Lediga jobb som Budgetassistent i Solna

Se lediga jobb som Budgetassistent i Solna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Solna som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiadministratör

Ansök    Jan 27    REGION STOCKHOLM    Budgetassistent
Vill du arbeta med ekonomi i en organisation som gör skillnad? Vi söker nu en ekonomiadministratör som kan komplettera vår ekonomiavdelning. Om oss S:t Eriks Ögonsjukhus är Sveriges enda sjukhus som enbart har ögon som specialitet. Vi finns i nybyggda lokaler och bedriver högspecialiserad vård med nationella uppdrag. Ekonomiavdelningen består av sex personer och ansvarar för sjukhusets ekonomiska redovisning.  Om tjänsten En stor del av arbetet handlar... Visa mer
Vill du arbeta med ekonomi i en organisation som gör skillnad? Vi söker nu en ekonomiadministratör som kan komplettera vår ekonomiavdelning.

Om oss
S:t Eriks Ögonsjukhus är Sveriges enda sjukhus som enbart har ögon som specialitet. Vi finns i nybyggda lokaler och bedriver högspecialiserad vård med nationella uppdrag. Ekonomiavdelningen består av sex personer och ansvarar för sjukhusets ekonomiska redovisning. 

Om tjänsten
En stor del av arbetet handlar om att vidarefakturera medicinska kontaktlinser. Du ska även vara back-up till vår patientadministratör där du kommer finnas tillgänglig för frågor om patientavgifter internt på sjukhuset samt ha telefonkontakt med patienter. I arbetet ingår även diverse administrativt arbete inom verksamhetsstöd och ledning, där du kommer arbeta med administrativt stöd.

Till stor del ansvarar du för vår kundreskontra, vilket innebär att löpande registrera kundfakturor samt att månatligen stämma av kundreskontran.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt flera års erfarenhet från arbetet på en ekonomiavdelning. Du har god systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel. Du är flytande i svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Du är en noggrann, prestigelös och effektiv person som gillar att samarbeta och hugga i där det behövs. Då du kommer att ha mycket kontakter internt och externt och arbeta gränsöverskridande mellan avdelningar bör du vara en god kommunikatör med servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om S:t Eriks ÖgonsjukhusS:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.Se även vår webbplatsFör S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre