Lediga jobb Metrolit Byggnads AB i Solna

Se alla lediga jobb från Metrolit Byggnads AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Metrolit Service söker Arbetsledare

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Service AB är en egen organisation i Pinerock koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu en arbetsledare. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Arbetsledare leder du det praktiska produktionsarbetet i projektet utifrån projektplan och i dialog med Platschef. Du koordinerar projektets yrkesarbetare och säkerställer att deras arbete ges rätt förutsättningar. Vidare säkerställer du att arbetet utförs enligt gällande ritningar/anvisningar, du dokumenterar det dagliga arbetet och ser till att det utförs på ett säkert sätt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du är såväl serviceinriktad som kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

I arbetet som arbetsledare är det viktigt att vara noggrann, självgående och har ett systematiskt arbetssätt. Du har vana av arbete i projektform och har erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Erfarenhet av ROT-projekt och ramavtal inom byggservice, relevanta utbildning som BAS U / P, systemet Next eller motsvarande samt YH-utbildning är högt meriterande.

Ansökan

Metrolit Service erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ projektingenjör till Metrolit Byggnads

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt. Metrolit Byggnads är en egen organisation i Pinerock koncernen.

I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu en administrativ projektingenjör till projekt hos Trafikverket.

Rollen

Som administrativ projektingenjör i projektet hos Trafikverket är du projektets spindel i nätet för administrativa och ekonomiska frågor. Du ansvarar för att skapa och distribuera ekonomiska verifikat inför ekonomimöten med kund, och du samarbetar med övriga kollegor (platschef, inköpare, projektingenjör och arbetsledare) så att leverans av övrig dokumentation såsom egenkontroller, relationsunderlag etc. levereras till kund löpande.

Du deltar på ekonomimöten med kund där du redovisar verifikat, göra eventuella justeringar och sammanställer efter godkännande. Du kommer även arbeta med att ta emot och ansvarsfördela de praktiska arbetsuppgifter (underrättelser) som vi löpande får av vår kund. Du stöttar arbetsledare och platschef i administrativa uppgifter. Du samarbetar med projektets inköpare i mån av tid med uppgifter såsom förfrågningar, offertutvärdering, avtalstecknande och avrop/inköp.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en person med fallenhet för administration och struktur. Du är såväl serviceinriktad som kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

I rollen det viktigt att vara noggrann, självgående och har ett systematiskt arbetssätt med målsättning att förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt så att administrationen fungerar väl i projektet. Du har vana av arbete i projektform och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ansvar. Vi använder MS Office och SharePoint i projektet. Erfarenheter av Byggsamordnaren/ Next är meriterande liksom vana av att arbeta med Trafikverkssystem såsom Lime, Projektportalen etc.

Ansökan

Metrolit Byggnads erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kalkylator till Metrolit Service

Kort om oss Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit består idag av Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB. Idag omsätter Metrolit Entreprenad och Byggservice över 1 mdkr och har över 150 medarbetare, fördelat på 90 tjänstemän och 60 yrkesarbetare. Kalkylavdelningen på Metrolit Byggnads består av sex kalkylatorer, och har tidigare även utfört kalkylarbetet åt Metrolit S... Visa mer
Kort om oss

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit består idag av Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB. Idag omsätter Metrolit Entreprenad och Byggservice över 1 mdkr och har över 150 medarbetare, fördelat på 90 tjänstemän och 60 yrkesarbetare.

Kalkylavdelningen på Metrolit Byggnads består av sex kalkylatorer, och har tidigare även utfört kalkylarbetet åt Metrolit Service.

Tack vare Metrolit Service starka organiska och ekonomiska tillväxt söker vi nu en kalkylator till Metrolit Service. Som kalkylator hos Metrolit Service kommer du att vara en viktig kugge i vår organisation, där du noggrant och metodiskt, ofta med korta ledtider, framställer projekt- och byggservicekalkyler.

Dina ansvarsområden

I anbuds/ kalkylskedet kommer du jobba nära både beställare, UE och våra projektansvariga. Du ansvarar för kalkylarbetet i varierande typer av projekt. Du hanterar anbudsprocessen till färdigt anbudsförslag genom att hantera offertförfrågningar till UE och leverantörer, identifiera risker, läsa handlingar, utför platsbesök och hittar konkurrenskraftiga lösningar. Du bidrar med stöd till projektledare och platschefer under projektets gång.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad högskoleutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen. Du är väl bekant med hur anbudsprocesser funkar och är analytisk i ditt arbete för att identifiera risker och presentera välkalkylerade lösningar. Du är även bekväm med att jobba i Wikells kalkylprogram.

Vi ser gärna att du även har arbetat ute på fältet inom byggsektorn och därigenom införskaffat god kunskap om byggprocessen. Det är även viktigt att kunna ha förmågan att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt, att vara duktig på att prioritera och sortera och behålla fokus på noggrannhet.

Som person har du en god social förmåga och arbetar bra i team, likväl trivs du bra med att jobba självständigt och under eget ansvar. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, samt har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Ett roligt och varierande jobb som kalkylator med bra förmåner, en trivsam arbetsmiljö och ett bra arbetslag – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans!

Med stort driv och en positiv attityd spelar du en viktig roll i vårt arbete med att bygga hållbara lösningar för framtiden.

Ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta: Kalkylansvarige, Tommy Jansson på telefon 072-1641625, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare med erfarenhet av ROT

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 37 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 37 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Pinerock koncernen. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu fler arbetsledare. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som har vana att arbeta i bostadsprojekt / stambyte med kvarboende och vill jobba i ett drivet team som vill utveckla en avdelning med inriktning mot bostadsrättsföreningar. Som Arbetsledare leder du det praktiska produktionsarbetet i projektet utifrån projektplan och i dialog med Platschef. Du koordinerar projektets yrkesarbetare och säkerställer att deras arbete ges rätt förutsättningar. Vidare säkerställer du att arbetet utförs enligt gällande ritningar/anvisningar, du dokumenterar det dagliga arbetet och ser till att det utförs på ett säkert sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. Tjänsten är i vår verksamhet med stambyten så du ska trivas att arbeta i den miljön samt att arbeta med att det är kvarboende i objekten som renoveras.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du är såväl serviceinriktad som kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som yrkesarbetare och kan produktionen väl. Du är självgående och har ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du har vana av arbete i projektform och har erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. YH-utbildning, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.

Ansökan

Metrolit Byggnads erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Platschef med erfarenhet av ROT

Ansök    Dec 18    Metrolit Byggnads AB    Platschef, bygg
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 37 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 37 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads är en egen organisation i Pinerock koncernen. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu fler Platschefer för att stärka upp. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Om tjänsten

Som Platschef leder du personalen i projektet, samordnar underentreprenörer och du har det övergripande ansvaret för genomförandet av projektet. Tjänsten är inom vår verksamhet med stambyten och kvarboende I rollen som platschef ingår projekt- och tidsplanering, administration, ekonomi och att skapa samt upprätthålla goda kundrelationer. Du ansvarar även för säkerheten på projektet och har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med Projektchef, beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

Vi söker dig som har vana att arbeta i bostadsprojekt / stambyte med kvarboende och vill jobba i ett drivet team som vill utveckla en avdelning med inriktning mot bostadsrättsföreningar. Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Vi ser att du har slutförd YH-utbildning alternativt högskoleexamen inom byggteknik eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande, kompetens inom KMA och BKMA är högt meriterande.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du besitter väl utvecklade ledaregenskaper samt förmågan att engagera andra. Du är serviceinriktad och är en god kommunikatör.

Ansökan

Metrolit Byggnads erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren ekonomiassistent

Ansök    Jan 9    Metrolit Byggnads AB    Ekonomiassistent
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB har tillsammans ca 150 medarbetare och omsatte år 2023 ca 1,500 mkr. Kunderna är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning. Om rollen I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med: • Lever... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB har tillsammans ca 150 medarbetare och omsatte år 2023 ca 1,500 mkr. Kunderna är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen.

Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning.

Om rollen
I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med:

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra, fakturering och påminnelsehantering
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Vara behjälplig vid bokslut
• Moms- och skattedeklaration

Ekonomiavdelningen består av fyra medarbetare – ekonomichef, redovisningsekonom och två ekonomiassistenter.

Tjänsten är placerad i Solna Strand och du rapporterar till/arbetar för ekonomichef i ett team som tillsammans arbetar mot ett effektivt och träffsäkert arbetssätt där allt arbete är lika viktigt. Då vi trivs med att arbeta tillsammans så sitter vi gärna fysiskt på plats i våra lokaler.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ca 3–5 års erfarenhet inom redovisningsområdet. Vi ser att du i grunden läst ekonomi på gymnasienivå eller högre och har god systemvana, främst inom Office-paketet, specifikt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia, Visma Net och Rillion. Det är en fördel om du har erfarenhet från att arbeta i ett mindre eller medelstort byggföretag. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceinriktad och social, då det förekommer många kontaktytor både internt och externt. Du ska tycka om och kunna ta dig an en föränderlig miljö och vi ser därför att du är lösningsorienterad och prestigelös. Vidare är du en lagspelare som är samarbetsorienterad, noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med goda möjligheter till utveckling. Du kommer att vara en viktig spelare i ett bolag som gör en tillväxtresa och formas samtidigt som de växer. Vi sitter i fina lokaler vid Solna strand med goda kommunikationer samt parkeringsplatser. Fina förmåner erbjuds till alla våra medarbetare såsom friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och roliga event.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lundell på [email protected]. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceinriktad Kontorsansvarig

Är du i början av din karriär och är en serviceinriktad, prestigelös och flexibel person som tycker om att sprida positiv energi till kunder och kollegor? Som kontorsansvarig på Metrolit kommer du arbeta på huvudkontoret i Solna Strand tillsammans med våra kollegor från företagets stabsfunktion. På huvudkontoret sitter även en del produktionspersonal och det är även hit som bolagets besökare oftast kommer. Du som kontorsansvarig kommer att ha en bred roll... Visa mer
Är du i början av din karriär och är en serviceinriktad, prestigelös och flexibel person som tycker om att sprida positiv energi till kunder och kollegor?

Som kontorsansvarig på Metrolit kommer du arbeta på huvudkontoret i Solna Strand tillsammans med våra kollegor från företagets stabsfunktion. På huvudkontoret sitter även en del produktionspersonal och det är även hit som bolagets besökare oftast kommer. Du som kontorsansvarig kommer att ha en bred roll med ett flertal ansvarsområden där bland annat välkomnande av besökare, ansvarar för beställning av kontorsmaterial, allmän drift av kontoret och vård av gemensamma utrymmen ingår samt ansvarar för växeln. Det ingår även ansvar för hantering av service och förmånsbilar för verksamheten. Du kommer även ansvara för en del arbetsuppgifter som VD-assistent för vår koncern VD.

Arbetstiden är vardagar mellan kl. 06.45 – 15.45 och tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Tjänsten passar dig som trivs i en flexibel och varierande roll, där du arbetar både högt och lågt med såväl enklare som mer krävande arbetsuppgifter. Du tänker utanför ramarna kring förbättringsområden och aktiviteter som skapar en bättre arbetsplats. Du motiveras av att ge god service, lösa problem och har en förmåga att alltid ge det lilla extra. Struktur, integritet samt ordning och reda är av stor vikt för dig – både administrativt och i den miljö du arbetar rent praktiskt i.

Vi söker dig som:

Har något års arbetslivserfarenhet sedan innan, du har med fördel arbetat inom service och trivs i den rollen. Vi ser det som meriterande om du har arbetet i en liknande roll. Har goda kunskaper i Office-paketet, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och meriterande om du har kunskaper i SharePoint. Du innehar körkort. Visa mindre

Erfaren Platschef

Ansök    Okt 12    Metrolit Byggnads AB    Platschef, bygg
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Metrolits koncern och vi söker nu en erfaren Platschef för att stärka upp. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av en engagerad arbetsgrupp.

Som Platschef leder du personalen i projektet, samordnar underentreprenörer och du har det övergripande ansvaret för genomförandet av projektet. I rollen som platschef ingår projekt- och tidsplanering, administration, ekonomi och att skapa samt upprätthålla goda kundrelationer. Du ansvarar även för säkerheten på projektet och har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med Projektchef, beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Vi ser att du har slutförd YH-utbildning alternativt högskoleexamen inom byggteknik eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande, kompetens inom KMA och BKMA är högt meriterande.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du besitter väl utvecklade ledaregenskaper samt förmågan att engagera andra. Du är serviceinriktad och en god kommunikatör.

Ansökan

Metrolit Byggnads AB erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Arbetsledare

Arbetsledare – Metrolit Byggnads Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och eng... Visa mer
Arbetsledare – Metrolit Byggnads

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Metrolits koncern och rekryterar nu en arbetsledare. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Arbetsledare leder du det praktiska produktionsarbetet i projektet utifrån projektplan och i dialog med Platschef. Du koordinerar projektets yrkesarbetare och säkerställer att deras arbete ges rätt förutsättningar. Vidare säkerställer du att arbetet utförs enligt gällande ritningar/anvisningar, du dokumenterar det dagliga arbetet och ser till att det utförs på ett säkert sätt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du är såväl serviceinriktad som kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

I arbetet som arbetsledare är det viktigt att vara noggrann, självgående och har ett systematiskt arbetssätt. Du har vana av arbete i projektform och har erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. YH-utbildning, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.

Ansökan

Metrolit Byggnads AB erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KMA Samordnare

Om tjänsten I rollen som KMA samordnare arbetar du mot olika delar av vår verksamhet och har kontakter både internt och externt. Du kommer att ha mycket kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Vidare kommer du vara en stor del i utvecklingsarbete, det interna kravställandet och kvalitetsuppföljning genom BKMA. Du har varierande arbetsuppgifter och dina arbetsdagar kan se olika ut beroende på de projekt du medverkar i. För... Visa mer
Om tjänsten

I rollen som KMA samordnare arbetar du mot olika delar av vår verksamhet och har kontakter både internt och externt. Du kommer att ha mycket kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Vidare kommer du vara en stor del i utvecklingsarbete, det interna kravställandet och kvalitetsuppföljning genom BKMA. Du har varierande arbetsuppgifter och dina arbetsdagar kan se olika ut beroende på de projekt du medverkar i. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och du har en god social förmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

• Fungera som KMA stöd till projektpersonalen, framför allt platschefer, under hela projektets gång från anbudsskede till färdigställande.
• Upprätta och revidera företagets mallar och vara behjälplig vid framtagande och säkerställande av projektens dokumentation.
• Genomföra säkerhetsgenomgång för nyanställda och befintlig personal.
• Medverka vid skyddsronder och genomföra interna revisioner.
• Delta i möten med kunder och leverantörer.
• Sammanställa rapporter och delta vid ledningens genomgång.
• Driva utvecklingsarbetet inom KMA området tillsammans med andra avdelningar inom verksamheten.

Vi söker dig som

• Har en högskoleingenjörsexamen inom exempelvis byggteknik, eller motsvarande kompetens inom området kvalitet/miljö/arbetsmiljö
• Har minst tre till fem års arbetslivserfarenhet inom liknande områden, eller som projekt-, bygg- eller entreprenad ingenjör
• Har ett intresse för samhällsbyggnad och hållbarhetsfrågor
• Goda kunskaper i Word och Excel
• Kommunicerar väl i det svenska språket både i tal och skrift
• Körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten

Meriterande är

• Erfarenhet från byggbranschen
• Kunskap om certifieringar, BKMA eller ISO 9001, 14001 och ISO 45001
• Erfarenhet av revision inom ledningssystem
• Utbildning inom BAS-P och BAS-U
• Erfarenhet av Byggvarubedömningen och SundaHus Visa mindre

Redovisningsekonom

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB har tillsammans ca 150 medarbetare och omsatte år 2022 ca 1,100 mkr. Kunderna är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning. I tjänsten kommer du att arbeta med allt ifrån ax till limpa. Nedan följer exemp... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Metrolit Byggnads AB och Metrolit Service AB har tillsammans ca 150 medarbetare och omsatte år 2022 ca 1,100 mkr. Kunderna är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen.

Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning.

I tjänsten kommer du att arbeta med allt ifrån ax till limpa. Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

• Löpande bokföring
• Projektuppföljning och analys
• Succesiv vinstavräkning
• Månadsavstämningar
• Behjälplig vid årsredovisningar/årsbokslut
• Likviditetsrapporter
• Kundreskontra och leverantörsreskontra
• Skattedeklarationer
• Kontakt med Bolagsverket och Skatteverket
• Hantera vissa avtal

Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till/arbetar för koncernens ekonomichef i ett team som tillsammans arbetar mot ett effektivt och träffsäkert arbetssätt där allt arbete är lika viktigt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande kunskaper. Vi ser helst att du har minst 4-6 års erfarenhet av en liknande roll som ekonom på ett mindre eller mellanstort bolag. Erfarenhet från byggrelaterade företag är meriterande.

Som person är du noggrann, prestigelös och tycker om att arbeta både högt och lågt inom ekonomi. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har ett generellt systemintresse och är en van användare av Officepaketet. Du kan relatera och känna igen dig i Metrolits värdeord;
"Enkla, engagerade och erfarna. Vi tar ansvar, är schyssta och pålitliga."

Vårt erbjudande

Metrolit erbjuder ett spännande och varierande arbete med möjlighet för dig att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Metrolit sitter i fina lokaler vid Solna strand med goda kommunikationer samt parkeringsplatser.
Värdegrunden som stark och driver företaget framåt, sammanfattas i; Vi är enkla, engagerade och erfarna. Metrolit är certifierat enligt BKMA och integrerar projektstyrning, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i det dagliga arbetet.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lundell på [email protected]. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator Metrolit Service

Projektkoordinator Metrolit Service Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit har en stark värdegrund som ständigt driver företaget framåt, denna sammanfattas i: Vi är en... Visa mer
Projektkoordinator Metrolit Service

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit har en stark värdegrund som ständigt driver företaget framåt, denna sammanfattas i: Vi är enkla, engagerade och erfarna!

Metrolit Service AB är en egen organisation i Metrolits koncern och kännetecknas av korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet. Många av våra uppdrag är baserade på ramavtal med våra kunder. Nu söker Metrolit Service efter en projektkoordinator. Här erbjuds en utvecklande roll och varierat arbete!

Som projektkoordinator är du framför allt ett viktigt administrativt stöd åt platscheferna som ansvarar för projekten. Projektkoordinatorn är ägare av mallar, rutiner samt processer och ska kontinuerligt vidareutveckla dessa för att verksamheten ska rulla på så smidigt som möjligt. Några övriga arbetsområden är KMA, avfallsstatistik, inköp, administration av servicebilar och arbete i affärssystemet Byggsamordnaren/Next.

Din profil

Vi är ute efter dig som har tidigare erfarenhet som projektadministratör eller liknande koordinerande roll. Vi ser att du har kunskaper inom basekonomi och ett gediget affärstänk

Som person är du driftig, tar egna beslut och har ett autonomt arbetssätt. Du är kommunikativ och van att hantera många kontaktytor både internt och externt. Då arbetet är mycket varierande, med såväl löpande uppgifter som sådant som dyker upp oväntat som ska lösas, är det viktigt att du har god prioriteringsförmåga. Vi tror att du är en strukturerad, prestigelös person med ett stort engagemang och en stark vilja att utvecklas. Eftersom kommunikation är en stor del i arbetet är det viktigt att du har lätt för att formulera dig väl både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Officepaketet samt kunskaper inom entreprenadjuridik och ÄTA-hantering.

Ansökan

Metrolit Service AB erbjuder dig ett varierande och roligt arbete. Du erbjuds fina förmåner som anställd hos Metrolit Service AB och för rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Metrolit är trevligt beläget i Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och restauranger samt vattnet runt hörnet..

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Arbetsledare Samhällsfastigheter

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs för... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Metrolits koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu en arbetsledare till affärsområdet samhällsfastigheter. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Arbetsledare leder du det praktiska produktionsarbetet i projektet utifrån projektplan och i dialog med Platschef. Du koordinerar projektets yrkesarbetare och säkerställer att deras arbete ges rätt förutsättningar. Vidare säkerställer du att arbetet utförs enligt gällande ritningar/anvisningar, du dokumenterar det dagliga arbetet och ser till att det utförs på ett säkert sätt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du är såväl serviceinriktad som kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

I arbetet som arbetsledare är det viktigt att vara noggrann, självgående och har ett systematiskt arbetssätt. Du har vana av arbete i projektform och har erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. YH-utbildning, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.

Ansökan

Metrolit Byggnads AB erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Kontoret ligger i fina och ljusa lokaler i Solna Strand. Här finns det goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningschef

Ansök    Aug 16    Metrolit Byggnads AB    Redovisningschef
Beskrivning av tjänsten Redovisningschef rapporterar till CFO. Du ansvarar för att Metrolit följer god redovisningssed, bolagets interna regelverk samt möjliggör för koncernens bolag att nå affärsmålen. Du säkerställer att redovisningen håller hög kvalitet i alla delar, samt utvecklar och implementerar interna rutiner och processer. Huvudsakliga arbetsuppgifter: – Bokslutsansvar samt konsolidering av koncern (14 bolag) – Likviditetsprognoser – Upprättand... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Redovisningschef rapporterar till CFO. Du ansvarar för att Metrolit följer god redovisningssed, bolagets interna regelverk samt möjliggör för koncernens bolag att nå affärsmålen. Du säkerställer att redovisningen håller hög kvalitet i alla delar, samt utvecklar och implementerar interna rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Bokslutsansvar samt konsolidering av koncern (14 bolag)
– Likviditetsprognoser
– Upprättande av årsredovisningar
– Upprättande av moms- och skattedeklarationer
– Utveckla och dokumentera rutiner och processer med målet att rapportera enligt IFRS från 2024
– Delaktig i ekonomistyrning tillsammans med CFO
– Systemförvaltning
– Delaktig i systemprojekt för byte av ekonomisystem
– Kontakt med revisorer och myndigheter
– Personalansvar för 4 personer

Erfarenhet och profil
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av att självständigt upprätta fullständiga bokslut inklusive årsredovisning och deklaration. Du har erfarenhet av enklare koncernredovisning och vill utvecklas inom området. Det är en fördel om du har erfarenhet av projektredovisning, gärna från ett byggföretag. Du har erfarenhet av att leda andra och att bidra till att bygga team. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har ett generellt systemintresse och är en van användare av Officepaketet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett affärsfokus med en god förståelse för vad som bidrar till lönsamhet för Metrolit. Du är ansvarstagande och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete och att fatta beslut. Du är leveranssäker och strukturerad och mån om hög kvalitet. Slutligen tror vi att du har ett serviceinriktat arbetssätt ut i organisationen.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Metrolit med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nadja Linder. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen. Ansök via länken nedan:

https://www.invici.se/lediga-ekonomi-jobb/redovisningschef-till-metrolit/ Visa mindre

KMA samordnare till Metrolit koncernen

Om tjänsten I rollen som KMA samordnare arbetar du mot olika delar av vår verksamhet och har kontakter både internt och externt. Du kommer, utöver dina kollegor inom koncernen, att ha mycket kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Vidare kommer du vara en stor del i utvecklingsarbete, det interna kravställandet och kvalitetsuppföljning genom BKMA. Du har varierande arbetsuppgifter och dina arbetsdagar kan se olika ut bero... Visa mer
Om tjänsten

I rollen som KMA samordnare arbetar du mot olika delar av vår verksamhet och har kontakter både internt och externt. Du kommer, utöver dina kollegor inom koncernen, att ha mycket kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Vidare kommer du vara en stor del i utvecklingsarbete, det interna kravställandet och kvalitetsuppföljning genom BKMA. Du har varierande arbetsuppgifter och dina arbetsdagar kan se olika ut beroende på de projekt du medverkar i. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och du har en god social förmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

• Fungera som KMA stöd till projektpersonalen, framför allt platschefer, under hela projektets gång från anbudsskede till färdigställande.
• Upprätta och revidera företagets mallar och vara behjälplig vid framtagande och säkerställande av projektens dokumentation.
• Genomföra säkerhetsgenomgång för nyanställda och befintlig personal.
• Medverka vid skyddsronder och genomföra interna revisioner.
• Delta i möten med kunder och leverantörer.
• Ingå i koncernens Skyddskommitté.
• Sammanställa rapporter och delta vid ledningens genomgång.
• Driva utvecklingsarbetet inom KMA området för koncernen tillsammans med andra avdelningar inom verksamheten.

Vi söker dig som

• Har en högskoleingenjörsexamen inom exempelvis byggteknik, eller motsvarande kompetens inom området kvalitet/miljö/arbetsmiljö
• Har minst tre till fem års arbetslivserfarenhet inom liknande områden, eller som projekt-, bygg- eller entreprenad ingenjör
• Har ett intresse för samhällsbyggnad och hållbarhetsfrågor
• Goda kunskaper i Word och Excel
• Kommunicerar väl i det svenska språket både i tal och skrift
• Körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten

Meriterande är

• Erfarenhet från byggbranschen
• Kunskap om certifieringar, exempelvis BKMA eller ISO 9001, 14001 och ISO 45001
• Erfarenhet av revision inom ledningssystem
• Utbildning inom BAS-P och BAS-U
• Erfarenhet av Byggvarubedömningen och SundaHus Visa mindre

Platschef - Samhällsfastigheter

Ansök    Jun 2    Metrolit Byggnads AB    Platschef, bygg
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs för... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Metrolits koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi nu en till Platschef för spännande projekt inom samhällsfastigheter. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Platschef leder du personalen i projektet, samordnar underentreprenörer och du har det övergripande ansvaret för genomförandet av projektet. I rollen som platschef ingår projekt- och tidsplanering, administration, ekonomi och att skapa samt upprätthålla goda kundrelationer. Du ansvarar även för säkerheten på projektet och har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med Projektchef, beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din profil

Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Vi ser att du har slutförd YH-utbildning alternativt högskoleexamen inom byggteknik eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande, kompetens inom KMA och BKMA (BF9K) är högt meriterande.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation och en uttalad lagspelare. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du besitter väl utvecklade ledaregenskaper samt förmågan att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.

Ansökan

Metrolit Byggnads AB erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Vi sitter i fina och ljusa lokaler i Solna Strand. Här finns det goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till Metrolit Service AB

Ansök    Apr 13    Metrolit Byggnads AB    Platschef, bygg
Platschef till Metrolit Service AB Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, enga... Visa mer
Platschef till Metrolit Service AB

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Service AB är en egen organisation i Metrolits koncern och kännetecknas av korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet. Många av våra uppdrag är baserade på ramavtal med våra kunder. Nu söker Metrolit Service AB ytterligare en platschef för att utöka sitt framgångsrika team.

Platschefen är ytterst ansvarig för hela affären. I rollen ingår därför att hantera kunder, anbud och projektering. Platschefen har det övergripande ansvaret för produktionen och sitter även på det ekonomiska ansvaret. I rollen som platschef ingår även arbete med KMA (Kvalitet, miljö och arbetsmiljö), tidplan, projektadministration och avtalshantering. Rollen innefattar personalansvar för ett antal yrkesarbetare.

Din profil

Som person är du ansvarstagande med ett autonomt arbetssätt. I ditt arbete har du lätt för att fatta genomtänkta beslut och du innehar ett affärsfokus i allt du gör. Du tycker det är kul att ingå i ett sammanhang med kollegor och har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en god kommunikatör såväl internt som externt. Det är viktigt att du är administrativ och strukturerad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roller inom byggbranschen och att du jobbat med KMA, BKMA (tidigare BF9K) och produktionsstyrning. Det är mycket meriterande om du har arbetat med budget och prognos, kalkyl och inköp, hantering av UE samt har kunskap inom entreprenadjuridik.

B-körkort och viss erfarenhet är krav.

Ansökan

Metrolit Service AB erbjuder dig ett varierande och roligt arbete. Du erbjuds fina förmåner som anställd hos Metrolit Service AB och för rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Metrolit är trevligt beläget i Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och restauranger samt vattnet runt hörnet.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Produktionsledare

Produktionsledare till Trenad Nordic Bygg AB Trenad Nordic Bygg AB är en del av Metrolits koncern sedan 2021 och arbetar framför allt med kontorsanpassningar. I rollen som produktionsledare är man till stor del av arbetstiden ute i projekten och arbetar med produktionen på plats. En viss del av tjänsten innebär administrativt arbete och medverkande på exempelvis byggmöten tillsammans med ansvarig projektledare. Det administrativa arbetet inkluderar bland... Visa mer
Produktionsledare till Trenad Nordic Bygg AB

Trenad Nordic Bygg AB är en del av Metrolits koncern sedan 2021 och arbetar framför allt med kontorsanpassningar.

I rollen som produktionsledare är man till stor del av arbetstiden ute i projekten och arbetar med produktionen på plats. En viss del av tjänsten innebär administrativt arbete och medverkande på exempelvis byggmöten tillsammans med ansvarig projektledare. Det administrativa arbetet inkluderar bland annat planering, inköp, ÄTA-hantering, dokumentation samt viss fakturahantering. Produktionsledaren har mycket kontakt med UE delvis i startmöten med kund och UE men även löpande under produktionen. Den större delen av produktionsledarens arbetstid förläggs dock i produktionen med diverse träarbete. Övriga arbetsuppgifter innefattar KMA-ansvar, sköta kontakt med kund, arbetsledning av såväl egen personal som UE och etablering av arbetsplatsen.

Din profil

Du är snickare med yrkesbevis alternativt minst 6 års erfarenhet av träarbete.

Som person ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att hantera människor. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för arbetsplatsen, dessutom tycker du det är roligt med planering och uppföljning av tidplan och projekt i sin helhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet och utbildning för att agera Bas U.

Ansökan

Trenad Nordic Bygg erbjuder dig ett varierande och roligt arbete. Du erbjuds fina förmåner som anställd inom Metrolits koncern och för rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Metrolit, inklusive Trenad Nordic Bygg är trevligt beläget i Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och restauranger samt vattnet runt hörnet.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Serviceelektriker till HRB Installation

Serviceelektriker HRB HRB Installation fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team. Brinner du för teknisk utveckling? Vill du bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. HRB Installation söker nu 4 serviceelektriker till sitt härliga team! I rollen som serviceelektriker arbetar du med... Visa mer
Serviceelektriker HRB

HRB Installation fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team. Brinner du för teknisk utveckling? Vill du bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

HRB Installation söker nu 4 serviceelektriker till sitt härliga team! I rollen som serviceelektriker arbetar du med felsökning, reparation och installation av elektriska anläggningar. Det är serviceelektrikern som planerar, samordnar och utför installationerna samt strukturerar upp arbetet. Som serviceelektriker på HRB arbetar du både mot privatpersoner och företag. I rollen ingår även att vara delaktig i företagets förbättringsarbete.

Din profil

För att lyckas i denna roll behöver du arbeta metodiskt och strukturerat. Eftersom det ingår en hel del kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Vi ser att du är självgående och att du samtidigt har lätt för att samarbeta samt är förtroendeingivande. Du är effektiv i ditt arbetssätt och är lösningsorienterad. För dig är det viktigt med hög kvalitet i arbetet, på så vis lämnar du alltid kunden nöjd.

Du har antingen gått en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller motsvarande YH-utbildning. Vi ser gärna att du arbetat minst 3 år som serviceelektriker och att du har bred kompetens inom felsökning. I övrigt är det väsentligt att du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Det är meriterande om du arbetat med försäkringsskador tidigare. För tjänsten krävs körkort.

Ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektkoordinator Metrolit Service

Projektkoordinator Metrolit Service Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, eng... Visa mer
Projektkoordinator Metrolit Service

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Service AB är en egen organisation i Metrolits koncern och kännetecknas av korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet. Många av våra uppdrag är baserade på ramavtal med våra kunder. Nu söker Metrolit Service efter en projektkoordinator. Här erbjuds en utvecklande roll och varierat arbete!

Som projektkoordinator är du framför allt ett viktigt administrativt stöd åt platscheferna som ansvarar för projekten. Projektkoordinatorn är ägare av mallar, rutiner samt processer och ska kontinuerligt vidareutveckla dessa för att verksamheten ska rulla på så smidigt som möjligt. Några övriga arbetsområden är KMA, avfallsstatistik, inköp, administration av servicebilar och arbete i affärssystemet Byggsamordnaren/Next.

Din profil

Vi är ute efter dig som har tidigare erfarenhet som projektadministratör eller liknande koordinerande roll. Vi ser att du har kunskaper inom basekonomi och ett gediget affärstänk

Som person är du driftig, tar egna beslut och har ett autonomt arbetssätt. Du är kommunikativ och van att hantera många kontaktytor både internt och externt. Då arbetet är mycket varierande, med såväl löpande uppgifter som sådant som dyker upp oväntat som ska lösas, är det viktigt att du har god prioriteringsförmåga. Vi tror att du är en strukturerad, prestigelös person med ett stort engagemang och en stark vilja att utvecklas. Eftersom kommunikation är en stor del i arbetet är det viktigt att du har lätt för att formulera dig väl både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Officepaketet samt kunskaper inom entreprenadjuridik och ÄTA-hantering.

Ansökan

Metrolit Service AB erbjuder dig ett varierande och roligt arbete. Du erbjuds fina förmåner som anställd hos Metrolit Service AB och för rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Metrolit är trevligt beläget i Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och restauranger samt vattnet runt hörnet..

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Målare

Ansök    Apr 11    Metrolit Byggnads AB    Målare
Trenad Måleri söker Målare Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeent... Visa mer
Trenad Måleri söker Målare

Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Trenad söker nu utbildade och serviceinriktade målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta med servicejobb samt kontorsanpassningar.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad målare med yrkesbevis och har körkort. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.

Som person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss

Ansökan

Vill du veta mer? För frågor om tjänsten kontakta Tony Eriksson på tfn 070-8282665.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Projektledare HRB

Projektledare HRB HRB fortsätter att växa med fler affärer och nya medarbetare. Vi växer snabbt, med god ekonomi och nöjda medarbetare. Vi har bestämt oss för att vara de mest effektiva och trevliga på marknaden – vi vill göra alla våra kunder, beställare och anställda nöjda! Sedan 2021 är HRB en del av Metrolit. Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösning... Visa mer
Projektledare HRB

HRB fortsätter att växa med fler affärer och nya medarbetare. Vi växer snabbt, med god ekonomi och nöjda medarbetare. Vi har bestämt oss för att vara de mest effektiva och trevliga på marknaden – vi vill göra alla våra kunder, beställare och anställda nöjda!

Sedan 2021 är HRB en del av Metrolit. Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Tillsammans bildar HRB och Metrolit en stark plattform inom försäkringsskador, service och ROT. Vi erbjuder kunder och medarbetare stabilitet, kunskap, utvecklingsmöjligheter och engagemang!

Som projektledare hos HRB kommer du främst arbeta med byggskadehantering av försäkringsärenden samtidigt som du har möjligheten att ta in egna beställare och öppna dörren för andra typer av arbeten. Som Projektledare leder du dina projekt och snickare samt underentreprenörer enligt utsatt tidsplan. Tidsplanen skall följa beställarens önskemål och det är ditt ansvar att försäkringsbolag och försäkringstagare är nöjda med resultatet. Du ser även till att produkten vid leverans är godkänd enligt branschregler och krav.

Du som projektledare är beställarens och kundens kontakt vilket innebär att du kommunicerar löpande med dessa (försäkringsbolag och kund). Dokumentation av arbetet sker enligt HRBs rutiner.

Din profil

Du är van vid arbete i projektform. Som projektledare är du engagerad, strukturerad och förtroendeingivande. Vi ser att du har erfarenhet inom byggskadehantering av försäkringsärenden samt kunskap inom bygg och projektledning.

Erfarenhet av och goda kunskaper i programmet MEPS 2.0 är högt meriterande. Du har körkort och är svensktalande.

Som person och ledare är du mycket ansvarstagande, driven och kommunikativ. Du tycker om att leda andra, hjälpa dina medarbetare att utvecklas i sina roller samtidigt som du lägger vikt vid din personliga utveckling. Du är socialt kompetent och är duktig på att samverka med olika parter.

Ansökan

Vi sitter i fina och ljusa lokaler i Solna Strand. Här finns det goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare Metrolit Byggnads AB

Snickare till Metrolit Byggnads AB Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, enga... Visa mer
Snickare till Metrolit Byggnads AB

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

Metrolit Byggnads AB är en egen organisation i Metrolits koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar vi fler medarbetare. Här får du möjligheten att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Metrolit Byggnads AB söker nu 2-3 erfarna snickare. Arbetet som snickare innebär mycket varierande arbetsuppgifter. Dock handlar det ofta om stomkomplettering, lättväggar och inredning. Andra vanligt förekommande uppgifter är dörr- och fönstermontage, listverk, beslagning och fogning. Snickare på Metrolit Byggnads AB utför även materialbeställningar samt mängdningar. Utöver detta kan det även förekomma arbetsuppgifter såsom lättare rivningar, demontering, igjutningar och mindre spacklingar eller enklare formning

Din profil

Du är utbildad snickare med yrkesbevis. Vi ser gärna att du arbetat några år inom ROT samt att du har ca 10 års yrkeserfarenhet. Ritningsläsning är något du har erfarenhet av. Du är självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Då det förekommer en del kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Ansökan

Metrolit Byggnads AB erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling i företaget. Huvudkontoret är beläget i Solna Strand.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Visa mindre

Snickare HRB

Snickare HRB HRB fortsätter att växa med fler affärer och nya medarbetare. Vi växer snabbt, med god ekonomi och nöjda medarbetare. Vi har bestämt oss för att vara de mest effektiva och trevliga på marknaden – vi vill göra alla våra kunder, beställare och anställda nöjda! Sedan 2021 är HRB en del av Metrolit. Metrolit har varit på en framgångsresa under de senaste 35 åren, med många återkommande kunder genom åren och goda resultat. Tillsammans bildar HRB ... Visa mer
Snickare HRB

HRB fortsätter att växa med fler affärer och nya medarbetare. Vi växer snabbt, med god ekonomi och nöjda medarbetare. Vi har bestämt oss för att vara de mest effektiva och trevliga på marknaden – vi vill göra alla våra kunder, beställare och anställda nöjda!

Sedan 2021 är HRB en del av Metrolit. Metrolit har varit på en framgångsresa under de senaste 35 åren, med många återkommande kunder genom åren och goda resultat. Tillsammans bildar HRB och Metrolit en stark plattform inom försäkringsskador, service och ROT. Vi erbjuder kunder och medarbetare stabilitet, kunskap, utvecklingsmöjligheter och engagemang!

Nu söker HRB en till snickare till sitt kompetenta team! Som snickare hos HRB får du arbeta med försäkringsskador i Stockholmsområdet hos privatpersoner och företag. Det kan exempelvis handla om återuppbyggnad efter en vattenskada. I arbetet ingår mycket kundkontakt och bokning, planering samt samverkan med partners är centralt. På HRB strävar vi alltid efter att leverera goda resultat genom effektivt arbete med hög kvalitet.

Din profil

Vi ser att du är utbildad träarbetare med yrkesbevis.

Du har körkort och är svensktalande.

Du har tidigare erfarenhet av arbetsberedning och planering av projekt.

Som person är du ansvarstagande, driven och kommunikativ. Du är socialt kompetent och är duktig på att samarbeta med olika parter. Problemlösning är något du tycker är roligt. För oss är det viktigt att du är mycket serviceinriktad och att du alltid arbetar professionellt med målet hållbara och snygga resultat.

Ansökan

Kontoret ligger inom kort i nyrenoverade lokaler i Solna strand.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektcontroller

Ansök    Feb 28    Metrolit Byggnads AB    Controller
Metrolit är en framgångsrik byggkoncern med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs föret... Visa mer
Metrolit är en framgångsrik byggkoncern med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt. Koncernen består av 11 bolag och omsätter ca 1,2 Mdr.

Nu söker Metrolit en skicklig och affärsorienterad Projektcontroller. Du arbetar framåtriktat och ansvarar för den månatliga prognosprocessen för våra många projekt. Du säkerställer kvaliteten i projektredovisningen och samt bistår i verksamhetsutvecklingen. Projectcontrollern arbetar således mycket affärsnära.

Ekonomiteamet består idag av sju personer. Projektcontrollern rapporterar direkt till CFO.

Din profil

Vi ser att du är civilekonom i grunden med bred erfarenhet som controller. Vidare har du arbetat inom bygg- eller avgränsande bransch samt innehar kunskap om projektredovisning och successiv vinstavräkning. Du har goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift samt i Office 365.

Erfarenhet av arbete i systemen VISMA.net, Next eller Byggsamordnaren är meriterande.

Som person är du analytisk och strukturerad med ett stort intresse för siffror. Vi ser positivt på att du är prestigelös i ditt arbete och har ett gediget affärstänk. Det är även av stor vikt att du är en kommunikativ person som har en serviceinriktad och förtroendeingivande framtoning. Du har lätt för att kommunicera dina slutsatser på ett pedagogiskt vis.

Ansökan

Metrolit erbjuder dig ett stimulerande, roligt arbete och fina förmåner. Vi sitter i fina och ljusa lokaler i Solna Strand. Här finns det goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Målare

Ansök    Feb 23    Metrolit Byggnads AB    Målare
Trenad Måleri söker Målare Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är en stabil koncern som verkar i byggbranschen inom ROT och servicesektorn och har tydliga tillväxtambitioner. Trenad söker nu utbildade och serviceinriktade målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du ... Visa mer
Trenad Måleri söker Målare

Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är en stabil koncern som verkar i byggbranschen inom ROT och servicesektorn och har tydliga tillväxtambitioner.

Trenad söker nu utbildade och serviceinriktade målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta med servicejobb (lägenheter, servicejobb) samt kontorsanpassningar.

Vi söker dig som är utbildad målare med yrkesbevis och har körkort. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.

Som person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss

Vill du veta mer? För frågor om tjänsten kontakta Tony Eriksson på tfn 070-8282665.

Skicka din ansökan märkt med ”målare” till [email protected]. Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Metrolit söker Kalkylator

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Våra hjärtefrågor är att jobba med rot, service och försäkringsskador. Kalkylavdelningen på Metrolit består av fem kalkylatorer och en kalkylassistent, vi utökar nu avdelningen och söker en till kalkylator. Som kalkylator hos Metrolit kommer du att vara en viktig... Visa mer
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Våra hjärtefrågor är att jobba med rot, service och försäkringsskador.

Kalkylavdelningen på Metrolit består av fem kalkylatorer och en kalkylassistent, vi utökar nu avdelningen och söker en till kalkylator. Som kalkylator hos Metrolit kommer du att vara en viktig kugge i vårt företag, där du noggrant och metodiskt framställer projektkalkyleringar, i anbuds/ kalkylskedet kommer du jobba nära både beställare, UE och vår projektansvarige.

Du hanterar anbudsprocessen till färdigt anbudsförslag genom att hantera offertförfrågningar till UE och leverantörer, identifiera risker, läsa handlingar, utför platsbesök och hittar konkurrenskraftiga lösningar. Du bidrar med stöd till projektledare under projektets gång. Med stort driv och en positiv attityd spelar du en viktig roll i vårt arbete med att bygga hållbara lösningar för framtiden.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb som kalkylator med bra förmåner, en trivsam arbetsmiljö och ett bra arbetslag – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans!

Din profil?

Vi söker dig som har avslutad högskoleutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet, tidigare erfarenhet som kalkylator inom byggbranschen är meriterande. Du är väl bekant med hur anbudsprocesser funkar och är analytisk i ditt arbete för att identifiera risker och presentera välkalkylerade lösningar. Du är också bekväm med att jobba i MAP och Wikells.

Då du till stor del kommer hantera kalkyler åt Metrolit Service, ser vi gärna att du även har arbetat ute på fältet inom byggsektorn och därigenom införskaffat god kunskap om byggprocessen.

Som person har du en god social förmåga och arbetar bra i team, likväl trivs du bra med att jobba självständigt och under eget ansvar. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, samt har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Ansökan

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna Strand och där vi sitter i trevliga lokaler och du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv anda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Kalkylansvarig Tommy Jansson på telefon 072-1641625 alt. [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trenad Måleri söker målare

Ansök    Jan 5    Metrolit Byggnads AB    Målare
Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är en stabil koncern som verkar inom byggbranschen inom ROT och servicesektorn och har tydliga tillväxtambitioner. Trenad söker nu utbildade och serviceinriktade målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta m... Visa mer
Trenad Nordic Måleri AB utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till rätt pris och högsta kvalitet. Sedan september 2021 ingår Trenad i Metrolit koncernen. Metrolit är en stabil koncern som verkar inom byggbranschen inom ROT och servicesektorn och har tydliga tillväxtambitioner.
Trenad söker nu utbildade och serviceinriktade målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta med servicejobb (lägenheter, servicejobb) samt kontorsanpassningar.
Vi söker dig som är utbildad målare med yrkesbevis och har körkort. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.
Som person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss
Vill du veta mer? För frågor om tjänsten kontakta Tony Eriksson på tfn 070-8282665.
Skicka din ansökan märkt med ”målare” till [email protected]. Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Projektinköpare till Metrolit Byggnads !

Ansök    Aug 5    Metrolit Byggnads AB    Inköpare
Metrolit Byggnads AB är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till.Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen.Vår värdegrund är stark och driver företaget framåt. Den sammanfattas i: Vi är öppna, lyhörda och engagerade.Vi tar ansvar. Vi är certifierade enligt BF9K och integrerar projektstyrning, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i det dagliga arbetet.Ditt nya jobb... Visa mer
Metrolit Byggnads AB är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till.Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen.Vår värdegrund är stark och driver företaget framåt. Den sammanfattas i: Vi är öppna, lyhörda och engagerade.Vi tar ansvar. Vi är certifierade enligt BF9K och integrerar projektstyrning, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i det dagliga arbetet.Ditt nya jobbDu arbetar som Projektinköpare på Metrolit Byggnads AB med placering på kontoret i Solna.Ditt huvudsakliga ansvar är att vara ett operativt stöd i inköpsprocessen till projektorganisationerna. Du kommer arbeta nära övriga på inköpsavdelningen samt produktionspersonal och bidra till att bolagets inköpsprocess blir såväl effektiv som kvalitativ, med målet att skapa konkurrenskraftiga anbud och slutligen lönsamma projekt.Dina Arbetsuppgifter:• Du är delaktig i att utveckla och genomföra bolagets inköpsstrategier.• Du är delaktig i att förhandla fram ram- och samarbetsavtal.• Du ansvarar för projektets inköp, upphandlingar med målet att sänka totalkostnad i projektet.• Du tar fram inköpsplan utifrån projektets produktionsbudget och produktionstidplan.• Du genomför projektinköp i olika projekt.• Du arbetar i team med kalkylchef, kalkylavdelning och övriga i projektets organisation.Vi söker• Du har arbetat minst 2-3 år som Projektinköpare inom Byggsektorn.• Du har grundläggande byggteknisk kunskap.• Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik.• Du har erfarenhet av standardkontrakt förfrågningsunderlag inom byggsektorn.• Du har tidigare haft roller som exempelvis entreprenadingenjör, kalkylator.• Du är en strukturerad och resultatinriktad.• Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med många interna kontaktytor.AnsökanI denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search & Interim.Vid frågor om tjänsten, v, g kontakta Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund på 076-8517029.Din ansökan, CV + PB skickar du till [email protected] genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Projektkoordinator med driv

Metrolit Service söker en ansvarstagande projektkoordinator med driv till en spännande roll. I rollen som projektkoordinator kommer du i första hand att arbeta med att vara ett administrativt stöd för projekt i verksamheten och för platsledningen. Vidare ingår det även att utveckla processer, mallar och rutiner för de administrativa processerna. Rollen innebär kontakt med både kollegor, myndigheter/kontrollinstanser och underleverantörer, en spännande roll... Visa mer
Metrolit Service söker en ansvarstagande projektkoordinator med driv till en spännande roll. I rollen som projektkoordinator kommer du i första hand att arbeta med att vara ett administrativt stöd för projekt i verksamheten och för platsledningen. Vidare ingår det även att utveckla processer, mallar och rutiner för de administrativa processerna. Rollen innebär kontakt med både kollegor, myndigheter/kontrollinstanser och underleverantörer, en spännande roll för dig som vill utvecklas!
I dina arbetsuppgifter ingår arbete med:
· Projektadministration
· Vårt affärssystem med avtal och prislistor
· Avfallsstatistik
· att stötta gällande KMA i projekt
· administration av servicebilar
· Bedömning av produkter
Som person tror vi att du är nyfiken och positiv och har en förmåga att driva både dig själv och ditt arbete framåt. Därtill har du en god prioriteringsförmåga, fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att hantera administrativa flöden effektivt. Du uppskattar teamarbete, har en prestigelös inställning och trivs att arbeta i en föränderlig miljö.
Vi söker dig som har:
· Avslutad gymnasieutbildning
· Gärna tidigare erfarenheter av projektadministration
· Goda kunskaper i Basekonomi; balansräkning, resultaträkning, kontostrukturer och uppföljning
· God vana av att arbeta i Excel och övriga Officepaketet
· Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift

Rätt driv, engagemang och viljan att lära sig är lika viktigt som dina nuvarande kunskaper. Vill du veta mer?
För frågor om tjänsten kontakta VD Metrolit Service Henrik Nilsson, tfn 070-8677 493 alt. [email protected]
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) märkt med aktuell tjänst till [email protected]. Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Entreprenadingenjör till Metrolit Byggnads !

Som Entreprenadingenjör hos oss på Metrolit Byggnads AB kommer du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.På Byggserviceavdelningen kommer du att ha en central roll och agera som spindeln i nätet. Uppgiften är att vara länken mellan kalkylavdelningen, platscheferna, byggservicechefen och beställar... Visa mer
Som Entreprenadingenjör hos oss på Metrolit Byggnads AB kommer du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.På Byggserviceavdelningen kommer du att ha en central roll och agera som spindeln i nätet. Uppgiften är att vara länken mellan kalkylavdelningen, platscheferna, byggservicechefen och beställarna, genom att: räkna på anbud och ansvara för kalkylen, göra inköp i samband med projektstart, hjälpa platscheferna med att koordinera och följa upp projekten samt vara vår kontaktperson mot vissa beställare. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt.Din profilVi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och intresse för siffror. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör, inköpare eller kalkylator och har gjort så ett par år. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att arbeta ute i projekt och det är meriterande om har du arbetat med projektering. Har du dessutom erfarenhet av ROT-projekt och tycker att det är kul är du den vi söker!Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du tydlig, kommunikativ, serviceminded, duktig på att planera och en slipad administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är socialt kompetent.Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Arbetet kräver att du är en mycket god datoranvändare och meriterande om du arbetat i kalkylprogrammet Bidcon eller Wikells tidigare.Krav är att tala och skriva svenska flytande och mycket goda kunskaper i engelska.Vad erbjuder viMetrolit kan erbjuda ett omväxlande, utmanande arbete med stor frihet och eget ansvar. Vi arbetar med väldigt spännande kunder och hos oss får du möjlighet att arbeta med olika sorters projekt som innefattas av bostäder, skolor, lokaler, arkitekturkomplexa profilprojekt med mera.Vi besitter väldigt stor kunskap inom ROT- sektorn och hos oss får du möjlighet att ta del av den och lära dig av de bästa i branschen.KontaktI denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search & Interim.Vid frågor om tjänsten, v, g kontakta Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund på 076-8517029.Din ansökanCV + PB skickar du till [email protected] genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre