Lediga jobb Otto Bock Scandinavia AB i Solna

Se alla lediga jobb från Otto Bock Scandinavia AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik

Introtext/pitch som lockar kandidaten till tjänsten Vi söker en Ortopedtekniker på ett vikariat till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm Om oss Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Bergshamra, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig Ortopedteknik samt rehabi... Visa mer
Introtext/pitch som lockar kandidaten till tjänsten
Vi söker en Ortopedtekniker på ett vikariat till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm
Om oss
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Bergshamra, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan.
Om tjänsten
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel från individuellt anpassade fotbäddar till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och specialistteam.
Vi erbjuder
Anställningen är ettvikariat på heltidmed placering i Bergshamra. Arbetstiden är 8 timmar/dag med möjlighet att flexa inom ramarna om arbetet tillåter.Tillträde till tjänsten äromgående. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar.
Du erbjuds ett gediget förmånspaket som bland annat innebär en årlig bonus enligt vår bonuspolicy, friskvårdsbidrag, personalrabatter på befintliga produkter inom företaget och ensemesterrätt enligt vår lokala semestertrappa.
Om dig

Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik.Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Du har en god förmåga att planera, organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du håller deadlines. Du kan omsätta idéer till praktisk handling. Du är proaktiv ochutför ditt arbete självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, driver på dina egna processer och ser till att slutföra dem. Du är lösningsorienterad och vidett uppkommet problem lägger du fokus och energi på att hitta lösningar och bibehåller ditt fokus på målet.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll.
Ansökan
Sista ansökningsdag 2024-08-16.Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Dragan Dojcinovic, Produktionschef, [email protected]. Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.
Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag. Visa mindre

Clinical Director till Aktiv Ortopedteknik

Här erbjuds en spännande och utmanande roll att varaövergripande ansvarig för försäljning och daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik i Sverige. Vi söker en Clinical Director- Välkommen tillAktiv Ortopedteknik! Om oss Aktiv Ortopedteknik är Sveriges största leverantör av Ortopedteknisk service. Med verksamhet på ett tjugotal platser i Sverige hjälper vi över hundra tusen personer årligen att uppnå rörelsefrihet, genom våracirka 350 kunniga och hängivnamed... Visa mer
Här erbjuds en spännande och utmanande roll att varaövergripande ansvarig för försäljning och daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik i Sverige.
Vi söker en Clinical Director- Välkommen tillAktiv Ortopedteknik!
Om oss
Aktiv Ortopedteknik är Sveriges största leverantör av Ortopedteknisk service. Med verksamhet på ett tjugotal platser i Sverige hjälper vi över hundra tusen personer årligen att uppnå rörelsefrihet, genom våracirka 350 kunniga och hängivnamedarbetare.

Om tjänstenSom Clinical Director rapporterar du till VD och du ingår i ledningsgruppen för Aktiv Ortopedteknik& Ottobock Scandinavia. Iledningsgruppen representerar du Aktiv Ortopedteknik. Duhar ettövergripande ansvar för daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik ochett försäljnings- och lönsamhetsansvar för en verksamheten som omsätter kring 600 MSEK årligen.

Gentemot alla medarbetare på Aktiv Ortopedteknik agerar du frontfiguroch är den som förmedlar och driver vision, strategi och mål för hela verksamheten.
Du har fyra direktrapporterande regionchefer som vardera har en organisation av verksamhetschefer, avdelningschefer, produktionschefer, receptionschefer m.m. Tillsammans med regioncheferna driver ni försäljningsarbetet, marknadsutveckling, strategiskt arbete och förändringar inom Aktiv Ortopedteknik.
Vi erbjuder
Anställningen är tillsvidareanställningpå heltid,med flexibel placering i Sverige.Tillträde till tjänsten äromgående. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar. Resor i tjänsten förekommer, troligen varje vecka.
Du erbjuds ett förmånspaket som bland annat innebär en årlig bonus enligt vår bonuspolicy, friskvårdsbidrag, personalrabatter på befintliga produkter inom företaget och ensemesterrätt enligt vår lokala semestertrappa.
Om dig
Du har erfarenhet av företagsledning och ditthuvud är inställt på att hitta affärsmöjligheter. Du är van vid attarbeta strategiskt och duälskar små förändringar som kan leda till ökad försäljning, bättre vårdkvalitet eller minskade kostnader.Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat inom Ortopedteknik, men vi vill att du har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling, helst inom antingen medicinteknik eller någon typ av tjänster.
Du harminst 5år bakom dig som en uppskattad chef. Du är en stark ledare somförser dina medarbetare med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du motiverar, vägleder och skapar förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas.
Som person tar dusjälvständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, driver på dina egna processer och ser till att slutföra dem.Du kommunicerar på ett inspirerande och tydligt sättsamtidigt som du är ödmjuk och har en förmåga att få med dig andra.Du talar tydligt och engagerat både i enskilda möten och i större grupper. Du har lätt att göra dig förstådd samtidigt som du lyssnar aktivt i samtal med andra.
Din ansökan
Sista ansökningsdag 2024-06-30.Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Erik Bråkenhielm, [email protected] .Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.
Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag. Visa mindre

Vi söker en QEHS Specialist att leda vårt kvalitets-, hållbarhets- och a...

Vill du bli vår nya QEHS (Quality, Environment, Health & Safety) Specialist - en nyckelroll i att förverkliga vår vision om att leda den ortopedtekniska branschen in i framtiden. Vi söker nu en ny kollegatill Process Development-avdelningen, att bygga vidare på vårt väl uppbyggda arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Välkommen till Ottobock! Om oss Ottobock Scandinavia är ledande inom ortopedteknik i Norden. Vår vision är att skapa rörelsefrihet å... Visa mer
Vill du bli vår nya QEHS (Quality, Environment, Health & Safety) Specialist - en nyckelroll i att förverkliga vår vision om att leda den ortopedtekniska branschen in i framtiden. Vi söker nu en ny kollegatill Process Development-avdelningen, att bygga vidare på vårt väl uppbyggda arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Välkommen till Ottobock!
Om oss
Ottobock Scandinavia är ledande inom ortopedteknik i Norden. Vår vision är att skapa rörelsefrihet åt människor, genom de ortopedtekniska produkter och lösningar vi levererar. Vi har verksamhet och personal på ett trettiotal platser i Norden, med tyngdpunkt i Sverige, och ingår i en global organisation. Vi har kontor i Stockholm och Norrköping, med ett trettiotal medarbetare på varje kontor. Totalt är vi ca 350 medarbetare tillsammans med vårt dotterbolag Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB.
Om tjänsten
Som QEHS Specialist ansvarar du för att koordinera, administrera och i samarbete med ledningen utveckla vårt arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ditt uppdrag innefattar att förvalta och utveckla bolagets kvalitets- och miljöledningssystem. För närvarande arbetar vi med att förverkliga vår hållbarhetsvision över hela företaget, och du kommer att leda detta viktiga arbete.
I din roll kommer du även att arbeta med utvecklingen av företagets processer, avvikelsehantering och kontinuerliga förbättringsarbete. Du genomför interna revisioner och styr våra externa revisioner inom den svenska organisationen, i enlighet med ISO-standarderna 9001 och 14001. Du samlar in och analyserar statistik, utvärderar nationella och internationella lagar och förordningar, samt deltar i projekt i linje med företagets strategi och mål. Du ansvarar för att kraven i de regelverk som vår verksamhet omfattas av integreras i företagets processer och rutiner. Du planerar och genomför både kortsiktiga åtgärder och långsiktig strategisk planering inom området.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en bred och utmanande roll med stort ansvar och stora påverkansmöjligheter. Rollen som QEHS Specialist är mångsidig, utvecklande och central för vårt företag i en bransch i förändring. I rollen som QEHS Specialist bidrar du till att upprätthålla kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i vår verksamhet, för att på bästa sätt möta marknadens nuvarande och framtida krav.
Anställningen är en fast heltidstjänst med placering i Solna. Du arbetar 2-3 dagar i veckan från kontoret enligt företagets policy, med möjlighet att arbeta hemifrån resten av tiden. Vi har kollektivavtal, vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar. Tjänsten innebär regelbundna resor, huvudsakligen till våra Aktiv-kliniker runt om i Sverige. Du kommer att rapportera till Process Development Manager för Ottobock Scandinavia AB och vara en del av ett team på 10 engagerade personer. Du blir också en del av ett nätverk av kvalitets- och miljöansvariga inom vår globala organisation.
Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö eller liknande områden. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001. Erfarenhet av dokumenthanteringssystem som Sharepoint är önskvärt, liksom erfarenhet av MDR/GDPR (då tjänsten inkluderar rollen som Dataskyddsombud) och kunskap inom miljö- och arbetsmiljölagstiftning. Du ska kunna tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.
Som person är du skicklig på att planera, organisera och prioritera ditt arbete, samtidigt som du är noggrann med deadlines. Du är detaljorienterad och kan dra slutsatser från komplexa data, arbetar proaktivt och självständigt, och kan omvandla idéer till praktisk handling. I samarbete med andra är du kunskapsrik och erfaren, samtidigt som du är lyhörd, respektfull och fokuserad på gruppens bästa. Du kommunicerar klart och engagerat både i enskilda möten och i större grupper, och är bra på att lyssna aktivt och göra dig förstådd i samtal med andra.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2024-05-26.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Erika Nordén, Process Development Manager, [email protected].
Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.
Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag. Visa mindre

Leg Ortopedingenjör till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Din framtida utmaning
Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att optimera deras rörlighet och självständighet. Aktiv Ortopedteknik arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av kunskap och vara drivande i utvecklingen av ortopedteknik och rehabilitering. Aktiv ansvarar för en stor del av vårdkedjan av amputerade då vi har avtal för rehabilitering av amputerade. Det innebär ett tätt samarbete med vårt rehabteam och vår produktionsavdelning. Du kommer ingå i den kliniska gruppen tillsammans med andra ortopedingenjörer, men även podiater, ortopedskotekniker, ortopedsytekniker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och psykolog. Dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering antingen i Bergshamra/Solna, Södertälje, Enskededalen eller Norrtälje.
Din bakgrund/profil
Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klinisk avdelningschef Erik Hidemo, 076-533 95 20 eller [email protected]
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2024-06-30 till [email protected]. Uppge önskad placeringsort i ansökan. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Sadelmakare till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Ansök    Mar 4    Otto Bock Scandinavia AB    Sadelmakare
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB har idag avtal med Region Stockholm att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Aktiv ortopedteknik i Stockholm AB bedriver idag verksamhet i Bergshamra, Södertälje, Dalens sjukhus och Norrtälje.
Din framtida utmaning
Att tillsammans med dina medarbetare förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som vill att du ska trivas hos oss.
Tillsammans med ditt team ansvarar du för tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel. Arbete med skinn, läder och textilmaterial tillhör din arbetsvardag på samma sätt som du ställs inför utmaningar där du får utrymme att använda ditt goda sinne för lösningar.
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med placering i Bergshamra. Du rapporterar till produktionschefen.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom området för sadelmakeri alternativt en bakgrund som tapetserare, konstruktör eller sömmerska/tillskärare. Du har god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, har en positiv inställning och vill bidra till att förbättra människors livskvalitet så är du varmt välkommen.
Vi söker dig som strävar efter att förbättra människors liv genom ditt arbete som sadelmakare. Du är kreativ i ditt arbetssätt, är en problemlösare och tar stort ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du är en lagspelare som värdesätter ett gott samarbete och du har hög social kompetens. Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Hur du ansöker
Mejla din ansökan och ditt CV senast 2024-03-31 till [email protected] och märk din ansökan ”Sadelmakare”.
Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Dragan Dojcinovic, Produktionschef, på tfn 08-586 39 508.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se eller www.ottobock.se Visa mindre

Ortopedingenjör till Aktiv Ortopedteknik

Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig ortopedteknisk service samt rehabilitering av amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och nära sjukvården genom bl.a. teamsa... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig ortopedteknisk service samt rehabilitering av amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och nära sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaningSom Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att optimera deras rörlighet och självständighet. Aktiv Ortopedteknik arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till digVi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av kunskap och vara drivande i utvecklingen av ortopedteknik och rehabilitering. Aktiv ansvarar för en stor del av vårdkedjan av amputerade då vi har avtal för rehabilitering av amputerade. Det innebär ett tätt samarbete med vårt rehabteam och vår produktionsavdelning. Du kommer ingå i den kliniska gruppen tillsammans med andra ortopedingenjörer, men även podiater, ortopedskotekniker, ortopedsytekniker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och psykolog. Dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering antingen i Bergshamra/Solna, Södertälje, Enskededalen eller Norrtälje.
Din bakgrund/profilDu har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansökerHar du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klinisk avdelningschef Erik Hidemo,076-533 95 20 eller [email protected]. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Välkommen till oss! Visa mindre

Leg Ortopedingenjörer till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Din framtida utmaning
Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att optimera deras rörlighet och självständighet. Aktiv Ortopedteknik arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av kunskap och vara drivande i utvecklingen av ortopedteknik och rehabilitering. Aktiv ansvarar för en stor del av vårdkedjan av amputerade då vi har avtal för rehabilitering av amputerade. Det innebär ett tätt samarbete med vårt rehabteam och vår produktionsavdelning. Du kommer ingå i den kliniska gruppen tillsammans med andra ortopedingenjörer, men även podiater, ortopedskotekniker, ortopedsytekniker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och psykolog. Dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering antingen i Bergshamra/Solna, Södertälje, Enskededalen eller Norrtälje.
Din bakgrund/profil
Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klinisk avdelningschef Erik Hidemo, 076-533 95 20 eller [email protected] Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2023-11-30 till ovanstående mailadress. Uppge önskad placeringsort i ansökan. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel från individuellt anpassade fotbäddar till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och specialistteam.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av ortopedtekniker, sadelmakare och silikontekniker där dina arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att få möjlighet att ingå i ett kompetensteam lokalt där teamet ständigt arbetar med förbättringar och driver arbetet framåt. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är ett 12-månaders vikariat på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm, med goda chanser till en tillsvidareanställning efter avslutat vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel och ansvarstagande. Du utför ditt arbete självständigt, samtidigt som du är en lagspelare och villigt delar med dig av din kompetens i teamet. Du är öppen för förändringar och utveckling av vår verksamhet. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic, telefon 076-5339508 eller e-mail [email protected].
Skicka din ansökan som innehåller ett CV och ett personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 17 december 2023. Rekrytering sker kontinuerligt, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Legitimerad Arbetsterapeut

Aktiv Ortopedteknik i Stockholm söker en till kollega inom rehabilitering av amputerade, Raynauds fenomen samt för att designa, prova ut och anpassa specialtillverkade sitsar. Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpe... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm söker en till kollega inom rehabilitering av amputerade, Raynauds fenomen samt för att designa, prova ut och anpassa specialtillverkade sitsar.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Enskededalen, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 70 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknisk service, tillverka specialanpassade sitsar samt är ensam aktör för rehabilitering av amputerade. Vår rehabiliteringsverksamhet är en specialistenhet för rehabilitering/habilitering av personer i alla åldrar med medfödda eller förvärvade skador/amputationer på över och/eller nedre extremiteterna samt personer med Raynauds fenomen.
Din framtida utmaning
Som Leg. Arbetsterapeut hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras ADL och självständighet. Vi arbetar i team med att rehabilitera och återskapa varje individs bästa förmåga. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, ortopedingenjörer samt läkare och psykolog. De områden där du kommer verka är rehabilitering och habilitering av patienter som genomgått någon form av amputation eller har medfödd extremitetsavvikelse inklusive Raynauds fenomen samt med design, utprovning och anpassning av specialanpassade sitsar. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom både deltagande och medverkande i kurser över hela Sverige men även internationellt. Vi deltar även i forskningsprojekt som rör patientgrupperna.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra. Startdatum enligt överenskommelse. Resor inom region Stockholm kan förekomma.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du behöver ha en förmåga att kunna lösa tekniska utmaningar, att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Då resor i Stockholm förekommer erfordras körkort klass B samt vana vid att köra bil.
Legitimation inom arbetsterapi är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Arbetsterapeut” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 Mars 2024. Ansökningarna kommer hanteras allt eftersom de kommer in och tjänsten kan tillsättas före angivet datum. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Klinisk avdelningschef, Erik Hidemo på mobil 076 533 95 20.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Sadelmakare till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Ansök    Maj 29    Otto Bock Scandinavia AB    Sadelmakare
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB har idag avtal med Region Stockholm att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Aktiv ortopedteknik i Stockholm AB bedriver idag verksamhet i Bergshamra, Södertälje, Dalens sjukhus och Norrtälje. Din framtida utmaning Att tillsammans med dina medarbetar... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB har idag avtal med Region Stockholm att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Aktiv ortopedteknik i Stockholm AB bedriver idag verksamhet i Bergshamra, Södertälje, Dalens sjukhus och Norrtälje.
Din framtida utmaning
Att tillsammans med dina medarbetare förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som vill att du ska trivas hos oss.
Tillsammans med ditt team ansvarar du för tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel. Arbete med skinn, läder och textilmaterial tillhör din arbetsvardag på samma sätt som du ställs inför utmaningar där du får utrymme att använda ditt goda sinne för lösningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra. Du rapporterar till produktionschefen.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom området för sadelmakeri alternativt en bakgrund som tapetserare eller sömmerska/tillskärare. Du har god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, har en positiv inställning och vill bidra till att förbättra människors livskvalitet så är du varmt välkommen.
Vi söker dig som strävar efter att förbättra människors liv genom ditt arbete som sadelmakare. Du är kreativ i ditt arbetssätt, är en problemlösare och tar stort ansvar för att uppgifterna blir utförda. Du är en lagspelare som värdesätter ett gott samarbete och du har hög social kompetens. Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Dragan Dojcinovic, Produktionschef, på tfn 08-586 39 508 eller e-mail [email protected]
Mejla din ansökan och ditt CV senast 2023-06-30 till ovanstående mailadress.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se eller www.ottobock.se Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Din framtida utmaning
Som Ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Stockholms Landsting och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, ortopedi-/ neuro- rehabilitering och diabetesteamen.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer ingå i ett team av Ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering antingen i Bergshamra/Solna, Enskededalen, Norrtälje eller Södertälje.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden och/eller patienten. Tidigare erfarenhet eller utbildning inom vården eller ortopedteknik t.ex. leg. fysioterapeut, leg. arbetsterapeut, podiater eller ortopedtekniker är meriterande. Meriterande är även tidigare erfarenhet av arbete med skor och/eller inlägg. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta klinisk avdelningschef Melike Youssouf, 070-269 94 68 eller [email protected]. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2023-08-31 till ovanstående mailadress. Uppge önskad placeringsort i ansökan. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: aktivortopedteknik.se Visa mindre

Business Controller till Ottobock

Vi söker en Business Controller med känsla för affärer och affärsutveckling. Ottobock Scandinavia är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet rekryterar vi nu Business Controller. Din framtida utmaning Som Business Controller på Ottobock har du ett övergripande ansvar för rapportering och uppföljning inom vår verksamhet i Norden. Du arbetar med budget, prognos och med löpande uppföljning och an... Visa mer
Vi söker en Business Controller med känsla för affärer och affärsutveckling. Ottobock Scandinavia är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet rekryterar vi nu Business Controller.
Din framtida utmaning
Som Business Controller på Ottobock har du ett övergripande ansvar för rapportering och uppföljning inom vår verksamhet i Norden. Du arbetar med budget, prognos och med löpande uppföljning och analyserar och säkerställer att rapporteringen överensstämmer med bolagets standarder och policies. Du har ett koordinerande ansvar för de nordiska bolagen och har ett tätt samarbete med lokala controllers och Finance-teams. I ditt uppdrag kommer du att hantera såväl strategiska som operativa frågor i nära samarbete med hela verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen för hela den nordiska verksamheten och har där ett ansvar för analys och strategiska ekonomiska frågor.
Då Ottobock är ett internationellt företag kommer du ha dagliga kontakter med kollegor runt om i Europa och ansvara för implementation lokalt av processer som beslutas tillsammans med huvudkontoret i Tyskland.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder en bred och utmanande roll med mycket ansvar. Som Business Controller har du en mycket viktig roll i den fortsatta utvecklingen inom Norden där du har stora möjligheter att påverka framtida processer inom ditt område. Du verkar i en internationell miljö i ett stort globalt bolag men med fördelen att kunna jobba utifrån ett helhetsperspektiv i den nordiska verksamheten. Du kommer att vara placerad i Stockholm eller Norrköping och det kommer finnas möjlighet till hybridarbete. I Stockholm kommer du att sitta i nya lokaler i Bergshamra där bl.a. kollegor inom Finance, Process Development, Marketing och Supply Chain arbetar. Dessutom bedriver dotterbolaget Aktiv Ortopedteknik en stor klinik på samma adress – så du har alltid ena foten i verkligheten. I Norrköping har vi kontor centralt beläget där du kommer sitta tillsammans med kollegor från bl.a IT, HR, Supply Chain & Customer Care. Du rapporterar till VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Inom rollen finns det, för rätt profil, utrymme för arbete med affärsutveckling och vidareutveckling av våra affärer i de olika nordiska länderna.
Din bakgrund/profil
Du har en universitetsexamen inom ekonomi eller annan motsvarande utbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet som controller. Du har gedigen erfarenhet av arbete med budget, prognoser, analys och uppföljning och vi ser helst att du har en god förståelse för redovisning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet inom investerings-, produkt- och portföljanalyser eller som ekonomiskt stöd i upphandlingar. Du har flytande språkkunskaper i engelska och svenska eller ett annat nordiskt språk.
För att lyckas och trivas i rollen är du prestigelös och har förmågan att samarbeta med olika intressenter både i Sverige och internationellt. Du är analytisk, noggrann och kvalitetsorienterad som person. Vidare är du social och kommunikativ och kan balansera service med att våga utmana och ställa krav. Du är professionell och pålitlig i ditt förhållningssätt och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du är ambitiös med en stark drivkraft att uppnå uppsatta mål.
Hur du ansöker
Låter det här intressant? Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 augusti 2023.
För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev till [email protected]. Om du har frågor kring tjänsten, maila oss på samma adress.
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se Visa mindre

Fysioterapeut till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig ortopedteknisk service samt rehabilitering av amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och nära sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsnedsättningar genom att förbättra deras aktivitetsnivå och självständighet.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av rehabiliterings- samt ortopedteknisk personal och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rehabilitering av patienter med avsaknad av en eller flera extremiteter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är engagerade i att förbättra livskvalitet för patientgruppen och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten ett föräldravikariat på heltid med start enligt överenskommelse t.o.m. 31 augusti 2023. Arbetsplatsen är i Bergshamra, Stockholm. Det finns möjlighet till förlängning inom Rehab eller Ortopedteknik.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig, Legitimerade fysioterapeut, som har ett intresse och engagemang av att bidra till att personer med amputationer och medfödda extremitetsavvikelser får ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Ett professionellt bemötande mot patient och kollegor är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken, gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Du har god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Är du dessutom glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 september 2022. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Verksamhetschef Louise Klevbo på 070-5085095 eller [email protected].
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se, www.ottobock.se Visa mindre

Leg Ortopedingenjörer till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår a... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Din framtida utmaning
Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att optimera deras rörlighet och självständighet. Aktiv Ortopedteknik arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av kunskap och vara drivande i utvecklingen av ortopedteknik och rehabilitering. Aktiv ansvarar för en stor del av vårdkedjan av amputerade då vi har avtal för rehabilitering av amputerade. Det innebär ett tätt samarbete med vårt rehabteam och vår produktionsavdelning. Du kommer ingå i den kliniska gruppen tillsammans med andra ortopedingenjörer, men även podiater, ortopedskotekniker, ortopedsytekniker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och psykolog. Dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering antingen i Bergshamra/Solna, Södertälje, Enskededalen eller Norrtälje.
Din bakgrund/profil
Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klinisk avdelningschef Erik Hidemo, 076-533 95 20 eller [email protected] Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2023-08-31 till ovanstående mailadress. Uppge önskad placeringsort i ansökan. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Senior Embedded Systems Engineer to ExoNeural Network

Do you want to create medical technology for pain management? ExoNeural Network AB is now looking for a Senior Embedded Software Developer to join the team in Stockholm! Who are we? The Exopulse Mollii Suit from Ottobock fundamentally changes the treatment field of neurological disorders and related symptoms. It is the world’s first neuromodulation suit that makes use of a physiological reflex mechanism called reciprocal inhibition: By sending an electrica... Visa mer
Do you want to create medical technology for pain management? ExoNeural Network AB is now looking for a Senior Embedded Software Developer to join the team in Stockholm!
Who are we?
The Exopulse Mollii Suit from Ottobock fundamentally changes the treatment field of neurological disorders and related symptoms. It is the world’s first neuromodulation suit that makes use of a physiological reflex mechanism called reciprocal inhibition: By sending an electrical signal to an antagonistic muscle, the spastic muscle subsequently relaxes. The combined effect of relaxing tense muscles and enabling the activation of weak muscles allows its users to enjoy a more active and less painful daily life. It is a personal assistive medical device which is used for low-energy whole-body transcutaneous electrical stimulation, reducing the typical symptoms associated with neurological conditions such as cerebral palsy, multiple sclerosis, stroke or spinal cord injuries.
This neuromodulation stimulation is non-invasive and non-pharmacological, and has limited side-effects compared to other known invasive or pharmacological treatments for spasticity and related chronic pain. It leads to positive effects as observed in clinical studies on range of motion, balance, hand-arm functions, gait and overall quality of life.
About the role
As a systems engineer, you will work with the embedded systems along with their support and test systems.
You will work alone or with other engineers depending on the nature of the development at hand.


Skill set
· 5+ years embedded SW development in C, preferably on ARM and Atmel products. Debugging and testing using JTAG.
· Long experience developing based on coding practices (such as MISRA, Safer C) for target systems used in transportation, aeronautical or medical applications.
· Generic documentation and specific documenting according to regulatory requirements.
· Developing and maintaining a manufacturing end-of-line environment for testing and final product packaging supporting long-term product traceability.
· Experience with source-code handling systems such as git, SubVersion/SVN etc.
· Supporting previous generation products with modifications, bug isolation, bug correction and reporting.
Desired soft skills
Hands-on problem solving
Willing to collaborate and work as part of a team
Communication. Team interactions and cohesiveness
Time management


What do we offer?
An exciting and challenging position where you can broaden and specialize your tech skills
An impact job in a financially stable scale-up in the healthcare sector
A chance to positively develop the patient experience in Europe & USA
Competitive bonus package
We welcome diverse teams with a versatile background
Hybrid work culture (Balancing personal life is a major priority)
No Language barrier as English is official language
Insurance/pension plan Visa mindre

Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig Ortopedteknis service samt rehabilitering avamputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och vi arbetar nära sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel från individuellt anpassade fotbäddar till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och specialistteam.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av ortopedtekniker, sadelmakare och silikontekniker där dina arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att få möjlighet att ingå i ett kompetensteam lokalt där teamet ständigt arbetar med förbättringar och driver arbetet framåt. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade, som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är ett 6 månaders vikariat på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm med goda chanser på en tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel och ansvarstagande. Du utför ditt arbete självständigt, samtidigt som du är en lagspelare och villigt delar med dig av din kompetens i teamet. Du är öppen för förändringar och utveckling av vår verksamhet. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta:
Dragan Dojcinovic (Produktionschef), tel. 076-5339508 eller [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] senast 2022-08-21 till ovanstående. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Produktionsstöd med IT-intresse till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig Ortopedteknis service samt rehabilitering avamputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och vi arbetar nära sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i vårt produktionsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge service åt hela vår verksamhet. I tjänsten har du ansvar för lagerhantering, beställningar, uppackning, incheckningar och tillverkning av individuellt anpassade fotbäddar. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat diverse budkörning och enklare fastighetsskötsel. Utöver detta ser vi även att du har ett intresse för IT och är van med tekniska lösningar.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en erfarenhet av produktion och har B-körkort. Du är en lagspelare och värdesätter ett gott samarbete. Du har hög social kompetens och ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartner är en självklarhet i din roll.
Övriga krav som ställs på dig är en god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvård. Vi kräver ingen högskolekompetens inom IT men vi ser gärna att du har ett intresse för IT och IT-lösningar. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och hanterar engelska på en god nivå. Du är nyfiken, gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta:
Dragan Dojcinovic (Produktionschef), tel. 076-5339508 eller [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] senast 2022-08-21 till ovanstående. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Ortopedingenjörer till Aktiv Ortopedteknik i Bergshamra

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje, Norrtälje, Dalens Sjukhus och Danderyds sjukhus. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva fullständig ortopedteknisk service samt rehabilitering av amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och nära sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi är i en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken, amputationsrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att optimera deras rörlighet och självständighet. Aktiv Ortopedteknik arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av kunskap och vara drivande i utvecklingen av ortopedteknik och rehabilitering. Aktiv ansvarar för en stor del av vårdkedjan av amputerade då vi har avtal för rehabilitering av amputerade. Det innebär ett tätt samarbete med vårt rehabteam och vår produktionsavdelning. Du kommer ingå i den kliniska gruppen tillsammans med andra ortopedingenjörer, men även podiater, ortopedskotekniker, ortopedsytekniker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och psykolog. Dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra.
Din bakgrund/profil
Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Klinisk avdelningschef Melike Youssouf, 070-269 94 68 eller [email protected]. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2022-08-31 till ovanstående. Rekrytering sker kontinuerligt vilket gör att tjänsten kan tillsättas före angivet datum.
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Ortopedingenjörer till Aktiv Ortopedteknik i Halland

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik tar över den ortopedtekniska servicen i Halland från och med 1 december 2022. Till vår driftstart i december vill vi stärka upp bemanningen med ännu fler Ortopedingenjörer. Vill du vara en del av vår verksamhet i Halland? – Sök redan idag! Introduktion och uppstart kommer ske inom andra delar i Aktivs organisation till dess att vi finns på plats den 1 december.
Din framtida utmaning
Som Ortopedingenjör hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar och diabetesteam, protesmottagningar och gåskolor.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer ingå i ett team av Ortopedingenjörer och dina arbetsuppgifter anpassas med hänsyn till din kunskap och dina erfarenheter.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt, anställningsstart enligt överenskommelse. Om du har möjlighet att börja innan avtalsstart i december kommer du att erbjudas anställning på en av våra andra orter där du kommer erbjudas en introduktion som anpassas utifrån din tidigare kunskap och erfarenhet, ort för introduktion bestäms i samråd. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering i antingen Kungsbacka, Varberg eller Halmstad.
Din bakgrund/profil
Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden/patienten. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller motsvarande kompetens.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Sven-Olof Frank, 070-812 67 93 eller [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected].
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.aktivortopedteknik.se Visa mindre

Executive Assistant till Ottobock i Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux samt Aktiv Ortopedteknik, Respecta och Vigo, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & C... Visa mer
Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux samt Aktiv Ortopedteknik, Respecta och Vigo, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader över hela världen med en omsättning på 1.000 MEUR.
Drivs du av att ha varierande arbetsuppgifter och att arbeta verksamhetsnära? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig att ligga steget före och där du får ta ett stort eget ansvar? Är du dessutom en stjärna på kommunikation - då är du rätt person för oss! Du kommer att ha en nyckelroll inom företaget med många kontaktytor och tillsammans med andra kommer du få saker att hända.
Din framtida utmaning
Rollen är en traditionell VD-assistentroll där du stöttar VD och ledning, men i rollen ingår även en projektlednings-/internkommunikationsdel.
Arbetsuppgifterna innebär att stötta VD och ledningsgrupp med planering och genomförande av möten och beslutade aktiviteter - samt olika administrativa uppgifter såsom att ta fram presentationsmaterial, informationsutskick, nyhetsbrev m.m. Du kommer att koordinera och förbereda ledningsmöten, samt att bl.a. ansvara för agenda och protokollföring.
Du kommer därför att ha en övergripande bild av de aktiviteter som ledningsgruppen driver och du kommer vara spindeln i nätet och ha en viktig roll i att underlätta våra processer och föra arbetet framåt.
Ett annat av dina större ansvarsområden är företagets internkommunikation som sker i nära samverkan med vår marknads- och kommunikationsavdelning. Du kommer bland annat ha huvudansvar för vårt intranät där du kommer att utveckla och förbättra vårt informationsflöde. Vidare kommer du att driva och samordna olika projekt som kommer att variera över tid.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett arbete med ett viktigt syfte: Du kommer att vara en del av att hjälpa personer med nedsatt rörlighet att behålla eller återfå sin rörelsefrihet och livskvalitet. Ottobock är ett stort globalt företag med många möjligheter. I den organisation där du ingår är vi drygt 400 medarbetare som alla gör skillnad och du får möjlighet att påverka dem.
Vi erbjuder ett utmanade, varierande och utvecklande arbete i ett bolag och en bransch under utveckling, vilket innebär att vår vardag präglas av förändring. Vi erbjuder dig en nyckelroll med omväxlande arbetsuppgifter. Arbetet sker i en internationell miljö med dagliga kontakter runt om i Europa och världen. För den som behärskar projektledning eller internkommunikation kan rollen användas som en språngbräda till andra ledande roller inom ett stort företag. Är du en stark administratör kan denna roll skapa möjligheter att arbeta bredare i företaget och ha en bra insyn i ledningsarbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillsättning enligt överenskommelse. Placeringsort är Solna, Stockholm. Resor förekommer till viss del.
Du kommer att rapportera till VD.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll där du tagit stort ansvar och arbetat med hög integritet och höga krav på leverans. Du har erfarenhet av att arbeta med kommunikation och har en fallenhet för det språkliga. Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom kommunikation. Du är van att arbeta i Office-365 paketet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning eller projektarbete.
Flytande språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Som person är du prestigelös och har utmärkta sociala färdigheter som gör att du kan navigera mellan olika motparter, såväl inom som utanför organisationen. Du är ansvarstagande och självdriven och van att styra dina uppgifter och projekt hela vägen över mållinjen och sätter en stolthet i en bra leverans. Du är metodisk och är en god administratör och du är strukturerad i ditt arbetssätt.
Hur du ansöker
Låter det här intressant? Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 20 mars 2022.
För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev till [email protected]. Om du har frågor kring tjänsten, maila oss på samma adress.
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se Visa mindre

Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel från individuellt anpassade fotbäddar till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och specialistteam.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av ortopedtekniker, sadelmakare och silikontekniker där dina arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att få möjlighet att ingå i ett kompetensteam lokalt där teamet ständigt arbetar med förbättringar och driver arbetet framåt. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel och ansvarstagande. Du utför ditt arbete självständigt, samtidigt som du är en lagspelare och villigt delar med dig av din kompetens i teamet. Du är öppen för förändringar och utveckling av vår verksamhet. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll.
Hur du ansöker
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic,
tel. 076-5339508 eller [email protected].
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 2021-12-17. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Produktionsstöd med IT-intresse till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett produktionsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge service till vår verksamhet. Tjänsten innehåller produktionsarbete som inkluderar ett ansvar för tillverkning av individuellt anpassade fotbäddar, att ansvara för lagerhantering, beställningar, uppackning, incheckningar, diverse transporter och enklare fastighetsskötsel. Utöver detta ser vi även att du har ett intresse för IT och är tekniskt van.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som är mån om din trivsel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en erfarenhet av produktion och har B-körkort. Du har hög social kompetens, är en lagspelare och värdesätter ett gott samarbete. Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken, gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta:
Dragan Dojcinovic, 076-533 95 08 eller [email protected]
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV senast 2021-11-21 till [email protected]. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Leg. Psykolog till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Dalen, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som Leg. Psykolog hos oss kommer du arbeta med patienter som har varit med om en amputation eller har en medfödd skada på någon extremitet. Tjänsten innebär främst att tillhandahålla psykologiska bedömningar och behandlingar inom ramen av vårt vårdavtal med Region Stockholm. Vi erbjuder alla patienter som besöker vår rehabiliteringsverksamhet möjlighet att få prata med en psykolog. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter och dina arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med amputerade patienter. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom deltagande i kurser över hela Sverige.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 10-20 % alternativt som konsult. Placeringsort är i Bergshamra.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Krav på psykologlegitimation för att ansökan skall behandlas.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Psykolog” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 20 december 2021. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Erik Hidemo, [email protected], 076 533 95 20.
Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Fothandläggare till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som patienthandläggare hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot problem relaterade till fötter. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom deltagande i kurser över hela Sverige.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kan placeras i Bergshamra, Södertälje eller Norrtälje.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga. Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot patienten.
Vi söker dig som har en medicinsk utbildning såsom leg. fysioterapeut, leg. arbetsterapeut, podiater eller annan erfarenhet inom ortopedteknik. Tidigare erfarenhet av arbete med skor och/eller inlägg är meriterande.
Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Fothandläggare” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31 december 2021. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Melike Youssouf, 070 269 94 68.
Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Key Account Manager/Market Access till Ottobock i Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader öve... Visa mer
Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader över hela världen med en omsättning på 1.000 MEUR. Ottobock är en ledande aktör inom den ortopedtekniska marknaden.
Till vår marknadsavdelning söker vi nu en Key Account Manager / Market Access som kommer att ingå i det svenska marknadsteamet om 6 personer. Rollen är bred och innefattar såväl KAM som Market Access-uppgifter. På marknadsavdelningen arbetar vi med flera olika varumärken och har kollegor i både Holland och Finland.
Din framtida utmaning
Rollen som Key Account Manager /Market Access kan delas in i tre huvudområden: Key Account Manager, Market Access Aktiv Ortopedteknik i Sverige och Market Access Ottobock Scandinavia AB.
Huvudsakliga arbetsuppgifter inom de tre huvudområdena:
Key Account Manager, Solna/Uppsala
• Analys och upprättande av strategi och arbetssätt som den kliniska personalen skall arbeta
utifrån mot remittenter
• Etablera/underhålla kontakt/relation med de viktigaste remittenterna
• Säljarbete mot relevanta stakeholders för att presentera Aktiv Ortopedteknik
• Vid behov delta i strategiskt arbete mot regioner/hälso- och sjukvårdsförvaltning
• Delta i upphandlingsarbete
Market Access Aktiv Ortopedteknik i Sverige
• Planera och driva försäljningsökning inom Aktiv Ortopedteknik
• Driva/finna klinisk evidens för befintliga och nya behandlingsmetoder
• Identifiera och/eller driva studier för att bevisa nytta med ortopedtekniska produkter och tjänster
• Tillsammans med Tender Specialist hjälpa att driva regioncheferna i det strategiska eller proaktiva arbetet med upphandlande enheter
Market Access Ottobock Scandinavia
• Skapa/hitta studier som påvisar medicinsk eller samhällsekonomisk nytta med nya ortopedtekniska lösningar/produkter
• Samverka med säljorganisationen och kunder för att hitta/skapa reimbursement
• Driva säljorganisationen att hitta nya marknader för våra produkter, eller att hitta nya användningsområden i vårt sortiment hos befintliga kunder
• Samverka med säljledningen för att utmana om alternativa finansieringslösningar, betalningsmetoder etc. för våra produkter
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett jobb med ett viktigt syfte; att vara en del av att hjälpa personer med nedsatt rörlighet att behålla eller återfå sin rörelsefrihet och livskvalitet. Vårt arbete är varierat, utmanande och utvecklande. Du kommer att få stort anvar och ett viktig uppdrag vilket du kan utforma själv efter gemensamt satta strategier. Ottobock är ett stort globalt företag med många möjligheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Placeringsort är Solna, Stockholm (för närvarande hemmabaserad på grund av Covid-19). Resor ingår i tjänsten då våra kunder finns över hela Norden. Du rapporterar till Marketing and Communications Manager.
Din bakgrund
• Relevant akademisk bakgrund t.ex. inom hälsoekonomi, business eller liknande
• Flerårig väldokumenterad erfarenhet av både strategisk- och värdebaserad försäljning samt förmåga att utveckla och genomföra strategiska och taktiska affärsplaner
• Erfarenhet av att arbetar mot vården i allmänhet och Region Stockholm i synnerhet
• Erfarenhet av strategisk projektledning
• Förståelse för reimbursement processer i hela Norden
• Erfarenhet av KOL-engagemang; nätverks- och relationsbyggande färdigheter med både interna och externa stakeholders
• Kunskap i att analysera kvantitativa och kvalitativa data, marknadsdynamik, trender, inklusive social, policy och tillgångsrelaterad information
• God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska; andra nordiska språk är meritande
Som person är du glad och positiv samt lyhörd, prestigelös och nyfiken. Du hittar kreativa lösningar samt bistår med innovativa idéer och tillvägagångssätt. Vi värdersättera att du är ambitiös och självständig och gillar att ta ansvar för dina projekt. Du sätter höga mål och driver in resultat samtidigt som du kan anpassa din kommunikation till dina olika stakeholders.
Hur du ansöker
Låter det här intressant? Vi ser fram emot din ansökan. Vi granskar kandidater kontinuerligt så vänta inte med din ansökan!
Skicka din CV och personlig brev, gärna med ett litet arbetsprov, via e-post till [email protected]. Sista ansökningsdag är 4 mars 2021.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Anett Grusser Pettersson på mailadressen ovan. Visa mindre

Digital Marketing Specialist till Ottobock i Solna

Brinner du för digital marknadsföring, tekniken bakom och möjligheterna det medför? Då behöver vi dig här på Ottobock! Vi är fortfarande i början av vår digitala resa och behöver därför en expert som kan äga detta område redan från start. Som Digital Marketing Specialist kommer du att ha en nyckelroll inom vårt marknadsteam som stöd och rådgivande kring allting digitalt. Din framtida utmaning I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att vara ans... Visa mer
Brinner du för digital marknadsföring, tekniken bakom och möjligheterna det medför? Då behöver vi dig här på Ottobock! Vi är fortfarande i början av vår digitala resa och behöver därför en expert som kan äga detta område redan från start. Som Digital Marketing Specialist kommer du att ha en nyckelroll inom vårt marknadsteam som stöd och rådgivande kring allting digitalt.
Din framtida utmaning
I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att vara ansvarig för allt digitalt inom marknadsavdelningen, inklusive helhetssynen på strategi, implementering och genomförande samt analys.
Huvudsakliga ansvarsområden:
• Äga, driva och utveckla våra digitala kanaler
• Utveckla, implementera och optimera SEO på alla våra webbplatser
• Skriva och skapa innehåll som engagerar
• Mäta och rapportera utförande för (ägda) digitala marknadsföringskampanjer och utvärdera mot mål (ROI och KPI)
• Tar vår digitala resa till nästa nivå genom att testa nya initiativ och genom optimering
• Sträva efter ett kontinuerligt aktuellt ”know how”
• Arbeta nära tillsammans med hela marknadsföringsteamet för att stödja uppsatta strategier och mål
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett jobb med ett viktigt syfte: du kommer att vara en del av att hjälpa personer med nedsatt rörlighet att behålla eller återfå sin rörelsefrihet och livskvalitet. Vi erbjuder ett utmanade, varierande och utvecklande arbete i ett bolag och bransch under utveckling, vilket innebär att vår vardag präglas av förändring. Ottobock är ett stort globalt företag med många möjligheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillsättning enligt överenskommelse. Placeringsort är Solna, Stockholm (för närvarande hem-baserat pga covid) Resor kan komma att ske i framtiden.
Du kommer att rapportera till den nordiska marknads- och kommunikationschefen.
Din bakgrund & profil
• Högskoleutbildning med inriktning inom digital marknadsföring
• Minst 3 års erfarenhet av att arbeta och vara ansvarig för digital marknadsföring inklusive email, webb, sociala medier, integrerade CRM-plattformar, ABM, PPC och SEM
• Kunskap inom content marketing, marketingautomation och engagemang
• Dokumenterad erfarenhet från Google Analytics, Google Ads och Facebook Ads
• Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, meriterande är danska, finska och/eller norska.
Som person är du prestigelös och har utmärkta sociala färdigheter som gör att du kan navigera mellan olika stakeholders. Du är självdriven och van att styra dina uppgifter och projekt hela vägen till mållinjen och är stolt över rätt utförande. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt.
Hur du ansöker
Låter det här intressant? Vi ser fram emot din ansökan dock senast 2021-10-01.
För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev till [email protected]
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Joakim Bålfors på ovanstående email adress.
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se Visa mindre

Digital Marketing Specialist till Ottobock i Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader öve... Visa mer
Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader över hela världen med en omsättning på 1.000 MEUR. Ottobock är en ledande aktör inom den ortopedtekniska marknaden.
Brinner du för digital marknadsföring, tekniken bakom och möjligheterna det medför? Då behöver vi dig här på Ottobock! Vi är fortfarande i början av vår digitala resa och behöver därför en expert som kan äga detta område redan från start. Som Digital Marketing Specialist kommer du att ha en nyckelroll inom vårt marknadsteam som stöd och rådgivande kring allting digitalt.
Din framtida utmaning
I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att vara ansvarig för allt digitalt inom marknadsavdelningen, inklusive helhetssynen på strategi, implementering och genomförande samt analys.
Huvudsakliga ansvarsområden:
• Äga, driva och utveckla våra digitala kanaler
• Utveckla, implementera och optimera SEO på alla våra webbplatser
• Skriva och skapa innehåll som engagerar
• Mäta och rapportera utförande för (ägda) digitala marknadsföringskampanjer och utvärdera mot mål (ROI och KPI)
• Tar vår digitala resa till nästa nivå genom att testa nya initiativ och genom optimering
• Sträva efter ett kontinuerligt aktuellt ”know how”
• Arbeta nära tillsammans med hela marknadsföringsteamet för att stödja uppsatta strategier och mål
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett jobb med ett viktigt syfte: du kommer att vara en del av att hjälpa personer med nedsatt rörlighet att behålla eller återfå sin rörelsefrihet och livskvalitet. Vi erbjuder ett utmanade, varierande och utvecklande arbete. Ottobock är ett stort globalt företag med många möjligheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillsättning enligt överenskommelse. Placeringsort är Solna, Stockholm (för närvarande hem-baserat pga covid). Resor inom Norden kan komma att ske i framtiden.
Du kommer att rapportera till den nordiska marknads- och kommunikationschefen.
Din bakgrund
• Högskoleutbildning med inriktning inom digital marknadsföring
• Minst 3 års erfarenhet av att arbeta och vara ansvarig för digital marknadsföring inklusive
email, webb, sociala medier, integrerade CRM-plattformar, ABM, PPC och SEM
• Kunskap inom content marketing, marketingautomation och engagemang
• Dokumenterad copy erfarenhet
• Dokumenterad erfarenhet från Google Analytics, Google Ads och Facebook Ads
• Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, meriterande språk är danska och/eller norska.
• Erfarenhet från arbete inom life science branschen är meriterande
Som person är du prestigelös och har utmärkta sociala färdigheter som gör att du kan navigera mellan olika stakeholders. Du är självdriven och van att styra dina uppgifter och projekt hela vägen till mållinjen och är stolt över rätt utförande. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt.
Hur du ansöker
Låter det här intressant? Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev, gärna med ett litet arbetsprov, till [email protected].
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anett Grusser-Pettersson på ovanstående emailadress.
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se Visa mindre

Specialistläkare i ortopedi till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva rehabilitering av amputerade samt Ortopedteknisk service. Vi arbetar med nära samarbete med övriga sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vill du vara med på att profilera oss inom rehabilitering samt inom ortopedtekniken och att förädla vår verksamhet?
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras aktivitet och självständighet.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av rehabiliterings- samt ortopedteknisk personal och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara teambedömning för rehabilitering och protesförsörjning av patienter med avsaknad av en eller flera extremiteter. Andra vanliga arbetsuppgifter är att remittera patienter och upprätta intyg.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är engagerade i att förbättra livskvalitet för patientgruppen och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är på cirka 4 timmar/vecka vilka kan fördelas efter överenskommelse. Arbetsplatsen är i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig, Legitimerade läkare, Specialist i ortopedi, som har ett intresse och engagemang av amputationer och medfödda extremitetsavvikelser samt framför allt att hjälpa personer med dessa bortfall till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.
Ett professionellt bemötande mot patient och kollegor är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken, gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Du har god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Är du dessutom glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 16/12 2020. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rehabchef Erik Hidemo tel. 076-5339520 eller [email protected].
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se, www.ottobock.se Visa mindre

Produktionsstöd till Aktiv Ortopedtekniker i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett produktionsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge service åt kringliggande verksamhet. Tjänsten innehåller ett produktionsarbete som inkluderar ett ansvar för tillverkning av individuellt anpassade fotbäddar. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat att ansvara för lagerhantering, beställningar uppackning, incheckningar, diverse budkörning och enklare fastighetsskötsel.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-75% med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en erfarenhet av produktion och har B-körkort. Du är en lagspelare och värdesätter ett gott samarbete. Du har hög social kompetens och ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartner är en självklarhet i din roll.
Övriga krav som ställs på dig är en god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvård. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och hanterar engelska på en god nivå.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic, tel. 076-5339508 eller [email protected].
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 15/2 2021. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Accounting & Reporting Manager till Ottobock i Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader öve... Visa mer
Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life. I vår region, som inkluderar Norden och Benelux, är vi fler än 700 anställda, och har en årlig omsättning på 110 MEUR. Genom vårt moderbolag, Ottobock SE & Co. KGaA, är vi verksamma på 51 marknader över hela världen med en omsättning på 1.000 MEUR.
Ottobock är en ledande aktör inom den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta morgondagens behov söker vi nu en Accounting & Reporting Manager till vårt kontor i Solna.
Din framtida utmaning
Som Accounting & Reporting Manager erbjuds du en intressant roll med fokus att leda och utveckla den lokala funktionen, i en internationell miljö. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för redovisningsteamet, bolagets redovisningsprocesser samt intern- och externrapportering. Rollen innebär både personal- och budgetansvar och du arbetar kontinuerligt med att utveckla avdelningens processer och rutiner. Rollen är dynamisk där du, som en del av teamet, ansvarar för såväl operativa som strategiska uppgifter. Du säkerställer att redovisning och rapportering följer såväl koncerninterna som externt tillämpliga krav och regler, med hög kvalitet och enligt tidplan. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat månads- och årsbokslut enligt K3 samt IFRS, bokslutsrapportering till koncernen samt upprättande av årsredovisningar och deklarationer.
Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare blir du del av en ekonomiorganisation som präglas av teamkänsla, förändringsbenägenhet och viljan att alltid göra sitt yttersta, där du kommer leda ett team på 8 personer. Du rapporterar till Finance & Operations Manager.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna, Stockholm. Resor i tjänsten kan förekomma.
Din bakgrund
Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom företagsekonomi eller liknande med 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du erfarenhet av personalansvar och god kompetens inom redovisning och rapportering enligt K3 och IFRS-regelverken, årsbokslut samt skattefrågor. Du har förmodligen även erfarenhet från att ha arbetat i ett medelstort eller stort bolag med rapporteringsstrukturer inom koncernen.
Som person är du en naturlig ledare med både ambitionen och förmågan att leda och utveckla personal. Du är tydlig i din kommunikation och trivs med att både utmana och stötta dina medarbetare. Klimatet på Ottobock är prestigelöst och flexibelt och för att trivas bör du ha båda egenskaperna. Du är ansvarstagande, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.
Du utrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av SAP och arbete i internationell verksamhet är meriterande.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till [email protected] senast den 7 januari 2021. Urval sker löpande.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Daniel Svensson, Finance Manager (interim), [email protected] eller Nathalie Modigh, HR Coordinator, [email protected].
För mer information besök gärna vår hemsida, www.ottobock.se.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av Ortopedtekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Övriga krav som ställs på dig är god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, är glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31/10 2020. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic, tel. 076-5339508 eller [email protected].
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Arbetsterapeut till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknik samt är ensam aktör med ett specialist rehab-avtal för amputerade. Vår rehabiliteringsverksamhet är en specialistenhet för rehabilitering/habilitering av personer i alla åldrar med medfödda eller förvärvade skador/amputationer på över och/eller nedre extremiteterna samt personer med Raynauds fenomen. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och rehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som Leg. Arbetsterapeut hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras ADL och självständighet. Vi arbetar i team med att rehabilitera och återskapa varje individs bästa förmåga. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, ortopedingenjörer samt läkare och psykolog. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rehabilitering och habilitering av patienter som genomgått någon form av amputation eller har medfödd extremitetsavvikelse. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom både deltagande och medverkande i kurser över hela Sverige men även internationellt. Vi deltar även i forskningsprojekt som rör patientgruppen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra. Resor till Södertälje och Norrtälje kan förekomma.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Då resor i Stockholm förekommer erfordras körkort klass B.
Legitimation inom arbetsterapi är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen. Meriterande om du tidigare har arbetat inom ortopedi eller handkirurgi.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Arbetsterapeut” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31:a augusti 2020. Har du frågor kring tjänsten, vänligen maila dem till ovanstående mailadress. Eftersom det är semestertider kan det dröja innan du får svar. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Ortopedtekniker inriktning armprotes till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.
Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av Ortopedtekniker där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av armproteser, men där arbete mot andra typer av ortopedtekniska hjälpmedel även förekommer. Du kommer att få möjlighet att ingå i ett kompetensteam lokalt där teamet ständigt arbetar med förbättringar och driver arbetet framåt. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ortopedteknik 400YH poäng eller en praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Övriga krav som ställs på dig är god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, är glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.
Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31/10 2020. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic, tel. 076-5339508 eller [email protected].
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Ortopedsytekniker till Ottobock i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknik samt är ensam aktör med ett specialist rehab-avtal för amputerade Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som sytekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning på ortoser för bålen. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, bukkirurgin, ortopedi-/ neuro- rehabilitering och diabetesteamen.
Vårt erbjudande till dig        
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer att ingå i ett team av bl.a. ortopedtekniker och ortopedingenjörer. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm.
Din bakgrund/profil
Du har ett genuint intresse för vård och omsorg. Som person är du nyfiken på nya utmaningar, flexibel, ansvarstagande samt har stor social kompetens. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer. Eftersom du kommer att prova ut och sy korsetter samt klädsel till rullstolar, ser vi gärna att du är praktiskt lagd och är duktig på att sy och hantera symaskin. Du är van att arbeta självständigt gentemot kunden/patienten.
Det är dina personliga egenskaper och erfarenheter som avgör om du är rätt person. Utbildningar kan vara sömmerska, textillärare, arbetsterapeut, fysioterapeut eller andra relevanta utbildningar för arbetsuppgifterna. Medicinska kunskaper och/eller erfarenheter är en fördel.
Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana. Då resor inom Stockholm förekommer erfordras körkort klass B samt vana vid att köra bil.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan med ”Sytekniker” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 15 mars 2020. Kontaktperson Lourdes Navarro Urra mobil: 073-083 15 14. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Leg. Ortopedingenjör till Ottobock i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknik samt är ensam aktör med ett specialist rehab-avtal för amputerade Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig        
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av ortopedingenjörer och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning ortos och protes. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom deltagande i kurser över hela Sverige, introduktionsprogram för nyutexaminerade med professionell handledning. Vi satsar bl.a. på digital teknik inom ortopedteknik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid kan placeras i Bergshamra, Södertälje eller Norrtälje.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Då resor i Stockholm förekommer erfordras körkort klass B samt vana vid att köra bil.
Legitimation inom Ortopedteknik är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Ortopedingenjör” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2020. Kontaktperson Lourdes Navarro Urra mobil 073-083 15 14.
Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Arbetsterapeut till Aktiv Ortopedteknik i Solna

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknik samt är ensam aktör med ett specialist rehab-avtal för amputerade. Vår rehabiliteringsverksamhet är en specialistenhet för rehabilitering/habilitering av personer i alla åldrar med medfödda eller förvärvade skador/amputationer på över och/eller nedre extremiteterna samt personer med Raynauds fenomen. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som Leg. Arbetsterapeut hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras ADL och självständighet. Vi arbetar i team med att rehabilitera och återskapa varje individs bästa förmåga. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, ortopedingenjörer samt läkare och psykolog. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rehabilitering och habilitering av patienter som genomgått någon form av amputation eller har medfödd extremitetsavvikelse. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom både deltagande och medverkande i kurser över hela Sverige men även internationellt. Vi deltar även i forskningsprojekt som rör patientgruppen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra. Resor till Södertälje och Norrtälje kan förekomma.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Då resor i Stockholm förekommer erfordras körkort klass B samt vana vid att köra bil.
Legitimation inom arbetsterapi är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen. Meriterande om du tidigare har arbetat inom ortopedi eller handkirurgi.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected]. Märk ansökan med ”Arbetsterapeut” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2020.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Erik Hidemo, 076 533 95 20. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Vi söker Digital Marketing Specialist till Ottobock

Till vår marknads- och kommunikationsavdelning i Solna/Bergshamra söker vi digital kompetens. Vi är en avdelning på 6 personer och har kollegor i både Holland och Finland. Under vårt paraply arbetar vi med flera olika varumärken: Ottobock, Aktiv Ortopedteknik och Respecta. Din framtida utmaning I rollen som Digital Marketing Specialist är du en nyckelperson i vårt team på Marknad och kommunikation med ansvar för digitala strategier, koncept, implementeri... Visa mer
Till vår marknads- och kommunikationsavdelning i Solna/Bergshamra söker vi digital kompetens. Vi är en avdelning på 6 personer och har kollegor i både Holland och Finland. Under vårt paraply arbetar vi med flera olika varumärken: Ottobock, Aktiv Ortopedteknik och Respecta.


Din framtida utmaning
I rollen som Digital Marketing Specialist är du en nyckelperson i vårt team på Marknad och kommunikation med ansvar för digitala strategier, koncept, implementering och analyser. Ditt arbetsområde kommer vara samtliga digitala kanaler där du ansvarar för webbsidor (B2B och B2C), social medier, CMS, e-mail, intranät och givetvis också analyser.
Din uppgift är att driva och utveckla de digitala kanalerna (siter, sociala medier och SEO) för Ottobock och Aktiv Ortopedteknik på den Nordiska marknaden. Som Digital Marketing Specialist är du en del av marknads- och kommunikationsavdelningen med ansvar för den digitala närvaron, där du samarbetar med övriga teamet för att nå våra övergripande mål.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett varierat, utmanande och utvecklande arbete i ett bolag och en bransch under utveckling. Du har ett engagerat team med olika kompetenser som stöd och du kommer ha täta kontakter med kollegor inom alla affärsområden och på respektive marknad.

Tjänsten är tillsvidareanställning med sex månader provanställning. Start enligt överenskommelse. Placeringsort är Solna och resor inom regionen förekommer. Du rapporterar till Marketing and Communications Director.

Din bakgrund

Högskoleutbildning inom marknadsföring eller liknande
2-3 års erfarenhet av operativt arbete inom digital marknadsföring med e-mail, sociala medier och webbkampanjer
Erfarenhet från hälso/sjukvårds- eller MedTechbranchen är meriterande
Erfarenhet från databashantering (till exempel e-mail listor)
Utmärkt datavana och kännedom om CMS-system
Kunskap inom Google Analytics eller motsvarande analysverktyg
Kunskap inom Adobe Creative Suite

Som person är du ödmjuk och trivs i samarbete med andra. Du är initiativtagande och ansvarar gärna för projekt och tidsplaner. Vidare har du en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete med vana att prioritera. Du är även en god skribent med ett öga för detaljer samtidigt som du ser möjligheter och agerar lösningsfokuserat.

Ottobock är ett globalt bolag där vi till stor del kommunicerar på koncernspråket engelska. Det är därför avgörande att du har en hög kommunikativ förmåga och har flytande språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
Hur du ansöker 
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2020-01-02. Då urvalet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi frågor gällande rollen kontakta Annie Sarabia, Marketing and Communications Director: [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Product Specialist till Ottobock i Solna

Ottobock Scandinavia är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden och driver genom dotterbolaget Aktiv Ortopedteknik 16 ortopedtekniska serviceenheter i Sverige. Vi ingår i Ottobock Greater Nordic Region och är mitt i en spännande utvecklingsfas. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet inom Aktiv Ortopedteknik rekryterar vi nu en strategiskt viktig position för våra framtida tillväxtplaner. Vi bedriver verksamhet på nio marknader och är... Visa mer
Ottobock Scandinavia är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden och driver genom dotterbolaget Aktiv Ortopedteknik 16 ortopedtekniska serviceenheter i Sverige. Vi ingår i Ottobock Greater Nordic Region och är mitt i en spännande utvecklingsfas. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet inom Aktiv Ortopedteknik rekryterar vi nu en strategiskt viktig position för våra framtida tillväxtplaner. Vi bedriver verksamhet på nio marknader och är ca 700 anställda.
Din framtida utmaning
Som produktspecialist ansvarar du för Aktiv Ortopedtekniks produktportfölj. Då rollen är ny kommer du att få vara med och definiera och etablera processen kring hantering av produktportföljen och införandet av nya produkter. I ansvaret ligger att driva ständig utveckling av både processen och sortimentet, utifrån kliniska, strategiska och affärsmässiga aspekter. I rollen ingår att koordinera kontakten mot leverantör vad gäller sortiment och kvalité. Ditt uppdrag kommer att innefatta att organisera träning och utbildning för användarna. Du ansvarar för att analysera och data av köpmönster och utvärdera feedback från klinikerna för att säkerställa rätt produktmix i portföljen och implementering av produkterna i verksamheterna. I rollen kommer du agera stöd för verksamheterna i produktrelaterade frågor.
Rollen innebär ett nära samarbete med processpartners inom Supply Chain och intressenter inom Aktiv Ortopedteknik och inom regionen (OGNR).
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett varierat, utmanande och utvecklande arbete i ett bolag och en bransch under utveckling. Du kommer att få arbeta med produkter som gör skillnad för den enskilde individen, och med människor inom och utanför företaget. Rollen innebär ett stort ansvar, men även stora möjligheter att påverka, både strategiskt och operativt.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, med tillhörande resor inom Sverige. Start enligt överenskommelse. Du rapporterar till Clinical Development Manager.
Din bakgrund
Vi söker dig som har högskolutbildning inom hälsosektorn och minst tre års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har bakgrund i ortopedteknik. Du har erfarenhet av att jobba i en koordinerad roll och dokumenterad erfarenhet av att planera och genomföra aktiviteter kopplat till en definierad process eller till projekt.
Du har goda ledaregenskaper och du är handlingskraftig, med passion för att inspirera, motivera och driva förändringsarbete tillsammans med medarbetare. Du har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll. Ottobock ingår i en internationell koncern och en stor del av kommunikationen sker på engelska, som är vårt koncernspråk. Det är därför viktigt att du har en hög kommunikativ förmåga och har flytande språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Kunnighet i Excel är en fördel.
Hur du ansöker 
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2020-01-26. Då urvalet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
 Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Erika Nordén på ovannämnd mailadress.
Välkommen med din ansökan!
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se. Visa mindre

Vi söker en Controller till Ottobock

Ansök    Dec 23    Otto Bock Scandinavia AB    Controller
Ottobock är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta morgondagens marknadsbehov söker vi nu en Controller. Din framtida utmaning I rollen som Controller ansvarar du för redovisningen av fem av koncernens dotterbolag. Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen löpande redovisning och kvalitetssäkring av reskontra, kontoavstämningar, anläggningsregister, likviditetsplanering, uppr... Visa mer
Ottobock är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta morgondagens marknadsbehov söker vi nu en Controller.
Din framtida utmaning
I rollen som Controller ansvarar du för redovisningen av fem av koncernens dotterbolag. Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen löpande redovisning och kvalitetssäkring av reskontra, kontoavstämningar, anläggningsregister, likviditetsplanering, upprättande av månad-och årsbokslut samt årsredovisning. I arbetet ingår även månatlig rapportering, analysering och kostnadsuppföljning samt fortsatt utveckling av rutiner och processer. Som controller är du drivande i utvecklingen av rutiner och processer samt agerar ekonomiskt bollplank ut mot verksamheten.
Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare blir du del av en ekonomiorganisation som präglas av teamkänsla och proaktivitet där du ingår i ett team om tio medarbetare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning om sex månader. Start enligt överenskommelse. Placeringsort är Bergshamra, Solna. Du rapporterar till Finance Manager.
Din bakgrund
Du har en ekonomisk utbildning och 3-5 års erfarenhet från en liknande roll eller från en redovisningsbyrå. Du har erfarenhet av att självständigt hantera bokslutsarbete och av att upprätta årsredovisningar enligt K3 regelverket. Det är meriterande om du har arbetat med IFRS rapportering samt om du har erfarenhet från systemet SAP.
Klimatet på Ottobock är prestigelöst och flexibelt och för att trivas bör du ha båda egenskaperna. Du är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.
Hur du ansöker 
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2020-01-26. Då urvalet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Maria Freimuth Finance Manager, [email protected].
Välkommen med din ansökan!
Mer information om oss hittar du på www.ottobock.se. Visa mindre