Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Solna

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef Patologi, Norden

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder laboratoriemedicin, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern. Hos oss finns alltså en enorm samlad kompetens kring de frågor som är bland det viktigaste för oss människor och vår hälsa. Vår kultur kännetecknas av omtanke där CARE BIG är ett mantra som går som en röd tråd genom allt vi gör. Vi jobbar inte bara med tester och prover – vi jobbar med att förbättra människors liv.

VAD

Som Verksamhetschef Patologi Norden kommer du att leda och utveckla vår nordiska verksamhet inom klinisk patologi. I våra laboratorier genomför biomedicinska analytiker manuell och digital diagnostik och analys av biologiskt material. Som Verksamhetschef får du en unik möjlighet att leda en organisation som befinner sig i diagnostikens absoluta framkant. Här kommer du att spela en central och mycket viktig roll inom verksamhetens framtida utveckling. Ditt huvudfokus som Verksamhetschef kommer att vara att bygga stabilitet i verksamheten genom att tillsammans med teamet driva utvecklingen av enheten i syfte att öka såväl trivsel som kapacitet och produktivitet.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för en verksamhet bestående av totalt 180 personer, varav fyra direktrapporterande driftchefer - tre i Sverige och en i Norge. I Sverige består verksamheten av tre patologilaboratorier, tre obduktionsenheter och två bårhus. I Norge utgörs verksamheten av ett patologilaboratorier. Med detta ansvar ingår givetvis en plats i ledningsgruppen för Labmedicin Norden. Tillsammans med medicinsk chef ansvarar du för den långsiktiga planeringen av verksamhet, budget och utbildning inom verksamhetsområdet. Du rapporterar till Head of Operations Lab Nordic.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Solna.
VEM

Till den här rollen söker vi dig som är en trygg och förtroendeingivande ledare med erfarenhet av att leda i förändring. Vi vill hitta dig som kan bidra med nya ögon där du både kan se möjligheter till effektivisering och samtidigt får teamet att växa i genomförandet. Du förstår värdet av struktur och kvalitet och har tidigare arbetat inom regulatoriskt styrd verksamhet. Vidare ser vi gärna att man har erfarenhet av att arbeta med Lean verktyg och drivs av att bygga en lärande organisation.

Vi ser även att du:

- Har relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör, biomedicinsk analytiker, apotekare eller motsvarande naturvetenskaplig examen.
- Har erfarenhet av industrialisering och producerande verksamhet
- Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

På Unilabs vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAR

Tjänsten är placerade på Unilabs kontor i Huvudsta, Solna och är en del av Labmedicin Norden där vi idag är ca 180 medarbetare. Yrkeskategorierna är biomedicinska analytiker, biologer, undersköterskor, sjuksköterskor, kemister och läkare.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Clinical Director till Aktiv Ortopedteknik

Här erbjuds en spännande och utmanande roll att varaövergripande ansvarig för försäljning och daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik i Sverige. Vi söker en Clinical Director- Välkommen tillAktiv Ortopedteknik! Om oss Aktiv Ortopedteknik är Sveriges största leverantör av Ortopedteknisk service. Med verksamhet på ett tjugotal platser i Sverige hjälper vi över hundra tusen personer årligen att uppnå rörelsefrihet, genom våracirka 350 kunniga och hängivnamed... Visa mer
Här erbjuds en spännande och utmanande roll att varaövergripande ansvarig för försäljning och daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik i Sverige.
Vi söker en Clinical Director- Välkommen tillAktiv Ortopedteknik!
Om oss
Aktiv Ortopedteknik är Sveriges största leverantör av Ortopedteknisk service. Med verksamhet på ett tjugotal platser i Sverige hjälper vi över hundra tusen personer årligen att uppnå rörelsefrihet, genom våracirka 350 kunniga och hängivnamedarbetare.

Om tjänstenSom Clinical Director rapporterar du till VD och du ingår i ledningsgruppen för Aktiv Ortopedteknik& Ottobock Scandinavia. Iledningsgruppen representerar du Aktiv Ortopedteknik. Duhar ettövergripande ansvar för daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik ochett försäljnings- och lönsamhetsansvar för en verksamheten som omsätter kring 600 MSEK årligen.

Gentemot alla medarbetare på Aktiv Ortopedteknik agerar du frontfiguroch är den som förmedlar och driver vision, strategi och mål för hela verksamheten.
Du har fyra direktrapporterande regionchefer som vardera har en organisation av verksamhetschefer, avdelningschefer, produktionschefer, receptionschefer m.m. Tillsammans med regioncheferna driver ni försäljningsarbetet, marknadsutveckling, strategiskt arbete och förändringar inom Aktiv Ortopedteknik.
Vi erbjuder
Anställningen är tillsvidareanställningpå heltid,med flexibel placering i Sverige.Tillträde till tjänsten äromgående. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar. Resor i tjänsten förekommer, troligen varje vecka.
Du erbjuds ett förmånspaket som bland annat innebär en årlig bonus enligt vår bonuspolicy, friskvårdsbidrag, personalrabatter på befintliga produkter inom företaget och ensemesterrätt enligt vår lokala semestertrappa.
Om dig
Du har erfarenhet av företagsledning och ditthuvud är inställt på att hitta affärsmöjligheter. Du är van vid attarbeta strategiskt och duälskar små förändringar som kan leda till ökad försäljning, bättre vårdkvalitet eller minskade kostnader.Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat inom Ortopedteknik, men vi vill att du har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling, helst inom antingen medicinteknik eller någon typ av tjänster.
Du harminst 5år bakom dig som en uppskattad chef. Du är en stark ledare somförser dina medarbetare med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du motiverar, vägleder och skapar förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas.
Som person tar dusjälvständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, driver på dina egna processer och ser till att slutföra dem.Du kommunicerar på ett inspirerande och tydligt sättsamtidigt som du är ödmjuk och har en förmåga att få med dig andra.Du talar tydligt och engagerat både i enskilda möten och i större grupper. Du har lätt att göra dig förstådd samtidigt som du lyssnar aktivt i samtal med andra.
Din ansökan
Sista ansökningsdag 2024-06-30.Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Erik Bråkenhielm, [email protected] .Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.
Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag. Visa mindre

Verksamhetschef Patologi, Norden

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder laboratoriemedicin, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern. Hos oss finns alltså en enorm samlad kompetens kring de frågor som är bland det viktigaste för oss människor och vår hälsa. Vår kultur kännetecknas av omtanke där CARE BIG är ett mantra som går som en röd tråd genom allt vi gör. Vi jobbar inte bara med tester och prover – vi jobbar med att förbättra människors liv.

VAD

Som Verksamhetschef Patologi Norden kommer du att leda och utveckla vår nordiska verksamhet inom klinisk patologi. I våra laboratorier genomför biomedicinska analytiker manuell och digital diagnostik och analys av biologiskt material. Som Verksamhetschef får du en unik möjlighet att leda en organisation som befinner sig i diagnostikens absoluta framkant. Här kommer du att spela en central och mycket viktig roll inom verksamhetens framtida utveckling. Ditt huvudfokus som Verksamhetschef kommer att vara att bygga stabilitet i verksamheten genom att tillsammans med teamet driva utvecklingen av enheten i syfte att öka såväl trivsel som kapacitet och produktivitet.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för en verksamhet bestående av totalt 180 personer, varav fyra direktrapporterande driftchefer - tre i Sverige och en i Norge. I Sverige består verksamheten av tre patologilaboratorier, tre obduktionsenheter och två bårhus. I Norge utgörs verksamheten av ett patologilaboratorier. Med detta ansvar ingår givetvis en plats i ledningsgruppen för Labmedicin Norden. Tillsammans med medicinsk chef ansvarar du för den långsiktiga planeringen av verksamhet, budget och utbildning inom verksamhetsområdet. Du rapporterar till Head of Operations Lab Nordic.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Solna.
VEM

Till den här rollen söker vi dig som är en trygg och förtroendeingivande ledare med erfarenhet av att leda i förändring. Vi vill hitta dig som kan bidra med nya ögon där du både kan se möjligheter till effektivisering och samtidigt får teamet att växa i genomförandet. Du förstår värdet av struktur och kvalitet och har tidigare arbetat inom regulatoriskt styrd verksamhet. Vidare ser vi gärna att man har erfarenhet av att arbeta med Lean verktyg och drivs av att bygga en lärande organisation.

Vi ser även att du:

- Har relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör, biomedicinsk analytiker, apotekare eller motsvarande naturvetenskaplig examen.
- Har erfarenhet av industrialisering och producerande verksamhet
- Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

På Unilabs vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAR

Tjänsten är placerade på Unilabs kontor i Huvudsta, Solna och är en del av Labmedicin Norden där vi idag är ca 180 medarbetare. Yrkeskategorierna är biomedicinska analytiker, biologer, undersköterskor, sjuksköterskor, kemister och läkare.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Verksamhetschef Patologi, Norden

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder laboratoriemedicin, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern. Hos oss finns alltså en enorm samlad kompetens kring de frågor som är bland det viktigaste för oss människor och vår hälsa. Vår kultur kännetecknas av omtanke där CARE BIG är ett mantra som går som en röd tråd genom allt vi gör. Vi jobbar inte bara med tester och prover – vi jobbar med att förbättra människors liv.

VAD

Som Verksamhetschef Patologi Norden kommer du att leda och utveckla vår nordiska verksamhet inom klinisk patologi. I våra laboratorier genomför biomedicinska analytiker manuell och digital diagnostik och analys av biologiskt material. Som Verksamhetschef får du en unik möjlighet att leda en organisation som befinner sig i diagnostikens absoluta framkant. Här kommer du att spela en central och mycket viktig roll inom verksamhetens framtida utveckling. Ditt huvudfokus som Verksamhetschef kommer att vara att bygga stabilitet i verksamheten genom att tillsammans med teamet driva utvecklingen av enheten i syfte att öka såväl trivsel som kapacitet och produktivitet.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för en verksamhet bestående av totalt 180 personer, varav fyra direktrapporterande driftchefer - tre i Sverige och en i Norge. I Sverige består verksamheten av tre patologilaboratorier, tre obduktionsenheter och två bårhus. I Norge utgörs verksamheten av ett patologilaboratorier. Med detta ansvar ingår givetvis en plats i ledningsgruppen för Labmedicin Norden. Tillsammans med medicinsk chef ansvarar du för den långsiktiga planeringen av verksamhet, budget och utbildning inom verksamhetsområdet. Du rapporterar till Head of Operations Lab Nordic.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Solna.
VEM

Till den här rollen söker vi dig som är en trygg och förtroendeingivande ledare med erfarenhet av att leda i förändring. Vi vill hitta dig som kan bidra med nya ögon där du både kan se möjligheter till effektivisering och samtidigt får teamet att växa i genomförandet. Du förstår värdet av struktur och kvalitet och har tidigare arbetat inom regulatoriskt styrd verksamhet. Vidare ser vi gärna att man har erfarenhet av att arbeta med Lean verktyg och drivs av att bygga en lärande organisation.

Vi ser även att du:

- Har relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör, biomedicinsk analytiker, apotekare eller motsvarande naturvetenskaplig examen.
- Har erfarenhet av industrialisering och producerande verksamhet
- Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

På Unilabs vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAR

Tjänsten är placerade på Unilabs kontor i Huvudsta, Solna och är en del av Labmedicin Norden där vi idag är ca 180 medarbetare. Yrkeskategorierna är biomedicinska analytiker, biologer, undersköterskor, sjuksköterskor, kemister och läkare.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Verksamhetsledare i Solna

Verksamhetsledare i Solna Om jobbet Vi söker dig som vill bli ny kollega i teamet i Solna. Gillar du att arbeta med människor och ha långsiktiga samarbeten med kund och medarbetare. Har du tidigare arbetat som samordnare eller placeringsansvarig är du kanske rätt verksamhetsledare. Tillsammans med kunden skapar vi individuella lösningar anpassade efter behov och önskemål, arbetet kräver att du är lyhörd och flexibel. Arbetsbeskrivning Verksamhetsledares/sa... Visa mer
Verksamhetsledare i Solna
Om jobbet
Vi söker dig som vill bli ny kollega i teamet i Solna. Gillar du att arbeta med människor och ha långsiktiga samarbeten med kund och medarbetare. Har du tidigare arbetat som samordnare eller placeringsansvarig är du kanske rätt verksamhetsledare.
Tillsammans med kunden skapar vi individuella lösningar anpassade efter behov och önskemål, arbetet kräver att du är lyhörd och flexibel.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsledares/samorndares huvudsakliga uppgifter är att få kunderna att känner sig säkra och trygga med hög integritet. Arbetsuppgifter som ingår bl.a.
Arbetsmiljöansvar
APT
Avvikelsehantering
Belastningsergonomi
Extern kontakt tex, kund, myndighet och kommun
Genomförandeplan och skyddsrond
Kundansvar
Personalansvar med årliga medarbetarsamtal
Rekrytering av personal
Säkerställa god kvalitet
Schemaläggning

Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns tecknat med Fremia.
Profil
Vi söker en verksamhetsledare/samordare som har ett stort intresse för människor och brinner för att ge bästa möjlig service. Som verksamhetsledare ansvarar du för den dagliga driften, vilken innebär att alla kunder dagligen har bemanning med god kvalité. Arbetet kräver att man arbetar självständigt, strukturerat och på ett organiserat sätt. Du är en inkluderande med god kommunikationsförmåga som lyfter och stärker människor och utgår från behov. Om du letar efter ett omväxlande och roligt arbete då är detta något för dig.
Som verksamhetsledare vill att du har:
Adekvat högskoleutbildning inom pedagogiskt eller annat beteendevetenskapligt alternativt socialt område eller tidigare erfarenhet från personlig assistans
Minst 1 års erfaren av personalansvar, schemaläggning och arbetsmiljö eller administrativt arbete
God svenska i både tal och skriftOm Assistanskompaniet
1:a Assistanskompaniet har kunder runt om i hela Stockholm men även i resten av landet. Assistanskompaniet är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget.
Sök tjänsten redan idag. Ansökningstiden löper ut 24/6
Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: [email protected]. Märk din ansökan med referens ”Verksamhetsledare/ AK"
Tillträde: omgående/enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vårdenhetschef för Barn och Neuroradiologi

Söker du en spännande karriärmöjlighet? Bli en del av vårt dynamiska team och forma framtiden med oss. Du erbjuds - möjligheten att arbeta på Europas bästa sjukhus med vård i framkant   - få arbetsuppgifter med möjlighet att vara med och påverka samt engagera dig i verksamhetens utveckling  - möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt Självklart får du också ta del av https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/var... Visa mer
Söker du en spännande karriärmöjlighet? Bli en del av vårt dynamiska team och forma framtiden med oss.

Du erbjuds
- möjligheten att arbeta på Europas bästa sjukhus med vård i framkant  
- få arbetsuppgifter med möjlighet att vara med och påverka samt engagera dig i verksamhetens utveckling 
- möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt

Självklart får du också ta del av https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten
Vårdenhetschef är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för Barnradiologin och Neuroradiologin.

I vårdenhetschefens uppdrag ingår:

- Leder med personalansvar för direktrapporterande omvårdnadschefer (OVC) även andra roller kan komma att förekomma
- Leder OVC-driftmöten
- Helhetsansvar för omvårdnadsenheterna i Solna respektive Huddinge. - Produktionsplaner
- Resurser, bemanning och kompetensförsörjning
- Personal-, arbetsmiljö- och miljöansvar
- Kvalitetsarbete och verksamhetsuppföljning
- Verksamhetsutveckling
- Barnradiologins och Neuroradiologins uppdrag avseende Forskning och Utbildning
- Efterlevnad av direktiv från MDK och sjukhusledning


- Ansvar för omvårdnadsenheternas samlade resultat, inklusive intäkter och kostnader
- Ansvar för att säkerställa att omvårdnadschefer inom vårdenheten får de förutsättningar som krävs för att driva omvårdnaden, och prioriterar resurser emellan omvårdnadssektioner i de fallen så krävs.
- Ansvar för samordning mellan siterna, tillsammans med vårdenhetschef vid den andra siten och ME
- Ansvar för samordning mellan sektioner och avdelningar, tillsammans med sektionschefer
- Verka för samarbete mellan verksamheten och MDK´s övergripande ansvars/kompetensområden (Kommunikation, HR, Verksamhetsutveckling, Infrastruktur mm.)
- Ingår i Samverkan för Barnradiologin samt Neuroradiologin
- Ett föredöme när det gäller efterlevnad av Karolinskas värderingar, regler, riktlinjer och etik

Vi söker dig som
- Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
- Sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är jobbfokuserad och söker utmaningar vilket resulterar i personlig tillfredsställelse.
- Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
- Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer. 
- Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.  

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad röntgensjuksköterska eller annan högskoleutbildning inom relevant område.
- Ledarskapsutbildning
- Erfarenhet av medarbetaransvar och besitter kompetens i ledning och styrning.
- Väl insatt i radiologisk verksamhet och olika flöden inom verksamheten
- Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, eftersom kommunikationen sker på svenska.

Meriterande:

- Erfarenhet av att leda andra chefer
- Van att arbeta mot olika funktioner/yrkeskategorier.
- Kompetens inom förbättringsarbete.

Om rekryteringsprocessen
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi KarolinskaLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Verksamhetschef, To Care Solna

Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Prima Vårds värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?   Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?   Då kan du vara personen vi söker.   Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna.    Dina arbetsuppgifter Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor... Visa mer
Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Prima Vårds värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Dina arbetsuppgifter
Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, receptionister, och läkare (såväl specialister i allmänmedicin som ST-läkare). I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen inkl digitalt. Rollen innebär också samarbete med Mamamias verksamhetschefer inom BMM och BVC som är lokaliserade i samma lokaler.
 
I tjänsten kan även visst kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchefen och och deltar i regelbundna ledningsträffar tillsammans med Lideta-koncernens övriga verksamhetschefer. Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som verksamhetschef på To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Din profil
Vi söker dig som är hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet och stort intresse av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara motiverad och flexibel.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvård och dess vårdavtal med dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag är det meriterande.
 
Legitimerad vårdutbildning i grunden, erfarenhet av ledarskap, erfarenhet av att följa och analysera ekonomin.

 Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös och ansvarstagande gällande både ditt arbete och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta.
 
Anställning och ansökan
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Pia Nordin, [email protected]
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, [email protected]
 
Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om To Care Solna
Vår trevliga och stabila mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. To care Solna ingår i Prima vård.
 


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Verksamhetschef till Råsunda vårdcentral

Är du en erfaren chef och ledare, redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Råsunda vårdcentral in i framtiden? Tveka då inte, välkommen att söka tjänsten redan idag! Om primärvård SLSO: Rätt vård när och där Du behöver! Råsunda vårdcentral är en resultatenhet inom Primärvården Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Här jobbar ca 25 medarbetare och vi gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvår... Visa mer
Är du en erfaren chef och ledare, redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Råsunda vårdcentral in i framtiden? Tveka då inte, välkommen att söka tjänsten redan idag!

Om primärvård SLSO:
Rätt vård när och där Du behöver!

Råsunda vårdcentral är en resultatenhet inom Primärvården Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Här jobbar ca 25 medarbetare och vi gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi erbjuder:
Goda förutsättningar för att Du ska lyckas!

Som verksamhetschef får Du möjlighet att arbeta som chef och ledare i modellen ”Företaget i företaget”. Det innebär ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer att ingå i en grupp tillsammans med andra verksamhetschefer i området och i ett nätverksforum med närliggande vårdgrannar. Du har ett stöd i ditt dagliga arbete och arbetar nära funktionen lokal ekonom och HR-konsult.

Som ny chef i företaget deltar Du i introduktionsprogram och erbjuds en mentor. Inom SLSO finns olika karriärvägar och vi är måna om din ledarutveckling där olika utbildningsinsatser erbjuds.  

Om Råsunda vårdcentral

Råsunda vårdcentral har omkring 10.000 listade patienter. Vårdcentralen ligger mitt i mysiga Råsunda, nära Solna centrum, tunnelbana och tvärbana. Vi har en relativt stor andel äldre patienter som bott i Råsunda i många år, men en även yngre, mer nyinflyttad och ofta välutbildad befolkning. Vi har ett väl fungerande hemsjukvårdsteam med i dagsläget omkring 70 patienter inskrivna. Verksamheten erbjuder husläkarmottagning, hemsjukvård och sjuksköterskeledd mottagning. Genom vår digitala plattform ”Alltid Öppet” erbjuder vi vård via videomöten och chatt.

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Råsunda vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Om dig:
Du är betydelsefull!

Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvård och dess vårdavtal med dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag är det meriterande.

Som ledare är Du lyhörd, tydlig och beslutsför. Du har en förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och som ett led i att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare, patienter, anhöriga och närstående. Du är närvarande och engagerad. Har du tidigare arbetat med utveckling och implementering av nya arbetssätt är det ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rollen:
En ledare i förändringen!

- Utöva förändringsledning.

- Vidareutveckla digitala arbetssätt.

- Använda tillitsbaserat ledarskap och fungera som både kompass, coach och möjliggörare.

- Vara en chef med förmåga till innovation, utveckling och samverkan i dialog.

- Nyttja ett helhetstänk kring långsiktighet och hållbarhet.

Glädje på jobbet:
En positiv känsla!

På en vårdcentral är Du aldrig ensam, tillsammans skapar vi arbetsglädje som leder till framgång. I Primärvården hittar Du framtiden, varmt välkommen som verksamhetschef!

Om tjänsten:

Du erbjuds en tillsvidareanställning, heltid, i din yrkesprofession och i tjänsten som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande, heltid, om tre år som därefter kan förlängas.

Välkommen med din ansökan!

Med arbetsglädje och delaktighet skapar vi tillsammans en arbetsplats som gör oss till det självklara valet för såväl patienter som medarbetare.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Regionchef inom äldreomsorg

Välkommen till en organisation med hög ambition Vi söker nu en regionchef med socionomkompetens. Som regionchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till verksamhetens VD. Ditt övergripande arbete kommer bestå av tillväxt- och utvecklingsarbete och du kommer ansvara för uppstarter av verksamheter och leda organisationen. Du jobbar i nära samarbete med VD, ekonomichef samt verksamhetsutvecklare. Arbetsuppgifterna består bl.a. av anbudsarbete oc... Visa mer
Välkommen till en organisation med hög ambition
Vi söker nu en regionchef med socionomkompetens.
Som regionchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till verksamhetens VD.
Ditt övergripande arbete kommer bestå av tillväxt- och utvecklingsarbete och du kommer ansvara för uppstarter av verksamheter och leda organisationen. Du jobbar i nära samarbete med VD, ekonomichef samt verksamhetsutvecklare.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av anbudsarbete och kalkylarbete, tillståndsansökningar och kontakter med IVO, uppbyggnad av nya verksamheter, kontakter med tjänstemän och politiker, planera och genomföra utbildningar /mässor, arbete med innovationer och utvecklingsprojekt, utredningar och uppföljning av allvarliga händelser, åtgärds- och handlingsplaner, vara med och driva organisationsförändringar och personalärenden.
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av bolagets tillväxtplan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med ett stort engagemang och strategiskt tankesätt och som vill arbeta för att utveckla verksamheter. Du är affärsinriktad och är en bidragande faktor till verksamhetens utveckling.
Du är trygg i ditt ledarskap och tar ett stort verksamhetsansvar. Du har ett tydligt kund-, kvalitet- och resultatfokus.
Du är bra på att kommunicera och har ett tydligt ledarskap med fokus på medarbetare och kund, kan möta individens behov, samt brinner för förändringsarbete och utveckling.
Du har socionomutbildning/sjuksköterska eller liknade och kan stå på verksamhetstillstånd i enlighet med IVOs kravställning. Vi ser gärna att du har några års chefserfarenhet inom äldreomsorgen med tydliga resultat.
Körkort
Placering i Solna
Tillträde enlig överenskommelse.


Vi erbjuder:
Möjlighet att vara bidragande i en tillväxtresa
• Utvecklingsmöjlighet och karriär
• Möjligheter att påverka verksamheten
• Coachande och stöttande verksamhet
• Friskvårdsbidrag och förmåner
• Kollektivavtal
För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Engagemang - Respekt - Nytänkande och Professionalism.
För tjänsten gäller att du är intresserad, sätter laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla.
Varmt välkommen med din ansökan


Om Adela Omsorg
Adela Omsorg tillhör koncernen AdelaGruppen som består av Adela Omsorg och Adela LSS, vi är företaget med det stora hjärtat. Vi vill bidra till förnyelse och utveckla en omsorg med hög kvalitet utifrån en salutogen värdegrund. Vi är måna om att konstant utvecklas och strävar efter att göra vår röst hörd i omsorgsbranschen. Vår vision är att varje människa ska uppleva en meningsfull tillvaro. Adela Omsorg verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal och avtalsförsäkringar.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Visa mindre

Klinikansvarig

På Memiras största klinik som ligger i Eye Center Of Excellence i Hagastaden arbetar ett fantastiskt team som varje dag möter förväntansfulla kunder. Memiras atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can - do - attityd. Vardagen är mycket varierande och tempot är högt. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på kundens helhetsupplevelse. I denna rollen ansvarar du bla. för ett team med ca 10 medarbetare på Memira Eyecenter Hagastaden... Visa mer
På Memiras största klinik som ligger i Eye Center Of Excellence i Hagastaden arbetar ett fantastiskt team som varje dag möter förväntansfulla kunder. Memiras atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can - do - attityd. Vardagen är mycket varierande och tempot är högt. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på kundens helhetsupplevelse.

I denna rollen ansvarar du bla. för ett team med ca 10 medarbetare på Memira Eyecenter Hagastaden. Du har en hög servicenivå gentemot medarbetare och kunder, samt säkerställer kontinuerligt patient, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet.

TJÄNSTEN INNEBÄR ATT DU ANSVARAR FÖR:

Leda och fördela arbetet, motivera och inspirera hela kliniken att maximera försäljningen

Ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, kundhantering och hög kvalitet)

Ansvara för nyckeltal och budget

Personalansvar i form av chefskap och utveckling av medarbetare samt rekrytering av nya kollegor

Säkerställa förstklassig service genom hela kundresan

Hitta nya, affärsmässiga samarbeten i regionen - ex mot optikkedjor, S:t Eriks Ögonsjukhus samt optikerutbildningar

VI TROR ATT DU:

har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut

har erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling

är analytisk och har god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal

har en stark besluts- och kommunikativ förmåga

har flytande kunskaper i svenska och engelska

vi ser det som meriterande för rollen om du jobbat kliniskt

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Du jobbar kliniktider med viss möjlighet till flexibilitet. Tillsättningen är tänkt att göras så snart som möjligt, eller när rätt kandidat kan vara på plats.

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här (http://www.memira.se/jobb) www.memira.se/jobb (http://www.memira.se/jobb)

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 60 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life’ genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Här finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se (http://www.memira.se). Visa mindre

Klinikansvarig med personalansvar

På Memiras största klinik som ligger i Eye Center Of Excellence i Hagastaden arbetar ett fantastiskt team som varje dag möter förväntansfulla kunder. Memiras atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can - do - attityd. Vardagen är mycket varierande och tempot är högt. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på kundens helhetsupplevelse. I denna rollen ansvarar du bla. för ett team med ca 10 medarbetare på Memira Eyecenter Hagastaden... Visa mer
På Memiras största klinik som ligger i Eye Center Of Excellence i Hagastaden arbetar ett fantastiskt team som varje dag möter förväntansfulla kunder. Memiras atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can - do - attityd. Vardagen är mycket varierande och tempot är högt. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på kundens helhetsupplevelse.

I denna rollen ansvarar du bla. för ett team med ca 10 medarbetare på Memira Eyecenter Hagastaden. Du har en hög servicenivå gentemot medarbetare och kunder, samt säkerställer kontinuerligt patient, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet.

TJÄNSTEN INNEBÄR ATT DU ANSVARAR FÖR:

Leda och fördela arbetet, motivera och inspirera hela kliniken att maximera försäljningen

Ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, kundhantering och hög kvalitet)

Ansvara för nyckeltal och budget

Personalansvar i form av chefskap och utveckling av medarbetare samt rekrytering av nya kollegor

Säkerställa förstklassig service genom hela kundresan

Hitta nya, affärsmässiga samarbeten i regionen - ex mot optikkedjor, S:t Eriks Ögonsjukhus samt optikerutbildningar

VI TROR ATT DU:

har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut

har erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling

är analytisk och har god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal

har en stark besluts- och kommunikativ förmåga

har flytande kunskaper i svenska och engelska

vi ser det som meriterande för rollen om du jobbat kliniskt

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Du jobbar kliniktider med viss möjlighet till flexibilitet. Tillsättningen är tänkt att göras så snart som möjligt, eller när rätt kandidat kan vara på plats.

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här (http://www.memira.se/jobb) www.memira.se/jobb (http://www.memira.se/jobb)

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 60 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life’ genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Här finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se (http://www.memira.se). Visa mindre

Verksamhetschef till Capio Urologi Solna

Capio Urologi ingår i Capio Specialistcenter AB. Verksamheten bedrivs inom Vårdval Urologi och vi finns i Solna där vi arbetar framförallt med mottagningsverksamhet och behandling. Vi har även dagkirurgi med narkos. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, evidensbaserad kunskap och en drivkraft att ständigt utvecklas i såväl kompetens som vårt bemötande. Då vår nuvarande verksamhetschef valt att fokusera på det kliniska arbetet framöver, behöver vi finna... Visa mer
Capio Urologi ingår i Capio Specialistcenter AB. Verksamheten bedrivs inom Vårdval Urologi och vi finns i Solna där vi arbetar framförallt med mottagningsverksamhet och behandling. Vi har även dagkirurgi med narkos. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, evidensbaserad kunskap och en drivkraft att ständigt utvecklas i såväl kompetens som vårt bemötande.Då vår nuvarande verksamhetschef valt att fokusera på det kliniska arbetet framöver, behöver vi finna hans ersättare som vill axla rollen för fortsatt utveckling av vår urologiska verksamhet i Solna.

Mottagningen utgörs idag av ett team med cirka 15 medarbetare som har olika grundprofessioner och vi vill växa. Verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Beskrivning

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheten och rapporterat direkt till VD för Capio Specialistcenter.  

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för planering, uppföljning och analys av verksamhet och resursutnyttjande så att produktion, ekonomi-, kvalitets - och miljömål uppnås. Du ansvarar självständigt för att driva utvecklingen för att uppnå uppsatta affärsmål.

Du har intresse för och erfarenhet av digitala lösningar och digifysisk vård, vi tror på stark utveckling inom digifysisk vård och ser dig som naturlig ledare för det. Ett tydligt uppdrag är att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom försäkringsvård, privatbetalande och därigenom skapa tillväxt, samt stärka partnerskapet med regionen och remittenter för långvarig effektiv och specialiserad urologi.

Utvecklingen omfattar också integrerad vård genom att stärka relationer och processer med Capio Närsjukvård och andra remittenter så att smidiga vårdkedjor kan uppnås.

Kvalifikationer

Meriterande är en relevant sjukvårdsutbildning, så som tex läkare, sjuksköterska eller annan likvärdig utbildning kopplat till erfarenhet av att leda mottagningsverksamhet inom öppenvård.

Du har erfarenhet av att leda sjukvårdsorganisationer innefattande både personal- och budgetarbete samt resultatansvar.

Du har ett stort intresse av att utveckla verksamheten genom digitalisering och etablering av nya kundsegment, god affärsförståelse och förmåga att jobba både strategiskt och operativt.

Som person kan du skapa entusiasm och delaktighet. Du är ansvarstagande och driven med hög integritet. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Vi satsar nu för fortsatt utveckling av verksamheten och söker dig som vill vara med och erbjuda Sveriges bästa urologi.

Övrigt

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid.  Tillträde efter överenskommelse. Provanställning 6 månader.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Verksamhetschef neurologmottagning Karolinska

Om Migränhjälpen Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se. Ny klinik Migränhjälpen startar nu en fysisk klin... Visa mer
Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.
Ny klinik
Migränhjälpen startar nu en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och Botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få en central roll i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.
Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetschef för Migränhjälpen arbetar du direkt under VD. Du leder och fördelar verksamheten både digital och fysisk. Du arbetar i nära samarbete med vår medicinskt ledningsansvariga läkare och tillsammans skapar ni effektiva arbetssätt för digital och fysisk vård. Du ser till att den allmänneurologiska mottagningen i varje stund är maximalt effektiv. Du ser till att våra team på neurologkliniken, som består av heltidsarbetande läkare och sjuksköterskor, väl integreras i arbetet i det digitala teamet för kronisk migrän. Du ansvarar och utvecklar vårt ledningssystem för God vård. Du ser till att varje medarbetare utvecklas och att kliniken kan hjälpa så många invånare att den är ekonomiskt effektiv.
Erfarenhet och krav
Kompetens som sjuksköterska eller läkare. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Erfarenhet av neurologisk vård är meriterande. Du förstår att flytta ”schackpjäser” på rätt sätt för att vinna effektivitet. Du förstår vikten av bra flöde i vården. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark i utveckling av digital vård.
Anställningsvillkor
Heltid, eller deltid, enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på GKS. Individuell lönesättning. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.
Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 1 juni. Mejla ansökan till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller [email protected] Visa mindre

Interimschef till stab för kvalitetsutveckling sökes

Vi söker en interimschef till staben för kvalitetsutveckling Organisatoriskt består omvårdnadsförvaltningens centrala administration av en förvaltningschef, tre staber (staben för kvalitetsutveckling, staben för ekonomi och staben för IT) samt två avdelningar (egen regi och myndighetsutövning). De ansvarsområden som ligger under staben för kvalitetsutveckling är upphandlingar, uppföljningar av avtal och överenskommelser, kvalitetsutveckling, utbildning, ... Visa mer
Vi söker en interimschef till staben för kvalitetsutveckling

Organisatoriskt består omvårdnadsförvaltningens centrala administration av en förvaltningschef, tre staber (staben för kvalitetsutveckling, staben för ekonomi och staben för IT) samt två avdelningar (egen regi och myndighetsutövning).

De ansvarsområden som ligger under staben för kvalitetsutveckling är upphandlingar, uppföljningar av avtal och överenskommelser, kvalitetsutveckling, utbildning, klagomålshantering, statistik och verksamhetsplanering, besvarande av motioner, ansvara för ärenden till nämnden samt säkerhets- och fastighetsfrågor.

Som stabschef kommer du att ansvara för att leda, samordna och utveckla förvaltningens strategiska kvalitets-och upphandlingsarbete tillsammans med dina medarbetare. Staben består av totalt nio medarbetare varav fyra kvalitetsutvecklare, en MAS/kvalitetsutvecklare för hälso- och sjukvård, en MAR (medicinskt ansvarig för rehabilitering), en projektledare för välfärdsteknik, en fastighetsintendent samt en handläggare för upphandling och statistikfrågor mm.

Vidare kommer du tillsammans med dina medarbetare att ansvara för kontakter och samverkan med stadens utförare, regionen, FOU.nu, högskolor och forskningsinstitut samt andra samverkanspartners. Arbetet innebär således många kontaktytor och en hög grad av relationsskapande och samarbete likväl som uppföljning, utvärdering och utvecklingsarbete.

Som stabschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till förvaltningschefen.

Kompetenser som efterfrågas, arbetslivserfarenhet mm:

SKA:

Erfarenhet från strategiskt kvalitetsarbete inom vård- och omsorg

Besitter upphandlingskompetens

Relevant högskoleutbildning

Flerårig chefserfarenhet inom vård- och omsorgssektorn

MERITERANDE:

Erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation

Har arbetat med Stratsys kvalitetsmodul samt har erfarenhet från arbete med SIQ.

Uppdragets löptid, start och slutdatum:

1 september 2022 till 28 februari 2023

Du som är egen företagare är också välkommen att söka.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Verksamhetschef till Solna Centrum samt Hagalund Frösunda vårdcentraler

Är du en erfaren chef och ledare, redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Solna Centrum vårdcentral och Hagalund Frösunda vårdcentral in i framtiden? Tveka då inte, välkommen att söka tjänsten redan idag!  Om primärvård SLSO:   Rätt vård när och där Du behöver!  Vårdcentralerna är resultatenheter inom Primärvården Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). På vårdcentralen i Solna jobbar ca 30 medarbetare och i Hagalund c... Visa mer
Är du en erfaren chef och ledare, redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Solna Centrum vårdcentral och Hagalund Frösunda vårdcentral in i framtiden? Tveka då inte, välkommen att söka tjänsten redan idag! 
Om primärvård SLSO:  
Rätt vård när och där Du behöver! 

Vårdcentralerna är resultatenheter inom Primärvården Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

På vårdcentralen i Solna jobbar ca 30 medarbetare och i Hagalund ca 20 medarbetare. Vi gör skillnad varje dag! Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. 

Verksamheterna erbjuder husläkarmottagning, hemsjukvård, sjuksköterskeledda specialistmottagningar och ett välfungerade psykosocialt team. .Hagalund har även tilläggsuppdraget  ”utökade insatser för psykisk hälsa barn och unga” för ett större upptagningsområde.  Cirka 12000 patienter har valt Solna C och ca 3500 har valt Hagalund   till sin vårdcentral. Genom vår digitala plattform ”Alltid Öppet” erbjuder vi vård via videomöten och chatt.  

Vi erbjuder: 
Goda förutsättningar för att Du ska lyckas! 

Som verksamhetschef får Du möjlighet att arbeta som chef och ledare i modellen ”Företaget i företaget”. Det innebär ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. 

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer i området och i ett nätverksforum med närliggande vårdgrannar. Du har ett stöd i ditt dagliga arbete och arbetar nära funktionen lokal ekonom och HR-konsult. 

Som ny chef i företaget deltar Du i introduktionsprogram och erbjuds en mentor. Inom SLSO finns olika karriärvägar. ? 

Om dig: 
Du är betydelsefull! 

Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvård och dess vårdavtal med dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag är det meriterande. 

Som ledare är Du lyhörd, tydlig och beslutsför. Du har en förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och som ett led i att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare, patienter och anhöriga. Du är närvarande och engagerad. Har du tidigare arbetat med utveckling och implementering av nya arbetssätt är det ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Om rollen: 
En ledare i förändringen! 

- Utöva förändringsledning. 
- Vidareutveckla digitala arbetssätt. 
- Använda tillitsbaserat ledarskap och fungera som både kompass, coach och möjliggörare. 
- Vara en chef med förmåga till innovation, utveckling och samverkan i dialog. 
- Nyttja ett helhetstänk kring långsiktighet och hållbarhet. 

Glädje på jobbet: 
En positiv känsla! 

På en vårdcentral är Du aldrig ensam, tillsammans skapar vi arbetsglädje som leder till framgång. I Primärvården hittar Du framtiden, varmt välkommen som verksamhetschef! 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, heltid i din yrkesprofession och i tjänsten som verksamhetschef ett tidsbegränsat förordnande, heltid om tre år som därefter kan förlängas. 

Välkommen med din ansökan! 

Med arbetsglädje och delaktighet skapar vi tillsammans en arbetsplats som gör oss till det självklara valet för såväl patienter som medarbetare. 

För mer information om tjänsten kontakta:

Suzana Björnstedt Buhovac, Närsjukvårdschef, 070-0011273

Kontakt fackliga företrädare:

Gunnar Berglund, Läkarföreningen 072–7249652
Arnstein Mogstad, Kommunal 08-123 404 66
Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR 08-123 404 87
Janne Virtanen, SACO 08-123 475 29
Carin Lhotsky, Vårdförbundet (PV Stockholm) 08-123 404 90

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Unilabs söker driven Verksamhetschef till Mammografin

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Unilabs söker nu en Verksamhetschef till vår fina Mammografiverksamhet i Sverige. Vårt mål är att erbjuda effektiv diagnostik av hög kvalitet och med förstklassig kundservice. Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå och styra i en organisation som befinner sig i den absoluta framkanten inom diagnostik. Du kommer spela en central roll inom Mammografins utveckling både inom Unilabs och i Sverige då Unilabs är den största privata leverantören av Mammografi.

Radiologisk bröstdiagnostik har bedrivits inom Unilabs AB sedan 2008 och vi arbetar på uppdrag av regioner och privata vårdgivare. Idag har vi mammografikliniker i Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Region Örebro samt Region Stockholm.

Unilabs i Sverige och bjuder årligen in ca 350 000 kvinnor till mammografiscreening. Utöver detta utförs ca 70 000 kliniska undersökningar/år. I alla våra kliniska mammografiverksamheter arbetar vi multidisciplinärt, tätt samman med bröstkirurgi, onkologi, cytologi och patologi i så kallade bröstcentrum. Kliniska patienter remitteras från sjukhusens bröstmottagningar och från primärvården. Unilabs arbetar aktivt för att öka deltagandet på mammografi då vi ser att det är en viktig del i att förebygga bröstcancer.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten med idag sju direktrapporterande driftchefer. I din roll ingår att skapa en trygg, engagerad och självgående verksamhet där ditt tydliga och delegerade ledarskap skapar delaktighet och utvecklar affärsområdet vidare. I arbetet ingår även att skapa nya affärer med såväl nya som befintliga kunder och i samarbete och samverkan med våra kunder utveckla processer och metoder samt att aktivt bidra till ett gott och nära samarbete och samverkan med övriga enheter inom Unilabs. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Radiologi Sverige och rapportera till Radiologichefen för Sverige. I tjänsten förekommer resor.VEM

På Unilabs, rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och i våra rekryteringar letar vi efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det!

Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du bidrar till utveckling och är lojal samt engagerade. Som person drivs du av att leverera och se resultat. Den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö med högt tempo. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att bygga starka team bestående av motiverade och inspirerade medarbetare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Högskoleutbildning, gärna inom ämnesområdet.
- God förståelse och kunskap om det svenska sjukvårdssystemet och dess affärsmässiga förutsättningar.
- Lång erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet.
- Van att leda chefer.
- Erfarenhet av att driva ekonomiska resultat, både intäktsmål och kostnadsuppföljning.
- God förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det ses även meriterande om du har en tidigare kommersiell bakgrund. Erfarenhet av att arbeta med anbud/upphandlingar (offentliga och privata).

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tillämpar provanställning.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Placering kan diskuteras.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Unilabs söker driven Verksamhetschef till Mammografin

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Unilabs söker nu en Verksamhetschef till vår fina Mammografiverksamhet i Sverige. Vårt mål är att erbjuda effektiv diagnostik av hög kvalitet och med förstklassig kundservice. Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå och styra i en organisation som befinner sig i den absoluta framkanten inom diagnostik. Du kommer spela en central roll inom Mammografins utveckling både inom Unilabs och i Sverige då Unilabs är den största privata leverantören av Mammografi.

Radiologisk bröstdiagnostik har bedrivits inom Unilabs AB sedan 2008 och vi arbetar på uppdrag av regioner och privata vårdgivare. Idag har vi mammografikliniker i Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Region Örebro samt Region Stockholm.

Unilabs i Sverige och bjuder årligen in ca 350 000 kvinnor till mammografiscreening. Utöver detta utförs ca 70 000 kliniska undersökningar/år. I alla våra kliniska mammografiverksamheter arbetar vi multidisciplinärt, tätt samman med bröstkirurgi, onkologi, cytologi och patologi i så kallade bröstcentrum. Kliniska patienter remitteras från sjukhusens bröstmottagningar och från primärvården. Unilabs arbetar aktivt för att öka deltagandet på mammografi då vi ser att det är en viktig del i att förebygga bröstcancer.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten med idag sju direktrapporterande driftchefer. I din roll ingår att skapa en trygg, engagerad och självgående verksamhet där ditt tydliga och delegerade ledarskap skapar delaktighet och utvecklar affärsområdet vidare. I arbetet ingår även att skapa nya affärer med såväl nya som befintliga kunder och i samarbete och samverkan med våra kunder utveckla processer och metoder samt att aktivt bidra till ett gott och nära samarbete och samverkan med övriga enheter inom Unilabs. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Radiologi Sverige och rapportera till Radiologichefen för Sverige.VEM

På Unilabs, rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och i våra rekryteringar letar vi efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det!

Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du bidrar till utveckling och är lojal samt engagerade. Som person drivs du av att leverera och se resultat. Den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö med högt tempo. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att bygga starka team bestående av motiverade och inspirerade medarbetare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Högskoleutbildning, gärna inom ämnesområdet.
- God förståelse och kunskap om det svenska sjukvårdssystemet och dess affärsmässiga förutsättningar.
- Lång erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet.
- Van att leda chefer.
- Erfarenhet av att driva ekonomiska resultat, både intäktsmål och kostnadsuppföljning.
- God förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det ses även meriterande om du har en tidigare kommersiell bakgrund. Erfarenhet av att arbeta med anbud/upphandlingar (offentliga och privata).

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tillämpar provanställning.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Placering kan diskuteras.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Unilabs söker driven Verksamhetschef till Mammografin

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Unilabs söker nu en Verksamhetschef till vår fina Mammografiverksamhet i Sverige. Vårt mål är att erbjuda effektiv diagnostik av hög kvalitet och med förstklassig kundservice. Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå och styra i en organisation som befinner sig i den absoluta framkanten inom diagnostik. Du kommer spela en central roll inom Mammografins utveckling både inom Unilabs och i Sverige då Unilabs är den största privata leverantören av Mammografi.

Radiologisk bröstdiagnostik har bedrivits inom Unilabs AB sedan 2008 och vi arbetar på uppdrag av regioner och privata vårdgivare. Idag har vi mammografikliniker i Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Region Örebro samt Region Stockholm.

Unilabs i Sverige och bjuder årligen in ca 350 000 kvinnor till mammografiscreening. Utöver detta utförs ca 70 000 kliniska undersökningar/år. I alla våra kliniska mammografiverksamheter arbetar vi multidisciplinärt, tätt samman med bröstkirurgi, onkologi, cytologi och patologi i så kallade bröstcentrum. Kliniska patienter remitteras från sjukhusens bröstmottagningar och från primärvården. Unilabs arbetar aktivt för att öka deltagandet på mammografi då vi ser att det är en viktig del i att förebygga bröstcancer.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten med idag sju direktrapporterande driftchefer. I din roll ingår att skapa en trygg, engagerad och självgående verksamhet där ditt tydliga och delegerade ledarskap skapar delaktighet och utvecklar affärsområdet vidare. I arbetet ingår även att skapa nya affärer med såväl nya som befintliga kunder och i samarbete och samverkan med våra kunder utveckla processer och metoder samt att aktivt bidra till ett gott och nära samarbete och samverkan med övriga enheter inom Unilabs. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Radiologi Sverige och rapportera till Radiologichefen för Sverige. I tjänsten förekommer resor.VEM

På Unilabs, rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och i våra rekryteringar letar vi efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det!

Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du bidrar till utveckling och är lojal samt engagerade. Som person drivs du av att leverera och se resultat. Den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö med högt tempo. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att bygga starka team bestående av motiverade och inspirerade medarbetare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Högskoleutbildning, gärna inom ämnesområdet.
- God förståelse och kunskap om det svenska sjukvårdssystemet och dess affärsmässiga förutsättningar.
- Lång erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet.
- Van att leda chefer.
- Erfarenhet av att driva ekonomiska resultat, både intäktsmål och kostnadsuppföljning.
- God förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det ses även meriterande om du har en tidigare kommersiell bakgrund. Erfarenhet av att arbeta med anbud/upphandlingar (offentliga och privata).

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tillämpar provanställning.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Placering kan diskuteras.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Verksamhetschef till anestesi- och operationskliniken

Vill du leda och bidra till utveckling av anestesi- och operationskliniken på S:t Eriks Ögonsjukhus? Vi bedriver allt från regional till nationell högspecialiserad ögonsjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om oss Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på anestesi- och operationskliniken med dryg... Visa mer
Vill du leda och bidra till utveckling av anestesi- och operationskliniken på S:t Eriks Ögonsjukhus? Vi bedriver allt från regional till nationell högspecialiserad ögonsjukvård.

I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på
anestesi- och operationskliniken med drygt 70 medarbetare. Kliniken består av en operationsavdelning, en anestesiavdelning och en dagkirurgisk verksamhet som tillsammans utför 10 000 ögonoperationer per år, som exempelvis grå- och grönstarroperationer samt operationer av näthinna, hornhinna, skelning, ögonplastik. Cirka 3000 operationer sker i narkos och ungefär 500 barnanestesier per år.

Vi har Region Stockholms nyaste anestesiklinik inom ögonsjukvård med patienter från ett års ålder och uppåt i både slutenvård och öppenvård. Tillsammans med medarbetare och chefskollegor bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi i våra nya lokaler.

Om tjänsten
Som verksamhetschef är du med i sjukhusets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Du är närmaste chef för cirka sex anestesiologer, tre chefer och en klinikassistent. Det finns möjlighet till viss klinisk tjänstgöring, forskning och utbildningsverksamhet i denna viktiga roll.

I din roll som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för patientsäkerhet, medarbetare och ekonomi och för att resurser hanteras effektivt. I din roll ingår även ansvar för att verksamheten har tydliga mål och strategier samt att detta följs upp.

I ditt arbete har du stöd av medarbetare inom kvalitet-och patientsäkerhet, HR och ekonomi. I din roll ingår även strategiskt arbete övergripande för hela sjukhuset.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är specialistläkare inom anestesi- och intensivvård eller oftalmologi med kirurgisk inriktning. Du är en god ledare, gärna med tidigare chefserfarenhet eller vana att leda anestesi- och operationsverksamhet. Forskning- och undervisningserfarenhet är meriterande. Det är även meriterande om du har gått ledarskapsutbildning.

Personliga egenskaper
I din ledarroll är du mål- och resultatinriktad samt har en helhetssyn. Du är strukturerad, strategisk och stimulerar till nytänkande och utveckling. Det är av stor vikt att du kan kommunicera visioner, mål och strategier och med hjälp av medarbetarna implementera och skapa delaktighet kring dessa. Du har förmåga att fatta beslut, men också förmåga att se när dessa behöver revideras utifrån omvärldens påverkan och krav.

Som person är du tydlig och kommunikativ och har lätt för att samverka och skapa goda relationer. Genom ditt ledarskap har du förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du verkar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med andra verksamheter och samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Urval sker löpande.

Om S:t Eriks ÖgonsjukhusS:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.Se även vår webbplatsFör S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Verksamhetschef LSS till omvårdnadsförvaltningen

Humaniora vård och omsorg är den kommunala utföraren i Solna stad. Vi ansvarar för bland annat sex grupp- och servicebostäder enligt LSS, assistansverksamhet i form av personlig assistans, ledsagning, avlösning, kontaktpersoner och kontaktfamiljer. Nu söker vi en verksamhetschef. Vad innebär arbetet? Som verksamhetschef är du ansvarig för ledningen av grupp- och servicebostäder enligt LSS. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att planera, utveckla... Visa mer
Humaniora vård och omsorg är den kommunala utföraren i Solna stad. Vi ansvarar för bland annat sex grupp- och servicebostäder enligt LSS, assistansverksamhet i form av personlig assistans, ledsagning, avlösning, kontaktpersoner och kontaktfamiljer. Nu söker vi en verksamhetschef.

Vad innebär arbetet?
Som verksamhetschef är du ansvarig för ledningen av grupp- och servicebostäder enligt LSS. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att planera, utveckla och följa upp verksamheterna. Som verksamhetschef driver du även förändringsarbeten i syfte att förbättra och utveckla kvaliteten samt att kompetensutveckla våra medarbetare. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör även planering av personal och ekonomisk uppföljning.

Du ingår i ledningsgruppen för egen regis tillsammans med övriga verksamhetschefer inom Humaniora vård och omsorg. Arbetet i ledningsgruppen innebär framför allt att tillsammans med avdelningschef, övriga verksamhetschefer från både LSS- och SoL-verksamheter samt HSL-teamet bidra till den gemensamma verksamhetsutvecklingen. Du kommer även att ingå i andra nätverk såsom Solna stads ledarforum, omvårdnadsförvaltningens ledarforum och samverkansgrupper med privata utförare inom LSS i Solna.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt tidigare erfarenhet som chef, gärna inom verksamhetsområdet LSS. Du har god kännedom om målgruppen för LSS och lagstiftningen inom området samt erfarenhet av att arbeta med personalplanering och kvalitetsutveckling. Vi ser även att du har kunskap om områden som arbetsrätt, arbetsmiljöarbete och ekonomi. Vidare har du god kunskap om social dokumentation och har en god förmåga att förmedla dina kunskaper till andra. Om du har erfarenhet av digitala kvalitetsledningssystem ser vi det som meriterande.

Du är en god kommunikatör som kan planera och organisera ditt och dina medarbetares arbete. Du leder och utvecklar verksamheten med utgångspunkt från mål och visioner samt egen delaktighet i det strategiska utvecklingsarbetet.

Du är en närvarande ledare som förstår och skapar förutsättningar för samarbete och engagemang. Du ser kommunikation och möten med människor som kärnan i all verksamhet och är mån om att vara lyhörd och tydlig. Du har också lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla digitaliseringen i våra verksamheter och söker dig som är intresserad av att arbeta med och driva den typen av frågor.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande och utmanande chefsroll, med kompetenta och kunniga medarbetare och närhet till chefskollegor och ledning. I ditt arbete har du stöd av olika funktioner på förvaltningen och i Solna stad, till exempel HR, ekonomi och IT.

Solna stad erbjuder möjlighet att växla semesterersättning mot extra semesterdagar, friskvårdsbidrag samt personalstöd.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 2022-01-16, urvalsarbetet kan komma att påbörjas under annonseringstiden.

Rekryterande chef är Maria Kittel och nås på 08-746 31 04.

Fackliga kontaktpersoner är Marika Lindhagen (Vision), tel 08-746 15 48 samt Marie Swärd (Kommunal), tel 08-746 16 90.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Solna stad delar vi folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag.

 


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

To Care Husläkarmottagning Solna söker Verksamhetschef

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomo... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra patienter, varandra och vår omvärld.

Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, receptionister, och läkare (såväl specialister i allmänmedicin som ST-läkare). I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen inkl digitalt. Rollen innebär också samarbete med Mamamias verksamhetschefer inom BMM och BVC som är lokaliserade i samma lokaler.
 
I tjänsten kan även visst kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchefen och och deltar i regelbundna ledningsträffar tillsammans med Lideta-koncernens övriga verksamhetschefer. Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som verksamhetschef på To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet och stort intresse av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara motiverad och flexibel.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta.
 
Om To Care Solna:
Vår trevliga och stabila mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. To care Solna ingår i Lideta Hälsovård. Visa mindre

MEDICAL DIRECTOR UNILABS SWEDEN

At Unilabs great medical expertise is combined with great humanity. Through our way of working we create a clear customer value, a clear patient value and a clear added value for society at large. One of our greatest strengths comes from great collaboration across diagnostic disciplines. The diagnostic services we offer are the beginning of millions of important treatment decisions. About the role: As our Medical Director you will act as the medical ... Visa mer
At Unilabs great medical expertise is combined with great humanity. Through our way of working we create a clear customer value, a clear patient value and a clear added value for society at large. One of our greatest strengths comes from great collaboration across diagnostic disciplines. The diagnostic services we offer are the beginning of millions of important treatment decisions.

About the role:

As our Medical Director you will act as the medical coordinator within Unilabs Sweden. The Medical Director will participate in the design of the medical strategy in Sweden, lead its implementation and provide guidance and coaching to medical expert colleagues.

The Medical Director will increase the awareness and appreciation for Unilabs in existing and new market segments. You will report to the General Manager of Sweden and will be a part of the Swedish Management Team where you support the SLT in defining the strategy and operational decisions for Unilabs Sweden from a medical perspective following the Group medical strategy.

You will be accountable for leading the Swedish medical teams and for providing a comprehensive and proactive medical service to all Unilabs Sweden business functions. The Medical Managers as head of Expert Teams reports indirectly to this role and directly into Operations Management.

An important part of your role will be to bring medical excellence, medical advice and scientific knowledge to all Swedish projects, business opportunities and customer related issues. Playing a key role in negotiations, presenting Unilabs as a medically excellent organization and bringing potential partners and customers to collaboration by doing so.

You will also support and teach our Commercial Teams on Medical and Science related matters to deliver against customers’ needs and help shape our profile as and innovative leader in the diagnostic field.
Desired competence and experience:

- Medical Doctor, preferably PhD, specialist in laboratory medicine, pathology or radiology.
- 10 years of industry experience, preferably broad medical background and interest.
- Demonstrated leadership and people management experience
- Have excellent written and oral communication skills, both Swedish and English

Furthermore, a successful candidate will be able to show concrete examples of how they:

- Focuses on results without losing sight of bringing out the best in others
- Be able to engage various teams and influence a variety of stakeholders
- Mobile – travel to the different Swedish sites, customers and partners

The role is a part time permanent position based in Stockholm. We do believe that this position can be combined with clinical work, estimated to be around 50% but can vary over time depending on needs and work load. Start as soon as possible with respect to possible notice period.

About Unilabs

Headquartered in Geneva, Unilabs is a privately-backed medical diagnostics business that aspires to be at the heart and start of all effective treatment decisions. With operations in 17 countries, Unilabs is positioned as a leading diagnostics company with one of the broadest geographic coverages in Europe.

Unilabs Sweden is a part of Region North (Nordics) which is a key business entity in Unilabs. Sweden represents an important and by far the biggest market for Unilabs in the Region, with activities organized in two main business areas; Imaging and Laboratory services. One of our greatest strengths comes from great collaboration across these diagnostic disciplines. Through our way of working we create a clear customer value, a clear patient value and a clear added value for society at large.

We serve our customers with top class diagnostic services for a number of public and private healthcare providers, primary care laboratories, radiology units and insurance companies. The company has annual sales of just over SEK 1.8 billion and has more than 1300 employees, mainly biomedical analysts, radiographers and doctors with specialist expertise in laboratory medicine or radiology. Read more about us at www.unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

To Care Husläkarmottagning Solna söker Verksamhetschef

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomo... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra patienter, varandra och vår omvärld.

Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, receptionister, och läkare (såväl specialister i allmänmedicin som ST-läkare). I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen inkl digitalt. Rollen innebär också samarbete med Mamamias verksamhetschefer inom BMM och BVC som är lokaliserade i samma lokaler.
 
I tjänsten kan även visst kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchefen och och deltar i regelbundna ledningsträffar tillsammans med Lideta-koncernens övriga verksamhetschefer. Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som verksamhetschef på To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet och stort intresse av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara motiverad och flexibel.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta.
 
Om To Care Solna:
Vår trevliga och stabila mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. To care Solna ingår i Lideta Hälsovård. Visa mindre

To Care Husläkarmottagning Solna söker Verksamhetschef

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomo... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra patienter, varandra och vår omvärld.

Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, receptionister, och läkare (såväl specialister i allmänmedicin som ST-läkare). I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen inkl digitalt. Rollen innebär också samarbete med Mamamias verksamhetschefer inom BMM och BVC som är lokaliserade i samma lokaler.
 
I tjänsten kan även visst kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchefen och och deltar i regelbundna ledningsträffar tillsammans med Lideta-koncernens övriga verksamhetschefer. Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som verksamhetschef på To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet och stort intresse av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara motiverad och flexibel.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta.
 
Om To Care Solna:
Vår trevliga och stabila mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. To care Solna ingår i Lideta Hälsovård. Visa mindre

To Care Husläkarmottagning Solna söker Verksamhetschef

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomo... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 50 geografiska platser och har idag cirka 300,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra patienter, varandra och vår omvärld.

Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort patient- och medarbetarfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker nu en engagerad och driven verksamhetschef på heltid till To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar ca 20 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, receptionister, och läkare (såväl specialister i allmänmedicin som ST-läkare). I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen inkl digitalt. Rollen innebär också samarbete med Mamamias verksamhetschefer inom BMM och BVC som är lokaliserade i samma lokaler.
 
I tjänsten kan även visst kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchefen och och deltar i regelbundna ledningsträffar tillsammans med Lideta-koncernens övriga verksamhetschefer. Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som verksamhetschef på To Care Husläkarmottagning i Solna. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet och stort intresse av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara motiverad och flexibel.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta.
 
Om To Care Solna:
Vår trevliga och stabila mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. To care Solna ingår i Lideta Hälsovård. Visa mindre

UNILABS SÖKER VERKSAMHETSUTVECKLARE TILL KLINISK PATOLOGI OCH CYTOLOGI

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till varje enskild individ och vi tror på våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang som en stor del ... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till varje enskild individ och vi tror på våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang som en stor del i mervärdet som vi har för samhället i stort.

VAD

Unilabs är idag en ledande aktör inom radiologi, laboratoriemedicin och patologi och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Utmärkande drag i verksamheten är en tydlig ambition att alltid ha kunden i fokus och genomföra arbetet med en flexibel, målinriktad och prestigelös inställning.

Var 9:e sekund diagnosticeras ett nytt cancerfall inom EU, där tidig och korrekt diagnostik är en viktig del i den gemensamma kampen mot cancer. Unilabs ligger i framkant inom patologin i Sverige liksom inom koncernen då vi är helt digitaliserade i såväl laboratorieprocessen som i vår diagnostik. För att fortsatt driva utvecklingen av framtidens patologi arbetar vi nu med att ta fram AI-lösningar och automation. Nya lösningar innebär förändringsarbete och utveckling både avseende arbetssätt och införande av ny kunskap.

Nu söker vi en engagerad verksamhetsutvecklare till ett omväxlande arbete med stimulerande utmaningar där du kan bidra till områdets framtid tillsammans med chefer och övriga medarbetare. Som verksamhetsutvecklare rapporterar du direkt till verksamhetschefen. Utifrån fastställda mål initierar, driver, genomför och samordnar du patologins utvecklingsarbete för att säkerställa effektivitet, kvalitet och patientsäkerhet.

Du arbetar både strategiskt och operativt med olika projekt och verksamhetsförändringar. Du utgör också ett stöd till verksamhetschefen vid framtagande av verksamhetsplaner, omvärldsbevakning och planering av strategidagar för ledningsgruppen.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov.

Du har dessutom:

- Adekvat utbildning på universitets- eller högskolenivå
- Dokumenterad erfarenhet av projektledning gärna inom sjukvård/diagnostik
- Erfarenhet av att leda medarbetare och chefer genom förändring
- Genuint intresse för processutveckling och verksamhetsutveckling

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av patologi och cytologi.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Din placering blir på Unilabs huvudkontor i Solna, där vi precis flyttat in i nya, fräscha lokaler. Här sitter du tillsammans med våra olika administrativa funktioner så som HR, finans, IT och sälj. I samma byggnad har vi även verksamhet inom patologi och laboratoriemedicin.

Den svenska patologi-/cytologiverksamheten har totalt ca 250 medarbetare och är sedan 2014 samlad i en egen organisation. Verksamheten består totalt av fem laboratorier (Skövde, Eskilstuna, Solna, Stockholm och Luleå) som leds av en gemensam Verksamhetschef respektive Medicinsk chef. Patologi-verksamheten har även en fristående patologiresurs med kontor i Göteborg och Malmö.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, patologilaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 300 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Verksamhetschef Vården Aleris Rehab Station

Arbetsbeskrivning Vill du leda en stor vårdavdelning i en av Sveriges främsta rehabiliteringsverksamheter? Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att driva och utveckla verksamheten.  Aleris Rehab Station Stockholm är en av Sveriges största rehabkliniker som bedriver medicinsk rehabilitering i slutenvård- och i öppenvårdsform samt personlig assistans. Rehab Station Stockholm vänder sig framför allt till personer ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du leda en stor vårdavdelning i en av Sveriges främsta rehabiliteringsverksamheter? Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att driva och utveckla verksamheten. 

Aleris Rehab Station Stockholm är en av Sveriges största rehabkliniker som bedriver medicinsk rehabilitering i slutenvård- och i öppenvårdsform samt personlig assistans. Rehab Station Stockholm vänder sig framför allt till personer med ryggmärgsskador, stroke, multipel skleros (MS) och andra neurologiska sjukdomar samt ortopediska skador. 

Rehab Station Stockholm bedriver sin verksamhet i nybyggda lokaler i Solna med faciliteter anpassade efter patienternas behov. Slutenvården består av fyra vårdavdelningar med totalt 57 patientrum, samt för patienter med kirurgiska /ortopediska skador. På internatet vårdas ca 800 patienter/ år och merparten kommer direkt från akutsjukhusen.

Ansvarsområden
Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för slutenvården och ingår i ledningsgruppen. Inom vården arbetar ungefär 60 medarbetare varav en operativ chef (enhetschef), en chefssjuksköterska, fyra medicinska sekreterare och reception.  Vårdchefen har budget- och resultatansvar samt verkar för att verksamheten har en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.  Vidare ansvarar vårdchefen för att verksamheten har tydliga mål och strategier samt driver ett ständigt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete. Vårdchefen har arbetsmiljö- och ett direkt personalansvar för ett antal av vårdens medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?
Förutom att vi erbjuder ett arbete där du bland annat får möjlighet att driva och utveckla en verksamhet i framkant tillsammans med arbetsgruppen, så sitter vi i nyrenoverade lokaler i Frösundavik med Hagaparken och Brunnsviken som närmsta granne. 
Vi erbjuder förmåner så som subventionerad lunch, friskvårdsersättning samt tillgång till gym i våra lokaler.

Arbetstider
Heltid 100% 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med gedigen erfarenhet från att leda en större vårdavdelning. Du har erfarenhet och stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete. Du är en ledare med driv och samarbetsförmåga som kommunicerar tydligt. För att trivas i rollen krävs beslutsmässighet, struktur och att du är kvalitetsmedveten. Med din trygghet och entusiasmerande sätt kan du leda gruppen i samma riktning. 

Du trivs att vara både en nära chef och ha ett strategiskt övergripande perspektiv. 
Det är viktigt att du har god kunskap kring lagar och författningar inom hälso- och sjukvård samt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. 

Vi ser gärna ser att du har genomfört någon form av ledarskapsutbildning.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta gärna: AnnaKatarina Jonsson, Rekryteringskonsult
073-343 97 17, alt. [email protected]
Sista ansökningsdag: 2021-07-23 Intervjuer kan ske löpande så ansök gärna redan idag!
Randstad ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Aleris Rehab Station AB

Om företaget
Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar.
Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själv betalar för sin sjukvård. Hög kvalitet är en förutsättning för verksamhet. Visa mindre

ST-chef inom Onkologi, Medicinsk Enhet Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcan ...

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom. Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Ce... Visa mer
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom.
Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes. Vår år vision ”Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle.
Vi söker nu ST -chef inom Onkologi.
Inom Medisinsk Enhet (ME)  HHLH, finns tre patientflöden: Lungcancer, Huvud-halscancer och Melanom/Okända primärtumörer samt ST utbildning inom Onkologi.
Vi erbjuder 
Som ST-chef har du en central roll i arbetet med den strategiska kompetensförsörjningen.
Tillsammans med övriga ST-chefer i temat bidrar du till det värde som levereras till patienterna. 

Som ST-chef ansvarar du för: 
- första linjens chefsansvar för ST-läkare vilket innebär ansvar för rekrytering (enligt uppsatta mål kring dimensionering), lönesättning, schemaläggning avseende ST-placering och tjänstgöring. 
- att organisera handledning, samt individuell utvärdering och återkoppling med stöd ochpedagogisk ledning av ST-studierektor för avsedd specialitet. 
- mottagaransvar för ST-läkare som genomför sidoutbildning vid det aktuella patientområdet/funktionsområdet.
Samtliga Medicinska  Enheter inom Temat  som tar emot ST-läkare för sidoutbildning har ett mottagaransvar enligt ovan, även om patientområdet/funktionsområdet ej har ett eget ansvar för ST-läkarutbildning för någon specialitet.
Du rapporterar direkt till verksamhetschefen för HHLH. 
Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn.
Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom onkologi. Det är inget krav men disputation är meriterande.
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov. Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten.
Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll.

Du har ett strategiskt perspektiv vad gäller specialitetens utveckling, -utbildning och kompetensutveckling. 

Du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och dokumenterad erfarenhet av ledning, styrning och förbättringsarbete. 

För att söka krävs som lägst specialistkompetens inom ämnesområdet. 
Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.
Kvalifikationskrav
Krav:Specialisbevis inom onkologi. Du har en djup specialistkompetens för relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet.
Meriterande: 
Disputation. Docentur.
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Kompletta ansökningshandlingar för LUS-tjänst, se nedan
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.
- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.
Kriterierför specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster". Visa mindre

Verksamhetschef till anestesi- och operationskliniken

Vill du arbeta som ledare på ett av Europas ledande ögonsjukhus? Som verksamhetschef för anestesi- och operationskliniken bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi tillsammans med medarbetare och chefskollegor i våra nya moderna lokaler i Hagastaden, granne med Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på  anestesi- och ope... Visa mer
Vill du arbeta som ledare på ett av Europas ledande ögonsjukhus? Som verksamhetschef för anestesi- och operationskliniken bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi tillsammans med medarbetare och chefskollegor i våra nya moderna lokaler i Hagastaden, granne med Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på  anestesi- och operationskliniken med cirka 70 medarbetare. I kliniken ingår en anestesiavdelning, en operationsavdelning, en dagkirurgisk avdelning och en sterilteknisk avdelning. Det finns möjlighet till viss klinisk tjänstgöring, forskning och utbildningsverksamhet i denna viktiga roll. Vi arbetar i huvudsak med planerad vård, vilket ger möjlighet till regelbundna arbetstider.
S:t Eriks Ögonsjukhus utför varje år ungefär 10 000 ögonoperationer varav 3 000 i narkos och cirka 500 barnanestesier. Av våra nio nybyggda operationssalar är fem utrustade för narkos. Vi arbetar med de senaste teknikerna och genomför alla typer av ögonoperationer från ett års ålder inom gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt hornhinnetransplantationer.
Om tjänsten
Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, patientsäkerheten och vårdutvecklingen samtidigt som du har huvudansvaret för ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Du ansvarar för att verksamheten har tydliga mål, strategier och handlingsplaner samt för måluppfyllelse och resultatuppföljning.
Du är med i sjukhusets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Som verksamhetschef tar du ett stort ansvar för det operativa arbetet på kliniken men är också en naturlig del i det strategiska arbetet lokalt och övergripande för S:t Eriks Ögonsjukhus.  Du är närmaste chef för cirka fyra anestesiologer, fyra chefer och en klinikassistent.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistkompetent läkare eller har annan relevant universitets- eller högskoleutbildning gärna med inriktning mot anestesi och intensivvård eller annan relevant specialistutbildning. Du är en god ledare med tidigare chefserfarenhet eller vana att leda anestesi- och operationsverksamhet. Forskning- och undervisningserfarenhet är meriterande.
Personliga egenskaper
I din ledarroll är du mål- och resultatinriktad samt har en helhetssyn. Som person är du kommunikativ och tydlig samt har lätt för att samverka och skapa goda relationer. I ditt arbetssätt är du strukturerad och strategisk. Du stimulerar till nytänkande och utveckling samt har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Övrigt
För S:t Erik är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. Vi brukar säga att vi är lagom stora, har korta beslutsvägar och vi erbjuder vård med hög kvalitet och tillgänglighet.
Se även vår webbplats www.sankterik.se
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta Jonna Ramm- Schmidt tel 070-864 1334 eller Erik Asp tel 0733-52 34 81.
Tester kommer användas i denna rekrytering, vi gör också registerkontroll före anställning av denna tjänst.
Välkommen med din ansökan senast den 6 juni. Visa mindre

Unilabs söker Verksamhetschef till Stockholm

På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Unilabs söker nu en Verksamhetschef till Laboratoriemedicin Stockholm. Vårt mål är att erbjuda effektiv diagnostik av hög kvalitet och med förstklassig kundservice. Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå och styra i en organisation som befinner sig i den absoluta framkanten inom diagnostik. Du kommer spela en central roll inom Laboratoriemedicins utveckling, inte bara i Stockholm utan även i vår svenska Laboratorieorganisation.

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten med fyra direktrapporterande driftchefer. Laboratoriemedicin Stockholm består av ett akutlaboratorium på Capio St Görans sjukhus, Ett volymlaboratorium i Solna och 31 Primärvårdslaboratorium. Där arbetar ca 200 medarbetare. I din roll ingår att skapa en trygg, engagerad och självgående verksamhet där ditt tydliga och delegerade ledarskap skapar delaktighet.

I arbetet ingår även att skapa nya affärer med såväl nya som befintliga kunder och i samarbete och samverkan med våra kunder utveckla processer och metoder samt att aktivt bidra till ett gott och nära samarbete och samverkan med övriga enheter inom Unilabs. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Lab Sverige och rapportera till Laboratoriechefen för Sverige.

VEM

På Unilabs, rekryterar vi lika mycket för inställning som vi gör för kompetens. Vi vill ha energi och personlighet och i våra rekryteringar letar vi efter individer som tror på vad vi försöker göra och som helhjärtat kommer att arbeta med oss för att uppnå det!

Vi ser att du som person är relationsskapade och har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du bidrar till utveckling och är lojal samt engagerade. Som person drivs du av att leverera och se resultat. Den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamiskt miljö med högt tempo. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att bygga starka team bestående av motiverade och inspirerade medarbetare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Högskoleutbildning, gärna inom ämnesområdet (t.ex., medicin, farmaci, biomedicin)
- God förståelse och kunskap om det svenska sjukvårdssystemet och dess affärsmässiga förutsättningar
- Lång erfarenhet av att leda verksamhet i vårdkedjan (t.ex. vårdcentral, laboratorium, verksamhet inom sjukvården, läkemedelsföretag, CRM företag mm )
- Dokumenterat gott ledarresultat från medelstora-större organisationer
- Erfarenhet av att driva ekonomiska resultat, både intäktsmål och kostnadsuppföljning.
- Erfarenhet av Lean och/eller arbete med process och flöden
- God förmåga i svenska och engelska i tal och skrift

Det ses även mycket meriterande om du har:

- Erfarenhet av att arbeta med anbud/upphandlingar (offentliga och privata)

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Unilabs Laboratorieverksamhet i Stockholm består av totalt ca 200 medarbetare fördelat på ett Akutlaboratorium, ett Volymlaboratorum och 31 primärvårdslaboratorer. Verksamheten erbjuder analyser och tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1300 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.unilabs.se

I denna rekrytering jobbar vi med Kredell & Isaxon AB, vänligen kontakta Lena Kredell Isaxson för frågor, 0707 97 77 78, [email protected]

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Vårdchef till Aleris Rehab Station Stockholm AB

Vill du leda en stor vårdavdelning i en av Sveriges främsta rehabiliteringsverksamheter? Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att driva och utveckla verksamheten. Om verksamheten Aleris Rehab Station Stockholm, en av Sveriges största rehabkliniker, bedriver medicinsk rehabilitering i slutenvård- och i öppenvårdsform samt personlig assistans. Rehab Station Stockholm vänder sig framför allt till personer med ... Visa mer
Vill du leda en stor vårdavdelning i en av Sveriges främsta rehabiliteringsverksamheter? Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att driva och utveckla verksamheten.


Om verksamheten

Aleris Rehab Station Stockholm, en av Sveriges största rehabkliniker, bedriver medicinsk rehabilitering i slutenvård- och i öppenvårdsform samt personlig assistans. Rehab Station Stockholm vänder sig framför allt till personer med ryggmärgsskador, stroke, multipel skleros (MS) och andra neurologiska sjukdomar samt för patienter med kirurgiska /ortopediska skador. På internatet vårdas ca 800 patienter/ år och merparten kommer direkt från akutsjukhusen.

Rehab Station Stockholm har huvuddelen av sin verksamhet i nybyggda lokaler i Solna med faciliteter anpassade efter patienternas behov. Slutenvården består av fyra vårdavdelningar med totalt 57 patientrum.

Om tjänsten

Vårdchefen har det övergripande ansvaret för slutenvården och ingår i ledningsgruppen.
Inom vården arbetar ungefär 70 medarbetare varav en bitr. operativ chef, en koordinator och en vårdadministratör. Vårdchefen har budget- och resultatansvar samt verkar för att verksamheten har en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Vidare ansvarar vårdchefen för att verksamheten har tydliga mål och strategier samt driver ett ständigt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete. Vårdchefen har arbetsmiljö- och ett direkt personalansvar för ett antal av vårdens medarbetare. I uppdraget ingår även att ansvara för fyra medicinska sekreterare och receptionschef, samt vara kontaktperson gentemot restaurang, städ- och tvättbolaget.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från att leda en större vårdavdelning. Du har erfarenhet och stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete. Du är en ledare med driv och samarbetsförmåga som kommunicerar tydligt. Vidare krävs beslutsmässighet, struktur, kvalitetsmedveten och att du med trygghet kan motivera och leda gruppen i samma riktning.

Du behöver ha ett stort engagemang, vara både en nära chef och ha ett strategiskt övergripande perspektiv.
Det är viktigt att du har god kunskap kring lagar och författningar inom hälso- och sjukvård samt att du har en hög medvetenhet om ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har högskoleutbildning med fördel sjuksköterska, samt att vi gärna ser att du har genomfört någon form av ledarskapsutbildning.

Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar.
Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själv betalar för sin sjukvård.

Ansökan och kontakt

Sista ansökningsdag är 2021-03-07, intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Matts Lindberg på tel 08-555 44 095

Vi undanber oss kontakt från rekryterings-, bemannings- eller annonssäljare. Visa mindre

Chef till verksamheten Biobank och Studiestöd, Karolinska Universitets ...

Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha crika 3000 anställda och bestå av elva medicinska enheter s... Visa mer
Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha crika 3000 anställda och bestå av elva medicinska enheter samt gemensamma funktioner såsom marknad, biobank och studiestöd, genomiskt medicine center och infrastruktur samt produktionsstyrning.
Om tjänsten
Tjänsten innebär att leda och utveckla den nya verksamheten Biobank och Studiestöd inom MDCK.
Verksamheten genomgår en spännande förändringsresa för att säkerställa ett utåtriktat och kundanpassat uppdrag samt möta den växande konkurrensen inom den medicinska utvecklingen. Tvärfunktionellt arbete mellan olika interna enheter ska främjas för att underlätta kundresan. I samverkan med Karolinska Institutet ska Karolinska Universitetssjukhuset och region Stockholm verka för att tillgängliggöra vård- och forskningsprover samt infrastruktur för biobanking (både för akademin och industrin).
Som en del i denna förändring slås enheterna Biobank och Studier, Studiecenter och Stockholms Medicinska Biobank/Regionalt Biobankcentrum Stockholm-Gotland samman för att stärka organisationen inom biobankingområdet för både vård och forskning.
Biobank och Studiestöd omfattar cirka 40 medarbetare fördelat på ovan enheter.

Arbetsuppgifter/Om tjänsten
Huvudsakliga ansvarsområden:
Säkerställa måluppfyllnad, budget och följsamhet till riktlinjer och regelverk inom respektive enhet.
Utveckla kunskapsområdet genom stärkt samarbete med interna och externa intressenter.
Möta behovet inom vård och forskning genom utveckling av arbetssätt, processer och infrastruktur samt minimera antalet interna gränssnitt.
Verka för att Karolinska Universitetssjukhuset konkurrensfördelar bidrar till att region Stockholm bli en av världens ledande Life Science regioner.
Kvalifikationer
Utbildning
Naturvetenskaplig eller medicinsk akademisk utbildning (relevant område för tjänsten)
Dokumenterad formell ledarskapsutbildning
Språkkrav: svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Starkt meriterande: Doktorsexamen inom relevant forskningsområde vid högskola eller universitet.
Erfarenhet
Erfarenhet från högre chefsbefattningar med personal- och budgetansvar.
Dokumenterad kunskap inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.
Dokumenterad erfarenhet från affärsutveckling och strategiskt planeringsarbete.
Gedigen erfarenhet från verksamhetsutveckling och förbättrings-/förändringsarbete.
Personliga egenskaper: resultatinriktad, analytisk, lösningsorienterad, initiativtagande och handlingskraftig.
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Verksamhetschef Trygghetens äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en verksamhetschef med erfarenhet till vårt äldreboende Try... Visa mer
A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en verksamhetschef med erfarenhet till vårt äldreboende Tryggheten i Solna kommun.

Trygghetens äldreboende ligger i Bergshamra i Solna kommun. I närområdet finns trevlig natur och promenadstråk, exempelvis kring Brunnsviken.
Lägenheterna är stora, ljusa och det finns både ettor eller tvåor, vilket möjliggör parboende
Maten på Tryggheten levereras från vårt tillagningskök på Berga äldreboende, ett stenkast från Tryggheten.

Tryggheten är ett profilboende och vår inriktning är djur- och natur.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor och sjuksköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns också i verksamheten.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Som verksamhetschef är man A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling.

Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård.

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken och engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet 
Heltid (100 %), Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Lön 
Individuell lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner 
Pernilla Johansson, Områdeschef
[email protected]


Vi undanber oss rekryteringshjälp från rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetschef Klinisk immunologi och transfusionsmedicin

Om verksamheten Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha cirka 3000 anställda och bestå av elva medi... Visa mer
Om verksamheten
Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha cirka 3000 anställda och bestå av elva medicinska enheter samt gemensamma funktioner såsom marknad, biobank och studiestöd, genomiskt medicine center och infrastruktur samt produktionsstyrning.
Klinisk immunologi och transfusionsmedicin kommer att vara en av de elva medicinska enheterna inom MDCK med sina ca 400 anställda vid laboratorierna i Huddinge, Solna, Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Norrtälje sjukhus samt vid blodcentralerna vid Odenplan, Skanstull, Hötorget samt blodbussenheterna.
Medicinska enheten ansvarar för laboratoriemedicinsk service, specialistkompetens samt aktiv forskning, utveckling och utbildning inom områdena blodgivning och beredning av blodkomponenter för transfusion och cellterapi, allergi, autoimmunitet och inflammation, transfusions- och transplantationsimmunologi, patientbehandlingar med aferesteknik och intrauterina transfusioner.
Om tjänsten
Som verksamhetschef för den medicinska enheten ansvarar du för kvalitet och kostnad i leveransen av den laboratoriemedicinska servicen och för en välfungerande integration mellan vård, forskning, utbildning, utveckling och innovation i samverkan med Karolinska Institutet.
Verksamhetschefen ingår i funktionens ledningsgrupp och har gemensamt med de övriga ledningsgruppsmedlemmarna ansvar för funktionens strategiska inriktning och leverans. Som verksamhetschef har du ansvar för personal, lokaler och utrustning och du har ett resultatansvar för verksamheten, det vill säga att du ansvarar för såväl intäkter som kostnader.
Verksamhetschefens ansvar är att den löpande verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet, kvalitet och effektivitet samt att arbetsmiljön håller en hög nivå, i linje med krav och förväntningar på Karolinska Universitetssjukhuset.
I rollen som verksamhetschef ingår det att leda strategiskt och utveckla den egna medicinska ledningsgruppens arbete såväl som den medicinska enheten. Det innebär också att tillgodose upprätthållande av nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. Som verksamhetschef ansvarar du för att upprätthålla effektiva samverkansstrukturer samt goda relationer till arbetstagarorganisationerna.
Verksamhetschefen rapporterar till funktionschef för MDCK samt är verksamhetens och Karolinskas representant såväl internt som externt.
Vi söker dig som

- är en driven och mogen ledare med hög ambition samt lyhördhet för patienternas, medarbetarnas och verksamhetens behov och krav.
- har förmågan att överblicka många olikartade typer av komplexa faktorer och orsakssamband inom verksamheten.
- är bekväm med och har god förmåga att hantera en föränderlig verksamhet.
- har god förmåga att kunna överblicka omvärldsförändringar, anpassa verksamhetsstrategier till dem och växla mellan kortsiktiga och långsiktiga frågor, samt kunna upprätthålla engagemang för frågor med lång tidshorisont även när det finns angelägna akuta problem.
- utvecklar och leder strategier som syftar till att förändra organisationskulturen: normsystem, identitet och klimat.
- mobiliserar andra att samskapa och engagera sig för ett gemensamt syfte/en gemensam vision.
- stödjer dina underställda chefers och andras utveckling.
- är engagerad i att säkerställa att den senaste evidensbaserade vården tillämpas och har stort intresse för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra.
Kvalifikationer 
Krav: 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledarbefattningar.
Naturvetenskaplig eller medicinsk akademisk utbildning (relevant område för tjänsten).
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Gedigen kunskap inom relevant ämnesområde.
Meriterande:
Meriterande är att du är docent eller disputerad med god erfarenhet av forskning och utbildning samt dess krav och förutsättningar.
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av både offentliga såväl som privata aktörer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Verksamhetschef Klinisk kemi

Om verksamheten Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha cirka 3000 anställda och bestå av elva medi... Visa mer
Om verksamheten
Ett samgående mellan funktionerna Bild och Funktion och Karolinska Universitetslaboratoriet pågår där den nya funktionen har arbetsnamnet Medicinskt Diagnostiskt Centrum Karolinska (MDCK). MDCK kommer att vara ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling och tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden. MDCK kommer att ha cirka 3000 anställda och bestå av elva medicinska enheter samt gemensamma funktioner såsom marknad, biobank och studiestöd, genomiskt medicine center och infrastruktur och produktionsstyrning. MDCK har igenom Klinisk Kemi verksamheter över hela region Stockholm. 
Klinisk kemi kommer att vara en av de elva medicinska enheterna inom MDCK med sina ca 700 anställda och stödjer vårdens patientflöden med provtagning vid ett antal närvårdslaboratorier, ca 40 inom region Stockholm från Hallstavik till Nynäshamn, provinlämningar och snabb diagnostik dygnet runt vid laboratorier som finns på Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Huddinge, Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus.
Verksamheten omfattar provtagning, funktionsundersökningar, analys, metodutveckling och konsultation samt preanalytisk hantering till vård och forskning samt patientnära diagnostik i öppenvården.
Om tjänsten
Verksamhetschefen för den medicinska enheten ansvarar för kvalitet och kostnad i leveransen av provtagnings- och analysverksamheten och för en välfungerande integration mellan vård, forskning, utbildning, utveckling och innovation i samverkan med Karolinska Institutet. Verksamhetschefen ingår i funktionens ledningsgrupp och har gemensamt med de övriga ledningsgruppsmedlemmarna ansvar för funktionens strategiska inriktning och leverans.
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, lokaler och utrustning och du har ett resultatansvar för verksamheten, det vill säga att du ansvar för såväl intäkter som kostnader. Verksamhetschefens ansvarar för att den löpande verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet, kvalitet och effektivitet samt att arbetsmiljön håller en hög nivå, i linje med krav och förväntningar på Karolinska Universitetssjukhuset.
I rollen som verksamhetschef ingår det att leda strategiskt och utveckla den egna medicinska ledningsgruppens arbete såväl som den medicinska enheten. Det innebär också att tillgodose upprätthållande av nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. Som verksamhetschef ansvarar du för att upprätthålla effektiva samverkansstrukturer samt goda relationer till arbetstagarorganisationerna.
Verksamhetschefen rapporterar till funktionschef för MDCK samt är verksamhetens och Karolinskas representant såväl internt som externt.
Vi söker dig som
- är en driven och mogen ledare med hög ambition samt lyhördhet för patienternas, medarbetarnas och verksamhetens behov och krav.
- har förmågan att överblicka många olikartade typer av komplexa faktorer och orsakssamband inom verksamheten.
- är bekväm med och har god förmåga att hantera en föränderlig verksamhet.
- har god förmåga att kunna överblicka omvärldsförändringar, anpassa verksamhetsstrategier till dem och växla mellan kortsiktiga och långsiktiga frågor, samt kunna upprätthålla engagemang för frågor med lång tidshorisont även när det finns angelägna akuta problem.
- utvecklar och leder strategier som syftar till att förändra organisationskulturen: normsystem, identitet och klimat.
- mobiliserar andra att samskapa och engagera sig för ett gemensamt syfte/en gemensam vision.
- stödjer dina underställda chefers och andras utveckling.
- är engagerad i att säkerställa att den senaste evidensbaserade vården tillämpas och har stort intresse för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra.
Kvalifikationer 
Krav: 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledarbefattningar.
Naturvetenskaplig eller medicinsk akademisk utbildning (relevant område för tjänsten).
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Gedigen kunskap inom relevant ämnesområde.
Meriterande:
Meriterande är att du är docent eller disputerad med god erfarenhet av forskning och utbildning samt dess krav och förutsättningar.
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av både offentliga såväl som privata aktörer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost. Visa mindre

Verksamhetschef till anestesi- och operationskliniken

Vill du arbeta som ledare på ett av Europas ledande ögonsjukhus? Som verksamhetschef bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi tillsammans med medarbetare och chefskollegor i våra nya moderna lokaler i Hagastaden, granne med Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på anestesi- och operationskliniken med cirka 70 medarbeta... Visa mer
Vill du arbeta som ledare på ett av Europas ledande ögonsjukhus? Som verksamhetschef bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi tillsammans med medarbetare och chefskollegor i våra nya moderna lokaler i Hagastaden, granne med Karolinska universitetssjukhuset och Karolinska Institutet.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som verksamhetschef på anestesi- och operationskliniken med cirka 70 medarbetare. I kliniken ingår anestesiavdelning, operationsavdelning, dagkirurgisk avdelning och sterilteknisk avdelning.
S:t Eriks Ögonsjukhus utför varje år ungefär 10 000 ögonoperationer varav 3 000 i narkos och cirka 500 barnanestesier. Av våra tio nybyggda operationssalar är fem utrustade för narkos. Vi arbetar med de senaste teknikerna och genomför alla typer av ögonoperationer från ett års ålder inom gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt hornhinnetransplantationer.
Om tjänsten
Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, patientsäkerheten och vårdutvecklingen samtidigt som du har huvudansvaret för ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Du ansvarar för att verksamheten har tydliga mål, strategier och handlingsplaner samt för måluppfyllelse och resultatuppföljning.
Du är med i sjukhusets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Som verksamhetschef tar du ett stort ansvar för det operativa arbetet på kliniken men är också en naturlig del i det strategiska arbetet lokalt och övergripande för S:t Eriks Ögonsjukhus. 
Du är närmaste chef för cirka fyra anestesiologer, fyra chefer och en klinikassistent. Vi ser gärna att du kombinerar rollen som verksamhetschef med viss klinisk tjänstgöring.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistkompetent läkare med inriktning mot anestesi och intensivvård eller annan relevant specialistutbildning. Du har gedigen chefserfarenhet, gärna från anestesi- och operationsverksamhet. Forskning- och undervisningserfarenhet är meriterande.
Personliga egenskaper
I din ledarroll är du mål- och resultatinriktad samt har en helhetssyn. Som person är du kommunikativ och tydlig samt har lätt för att samverka och skapa goda relationer. I ditt arbetssätt är du strukturerad och strategisk. Du stimulerar till nytänkande och utveckling samt har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Övrigt
För S:t Erik är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. Vi brukar säga att vi är lagom stora, har korta beslutsvägar och vi erbjuder vård med hög kvalitet och tillgänglighet.
Se även vår webbplats www.sankterik.se
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta Jonna Ramm- Schmidt 070-864 1334eller Erik Asp 0733-52 34 81.
Tester kommer användas i denna rekrytering, vi gör också registerkontroll före anställning av denna tjänst.
Välkommen med din ansökan senast den 6 januari. Visa mindre

Verksamhetschef till Radiologi Solna, Bild och Funktion

Vi erbjuder Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark... Visa mer
Vi erbjuder
Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när
vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde
för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där
vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest
värde för patienten.

Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark
anknytning till forskning och kompetensutveckling. Dessutom finns stor möjlighet att
påverka och utveckla diagnostik och behandling av ett flertal patientflöden.

Om verksamheten
Medicinsk Enhet (ME) Radiologi Solna har som uppdrag att bedriva forskning, utbildning och genomföra undersökningar samt behandlingar av vuxna patienter inom thorax- muskuloskeletal radiologi, bukradiologi, akutradiolog samt Interventionell radiologi. 

Verksamheten är förlagd enbart på Karolinska Solna, men med ett nära samarbete och utbyte av erfarenhet med motsvarande verksamhet i Huddinge är essentiell. Den medicinska enheten ingår även i en beredskapslinje för Interventionell radiologi Region Stockholm samt beredskapslinje för kärlkirurgi.  Jourverksamheten på Solna delas mellan ME Radiologi Solna med stöd från ME Nuklearmedeicin.
Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, lokaler och utrustning som krävs för
de tre uppdragen och du har ett resultatansvar för verksamheten, det vill säga att du
ansvar för såväl intäkter som kostnader. Tjänsten innefattar teamarbete i lednings - och
nätverksgrupper. Inom ramen för tilldelat uppdrag ska du tillse att medicinska
bedömningar, diagnostik och behandlingar följer gällande krav på god kvalitet och med
god hygienisk standard.

Vidare tillgodoser du patientens behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet enligt HSL
och PSL samt övriga författningar och lagstiftningar som är relevant för uppdraget. Du
ansvarar för att den löpande verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet, kvalitet
och effektivitet samt att arbetsmiljön håller en hög nivå, i linje med krav och
förväntningar på Karolinska Universitetssjukhuset. Du ska även tillsätta nödvändiga
resurser och vidta relevanta åtgärder för att eliminera eller reducera eventuella
verksamhetsrisker.

Du kommer också att ansvara för upprätthållande av nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. Du ansvarar för att upprätthålla effektiva samverkansstrukturer samt goda relationer till arbetstagarorganisationerna. Du rapporterar till funktionschef för funktion Bild och Funktion samt är verksamheternas och Karolinskas representant såväl internt som extern.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.
Vi söker
Vi söker dig som är en driven och mogen ledare med hög ambition samt lyhördhet för
patienternas, medarbetarnas och verksamhetens behov och krav. Du skapar en
inspirerande och förtroendeingivande miljö för dina medarbetare genom att ge
förutsättningar för professionell utveckling som anstår ett universitetssjukhus. Du
tillvaratar och skapar engagemang och ansvarar för verksamhetens resultat och
utveckling inom akademisk specialistsjukvård.

Vi söker en ledare som har god dokumenterad erfarenhet av ledarskap, skicklig i att
leda en verksamhet i ständig utveckling och förändring samt att leda underställda
chefer. Du har mycket god kunskap om ledningssystem, hur beslutsordning ,
patientflöden och processer inom offentlig sektor bedrivs och fungerar. Du är engagerad
i att säkerställa att den senaste evidensbaserade vården tillämpas och har stort intresse
för att förbättra vårdprocesser tillsamman med andra. Du står upp för yrkesetiska
koder och visar samsyn och respekt i möten med medarbetare och patienter.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och
beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer. Du är en skicklig
kommunikatör, förändringsledare och en naturlig auktoritet. Du ansvarar för
verksamhetens resultat, varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i
prioriteringar, planering och agerande. Du är också kapabel att förändra inriktning när
målen ändras.
Kvalifikationer 
Krav: Vi söker dig som har en mycket god medicinsk, akademisk och ledarkompetens.

Meriterande: Vi ser gärna att du är disputerad med god erfarenhet av forskning och utbildning samt dess krav och förutsättningar. Specialistkompetens inom relevant kunskapsområde och verksamhetens patientgrupper är mycket önskvärt.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Visa mindre

Verksamhetschef till Klinisk fysiologi och Neurofysiologi

Vi erbjuder Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark... Visa mer
Vi erbjuder
Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.

Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark anknytning till forskning och kompetensutveckling. Dessutom finns stor möjlighet att påverka och utveckla diagnostik och behandling av ett flertal patientflöden.

Om verksamheten
Medicinsk Enhet (ME) Klinisk fysiologi och ME Neurofysiologi är två separata medicinska enheter som ansvarar för fysiologiska och neurofysiologiska undersökningar av barn och vuxna. Vardera ME har verksamhet förlagd i både Huddinge och i Solna med tätt samarbete däremellan. Verksamheterna har separata jourlinjer och är ackrediterade var för sig. 

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, lokaler och utrustning som krävs för de tre uppdragen och du har ett resultatansvar för verksamheten, det vill säga att du ansvar för såväl intäkter som kostnader. Tjänsten innefattar teamarbete i lednings - och nätverksgrupper. Inom ramen för tilldelat uppdrag ska du tillse att medicinska bedömningar, diagnostik och behandlingar följer gällande krav på god kvalitet och med god hygienisk standard.

Vidare tillgodoser du patientens behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet enligt HSL och PSL samt övriga författningar och lagstiftningar som är relevant för uppdraget. Du ansvarar för att den löpande  verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet, kvalitet och effektivitet samt att arbetsmiljön håller en hög nivå, i linje med krav och förväntningar på Karolinska Universitetssjukhuset. Du ska även tillsätta nödvändiga resurser och vidta relevanta åtgärder för att eliminera eller reducera eventuella verksamhetsrisker.

Du kommer också att ansvara för upprätthållande av nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. Du ansvarar för att upprätthålla effektiva samverkansstrukturer samt goda relationer till arbetstagarorganisationerna. Du rapporterar till funktionschef för funktion Bild och Funktion samt är verksamheternas och Karolinskas representant såväl internt som extern.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 
Vi söker
Vi söker dig som är en driven och mogen ledare med hög ambition samt lyhördhet för patienternas, medarbetarnas och verksamhetens behov och krav. Du skapar en inspirerande och förtroendeingivande miljö för dina medarbetare genom att ge förutsättningar för professionell utveckling som anstår ett universitetssjukhus. Du tillvaratar och skapar engagemang och ansvarar för verksamhetens resultat och utveckling inom akademisk specialistsjukvård.

Vi söker en ledare som har god dokumenterad erfarenhet av ledarskap, skicklig i att leda en verksamhet i ständig utveckling och förändring samt att leda underställda chefer. Du har mycket god kunskap om ledningssystem, hur beslutsordning , patientflöden och processer inom offentlig sektor bedrivs och fungerar. Du är engagerad i att säkerställa att den senaste evidensbaserade vården tillämpas och har stort intresse för att förbättra vårdprocesser tillsamman med andra. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i möten med medarbetare och patienter.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer. Du är en skicklig kommunikatör, förändringsledare och en naturlig auktoritet. Du ansvarar för verksamhetens resultat, varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändras.

Kvalifikationer 
Krav: Vi söker dig som har en mycket god medicinsk, akademisk och ledarkompetens.

Meriterande: Vi ser gärna att du är docent eller disputerad med god erfarenhet av forskning och utbildning samt dess krav och förutsättningar. Specialistkompetens inom relevant kunskapsområde och verksamhetens patientgrupper är mycket önskvärt.
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Verksamhetschef Skoga äldrecentrum

Vilka är vi på Skoga äldrecentrum? Skoga äldrecentrum drivs av Humaniora vård och omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och omsorg inom funktionsnedsättning. Skoga är ett vård- och omsorgsboende med 100 boende och ca 120 anställda. Vi har både somatiska platser, demensplatser, växelvård och korttidsplatser. På Skoga äldrecentrum utgår vi från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspek... Visa mer
Vilka är vi på Skoga äldrecentrum?

Skoga äldrecentrum drivs av Humaniora vård och omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och omsorg inom funktionsnedsättning. Skoga är ett vård- och omsorgsboende med 100 boende och ca 120 anställda. Vi har både somatiska platser, demensplatser, växelvård och korttidsplatser. På Skoga äldrecentrum utgår vi från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv.

Anledningen till att vi nu rekryterar till den här tjänsten är att vår nuvarande verksamhetschef Anna Banach ska gå i pension. Vi vill nu hitta en ny verksamhetschef som både kan fortsätta arbetet som gjorts och även utveckla det vidare. Så här beskriver Anna arbetet på Skoga:

- Vi jobbar mycket med struktur och kultur kan man säga. Vi vill att Skoga ska vara ett levande vård- och omsorgsboende. Vi pratar mycket om Skogakostymen och det handlar för mig om vänlighet och hjälpsamhet och att hela tiden ha bemötandet i fokus och vi bygger relationer.

 Vi är ett profilboende med trädgård, natur och utevistelse. Vårt äldreboende ligger vackert beläget vid Ulvsundasjön med egen trädgård och stor terrass i Huvudsta. Utsikten och den familjära stämningen hos oss bidrar i hög grad till att vi känner glädje när vi går till arbetet.

 Vi erbjuder våra boende en omväxlande vardag då vi har kontinuerliga senioraktiviteter, motionsträning och trädgårdscafé. Vi strävar alltid efter att bli bättre i vårt arbete och arbetar med alla former av avvikelser för att ta fram förbättringsområden. Ett par kvällar i veckan kommer ett liveband och övar för att två gånger per år ha framträdande för våra boende.

 Vi är en arbetsplats som består av en blandad arbetsgrupp gällande ålder och etnicitet och det anser vi är viktigt för vår kompetensutveckling. Här är arbetsglädjen stor, tillsammans värderar vi delaktighet och engagemang högt och det i sig för med sig en känsla av trygghet och gemenskap hos oss på Skoga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du ansvarar för att planera, utveckla och följa upp verksamheten kvalitetsmässigt. Du förväntas driva förändringsarbetet i verksamheten med syfte att främja kvalitet på vård- och omsorg och kompetensutveckling hos personalen.  Utöver detta har du ansvar för budget, verksamhetsutveckling och det yttersta ansvaret för personalen.  

Som verksamhetschef leder du Skogas ledningsgrupp med 3 enhetschefer och en kvalitetsansvarig sjuksköterska. Tillsammans driver ni förändringsarbetet på Skoga.

Du är också en del av egen regis ledningsgrupp med övriga verksamhetschefer inom Humaniora vård och omsorg. Arbetet i ledningsgruppen innebär framför allt att tillsammans med övriga verksamhetschefer bidra till den gemensamma utvecklingen för egen regi.

 Till din hjälp har du olika former av stödfunktioner inom exempelvis HR, ekonomi och IT.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, socionom, eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av att arbeta som verksamhetschef inom liknande verksamhet är ett krav. Du är en god kommunikatör som kan planera och organisera ditt och dina medarbetares arbete. Du leder och utvecklar verksamheten med utgångspunkt från mål och visioner och egen delaktighet i det strategiska utvecklingsarbetet. Du som chef förstår att skapa förutsättningar för samarbete och engagemang.

Som person har du en förmåga att leda andra genom ditt team av enhetschefer. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att du är utvecklingsinriktad, flexibel och van att driva förändringsarbete. Du är en närvarande ledare. Du ser kommunikation och möten med människor som kärnan i all verksamhet. Du är lyhörd och tydlig. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 18/10-2020 och intervjuer kan komma att ske under annonseringsperioden.

Rekryterande chef är Maria Kittel och nås på 08-746 31 04.

Fackliga kontaktpersoner är Marika Lindhagen (Vision), tel 08-746 15 48 samt Marie Swärd (Kommunal), tel 08-746 16 90.

 


I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. Visa mindre

Sektionschef till Hörsel och Balans, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en Sektionschef till sektion Hörsel och Balans som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd. Du som chef kommer att ha verksamhet på Huddinge, Solna, Danderyd och Rosenlund. Om tjänsten Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 11 underställda läkare.Sektionen har ansvar för avancerad utredning, behandling och ... Visa mer
Vi söker nu en Sektionschef till sektion Hörsel och Balans som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd.
Du som chef kommer att ha verksamhet på Huddinge, Solna, Danderyd och Rosenlund.

Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 11 underställda läkare.Sektionen har ansvar för avancerad utredning, behandling och rehabilitering av barn och vuxna med åkommor inom audiologin. Du har ett nära samarbete med ett antal interprofessionella och interdisciplinära team. Du förväntas delta i utvecklings- och förbättringsarbete för att optimera flödena inom den akuta vårdkedjan och skapa mesta möjliga värde för patienterna. I uppdraget ingår även ansvar för omvärldsbevakning för perspektiv i form av kunskap om ”best practice” och innovationsinitiativ inom den egna verksamheten.

Du har medarbetaransvar för specialistläkare och seniora ST läkare inom aktuell specialitet. Även ansvar för  kompetensutveckling inom sektionen Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Du harEgen budget och produktionsuppdrag.Du har också ett sammanhållet ansvar fo?r integration av vård(utfall/ kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt ekonomi och arbetsmiljö utifrån uppdrag från verksamhetschef.

Uppdraget omfattar 40% tjänst som chef och övrig som kliniskt verksam läkare och du rapporterar direkt till verksamhetschefen.

Som sektionschef har dudet övergripande ansvaret för lägga budget och produktionsplanering för sektionen samt följa upp detta. Du har även ansvar för:
att leda det interprofessionella och interdisciplinära teamet, (patientflödetsledningsgrupp) kring ett antal patientgrupper i utvecklings- och förbättringsarbetetföratt optimera flödena för dessa patientgrupper
kvalitetsutfall för samtliga patienter som vårdas inom patientflödet
att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andrapatientflödeschefer för att optimera flödena
att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela patientflödet
att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att drivaarbetet och prioritera resurser där så krävs
att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för denaktuellapatientgruppen/-erna
patientflödesteamets arbete och för att internt och externt representera KarolinskaUniversitetssjukhuset gällande den/de aktuella patientgrupperna.
Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov.Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare inom ÖNH och  i audiologi och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om inte ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren.Du har en djup specialistkompetens för patientflödet, relevanta kunskapsområden och arbetaraktivt i det kliniska arbetet med patientgrupperna.

Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAPärett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du fårsedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar perbrev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

Verksamhetschef

Som verksamhetschef hos Prime Clinics Sweden AB ser du helheten och potentialen samt tar du oss modigt framåt. Vi söker dig med ett utvecklingsinriktad ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att driva verksamheten framåt. Vi söker dig som har arbetat som chef/ledare och som har erfarenhet av ledning och styrning. Meriterande om du har erfarenhet inom skönhetsvård, sjukvård, försäljning av sjukvårdsprodukter och laserutrustn... Visa mer
Som verksamhetschef hos Prime Clinics Sweden AB ser du helheten och potentialen samt tar du oss modigt framåt.
Vi söker dig med ett utvecklingsinriktad ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att driva verksamheten framåt. Vi söker dig som har arbetat som chef/ledare och som har erfarenhet av ledning och styrning. Meriterande om du har erfarenhet inom skönhetsvård, sjukvård, försäljning av sjukvårdsprodukter och laserutrustning.
Som verksamhetschef förväntas du ansvara för:
Personal
Verksamhetsutveckling
Inköp
Implementering av ny utrustning och behandlingsmetoder
Marknadsföring och kunskapsspridningFör kunskapsspridningen förväntas du ha en god kommunikativ förmåga i olika språk så som arabiska, franska och engelska. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Visa mindre

Verksamhetschef till Barn och Neuroradiologi, Bild och Funktion

Vi erbjuder Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark... Visa mer
Vi erbjuder
Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.

Vi erbjuder ett spännande och fordrande arbete i högspecialiserad miljö med stark anknytning till forskning och kompetensutveckling. Dessutom finns stor möjlighet att
påverka och utveckla diagnostik och behandling av ett flertal patientflöden.

Om verksamheten
Medicinsk Enhet (ME) Barnradiologi och ME Neuroradiologi är två medicinska enheter med delat ledarskap. ME Barnradiologi är Sveriges största barnradiologiska avdelning utrustad med den senaste teknologin, där patientgruppen är i åldersintervallet 0 till 18 år. Verksamheten servar ett stort antal barnspecialister inkluderande avancerad barnkirurgi, barnortopedi, barnonkologi, barnkardiologi samt en stor neonatal-respektive barn intensivvårdsverksamhet.

ME Neuroradiologi ansvarar för röntgendiagnostik av centrala nervsystemet och huvud-halsområdet och ansvarar för all neurointerventionell diagnostik och behandling i Region Stockholm. Vi bedriver även omfattande utbildningsverksamhet av både ST-läkare i radiologi och blivande specialister i neuroradiologi samt grenspecialiteten Barn - och Ungdomsradiologi. Enheterna står för över hälften av all radiologisk forskning på Karolinska Universitetssjukhuset.
Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, lokaler och utrustning som krävs för de tre uppdragen och du har ett resultatansvar för verksamheten, det vill säga att du ansvar för såväl intäkter som kostnader. Tjänsten innefattar teamarbete i lednings - och nätverksgrupper. Inom ramen för tilldelat uppdrag ska du tillse att medicinska
bedömningar, diagnostik och behandlingar följer gällande krav på god kvalitet och med
god hygienisk standard.

Vidare tillgodoser du patientens behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet enligt HSL och PSL samt övriga författningar och lagstiftningar som är relevant för uppdraget. Du ansvarar för att den löpande verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet, kvalitet och effektivitet samt att arbetsmiljön håller en hög nivå, i linje med krav och förväntningar på Karolinska Universitetssjukhuset. Du ska även tillsätta nödvändiga resurser och vidta relevanta åtgärder för att eliminera eller reducera eventuella verksamhetsrisker. 

Du kommer också att ansvara för upprätthållande av nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. Du ansvarar för att upprätthålla effektiva samverkansstrukturer samt goda relationer till arbetstagarorganisationerna. Du rapporterar till funktionschef för funktion Bild och Funktion samt är verksamheternas och Karolinskas representant såväl internt som extern. Uppdraget är siteövergripande med verksamhet i såväl Solna som Huddinge.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.
Vi söker
Vi söker dig som är en driven och mogen ledare med hög ambition samt lyhördhet för patienternas, medarbetarnas och verksamhetens behov och krav. Du skapar en inspirerande och förtroendeingivande miljö för dina medarbetare genom att ge förutsättningar för professionell utveckling som anstår ett universitetssjukhus. Du tillvaratar och skapar engagemang och ansvarar för verksamhetens resultat och utveckling inom akademisk specialistsjukvård.

Vi söker en ledare som har god dokumenterad erfarenhet av ledarskap, skicklig i att leda en verksamhet i ständig utveckling och förändring samt att leda underställda chefer. Du har mycket god kunskap om ledningssystem, hur beslutsordning , patientflöden och processer inom offentlig sektor bedrivs och fungerar. Du är engagerad i att säkerställa att den senaste evidensbaserade vården tillämpas och har stort intresse för att förbättra vårdprocesser tillsamman med andra. Du står upp för yrkesetiska koder och visar samsyn och respekt i möten med medarbetare och patienter.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer. Du är en skicklig kommunikatör, förändringsledare och en naturlig auktoritet. Du ansvarar för verksamhetens resultat, varför ditt arbete styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du är också kapabel att förändra inriktning när målen ändras.
Kvalifikationer 
Krav: Vi söker dig som har en mycket god medicinsk, akademisk och ledarkompetens.

Meriterande: Vi ser gärna att du är disputerad med god erfarenhet av forskning och utbildning samt dess krav och förutsättningar. Specialistkompetens inom relevant kunskapsområde och verksamhetens patientgrupper är mycket önskvärt.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.  Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Visa mindre

Sektionschef till Öronkirurgi, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en Sektionschef till sektion Öronkirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans. med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd. Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Huddinge men även viss verksamhet på Solna, Danderyd och Rosenlund. Om tjänsten Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 14 underställda läkare samt 3-4 ingenjörer. Du fokusera... Visa mer
Vi söker nu en Sektionschef till sektion Öronkirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans. med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd.
Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Huddinge men även viss verksamhet på Solna, Danderyd och Rosenlund.
Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 14 underställda läkare samt 3-4 ingenjörer.
Du fokuserar på mottagning och kirurgi gällande avancerad öronkirurgi inklusive CI, på barn och vuxna. Dock är alla läkare inom ME:t även verksamma inom det allmänna uppdraget vilket innefattar akut verksamhet, jourtjänstgöring, utbildning, ansvar för tracheostomier samt verksamhet på avdelningen.
Du har ett nära samarbete med ett antal interprofessionella och interdisciplinära team. Du förväntas delta i utvecklings- och förbättringsarbete för att optimera flödena inom den akuta vårdkedjan och skapa mesta möjliga värde för patienterna. I uppdraget ingår även ansvar för omvärldsbevakning för perspektiv i form av kunskap om ”best practice” och innovationsinitiativ inom den egna verksamheten.
Du har ansvar för  kompetensutveckling inom sektionen Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Du har Egen budget och produktionsuppdrag.
Du har också ett sammanhållet ansvar fo?r integration av vård (utfall/ kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt ekonomi och arbetsmiljö utifrån uppdrag från verksamhetschef.
Uppdraget omfattar 40% tjänst som chef och övrig som kliniskt verksam läkare och du rapporterar direkt till verksamhetschefen.
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för lägga budget och produktionsplanering för sektionen samt följa upp detta. Du har även ansvar för:
att leda det interprofessionella och interdisciplinära teamet, (patientflödetsledningsgrupp) kring ett antal patientgrupper i utvecklings- och förbättringsarbetetföratt optimera flödena för dessa patientgrupper
kvalitetsutfall för samtliga patienter som vårdas inom patientflödet
att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andrapatientflödeschefer för att optimera flödena
att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela patientflödet
att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att drivaarbetet och prioritera resurser där så krävs
att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för denaktuellapatientgruppen/-erna
patientflödesteamets arbete och för att internt och externt representera KarolinskaUniversitetssjukhuset gällande den/de aktuella patientgrupperna.
Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov.Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNH och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om inte ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren. Du har en djup specialistkompetens för patientflödet, relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet med patientgrupperna.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAPärett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du fårsedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar perbrev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

Sektionschef till Halskirurgi, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en Sektionschef till sektion Halskirurg som ingår iMedicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna och Danderyd. Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Huddinge men även viss verksamhet på Solna och Danderyd. Om tjänsten Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 12 underställda läkare. Sektionen fokuserar på mottagning och kirurgi gällande a... Visa mer
Vi söker nu en Sektionschef till sektion Halskirurg som ingår iMedicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna och Danderyd.
Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Huddinge men även viss verksamhet på Solna och Danderyd.
Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 12 underställda läkare.
Sektionen fokuserar på mottagning och kirurgi gällande avancerad mjukdelskirurgi och luftvägskirurgi på barn och vuxna. Dock är alla läkare inom ME:t även verksamma inom det allmäna uppdraget vilket innefattar akut verksamhet, jourtjänstgöring, utbildning, ansvar för tracheostomier samt verksamhet på avdelningen
Du har ett nära samarbete med ett antal interprofessionella och interdisciplinära team. Du förväntas delta i utvecklings- och förbättringsarbete för att optimera flödena inom den akuta vårdkedjan och skapa mesta möjliga värde för patienterna. I uppdraget ingår även ansvar för omvärldsbevakning för perspektiv i form av kunskap om ”best practice” och innovationsinitiativ inom den egna verksamheten.
Du har medarbetaransvar för specialistläkare och seniora ST läkare inom aktuell specialitet. Även ansvar för  kompetensutveckling inom sektionen Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Du har Egen budget och produktionsuppdrag.
Du har också ett sammanhållet ansvar fo?r integration av vård(utfall/ kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt ekonomi och arbetsmiljö utifrån uppdrag från verksamhetschef.
I tjänsten ingår även ett övergripande ansvar för den akuta ÖNH-verksamheten på Huddinge.
Uppdraget omfattar 40% tjänst som chef och övrig som kliniskt verksam läkare och du rapporterar direkt till verksamhetschefen.
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för lägga budget och produktionsplanering för sektionen samt följa upp detta. Du har även ansvar för:
att leda det interprofessionella och interdisciplinära teamet, (patientflödetsledningsgrupp) kring ett antal patientgrupper i utvecklings- och förbättringsarbetetföratt optimera flödena för dessa patientgrupper
kvalitetsutfall för samtliga patienter som vårdas inom patientflödet
att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andrapatientflödeschefer för att optimera flödena
att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela patientflödet
att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att drivaarbetet och prioritera resurser där så krävs
att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för denaktuellapatientgruppen/-erna
patientflödesteamets arbete och för att internt och externt representera KarolinskaUniversitetssjukhuset gällande den/de aktuella patientgrupperna.
Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov.Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNH och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om inte ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren.
Du har en djup specialistkompetens för patientflödet, relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet med patientgrupperna.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAPärett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du fårsedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar perbrev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

ST-chef till Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans

Om tjänsten Rollen som ST-chef och innebär att du leder och planerar arbetet för cirka 20 ST-läkare. Du kommer att vara lönesättande chef för samtliga av dom och du kommer även att vara rekryterande chef när nya tillsättningar ska ske.  Du kommer att ha din huvudplacering i Huddinge, men vi har ST-läkare som jobbar på våra verksamheter i Huddinge, Solna och Rosenlund och du kommer att ansvara för samtliga siter. I rollen ingår nära samarbete med Studierekt... Visa mer
Om tjänsten
Rollen som ST-chef och innebär att du leder och planerar arbetet för cirka 20 ST-läkare. Du kommer att vara lönesättande chef för samtliga av dom och du kommer även att vara rekryterande chef när nya tillsättningar ska ske.  Du kommer att ha din huvudplacering i Huddinge, men vi har ST-läkare som jobbar på våra verksamheter i Huddinge, Solna och Rosenlund och du kommer att ansvara för samtliga siter.
I rollen ingår nära samarbete med Studierektor. 
Tjänsten som ST-chef omfattar 20% medan resterande tjänst är kliniskt tjänstgöring.
Som ST-chef  har du det övergripandeansvaret för att lägga budget för verksamheten samt, i samråd med sektionschefer, lägga en produktionsplan och följa upp dessa. Samt:
?att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andra
patientflödeschefer för att optimera flödena
?att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela verksamheten
?att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att driva
arbetet och prioritera resurser där så krävs
?att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för ST-gruppen
?att säkra ST-utbildningens kvalitet i nära samarbete med ST-studierektorn

Du rapporterar direkt till verksamhetschefen och har medarbetaransvar för medarbetare som är anställda i flödet.
Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov. Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se
helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNHoch som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om du inte redan är det ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren.
Du har en djup specialistkompetens för relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet.
Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och både bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per
brev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

Är du vår nya verksamhetschef inom LSS/gruppbostäder?

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och arbete inom LSS och som drivs av att utveckla såväl personal som verksamhet med fokus på våra kunders självbestämmanderätt. Stämmer detta in på dig?

Nu söker vi på Frösunda Omsorg dig som vill jobba som verksamhetschef inom affärsområdet funktionsnedsättning för verksamheter med inriktning personkrets 1. Du kommer att ansvara för tre av våra gruppbostäder belägna i Solna. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 


Rollen som verksamhetschef

Hos oss på Frösunda har verksamhetenschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap.

Du har resultatansvar för ekonomi, kvalitét och personal. Som verksamhetschef ansvarar du för att säkerställa en bemanning enligt ekonomiska ramar, samt deltar i såväl budgetarbetet som budgetuppföljning. Du arbetar systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Det förutsätter att du är närvarande i verksamheten för att möta kunder och leda medarbetare. Vi tror på på ett nära och kommunikativt ledarskap.

Är du den vi söker?

För tjänsten ställer vi krav på att du har relevant akademisk utbildning, med erfarenhet av arbete som chef och med målgruppen. Förutsättningen för att arbeta som verksamhetschef är att kunna stå på tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Du har en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån kundens fokus och Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Vi tror även på att du är person som är affärsmässig, prestigelös, strukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du har god förmåga att möta människor på deras villkor.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överrenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 
Farzam Mohabbati, Regionchef  010 - 130 40 21 
E-post: [email protected]

Vid frågor om rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta: 
Vendela Zetterkvist, HR Specialist
E-post: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sektionschef till Luftvägskirurgi, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en Sektionschef till sektion Luftvägskirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd. Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Solna men även viss verksamhet på Huddinge och Danderyd. Om tjänsten Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 14 underställda läkare varav 2 tjänstgör på vår enhet på Dandery... Visa mer
Vi söker nu en Sektionschef till sektion Luftvägskirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd.
Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Solna men även viss verksamhet på Huddinge och Danderyd.
Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 14 underställda läkare varav 2 tjänstgör på vår enhet på Danderyd.
Sektionen fokuserar på mottagning och kirurgi gällande avancerad mjukdelskirurgi och luftvägskirurgi på barn och vuxna. Dock är alla läkare inom ME:t även verksamma inom det allmäna uppdraget vilket innefattar akut verksamhet, jourtjänstgöring, utbildning, ansvar för tracheostomier samt verksamhet på avdelningen
Du har ett nära samarbete med ett antal interprofessionella och interdisciplinära team. Du förväntas delta i utvecklings- och förbättringsarbete för att optimera flödena inom den akuta vårdkedjan och skapa mesta möjliga värde för patienterna. I uppdraget ingår även ansvar för omvärldsbevakning för perspektiv i form av kunskap om ”best practice” och innovationsinitiativ inom den egna verksamheten.
Du har ansvar för  kompetensutveckling inom sektionen Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Du har Egen budget och produktionsuppdrag.
Du har också ett sammanhållet ansvar fo?r integration av vård(utfall/ kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt ekonomi och arbetsmiljö utifrån uppdrag från verksamhetschef.
Uppdraget omfattar 40% tjänst som chef och övrig som kliniskt verksam läkare och du rapporterar direkt till verksamhetschefen.
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för lägga budget och produktionsplanering för sektionen samt följa upp detta. Du har även ansvar för:
att leda det interprofessionella och interdisciplinära teamet, (patientflödetsledningsgrupp) kring ett antal patientgrupper i utvecklings- och förbättringsarbetetföratt optimera flödena för dessa patientgrupper
kvalitetsutfall för samtliga patienter som vårdas inom patientflödet
att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andrapatientflödeschefer för att optimera flödena
att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela patientflödet
att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att drivaarbetet och prioritera resurser där så krävs
att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för denaktuellapatientgruppen/-erna
patientflödesteamets arbete och för att internt och externt representera KarolinskaUniversitetssjukhuset gällande den/de aktuella patientgrupperna.
Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov.Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNH och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om inte ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren.
Du har en djup specialistkompetens för patientflödet, relevanta kunskapsområden och arbetaraktivt i det kliniska arbetet med patientgrupperna.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAPärett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du fårsedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar perbrev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

Sektionschef till Näsa- och Bihålekirurgi, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en Sektionschef till sektion Näsa- och bihålekirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd. Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Solna men även viss verksamhet på Huddinge och Danderyd. Om tjänsten Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 10 underställda läkare. Sektionen fokuserar på mottagni... Visa mer
Vi söker nu en Sektionschef till sektion Näsa- och bihålekirurgi som ingår i Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans med verksamhet i Huddinge, Solna, Rosenlund och Danderyd.
Du som chef kommer att ha din huvudplacering i Solna men även viss verksamhet på Huddinge och Danderyd.
Om tjänsten
Som sektionschef utformar och resurssa?tter du med kompetenser utifrån patienternas behov. Du har cirka 10 underställda läkare.
Sektionen fokuserar på mottagning och kirurgi gällande avancerad näsa- och bihålekirurgi på barn och vuxna där även en omfattande verksamhet på tumörpatienter och traumapatienter ingår. Dock är alla läkare inom ME:t även verksamma inom det allmäna uppdraget vilket innefattar akut verksamhet, jourtjänstgöring, utbildning, ansvar för tracheostomier samt verksamhet på avdelningen
Du har ett nära samarbete med ett antal interprofessionella och interdisciplinära team. Du förväntas delta i utvecklings- och förbättringsarbete för att optimera flödena inom den akuta vårdkedjan och skapa mesta möjliga värde för patienterna. I uppdraget ingår även ansvar för omvärldsbevakning för perspektiv i form av kunskap om ”best practice” och innovationsinitiativ inom den egna verksamheten.
Du har ansvar för  kompetensutveckling inom sektionen Du motiverar och engagerar dina medarbetare i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Du harEgen budget och produktionsuppdrag.
Du har också ett sammanhållet ansvar fo?r integration av vård(utfall/ kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt ekonomi och arbetsmiljö utifrån uppdrag från verksamhetschef.
Uppdraget omfattar 40% tjänst som chef och övrig som kliniskt verksam läkare och du rapporterar direkt till verksamhetschefen.
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för lägga budget och produktionsplanering för sektionen samt följa upp detta. Du har även ansvar för:
att leda det interprofessionella och interdisciplinära teamet, (patientflödetsledningsgrupp) kring ett antal patientgrupper i utvecklings- och förbättringsarbetetföratt optimera flödena för dessa patientgrupper
kvalitetsutfall för samtliga patienter som vårdas inom patientflödet
att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andrapatientflödeschefer för att optimera flödena
att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela patientflödet
att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att drivaarbetet och prioritera resurser där så krävs
att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för denaktuellapatientgruppen/-erna
patientflödesteamets arbete och för att internt och externt representera KarolinskaUniversitetssjukhuset gällande den/de aktuella patientgrupperna.
Vi söker
Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov.Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNH och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om inte ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren. Du har en djup specialistkompetens för patientflödet, relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet med patientgrupperna.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAPärett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du fårsedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar perbrev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,
administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) Visa mindre

Är du vår nya verksamhetschef inom LSS/gruppbostäder i Solna?

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och arbete inom LSS och som drivs av att utveckla såväl personal som verksamhet, med fokus på våra kunders självbestämmanderätt. Stämmer detta in på dig?

Nu söker vi på Frösunda Omsorg dig som vill jobba som verksamhetschef inom affärsområdet funktionsnedsättning för verksamheter med inriktning personkrets 1. Du kommer att ansvara för tre av våra gruppbostäder belägna i Solna. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 


Rollen som verksamhetschef

Hos oss på Frösunda har verksamhetenschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap.

Du har resultatansvar för ekonomi, kvalitét och personal. Som verksamhetschef ansvarar du för att säkerställa en bemanning enligt ekonomiska ramar, samt deltar i såväl budgetarbetet som budgetuppföljning. Du arbetar systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Det förutsätter att du är närvarande i verksamheten för att möta kunder och leda medarbetare. Vi tror på på ett nära och kommunikativt ledarskap.

Är du den vi söker?

För tjänsten ställer vi krav på att du har relevant akademisk utbildning, med erfarenhet av arbete som chef och med målgruppen. Förutsättningen för att arbeta som verksamhetschef är att kunna stå på tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Du har en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån kundens fokus och Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Vi tror även på att du är person som är affärsmässig, prestigelös, strukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du har god förmåga att möta människor på deras villkor.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överrenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. 

Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 
Farzam Mohabbati, Regionchef  010 - 130 40 21 
E-post: [email protected]

Vid frågor om rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta: 
Vendela Zetterkvist, HR Specialist
E-post: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till barnläkarmottagning

OM OSS Barncentrum Solna BUMM är en privat barnläkarmottagning som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi är en grupp på ca 20 anställda som bland annat omfattar flertal barnläkare, barnsjuksköterskor, leg. psykologer, undersköterskor och administrativ personal. Vi är stolta över vårt team med både drift och hjärta! På vår barnläkarmottagning erbjuder vi specialistvård för barn och ungdomar, 0 upp till 17 år. Vi tar emot patienter via remiss och på e... Visa mer
OM OSS
Barncentrum Solna BUMM är en privat barnläkarmottagning som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi är en grupp på ca 20 anställda som bland annat omfattar flertal barnläkare, barnsjuksköterskor, leg. psykologer, undersköterskor och administrativ personal. Vi är stolta över vårt team med både drift och hjärta!


På vår barnläkarmottagning erbjuder vi specialistvård för barn och ungdomar, 0 upp till 17 år. Vi tar emot patienter via remiss och på egen anmälan. Vi har även besök som bokas in inom 24 h, oftast prioriteras barn under ett år.
Mottagningen har två tilläggsuppdrag:
-Utredning, behandling och uppföljning av barn och ungdomar med misstänkt eller diagnostiserad ADHD
-Barn och ungdomar med Psykisk Ohälsa


VI SÖKER
En Verksamhetschef. Meriterande om du är leg.sjuksköterska i grunden, gärna med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård.


Kvalifikationer: vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som chef inom hälso- och sjukvård. Du behöver ha tidigare erfarenhet av personalansvar.
Vidare har du även arbetat med utveckling och implementering av nya rutiner, processer och arbetssätt. Du har ett närvarande och engagerat ledarskap där du bygger förtroende, tydliggör förväntningar och får dina medarbetare att växa. Du som söker är flexibel, närvarande och strukturerad.
Du kommer arbeta nära vår VD som kommer att arbeta med en övergripande roll i verksamheten. Ni kommer kunna skapa din roll tillsammans och vara varandras bollplank.
För att lyckas i rollen bör du ha förståelse och övergripande kunskap om ekonomiska samband samt personalekonomi kopplat till verksamhetens behov.
I ledningsgruppen ingår du, VD:n och medicinskt ansvarig barnläkare.


Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande.
- Engagerande och inlyssnande ledarskap
- Tydlighet och resultatorienterad
- Drivande mot mål
- Ta egna initiativ
- Kunna hantera eventuella konflikter i grupper
- Planera och leda möten
- Kunna ge konstruktiv feedback till individer
- Planera för och utveckla medarbetare
-Utvecklingssamtal och lönesättning
- Kunna organisera och leda utvecklingsarbete


Som verksamhetschef kommer du ansvara för att leda vår verksamhet i Solna och på längre sikt, även ha en delad roll mellan två mottagningar. I det fall kommer du kunna tillsätta en enhetschef som avlastar dig.


Verksamheten är välfungerande under kontinuerlig tillväxt och med ett fokus på kvalitetsutveckling. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och med goda möjligheter.
Du har helhetsperspektiv och gentemot dina medarbetare är du stödjande utan att frånta ansvar eller detaljstyra och skapar lätt förtroende.
***Det är en väldigt positiv arbetsmiljö, knappast några sjukskrivningar eller personalomsättning. Inga grupperingar. Vi är måna att få in rätt person på rätt plats för att bibehålla vårt arbetsklimat.***


Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.
Vi har kollektivavtal och tjänstepension.
Tjänstgöringsgrad: 75-100% i arbetstid.
Mottagningen ligger inne i Solna Centrum.
Välkommen med ansökan! Visa mindre

Verksamhetsledare till Förenade Care på Förenade Care

Förenade Care rekryterar: Verksamhetsledare till Förenade Care Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.? ... Visa mer
Förenade Care rekryterar: Verksamhetsledare till Förenade Care


Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.?
Verksamhetschef med genuint intresse för äldreomsorg, mat och dryck sökes

Vi söker dig som är en erfaren och entusiastisk ledare inom äldreomsorg. När vi ringer på dina referenser så får vi bekräftat att du är kreativ och att du visat ett omtänksamt ledarskap som skapat lönsamhet och god stämning bland kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Något som vi värnar på Förenade Care.

Vi får också reda på att du har ett särskilt intresse och för mat och dryck. Ett område som är särskilt viktigt just här på Hallen, ett vård- och omsorgsboende i Råsunda med 69 lägenheter fördelade på fyra enheter som Förenade Care driver på uppdrag av Solna stad. Det finns många duktiga medarbetare som ser fram emot att få ta del av din erfarenhet och att få följa dig i vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Som verksamhetschef så har du följande ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget:
• För den dagliga driften och verksamhetssystemet
• För de administrativa uppgifter inklusive budget
• För att utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten • För att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt.
• Externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner.
• För planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef.
• För att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef som är din närmsta chef.
• Ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.

Vi ser att du är leg. sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Självklart får du som verksamhetschef den internutbildning du behöver för ditt arbete i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.
Tillträde Enligt ök.
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 
Vid eventuella frågor om tjänsten, kontaktar du Aferdita Vrajolli på [email protected], 073 901 55 31
Sista ansökningsdag: ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Avonova söker Hälsocenterchef till Solna

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag  Hos oss arbetar?företagssköterskor, arbetsmiljöingenjörer, fysioterapeuter, psykologer, företagsläkare, hälsopedagoger, organisationsutvecklare och alla andra som får verksamheten att fungera.?Det som förenar oss?är vår drivkraft: Att skapa hållbara arbetsliv.?  Om du också vill göra arbetsplatser lite mer säkra, mer hållbara och de som arbetar där lite friskare, är du varmt välkommen att bli en de... Visa mer
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

Hos oss arbetar?företagssköterskor, arbetsmiljöingenjörer, fysioterapeuter, psykologer, företagsläkare, hälsopedagoger, organisationsutvecklare och alla andra som får verksamheten att fungera.?Det som förenar oss?är vår drivkraft: Att skapa hållbara arbetsliv.? 


Om du också vill göra arbetsplatser lite mer säkra, mer hållbara och de som arbetar där lite friskare, är du varmt välkommen att bli en del av vårt team.? 
Är du vår nya Hälsocenterchef?
Rollen som Hälsocenterchef innebär att du ansvarar för hälsocentrets löpande drift, leverans och personalplanering.

Du har arbetsmiljöansvar och personalansvar för i dagsläget ca 20 medarbetare i Solna och Järfälla. Du ansvarar för såväl medarbetar- och lönesamtal, att hålla i arbetsplatsmöten, det systematiska arbetsmiljöarbetet för verksamheten mm. Du är ytterst ansvarig för personalplaneringen och att våra kunder får det de efterfrågar. Du ingår i Område Mälardalens ledningsgrupp. Du deltar i vissa kundmöten tillsammans med våra kundansvariga.

Vi söker dig som är en trygg ledare med mod när situationen så kräver. Du är van att leda ett professionellt team till gemensam framgång i både förändring och utveckling. Du har en situationsanpassad ledarstil och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du har mycket goda ledaregenskaper med god förmåga att motivera dina medarbetare. Som person är du strukturerad, förtroendeingivande och har lätt för att få andra med dig. Du har relevant akademisk utbildning och om du har erfarenhet från företagshälsa är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag. Vi sitter i fina lokaler i Solna business park och arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra ledord är dialog, helhet och hållbar. Det är ord som präglar både hur vi jobbar internt som vårt arbete mot kund. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer kontakta:

Områdeschef Helena Börjesson,   010-252 64 79, https://avonova.varbi.com/center/tool/position/new/edit/mailto:

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2019-12-15.

Vi är medlemmar i  Almega som har kollektivavtal med Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om Avonova 


Vi är övertygade om att hälsoarbete lönar sig. Att välmående medarbetare i hållbara organisationer leder till ökad lönsamhet och ett tryggare arbetsliv. Det tjänar hela samhället på. Våra 700 experter stöttar varje dag små företag och stora organisationer att förebygga ohälsa och utveckla hållbar hälsa. 


Våra ledord är dialog, helhet och hållbar. Det är ord som präglar både hur vi jobbar internt som vårt arbete mot kund. Visa mindre