Lediga jobb som Företagssjuksköterska/Företagssköterska i Solna

Se lediga jobb som Företagssjuksköterska/Företagssköterska i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Case Manager Solna

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljo... Visa mer
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Arbetet som Case Manager (Rehabkoordinator)

Som Case Manager koordinerar du rehabiliteringsinsatser utifrån våra kunders rehabiliteringsbehov. Genom olika bedömningsverktyg arbetar du med att tidigt fånga upp risker och ohälsa i arbetet, stötta chef och HR samt ge förslag på åtgärder i rehabiliteringsfrågor. Du stöttar chefer i deras roll kopplat till personalvård, rehabiliteringsansvar och systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har en tät dialog med kunden vilket skapar möjlighet till tidiga insatser i syfte att främja hälsa i arbetslivet.

Du har ett nära tvärfunktionellt samarbete med övriga kollegor i teamet.

Erfarenhet och utbildning Vi söker dig med erfarenhet och intresse av arbetslivsinriktad rehabilitering.
Kunskap inom företagshälsovård värderas högt, likaså erfarenhet inom försäljning, rehabilitering eller arbete med kundrelationer. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt känner dig bekväm att arbeta med flera IT-system.

Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska/företagssköterska och/eller adekvat utbildning inom arbetsmiljö och rehabilitering. Om inte, så har du annan erfarenhet av att arbeta med rehabilitering. Du är förtrogen med försäkringsmedicin, kanske arbetar du på försäkringskassan med rehabiliteringsärenden.

Personliga egenskaper
Du är kundorienterad och affärsmässig. Du trivs med att arbeta i grupp och ser värdet i att använda teamets kompetens för att möta kundens behov. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, men viss deltid kan diskuteras.

Har du frågor

Kontakta konsultchef Ewa Troberg; [email protected]

Sista ansökningsdatum

Vi intervjuar fortlöpande med sista ansökningsdatum 2023-04-30

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Företagssköterska till Feelgood Solna

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarb... Visa mer
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY

Läs mer på www.feelgood.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder.

Feelgood växer. Till vår region i Stockholm söker vi därför en Företagssköterska till vår enhet i Solna

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet i Solna är vi idag ca 22 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Vi håller till i fräscha lokaler i Solna, promenad avstånd till bussar, tunnelbana och pendeltåg & tvärbanan.

Hos oss arbetar du med arbetsmiljöfrågor, hälsa i nära samverkan med våra kunder och i samarbete med övriga kompetenser på enheten. Du arbetar konsultativt på både individ-, grupp- och organisationsnivå. Det kan handla om hälsoundersökning, kartläggning, provtagning, vaccination, rådgivning till chefer, medicinsk administration och utbildning. Vi finns där våra kunder finns – därför arbetar du både på vår enhet i Solna, ute hos våra kunder och, emellanåt, på våra enheter i närområdet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och gärna med kompetens inom företagshälsovård. Vi tror att du, för att trivas hos oss, har ett brinnande intresse för att hjälpa människor och organisationer till utveckling och god hälsa, att du är flexibel, nytänkande, positiv och att du vill arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt.

Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt där du värnar och värdesätter relationer till såväl kunder som kollegor samt att du tar ansvar för din egen hälsa och ditt arbete. Du bör trivas med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor.

Meriterande är erfarenhet och utbildning inom företagshälsovård eller erfarenhet av arbete inom privat verksamhet.

Du behärskar engelska i tal och skrift, har körkort och goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du var dag får göra skillnad. Välkommen till oss!

Har du frågor kontakta konsultchef Ewa Troberg, e-post [email protected]
Sista ansökningsdatum är 2022-03-31 Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Företagssköterska till Hela i Solna

Hela Företagshälsa AB har levererat företagshälsa till kunder i Roslagen sedan 2007. Vi ser samarbetet med kunden som en framgångsfaktor i vårt jobb. Att vi som experter ge kunden information som behövs för att de ska kunna undvika att medarbetare skadas eller bli sjuka av sitt arbete. Vi ser oss som en samarbetspartner och jobbar gärna nära våra kunder samt sätter upp utvärderbara mål tillsammans. Hela arbetar med förebyggande hälsa, arbetsmiljö och rehab... Visa mer
Hela Företagshälsa AB har levererat företagshälsa till kunder i Roslagen sedan 2007. Vi ser samarbetet med kunden som en framgångsfaktor i vårt jobb. Att vi som experter ge kunden information som behövs för att de ska kunna undvika att medarbetare skadas eller bli sjuka av sitt arbete. Vi ser oss som en samarbetspartner och jobbar gärna nära våra kunder samt sätter upp utvärderbara mål tillsammans. Hela arbetar med förebyggande hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering på individ-, grupp- och organisationsnivå.
I Norrtälje finns vi i familjära lokaler mitt i de centrala delarna och i Solna i moderna och luftiga lokaler på Gårdsvägen, ett stenkast från Solna Station. Vi öppnade vår mottagning i Solna i januari 2023 och nu växer vi så det knakar. Till Solnas mottagning söker vi nu en erfaren företagssköterska som vill följa med på vår resa.
Som företagssköterska på Hela kommer du få arbeta med sedvanligt arbete så som blodprovstagning, vaccinationer, drogtester i arbetslivet, förebyggande hälsokontroller samt medicinska kontroller. Även att sammanställa och återkoppla rapporter efter hälsokontroller till beställare ingår. Ibland skriftligt och ibland även muntligt tillsammans med Hälsoutvecklare/Marknadskoordinator hos kund. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av rehabiliteringsprocesser.
Då mottagningen är relativt ny och kundunderlaget hela tiden ökar är arbetsuppgifterna varierande och du har stora möjligheter att påverka din sköterskeroll samt kundarbetet tillsammans med de övriga i medicinska teamet. Du kommer jobba tätt tillsammans med operativt ansvarig på mottagningen i kundfrågor och finns intresse ser vi gärna att du följer med ut på sälj- och kundmöten.
Vi söker dig som är självständig och erfaren i din roll som företagssköterska och ser fördelar med att arbeta i team med andra yrkeskompetenser. Att vara strukturerad och duktig på att planera sin tid är viktigt liksom att ha ett kundfokus och förståelse för en företagshälsas roll i de olika branscher vi arbetar med/i. Vi ser gärna att du har utbildning till rehabkoordinator, HPI samt erfarenhet som instruktör i HLR och första hjälpen. Kundarbete sker ibland ute på företagen och därav är körkort ett krav.
Hos oss får du:
* Möjlighet att påverka din roll och den utveckling som kommer med en ny och växande mottagning.
* Då vi ingår i en koncern där 7 hälsobolag ingår runt om i södra Sverige finns mycket erfarenhet och roliga projekt att ta efter.
* Stöd och gemenskap av erfarna och trevliga företagssköterskekollegor.
* Få vara en del i ett växande företag med fokus på framtiden och utveckling.
* Arbeta med intressanta kundföretag i skilda branscher och olika storlekar där du kommer ha nära kontakt med beställare och ansvariga.
* Arbeta i team med bla företagsläkare, psykologer, socionomer, hälsoutvecklare, naprapater, organisationskonsulter och arbetsmiljöingenjörer.
OBS: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Omfattning:
60-100%. Enligt överenskommelse.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse. Visa mindre

Sjuksköterska till Studenthälsan

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Studenthälsan är en form av företagshälsovård för studenter vid Karolinska Institutet, Södertörns, Sophiahemmets, Röda Korsets, Ersta Sköndal Bräckes högskola och Stockholms Musikpedagogiska Institut. Vi arbetar med studierelaterade frågor på individ-, grupp- och organisationsnivå. Enheten består av ett tvärprofessionellt team med en läkare, sjuksköterskor, en psykolog, en psykoterapeut, en medicinsk sekrete... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Studenthälsan är en form av företagshälsovård för studenter vid Karolinska Institutet, Södertörns, Sophiahemmets, Röda Korsets, Ersta Sköndal Bräckes högskola och Stockholms Musikpedagogiska Institut.

Vi arbetar med studierelaterade frågor på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Enheten består av ett tvärprofessionellt team med en läkare, sjuksköterskor, en psykolog, en psykoterapeut, en medicinsk sekreterare och en verksamhetschef. Vår huvudmottagning finns på Karolinska Institutet Campus Flemingsberg, med en mindre filial på Campus Solna. Tjänsten är placerad på båda mottagningarna men det finns även goda möjligheter till arbete hemifrån.

Studenthälsan är en enhet inom avdelningen för utbildnings- och forskarutbildningsstöd som består av ca 80 medarbetare.

Läs gärna mer om oss här https://utbildning.ki.se/studenthalsan

Din roll
Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete med mycket studentkontakt. I tjänsten ingår hälsofrämjande och preventivt arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. Dessutom ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom provtagning för MRSA, rådgivning kring smittskyddsfrågor, hantering och uppföljning av arbetsskador/stickskador och utfärdande av hälsointyg. En stor del i arbetet är att erbjuda bedömningssamtal och individuellt samtalsstöd till studenter.

Som sjuksköterska håller du även gruppvis information till studenter på såväl svenska som engelska. I tjänsten ingår även att tillsammans med kollegor utveckla och leda Studenthälsans grupp- och kursverksamhet.

Viss tjänstgöring kvällstid kan förekomma.

Vem är du?
- Leg sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete.
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
- Erfarenhet av rådgivande och stödjande samtal.

Det är meriterande om du har:

- Specialistutbildning inom ett, för arbetet, relevant specialitet.
- Erfarenhet av företagshälsovård eller elevhälsa.
- Erfarenhet av att leda grupper.
- Erfarenhet av att arbeta med livsstilsfrågor såsom alkohol/droger, fysisk aktivitet mm.

Du skall vara serviceinriktad, initiativtagande, självständig, noggrann och ha god förmåga till samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna och Flemingsberg 

https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-harAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Avonova söker företagssköterska till Solna

Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag  Det som förenar oss är vår drivkraft: Att skapa hållbara arbetsliv. Vill du också göra arbetsplatser lite mer säkra, mer hållbara och de som arbetar där lite friskare? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team. VI SÖKER ERFAREN FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL SOLNA Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner som meda... Visa mer
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

Det som förenar oss är vår drivkraft: Att skapa hållbara arbetsliv. Vill du också göra arbetsplatser lite mer säkra, mer hållbara och de som arbetar där lite friskare? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team.
VI SÖKER ERFAREN FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL SOLNA

Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner som medarbetare.

Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycker om att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:

- Stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor
- Lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar,
- Hälsoprofilbedömningar,
- Vaccinationer
- Kontaktsköterska till utvalda kunder

Din utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är leg sjusköterska med erfarenhet av företagshälsa, det är meriterande om du är utbildad företagssköterska. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat på ett konsultativt sätt och ha lätt för att skapa relationer. Du är trygg och stabil samt självständig. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra företagssköterskor, företagsläkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, psykologer, organisationskonsult, arbetsmiljöingenjörer och administratör. 

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. Du är strukturerad och asvarstagande. Då Avonova ofta arbetar med digitala tjänster, både internt och med våra kunder, vill vi att du har goda IT-kunskaper (erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss). Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Avonova erbjuder
Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxkraft i branschen. Din arbetsplats blir på vårt hälsocenter i Solna (Sundbyberg) och vid behov är vi ute hos våra kundföretag. Vi arbetar gentemot olika kundöfretag i varierande branscher. Våra arbetstider är vardagar 08:00 - 17:00. 

Tjänstgöringsgrad: 80 - 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

 Vill Du veta mer kontakta:

Hälsocenterchef Marie Louise Rosing, https://avonova.varbi.com/center/tool/position/369944/edit/tab:1/mailto:

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2021-01-15.

Vi är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Om Avonova 


Vi är övertygade om att hälsoarbete lönar sig. Att välmående medarbetare i hållbara organisationer leder till ökad lönsamhet och ett tryggare arbetsliv. Det tjänar hela samhället på. Våra 700 experter stöttar varje dag små företag och stora organisationer att förebygga ohälsa och utveckla hållbar hälsa. 


Våra ledord är dialog, helhet och hållbar. Det är ord som präglar både hur vi jobbar internt som vårt arbete mot kund. Visa mindre

Avonova söker företagssköterska till Solna / Järfälla

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre. Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi. Med egna enheter på ca 120 orter och ca 700 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa... Visa mer
Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre. Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi. Med egna enheter på ca 120 orter och ca 700 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport. Vi arbetar även inom området digital hälsa och levererar tjänster digitalt. Välkommen till Avonova!


 
Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.
Vi söker dig som har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag och har en roll som kundansvarig med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser. Arbetet innebär också att agera stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning eller tidigare erfarenhet inom företagshälsovård.Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din arbetsplats är i Solna och Järfälla. Uppdrag kan även förekomma på andra orter samt till viss del ute hos våra kunder.

Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja av att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad: 100%.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Områdeschef Helena Börjesson, 073-662 64 06, https://avonova.mynetworkglobal.com/center/tool/position/new/edit/mailto:

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2019-04-30.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision. Visa mindre