Lediga jobb ACCESSCARE i Vallentuna AB i Solna

Se alla lediga jobb från ACCESSCARE i Vallentuna AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Kurator, ASIH AccessCare

Ansök    Jul 4    ACCESSCARE i Vallentuna AB    Kurator
Nu är det dags för oss att utöka teamet! Vi söker dig som är engagerad och tillsammans med oss vill vara med driva sjukvården framåt. Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning med öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter. Som ku... Visa mer
Nu är det dags för oss att utöka teamet!
Vi söker dig som är engagerad och tillsammans med oss vill vara med driva sjukvården framåt.
Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning med öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter.
Som kurator på Access Care är du delaktig i hela vår verksamhet. Du kan arbeta både självständigt samt arbeta i ett multiprofessionellt team mot enskilda och gemensamma mål.
Du har god samarbetsförmåga, är handlingskraftig, positiv och lösningsfokuserad.
AccessCare startades 2020 för att vi tyckte det fanns ett glapp inom sjukvården. Vi vill värna om alla delar, patienternas välmående, vår personal och miljön. Vi är det ”lilla” personliga företaget, med stora ambitioner och mål som ger vår personal den trygghet många andra företag inte gör. Vill du vara en del av en unik och modern verksamhet, då är AccessCare ett företag du borde söka till.
Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård i våra patienters hem.
Vi strävar efter att tillgodose patienters fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.
Vårt mål är att genom symtomlindring bidra till bästa möjliga livskvalitet för våra patienter.
Patienters och närståendes delaktighet är ett självklart inslag för att nå våra mål.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär socialt- och psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete i en ASiH verksamhet. Du kommer arbeta i team med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterska samt dietist.
I tjänsten ingår:
- Kris- och stödsamtal med patient samt närstående
- Psykosocialt utrednings- och behandlingsarbete
- Efterlevandesamtal
- Rådgivning inom sociala och ekonomiska frågor
- Informera om samhällets stödfunktioner
- Samordning med samarbetspartner samt myndighetskontakt med t.ex. FK, AF, Migrationsverket, Socialtjänst etc.
- Hjälpa till med ansökningar som t.ex. färdtjänst, parkeringstillstånd, fondansökan m.m.
- Delta på teamkonferenser
Kvalifikationer
- Krav: Socionomexamen
- Meriterande: Steg 1 utbildning
- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort och körvana
Vi erbjuder
- En trygg anställning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och bra försäkringar
- Individuell lönesättning
- Nyrenoverande, välkomnande lokaler i Gamla Karolinska Sjukhusets huvudbyggnad.
Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi tillämpar provanställning


Hoppas du vill vara en del i vårt team! Visa mindre

Är du en undersköterska som vill ta nästa steg? Teamet på Accescare växer.

Vill du utvecklas? Vill du göra skillnad? Nu söker vi dig som undersköterska som vill arbeta i en verksamhet på väg framåt. Vi arbetar i framkant av sjukvården med nya arbetssätt och metoder, med ambitionen att kunna göra skillnad. Vill du vara en del av framtidens sjukvård? Välkommen att ansöka till vårt team. Om AccessCare: Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygg... Visa mer
Vill du utvecklas? Vill du göra skillnad? Nu söker vi dig som undersköterska som vill arbeta i en verksamhet på väg framåt. Vi arbetar i framkant av sjukvården med nya arbetssätt och metoder, med ambitionen att kunna göra skillnad. Vill du vara en del av framtidens sjukvård? Välkommen att ansöka till vårt team.
Om AccessCare:
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården - genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en verksamhet där avståndet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, dietister och undersköterskor. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset). Men god patientvård börjar med en god vårdnad om vårt team, och därför är god sammanhållning och trivsel prioriteter hos oss.


Beskrivning av tjänsten:
AccessCare riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande. Vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar men i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
Hos oss på AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar med stöd av ditt team samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.
Vi söker dig som undersköterska med omfattande erfarenhet som vill utvecklas i en verksamhet under expansion. Vill du arbeta i en verksamhet där dina idéer och lösningar värderas och gör skillnad? Vi arbetar ständigt för att vara nytänkande och vi vill ha med dig på denna resa.


Vi erbjuder dig:
En trygg anställning med bra förmåner.
Omfattande privat sjukförsäkring.
Förmånlig tjänstepension.
Individuell lönesättning (konkurrenskraftig lön).
Friskvårdsbidrag.
Flexibelt schema (dygnet runt, heltid eller deltid).
Interna utbildningar och kompetensutveckling.
En arbetsplats där personalvård prioriteras.


Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande!
Kontakt från rekryteringsbolag undanbedes vänligen. Visa mindre

Sjuksköterska till unik ASiH-verksamhet i Stockholm

Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder inom den avancerade hemsjukvården (ASiH). Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset). ?Om ASiH AccessCare Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande ... Visa mer
Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder inom den avancerade hemsjukvården (ASiH). Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).


?Om ASiH AccessCare
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.
Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kuratorer, dietist, undersköterska. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.


Beskrivning av tjänsten
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande. Vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar.
Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.


Vi erbjuder
En trygg anställning med bra förmåner och försäkringar.
Individuell lönesättning (konkurrenskraftig lön).
Friskvårdsbidrag.
Flexibelt schema (Dag/Kväll).Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande! Visa mindre

Sjuksköterska till ASiH AccessCare

Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder inom den avancerade hemsjukvården (ASiH). Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset). Om ASiH AccessCare Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande o... Visa mer
Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder inom den avancerade hemsjukvården (ASiH). Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).
Om ASiH AccessCare
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.
Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator, dietist, undersköterska. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande.
Då vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar är du med. Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.
KVALIFIKATIONER
Du är flexibel och villig att arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt och känner nyfikenhet och trygghet inför det.
Du präglas av struktur och kvalitetsmedvetenhet samt gott omdöme.
Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och visar respekt för andras synpunkter.
Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.
VI ERBJUDER
En trygg anställning med bra förmåner och försäkring.
Individuell lönesättning.
Friskvårdsbidrag
Övrig information
Vid frågor eller funderingar kontakta:
Anna-Maria Liljegren
bitr Verksamhetschef, AccessCare
tel: 073-517 10 70
[email protected]
www.access-care.se
Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Läkare till ASiH

Ansök    Jul 1    ACCESSCARE i Vallentuna AB    Läkare
Vi söker dig som är engagerad och vill vara med driva sjukvården framåt, tillsammans med oss. Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning med öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter. Du som söker är legitimerad läkare med behörighe... Visa mer
Vi söker dig som är engagerad och vill vara med driva sjukvården framåt, tillsammans med oss. Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning med öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter. Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och är färdig specialist. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASiH vård eller är specialist i palliativ medicin. Du har god samarbetsförmåga, är handlingskraftig, positiv och lösningsfokuserad.
AccessCare startades 2020 för att vi tyckte det fanns ett glapp inom sjukvården. Vi vill värna om alla delar, patienternas välmående, vår personal och miljön. Vi är det ”lilla” personliga företaget, med stora ambitioner och mål som ger vår personal den trygghet många andra företag inte gör. Vill du vara en del av en unik och modern verksamhet, då är AccessCare ett företag du borde söka till.
Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård i våra patienters hem. Vi strävar efter att tillgodose patienters fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt mål är att genom symtomlindring bidra till bästa möjliga livskvalitet för våra patienter. Patienters och närståendes delaktighet är ett självklart inslag för att nå våra mål. Visa mindre

Leg fysioterapeut/ Leg sjukgymnast ASIH AccessCare

Vi utökar, vill du bli en av oss? Vi söker dig som är engagerad och tillsammans med oss vill vara med driva sjukvården framåt! ASIH Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning, öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter. ASIH AccessCa... Visa mer
Vi utökar, vill du bli en av oss?
Vi söker dig som är engagerad och tillsammans med oss vill vara med driva sjukvården framåt!
ASIH Access Care är en stabil arbetsplats med familjär känsla, vi är en mindre grupp med låg personalomsättning, öppet klimat som stöttar varandra. Vår styrka är att du aldrig ska känna din ensam på arbetsplatsen. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang med viljan att göra skillnad för våra patienter. ASIH AccessCare startades 2020 för att vi tyckte det fanns ett glapp inom sjukvården. Vi vill värna om alla delar, patienternas välmående, vår personal och miljön. Vi är det ”lilla” personliga företaget, med stora ambitioner och mål som ger vår personal den trygghet många andra företag inte gör. Vill du vara en del av en unik och modern verksamhet, då är ASIH AccessCare ett företag du borde söka till.


Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård i våra patienters hem.
Vi strävar efter att tillgodose patienters fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.
Vårt mål är att genom teamets arbete bidra till bästa möjliga livskvalitet för våra patienter.
Patienters och närståendes delaktighet är ett självklart inslag för att nå våra mål.
Som Fysioterapeut/ Sjukgymnast på ASIH Access Care är du delaktig i hela vår verksamhet. Du kommer att arbeta både självständigt samt arbeta i ett multiprofessionellt team mot enskilda och gemensamma mål.
Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår bla:
- Identifiera och bedöma patientens resurser och förmågor
- Hjälpmedelsförskrivning
- Individbaserad och funktionell träning i hem och/eller närmiljö
- Bedömning o träning av bla andningsfunktion
- Symtomlindring, ex smärtlindring i form av akupunktur, TENS mm
- Delta på teamkonferenser, utvecklingsarbete
Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund. Teamet består i dag av: läkare, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeut, sjukgymnast, undersköterska samt dietist.
Du kommer få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. Arbetet sker i nära samverkan med det multiprofessionella teamet. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vård dygnet runt. Vi är en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Genom effektiv och personcentrerad vård gör vi skillnad.
Kvalifikationer:
Krav:
Fysioterapeut/sjukgymnastexamen. B-körkort.
Meriter:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ASIH samt adekvat vidareutbildning
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du behöver vara trygg i din profession o ha lätt att samarbeta
Vi erbjuder
- En trygg anställning, tjänstepension och bra försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Nyrenoverade, välkomnande lokaler i Gamla Karolinska Sjukhusets huvudbyggnad.
Omfattning: Heltid/ Deltid, sysselsättningsgrad enl överenskommelse
Vi tillämpar provanställning Visa mindre

Fysioterapeut

Vi söker en flexibel fysioterapeut som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med vår arbetsterapeut. Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset). Om ASiH AccessCare Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbe... Visa mer
Vi söker en flexibel fysioterapeut som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med vår arbetsterapeut.
Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).
Om ASiH AccessCare
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.
Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator, dietist, undersköterska. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande.
Då vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar är du med och planerar ditt schema tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.
KVALIFIKATIONER
Du är flexibel och villig att arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt och känner nyfikenhet och trygghet inför det.
Du präglas av struktur och kvalitetsmedvetenhet samt gott omdöme.
Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och visar respekt för andras synpunkter.
Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.

Krav: Leg. Fysioterapeut. B-körkort
VI ERBJUDER
En trygg anställning med bra förmåner och försäkring.
Individuell lönesättning.
Friskvårdsbidrag
Anställningsform:
Tillsvidare/ visstid/ timanställning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Övrig information
Vid frågor eller funderingar kontakta:
Anna-Maria Liljegren
bitr Verksamhetschef, AccessCare
tel: 073-517 10 70
[email protected]
www.access-care.se


Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Läkare till ASiH

Ansök    Dec 8    ACCESSCARE i Vallentuna AB    Läkare
Vi söker en engagerad legitimerad läkare som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder. Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker därför en flexibel läkare som är nyfiken och intresserad av avancerad sjukvård i hemmet. Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset). Om ASiH AccessCare Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och v... Visa mer
Vi söker en engagerad legitimerad läkare som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder.
Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker därför en flexibel läkare som är nyfiken och intresserad av avancerad sjukvård i hemmet. Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).
Om ASiH AccessCare
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.
Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator, dietist, undersköterska. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande.
Då vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar är du med och planerar ditt schema tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.
KVALIFIKATIONER
Du är flexibel och villig att arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt och känner nyfikenhet och trygghet inför det.
Du präglas av struktur och kvalitetsmedvetenhet samt gott omdöme.
Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och visar respekt för andras synpunkter.
Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.
Krav: Leg. Läkare. B-körkort
VI ERBJUDER
En trygg anställning med bra förmåner och försäkring.
Möjlighet till tjänstebostad i centrala Stockholm finns
Individuell lönesättning.
Friskvårdsbidrag
Anställningsform:
Tillsvidare/ visstid/ timanställning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Övrig information
Vid frågor eller funderingar kontakta:
Anna-Maria Liljegren
bitr Verksamhetschef, AccessCare
tel: 073-517 10 70
[email protected]
www.access-care.se


Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre