Lediga jobb Rehabakademin AB i Solna

Se alla lediga jobb från Rehabakademin AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Vårdadministratör och schemaläggare

Rehabakademin erbjuder på uppdrag av Region Stockholm specialiserad rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Hos oss arbetar läkare, psykiater, fysioterapeuter, psykologer och arbetsterapeuter i multiprofessionella team med specialiserad bedömning och rehabilitering enligt en utarbetad rehabiliteringsmodell. Rehabakademin är ett medarbetarägt aktiebolag som funnits sedan 2015 med mottagning belägen vid Solna Strands tunne... Visa mer
Rehabakademin erbjuder på uppdrag av Region Stockholm specialiserad rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Hos oss arbetar läkare, psykiater, fysioterapeuter, psykologer och arbetsterapeuter i multiprofessionella team med specialiserad bedömning och rehabilitering enligt en utarbetad rehabiliteringsmodell.
Rehabakademin är ett medarbetarägt aktiebolag som funnits sedan 2015 med mottagning belägen vid Solna Strands tunnelbanestation, endast 10 min från T-centralen. Genom dotterbolaget Arbetsmiljöakademin levereras även tjänster till arbetsgivare inom arbetsmiljö, chefsstöd, arbetslivsinriktad rehabilitering och ergonomi.
Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete i trevligt arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta tillsammans. Tillsammans vill vi bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer.
Som administratör hos oss servar man både patienter och vårdpersonal och ingår i ett administrativt team om 3 personer. Tjänsten består i huvudsak av att ansvara för att boka bedömningar/utredningar för patienter som kommer på remiss till oss, liksom besöksbokning av patienter som efter utredning erbjuds rehabilitering på mottagningen.
I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för företagets interna register, utskick patientformulär och registrering i NRS kvalitetsregister.
Arbetsuppgifterna utförs framför allt backoffice med stöd av våra administrativa system. Patientkontakter sker främst via telefon och i digitalt via Vårdrummet. Vid behov ingår även att vara backup för receptionen. Visa mindre

Läkare med intresse för teambaserad rehabilitering

Ansök    Sep 16    Rehabakademin AB    Läkare
Rehabakademin erbjuder på uppdrag av Region Stockholm specialiserad rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Hos oss arbetar läkare, psykiater, fysioterapeuter, psykologer och arbetsterapeuter i multiprofessionella team med specialiserad bedömning och rehabilitering enligt en utarbetad rehabiliteringsmodell. Rehabakademin är ett medarbetarägt aktiebolag som funnits sedan 2015 med mottagning beläget vid Solna Strands, endast... Visa mer
Rehabakademin erbjuder på uppdrag av Region Stockholm specialiserad rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Hos oss arbetar läkare, psykiater, fysioterapeuter, psykologer och arbetsterapeuter i multiprofessionella team med specialiserad bedömning och rehabilitering enligt en utarbetad rehabiliteringsmodell.
Rehabakademin är ett medarbetarägt aktiebolag som funnits sedan 2015 med mottagning beläget vid Solna Strands, endast 10 min från T-centralen. Genom Arbetsmiljöakademin levereras även tjänster till arbetsgivare inom arbetsmiljö, chefsstöd, arbetslivsinriktad rehabilitering och ergonomi. Tillsammans vill vi bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer.
Nu söker vi en ytterligare läkare
Vi söker dig som är leg. läkare och har intresse för teambaserad rehabilitering vid långvarig smärta och utmattningssyndrom. Intresse och erfarenhet av arbete med patientgrupperna är viktigast, men specialistkompetens inom lämpligt område är givetvis meriterande, t.ex. rehabiliteringsmedicin, smärtlindring, psykiatri eller företagshälsovård. Arbetet består av att göra kvalificerade medicinska bedömningar av patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom och att medverka i teambaserade utredningar och rehabiliteringsprogram. Vi värdesätter delaktighet och tjänsten erbjuder även utrymme för utveckling av kvalitet, förbättring av metoder och utveckling av Rehabakademin AB.
Företaget jobbar för att hjälpa fler människor till ett större välbefinnande och handlingskraft i det dagliga livet. Detta gör vi genom att erbjuda en hög tillgänglighet, sträva efter evidensbaserad rehabilitering och ett omsorgsfullt bemötande.
Arbetet präglas av nära samarbete med psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett trevligt och engagerat arbetsklimat med god arbetsmiljö.
Du får ett kollegialt stöd genom övriga specialistläkare och kollegor med annan professionell yrkesbakgrund.
Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Intresse och engagemang för patientgrupperna samt det teambaserade arbetssättet är avgörande för att du ska trivas hos oss. Visa mindre

Specialiserad fysioterapeut

Ansök    Jun 19    Rehabakademin AB    Fysioterapeut
Är du en erfaren fysioterapeut med specialistkompetens som vill vara medoch forma en ny del av vår väletablerade rehabiliteringsmottagning? Vi söker en fysioterapeut med passion för att driva och utveckla behandlings- och rehabiliteringsinsatser på vår nystartade fysioterapimottagning. Om oss Rehabakademin är en etablerad mottagning inom specialiserad rehabilitering, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. I verksamheten finns etablerade team med hög... Visa mer
Är du en erfaren fysioterapeut med specialistkompetens som vill vara medoch forma en ny del av vår väletablerade rehabiliteringsmottagning? Vi söker en fysioterapeut med passion för att driva och utveckla behandlings- och rehabiliteringsinsatser på vår nystartade fysioterapimottagning.


Om oss
Rehabakademin är en etablerad mottagning inom specialiserad rehabilitering, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. I verksamheten finns etablerade team med hög kompetens och erfarenhet av specialiserad rehabilitering av stressrelaterad ohälsa och långvarig smärta.

Lokalerna delas med AMA Företagshälsa som är en nystartad verksamhet. Vårt mål är att erbjuda effektiv rehabilitering och behandling, och vi kommer därför att starta en fysioterapimottagning som kan komplettera befintlig verksamhet. För att lyckas med detta söker vi nu en fysioterapeut som kan bidra med kompetens, erfarenhet och ett starkt engagemang för att bygga upp och utveckla vår nya verksamhet.

Vår mottagning är en dynamisk arbetsplats där vi kontinuerligt strävar efter att förbättra våra processer och tjänster för att möta våra patienters och uppdragsgivares behov på bästa möjliga sätt.

Som specialiserad fysioterapeut hos oss kommer du att:
Arbeta med fysioterapeutisk behandling, så som basal kroppskännedom, mediyoga, akupunktur, TENS-utprovning och vägledning i fysisk aktivitet.
Erbjuda behandlingsinsatser både individuellt och i grupp.
Utforma och genomföra specialanpassade behandlings- och rehabiliteringsprogram som svarar mot individuella behov och förutsättningar.
Bidra med din expertis inom fysioterapi för att stödja vår befintliga verksamhet inom specialiserad rehabilitering.
Samarbeta nära med andra specialister i teamet för att säkerställa en holistisk och evidensbaserad vård.
Aktivt delta i utvecklingen av nya metoder och behandlingsstrategier som förbättrar patientresultat.Vi söker dig som:
Är legitimerad fysioterapeut, med specialisering inom mental hälsa, smärta och smärtrehabilitering, ortopedisk manuell terapi (OMT), obstetrik, gynekologi och urologi, neurologi, eller fysisk aktivitet och idrottsmedicin.
Gärna kan TIPPA och/eller har vidareutbildning inom hälsa/ergonomi.
Besitter erfarenhet av att arbeta med både individanpassad och grupporienterad rehabilitering.
Är innovativ och har en stark drivkraft att utveckla och förbättra behandlings- och rehabiliteringsinsatser.
Har god förmåga att samarbeta i team och kan bygga professionella relationer både internt och med externa parter.
Är engagerad i att stödja pågående verksamhet med program för multimodal rehabilitering (MMR2) fram till mars 2025.Vi erbjuder:
Möjligheten att forma, påverka och bygga upp en nystartad verksamhet.
En dynamisk och stöttande arbetsmiljö med engagerade kollegor.
Konkurrenskraftig ersättning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

BACKOFFICE ADMINISTRATÖR

Ansök    Feb 17    Rehabakademin AB    Backofficepersonal
Vi söker en medarbetare till vårt administrativa team med intresse för backoffice administration till vår rehabmottagning i Solna. Som administratör kommer du främst arbeta med avancerad schemaläggning, bokning av patienter och databashantering. Din profil Vi söker dig som har god logistisk förmåga, är noggrann och strukturerad. Viktigt att du har intresse och erfarenhet av schemaläggning. Meriterande om du tidigare arbetat med vårdadministration. Sö... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt administrativa team med intresse för backoffice administration till vår rehabmottagning i Solna. Som administratör kommer du främst arbeta med avancerad schemaläggning, bokning av patienter och databashantering.Din profil
Vi söker dig som har god logistisk förmåga, är noggrann och strukturerad. Viktigt att du har intresse och erfarenhet av schemaläggning. Meriterande om du tidigare arbetat med vårdadministration. Sökande med kunskaper om pivottabeller, skriva formler i Excel samt utforma grafer och tabeller är meriterande, liksom kunskap i enklare statistik.
Administrationen är oftast patientens/kundens första kontakt med verksamheten – via telefon eller reception. Du är serviceinriktad i bemötande av patienter och kunder i telefon och i reception. Du visar respekt för integritet hos patienter och klarar av att hantera känsliga uppgifter.
I vårt administrativa team lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och flexibilitet. Hela verksamheten bygger på teamarbete, där du är en del av en helhet.
Det administrativa teamet består idag av tre administratörer som arbetar nära tillsammans och fungerar som en viktig stöd- och servicefunktion, både externt och internt.
Du har minst gymnasieutbildning. Språk: flytande svenska i tal och skrift.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst arbeta backoffice med fokus på avancerad schemaläggning, bokning av patienter, databashantering och vara behjälplig i att ta fram enklare statistikuppgifter. Mycket av arbetet görs i Excel. Det är viktigt att du kan arbeta fokuserat och strukturerat.
Arbetsuppgifterna kan skifta utifrån verksamhetens behov och vi täcker upp för varandra i det administrativa teamet. Det är bra om du besitter en förmåga att snabbt kunna skifta fokus och klarar av att arbeta under tidvis högt tempo. Erfarenhet från servicebranschen, reception eller annan kundservice är önskvärt då kortare pass i receptionen kan förekomma. Tyngdpunkten av tjänsten är dock backoffice administration.


Om anställningsvillkoren
Föräldravikariat med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Heltid. Friskvårdsbidrag.


Om oss
Rehabakademin arbetar med specialiserad rehabilitering för patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Tillsammans med Arbetsmiljöakademin levereras även tjänster till arbetsgivare inom arbetsmiljöarbete, chefsstöd, grupputveckling, arbetslivsinriktad rehabilitering och ergonomi. Vi är idag 24 medarbetare och finns belägna vid Solna Strands t-banestation, endast 10 min från T-centralen. Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta tillsammans – vi vill bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer. Du kan läsa mer om vår verksamhet på www.rehabakademin.se Visa mindre

Leg psykolog med KBT-inriktning

Ansök    Maj 7    Rehabakademin AB    Klinisk psykolog
Rehabakademin?arbetar?med?specialiserad rehabilitering?för patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta på uppdrag av Region Stockholm. Vi är idag ca 20 ?medarbetare?och finns?belägna?vid Solna Strands t-banestation, endast 10 min från T-centralen. Rehabakademin är ett privatägt aktiebolag?som funnits i?6 år. Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta tillsammans?– vi vill bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer.?Du ... Visa mer
Rehabakademin?arbetar?med?specialiserad rehabilitering?för patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta på uppdrag av Region Stockholm. Vi är idag ca 20 ?medarbetare?och finns?belägna?vid Solna Strands t-banestation, endast 10 min från T-centralen. Rehabakademin är ett privatägt aktiebolag?som funnits i?6 år. Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta tillsammans?– vi vill bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer.?Du kan läsa mer om verksamhet på?www.rehabakademin.se?
Vi söker vi en leg. psykolog till Rehabakademin i Solna Strand för tillsvidareanställning.

Som psykolog arbetar du framför allt med att bedriva rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Arbetet hos oss innefattar att göra teambaserade bedömningar och att genomföra multimodala rehabiliteringsprogram. Psykologens behandlingsinsatser innefattar både individuella och gruppbaserade delar, liksom utvärdering och utveckling av dessa.
Vi arbetar i multiprofessionella team med patienterna, som består av psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare.
Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och omfattas av kollektivavtal.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT-kompetens och några års klinisk erfarenhet. Det är en merit om du har erfarenhet av patientgrupperna, van att arbeta med grupper och föreläsningar samt av teambaserat arbetssätt.
Personliga egenskaper:
Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team. Du tar eget ansvar för att driva och planera patientarbetet och har god förmåga att prioritera i ditt arbete. Engagemang, initiativtagande och god samarbetsförmåga är egenskaper som kommer att få dig att trivas i vårt team.
Frågor om tjänsten?
Kontakta bitr verksamhetschef Annika Fryxell Westerberg eller VD/verksamhetschef Susanne Alm Sönnergren tel 08-587?146 00 Visa mindre

Arbetsterapeut med intresse av långvarig smärta

Ansök    Feb 9    Rehabakademin AB    Arbetsterapeut
Rehabakademin arbetar med specialiserad rehabilitering för patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Tillsammans med Arbetsmiljöakademin levereras även tjänster till arbetsgivare inom arbetsmiljöarbete, chefsstöd, grupputveckling, arbetslivsinriktad rehabilitering och ergonomi. Vi är idag 22 medarbetare och finns belägna vid Solna Strands t-banestation, endast 10 min från T-centralen. Rehabakademin är ett privatägt aktiebolag som funnits i sna... Visa mer
Rehabakademin arbetar med specialiserad rehabilitering för patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Tillsammans med Arbetsmiljöakademin levereras även tjänster till arbetsgivare inom arbetsmiljöarbete, chefsstöd, grupputveckling, arbetslivsinriktad rehabilitering och ergonomi. Vi är idag 22 medarbetare och finns belägna vid Solna Strands t-banestation, endast 10 min från T-centralen. Rehabakademin är ett privatägt aktiebolag som funnits i snart 6 år. Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta tillsammans – vi vill bidra till ökad livskraft såväl hos individer som i organisationer. Du kan läsa mer om verksamhet på www.rehabakademin.se
Nu söker vi leg arbetsterapeut till Rehabakademin i Solna Strand
Tjänstgöringen gäller framför allt vårt rehabiliteringsuppdrag med tjänstgöring på mottagningen. Kontakt med arbetsgivare och även arbetsförmågebedömning är en del av arbetet.
Som arbetsterapeut arbetar du framför allt med att bedriva rehabilitering för patienter med långvarig smärta och utmattningssyndrom. Arbetet hos oss innefattar att göra bedömningar och att genomföra rehabiliteringsprogram under ca 3-4 månader. Arbetsterapeutens behandlingsinsatser innefattar både individuella och gruppbaserade delar, liksom utvärdering och utveckling av dessa. Vanliga instrument som används är OBQ, WEIS, WRI, AWP och ReDO. Du har kontakt med arbetsgivare och är en aktiv part i att planera arbetsåtergång och anpassning av arbete. Vi utför även arbetsförmågebedömningar på uppdrag av arbetsgivare, där arbetsterapeuten har en given roll.
Vi arbetar i multiprofessionella team med patienterna, som består av fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och läkare. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett trevligt arbetsklimat med god arbetsmiljö. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning från april 2021. Omfattning 75 -100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har legitimation som arbetsterapeut. Vana och erfarenhet av att arbeta i team med andra yrkeskategorier samt klinisk erfarenhet av patientarbete inom området långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom är meriterande. Erfarenhet av WRI, WEIS, AWP, ReDO samt arbetsgivarkontakter är också meriterande.


Personliga egenskaper:
Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att göra bedömningar av aktivitetsförmåga och är bekväm med att leda rehabiliteringsgrupper och föreläsa för patientgrupper. Du trivs med kontakter med arbetsgivare och har intresse för arbetsmiljö. Du tar eget ansvar för att driva och planera patientarbetet och har god förmåga att prioritera i ditt arbete. Engagemang, initiativtagande och god samarbetsförmåga är egenskaper som kommer att få dig att trivas i vårt team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Frågor om tjänsten? Kontakta leg arbetsterapeut/bitr verksamhetschef Annika Fryxell-Westerberg tel 08-587?146 00. alt. VD/verksamhetschef Andreas Iwarsson 070-567 77 17

Ansökan skickas till: [email protected] Ansök senast 12 mars. Urval sker löpande. Visa mindre