Lediga jobb som Övriga handläggare i Solna

Se lediga jobb som Övriga handläggare i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Utbildningsadministratör

Ansök    Maj 17    Ambea Sverige AB    Kursadministratör
Nu söker vi en utbildningsadministratör till Läras huvudkontor i Solna. Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom socialt arbete, omsorg, skola och behandling. vi utbildar över 14 000 deltagare per år och verkar i hela Sverige. Lära ingår i koncernen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 31 000 medarbetare. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Hos oss kan d... Visa mer
Nu söker vi en utbildningsadministratör till Läras huvudkontor i Solna.

Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom socialt arbete, omsorg, skola och behandling. vi utbildar över 14 000 deltagare per år och verkar i hela Sverige. Lära ingår i koncernen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 31 000 medarbetare. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Hos oss kan du utvecklas samtidigt som du gör skillnad för andra.

Ditt uppdrag

Nu söker vi en utbildningsadministratör till oss på Lära. Tjänsten är ett vikariat tom juni 2024 då en av våra administratörer går på föräldraledighet. Du kommer att tillhöra en grupp om tre personer som arbetar med utbildningsadministration men du kommer också samverka med våra utbildare, sälj och marknad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Administrera deltagare, kallelser, påminnelser, av- och ombokningar

- Kontakt med deltagare via epost och telefon

-Hantera diplom och utvärderingar, sammanställa statistik vid behov

- Hantera utbildningsmaterial vid behov

- Delaktig i planering av utbildningar och tillfällen samt schemaläggning

- Statistik och uppföljning

Din erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med administration och har vana och intresse av olika administrativa system. Du är en person som kan hålla reda på många olika sorters uppgifter och samtidigt trivas med mer rutinmässigt arbete utan att tappa kundfokus. Att vara service- och kundorienterad ser du som en självklarhet. Arbetet innebär att du har kontakt med exempelvis deltagare så du behöver ha en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.

Arbetet innebär ibland tempoväxlingar där det krävs att du är självgående, flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann, strukturerad och van att effektivisera arbetsflöden och processer. Om du är orädd, självständig, prestigelös och drivande kommer du trivas hos oss.

Kriterier för dig som söker tjänsten

- Har lägst gymnasiekompetens

- Minst ett års erfarenhet av att ha jobbat med administration

- Erfarenhet av att ha jobbat med utbildningsadministration är ett plus

- Behärskar Officepaketet

- Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt

- Erfarenhet av att jobba i olika typer av LMS är ett plus

Det här får du hos oss

- Marknadsmässig lön

- Förmånsportal med rabatter och förmåner

- Ledarskapsutbildade chefer

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Övrigt
Anställningsform: Vikariat tom juni 2024
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Augusti 2023
Sista ansökningsdag: 5 juni 2023
För mer information kontakta: Malin Lampén, utbildningschef, [email protected], telefon: 072 381 20 59

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, [email protected]

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du blir kallad till intervju kommer det ingå tester för att främja en transparent och kompetensbaserad process. Visa mindre

Administratör (vikariat)

Vill du underlätta för personer med utländsk examen att söka arbete eller studera i Sverige? Universitets- och högskolerådet, UHR, är en statlig myndighet med ett brett uppdrag inom utbildningsområdet. Vår vision är utbildning, utbyte och utveckling - för alla som vill vidare.  Avdelningen har som huvuduppgift att förmedla information till både nationella och internationella aktörer om svensk och utländsk utbildning. Detta gör vi bland annat genom att er... Visa mer
Vill du underlätta för personer med utländsk examen att söka arbete eller studera i Sverige?

Universitets- och högskolerådet, UHR, är en statlig myndighet med ett brett uppdrag inom utbildningsområdet. Vår vision är utbildning, utbyte och utveckling - för alla som vill vidare. 

Avdelningen har som huvuduppgift att förmedla information till både nationella och internationella aktörer om svensk och utländsk utbildning. Detta gör vi bland annat genom att erkänna individers utländska utbildningar för den svenska arbetsmarknaden eller för vidare studier, besvara inkommande frågor om både utländsk och svensk utbildning samt delta i samarbeten rörande erkännandefrågor inom ramen för det internationella nätverk som avdelningen ingår i.

Vad du kommer att göra/ansvara för
Som administratör arbetar du i en mindre grupp bla. med att granska inkomna ansökningar om bedömning av utländsk utbildning. Granskningen innebär bl.a. att se till att ansökan är komplett med samtliga nödvändiga dokument som behövs för vidare handläggning samt kontroll av vissa uppgifter. Som administratör på enheten kommer du även vid behov hantera och svara på e-post och telefonsamtal som inkommer till myndigheten. Även ytterligare administrativa uppgifter kan förekomma.

Du som söker
Du har:


• Avslutad gymnasieutbildning
• Minst 1 års studier på högskola
• Minst 1 års erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter
• Van att arbeta i olika system
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Goda kunskaper i ytterligare ett språk, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• Språkkunskaper i grekiska, kinesiska eller ett östasiatiskt språk
• Erfarenhet av administration/medborgarservice inom statlig eller kommunal sektor
• Erfarenhet av att arbeta administrativt med digitala dokument samt erfarenhet av olika ärendehanteringsystem

För att fungera bra i rollen som administratör behöver du:


• Du behöver vara noggrann, serviceinriktad och flexibel
• Du behöver kunna strukturera och genomföra dina arbetsuppgifter självständigt och effektivt efter tydligt uppsatta rutiner och anvisningar
• God samarbetsförmåga
• Förmåga att se vad som behöver förbättras och uppdateras för att kvalitetssäkra arbetet
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi gör och erbjuder
UHR har flera uppdrag inom utbildningsområdet vars gemensamma nämnare är att skapa möjligheter till utveckling genom utbildning och internationella utbyten. Vi är cirka 350 anställda i Stockholm och Visby. UHR:s mål är att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare och chefer jobbar tillsammans för långsiktig utveckling. Vi erbjuder en professionell och stimulerande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och ser inte ytterligare anpassningar som ett hinder.

Anställningen omfattar heltid och är tidsbegränsad med tillträde så snart som möjligt dock längst tom 2023-12-31. Placeringsort är  Solna

Våra villkor och förmåner

Mer om UHR

Ansök och bli en av oss!
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV märkt med diarienummer [dnr]. När du gör din ansökan vill vi att du besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi kommer i det första urvalet att utgå från svaren på dessa frågor. På så vis utvärderar UHR kandidaterna på lika villkor. CV och personligt brev kommer att läsas i nästa steg i urvalsprocessen. Sista ansökningsdatum är 26 maj 2023.  

Har du några frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ida Larsten tfn. 010-470 06 09. Representant för SACO är Kerstin Martínez tfn 010- 470 04 69 och för ST Krister Kjellin tfn. 010-470 03 60.

Universitets- och högskolerådet har gjort medieval för denna rekrytering. Vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

System- och dokumentationsansvaig - sökes till Iver Information & Cybers...

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way" Nu söker vi en System- och dokumentationsansvaig som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Rollen som System- och dokume... Visa mer
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way"

Nu söker vi en System- och dokumentationsansvaig som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!

Är du vår nya kollega?

Rollen som System- och dokumentationsansvarig hos Iver:

Du kommer tillhöra ICS Operations Support som ansvarar för Ivers tjänsteleverans, så som infrastruktur, system- och applikationsdrift, användarnära tjänster och cybersäkerhetstjänster. I rollen som System- och dokumentationsansvarig kommer du att ansvara för all förekommande dokumentation kopplat till system och processer inom vårt affärsområde. Du kommer hantera flera parallella projekt och driver arbetet med system- och dokumentationsleveranser internt och mot kund. I kundprojekt innebär det bland annat att tillsammans med kund ta fram den projektspecifika dokumentationen inom ramen för våra projektleveranser. Ett annat ansvarsområde är förvaltningsdokumentation och uppföljning. Internt kommer du initialt arbeta med ett nytt dokumentationssystem.

Våra kunder är ofta stora nordiska företag, fintech, startups eller ha myndigheter med krav på hög nivå av informationssäkerhet och lösningar i teknisk framkant. Vissa av dem utgör samhällskritisk verksamhet och/eller har en särskild hotbild.

Vad erbjuder vi dig?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vi söker dig som:


- Har erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation inom en IT-organisation

- Är noggrann och strukturerad

- Har erfarenhet av projektarbete, samordning och dokumentflöden

- Har erfarenhet av digitala verktyg för dokumenthantering

- Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Meriterande kunskaper:

- Erfarenhet från Säkerhetsarbete inom dokumentationshantering

- Erfarenhet av processarbete

- Erfarenhet av ITIL

- Utbildad inom PPS eller liknande projektstyrningsmodell

Ivers affärsområde ICS (Information & cybersäkerhet) ansvarar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift för kunder med särskilda säkerhetskrav. Av denna anledning kommer vi i rekryteringsprocessen genomföra bakgrundskontroller. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Placeringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge. För denna roll ser vi att du utgår från ett av våra kontor i Solna.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-06-30. Du är välkommen att kontakta Poonam Jain ([email protected]) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver! Visa mindre

Administratör

Ansök    Apr 6    Vattenfall AB    Studieadministratör
Företagsbeskrivning Vill du arbeta med ett av tidernas viktigaste miljöskyddsprojekt? Tiden är inne. Tillsammans ska vi på SKB bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar. Nu söker vi en drivande och engagerad administratör. Är du redo för ett stort och viktigt arbete som kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket, mycket lång ti... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vill du arbeta med ett av tidernas viktigaste miljöskyddsprojekt?
Tiden är inne. Tillsammans ska vi på SKB bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar.
Nu söker vi en drivande och engagerad administratör.
Är du redo för ett stort och viktigt arbete som kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket, mycket lång tid framåt?
Företagsbeskrivning:
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö.
I dag är cirka 600 personer anställda på SKB. Vi har ett omfattande samarbete med experter och uppdragstagare utanför företaget.


Jobbeskrivning
Här kommer du att arbeta
Enhet Verksamhetsstöd består av cirka 30 medarbetare och konsulter och har till uppdrag att tillhandahålla ett ändamålsenligt och effektivt administrativt stöd samt annat verksamhetstödjande arbete till hela SKB:s verksamhet. Enheten består i dag av tre grupper: Forsmark och Östhammar, Solna samt Oskarshamn.
Enhet Verksamhetsstöd är i sin roll resursägare gentemot övrig verksamhet och ska i den rollen tillhandahålla kompetenser, resurser och arbetssätt. Detta stöd benämns som verksamhetsnära och innebär att enheten bistår SKB:s övriga verksamheter med personal som arbetsleds från den verksamhet som erhåller stödet.
Verksamhetsstöd stödjer även övrig verksamhet genom att tillhandahålla ett företagsgemensamt funktionsindelat stöd. Enheten stödjer verksamheten inom följande företagsgemensamma områden:
Ekonomistöd
Rapportproduktion
Beställningshantering
Webbredigering
Tillträde och registerkontroll
Projektadministration
Dokumenthantering
Arkiv och Registratur
Chefsstöd
On/offboarding

Vad du kommer att göra
Uppdraget som administratör innebär att stödja SKB:s verksamhet med administrativa uppgifter i linjeorganisationen och projekt i utvalda delar av ovanstående funktioner. Detta innebär bland annat att stötta i det dagliga arbetet med:
projektadministration – stötta projektledare med administrativa uppgifter, följa upp projekt, ta hand om dokumentleveranser, administrera och samordna.
dokumenthantering – hantera dokument i SKB:s system enligt instruktioner, administrera och samordna granskningar, språk- och layoutkontroll
granskningar både på svenska och engelska.
möteshantering – kalla till möten, sammanställa underlag, föra protokollKravspecifikation
Vem är du?
Uppdraget kräver som lägst gymnasial utbildning. Erfarenhet inom administration och projekt är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då vi sätter stort värde på att vara ett väl fungerande team.
Som person är du driven och initiativtagande. Du bör även vara noggrann, kvalitetsmedveten och ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du är med och bidrar med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
Du är duktig på att arbeta proaktivt för att ligga steget före och har en god social förmåga tillsammans med hög integritet. Rollen kräver att du är prestigelös i att arbeta utifrån behov, förändrade förhållanden och kan stötta upp där det behövs. Slutligen är du en person som ser lösningar i stället för problem och kan agera snabbt och professionellt i olika sammanhang och situationer.
Körkort B är ett krav.
Varför ska du arbeta hos oss?
Du kommer att arbeta med ett av Sveriges viktigaste miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är ett pionjärarbete och en stor och viktig investering för framtiden. Tillsammans ska vi bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle och vi har många komplexa utmaningar framför oss.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.
Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.
Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt föräldraledighetstillägg.
Det här är vi, dina framtida arbetskamrater
På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.
Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.
På vår webbplats, skb.se, finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.


Ytterligare information
Ytterligare information
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Frida Wänéus, 073-744 23 82
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Anders Nielsen 070-078 68 40


Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Roger Ingvarsson, 070-61 88 345 och för Ledarna Per Carlsson, 070-325 09 15.
Placeringsort: Solna eller Östhammar.
Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 2 maj 2023.
Urval sker efter sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan!
SKB:s huvudkontor är placerat i Arenastaden i Solna. Vi har även kontor i Oskarshamn och Forsmark/Östhammar, där vi har anläggningar och bedriver olika verksamheter inför byggandet av ett slutförvar för använt kärnbränsle. Visa mindre

Studiekoordinator till forskargruppen EPICSS

Ansök    Apr 11    Karolinska Inst    Studieadministratör
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Forskargrupp Epidemiology of Psychiatric Conditions, Substance use and Social Environment (EPiCSS) vid Institutionen för Global Folkhälsa leds av professor Christina Dalman. I forskargruppen finns en unik möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga forskare i skärningsfältet mellan psykosociala och biologiska vetenskaper. Vi erbjuder en stimulerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till hö... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Forskargrupp Epidemiology of Psychiatric Conditions, Substance use and Social Environment (EPiCSS) vid Institutionen för Global Folkhälsa leds av professor Christina Dalman.

I forskargruppen finns en unik möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga forskare i skärningsfältet mellan psykosociala och biologiska vetenskaper. Vi erbjuder en stimulerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till högkvalitativ forskning på en internationellt konkurrenskraftig nivå.

Din roll
Vi söker en erfaren och motiverad studiekoordinator för en ny randomiserad kontrollstudie (RCT). Studien kommer att undersöka effekterna av yogabaserad träning på hälsa och välbefinnande bland medelålders och äldre som diagnostiserats med postcovid (långvariga symptom efter Covid-19). Vi siktar på att rekrytera cirka 100 deltagare under 18 månader.

Under handledning av projektansvarig kommer du att ansvara för: att sätta upp och genomföra studien, inklusive screening och bedömning av nya deltagare; upprätta och hantera en projektdatabas (inklusive datainmatning); kontakt med de fitnesscenter som ansvarar för interventionen; registrera studien och publicera studieprotokollet; etikansökan; se till att rekryteringsmålen uppnås och att studien löper smidigt (övervaka efterlevnaden och arrangera uppföljningsbedömningar). Efter avslutat försök kan det finnas möjligheter att leda dataanalyser och skriva vetenskapliga manuskript för publicering.

Vem är du?
- Masterexamen i folkhälsa, medicin/omvårdnad, träningsvetenskap eller relaterad disciplin.
- Dokumenterade erfarenheter (från de senaste 3 åren) av att koordinera randomiserade kontrollerade studier
- Goda teoretiska kunskaper om studiedesign och randomiserade kontrollerade studier
- Utmärkta administrativa och organisatoriska förmågor
- Flexibel och stresstålig
- God kommunikations- och samarbetsförmåga
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Postdoktorala forskare med intresse för en projektkoordineringsroll uppmuntras att ansöka.

Meriterande

Läkare och sjuksköterskor med erfarenhet av interventionsstudier om fysisk aktivitet, patienter med Covid-19, och/eller äldre, är särskilt välkomna att ansöka.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

https://ki.se/en/gph/epidemiology-of-psychiatric-conditions-substance-use-and-social-environment-epicss-0

https://staff.ki.se/people/mats-hallgren 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 230425.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Studiekoordinator till forskargruppen EPICSS

Ansök    Apr 6    Karolinska Inst    Studieadministratör
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Forskargrupp Epidemiology of Psychiatric Conditions, Substance use and Social Environment (EPiCSS) vid Institutionen för Global Folkhälsa leds av professor Christina Dalman. I forskargruppen finns en unik möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga forskare i skärningsfältet mellan psykosociala och biologiska vetenskaper. Vi erbjuder en stimulerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till hö... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Forskargrupp Epidemiology of Psychiatric Conditions, Substance use and Social Environment (EPiCSS) vid Institutionen för Global Folkhälsa leds av professor Christina Dalman.

I forskargruppen finns en unik möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga forskare i skärningsfältet mellan psykosociala och biologiska vetenskaper. Vi erbjuder en stimulerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till högkvalitativ forskning på en internationellt konkurrenskraftig nivå.

Din roll
Vi söker en erfaren och motiverad studiekoordinator för en ny randomiserad kontrollstudie (RCT). Studien kommer att undersöka effekterna av yogabaserad träning på hälsa och välbefinnande bland medelålders och äldre som diagnostiserats med postcovid (långvariga symptom efter Covid-19). Vi siktar på att rekrytera cirka 100 deltagare under 18 månader.

Under handledning av projektansvarig kommer du att ansvara för: att sätta upp och genomföra studien, inklusive screening och bedömning av nya deltagare; upprätta och hantera en projektdatabas (inklusive datainmatning); kontakt med de fitnesscenter som ansvarar för interventionen; registrera studien och publicera studieprotokollet; etikansökan; se till att rekryteringsmålen uppnås och att studien löper smidigt (övervaka efterlevnaden och arrangera uppföljningsbedömningar). Efter avslutat försök kan det finnas möjligheter att leda dataanalyser och skriva vetenskapliga manuskript för publicering.

Vem är du?
- Masterexamen i folkhälsa, medicin/omvårdnad, träningsvetenskap eller relaterad disciplin.
- Dokumenterade erfarenheter (från de senaste 3 åren) av att koordinera randomiserade kontrollerade studier
- Goda teoretiska kunskaper om studiedesign och randomiserade kontrollerade studier
- Utmärkta administrativa och organisatoriska förmågor
- Flexibel och stresstålig
- God kommunikations- och samarbetsförmåga
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Postdoktorala forskare med intresse för en projektkoordineringsroll uppmuntras att ansöka.

Meriterande

Läkare och sjuksköterskor med erfarenhet av interventionsstudier om fysisk aktivitet, patienter med Covid-19, och/eller äldre, är särskilt välkomna att ansöka.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

https://ki.se/en/gph/epidemiology-of-psychiatric-conditions-substance-use-and-social-environment-epicss-0

https://staff.ki.se/people/mats-hallgren 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 230421.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Program-/projektadministratör till myndighet i Sundbyberg

Vi söker en erfaren program-/projektadministratör som ska assistera program-/projektledare inom pågående större verksamhets- och IT- program på svensk myndighet i Sundbyberg. Du kommer att stödja program- och projektledare med planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom programmet samt rapportera till denne. Bland annat kommer du att ansvara för att administrera programmöten och styrgruppsmöten, att upprätta och distribuera målgruppsanpass... Visa mer
Vi söker en erfaren program-/projektadministratör som ska assistera program-/projektledare inom pågående större verksamhets- och IT- program på svensk myndighet i Sundbyberg.
Du kommer att stödja program- och projektledare med planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom programmet samt rapportera till denne.
Bland annat kommer du att ansvara för att administrera programmöten och styrgruppsmöten, att upprätta och distribuera målgruppsanpassad dokumentation och information till programmets medlemmar och intressenter, samt att upprätthålla övriga rutiner avseende rapportering och uppföljning.
Arbetsuppgifter
Skapa ordning och spårbar dokumentation genom strukturerad och noggrann administration med hög servicegrad.
Administrera program-/projektmöten och styrgruppsmöten inklusive ta anteckningar och skriva protokoll. Stötta det administrativa arbetet med t.ex. bokning av möten med personal och leverantör samt lokaler, förbereda workshops, ha kontroll på ingående personal i projekten och administrera/informera om konto för tidskrivning.
Ansvara för att dokumentera i diariesystem och lägga upp nya ärenden vid behov. Att säkerställa att alla projekt dokumenterar enligt myndighetens krav på projektarbete och att det är ordning och reda i programmets/projektens dokumentation.
Planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom programmet. Vara delaktig och sammanhållande i kommunikationsarbetet i programmet/projekten. Vara informerad om innehållet i programmets kommunikationsplan och ta ansvar för dess efterlevnad samt även vara delaktig för uppdateringar/revideringar vid behov. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram kommunikationsmaterial i samråd med andra, driva och koordinera arbetet med kommunikationen enligt kommunikationsplanen för programmet enligt myndighetens riktlinjer.
Upprätta och distribuera målgruppsanpassad dokumentation och information till programmets medlemmar och intressenter
Upprätthålla rutiner avseende rapportering och uppföljning samt bistå och genomföra rapportering för programmen och projektens räkning
Vara ansvarig för att hålla samman resursplaneringen för programmet. Koordinera och samverka med olika projektledare/resursägare för att ha kontroll på programmet/projektens resurser, både intern och extern personal samt leverantörer. Att säkerställa att alla projekt har gjort långsiktiga planer för resursbehov, status för dessa, och att de är kommunicerade. Säkerställa att semesterlistor är uppdaterade.
Vara ansvarig för att lägga upp och administrera kurser i myndighetens interna utbildningsplattform.
Säkerställa att programmets intranätsida uppdateras och även utvecklas efter behov.

Krav:
Utbildning: Gymnasieexamen
Kompetens och erfarenhet:
•Minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att stödja, koordinera och samordna komplexa program/projekt (många parallella projekt, många interna och externa intressenter) i rollen som program-/ projektadministratör eller annan motsvarande roll.
•Minst 3 års erfarenhet av praktisk tillämpning av processer och verktyg inom program- och projektstyrning.
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
•Goda kunskaper i MS Office
Hör av dig för frågor till rekryteringsansvarig [email protected] eller ring 0709838465 så berättar vi mer om uppdraget. Du blir anställd av oss på Prowork men jobbar hos vår kund, som i detta fall är en myndighet och en säkerhetsklassad arbetsplats, vi kommer göra en säkerhetsklassning på aktuell kandidat.
Placering: Sundbyberg, ok med distansarbete i kombination med kontor. Visa mindre

Administratör till kompetensenheten, HR-avdelningen

Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. ARBETSUPPGIFTER Som utbildningsadministratör söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet, fallenhet och intresse av administrativa uppgifter som vill vara med och bidra till utveckli... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.ARBETSUPPGIFTER
Som utbildningsadministratör söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet, fallenhet och intresse av administrativa uppgifter som vill vara med och bidra till utvecklingen av Sveriges största myndighet. Du behöver ha vana att jobba med användarstöd och support till olika målgrupper.
I uppdraget som utbildningsadministratör ingår arbetsuppgifter av administrativ karaktär så som t ex:

• Hantering av ärenden via funktionsbrevlådor och ärendehanteringssystem
• Bevakning, samordning, fördelning och uppföljning av aktiviteter och frågor
• Vägleda och hjälpa kursansvariga/lärare/utbildare med frågor kring Polismyndighetens lärplattform och övriga stödsystem för lärande
• Administrera kurser/aktiviteter i Polismyndighetens lärplattform
• Kunna utföra enklare produktionsarbete i t.ex. Adobe Premiere, Camtasia, Storyline
• Ad hoc uppdrag som uppstår med kort varsel

Fler uppgifter kan tillkomma utifrån verksamhetens behov.

Vår organisation präglas av att en stor del av arbete och kontakter på distans.


KVALIFIKATIONER
• Lägst gymnasieexamen i kombination med flera års erfarenhet från självständigt arbete i en administrativ roll alternativt motsvarande erfarenhet som polismyndigheten bedömer likvärdig. - Skallkrav

• Erfarenhet av att jobba med eller inom utbildningsområdet - Skallkrav

• Erfarenhet av arbete i lärplattform - Skallkrav

• Erfarenhet av att jobba i någon form av support - Skallkrav

•Erfarenhet av att jobba med digital utbildningsproduktion - Meriterande - viktig

• Egen utbildning inom pedagogik eller som polismyndigheten bedömer likvärdigt. - Meriterande - viktig

•Förmåga att tänka och jobba med strategisk utveckling av support/arbetsuppgifter. - Meriterande - viktig

•Förmåga att lära nya IT-system - Meriterande - viktig

•Erfarenhet av ärendehanteringssystem - Meriterande - viktig


Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara samarbetsvillig, serviceinriktad och uthållig, Du behöver snabbt kunna hoppa mellan olika typer av ärenden och arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du bidrar till goda relationer, skapar förtroende och ger hög service. Du behöver ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. Du är inte rädd att hugga i, är lösningsfokuserad och tar egna initiativ för att lösa frågor som uppstår. Arbetstoppar och dalar balanserar du på ett bra sätt samt behåller hög kvalitet även när du behöver tempoväxla. Du kan arbeta självständigt och på ett lyhört sätt tillsammans med andra och i team bidra till verksamhetens löpande arbete och nå gemensamma mål. Vårt mål är att vara ett professionellt, tillgängligt och enhetligt stöd i organisationen samt bidra löpande till effektiva och kvalitetssäkra processer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Verksamheten finns placerad på ett flertal orter varför du behöver vara bekväm i att arbeta med både uppdrag samt kollegor på distans. Vi arbetar dagligen via olika digitala kontaktvägar. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att supporten är bemannad under kontorstid. Du har möjlighet till arbete hemifrån 2 dagar i veckan.ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 9 Mars 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildningsadministratör Stockholm – vikariat halvtid

Fortifikationsverket söker en utbildningsadministratör till Stockholm. Arbetet är ett vikariat. Utbildningsverksamheten befinner sig i ett spännande läge där vi nyligen implementerat ett nytt kompetensförsörjningssystem och LMS. Vill du arbeta i den centrala utbildningsverksamheten i en spännande myndighet i stark tillväxt? Har du flerårig erfarenhet av administration? Läs i så fall mer nedan och sök vårt vikariat! Var ska du jobba och vad ska du göra? So... Visa mer
Fortifikationsverket söker en utbildningsadministratör till Stockholm. Arbetet är ett vikariat. Utbildningsverksamheten befinner sig i ett spännande läge där vi nyligen implementerat ett nytt kompetensförsörjningssystem och LMS. Vill du arbeta i den centrala utbildningsverksamheten i en spännande myndighet i stark tillväxt? Har du flerårig erfarenhet av administration? Läs i så fall mer nedan och sök vårt vikariat!

Var ska du jobba och vad ska du göra?
Som utbildningsadministratör på Fortifikationsverket kommer du att arbeta i den centrala utbildningsverksamheten som ingår i HR-avdelningen. Vi är fyra medarbetare; en utbildningsadministratör, en digital utbildningsproducent, en utbildningssamordnare samt en utbildningsansvarig som leder och fördelar arbetet. HR-avdelningen består av 18 personer där HR- och rekryteringsspecialister samt strategiska kommunikatörer ingår. Din närmaste chef är HR- och kommunikationsdirektören.

Ditt uppdrag blir att administrera och strukturera vår interna kursadministration på myndigheten. Detta görs i vårt nya kompetensförsörjningssystem och LMS. Du kommer även arbeta i vissa centrala projekt med utbildningsadministrering.

Exempel på fler arbetsuppgifter är:


• Vara administratör och support för vårt kompetensförsörjningssystem och LMS.
• Lägga upp kurstillfällen, administrera kursdeltagande, registrera certifikat etc. i vårt LMS.
• Administrera och dokumentera utbildningsprojekt i samarbete med övriga på enheten.

Vad erbjuder du oss?
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning kompletterad med arbetslivserfarenhet från administration på myndighet. Du är bekant med att hantera olika system i myndighet såsom exempelvis ärendehanteringssystem samt en kännedom om hantering av allmänna handlingar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt innehar körkort, klass B.

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning såsom yrkeshögskoleexamen. Erfarenhet av administration kopplat till utbildning och eller erfarenhet av administration hos offentlig arbetsgivare är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som Utbildningsadministratör kommer du ha många kontakter med chefer, medarbetare och andra enheter där du behöver vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Du trivs också och är van vid att ta egna initiativ och att driva och strukturera uppgifter utifrån vad som behöver prioriteras. Rollen är varierande och vi söker dig som är både lösningsorienterad, kan behålla lugnet och vid behov har modet att säga ifrån. Sammanfattningsvis söker vi dig som samarbetar väl och har fokus på det gemensamma målet. Välkommen med din ansökan! 

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med cirka 900 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi genom att äga, utveckla och förvalta fastigheter för totalförsvaret bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar med basen i den statliga värdegrunden och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor
Vikariat halvtid. Tillträde enligt överenskommelse och fram till 2024-06-30. Svenskt medborgarskap krävs eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig Linda Dyrén, 010-44 44 897 eller Rekryteringskonsult, Kajsa Björkman 072-4500633 eller Åsa Malmqvist 072-2135944.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 april 2023. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Administratör till avdelningen för läroplaner

Skolverket arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är av god kvalitet i en trygg miljö. Vi stödjer på olika sätt den svenska förskolan, skolan och komvux i att lyckas med detta uppdrag. Som medarbetare på Skolverket är du med och bidrar till vårt viktiga arbete med att skapa goda förutsättningar för barns och elevers utveckling och lärande. Nu söker vi en projektadministratör som på ska arbeta med att stödja läroplansavdelningens chef... Visa mer
Skolverket arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är av god kvalitet i en trygg miljö. Vi stödjer på olika sätt den svenska förskolan, skolan och komvux i att lyckas med detta uppdrag. Som medarbetare på Skolverket är du med och bidrar till vårt viktiga arbete med att skapa goda förutsättningar för barns och elevers utveckling och lärande. Nu söker vi en projektadministratör som på ska arbeta med att stödja läroplansavdelningens chefer och undervisningsråd i arbetet med skolans styrdokument såsom läroplaner, kurs – och ämnesplaner. Särskilt fokus i tjänsten är på det omfattande regeringsuppdraget om att förbereda ett införande av ämnesbetyg i gymnasieskolan, gymnasiesärskolan och komvux.

Om arbetet
I rollen som projektadministratör arbetar du bland annat med löpande projektadministration såsom att:


• Diarieföra handlingar
• Föra minnesanteckningar
• Boka lokaler
• Administrera konferenser
• Administration av utskick
• Konstruktion av enkla enkätundersökningar och sammanställning av statistik

Det kan även tillkomma andra arbetsuppgifter framöver. Du tillhör enheten för gymnasieskola men arbetsuppgifterna kan beröra olika delar av avdelningen. På enheten kommer du att ha drygt 25 kollegor med olika specialistområden. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en arbetsplats där du har goda förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb, trivas och må bra. Våra förmåner omfattar bland annat friskvård, flexibel arbetstid och lediga klämdagar och goda semester- och pensionsvillkor. Skolverket har lokaler i Solna Business Park och det finns möjlighet att göra överenskommelse om distansarbete på upp till 50 procent om arbetsuppgifterna tillåter. 

Vi söker dig som har:

• Eftergymnasial utbildning mot administration och projektledning
• Aktuell erfarenhet av arbete med utbildningsadministration
• Aktuell erfarenhet av arbete med ärendehantering och diarieföring
• Goda kunskaper i MS Officepaketet
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


• Arbete på statlig myndighet
• Arbete med inriktning mot utbildningsfrågor
• Projektarbete
• Diarieföringssystemet Platina, fakturahanteringssystemet Proceedo och lönesystemet Primula, eller liknande system
• Verktyg för statistikinsamling

Som person har du stark servicekänsla och är samarbetsorienterad. Du är drivande och strukturerad samt har förmåga att effektivisera och prioritera ditt arbete. 

Medarbetarskapet är viktigt för oss på Skolverket. Att arbeta hos oss innebär att du agerar i enlighet med Skolverkets medarbetarskapspolicy och den statliga värdegrunden. Vårt medarbetarskap och ledarskap är formulerat i fem kärnvärden; förebild, tillit, ansvar, samarbete och utveckling.

Vilka är vi?
Enheten för gymnasieskola som nu rekryterar ingår i avdelningen för läroplaner. Avdelningen för läroplaner ansvarar för att utforma och systematiskt utveckla styrdokument för skolan, såsom kursplaner, ämnesplaner och allmänna råd. Avdelningens experter på innehållet i respektive skolform medverkar i andra avdelningars arbete med analys-, kommunikations- och skolutvecklingsfrågor. Vidare ansvarar avdelningen för nationella prov och kunskapsbedömning. 

Upplysningar och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, Skolverket tillämpar sex månaders provanställning. Arbetspsykologiska tester kommer att användas som en del i rekryteringsprocessen och genomförs innan intervju.

Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. I stället ställer vi utvalda urvalsfrågor när du registrerar din ansökan. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Läs gärna igenom ansökningsformuläret innan och förbered dina svar för att göra ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss senast 22 februari 2023!

Fackliga representanter: Peter Karlberg 08-527 331 67 (OFR/ST), Adrian Forssander 08-527 338 79 (Lärarförbundet), Lee Gleichmann Linnarsson (Saco) 08-5273 3151 och Kajsa Öhman (Saco) 08-5273 3522. Visa mindre

Medarbetare till KI:s centrala tentamensservice

Ansök    Jan 27    Karolinska Inst    Studieadministratör
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa? Karolinska Institutet söker en medarbetare för tentamensservice organiserad under avdelningen för utbildnings- och forskarutbildningsstöd. Fån den 1 april 2023 har Karolinska Institutet en central tentamensservice med uppdrag att samordna flera examinationer i salarna och bemanna med tentamensvakter.   Tentamensservicen leds av en samordnare och vi söker nu ytterligare en medarbetare som ska arbeta i te... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?
Karolinska Institutet söker en medarbetare för tentamensservice organiserad under avdelningen för utbildnings- och forskarutbildningsstöd.

Fån den 1 april 2023 har Karolinska Institutet en central tentamensservice med uppdrag att samordna flera examinationer i salarna och bemanna med tentamensvakter.   Tentamensservicen leds av en samordnare och vi söker nu ytterligare en medarbetare som ska arbeta i team med samordnaren. På avdelningen arbetar vi i nära dialog med institutionerna på universitetet för att ge ett bra administrativt stöd till studenter och lärare.

Din roll
Att arbeta med tentamensservice för examinationer är en viktig uppgift och att verksamheten fungerar har stor betydelse för de studenter och examinatorer. Din roll är att koordinera arbetet med examinationer i samarbete med samordnaren för tentamensservice. Verksamheten omfattar bl.a. att:

- inför varje examination ha kontakt med utbildningsadministratörer kring bokning av tid och sal för examination
- schemaläggning
- placera studenterna i examinationssalen
- boka tentavakter
- administration i systemen som används
- ansvara för uppstarten och avslutande av examinationer tillsammans med tentamensvakterna.

Arbetet ställer höga krav på självständighet i:

- att få examinationerna att fungera smidigt genom kontakt med examinatorer, utbildningsadministratörer och tentavakter
- att organisera och administrera uppgifter
- att kommunicera tydligt med olika verktyg t.ex. Teams, webbpublicering, mail m.m.
- att medverka till utvecklingen av verksamheten tillsammans med samordnaren för tentamensservice.

Arbetsuppgifterna omfattar att skapa goda förutsättningar för samarbete och dialog med annan stödverksamhet och lärare.

Vem är du?
Vi söker en person som tycker det är stimulerande att arbeta med olika arbetsuppgifter och att lösa frågor som uppkommer i arbetet.  Du behöver kommunicera på ett öppet och tydligt sätt med organisationen, samt lösa olika problem och utmaningar på ett strukturerat sätt. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav är att du:

- har gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning eller erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
- har tidigare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant, exempelvis inom administration och service 
- har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
- kan arbeta självständigt vilket innebär ett stort ansvarstagande, planering och struktur
- är lösningsfokuserad
- tycker om att samarbeta med många olika enheter och personer

Vi ser gärna att du:

- tidigare har arbetat inom utbildningsverksamhet på högskola eller universitet
- har erfarenhet av administration och verktyg för webbpublicering

Tidvis kommer flera arbetsuppgifter att behöva lösas parallellt, särskilt vid examinationsperioder. Arbetet kan delvis komma att förläggs till kvällar och helger, dvs. när vissa examinationer genomförs.

Arbetsintensiva perioder förekommer.

Då våra examinationer genomförs både på campus Solna och campus Flemingsberg kommer din arbetsplats att vara på båda campusområdena. 

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna och Flemingsberg

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Kvalitetshandläggare till Stockholm , möjlighet till del- eller heltid

Vill du jobba i en organisation som fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning? Är du dessutom en social, självgående och resultatinriktad person som trivs i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Då kan du vara rätt person för oss!     Dina arbetsuppgifter Som kvalitetshandläggare på studieförbundet Ibn Rushd ansvarar du tillsammans med andra inom förbundet för att säkerställa och följa upp verksamhetens kvalité. Inom ramen för tjäns... Visa mer
Vill du jobba i en organisation som fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning? Är du dessutom en social, självgående och resultatinriktad person som trivs i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Då kan du vara rätt person för oss!  

 

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetshandläggare på studieförbundet Ibn Rushd ansvarar du tillsammans med andra inom förbundet för att säkerställa och följa upp verksamhetens kvalité. Inom ramen för tjänsten analyserar och rapporterar du data och antar ett utvärderande, strategiskt perspektiv. Som kvalitetshandläggare ansvarar du för kontroller av verksamhet som ska rapporteras in, och ser till att den är i enlighet med förbundets rapporteringskrav och statens villkor för folkbildning. 

Du agerar dessutom administrativt stöd inom kvalitetsarbetet till förbundets övrig personal och fungerar som en länk mellan distrikt och Ibn Rushd nationella kvalitetsavdelning som du blir en del av. Som kvalitetshandläggare rapporterar du till kanslichef. Du kommer vara placerad på förbundets kansli i Solna.

 

Om dig

Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad, analytisk och självgående samt har höga kvalitetskrav. Du har förmåga att arbeta individuellt, men har också god samarbetsförmåga och tror på att samarbete är vägen till framgång. Du är bra på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter och levererar rätt kvalité i rätt tid. Du är en van datoranvändare, väl förtrogen med Officepaketet och beredd på att sätta dig in i nya digitala miljöer. För att snabbt komma in arbetet krävs det att du har förståelse för den ideella sektor, såsom föreningar, förbund och andra icke-vinstdrivande organisationer. Arbetet kräver också förmåga att möta arbetstoppar och att arbeta gentemot deadlines.

 

Kvalifikationer:


• Minst tre års erfarenhet av administrativt arbete.
• Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis administration eller liknande.
• God analytisk förmåga.
• Erfarenhet av kvalitetssäkring och uppföljning av verksamhet.
• Öga för detaljer men kan även se saker ur ett helhetsperspektiv.
• God kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt på svenska.
• Har goda datorkunskaper.
• Har god förmåga att samarbeta med människor i många olika situationer och från olika kulturer.

 

Meriter:


• Har erfarenhet inom folkbildning, gärna studieförbund.
• Har erfarenhet av verksamhetsrapporteringssystemet Gustav.
• Erfarenhet av arbete i ideell/idéburen- sektor.
• Är flerspråkig (arbetsspråket är svenska, men vid en del externa kontakter underlättar flerspråkighet).

 

 

Anställningsvillkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kan erbjudas som 100% eller 50%, skriv i din ansökan vad som tilltalar dig. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad i Solna med möjlighet till visst distansarbete. Tjänsten innebär resor och visst kvälls- och helgarbete. Vi tillämpar målstyrd arbetstid. Kollektivavtal finns mellan Fremia - Unionen och akademikerförbunden. 

 

Ansökan 

Sista ansökningsdag är 28e februari 2023.?Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ej via mail eller vanlig post. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat, vänta därför inte med din ansökan. I rekryteringsprocessen ingår träff med rekryterande chef så väl som personalgruppen.? 

 

Om oss

Ibn Rushd är ett ungt studieförbund med fokus på livsåskådning, mänskliga rättigheter och mångfald. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Ibn Rushd är en ideell och partipolitiskt obunden organisation som är öppen för alla, och vi har verksamheter över hela Sverige. Med folkbildning som verktyg engagerar vi oss i samhällsdebatten, producerar studiematerial och erbjuder ett brett utbud av seminarier, studiecirklar och kulturarrangemang. Genom att stärka den svensk-muslimska identiteten vill vi att alla ska kunna delta på lika villkor i samhället. Ibn Rushd tar ställning mot rasism som drabbar minoriteter och marginaliserade grupper och arbetar aktivt för förändring, förståelse och respekt. För mer information om oss se www.ibnrushd.se. 

 

Adress
Sundbybergsvägen 1C, 7 tr
171 73 Solna Visa mindre

Engagerad Skoladministratör

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Arbetsuppgifter
Är du Dibber Rullens nya Skoladministratör?

Rullen är en anpassad grund- och gymnasieskola som riktar sig till flerfunktionshindrade elever med intellektuellt funktionshinder från förskoleklass till och med gymnasiet och erbjuder en miljö där det finns en övertygelse om att alla barn kan utvecklas. Vi tar emot mellan 22-25 elever.

Vår verksamhetsidé lyder: Rätt utbildning i en kommunicerande och trygg miljö med höga förväntningar. Den är också ett löfte till våra elever och vårdnadshavare.
 
Rullen erbjuder: Förskoleklass (förskola), åk 1-9 (Anpassad grundskola), Anpassad gymnasieskola, Fritidshem och Korttidstillsyn 9§ LSS (komplement till skola).

Uppdraget är att bedriva skola där alla elever ges förutsättning att uppnå förmågor enligt gällande kursplan på för individen meningsfull och stimulerande nivå. Målet är en individ med kunskaper och värden som med sin unika egenart deltar i samhället.

Tillsammans med vår administrativa organisation på skolan kommer Du vara spindeln i nätet och  ett dagligt stöd för skolans elever, vårdnadshavare och medarbetare samt ha en mängd övriga kontakter både internt och externt. Du har många och varierande arbetsuppgifter såsom exempelvis ansvar för planering och bokning av skolskjutsar, vikarieanskaffning, post och fakturahantering, personaladministration, administration av personalfrånvaro, inköp, felanmälan, skolval och skolpliktsbevakning, rapportering i skolans administrativa system såsom tex InfoMentor, TYRA och lönerapportering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens inom ekonomi, HR eller service management och har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete.

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som är social och strukturerad i ditt arbete. Du är engagerad och intresserad av utveckling. Såväl elevernas, organisationens och din egen utveckling.

Du är innovativ och flexibel med förmågan att fånga ögonblicket som det är och göra det bästa av situationen utifrån Rullens kultur och struktur. Du vill växa och utvecklas för att alltid uppleva säkerhet i alla situationer.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara en god kommunikatör samt vara lyhörd i kontakten med människor både inom och utanför organisationen såsom tex. medarbetare, kommuner och skolskjutsbolag. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar. 

Vi söker efter en skoladministratör som vill vara med och bidra till att Rullens elever får en utbildning i världsklass, vilket innebär att du har ett stort engagemang för såväl elevernas välmående och utveckling som organisationens ständiga förbättringar.

Vi erbjuder
Dibber Rullen finns engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö som både har stort hjärta för eleverna och ett stort fokus på kunskaper och utveckling. Vårt uppdrag är att få världens viktigaste värden att växa, vilket innebär goda möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll och på ett personligt plan. 

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet)

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Patricia Larsson, Rektor, 0736221813, [email protected]

Arbetsplats
Hagalundsgatan 145

16964 Solna Visa mindre

Hållbarhetsspecialist med inriktning livsmedel

Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av livsmedel och måltidstjänster. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov. Du kommer främst att arbeta inom området livsmedel, men på sikt kan det bli aktuellt med ... Visa mer
Vi söker en driven medarbetare som vill arbeta inom området hållbar upphandling av livsmedel och måltidstjänster. Vår ambition är att utveckla den hållbara offentliga affären och ge ett tillgängligt, trovärdigt och praktiskt tillämpbart stöd till nytta för våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lyhört för att kunna ge mesta möjliga nytta utifrån våra målgruppers behov. Du kommer främst att arbeta inom området livsmedel, men på sikt kan det bli aktuellt med andra områden inom hållbar upphandling. Vi samverkar i stor utsträckning med andra myndigheter och organisationer, såväl nationella som internationella, och i din roll kommer du att representera oss i dessa sammanhang.  

Vill du jobba med hållbarhetsfrågor och tror på upphandling som verktyg för att förbättra samhället? 

I den här tjänsten får du utvecklande arbetsuppgifter inom hållbar offentlig upphandling. Du arbetar både i arbetsgrupper med andra, såväl som självständigt. 

I arbetsuppgifterna ingår att 


• Utveckla och uppdatera hållbarhetskriterier inom livsmedelsområdet. 
• Leda arbetsgrupper med externa deltagare. 
• Projektleda och delta i projekt kopplat till upphandling av livsmedel. 
• Ta fram stödmaterial, föreläsa och delta i kommunikationsåtgärder inom området hållbar upphandling. 
• Som en del av vår frågeservice, ta emot och svara på specifika frågor relaterade till hållbar upphandling och myndighetens uppdrag.  

Kvalifikationer 


• Relevant akademisk utbildning. 
• Erfarenhet av att arbeta praktiskt med hållbarhetsfrågor.  
• Erfarenhet inom livsmedelsområdet. 
• Erfarenhet av att föreläsa/hålla utbildningar. 
• Erfarenhet av projektledar- och/eller samordningsroll. 
• Erfarenhet av att arbeta självständigt, och trivs i den rollen.  
• Mycket god förmåga att uttrycka dig pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska. 

Meriterande 


• Erfarenhet av framtagande av kriterier.
• Erfarenhet av hållbar offentlig upphandling.
• Erfarenhet av offentliga måltider. 

Om dig 

Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar såväl juridiska som andra, ständigt med kunden i fokus. Du är resultat- och lösningsorienterad, har ett strukturerat arbetssätt och ett objektivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, söker samverkan med kollegor och omgivning och skapar delaktighet i stödet till myndighetens kunder.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla en modern myndighet, har ett stort samhällsintresse och som tror på möjligheterna med offentliga affärer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.  

Om Upphandlingsmyndigheten 

Upphandlingsmyndigheten jobbar för att de offentliga affärerna ska göra största möjliga nytta för samhället. Vår vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Tillsammans med andra verkar vi för att fler ska använda den offentliga köpkraftens styrka och möjlighet att bidra till samhällets hållbara omställning och en säker försörjning. 

Vi är en modern myndighet som samlar en bredd av kompetenser. I dag är vi cirka 80 medarbetare. Hos oss är det viktigt med samverkan och samarbete i genomförandet av vårt uppdrag, både internt och externt. Vi har en flexibel arbetsplats med tillgång till ljusa och nyrenoverade lokaler i Solna, nära allmänna kommunikationer. Läs mer om vårt uppdrag och oss som arbetsgivare på vår webbplats. 

Anställningen  

Vi söker en medarbetare för tillsvidareanställning. Anställningen är på heltid. Vi anser att olikheter berikar och strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.   

Ansökan  

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem senast fredag den 13 januari 2023. Bifoga CV och personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. Välkommen med din ansökan! 

För mer information, kontakta:  

Sofia Mårtensson, tf enhetschef Upphandling och marknad, 08-586?217 64  

Henrik Grönberg, Saco-S, 08-586 217 16 

Daniel Mott, ST 08-586 217 70 Visa mindre

Klättercentret Solna söker kursansvarig

Klättercentret slog upp porten till den första klätteranläggningen i Solna, Lucia 2003. Vi ville starta en anläggning för klättring som var till för alla, där både nybörjare och avancerade klättrare kunde känna sig välkomna. Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé. Klätte... Visa mer
Klättercentret slog upp porten till den första klätteranläggningen i Solna, Lucia 2003. Vi ville starta en anläggning för klättring som var till för alla, där både nybörjare och avancerade klättrare kunde känna sig välkomna. Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé. Klättercentret Stockholm AB driver idag den största klätterverksamheten i Sverige räknat till omsättning och antal anläggningar och vi har lyckats att ytterligare stärka den höga klätterkvaliteten som blivit vårt varumärke.
Nu söker vi på Klättercentret Solna en ny kursansvarig.
Som kursansvarig sköter du i samråd med platschef all administration kring anläggningens kursverksamhet samt är instruktörernas kontaktperson i arbetet. En av dina främsta arbetsuppgifter är att tillse att det finns rätt utbildade instruktörer i rätt tid och till rätt kurser.
Exempel på arbetsuppgifter:
Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
Agera kontaktperson för instruktörer
Samarbeta med den lokala ledningsgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och analytisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som kursansvarig beskriver rollen på följande sätt: ”En roll för dig som är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet.”
Förkrav: Vi förutsätter att du har ett intresse för klättring och klättrat aktivt i minst ett år, samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mejl och telefon.
Meriterande: Auktoriserad inomhusinstruktör samt tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller liknande administrativa roller.
Omfattning: Tjänsten är ett vikariat på heltid med chans till förlängning/tillsvidareanställning. Tjänsten består till stor del av administrativt arbete men även schemalagt arbete i reception och som instruktör. Vikariatet sträcker sig mellan 2023-01-09 till 2024-12-31.
Arbetstid: Arbetet kommer primärt att förläggas dagtid på vardagar, men ibland även kvällstid och helger. Anledningen till att arbetstiden ibland är oregelbunden är för att en kursansvarig behöver vara på anläggningen under olika tider för att förstå instruktörernas, anläggningens och kundernas behov.
Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i bifogat formulär. Var noggrann med att välja korrekt roll (kursansvarig) och anläggning (Solna) i ansökan. Sök idag, urval och intervjuer sker löpande! Visa mindre

Administratör sökes till Infranord!

Är du en driven och relationsskapande person som vill bidra inom den svenska järnvägen? Vill du bidra med energi och problemlösande inställning i ett varierat arbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Nu söker vi för kunds räkning en Administratör till Infranords utbildningsenhet. Infranord bygger och underhåller järnvägar för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med ca 1 750 medarbetare. Verksamhete... Visa mer
Är du en driven och relationsskapande person som vill bidra inom den svenska järnvägen? Vill du bidra med energi och problemlösande inställning i ett varierat arbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Nu söker vi för kunds räkning en Administratör till Infranords utbildningsenhet. Infranord bygger och underhåller järnvägar för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med ca 1 750 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Du kommer ingå i avdelningen Säkerhet och enheten Infraskolan. Du ingår i ett team med 4 Utbildningssamordnare, 2 Utbildningsansvariga och rapporterar till chefen för Infraskolan. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor och verksamhet.

I rollen ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
- Delaktig i implementering och utvecklingen av nytt LMS.
- Säkerställa att arbetet utförs enligt gällande lagar, föreskrifter och interna rutiner.
- Samordning och administrering av hela utbildningskedjan – från att samla in utbildningsbehov till att följa upp och registrera genomförda utbildningar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd via StudentConsulting och arbetar sedan ute hos Infranord i Solna. Uppdraget beräknas starta omgående och inleds med en 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Uppdraget är förlagt under kontorstider och finns en viss möjlighet till distansarbete.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, erfarenhet av utbildningsadministration eller motsvarande. Det krävs goda datakunskaper i rollen och du bör gilla att lära dig nya system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning och att arbeta strukturerat. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person måste du trivas och vara van vid att ta egna initiativ och självständigt driva frågor. Rollen har varierande arbetsuppgifter med krav på förmåga att prioritera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör ha en hög servicegrad, inge förtroende och ha lätt för att skapa relationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Nackademin söker Rekryteringsadministratör

Ansök    Okt 10    Nackademin AB    Studieadministratör
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta innebär att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara: Hantera ansökningar i vårt antagningssystem Daglig kontakt via mejl, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningar Grundläggande yrkesrådgivning ... Visa mer
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta innebär att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara:
Hantera ansökningar i vårt antagningssystem
Daglig kontakt via mejl, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningar
Grundläggande yrkesrådgivningPersonliga egenskaper
Den person vi söker är serviceinriktad och har inställningen att service är en viktig del i den relation vi bygger med våra blivande studenter. För att passa i vårt team behöver du vara framåt, initiativrik och ha en positiv attityd. Då arbetet periodvis kan vara stressigt är det av största vikt att du känner dig bekväm med att behålla lugnet även i dessa situationer.
Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa och därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta. Du behöver kunna arbeta både i grupp och självständigt.


Kvalifikationer
Gymnasieexamen och mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
God datorvana
Erfarenhet från service och/eller kundkontakt
Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem är meriterande men inget krav


Om Nackademin
Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 35 yrkeshögskoleutbildningar inom områden som hälsa, design, kommunikation, bygg och IT. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 2500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande företag.


Varaktighet och omfattning
Tjänsten är en timanställning på behovsbasis, vanligtvis 40 timmar i veckan med tillträde i januari 2023 och avslutas i september 2023. Löneform: Timlön Visa mindre

Administratör sökes i Stockholm

Arbetsbeskrivning Är du redo för nya utmaningar och har erfarenhet av administration? Då våra kunders behov dyker upp löpande så vill vi komma i kontakt med dig som arbetat inom liknande områden och är öppen för nya möjligheter. Rollen passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad och brinner för struktur och kundservice. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både externt och internt. Du är lite av ett servic... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du redo för nya utmaningar och har erfarenhet av administration? Då våra kunders behov dyker upp löpande så vill vi komma i kontakt med dig som arbetat inom liknande områden och är öppen för nya möjligheter. Rollen passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad och brinner för struktur och kundservice. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både externt och internt. Du är lite av ett serviceproffs.

Har du en god erfarenhet av olika IT-system, administrativ erfarenhet och beskriver dig själv som lösningsorienterad och prestigelös? Sök idag! 

Ansvarsområden
Våra kundbolag existerar i en mängd olika verksamheter, vilket gör det möjligt att få arbeta brett med administration och handläggning. Ansvarsområden som kan ingå är HR-administration, handläggning inom myndighet, orderadministration, systemadministration, inköpsadministration, koordinering av olika projekt, assistera olika personer hos våra kundbolag som exempelvis en chef eller en avdelning.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har: 
God systemvana i olika system
God erfarenhet från en administrativ roll
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta eget ansvar, trivs i att arbeta i team, är prestigelös och nyfiken. 

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen på vår hemsida. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Urval görs utifrån den kandidat som uppfyller våra krav (inkl. meriterande) bäst.  

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Röstmottagare till Solna stad

Ansök    Jun 10    Solna kommun    Nämndsekreterare
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022! Om uppdraget Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige. Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare! Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och va... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022!

Om uppdraget
Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige.

Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare!

Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och valet till Europaparlamentet vart femte år. Utöver detta ansvarar kommunerna för genomförandet av folkomröstningar och eventuella extra val.

Valnämnden ansvarar för att förbereda och genomföra val på lokal nivå och nämnden finns därför i samtliga Sveriges kommuner. Valnämndens uppgift är bland annat att bemanna kommunens valdistrikt och förtidsröstningslokaler.

Röstmottagare – vad innebär det?
Som röstmottagare är du med i valprocessen och säkerställer att rösterna sammanställs på ett tryggt och korrekt sätt. Arbetet sker i olika lokaler i Solna och pågår till dess att alla röster räknats under valdagen den 11 september.

Förtidsröstningen börjar den 24 augusti och pågår fram t.o.m valdagen den 11 september.

Vad krävs för att bli röstmottagare?
I rollen som röstmottagare behöver du ha fyllt 18 år senast på valdagen den 11 september 2022. Du talar god svenska och om du även talar andra språk ser vi det som meriterande.

Som person är du stresstålig och bibehåller en god service, noggrannhet och struktur även vid pressade situationer. Vi ser det som starkt meriterande om du har ett intresse och kunskap av demokrati och demokratiska processer. Tidigare erfarenhet som röstmottagare eller annat valarbete kommer att underlätta i ditt uppdrag.

Vårt erbjudande
Som ersättning för arbetet som röstmottagare vid förtidsröstningen utgår timarvode. På valdagen utgår ett fast arvode som fastställs av valnämnden.

För att förbereda dig inför ditt uppdrag som röstmottagare kommer du att genomgå en utbildning som genomförs av Solna stads valkansli. Vid utbildningstillfället utgår ingen ytterligare ersättning.

Arvodet är enligt följande:

- Ordförande 3 500 kr
- Vice ordförande 3 200 kr
- Röstmottagare 2 500 kr
- Reserver i beredskap 500 kr

För dig som anställd i staden kan du se alternativ ersättning i timmar på stadens intranät. För dig som arbetar med röstmottagning förtidsröster utgår timarvode.   

Om ansökan
Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV senast den 15 augusti 2022. Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under processens gång.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Rebecka Engvall, valsamordnare, på [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Stadsledningsförvaltningens uppgift är att biträda kommunstyrelsen med ledning och styrning av övergripande och strategiska frågor. Förvaltningen hanterar bland annat övergripande frågor inom ekonomi, kansli, internservice, kontaktcenter, HR, upphandling, IT, kommunikation, genomförande av allmänna val samt trygghet och säkerhet.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Studentadministratör till Nackademin

Ansök    Apr 20    Performiq AB    Studieadministratör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du bli en del av ett team med stor gemenskap? Vill du arbeta i en fartfylld organisation med varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som studentadministratör till Nackademin i Solna! I rollen som studentadministratör kommer du att vara en viktig del i vår organisation. Du blir en del av vår firstline vilket innebär att du kommer att arbeta med verksamhetsnära frågor. Tillsammans med teamet kommer du att ingå i ett... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du bli en del av ett team med stor gemenskap? Vill du arbeta i en fartfylld organisation med varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som studentadministratör till Nackademin i Solna!

I rollen som studentadministratör kommer du att vara en viktig del i vår organisation.
Du blir en del av vår firstline vilket innebär att du kommer att arbeta med verksamhetsnära frågor. Tillsammans med teamet kommer du att ingå i ett rullande schema med att bemanna receptionen på Nackademin.

Arbetsuppgifterna i gruppen består bland annat av:

• Administrera våra studenter
• Kontinuerliga inköp av förbrukningsmaterial
• Avlasta våra utbildningsledare
• Ta emot och distribuera ärenden via telefon och mejl
• Bidra till förbättringar av arbetssätt


Personprofil
För att lyckas i rollen som studentadministratör är du serviceinriktad och social. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra studenter och den de vänder sig till när de behöver hjälp. Som person är du organiserad, strukturerad och gillar att arbeta metodiskt.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Ansvarsfull
• Strukturerad
• Noggrann
• Ett stort engagemang
• Flytande svenska i tal och skrift

Vidare för att passa in i tjänsten behöver du behärska Word, Powerpoint och grunderna i Excel. Vi arbetar med fyra egna interna system som du kommer att bli utbildad i.
Vi vill att du som söker är snabblärd, systemintresserad, analytisk och gillar att vara ”spindeln i nätet”.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som studentadministratör.


Övrigt
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flextid
Ort: Solna


Företagspresentation
Nackademin, det ligger väl i Nacka? tänker du och säkert många med dig. Och du har rätt – historien om Nackademin börjar i Nacka, där två lärare från Nacka kommun bestämde sig för att starta vuxenutbildningar som skulle leda till jobb. Året var 1994 och man hade en idé om att driva utbildning med tät samverkan mellan näringsliv och skola. Och varför inte kombinera utbildning med Göteborgshumor, tänkte de, och namnet Nackademin kom till.

Yrkeshögskolan är Sveriges mest pricksäkra utbildningsform som svarar mot många av de utmaningar och behov som finns inom matchning och kompetensförsörjning i Sverige idag. Nackademin är experter på Yh-utbildningar och framtagande av proaktiva yrkesroller som uppfyller aktuella och framtida kompetensbehov. Som utbildningsaktör inom yrkeshögskolan så driver och delar vi våra branschers utmaningar genom att vara en strategisk partner kopplat till en effektiv rekrytering av kompetens. Visa mindre

Röstmottagare till Solna stad

Ansök    Maj 10    Solna kommun    Nämndsekreterare
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022! Om uppdraget Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige. Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare! Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och va... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022!

Om uppdraget
Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige.

Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare!

Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och valet till Europaparlamentet vart femte år. Utöver detta ansvarar kommunerna för genomförandet av folkomröstningar och eventuella extra val.

Valnämnden ansvarar för att förbereda och genomföra val på lokal nivå och nämnden finns därför i samtliga Sveriges kommuner. Valnämndens uppgift är bland annat att bemanna kommunens valdistrikt och förtidsröstningslokaler.

Röstmottagare – vad innebär det?
Som röstmottagare är du med i valprocessen och säkerställer att rösterna sammanställs på ett tryggt och korrekt sätt. Arbetet sker i olika lokaler i Solna och pågår till dess att alla röster räknats under valdagen den 11 september.

Förtidsröstningen börjar den 24 augusti och pågår fram t.o.m valdagen den 11 september.

Vad krävs för att bli röstmottagare?
I rollen som röstmottagare behöver du ha fyllt 18 år senast på valdagen den 11 september 2022. Du talar god svenska och om du även talar andra språk ser vi det som meriterande.

Som person är du stresstålig och bibehåller en god service, noggrannhet och struktur även vid pressade situationer. Vi ser det som starkt meriterande om du har ett intresse och kunskap av demokrati och demokratiska processer. Tidigare erfarenhet som röstmottagare eller annat valarbete kommer att underlätta i ditt uppdrag.

Vårt erbjudande
Som ersättning för arbetet som röstmottagare vid förtidsröstningen utgår timarvode. På valdagen utgår ett fast arvode som fastställs av valnämnden.

För att förbereda dig inför ditt uppdrag som röstmottagare kommer du att genomgå en utbildning som genomförs av Solna stads valkansli. Vid utbildningstillfället utgår ingen ytterligare ersättning.

Arvodet är enligt följande:

- Ordförande 3 500 kr
- Vice ordförande 3 200 kr
- Röstmottagare 2 500 kr
- Reserver i beredskap 500 kr

För dig som anställd i staden kan du se alternativ ersättning i timmar på stadens intranät. För dig som arbetar med röstmottagning förtidsröster utgår timarvode.   

Om ansökan
Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV senast den 5 juni 2022. Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under processens gång.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Rebecka Engvall, valsamordnare, på [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.Stadsledningsförvaltningens uppgift är att biträda kommunstyrelsen med ledning och styrning av övergripande och strategiska frågor. Förvaltningen hanterar bland annat övergripande frågor inom ekonomi, kansli, internservice, kontaktcenter, HR, upphandling, IT, kommunikation, genomförande av allmänna val samt trygghet och säkerhet.Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Administratör inom internationell forskningsfinansiering

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Tycker du det låter spännande att jobba med att stödja externfinansierade forskningsprojekt samt att du vill vara med och skapa service i världsklass för Karolinska Institutets forskare, medarbetare och externa partners? Då är detta rätt jobb för dig. Grants Management Office (GMO) består av cirka 20 medarbetare med huvudsakliga uppdraget att hantera finansiell rapportering avseende externfinansierade projekt... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Tycker du det låter spännande att jobba med att stödja externfinansierade forskningsprojekt samt att du vill vara med och skapa service i världsklass för Karolinska Institutets forskare, medarbetare och externa partners? Då är detta rätt jobb för dig.

Grants Management Office (GMO) består av cirka 20 medarbetare med huvudsakliga uppdraget att hantera finansiell rapportering avseende externfinansierade projekt, främst EU-, NIH/USA- och SIDA-finansierade projekt samt ge professionella råd med hög service till KIs institutioner, universitetsförvaltningen, finansiärer, projektkoordinatorer och projektpartners.

Utöver finansiell rapportering arbetar enheten med löpande budgetuppföljningar, kontraktsändringar, förberedelse inför granskning och revision samt kvalitetssäkring av rapporter men ger också löpande råd och stöd till projekten.

Avdelning Research Support Office (RSO) vid universitetsförvaltningen som är indelad i 4 enheter: Grants Office (GO), som stödjer forskare med rådgivning och support till interna och externa bidragsansökningar och beviljade projekt samt har information om aktuella forsknings- och resebidrag. Grants Management Office (GMO), som stödjer forskare med projektadministration och finansiell återrapportering av EU/US projekt.

Compliance & Data Office (CDO) som stödjer forskare kring frågor om i första hand icke-finansiell regelefterlevnad vid extern finansierade projekt och erbjuder support med hantering av kliniska prövningar. External Engagement Office (EEO), som stödjer forskare i att upprätta och förvalta partnerskap med industrin och andra externa aktörer.

Din roll
Som administratör vid GMO stödjer du handläggarna vid enheten i administrativa processer och rutiner så som att ta omhand och granska forskarnas tidrapporter, granska forskarnas reseräkningar, bevaka mail till funktionsbrevlåda, och uppdatera enhetens websidor. Forskarnas tidrapporter i EU-projekt granskas sedan hösten 2021 genom en ny rutin som tagits fram för att stärka stödet till forskarna och utveckla rättssäkerheten i hanteringen. Du säkerställer att dokumentation hanteras korrekt och sparas utifrån gällande regelverk och rutiner. I rollen deltar du också i utvecklingsarbeten vid enheten, utifrån din kompetens och dina arbetsuppgifter.

Vem är du?
Kvalifikationer

Du har en flerårig erfarenhet av administrativt stöd där du med fördel hanterat och granskat inflöde av dokumentation. Du är som person noggrann och har stor erfarenhet av arbete där det ställs stora krav på efterlevnad av regelverk och rutiner. Du har relevant högskoleexamen eller annan motsvarande erfarenhet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du har hög personlig integritet, är serviceinriktad, lojal, utåtriktad. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt liksom för att samarbeta med andra och för att skapa goda relationer. Du är van att arbeta i Microsoft Office.

Meriterande

Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom offentlig verksamhet, företrädesvis statlig myndighet, eller att du har erfarenhet från universitet och högskola eller kunskapsbaserade organisationer. Erfarenhet av personal- och ekonomisystem så som Primula och UBW är meriterande, liksom arbete med webuppdateringar. Vid urval kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.
KI erbjuder möjligheten till ett så kallat flexibelt arbetssätt. Detta innebär att distansarbete kan tillämpas i den mån verksamhetens behov tillåter. 

Placering: Solna 

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Administratör intensivåret

Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta ... Visa mer
Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Vill du bli en av oss?
Vilka är vi
Avdelningen, som är placerad på myndighetens huvudkontor, verkar inom verksamhetsområde Arbetssökande.

Avdelningen koordinerar och samordnar myndighetsövergripande arbete utifrån sitt funktionsansvar. Avdelningen består av tre enheter och ansvaret spänner över flera delar i kundleveransområde rehabilitera, arbetsmarknadspolitiska program och insatser.

Enheten arbetsmarknadsinsatser
Enheten arbetsmarknadsinsatser ansvarar för flera av myndighetens program, samt har sektorsansvar för arbetslivsinriktad rehabilitering. Enhetens arbete syftar till att skapa förutsättningar för arbete genom att identifiera behov av stöd, förebygga och bryta långtidsarbetslöshet, sörja för god förvaltning och trygga förutsättningar för att genomföra arbetsmarknadspolitiken.

Arbetsuppgifter
En viktig del i Arbetsförmedlingens uppdrag är att utöva god förvaltning, vilket vilar på den statliga värdegrunden och förvaltningsrättsliga principer. Det innebär att du som statstjänsteperson har ett ansvar kring ordning, saklighet och objektivitet i arbetet. Arbetet har hög rättssäkerhet med välgrundade och välmotiverade beslut och att uppgifter och ärenden hanteras på ett enhetligt och korrekt sätt.

Ditt uppdrag blir att vara ett administrativt stöd inom intensivåret, både för det egna teamet och för externa samarbetspartner inom uppdraget. Det innebär bland annat att bevaka och utveckla arbetssätt, metoder och metodstöd och anpassa dem efter lärdomar och insikter från arbetet.

Du kan också få delta i andra uppdrag, såväl de som kommer i regleringsbrev, liksom de som beslutats på avdelningen. 

Vem söker vi
Du lockas av en tidsbegränsad anställning i en oerhört viktig framtidsfråga – att bidra till att personer från andra länder fortare får arbete och att arbetsgivare får ta del av deras kompetens.

Du tycker om att stötta andra med administration och säkra att det görs med god förvaltning. Du känner dig bekväm med svenska i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du ödmjuk, nyfiken och öppen för att jobba i team tillsammans med andra. Du är kommunikativ och utvecklar goda relationer såväl inom teamet som med samarbetspartner utanför Arbetsförmedlingen.

Kvalifikationer
- Högskoleexamen om lägst 180hp/120p, samhällsvetenskap, juridik, IT.
- Erfarenhet av Arbetsförmedlingens system som AIS, Elin, Diariet.

Övriga meriter för tjänsten
- Fallenhet och intresse för administrativt arbete.

För att trivas hos oss behöver du ha hög förmåga att driva och arbeta självständigt utifrån olika uppdrag. Du behöver vara flexibel då förutsättningar och styrning kan påverka arbetet på kort varsel och ställa krav på nya prioriteringar. Du behöver ha god samarbetsförmåga. Att dokumentera och skriva är en stor del av arbetet och du kommer även läsa och hantera stora mängder information som berör ditt arbete.

Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarskap.

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

- Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
- Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
- Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring 

Vårt erbjudande
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 31 dec 2022 med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsorten är enligt överenskommelse och vi erbjuder hybridarbete för en ökad flexibilitet. Visst arbete kommer att utföras i Stockholm.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-03-21.

Du ansöker genom att klicka på knappen ”ansök”. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet, samt betyg/intyg som styrker kraven om utbildning och/eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsida Jobba hos oss - Arbetsförmedlingen (arbetsformedlingen.se)

Urvalstest kan förekomma i vår rekryteringsprocess och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökningstiden gått ut.

Kontakt:

Margareta Mörtsell, rekryterande chef, [email protected]

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk. Visa mindre

Röstmottagare till Solna stad

Ansök    Mar 14    Solna kommun    Nämndsekreterare
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022! Om uppdraget Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige. Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare! Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och valet... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att upprätthålla demokratin? Bli röstmottagare vid val till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022!

Om uppdraget
Den 11 september 2022 är det riksdagsval i Sverige. Valnämndens kansli i Solna söker därför efter dig som är engagerad och som vill bidra genom att arbeta som röstmottagare!

Sveriges kommuner ansvarar för genomförandet av de allmänna valen till riksdag, region- och kommunfullmäktige vart fjärde år och valet till Europaparlamentet vart femte år. Utöver detta ansvarar kommunerna för genomförandet av folkomröstningar och eventuella extra val.

Valnämnden ansvarar för att förbereda och genomföra val på lokal nivå och nämnden finns därför i samtliga Sveriges kommuner. Valnämndens uppgift är bland annat att bemanna kommunens valdistrikt och förtidsröstningslokaler.

Röstmottagare – vad innebär det?
Som röstmottagare är du med i valprocessen och säkerställer att rösterna sammanställs på ett tryggt och korrekt sätt. Arbetet sker i olika lokaler i Solna och pågår till dess att alla röster räknats under valdagen den 11 september.

Förtidsröstningen börjar den 24 augusti och pågår fram t.o.m valdagen den 11 september.

Vad krävs för att bli röstmottagare?
I rollen som röstmottagare behöver du ha fyllt 18 år senast på valdagen den 11 september 2022. Du talar god svenska och om du även talar andra språk ser vi det som meriterande.

Som person är du stresstålig och bibehåller en god service, noggrannhet och struktur även vid pressade situationer. Vi ser det som starkt meriterande om du har ett intresse och kunskap av demokrati och demokratiska processer. Tidigare erfarenhet som röstmottagare eller annat valarbete kommer att underlätta i ditt uppdrag.

Vårt erbjudande
Som ersättning för arbetet som röstmottagare vid förtidsröstningen utgår timarvode. På valdagen utgår ett fast arvode som fastställs av valnämnden.

För att förbereda dig inför ditt uppdrag som röstmottagare kommer du att genomgå en utbildning som genomförs av Solna stads valkansli. Vid utbildningstillfället utgår ingen ytterligare ersättning.

Om ansökan
Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV senast den 30 april 2022. Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under processens gång.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Rebecka Engvall, valsamordnare, på [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

 


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Stadsledningsförvaltningens uppgift är att biträda kommunstyrelsen med ledning och styrning av övergripande och strategiska frågor. Förvaltningen hanterar bland annat övergripande frågor inom ekonomi, kansli, internservice, kontaktcenter, HR, upphandling, IT, kommunikation, genomförande av allmänna val samt trygghet och säkerhet.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Utbildningsadministratör inom yrkeshögskola

Sälj & Marknadshögskolan, grundat 1996, är en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning inom försäljning och marknadsföring. Vår verksamhet utgörs till stor del av yrkeshögskoleutbildning men vi bedriver även onlineutbildningar samt utbildningar för företag. Genom ett nära samarbete med branschen säkerställs att våra utbildningar håller hög kvalitet och motsvarar arbetsmarknadens behov. Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia,... Visa mer
Sälj & Marknadshögskolan, grundat 1996, är en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning inom försäljning och marknadsföring. Vår verksamhet utgörs till stor del av yrkeshögskoleutbildning men vi bedriver även onlineutbildningar samt utbildningar för företag. Genom ett nära samarbete med branschen säkerställs att våra utbildningar håller hög kvalitet och motsvarar arbetsmarknadens behov. Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Norra Europas ledande utbildningsföretag.

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Vi är branschneutrala vilket innebär att du efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig. De bästa utbildarna för varje moment och närkontakt med näringslivet på lokal nivå garanterar att innehållet i våra utbildningar alltid motsvarar de krav som marknaden ställer på en kvalificerad säljare och marknadsförare.

Om tjänsten
Som administratör hos oss är du en central person i vår organisation. Under en arbetsvecka samverkar du dagligen med utbildningsledarna och träffar många av våra studerande och utbildare. Därför är det viktigt att du kan bemöta personer på ett professionellt sätt och att du aktivt bidrar i det gemensamma arbetet. Arbetsuppgifterna är många och varierade, inom både administration och systemadministration, varför du bör kunna prioritera och strukturera din arbetsdag på ett effektivt sätt, samtidigt som du är noggrann och strävar efter att uppnå bästa resultat för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett team med tre utbildningsledare och en utbildare på plats. På vårt kontor i Göteborg finns ytterligare fyra utbildningsledare, en utbildare, en administratör, en affärsutvecklare samt din chef. Du kommer att ha ett tätt samarbete med din administratörskollega i Göteborg och bör därför känna dig trygg i kommunikation på distans. Du behöver också känna dig trygg med ett ledarskap på distans.

Sälj & Marknadshögskolans ambition är att ta nya kliv i digitaliseringen av verksamheten och du kommer att vara drivande i införandeprojekt och internutbildningar i nära samarbete med utbildningsledarna och utbildningschefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna med inriktning IT- och administration. Du har relevant erfarenhet inom administration och systemadministration, företrädesvis från utbildningsväsendet. Tidigare erfarenheter från administration kopplat till Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) och Centrala Studiestödsnämnden (CSN) ser vi som mycket meriterande.

Du är en strukturerad och noggrann person som trivs i en arbetsmiljö som präglas av sociala kontakter och problemlösning. Då ditt främsta arbetsverktyg kommer att vara datorn ser vi att du behärskar de vanligaste programmen i Office-sviten obehindrat. Du är intresserad av nya digitala lösningar, har lätt för att lära dig nya system och vill vara drivande i utvecklingen av vårt digitala arbetssätt.

Din svenska är mycket god i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En medarbetare hos oss bör vara strukturerad, noggrann, socialt trygg och trivas med snabba omställningar. Vi i teamet är lagspelare och ser att du som söker tjänsten delar vår syn på samarbete och gemenskap som nycklar till en trevlig arbetsmiljö och framgångsrikt arbete.

Arbetsuppgifter

• Hantera skolans olika datorsystem som superuser och ge internutbildningar i dessa
• Administrera betyg internt samt till Myndigheten för yrkeshögskolan och till CSN
• Administrera vår digitala lärplattform Omniway.
• Förbereda och administrera vid uppstart av utbildning och nya kurser
• Administrera studiedokument via SharePoint
• Administrera skolans utbildningar i ansökningsverktyget yh-antagning.se
• Lokalansvar där bland annat inköp av kontorsutrustning samt brandskyddsansvar ingår
• Administrera vid salstentamen och hyra in tentavakter vid behov
• Allmänna administrativa uppgifter för skolan på nationell- och kontorsnivå

Är du den vi söker?
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-10-01. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Emma Olau på 010-142 13 47 eller via mail [email protected]

Lön
Lönetyp: Fast månadslön

Anställningsvillkor: 100% föräldravikariat från runt 1 november 2021 och cirka ett år framåt, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag. AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Research Administrator

Ansök    Aug 19    Karolinska Inst    Studieadministratör
Do you want to contribute to top quality medical research? The Strategic Research Programme in Cancer at KI, Cancer Research KI constitutes an overall umbrella organization with the task of representing cancer research at KI, which is a broad and geographically dispersed research area with research groups at most KI institutions. Your mission Your role in the Cancer Research KI organisation is to aid in the missions of the programme by helping with a ... Visa mer
Do you want to contribute to top quality medical research?
The Strategic Research Programme in Cancer at KI, Cancer Research KI constitutes an overall umbrella organization with the task of representing cancer research at KI, which is a broad and geographically dispersed research area with research groups at most KI institutions.

Your mission

Your role in the Cancer Research KI organisation is to aid in the missions of the programme by helping with a variety of tasks of the administration with a focus on communication, working closely with the research coordinator of Cancer Research KI.

The position offers a varied spectrum of tasks, including communication (web page, newsletters, social media, etc.), organizing and conducting events (meetings, workshops, conferences), assisting with administrative tasks as needed. You will be based at BioClinicum, but attend meetings at several sites around KI if needed.


Your profile

We are looking for an early career stage researcher at KI, perhaps in your first years after Ph.D., who would like to gain some valuable administrative and communication experience by working part-time 50%, (i.e., two and a half-day/ week at the office) for Cancer Research KI. You will work closely with the Cancer Research KI research coordinator, taking part in running the daily operations of the organisation.

The research administrator would preferably have a Ph.D. in the biomedical field. It is also an advantage if he/she has work experience from academia and/or industry with similar tasks. Organizational and communication skills are highly important as well as an active attitude with an interest to engage in work to develop the communication for the program. Great emphasis will be placed on personal qualities such as communication and social skills and the ability to cooperate. Good written English skills are required and knowledge of Swedish (spoken/written) is needed.


What do we offer?

A creative and inspiring environment full of expertise and curiosity. Karolinska Institutet is one of the world's leading medical universities. Our vision is to pursue the development of knowledge about life and to promote a better health for all. At Karolinska Institutet, we conduct successful medical research and hold the largest range of medical education in Sweden. Karolinska Institutet is a state university, which entitles to several benefits such as extended holiday and generous occupational pension. Employees also have access to our modern gym for free and receive reimbursements for medical care.

 The Strategic Research Programme in Cancer at KI, Cancer Research KI (https://ki.se/en/stratcan/cancer-research-ki ), active at the Department of Oncology and Pathology, constitutes an overall umbrella organization with the task of representing cancer research at KI, which is a broad and geographically dispersed research area with research groups at most KI institutions. Cancer Research KI is an initiative funded by the Swedish Research Council to strengthen and expand the already strong cancer research at Karolinska Institutet. Cancer Research KI works to increase contacts between cancer researchers from different disciplines, from basic tumour biology to clinical oncology. In addition, to increase cooperation with external actors such as other Universities (nationally and internationally), health care and industrial collaborators.


Location: in Solna

Application

Welcome to apply at the latest 8 of September 2021. The application is to be submitted through the Varbi recruitment system.  Want to make a difference? Join us and contribute to better health for all. Visa mindre

Nackademin söker Rekryteringsadministratörer

Ansök    Nov 8    Nackademin AB    Studieadministratör
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara: Arbete med registrering i vårt antagningssystem Daglig kontakt via mail, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningar Grundläggande yrkesrådg... Visa mer
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara:


Arbete med registrering i vårt antagningssystemDaglig kontakt via mail, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningarGrundläggande yrkesrådgivningDelta i och hjälpa till med t.ex. öppet hus och uppropTjänsten passar dig som
Är serviceinriktade och har inställningen att service är en viktig del i den relation vi bygger med våra blivande studenter. För att passa i vårt team tror vi att du är framåt, initiativrik och har en positiv attityd. Då arbetet periodvis kan vara stressigt, är det av största vikt att du känner dig bekväm med att behålla lugnet även i dessa situationer.
Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Vi vill att du känner dig trygg med att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter ska utföras samt utföra dessa på utsatt tid. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta.


Kvalifikationer
Gymnasieexamen
Mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
God datorvana
Erfarenhet från service och/eller kundkontakt
Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem är meriterande men inget kravOm Nackademin
Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som hälsa, design, kommunikation, bygg och IT. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 800 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande företag. Våra utbildningar sker i nära samarbete med arbetslivet både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, diplomutbildning eller skräddarsydd företagsutbildning.


Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en timanställning på behovsbasis, företrädesvis 30-40 timmar i veckan. Mestadels 40 timmar i veckan. Tillträde i januari/februari 2022 och avslutas i september 2022.


Så söker du
Maila CV och personligt brev till [email protected]


Intervjuer sker löpande. Tjänsten planeras tillsättas under november månad med start i januari/februari. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Utbildningsproducent till ESF-projekt i Solna stad

Vill du vara med och ta dig an dagens och morgondagens utmaningar inom digital kompetensförsörjning i offentlig sektor? Vill du arbeta i ett projektteam där du har stort inflytande i arbetet? Då är detta möjligheten för dig, som har erfarenhet av att skapa e-utbildningar, att vara med och göra skillnad på riktigt. Digitalt medarbetarskap Projektet, som är ESF-finansierat, syftar till att ge chefer och medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen... Visa mer
Vill du vara med och ta dig an dagens och morgondagens utmaningar inom digital kompetensförsörjning i offentlig sektor? Vill du arbeta i ett projektteam där du har stort inflytande i arbetet? Då är detta möjligheten för dig, som har erfarenhet av att skapa e-utbildningar, att vara med och göra skillnad på riktigt.Digitalt medarbetarskap
Projektet, som är ESF-finansierat, syftar till att ge chefer och medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen och Omvårdnadsförvaltningen kompetens att kunna använda den digitala tekniken och de enkla, smarta och effektiva arbetssätt som den ger. Genom projektet tillgodoser staden chefers och medarbetares möjlighet att verka i, och utvecklas med, kunskapssamhället.

Inom projektet Digitalt medarbetarskap har vi bland annat utbildat medarbetare i de digitala verktyg som används inom de olika verksamheterna samt utbildat chefer i förändringsledning. Utbildningsinsatserna har genomförts i olika format såsom lärarledda grupputbildningar, en till en-genomgångar och online-utbildningar.

Under våren 2021 har vi infört ett LMS i staden för att få en naturlig samlingsplats för de utbildningsinsatser som är framtagna inom projektet. LMS:et ska även underlätta utbildningsadministrationen, ge möjligheter till uppföljning av kompetensutvecklingsinsatser samt göra det enklare att hitta och anmäla sig till tillgängliga lärarledda och online-utbildningar (e-utbildningar).

För att de framtagna utbildningarna ska vara tillgängliga även efter projektets avslut behöver vi nu omvandla utbildningsmaterial till online-utbildningar och publicera dessa i LMS:et.

Nu letar vi efter dig som vill vara med och ta fram dessa tillsammans med oss.

Om arbetet
Du kommer ingå i en projektgrupp som består av fem personer samt arbeta med ytterligare kollegor som arbetar med projektet ute i våra verksamheter.

Ditt arbete kommer att gå ut på att utifrån utbildningsmaterial i bl.a PowerPoint skapa online-utbildningar och lathundar i LMS:ets inbyggda författarverktyg, Composer. Du kan även komma att få hjälpa till med kartläggning av utbildningar på de olika förvaltningarna, administrera LMS:et samt producera filmer till utbildningar och projektets slutkonferens.

Du kommer att jobba nära projektledaren för Digitalt medarbetarskap, projektledaren för LMS-införandet samt delprojektledare och digitala kompetensledare på de två olika förvaltningarna.

Tjänsten passar dig som trivs i att arbeta med frihet under ansvar och är ute efter ett jobb som inte bara är roligt och varierande – utan som också handlar om att göra en samhällsinsats.

Vi söker dig som


• Har eftergymnasial utbildning som learning designer eller av staden bedömd likvärdig utbildning.

Har du som söker erfarenhet av att utbilda vuxna och har applicerat pedagogiska modeller gentemot den målgruppen är detta meriterande, men inget krav. Likaså är det meriterande om du tidigare har producerat e-utbildningar och filmer. Kunskap och erfarenhet av LMS är meriterande.

Som person tror vi att du är strukturerad, självgående och har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du trivs och tycker om att samarbeta tillsammans med andra för att nå ett gott resultat och har ett pedagogiskt förhållningssätt.

Mer information
Välkommen med din ansökan innehållandes CV senast 06/06-2021. När du söker kommer du att få svara på några urvalsfrågor som ersätter ditt personliga brev och ligger till grund för det första urvalet i tjänsten.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi kommer att hantera ansökningar efter sista ansökningsdatum. Rekryteringsprocessen kommer bestå av screening-tester, intervju samt referenstagning.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Nina Germerud, Projektledare för LMS-införandet [email protected]

Tjänsten är en projektanställning på heltid som sträcker sig fram till årsskiftet 2021 med tillträde snarast.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Stadsledningsförvaltningens uppgift är att biträda kommunstyrelsen med ledning och styrning av övergripande och strategiska frågor. Förvaltningen hanterar bland annat övergripande frågor inom ekonomi, kansli, internservice, kontaktcenter, HR, upphandling, IT, kommunikation, genomförande av allmänna val samt trygghet och säkerhet.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Utbildningsansvarig

Vi på Hantverkshjälpenonline söker en person som skall hantera vår tjänst byggutbildningar. Vi bygger idag upp ett affärssystem för hantverksföretag. I det systemet har vi en tjänst där våra medlemmar kan boka byggutbildningar för sin personal. Du kommer förhandla och planera för utbildningar. Vara spindeln i nätet med marknadsföring och sälj teamet. Se till att kurser och kursdeltagare fungerar. Du jobbar med ett grymt team av medarbetare. Hantverkshjälp... Visa mer
Vi på Hantverkshjälpenonline söker en person som skall hantera vår tjänst byggutbildningar. Vi bygger idag upp ett affärssystem för hantverksföretag. I det systemet har vi en tjänst där våra medlemmar kan boka byggutbildningar för sin personal. Du kommer förhandla och planera för utbildningar. Vara spindeln i nätet med marknadsföring och sälj teamet. Se till att kurser och kursdeltagare fungerar. Du jobbar med ett grymt team av medarbetare.
Hantverkshjälpenonline är som ett varuhus med tjänster och funktioner för Hantverkare som är medlemmar i systemet.
Se mera på www.hantverkshjalpenonline.se under fliken våra produkter. Visa mindre

Utbildningsansvarig

Vi på Hantverkshjälpenonline söker en person som skall hantera vår tjänst byggutbildningar. Vi bygger idag upp ett affärssystem för hantverksföretag. I det systemet har vi en tjänst där våra medlemmar kan boka byggutbildningar för sin personal. Du kommer förhandla och planera för utbildningar. Vara spindeln i nätet med marknadsföring och sälj teamet. Se till att kurser och kursdeltagare fungerar. Du jobbar med ett grymt team av medarbetare. Hantverkshjälp... Visa mer
Vi på Hantverkshjälpenonline söker en person som skall hantera vår tjänst byggutbildningar. Vi bygger idag upp ett affärssystem för hantverksföretag. I det systemet har vi en tjänst där våra medlemmar kan boka byggutbildningar för sin personal. Du kommer förhandla och planera för utbildningar. Vara spindeln i nätet med marknadsföring och sälj teamet. Se till att kurser och kursdeltagare fungerar. Du jobbar med ett grymt team av medarbetare.
Hantverkshjälpenonline är som ett varuhus med tjänster och funktioner för Hantverkare som är medlemmar i systemet.
Se mera på www.hantverkshjalpenonline.se under fliken våra produkter. Visa mindre

Projektadministratör till Skolverket

Skolverket arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är av god kvalitet i en trygg miljö. Vi stödjer på olika sätt den svenska förskolan, skolan och vuxenutbildningen i att lyckas med detta uppdrag. Som medarbetare på Skolverket är du med och bidrar till vårt viktiga arbete med att skapa goda förutsättningar för barns och elevers utveckling och lärande. Nu söker vi en projektadministratör som på heltid ska arbeta med att stödja chefer... Visa mer
Skolverket arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är av god kvalitet i en trygg miljö. Vi stödjer på olika sätt den svenska förskolan, skolan och vuxenutbildningen i att lyckas med detta uppdrag. Som medarbetare på Skolverket är du med och bidrar till vårt viktiga arbete med att skapa goda förutsättningar för barns och elevers utveckling och lärande.

Nu söker vi en projektadministratör som på heltid ska arbeta med att stödja chefer, uppdragsledare och undervisningsråd i det omfattande regeringsuppdraget om att förbereda ett införande av ämnesbetyg i gymnasieskolan, gymnasiesärskolan och komvux. 

Om arbetet
I rollen som projektadministratör arbetar du bland annat med löpande projektadministration såsom att diarieföra handlingar, föra minnesanteckningar, boka lokaler, administrera konferenser, administration av utskick, konstruktion av enkla enkätundersökningar och sammanställning av statistik. Det kan även komma andra arbetsuppgifter framöver. På enheten kommer du att ha 23 kollegor med olika specialistområden. Enheten har dessutom för uppdraget att förbereda ett införande av ämnesbetyg anställt nio skrivare och mer är 100 experter. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en arbetsplats där du har goda förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb, trivas och må bra. Våra förmåner omfattar bland annat friskvård, flexibel arbetstid och lediga klämdagar samt goda semester- och pensionsvillkor. För närvarande arbetar vi hemifrån men vi sitter annars i nya, fina lokaler i Solna Business Park. 

Vi söker dig som har:


• Aktuell erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter inkl. ärendehantering
• Minst fullständig gymnasieutbildning
• Goda kunskaper i Officepaketet
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av


• arbete på statlig myndighet
• arbete med inriktning mot utbildningsfrågor
• projektarbete
• Platina, Proceedo och Primula (eller liknande system)
• verktyg för statistikinsamling

Som person har du stark servicekänsla och är samarbetsorienterad. Du uppskattar eget ansvar, samtidigt som du har lätt att samarbeta och hitta lösningar tillsammans med andra. Du är drivande och strukturerad samt har förmåga att effektivisera och prioritera ditt arbete då många aktiviteter som du förväntas stödja är igång samtidigt.

Medarbetarskapet är viktigt för oss på Skolverket. Att arbeta hos oss innebär att du agerar i enlighet med Skolverkets medarbetarskapspolicy och den statliga värdegrunden. Vårt medarbetarskap och ledarskap är formulerat i fem kärnvärden; förebild, tillit, ansvar, samarbete och utveckling.

Vilka är vi?
Enheten för gymnasieskola som nu rekryterar ingår i avdelningen för läroplaner. Avdelningen för läroplaner ansvarar för att utforma och systematiskt utveckla styrdokument för skolan, såsom kursplaner, ämnesplaner och allmänna råd. Avdelningens experter på innehållet i respektive skolform medverkar i andra avdelningars arbete med analys-, kommunikations- och skolutvecklingsfrågor. Vidare ansvarar avdelningen för nationella prov och kunskapsbedömning.

Upplysningar och ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 maj 2021. Intervjuer är planerade till vecka 21 och 22.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning för tiden fram till och med juni 2023. Av din ansökan ska framgå på vilket sätt du motsvarar kravprofilen. Skolverket strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns i den verksamhet vi stödjer; vi välkomnar därför sökande med olika identiteter, bakgrund och erfarenheter. Vi önskar att du svarar på urvalsfrågor om din bakgrund och arbetspsykologiska tester samt arbetsprov kan komma att användas som ett led i urvalsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Fackliga representanter: Peter Karlberg 08-527 331 67 (OFR/ST), Jenny Sellberg 08-5273 3828 (Lärarförbundet), Ulrika Lindmark (Saco) 08-527 331 53 och Claes Prentius (Saco) 08-527 334 47. Visa mindre

Handläggare till Polisprogrammet med placering i Sörentorp, Solna

Ansök    Mar 2    Polismyndigheten    Studieadministratör
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och vara en viktig del i polisens grundutbildning. Ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. HR-avdelningens främsta uppgift är att tydliggöra, omsätta och utveckla en verksamhetsdriven arbetsgivarpolitik som stödjer Polismyndighetens korta och långsiktiga mål. Ansvaret omfattar följande områden: arbetsgivar... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och vara en viktig del i polisens grundutbildning. Ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

HR-avdelningens främsta uppgift är att tydliggöra, omsätta och utveckla en verksamhetsdriven arbetsgivarpolitik som stödjer Polismyndighetens korta och långsiktiga mål. Ansvaret omfattar följande områden: arbetsgivarpolitik/avtal, chefs- och medarbetarskap, kompetens inklusive Polismyndighetens utbildningsverksamhet, arbetsmiljö och kultur. Vidare ansvarar avdelningen för värdeskapande samarbete med arbetarorganisationerna och myndighetens personalansvarsnämnd.

Sektionen Grundutbildning ansvarar för att leda, samordna och följa upp arbetet med polisutbildningen och är myndighetens kontaktpunkt till lärosätena och totalförsvarets rekryteringsmyndighet. Polisutbildningen är en uppdragsutbildning som bedrivs på Umeå universitet, Högskolan i Borås, Malmö universitet, Södertörns högskola och Linnéuniversitet. Sektionen består av totalt 14 grupper och vi söker nu en handläggare med placering i gruppen för Polisprogrammet.

Vi söker en handläggare till Grundutbildningen. Du kommer att arbeta som ett administrativt stöd i sektionens alla frågor. Vi söker dig som drivs av att arbeta med ett starkt engagemang och har en personlig integritet.ARBETSUPPGIFTER
Ditt ansvar är att svara och/eller koordinera, dokumentera samt följa upp svar på förfrågningar som inkommer via polisutbildningens funktionsbrevlåda. Du kommer att arbeta självständigt i projektform samt vara behjälplig vid beredning av beslut. Du har en daglig kontakt med våra samarbetspartners. Vidare kommer du att bevaka, följa upp fattade beslut och diarieföra ärenden. Du kommer fortlöpande arbeta med uppföljning samt sammanställning av statistik. Resor förekommer i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:

• Relevant högskoleutbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Några års erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter i närtid
• Några års erfarenhet av att arbeta med skriftlig dokumentation och kommunikation
• Mycket god erfarenhet av arbete i Excel

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

• Arbetat inom offentlig verksamhet
• Arbetat med diariesystemet PÄR
• Arbetat i UBW

Då rollen innebär många kontaktytor är det av vikt att du är serviceinriktad och professionell. God kommunikation i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas. Vi ser att du är initiativrik, självgående och flexibel då det är en stor variation på de ärenden som sektionen hanterar. Då flertalet av ärendena skall hanteras skyndsamt är det viktigt att du även under hög arbetsbelastning är strukturerar och noggrann. Vi förutsätter en hög sekretessmedvetenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Placeringsort: Sörentorp, Solna

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 18/3 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildningsadministratör

Vid institutionen för fysiologi och farmakologi bedrivs internationellt uppmärksammad forskning av hög kvalitet i fysiologi, farmakologi, anestesiologi och intensivvård. Vi har cirka 400 anställda, 30 forskargrupper och 90 doktorander. Vårt samarbete med kliniker vid Karolinska Universitetssjukhuset ger unika möjligheter för translationell forskning inom våra ämnen. Vid institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå innefattande undervisn... Visa mer
Vid institutionen för fysiologi och farmakologi bedrivs internationellt uppmärksammad forskning av hög kvalitet i fysiologi, farmakologi, anestesiologi och intensivvård.

Vi har cirka 400 anställda, 30 forskargrupper och 90 doktorander. Vårt samarbete med kliniker vid Karolinska Universitetssjukhuset ger unika möjligheter för translationell forskning inom våra ämnen. Vid institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå innefattande undervisning på flertalet olika program vid KI.

Avdelning
Studieadministrationen vid institutionen för fysiologi och farmakologi består idag av fyra personer som ansvarar för de olika kursmomenten och utbildningarna inom institutionen. Enheten hanterar även doktorandutbildningen inom institutionen och bidrar med övriga studieadministrativa tjänster. Eftersom institutionen har fått utökat utbildningsuppdrag behöver vi nu förstärka med en ny utbildningsadministratör på deltid (75%).

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är självständiga, omväxlande och består bland annat av:

-  Handläggning av utbildningsfrågor
-  Registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet LADOK
-  Bistå lärare med planering, genomförande och uppföljning av kurser
-  Samordna kontakter mellan lärare, studenter och andra institutioner
-  Uppdatera och bevaka kursinformation på kurswebbar i Canvas och Drupal
-  Ge service och information till studenter och lärare om regelverk och rutiner. 
Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av administrativt arbete. Tidigare arbete som studieadministratör är meriterande. Erfarenhet av arbete i utbildningsadministrativa program såsom LADOK och webbverktygen TimeEdit, Canvas och Drupal är meriterande.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Dessutom krävs god datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office samt erfarenhet av arbete med webbsidor.

Arbetet ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga samt även god samarbetsförmåga. Vi tror även att du har en hög servicekänsla och att du trivs i en miljö där du har många kontakter. Då flera arbetsuppgifter löper parallellt är det väldigt viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna 

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Anställningen är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning och med en omfattning på 75% (kan i framtiden ökas). Intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Projektsamordnare

Ansök    Mar 1    Karolinska Inst    Studieadministratör
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet? Inom vår forskargrupp, som leds av professor Fredrik Piehl, får du en unik möjlighet att arbeta med banbrytande forskning i skärningspunkten mellan immunologi, epidemiologi och klinisk neurologi. I projektet CombatMS utvärderas olika medicinska behandlingar av patienter med MS med syfte att förbättra och förstå konsekvenserna av de olika behandlingsalternativ som finns idag för patienter med MS.  V... Visa mer
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?
Inom vår forskargrupp, som leds av professor Fredrik Piehl, får du en unik möjlighet att arbeta med banbrytande forskning i skärningspunkten mellan immunologi, epidemiologi och klinisk neurologi.

I projektet CombatMS utvärderas olika medicinska behandlingar av patienter med MS med syfte att förbättra och förstå konsekvenserna av de olika behandlingsalternativ som finns idag för patienter med MS.  Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till forskning av hög kvalitet på en internationellt konkurrenskraftig nivå.

Din roll
Eftersom den nuvarande projektsamordnaren kommer att gå på föräldraledighet söker vi nu en ersättare under cirka ett år till projektet CombatMS. Arbetsuppgifterna består främst av att koordinera och administrera projektets datainsamling, datahantering, stöd och återkoppling till den kliniska personalen, hantering av biverkningsrapporter och klinisk data, administrativa uppgifter samt administrering av blodprover till biobank. Arbetet innefattar dessutom dagliga kontakter med läkare/vårdpersonal på de neurologiska enheterna ute i landet samt en del resor inom Sverige. Dessutom ingår det roll som monitor av två kliniska prövningar. Du kommer att arbeta i nära anslutning till andra projektsamordnare i läkemedelsuppföljningsprojektet IMSE. Gruppen består idag av tre projektsamordnare och en forskningsassistent. I uppdraget kan det komma att ingå även genomförande av enklare sammanställning av data.

Vem är du?
Du kan exempelvis ha bakgrund som forskningssjuksköterska, projektsamordnare eller forskningshandläggare. Du har högskoleutbildning inom ett relevant område, t.ex. epidemiologi, folkhälsovetenskap, biomedicin, medicin eller omvårdnad, med minst ett års arbetslivserfarenhet av klinisk eller epidemiologisk forskning, alternativt erfarenhet i hälsovårdsverksamheten. Tidigare erfarenhet av att administrera forskningsstudier är ett krav. Goda kunskaper i GCP är meriterande. Vidare är erfarenhet av arbete i nationella patientregister meriterande. Dessutom är det meriterande med kunskap om multipel skleros.

Du behöver ha goda kunskaper i Microsoft Officepaketet och viss erfarenhet av databashantering. Du måste behärska både engelska och svenska väl i både tal och skrift, men svenska är det huvudsakliga arbetsspråket.

Vidare bör du ha en mycket god administrativ förmåga, vara självständig, noggrann och strukturerad med hög ansvarskänsla, ha initiativkraft samt vara en god kommunikatör. Vi ser gärna att du är en social person som har förmåga att förmedla information i tal och skrift, främst i kontakt med personal på neurologiska kliniker.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

https://ki.se/cns/combat-ms
https://ki.se/cns/fredrik-piehls-forskargrupp

  

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 14 mars 2021.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss! Visa mindre

APL-samordnare Arena Utbildning MITT

Ansök    Jan 14    AU Utbildning AB    Kursadministratör
Rätt utbildning + Framtidens jobb = Vår skola! Vill du vara en viktig brygga mellan skola och arbetsgivare? Har du ett brinnande intresse samarbete, kommunikation och planering? Då är det kanske dig vi söker! Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som varje dag utbildar ca 7500 elever och kursdeltagare på uppdrag av 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag och arbetsgivare. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar exempe... Visa mer
Rätt utbildning + Framtidens jobb = Vår skola!

Vill du vara en viktig brygga mellan skola och arbetsgivare?
Har du ett brinnande intresse samarbete, kommunikation och planering?
Då är det kanske dig vi söker!
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som varje dag utbildar ca 7500 elever och kursdeltagare på uppdrag av 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag och arbetsgivare. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar exempelvis yrkesutbildningar inom Vård och Omsorg, Barn och Fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Restaurang och storkök. Hos oss läser också elever inom SFI samt grundläggande och gymnasiala kurser. Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och utbildar framtidens arbetskraft. Vi är en viktig del i den framtida kompetensförsörjningen.
Arena Utbildning växer i region MITT och vi behöver därför stärka upp med en APL samordnare till våra verksamheter i Solna och Västerås.
Vi söker nu dig som vill vara med och skapa samverkan mellan våra skolor och de branscher där våra elever skall genomföra APL inom både privat och offentlig sektor. Vår utbildning präglas av en nära koppling till yrkeslivet och våra deltagare varvar teoretiska moment med praktisk övningar. Undervisningen skall ta fasta på elever och deltagares tidigare erfarenheter samtidigt är APL en viktig del av elevernas fortsatta lärande mot sitt kommande yrkesliv.
Våra utbildningar präglas av:
* Engagerade pedagoger som skapar lärande genom nyfikenhet för individen
* Yrkesutbildning som utgår från forskning och beprövade metoder med nära koppling till arbetslivet – Våra deltagare skall erbjudas en undervisning med hög kvalité och ett verklighetsnära arbetssätt som leder till arbete.
* Undervisningsgrupper där elever och deltagare får träna på riktigt genom att varva praktiska och teoretiska moment i varierande undervisningsformer.

Vem söker vi?

Du är en mycket noggrann person som verkligen tycker om att jobba med människor, ge ypperlig service, se möjligheter i allt och på riktigt gillar att förbättra och utveckla vår verksamhet i stort och i synnerhet bidra till våra elevers måluppfyllelse. Uppdraget som APL-samordnare är föränderligt och det blir inte alltid som det var planerat från början. Att du är flexibel, tillmötesgående, tar initiativ och samarbetar med dina kollegor är en självklarhet.

Har du erfarenhet av just vuxenutbildning är det meriterande. Arena Utbildning i region MITT som omfattar våra skolor i Solna och Västerås är i ett expansivt skede. Vi får fler och fler elever och fler medarbetare till våra skolor. Vi letar nu efter ytterligare en kollega som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss, mot vår målbild att leverera den bästa vuxenutbildningen inom alla våra områden. Vi söker nu en kompetent och excellent APL-ansvarig (arbetsplatsförlagt lärande) dedikerad sitt uppdrag. Du som arbetar med APL ansvarar för alla förberedelser inför APL, arbetet under och efter APL-perioderna. Över året ligger ett flertal APL-perioder utplacerade och du ser till att alltid ligga steget före för att säkerställa god kvalitet för våra elever, lärarna, samarbetspartners, handledare och chefer såväl internt som externt.

Som APL-ansvarig förbättrar och förstärker du skolans samverkan med arbetsplatser, branschråd, lokalt programråd, Vård- och omsorgscollege med flera partners samt utvecklar och säkerställer det systematiska kvalitetsarbetet om det arbetsplatsförlagda lärandet. Du ser till att all dokumentation lämnas ut i tid till APL-platserna, att omdömen och annan dokumentation från APL-platserna samlas in och har löpande kontakt med skolans alla samverkanspartners. Du är den trygga länken mellan skolan - elev/lärare - APL-plats. Du som arbetar hos oss som APL samordnare kommer att arbeta med samordning på våra verksamheter i både Solna samt Västerås. Det är därför av största vikt att du har möjlighet till pendlande varje vecka.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till förskoleområde 2, Solna stad

Ansök    Feb 10    Solna kommun    Studieadministratör
Om arbetsplatsen Som administratör hos oss kommer du att vara placerad i förskoleområde 2 som har 8 förskolor i sitt område: Thor, Fjorden, Rudviken, Lyckoklövern, Udden, Juvelen, Kullen och Borgen samt stadens tre öppna förskolor som är placerade i Huvudsta, Bergshamra och Hagalund. Förskolorna ligger relativt centralt placerade i Solna och det är lätt att ta sig dit med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg eller buss. Vad innebär arbetet? Som administratör ... Visa mer
Om arbetsplatsen

Som administratör hos oss kommer du att vara placerad i förskoleområde 2 som har 8 förskolor i sitt område: Thor, Fjorden, Rudviken, Lyckoklövern, Udden, Juvelen, Kullen och Borgen samt stadens tre öppna förskolor som är placerade i Huvudsta, Bergshamra och Hagalund. Förskolorna ligger relativt centralt placerade i Solna och det är lätt att ta sig dit med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg eller buss.

Vad innebär arbetet?
Som administratör hos oss kommer du bland annat att sköta de löpande administrativa sysslorna på förskolorna såsom: 


• Schemaläggning
• Vikariehantering
• Löneadministration
• Diarieföring & beställningar
• Skriva protokoll och hantera felanmälningar
• Sköta ronder och kontroller av olika slag ex barnplaceringar samt ta fram olika underlag för beslut

Då vi efter en större omorganisation fortfarande är i utvecklingsfasen kan andra arbetsuppgifter förekomma utifrån beslut av rektor.

Vem söker vi?
Vi söker dig som:


• Du har goda kunskaper i Officepaketet och är väl förtrogen med att arbeta i administrativa datasystem.
• Gymnasialutbildning
• Erfarenhet av arbetet som administratör med ovan arbetsuppgifter
• Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska
• Om du arbetat som administratör inom förskola ser vi det som meriterande

Vi söker dig som kan hantera flera bollar samtidigt och vill ha ett omväxlande arbete. Du har goda erfarenheter av att ha arbetat självständigt och kan snabbt prioritera mellan uppgifter. Vidare trivs du med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är noggrann, strukturerad och kan ta egna initiativ. 

Vi är noggranna med att du har rätt kompetens och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en arbetsplats där du får möjlighet att utöva din kompetens och ett omväxlande arbete. Som administratör kommer du ha en central roll på förskolorna med nära samarbete med förskolans ledning och medarbetare. Du har en betydelsefull roll när det gäller att skapa goda förutsättningar för ledning och medarbetare.

Mer information och ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 feb vi tar löpande emot ansökningar så tveka inte att skicka in. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rektor Åsa Graveleij [email protected]
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-100% med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Visa mindre

Administratör inom vuxenutbildning, Arena Utbildning

Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundl... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser. Vi finns i Solna, Upplands Väsby och Flemingsberg.


Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.


Vi söker en engagerad och initiativrik administratör med god organisationsförmåga och datorvana. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, som leds av rektor/administrativ chef. Erfarenhet av vuxenutbildning, elevadministration, registreringsprogram är meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetsbelastningen periodvis är hög krävs att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för elever och lärare, mellan skola och APL-plats.
Du är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera. Arena Utbildning har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på.
I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Administrationen är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och utvecklar dina egna projekt. Du kommer att ha en mycket viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nackademin söker Rekryteringsadministratörer

Ansök    Okt 30    Nackademin AB    Studieadministratör
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara: Arbete med registrering i vårt antagningssystem Daglig kontakt via mail, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningar Grundläggande yrkesrådg... Visa mer
Vi erbjuder ett varierande arbete på studentrekryteringen, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för Nackademin. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara:


Arbete med registrering i vårt antagningssystemDaglig kontakt via mail, telefon och chatt med personer som söker till våra utbildningar


Grundläggande yrkesrådgivning


Delta i och hjälpa till med t.ex. öppet hus och upprop


Tjänsten passar dig som
Är serviceinriktade och har inställningen att service är en viktig del i den relation vi bygger med våra blivande studenter. För att passa i vårt team tror vi att du är framåt, initiativrik och har en positiv attityd. Då arbetet periodvis kan vara stressigt, är det av största vikt att du känner dig bekväm med att behålla lugnet även i dessa situationer.
Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Vi vill att du känner dig trygg med att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter ska utföras samt utföra dessa på utsatt tid. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta.


kvalifikationer
Gymnasieexamen
Mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
God datorvana
Erfarenhet från service och/eller kundkontakt
Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem är meriterande men inget krav


Om Nackademin
Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som hälsa, design, kommunikation, bygg och IT. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 800 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande företag. Våra utbildningar sker i nära samarbete med arbetslivet både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, diplomutbildning eller skräddarsydd företagsutbildning.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en timanställning på behovsbasis, företrädesvis 30-40 timmar i veckan. Mestadels 40 timmar i veckan. Tillträde i januari/februari 2021 och avslutas i september 2021.


Så söker du
Maila CV och personligt brev till [email protected]


Intervjuer sker löpande. Tjänsten planeras tillsättas under november/december månad med start i januari/februari. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande administratör till PMI FoU, Utbildningskansli

Vi erbjuder I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedrivs utbildning och världsledande forskning. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning och skapa värde för patienterna. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv. I Karolinska Universitetssjukhusets verksamhets... Visa mer
Vi erbjuder
I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedrivs utbildning och världsledande forskning. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning och skapa värde för patienterna. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv. I Karolinska Universitetssjukhusets verksamhetsmodell är PMI en central del och omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för anestesi, operation och intensivvård. Vi söker nu dig som under ett vikariat vill upprätthålla administrationen inom vårt Utbildningskansli.
Om tjänsten
Som vikarierande administratör för Utbildningskansliet inom PMI FoU kommer du att självständigt ansvara för ett kansli för interna och externa utbildningar/kurser inom grund- och specialistutbildning av läkare och sjuksköterskor samt fortbildning för specialistläkare och specialistsjuksköterskor. Du kommer även administrativt stödja Utbildningschef Läkare, Utbildningschef Omvårdnad samt ST-chefer och studierektorer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att uppdatera annonsmaterial och interna/externa hemsidor, hantera anmälningar, skapa budget- och fakturaunderlag, sammanställa och göra utskick inför kursstart. Dessutom kommer du att utfärda kursintyg och diplom, skapa och sammanställa utvärderingar, göra beställningar och bokningar samt vara kursledarna behjälplig under kursens gång. Du kommer att rapportera till FoU-chef PMI och vara del i FoU-staben inom PMI.
Vikariatet sträcker sig mellan 2020-12-01 till 2022-01-31.
Vi söker
För att lyckas med uppdraget bör du vara positiv, lyhörd, prestigelös och drivas av att ge support. Arbetet innebär att ha en samordnande funktion och det är därför viktigt att du har bra framförhållning, god prioriteringsförmåga samt kan arbeta självständigt med flera uppgifter samtidigt. Du har mycket god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och strukturerad. Vi ser också att du är van vid att arbeta självständigt och är en god kommunikatör samt administratör. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer 
Krav:
Erfarenhet av utbildningsadministration
Erfarenhet av att administrera utbildning och kurser från till exempel landsting, universitet, högskola eller större företag.
Vana vid att arbeta självständigt.
Du har lägst en gymnasieutbildning men gärna även en akademisk utbildning inom relevant område
Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du är en van datoranvändare med mycket goda datakunskaper i Microsoft Office, Excel och Google Drive.
Du har erfarenhet av att självständigt planera, leda och genomföra uppdrag
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Studiekoordinator sökes till Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök    Okt 6    REGION STOCKHOLM    Studieadministratör
Vi erbjuder   Studiecenter på Karolinska Universitetslaboratoriet är en funktionsgemensam verksamhet med uppdrag att ge optimal laboratoriemedicinsk service till lokala och globala forskningskunder.  Verksamheten har kontakt med många olika aktörer inom forskarsamhället vilka arbetar med allt i från grundforskning till kliniska studier. Detta gör Studiecenter till en dynamisk arbetsplats där hög kvalitet och professionellt utfört arbete alltid förväntas.  ... Visa mer
Vi erbjuder  
Studiecenter på Karolinska Universitetslaboratoriet är en funktionsgemensam verksamhet med uppdrag att ge optimal laboratoriemedicinsk service till lokala och globala forskningskunder. 
Verksamheten har kontakt med många olika aktörer inom forskarsamhället vilka arbetar med allt i från grundforskning till kliniska studier. Detta gör Studiecenter till en dynamisk arbetsplats där hög kvalitet och professionellt utfört arbete alltid förväntas. 
På Studiecenter är flödes- och förbättringsarbeten en integrerad del i vårt dagliga arbete som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet.

Om tjänsten
Som koordinator ansvarar du för att planera, leda och genomföra de olika arbetsuppgifterna utifrån det protokoll som gäller för respektive läkemedels-studie/forskningsprojekt. Du samordnar de olika processerna som tillhör projektets laborativa delar och är den direkta länken mellan kund och laboratoriet. I planering ingår att beskriva de olika delmomenten, när de ska genomföras och vem som är ansvarig.

Koordinatorn organiserar och leder arbetet och ansvarar för att laboratoriet levererar det kunderna förväntar sig. En av många roller som koordinatorn har är att skapa ett kreativt arbetsklimat i teamet och stimulera till samarbete, ansvarstagande och nytänkande. Koordinatorn säkerställer att alla som är involverade i projekten har klart för sig vad som ska göras och vilka tidsramar som gäller.

Vi söker 
Vi söker dig som vill arbeta i dialog med kunder, både internt och externt, ska du vara serviceinriktad och ha en utpräglad samarbetsförmåga, samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt samt projektorienterat. Vi vill att du är lyhörd och motiveras av ett skapa ett positivt arbetsklimat. Vidare ser vi att du vill bygga förtroendefulla relationer där kvalitetsmedvetenhet och det goda arbetsresultatet är målet.

Då tjänsten kännetecknas av många personkontakter kommer dina personliga egenskaper att ha avgörande betydelse för anställningen.
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller liknande universitetsutbildning arbetsgivaren finner lämplig. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en laboratorieverksamhet. Vi ser att du har goda kunskaper att utrycka dig tal o skrift på svenska, såväl som på engelska. 
Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete på kliniskt laboratorium, eller arbete med kliniska studier. 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.  
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skoladministratör, vuxenutbildning Arena Utbildning

Arena Utbildning erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi finns i Solna, Upplands Väsby och Flemingsberg. Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft... Visa mer
Arena Utbildning erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi finns i Solna, Upplands Väsby och Flemingsberg.


Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.


Vi söker en engagerad och initiativrik administratör med god organisationsförmåga och datorvana. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, som leds av rektor/administrativ chef. Erfarenhet av vuxenutbildning, elevadministration, registreringsprogram är meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetsbelastningen periodvis är hög krävs att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för elever och lärare, mellan skola och APL-plats.
Du är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera. Arena Utbildning har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på.
I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.


Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.


Administrationen är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och utvecklar dina egna projekt. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Projektsamordnare

Ansök    Okt 9    Karolinska Inst    Studieadministratör
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet? Inom vår forskargrupp, som leds av professor Fredrik Piehl, får du en unik möjlighet att arbeta med banbrytande forskning i skärningspunkten mellan immunologi, epidemiologi och klinisk neurologi. I projektet CombatMS utvärderas olika medicinska behandlingar av patienter med MS med syfte att förbättra och förstå konsekvenserna av de olika behandlingsalternativ som finns idag för patienter med MS.  V... Visa mer
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?
Inom vår forskargrupp, som leds av professor Fredrik Piehl, får du en unik möjlighet att arbeta med banbrytande forskning i skärningspunkten mellan immunologi, epidemiologi och klinisk neurologi.

I projektet CombatMS utvärderas olika medicinska behandlingar av patienter med MS med syfte att förbättra och förstå konsekvenserna av de olika behandlingsalternativ som finns idag för patienter med MS.  Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du kan bidra till forskning av hög kvalitet på en internationellt konkurrenskraftig nivå.

Din roll
Eftersom den nuvarande projektsamordnaren kommer att gå på föräldraledighet söker vi nu en ersättare under cirka ett år till projektet CombatMS. Arbetsuppgifterna består främst av att koordinera och administrera projektets datainsamling, datahantering, stöd och återkoppling till den kliniska personalen, hantering av biverkningsrapporter och klinisk data, administrativa uppgifter samt administrering av blodprover till biobank. Arbetet innefattar dessutom dagliga kontakter med läkare/vårdpersonal på de neurologiska enheterna ute i landet samt en del resor inom Sverige. Dessutom ingår det roll som monitor av två kliniska prövningar. Du kommer att arbeta i nära anslutning till andra projektsamordnare i läkemedelsuppföljningsprojektet IMSE. Gruppen består idag av tre projektsamordnare och en forskningsassistent. I uppdraget kan det komma att ingå även genomförande av enklare sammanställning av data.

Vem är du?
Du kan exempelvis ha bakgrund som forskningssjuksköterska, projektsamordnare eller forskningshandläggare. Du har högskoleutbildning inom ett relevant område, t.ex. epidemiologi, folkhälsovetenskap, biomedicin, medicin eller omvårdnad, med minst ett års arbetslivserfarenhet av klinisk eller epidemiologisk forskning, alternativt erfarenhet i hälsovårdsverksamheten. Tidigare erfarenhet av att administrera forskningsstudier är ett krav. Goda kunskaper i GCP är meriterande. Vidare är erfarenhet av arbete i nationella patientregister meriterande. Dessutom är det meriterande med kunskap om multipel skleros.

Du behöver ha goda kunskaper i Microsoft Officepaketet och viss erfarenhet av databashantering. Du måste behärska både engelska och svenska väl i både tal och skrift, men svenska är det huvudsakliga arbetsspråket.

Vidare bör du ha en mycket god administrativ förmåga, vara självständig, noggrann och strukturerad med hög ansvarskänsla, ha initiativkraft samt vara en god kommunikatör. Vi ser gärna att du är en social person som har förmåga att förmedla information i tal och skrift, främst i kontakt med personal på neurologiska kliniker.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

https://ki.se/cns/combat-ms
https://ki.se/cns/fredrik-piehls-forskargrupp

  

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 oktober 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss! Visa mindre

Utbildningsadministratör

Sälj & Marknadshögskolan, grundat 1996, är en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning inom försäljning och marknadsföring. Vår verksamhet utgörs till stor del av yrkeshögskoleutbildning men vi bedriver även onlineutbildningar samt utbildningar för företag. Genom ett nära samarbete med branschen säkerställs att våra utbildningar håller hög kvalitet och motsvarar arbetsmarknadens behov.  Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia... Visa mer
Sälj & Marknadshögskolan, grundat 1996, är en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning inom försäljning och marknadsföring. Vår verksamhet utgörs till stor del av yrkeshögskoleutbildning men vi bedriver även onlineutbildningar samt utbildningar för företag. Genom ett nära samarbete med branschen säkerställs att våra utbildningar håller hög kvalitet och motsvarar arbetsmarknadens behov.  Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Norra Europas ledande utbildningsföretag.

Om tjänsten
Som utbildningsadministratör hos oss är du en central person i vår organisation. Under en arbetsvecka samverkar du dagligen med utbildningsledarna och träffar många av våra studerande och utbildare. Därför är det viktigt att du kan bemöta personer på ett professionellt sätt och att du aktivt bidrar i det gemensamma arbetet. Arbetsuppgifterna är många och varierade, inom både administration och enklare IT, varför du bör kunna prioritera och strukturera din arbetsdag på ett effektivt sätt, samtidigt som du är noggrann och strävar efter att uppnå bästa resultat för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett team med fyra utbildningsledare på plats. På vårt kontor i Göteborg finns ytterligare fyra utbildningsledare, en affärsutvecklare samt din chef. Därför behöver du känna dig trygg med ett ledarskap på distans.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna med administrativ inriktning. Du har relevant erfarenhet inom administration och har en servicemedveten inställning till ditt arbete. Då du kommer att arbeta med flera olika datorsystem är god datorvana och goda kunskaper i Office-sviten ett krav. Är du nyfiken på nya digitala lösningar och vill vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av vårt digitala arbetssätt så är det stort plus. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av administration till Myndigheten för Yrkeshögskolan samt Centrala Studiestödsnämnden (CSN).  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att man är strukturerad, rationell, snabb i omställning och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att ha god samarbetsförmåga och kunna prioritera bland arbetsuppgifterna.

 

Arbetsuppgifter

• Administrera betyg internt samt till Myndigheten för yrkeshögskolan och till CSN för orterna Stockholm och Göteborg
• Skapa klassrum och kurser i vår digitala lärplattform Omniway.
• Administrera studiedokument via SharePoint
• Administrera skolans utbildningar i ansökningsverktyget yh-antagning.se
• Lokalansvar där bland annat inköp av kontorsutrustning samt brandskyddsansvar ingår
• Agera tentavakt alternativt hyra in tentavakter vid behov
• Allmänna administrativa uppgifter för skolan på nationell nivå


 

Är du den vi söker?
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020-06-20. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Emma Olau på 010-142 13 47 eller via mail [email protected]

 

Anställning
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor: 100% tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Skoladministratör, vuxenutbildning SVOK

SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi finns i Solna, Upplands Väsby och Flemingsberg. Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utvec... Visa mer
SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Vi finns i Solna, Upplands Väsby och Flemingsberg.


Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera SVOK inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.


Vi söker en engagerad och initiativrik administratör med god organisationsförmåga och datorvana. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, som leds av rektor/administrativ chef. Erfarenhet av vuxenutbildning, elevadministration, registreringsprogram är meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetsbelastningen periodvis är hög krävs att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för elever och lärare, mellan skola och APL-plats.
Du är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera. SVOK har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på.
I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.


Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.


Administrationen är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och utvecklar dina egna projekt. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Ansvarig vikarierande administratör till PMI FoU, Utbildningskansli

Om oss I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedrivs utbildning och världsledande forskning. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning och skapa värde för patienterna. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv. I Karolinska Universitetssjukhusets verksamhetsmode... Visa mer
Om oss
I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedrivs utbildning och världsledande forskning. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning och skapa värde för patienterna. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv.

I Karolinska Universitetssjukhusets verksamhetsmodell är Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) en central del och omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för anestesi, operation och intensivvård. Vi söker nu dig som under ett vikariat vill driva administrationen inom vårt Utbildningskansli.

Om tjänsten
Som ansvarig vikarierande administratör för Utbildningskansliet inom PMI Forskning och Utbildning (FoU) kommer du att självständigt ansvara för ett kansli för interna och externa utbildningar/kurser inom grund- och specialistutbildning av läkare och sjuksköterskor samt fortbildning för specialistläkare och specialistsjuksköterskor. Du kommer även administrativt stödja Utbildningschef Läkare, Utbildningschef Omvårdnad samt ST-chefer och studierektorer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att koordinera, planera och starta upp aktuella kurser, utbildningar och VFU-placeringar. Förutom sedvanlig utbildningsadministration och studerandeservice innebär arbetet också att du förväntas kunna skapa kursbudget och kursutbud, registrera digitala formulär för utbildningsansökan, hantera och kommunicera antagningar samt kvalitetssäkra intyg inför utfärdande av kursbevis. Du förväntas även kunna skapa, sammanställa, analysera och följa upp kursutvärderingar.

Du kommer att rapportera till FoU-chef PMI och vara del i FoU-staben inom PMI.

Vi söker
Du har lägst en gymnasieutbildning men gärna även en akademisk utbildning inom relevant område. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en god kommunikatör och administratör. Det är viktigt att du är en van datoranvändare med mycket goda datakunskaper i Microsoft Office, Excel och Google Drive. 
För att lyckas i rollen förutsätts att du har dokumenterad erfarenhet av utbildningsadministration samt minst ett par års erfarenhet av att arrangera kursverksamhet från till exempel landsting, universitet, högskola eller större företag. Du har lång erfarenhet av att självständigt planera, leda och genomföra uppdrag.

Du har även mycket god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och initiativtagande samt strukturerad. Du bör vara positiv, lyhörd, prestigelös och drivas av att ge support. Arbetet innebär att ha en samordnande funktion och det är därför viktigt att du har bra framförhållning, god prioriteringsförmåga samt kan arbeta självständigt med flera uppgifter samtidigt. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen att söka!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  
Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Klättercentret Solna söker en ny kurs- och utbildningsansvarig

Klättercentret slog upp porten till den första klätteranläggningen i Solna, Lucia 2003. Vi ville starta en anläggning för klättring som var till för alla, där både nybörjare och avancerade klättrare kunde känna sig välkomna. Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé. Klätte... Visa mer
Klättercentret slog upp porten till den första klätteranläggningen i Solna, Lucia 2003. Vi ville starta en anläggning för klättring som var till för alla, där både nybörjare och avancerade klättrare kunde känna sig välkomna. Vår strävan är att sprida klättersporten och erbjuda goda träningsmöjligheter till besökare som vill utvecklas som klättrare och till de besökare som söker en intressant och rolig träningsform – något som också är vår affärsidé. Klättercentret Stockholm AB driver idag den största klätterverksamheten i Sverige räknat till omsättning och antal anläggningar. Vi har lyckats att ytterligare stärka den höga klätterkvaliteten som blivit vårt varumärke. I januari 2010 öppnades anläggningen på Telefonplan söder om Stockholm. Efter sex år av ständigt ökat intresse öppnade vi Klättercentret i Akalla september 2016. Utöver Stockholms tre anläggningar finns Klättercentret dessutom i Malmö och Uppsala. 


Nu söker vi på Klättercentret Solna en ny kurs- och utbildningsansvarig (KUA)
 
Vill du komma till en arbetsplats med en mysig känsla av tillhörighet där vi tillsammans vill tillgängliggöra klättring som träningsform och livsstil för fler? 
 
Exempel på arbetsuppgifter: 
Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
Agera kontaktperson för instruktörer i Solna
Samarbeta med den lokala ledningsgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer.

 
Flexibilitet och kontaktbarhet förväntas utanför arbetstid som support för instruktörer och övriga medarbetare gällande rollens expertis. Resor och möten på andra anläggningar i Sverige förekommer. 
 
Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och pedagogisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som KUA beskriver rollen på följande sätt:  ”En roll för dig med skinn på näsan, är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet.”
 
Förkrav: Vi förutsätter att du är minst 18 år och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mail och telefon.
 
Meriterande: Auktoriserad inomhusinstruktör samt tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller planerare.
 
Omfattning: Tjänsten är en heltidstjänst med en fördelning av arbetstiden på 50% för administrativt arbete och 50% för schemalagt arbete i reception och som instruktör.
 
Arbetstid: Arbetet kommer att förläggas både dag- och kvällstid samt helger.
 
Tillträde: Omgående! Sök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. Visa mindre

Forskningsassistent inom studie om tidiga tecken på autism och ADHD

Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom i... Visa mer
Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden.Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?
KIND (www.

ki.se/kind) är ett kompetenscentrum för forskning, utveckling och utbildning kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, till exempel ADHD och autismspektrumtillstånd.

Din roll
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att träffa barn och deras föräldrar när de kommer till KIND för att delta i studien Projekt Småsyskon (www.smasyskon.se). Studien handlar om tidig utveckling hos barn med normal utveckling och hos barn med autism och ADHD.
Under en testdag administreras olika undersökningar av barnen som är mellan 0-6 år gamla. Metoderna vi använder är bland andra EEG, eye tracking och beteendeobservationer samt intervjuer med föräldrarna. De olika undersökningarna utförs självständigt av forskningsassistenten men med ett tätt samarbete med andra medarbetare i projektet.
De dagar då du inte träffar forskningsdeltagare består arbetsuppgifterna främst av datakodning samt inmatning av data i databas. Du kommer även ha kontakt med familjer och göra bokningar samt ha övriga administrativa uppgifter inom projektet.

Vem är du?
Du som söker bör ha god kunskap/erfarenhet av arbete med barn i spädbarns och/eller förskoleåldern. Gärna även erfarenhet av med personer autism eller andra funktionsvariationer men detta är inget krav.
Du bör även ha goda kommunikationsfärdigheter (skriftligt som muntligt, på svenska), tydlighet, noggrannhet, flexibilitet samt hög social kompetens.
Samt kunna jobba effektivt och självständigt, så väl som grundläggande IT färdigheter (t.ex. Excel).
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande i övrigt, men ej krav:
*  högskoleutbildning i psykologi eller motsvarande
*  erfarenhet av de metoder som används i studien
*  erfarenhet av forskning i allmänhet
*  erfarenhet av kvantitativ databehandling
*  IT färdigheter utöver grundläggande färdigheter (programmering, databaser etc)

Tjänsten kan exempelvis passa bra för psykologer/logopeder/arbetsterapeuter eller personer med liknande erfarenhet som önskar att för en tid testa på att jobba inom ramen för forskningsprojekt.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna
Omfattning:
Anställningens omfattning är i viss mån flexibel (ca 60-100%), beroende på sökandens kompetens och önskemål. Vid 100% anställning är fördelningen mellan undersökningar av barn och övriga arbetsuppgifter ca 60/40%.
Anställningens längd: 2 år.


Ansökan
I din ansökan vill vi att du inkluderar ett personligt brev på högst 1 sida där du beskriver varför du är motiverad att söka tjänsten och dina mest relevanta erfarenheter/meriter.
Intervjuer så väl som referenstagning kommer att ingå i urvalsprocessen.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Utbildningsadministratör

KTC, Prehospitalt kunskap- och kliniskt träningscenter,utbildar ambulanssjukvårdare, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor för att säkra en hög kvalitet inom ambulanssjukvårdi hela Region Stockholm.Centret innefattar såväl medicinska och kliniska, som katastrofmedicinska utbildningar och övningar.Målet är att utveckla förutsättningarna för att personalen inom den prehospitala vården ska få tillgång till en väl planerad, samordnad, modern och kvalitet... Visa mer
KTC, Prehospitalt kunskap- och kliniskt träningscenter,utbildar ambulanssjukvårdare, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor för att säkra en hög kvalitet inom ambulanssjukvårdi hela Region Stockholm.Centret innefattar såväl medicinska och kliniska, som katastrofmedicinska utbildningar och övningar.Målet är att utveckla förutsättningarna för att personalen inom den prehospitala vården ska få tillgång till en väl planerad, samordnad, modern och kvalitetssäkrad utbildning. I din roll som utbildningsadministratör arbetar du som spindeln i nätet och med omväxlande arbetsuppgifter.
Dina närmsta kollegor är utbildningsadministratör, utbildningsledare, vårdutvecklare och du rapporterar till chefen för KTC. Vi erbjuder ett varierande arbete i en positiv och kreativ miljö med högt driv. Just nu arbetar vi bland annat med en digitalisering av vårt bokningssystem
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Planera, organisera och samordna utbildningar, möten och studiebesök
Stötta våra utbildningsledare i förberedande arbete och schemaläggning
Ansvara för att uppdatera utbildningsportalen
Administrativt arbete i personalsystemet Heroma
Bokningsadministration av utbildningar och kursdeltagande
Förberedelser inför utbildningar och iordningsställande av lokaler
Stödja och besvara frågor från kursdeltagare

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har: 
Minst gymnasial utbildning
Dokumenterad arbetslivserfarenhet av administrativt arbete
Mycket god system- och datavana
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office paketet. 
God förmåga att utrycka dig i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet:  
Av Heroma PA-system 
Av arbete i utbildningsverksamhet
Har kompletterande utbildning inom administrativt arbete
Personliga egenskaper
Du har mycket god datorvana, är lättlärd och sätter dig snabbt in i nya system och verktyg. Har god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och med stort eget ansvar. Du är en god organisatör, har god struktur och vill tillsammans med kollegor arbeta för ständiga förbättringar av verksamheten. Givetvis har du även stort intresse för att ge bra service och är prestigelös i ditt sätt att arbeta. På KTC är tempot högt och ofta med fler pågående utbildningar samtidigt. Därför är det viktigt att du har ett högt mått av flexibilitet och kan prioritera om vid behov.
Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Har du frågor?
Hör av dig till Anna Lundström på [email protected] Carolina Fors på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag 2 mars. Visa mindre

Nackademin söker 3 Studentrekryteringsadministratörer!

Varje år söker tusentals människor till Nackademins utbildningar. Inför våren söker vi nu studentrekryteringsadministratörer till vårt Rekryteringsteam! Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design och kommunikation. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose närin... Visa mer
Varje år söker tusentals människor till Nackademins utbildningar. Inför våren söker vi nu studentrekryteringsadministratörer till vårt Rekryteringsteam!
Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design och kommunikation. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 800 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare. Våra utbildningar sker i nära samarbete med arbetslivet både när det gäller yrkeshögskoleutbildningar eller skräddarsydda företagsutbildningar.
Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker till denna tjänst är van att arbeta självständigt och ta ansvar samtidigt som du genuint brinner för mötet med människor och att ge bra service. Vi ser gärna att du är framåt, initiativrik och har en positiv attityd. Då arbetet periodvis kan vara stressigt, är det av största vikt att du känner dig bekväm med att behålla lugnet även i dessa situationer.
Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Vi vill att du känner dig trygg med att arbeta i ett team, samtidigt som du är en öppen person som alltid är redo att stötta där det behövs. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta.


Kvalifikationer:
• Gymnasieexamen och mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
• Mycket god datorvana
• Minst 1 års erfarenhet från kundservice och/eller kundkontakt alternativt utbildning inom området
• Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Erfarenhet av att arbeta med datasystem är meriterande men inget krav
Rapportering sker till projektledaren för studentrekryteringen och Marknadschefen som är ytterst ansvarig för området.


Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbete med registrering i vårt antagningssystem
• Daglig kontakt via mail och telefon med personer som söker till våra utbildningar
• Grundläggande yrkesrådgivning
• Delta i och hjälpa till med t.ex. öppet hus, mässdeltagande, tentamenstillfällen och upprop Visa mindre

Utbildningsadministratör

Beskrivning Vill du arbeta i en organisation som på ett avgörande sätt bidrar till att förbättra människors hälsa? Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stöd... Visa mer
Beskrivning
Vill du arbeta i en organisation som på ett avgörande sätt bidrar till att förbättra människors hälsa? Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet.

Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ Medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar. Vår verksamhet är förlagd till Campus Solna.

I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom Komparativ medicin, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi söker nu en utbildningsadministratör till vår utbildningsenhet. Tjänsten är tidsbegränsad till 6 månader men med mycket goda möjligheter till förlängning. 

Arbetsuppgifter
Som utbildningsadministratör arbetar du med att:

- bistå vid planering och genomförande av kurser, examinationer och kursutvärderingar samt ansvara för samordningen av externa föreläsare
- ansvara för lokalbokning och schemaläggning
- ansvara för registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet Ladok
- hantera allmänna administrativa uppgifter kopplade till enheten såsom inköp, beställningar, fakturahantering, arkivering

Även andra arbetsuppgifter tillkommer men dessa kan variera beroende på behov och kompetens.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en internationell miljö där engelska är det främsta arbetsspråket.

För den som fungerar väl i rollen finns goda utsikter för fortsatt anställning. 

Kvalifikationer
Grundläggande krav för tjänsten är dokumenterad erfarenhet från administrativt arbete. Du kommer att arbeta med ett flertal olika programvaror vilket kräver hög dator- och systemvana. Du har goda kunskaper i Office-paketet För att självständigt kunna utföra arbetet förutsätts att du är strukturerad, tar ansvar för dina uppgifter, är socialt kompetent och serviceinriktad. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet från liknade arbete inom universitet/högskola samt erfarenhet av Ladok och Pingpong/Canvas. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Villkor
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Välkommen med din ansökan!

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.
Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.
Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en administratör till MoA Lärcentrum i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet! 
Beskrivning av arbetsuppgifter: Som administratör är du navet i verksamheten och du samarbetar med alla förekommande funktioner och personer. Datorn är ditt viktigaste arbetsverktyg men du ska också vara tydlig och korrekt i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Att administrera innebär att ta hand om och behandla olika slags ärenden, förfrågningar eller ansökningar. Du behöver ha full kontroll över de avtal vi har med kommuner och andra kunder, likaså ha full kontroll över de administrativa system vi arbetar i: Alvis, IST, Freja, It´s learning, Sharepoint samt i Office. Våra skolor är belägna på flera orter och du kan därför ha din arbetsdag förlagd på olika platser i Stockholmsområdet under arbetsveckan. Ditt arbete samordnas med övriga administratörer inom verksamheten. 
Du kommer bland annat att:
Ha daglig elev-, lärar- och kundkontakt vilket innebär hög leverans av service gentemot samtliga
Ansvara för inköp av kontorsmaterial, ta emot besökare, hålla i olika events. Du kommer också att vara kontaktperson gentemot städföretag, administrera kundregister, sköta beställningar av olika slag, och vid behov samarbeta med övriga administratörer på andra orter via Skype, fysiska möten och/eller konferenser
 Lägga upp kurser i Alvis för de studerande och löpande säkerställa att alla administrativa deadlines följs
Skapa kursrum i lär-plattform
Säkerställa att olika system kopplar med varandra t.ex. Alvis och Itslearning
Bistå eleverna i sina ansökningar till CSN samt rapportera till CSN
Ta fram rapporter/statistik som ska till SCB, företagsledning, kommuner, myndigheter m.fl.
Vara delaktig i schemaläggning
Uppdatera skolans hemsida tillsammans med IT-ansvarig
Se över IT-utrustning på skolan samt sköta eventuell inventering
Ha ett nära samarbete med, samt vara ett administrativt stöd till skolans verksamhetschef
Hantera en variation av uppgifter som förekommer i den dagliga verksamheten som skapar den bästa arbetsmiljön för medarbetare och måluppfyllelse för eleverna 

Beskrivning av kvalifikationer: Du behöver vara en ytterst flexibel och lösningsfokuserad person och förstå vikten av tillgänglighet och ett vänligt bemötande. Vi arbetar som ett team vilket innebär att vi ser den stora nyttan av delaktighet och tanken om att göra saker tillsammans. Att du är serviceinriktad, har en hög integritet och personlig mognad är vidare egenskaper vi förutsätter att du har.
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration eller en högskoleutbildning samt minst två års erfarenhet av administrativt arbete. Du förväntas ha god IT-vana och kunskap i Officepaketet. Språkligt kan du flytande svenska i tal och skrift. För tjänsten krävs även att du har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat i de administrativa system som tidigare framgått i annonsen.
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Ansök senast: 2019-12-31
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)
Heltid/deltid: 60-80% med möjlighet till ett utökat uppdrag på sikt.
MoA Lärcentrum har kollektivavtal. Och tillämpar individuell lönesättning.
Övriga krav: God kunskap i svenska i såväl tal som skrift
Övriga meriter: Erfarenhet av utbildningsadministration i de system vi arbetar i såsom Alvis, IST, Itslearning, Sharepoint samt Office.
Ansökan: Är du personen vi söker och vill vara med i vårt framgångsrika team, är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges i en eventuell rekryteringsprocess. Du ansöker genom att maila ditt CV & personliga brev till [email protected] Visa mindre

Utbildningsadministratör, vikariat

Vid Institutionen för molekylär medicin och kirurgi (MMK) bedriver vi preklinisk och klinisk forskning inom ett stort antal områden. Till institutionen hör ca 450 forskare, forskarstuderande, lärare samt teknisk och administrativ personal och för närvarande har vi ca 150 doktorander. Institutionen bedriver grundutbildning inom både läkarprogrammet, sjukgymnastprogrammet, biomedicinprogrammet och biomedicinska analytikerprogrammet. Avdelning Inom insti... Visa mer
Vid Institutionen för molekylär medicin och kirurgi (MMK) bedriver vi preklinisk och klinisk forskning inom ett stort antal områden. Till institutionen hör ca 450 forskare, forskarstuderande, lärare samt teknisk och administrativ personal och för närvarande har vi ca 150 doktorander. Institutionen bedriver grundutbildning inom både läkarprogrammet, sjukgymnastprogrammet, biomedicinprogrammet och biomedicinska analytikerprogrammet.Avdelning
Inom institutionens administrativa avdelning arbetar drygt tio personer inom områdena ekonomi, HR, utbildningsadministration, arkiv, kommunikation och IT.

Mer information om institutionen finns på vår hemsida https://ki.se/mmk?_ga=2.203663448.976123789.1559031247-1164957125.1393238631

Arbetsuppgifter
Institutionen medverkar i grundutbildningen inom både läkarprogrammet och fysioterapeutprogrammet. Dessutom ger vi fristående kurser och uppdragsutbildningar. Inom läkarprogrammet har vi huvudansvaret för kursen klinisk medicin - inriktning kirurgi och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta administrationen kring den kursen. I det dagliga arbetet samarbetar du främst med studierektor och kursamanuens. Du är också ett administrativt stöd till vår grundutbildningsansvarige och fungerar som sekreterare i institutionens utbildningsnämnd. De rent administrativa uppgifterna driver du helt självständigt. Arbetet är mycket omväxlande och du är en viktig kontaktperson för våra studenter. Då några av våra studenter är utländska så sker muntlig och skriftlig kommunikation ibland på engelska.

Som utbildningsadministratör arbetar du med att:

- bistå vid planering och genomförande av kurser, examinationer och kursutvärderingar
- ansvara för lokalbokning och schemaläggning
- samordna kontakter mellan lärare, studenter och andra institutioner
- ansvara för registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet Ladok
- ansvara för att studenterna får den information de behöver om kursen genom att publicera och uppdatera information på kurswebben
- hantera allmänna administrativa uppgifter kopplade till utbildningen såsom inköp, beställningar, fakturahantering.

Även andra arbetsuppgifter tillkommer men kan variera beroende på behov och kompetens.

Anställningen är ett föräldraledighetsvikariat under ca ett år. För den som fungerar väl i rollen finns goda utsikter för fortsatt anställning då Karolinska Institutet är en stor organisation och samma funktion finns på flera ställen inom organisationen.

Kvalifikationer
Erfarenhet av administrativt arbete, företrädesvis inom utbildningsverksamhet. Meriterande är erfarenhet av liknande arbete inom universitet/högskola samt lämplig högskoleutbildning. Att ha arbetat i Ladok och lärplattformar är också meriterande.

Arbetet innebär en kombination av självständiga och administrativt rutinmässiga uppgifter som ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga. Vi söker dig som har servicekänsla samt en god förmåga att organisera och prioritera i ditt arbete. Du ska också ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt goda kunskaper i Microsoft Office.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör - KomVux - Institute af Lärande - Solna

*** För dig som vill arbeta i en skola med höga ambitioner när det gäller kvalitet och som år efter år får höga betyg i kvalitetsundersökningar. Vi vill att du ska tycka om ditt jobb, din arbetsplats och känna att ditt arbete uppskattas. Därför bygger vi arbetslag där alla har intresse och kunskaper om utbildningen och omsorgens behov. Institute af Lärande bedriver komvuxutbidlning i hela Stockholmsregionen från Södertälje till Norrtälje Vi har valt att sp... Visa mer
*** För dig som vill arbeta i en skola med höga ambitioner när det gäller kvalitet och som år efter år får höga betyg i kvalitetsundersökningar.
Vi vill att du ska tycka om ditt jobb, din arbetsplats och känna att ditt arbete uppskattas. Därför bygger vi arbetslag där alla har intresse och kunskaper om utbildningen och omsorgens behov.
Institute af Lärande bedriver komvuxutbidlning i hela Stockholmsregionen från Södertälje till Norrtälje Vi har valt att specialisera oss på yrkesutbildningen vård och omsorg där eleverna sedan få anställning som undersköterska.
För denna rekrytering söker vi duktiga kursadministratör som kan arbeta i Solna, Norrtälje och Tumba.
Vill du arbeta som kursadministratör på den komvux-skola som varje år får bäst omdöme vid tillsyn samt av eleverna. Våra elever rekommenderar sina vänner att studera hos oss. Det är några skäl till att vi är den komvux-skola som alltid får många elever som börjar varje månad.
Vi har specialiserat oss på att utbilda undersköterskor och har därför stort fokus på vården och omsorgens behov.
Har du arbetat inom vården eller är du utbildad undersköterska är det meriterande. Som kursadministratör ska du ha ett positivt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga för att kunna ge god service. Det krävs stor noggrannhet för att hålla ordning och reda på kurser och elever. För att lyckas måsta du ha datorvana och mycket goda kunskaper i MS-Office.. Du kommer dagligen arbeta i vår lärplattform som heter Unikum och våra kunders elevadministrativa system
Vi är lyhörda för elevernas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell där vi formar en individuell studieplan med tydliga avstämningspunkter. Du som kursadministratör samarbetar med vårdlärarna för att följa upp elevernas utveckling varje vecka. Det är det arbetet som gör att vi har få avbrott och att eleverna rekommenderar vår skola till sina vänner. Visa mindre

Skoladministratör, vuxenutbildning SVOK Stockholm

SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI.Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera SVOK inom dina ansvarsområden, samt s... Visa mer
SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI.Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera SVOK inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.Vi söker en engagerad och initiativrik administratör med god organisationsförmåga och datorvana. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, som leds av rektor/administrativ chef. Erfarenhet av vuxenutbildning, elevadministration, registreringsprogram är meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetsbelastningen periodvis är hög krävs att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för elever och lärare, mellan skola och APL-plats.Du är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera. SVOK har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på. I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.Administrationen är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och utvecklar dina egna projekt. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Utbildningsadministratör

Avdelning MTC:s utbildningsavdelning, som ingår i institutionens centrala administration, består idag av tre medarbetare. Arbetet leds av grundutbildningsansvarig på institutionen. Vi som arbetar på utbildningsavdelningen strävar efter att ge korrekt administration på ett serviceinriktat sätt till våra studenter, lärare och handledare. Vi söker nu en vikarie för vår utbildningsadministratör som tar tjänstledigt i 6 månader. Goda möjligheter till fast tj... Visa mer
Avdelning
MTC:s utbildningsavdelning, som ingår i institutionens centrala administration, består idag av tre medarbetare.

Arbetet leds av grundutbildningsansvarig på institutionen. Vi som arbetar på utbildningsavdelningen strävar efter att ge korrekt administration på ett serviceinriktat sätt till våra studenter, lärare och handledare. Vi söker nu en vikarie för vår utbildningsadministratör som tar tjänstledigt i 6 månader. Goda möjligheter till fast tjänst efter vikariat.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar administration av främst kursverksamhet inom grundutbildning och forskarutbildning. Du kommer att ansvara för att ge administrativt stöd till studenter, lärare och handledare.

Det innebär bland annat att:

- registrera och rapportera kurser och resultat i universitetets databas för studiedokumentation LADOK
- uppdatera websidor och blanketter tillsammans med IT-administratör i lärplattformen Canvas
- kontinuerligt dokumentatera med hjälp av MS Excel och Word
- assistera vid schemaläggning av kurser inom grund- och forskarutbildningen, samt bokning av undervisningssalar i TimeEdit
- uppdatera maillistor till handledare och studenter
- delta i institutionens utvecklings- och planeringsarbete inom grundutbildning och forskarutbildning, tex utveckla kursadministrativa rutiner
- rådgiva samt besvara frågor från, och ge information till lärare och studenter rörande examinationsprocesser, lagstiftning och regler i utbildningsfrågor
- förbereda intyg till lärare och studenter
- arkivera
- delta i planering och organisering av möten/konferenser
- delta i möten rörande utbildning och föra protokoll
- godkänna fakturor
- hantera kursutvärderingar

Kvalifikationer
Att arbeta på Karolinska Institutet och MTC ställer stora krav på medarbetarna. För att självständigt kunna utföra arbetet förutsätts egenskaper som noggrannhet, servicevilja, god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Grundläggande för tjänsten är dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Det är en fördel om du har arbetat på högskola/universitet eller med annan utbildningsverksamhet tidigare. Det är även en merit om du inom utbildningsområden har kunskap om regelverk och förordningar.
För att lyckas i rollen är du en erfaren ansvarsfull administratör med sinne för struktur och ordning. Du kommer att ha ett flertal olika datasystem som verktyg i ditt arbete, så det är nödvändigt att du har bred systemvana och har lätt att lära dig nya system. Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.
Du gillar att ge service och ha mycket kontakt med människor. Då Karolinska Institutet och MTC är en internationell miljö med människor från många länder måste du ha goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är viktigt att kunna förhålla sig till och bemöta människor med olika bakgrund.
Då du dagligen kommer att ställas inför frågor av skiftande karaktär krävs det att du är van att ta egna initiativ, är flexibel och har lätt att ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är bra på att löpande söka information och kunskap inom området, samt informera studenter, lärare och handledare om gällande regelverk och rutiner.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.
Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.
Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

APL - samordnare och administratör , SVOK Stockholm

SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera SVOK inom dina ansvarsområden, samt ... Visa mer
SVOK erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Utöver det erbjuder vi svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Tillsammans med oss på SVOK är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande undersköterskor, barnskötare, lagerarbetare med flera. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera SVOK inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö. Vi söker en engagerad och initiativrik APL-samordnare/administratör med god organisationsförmåga och datorvana. Du kommer att ingå i det administrativa teamet, som leds av rektor/administrativ chef. Erfarenhet av vuxenutbildning, elevadministration, registreringsprogram är meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetsbelastningen periodvis är hög krävs att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för elever och lärare, mellan skola och APL-plats. Du ansvarar för att:anskaffa och samordna APL-platserstärka och förbättra samverkan mellan arbetsgivare och skola, samt övriga aktörer inom branschenAPL-platserna förses med aktuell information/dokumentationstötta handledare så att omdömen och övrig dokumentation kommer lärarna/skolan till handa efter/under praktikenMellan APL-perioderna kommer du att få hjälpa studerande och lärare med att svara på frågor via telefon och e-post. I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Administrationen är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och utvecklar dina egna projekt. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Administratör och studiecoach till LBS Stockholm Norra

LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia... Visa mer
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.

LBS Kreativa gymnasiet Stockholm Norra ligger på Tomtebodavägen i Solna. Hos oss läser våra nuvarande 115 elever e-sport, spelgrafik, systemutveckling eller spelutveckling på högskoleförberedande estetiskt eller tekniskt program. Såhär beskriver våra elever skolan:
Välkomna till coolaste skolan med fräscha miljöer och bra lärare. På LBS Stockholm Norra har vi alla nånting gemensamt: spel, teknik, bild och populärkultur och det märks på både lektionerna och på rasterna. Här kommer du att trivas och tillsammans så kommer vi inspirera varandra och vara kreativa! 
Vi växer så det knakar, och söker därför en administratör och studiecoach/speciallärare inför höstterminen 2019!
Om tjänsten och din profil
Tjänsten är en kombination av rollerna som administratör och studiecoach/speciallärare. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en gymnasieskola som genomsyras av e-sport och spel där både elever och personaö är medarbetare. Du tycker det är roligt att coacha elever och hjälpa dom med deras studier i mindre grupper eller en till en. Utöver det trivs du även med mer administrativa uppdrag så som beställningar och vikarietillsättning.
Som person vill du bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du deltar tillsammans med dina kollegor i skolans systematiska kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är deltid 90%, tillsvidare. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Start är i samband med terminsstart höstterminen 2019. I takt med att skolan växer kommer även tjänsten att växa.
Vi erbjuder
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalitet, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Därför har vi också som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund. Självklart omfattas din anställning på LBS – Kreativa gymnasiet av kollektivavtal. Vi erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag (5000 kronor per år) och ytterligare förmåner via vår förmånswebb. 
Ansökan och kontakt
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan via ansökningslänken. Sök gärna omgående, för tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor kontakta Rektor Gustaf Stokat på tel 08-440 47 41 eller via mail [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Driven och flexibel avdelningsadministratör till en internationell miljö

Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset. Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset. Avdelning Institutionen för ... Visa mer
Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset.

Avdelning
Institutionen för medicin, Solna, är en av de största kliniska institutionerna vid Karolinska Institutet. Institutionen är uppdelad i tolv avdelningar som i sin tur består av en eller flera forskargrupper. Verksamheten består av forskning och forskarutbildning samt grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare. 
Den administrativa avdelningen på institutionen består idag av ca 18 medarbetare med ansvar för bland annat HR, ekonomi och kommunikation samt forskar-och grundutbildning. Till största del kommer du att arbeta i nära samarbete med avdelningschefen och forskare på Avdelningen för infektionssjukdomar, övrigt tid har du en bred roll som syftar att ge stöd inom övrig administration. 

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu rekrytera en administratör med ansvar för avdelningsadministration samt som är behjälplig med daglig administration i nära samarbete med forskare och lärare. I denna tjänst ingår att hjälpa 2-3 avdelningar med administration. Tjänsten är placerad på den centrala administrationen för Institutionen för medicin, Solna. Då avdelningarna är utplacerade inom Nya Karolinska universitetssjukhuset behöver du som person vara flexibel och uppskatta en ombytlig vardag. Tjänsten innebär arbetsuppgifter inom personal- och ekonomiadministration samt övergripande stöd inom forskningsavdelningen, till exempel beställningar av resor och konferenser samt vara behjälplig vid disputationer m.m.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med många internationella kontakter i en spännande forskningsmiljö. Som sökande är det viktigt att du kan arbeta med många olika projekt och arbetsuppgifter parallellt samt att du är noggrann och drivs av att leverera ett kvalitativt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker en person med minst fem års erfarenhet av administrativt arbete, helst från offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område. Intresse för och erfarenhet av personal- och ekonomifrågor är viktigt i arbetet som administratör. De internationella kontakterna är många och därför bör du ha lätt för att uttrycka dig både på engelska och svenska i tal och skrift. Du har stor datorvana och goda kunskaper i Microsoft Word, Excel, Powerpoint etc. Erfarenhet av uppföljningsarbete i personal och ekonomisystem är meriterande.
Vidare behövs en god prioriteringsförmåga och att du arbetar strukturerat med en positiv inställning. De personliga kvalifikationerna är mycket viktiga och vi sätter högt värde på social kompetens, samarbetsförmåga och servicevilja. I arbetet som administratör behövs god förmåga att självständigt organisera och prioritera arbetet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Serviceinriktad utbildningsadministratör till internationell miljö

Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset. Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset. Avdelning Med cirka 450 anst... Visa mer
Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker just nu efter en medarbetare till den administrativa avdelningen som kommer få möjlighet i en spännande och föränderlig miljö med nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset.

Avdelning
Med cirka 450 anställda är Institutionen för medicin, Solna är en av de största institutionerna vid Karolinska Institutet. Verksamheten består av forskning och  forskarutbildning samt grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare. Den administrativa avdelningen på institutionen består av ca 18 medarbetare med ansvar för bland annat HR, ekonomi och kommunikation samt forskar-och grundutbildning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med studierektorn för infektionssjukdomar samt även ha daglig kontakt med kursadministratören inom klinisk medicin. 

Arbetsuppgifter
Som utbildningsadministratör stödjer du verksamheten på bred front med det administrativa arbetet runt kursen klinisk medicin på läkarprogrammet där momentet infektionssjukdomar ingår. Du kommer även att arbeta med övrig kursverksamhet inom grundutbildning samt fungera som stöd till övriga medarbetare inom grundutbildningsadministrationen. Du kommer att arbeta i nära kontakt med kursansvariga, lärare och studenter . Exempelvis ingår att inför kursstarten boka föreläsningssalar, delta i schemaläggning, beställa kursmaterial, kalla till upprop, uppdatera listor, förbereda kursintroduktioner, göra gruppindelningar, förbereda lokalerna inför föreläsningar, kontrollera närvaro samt arbeta i lärplattformen Canvas som under HT-19 ersätter lärplattformen Ping-Pong som idag används vid KI.  Utöver det löpande arbetet ingår det även att förbereda och delta vid planeringsmöten. Du ansvarar även att registrera studieresultat i den nationella plattformen LADOK. 

Kvalifikationer
Du ska ha tidigare erfarenhet av administration inom utbildning eller forskning och ha minst gymnasiekompetens. Som person ska du trivas med en kombination av självständiga och rutinmässiga uppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i lärarplattformen Ping-Pong, Canvas, LADOK eller liknande. Arbetet kräver att du arbetar serviceinriktat och självständigt. De internationella kontakterna är många och du bör därför ha lätt att uttrycka dig både på engelska och svenska i tal och skrift. 
Du har god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Word, Excel, Powerpoint, webbpublicering etc. Du har också en god prioriteringsförmåga och arbetar strukturerat med en positiv inställning. De personliga kvalifikationerna är mycket viktiga och vi sätter högt värde på social kompetens, samarbetsförmåga och servicevilja.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre