Lediga jobb som Inköpsassistent i Solna

Se lediga jobb som Inköpsassistent i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

DHL Freight söker: Procurement Co-ordinator

På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. Arbetsuppgifter och ansvar Din roll som inköpskoordinator / inköpsekonom Funktionen Freight Sweden Accounting Team söker ... Visa mer
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.


Arbetsuppgifter och ansvar
Din roll som inköpskoordinator / inköpsekonom Funktionen Freight Sweden Accounting Team söker en inköpskoordinator / inköpsekonom till gruppen Purchase to Pay (PtP). PtP ansvarar bland annat för Accounts Payable, Intercompany och Treasury. Teamet består idag av 5 personer och vi söker ytterligare en kollega då vi håller på att effektivisera vår inköpsprocess. Vi behöver därför en driftig och utåtriktad person som kan koordinera och driva arbetet framåt. Rollen är placerad på ekonomiavdelningen och du rapporterar till Purchase to Pay Manager men du kommer även ha en fot på inköpsavdelningen samt en ute bland våra inköpare i organisationen. Tjänsten är tills vidare med 100 % sysselsättningsgrad med placering på vårt moderna huvudkontor vid Frösunda Torg, Solna. Vi tillämpar provanställning.
Du får en utvecklande och spännande roll där du kommer driva, administrera och utveckla inköpsprocessen, bland annat genom att gå mot digitalisering och mot ökat användande av vårt inköpssystem. Du kommer få axla en spindeln-i-nätet-roll med många kontaktytor både internt och externt. Finns stora möjligheter att anpassa sitt arbete själv och du kommer få växa med frihet under ansvar. Huvudsakliga arbetsuppgifter koordinera inköp, öka användandet av inköpsverktyget, driva projekt tillsammans med Purchase to Pay Managern, effektivisera kontroller samt säkerställa att interna riktlinjer följs.


Profil & Bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom inköp eller ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköpsprocesser och god förståelse för redovisning. Du bör ha ett systemintresse och ha goda kunskaper i Officepaketet och Excel i synnerhet. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du lösningsorienterad, social och initiativrik. Du bör arbeta strukturerat och systematiskt och tycka om att effektivisera och förbättra. Du bör vara pedagogisk och kommunikativ då en stor del av rollen handlar om att utbilda, samordna och underlätta för inköpare i organisationen.


Vad erbjuder vi dig?
Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.


Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 15 mars, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta Alexander Sheibani på email: [email protected] eller 070-142 03 39.


Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram
Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight - globalt eller DHL Freight Sverige


Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. DHL ingår i koncernen DHL group som finns i 220 länder och har 570 000 anställda. Genom sitt globala nätverk kan DHL erbjuda sina kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har cirka 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. Visa mindre

Desktop Specialist

Why We Work at Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet unlocks the power of data through analytics, creating a better tomorrow. Each day, we are finding new ways to strengthen our award-winning culture and accelerate creativity, innovation and growth. Our 6,500+ global team members are passionate about what we do. We are dedicated to helping clients turn uncertainty into confidence, risk into opportunity and potential into prosperity. Bold and diverse thinkers a... Visa mer
Why We Work at Dun & Bradstreet
Dun & Bradstreet unlocks the power of data through analytics, creating a better tomorrow. Each day, we are finding new ways to strengthen our award-winning culture and accelerate creativity, innovation and growth. Our 6,500+ global team members are passionate about what we do. We are dedicated to helping clients turn uncertainty into confidence, risk into opportunity and potential into prosperity. Bold and diverse thinkers are always welcome. Come join us! Learn more at dnb.com/careers.


Main Duties and Responsibilities:
Assist in purchasing productive and non-productive materials and services.
Process requisitions, follow through with approvals.
Send POs to the suppliers to place orders.
Monitor the order cycle with suppliers and ensure that delivery is completed.
Maintains approved equipment and software list.
Maintains records of prices and terms negotiated with suppliers.
Maintains listing of reliable suppliers.
Responds to internal inquiries about standard equipment, price and availability of materials and tools.
Works independently with decisions made based on established policies and procedures.
Supervision available to handle unusual situations.
Confirms purchase orders to suppliers
Reviews invoices
Follows up on negotiated settlements regarding rejected or defective materials.
Submits invoice to accounts payable for processing.
Advises supervision of unusual or questionable circumstances regarding source and availability of parts
Adheres to unit and corporate purchasing policies and procedures.
Frequent contact with others outside the work group
Build relationships with suppliers.
Work with the Operations team to ensure that stock levels are kept at appropriate levels.Required Skills/Experience
Knowledge of MS Word, Excel, and PowerPoint
Knowledge with MS Outlook
Knowledge of Workday purchasing tool
1-2 years’ experience using ServiceNow ticketing system.
Good interpersonal skills involving ability to work effectively cross-functionally and cross-culturally.
Good written and oral communication skills necessary for meetings and presentations
Ability to work well with others, exhibiting teamwork skills.
Partners with senior management to analyze and solve issues.
Ability to multitask by handling diverse assignments concurrently.
Knowledge of commodities, materials and products being purchased.
4-6 years areas of expertise including, PurchasingRequired Education/Training/Certifications/Licenses
Bachelor’s degree in business administration, Finance or related Field or equivalent experience. Visa mindre

Inköpskoordinator

Ansök    Nov 15    Valueone AB    Inköpsassistent
ValueOne söker en Inköpskoordinator till ett längre konsultuppdrag hos ett företag i Solna, norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på drygt tolv månader. ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, model... Visa mer
ValueOne söker en Inköpskoordinator till ett längre konsultuppdrag hos ett företag i Solna, norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på drygt tolv månader.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
tjänstepension
sjuk- och vårdförsäkring 
friskvårdsbidrag
personlig coachning och karriärrådgivning
nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Om rollen

Som Inköpskoordinator ska du stötta inköpsavdelningen med administrativa inköpsuppgifter såsom planering och genomförande av inköp samt protokoll- och rapportskrivning. Du förväntas också delta i och driva förbättringsaktiviteter. Du rapporterar till företagets inköpschef.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en koordinerande inköpsroll med erfarenhet av operativt/taktiskt inköp. Rollen kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vidare sätter vi stort värde på god kommunikationsförmåga, noggrannhet och struktur samt god analytisk förmåga.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20. Visa mindre

Vi söker en Junior Sourcing Consultant till en av våra kunder!

Ansök    Mar 24    Manpower AB    Inköpsassistent
Vår kund behöver stärka upp sitt nordiska Sourcing-team och söker nu efter en ny kollega. Uppdraget är ett konsultuppdrag som löper på 12 månader, och arbetsplatsen är belägen i Solna. Vi ser att du har en högskoleutbildning i botten gärna ekonomi /juridik eller liknande, ett intresse för bank och finans och gärna ett gott siffersinne. Tjänsten är en heltidstjänst (med en önskan om en viss flexibilitet i arbetstid beroende på arbetsbelastning.) Rollen bes... Visa mer
Vår kund behöver stärka upp sitt nordiska Sourcing-team och söker nu efter en ny kollega. Uppdraget är ett konsultuppdrag som löper på 12 månader, och arbetsplatsen är belägen i Solna. Vi ser att du har en högskoleutbildning i botten gärna ekonomi /juridik eller liknande, ett intresse för bank och finans och gärna ett gott siffersinne. Tjänsten är en heltidstjänst (med en önskan om en viss flexibilitet i arbetstid beroende på arbetsbelastning.)

Rollen består av hantering av konsultkontrakt, compliance av leverantörer, inköp både i stort och smått, mycket kontakt med interna organisationen, enkla uppgifter men också stora komplexa moment.

Nu söker vi dig som tycker om att arbeta framåtlutad och med stort intresse för uppgiften. Du får möjligheten att arbeta i en organisation där du kan växa tillsammans med dina kollegor. Teamet består av sju personer uppdelade i två grupper. Vi letar efter dig som har en ambition att "lära nytt", som är nyfiken och har ett öppet mindset. Du vill utveckla dina kunskaper både som person och som teamplayer. Känner du att det här är du?

Du behöver ha goda systemkunskaper. Koncernspråket är engelska plus ett nordiskt språk, svenska, norska och eventuellt även finska.Start omgående så skicka in din ansökan idag då vi tillsätter tjänsten löpande. Har du tidigare arbetat med, eller har en utbildning inom inköp är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper* Självgående
* Flexibel
* Affärsorienterad
* Strukturerad och med uppmärksamhet på detaljer
* Hög arbets-etisk nivå
* Analytiskt tankesätt
* Hög arbetsförmåga
* Proaktiv och lösningsorienterad
* Utåtriktad och gillar att jobba i teamKompetenser och färdigheter* Förmåga att prioritera
* Stark kommunikationsförmåga
* Samarbetsvillig, bra relationsbyggare
* Kunskap i analytiska verktyg (Excel)
* Strategiskt tankesätt

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Andersson via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Supply chain professional

Ansök    Apr 12    Randstad AB    Inköpsassistent
Job description We are looking for an order and supply chain professional with a passion for new tools and new ways of working. You will be part of a multinational team within a multinational conglomerate company, the largest industrial manufacturing company in Europe, supporting the digital industries division in the Swedish market. Your area of work covers primarily the processing of orders and customer queries. As we are in the process of launching a ne... Visa mer
Job description
We are looking for an order and supply chain professional with a passion for new tools and new ways of working. You will be part of a multinational team within a multinational conglomerate company, the largest industrial manufacturing company in Europe, supporting the digital industries division in the Swedish market. Your area of work covers primarily the processing of orders and customer queries. As we are in the process of launching a new customer self-service portal, you will also be involved in this project and take part in this important transformation journey.

Remote work is possible, but you are expected to work a minimum of 50% from the Solna based office in Stockholm.


As a consultant at Randstad, you are employed by us and work for one of our clients. You have the same benefits with Randstad as with any other employer with a collective agreement and benefits such as a wellness grant, occupational health care, insurances and discounts on gym memberships. In addition, you are offered a range of career opportunities. You get the chance to experience different company cultures and to gain experience from different industries, which helps you in developing your skills and building a well-rounded CV. The position can include many contacts and hence, it is important that you have a good ability to cooperate with others and good skills in communication. As a person, we see that you are driven and used to work independently. If you are looking for an employer that offers different assignments and new contacts, then you will enjoy being part of Randstad.


Start date is ideally no later than May 8th, we therefor ask that you apply at www.randstad.se as soon as possible but no later than 2023-04-23. 


For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.


Responsibilities
- Processing of orders and customer queries
- Be part of the launch of a customer self-service portal 

Qualifications
Important qualifications to succeed:


Good knowledge in SAP and Office is required


You are quickly adapting to new tools and ways of working


Excellent team player with a problem solving attitude


Since we are working in an international environment, you must have good English skills.About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre

Inköpassistent till företag inom bränslesektorn

Ansök    Apr 5    Ogunsen AB (publ)    Inköpsassistent
Har du ett stort intresse för inköp och administration? Missa då inte denna fina möjlighet hos en stor aktör inom bränslesektorn! Om tjänsten SJR söker nu en inköpsassistent, som kommer att arbeta i en dynamisk miljö med en bred palett av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få arbeta med - Att via telefon och mejl guida leverantörer hur de registrerar sig i bolagets inköpsportal. - Kvalitetskontrollera registrerade leverantörsuppgifter och föra ... Visa mer
Har du ett stort intresse för inköp och administration? Missa då inte denna fina möjlighet hos en stor aktör inom bränslesektorn!

Om tjänsten

SJR söker nu en inköpsassistent, som kommer att arbeta i en dynamisk miljö med en bred palett av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få arbeta med

- Att via telefon och mejl guida leverantörer hur de registrerar sig i bolagets inköpsportal.

- Kvalitetskontrollera registrerade leverantörsuppgifter och föra över dessa till andra affärssystem (M3, Maximo).

- Säkerställa, uppdatera och underhålla masterdata (grunddata) för leverantör i våra affärssystem.

- Utföra administrativa uppdateringar i inköpssystemet.

- Hantera andra inkommande samtal och e-post från leverantörer och interna kontakter

Du kommer primärt att arbeta som ett administrativt stöd med särskilt fokus på leverantörsregistrering och i samband med detta, kontakt med leverantörer. I uppdraget ingår att säkerställa att all masterdata för leverantör är kvalitetssäkrad och användbar för hela verksamheten. Det innebär bland annat ett tätt samarbete med företagets leverantörsreskontra för att säkerställa korrekta uppgifter på leverantör. Syftet är att möjliggöra att fakturor kan betalas. Dessutom ska resursen avlasta avdelningens konsultavropare med enklare administration i avropssystemet KeySourcing Tool.

Vår kund är en välkänd aktör inom bränslesektorn, och sitter i trivsamma lokaler vid Stadshagen på Kungsholmen i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta på distans del av veckan.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår till 2023-12-31.

Vem söker vi?

Du som söker denna roll bör ha något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller inköpsassistent, och har erfarenhet av och förståelse för leverantörsreskontra. Du är en noggrann person med en god administrativ förmåga. Du är en van systemanvändare, och har goda kunskaper i Excel. Vidare har du en god kommunikaiv förmåga, och uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Som person ser vi att du är strukturerad, prestigelös, orädd och har en god förmåga att prioritera.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Atena Vinogradova. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-04-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/) Visa mindre

Sortimentsutvecklare / Sortimentskoordinator till Byggmax Inköpsavdelning

Dina arbetsuppgifter Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus! Om tjänsten Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta öv... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus!

Om tjänsten
Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:
Ansvara för helheten, hela processflödet
Vara spindeln i nätet mellan flera delar av organisationen
Arbeta med utveckling av processer och standarder
Arbeta med att förbättra upplevelsen på site
Leverera kvalitativt material till projektet
Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webbredaktörer
Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt

Kategorinära arbete:
Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt
Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder
Påslagsberäkningar för interndistribution
Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling
Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information

Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få alltmer ansvar inom rollen och bolaget.

Rollen ger dig en bred kontaktyta både internt och mot leverantörer, vilket för rätt person kan ge många ringar på vattnet och stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, till exempel inom företagsekonomi eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?

Övrig information
Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)
Tillträde: Så snart som möjligt
Omfattning: Projektanställning på heltid under minst ett år med möjlighet till tillsvidareanställning
Anställningen sker direkt till Byggmax.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens,
[email protected]

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%. Visa mindre

Inköpare, Solna

Ansök    Okt 14    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning   Vi söker nu en erfaren inköpare som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett spännande företag i en tillväxtfas med möjligheter att forma sin roll. Trivs du i en kvalitetsmedveten, relationsskapande roll och drivs av förbättringsarbete där ingen dag är den andra lik, då kan det vara dig vi söker!  Start: omgående  Arbetsgivare: Randstad AB  Arbetstider: Måndag till fredag, 8-17, viss flexibilitet att arbeta hemifrån på lång si... Visa mer
Arbetsbeskrivning
  Vi söker nu en erfaren inköpare som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett spännande företag i en tillväxtfas med möjligheter att forma sin roll. Trivs du i en kvalitetsmedveten, relationsskapande roll och drivs av förbättringsarbete där ingen dag är den andra lik, då kan det vara dig vi söker! 


Start: omgående 
Arbetsgivare: Randstad AB 
Arbetstider: Måndag till fredag, 8-17, viss flexibilitet att arbeta hemifrån på lång sikt 
Plats: Solna/Vasastan 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss Ansvarsområden
 Syftet med rollen är att stödja kunds verksamheten med inköpsaktiviteter för att säkerställa ett kostnadsmedvetet beteende för att driva det bästa värdet och resultatet. 


Rollen: 
Stödja interna intressenter i upphandlingsprocessen för att säkerställa kostnadseffektivitet och kompatibla inköp 
Samarbeta med ett brett spektrum av intressenter över funktioner och geografier 
Omfattning, utvärdera och analysera offerter och potentiella leverantörer 
Identifiera proaktivt möjligheter till förbättringar och driv på implementeringen under hela upphandlingens livscykel i termer av "Source to Pay"-processen, policyer och procedurer i samarbete med nyckelintressenter (t.ex. ekonomi, juridik) 
Förbereda och genomföra leverantörsförhandlingar enligt bästa praxis 
Logga avtal i Avtalshanteringssystemet 
Säkerställa efterlevnad av P2P-processer inklusive skapande och uppföljning av inköpsorder 
Utarbeta månadsrapporter och övervaka KPI:er 


 

Kvalifikationer
 Det tror vi att du har :


erfarenhet av att använda Word, Excel och PowerPoint 
minst 2 års erfarenhet från en roll inom ekonomi eller inköp 
erfarenhet från förhandling 
kunskaper i avtal, både kommersiella och juridiska termer 
erfarenhet eller intresse av att arbeta med många olika intressenter, gärna gränsöverskridande 
analytisk förmåga – förmåga att strukturera och analysera datamängder på ett tidseffektivt sätt 
kommunikationsförmåga - förmåga att kommunicera till alla nivåer i organisationen och är fullständigt flytande i skriftlig och muntlig engelska 
erfarenhet från affärssystem såsom IFS eller motsvarande 
en drivkraft att växa och att vidareutvecklas inom vårt företag För att lyckas i denna tjänst bör du vara analytisk, strukturerad, driven, proaktiv och ha förmågan att arbeta självständigt med att leverera till deadlines. Du är en lagspelare med fokus på relationsskapande och är resultatorienterad och kommunikativ. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt. Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Inköpare, Solna

Ansök    Okt 6    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning   Vi söker nu en erfaren inköpare som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett spännande företag i en tillväxtfas med möjligheter att forma sin roll. Trivs du i en kvalitetsmedveten, relationsskapande roll och drivs av förbättringsarbete där ingen dag är den andra lik, då kan det vara dig vi söker!  Start: omgående  Arbetsgivare: Randstad AB  Arbetstider: Måndag till fredag, 8-17, viss flexibilitet att arbeta hemifrån på lång si... Visa mer
Arbetsbeskrivning
  Vi söker nu en erfaren inköpare som vill ta nästa steg i karriären och arbeta på ett spännande företag i en tillväxtfas med möjligheter att forma sin roll. Trivs du i en kvalitetsmedveten, relationsskapande roll och drivs av förbättringsarbete där ingen dag är den andra lik, då kan det vara dig vi söker! 


Start: omgående 
Arbetsgivare: Randstad AB 
Arbetstider: Måndag till fredag, 8-17, viss flexibilitet att arbeta hemifrån på lång sikt 
Plats: Solna/Vasastan 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss Ansvarsområden
 Syftet med rollen är att stödja kunds verksamheten med inköpsaktiviteter för att säkerställa ett kostnadsmedvetet beteende för att driva det bästa värdet och resultatet. 


Rollen: 
Stödja interna intressenter i upphandlingsprocessen för att säkerställa kostnadseffektivitet och kompatibla inköp 
Samarbeta med ett brett spektrum av intressenter över funktioner och geografier 
Omfattning, utvärdera och analysera offerter och potentiella leverantörer 
Identifiera proaktivt möjligheter till förbättringar och driv på implementeringen under hela upphandlingens livscykel i termer av "Source to Pay"-processen, policyer och procedurer i samarbete med nyckelintressenter (t.ex. ekonomi, juridik) 
Förbereda och genomföra leverantörsförhandlingar enligt bästa praxis 
Logga avtal i Avtalshanteringssystemet 
Säkerställa efterlevnad av P2P-processer inklusive skapande och uppföljning av inköpsorder 
Utarbeta månadsrapporter och övervaka KPI:er 


 

Kvalifikationer
 Det tror vi att du har :


erfarenhet av att använda Word, Excel och PowerPoint 
minst 2 års erfarenhet från en roll inom ekonomi eller inköp 
erfarenhet från förhandling 
kunskaper i avtal, både kommersiella och juridiska termer 
erfarenhet eller intresse av att arbeta med många olika intressenter, gärna gränsöverskridande 
analytisk förmåga – förmåga att strukturera och analysera datamängder på ett tidseffektivt sätt 
kommunikationsförmåga - förmåga att kommunicera till alla nivåer i organisationen och är fullständigt flytande i skriftlig och muntlig engelska 
erfarenhet från affärssystem såsom IFS eller motsvarande 
en drivkraft att växa och att vidareutvecklas inom vårt företag För att lyckas i denna tjänst bör du vara analytisk, strukturerad, driven, proaktiv och ha förmågan att arbeta självständigt med att leverera till deadlines. Du är en lagspelare med fokus på relationsskapande och är resultatorienterad och kommunikativ. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt. Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Inköpsadministratör

Ansök    Aug 16    Valueone AB    Inköpsassistent
ValueOne söker en inköpsadministratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Solna norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen som inköpsadministratör kommer du att ingå i ett serviceinriktat team där du förväntas bidra med förstklassiga kunskaper inom administration och inköp. Gruppens uppgift är att ge intern service till företagets anställda gällande licenser, beställning av hårdvara med mera. Du kommer att arbeta tvärfunkt... Visa mer
ValueOne söker en inköpsadministratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Solna norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som inköpsadministratör kommer du att ingå i ett serviceinriktat team där du förväntas bidra med förstklassiga kunskaper inom administration och inköp. Gruppens uppgift är att ge intern service till företagets anställda gällande licenser, beställning av hårdvara med mera. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt med kollegor inom den egna gruppen samt med andra intressenter inom företaget.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Hjälpa till med inköp av material och tjänster.
Upprätthålla register över priser och villkor som förhandlas fram med leverantörer.
Upprätthålla en förteckning över pålitliga leverantörer.
Svara på interna förfrågningar om leverantörer, pris och tillgänglighet av material och verktyg.
Bekräfta inköpsorder till leverantörer.
Kontrollera fakturor.
Följa upp ärenden gällande avvisat eller defekt material.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll och en utbildning inom inköp eller ekonomi. Du har goda kunskaper i MS Office och har god datorvana.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är van att arbeta tvärfunktionellt med interna och externa intressenter och har inga problem att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpare i Solna

Ansök    Okt 6    Bemannia Kontor AB    Inköpsassistent
Om uppdraget Vår kund, en statlig myndighet, har behov av förstärkning av två inköpare. Konsultuppdraget är på heltid och startar 1 november och pågår först till 1 mars 2023, med möjlighet till ytterligare förlängning. Den 1 november kommer upplärningen att starta och efter den är genomförd finns möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan, vilket bestäms i samråd med närmsta chef. Dina arbetsuppgifter För att säkerställa att myndighetens arbete ... Visa mer
Om uppdraget

Vår kund, en statlig myndighet, har behov av förstärkning av två inköpare. Konsultuppdraget är på heltid och startar 1 november och pågår först till 1 mars 2023, med möjlighet till ytterligare förlängning. Den 1 november kommer upplärningen att starta och efter den är genomförd finns möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan, vilket bestäms i samråd med närmsta chef.

Dina arbetsuppgifter

För att säkerställa att myndighetens arbete med inköp och förvaltning av tjänster hanteras inom utsatt tid avseende tilläggsansökningar behövs stöd för att hantera granskning och administration av ansökningar av nya adresser vid enheten.

I huvudsak kommer du att arbeta med granskning och administration av ansökningar av nya adresser. Arbetet utförs främst i ServiceNow och Diariet. I arbetsuppgifterna ingår dessutom support och problemlösning för inkommande frågor/uppdrag från leverantörer och från myndigheten internt. Det är viktigt att kunna hantera en stor mängd ärenden noggrant under tidspress.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieutbildning
- God kommunikativ förmåga i svenska, särskilt i skrift
- Tidigare erfarenhet av att arbeta med en större mängd data på ett noggrant sätt under tidspress
- Mycket god datavana med erfarenhet av att arbete i olika system


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Alice Karlsson, [email protected] / 070 887 96 00.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Sortimentsutvecklare / Sortimentskoordinator till Byggmax Inköpsavdelning

Dina arbetsuppgifter Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus! Om tjänsten Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta öv... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus!

Om tjänsten
Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:
Ansvara för helheten, hela processflödet
Vara spindeln i nätet mellan flera delar av organisationen
Arbeta med utveckling av processer och standarder
Arbeta med att förbättra upplevelsen på site
Leverera kvalitativt material till projektet
Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webbredaktörer
Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt

Kategorinära arbete:
Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt
Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder
Påslagsberäkningar för interndistribution
Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling
Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information

Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få alltmer ansvar inom rollen och bolaget.

Rollen ger dig en bred kontaktyta både internt och mot leverantörer, vilket för rätt person kan ge många ringar på vattnet och stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, till exempel inom företagsekonomi eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?

Övrig information
Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens,
[email protected]

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%. Visa mindre

Junior inköpsassistent

Junior inköpsassistent inom området Fleet Uppdragsbeskrivning: Vi söker för vår kunds räkning en junior inköpsassistent inom området Fleet till teamet på Koncerninköp. Tjänsten är på 50% med start omgående till 2022-08-31, vi ser gärna att personen även kan täcka upp under sommarledigheterna. För rätt person så kan rollen och ansvarsområden utvecklas. Tjänsten är placerad i Solna men med möjligheter till del av arbete på distans. Rollbeskrivning: ... Visa mer
Junior inköpsassistent inom området Fleet

Uppdragsbeskrivning:
Vi söker för vår kunds räkning en junior inköpsassistent inom området Fleet till teamet på Koncerninköp. Tjänsten är på 50% med start omgående till 2022-08-31, vi ser gärna att personen även kan täcka upp under sommarledigheterna. För rätt person så kan rollen och ansvarsområden utvecklas. Tjänsten är placerad i Solna men med möjligheter till del av arbete på distans.

Rollbeskrivning:
Inköpsassistent Vår Sourcing Group har till uppgift att bidra till att fånga inköpssynergier inom gruppen. En funktion som driver tvärfunktionella koncernprojekt på inköps- och leverantörsområdet inom Sourcing är Koncerninköp. Teamet leder utvecklingen av tjänsteinköp och består av en grupp på fem personer som samarbetar nära nyckelpersoner i dotterbolagen och gruppfunktioner. Tjänsteinköp omfattar kategorier som Konsulter, Facility Management, Marknadsföring, Säkerhet, HR, Fleet & Travel etc.

Vi söker nu en junior inköpsassistent som främst kommer hantera frågor och administration kring området Fleet, dvs organisationens tjänstebilar och förmånsbilar. Rollen är bred där du stödjer och hanterar frågor kring våra bilar från samtliga dotterbolag och passar dig som trivs att vara i en spindel i nätet position med många kontaktytor både internt och externt. Din vardag kommer att variera och innehålla olika frågeställningar och uppgifter vilket gör att du har ett prestigelöst förhållningssätt där du kan arbeta med arbetsuppgifter som spänner från högt till lågt. Brinner du för att utveckla processer och rutiner så ser vi det som en stor bonus, då vi arbetar för att underlätta hantering och uppföljning av Fleet. Utöver hanteringen av Fleet så stöttar du dina kollegor på Koncerninköp med olika typer av administrativa ärenden främst inom HR och konsulthantering.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du en person som trivs med administrativa uppgifter samt att skapa och ha struktur för att kunna kombinera flera olika arbetsuppgifter. Du har en stor kapacitet att leverera god service och tar stort ansvar för att lösa inkomna behov. Du arbetar förmodligen idag som administratör/inköpsassistent eller studerar sista året till inköpsassistent.

Utöver ovan så söker vi dig som:

* Har en avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
* Tidigare har erfarenhet av en serviceorienterad administrativ roll eller inköpsassistent
* Är strukturerad och självgående för att självständigt kunna styra sitt arbete
* Är proaktiv och ger förslag på lösningar * Har hög en samarbetsförmåga och en mycket god kommunikativ förmåga på svenska * Goda kunskaper i Office-paketet Meriterande erfarenheter
* Tidigare hantering av Fleet
* Utbildning inom inköp är starkt meriterande

Startdatum: Omgående
Slutdatum: 2022-08-31What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career. Visa mindre

Sortimentsutvecklare / Sortimentskoordinator till Byggmax Inköpsavdelning

Dina arbetsuppgifter Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus! Om tjänsten Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta öv... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus!

Om tjänsten
Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:
Ansvara för helheten, hela processflödet
Vara spindeln i nätet mellan flera delar av organisationen
Arbeta med utveckling av processer och standarder
Arbeta med att förbättra upplevelsen på site
Leverera kvalitativt material till projektet
Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webbredaktörer
Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt

Kategorinära arbete:
Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt
Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder
Påslagsberäkningar för interndistribution
Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling
Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information

Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få alltmer ansvar inom rollen och bolaget.

Rollen ger dig en bred kontaktyta både internt och mot leverantörer, vilket för rätt person kan ge många ringar på vattnet och stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, till exempel inom företagsekonomi eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?

Övrig information
Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens,
[email protected]

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%. Visa mindre

Inköpsassistent på deltid till livsmedelsföretag i Solna

Ansök    Mar 21    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en inköpsassistent på 50% till en stor och välrenommerad livsmedelskedja med huvudkontor i Solna. Arbetar du idag som administratör/inköpsassistent eller studerar du sista året till inköpsassistent? Är du serviceinriktad och trivs du med administrativa uppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan!  Uppdraget är på 50% med start omgående och pågår initialt till slutet av augusti 2022. Vi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en inköpsassistent på 50% till en stor och välrenommerad livsmedelskedja med huvudkontor i Solna. Arbetar du idag som administratör/inköpsassistent eller studerar du sista året till inköpsassistent? Är du serviceinriktad och trivs du med administrativa uppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan! 


Uppdraget är på 50% med start omgående och pågår initialt till slutet av augusti 2022. Vi ser gärna att du även kan täcka upp under sommarledigheterna. Tjänsten är placerad i Solna men med möjligheter att delvis arbeta på distans. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I din roll som inköpsassistent kommer du vara en del av Koncerninköp. Teamet leder utvecklingen av tjänsteinköp och består av en grupp på fem personer som samarbetar nära nyckelpersoner i dotterbolagen och gruppfunktioner. Tjänsteinköp omfattar kategorier som Konsulter, Facility Management, Marknadsföring, Säkerhet, HR, Fleet & Travel etc. 
 
Som inköpsassistent kommer du främst att hantera frågor och administration kring området Fleet, dvs företagets tjänstebilar och förmånsbilar. Rollen är bred där du stödjer och hanterar frågor kring bilarna från samtliga dotterbolag och passar dig som trivs att vara i en spindel i nätet position med många kontaktytor, både internt och externt. Din vardag kommer att variera och innehålla olika frågeställningar och uppgifter vilket gör att du har ett prestigelöst förhållningssätt där du kan arbeta med arbetsuppgifter som spänner från högt till lågt. Brinner du för att utveckla processer och rutiner så ses det som en stor bonus, då teamet arbetar för att underlätta hantering och uppföljning av Fleet. 
 
Utöver hanteringen av Fleet så stöttar du dina kollegor på Koncerninköp med olika typer av administrativa ärenden främst inom HR och konsulthantering. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att  trivs med administrativa uppgifter samt tycker om att skapa och ha struktur för att kunna kombinera flera olika arbetsuppgifter. Du har en stor kapacitet att leverera god service och tar stort ansvar för att lösa inkommande behov. 


Utöver ovan så söker vi dig som: 


Tidigare har erfarenhet av en serviceorienterad administrativ roll eller inköpsassistent
Har en avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
Har goda kunskaper i Office-paketet
Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska
Är strukturerad och självgående för att självständigt kunna styra sitt arbete
Är proaktiv och ger förslag på lösningar
Har hög en samarbetsförmåga 

Meriterande erfarenheter 
Tidigare hantering av fleet
Utbildning inom inköp


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2022-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Summer job Compliance and Procurement quality Coordinator, Solna

Ansök    Feb 1    Vattenfall AB    Inköpsassistent
Do you want to work on one of humanity's greatest challenges? And have fun while doing it? Then you should apply for a summer job with us! Join the fight and help us towards our goal of becoming fossil-free within one generation! The summer job at Vattenfall is an opportunity for you as a student to gain experience and insights into what it is like to work at a large Swedish energy company. You will meet numerus people with different experiences who can co... Visa mer
Do you want to work on one of humanity's greatest challenges? And have fun while doing it? Then you should apply for a summer job with us! Join the fight and help us towards our goal of becoming fossil-free within one generation!
The summer job at Vattenfall is an opportunity for you as a student to gain experience and insights into what it is like to work at a large Swedish energy company. You will meet numerus people with different experiences who can contribute to your development and network. You who either have a summer break from studies, will begin a new education in the autumn, or will complete an education during the spring semester can apply for a summer job with us. We look forward to receiving your application!


Your work assignments as Compliance and Procurement quality Coordinator
Compliance and Procurement quality Coordinator within FPE (Procurement Excellence team) with the purpose is to support Vattenfall Procurement through this transformation journey with compliance and communication day to day back office activities.
As the Compliance and Procurement quality Coordinator you will:
• Support the Procurement function in various Procurement administration topics and be part of the Procurement Development, Communication and Compliance team
• Day to day activities include (but not limited); maintain and keep updated all communication channels (Intranet, Yammer, SharePoint) ensuring information is updated regularly
• Support with reporting, KPI’s and follow-up of activities
• Support with drafting policies and procedures to secure Procurement Governance model is up to date
Support FPE in general and Procurement central activities such as Procurement satisfaction survey, supplier interaction, and central FPE activities along with the communication and development team.


Your qualifications
We are looking for a person who has a High School degree or is currently studying at an University or Collage. Ongoing or finished studies in Supply Management or interest in commercial parts is an advantage. You have great Office skills and as we operate in an international environment, it is essential that you speak and write English and Swedish fluently. It is an advantage that you speak German and have knowledge in Power BI and Purchasing function.
Further we believe that you have a structural way of working and have the ability to work independently. We want someone who pay mind to details and quality. You have a business mindset from an economic perspective.


More information
If you want to know more about the position, please contact the hiring manager Monica Izguierdo, +44-797 64 39 42 or Mikael Eriksson, +46 70 291 55 06. If you want to know more about the recruitment process, you are welcome to contact the recruiter Ida Fågelqvist 070-048 76 82.
Trade union representatives for the summer job are Michelle von Gyllenpalm (Akademikerna), Jens Morell (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). To get in contact with the representatives, please call Vattenfall´s switchboard +46 8 739 50 00.
The summer job is located in Stockholm and the summer job period is from June 10 to July 31 2022.


How to apply
Prepare a CV and a personal letter. In your CV, it is important that education, relevant experiences, and place of residence are stated clearly. Applications sent by email will not be approved.


Does this sound like a summer job for you? We look forward to receiving your application! The last day to apply is the 22th of February 2022.


The final candidate can be subject to a security vetting process before employment. The security vetting process includes register control and security interview, according to the Swedish legislation. In addition to the security vetting process, drug tests are conducted.
At Vattenfall, we are convinced that striving for diversity & inclusion helps to build a more attractive, efficient, customer-centric, and profitable company. Therefore, we welcome applications from all individuals regardless of age, religious belief, gender identity & expression, sexual identity, disability, and ethnic background.


About us
Energy is our contribution to people's quality of life - every day. With 20,000 employees, Vattenfall offers a wide range of electricity and heating services to millions of customers in northern Europe. For our upcoming challenges, we need people who are wholeheartedly committed to our customers and sustainable societal development - people like you. We at Vattenfall have decided to make it possible to live fossil-free within one generation. Join us on our journey to a fossil-free life! Read more at www.vattenfall.se


Follow us!
LinkedIn: Vattenfall
Instagram: Vattenfall
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sortimentsutvecklare / Sortimentskoordinator till Byggmax

Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus! Om tjänsten Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer elle... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team och söker nu dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom inköp! Har du erfarenhet inom handel och ekonomi är det bara ett plus!

Om tjänsten
Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:

· Ansvara för helheten, hela processflödet

· Vara spindeln i nätet mellan flera delar av organisationen

· Arbeta med utveckling av processer och standarder

· Arbeta med att förbättra upplevelsen på site

· Leverera kvalitativt material till projektet

· Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webbredaktörer

· Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt

Kategorinära arbete:

· Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt

· Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder

· Påslagsberäkningar för interndistribution

· Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling

· Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information

Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få alltmer ansvar inom rollen och bolaget.

Rollen ger dig en bred kontaktyta både internt och mot leverantörer, vilket för rätt person kan ge många ringar på vattnet och stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, till exempel inom företagsekonomi eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?

Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens,

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Byggmax
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.

Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen).
Tillträde: Så snart som möjligt.
Omfattning: Projektanställning på heltid under minst ett år med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningen sker direkt till Byggmax. Visa mindre

Summer job Procurement Analyst, Solna

Ansök    Feb 1    Vattenfall AB    Inköpsassistent
Do you want to work on one of humanity's greatest challenges? And have fun while doing it? Then you should apply for a summer job with us! Join the fight and help us towards our goal of becoming fossil-free within one generation! The summer job at Vattenfall is an opportunity for you as a student to gain experience and insights into what it is like to work at a large Swedish energy company. You will meet numerus people with different experiences who can ... Visa mer
Do you want to work on one of humanity's greatest challenges? And have fun while doing it? Then you should apply for a summer job with us! Join the fight and help us towards our goal of becoming fossil-free within one generation!


The summer job at Vattenfall is an opportunity for you as a student to gain experience and insights into what it is like to work at a large Swedish energy company. You will meet numerus people with different experiences who can contribute to your development and network. You who either have a summer break from studies, will begin a new education in the autumn, or will complete an education during the spring semester can apply for a summer job with us. We look forward to receiving your application!


Your work assignments
You will belong to Staff Function Procurement (FP) which is at the core of Vattenfall’s current transformation.
The group Procurement Excellence (FPE) is supporting this transformation by implementing more agile, digital and sustainable ways of working.
As a summer worker and part of the FPE Analytics team you will be at the center of this transformation by implementing analytical solutions that creates transparency and value for decision makers, as well as creating new insights through managing internal and external data. As FPE Analytics team we aim transform Vattenfall into a data-driven company.


You will have the following key tasks:
• Support the implementation of analytical solutions across Procurement
• Help develop & drive a culture of data driven decision making through analytical insights
• Supporting data cleanup & keeping data up to date and accurate in Procurement systems
• Work hand in hand with SAP / Tools experts and subject matter experts supporting all system related issues and developments
• Collaborating on issue solving and changes related to the implementation & integration of internal digital applications
• Support in the development of requested reporting to internal and external stakeholders
• Any ad-hoc analytics & reporting work


You will have ample opportunities to make a difference and have an exciting opportunity to work with real issues across organizational departments and deal with a wide variety of stakeholders.


Your qualifications
We are looking for you that have:
• Graduated from High school
• Analytical (processes) knowledge
• Strong interpersonal skills, are a team player
• Exceptional problem solving skills
• Very good knowledge of English in both speech and writing

It is an advantage if you have:
• Graduated with an academic degree
• Experience working with Procurement change management
• Knowledge of Procurement processes and systems
• Data Management experience
• Knowledge of Swedish in both speech and writing


We think that you can support to drive a process from idea to practice. You learn through experimentation, strives to achieve goals and results regardless of success or setbacks. Further you can manage uncertainty since you may not have the entire picture when implementing new ways of working or improvements. It comes natural for you to always seek feedback to increase your self-awareness.


More information
If you want to know more about the position, please contact the hiring manager Monica Izquierdo, +44-7976439425. If you want to know more about the recruitment process, you are welcome to contact the recruiter Ida Fågelqvist 070-048 76 82.
Trade union representatives for the summer job are Michelle von Gyllenpalm (Akademikerna), Anders Bohlin (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). To get in contact with the representatives, please call Vattenfall's switchboard +46 8 739 50 00.
The summer job is located in our Solna headquarter and the summer job period is from June 1st to August 14th 2022.


How to apply
Prepare a CV and a personal letter. In your CV, it is important that education, relevant experiences, and place of residence are stated clearly. Applications sent by email will not be approved.


Does this sound like a summer job for you? We look forward to receiving your application! The last day to apply is the 22th of February 2022.


The final candidate can be subject to a security vetting process before employment. The security vetting process includes register control and security interview, according to the Swedish legislation. In addition to the security vetting process, drug tests are conducted.
At Vattenfall, we are convinced that striving for diversity & inclusion helps to build a more attractive, efficient, customer-centric, and profitable company. Therefore, we welcome applications from all individuals regardless of age, religious belief, gender identity & expression, sexual identity, disability, and ethnic background.


About us
Energy is our contribution to people's quality of life - every day. With 20,000 employees, Vattenfall offers a wide range of electricity and heating services to millions of customers in northern Europe. For our upcoming challenges, we need people who are wholeheartedly committed to our customers and sustainable societal development - people like you. We at Vattenfall have decided to make it possible to live fossil-free within one generation. Join us on our journey to a fossil-free life! Read more at www.vattenfall.se
Follow us!
LinkedIn: Vattenfall
Instagram: Vattenfall
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Responsible purchasing assistant

Om oss Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in peo... Visa mer
Om oss
Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in people and we know that the right person in the right place makes a difference! And therefore it is important for us to have a strong local presence. You meet us in twenty cities from Stockholm in the south to Piteå in the north.

Dina arbetsuppgifter
Are you a service minded person tho likes to help others? Are you structured and organized? In that case this may be something for you!

On behalf of our customer, Clockwork is now looking for a responsible purchasing assistant support the purchasing department.

The job is full-time and is a fixed-term employment that runs from 2021-11-22 to 2022-04-01. The job is located at our customers head office in Solna.

Primary tasks:
- take care of purchasing activities from our existing assistants to improve time efficiency
- support purchasing activities in the case of indirect purchases
- secure quality and control from order to delivered goods.

Qualifications:
- Has some form of experience of purchasing and purchasing processes and who understands the flow of the process and can make the right decision accordingly.
- A sense of responsibility.
- Structure and order are important.
- Training and support from existing assistents will be conducted.

Din profil
For our customer in Solna, we are now looking for a purchasing assistant, preferably with previous experience of similar work. In the role, you will, together with other purchasing assistants, check and quality assure goods from order to finished delivery. As a person, you are responsible, structured and orderly and we believe that you are social and prefere working in teams.

For this position, it is important that you speak and write fluent English

Ansökan

In this position, you will be employed by Clockwork and work on behalf of our customer. Working as a consultant at Clockwork gives you a wide network of contacts, good career opportunities and really good chances to influence both the work situation and personal development. Employees at Clockwork get an attractive employment with a market salary, overtime pay, vacation, wellness allowance, occupational pension and insurance according to a collective agreement. To fit into the role of consultant, we see that joy, commitment and business acumen reflect your personality.


How does the application process work?
We apply continuous selection, so send in your application today!

f you have any questions about the service, you are warmly welcome to contact Axel Elveljung by email:[email protected] or thelephone 0708 - 21 53 12. Register your application at www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Administrativ stjärna med erfarenhet av upphandling

Ansök    Dec 17    Manpower AB    Inköpsassistent
Nytt jobb för dig som söker spännande uppdrag hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2022 väntar tre stora upphandlingar inom IT och det är där du kommer in. En trygg, noggrann person som stöttar kundens upphandlingsansvariga med dokumentation, anordnar möten och aktiviteter. Tanken är att du ska kunna starta så snart som möjligt, gärna under december. Uppdraget löper sedan på fram till slutet av juni 2022. Goda chanser till förlängning fö... Visa mer
Nytt jobb för dig som söker spännande uppdrag hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2022 väntar tre stora upphandlingar inom IT och det är där du kommer in. En trygg, noggrann person som stöttar kundens upphandlingsansvariga med dokumentation, anordnar möten och aktiviteter.

Tanken är att du ska kunna starta så snart som möjligt, gärna under december. Uppdraget löper sedan på fram till slutet av juni 2022. Goda chanser till förlängning för rätt person.

Under uppdraget blir du anställd hos Manpower. Kunden har sitt kontor i Solna.

Om dig

Arbetet i sig kan du då du har ett antal års erfarenhet av en liknande roll under många år och vet vad som förväntas. Har du dessutom arbetat med upphandling av IT-tjänster tidigare är det en merit. Du är en mycket god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du är noggrann, van vid att planera, prioritera och organisera ditt arbete själv men trivs med att vara en i teamet och jobbar alltid mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vi dig?

Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag? Klart att du ska ha det också!

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Fant på [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.Ledigt jobb Visa mindre

Responsible purchasing assistant

Om oss Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in peo... Visa mer
Om oss
Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in people and we know that the right person in the right place makes a difference! And therefore it is important for us to have a strong local presence. You meet us in twenty cities from Stockholm in the south to Piteå in the north.

Dina arbetsuppgifter
Are you a service minded person tho likes to help others? Are you structured and organized? In that case this may be something for you!

On behalf of our customer, Clockwork is now looking for a responsible purchasing assistant support the purchasing department.

The job is full-time and is a fixed-term employment that runs from 2021-11-22 to 2022-04-01. The job is located at our customers head office in Solna.

Primary tasks:
- take care of purchasing activities from our existing assistants to improve time efficiency
- support purchasing activities in the case of indirect purchases
- secure quality and control from order to delivered goods.

Qualifications:
- Has some form of experience of purchasing and purchasing processes and who understands the flow of the process and can make the right decision accordingly.
- A sense of responsibility.
- Structure and order are important.
- Training and support from existing assistents will be conducted.

Din profil
For our customer in Solna, we are now looking for a purchasing assistant, preferably with previous experience of similar work. In the role, you will, together with other purchasing assistants, check and quality assure goods from order to finished delivery. As a person, you are responsible, structured and orderly and we believe that you are social and prefere working in teams.

For this position, it is important that you speak and write fluent English

Ansökan

In this position, you will be employed by Clockwork and work on behalf of our customer. Working as a consultant at Clockwork gives you a wide network of contacts, good career opportunities and really good chances to influence both the work situation and personal development. Employees at Clockwork get an attractive employment with a market salary, overtime pay, vacation, wellness allowance, occupational pension and insurance according to a collective agreement. To fit into the role of consultant, we see that joy, commitment and business acumen reflect your personality.


How does the application process work?
We apply continuous selection, so send in your application today!

f you have any questions about the service, you are warmly welcome to contact Axel Elveljung by email:[email protected] or thelephone 0708 - 21 53 12. Register your application at www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Responsible purchasing assistant

Om oss Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in peo... Visa mer
Om oss
Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in people and we know that the right person in the right place makes a difference! And therefore it is important for us to have a strong local presence. You meet us in twenty cities from Stockholm in the south to Piteå in the north.

Dina arbetsuppgifter
Are you a service minded person tho likes to help others? Are you structured and organized? In that case this may be something for you!

On behalf of our customer, Clockwork is now looking for a responsible purchasing assistant support the purchasing department.

The job is full-time and is a fixed-term employment that runs from 2021-11-22 to 2022-04-01. The job is located at our customers head office in Solna.

Primary tasks:
- take care of purchasing activities from our existing assistants to improve time efficiency
- support purchasing activities in the case of indirect purchases
- secure quality and control from order to delivered goods.

Qualifications:
- Has some form of experience of purchasing and purchasing processes and who understands the flow of the process and can make the right decision accordingly.
- A sense of responsibility.
- Structure and order are important.
- Training and support from existing assistents will be conducted.

Din profil
For our customer in Solna, we are now looking for a purchasing assistant, preferably with previous experience of similar work. In the role, you will, together with other purchasing assistants, check and quality assure goods from order to finished delivery. As a person, you are responsible, structured and orderly and we believe that you are social and prefere working in teams.

For this position, it is important that you speak and write fluent English

Ansökan

In this position, you will be employed by Clockwork and work on behalf of our customer. Working as a consultant at Clockwork gives you a wide network of contacts, good career opportunities and really good chances to influence both the work situation and personal development. Employees at Clockwork get an attractive employment with a market salary, overtime pay, vacation, wellness allowance, occupational pension and insurance according to a collective agreement. To fit into the role of consultant, we see that joy, commitment and business acumen reflect your personality.


How does the application process work?
We apply continuous selection, so send in your application today!

f you have any questions about the service, you are warmly welcome to contact Axel Elveljung by email:[email protected] or thelephone 0708 - 21 53 12. Register your application at www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Supply Chain Internship

Ansök    Okt 11    Kavalleriet AB    Inköpsassistent
About Kavall We are Kavall & we give you fresh groceries on-demand. Delivering groceries in 10 minutes was up until recently unimaginable, but we believe that is how it should be, giving you what you want when you need it. By offering food of the highest quality from the producers you love, we transform the grocery industry through our own local stores, one at a time. Do you want to be a part of a start-up company and gain practical experience into how pro... Visa mer
About Kavall
We are Kavall & we give you fresh groceries on-demand. Delivering groceries in 10 minutes was up until recently unimaginable, but we believe that is how it should be, giving you what you want when you need it. By offering food of the highest quality from the producers you love, we transform the grocery industry through our own local stores, one at a time.
Do you want to be a part of a start-up company and gain practical experience into how processes of a supply chain works? As a supply chain intern you will mainly work with the administration process in our order chain. You will gain practical experience in how to structure, organise and maintain our supply chain. Apply now!
Responsibilities
Planning and forecasting inventory together with a supervisor.
Coordinate supply of products.
Setting up supplier accounts
Process development
Be in close contact with suppliers regarding demand, availability and other information in order to meet day-to-day deliveries.

Requirements
Enrolled in a Bachelor’s or Master's degree in a related field. (This internship requires that you are enrolled in a degree program)
Organised and structured.
Ability to learn and adapt to fast pacing environments.
Fluent in Swedish and English (and other Nordic languages is a plus).
Advanced skills in Microsoft and Excel.
Great communication skills.
A high performer with an entrepreneurial mindset.

Who we are..
Kavall was founded in March 2021 and we're on a mission to disrupt an industry that hasn't changed for the last decades. By delivering your groceries in 10 minutes we’re giving people the chance to live life on their terms.


(Oavlönad). Visa mindre

Responsible purchasing assistant

Om oss Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in peo... Visa mer
Om oss
Hey! We are Clockwork. We work with recruitment and staffing, but we usually say that we are in the "better future industry" - because we want to be a source of power for companies and people who want to develop. Our offer is an accurate match between the companies' needs and the qualities of the employees, regardless of whether it is a job in the industrial or service sector, in the school world or in various integration projects. We believe in people and we know that the right person in the right place makes a difference! And therefore it is important for us to have a strong local presence. You meet us in twenty cities from Stockholm in the south to Piteå in the north.

Dina arbetsuppgifter
Are you a service minded person tho likes to help others? Are you structured and organized? In that case this may be something for you!

On behalf of our customer, Clockwork is now looking for a responsible purchasing assistant support the purchasing department.

The job is full-time and is a fixed-term employment that runs from 2021-11-22 to 2022-04-01. The job is located at our customers head office in Solna.

Primary tasks:
- take care of purchasing activities from our existing assistants to improve time efficiency
- support purchasing activities in the case of indirect purchases
- secure quality and control from order to delivered goods.

Qualifications:
- Has some form of experience of purchasing and purchasing processes and who understands the flow of the process and can make the right decision accordingly.
- A sense of responsibility.
- Structure and order are important.
- Training and support from existing assistents will be conducted.

Din profil
For our customer in Solna, we are now looking for a purchasing assistant, preferably with previous experience of similar work. In the role, you will, together with other purchasing assistants, check and quality assure goods from order to finished delivery. As a person, you are responsible, structured and orderly and we believe that you are social and prefere working in teams.

For this position, it is important that you speak and write fluent English

Ansökan

In this position, you will be employed by Clockwork and work on behalf of our customer. Working as a consultant at Clockwork gives you a wide network of contacts, good career opportunities and really good chances to influence both the work situation and personal development. Employees at Clockwork get an attractive employment with a market salary, overtime pay, vacation, wellness allowance, occupational pension and insurance according to a collective agreement. To fit into the role of consultant, we see that joy, commitment and business acumen reflect your personality.


How does the application process work?
We apply continuous selection, so send in your application today!

f you have any questions about the service, you are warmly welcome to contact Axel Elveljung by email:[email protected] or thelephone 0708 - 21 53 12. Register your application at www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Logistikassistent i Stockholm

Ansök    Jun 4    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en erfaren logistikassistent som kan arbeta heltid under v.29 till och med v.39 i Solna. I rollen som logistikassistent kommer du arbeta inom branschen Bioteknik, Kemikalier och Farmakologi. Har du baskunskaper i Excel och vill få möjlighet att vässa dina erfarenheter inom logistik i en spännande bransch kan denna roll vara perfekt för dig. Sök tjänsten redan idag! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar u... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren logistikassistent som kan arbeta heltid under v.29 till och med v.39 i Solna. I rollen som logistikassistent kommer du arbeta inom branschen Bioteknik, Kemikalier och Farmakologi. Har du baskunskaper i Excel och vill få möjlighet att vässa dina erfarenheter inom logistik i en spännande bransch kan denna roll vara perfekt för dig. Sök tjänsten redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter i rollen som logistikassistent:
Packa upp, inventera och fylla på artiklar i förråd och depåer.
Stöttning av inköp i systemet Ibuy
Arbete i Excel
Inventeringar och lagerkontroll


Arbetstider
Heltid under perioden v.29 till och med v.39 med möjlighet till förlängning. Kontorstid 8.00-16.30 men arbetstiderna 11.00 - 20.00 kan eventuellt förekomma. På plats i Solna.

Kvalifikationer
Det här behöver du:
Några års erfarenhet från en liknande roll som logistikassistent
Gymnasieutbildning
Grundläggande kunskaper i Excel.
Kunna arbeta heltid hela perioden mellan v. 29 till och med v.39


I rollen kommer du att få en veckas upplärning vid uppstart för att sätta dig in i rollen och verksamheten.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2021-06-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Går du vidare i processen kommer vi göra bakgrundskontroll.


För information: Ronja Romano

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Inköpskoordinator till ICA i Solna

Ansök    Jul 5    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning ICA Sverige är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där de bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vill du vara med på en spännande resa och forma framtidens ICA? Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassade och lönsamma butiker. De ansvarar för att ICA:s koncept och butikslösningar idag och imorgon bidrar till god lönsamhet i but... Visa mer
Arbetsbeskrivning
ICA Sverige är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där de bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vill du vara med på en spännande resa och forma framtidens ICA? Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassade och lönsamma butiker. De ansvarar för att ICA:s koncept och butikslösningar idag och imorgon bidrar till god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Utveckling, Projektering och Layout. De söker nu en kategori- och inköpskoordinator under hösten 2021. Varmt välkommen med din ansökan! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som Kategori- och inköpskoordinator stöttar man inköparen i en koordinerande roll med stort eget ansvar. Rollen innebär hög grad av kommunikation muntligen och skriftligen genom ett omfattandenätverk internt inom ICA Gruppen och externt mot leverantörer och butik. I rollen förväntas man ha djup kunskap om sina kategorier, sitt sortiment samt sina leverantörer och bidrar på det viset med kompletterande kunskaper till de kategorichefer man arbetar med. Arbetet är på operativ nivå, men rollen bidrar med inspel till taktiskt och strategiskt kategori- och inköpsarbete. Butiksutveckling är inne i en spännande utvecklingsfas som bl.a. ska resultera i ett förbättrat och förenklat affärsvärde för butiker och ICA:s profiler. Sortimentet, erbjudandet och arbetsformerna behöver utvecklas för att bidra till formandet av framtidens butiker. Stort fokus kommer därför ligga på datadriven analys och att säkerställa faktabaserade beslutsunderlag. 

Arbetstider
Heltid, 1 sep - 31 dec 2021

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har:
Erfarenhet från liknande roller med fokus på administration i högt tempo med högkvalitativ leverans 
Erfarenhet att arbeta mot tydliga deadlines och mot flera olika gränssnitt
God datorvana, inkl. Microsoft Office och speciellt Excel 
Flytande svenska och engelska i tal och skrift 
Förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet 
Meriterande att vara god användare av ICA ?s olika system rörande artikeladministration

Som person är du
Drivande och handlingskraftig
Affärsmässig och resultatinriktad
Kommunikativ
Detaljorienterad och noggrann

 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-07-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Josefin Berg, [email protected] 

Om företaget
Med cirka 1 300 butiker och en marknadsandel på cirka 36 procent är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige. Verksamheten drivs tillsammans med fria ICA-handlare, vilka var och en äger och driver sin egen butik och på så sätt kan möta kunderna genom lokalt anpassade koncept och erbjudanden. I verksamheten ingår också ett omfattande samarbete kring bland annat butiksetableringar, inköp, logistik, IT och marknadskommunikation, vilket gör det möjligt att uppnå skalfördelar.


I ICA Sverige ingår utöver dagligvarubutikerna, ICA Special, som arbetar med inköp och försäljning av non-food samt driver försäljningen av non-food i Maxi ICA Stormarknad. ICA Special driver även partihandel för ICA Kvantum, ICA Supermarket och ICA Nära i Sverige samt levererar produkter till ICAs verksamheter i Baltikum. Visa mindre

Inköpsassistent i Stockholm

Ansök    Mar 1    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en inköpsassistent inom klädesbranschen till Base of Trade. Har du erfarenhet som inköpsassistent inom specifikt kläder eller nyexaminerad från exempelvis Tillskärakademin eller Nordiska Textilakademin? Här får du arbeta i en bred roll i ett mindre team med drivna och engagerade kollegor där alla arbetar tillsammans mot samma mål. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en inköpsassistent inom klädesbranschen till Base of Trade. Har du erfarenhet som inköpsassistent inom specifikt kläder eller nyexaminerad från exempelvis Tillskärakademin eller Nordiska Textilakademin? Här får du arbeta i en bred roll i ett mindre team med drivna och engagerade kollegor där alla arbetar tillsammans mot samma mål.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och du kommer att anställas av Base of Trade. Låter det som din nästa utmaning? Sök då redan idag! 

Ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter som inköpsassistent på Base of Trade ingår:
• Orderhantering från A till Ö
• Leveransbevakning från order till slutleverans
• Provhantering: mått, kvalitet och struktur
• Vara mellanhanden mellan fabrik och kunderna
• Fakturering i Fortnox och bankinbetalningar
• Övrigt förekommande kontorssysslor såsom beställning av kontorsmaterial, ta emot och skicka paket samt se till att provrummet är i god ordning.
 
I rollen kommer du arbeta i nära samarbete tillsammans med två andra inköpsassistenter. Här välkomnas du av engagerade och stolta medarbetare i en familjär arbetsmiljö med 4 anställda totalt. Här arbetar alla mot samma mål och tillsammans. Base of Trade är en leverantör av främst arbetskläder/skyddskläder, men även fritidskläder med produktion in Bangladesh och Kina. De levererar till både svenska och internationella kunder.

Arbetstider
Heltid och direktrekrytering där du blir anställd hos Base of Trade. Provanställning tillämpas, därefter med möjlighet till tillsvidareanställning om båda parter så önskar.

Arbetstid: Mån-fre, kontorstider. Start omgående med med hänsyn till eventuell uppsägningstid upp mot 1 mån. Kontoret är beläget i Solna Strand.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
• Relevant utbildning som inköpsassistent inom klädesbranschen, t ex från Tillskärarakademin eller Nordiska Textilakademin och/eller god erfarenhet som inköpsassistent med motsvarande arbetsuppgifter inom klädesbranschen.
• Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i tal såväl som skrift
 
Meriterande, dock ej ett krav:
• Erfarenhet av enklare fakturahantering, bankdokumentation och bankbetalningar
• Erfarenhet av ekonomi ser vi som mycket meriterande, men inte ett krav.
• Kunskaper i Fortnox 
 
För att axla och trivas i rollen ser vi att du har ett noggrant arbetssätt och engagerad i ditt arbete. Här välkomnas du till ett litet bolag där du behöver vara en utpräglad och flexibel doer som ställer upp där det behövs och kavlar gärna upp armarna. Du är kollegan som vill hjälpa där det behövs oavsett arbetsuppgift. Det är en inställning som gör att du kommer att trivas. Eftersom du kommer att ha kontakt med både kunder och leverantörer är det viktigt att du har god social kompetens och trivs med flera kontaktytor. Du trivs även med att arbeta internationellt då många leverantörer exempelvis finns i Bangladesh och Kina.  Vidare behöver du vara noggrann och trivas med att arbeta mot korta deadlines.

Ansökan
2021-03-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Kunden önskar även ett personligt med i din ansökan. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering där Randstad ansvarar för rekryteringsprocesser, vid eventuella frågor kontakta Randstad.


För information: Ronja Romano

Om företaget
Base of Trade är en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare. Här arbetar alla mot samma mål och tillsammans.  Vi är en leverantör av främst arbetskläder/skyddskläder, men även fritidskläder med produktion in Bangladesh och Kina. Vi levererar till både svenska och internationella kunder. Vi har vårt svenska kontor i Solna Strand där vi för närvarande sitter 4 personer Visa mindre

Inköpsassistent i Stockholm

Ansök    Feb 15    Randstad AB    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en inköpsassistent inom klädesbranschen till Base of Trade. Har du erfarenhet som inköpsassistent inom specifikt kläder eller nyexaminerad från exempelvis Tillskärakademin eller Nordiska Textilakademin? Här får du arbeta i en bred roll i ett mindre team med drivna och engagerade kollegor där alla arbetar tillsammans mot samma mål. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en inköpsassistent inom klädesbranschen till Base of Trade. Har du erfarenhet som inköpsassistent inom specifikt kläder eller nyexaminerad från exempelvis Tillskärakademin eller Nordiska Textilakademin? Här får du arbeta i en bred roll i ett mindre team med drivna och engagerade kollegor där alla arbetar tillsammans mot samma mål.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Randstad och du kommer att anställas av Base of Trade. Låter det som din nästa utmaning? Sök då redan idag! 

Ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter som inköpsassistent på Base of Trade ingår:
• Orderhantering från A till Ö
• Leveransbevakning från order till slutleverans
• Provhantering: mått, kvalitet och struktur
• Vara mellanhanden mellan fabrik och kunderna
• Fakturering i Fortnox och bankinbetalningar
• Övrigt förekommande kontorssysslor såsom beställning av kontorsmaterial, ta emot och skicka paket samt se till att provrummet är i god ordning.
 
I rollen kommer du arbeta i nära samarbete tillsammans med två andra inköpsassistenter. Här välkomnas du av engagerade och stolta medarbetare i en familjär arbetsmiljö med 4 anställda totalt. Här arbetar alla mot samma mål och tillsammans. Base of Trade är en leverantör av främst arbetskläder/skyddskläder, men även fritidskläder med produktion in Bangladesh och Kina. De levererar till både svenska och internationella kunder.

Arbetstider
Heltid och direktrekrytering där du blir anställd hos Base of Trade. Provanställning tillämpas, därefter med möjlighet till tillsvidareanställning om båda parter så önskar.

Arbetstid: Mån-fre, kontorstider. Start omgående med med hänsyn till eventuell uppsägningstid upp mot 1 mån. Kontoret är beläget i Solna Strand.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
• Relevant utbildning som inköpsassistent inom klädesbranschen, t ex från Tillskärarakademin eller Nordiska Textilakademin och/eller god erfarenhet som inköpsassistent med motsvarande arbetsuppgifter inom klädesbranschen.
• Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i tal såväl som skrift
 
Meriterande, dock ej ett krav:
• Erfarenhet av enklare fakturahantering, bankdokumentation och bankbetalningar
• Erfarenhet av ekonomi ser vi som mycket meriterande, men inte ett krav.
• Kunskaper i Fortnox 
 
För att axla och trivas i rollen ser vi att du har ett noggrant arbetssätt och engagerad i ditt arbete. Här välkomnas du till ett litet bolag där du behöver vara en utpräglad och flexibel doer som ställer upp där det behövs och kavlar gärna upp armarna. Du är kollegan som vill hjälpa där det behövs oavsett arbetsuppgift. Det är en inställning som gör att du kommer att trivas. Eftersom du kommer att ha kontakt med både kunder och leverantörer är det viktigt att du har god social kompetens och trivs med flera kontaktytor. Du trivs även med att arbeta internationellt då många leverantörer exempelvis finns i Bangladesh och Kina.  Vidare behöver du vara noggrann och trivas med att arbeta mot korta deadlines.

Ansökan
2021-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Kunden önskar även ett personligt med i din ansökan. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Detta är en direktrekrytering där Randstad ansvarar för rekryteringsprocesser, vid eventuella frågor kontakta Randstad.


För information: Ronja Romano

Om företaget
Base of Trade är en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare. Här arbetar alla mot samma mål och tillsammans.  Vi är en leverantör av främst arbetskläder/skyddskläder, men även fritidskläder med produktion in Bangladesh och Kina. Vi levererar till både svenska och internationella kunder. Vi har vårt svenska kontor i Solna Strand där vi för närvarande sitter 4 personer Visa mindre

Hållbarhetsspecialist med inriktning livsmedel

Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av livsmedel och måltidstjänster. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov. Tjänsten tillhör vår hållbarhetsenhet, men verksamheten hos oss bedrivs i samverkan med ... Visa mer
Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av livsmedel och måltidstjänster. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov.

Tjänsten tillhör vår hållbarhetsenhet, men verksamheten hos oss bedrivs i samverkan med hela myndigheten där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med andra expertkompetenser. Du kommer främst att arbeta inom området livsmedel, men på sikt kan det bli aktuellt med andra områden inom hållbar upphandling. Vi samverkar i stor utsträckning med andra myndigheter och organisationer, såväl nationella som internationella, och i din roll kommer du att representera oss i dessa sammanhang.

Vill du jobba med hållbarhetsfrågor och tror på upphandling som verktyg för att förbättra samhället?
I den här tjänsten får du utvecklande arbetsuppgifter inom hållbar offentlig upphandling. Du arbetar både i arbetsgrupper med andra, såväl som självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår att


• Utveckla och uppdatera hållbarhetskriterier inom livsmedelsområdet
• Leda arbetsgrupper med externa deltagare
• Projektleda och delta i projekt kopplat till upphandling av livsmedel
• Ta fram stödmaterial, föreläsa och delta i kommunikationsåtgärder inom området hållbar upphandling
• Som en del av vår frågeservice, ta emot och svara på specifika frågor relaterade till hållbar upphandling och myndighetens uppdrag.

Kvalifikationer

• Relevant akademisk utbildning
• Erfarenhet av att arbeta praktiskt med hållbarhetsfrågor
• Erfarenhet inom livsmedelsområdet
• Erfarenhet av att föreläsa/hålla utbildningar
• Erfarenhet av projektledar- och/eller samordningsroll
• Erfarenhet av att arbeta självständigt, och trivs i den rollen
• Mycket god förmåga att uttrycka sig pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande

• Erfarenhet av framtagande av kriterier
• Erfarenhet av hållbar offentlig upphandling
• Erfarenhet av offentliga måltider

Om dig
Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar såväl juridiska som andra, ständigt med kunden i fokus. Du är resultat- och lösningsorienterad, har ett strukturerat arbetssätt och ett objektivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, söker samverkan med kollegor och omgivning och skapar delaktighet i stödet till myndighetens kunder.  Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla en modern myndighet, har ett stort samhällsintresse och som tror på möjligheterna med offentliga affärer

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Om Upphandlingsmyndigheten
Upphandlingsmyndigheten är en ung myndighet med uppdrag är att ge stöd till upphandlande myndigheter och leverantörer i hela inköpsprocessen genom att utveckla och förmedla kunskap, verktyg och metoder. Vår vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Läs gärna mer om vårt uppdrag samt oss som arbetsgivare på vår hemsida.

Anställning och ansökan
Vi söker en medarbetare för en visstidsanställning på 2 år. Anställningen är på heltid. Vi sitter i nyrenoverade, aktivitetsbaserade lokaler i Solna. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka din ansökan senast den 1 mars 2021. Bifoga CV och personligt brev där du beskriver varför du söker arbetet.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta
Annie Stålberg, Enhetschef Hållbarhetsenheten 08-586 217 08

Johanna Carlstedt HR-Specialist 08-586 217 94

Christian Blume, Saco-S, 08-586 217 80

Daniel Mott, ST 08-586 217 70 Visa mindre

Hållbarhetsspecialist med inriktning bygg

Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av bygg. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov. Tjänsten tillhör vår hållbarhetsenhet, men verksamheten hos oss bedrivs i samverkan med hela myndigheten där du k... Visa mer
Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av bygg. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov.

Tjänsten tillhör vår hållbarhetsenhet, men verksamheten hos oss bedrivs i samverkan med hela myndigheten där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med andra expertkompetenser. Vi samverkar också i stor utsträckning med andra myndigheter och organisationer, såväl nationella som internationella, och i din roll kommer du att representera oss i dessa sammanhang.

Vill du jobba med hållbarhetsfrågor och tror på upphandling som verktyg för att förbättra samhället?
I den här tjänsten får du utvecklande arbetsuppgifter inom hållbar offentlig upphandling. Du arbetar både i arbetsgrupper med andra, såväl som självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår att:

• Utveckla och uppdatera hållbarhetskriterier och upphandlingsstöd inom byggområdet
• Leda arbetsgrupper med externa deltagare
• Delta i projekt kopplat till bygg
• Ta fram stödmaterial och delta i kommunikationsåtgärder inom området hållbar upphandling
• Som en del av vår frågeservice, ta emot och svara på specifika frågor relaterade till hållbar upphandling och myndighetens uppdrag.

Kvalifikationer

• Relevant akademisk utbildning
• Erfarenhet av att arbeta praktiskt med hållbarhetsfrågor
• Erfarenhet och kunskap inom fastighet, bygg och anläggning samt byggprocessens olika skeden
• Erfarenhet av att arbeta självständigt, och trivs i den rollen
• God förmåga att uttrycka sig pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande

• Erfarenhet av framtagande av kriterier
• Erfarenhet av hållbar offentlig upphandling
• Erfarenhet av samordningsroll- och/eller projektledarroll
• Kunskap om lagar och regler inom byggområdet
• Kunskap och erfarenhet om AMA, AB04, ABT systemet
• Erfarenhet av att ha agerat beställare av byggprojekt

• Kunskap om metodik för klimatkalkyler och miljövarudeklarationer baserat på livscykelanalys och kostnadskalkyler för infrastrukturprojekt inom bygg, fastighet och anläggningsbranschen
• Kunskap om klimat/miljö- och hållbarhetsfrågor ur ett livscykelperspektiv inom bygg och infrastruktursektorn, klimatberäkningar, upphandlingskrav/stöd.

Om dig
Du är självgående och har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar såväl juridiska som andra, ständigt med kunden i fokus. Du är resultat- och lösningsorienterad, har ett strukturerat arbetssätt och ett objektivt förhållningssätt. Du är en teamspelare som har en god samarbetsförmåga, söker samverkan med kollegor och omgivning och skapar delaktighet i stödet till myndighetens kunder.  Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla en modern myndighet, har ett stort samhällsintresse och som tror på möjligheterna med offentliga affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Om Upphandlingsmyndigheten
Upphandlingsmyndigheten är en ung myndighet med uppdrag är att ge stöd till upphandlande myndigheter och leverantörer i hela inköpsprocessen genom att utveckla och förmedla kunskap, verktyg och metoder. Vår vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Läs gärna mer om vårt uppdrag samt oss som arbetsgivare på vår hemsida.

Anställning och ansökan
Vi söker en medarbetare för en visstidsanställning på 1 år. Anställningen är på heltid. Vi sitter i nyrenoverade, aktivitetsbaserade lokaler i Solna. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka din ansökan senast den 10 mars 2021. Bifoga CV och personligt brev där du beskriver varför du söker arbetet.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta
Annie Stålberg, Enhetschef Hållbarhetsenheten 08-586 217 08

Johanna Carlstedt HR-Specialist 08-586 217 94

Christian Blume, Saco-S, 08-586 217 80

Daniel Mott, ST 08-586 217 70 Visa mindre

Logistikkoordinator sökes till Xella!

Är du nyexaminerad inom logistik eller ekonomi och vill utvecklas i ett internationellt bolag? Har du en analytisk- och administrativ förmåga och drivs av att effektivisera logistiska flöden? Då har vi jobbet för dig! Xella International är en tysk koncern och världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksandsten. Med ett brett sortiment av isoleringsplattor, bärande väggar, mellanväggar, balkar, tak- och bjälklagselement erbjuds kunde... Visa mer
Är du nyexaminerad inom logistik eller ekonomi och vill utvecklas i ett internationellt bolag? Har du en analytisk- och administrativ förmåga och drivs av att effektivisera logistiska flöden? Då har vi jobbet för dig!

Xella International är en tysk koncern och världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksandsten. Med ett brett sortiment av isoleringsplattor, bärande väggar, mellanväggar, balkar, tak- och bjälklagselement erbjuds kunder allt byggmaterial till hela råhuset från Xella. De har flera starka varumärken som bland annat Ytong, Silka, Multipor och Hebel. Xella har 7000 anställda runt om i världen i Europa och fabriker i Polen, Tyskland och Nederländerna. Till deras Sverigekontor söker vi nu en logistikkoordinator som kommer att ingå i ett team på 6 personer och rapporterar till logistikchefen för Sverige. I rollen som logistikkoordinator arbetar du brett med orderhantering från offert till faktura i affärssystemet SAP och ansvarar för dina egna beställningar. Du kommer att säkerställa att kunder får korrekta beställningar inom rätt tidsram och har många kontaktytor med såväl kunder i Sverige som fabriker i Polen, Tyskland och Nederländerna. Dina huvudsakliga ansvarsområden består av:

- Orderhantering i affärssystemet SAP
- Hantera inkommande beställningar i mail och telefon
- Bokningar, reklamationer, avvikelser, transporter
- Löpande kundkontakt med fabriker och transportbolag
- Ansvar för hela leveransen från orderläggning till fakturering

Detta är en direktrekrytering med beräknad start omgående och med hänsyn till uppsägningstid. Detta innebär att du blir direkt anställd av Xella International och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en 6 månaders provanställning med goda utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 – 17.00 och vid uppstart ges en introduktion. Du sitter på Xellas kontor i Huvudsta Gård i Solna, Stockholm. Vid övriga frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rania Yousef via [email protected].

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller inköp. Du som söker är i början av din karriär och vill utvecklas i en internationell miljö där du får en övergripande insikt i en logistikorganisation. Har du 1 – 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande men inget krav. Krav för tjänsten är att du besitter flytande språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Besitter du kunskap inom polska eller tyska är detta meriterande men inget krav. För att passa in för tjänsten är du självgående, strukturerad och initiativtagande då du trivs i en roll med många bollar i luften i ett dynamiskt bolag. Vi söker dig som är serviceinriktad, analytisk och administrativt lagd samt har en god kommunikativ förmåga då du trivs att arbeta med många kontaktytor. Du är driven, flexibel och nyfiken på att ta dig an nya arbetsuppgifter och lösningsorienterad i snabbt förändrade arbetssituationer. Vi ser gärna att du har en god systemvana i Excel och det är meriterande om du har arbetat i SAP tidigare. Xella söker en driven medarbetare som trivs att arbeta i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor på färskvaror

Ansök    Feb 8    ICA AB    Inköpsassistent
Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor på färskvaror Vi är mitt uppe i en spännande och omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA? Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB ar... Visa mer
Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor på färskvaror

Vi är mitt uppe i en spännande och omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA?

Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Kategori och Sortiment, Pris, Space och Produktutveckling.

Vi söker Kategoriansvarig inom Bröd, kex, kakor på Färskvaror.

Roll:

Kategoriansvarig ansvarar primärt för att den administrativa delen av sortimentsarbetet fungerar friktionsfritt. Stöttar Chef kategoriområde, Kategorichefen och Inköpschefen utifrån bolagets prioriteringar, samhällstrender och konsumentens preferenser. I detta ingår bland annat att utveckla och ta fram rapporter och analyser, sköta prisadministration, hantera leverantörs- och kundkontakter, samt flera andra delar inom den dagliga driften av vår kärnverksamhet. Du bidrar till att skapa förutsättningar för god lönsamhet och ökad försäljning i partihandel och butik på lång och kort sikt. Rätt person kan på kort tid växa in i en roll som kategorichef alt. inköpschef.

Kunskaper:

God datorvana, inkl Microsoft Office

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet

Meriterande att vara god användare av ICAs olika system rörande artikeladministration

Erfarenhet:

Erfarenhet från liknande roller med fokus på administration i högt tempo med högkvalitativ leverans

Erfarenhet att arbeta mot tydliga deadlines och mot flera olika gränssnitt

Kunskap från övriga delar av ICA samt erfarenhet av kontakt med leverantör och butik

Erfarenhet från ICA-butik är meriterande men inte ett krav

Erlagd högskole-/universitetsexamen är meriterande men inte ett krav

Personliga egenskaper:

Drivande och handlingskraftig

Affärsmässig och resultatinriktad

Kommunikativ

Detaljorienterad och noggrann

Personlig mognad med viljan att ta eget ansvar

Kontaktperson:
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Chef Kategoriområde, Helena Kullberg Björn, [email protected]

Sista dag för ansökan:

Sista ansökningsdag är 21 februari 2021. Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsform:
Vikariat 1 april-15 november 2021 eller enligt överenskommelse.

Om ICA
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Buying Assistant till Stadium Outlet Solna

Ansök    Okt 15    Stadium AB    Inköpsassistent
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet! Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevak... Visa mer
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet!

Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevakar leveranser och säkerhetsställer att produkterna ankommer enligt avtalat. Du har ett viktigt ansvar för att lägga upp, underhålla och uppdatera produktinformation i vårt affärssystem så att det visar korrekt information. Du är även behjälplig vid produktfrågor från butikerna och i vår kundsupport.

Stadium Outlet är en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö där snabba förändringar hör till vardagen. I rollen som Buying Assistant kommer du ingå i ett team där lagarbete och laganda är av stor vikt.
Vi söker dig som har någon erfarenhet av arbete i administrativa system, gärna orderläggning och är en administrativ stjärna. Har du jobbat i butik är det meriterande. Du har god dator- och systemvana. Eftersom vi på Stadium Outlet ha samarbeten med leverantörer över hela världen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Språkkunskaper i finska är meriterande.

Som person är du noggrann, du har en känsla för siffror och är lösningsfokuserad. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad arbetsmiljö där du kan behöva växla fokus mellan olika säsonger och arbetsuppgifter under din arbetsdag. Du kommer gärna med nya idéer och förslag för att hitta enkla sätt att utveckla dig och vårt arbetssätt för att bidra till affärsnyttan och vår framgång.

Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv för alla!
Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Buying Assistant till Stadium Outlet Solna

Ansök    Jul 3    Stadium AB    Inköpsassistent
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet! Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevaka... Visa mer
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet!

Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevakar leveranser och säkerhetsställer att produkterna ankommer enligt avtalat. Du har ett viktigt ansvar för att lägga upp, underhålla och uppdatera produktinformation i vårt affärssystem så att det visar korrekt information. Du är även behjälplig vid produktfrågor från butikerna och i vår kundsupport.

Stadium Outlet är en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö där snabba förändringar hör till vardagen. I rollen som Buying Assistant kommer du ingå i ett team där lagarbete och laganda är av stor vikt.
Vi söker dig som har någon erfarenhet av arbete i administrativa system, gärna orderläggning och är en administrativ stjärna. Har du jobbat i butik är det meriterande. Du har god dator- och systemvana. Eftersom vi på Stadium Outlet ha samarbeten med leverantörer över hela världen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Språkkunskaper i finska är meriterande.

Som person är du noggrann, du har en känsla för siffror och är lösningsfokuserad. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad arbetsmiljö där du kan behöva växla fokus mellan olika säsonger och arbetsuppgifter under din arbetsdag. Du kommer gärna med nya idéer och förslag för att hitta enkla sätt att utveckla dig och vårt arbetssätt för att bidra till affärsnyttan och vår framgång.

Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv för alla!

Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Inköpsassistant E-handel till Apotek Hjärtat

Ansök    Aug 26    Apotek Hjärtat AB    Inköpsassistent
Sedan 2010 har Apotek Hjärtat varit med och ritat om spelplanen för den svenska apoteksmarknaden och är idag Sveriges största privata apotekskedja med närmare 400 apotek. Genom digitalisering och ett ökat fokus på e-handel ritas nu spelplanen om på nytt. Givetvis vill vi vara det självklara valet för våra kunder även online. Därför satsar vi nu extra på att utveckla vår digitala affär och söker efter en Inköpsassistent, som ska stärka vårt E-handelsteam. ... Visa mer
Sedan 2010 har Apotek Hjärtat varit med och ritat om spelplanen för den svenska apoteksmarknaden och är idag Sveriges största privata apotekskedja med närmare 400 apotek. Genom digitalisering och ett ökat fokus på e-handel ritas nu spelplanen om på nytt. Givetvis vill vi vara det självklara valet för våra kunder även online. Därför satsar vi nu extra på att utveckla vår digitala affär och söker efter en Inköpsassistent, som ska stärka vårt E-handelsteam.


Snabbfotad lagspelare med hjärta för E-handel!

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll i ett drivet team. Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader med start så snart som möjligt och med goda möjligheter till förlängning. E-handeln är i stark tillväxt och vi söker dig som vill vara med på resan som en del i vår inköpsenhet, där du stärker upp teamet och är med om att driva utvecklingen framåt. Inköpsassistentens huvudsakliga uppdrag är att ansvara för uppgifter kopplade till operativt inköp som berörs vid utveckling och vård av Apotek Hjärtats växande webbsortiment. Du får en bred roll där du arbetar nära och stöttar kategorichefer samt har kontakt med både leverantörer och övriga delar av e-handeln. Tjänsten rymmer till stor del löpande administration såsom estimering, orderläggning, sortimentsoptimering samt artikelunderhåll. Du får här möjlighet att lära dig en inköpsfunktion och har stor frihet att själv utvärdera arbetsmetoderna för att optimera arbetsflödet. Som inköpsassistent är du den som ser till att det flyter på i ditt inköpsteam. Inköpsassistenten rapporterar till chefen för Sortiment & Försäljning E-handel.


Som inköpsassistent E-handel är ditt uppdrag att

* Arbetar i tät dialog med Kategorichef för att tillsammans effektivisera arbetsflödet som uppstår då en ny artikel ska tas in i sortimentet
* Samla in, strukturera och bearbeta produktdata i företagets system
* Administrera order mot leverantör
* Koordinera text- och bildmaterial mellan leverantör och kampanjansvarig e-handel
* Utveckla arbetssätt och för att uppnå optimalt arbetsflöde och högsta möjliga effektivitet
* Arbetar för att optimera sortimentet, förbättra kundupplevelsen för att öka försäljningen


Din utbildning/tidigare erfarenhet

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi, med god administrativ kompetens och fingertoppskänsla. Vi ser gärna att du har erfarenhet från dagligvaruhandeln/e-handel, företrädelsevis inom administration/inköp. Du är en god kommunikatör och en van användare av Excel. För att trivas i din roll bör du känna dig bekväm i administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du är driven, utåtriktad och är orädd inför att utmana och ta egna initiativ för att på bästa sätt hantera alla delar i inköpsprocessen. För att lyckas är det viktigt att du har ett öga för detaljer, drivs av att skipa ordning och reda samt har förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en positiv attityd!


Vi tror att du som person är intresserad av att skapa och utveckla kunderbjudande och försäljning. Du är en natural born teamplayer som hugger i där det behövs och jobbar gärna mot deadlines. Du trivs bäst bland ordning och reda och agerar utan att blinka. Du gillar att vara där det händer och vågar utmana, har öga för detajler och lämnar inget lämnas åt slumpen. Har förmåga att prestera i ett högt tempo och har redan reagerat på att 'detaljer' var felstavat.


Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i så snart som möjligt löper till 12 månader framåt, men goda möjligheter till förläggning.
Tjänsten är placerad på Apotek Hjärtats och ICAs huvudkontor i Solna.

Du tillhör avdelningen e-handel och rapporterar till chef Sortiment & Försäljning E-handel, Malin Söderström.
Har du frågor om tjänsten når du Niklas på telefon 079-061 28 18.
Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdagen är 10 september. Visa mindre

Buying Assistant till Stadium Outlet Solna

Ansök    Okt 12    Stadium AB    Inköpsassistent
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet! Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevak... Visa mer
Är du en noggrann, sportälskande lagspelare? Då hoppas vi att du vill bli en del av vår inköpsavdelning på Stadium Outlet och vara med på vår resa mot att aktivera världen. Just nu söker vi en Buying Assistant som kan förstärka teamet!

Som Buying Assistant hos oss på Stadium Outlet har du ett nära samarbete med inköparna. Du har daglig korrespondens med våra svenska och utländska leverantörer. Du ansvarar för orderläggning och uppföljning av dessa. Bevakar leveranser och säkerhetsställer att produkterna ankommer enligt avtalat. Du har ett viktigt ansvar för att lägga upp, underhålla och uppdatera produktinformation i vårt affärssystem så att det visar korrekt information. Du är även behjälplig vid produktfrågor från butikerna och i vår kundsupport.

Stadium Outlet är en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö där snabba förändringar hör till vardagen. I rollen som Buying Assistant kommer du ingå i ett team där lagarbete och laganda är av stor vikt.
Vi söker dig som har någon erfarenhet av arbete i administrativa system, gärna orderläggning och är en administrativ stjärna. Har du jobbat i butik är det meriterande. Du har god dator- och systemvana. Eftersom vi på Stadium Outlet ha samarbeten med leverantörer över hela världen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Språkkunskaper i finska är meriterande.

Som person är du noggrann, du har en känsla för siffror och är lösningsfokuserad. Du trivs i en föränderlig och snabbfotad arbetsmiljö där du kan behöva växla fokus mellan olika säsonger och arbetsuppgifter under din arbetsdag. Du kommer gärna med nya idéer och förslag för att hitta enkla sätt att utveckla dig och vårt arbetssätt för att bidra till affärsnyttan och vår framgång.

Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv för alla!
Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Office Support to ECAPS in Solna, Stockholm

Ansök    Feb 24    ECAPS AB    Inköpsassistent
Academic Resource is looking for an Office Support for our client ECAPS. ECAPS AB, a Bradford Space subsidiary, is a leading manufacturer of spacecraft rocket motors that use environmentally benign propellant LMP-103S, which is a green and safer alternative to conventional toxic rocket propellants. Currently we export rocket engines worldwide including government agencies such as NASA and ESA. ECAPS High Performance Green Propulsion (HPGP ®) is a world cla... Visa mer
Academic Resource is looking for an Office Support for our client ECAPS. ECAPS AB, a Bradford Space subsidiary, is a leading manufacturer of spacecraft rocket motors that use environmentally benign propellant LMP-103S, which is a green and safer alternative to conventional toxic rocket propellants. Currently we export rocket engines worldwide including government agencies such as NASA and ESA. ECAPS High Performance Green Propulsion (HPGP ®) is a world class product which is produced entirely in Stockholm, Sweden.


ECAPS are in the process of increasing production of our HPGP technology and are starting series production of thrusters (1N) and propulsion systems, for use of satellites. They are simultaneously developing rocket engines for higher thrust levels (5N, 22N and 200N).


Your role
The role may include a wide variety of tasks, including but not limited to office management, administration, procurement support and accounting support.
ECAPS need someone who can assist the finance officer and buyer with their duties as well as support the CEO and the team where needed. Support to the running of the production area including e.g. shipping/receiving, as well as simpler work around storage shall be part of your duties. The position they are hiring for is an administrative assistant, however ECAPS has opportunities to progress within the organisation for the right candidate.


Your profile
You need to have the ability to work independently, while being part of a diverse team with continuous dialogue with other members. You are driven and methodical, and have the ability to follow processes carefully and report any discrepancies. The tasks place high demands on prevision, repeatability and documentation.


Requirements
-A minimum experience of working in an office environment is required
-Knowledge of Microsoft Office is required
-Fluency in Swedish and English, both speech and writing
-Minimum knowledge of procurement principles


Merits
-Experience with procurement and accounting activities is a plus
-Experience with ERP/MRP systems and/or dedicated experience with Monitor is a plus, but no requirements


ECAPS offer a varied job in an exciting industry where you play a big part, as a team member, in the provision of High Performance Green Propulsion (HPGP®) for satellites on a global market.


Application
Interviews and selections will be ongoing, so apply as soon as possible Click below on “sök tjänsten” and fill in your contact details, enter reference name: Eos0220


Contact
Fanny Sylwander
[email protected]
Julia Engström
[email protected]


Sökord: administration inköp assistent redovisningsekonom office support assistent microsoft ERP ERM system kemi lediga jobb stockholm ecaps tjänst rekrytering kvalitet bolag industri produktion


we take you further Visa mindre

Beställare / administratör

Ansök    Jan 15    Presenta Sverige AB    Inköpsassistent
Om Presenta Presenta är Skandinaviens ledande leverantörer av reklamgodis med över 30 års erfarenhet av att sätta smak på olika företags varumärken. Presentas kunder finns över hela Norden. Små och stora företag, organisationer och myndigheter som förenas i en uppskattning för smakfull profilering. På vårt kontor i Solna arbetar idag 5 personer med uppdrag att driva vår försäljning. För att uppnå våra mål är vi beredda att ge det där lilla extra! Vi tror ... Visa mer
Om Presenta
Presenta är Skandinaviens ledande leverantörer av reklamgodis med över 30 års erfarenhet av att sätta smak på olika företags varumärken. Presentas kunder finns över hela Norden. Små och stora företag, organisationer och myndigheter som förenas i en uppskattning för smakfull profilering.
På vårt kontor i Solna arbetar idag 5 personer med uppdrag att driva vår försäljning. För att uppnå våra mål är vi beredda att ge det där lilla extra!
Vi tror alla att framgång och att ha riktigt kul på jobbet går hand i hand.


Vi erbjuder dig:
Ett omväxlande arbete på en trivsam arbetsplats med högt i tak
En roll där du blir en viktig kugge som kommer göra stor skillnad
Möjligheten att styra över ditt arbete
Tjänsten är heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Fast månadslön med tjänstepension
FriskvårdsbidragVi tror att du är:
En ambitiös, prestigelös, strukturerad vinnarskalle som gillar att ha många bollar i luften samtidigt. 
Då vi är en liten organisation så ser vi främst att du är rätt person och en lagspelare som passar bra in i vår grupp. Vi kommer med andra ord värdera dina personliga egenskaper högre än dina tidigare erfarenheter och kunskaper.
Vi förväntar oss att du behärskar, Outlook, Word, Excel samt svenska och engelska i tal och skrift.
Kunskap i det finska språket är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta i Pyramid (vårt affärssystem sedan ett år tillbaka).


Primära arbetsuppgifter:
Beställa produkter från våra leverantörer
Leveransbevakning
Göra uppdateringar i affärssystemet
Uppdatering av hemsidor
Delaktig i framtagning av nyhetsbrev o kampanjer
Kundkontakt kan förekommaVårt kontor ligger 5 minuters promenad ifrån Ulriksdals pendeltågsstation.


Skicka din ansökan: CV samt personligt brev senast 14 februari till: [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.
Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering! Visa mindre

Kategoriadministratör inom Inköp

Ansök    Jan 10    Randstad    Inköpsassistent
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en kategoriadministratör till ICA Sveriges  huvudkontor i Solna.  Har du erfarenhet av dagligvaruhandelsbranschen och gärna inom inköp? Vi söker dig som är en god administratör och trivs med att ge service via telefon och e-post.  Är det dig vi söker? Då är du varmt välkommen in med din ansökan! Ansvarsområden Här välkomnas du till inköpsavdelningen och kategoriansvariga, ett team på 16 personer som värdesätter kvalité i arbe... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en kategoriadministratör till ICA Sveriges  huvudkontor i Solna. 
Har du erfarenhet av dagligvaruhandelsbranschen och gärna inom inköp? Vi söker dig som är en god administratör och trivs med att ge service via telefon och e-post.  Är det dig vi söker? Då är du varmt välkommen in med din ansökan!

Ansvarsområden
Här välkomnas du till inköpsavdelningen och kategoriansvariga, ett team på 16 personer som värdesätter kvalité i arbetet och att ha roligt tillsammans.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kategoriadministratör är att: 
Hantera prisdifferenser samt stämma av avvikelser mot befintliga prislistor
Hjälper inköpare med administration i samband med förhandlingar
Lägger in leverantörsinformation i system
Hjälpa till men övriga administrativa uppgifter
Ge service till interna kollegor och leverantörer

Tjänsten är placerad på ICA Sveriges nybyggda huvudkontor i Solna och du sitter i ett öppet landskap i ljusa fräscha lokaler. 

Arbetstider
Omfattning: Heltid, kontorstider. Med start i januari och 4 månader framåt (god chans till förlängning). 

Kvalifikationer
Här behöver du:
Ha avslutad gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning
Vara en van datoranvändare och kunna arbeta i flera system, samt har mycket goda färdigheter i Excel
Ha erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter

Vi ser det som ett plus (ej krav) om du har god erfarenhet från daglig varuhandelsbranschen.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta och ge service till andra för att nå gemensamt uppsatta mål. Du är noggrann, lösningsorienterad och ser lätt samband mellan olika delar.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Hyresadministratör inom fastighetsbranschen med ekonomierfarenhet!

Ansök    Okt 29    Academic Work    Inköpsassistent
Vi söker nu, för kunds räkning, en självständig hyresadministratör inom fastighetsbranschen. Ditt ansvarsområde innebär att du självständigt driver och säkerställer effektiva processer inom avisering, reskontra, avstämning och uppföljning. Har du erfarenhet av systemet Xpand, fastighetsbranschen och motiveras du av att leverera förstklassig service med din goda ekonomiska förståelse som grund? Då kan du vara teamets nästa kollega! OM TJÄNSTEN Academic Wo... Visa mer
Vi söker nu, för kunds räkning, en självständig hyresadministratör inom fastighetsbranschen. Ditt ansvarsområde innebär att du självständigt driver och säkerställer effektiva processer inom avisering, reskontra, avstämning och uppföljning. Har du erfarenhet av systemet Xpand, fastighetsbranschen och motiveras du av att leverera förstklassig service med din goda ekonomiska förståelse som grund? Då kan du vara teamets nästa kollega!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en hyresadministratör på heltid till sitt kontor i Solna. Uppdragsstart är omgående och initialt 6 månader, men det finns goda möjligheter till förlängning då det är en stor organisation i ständig rörelse

Du erbjuds


* En engagerad konsultchef som är med och stöttar dig i ditt arbete
* Ett meriterande konsultuppdrag där du skapar dig ett nätverk inom Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som Hyresadministratör är du primärt ett stöd gentemot förvaltarna med frågor rörande bla. hantering och innehåll av hyreskontrakt i systemet Xpand, hyreshöjningar och mottagning av betalningar samt placering av felinbetalningar. Som administatör behöver du ha god insikt kring hur ditt arbete påverkar koncernen med dess dotterbolags resultat- och balansräkning.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara:


* Hyravisering
* Avräkning och uppföljning
* Koordinering av inkossoärenden
* Kvartal- och årsbokslut i mindre form
* Ha kontakt med respektive bolagsansvarig och hyreskontrakt inom Xpand


VI SÖKER DIG SOM
Krav för tjänsten är att du har en utbildning inom ekonomi eller liknande från Universitet eller högskola. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen då du självständigt kommer driva arbetet. Det är även krav att du:


* Har erfarenhet av systemet Xpand samt systemvana av ekonomisystem som SAP, Visma eller liknande
* Har arbetat självständigt med bokslut och reskontra
* Är obehindrad i svenska då språket kommuniceras dagligen i både tal och skrift


Det är viktigt att det tydligt framkommer i ditt CV att du uppfyller dessa krav. Det är även meriterande om du arbetat i en liknande roll som hyresadministratör sedan tidigare.

Som person är du:


* Självgående, ansvarstagande och en problemlösare
* Noggrann och strukturerad
* Relationsskapande och har god kommunikativ förmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. Visa mindre

Supply Planner rekryteras till välkänt livsmedelsbolag i Solna

Ansök    Dec 19    SJR    Inköpsassistent
SJR söker nu en Supply Planner till vår kunds team för omgående start. Vår kund är ett nordisk sälj- och marknadsföringsbolag inom livsmedel och Non-Food och du kommer sitta i kundens lokaler i Solna Businesspark. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt. För rätt person finns mycket goda möjligheter att på sikt övergå i en anställning direkt hos kunden. Mer om tjänsten Som Supply Planner är du ansvarig för att planera och ... Visa mer
SJR söker nu en Supply Planner till vår kunds team för omgående start. Vår kund är ett nordisk sälj- och marknadsföringsbolag inom livsmedel och Non-Food och du kommer sitta i kundens lokaler i Solna Businesspark. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt. För rätt person finns mycket goda möjligheter att på sikt övergå i en anställning direkt hos kunden.

Mer om tjänsten

Som Supply Planner är du ansvarig för att planera och genomföra företagets varuinköp baserat på fastställd behovsprognos utifrån uppgjorda avtal med huvudmän och leverantörer.

Tjänsten är en operativ funktion i varuförsörjningen som ansvarar för att säkerställa att målen för lagertillgänglighet uppnås för sortimentet vilket ska möjliggöra för bolaget att klara försäljningsmål, servicegradsmål samt krav på lageromsättning. Samarbete med kollegor på Marknad, Försäljning, Produktion, Kundservice och övrig Logistik/Inköp är av största vikt att uppnå dessa mål.Ansvarsområden

- Planera, genomföra och bevaka inköp av färdigvaror, tillbehör, råvaror och insatsmaterial utifrån behov.
- Självständigt svara för kontakter med leverantörer, transportörer, 3PL samt tullmyndigheter och andra externa samarbetspartner
- Aktivt delta i funktionsöverskridande prognos- och planeringsmöten med övriga avdelningar
- Kontinuerligt övervaka och revidera gjorda beställningar och inleveranser utifrån förändrade behov eller störningar i logistik- och produktionsflödet
- Aktivt bevaka och förbygga att inkuranser, bristsituationer och överlager uppstår samt initiera nödvändiga säljåtgärder och föreslå förändringar på säkerhetslagernivåer
- Säkerställa och följa upp lagerredovisning och i samarbete med 3PL arbeta för ständiga förbättringar av varuhanteringen
- Övriga administrativa arbetsuppgifter såsom tullfrågor och bokslutsarbete och säkerställa att relevant information tas fram och kvalitetsgranskas
- Kontinuerligt förbättra planeringsmetoder och arbetssätt samt delta i utvecklingsprojekt
- Utveckla och underhålla dokumentation och standardrutiner för planeringsprocessen
- Följa upp, rapportera och kommunicera nyckeltal till övriga organisationen (täcktid och lageromsättningshastighet).
- Proaktivt arbeta för bästa praxis och konsensus mellan olika funktioner i företaget (prognostisering, inköp, försäljning och marknadsföring, produktion, ekonomi och IT)
Lämplig bakgrund

- Minst tre års relevant yrkeserfarenhet inom logistik, inköp och planering
- Erfarenhet av MRP-funktionalitet
- Erfarenhet av att använda SAP eller andra ERP-planeringsverktyg
- Stor analytisk kompetens och god kommunikativ förmåga
- Detaljorienterad och noggrann men med hög förståelse för den övergripande affären
- Bra kunskaper i Excel
- Kunskap om ekonomiska nyckeltal inom logistik och övrig företagsekonomi
- Önskvärd kunskap om prognos- och planeringsprocessen inom FMCG
- 3-årig högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi, teknik eller närliggande område
Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linda Stenfeldt på 076-6471633. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-01-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.Titel: Supply Planner, Demand Planner, Supply Chain Coordinator Visa mindre

Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor

Ansök    Dec 6    ICA Sverige AB    Inköpsassistent
Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor Vi är mitt uppe i en spännande och omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA? Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att ... Visa mer
Kategoriansvarig Bröd, kex, kakor

Vi är mitt uppe i en spännande och omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA?

Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Kategori och Sortiment, Pris, Space och Produktutveckling.

Vi söker Kategoriansvarig inom Bröd på Färskvaror.

Roll:

Kategoriansvarig ansvarar primärt för att den administrativa delen av sortimentsarbetet fungerar friktionsfritt. Stöttar Chef kategoriområde, Kategorichefen och Inköpschefen utifrån bolagets prioriteringar, samhällstrender och konsumentens preferenser. I detta ingår bland annat att utveckla och ta fram rapporter och analyser, sköta prisadministration, hantera leverantörs- och kundkontakter, samt flera andra delar inom den dagliga driften av vår kärnverksamhet. Du bidrar till att skapa förutsättningar för god lönsamhet och ökad försäljning i partihandel och butik på lång och kort sikt. Rätt person kan på kort tid växa in i en roll som kategorichef alt. inköpschef.

Kunskaper:

God datorvana, inkl Microsoft Office

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet

Meriterande att vara god användare av ICAs olika system rörande artikeladministration

Erfarenhet:

Erfarenhet från liknande roller med fokus på administration i högt tempo med högkvalitativ leverans

Erfarenhet att arbeta mot tydliga deadlines och mot flera olika gränssnitt

Kunskap från övriga delar av ICA samt erfarenhet av kontakt med leverantör och butik

Erfarenhet från ICA-butik är meriterande men inte ett krav

Erlagd högskole-/universitetsexamen är meriterande men inte ett krav

Personliga egenskaper:

Drivande och handlingskraftig

Affärsmässig och resultatinriktad

Kommunikativ

Detaljorienterad och noggrann

Personlig mognad med viljan att ta eget ansvar

Kontaktperson:
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Kategoriområde Bröd, Helena Kullberg Björn, tfn 072-220 14 22.

Sista dag för ansökan:

Sista ansökningsdag är 20 december 2019, urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsform:
Vikariat 1 år, omgående

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Kategori & Inköpskoordinator

Ansök    Sep 12    ICA Sverige AB    Inköpsassistent
Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA?" Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassade... Visa mer
Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA?"

Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassade och lönsamma butiker. Vi ansvarar för att ICA:s koncept och butikslösningar idag och imorgon bidrar till god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Utveckling, Projektering och Layout.

Vi söker nu en kategori- och inköpskoordinatorRoll

Som Kategori- och inköpskoordinator stöttar man inköparen i en koordinerande roll med stort eget ansvar. Rollen innebär hög grad av kommunikation muntligen och skriftligen genom ett omfattande nätverk internt inom ICA Gruppen och externt mot leverantörer och butik. I rollen förväntas man ha djup kunskap om sina kategorier, sitt sortiment samt sina leverantörer och bidrar på det viset med kompletterande kunskaper till kategori- och inköpsansvarig. Arbetet är på operativ nivå, men rollen bidrar med inspel till taktiskt och strategiskt kategori- och inköpsarbete.

Butiksutveckling är inne i en spännande utvecklingsfas som bl.a. ska resultera i ett förbättrat och förenklat affärsvärde för butiker och ICA:s profiler. Sortimentet, erbjudandet och arbetsformerna behöver utvecklas för att bidra till formandet av framtidens butiker. Stort fokus kommer därför ligga på datadriven analys och att säkerställa faktabaserade beslutsunderlag.Kunskaper

God datorvana, inkl. Microsoft Office och speciellt Excel

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet

Meriterande att vara god användare av ICA´s olika system rörande artikeladministrationErfarenhet

Erfarenhet från liknande roller med fokus på administration i högt tempo med högkvalitativ leverans

Erfarenhet att arbeta mot tydliga deadlines och mot flera olika gränssnitt

Kunskap från övriga delar av ICA samt erfarenhet av kontakt med leverantör och butikPersonliga egenskaper

Drivande och handlingskraftig

Affärsmässig och resultatinriktad

Kommunikativ

Detaljorienterad och noggrann

Personlig mognad med viljan att ta eget ansvarAnställningsform:
Tillsvidareanställning, omgåendeSista dag för ansökan:

Sista ansökningsdag är 2019-10-12. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

För ytterligare frågor om rollen kontakta Linda Bertilsson, Kategori- och Inköpschef, tfn 072-2200495.

Om företaget

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

För mer information om ICA, besök www.ica.se.ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandetICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Inköpsassistent till Bodystore (HSNG)

Ansök    Sep 10    Hero    Inköpsassistent
Om kunden: Bodystore är en av Sveriges största e-handelsbutiker inom hälsa, med fokus inom hälsokost och livsmedel. Bodystore ingår i Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (HSNG), där även Gymgrossisten ingår med e-handel i hela Norden samt Fitnessmarket Nordic som arbetar mot dagligvaruhandel. HSNG ägs sedan starten av 2018 av Orkla koncernen och ingår i affärsområdet Orkla Care. Bodystore befinner sig på en växande marknad inom både e-handel och hä... Visa mer
Om kunden:

Bodystore är en av Sveriges största e-handelsbutiker inom hälsa, med fokus inom hälsokost och livsmedel. Bodystore ingår i Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (HSNG), där även Gymgrossisten ingår med e-handel i hela Norden samt Fitnessmarket Nordic som arbetar mot dagligvaruhandel. HSNG ägs sedan starten av 2018 av Orkla koncernen och ingår i affärsområdet Orkla Care.

Bodystore befinner sig på en växande marknad inom både e-handel och hälsoprodukter samtidigt som vi har en mycket spännande fas framför oss vad gäller integration med Orkla. Teamet är ett positivt, prestigelöst och duktigt gäng med ambitionen att fortsätta Bodystores tillväxtresa sedan starten 1999.

Om rollen:

HSNG söker nu en inköpsassistent som ska tillhöra inköpsavdelningen på Bodystore. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att hantera all administration som uppstår på inköpsavdelningen. Du kommer att supportera inköparna på Bodystore men även ha en del samarbete med säljansvariga, kategorichef samt samverka med inköpsavdelningarna på HSNGs övriga bolag.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- registrera ordrar
- ha koll på lagersaldo
- lägga beställningar
- registervård
- prisförfrågningar, offerter och avtalshantering
- inköp av varor

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet förslagsvis inom admin, kundtjänst eller inköp. Du en teknisk lagt och gillar siffror.

Förutom detta ser vi gärna att du

- Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
- Har god systemvana
- Har erfarenhet från Officepaketet

Som person är du positiv, flexibel och nyfiken. Du delar Bodystores värdeord och är enengagerad, vetgirig och innovativ person som brinner för administration och service. Du trivs i en social roll med många kontaktytor, högt tempo och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Övrigt

Bodystore sitter i fina moderna lokaler i Solna Business park tillsammans med resterande bolag i koncernen. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetstider är kontorstider men möjlighet till flex och man utgår ifrån en 40 timmarsarbetsvecka. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader där man blir anställd av HERO. Det finns goda möjligheter till förlängningen eller övertag efter detta.

För frågor om processen eller tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Alisha Baig på[email protected] eller 0709778579.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

DHL Freight Söker: Inköpskoordinator / inköpsekonom

Ansök    Aug 16    DHL Freight    Inköpsassistent
Har du erfarenhet av inköp och redovisning? Vill du vara en del av en internationell koncern som verkar med professionalism och kollegialitet? DHL Freight Sweden erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt och där du har möjlighet att utvecklas! På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka s... Visa mer
Har du erfarenhet av inköp och redovisning? Vill du vara en del av en internationell koncern som verkar med professionalism och kollegialitet? DHL Freight Sweden erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt och där du har möjlighet att utvecklas! På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Ta chansen att vara en del av vårt skickliga globala team. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi önskar av dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet!Din roll som inköpskoordinator / inköpsekonom Funktionen Freight Sweden Accounting Team söker en inköpskoordinator / inköpsekonom till gruppen Purchase to Pay (PtP). PtP ansvarar bland annat för accounts payable, intercompany och treasury. Teamet består idag av 5 personer och vi söker ytterligare en kollega då vi håller på att uppdatera vår inköpsprocess. Vi behöver därför en driftig och utåtriktad person som kan koordinera och driva arbetet framåt. Rollen är placerad på ekonomiavdelningen och du rapporterar till gruppchef PtP men du kommer även ha en fot på inköpsavdelningen samt en ute bland våra inköpare i organisationen. Tjänsten är tillsvidare, med 100 % sysselsättningsgrad med placering på vårt nya moderna huvudkontor vid Frösunda Torg, Solna.Vad erbjuder vi dig? Du får en utvecklande och spännande roll där du kommer driva, administrera och utveckla inköpsprocessen, bland annat genom att gå mot digitalisering och mot ökat användande av vårt inköpssystem. Du kommer få axla en spindeln-i-nätet-roll med många kontaktytor både internt och externt. Då rollen är ny finns stora möjligheter att anpassa sitt arbete själv och du kommer få växa med frihet under ansvar. ?Huvudsakliga arbetsuppgifter Förbättra, administrera och sprida kunskap om inköpsprocessenArbeta för att öka användningen av inköpssystemet genom att bland annat öka antalet leverantörer i systemet, utbilda användare och koordinera förbättringsförslagArbeta som superuser i inköpssystemet samt vara behjälplig vid avancerad orderläggningTillsammans med Procurement ansvara för våra kvartalsvisa inköpsforumAnalysera och följa upp inköpsstatistik samt öppna ordrarKontrollera och säkerställa att direktiv för inköp efterföljsBidra med kunskap om den svenska marknaden vid samarbete med vår globala inköpsavdelningÖvriga administrativa uppgifter rörande inköpsprocessen?Vem är du?Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom inköp eller ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköpssystem och inköpsprocesser på stora bolag. Du bör ha ett systemintresse och ha goda kunskaper i Officepaketet och Excel i synnerhet. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.?Som person är du lösningsorienterad, social och initiativrik. Du bör arbeta strukturerat och systematiskt och tycka om att effektivisera och förbättra. Du bör vara pedagogisk och kommunikativ då en stor del av rollen handlar om att utbilda, samordna och underlätta för inköpare i organisationen.?Vilka är vi? Klicka gärna på länkarna om du vill veta mer om DHL - vårt varumärke, DHL Freight - globalt eller DHL Freight Sverige?DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. Intresserad?Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att ringa Jessica Kjörling, Gruppchef PtP, 070 957 91 41Ansökan - Du ansöker genom att klicka på Ansök. Sista ansökningsdag 2019-09-22?Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater. Visa mindre

Kategori & Inköpsassistent Butiksutveckling

Ansök    Maj 22    ICA Sverige AB    Inköpsassistent
Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA? Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassa... Visa mer
Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA?Butiksutveckling inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa förutsättningar för attraktiva, kundanpassade och lönsamma butiker. Vi ansvarar för att ICA:s koncept och butikslösningar idag och imorgon bidrar till god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Utveckling, Projektering och Layout.Roll

Som Kategori- och inköpsassistent stöttar du inköparen i en koordinerande roll med stort eget ansvar. Rollen innebär hög grad av kommunikation muntligen och skriftligen genom ett omfattande nätverk internt inom ICA Gruppen och externt mot leverantörer och butik. I rollen förväntas man ha djup kunskap om sina kategorier, sitt sortiment samt sina leverantörer och bidrar på det viset med kompletterande kunskaper till kategori- och inköpsansvarig. Arbetet är på operativ nivå, men rollen bidrar med inspel till taktiskt och strategiskt kategori- och inköpsarbete.

Butiksutveckling är inne i en spännande utvecklingsfas som bl.a. ska resultera i ett förbättrat och förenklat affärsvärde för butiker och ICA:s profiler. Sortimentet, erbjudandet och arbetsformerna behöver utvecklas för att bidra till formandet av framtidens butiker. Stort fokus kommer därför ligga på datadriven analys och att säkerställa faktabaserade beslutsunderlag.Din Profil

Kunskaper

God datorvana, inkl. Microsoft Office och specifikt Excel

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Förmåga att hantera stora datamängder i högt tempo med stor säkerhet

Meriterande att vara god användare av ICA´s olika system rörande artikeladministrationErfarenhet

Erfarenhet från liknande roller med fokus på administration i högt tempo med högkvalitativ leverans

Erfarenhet att arbeta mot tydliga deadlines och mot flera olika gränssnitt

Kunskap från övriga delar av ICA samt erfarenhet av kontakt med leverantör och butikPersonliga egenskaper

Drivande och handlingskraftig

Affärsmässig och resultatinriktad

Kommunikativ

Detaljorienterad och noggrann

Personlig mognad med viljan att ta eget ansvarAnställningsform:
Tillsvidareanställning, omgåendeSista dag för ansökan:

Sista ansökningsdag är 2019-06-12. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!Kontaktperson:

För ytterligare frågor om rollen kontakta Linda Bertilsson, Kategori- och Inköpschef, tfn 072-2200495.Om företaget

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet Visa mindre

Buying Assistant , Stadium Outlet

Ansök    Jun 11    Stadium Outlet    Inköpsassistent
Stadium Outlets kontor ligger i Solna, Stockholm. Här sitter bl.a. vårt inköpsteam som förser butikerna med bra produkter till bästa pris, märkesvaror från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken. Din roll Som Buying Assistant inom Stadium Outlet arbetar du nära våra inköpare och är deras förlängda arm. I arbetsuppgiften ingår b.la. daglig korrespondensen med våra svenska och utländska leverantörer. Utföra centrala kompletter... Visa mer
Stadium Outlets kontor ligger i Solna, Stockholm. Här sitter bl.a. vårt inköpsteam som förser butikerna med bra produkter till bästa pris, märkesvaror från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken.

Din roll
Som Buying Assistant inom Stadium Outlet arbetar du nära våra inköpare och är deras förlängda arm. I arbetsuppgiften ingår b.la. daglig korrespondensen med våra svenska och utländska leverantörer. Utföra centrala kompletteringar, beräknar, storlekssorteringar, skicka order samt följa upp dessa. Bevaka leveranser och säkerställa att produkterna ankommer enl order. Ansvara för att vi har korrekt produktinformation i vårt affärssystem; lägga upp, underhålla och uppdatera. Samt vara behjälplig kring produktfrågor som kommer dagligen från butikerna och kundsupport till vår gemensamma mailbox.

Din profil
Vi söker en engagerad lagspelare med ett starkt driv som gillar att ge service och som kan bidra till vår mission om att inspirera människor till ett aktivt liv. Rollen ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att hålla ordning och reda även när tempot är högt. Tjänsten kräver att du har en god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet från orderläggning/inköpsarbete och/eller en relevant utbildning, även om man behärskar Finska språket är meriterande.Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv och har ett intresse för sport och sportmode.

Placeringsort
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpas provanställning.Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Buying Assistant , Stadium Outlet

Ansök    Aug 1    Stadium Outlet    Inköpsassistent
Stadium Outlets kontor ligger i Solna, Stockholm. Här sitter bl.a. vårt inköpsteam som förser butikerna med bra produkter till bästa pris, märkesvaror från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken. Din roll Som Buying Assistant inom Stadium Outlet arbetar du nära våra inköpare och är deras förlängda arm. I arbetsuppgiften ingår b.la. daglig korrespondensen med våra svenska och utländska leverantörer. Utföra centrala kompletter... Visa mer
Stadium Outlets kontor ligger i Solna, Stockholm. Här sitter bl.a. vårt inköpsteam som förser butikerna med bra produkter till bästa pris, märkesvaror från sportbranschens ledande leverantörer kompletterat med egna varumärken.

Din roll
Som Buying Assistant inom Stadium Outlet arbetar du nära våra inköpare och är deras förlängda arm. I arbetsuppgiften ingår b.la. daglig korrespondensen med våra svenska och utländska leverantörer. Utföra centrala kompletteringar, beräknar, storlekssorteringar, skicka order samt följa upp dessa. Bevaka leveranser och säkerställa att produkterna ankommer enl order. Ansvara för att vi har korrekt produktinformation i vårt affärssystem; lägga upp, underhålla och uppdatera. Samt vara behjälplig kring produktfrågor som kommer dagligen från butikerna och kundsupport till vår gemensamma mailbox.

Din profil
Vi söker en engagerad lagspelare med ett starkt driv som gillar att ge service och som kan bidra till vår mission om att inspirera människor till ett aktivt liv. Rollen ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att hålla ordning och reda även när tempot är högt. Tjänsten kräver att du har en god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet från orderläggning/inköpsarbete och/eller en relevant utbildning, även om man behärskar Finska språket är meriterande.Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv och har ett intresse för sport och sportmode.

Placeringsort
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpas provanställning.Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Inköpsassistent EMV

Ansök    Maj 21    ICA Sverige AB    Inköpsassistent
ICAs inköp av Egna Märkesvaror (EMV) inom funktionen Sortiment och Inköp / AO Kolonial ansvarar för upphandlingen av EMV inom bl a Skafferiet. Våra leverantörer finns runtom i hela världen. Arbetsuppgifter Som Inköpsassistent stödjer och avlastar du våra Inköpschefer EMV i alla typer av arbetsuppgifter som förekommer vid framtagning och upphandling av EMV för våra olika uppdragsgivare. Du ansvarar för att självständigt ta hand om de administrativa arb... Visa mer
ICAs inköp av Egna Märkesvaror (EMV) inom funktionen Sortiment och Inköp / AO Kolonial ansvarar för upphandlingen av EMV inom bl a Skafferiet. Våra leverantörer finns runtom i hela världen.Arbetsuppgifter

Som Inköpsassistent stödjer och avlastar du våra Inköpschefer EMV i alla typer av arbetsuppgifter som förekommer vid framtagning och upphandling av EMV för våra olika uppdragsgivare. Du ansvarar för att självständigt ta hand om de administrativa arbetsuppgifterna.Exempel på löpande arbetsuppgifter:
Löpande leverantörskontakter och kontakter internt, sammanställning av volymer och önskemål från våra uppdragsgivare inför utskick av upphandlingar, sammanställning av upphandlingar, begära in artikel-, logistik- och leverantörsuppgifter och registrering av dessa, Validoo, hantering av kontrakt, deltagande vid leverantörsbesök, sammanställning av prover inför kvalitetstester i labbet, hjälp vid framtagandet av nya produkter och deltagande i assistentmöten för att tillsammans lösa frågor och dela "best practice".En stor del av kommunikationen sker på engelska såväl muntligt som skriftligt. I arbetet ingår allt från grundläggande administration till utåtriktade kontakter. Arbetet ger dig insikt i hur det är att jobba med internationellt inköp.Din profil
Utbildning:
Eftergymnasial utbildning eller ekonomisk utbildning på gymnasienivå.Erfarenhet:
Du ska ha erfarenheter från ovanstående arbetsuppgifter inom detaljhandel.
Vi vill att du har mycket goda kunskaper i excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.Personlighet:
Som person är du positiv, tycker om att arbeta i team med tonvikt på kommunikation och samarbete såväl som att arbeta på egen hand och självständigt lägga upp sitt arbete. Arbetet erbjuder både strukturerade arbetsuppgifter som går att planera i förväg med ställer också krav på flexibilitet när prioriteringarna ändras. En inköpsassistent är en utförare som gillar att få saker ur händerna. Rollen innebär många internationella kontakter som kräver flexibilitet, affärsmannaskap samt mycket goda kunskaper i engelska.Kontaktperson

Inköpschef Christina Rådfeldt, tfn 08-56150598 eller Kategoriområdeschef Henrik Rosén, tfn 08-56150855.Sista dag för ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-05-31. Välkommen med din ansökan!Anställningsform
Vikariat 1 september 2019 tom 31 augusti 2020.ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Supply Chain Coordinator till Vattenfall

Har du erfarenhet av att arbeta inom supply chain och med koordinering? Poolia söker nu en Supply Chain Coordinator för Vattenfalls räkning och om du är ute efter en ny möjlighet och är en riktig teamplayer kan det här vara rätt jobb för dig. Detta är ett heltidsuppdrag om 6 månader där du kommer att vara placerad på Vattenfalls kontor i Solna. Tror du att det är dig vi söker? Du är då varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så s... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta inom supply chain och med koordinering? Poolia söker nu en Supply Chain Coordinator för Vattenfalls räkning och om du är ute efter en ny möjlighet och är en riktig teamplayer kan det här vara rätt jobb för dig. Detta är ett heltidsuppdrag om 6 månader där du kommer att vara placerad på Vattenfalls kontor i Solna. Tror du att det är dig vi söker? Du är då varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator kommer du att tillhöra Supply Chain och Commercial Management Team i BA Wind inom Vattenfall.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Vara ansvarig för inmatning och uppdatering av prognoser gällande marknad, försörjningssituation etc.
• Vara medveten om introduktionsschema för nya produktmodeller
• Kontrollera vecko-/månadsförsäljning i samarbete med Sales, Indoor Sales och Logistics
• Koordinera för åldrande lagerförvaring
• Samla in och analysera data för beslut relaterade till lagernivåer
• Bidra till internationellt samarbete och utveckling.

Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst krävs högskoleexamen och 2–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du genom din erfarenhet är säker i din roll och därför är driven, målinriktad och initiativtagande samt har utvecklat ett påtagligt sinne för analys och strategi. Du är dessutom en van förhandlare och en stark kommunikativ förmåga. Rollen kräver mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt samt ett tekniskt intresse. Som person är du resultatorienterad och en stark lagspelare som aktivit bidrar till både engagemang och kvalité på arbetsplatsen.

Det anses meriterande om du:
• Har erfarenhet från att arbeta i SAP
• Har arbetslivserfarenhet från logistikbranschen.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Vi ser gärna att din ansökan och CV är på engelska! Visa mindre

Inköpsadministratör masterdata – sommarjobb / extrajobb

Ansök    Maj 3    Lidl Sverige KB    Inköpsassistent
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb men även ett extrajobb på deltid till hösten och på längre sikt. Vi tänker att detta är en tjänst som kan passa bra för dig som studerar. Tillträde för tjänsten är så snabbt som möjligt.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunic... Visa mer
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb men även ett extrajobb på deltid till hösten och på längre sikt. Vi tänker att detta är en tjänst som kan passa bra för dig som studerar. Tillträde för tjänsten är så snabbt som möjligt.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter och ändringar till andra avdelningar internt. Korrekt masterdata och informationsgivning är grundförutsättningen för att våra produkter ska kunna bearbetas och hanteras vidare i olika steg av processen hos andra avdelningar på företaget på sin väg fram till slutkunden i butik.Processen för masterdatagruppen startar med att våra inköpare förhandlar en ny produkt. Utifrån informationen i inköpskontraktet registreras och bearbetas produkt- och leverantörsinformationen i affärssystemet, för de artiklar som våra svenska inköpare förhandlar, men även för artiklar som utvecklats och tagits fram av andra Lidl-länder. Masterdatagruppen hanterar hela vår artikelbredd från havregryn och äpplen till kläder och solstolar. Vi jobbar med standardiserade processer i vår databearbetning.Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige.Din rollI rollen hanterar du den data som är grunden för all vidare intern hantering av våra produkter och leverantörer. Med inköpskontrakt, meddelanden och annan information som grund uppdaterar du självständigt uppgifterna i vårt affärssystem. Utifrån våra fastlagda rutiner och processer administrerar du inlistning, ändringar och utlistning av produkter och leverantörer. Du uppdaterar prisskyltar utifrån vårt prisskyltskoncept och administrerar prisändringar och andra ändringar på produktnivå såsom t. ex kolliinnehåll, sortering, beställ- och leveransinformation.Som en viktig del av det löpande arbetet sammanställer och kommunicerar du också veckovis information kring artiklar och leverantörer genom standardiserade inköpsmeddelanden till olika mottagare på andra avdelningar.Rollen tillhör teamet masterdata inom administrationsavdelningen på inköp som idag består av 9 personer, inklusive en koordinator som koordinerar det dagliga arbetet i gruppen. Du rapporterar till teamchef masterdata.Din bakgrundDu har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en skicklig administratör som är noggrann, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. Vi jobbar processtyrt och det är viktigt att du trivs med det arbetssättet.När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att driva på för att komma till avslut i frågor.Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska är det meriterande om du har kunskaper i tyska. Det är dock inget krav och vi välkomnar även ansökande utan kunskaper i tyska.Vad vi erbjuderFör oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 maj 2019. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; [email protected] Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.                                                Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpsadministratör masterdata – sommarjobb

Ansök    Maj 3    Lidl Sverige KB    Inköpsassistent
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb där vi framförallt behöver extra täckning på avdelningen under juli och augusti.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter och ändringar till andra avdelningar internt. Korrekt masterdata och information... Visa mer
Vi söker nu en administratör till vår masterdatagrupp på inköpsavdelning. Tjänsten är ett sommarjobb där vi framförallt behöver extra täckning på avdelningen under juli och augusti.Masterdata är en centralt placerad grupp på inköp som ansvarar för att aktualisera vårt affärssystem med all produkt- och leverantörsdata. Gruppen sammanställer och kommunicerar sedan vidare nyheter och ändringar till andra avdelningar internt. Korrekt masterdata och informationsgivning är grundförutsättningen för att våra produkter ska kunna bearbetas och hanteras vidare i olika steg av processen hos andra avdelningar på företaget på sin väg fram till slutkunden i butik.Processen för masterdatagruppen startar med att våra inköpare förhandlar en ny produkt. Utifrån informationen i inköpskontraktet registreras och bearbetas produkt- och leverantörsinformationen i affärssystemet, för de artiklar som våra svenska inköpare förhandlar, men även för artiklar som utvecklats och tagits fram av andra Lidl-länder. Masterdatagruppen hanterar hela vår artikelbredd från havregryn och äpplen till kläder och solstolar. Vi jobbar med standardiserade processer i vår databearbetning.Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige.Din rollI rollen hanterar du den data som är grunden för all vidare intern hantering av våra produkter och leverantörer. Med inköpskontrakt, meddelanden och annan information som grund uppdaterar du självständigt uppgifterna i vårt affärssystem. Utifrån våra fastlagda rutiner och processer administrerar du inlistning, ändringar och utlistning av produkter och leverantörer. Du uppdaterar prisskyltar utifrån vårt prisskyltskoncept och administrerar prisändringar och andra ändringar på produktnivå såsom t. ex kolliinnehåll, sortering, beställ- och leveransinformation.Som en viktig del av det löpande arbetet sammanställer och kommunicerar du också veckovis information kring artiklar och leverantörer genom standardiserade inköpsmeddelanden till olika mottagare på andra avdelningar.Rollen tillhör teamet masterdata inom administrationsavdelningen på inköp som idag består av 9 personer, inklusive en koordinator som koordinerar det dagliga arbetet i gruppen. Du rapporterar till teamchef masterdata.Din bakgrundDu har en avslutad gymnasieutbildning och trivs som bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Du är en skicklig administratör som är noggrann, strukturerad och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i rollen bör du också ha ett väl utvecklat siffersinne och tycka om att arbeta med siffror. Vi jobbar processtyrt och det är viktigt att du trivs med det arbetssättet.När det dyker upp frågeställningar som du inte mött tidigare arbetar du lösningsorienterat och söker själv aktivt efter information. Du har lätt för att samarbeta med andra, men tycker även om att arbeta självständigt och är inte rädd för att driva på för att komma till avslut i frågor.Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vårt koncernspråk är tyska är det meriterande om du har kunskaper i tyska. Det är dock inget krav och vi välkomnar även ansökande utan kunskaper i tyska.Vad vi erbjuderFör oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 maj 2019. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; [email protected] Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.                   Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Demand planner till internationellt läkemedelsföretag

Ansök    Apr 10    SJR    Inköpsassistent
För kunds räkning söker vi en Demand Planner. Vår kund är ett av världens mest innovativa läkemedelsföretag och sitter i fina lokaler i Ulvsunda i Solna. Uppdraget startar 15 maj och pågår under 1 år. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt en anställning direkt hos kunden. Om tjänsten Som Supply Planner/Demand Planner arbetar du med att säkerställa optimal anskaffning och stabil leverans av företagets produkter till marknaden baserat på befin... Visa mer
För kunds räkning söker vi en Demand Planner. Vår kund är ett av världens mest innovativa läkemedelsföretag och sitter i fina lokaler i Ulvsunda i Solna. Uppdraget startar 15 maj och pågår under 1 år. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt en anställning direkt hos kunden.

Om tjänsten

Som Supply Planner/Demand Planner arbetar du med att säkerställa optimal anskaffning och stabil leverans av företagets produkter till marknaden baserat på befintligt lager och prognostiserad försäljning Du arbetar på nordisk nivå och ingår du i ett team med 4 kollegor. Rollen innefattar ett stort kontaktnät inom företaget, både lokalt och internationellt.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Försäljningsprognoser
- Proaktivt arbeta med att säkerställa lagersaldo och produktionsstatus
- Lagerplanering och påfyllning
- Övervaka produkter som har gått ut eller behöver ompackas eller skrotas
- Stötta kundservice med frågor som rör kunders logistikklagomål, returer och produktbrist
- Övervaka KPI & SLA och föreslå korrigerande åtgärder
- Ansvarig planerare för cirka 90 SKU.
- Kontakt med myndigheter gällande lagar och regler inom import / exportlicenser för läkemedel.
- Prognosarbete, gå igenom masterdata och scenario planering
- Analysera och föreslå förändringar för optimering av varuflödet
- Medverka i strategisk utveckling av varuflödet
- Proaktivt rapportera och hantera problem med produkttillgänglighet och flaskhalsar

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom /Supply Chain/Inköp/ Logistik/ och ca 1-2 års erfarenhet av en liknande roll. Helst i en bransch inom Life Science, såsom läkemedelsföretag, medicintekniskt företag eller liknande. Du är van att arbeta i ERP-system, meriterande är om du har arbetat i SAP. Vidare har god systemvana samt mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du ärlig, prestigelös, lojal, driven, och ödmjuk. Du går den där extra milen för att lösa problem och våga möta utmaningar på ett öppet och positivt sätt. Det är självklart för dig att leverera med hög kvalitet och sätta kunden i fokus. Du är duktig på att planera, klarar av att stundvis arbeta i ett högt tempo och fungerar både självständigt såväl som i grupp.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linda Stenfeldt på 076-6471633. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-04-24.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolagetSJR in Scandinavia ABmed dotterbolagenSJR in Sweden AB,Ogunsen AB,SJR IT ABochWES AB. Visa mindre

Kategori och inköpsansvarig butiksbakat bröd , vikariat

Ansök    Mar 20    ICA Sverige AB    Inköpsassistent
Affärsområde Färskvaror inom Sortiment & Inköp ansvarar för att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt färskvarusortiment. Vi ansvarar för att driva försäljning ur och till butik och arbetar strukturerat med kategoristyrning, inköp samt genomförande i butik. Då medarbetarna är kärnan i vår verksamhet arbetar vi aktivt med kompetensutveckling och ett ständigt lärande. Som kategori- och inköpsansvarig för Butiksbakat bröd ingår du i teamet för katego... Visa mer
Affärsområde Färskvaror inom Sortiment & Inköp ansvarar för att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt färskvarusortiment. Vi ansvarar för att driva försäljning ur och till butik och arbetar strukturerat med kategoristyrning, inköp samt genomförande i butik. Då medarbetarna är kärnan i vår verksamhet arbetar vi aktivt med kompetensutveckling och ett ständigt lärande. Som kategori- och inköpsansvarig för Butiksbakat bröd ingår du i teamet för kategoriområdet Bröd. Vi har höga ambitioner och vill därför rekrytera dig som brinner för att utveckla både dig själv och ICA inom kategorin Butiksbakat bröd.Arbetsuppgifter

Du har ett totalansvar för alla 4P (produkt/pris/promotion/plats) inom Butiksbakat bröd. Du förväntas att självständigt driva och säkerställa ett effektivt kategori- och inköpsarbete genom såväl leverantörer som egna varumärken. Du ansvarar för försäljningsutveckling, bruttovinst och marginalutveckling samt ansvarar för budgeten för området. Du följer omvärldstrender och utformar strategier som gör ICA konkurrenskraftigt i framtiden. Rollen innebär mycket leverantörskontakter men kräver framförallt ett tätt samarbete med övriga funktioner inom ICA så som produktutveckling, kvalitetsavdelningen, affärsområden. Rollen innebär även tät kontakt med våra butiker för att ständigt förbättra vårt kunderbjudande.Din profil

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning. Erfarenhet från butik och vad som driver försäljning och lönsamhet är önskvärt. Vi vill att du har god detaljhandelserfarenhet och god kunskap inom Category Management och Inköp. Har du erfarenhet från Leverantörsledet eller inom dessa kategorier är det meriterande. Erfarenhet från bake off/butiksbakat är meriterande.Du trivs att arbeta med Category Management och ta välgrundade beslut baserade på fakta och de strategier som du tillsammans med teamet tar fram genom att följa omvärldstrender. För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, skicklig på att förhandla och bygga goda relationer.Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du organiserad, strukturerad och analytisk. Vidare är du driven, positiv och mycket kommunikativ. Du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ och eget ansvar.Kontaktperson

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kategoriområdeschef Bröd Helena Kullberg Björn 072-2201422.Placeringsort:
SolnaAnställningsform:
Vikariat, 2019-06-10 - 2020-08-14.Sista ansökningsdag:
Sista dag för ansökan är 2019-04-14. Urval sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet Visa mindre