Lediga jobb Talents by Inhouse AB i Solna

Se alla lediga jobb från Talents by Inhouse AB i Solna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Solna som finns inom det yrket.

Kontorsansvarig till Byggvarubedömningen

Är du den vi söker? Är du en social och serviceorienterad person? Vill du vara med och bygga en fantastisk arbetsplats och ge bästa tänkbara service till våra medarbetare och kunder? Byggvarubedömningen fortsätter att expandera och befinner sig i en spännande tillväxtresa. Vi behöver nu förstärka vårt team med en kontorsansvarig som kommer ansvara för vårt kontor samt delta i vår support. Arbetsbeskrivning Hos oss kommer du att erbjudas en roll med omv... Visa mer
Är du den vi söker?
Är du en social och serviceorienterad person? Vill du vara med och bygga en fantastisk arbetsplats och ge bästa tänkbara service till våra medarbetare och kunder?

Byggvarubedömningen fortsätter att expandera och befinner sig i en spännande tillväxtresa. Vi behöver nu förstärka vårt team med en kontorsansvarig som kommer ansvara för vårt kontor samt delta i vår support.

Arbetsbeskrivning


Hos oss kommer du att erbjudas en roll med omväxlande och varierande arbetsuppgifter, men som alltid utgår från att ge service till våra kunder och engagerade medarbetare. Du kommer dels att delta i vår support och besvara inkommande mail och samtal. Det är en stor variation på de frågor som kommer in till oss, alltifrån uppdatering av namn till mer komplexa frågor som kräver lite detektivarbete. Du kommer även att ha en nyckelposition för att säkerhetsställa att vårt kontor är en trivsam arbetsplats för alla medarbetare och våra besökare.

Några av dina återkommande arbetsuppgifter kommer att vara:

- Delta i vår support, besvara inkommande mail och samtal

- Arrangerar fika, födelsedagar och avtackningar samt stöd vid introducering av nya medarbetare. Behjälplig vid större möten på/utanför vårt kontor

- Kontakt med exempelvis städbolag och fastighetsägare, ta emot bud

- Diverse administrativa uppgifter såsom posthantering samt inköp och bokningar

Din profil


För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har haft en social roll inom service. Vi ser gärna att du har en administrativ ådra, då arbetet i supporten till stor del utförs både i vårt ärendehanteringssystem samt vår digitala webbtjänst. Du är van att arbeta i en bred tjänst med olika ansvarsområden och du stormtrivs i en supporterande roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en positiv och hjälpsam attityd där du sätter både våra medarbetare och kunder i första rum. Du är en initiativtagare fylld med energi som ofta smittar av sig till andra. Du har ett öga för detaljer och gillar att överraska din omgivning. Vi tror även att du uppskattar att många saker sker samtidigt och att du är lättlärd. Vidare får du gärna ha ett intresse för hållbarhet och nyfiken på vad som händer i bygg- och fastighetsbranschen.

Om företaget
Byggvarubedömningen är en unik företeelse i byggbranschen då vi har samlat många aktörer kring en gemensam och viktig fråga - bygga giftfritt och hållbart för dagens och morgondagens generation.

Bolaget är en medlemsorganisation som grundades 2006 och ägs idag av 75 av Sveriges största fastighetsägare och byggherrar. Vi har över 25 000 användare i vårt system och vi befinner oss i en spännande tillväxtfas där antalet medlemmar, bedömningar och loggböcker ökar kontinuerligt. Vi är idag ett 20-tal medarbetare som sitter i ett trevligt kontor i centrala Sundbyberg. Hos oss blir du en del av en stark sammanhållning med en kultur som vilar på vår värdegrund: gemenskap, nyfikenhet, engagemang och stolthet.

Hållbarhet är en del av vårt DNA och våra medarbetares välmående är avgörande för vår framgång. Därför erbjuder vi möjlighet att träna två timmar på betald arbetstid varje vecka och vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Vår egen trivselgrupp, Byggvarubalunsen, anordnar trevliga sammankomster på och utanför jobbet som t.ex. quiz, löparstafett och kulturevent, där vi gärna ser att du även ingår. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Övrigt/vad händer nu?
I den här rekryteringen samarbetar Byggvarubedömningen med Talents By Inhouse. Frågor hänvisas därefter till ansvarig rekryterare Maria Fjellström, Maria.fjellströ[email protected] (mailto:Maria.fjellströ[email protected]). Du blir tillsvidareanställd med 6 månaders provanställning hos Byggvarubedömningen. Tjänsten är baserad i Stockholm och kontoret ligger i Sundbyberg. För denna roll förväntas du vara på plats 4-5 dagar i veckan. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller LinkedInprofil. Du ska inte skicka med något personligt brev, vi vet att ditt CV räcker gott och väl. Processen innehåller även arbetspsykologiska tester. För mer information eller frågor om testerna kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre