Lediga jobb som Byggledare i Solna

Se lediga jobb som Byggledare i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef Ombyggnationer Anslutningar (DS-NCR Rebuild)

Ansök    Nov 23    Vattenfall AB    Byggledare
Företagsbeskrivning Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på öv... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se


Jobbeskrivning
Sverige har inlett en historisk omställning och står inför en omfattande elektrifiering av samhället. Just nu ser vi en kraftfull tillväxt av förnybar energi och laddinfrastruktur, etablering av nya industrier och en stark tillväxt i storstadsregionerna. Allt detta kräver att elnätet också utvecklas, och kundens första möte med elnätsbolaget sker i anslutningsärendet.
Tillväxten gör att vår verksamhet växer och vi behöver därför anpassa vår organisation. Enheten Nätanslutningar (Network Connections LN), kommer från årsskiftet bestå av fyra avdelningar som ansvarar för olika typer av anslutningar och kunder till Vattenfalls distributionsnät på kunds begäran; nyanslutning, anslutningsförändringar samt ombyggnation av nätet, samt en avdelning som stöder de övriga med t,ex. rutiner för lokalnätsanslutningar och uppföljning och koordinering av dialogen med våra entreprenörer. Vi ansvarar för hela processen från kundförfrågan till avslut, vilket innebär planering och projektering, elnätsberäkningar, upprättande av kundofferter, beställa och följa upp utförande av entreprenör samt kontinuerlig kontakt med både interna och externa intressenter.
Avdelningen Anslutningar ansvarar för hela processen från kundförfrågan till avslut för våra nyanslutningar och utökningar i säkringsintervallet 16-250 A där någon form av byggnation i nätet krävs för att ansluta kunden, samt alla ombyggnationer i lågspänningsnätet och tillfälliga anläggningar (byggströmsanslutning). Vi beräknas bli 60 personer på avdelningen, fördelat på fem grupper, som i dagsläget är placerade på våra kontor i Solna, Trollhättan, Västerås och Umeå, men kan komma att placeras på fler orter.
Rollen som gruppchef
Som gruppchef kommer du att leda, inspirera och engagera våra ingenjörer inom ditt uppdragsansvar samt säkerställa att uppsatta mål nås. I ditt uppdrag kommer du och dina kollegor att skapa förutsättningar för vår framgång genom att arbeta mot gemensamma bolags- och enhetsmål. Tjänsten passar dig som gärna hanterar utmaningar i skärningspunkten mellan teknik, kund och samhälle. Kundens första möte med elnätsbolaget sker i anslutningsärendet, så du kommer att ha en nyckelroll för kundens upplevelse och för att vi uppfattas som en möjliggörare av hållbar utveckling i samhället.
Dina arbetsuppgifter
Du leder en av avdelningens fem grupper, som består av cirka 10-13 ingenjörer.
Gruppen hanterar ombyggnadsfrågor på vårt lågspänningsnät över hela vårt elnät. Avdelningens övriga fyra grupper hanterar nyanslutningar och utökningar i säkringsintervallet 16-250 A.
Du leder och driver rutinarbete, entreprenörsdialog och kundnöjdhet samt medverkar till hela avdelningens utveckling och strategiska arbete.
Ditt uppdrag blir att säkerställa effektivt resursutnyttjande och samarbete såväl inom som utanför avdelningen.
Du rapporterar till Avdelningschef Anslutningar.
I befattningen ingår resor till avdelningens andra etableringsorter. Idag har gruppen medarbetare stationerade i Trollhättan, Solna och Umeå.


Kravspecifikation
Du drivs av att utveckla både människor och arbetssätt samt har förmågan att inspirera och få dina medarbetare att växa och känna sig engagerade i förändringsarbetet tillsammans med kollegor inom bolaget.
Du kommer att ha många kontakter med både interna och externa parter, varför förmågan och viljan att samarbeta, påverka och bidra till verksamhetens utveckling är viktig. Du har en kommunikativ förmåga både när det gäller skriftlig och muntlig framställan och känner dig bekväm i att ta frågor från kunder. Du har förmåga att skapa presentationer och rapporter på både svenska och engelska för att nå fram med dina beslut och verksamhetsutmaningar.
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet genom arbete med tekniska frågor inom energibranschen. Har du erfarenhet av nätanslutningsverksamhet sedan tidigare är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ledarskap från tidigare chefspositioner eller genom utrednings/utvecklingsuppdrag.


Ytterligare information
Som gruppchef för Ombyggnationer anslutningar kommer du att ha en central roll i vår vision att bli Sveriges ledande elnätsföretag, för ett klimatsmartare liv. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Befattning; Gruppchef Anslutningar (DS-NCR Rebuild)
Placeringsort; Trollhättan, Solna eller Umeå


Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Thorildsson, [email protected]
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jessica Peterson [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 13 december. Visa mindre

Platschef till JM Entreprenad - Anläggningsproduktion

Ansök    Okt 16    Prowork Bemanning AB    Byggledare
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion? För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad. Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att p... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker!
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.
Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK.
Krav och Kompetenser:Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
Kompetens inom ledarskap samt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.
Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift
Några av förmånerna på JM Entreprenad:
Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
Tjänstebil
Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
Förstärkt föräldralön i 12 månader
Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team!
JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig till JME familjen!
Kontakta Viktoria Janmicks vid frågor: [email protected], 073 506 72 31
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till JM Entreprenad - Anläggningsproduktion

Ansök    Sep 20    Prowork Bemanning AB    Byggledare
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion? För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad. Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att p... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker!
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.
Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK.
Krav och Kompetenser:Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
Kompetens inom ledarskap samt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.
Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift
Några av förmånerna på JM Entreprenad:
Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
Tjänstebil
Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
Förstärkt föräldralön i 12 månader
Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team!
JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig till JME familjen!
Kontakta Viktoria Janmicks vid frågor: [email protected], 073 506 72 31
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsledare inom samhällsbyggnad

Ansök    Jul 7    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är 19?000 hängivna experter som tillsammans accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Med expertis inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering skapar vi hållbara lösningar för kommande generationer. Inom AFRY tror vi på att leda medarbetare och projekt från hjärtat och har ett starkt fokus på inkludering och mångfald... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är 19?000 hängivna experter som tillsammans accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Med expertis inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering skapar vi hållbara lösningar för kommande generationer.
Inom AFRY tror vi på att leda medarbetare och projekt från hjärtat och har ett starkt fokus på inkludering och mångfald. Vi vinner ständigt nya projekteringsuppdrag och inom affärsområde Samhällsbyggnad arbetar idag ca 1400 medarbetare som brinner för att skapa framtidens hållbara samhällen. Hos oss är medarbetaren hjälte och din framgång är vårt mål!


Jobbeskrivning
Just nu har vi behov av att utöka vårt team inom uppdrags- och projektledning med inriktning mot projektering. Vi arbetar i huvudsak inom tre skeden, i tidiga skeden tar vi fram väg-/järnvägsplan och systemhandling, i bygghandlingsskedet tar vi fram handlingar för totalentreprenad eller utförandeentreprenad, och under utförandeskedet stöttar vi med byggplatsuppföljning och projektering av ändrade förutsättningar.
I rollen som uppdragsledare ansvarar du tillsammans med de stödfunktioner som ingår i uppdragsledarteamet för att säkra uppdragets framdrift, ekonomi, tidplan och kvalitet så att leverans kan ske till beställare på utsatt tid.
Du är den viktiga länken mellan den interna uppdragsorganisationen och kunden och du ansvarar för kommunikationen däremellan. Här har du chansen att utvecklas och driva dina egna frågor framåt, samtidigt som du får god inblick i olika teknikfrågor och den komplexitet som samhällsbyggnad innebär. Till hjälp har du ett väl utvecklat kvalitetssystem och erfarna drivna kollegor.
Inom sektionen LP Project Management är vi dedikerade lagspelare som?har hjärtat i tekniken?och brinner för projektledning! Vi leder projekteringsuppdrag i flera skeden och har en bred kunskapsbas med uppdragsledare, projektingenjörer, byggledare och projektcontrollers för att nämna några kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi älskar att ha roligt på jobbet och ser styrkor i varandras olikheter. Likaväl som vi aktivt driver projekten framåt med tydliga mål stannar vi upp och hjälper varandra när det behövs. Vårt mål är att våra medarbetare ska stärkas genom bland annat mentorskap, utbildning och spännande uppdrag. För oss är det självklart att alla kan vara sig själva på jobbet!
Vi tillämpar hybridlösning för arbetsplats och möjliggör arbete på annan plats eller i hemmet. Med det sagt vill vi att du som ansöker till denna tjänst trivs i en kontorsmiljö där du knyter starka sociala kontakter och vill vara på kontoret några dagar i veckan.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och har minst fem års dokumenterad erfarenhet av att leda multidisciplinära uppdrag i varierande storlek inom området infrastruktur och anläggning avseende projektering. Du har relevant erfarenhet från konsult-, beställar- eller entreprenadsidan, antingen som uppdrags-/projektledare eller som teknikansvarig/projektör.
För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är en ödmjuk och engagerad lagspelare som arbetar för att utmana och utveckla såväl projektet som dina kollegor. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd både mot den interna organisationen som mot kunden.
Som person är du social, driven, ansvarskännande och har systemförståelse. Du räds inte att följa upp frågor och tycker om att arbeta strukturerat samtidigt som du har en förmåga att tänka i nya banor. Du är en mycket god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för AFRY och våra kunder. Du vill agera mentor till dina yngre kollegor och trivs med att arbeta i team. Vidare har du ett intresse för tekniken och i att leda andra människor mot strålande resultat!
För denna roll krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom detta ofta kravställs av våra kunder.
Certifiering inom projektledning såsom IPMA premieras.


Ytterligare information
På AFRY erbjuder vi ett varierat arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss!
Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla!
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Låter det intressant och har du den erfarenhet vi söker? Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss på AFRY i Solna? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande, men då sommarledighet stundar kan återkoppling till dig dröja - tack för ditt tålamod.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Solna. Provanställning tillämpas.
Kontakt gällande tjänsten: Frida Darnay, Sektionschef
E-post: [email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-08-22
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Arbetschef Byggservice - Metrolit Service AB, Stockholm

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund d... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.
ARBETSCHEF - METROLIT SERVICE AB, STOCKHOLM
Till Metrolit Service AB som är en egen organisation i Metrolits koncern rekryterar vi nu en Arbetschef. En enorm möjlighet för dig med driv och förmåga samt med god erfarenhet från liknande roller att få vara med och påverka morgondagens samhälle. Du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.
Som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du har resultat- och budgetansvar för affären och är involverad i hela processen - från anbudsarbete till färdigställande av projekt. Platschefer och yrkesarbetare ligger under ditt ansvar och du har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i dina projekt. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Metrolit Service AB.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven entreprenör och en uttalad lagspelare. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.
Du har väl utvecklade ledaregenskaper och god erfarenhet från tidigare roller med personalansvar. Du har en naturlig förmåga att engagera och leda andra. Du är kreativ, systematisk och arbetar för att skapa en härlig arbetsmiljö. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.
Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.
Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Arbetschef har du tjänstebil, del i bonusprogram, friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor.
Tjänsten utgår från Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker. Metrolit sitter i fina och ljusa lokaler med en inspirerande arbetsmiljö.
Ansökan:
Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.
För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetschef Byggservice - Metrolit Service AB, Stockholm

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund d... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.
ARBETSCHEF - METROLIT SERVICE AB, STOCKHOLM
Till Metrolit Service AB som är en egen organisation i Metrolits koncern rekryterar vi nu en Arbetschef. En enorm möjlighet för dig med driv och förmåga samt med god erfarenhet från liknande roller att få vara med och påverka morgondagens samhälle. Du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.
Som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du har resultat- och budgetansvar för affären och är involverad i hela processen - från anbudsarbete till färdigställande av projekt. Platschefer och yrkesarbetare ligger under ditt ansvar och du har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i dina projekt. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Metrolit Service AB.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven entreprenör och en uttalad lagspelare. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.
Du har väl utvecklade ledaregenskaper och god erfarenhet från tidigare roller med personalansvar. Du har en naturlig förmåga att engagera och leda andra. Du är kreativ, systematisk och arbetar för att skapa en härlig arbetsmiljö. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.
Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.
Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Arbetschef har du tjänstebil, del i bonusprogram, friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor.
Tjänsten utgår från Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker. Metrolit sitter i fina och ljusa lokaler med en inspirerande arbetsmiljö.
Ansökan:
Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.
För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior byggledare för ansvarsfullt uppdrag

Ansök    Jan 12    Framtiden i Sverige AB    Byggledare
Har du lämnat startgroparna inför din karriär som byggledare? Har du även erfarenhet och intresse av projektledning? Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som Junior Byggledare omgående, med start som halvtidstjänst. Skicka in din ansökan snarast för chansen att få lägga din hand på olika byggprojekt i Solna! DINA ARBETSUPPGIFTER: Ute hos kund kommer du att vara beställarens förlängda arm och tillvarata deras intressen på byggarbetsplatsen. Du kommer... Visa mer
Har du lämnat startgroparna inför din karriär som byggledare? Har du även erfarenhet och intresse av projektledning? Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som Junior Byggledare omgående, med start som halvtidstjänst. Skicka in din ansökan snarast för chansen att få lägga din hand på olika byggprojekt i Solna!

DINA ARBETSUPPGIFTER:
Ute hos kund kommer du att vara beställarens förlängda arm och tillvarata deras intressen på byggarbetsplatsen. Du kommer att arbeta med planerings- och genomförandefrågor samt ansvara för övervakning och kontroll av projekt, samt på plats säkerställa att projektet genomförs i enlighet med ställda projektmål och standarder. Vi ser att du självständigt kan leda och kontrollera dina projekt i fråga om ekonomi, material, handlingar, tidsplaner, skyddsronderingar och protokollförande. Du rapporterar och bevakar att åtgärder vidtas vid avvikelser i projekt, samt bistår projektledare på byggarbetsplats.

OM FÖRETAGET:
Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Det är ett modernt företag med lång erfarenhet vars seniorkonsulter har mer än 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och besitter specialistkompetenser. Norem arbetar med kunder över hela landet och i många olika branscher. Deras kunder är såväl privata entreprenörer, investerare, fastighetsägare eller brukare som offentliga kommunala, regionala eller statliga verksamheter där de tillför stöd och rådgivning i hela fastighetsprocessen.

DIN PROFIL:
Nu söker vi efter dig som har ett naturligt driv, du är målinriktad och får saker gjorda. Du är även strukturerad och förstår vikten av dokumentation. duktig på att bibehålla och förvalta befintliga relationer, du trivs i team. Vidare har du god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du trivs med att arbeta i team och har en god förmåga att uttrycka dig vårdat, enkelt och begripligt.

SKALLKRAV:
• Civilingenjör/Högskoleexamen inom bygg eller annan utbildning, kurser eller erfarenhet som beställaren sammantaget bedömer som likvärdiga
• Dokumenterad erfarenhet som byggprojektledare/byggledare
• Kunskap om AB, ABT och ABK
• Erfarenhet av byggnadstekniska frågor avseende konstruktion, funktion, samverkan mellan byggnader, installationer och bruksvaror
• Kunskap om relevanta gällande lagar, förordningar, myndighetsföreskrifter och krav
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
• God IT-förmåga

MERITERANDE:
• Erfarenhet av arbete inom kommun eller övrig politisk styrd verksamhet

OM OSS:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

VILLKOR:
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Solna
Omfattning: Deltid, 50% med chans till utökad tjänst Visa mindre

Byggledare / Montageledare

Ansök    Feb 13    AFRY AB    Byggledare
Jobbeskrivning För AFRY är energi ett av de viktigaste marknadsområdena för framtiden. Sol och vindparker expanderar, energilagring och smarta nät kommer förändra vårt samhälle. AFRY vill vara med och skapa framtiden, vilket synliggörs ytterligare i och med att AFRY valt att samla alla som jobbar med energi i någon form, under en och samma division, AFRY Energy. Jani Petäjistö, Bygg- /Montageledare på AFRY Energy i Solna, berättar mer om AFRY och vad det i... Visa mer
Jobbeskrivning
För AFRY är energi ett av de viktigaste marknadsområdena för framtiden. Sol och vindparker expanderar, energilagring och smarta nät kommer förändra vårt samhälle. AFRY vill vara med och skapa framtiden, vilket synliggörs ytterligare i och med att AFRY valt att samla alla som jobbar med energi i någon form, under en och samma division, AFRY Energy.
Jani Petäjistö, Bygg- /Montageledare på AFRY Energy i Solna, berättar mer om AFRY och vad det innebär att jobba som konsult.
Berätta, vad jobbar du med?
Jag jobbar som byggledare/montageledare med mitt huvudsakliga fokus på fjärrvärme/fjärrkyla installationer i Stockholmsområdet. Uppdraget som sådant är att samordna arbetsinsatserna från de olika underentreprenörerna gentemot beställaren. Svets/montage resurser, mantelskarvning, materielleveranser och besiktning för att nämna några.
Hur är det att jobba som konsult?
Det är ett arbete med stor frihet under ansvar och omväxlande uppdrag, ingen dag är den andra lik.
Varför söker ni en ny kollega?
Vi vill bli flera, energimarknaden ökar hela tiden och för att upprätthålla fortsatt bra kvalité så behöver vi bli fler konsulter som kan leverera innovativa och bra lösningar.
Varför trivs du på AFRY?
Jag får möta mycket människor i mitt arbete inom olika yrkesgrupper och tillsammans med dessa samordna och realisera något som började som streck på ett papper.
Jag blir tillfrågad om mina kunskaper från tidigare erfarenheter och dessa sätts aktivt in i förslag till nya uppdrag.
Varför tycker du att man ska arbeta som konsult på AFRY?
Det är ett utmanande och givande arbete med ett bra företag som ligger i framkant och ständigt är på väg framåt i takt med att samhället förändras och växer. Man får chansen att växa i sig själv och i stadig takt öka utmaningen för sina uppdrag. AFRY tar bra hand om sina anställda med bra förmåner som tar hänsyn till både arbete och fritid.
Kravspecifikation
Vad behöver jag kunna för att jobba som Byggledare/Montageledare på AFRY?
Att du har arbetat inom området en längre tid som arbetsledare, platschef eller annan liknande roll
Erfarenhet av arbetsmiljö, entreprenadjuridik, mängdförteckningar, tidsplanering samt ekonomi
Erfarenhet av byggledning/projektledning inom fjärrvärme, fjärrkyla eller liknande rör entreprenader
Goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift
Körkort (B) Då resor är en naturlig del i tjänsten

Ytterligare information
Sista ansökningsdatum är 14/3. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Kontaktuppgifter
Anders Svensson, Gruppchef Thermal & Renewables Stockholm
[email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Arbetschef Byggservice - Metrolit Service AB, Stockholm

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund d... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med enkelhet, engagemang, erfarenhet och en stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.
ARBETSCHEF - METROLIT SERVICE AB, STOCKHOLM
Till Metrolit Service AB som är en egen organisation i Metrolits koncern rekryterar vi nu en Arbetschef. En enorm möjlighet för dig med driv och förmåga samt med god erfarenhet från liknande roller att få vara med och påverka morgondagens samhälle. Du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.
Som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du har resultat- och budgetansvar för affären och är involverad i hela processen - från anbudsarbete till färdigställande av projekt. Platschefer och yrkesarbetare ligger under ditt ansvar och du har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i dina projekt. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Metrolit Service AB.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven entreprenör och en uttalad lagspelare. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.
Du har väl utvecklade ledaregenskaper och god erfarenhet från tidigare roller med personalansvar. Du har en naturlig förmåga att engagera och leda andra. Du är kreativ, systematisk och arbetar för att skapa en härlig arbetsmiljö. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.
Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.
Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Arbetschef har du tjänstebil, del i bonusprogram, friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor.
Tjänsten utgår från Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker. Metrolit sitter i fina och ljusa lokaler med en inspirerande arbetsmiljö.
Ansökan:
Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.
För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetschef - Metrolit Service AB, Solna

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs för... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.
ARBETSCHEF - METROLIT SERVICE AB, SOLNA STRAND
Metrolit Service AB är en egen organisation i Metrolits koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar de nu ännu en Arbetschef för att stärka upp teamet ytterligare. Här får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.
Som Arbetschef på Metrolit har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du har resultat- och budgetansvar för affären och är involverad i hela processen - från anbudsarbete till färdigställande av projekt. Platschefer och yrkesarbetare ligger under ditt ansvar och du har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i dina projekt. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Metrolit Service AB.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven entreprenör och en uttalad lagspelare. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.
Du har väl utvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Du är kreativ, systematisk och arbetar för att skapa en härlig arbetsmiljö. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.
Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.
Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Arbetschef har du tjänstebil, del i bonusprogram, friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor.
Tjänsten utgår från Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker. Metrolit sitter i fina och ljusa lokaler med en inspirerande arbetsmiljö.
Ansökan:
Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.
För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare/Byggledare Energiprojekt

Ansök    Dec 10    AFRY AB    Byggledare
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vi vill bli ännu bättre på att bygga olika projekt inom Energi, Vill du hjälpa oss? Som Projektledare/Byggledare på AFRY ... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Vi vill bli ännu bättre på att bygga olika projekt inom Energi, Vill du hjälpa oss?
Som Projektledare/Byggledare på AFRY kommer du få ett varierande arbete med uppdrag inom flera olika områden. Basen är Fjärrvärme/Fjärrkyla men vi behöver din hjälp att bli bättre på andra områden inom Energi.
I din roll på AFRY kommer du att kunna utvecklas och ta dig an projekt du inte arbetet med tidigare. Du får många kontaktytor både internt och externt och du får omväxlingen av att arbeta både i våra egna lokaler samt ute på fält i projekten.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har erfarenhet av byggledning eller projektledning inom mark, rör, eller andra närliggande entreprenader.
Din utbildning kan vara en högskoleutbildning, yrkeshögskola eller att du arbetat inom området en längre tid som arbetsledare eller platschef.
Du har kunskaper om arbetsmiljö, entreprenadjuridik, mängdförteckningar, tidsplanering samt ekonomi.
Eftersom du kommer ha många sociala kontakter, både med beställare och entreprenörer, behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Då vi vill arbeta i hela landet så är resor en naturlig del av tjänsten och du behöver därför ha körkort.
Ytterligare information


Har du frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef Anders Svensson via mejl; [email protected] . Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringpartner; Isabella Granström via mejl; [email protected]
Vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan redan idag via ansökningsknappen. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.
Varmt välkommen med din ansökan!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Entreprenadansvarig Husföretag

Ansök    Apr 20    Arvesund Living AB    Byggledare
Arvesund Living Ab är en småhusproducent med verksamhet över hela landet. Till kontoret i Stockholm (Brommaplan) behöer vi en ansvarig som hanterar företagets entreprenader runt om i landet. I uppgifterna ingår: Planering av entreprenader utifrån byggloven inklusive kontakt med byggherre under entreprenad Upphandling och kalkylering av entreprenadavtal. Leveransplanering. Distribution av ritningar/detaljeritningar Kontakt med entreprenörer inför och under... Visa mer
Arvesund Living Ab är en småhusproducent med verksamhet över hela landet. Till kontoret i Stockholm (Brommaplan) behöer vi en ansvarig som hanterar företagets entreprenader runt om i landet.
I uppgifterna ingår:
Planering av entreprenader utifrån byggloven inklusive kontakt med byggherre under entreprenad
Upphandling och kalkylering av entreprenadavtal.
Leveransplanering.
Distribution av ritningar/detaljeritningar
Kontakt med entreprenörer inför och under och efter utförd entreprenad
Uppföljning av ekonomi och extrakostnader.
Byggplatsbesök och besiktningar
EfterkalkylDu bör vara intresserad av småhusdbyggande och ha god organisatorisk och administrativ förmåga, samt kunnig i uppföljning av budget.
Ort Stockholm. Kontoret i Brommaplan. Visa mindre

Byggledare Tvärförbindelse Södertörn (västra delar)

Ansök    Aug 31    Trafikverket    Byggledare
Gillar du utmaningar? Vill du jobba i en framtidsbransch, och vara med och förverkliga Sveriges modernaste motortrafikled? Väg 259 Tvärförbindelse Södertörn ska bli en två mil lång, säker och hållbar förbindelse mellan Kungens kurva och Jordbro. En fjärdedel av sträckan kommer att gå i tunnlar. Vägen är en viktig pusselbit i den yttre tvärleden runt Stockholm, och skapar möjligheter för utveckling i en starkt växande region. Programmet stärker organisation... Visa mer
Gillar du utmaningar? Vill du jobba i en framtidsbransch, och vara med och förverkliga Sveriges modernaste motortrafikled?
Väg 259 Tvärförbindelse Södertörn ska bli en två mil lång, säker och hållbar förbindelse mellan Kungens kurva och Jordbro. En fjärdedel av sträckan kommer att gå i tunnlar. Vägen är en viktig pusselbit i den yttre tvärleden runt Stockholm, och skapar möjligheter för utveckling i en starkt växande region.
Programmet stärker organisationen och söker nu en byggledare med inriktning mark och VA till Tvärförbindelse Södertörns västra delar. Är du vår nya medarbetare? Sök redan idag! 


Byggledare Tvärförbindelse Södertörn (västra delar)

Arbetsuppgifter

Som byggledare arbetar du i ett team av byggledare inom ett eller flera projekt. Idag är vi i en planeringsfas, det innebär att du inledningsvis kommer att vara ett produktionstekniskt stöd till projektledningen för att planera upphandling och genomförande. Du kommer också att följa upp kommande förberedande arbeten som påbörjas inom kort och entreprenader.
Vi söker nu en byggledare mark och VA i Tvärförbindelse Södertörns västra delar. Vi bygger två nya trafikplatser, breddar E4/E20, bygger nya lokalvägar och GC-stråk. 
Din utveckling
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. 

Övrig information

Tester kommer vara som en del av denna rekryteringsprocess. De första intervjuerna är planerade att hållas via Skype i vecka 40-41.
#tvarforbindelsesodertorn

Kvalifikationer

Vem är du?
Som byggledare hos oss i Tvärförbindelse Södertörn gillar du att arbeta med människor. Vi ser därför att du har god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Du förstår att ett gott samarbete inom organisationen, med leverantörer och intressenter är en framgångsfaktor.
Vi söker dig som har:
flerårig erfarenhet av arbetsledning och/eller byggledning i anläggningsbranschen med inriktning mark/VA.
en gymnasieutbildning med byggnadsteknisk inriktning eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
körkort för personbil


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

https://www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Tvarforbindelse-Sodertorn/ Visa mindre

Byggledare inom infrastruktur och industri

Ansök    Okt 8    AFRY AB    Byggledare
About the job Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på infrastruktur i Stockholm. Vi söker byggledare inom infrastruktur och industri. Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 150 drivna projekt- och byggledare. Vi leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs (tidigare ÅF och Pöyry) kompetens, med 17 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen. Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infr... Visa mer
About the job
Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på infrastruktur i Stockholm.
Vi söker byggledare inom infrastruktur och industri.
Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 150 drivna projekt- och byggledare. Vi leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs (tidigare ÅF och Pöyry) kompetens, med 17 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen.
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur och industri. Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner, entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder, energibolag etc. I Stockholm har vi kontor i Solna, Marievik och Uppsala.
I rollen som byggledare ansvarar du för att leda och samordna byggledningen under entreprenadskedet och agera stöd åt projektledaren samt följa upp entreprenörernas arbete. Du ska agera som sakkunnig i tidiga skeden samt produktionsplanering. Rollen kan variera i byggledning, byggplatsuppföljning och kanske även besiktning. Det kan vara allt från mindre enskilda projekt till större mer långsiktiga projekt som ofta har nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med stöd av kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.
Project Management, Region Stockholm består av 150 drivna projekt- och byggledare som samarbetar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi utmanar det traditionella och tänker utanför ramarna. Vi strävar efter att öka kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i branschen. Att ha roligt tillsammans i projekten och i teamen är en viktig del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.
Vi söker byggledare för placering i Solna, Liljeholmen eller Uppsala.

Who are you?
Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet av byggledning, eller motsvarande, inom bygg- eller anläggningsbranschen och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt. Vi tror också att du har en bakgrund som beställare, konsult eller i utförandeledet från produktionen.
Du är troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har examen från YH-utbildning.
Som person tror vi att du är engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att göra affärer inom området.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande språkligt och skriftligt. (Swedish language must be handled fluently in speaking and writing.)

We offer
Du får en möjlighet att påverka samhällsbyggandet och den tekniska utvecklingen i branschen genom samarbete för att hitta de bästa lösningarna. Vi kan erbjuda dig nya karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Vi drivs av samhällsutveckling och arbetar aktivt med att främja mångfald, vilket vi vet kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY har rekryterat över 250 nyanlända som förstärker vår organisation.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetenser som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

About the company
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.

We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.

Making Future Visa mindre

Byggledare Tvärförbindelse Södertörn (västra)

Ansök    Aug 31    Trafikverket    Byggledare
Gillar du utmaningar? Vill du jobba i en framtidsbransch, och vara med och förverkliga Sveriges modernaste motortrafikled? Väg 259 Tvärförbindelse Södertörn ska bli en två mil lång, säker och hållbar förbindelse mellan Kungens kurva och Jordbro. En fjärdedel av sträckan kommer att gå i tunnlar. Vägen är en viktig pusselbit i den yttre tvärleden runt Stockholm, och skapar möjligheter för utveckling i en starkt växande region. Programmet stärker organisation... Visa mer
Gillar du utmaningar? Vill du jobba i en framtidsbransch, och vara med och förverkliga Sveriges modernaste motortrafikled?
Väg 259 Tvärförbindelse Södertörn ska bli en två mil lång, säker och hållbar förbindelse mellan Kungens kurva och Jordbro. En fjärdedel av sträckan kommer att gå i tunnlar. Vägen är en viktig pusselbit i den yttre tvärleden runt Stockholm, och skapar möjligheter för utveckling i en starkt växande region.
Programmet stärker organisationen och söker nu en byggledare med inriktning mark och VA till Tvärförbindelse Södertörns västra delar. Är du vår nya medarbetare? Sök redan idag! 


Byggledare Tvärförbindelse Södertörn (västra)

Arbetsuppgifter

Som byggledare arbetar du i ett team av byggledare inom ett eller flera projekt. Idag är vi i en planeringsfas, det innebär att du inledningsvis kommer att vara ett produktionstekniskt stöd till projektledningen för att planera upphandling och genomförande. Du kommer också att följa upp kommande förberedande arbeten som påbörjas inom kort och entreprenader.
Vi söker nu en byggledare mark och VA i Tvärförbindelse Södertörns västra delar. Vi bygger två nya trafikplatser, breddar E4/E20, bygger nya lokalvägar och GC-stråk. 
Din utveckling
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. 

Övrig information

Tester kommer vara som en del av denna rekryteringsprocess. De första intervjuerna är planerade att hållas via Skype i vecka 40-41.
#tvarforbindelsesodertorn

Kvalifikationer

Vem är du?
Som byggledare hos oss i Tvärförbindelse Södertörn gillar du att arbeta med människor. Vi ser därför att du har god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Du förstår att ett gott samarbete inom organisationen, med leverantörer och intressenter är en framgångsfaktor.
Vi söker dig som har:
flerårig erfarenhet av arbetsledning och/eller byggledning i anläggningsbranschen med inriktning mark/VA.
en gymnasieutbildning med byggnadsteknisk inriktning eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
körkort för personbil


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

https://www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Tvarforbindelse-Sodertorn/ Visa mindre

Byggledare Fjärrvärme/Fjärrkyla

Ansök    Jul 2    AFRY AB    Byggledare
Om jobbet Distributionsnäten har expanderat i högt tempo de senaste åren och utbyggnadsmöjligheterna är fortfarande mycket goda. I takt med expansionen växer även AFRYS Distributionssystemsavdelning och ny söker vi vår nästa kollega som har erfarenhet inom byggledning, är det du? Vår huvudsakliga verksamhet avser distribution av fjärrvärme, fjärrkyla och gas men även sol/vind och andra anläggningsprojekt är delar vi är verksamma inom. Som Byggledare på AFR... Visa mer
Om jobbet
Distributionsnäten har expanderat i högt tempo de senaste åren och utbyggnadsmöjligheterna är fortfarande mycket goda. I takt med expansionen växer även AFRYS Distributionssystemsavdelning och ny söker vi vår nästa kollega som har erfarenhet inom byggledning, är det du?
Vår huvudsakliga verksamhet avser distribution av fjärrvärme, fjärrkyla och gas men även sol/vind och andra anläggningsprojekt är delar vi är verksamma inom.
Som Byggledare på AFRY kommer du att få ett varierande arbete med uppdrag inom flera olika områden så som fjärrvärme, fjärrkyla och andra anläggningsprojekt. I rollen kommer du att samordna, planera och leda olika projekt. Du är med i projektets alla faser, från början till slut.
I din roll på AFRY kommer du att kunna utvecklas och ta dig an projekt du inte arbetet med tidigare. Du får många kontaktytor både internt och externt och du får omväxlingen att arbeta både i våra egna lokaler samt ute på fält i projekten.
 

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har erfarenhet av byggledning inom fjärrvärme, fjärrkyla eller liknande mark och rör entreprenader.
Din utbildning kan vara en högskoleutbildning, yrkeshögskola eller att du arbetat inom området en längre tid som arbetsledare eller platschef.
Du har erfarenhet av arbetsmiljö, entreprenadjuridik, mängdförteckningar, tidsplanering samt ekonomi i projekten.
Eftersom du kommer ha många sociala kontakter, både med beställare och entreprenörer, behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Resor är en naturlig del av tjänsten och du behöver därför ha körkort.

Vi erbjuder
Vi är ett inkluderande gäng som samarbetar över organisationsgränserna för att uppnå det bästa resultatet!
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, AFRY-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.  
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Om rekryteringsprocessen
Ansökningarna kommer att behandlas löpande men under sommar/semesterperioden kommer återkoppling att dröja något. Vi planerar att ha intervjuer först efter semesterperioden.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future Visa mindre

Projektledare/Byggledare Energiprojekt

Ansök    Mar 4    ÅF Pöyry AB    Byggledare
Om jobbet Vi växer och letar nu efter vår nästa kollega, är det du? Distributionsnäten har expanderat i högt tempo de senaste åren och utbyggnadsmöjligheterna är fortfarande mycket goda. I takt med expansionen växer även AFRYS Distributionssystemsavdelning där vår huvudsakliga verksamhet avser distribution av fjärrvärme, fjärrkyla och gas men även sol/vind och andra anläggningsprojekt. Som Projektledare/Byggledare på AFRY kommer du att få ett varierande ar... Visa mer
Om jobbet
Vi växer och letar nu efter vår nästa kollega, är det du?
Distributionsnäten har expanderat i högt tempo de senaste åren och utbyggnadsmöjligheterna är fortfarande mycket goda. I takt med expansionen växer även AFRYS Distributionssystemsavdelning där vår huvudsakliga verksamhet avser distribution av fjärrvärme, fjärrkyla och gas men även sol/vind och andra anläggningsprojekt.
Som Projektledare/Byggledare på AFRY kommer du att få ett varierande arbete med uppdrag inom flera olika områden så som fjärrvärme, fjärrkyla, sol/vindkraft och andra anläggningsprojekt. I rollen kommer du att samordna, planera och leda olika energiprojekt. Du är med i projektets alla faser, från början till slut.
I din roll på AFRY kommer du att kunna utvecklas och ta dig an projekt du inte arbetet med tidigare. Du får många kontaktytor både internt och externt och du får omväxlingen att arbeta både i våra egna lokaler samt ute på fält i projekten.
Vår personalstyrka finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Kalmar och Gävle. I denna annons söker vi dig som vill utgå från vårt kontor i Stockholm eller Gävle.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har erfarenhet av byggledning eller projektledning inom fjärrvärme, fjärrkyla eller liknande mark och rör entreprenader. Din utbildning kan vara en högskoleutbildning, yrkeshögskola eller att du arbetat inom området en längre tid som arbetsledare eller platschef.
Du har erfarenhet av arbetsmiljö, entreprenadjuridik, mängdförteckningar, tidsplanering samt ekonomi i projekten.
Eftersom du kommer ha många sociala kontakter, både med beställare och entreprenörer, behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Resor är en naturlig del av tjänsten och du behöver därför ha körkort.

Vi erbjuder
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, AFRY-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.  
Vi är ett inkluderande gäng som samarbetar över organisationsgränserna för att uppnå det bästa resultatet!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Avdelningsledare Byggservice

Ansök    Mar 26    Dryft Sverige AB    Byggledare
Vi söker dig som vill driva och utveckla vår Avdelning Byggservice, där byggservice för oss i dagsläget är mindre till medelstora projekt på privatmarknaden, där vi använder oss av innovativa egenutvecklade system för att skapa nästa generations hantverksbolag, där du som Avdelningsledare kommer få stort ansvar i att utveckla såväl arbetssätt, processer som nya affärsområden. Du kommer initialt att rapportera direkt till VD och ha en plats i Dryfts ledning... Visa mer
Vi söker dig som vill driva och utveckla vår Avdelning Byggservice, där byggservice för oss i dagsläget är mindre till medelstora projekt på privatmarknaden, där vi använder oss av innovativa egenutvecklade system för att skapa nästa generations hantverksbolag, där du som Avdelningsledare kommer få stort ansvar i att utveckla såväl arbetssätt, processer som nya affärsområden.
Du kommer initialt att rapportera direkt till VD och ha en plats i Dryfts ledningsgrupp.
Dryft växer snabbt och har för ambition att under 2021 påbörja expansion till nya geografiska områden, där du har en självklar plats att driva den expansionen inom Dryft Bygg, avdelning Service. Du kommer att arbeta nära våra övriga enheter där du integrerar och utvecklar Dryft tillsammans med Marketing, sales, techteam, People och övriga hantverksenheter.
Att du har en teknisk bakgrund inom yrket är viktigt, men rollen peakar i ledarskap och affärsutveckling så du får gärna har en gedigen bakgrund i ledande roller där du är van att leda team av ledare.
Vi befinner oss på en väldigt spännande resa, och ditt bidrag kommer att vara centralt.


Kvalifikationer:
Du är utlärd snickare eller motsvarande och har flera års erfarenhet av yrket
Du brinner för en kundupplevelse av högsta kvalitet och sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
Har flera års erfarenhet av ledarskap
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Har erfarenhet av att räkna på jobb på privatsidan
Har du erfarenhet från att driva eget företag är det meriterande

Vi erbjuder:
Chansen att tillsammans med ett nytänkande och innovativt team bygga upp och utveckla Dryft Bygg
En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet
En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen på ett innovativt och teknikdrivet företag
En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång

Varje medarbetare som börjar på Dryft genomgår en omfattande introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån.
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Linn Byström på [email protected].
Om Dryft:
Vi skapar framtidens hantverksbolag som kontinuerligt utvecklas och skapar positiv förändring inom kund- och medarbetar-upplevelse, miljöpåverkan och samhälls-utveckling. Vi är långsiktiga och tar hjälp av modern teknik, innovation och inspiration från andra branscher.
Sökord: affärsutvecklingschef, enhetschef, enhetsledare, byggledare, affärsområdeschef, avdelningschef. Visa mindre

Byggledare inom infrastruktur och industri

Ansök    Jul 7    ÅF Pöyry AB    Byggledare
Om jobbet Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på infrastruktur i Stockholm. Vi söker nu byggledare inom infrastruktur och industri. Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 170 drivna medarbetare som leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs (tidigare ÅF och Pöyry) kompetens, med 17 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen. Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur och... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på infrastruktur i Stockholm. Vi söker nu byggledare inom infrastruktur och industri.
Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 170 drivna medarbetare som leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs (tidigare ÅF och Pöyry) kompetens, med 17 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen.
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur och industri. Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner, entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder, energibolag etc. I Stockholm har vi kontor i Solna och Marievik/Liljeholmen.
I rollen som byggledare ansvarar du för att driva, samordna och följa upp projekt. Rollen kan variera i projekt- och byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och kanske även besiktning. Det kan vara allt från mindre enskilda projekt till större mer långsiktiga projekt som ofta har nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med stöd av kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.
Region Stockholm består av 170 drivna medarbetare som samarbetar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i branschen. Att ha roligt tillsammans i gruppen och i teamen är en viktig del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet av projektledning inom bygg- eller anläggningsbranschen och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt. Vi tror också att du har en bakgrund som beställare, konsult eller i utförandeledet från produktionen. Du är social och naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att göra affärer inom området. 
Du är troligtvis högskoleingenjör eller har examen från YH-utbildning. Som person tror vi att du är engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Svenska språket måste kunna hanteras flytande språkligt och skriftligt. (Swedish language must be handled fluently in speaking and writing.)

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Vi drivs av samhällsutveckling och arbetar aktivt med att främja mångfald, vilket vi tror kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY har rekryterat över 250 nyanlända som förstärker vår organisation. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Byggledare som gillar att resa

Ansök    Jan 12    Open Infra Core AB    Byggledare
Open Infra är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom utbyggnad av fiber till hem och företag. Vi bygger, äger och driver nätet och agerar kommunikationsoperatör där vi har med alla viktiga tjänsteleverantörer. Vi arbetar över hela Sverige, och växer nu även i Tyskland och USA. Vi är ett litet och entreprenöriellt team med ca 50 anställda med huvudkontoret i Frösundavik i Solna. Med entreprenörer och säljare sysselsätter vi runt 400 personer. Bolage... Visa mer
Open Infra är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom utbyggnad av fiber till hem och företag. Vi bygger, äger och driver nätet och agerar kommunikationsoperatör där vi har med alla viktiga tjänsteleverantörer. Vi arbetar över hela Sverige, och växer nu även i Tyskland och USA.
Vi är ett litet och entreprenöriellt team med ca 50 anställda med huvudkontoret i Frösundavik i Solna. Med entreprenörer och säljare sysselsätter vi runt 400 personer. Bolaget omsätter ca 230 MSEK och växer snabbt.
Hos oss kommer du som byggledare att jobba med att säkerställa grävsträckor och kontroll av mark- och anläggningsarbete som utförs av underentreprenörer. Det innebär daglig kommunikation med markägare såväl som underentreprenörer. Du kommer att resa till olika orter i Sverige där vi förlägger fiber.
Projektavdelningen består av ca 10 personer med bred kompetens och god gruppdynamik. Avdelningen och hela bolaget präglas av en entreprenöriell attityd där allt går att lösa.
Dina kunskaper och egenskaper
– Du har stor motivation och vill utvecklas inom projektering.
– Du behöver inte ha några specifika kunskaper inom fiber utan vi lär dig allt du behöver veta för att kunna göra ett bra jobb.
– Du kan grunderna och har förkunskap inom mark- och anläggningsarbete.
– Du gillar snabba svängar och förändringar, och du har inga problem att växla spår.
– Du är helt nyutbildad eller har arbetat med närliggande arbetsuppgifter i 1–2 år, vi är öppna för förslag!
– Du gör dig förstådd på både svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande kunskaper
– Kunskap om fiber
– Certifieringar inom arbete på väg eller motsvarande
– Förmåga att möte olika människor och anpassa sig därefter
Andra krav
– Körkort
Vi erbjuder
Vi tror på individuell kompetensutveckling och erbjuder en spännande och entreprenöriell arbetsmiljö med möjlighet att byta tjänst inom företaget. Vi har friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt jul-och sommarfester!
Det praktiska
Placering:
– Huvudkontoret är i Frösundavik Solna med närhet till bra kommunikationer. I den här tjänsten kommer du även att vara på resande fot och det kan innebära övernattningar under veckorna.
Tillträde:
– Omgående, ASAP, snarast, när kan du börja?
Omfattning:
– Heltidstjänst 100%. Tjänsten rapporterar till respektive projektchef.

Open Infra – för en hållbar framtid
Open Infra är etablerade på över 50 orter i Sverige, samt i Tyskland och USA. Vi är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom utbygganden av fiber, vi förlägger, äger, förvaltar och utvecklar befintlig fiberoptiskinfrastruktur till privatpersoner, företag och kommuner.
Open Infra tror på en hållbar framtid med fiberoptiskinfrastruktur som bygger på öppna nät-principen där kunden kan välja bland flera tjänsteleverantörer. I koncernen ingår larmbolaget Gardio som erbjuder hemlarm med kamerabevakning, IOT och smarta hem-tjänster.
Open Infra drivs av en entreprenöriell attityd där allt går att lösa. Vi växer väldigt snabbt med bra lönsamhet.

Vi tar hand om denna rekrytering själva, och tackar nej till kontakt från rekryteringsbolag Visa mindre

Startskottet - JMs Studentprogram inom produktion

Ansök    Jan 7    JM AB    Byggledare
Sommaren 2020 drar JM igång sitt studentprogram Startskottet för fjärde året! Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2020 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.  Startskottet Programmet öppnar upp för dig att tidigt under dina studier få en värdefull introduktion till byggbranschen och särskilt nyproduktion. Du ges möjligheter att knyta värdefulla kontakter och genom pr... Visa mer
Sommaren 2020 drar JM igång sitt studentprogram Startskottet för fjärde året! Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2020 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör. 
Startskottet
Programmet öppnar upp för dig att tidigt under dina studier få en värdefull introduktion till byggbranschen och särskilt nyproduktion. Du ges möjligheter att knyta värdefulla kontakter och genom praktisk erfarenhet av arbete i produktion kommer detta program lägga grunden till din framtida karriär! 
Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagarna i Startskottet från både Sverige och Norge. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår bostadsproduktion på den ort du är placerad. Därefter kommer det under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM. 
Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, logistik och ledarskap.  
Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm.
Din profil
Du som studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2020 har två år kvar på dina studier. Du har ett stort intresse för produktion och ser din framtid inom bostadsutveckling.
Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss!
För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla.
Vi erbjuder
Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
Ansökningsprocessen 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är den 23 februari.
Läs gärna praktikantbloggen för att se hur det är att sommarjobba hos oss: https://om.jm.se/jobb-karriar/studerande/praktikantbloggen/
Har du frågor om programmet och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Wikström på [email protected] alt Christina Cronvall på [email protected].  
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Byggledare arkeologi

Ansök    Dec 19    Trafikverket    Byggledare
Som Byggledare arkeologi på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Byggledare arkeologi Ostlänken är den första delen i ett framtida höghastighetsnät mellan Stockholm-Göteborg och Stockholm-Malmö. Ostlänken är ett megaprojekt i storleksordningen 54 miljarder! I bygget av Ostlänken ingår ett stort och viktigt arbete inom området arke... Visa mer
Som Byggledare arkeologi på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.


Byggledare arkeologi

Ostlänken är den första delen i ett framtida höghastighetsnät mellan Stockholm-Göteborg och Stockholm-Malmö. Ostlänken är ett megaprojekt i storleksordningen 54 miljarder! I bygget av Ostlänken ingår ett stort och viktigt arbete inom området arkeologi. Vi tror att som projektmedlem i arkeologiprojektet kommer man att få vara med om en fantastisk resa in i historien samtidigt som man kommer att få vara med och skapa ny historia. Med andra ord ett fantastiskt roligt projekt för rätt person!

Som byggledare arkeologi arbetar du tillsammans med projektledare med att utveckla samverkan med entreprenörer och ge riktlinjer till stora entreprenader. Du kommer att arbeta med flera entreprenader med ansvar för att följa upp tekniska krav och förutsättningar. Till din hjälp för arbetet kommer du att ha stöd av tekniska specialister.Arbetets tyngdpunkt kommer att bestå av att styra, följa upp och rapportera framdrift inom entreprenad. Du ser till att kontrakterade krav och villkor efterföljs och att rätt kvalité erhålls i entreprenaderna. Du kommer att vara beställarens representant på arbetsplatsen och den som har daglig kontakt med entreprenören. Du kommer att ha en tät dialog med entreprenören för att kunna när det behövs, detaljstyra produktionsplaneringen för att anpassa det till projektets huvudtidplan. I vissa sammanhang kommer du även behöva driva möten med entreprenörerna och vara beställarens representant i sådana fall. I dina arbetsuppgifter ingår även att bistå projektledningen med förberedelser för kommande upphandlingar genom att ge expertstöd vid framtagande av förfrågningsunderlag.

Vem är du?Som person har du en god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Det är även viktigt med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Vi söker dig som


Har en byggnadsteknisk utbildning eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig

har goda kunskaper i entreprenadjuridik och branschens regelverk och bestämmelser

har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

har körkort för personbilDet är meriterande om du


har mångårig erfarenhet av byggledarrollen från större anläggningsentreprenader

har goda kunskaper inom arbetsmiljö och eller miljöområdet

har arbetat inom projektering av mark- och anläggningsentreprenader

har erfarenhet från projekt som involverat utländska entreprenörer

har erfarenhet av att arbeta med arkeologi

Har erfarenhet av att arbeta med naturnära bygg- och entreprenadarbeten Visa mindre

Byggledare till Sveriges häftigaste infrastrukturprojekt!

Ansök    Nov 25    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Nu kan du anta utmaningen med att vara med och leda i det största byggledningsuppdraget för AFRYs räkning inom Förbifart Stockholm för Trafikverket! AFRYs uppdrag i Förbifart Stockholm befinner sig nu i ett otroligt spännande skede där vi erbjuder byggledning inom Trafikverkets byggledningsorganisation. I rollen som byggledare kommer du: Hantera tekniska frågor i samråd med entreprenör Följa upp entreprenörens produktion Delta på byggledningsmöt... Visa mer
Om jobbet
Nu kan du anta utmaningen med att vara med och leda i det största byggledningsuppdraget för AFRYs räkning inom Förbifart Stockholm för Trafikverket!
AFRYs uppdrag i Förbifart Stockholm befinner sig nu i ett otroligt spännande skede där vi erbjuder byggledning inom Trafikverkets byggledningsorganisation.
I rollen som byggledare kommer du:

Hantera tekniska frågor i samråd med entreprenör
Följa upp entreprenörens produktion
Delta på byggledningsmöten med Trafikverket, produktionsmöten med entreprenören och vid besiktningar
Följa upp och rapportera både ekonomi och framdrift till Trafikverket
Arbeta med riskhantering och samordning mellan de tekniska disciplinerna
Delta i framtagande av relationshandlingar

Du arbetar nära andra byggledare, projektledare och projektingenjörer och tillsammans verkar ni för lyckad framdrift. Du ingår i ett team där alla drivs av att leda stora infrastrukturprojekt och tack vare ett gott samarbete är vi tillsammans med och skapar morgondagens infrastrukturlösningar.
Stationeringsort är Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av en ledande roll i stora komplexa infrastrukturprojekt. Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning alternativt har förvärvat motsvarade kunskaper på annat sätt. Troligtvis har du arbetat med byggledning eller arbetsledning inom minst ett av teknikområdena Mark, Grundläggning, Betong och Berg inom främst tunnelproduktion. Vi ser att du idag arbetar eller har arbetat inom en beställarorganisation eller en entreprenör.
För att lyckas i denna roll brinner du för att leda bygget på plats mot ett gemensamt mål. Du är en ödmjuk lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap och arbetar för att utmana och utveckla såväl projektet som dina kollegor. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd mot både beställare och entreprenör. Vidare är du en god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för AFRY och Trafikverket.
För denna roll ser vi även att du har goda kunskaper i svenska i såväl skrift som tal.
Vill du utvecklas tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom vår företagsinterna club främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg tar du?

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Byggledare inom anläggning

Ansök    Dec 19    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på hållbar infrastruktur och söker fler byggledare till våra kontor i Solna, Liljeholmen och Uppsala! Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att leda och driva projekt. Region Stockholm består av drygt 170 engagerade medarbetare som samarbetar i team och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt utbyte. Vi levererar bygg- och anläggningsprojekt inom infrastruktur och indust... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på hållbar infrastruktur och söker fler byggledare till våra kontor i Solna, Liljeholmen och Uppsala!
Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att leda och driva projekt. Region Stockholm består av drygt 170 engagerade medarbetare som samarbetar i team och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt utbyte. Vi levererar bygg- och anläggningsprojekt inom infrastruktur och industri med hela AFRYs kompetens, från 17 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen.
Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner och entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder som energibolag.
I rollen som byggledare ansvarar du för att driva, samordna och följa upp projekt. Uppdragen kan variera mellan projekt- och byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och kanske även besiktning. Det kan vara allt från mindre enskilda projekt till större mer långsiktiga projekt som ofta har nytänkande helhetslösningar. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.
Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med stöd av kunniga kollegor. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning.
Vi strävar efter att utveckla det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder samt göra skillnad i samhället och i branschen. Att ha roligt tillsammans ser vi också som en viktig del för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet av projektledning inom bygg- eller anläggningsbranschen och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt. Vi tror också att du har en bakgrund som beställare, konsult eller i utförandeledet från produktionen. Du är troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har examen från YH-utbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person tror vi att du är engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social, naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att göra affärer inom området.

Vi erbjuder
Arbetskulturen på AFRY kännetecknas av stort engagemang, nyfikenhet, gedigna sakkunskaper och erfarenhetsutbyte där våra värderingar Brave, Devoted och Teamplayer är en del av vår vardag. Vi har ett nära samarbete mellan AFRYs olika kompetensområden vilket genererar kraftfulla, utvecklande och unika åtaganden.
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Vi uppmuntrar våra medarbetare att göra det de brinner för. Vi tror att det skapar en kreativ miljö och att detta i förlängningen gynnar vår affär såväl som våra medarbetare och vår kultur.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Gruppchef Anläggning till Stockholm inom projekt - och byggledning

Ansök    Jun 18    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vi växer och söker ytterligare en gruppchef till vår framgångsrika anläggningsverksamhet! Inom Project Management Sverige finns marknadsområde Anläggning som levererar bygg- och projektledningstjänster. Vi bidrar genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner och entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder, m.fl.  I Stockholm är vi idag ett 30-tal engagerad... Visa mer
Om jobbet
Vi växer och söker ytterligare en gruppchef till vår framgångsrika anläggningsverksamhet!
Inom Project Management Sverige finns marknadsområde Anläggning som levererar bygg- och projektledningstjänster. Vi bidrar genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner och entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder, m.fl. 
I Stockholm är vi idag ett 30-tal engagerade medarbetare som leder aktörer i anläggningsprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen.
I rollen som gruppchef ingår att tillsammans med regionchef ansvara för att utveckla och driva gruppens och ÅF:s verksamhet framåt. I ditt ansvar ingår också att hantera den dagliga verksamheten och eftersom vi är i ett expansivt skede handlar det mycket om rekrytering och utveckling av dina medarbetare.
Din chefsroll kombinerar du med att driva projekt som konsult. Du är därför på olika sätt involverad i projektledning, byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och besiktning. 
Din placering blir på vårt huvudkontor i Solna.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för teamutveckling, nöjda kunder samt har ett stort intresse för vårt erbjudande till våra kunder.
Du har minst 5 års relevant erfarenhet från anläggningsbranschen, konsultfirma, beställarsidan eller som entreprenör i en roll som chef/ledare eller projektledare. Du har i din roll lett medarbetare i organisation eller i projekt och vet att du gillar det. Din utbildningsbakgrund är troligtvis högskoleingenjör, civilingenjör och/eller med en gedigen yrkesmässig erfarenhet.
Som person är du nyfiken, intresserad och har förmåga att engagera och motivera dina kollegor. Andra skulle beskriva dig som en energisk person med mycket driv. Du trivs förmodligen bäst i en fartfylld miljö som präglas av en stark tillväxt. Du är bekväm i ledarrollen och ser dig självklart som en lagspelare med ett starkt intresse av att utveckla dina kollegor, såväl som dig själv.  

Vi erbjuder
Arbetskulturen på ÅF kännetecknas av ett stort engagemang, nyfikenhet, gedigna sakkunskaper och erfarenhetsutbyte där våra värderingar Brave, Devoted och Teamplayer är en del av vår vardag. Vi har ett nära samarbete mellan ÅF:s olika kompetensområden vilket genererar kraftfulla, utvecklande och unika åtaganden.
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Du kommer till en etablerad arbetsgivare med stort stöd för dig som gruppchef.  
På ÅF är vi passionerade vår uppgift, och uppmuntrar våra medarbetare att göra det man är bra på. Vi tror att detta skapar en kreativ miljö och att detta i förlängningen gynnar vår affär såväl som våra medarbetare och vår kultur.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Bygg-/Projektledare Process Industries

Ansök    Nov 4    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vi fortsätter växa och söker en Bygg- och Projektledare med minst 3-5 års erfarenhet från branschen som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Sektionen Civil växer inom vårt affärsområde Process Industry och för närvarande är vi drygt 35 konstruktörer och projektledare och en stark aktör inom området. Vi arbetar tätt tillsammans med övriga på ÅF Pöyry för att på bästa sätt möta våra kunders behov och förfrågningar. Nu söker vi en Byggledare t... Visa mer
Om jobbet
Vi fortsätter växa och söker en Bygg- och Projektledare med minst 3-5 års erfarenhet från branschen som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Sektionen Civil växer inom vårt affärsområde Process Industry och för närvarande är vi drygt 35 konstruktörer och projektledare och en stark aktör inom området. Vi arbetar tätt tillsammans med övriga på ÅF Pöyry för att på bästa sätt möta våra kunders behov och förfrågningar.
Nu söker vi en Byggledare till vår sektion Civil i Stockholm. Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som bygg- och projektledare främst inom processindustrin. Eftersom våra kunder finns runt om i Sverige kan resor förekomma i tjänsten.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har goda ledaregenskaper och är van att både leda dig själv och andra i det dagliga arbetet. Du har ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper och en gedigen erfarenhet av byggbranschen. Du ska också ha en god marknadskännedom och ett stort kontaktnät samt har tidigare verkat i en roll som byggledare/projektledare, entreprenör, konsult, BAS-P/BAS-U, beställare etc. Du är proaktiv och identifierar nya möjligheter för att skapa nya affärer, du är affärsmässig och förstår konsultrollen samt är lyhörd för att leverera goda resultat och för att möta kundens behov.
Personliga egenskaper:

Du är drivande men har samtidigt en lyhördhet och diplomatisk förmåga
Du är engagerad och kan engagera andra
Du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär
Du är förtroendeingivande och en god kommunikatör
Du är sälj- och resultatorienterad


Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅF Pöyrys framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.
ÅF Pöyry är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Trött på kontorsjobb? Då kan du vara Stadsnätsbolagets nya försynsman!

Gillar du att vara ute och röra dig mycket i skog och mark, tycker du om att jobba självständigt med mycket eget ansvar och har lite skinn på näsan?Då kan du vara Stadsnätsbolagets nästa byggledare/försynsman!Om tjänsten:Som byggledare och försynsman på Stadsnätsbolaget kommer du att gå försyner (förbesiktning, innan grävstart) och besiktningar med fastighetsägare ute på fält runtom i mellansverige, med utgångspunkt i Frösunda, Stockholm.I jobbet ingår att... Visa mer
Gillar du att vara ute och röra dig mycket i skog och mark, tycker du om att jobba självständigt med mycket eget ansvar och har lite skinn på näsan?Då kan du vara Stadsnätsbolagets nästa byggledare/försynsman!Om tjänsten:Som byggledare och försynsman på Stadsnätsbolaget kommer du att gå försyner (förbesiktning, innan grävstart) och besiktningar med fastighetsägare ute på fält runtom i mellansverige, med utgångspunkt i Frösunda, Stockholm.I jobbet ingår att boka upp möten med fastighetsägare, säkerställa grävsträckor och grävmetoder, göra slutbesiktningar, upprätta protokoll samt göra överlämning till ansvarig projektledare.Du kommer att tillhöra ett trevligt team på 3 personer, och även jobba tätt med Projektledare.Tjänsten innebär ca 80 % på fält och 20 % på kontor, och du kommer att träffa fastighetsägare både ute på landsbygd och i tätort.Din profil:Vi letar efter dig som älskar eget ansvar och kan vara lite flexibel, då du mest jobbar mot privatpersoner och ett möte ibland kan behöva hållas utanför kontorstider.Du är både lösningsorienterad och noggrann, då det gäller att hitta den bästa vägen framåt för både företaget och fastighetsägaren och du inger förtroende genom ditt sätt att kommunicera.Vi ser gärna att du har lite skinn på näsan och inte är rädd för att ta diskussioner, samt att du har fallenhet för det sociala.Du behöver inte komma från fiberbranschen, men det är meriterande om du har jobbat inom fiber eller anläggning tidigare. Utöver det har du B-körkort och kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift.Vi på Stadsnätsbolaget fyller en viktig samhällsfunktion, då vi är en av de pusselbitar som idag bygger det digitala Sverige. Vi har en spännande resa framför oss, både innanför Sveriges gränser och utanför, och vi växer snabbt. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med på denna resa, och utvecklas och växa tillsammans med oss i en organisation med högt i tak, där egna initiativ och driv uppskattas och kan ta dig långt.Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ema Persson. Visa mindre

Nyexad projektledare till vinnande lag i Solna

Ansök    Jun 14    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen. Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fa... Visa mer
Om jobbet
Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen. Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter, och vi finns i hela Sverige.
Inom Project Management Sverige finns marknadsområde Fastigheter som levererar bygg- och projektledningstjänster och bidrar genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas. Vår uppdragsportfölj består av allt ifrån stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt såsom sjukhus och flygplatsterminaler till löpande underhållsprojekt för fastighetsägare.
Till vårt kontor Solna söker vi nu projekt- och projekteringsledare!
Sektionen består av engagerade och drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder. Att ha roligt är en viktigt del för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.
Snabbfakta: 

33 medarbetare i blandade åldrar, varav 12 kvinnor
jobbar i team
imponerande projektportfölj
stora och små kunder inom både privata och offentliga sektorn
specialister inom ROT bostäder, omfattande projekt i kontors- och handelsfastigheter samt projekteringsledning av komplexa projekt


Vem är du?
Vi söker dig som är nyexad och hungrig att utvecklas hos ett företag som erbjuder spännande projekt samtidigt som vi har roligt på jobbet.
Utbildningsmässigt är du högskole- eller civilingenjör, alternativt har du examen från yrkeshögskola. Din inriktning är troligtvis projektledning eller bygg.
Som person är du en lagspelare som utmanar och stöttar dina kollegor och bidrar till en positiv stämning. Du är nyfiken att lära och utvecklas inom projektledning.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar även aktivt med att främja mångfald, vilket vi tror kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Byggservice - ledare

Ansök    Jun 12    Mall of Scandinavia    Byggledare
Sveabyggen är ett nystartat bolag som idag består av 4 anställda. Vi söker nu personal till vårt härliga team. Vi behöver en byggservice arbetsledare som vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med oss. Det är viktigt att du är självgående och har mycket ansvar då du oftast är ute på fält. Rollen som byggservicearbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb där du jobbar nära platschefen och ansvarar för personalen. Du jobbar ständigt med a... Visa mer
Sveabyggen är ett nystartat bolag som idag består av 4 anställda. Vi söker nu personal till vårt härliga team. Vi behöver en byggservice arbetsledare som vill vara med och bygga verksamheten tillsammans med oss. Det är viktigt att du är självgående och har mycket ansvar då du oftast är ute på fält. Rollen som byggservicearbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb där du jobbar nära platschefen och ansvarar för personalen. Du jobbar ständigt med att utvecklas och ta större ansvar. Rollen innebär mycket problemlösning och nära kontakt med kunder, personal, leverantörer, chefer och olika kompetenser där rollen lägger stort krav på ledarskap och samarbetsförmåga.Du kommer att ansvara för flera byggprojekt som pågår samtidigt. Vi söker dig som är noggrann.Klarar av tidsplaner och tidspress.Ha lätt för data och läsa anbudshandlingar som rumsbeskrivning, byggbeskrivningar, ljudbeskrivning, branddokumentation, AF-del.Förstå A-ritningar, K-ritningar, tekniska handlingarKunna upprätta tidsplaner i Power Project Meriterande: Om den som söker jobb kan hantera Auto-Cad, Elecosoft DDHar kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001Har Bas U, Bas P, Heta – arbeten, byggledning Krav:·        Har byggerfarenhet av liknade uppdrag·        Har byggteknisk utbildning·        B Körkort·        Bil·        Svenska Visa mindre

Byggledare & Projektledare till ÅF i Solna

Ansök    Apr 15    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Energimarknaden är i förändring och det ställs allt högre krav på minskad miljöpåverkan i vårt samhälle. För att ligga i framkant och för att uppnå de hållbarhetsmål som sätts upp ser vi att energisystem som fjärrvärme, fjärrkyla och gas är en mycket viktig del. Nu söker vi dig som genom distributionssystem vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle! Läs mer om när John Åhlen, Byggledare på ÅF Energy i Solna, berättar om ÅF och vad det in... Visa mer
Om jobbet
Energimarknaden är i förändring och det ställs allt högre krav på minskad miljöpåverkan i vårt samhälle. För att ligga i framkant och för att uppnå de hållbarhetsmål som sätts upp ser vi att energisystem som fjärrvärme, fjärrkyla och gas är en mycket viktig del. Nu söker vi dig som genom distributionssystem vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Läs mer om när John Åhlen, Byggledare på ÅF Energy i Solna, berättar om ÅF och vad det innebär att jobba som konsult inom distributionssystem.
Berätta, vad jobbar du med?
Jag är byggledare på avdelningen distributionssystem i Solna och jobbar mycket med de stora energi bolagen i Stockholm. Mina uppdrag innefattar ut-/ombyggnad av fjärrvärme/fjärrkyla nät där jag har samordnings-/tidplan- och ekonomiansvaret för de inblandade entreprenörerna så som schakt, svets, isolering och tredjepartskontroll samt upprättande av rörupplag. 
Hur är det att jobba som konsult?
För mig passar det perfekt. Friheten och det egna ansvaret är det jag gillar. Att nästan alltid kunna bestämma och planera hur jag lägger upp mina uppdrag tycker jag är viktigt, det får mig att växa som person. 
Varför söker ni en ny kollega?
Efterfrågan. Världen växer och vi med den. 
Varför trivs du på ÅF?
ÅF för mig var en riktig game changer. Teamet jag kom till var det bästa. Vi är idag en liten grupp, som ständigt växer, där alla hjälper alla. Att få den stöttning man behöver och känna sig uppskattad av kollegor och ledning är ovärderlig.

Vem är du?
Vilka egenskaper har den ni söker?
Våra tre värdeord tycker jag beskriver det väldigt bra. För att trivas i vårt team och lyckas som konsult tror jag att du är:
Modig – att du vågar tänka nytt och utanför ramarna för att hitta nya och bättre lösningar.
Engagerad – att du är intresserad av det du arbetar med, du delar med dig av erfarenheter och är nyfiken på att lära dig mer.
Lagspelare – att du ser nyttan i att vi stöttar varandra och att vi tillsammans löser problem. Det är även bra om du är kommunikativ och självgående då arbetet innebär många sociala kontakter och eget arbete ute på fältet.  
Vad behöver jag kunna för att jobba som Byggledare/Projektledare på ÅF?
Eftersom du kommer ha många sociala kontakter, både med beställare och entreprenörer, behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Resor är en naturlig del av tjänsten och du behöver därför ha körkort. Att du har tidigare erfarenheter från anläggningsbranschen som arbetsledare, platschef eller liknande är meriterande.
Varför tycker du att man ska arbeta som konsult på ÅF?
Jag tycker att ÅF är ett bra och nytänkande företag. Det är en bra personalpolitik, vi har bra friskvårdsförmåner och det finns mycket möjligheter inom företaget. Det är det som är kul med ÅF, att jag inte fastnar i en typ av uppgift utan att det ständigt finns nya möjligheter eftersom vi har så många olika kunder och projekt.
Hur gör jag för att söka mig till er sektion?
Följ knappen sök jobbet. Kontaktuppgifter för frågor hittar du längst ner i annonsen.

Vi erbjuder
Distributionsnäten har expanderat i högt tempo de senaste åren och utbyggnadsmöjligheterna är fortfarande mycket goda. I takt med expansionen växer även ÅF:s Distributionsavdelning, vår personalstyrka finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro. Vår huvudsakliga verksamhet avser distribution av fjärrvärme, fjärrkyla och gas. Vi arbetar med hela kedjan från planering, förstudier, optimering, projektering till slutbesiktning. Vi arbetar med nätberäkningar, projektering, byggledning och projektledning.
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.
Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns bl.a. ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur.
Vi är inkluderande gäng och samarbetar över organisationsgränser för att uppnå det bästa resultatet! Gå gärna in och kika hur några av våra anställda beskriver ÅF. http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Projektledning / kärnkraftsäkerhet / byggledning inom energibranschen!

Ansök    Mar 6    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Kärnkraft spelar en avgörande roll inte bara i Sverige utan i många europeiska länder eftersom leveranssäkerheten är hög och koldioxidutsläppen låga. Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige och Norden och tack vare detta vill våra kunder nu knyta oss ännu närmre vilket ger oss möjlighet att anställa ännu fler ingenjörer till vår konsultverksamhet. Vi söker fler ingenjörer som vil... Visa mer
Om jobbet
Kärnkraft spelar en avgörande roll inte bara i Sverige utan i många europeiska länder eftersom leveranssäkerheten är hög och koldioxidutsläppen låga. Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige och Norden och tack vare detta vill våra kunder nu knyta oss ännu närmre vilket ger oss möjlighet att anställa ännu fler ingenjörer till vår konsultverksamhet.
Vi söker fler ingenjörer som vill jobba med en samhällsnyttig slutprodukt i en bransch där man jobbar i stora och långsiktiga projekt varvat med ett snabbare tempo under revisions- och införandefasen. Vi ser en stor variation i de projekt som branschen har framför sig; alltifrån mindre och agila underhållsprojekt, mellanstora moderniseringsprojekt, större omfattande nybyggnationer samt rivningsprojekt som blir de första i sitt slag i Norden.
Vi utökar vår verksamhet på östkusten och söker dig som vill jobba och utgå ifrån Stockholm, Uppsala, Västervik eller Oskarshamn. Som konsult inom kärnkraft kan du komma att arbeta i olika typer av konsultuppdrag åt flera olika kunder, både i Sverige och utomlands. Samarbete och mentorskap är viktiga ledord för oss där vi hjälps åt och utvecklar varandra.
Just nu söker vi dig som vill jobbar som:
Konsult inom kärnkraftsäkerhet
Ett typiskt uppdrag är att ta fram och/eller granska säkerhetsredovisningar och säkerhetsanalyser för kärnkraftverk och andra kärntekniska anläggningar. Säkerhetsredovisningen utgör den kärntekniska anläggningens licensieringsunderlag och är därför en nödvändig förutsättning för dess verksamhet.
Projektledare
Uppdragen innefattar alltifrån förstudier till kompletta anläggningsändringar. Vi utför projekt av olika storleksgrad och de sträcker sig från komponentutbyten till komplexa moderniseringsprojekt. Huvudsakligen utförs projekten ute hos kund men det förekommer även projekt i egen regi.
Byggnadsingenjör/Byggledare
Uppdragen innebär att stötta våra kärnkraftskunder med både ny- och ombyggnationer, byggledning samt byggkonstruktion med fokus mot beräkning och/eller CAD. Vi ser att våra kunder kommer göra stora investeringar inom detta område.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare som brinner för teknik med ett stort intresse för att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, strukturerad och har förmågan att arbeta med flera projekt och kontaktytor samtidigt. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Då våra kunder både finns i Sverige och utomlands är resor en naturlig del i rollen.
Du som söker:

har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
har minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom kärnkraftsbranschen
är van att självständigt driva ditt arbete framåt samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya projekt, teknikområden och organisationer
uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrifthar
B-körkort 

För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning. 
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt ditt genuina intresse för branschen.

Vi erbjuder
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.  
Många av våra medarbetare inom ÅF Nuclear har jobbat här länge. De uppskattar att det är en bransch med stor erfarenhet av att ta emot konsulter och detta ger möjligheter till att utvecklas långsiktigt. I samråd med våra kunder kommer du tillsammans med ÅF att gradvis kunna ta på dig större och större tekniska utmaningar och projekt.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Projektledare till vinnande lag i Solna

Ansök    Apr 9    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen. Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fa... Visa mer
Om jobbet
Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen. Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter, och vi finns i hela Sverige.
Inom Project Management Sverige finns marknadsområde Fastigheter som levererar bygg- och projektledningstjänster och bidrar genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas. Vår uppdragsportfölj består av allt ifrån stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt såsom sjukhus och flygplatsterminaler till löpande underhållsprojekt för fastighetsägare.
Till vårt kontor Solna söker vi nu projekt- och projekteringsledare!
Sektionen består av engagerade och drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder. Att ha roligt är en viktigt del för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.
Snabbfakta: 

33 medarbetare i blandade åldrar, varav 12 kvinnor
jobbar i team
imponerande projektportfölj
stora och små kunder inom både privata och offentliga sektorn
specialister inom ROT bostäder, omfattande projekt i kontors- och handelsfastigheter samt projekteringsledning av komplexa projekt


Vem är du?
Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projekt- eller projekteringsledning inom bygg eller fastighetsområdet. Vi ser gärna att du har konsulterfarenhet, alternativt bakgrund från produktion eller beställarsidan. Hos oss får du möjlighet att växa med utmanande projekt!
Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har du examen från yrkeshögskola.
Du är en lagspelare som utmanar och stöttar dina kollegor och bidrar till en positiv stämning. Vidare är du social och naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att göra affärer.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar även aktivt med att främja mångfald, vilket vi tror kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre