Lediga jobb Xamera AB i Solna

Se alla lediga jobb från Xamera AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

2nd Line Systems Engineer till välkänt bolag

Om tjänsten: Som 2nd Line Systems Engineer tar du hand om mer avancerade tekniska ärenden relaterat till mjukvara. Du samarbetar nära med både 1st Line och utvecklingsteamen för att bistå företagets handlare med hjälp kring interna system. Du blir del av ett mindre team med god sammanhållning. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan. Vi söker dig som: Vi söker dig med förståelse för moderna IT-landskap, sam... Visa mer
Om tjänsten:

Som 2nd Line Systems Engineer tar du hand om mer avancerade tekniska ärenden relaterat till mjukvara. Du samarbetar nära med både 1st Line och utvecklingsteamen för att bistå företagets handlare med hjälp kring interna system. Du blir del av ett mindre team med god sammanhållning. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med förståelse för moderna IT-landskap, samt grundläggande kunskaper i scripthantering och integrationer. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning men du kan även vara självlärd, alternativt ha arbetat något år med liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i Kibana, Servicenow, Postman och Google analytics är meriterande. Som person är du tekniskt intresserad, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Om företaget:

Företaget är en av de främsta inom dagligvaruhandeln med över 1000 butiker runt om i Sverige. Tack vare dess storlek finns det goda möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Den här tjänsten är en del av Xameras talangprogram, Xamera Talent. Här har företaget har valt att investera extra i just dig och din personliga utveckling

Kontaktperson: [email protected] Visa mindre

Data Scientist till välkänt bolag

Om tjänsten: SomData Scientist arbetar du med utveckling av analytiska modeller och produkter. Du arbetar nära koncernens olika verksamheter och kommunicerar med dem regelbundet men får samtidigt möjlighet att arbeta mer självständigt med att exempelvis skriva kod.Du ingår i ett team på drygt 10 personer med blandad erfarenhetsgrad och god sammanhållning.Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan. Vi söker dig s... Visa mer
Om tjänsten:
SomData Scientist arbetar du med utveckling av analytiska modeller och produkter. Du arbetar nära koncernens olika verksamheter och kommunicerar med dem regelbundet men får samtidigt möjlighet att arbeta mer självständigt med att exempelvis skriva kod.Du ingår i ett team på drygt 10 personer med blandad erfarenhetsgrad och god sammanhållning.Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan.
Vi söker dig som:
Vi söker dig med civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område, exempelvis teknisk fysik eller ML/data science. Du har kunskaper i både Python och . Kunskaper i DevOps och APIer är meriterande. Som person är du kommunikativ, driven ochsjälvgående med bra självledarskap. Språkkunskaper i både svenska och engelska är ett krav.Om företaget:
Koncernen är ledande inom detaljhandel med verksamhet över hela Sverige. Med över 5 miljoner kunder i kunddatabasen finns här spännande möjligheter för dig inom data science.
Praktisk information:
Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum efter sommaren.Kontaktperson: [email protected] Visa mindre

Data Scientist till välkänt bolag

Om tjänsten: Som Data Scientist arbetar du med utveckling av analytiska modeller och produkter. Du arbetar nära koncernens olika verksamheter och kommunicerar med dem regelbundet men får samtidigt möjlighet att arbeta mer självständigt med att exempelvis skriva kod. Du ingår i ett team på drygt 10 personer med blandad erfarenhetsgrad och god sammanhållning. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan. Vi söker d... Visa mer
Om tjänsten:

Som Data Scientist arbetar du med utveckling av analytiska modeller och produkter. Du arbetar nära koncernens olika verksamheter och kommunicerar med dem regelbundet men får samtidigt möjlighet att arbeta mer självständigt med att exempelvis skriva kod. Du ingår i ett team på drygt 10 personer med blandad erfarenhetsgrad och god sammanhållning. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta hemifrån ett par gånger i veckan.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område, exempelvis teknisk fysik eller ML/data science. Du har kunskaper i både Python och . Kunskaper i DevOps och APIer är meriterande. Som person är du kommunikativ, driven och självgående med bra självledarskap. Språkkunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Om företaget:

Koncernen är ledande inom detaljhandel med verksamhet över hela Sverige. Med över 5 miljoner kunder i kunddatabasen finns här spännande möjligheter för dig inom data science.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum efter sommaren.

Kontaktperson: [email protected] Visa mindre

Driven servicetekniker med brinnande intresse för hårdvara

Ansök    Okt 3    Xamera AB    IT-tekniker/Datatekniker
Om tjänsten: Som servicetekniker på Shibuya kommer du arbeta praktiskt i datacenter hos externa kunder, främst i Stockholmsområdet. Rollen erbjuder projekt av varierad storlek och en spridning i teknik där dina arbetsuppgifter bland annat kan bestå av installation och felsökning av hårdvara. Till en början arbetar du tillsammans med en annan servicetekniker men du blir även del av ett sammansvetsat team. Vi söker dig som: Vi söker dig som har en grundlä... Visa mer
Om tjänsten:

Som servicetekniker på Shibuya kommer du arbeta praktiskt i datacenter hos externa kunder, främst i Stockholmsområdet. Rollen erbjuder projekt av varierad storlek och en spridning i teknik där dina arbetsuppgifter bland annat kan bestå av installation och felsökning av hårdvara. Till en början arbetar du tillsammans med en annan servicetekniker men du blir även del av ett sammansvetsat team.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har en grundläggande förståelse för teknisk hårdvara och viljan att vidareutvecklas på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning från gymnasiet eller yrkeshögskola, men framför allt är du motiverad och intresserad av hårdvara. Arbetet kräver B-körkort.

Om Shibuya:

Shibuya är ett svenskt familjeägt techbolag tillhörande Pulsen Group. De levererar säker IT-drift och och infrastruktur, anpassat för affärskritiska system och lösningar. Shibuya Field Service underhåller datacenter både internt och externt hos andra företag av varierad storlek.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten kräver godkänd bakgrundskontroll.

Kontaktperson: Linnéa Pålsson, [email protected] Visa mindre

IT-supporttekniker till globalt bolag!

Om uppdraget: Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för IT? Vill du jobba på ett stort och modernt företag? Då kan tjänsten som supporttekniker vara jobbet för dig! I rollen som supporttekniker bistår du företagets interna användare med hjälp över mail och telefon. Eftersom användarna både sitter i Sverige och utanför landets gränser krävs goda kunskaper i svenska och engelska. Med rätt intresse och driv finns även möjligheten att sitta... Visa mer
Om uppdraget:
Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för IT? Vill du jobba på ett stort och modernt företag? Då kan tjänsten som supporttekniker vara jobbet för dig!

I rollen som supporttekniker bistår du företagets interna användare med hjälp över mail och telefon. Eftersom användarna både sitter i Sverige och utanför landets gränser krävs goda kunskaper i svenska och engelska. Med rätt intresse och driv finns även möjligheten att sitta med i IT-relaterade projekt längre fram. Projekten kan bland annat handla om att digitalisera olika processer, där du har möjlighet att vara med från start tills dess att det färdiga resultatet implementeras.

Företaget växer snabbt och erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter. Deras IT-avdelning består idag av 18 personer i blandade kön och åldrar. Avledningen har god teamkänsla och stöttar upp varandra vid behov.Vi söker dig som:
Vi söker dig med stort IT-intresse och avslutad gymnasieexamen. Eftergymnasial examen är meriterande men inget krav.

Du är en problemlösare som drivs av att göra det lilla extra för att göra dina användare nöjda. Vi tror att du trivs med att arbeta tillsammans i team och att du har en god kommunikativ förmåga. Eftersom företagets användare både sitter i Sverige och andra europeiska länder har du goda kunskaper i svenska och engelska.Om företaget:
Företaget är ett av världens största företag inom TIC (test, inspektion och certifiering). De är aktuella inom många olika branscher och har idag fler än 10.000 anställda i över 40 länder. Tillsammans skapar de förtroende för sina kunders produkter, anläggningar, processer, system och anställda, vilket bidrar till ökad säkerhet inom både industrin och i samhället.Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Talangprogram som är Stockholms, eller kanske Sveriges hetaste talangprogram. Talangprogrammet pågår i tolv månader med elva heldagsutbildningar, där både teknisk och personlig kompetensutveckling kommer att behandlas. Allt från AI och hackning, till ledarskap och konflikthantering kommer att lyftas och mycket mer. Du kan läsa mer om vårt talangprogram här: https://xamera.se/talangprogram/ (https://xamera.teamtailor.com/jobs/288302-xameras-talangprogram-i-samband-med-heltidsjobb-inom-it-teknik). Under det året som talangprogrammet fortgår, kommer du att arbeta vara anställd hos oss på Xamera och arbeta som konsult hos företaget. Därefter är vårt och företagets mål att du ska gå över i en anställning hos dem.

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa skönare karriärer inom IT och teknik. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt i karriären.

Startdatum: Omgående.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/2221992-it-supporttekniker-till-globalt-bolag.

Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta (mailto:[email protected]). Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Solna

Publiceringsdatum: 2022-11-17

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande. Visa mindre