] så berättar vi mer om uppdraget. Du blir anställd av oss på Prowork men jobbar hos vår kund, som i detta fall är en myndighet. Visa mindre

Erfaren Mekaniker

Vi söker nu en engagerad personbilstekniker för en heltidsanställning hos vår kund i Norra Stockholm. Som personbilstekniker/mekaniker kommer du att ansvara för felsökning, service och reparation av fordon samt förbereda dem för leverans till kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett team bestående av skickliga tekniker, reservdelsspecialister och servicerådgivare. Krav Vi letar efter dig som har en gedigen fordonsteknisk utbildning och erfarenhet a... Visa mer
Vi söker nu en engagerad personbilstekniker för en heltidsanställning hos vår kund i Norra Stockholm.
Som personbilstekniker/mekaniker kommer du att ansvara för felsökning, service och reparation av fordon samt förbereda dem för leverans till kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett team bestående av skickliga tekniker, reservdelsspecialister och servicerådgivare.
Krav
Vi letar efter dig som har en gedigen fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av fordonservice och reparationer.
Erfarenhet av att utföra felsökningar och utarbeta åtgärdsplaner.
Lösningsorienterad och har god datorvana
Du kommunicerar flytande på svenska
B-körkort

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med något av våra varumärken, såsom Toyota, Peugeot eller Citroen.
Vem är du?
För oss är det viktigt att du har ett starkt engagemang och en vilja att utvecklas i din roll som tekniker, särskilt med tanke på den pågående förändringen mot ökad digitalisering och elektrifiering. Vi ser gärna att vår nya kollega är energisk, prestigelös och bidrar till en positiv atmosfär
Vi erbjuder
En personlig utbildningsplan där du får lära dig den senaste tekniken och arbetsmetoderna.
Möjlighet till bonussystem.

Du kommer först att bli anställd av oss på Prowork för att sedan gå över till anställning hos vår kund.
Låter det här som din roll? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare på 073-506 68 39 vid frågor. Visa mindre

Senior Teknisk Dokumentationsansvarig/ Delprojektledare

Delprojektledaren / Dokumentationsansvarige arbetar på en strategisk nivå och har det övergripande ansvaret för dokumentsamordningen inom de investeringsprojekt som bedrivs hos kund. Rollen innebär att du leder/driver och kravställer delprojekt inom teknisk anläggningsdokumentation. Rollen Dokumentationsansvarig är i första hand styrande, i andra hand utförande. Ansvar: Delprojektledare dokumentation skall vara kontaktytan mellan projektet, underleverantör... Visa mer
Delprojektledaren / Dokumentationsansvarige arbetar på en strategisk nivå och har det övergripande ansvaret för dokumentsamordningen inom de investeringsprojekt som bedrivs hos kund.
Rollen innebär att du leder/driver och kravställer delprojekt inom teknisk anläggningsdokumentation.
Rollen Dokumentationsansvarig är i första hand styrande, i andra hand utförande.
Ansvar:
Delprojektledare dokumentation skall vara kontaktytan mellan projektet, underleverantörer och förvaltningsorganisationen för alla tekniska dokumentationsfrågor i projektet. Det innebär att du har ansvar att driva fram alla aktiviteter som ligger på ”Projektet” enligt dokumentationsprocessen.
Arbetsuppgifter:
Teknisk dokumentation
Ta fram kravlista, budget, tids- och resursplan för projektets tekniska dokumentationsleveranser
Klargöra och skriva dokumentationsplan och dokumentlista
I samråd med huvudprojektledare och delprojektledare, upprätta instruktioner för teknisk dokumentation i projektet
I samråd med huvudprojektledare och eventuella delprojektledare tidsplanera dokumentationsleveranser
Stödja tekniska delprojektledare ingående i projektet avseende dokumentation


Rapportering och daglig styrning
Leda arbetsuppgifterna inom teknisk dokumentation i enlighet med det övergripande projektets beslutade projektplan.
Säkerställa att alla (tekniska) delprojekt är inkluderade i dokumentationsplanen från TG0-TG4 och ingår i förfrågningsunderlaget.
Säkerställa att ATB(AllmänaTekniskaBestämmelser) dokumentation följs alternativt säkra att avsteg beslutas i samråd med ATB ansvarig.
Säkra att rätt mallar enligt kunds standard används i projektet samt att dokument checkas ut och nummerserier bokas enligt ordinarie rutiner
Säkra både dokumentskvalitet och tidsplanering med underleverantörer kontinuerligt
Vara mottagare av all teknisk dokumentation i alla faser enligt dokumentationsplan
Planera, leda och driva granskningsprocessen för projektets dokumentationsleveranser
Ansvara för att projektet levererar data till underhållssystemet
Upprätta och definiera rollbeskrivningar till eventuella externa eller interna resurser som kopplas in i delprojektet Dokumentation
Samverka med BAS-P/BAS-U avseende EHS relaterad teknisk dokumentation
Kontinuerligt rapportera till projektets PL

Befogenhet
Verkställa beslut fattade av projektledaren, styrgrupp eller annan beslutande enhet
Tillgång i beställarens systemmiljöer.
Ekonomi (IFS) Dokumentation (DM, DM ANLDOK, SharePointOnline)

Krav
Teknisk högskoleutbildning
Flera års erfarenhet av projekt- eller delprojektledning inom Teknisk anläggning dokumentation.
Har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag inom aktuellt område med hög kvalitet. (Nämn referensuppdrag som framgår av CV).
God kännedom om teknisk dokumentation och ritningar
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Önskemål om personliga egenskaper
Självgående
Strukturerad
Kommunikativ
Ledaregenskaper gällande att leda och driva projekt

Övrigt:
Period: 27/11.23 – 30/11.24
Möjligheter till förlängning finns.
Placering: Hos Proworks beställare, Stockholm.
Omfattning: Heltid, 100%
Välkommen med din ansökan!. Visa mindre