Lediga jobb Hela Företagshälsa AB i Solna

Se alla lediga jobb från Hela Företagshälsa AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Företagssköterska till Hela i Solna

Hela Företagshälsa AB har levererat företagshälsa till kunder i Roslagen sedan 2007. Vi ser samarbetet med kunden som en framgångsfaktor i vårt jobb. Att vi som experter ge kunden information som behövs för att de ska kunna undvika att medarbetare skadas eller bli sjuka av sitt arbete. Vi ser oss som en samarbetspartner och jobbar gärna nära våra kunder samt sätter upp utvärderbara mål tillsammans. Hela arbetar med förebyggande hälsa, arbetsmiljö och rehab... Visa mer
Hela Företagshälsa AB har levererat företagshälsa till kunder i Roslagen sedan 2007. Vi ser samarbetet med kunden som en framgångsfaktor i vårt jobb. Att vi som experter ge kunden information som behövs för att de ska kunna undvika att medarbetare skadas eller bli sjuka av sitt arbete. Vi ser oss som en samarbetspartner och jobbar gärna nära våra kunder samt sätter upp utvärderbara mål tillsammans. Hela arbetar med förebyggande hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering på individ-, grupp- och organisationsnivå.
I Norrtälje finns vi i familjära lokaler mitt i de centrala delarna och i Solna i moderna och luftiga lokaler på Gårdsvägen, ett stenkast från Solna Station. Vi öppnade vår mottagning i Solna i januari 2023 och nu växer vi så det knakar. Till Solnas mottagning söker vi nu en erfaren företagssköterska som vill följa med på vår resa.
Som företagssköterska på Hela kommer du få arbeta med sedvanligt arbete så som blodprovstagning, vaccinationer, drogtester i arbetslivet, förebyggande hälsokontroller samt medicinska kontroller. Även att sammanställa och återkoppla rapporter efter hälsokontroller till beställare ingår. Ibland skriftligt och ibland även muntligt tillsammans med Hälsoutvecklare/Marknadskoordinator hos kund. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av rehabiliteringsprocesser.
Då mottagningen är relativt ny och kundunderlaget hela tiden ökar är arbetsuppgifterna varierande och du har stora möjligheter att påverka din sköterskeroll samt kundarbetet tillsammans med de övriga i medicinska teamet. Du kommer jobba tätt tillsammans med operativt ansvarig på mottagningen i kundfrågor och finns intresse ser vi gärna att du följer med ut på sälj- och kundmöten.
Vi söker dig som är självständig och erfaren i din roll som företagssköterska och ser fördelar med att arbeta i team med andra yrkeskompetenser. Att vara strukturerad och duktig på att planera sin tid är viktigt liksom att ha ett kundfokus och förståelse för en företagshälsas roll i de olika branscher vi arbetar med/i. Vi ser gärna att du har utbildning till rehabkoordinator, HPI samt erfarenhet som instruktör i HLR och första hjälpen. Kundarbete sker ibland ute på företagen och därav är körkort ett krav.
Hos oss får du:
* Möjlighet att påverka din roll och den utveckling som kommer med en ny och växande mottagning.
* Då vi ingår i en koncern där 7 hälsobolag ingår runt om i södra Sverige finns mycket erfarenhet och roliga projekt att ta efter.
* Stöd och gemenskap av erfarna och trevliga företagssköterskekollegor.
* Få vara en del i ett växande företag med fokus på framtiden och utveckling.
* Arbeta med intressanta kundföretag i skilda branscher och olika storlekar där du kommer ha nära kontakt med beställare och ansvariga.
* Arbeta i team med bla företagsläkare, psykologer, socionomer, hälsoutvecklare, naprapater, organisationskonsulter och arbetsmiljöingenjörer.
OBS: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Omfattning:
60-100%. Enligt överenskommelse.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse. Visa mindre