Lediga jobb Match up AB i Solna

Se alla lediga jobb från Match up AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Avioniktekniker till Bromma flygplats!

Ansök    Jul 5    Match up AB    Avionikmekaniker
Match-up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi söker nu för efter en passionerad och erfaren avioniktekniker för att ansluta sig till ett välfungerande team på Bromma flygplats som konsult anställd av oss! Som en del av teamet du kommer att arbeta med kommer du att ha möjlighet att arbeta med några av de mest avancerade och spännande flygplansteknologier på marknaden idag. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta installation, underhål... Visa mer
Match-up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi söker nu för efter en passionerad och erfaren avioniktekniker för att ansluta sig till ett välfungerande team på Bromma flygplats som konsult anställd av oss!
Som en del av teamet du kommer att arbeta med kommer du att ha möjlighet att arbeta med några av de mest avancerade och spännande flygplansteknologier på marknaden idag.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta installation, underhåll och reparation av elektroniska och elektromekaniska system ombord på flygplan. Du kommer att arbeta tätt med andra tekniker och ingenjörer för att säkerställa att flygplanen håller högsta standard och är i fullt fungerande skick.
Vi söker dig som har en bakgrund inom avionikteknik och som är entusiastisk och passionerad för flygplan och teknologi. Du ska vara självgående och ha förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha erfarenhet av felsökning och reparationsarbete inom avionikteknik samt goda kunskaper om flygplanssystem och teknologi.
Som konsult har vi förmånen att kunna erbjuda dig en högre lön än snittet och förmåner samt en spännande och utmanande arbetsmiljö på en av Sveriges mest framträdande flygplatser.
Så om du är redo att ta din karriär till nya höjder och vill ansluta dig till en passionerad grupp av tekniker och ingenjörer, så skicka in din ansökan idag!
Den ideala kandidaten bör ha:
En examen eller certifiering inom akvionik
Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med avioniksystem
Kännedom om FAA-föreskrifter och branschstandarder
Utmärkta problemlösnings- och kommunikationsfärdigheter
Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team
Viljan att arbeta flexibla timmar och resa vid behovHeltidsanställning med en provanställningsperiod på 6 månader, efter det tillsvidareanställning. Visa mindre

Dagtjänst enhetschef/sjuksköterska i Enköping/Västerås

Match-up AB har lång erfarenhet av konsultuthyrning och rekrytering inom vård- och omsorgbranschen, socialtjänst, förvaltning och skola. För kunds räkning söker vi nu en sjuksköterska till ett vård- och bemanningsföretaget i Enköping. Tjänsten är dagtid med jourtelefon mellan kl.7:00-19:00. Arbetsuppgifterna består i att ansvara för utförandet av hemtjänst- och hemsjukvårdsinsatser. Vi förutsätter att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är ... Visa mer
Match-up AB har lång erfarenhet av konsultuthyrning och rekrytering inom vård- och omsorgbranschen, socialtjänst, förvaltning och skola.
För kunds räkning söker vi nu en sjuksköterska till ett vård- och bemanningsföretaget i Enköping. Tjänsten är dagtid med jourtelefon mellan kl.7:00-19:00.
Arbetsuppgifterna består i att ansvara för utförandet av hemtjänst- och hemsjukvårdsinsatser.
Vi förutsätter att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är van att jobba självständig och lösningsfokuserat med stor initiativförmåga.
Du måste kunna hålla många bollar i luften samtidigt och ha förmågan att arbeta effektivt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt lämplighet.
Uppdraget innebär frihet med omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter till karriärsutveckling.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav på utbildning/meriter:
Legitimerad sjuksköterska
Du behärskar svenska väl både i tal och skrift
Du är flexibel, lösningsorienterad och noggrann
Empatisk och förmåga att kommunicera med andra
Du är ansvarstagande, engagerad
Körkort är ett krav

Heltid med provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Tjänsterna tillsätts snarast. Visa mindre

Redovisningskonsult till drivet företag i Västerås

Ansök    Jul 5    Match up AB    Redovisningskonsult
Match-Up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi har vårt huvudkontor i Solna men jobbar även på andra orter. Vi söker nu en ekonomi som vill arbeta som konsult åt oss på en mindre redovisningsbyrå i Västerås. Vi riktar oss till dig som är en driven och erfaren ekonom med specialisering inom årsredovisning, bokslut och löpande bokföring, noggrann med att säkerställa korrektheten i våra ekonomiska rapporter och med att säkerställa att vi följer alla... Visa mer
Match-Up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi har vårt huvudkontor i Solna men jobbar även på andra orter. Vi söker nu en ekonomi som vill arbeta som konsult åt oss på en mindre redovisningsbyrå i Västerås.
Vi riktar oss till dig som är en driven och erfaren ekonom med specialisering inom årsredovisning, bokslut och löpande bokföring, noggrann med att säkerställa korrektheten i våra ekonomiska rapporter och med att säkerställa att vi följer alla relevanta regler och bestämmelser.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
Upprättande och sammanställning av årsredovisningar, inklusive balansräkningar, resultaträkningar och noter
Genomförande av bokslutsprocesser och säkerställa att den sker i enlighet med gällande standarder och lagar
Löpande bokföring och hantering av ekonomiska transaktioner
Utföra analyser av ekonomiska data för att identifiera trender och möjliga förbättringsområden
Delta i budgetprocessen och vara involverad i att sätta upp finansiella mål och prognoser

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har:
En relevant ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet
Djupgående kunskap om årsredovisning, bokslutsprocesser och löpande bokföring
Erfarenhet av att arbeta med redovisningssystem och andra ekonomiverktyg
En noggrann och strukturerad arbetsmetodik med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt
Stark analytisk förmåga och förmåga att dra slutsatser baserat på finansiella data

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du kommer att få arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i ett företag som värdesätter kvalitet och resultat.
Om du är en ambitiös och självgående ekonom med förmåga att hantera komplexa finansiella data, som vill ta nästa steg i karriären, då är detta jobbet för dig!
Skicka in din ansökan redan idag och låt oss tillsammans skapa framgång och tillväxt.
Vi ser fram emot att höra av dig och diskutera hur du kan bli en del av vårt team.
Heltid med 6 månader provanställning. Visa mindre

Nyexaminerade sjuksköterskor i Stockholm!

Välkommen till Match-up AB – vi är ett konsult och rekryteringsföretag som arbetar med ledande arbetsgivare inom sjukvården! Vi söker nu efter nyexaminerade sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och utveckla sin karriär inom vår organisation. Som nyexaminerad sjuksköterska kommer du att ha möjlighet att arbeta inom en rad olika kliniska områden, inklusive akutvård, geriatrik, pediatrik, intensivvård. Vi erbjuder också möjligheter till specialiser... Visa mer
Välkommen till Match-up AB – vi är ett konsult och rekryteringsföretag som arbetar med ledande arbetsgivare inom sjukvården!
Vi söker nu efter nyexaminerade sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och utveckla sin karriär inom vår organisation.
Som nyexaminerad sjuksköterska kommer du att ha möjlighet att arbeta inom en rad olika kliniska områden, inklusive akutvård, geriatrik, pediatrik, intensivvård. Vi erbjuder också möjligheter till specialisering och karriärutveckling för våra medarbetare.
Vi söker ambitiösa och entusiastiska sjuksköterskor som vill utveckla sin kliniska kunskap och färdigheter i en stimulerande arbetsmiljö. Du bör ha en passion för att ge högkvalitativ vård till våra patienter och vara villig att lära dig och utvecklas som en del av vårt team.
Vi erbjuder också utbildning och stöd för våra nyexaminerade sjuksköterskor, inklusive en strukturerad introduktionsperiod och kontinuerlig utbildning och utveckling för att hjälpa dig att växa och nå dina karriärsmål.
Vi söker sjuksköterskor med en kandidatexamen i omvårdnad och legitimation att arbeta som sjuksköterska. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner.
Om du är en nyexaminerad sjuksköterska som söker en utmanande och givande karriär inom sjukvården, vänligen skicka in din ansökan till oss idag!
Vi ser fram emot att höra från dig!
Heltid med provanställning 6 månader. Tjänsterna tillsätts fortlöpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Driven ekonom till konsultföretag i Stockholm

Ansök    Maj 25    Match up AB    Redovisningskonsult
Match-Up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi har vårt huvudkontor i Solna men jobbar även på andra orter. Vi söker nu en ekonomikonslut med passion för siffror och stark förmåga att hantera komplexa finansiella data. Vi riktar oss till dig som är en driven och erfaren ekonom med specialisering inom årsredovisning, bokslut och löpande bokföring, noggrann med att säkerställa korrektheten i våra ekonomiska rapporter och med att säkerställa att vi... Visa mer
Match-Up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi har vårt huvudkontor i Solna men jobbar även på andra orter. Vi söker nu en ekonomikonslut med passion för siffror och stark förmåga att hantera komplexa finansiella data.
Vi riktar oss till dig som är en driven och erfaren ekonom med specialisering inom årsredovisning, bokslut och löpande bokföring, noggrann med att säkerställa korrektheten i våra ekonomiska rapporter och med att säkerställa att vi följer alla relevanta regler och bestämmelser.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
Upprättande och sammanställning av årsredovisningar, inklusive balansräkningar, resultaträkningar och noter
Genomförande av bokslutsprocesser och säkerställa att den sker i enlighet med gällande standarder och lagar
Löpande bokföring och hantering av ekonomiska transaktioner
Utföra analyser av ekonomiska data för att identifiera trender och möjliga förbättringsområden
Delta i budgetprocessen och vara involverad i att sätta upp finansiella mål och prognoser

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har:
En relevant ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet
Djupgående kunskap om årsredovisning, bokslutsprocesser och löpande bokföring
Erfarenhet av att arbeta med redovisningssystem och andra ekonomiverktyg
En noggrann och strukturerad arbetsmetodik med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt
Stark analytisk förmåga och förmåga att dra slutsatser baserat på finansiella data

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du kommer att få arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i ett företag som värdesätter kvalitet och resultat.
Om du är en ambitiös och självgående ekonom med förmåga att hantera komplexa finansiella data, som vill ta nästa steg i karriären, då är detta jobbet för dig!
Skicka in din ansökan redan idag och låt oss tillsammans skapa framgång och tillväxt.
Vi ser fram emot att höra av dig och diskutera hur du kan bli en del av vårt team.
Heltid med 6 månader provanställning. Visa mindre

Avioniktekniker till Bromma flygplats!

Ansök    Apr 26    Match up AB    Avionikmekaniker
Match-up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi söker nu för efter en passionerad och erfaren avioniktekniker för att ansluta sig till ett välfungerande team på Bromma flygplats som konsult anställd av oss! Som en del av teamet du kommer att arbeta med kommer du att ha möjlighet att arbeta med några av de mest avancerade och spännande flygplansteknologier på marknaden idag. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta installation, underhål... Visa mer
Match-up AB är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi söker nu för efter en passionerad och erfaren avioniktekniker för att ansluta sig till ett välfungerande team på Bromma flygplats som konsult anställd av oss!
Som en del av teamet du kommer att arbeta med kommer du att ha möjlighet att arbeta med några av de mest avancerade och spännande flygplansteknologier på marknaden idag.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta installation, underhåll och reparation av elektroniska och elektromekaniska system ombord på flygplan. Du kommer att arbeta tätt med andra tekniker och ingenjörer för att säkerställa att flygplanen håller högsta standard och är i fullt fungerande skick.
Vi söker dig som har en bakgrund inom avionikteknik och som är entusiastisk och passionerad för flygplan och teknologi. Du ska vara självgående och ha förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha erfarenhet av felsökning och reparationsarbete inom avionikteknik samt goda kunskaper om flygplanssystem och teknologi.
Som konsult har vi förmånen att kunna erbjuda dig en högre lön än snittet och förmåner samt en spännande och utmanande arbetsmiljö på en av Sveriges mest framträdande flygplatser.
Så om du är redo att ta din karriär till nya höjder och vill ansluta dig till en passionerad grupp av tekniker och ingenjörer, så skicka in din ansökan idag!
Den ideala kandidaten bör ha:
En examen eller certifiering inom akvionik
Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med avioniksystem
Kännedom om FAA-föreskrifter och branschstandarder
Utmärkta problemlösnings- och kommunikationsfärdigheter
Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team
Viljan att arbeta flexibla timmar och resa vid behovHeltidsanställning med en provanställningsperiod på 6 månader, efter det tillsvidareanställning. Visa mindre

Rusta och Matcha - stöd i arbetssökande

Match Up AB är utförare av tjänsten Rusta och Matcha som underleverantör till Arbetslivsresurs. Tjänsten Rusta och Matcha är till för personer inskrivna på Arbetsförmedlingen som behöver extra stöd med att hitta jobb eller utbildning. Arbetslivsresurs finns på cirka 70 orter och med omkring 600 medarbetare från norr till söder och har fått ut 250 000 personer på arbetsmarknaden sedan 1994. Om oss Vi är tre delägare/en anställd på Match Up AB och som repres... Visa mer
Match Up AB är utförare av tjänsten Rusta och Matcha som underleverantör till Arbetslivsresurs.
Tjänsten Rusta och Matcha är till för personer inskrivna på Arbetsförmedlingen som behöver extra stöd med att hitta jobb eller utbildning.
Arbetslivsresurs finns på cirka 70 orter och med omkring 600 medarbetare från norr till söder och har fått ut 250 000 personer på arbetsmarknaden sedan 1994.
Om oss
Vi är tre delägare/en anställd på Match Up AB och som representanter för Arbetslivsresurs med kontor i Solna och Upplands Väsby.
Vi har för tillfället 40 deltagare i Solna och öppnar inom kort vårt kontor i Upplands Väsby. Vår målsättning/prognos 2022 är 60–80 deltagare fördelat på de två kontoren under 2022.
Vi söker
Vi söker en jobbkonsult/handledare med uppgift att bemanna bägge kontoren och handleda våra deltagare, med stöd av oss tre delägare.
80% av arbetet fördelas fysiskt mellan de båda kontoren. Resterande 20% kan utföras på valfritt kontor, med möjlighet att arbeta hemifrån när situationen tillåter.
Tjänsten förutsätter:
· Vilja och förmåga att hjälpa andra människor
· Höga social kompetens
· Förståelse för människors olikheter
· Tålamod och flexibel
· Säljande egenskaper
· Administrativa förmågor
Arbetsuppgifter:
· Bemanna vardera kontor 4 h/dag 4 ggr/vecka
· Handleda/stötta deltagare mot utbildning/arbetsmarknaden
· Rekrytera nya deltagare
· Arbetsgivarkontakter
· Administration
Vi prioriterar dig med:
· Tidigare erfarenheter av handledning, sälj, administration
· Obehindrad svenska i tal och skrift (plus med andra och tredje språk)
· Körkort och tillgång till bil
· Grundläggande datakunskaper
Varmt välkommen med din ansökan!
Rusta och Matcha - Arbetslivsresurs stöttar dig i ditt arbetssökande. Visa mindre

Sjuksköterskor i Stockholm!

Välkommen till Match-up AB – vi är ett konsult och rekryteringsföretag som arbetar med ledande arbetsgivare inom sjukvården! Vi söker nu efter sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och utveckla sin karriär inom vår organisation. Du kommer att att ha möjlighet att arbeta inom en rad olika kliniska områden, inklusive akutvård, geriatrik, pediatrik, intensivvård. Vi erbjuder också möjligheter till specialisering och karriärutveckling för våra medarb... Visa mer
Välkommen till Match-up AB – vi är ett konsult och rekryteringsföretag som arbetar med ledande arbetsgivare inom sjukvården!
Vi söker nu efter sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och utveckla sin karriär inom vår organisation.
Du kommer att att ha möjlighet att arbeta inom en rad olika kliniska områden, inklusive akutvård, geriatrik, pediatrik, intensivvård. Vi erbjuder också möjligheter till specialisering och karriärutveckling för våra medarbetare.
Vi söker ambitiösa och entusiastiska sjuksköterskor som vill utveckla sin kliniska kunskap och färdigheter i en stimulerande arbetsmiljö. Du bör ha en passion för att ge högkvalitativ vård till våra patienter och vara villig att lära dig och utvecklas som en del av vårt team.
Vi erbjuder också utbildning och stöd för våra sjuksköterskor, inklusive en strukturerad introduktionsperiod och kontinuerlig utbildning och utveckling för att hjälpa dig att växa och nå dina karriärsmål.
Vi söker sjuksköterskor med en kandidatexamen i omvårdnad och legitimation att arbeta som sjuksköterska. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner.
Om du är en sjuksköterska som söker en utmanande och givande karriär inom sjukvården, vänligen skicka in din ansökan till oss idag!
Vi ser fram emot att höra från dig!
Heltid med provanställning 6 månader. Tjänsterna tillsätts fortlöpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre