Lediga jobb Schindler Hiss AB i Solna

Se alla lediga jobb från Schindler Hiss AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Hissmontör

Ansök    Maj 29    Schindler Hiss AB    Hissmontör
Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter. Bli en del av vårt team. Har du ett brinnande intresse för hissmontage vill vi gärna träffa dig. Ditt nya spännande jobb är omväxlande och innebär i första hand: Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt. Driftsättning av nya hissar och överlämning till kund. Supportera vid installationer Du är van en hissmontör som arbetar mot tidsstyrda mål utan att tumma på din och andras säkerhet.... Visa mer
Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter.
Bli en del av vårt team.
Har du ett brinnande intresse för hissmontage vill vi gärna träffa dig.
Ditt nya spännande jobb är omväxlande och innebär i första hand:
Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
Driftsättning av nya hissar och överlämning till kund.
Supportera vid installationer

Du är van en hissmontör som arbetar mot tidsstyrda mål utan att tumma på din och andras säkerhet. Vi söker därför dig som arbetat som hissmontör och känner sig bekväm med att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du tycker det är viktigt med att arbetet som utförs görs säkert och med hög kvalité. Vidare har du en samarbetsvilja och har lätt att kommunicera både internt och med våra kunder. Ett arbete hos oss innebär att du behöver vara självständig samt vara en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång. Då vi har hissmontage i flertalet städer söker vi en kandidat som utgår ifrån Stockholm och där resor inom tjänsten kan förekomma.
En anställning hos oss innebär bland annat:
Du arbetar hos ett företag som tar din säkerhet som prioritet.
Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.
Omfattande internutbildningar som följer din kunskapsnivå där du certifieras för våra produkter.
Trygg anställning i världskänt bolag med lång erfarenhet i branschen
Kollektivavtalade förmåner
Möjlighet att göra karriär både i Sverige och internationellt

Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Installationsledare [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Schindler grundades 1874 i Schweiz och är en ledande leverantör av hållbar och effektiv mobilitet i städer. Schindlers hissar, rulltrappor och rullband transporterar 2 miljarder människor varje dag. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi framkomlighet av människor och varor genom att sammankoppla vertikala och horisontella transportsystem. Bakom vår framgång står mer än 69 000 anställda i mer än 100 länder.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande Visa mindre

Teknisk Säljare Hissar

We Elevate… You Ditt nya jobb Är du redo för en ny utmaning, då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som innebär att du säljer nya hissar samt modernisering hissar. Du arbetar mot nya kunder och utvecklar relationen med våra befintliga kunder. Du arbetar med försäljning av våra produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundre... Visa mer
We Elevate… You
Ditt nya jobb
Är du redo för en ny utmaning, då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som innebär att du säljer nya hissar samt modernisering hissar. Du arbetar mot nya kunder och utvecklar relationen med våra befintliga kunder. Du arbetar med försäljning av våra produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundrelationen och komma med tekniska lösningar. Du agerar som en rådgivande konsult och stöttar dina kunder genom processen.
Vid anställning kommer du att erbjudas bland annat:
3 månaders onboardingprogram
Omfattande internutbildning
En personlig utvecklingsplan
En internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär både i Sverige och utomlands
En trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag
Kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.We Elevate... Your Best Self
Din profil
Vi söker en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.
Vi ser att du har 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen, meriterande inom hiss- och rulltrappsbranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet från entreprenad. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete i SAP. Vi lägger stor vikt i att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus. Placeringsort för tjänsten kan vara Göteborg, Malmö eller Stockholm.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Benjamin Katzler [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
We Elevate... You
Schindler grundades 1874 i Schweiz och är en ledande leverantör av hållbar och effektiv mobilitet i städer. Schindlers hissar, rulltrappor och rullband transporterar 2 miljarder människor varje dag. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi framkomlighet av människor och varor genom att sammankoppla vertikala och horisontella transportsystem. Bakom vår framgång står mer än 69 000 anställda i mer än 100 länder.
Can You Elevate Us?
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Innesäljare Hissar

Ansök    Jun 10    Schindler Hiss AB    Innesäljare
Ditt nya spännande jobb innebär att du säljer reparationer av hissar till befintliga kunder samt att du utvecklar relationen med våra kunder. Du arbetar med försäljning av Schindlers produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är säljrollen för dig som älskar kundrelationer och komma med tekniska lösningar. Du ingår i ett fantastiskt härligt team där du får möjligheter för utveckling, stort... Visa mer
Ditt nya spännande jobb
innebär att du säljer reparationer av hissar till befintliga kunder samt att du utvecklar relationen med våra kunder. Du arbetar med försäljning av Schindlers produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är säljrollen för dig som älskar kundrelationer och komma med tekniska lösningar. Du ingår i ett fantastiskt härligt team där du får möjligheter för utveckling, stort eget ansvar och en härlig teamkänsla. Schindler är ett stort globalt bolag och här finns möjligheter för utveckling och en internationell karriär.
Vi söker dig som har
Stor egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, proaktiv, målmedveten och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. För att lyckas i rollen behöver du ha lite av en ”hunter” attityd och drivas av att göra affärer via telefon. Du är orädd och ditt bästa element är kontakt med kund.
Vi tror att du har
Erfarenhet av att arbeta med försäljning. En stor merit är om du har erfarenhet av reparationer av hissar. Vi har en stor tro på att personliga egenskaper kan man också komma långt med. Vi tror även för att lyckas i rollen behöver du ha dokumenterad erfarenhet av försäljning, är strukturerad och van att hantera många bollar i luften.
Vi ser att du har minst gymnasial examen, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har dessutom god datavana med goda kunskaper i Officepaketet.
Placering
Stockholm
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta EI Sales manager Patrik Stoltz, 070 586 07 25. Mail: [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.schindler.se. Sista anställningsdagen är den 10 juli. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Schindler
Schindler grundades 1874 i Schweiz och är en ledande leverantör av hållbar och effektiv mobilitet i städer. Schindlers hissar, rulltrappor och rullband transporterar 2 miljarder människor varje dag. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi framkomlighet av människor och varor genom att sammankoppla vertikala och horisontella transportsystem. Bakom vår framgång står mer än 69 000 anställda i mer än 100 länder.
Can You Elevate Us?
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.
www.schindler.com
Inom Schindler Group värdesätter vi inkludering och mångfald och tillämpar jämlikhet så att alla har samma möjligheter. Vårt mål är att alla kvalificerade arbetssökande beaktas utan hänsyn till ålder, ras, etnisk bakgrund, hudfärg, religiös tillhörighet, fackföreningstillhörighet, kön, könsidentitet, sexuell läggning, civilstånd, nationellt ursprung, nationalitet, genetik, hälsa eller funktionshinder. Visa mindre

Servicetekniker Rulltrappor

Ansök    Dec 5    Schindler Hiss AB    Rulltrappmontör
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer inform... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av rulltrappor främst i Stockholm med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du har erfarenhet av att arbeta med rulltrappor. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av Rulltrappor, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Besiktningstekniker Hissar

Ansök    Okt 30    Schindler Hiss AB    Kranmontör
We Elevate... You Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www... Visa mer
We Elevate... You
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Join us as a
Besiktningstekniker Hissar
We Elevate... Your Responsibilities
Ditt nya jobb innebär besiktning av hissar, portar och rulltrappor. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Rollen innebär:
Självständigt planera och utföra besiktningar av hissar, plattformar och lyftbord tillsammans med den respektive besiktningsorgan.
Säkerställa att besiktningsanmärkningarna korrigeras.
Utför små reparationsarbeten i samband med besiktningsanmärkningarna.
Aktivt söka och bevara kundrelationer
Ingå i distriktets beredskapslista och utföra beredskapsarbete efter ordinarie arbetstid
Ha nära samarbete med Distriktschef och övriga tekniker.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande

We Elevate... You Visa mindre

Servicetekniker för hissar till centrala Stockholm

Ansök    Dec 12    Schindler Hiss AB    Kranmontör
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kun... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Teknisk Specialist Hissar

Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Örebro med omnejd. Ditt nya jobb innebär bl.a. att Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal. Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal. Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan. Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område. Ge information till övrig... Visa mer
Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Örebro med omnejd.
Ditt nya jobb innebär bl.a. att
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal.
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal.
Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan.
Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område.
Ge information till övriga specialister och fältingenjörer om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga.
Ge support till fältverksamheten vid tekniska problem, via telefon och på plats som 2a level support Eskalera tekniska problem till 3e level support, (Technical and Field Support avdelning - TFS).Du kommer att arbeta nära teknikerna på distrikten, men rapportera till chefen på Tekniska avdelningen. Resor i tjänsten kommer att förekomma.
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att arbeta med hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och förstår vikten av kvalitet. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt. Du uppskattar att ta egna initiativ och på egen hand skapa struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Att hålla utbildningar för fältpersonal är en del av tjänsten vilket gör att du behöver ha en god social och pedagogisk förmåga.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Rickard Sunnerstad [email protected], alternativt HR Support, [email protected].
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm City

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kun... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm Norr

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad o... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm.
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] m alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Teknisk Specialist Stockholm

Ansök    Okt 2    Schindler Hiss AB    Kranmontör
We Elevate... Your Responsibilities Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd. Ditt nya jobb innebär bl.a. att Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal. Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal. Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan. Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område. Ge information till övr... Visa mer
We Elevate... Your Responsibilities
Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd.
Ditt nya jobb innebär bl.a. att
Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal.
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal.
Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan.
Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område.
Ge information till övriga specialister och fältingenjörer om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga.
Ge support till fältverksamheten vid tekniska problem, via telefon och på plats som 2a level support Eskalera tekniska problem till 3e level support, (Technical and Field Support avdelning - TFS).

Du kommer att arbeta nära teknikerna på distrikten, men rapportera till chefen på Tekniska avdelningen. Resor i tjänsten kommer att förekomma.
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att arbeta med hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
We Elevate... Your Best Self
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och förstår vikten av kvalitet. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt. Du uppskattar att ta egna initiativ och på egen hand skapa struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Att hålla utbildningar för fältpersonal är en del av tjänsten vilket gör att du behöver ha en god social och pedagogisk förmåga.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Rickard Sunnerstad [email protected], alternativt HR Support, [email protected].
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Besiktningstekniker Hissar

We Elevate... You Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www... Visa mer
We Elevate... You
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Join us as a
Besiktningstekniker Hissar
We Elevate... Your Responsibilities
Ditt nya jobb innebär besiktning av hissar, portar och rulltrappor. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Rollen innebär:
Självständigt planera och utföra besiktningar av hissar, plattformar och lyftbord tillsammans med den respektive besiktningsorgan.
Säkerställa att besiktningsanmärkningarna korrigeras.
Utför små reparationsarbeten i samband med besiktningsanmärkningarna.
Aktivt söka och bevara kundrelationer
Ingå i distriktets beredskapslista och utföra beredskapsarbete efter ordinarie arbetstid
Ha nära samarbete med Distriktschef och övriga tekniker.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande

We Elevate... You Visa mindre

Felsökare Hissar Stockholm City

We Elevate... Your Responsibilities Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm City söker vi en: Felsökare Hissar Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem/felanmälan på plats. Tjänsten innebär även att ge feedback till fältingenjörer och Technical Field Support (TFS) om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga. Andra uppgifter förekommer i enlighet med instruktio... Visa mer
We Elevate... Your Responsibilities
Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm City söker vi en: Felsökare Hissar

Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem/felanmälan på plats. Tjänsten innebär även att ge feedback till fältingenjörer och Technical Field Support (TFS) om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga. Andra uppgifter förekommer i enlighet med instruktion från distriktschefen som att utföra mindre eller större (två man) reparationsarbeten. Allt för att säkerställa en friktionsfri drift av våra hissar främst i Stockholm city. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant i Sverige och såväl internationellt. Rollen som Felsökare präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

We Elevate... Your Best Self
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med hissar. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har…
…minst fem års arbetserfarenhet inom hissbranschen och har en utmärkt teknisk förståelse på Schindlers hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har god färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR support, [email protected]
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande
We Elevate... You Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm City

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kun... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i centrala Stockholm. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Besiktningstekniker Hissar

We Elevate... You Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www... Visa mer
We Elevate... You
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Join us as a
Besiktningstekniker Hissar
We Elevate... Your Responsibilities
Ditt nya jobb innebär besiktning av hissar, portar och rulltrappor. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Rollen innebär:
Självständigt planera och utföra besiktningar av hissar, plattformar och lyftbord tillsammans med den respektive besiktningsorgan.
Säkerställa att besiktningsanmärkningarna korrigeras.
Utför små reparationsarbeten i samband med besiktningsanmärkningarna.
Aktivt söka och bevara kundrelationer
Ingå i distriktets beredskapslista och utföra beredskapsarbete efter ordinarie arbetstid
Ha nära samarbete med Distriktschef och övriga tekniker.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande

We Elevate... You Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm Norr

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad o... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm.
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] m alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Örebro

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Örebro. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och ku... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Örebro.
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Matthias Falk [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Umeå

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Umeå Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Umeå
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Torbjörn Lampa, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Skellefteå

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Skellefteå Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad o... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Skellefteå
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Torbjörn Lampa, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Rulltrappor

Ansök    Maj 2    Schindler Hiss AB    Rulltrappmontör
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer inform... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av rulltrappor främst i Stockholm med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du har erfarenhet av att arbeta med rulltrappor. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av Rulltrappor, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Hissmontör

Ansök    Feb 9    Schindler Hiss AB    Hissmontör
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer informat... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Vi söker en hissmontör
Till vårt affärsområde NI, som svarar för nyinstallation av hissar, söker vi Hissmontörer. Har du ett brinnande intresse för hissmontage eller annat likvärdigt intresse vill vi gärna träffa dig.
Ditt nya spännande jobb är omväxlande och innebär i första hand:
Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
Driftsättning av nya hissar.
Montering av kringutrustning som t.ex. nödtelefoner och kortläsare, mm.
Vi har flera projekt på gång i regionen och arbetet kan periodvis innebära arbete utanför bostadsorten.
Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


We Elevate... Your Best Self
Vi söker dig som är en erfaren hissmontör med minst ett par års erfarenhet av hissmontage. Du har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt.

Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.schindler.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad o... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm.
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
Mobility needs you
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] m alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Teknisk Specialist Hissar

Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Örebro med omnejd. Ditt nya jobb innebär bl.a. att Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal. Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal. Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan. Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område. Ge information till övrig... Visa mer
Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Örebro med omnejd.
Ditt nya jobb innebär bl.a. att
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal.
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal.
Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan.
Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område.
Ge information till övriga specialister och fältingenjörer om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga.
Ge support till fältverksamheten vid tekniska problem, via telefon och på plats som 2a level support Eskalera tekniska problem till 3e level support, (Technical and Field Support avdelning - TFS).Du kommer att arbeta nära teknikerna på distrikten, men rapportera till chefen på Tekniska avdelningen. Resor i tjänsten kommer att förekomma.
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att arbeta med hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och förstår vikten av kvalitet. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt. Du uppskattar att ta egna initiativ och på egen hand skapa struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Att hålla utbildningar för fältpersonal är en del av tjänsten vilket gör att du behöver ha en god social och pedagogisk förmåga.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Rickard Sunnerstad [email protected], alternativt HR Support, [email protected].
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Besiktningstekniker Hissar

We Elevate... You Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www... Visa mer
We Elevate... You
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Join us as a
Besiktningstekniker Hissar
We Elevate... Your Responsibilities
Ditt nya jobb innebär besiktning av hissar, portar och rulltrappor. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Rollen innebär:
Självständigt planera och utföra besiktningar av hissar, plattformar och lyftbord tillsammans med den respektive besiktningsorgan.
Säkerställa att besiktningsanmärkningarna korrigeras.
Utför små reparationsarbeten i samband med besiktningsanmärkningarna.
Aktivt söka och bevara kundrelationer
Ingå i distriktets beredskapslista och utföra beredskapsarbete efter ordinarie arbetstid
Ha nära samarbete med Distriktschef och övriga tekniker.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.
We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Mia Grundström Nilsson, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande

We Elevate... You Visa mindre

Teknisk Specialist Stockholm

We Elevate... Your Responsibilities Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd. Ditt nya jobb innebär bl.a. att Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal. Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal. Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan. Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område. Ge information till övr... Visa mer
We Elevate... Your Responsibilities
Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd.
Ditt nya jobb innebär bl.a. att
Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal.
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal.
Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan.
Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område.
Ge information till övriga specialister och fältingenjörer om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga.
Ge support till fältverksamheten vid tekniska problem, via telefon och på plats som 2a level support Eskalera tekniska problem till 3e level support, (Technical and Field Support avdelning - TFS).

Du kommer att arbeta nära teknikerna på distrikten, men rapportera till chefen på Tekniska avdelningen. Resor i tjänsten kommer att förekomma.
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att arbeta med hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
We Elevate... Your Best Self
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och förstår vikten av kvalitet. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt. Du uppskattar att ta egna initiativ och på egen hand skapa struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Att hålla utbildningar för fältpersonal är en del av tjänsten vilket gör att du behöver ha en god social och pedagogisk förmåga.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Rickard Sunnerstad [email protected], alternativt HR Support, [email protected].
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm City

Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresse... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, söker vi en Servicetekniker till Stockholm city.

Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du trivs med kundkontakt och är en social och säljande person som gillar när det är mycket ”på gång” samtidigt.

We Elevate... Your Best Self
Kvalifikationer
Utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande
Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort för personbil
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.


Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Internal Customer Support

Ansök    Jan 4    Schindler Hiss AB    Backofficepersonal
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften. Arbetet som Internal Customer Support innebär administration inom affärsområdena Eftermarknad och Nyinstallation. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kunder, fältpersonal samt övriga tjänstemän. I arbetet arbetar du bland annat med avtalsregistrering och hantering av vår masterdatabas. Du förb... Visa mer
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften.
Arbetet som Internal Customer Support innebär administration inom affärsområdena Eftermarknad och Nyinstallation. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kunder, fältpersonal samt övriga tjänstemän. I arbetet arbetar du bland annat med avtalsregistrering och hantering av vår masterdatabas. Du förbereder, tillhandahåller och administrerar dokumentation för projekt inom Nyinstallation av hissar. Du assisterar distriktschefer och Installationschefer när så behövs samt utför övriga kontorsgöromål.
Du har en känsla för siffror och trivs med att arbeta kundorienterat. Du skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Vi söker en person som arbetar strukturerat och har en förmåga att prioritera bland flera olika arbetsuppgifter.
För att lyckas i rollen behöver du minst godkänd gymnasieutbildning och några års erfarenhet av administrativt arbete. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i SAP. Goda kunskaper i engelska är ett krav då det är vårt koncernspråk.
Vi erbjuder en internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär, en trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag med kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Internal Customer Support Teamleader Fanny Lagerström [email protected] alternativt HR Support, [email protected]
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Teknisk Specialist Stockholm

We Elevate... Your Responsibilities Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd. Ditt nya jobb innebär bl.a. att Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal. Genomföra säkerhetsbesök på hissar. Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal. Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan. Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område. Ge information till övr... Visa mer
We Elevate... Your Responsibilities
Till vår tekniska avdelning söker vi en teknisk specialist till Stockholm med omnejd.
Ditt nya jobb innebär bl.a. att
Planera och genomföra internutbildning för fältpersonal.
Genomföra säkerhetsbesök på hissar.
Tekniskt stöd vid certifiering av fältpersonal.
Ansvara för att korrigerande åtgärder utförs på ett korrekt sätt och efter given tidsplan.
Kvalitetssäkra utförande av service i ditt område.
Ge information till övriga specialister och fältingenjörer om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga.
Ge support till fältverksamheten vid tekniska problem, via telefon och på plats som 2a level support Eskalera tekniska problem till 3e level support, (Technical and Field Support avdelning - TFS).

Du kommer att arbeta nära teknikerna på distrikten, men rapportera till chefen på Tekniska avdelningen. Resor i tjänsten kommer att förekomma.
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att arbeta med hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
We Elevate... Your Best Self
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och förstår vikten av kvalitet. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt. Du uppskattar att ta egna initiativ och på egen hand skapa struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Att hålla utbildningar för fältpersonal är en del av tjänsten vilket gör att du behöver ha en god social och pedagogisk förmåga.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Rickard Sunnerstad [email protected], alternativt HR Support, [email protected].
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Teknisk säljare - Modernisering av hissar

Ansök    Nov 2    Schindler Hiss AB    Utesäljare
Vi söker dig som är en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som självklart. Vi tror att du har erfarenhet av... Visa mer
Vi söker dig som är en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som självklart.
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst inom hiss- eller annan kundintensiv teknisk bransch. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens men gärna högskolekompetens, utbildning inom IHM eller motsvarande inom exempelvis ekonomi, marknad, teknik eller liknande. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och projektledning, gärna även kunskaper om entreprenadjuridik. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet, Lotus Notes och gärna erfarenhet av att arbeta i SAP. Du har B-körkort och behärskar svenska, men även engelska flytande i tal och skrift, då det är vårt koncernspråk och vi arbetar med internationella leverantörer Vi rekryterar nu till region Väst, med placering i Göteborg en: Säljare – Modernisering av hissar'
Ditt nya jobb innebär att du säljer modernisering, samt utbyte av befintliga hissar. Du arbetar även med att bearbeta nya kunder samt att utveckla och behålla befintliga kunder i Region Väst. Du arbetar med moderna produkter med långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och effektivitet. I tjänsten ingår att hantera och ha det övergripande ansvaret för sålda projekt. Du stöder även övrig organisation med din säljkompetens och ditt strategiska tänk. Du erbjuds arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling inom koncernen såväl i Sverige som utomlands.
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 58 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Hissmontör till Stockholm!

Ansök    Dec 1    Schindler Hiss AB    Hissmontör
Vi söker en hissmontör till Stockholm! Till vårt affärsområde NI, som svarar för nyinstallation av hissar, söker vi med placering i Stockholm en Hissmontör. Bor du någonstans i omnämnda område och har ett brinnande intresse för hissmontage eller annat likvärdigt intresse vill vi gärna träffa dig. Ditt nya jobb är omväxlande och innebär i första hand: Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt. Driftsättning av nya hissar. Montering av kringutru... Visa mer
Vi söker en hissmontör till Stockholm!
Till vårt affärsområde NI, som svarar för nyinstallation av hissar, söker vi med placering i Stockholm en Hissmontör. Bor du någonstans i omnämnda område och har ett brinnande intresse för hissmontage eller annat likvärdigt intresse vill vi gärna träffa dig.
Ditt nya jobb är omväxlande och innebär i första hand:
Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
Driftsättning av nya hissar.
Montering av kringutrustning som t.ex. nödtelefoner och kortläsare, mm.
Vi har flera projekt på gång i regionen och arbetet kan periodvis innebära arbete utanför bostadsorten.
Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


Vi söker dig som är en erfaren hissmontör med minst ett par års erfarenhet av hissmontage. Du har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt.
Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Installationsledare Damir Hrstic [email protected] alternativt HR Support, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande Visa mindre

Säljare - Nyinstallation och modernisering

Ansök    Nov 2    Schindler Hiss AB    Utesäljare
Ditt nya jobb Är du redo för en ny utmaning, då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som innebär att du säljer nya hissar mot nya kunder och utvecklar relationen med våra befintliga kunder. Du arbetar med försäljning av våra produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundrelationen och komma med tekniska lösningar. Du agerar s... Visa mer
Ditt nya jobb
Är du redo för en ny utmaning, då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som innebär att du säljer nya hissar mot nya kunder och utvecklar relationen med våra befintliga kunder. Du arbetar med försäljning av våra produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundrelationen och komma med tekniska lösningar. Du agerar som en rådgivande konsult och stöttar dina kunder genom processePlacering i Stockholm. Vid anställning kommer du att erbjudas bland annat:
3 månaders onboardingprogram
Omfattande internutbildning
En personlig utvecklingsplan
En internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär både i Sverige och utomlands
En trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag
Kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.Din profil
Vi söker en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst erfarenhet från entreprenad, gärna byggbranschen eller annan kundintensiv teknisk bransch. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete i SAP. Vi lägger stor vikt i att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus.
Kontaktperson och ansökan
Välkommen in med din ansökan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring annonsen hör av dig till rekryterande chef Benjamin Katzler, [email protected]
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Servicetekniker Hissar Stockholm

Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter. Bli en del av vårt team i Stockholm. Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi... Visa mer
Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter.
Bli en del av vårt team i Stockholm.
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 250 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.
Rörlighet är målet
Till vårt härliga team i Stockholm söker vi Servicetekniker för Hissar
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Stockhom med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.
Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Björn Berger [email protected] alternativt HR support [email protected]
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Stockholm City

Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm City söker vi en Servicetekniker. Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Stockholm city med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget t... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm City söker vi en Servicetekniker.
Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Stockholm city med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.
Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Rhobin Vacchi, [email protected] alternativt HR Support [email protected]
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se
så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.
?Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Safety And Health Manager

Ansök    Okt 19    Schindler Hiss AB    Säkerhetschef
Vi erbjuder dig en varierande och spännande tjänst inom säkerhet och hälsa hos oss, som är en stor aktör i hissbranschen. Jobbet Innebär att du är ledningens representant inom säkerhet och hälsa, men även: ? Du har ansvar för implementering, validering och vidareutveckling av verksamhetssystemen för att möta nya/förändrade krav. ? Ansvarig för säkerhetsarbetet och rapporteringen inom företaget. ? Organisera samt hålla och genomföra säkerhetsutbildninga... Visa mer
Vi erbjuder dig en varierande och spännande tjänst inom säkerhet och hälsa hos oss, som är en stor aktör i hissbranschen.
Jobbet Innebär att du är ledningens representant inom säkerhet och hälsa, men även:
? Du har ansvar för implementering, validering och vidareutveckling av verksamhetssystemen för att möta nya/förändrade krav.
? Ansvarig för säkerhetsarbetet och rapporteringen inom företaget.
? Organisera samt hålla och genomföra säkerhetsutbildningar.
? Arbetsmiljöarbete så som samordna och ta fram riskbedömningar samt analysera tillbudsoch olycksstatistik, föreslå förbättringar.
? Sammanställa och rapportera utfallet av mätpunkter och verksamhetssystemets prestanda samt föreslå förbättringar.
? Genomföra och leda interna revisioner/granskningar samt planera och medverka vid externa revisioner.
? Att känna till de miljöaspekter som berör arbetet samt tillämpa rutiner för aktivt bevarande av hög miljömedvetenhet i befattningen.
? Hålla företaget certifierat enligt beslutna standarder.
? Vara företagets brandskyddsansvarige.
? Verka för att uppfylla företagets mål inom eget ansvarsområde.
? Samt i övrigt fullgöra delegerade arbetsuppgifter från chef.
Du kommer tillhöra avdelningen FQE och även ha samarbete med vår koncerns avdelning för säkerhet och hälsa. Visst arbete inom våra nordiska grannländer kan förekomma. Frekventa resor inom Sverige förekommer.
Vi söker dig som
Har Högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande, helst inom teknikområde.
Vi ser gärna att du har kunskaper inom
? Styrning av produktkvalitet, process och yttre miljö (utföra utredningar, identifiera risker och aspekter)
? Ha kompetens att finna gällande lagar, föreskrifter och normer (främst för produktkvalitet, yttre miljö och arbetsmiljö) samt tolka dessa
?Goda kunskaper i entreprenadjuridik
? att kunna utföra interna granskningar och revisioner ? Certifieringsarbete och standarder (främst kvalitet/miljö)
? att kunna arbeta med förekommande IT system
? Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en engelska på mycket god nivå då det är vårt koncernspråk.
Vi söker en driven person
med en god förmåga att leda och engagera medarbetare inom organisationen. Vidare är du strukturerad, noggrann och självgående. Då rollen ställer höga krav på att samarbeta mellan olika delar av organisationen är det även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har kundfokus (internt/externt) och en förmåga att se möjligheter och kombinera tekniska och kommersiella krav på ett rationellt och effektivt sätt. Du har förmåga att överblicka och utveckla företagets processer samt stimuleras av att ständigt identifiera förbättringspotential. Kontaktperson och ansökan För mer information och frågor om tjänsten kontaktaHR Support, [email protected]. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande Visa mindre

Reparationstekniker & felsökare

Till vårt härliga team i Stockholm söker vi en Reparationstekniker/felsökare för Hissar. Ditt nya jobb innebär att självständigt planera och utföra större och mindre reparationsarbeten på hissar, plattformar och lyftbord samt hantera felanmälningar som kommer in på distriktet för att säkerställa en friktionsfri drift av våra hissar främst i Stockholm med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl i... Visa mer
Till vårt härliga team i Stockholm söker vi en Reparationstekniker/felsökare för Hissar.
Ditt nya jobb innebär att självständigt planera och utföra större och mindre reparationsarbeten på hissar, plattformar och lyftbord samt hantera felanmälningar som kommer in på distriktet för att säkerställa en friktionsfri drift av våra hissar främst i Stockholm med omnejd.

Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige och internationellt. Denna roll präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har
såväl en flerårig arbetserfarenhet inom hissbranschen som en utmärkt teknisk förståelse på Schindlers hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har god färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande.KONTAKT

Daniel Pettersson, Distriktschef, [email protected]

Wendela Almgren, HR Business Partner [email protected]

Carola Melinder, UNIONEN 070-586 06 33, [email protected]

Tobias Tuunanen, IF Metall 070-586 26 27, [email protected]


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Servicetekniker Hissar

Ansök    Feb 10    Schindler Hiss AB    Hissmontör
Till vårt härliga team i Stockholm söker vi två Servicetekniker för Hissar Arbetet som servicetekniker innebär service, felsökning och reparation av hissar i Storstockholm. Vi har tre distrikt: Syd, City och Norr och du skulle arbeta i ett av dem. Du planerar och utför självständigt förebyggande underhåll och service på hissar i ditt eget arbetsområde, i enlighet med respektive installations serviceavtal samt checklistorna för respektive hisstyp. Vidare sk... Visa mer
Till vårt härliga team i Stockholm söker vi två Servicetekniker för Hissar
Arbetet som servicetekniker innebär service, felsökning och reparation av hissar i Storstockholm. Vi har tre distrikt: Syd, City och Norr och du skulle arbeta i ett av dem. Du planerar och utför självständigt förebyggande underhåll och service på hissar i ditt eget arbetsområde, i enlighet med respektive installations serviceavtal samt checklistorna för respektive hisstyp. Vidare skapar du och upprätthåller goda kundrelationer. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.


Vi behöver dig
Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.
Vi tror att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.
Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Ansökan
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Besiktningstekniker hissar

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer informa... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Till vårt härliga team i Stockholm söker vi en Besiktningstekniker för Hissar.
Ditt nya jobb innebär att självständigt planera och aktivt utför besiktningar av hissar, plattformar och lyftbord tillsammans med respektive besiktningsorganen, samt utföra små reparationsarbeten i samband med besiktningsanmärkningarna. Dina framtida arbetsuppgifter innebär även att se till att besiktningsanmärkningarna åtgärdas i tid för att säkerställa en friktionsfri drift av våra hissar främst i norra delen av Stockholm med omnejd. Arbetet innebär även supportera andra tekniker i distriktet med teknisk kompetens.

Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige och internationellt. Denna roll präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


Vi söker dig
som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har
såväl en flerårig arbetserfarenhet inom hissbranschen som en utmärkt teknisk förståelse på Schindlers hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har god färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande. Visa mindre

Eftermarknadskoordinator

Ansök    Sep 25    Schindler Hiss AB    Frontofficepersonal
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften. Vi letar nu efter en person som kan avlasta våra distriktschefer med administrativt arbete så som förbereda offeter samt med kontakt med kunder. I rollen som eftermarknadskoordinator kommer du att förbereda offerter, ha first line-kontakt gentemot utvalda kunderna och stödja våra distriktschefer med... Visa mer
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande roll för dig som trivs att ha många bollar i luften.
Vi letar nu efter en person som kan avlasta våra distriktschefer med administrativt arbete så som förbereda offeter samt med kontakt med kunder. I rollen som eftermarknadskoordinator kommer du att förbereda offerter, ha first line-kontakt gentemot utvalda kunderna och stödja våra distriktschefer med interna frågor. Arbetet innebär även att sammanställa statistik och data, internt samt inför kundmöten.


Vi behöver dig
Vi söker dig som är administrativ stjärna med egen stark drivkraft, som trivs med att utföra flera arbetsuppgifter parallellt. Du är strukturerad, prestigelös och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet.
Vi tror att du har
flera års erfarenhet av administrativt arbete, gärna av liknande arbetsuppgifter. Det krävs minst en gymnasieutbildning och god systemvana, goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP.
Engelska är vårt koncernspråk och vi arbetar med internationella leverantörer inom koncern. Således är det av stor vikt att och behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Anders Oldmar, EI Field Operation Manager, [email protected] alternativt HR Business Partner, Wendela Almgren, [email protected].
Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.schindler.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Innesäljare Reparationer

Vill du bygga framtidens städer och arbeta i en internationell miljö med fokus på innovation, teknik och mobilitet? Vi förflyttar över 1 miljard människor per dag -vill du förflytta framtiden med oss? Tjänsten Detta är en unik möjlighet att bygga din karriär och att hjälpa våra kunder att hitta lösningar de idag bara kan drömma om. En spännande roll för dig med teknisk bakgrund som vill bygga kundrelationer med våra befintliga kunder (både lokala och inter... Visa mer
Vill du bygga framtidens städer och arbeta i en internationell miljö med fokus på innovation, teknik och mobilitet? Vi förflyttar över 1 miljard människor per dag -vill du förflytta framtiden med oss?
Tjänsten
Detta är en unik möjlighet att bygga din karriär och att hjälpa våra kunder att hitta lösningar de idag bara kan drömma om.
En spännande roll för dig med teknisk bakgrund som vill bygga kundrelationer med våra befintliga kunder (både lokala och internationella). Här har du möjlighet att skapa mervärde för såväl kunden som oss. Som Innesäljare Reparationer (Internal Sales Repairs) är du en viktig del i den proaktiva försäljningen av såväl större reparationer som mindre moderniseringar med hjälp av standardiserade paketlösningar.
En betydelsefull del av tjänsten består av att analysera reparationsbehovet baserat på de tekniska fakta som finns och skapa sig en förståelse för försäljningspotentialen genom att matcha tillgängliga reparationsskits med behovet utifrån portföljanalysen. Dina analytiska kunskaper spelar också en viktig roll då du kommer arbeta med att ta fram långsiktiga underhållsplaner för utvalda kunder. Detta är avgörande för att underlätta reparationsförsäljningen, stärka kundrelationer och säkerställa att våra kunders hissar är i bästa skick.
Din säljdrivna personlighet kommer vara en fördel för att driva försäljningskampanjer tillsammans med våra Distriktschefer som finns i hela Sverige.
Vårt mål är att alltid ligga steget före genom att säkerställa att vi jobbar med förebyggande reparationer så att våra hissar och rulltrappor inte står stilla. I din roll kommer du få möjlighet att utveckla egna försäljningskoncept baserade på reparationspotentialen som du identifierar. Du får möjlighet att vara med och ta fram nya koncept mot kunden och utifrån egna analyser ta fram nya kit av produkter.

Vem är du?
Din bakgrund och erfarenhet:
Vi söker dig som är rätt person för tjänsten och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Som person är du
Nytänkande och analytisk
Engagerad och energisk
Säljdriven, nyfiken och lösningsorienterad
Bra på att planera ditt arbete och tänka långsiktigt

Vi tror även att du trivs med att ha många kontaktytor och att ge bra service.
Vi tror att du har
Teknisk kunskap, gärna med erfarenhet inom hissbranschen eller näraliggande yrke.
Erfarenhet av kundkontakt och av att bygga och bibehålla goda relationer till kund
Erfarenhet av försäljning är meriterande
Universitetsutbildning teknik och/eller praktisk teknisk kunskap är meriterande men vi lägger större vikt på erfarenheter du tillgodogjort dig i arbetslivet.
Förmåga att uttrycka dig obehindrat på såväl svenska som engelska (i tal och skrift).
Mycket goda IT-kunskaper och förmåga att lätt lära nya system. Kunskap i M/S Office (Excel) och SAP är mycket meriterande.Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.
Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.
Vi läser ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

KONTAKT
Nordics Portfolio & Repairs Manager, Gianluca Crivelli, tel. +46 70 587 21 78
Wendela Almgren - HR Business Partner [email protected]
Carola Melinder, UNIONEN 070-586 06 33, [email protected]
Tobias Tuunanen, IF Metall 070-586 26 27, [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Servicetekniker Hiss Stockholm Norr

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer informa... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.


Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Norr söker vi en Servicetekniker hissar.


Ditt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet Norra Stockholm med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.


Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.


Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Daniel Pettersson 070-586 29 45 alternativt HR Business Partner 070 586 90 10.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Fältingenjör Hiss - Stockholm Syd

Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd söker vi en: Fältingenjör Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem, via telefon och på plats som teknisk expert för att säkerställa en snabb och effektiv driftåterställning av våra hissar främst i Södra Stockholm med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige ... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd söker vi en: Fältingenjör Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem, via telefon och på plats som teknisk expert för att säkerställa en snabb och effektiv driftåterställning av våra hissar främst i Södra Stockholm med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige som internationellt. Rollen som Fältingenjör präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi behöver dig Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.  Vi tror att du har såväl en flerårig arbetserfarenhet inom hissbranschen som en utmärkt teknisk förståelse på Schindler hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har goda färdigheter i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande.  Kontaktperson och ansökanFör mer information och frågor om tjänsten kontakta distriktschef Hans Strömberg 070 217 46 67 alternativt ansvarig HR Erika Ekroos 070 586 90 10.Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt, men allra senast den 31 maj 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Facklig representant IF Metall:Tobias Tuunaned 070-586 26 27, [email protected] Visa mindre

Servicetekniker Hiss Stockholm Syd

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer informat... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd söker vi en ServiceteknikerDitt nya jobb innebär service och reparation av hissar, portar och rulltrappor främst i verksamhetsområdet södra Stockholm med omnejd. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt. Vi tror att du harutbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Kontaktperson och ansökanFör mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Hans Strömberg 070 217 46 67 alternativt HR Business Partner Erika Ekroos 070 586 90 10. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Felsökare Hissar

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.  Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer informa... Visa mer
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.  Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se. Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd, kontor Solna, söker vi en: Felsökare Hissar Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem/felanmälan på plats. Vid behov lämnas tekniska problem vidare till fältingenjören. Tjänsten innebär även att ge feedback till fältingenjörer och Technical Field Support (TFS) om problemlösningar som kan vara relevanta för övriga. Andra uppgifter förekommer i enlighet med instruktion från distriktschefen som att utföra mindre eller större (två man) reparationsarbeten. Allt för att säkerställa en friktionsfri drift av våra hissar främst i Stockholm Syd med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige och internationellt. Rollen som Reparationstekniker präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt. Vi tror att du harsåväl en flerårig arbetserfarenhet inom hissbranschen som en utmärkt teknisk förståelse på Schindler hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har god färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande. Kontaktperson och ansökanFör mer information och frågor om tjänsten kontakta distriktschef Hans Strömberg +46 70 217 46 67 alternativt HR Business Partner Erika Ekroos +46 70 586 90 10. Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt, men allra senast den 31 maj 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Fältingenjör Hiss - Stockholm Syd

Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd söker vi en: Fältingenjör Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem, via telefon och på plats som teknisk expert för att säkerställa en snabb och effektiv driftåterställning av våra hissar främst i Södra Stockholm med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige ... Visa mer
Till vårt affärsområde Eftermarknad, distrikt Stockholm Syd söker vi en: Fältingenjör Ditt nya jobb innebär att ge support till fältverksamheten (Eftermarknad, Nyinstallation) vid tekniska problem, via telefon och på plats som teknisk expert för att säkerställa en snabb och effektiv driftåterställning av våra hissar främst i Södra Stockholm med omnejd. Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant såväl inom Sverige som internationellt. Rollen som Fältingenjör präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Du erbjuds ett tekniskt utmanande arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi behöver dig Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.  Vi tror att du har såväl en flerårig arbetserfarenhet inom hissbranschen som en utmärkt teknisk förståelse på Schindler hissar samt tredje parts tillverkare. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och färdigheter i schemaläsning och ellära och har goda färdigheter i såväl det svenska som i det engelska språket, samt har körkort för personbil. Vana vid att möta kunder och grundläggande datorvana med mobila applikationer är meriterande.  Kontaktperson och ansökanFör mer information och frågor om tjänsten kontakta distriktschef Hans Strömberg 070 217 46 67 alternativt ansvarig HR Erika Ekroos 070 586 90 10.Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt, men allra senast den 31 maj 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.Facklig representant IF Metall:Tobias Tuunaned 070-586 26 27, [email protected] Visa mindre