Lediga jobb som Driftelektriker i Solna

Se lediga jobb som Driftelektriker i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management och sjukhusdrift genom att bli en del av vårt team hos Lassila Tikanoja. Som elektriker hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra elanläggningar och tekniska system fungerar optimalt, vilket är avgörande för en trygg och effektiv sjukhusmiljö på Gamla Karolinska i Solna. Om du har tidigare erfarenhet och kompetens inom elteknik, ansök idag och bli en värdefull resurs ... Visa mer
Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management och sjukhusdrift genom att bli en del av vårt team hos Lassila Tikanoja. Som elektriker hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra elanläggningar och tekniska system fungerar optimalt, vilket är avgörande för en trygg och effektiv sjukhusmiljö på Gamla Karolinska i Solna. Om du har tidigare erfarenhet och kompetens inom elteknik, ansök idag och bli en värdefull resurs för vårt dedikerade team!

Om Lassila Tikanoja
Lassila Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. LT Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila Tikanoja FM AB samt Lassila Tikanoja Service AB

Ditt uppdrag som elektriker
I denna roll kommer du att spela en central roll inom sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna, där du hanterar både äldre och modern teknik. Fastighetsområdet är lika stort som Gamla Stan och din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med ditt team säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift. Som elektriker kommer du att ha ett brett ansvar för tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra elanläggningar, vilket omfattar över 800 driftutrymmen, fläktutrymmen, pumpar och motorer, samt undercentraler. Ditt arbete sträcker sig från att installera armaturer till att felsöka i våra styrsystem och fastställa eventuella fel. Du kommer även att vara involverad i rondering av våra anläggningar. Inom vårt team finns flera elektriker som specialiserar sig inom olika områden, såsom reservkraft och UPS. Det finns möjligheter att utvecklas inom dessa områden på sikt.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är självgående, bra på att samarbeta och kan lösa problem. Du ska vara noggrann och ansvarstagande, och du behöver ha känsla för kvalitet. Dessutom är det värdefullt om du har tidigare erfarenhet inom området och är duktig på att bygga relationer både internt och externt.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter: Utbildad elektriker samt självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt felsökning av elanläggningar
Minst 3 års erfarenhet som serviceelektriker inom fastighetsbranschen alternativt industrin
Erfarenhet av att jobba mot serviceavtal
Goda kunskaper om felsökning och förståelse för system med både primär och sekundär kraft
Goda kunskaper om ESA samt andra relevanta lagar och regelverk
Kunskap om el i medicinska utrymmen
Kunskaper att jobba i administrativa system
God svenska i tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering Bemanning AB och Lassila Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: [email protected]. Sista ansökningsdatum är 6/12/23.Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Elektriker till tunnelarbete

Nu finns en möjlighet för dig att tillsammans med ett av Europas största byggföretag vara med och bygga nya tunnelbanan! Vi på Itinera söker en elektriker som ska vara med I arbetet med att bygga stationerna Hammarby Kanal, Södra Hagalund och Arenastaden. Om rollen Som elektriker på Itinera arbetar du med att installera, underhålla och reparera elektriska system i tunnlar och ovan mark, inklusive belysning, kraftfördelning, styrtavlor, kommunikationssystem... Visa mer
Nu finns en möjlighet för dig att tillsammans med ett av Europas största byggföretag vara med och bygga nya tunnelbanan! Vi på Itinera söker en elektriker som ska vara med I arbetet med att bygga stationerna Hammarby Kanal, Södra Hagalund och Arenastaden.
Om rollen
Som elektriker på Itinera arbetar du med att installera, underhålla och reparera elektriska system i tunnlar och ovan mark, inklusive belysning, kraftfördelning, styrtavlor, kommunikationssystem och annan relaterad utrustning.
Du utför rutinmässiga inspektioner för att identifiera elektriska problem och potentiella faror och vidtar lämpliga åtgärder för att åtgärda dem. Du arbetar också med testning och felsökning av elektriska system för att diagnostisera och lösa problem effektivt och att säkerställa funktionalitet och efterlevnad av elektriska koder, säkerhetsföreskrifter och projektspecifikationer.
I ditt arbete samarbetar du med projektledare, ingenjörer och andra teammedlemmar för att planera och utföra elektriska installationer och reparationer i tunnlar. För att trivas med oss är det viktigt att du tycker om att driva ditt eget arbete framåt och att du ber om hjälp när du behöver det. Här jobbar vi som ett lag och alla är lika viktiga för att bygga ett framgångsrikt projekt.
Din profil
Vi söker dig som har:
Giltigt elinstallatörsintyg eller certifiering enligt lokala föreskrifter.
Bevisad erfarenhet som elektriker, gärna inom tunnelbyggnad eller kraftprojekt
Förmåga att läsa och tolka elritningar, scheman och tekniska manualer.
Starka felsöknings- och problemlösningsfärdigheter.
Utmärkt noggrannhet och förmåga att arbeta precist.
Fysisk uthållighet och förmågan att arbeta i trånga utrymmen och utmanande tunnelmiljöer.


Du behärskar svenska och engelska väl eftersom du arbetar med internationella kollegor i projektet. Du behöver även ha ett B-körkort eftersom en del av arbetet är förlagt på olika platser som är geografiskt långt ifrån varandra.
Vi erbjuder
Itinera är ett internationellt bolag och den internationella andan är påtaglig på vårt kontor och våra projektsiter, du kommer att ha många olika kontaktytor och tillsammans med kollegor från olika delar av världen ha möjligheter att utvecklas både i din arbetsroll och som person. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

Itinera är relativt nya på svenska marknaden och vi har vuxit snabbt det senaste året med flera nya projekt och medarbetare. Många av våra arbetsprocesser är hämtade från vår internationella verksamhet och är beprövade och väl fungerande. Samtidigt finns stort utrymme för dig att bidra med dina erfarenheter och lokalkännedom och med dessa påverka och optimera arbetsuppgifter och flöden för att passa svensk marknad och praxis.
Information och ansökan
Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Ville på Itineras HR-avdelning på [email protected], 073-519 08 48. Låter Itinera och tjänsten som elektriker för Hammarby Kanal, Södra Hagalund och Arenastaden som något för dig? Ansök i så fall redan idag, sista ansökningsdag är 2024-03-17 men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag.
Om Itinera S.p.A
Itinera är ett Internationellt byggföretag med vår grund i Italien och vi arbetar med storskalig infrastruktur och samhällsbyggande. Företaget grundades 1938 och är en del av ASTM-Group som är aktiv i mer än 15 länder med 17 000 anställda och med en omsättning på 3,1 miljarder euro 2021. Itinera är det största utländska byggföretaget i Norden och har ett flertal större pågående infrastrukturprojekt i bland annat Sverige. I Stockholm jobbar vi med tunnelbanans utbyggnad med stationerna Hammarby Kanal, Södra Hagalund och Arenastaden, samt bygger nya Skurubron i Nacka/Värmdö. Vår målsättning är att hållbarhet ska genomsyra samtliga affärsaktiviteter. Utvecklingsarbeten bedrivs på samtliga marknader där företaget är verksamt. I Sverige är vi i dagsläget ca 200 anställda och har vårt svenska huvudkontor i Solna.
Vi har valt att arbeta själva med denna rekrytering, annonssäljare eller rekryterare undanbedes. Visa mindre

Backoffice/projektstöd mot Fälttekniker - Sommarjobb

Vi söker flera engagerade personer för backoffice/projektstöd för fälttekniker under sommaren för vår kund i Stockholm. Projektet pågår med omgående start fram till mitten på augusti. Dina arbetsuppgifter Under en intensiv period på 10-12 veckor kommer du att ha en central roll som backoffice-stöd för våra fälttekniker som arbetar med installationer och underhåll på plats. Arbetsuppgifter: - Ge teknisk rådgivning och stöd till fälttekniker under deras up... Visa mer
Vi söker flera engagerade personer för backoffice/projektstöd för fälttekniker under sommaren för vår kund i Stockholm. Projektet pågår med omgående start fram till mitten på augusti.

Dina arbetsuppgifter
Under en intensiv period på 10-12 veckor kommer du att ha en central roll som backoffice-stöd för våra fälttekniker som arbetar med installationer och underhåll på plats.

Arbetsuppgifter:
- Ge teknisk rådgivning och stöd till fälttekniker under deras uppdrag
- Granska och verifiera inskickad dokumentation från fälttekniker, såsom installationsrapporter
- Säkerställa att installationer och underhåll uppfyller höga kvalitetsstandarder och följer projektets tidsramar och tekniska specifikationer

Start: omgående
Möjlighet till arbete remote eller på plats hos vår kunds kontor finns.

Din profil
Vi söker dig med högt driv och förmåga att arbeta under tighta deadlines. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är extra viktiga egenskaper, särskilt vid granskning av teknisk dokumentation. Du bör ha stark analytisk förmåga och problemlösningsförmåga, samt kunna arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom:
- Grundläggande kunskaper inom elektronik och lågspänningssystem
- Grundläggande förståelse för nätverksteknik och felsökning av nätverksutrustning
- Kompetens i att använda och tolka teknisk dokumentation och scheman
- Förmåga att hantera tekniska verktyg och programvaror

Krav - Erfarenhet och Utbildning:
- Hög nivå av teknisk svenska krävs för kommunikation och dokumentation
- Relevant teknisk utbildning inom telekommunikation, elektroteknik, eller motsvarande alternativt erfarenhet som fälttekniker

Meriterande:
- Erfarenhet som elektriker, servicetekniker eller i servicedesk
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom telekombranschen

Ansökningsförfarande
Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till teknisk utveckling samt värdefull erfarenhet inom telekomsektorn och nätverksinstallationer.

Tjänsten innebär en visstidsanställning hos oss på Skill, med arbete ute hos vår kund i telekombranschen. Möjligheter till fortsatt arbete i höst finns.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin på tel: 013- 495 88 17.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Serviceelektriker till Coor på Karolinska i Solna

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du stöttar vården att utföra sitt viktiga uppdrag? Då är den här rollen något för dig! Om rollen Som serviceelektriker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. Det nybyggda sjukhuset är... Visa mer
Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du stöttar vården att utföra sitt viktiga uppdrag? Då är den här rollen något för dig!
Om rollen

Som serviceelektriker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system.
- Rondering, tillsyn och skötsel av el- och belysningsanläggningar.
- Planerat underhåll av el- och belysningsanläggningar.
- Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
- Teknisk support till konferenscenter avseende AV-teknik.
- Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.

Beredskap kan förekomma. Anställningsstart enligt överenskommelse.

Vår kandidat

För att vara aktuell för tjänsten har du:
- Elektrikerutbildning
- ECY-certifikat
- Minst fem års yrkeserfarenhet
- Goda teoretiska och praktiska erfarenheter av tekniska installationer, felsökning och förebyggande arbete i elanläggningar
- Datorvana
- God svenska i tal och skrift.

Det är en fördel om du har arbetat med Elkoda och CadBim. Har du arbetat med Siemens styrsystem Desigo ser vi det som positivt. Meriterande är även erfarenhet av arbete med lågspänningsställverk, högspänningsanläggning, reservkraftsanläggning, belysningsstyrning eller konferensteknik. Tidigare arbete i sjukhusmiljö samt kunskaper i engelska och tyska är också ett plus.

Personliga egenskaper

Det här är en roll för dig som har passion för teknik och som motiveras av att hitta lösningar samt av att ha kontroll över de tekniska systemen. Du är en person som arbetar noggrant, lugnt och metodiskt och som har gott förtroende för dina egna yrkeskunskaper. 

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa en god stämning på jobbet.

Vi erbjuder

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Österlund på telefonnummer 070-627 18 89.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker Deltid 90%

Nu söker vi en elektriker på deltid till vårt team. Tjänsten är på 90% och lön enligt överenskommelse. Visa mer
Nu söker vi en elektriker på deltid till vårt team. Tjänsten är på 90% och lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Teletekniker till Coor på Karolinska i Solna

Är du en erfaren teletekniker med passion för teknik? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du bidrar till att vården kan utföra sitt viktiga uppdrag? Då är det här rollen för dig! Om rollen Som teletekniker kommer du att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa telesystemens funktion. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar ... Visa mer
Är du en erfaren teletekniker med passion för teknik? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du bidrar till att vården kan utföra sitt viktiga uppdrag? Då är det här rollen för dig!Om rollen

Som teletekniker kommer du att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa telesystemens funktion. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Rondering, tillsyn och skötsel av telesystem.
- Installation av nya nätverksutrustningar.
- Support till konferensens AV-teknik.
- Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system.
- Planerat underhåll.
- Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.
- Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
- Beredskap på HSP och LSP system.

Jour, beredskap och skift kan bli aktuellt i tjänsten. Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har:
- Eftergymnasial utbildning med inriktning el-/teleteknik eller KNX-utbildning.
- Minst fem års arbetslivserfarenhet inom området.
- Tidigare erfarenhet av felsökning och förebyggande arbete i telesystem.
- Tidigare erfarenhet från registrering av CadBim och Elkoda.
- Arbetat med fiberinstallationer och patchning av dessa.
- Drift av centralursanläggningar.
- God svenska i tal och skrift.
- Mycket god datorvana.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med konferensteknik, KNX-system Siemens Desigo CC, Schneiders styrsystem Vijeo samt erferenhet från drift av högspänningsanläggning samt reservkraft.

Personliga egenskaper
Då du har mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt.

Du har passion för tekniken och strävar efter att ha kontroll över de teletekniska systemen. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. 

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vår vision är att leverera meningsfull service som överträffar förväntningar, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Österlund på telefonnummer 070-627 18 89.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Elektriker

Ansök    Mar 26    Dryft Sverige AB    Driftelektriker
Dryft El växer och vi söker nu fler superhjältar som vill vara med och förändra branschen. Vi är framtidens hantverksbolag. Du söker enkelt utan CV, sök idag! Vi på Dryft fortsätter att växa och söker nu Elektriker till Dryft El. Vi söker dig som vill driva projekt, hantera kundfrågor och bidra med rådgivning inom El. Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Vill du vara på en plats där du få... Visa mer
Dryft El växer och vi söker nu fler superhjältar som vill vara med och förändra branschen. Vi är framtidens hantverksbolag. Du söker enkelt utan CV, sök idag!
Vi på Dryft fortsätter att växa och söker nu Elektriker till Dryft El. Vi söker dig som vill driva projekt, hantera kundfrågor och bidra med rådgivning inom El. Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Vill du vara på en plats där du får bidra till att skapa framtidens hantverksbolag? Då är Dryft platsen för dig!
Vem är du?
Du tycker det är viktigt med en kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
Har yrkeserfarenhet som Elektriker i några år
Har goda kunskaper i svenska
Innehar B-körkortVi erbjuder:
En arbetsplats med engagemang och delaktighet i fokus
En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas i den riktning du själv önskar och drömmer om
En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
Möjlighet att påverka och bidra till kontinuerlig utveckling av Dryft
En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång
Goda utbildnings- och karriärmöjligheter

Varje medarbetare som börjar på Dryft får en ordentlig introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån för att ge dig den bästa möjliga starten.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Linn Byström på [email protected].
Om Dryft:
Vi på Dryft skapar framtidens hantverksbolag där vi ständigt strävar efter utveckling och att skapa en positiv förändring inom hantverksbranschen. Vårt fokus ligger på att våra medarbetare får utvecklas och nå de ambitioner de strävar efter i kombination med en professionell kundupplevelse för våra kunder.
Sökord: vvs-montör, servicemontör Visa mindre

Fastighetstekniker Elbehörighet

Vi söker nu en fastighetstekniker med elbehörighet med stationering i Malmö  Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer p... Visa mer
Vi söker nu en fastighetstekniker med elbehörighet med stationering i Malmö 

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med ca 740 medarbetare och 200 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för att underhålla anläggningarnas tekniska verksamhetskomponenter samt fordonsrampernas tekniska system. På våra depåer kommer vi att ha laddinfrastruktur för våra elbussar som du kommer att ansvara för. Det är viktigt att arbeta proaktivt för att anläggningen och den tekniska utrustningen bibehåller samma standard eller högre under hela avtalsperioden.

Utöver Detta Ingår i Tjänsten Att:
  Ta emot felanmälningar, åtgärda, återkoppla och dokumentera.
Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att bibehålla önskat skick samt öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.
Systematiskt genomföra daglig, veckovis och månatliga egenkontroller av anläggningarna.
Arbeta löpande, analysera och genomföra förbättringar för driftsoptimering.
Säkerhetssystem samt brand- och miljöskydd fungerar och dokumenteras enligt lagar och interna föreskrifter.
Agera kontaktperson till huvudman, entreprenörer samt projekt inom våra depåområden.
Aktivt arbeta för att hitta ekonomiska lösningar för avtalets energimål.
 
Personliga egenskaper och utbildning

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från rollen som fastighetstekniker i fastighetsbolag eller liknande verksamhet. Du är utbildad fastighetstekniker eller motsvarande och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från el- och VVS-arbeten samt från överordnade styr- och övervakningssystem. Erfarenhet av energi-, säkerhets-, brandskydds- och miljösystem är meriterande. Även kunskap om AFF-kodsystem och C-körkort är meriterande. El-behörighet AL eller B är liksom B-körkort ett krav.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, social, driven och att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Stationering i Malmö för våra två depåer.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Nobinas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Nobina Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Johan Pfeifer på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektriker

Ansök    Aug 30    Dryft Sverige AB    Driftelektriker
Dryft El växer och vi söker nu fler superhjältar som vill vara med och förändra branschen. Vi är framtidens hantverksbolag. Du söker enkelt utan CV, sök idag! Vi på Dryft fortsätter att växa och söker nu Elektriker till Dryft El. Vi söker dig som vill driva projekt, hantera kundfrågor och bidra med rådgivning inom El. Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Vill du vara på en plats där du få... Visa mer
Dryft El växer och vi söker nu fler superhjältar som vill vara med och förändra branschen. Vi är framtidens hantverksbolag. Du söker enkelt utan CV, sök idag!
Vi på Dryft fortsätter att växa och söker nu Elektriker till Dryft El. Vi söker dig som vill driva projekt, hantera kundfrågor och bidra med rådgivning inom El. Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som hantverkare? Vill du vara på en plats där du får bidra till att skapa framtidens hantverksbolag? Då är Dryft platsen för dig!
Vem är du?
Du tycker det är viktigt med en kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
Har yrkeserfarenhet som Elektriker i några år
Har goda kunskaper i svenska
Innehar B-körkort

Vi erbjuder:
En arbetsplats med engagemang och delaktighet i fokus
En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas i den riktning du själv önskar och drömmer om
En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
Möjlighet att påverka och bidra till kontinuerlig utveckling av Dryft
En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång
Goda utbildnings- och karriärmöjligheter

Varje medarbetare som börjar på Dryft får en ordentlig introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån för att ge dig den bästa möjliga starten.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Linn Byström på [email protected].
Om Dryft:
Vi på Dryft skapar framtidens hantverksbolag där vi ständigt strävar efter utveckling och att skapa en positiv förändring inom hantverksbranschen. Vårt fokus ligger på att våra medarbetare får utvecklas och nå de ambitioner de strävar efter i kombination med en professionell kundupplevelse för våra kunder.
Sökord: vvs-montör, servicemontör Visa mindre

Elektriker privatmarknad Stockholm

Ansök    Sep 7    Dryft Sverige AB    Driftelektriker
Vi bygger nu upp vår nya enhet Dryft El och söker därför erfarna Elektriker som blir viktiga nyckelspelare i detta fantastiska team. Du erbjuds en unik möjlighet att tillsammans med oss bygga upp El-enheten till Sveriges i särklass bästa. Tjänsten innefattar omväxlande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll som hantverkare och bidra till att skapa framtidens hantverksbolag. Vi erbjuder dig en inspirerande, innovativ och utvecklande miljö att växa ... Visa mer
Vi bygger nu upp vår nya enhet Dryft El och söker därför erfarna Elektriker som blir viktiga nyckelspelare i detta fantastiska team. Du erbjuds en unik möjlighet att tillsammans med oss bygga upp El-enheten till Sveriges i särklass bästa. Tjänsten innefattar omväxlande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll som hantverkare och bidra till att skapa framtidens hantverksbolag. Vi erbjuder dig en inspirerande, innovativ och utvecklande miljö att växa i med tydligt fokus på resultat av högsta kvalitet.
Kvalifikationer:
Du är utlärd Elektriker och har flera års erfarenhet av yrket
Du brinner för en kundupplevelse av högsta kvalitet och sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
Har du erfarenhet från ledarskap är det meriterande men inte ett krav
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Körkort är meriterande, men ej ett krav

Vi erbjuder:
Chansen att tillsammans med ett nytänkande och innovativt team bygga upp och utveckla Dryft El
En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet
En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas
Gediget utbildningsprogram som hjälper dig nå dina mål
En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
Möjlighet att påverka och bidra till kontinuerlig utveckling av Dryft
En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång
Regelbundna möten med en mentor och individuell utvecklingsplan utifrån dina mål, drömmar och ambitioner
Goda utbildnings- och karriärmöjligheter

Varje hantverkare som börjar på Dryft genomgår en omfattande introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån.
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Linn Byström på [email protected] eller klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss!
Om Dryft:
Dryft erbjuder kundlösningar inom byggbranschen med en kund- och medarbetarupplevelse utöver det vanliga. Med kvalitet och service som ledord vill vi förändra byggbranschen från grunden genom en tydlig, personlig och smidig process. Dryft startades år 2019 med visionen att skapa nästa generations hantverksbolag. Visa mindre

Erfaren Säkerhetsledare till Norra Stockholm.

Ansök    Okt 16    eLinked AB    Driftelektriker
Just nu söker vi en erfaren Säkerhetsledare/tekniker till en väletablerad kund i Sverige, där du utgår ifrån deras depå i Norra Stockholm. Tjänsten är tänkt som en rekrytering där eLinked bistår med rekryteringen, men anställningen sker direkt hos vår kund. Under första intervju ger vi ut mer information om kund. Tjänsten som säkerhetsledare ställer krav på dig som person i form av ledaregenskaper, men också att kunna arbeta säkert och korrekt. Du kommer f... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren Säkerhetsledare/tekniker till en väletablerad kund i Sverige, där du utgår ifrån deras depå i Norra Stockholm. Tjänsten är tänkt som en rekrytering där eLinked bistår med rekryteringen, men anställningen sker direkt hos vår kund. Under första intervju ger vi ut mer information om kund.
Tjänsten som säkerhetsledare ställer krav på dig som person i form av ledaregenskaper, men också att kunna arbeta säkert och korrekt. Du kommer fortfarande att arbeta med de dagliga uppgifterna tillsammans med dina kollegor ute i fält, där ni kommer arbeta främst med gatubelysning, men du med mer ansvarstagande roll än de andra. Vilket innebär bland annat att du kan få vara den som letar rätt i centraler och bryter strömmen korrekt för den delen ni ska arbeta med under dagen, och ser till att säkerheten fungerar överlag.
Det innebär utöver ditt ansvar som ser till att allt går till på ett säkert och korrekt sätt, att det också är du som kommunicerar mellan kontoret och de övriga anställda, och ser till så att alla har och göra. Eftersom uppdraget handlar om gatubelysning så sker arbetet helt utomhus i friska luften i vått och torrt, vilket gör att du bör ha en god inställning till utomhusarbete.


Krav för att söka tjänsten som Säkerhetsledare.
· Allmän Behörighet alternativt allmänt god erfarenhet i el-branschen.
· ECY-Certifikat, eller liknande behörighet
· B-Körkort
· Flytande Svenska tal & skrift


Meriterande
· ESA utbildning
· Liftkort
· Fallskydd
· Utbildad i arbete vid väg


Tjänsten erbjuder
· Konkurrenskraftig lön utefter erfarenhet
· Servicebil
· Mobiltelefon
· Friskvårdsbidrag
· Tjänstepension
· Interna utbildningar
· God möjlighet till utveckling i branschen


Tjänsten önskas tillsättas snarast möjligt, eller när rätt person har möjlighet att tillträda. Sänd gärna in din ansökan redan idag. Visa mindre